SISÄLLYS. Hallisarjan tulokset Uusi lisenssikausi alkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SISÄLLYS. Hallisarjan tulokset Uusi lisenssikausi alkaa"

Transkriptio

1 SISÄLLYS Hallisarjan tulokset Uusi lisenssikausi alkaa Jäsenmaksut ja lisenssit kaudelle Liiton sääntömääräinen kevätkokous Uusi sarjavastaava haussa Kesän kalenteri - SM-turnaukset ja Mixed SM - Kansainväliset turnaukset - Harrasteturnaukset Ilmoittautuminen kesän SM-tourille - Sarjamaksujen päivitys Sääntöakkreditointi SM-turnauksissa Hallitour

2 Hallisarjan tulokset Kauden SM-hallisarja päättyi Turussa järjestettyyn finaalitapahtumaan. Jännittävien pelien jälkeen sarjojen TOP3 on selvillä: NAISET 1. Atletico, Espoo 2. UFO Moro, Tampere 3. Helsinki Ultimate, Helsinki AVOIN 1. Otso, Espoo 2. Terror, Turku 3. Saints, Vaasa JUNIORIT 1. LeKi, Lempäälä 2. PeeKoo 3. ViRHe, Vihti Turun finaalitapahtumassa palkittiin myös SLKL:n hallituksen puolesta: Vuoden liitokiekkoteko 2015: Naisten EM-kulta (palkinnon vastaanottivat Henna Lehtonen ja Laura Vaahtoranta) Vuoden junioriliitokiekkoteko 2015: Paul Brown Palautetta vuoden hallitourista voi antaa oman ultimatejaoston edustajan kautta. Edustajasi löydät täältä:

3 Uusi lisenssikausi alkaa Uusi lisenssikausi alkaa jälleen huhtikuun alusta ja uudet tuotteet tulevat myyntiin Sporttirekisteriin alkaen. Kun ostat lisenssin ja jäsenyyden huhtikuun aikana, säilyvät nämä katkeamatta voimassa lisenssikaudelle Kun maksat vakuutuksen huhtikuun 2016 aikana, se tulee voimaan 1.4. alkaen. Tämän jälkeen vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24 tai maksuhetkestä (säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika). Jäsenmaksun ja lisenssin hinnat pysyvät samoina. Vakuutuksen hinta on päivitetty tälle vuodelle. Hinnan korotuksen taustalla on vakuutusyhtiön laskelmat sekä päivitetyt ja parannellut vakuutusehdot. Muun muassa hoitokulujen korvaussumma on nostettu eurosta euroon ja äkillisen vamman kriteeri ei vaadi enää ulkoista tekijää. Voit tutustua näihin paranneltuihin vakuutusehtoihin liiton sivuilla (jäsenmaksut ja lisenssit -välilehti). Uutena Pohjolan Sporttiturvassa (vakuutuksessa) on myös alle 12-vuotiaiden vakuutus. Pohjola on eritellyt sen omaksi kohdakseen, sillä nyt alle 12-vuotiaiden ei tarvitse ostaa jokaiseen harrastamaansa lajiin erillistä omaa vakuutusta, vaan yhteen lajiin ostettu vakuutus kattaa myös muut lapsen harrastamat lajit. Tämä ehto on siis voimassa vain alle 12-vuotiailla, jotka ostavat liiton tarjoaman vakuutuksen. Sama ehto ei päde vuotiaiden eikä aikuisten (yli 16-vuotiaiden) vakuutukseen. Tuotteet on myös eritelty uudella tavalla. Viime vuoden malli sai palautetta monimutkaisuudestaan, joten tälle kaudelle ostoa on pyritty yksinkertaistamaan. Muutoksena edelliseen vuoteen on se, että vakuutus ei sisälly mihinkään lisenssiin, vaan se tulee ostaa lisenssiostopalvelusta erikseen. SLKL ei suosittele pelaamaan ilman tapaturmavakuutusta, ja sen takia liitto suositteleekin ostamaan liiton vakuutuksen tai vaihtoehtoisesti varmistamaan, että oma tapaturmavakuutus kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet vahingot. Vakuutuskausi on koko vuosi, eli vakuutuksen hinta pysyy samana riippumatta siitä, milloin vakuutuksen ostaa. Tarkemmat tiedot Pohjolan lisenssivakuutuksesta löytyy liiton sivuilta. Kertalisenssi löytyy edelleen lisenssituotteiden joukosta. Se oikeuttaa pelaamaan yhdessä turnauksessa lisenssikauden aikana. Muistattehan, että pelkkä kertalisenssi ei oikeuta pelaamaan SM-turnauksissa, vaan pelaajan tulee maksaa myös liiton jäsenmaksu. Nämä tulee ostaa lisenssinostopalvelusta nyt erikseen. Muut lisenssit (kesä-, talvi- ja vuosilisenssit) sisältävät myös jäsenmaksun.

4 Jäsenmaksut ja lisenssituotteet kaudelle Jäsenmaksun hinta Lisenssin hinta Vakuutuksen hinta Kokonaishinta Jäsenyys Jäsenyys alle 20-vuotiaalle Aikuisen vakuutus Vakuutus alle 16-vuotiaalle Vuosilisenssi aikuiset Kesälisenssi aikuiset Talvilisenssi aikuiset Vuosilisenssi juniorit (alle 20v) Kesälisenssi juniorit (alle 20v) Talvilisenssi juniorit (alle 20v) Kertalisenssi* 5 5 *Kertalisenssi ei oikeuta pelaamaan SM-turnauksissa, vaan pelaajan tulee maksaa myös liiton jäsenmaksu (20 ). Nämä tulee ostaa lisenssinostojärjestelmästä erikseen. Liiton sääntömääräinen kevätkokous SLKL:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään juniorimaajoukkueiden varainkeruuturnauksen yhteydessä Helsingissä. Tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kokouksessa käydään läpi ja hyväksytään vuoden 2015 tilinpäätös sekä toimintakertomus. SLKL:n hallitus toivoo, että sen jäsenistö esittäisi toiveita aiheista, joista haluaisivat kevätkokouksessa keskustella. Ehdotuksia aiheista voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen: hallitus@liitokiekkoliitto.fi. Aiheet ilmoitetaan virallisessa kokouskutsussa viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. Kevätkokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä (Skype/Google-Hangoutsin kautta). Ilmoitathan etäosallistumisesi etukäteen liiton toimistoon sähköpostitse info@liitokiekkoliitto.fi.

5 Uusi sarjavastaava haussa SKLK on päivittänyt ultimatejaostoa viime syksynä siten, että jokaiselta seuralta on jaostossa yksi edustaja. Tämän uudistuksen avulla pyritään keräämään palautetta, ehdotuksia yms. liiton sarjatoiminnasta yhden kanavan kautta kootummin. Jos seurallasi ei ole vielä edustajaa ultimatejaostossa, ottakaa yhteyttä liiton toimistoon sähköpostilla Oman seurasi edustajan löydät täältä: Jos haluat vahvemmin olla mukana vaikuttamassa liiton sarjatoimintaan, on siihen nyt tarjolla loistava mahdollisuus. Miesten sarjavastaava Matti Hokkanen on hoitanut useamman vuoden kunnialla tehtäväänsä, mutta hän siirtyy nyt entistä enemmän seuransa JyLin toiminnan kehittämiseen. Näin liitto hakee miehille uutta sarjavastaavaa. Sarjavastaavan tehtäviä ovat: - Otteluaikataulujen laatiminen miesten SM-tourille ja hallitourille yhdessä naisten sarjavastaavan kanssa ja liiton toiminnanjohtajan avustamana. - Pelihalleista ja pelipaikoista päättäminen yhdessä naisten sarjavastaavan kanssa ja liiton toiminnanjohtajan avustamana. - Sarjailmoittautumisten vastaanotto ja mahdolliset lohkojaot yhdessä naisten sarjavastaavan kanssa ja liiton toiminnanjohtajan avustamana. Tehtävät koskevat ainoastaan SM-touria ja SM-hallitouria. Tehtävä ei sisällä matkustamista, sillä kaikki viestintä tapahtuu sähköpostilla. Tehtävä antaa mahdollisuuden vaikuttaa SM-sarjojen ydintoimintaan. Ilmoita itsesi tai ilmianna ystäväsi: hallitus@liitokiekkoliitto.fi.

6 Kesän kalenteri 2016 SM-tour ja Mixed SM SM Tour Siltamäki, Helsinki Mixed SM Huhtasuon liikuntapuisto, Jyväskylä SM Tour Pirkkahalli, Tampere SM Tour Urheilukeskus, Vaasa SM-finaali Brahenkenttä, Helsinki Junnu SM Vihti Kansainväliset turnaukset SELL Games Tampere EUCR-N Siltamäki, Helsinki (avoin, naiset ja mixed) Windmill Amsterdam, Hollanti WUGC MM-kilpailut, Lontoo, Englanti WJUC U20 MM-kilpailut, Puola EUCF Frankfurt, Saksa Harrasteturnaukset Juniorimaajoukkueiden varainkeruuturnaus 7.5. Brahenkenttä, Helsinki Jyväskylä Summer Start Jyväskylä Hietsu Beach Ultimate , Hietalahden uimaranta, Helsinki Kalajoki Beach Ultimate 16.7., Kalajoki Yyteri Beach Ultimate , Yyteri Jos olet järjestämässä harrasteturnausta eikä se ole vielä liiton kalenterissa, ilmoita turnaukseksi liiton tapahtumakalenteriin sähköpostilla

7 Ilmoittautuminen kesän SM-tourille Ilmoittatuminen kesän SM-tourille on alkanut. SM-sarjaan ilmoittautuvien joukkueiden ennakkoilmoittautuminen on auki saakka. Ilmoittautumispäivät yksittäisille toureille ovat: - Helsingin Tour 1: ilmoittautuminen 9.5. mennessä - Mixed SM: ilmoittautuminen 5.6. mennessä - Tampereen Tour 2: ilmoittautuminen mennessä - Vaasan Tour 3: ilmoittautuminen 7.8. mennessä Ilmoittautumiset linkin kautta: Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi. Sarjavastaavat kuittaavat kaikki sähköposti-ilmoittautumiset vastaanotetuiksi. Jos et saa kuittausta ilmoittautumisesta parin päivän sisällä, laita varmistusviesti ilmoituksen perille tulemisesta. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä: - Joukkueen nimi - Seura - Yhteyshenkilö: nimi, sähköposti ja puhelinnumero - Joukkuevastaavan pelikonetunnukset (voi olla useita) - Mille toureille joukkue on osallistumassa Sarjamaksujen päivitys SLKL:n hallitus on päättänyt edellisessä kokouksessaan, että kesäkaudelle 2016 korotetaan joukkueiden sarjamaksuja 50 / tour. Korotuksen taustalla ovat nousseet tour-kustannukset, muun muassa edellisvuoden finaalikuvauksien johdosta. Liiton hallitus haluaa jatkossakin panostaa toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Korotuksen myötä kaudella 2016 sarjamaksu on 200 euroa / joukkue / tour. Talvikauden hallisarjan tour-maksujen korotusta pohditaan lähempänä talvea ja mahdollisesta korotuksesta ilmoitetaan viimeistään hallisarjan ilmoittautumisen yhteydessä. EUCR-N joukkuemaksu on 250 euroa. Mahdollinen pelaajamaksu ilmoitetaan myöhemmin.

8 Sääntöakkreditointi SM-turnauksissa SLKL otti vuonna 2013 käyttöön WFDFn sääntöakkreditointimallin. Samaa käytäntöä jatketaan myös jäsenkaudella Koska WFDFn akkreditointilistaus päivittyy viiveellä, tulemme vaatimaan kesän aikana sattumanvaraisesti valituilta joukkueilta listan sääntökokeen suorittaneista pelaajista ja heidän akkreditointinumeroistaan. Joukkueet voivat varautua tähän etukäteen päivittämällä oman listan jo hyvissä ajoin enne kauden alkua. SLKL kilpailusääntöjen mukaan SM-Tourille osallistuvien ja SM-pisteistä kilpailevien joukkueiden pelaajilla tulee olla suoritettuna vähintään Standard-tason akkreditointi, ja vähintään kolmella joukkueen pelaajalla tulee olla Advanced-tason akkreditointi suoritettuna. Liitokiekkoliitto suosittaa myös Tourille osallistuvien projektijoukkueiden ja ulkomaisten joukkueiden pelaajia suorittamaan vähintään Standard-tason testin. Hallitour Hallitourin viikonloput selviävät muutaman viikon sisällä. Keskustelemme talvikauden tourpäivämääristä ensin ultimatejaostossa, jonka kautta toivomme saavamme kommentteja. Lopulliset päivämäärät julkaistaan ultimate.fi tapahtumakalenterissa huhtikuun aikana. Samalla pyritään ilmoittamaan kaikki alustavat hallivaraukset, jotka tarkentuvat kevään-kesän aikana. Kevätterveisin, Tanja Tuominen Toiminnanjohtaja Suomen Liitokiekkoliitto ry & Liiton tiedotus

Jäsenkirje 1/2015 SISÄLLYS

Jäsenkirje 1/2015 SISÄLLYS SISÄLLYS Jäsenmaksut ja lisenssit 2015-16 2 Ilmoittautuminen kesän SM-tourille 4 Sääntöakkreditointi SM-turnauksissa 5 Kesän 2015 turnauskalenteri 6 Talven tour-viikonloput 7 Jäsenmaksut ja lisenssit 2015-16

Lisätiedot

SISÄLLYS. Jäsenkirje 1/2014

SISÄLLYS. Jäsenkirje 1/2014 SISÄLLYS Hallisarjan tulokset Uusi lisenssikausi alkaa 1.4.2014 Kertalisenssi Jäsen- ja lisenssimaksujen vahvistus sähköpostilla ja tarkistus otteluissa Liiton sääntömääräinen kevätkokous 13.4.2014 U20

Lisätiedot

Jäsenkirje 1/2012. Sarjatilanne alkusarjojen jälkeen:

Jäsenkirje 1/2012. Sarjatilanne alkusarjojen jälkeen: Jäsenkirje 1/2012 Hallisarja käynnissä Hallisarjan peleissä on päästy jo niin pitkälle, että kaikki alkusarjojen pelit on pelattu ja sarjavoittajat ovat selvillä. Avoimessa sarjassa A-sarjan voitti puhtaalla

Lisätiedot

SUOMEN HOCKEYLIITTO LISENSSI-JA VAKUUTUSJÄRJESTELMÄ LISENSSIKAUDELLA PÄIVITYS

SUOMEN HOCKEYLIITTO LISENSSI-JA VAKUUTUSJÄRJESTELMÄ LISENSSIKAUDELLA PÄIVITYS SUOMEN HOCKEYLIITTO LISENSSI-JA VAKUUTUSJÄRJESTELMÄ LISENSSIKAUDELLA 2017-2018 PÄIVITYS 1.4.2017 Lisenssiluokat ja hinnat LISENSSIT (kesä 1.4.-30.9.2017, indoor-kausi 1.10.2017-31.3.2018): SM = miesten

Lisätiedot

PELIPASSIN OSTAMINEN

PELIPASSIN OSTAMINEN PELIPASSIN OSTAMINEN 2019 2020 LYHYESTI PELIPASSISTA Pelipassi oikeuttaa pelaajan osallistumaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja

Lisätiedot

Pelaajalisenssit ja harrastepassit 2012-2013

Pelaajalisenssit ja harrastepassit 2012-2013 Pelaajalisenssit ja harrastepassit 2012-2013 Lisenssi-infon sisältö: Ajankohtaista Hinnat ja vakuutus Lisenssin hankinta Tärkeää muistettavaa Harrastepassit Lisenssit yksilöitynä Tuplaturva Ajankohtaista

Lisätiedot

Suomen Liitokiekko ry:n Junioreiden kilpailusäännöt. versio 2.1 voimassa lähtien

Suomen Liitokiekko ry:n Junioreiden kilpailusäännöt. versio 2.1 voimassa lähtien Suomen Liitokiekko ry:n Junioreiden kilpailusäännöt versio 2.1 voimassa 08.10.2016 lähtien Aluksi Junioreiden SM-sarja noudattaa junioreille sovellettuna Suomen Liitokiekkoliiton yleisiä ultimaten kilpailusääntöjä.

Lisätiedot

Pelaajalisenssit ja minitiikeripassi 2013-2014

Pelaajalisenssit ja minitiikeripassi 2013-2014 Pelaajalisenssit ja minitiikeripassi 2013-2014 Lisenssi-infon sisältö: Ajankohtaista Sporttirekisterin jäsenpalvelu Hinnat ja vakuutus Lisenssin hankinta Tärkeää muistettavaa Minitiikeripassi Lisenssit

Lisätiedot

Pelaajalisenssit ja harrastepassit

Pelaajalisenssit ja harrastepassit Pelaajalisenssit ja harrastepassit 2015 16 Lisenssi infon sisältö: Ajankohtaista Muutokset kaudelle 2015 16 Sporttirekisterin jäsenpalvelu Hinnat ja vakuutus Lisenssin hankinta Tärkeää muistettavaa Aikuisten

Lisätiedot

Pelaajalisenssit ja harrastepassit

Pelaajalisenssit ja harrastepassit Pelaajalisenssit ja harrastepassit 2017-18 Lisenssi-infon sisältö: Ajankohtaista Muutokset kaudelle 2017-18 SuomiSportin jäsenpalvelut Hinnat ja vakuutus Lisenssin hankinta Tärkeää muistettavaa Aikuisten

Lisätiedot

KESÄLLÄ PELATTIIN SUOMESSA JA ULKOMAILLA 2

KESÄLLÄ PELATTIIN SUOMESSA JA ULKOMAILLA 2 Jäsenkirje 2/2012 SISÄLLYS KESÄLLÄ PELATTIIN SUOMESSA JA ULKOMAILLA 2 Tour 2012 2 Aikuisten maailmanmestaruuskilpailut Japanissa 3 Juniorien maailmanmestaruuskilpailut Irlannissa 4 Seurajoukkueiden EM-kilpailuista

Lisätiedot

Pelaajalisenssit ja harrastepassit

Pelaajalisenssit ja harrastepassit Pelaajalisenssit ja harrastepassit 2016-17 Lisenssi-infon sisältö: Ajankohtaista Muutokset kaudelle 2016-17 Sporttirekisterin jäsenpalvelu Hinnat ja vakuutus Lisenssin hankinta Tärkeää muistettavaa Aikuisten

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2016-2017 Kuluvan vuoden ja kevään 2017 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

SUOMEN LIITOKIEKKOLIITTO RY, Tilinpäätös SUOMEN LIITOKIEKKOLIITTO RY

SUOMEN LIITOKIEKKOLIITTO RY, Tilinpäätös SUOMEN LIITOKIEKKOLIITTO RY SUOMEN LIITOKIEKKOLIITTO RY Tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2018 1 SUOMEN LIITOKIEKKOLIITTO RY Valimotie 10 00380 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1095610-2 Sisällys Sivu Toimintakertomus 3 Tuloslaskelma

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Ohje seurajäsenyyden ja kilpailulisenssin hankintaan (2019)

Ohje seurajäsenyyden ja kilpailulisenssin hankintaan (2019) Ohje seurajäsenyyden ja kilpailulisenssin hankintaan (2019) Tämä ohjeistus on suunnattu pelaajalle, joka haluaa liittyä SFL:n jäsenseuran jäsenrekisteriin. Jäseneksi liittynyt pystyy ostamaan Suomisportista

Lisätiedot

SEURAKYSELY JA LISENSSIT VIESTINTÄ JA MUUT LIITON TARJOAMAT PALVELUT

SEURAKYSELY JA LISENSSIT VIESTINTÄ JA MUUT LIITON TARJOAMAT PALVELUT SEURAKYSELY JA LISENSSIT VIESTINTÄ JA MUUT LIITON TARJOAMAT PALVELUT Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, 00093 VALO, Finland puhelin 02 919 333 20, fax 09 3481 2095 office@stll.fi www.stll.fi www.facebook.com/taitoluistelu

Lisätiedot

Pelipassi- ja vakuutusohje

Pelipassi- ja vakuutusohje Espoon Palloseuran Jääkiekko ry. Hallitus 9.3.2015 versio 1.0 Pelipassi- ja vakuutusohje 2 Pelipassi- ja vakuutusohje SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ 3 1.1 Pelipassi 3 1.2 Vakuutukset 3 2 VASTUUT 4 2.1 Vastuu

Lisätiedot

UUSI KÄYTTÄJÄ ALOITA REKISTERÖITYMÄLLÄ... 1 JÄSENYYDEN OSTAMINEN... 4 LISENSSIVAKUUTUKSEN OSTAMINEN... 5 TAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN...

UUSI KÄYTTÄJÄ ALOITA REKISTERÖITYMÄLLÄ... 1 JÄSENYYDEN OSTAMINEN... 4 LISENSSIVAKUUTUKSEN OSTAMINEN... 5 TAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN... Sisällys UUSI KÄYTTÄJÄ ALOITA REKISTERÖITYMÄLLÄ... 1 JÄSENYYDEN OSTAMINEN... 4 LISENSSIVAKUUTUKSEN OSTAMINEN... 5 TAPAHTUMAAN ILMOITTAUTUMINEN... 7 PIKAOHJE SUOMISPORTIN KÄYTTÖÖN Voidaksesi ilmoittautua

Lisätiedot

JUDON VAKUUTUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN OSANA SUOMEN JUDOLIITON JÄSENPALVELUITA

JUDON VAKUUTUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN OSANA SUOMEN JUDOLIITON JÄSENPALVELUITA JUDON VAKUUTUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN OSANA SUOMEN JUDOLIITON JÄSENPALVELUITA Esitys Kevätliittokokoukselle 11. huhtikuuta 2014 Harri Hagman, työryhmän pj. Syyskokous 2.12.2013 nimesi työryhmän valmistelemaan

Lisätiedot

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmä Maaliskuu/kesäkuu 2019 Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Kilpailutyyppien rinnalle erillinen testaamiseen perustuva merkkijärjestelmä. Kaikille

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

Junioriuudistus. Junioriuudistustyöryhmän ehdotus junioritoiminnan edistämiseksi Suomessa 11.10.2014

Junioriuudistus. Junioriuudistustyöryhmän ehdotus junioritoiminnan edistämiseksi Suomessa 11.10.2014 Junioriuudistus Junioriuudistustyöryhmän ehdotus junioritoiminnan edistämiseksi Suomessa 11.10.2014 Työryhmän esittely Jäsenet: Ville Arvio Jarna Kalpala Karli Kalpala Jonna Myllymäki Heidi Paunonen Henna-Kaisa

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

INDOOR-SARJAT

INDOOR-SARJAT INDOOR-SARJAT 2018-2019 30.9.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Naisten SM 2. Miesten SM 3. Naisten I divisioona 4. Miesten I divisioona 5. U16 SM 6. U13 Hokkiliiga 7. U11 turnaukset 8. Ikämiesten SM Naisten SM-sarja

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot

Pelipaikka = Palloliiton jäsenrekisteri Pelipassin voi ostaa Pelipaikka jäsenrekisteristä Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turn

Pelipaikka = Palloliiton jäsenrekisteri Pelipassin voi ostaa Pelipaikka jäsenrekisteristä Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turn Pelipaikka = Palloliiton jäsenrekisteri Pelipassin voi ostaa Pelipaikka jäsenrekisteristä Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa Kaudelle 2018 kaikki MP:n F9-A juniorit hankkivat

Lisätiedot

Ohje seuran jäsentuotteiden tekemiseen Suomisportissa (2019)

Ohje seuran jäsentuotteiden tekemiseen Suomisportissa (2019) Ohje seuran jäsentuotteiden tekemiseen Suomisportissa (2019) Tämä ohjeistus on suunnattu Suomen frisbeegolfliiton jäsenseuralle. Ohjeen avulla jäsenseuran seurakäyttäjä pystyy luomaan Suomisport-jäsenrekisteriin

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO

UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO Hienoa, että olet valinnut Sport Club Kokkola ry:n seuraksesi. Toivomme, että luet tämän oppaan läpi. Tämä opas toimii käsikirjana, josta voit myöhemmin tarkistaa asiat,

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2018 Viimeisin päivitys14.11.2017 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille ja liiton tapahtumille. Niitä saatetaan

Lisätiedot

* alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30 * yrityksen kannatusjäsenmaksu 50

* alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30 * yrityksen kannatusjäsenmaksu 50 HIIHTOKAUDEN 2019-2020 JÄSEN- ja LISENSSIMAKSUT Jäsenmaksut: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30 * yrityksen kannatusjäsenmaksu 50 Jäsenmaksu pitää

Lisätiedot

Yleisurheilukoululaisen OPAS

Yleisurheilukoululaisen OPAS Yleisurheilukoululaisen OPAS Tarvitsen yleisurheilukouluun x lenkkarit. x harjoitteluun ja säähän sopivat vaatteet (esimerkiksi t-paita ja shortsit tai verryttelypuku, helteellä päähine). x juomapullon.

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

Yleisurheilukoululaisen OPAS

Yleisurheilukoululaisen OPAS Yleisurheilukoululaisen OPAS Tarvitsen yleisurheilukouluun x lenkkarit. x harjoitteluun ja säähän sopivat vaatteet (esimerkiksi t-paita ja shortsit tai verryttelypuku, helteellä päähine). x juomapullon.

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2017-2018 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/ Kuntokiekon lisäohjeet: Pelaajaluettelot Joukkueet toimittavat aluepäällikölle joukkueensa pelaajaluettelot ennen sarjan alkua. Yhteyshenkilö ilmoittaa pelaajamuutokset välittömästi aluepäällikölle. Vain

Lisätiedot

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU

TAIDON LAHTI Cup 2014 KILPAILUKUTSU Aika: Lauantai 15.11.2014 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (Lisenssikausi

Lisätiedot

Voimistelu liikuttaa!

Voimistelu liikuttaa! Materiaalit löytyvät osoitteesta https://voimistelu.kuvat.fi/kuvat/ salasana: rv2018 Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmä Tarkennus aikataulutukseen 14.8.2019. Merkkien suoritukset (pronssi, hopea ja

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2018-2019 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu Aika: Lauantai 14.11.2015 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (lisenssikausi

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2018 Viimeisin päivitys 29.8.2018 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille ja liiton tapahtumille. Niitä saatetaan

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Seurapostissa tällä kertaa

Seurapostissa tällä kertaa Seurapostissa tällä kertaa KEVÄÄN TURNAUKSET KAUKISVIIKOT AVOIN SM-TURNAUS SM-SARJAN 17-18 KESKUSTELUTILAISUUS KILPAILUSÄÄNNÖT 2017-2018 VUODEN PALKITTAVAT ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN KAUKALOPALLON SEURAKOKOUS,

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 18.10.2012 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena:

Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: HIIHTOKAUDEN 2015-2016 JÄSENMAKSUT Jäsen- ja pakettimaksujen hinnat pysyvät samoina kuin edellisenä kautena: * alle 16-vuotiaiden jäsenmaksu 5 * 16-vuot. ja vanhempien jäsenmaksu 10 * perhejäsenmaksu 30

Lisätiedot

Suomen Kaukalopalloliitto ry:n ja Suomen Ringetteliitto ry:n yhdistymisprosessi ja - aikataulu. Ehdotus syyskokoukselle 11.11.2012

Suomen Kaukalopalloliitto ry:n ja Suomen Ringetteliitto ry:n yhdistymisprosessi ja - aikataulu. Ehdotus syyskokoukselle 11.11.2012 Suomen Kaukalopalloliitto ry:n ja Suomen Ringetteliitto ry:n yhdistymisprosessi ja - aikataulu Ehdotus syyskokoukselle 11.11.2012 Tavoite Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry Lajien kansallinen kattojärjestö;

Lisätiedot

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 00240 Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 Kilpailu Paikka KARATEN SUOMEN MESTARUUS KILPAILUT 1.4.2017 Tesoman palloiluhalli, Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere Karttalinkki: Tesoman valtatie 46 Ajankohta Osallistumismaksut

Lisätiedot

TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa

TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa www.turkuturnaus.fi 35.Turkuturnaus 2019 TURNAUSKUTSU Euroopan suurin juniorijääkiekkoturnaus Turussa 06-08.4.2019: E07, E08 ja F-09 13-14.4.2018: D05, D06, C03AA Yhteensä 112 joukkuetta 35.Turkuturnaus

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

Ylialueellinen seurafoorumi.

Ylialueellinen seurafoorumi. Ylialueellinen seurafoorumi www.floorball.fi Sähköinen tulospalvelu turnausmuotoisissa sarjoissa Nykyinen tulospalvelujärjestelmä on ollut käytössä kaudesta 2013-14 lähtien Järjestelmä on Jääkiekkoliiton

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Kaukalopalloseurat ja yksittäiset joukkueet Liiton alueet:, Oulu, Etelä- Suomi, Keski- Suomi, Itä- Suomi, Etelä- Karjala, Pohjois- Suomi Uusi liikuntalaki * Valtakunnallisuuden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu erä Sarjaan ilmoittautuminen 9.6. Etelä-Suomen (E- S) E (enemmän ja vähemmän pelanneet), E-S D Pj 9.6.2017 mennessä

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri

Hallikauden toimintakalenteri Hallikauden toimintakalenteri 2018-2019 Kuva: Veijo Ilomäki Hallikauden toimintakalenteri 2018 2019 La 8.12. La 8.12. Varustekirppari Pirkkahalli, klo 10.00 alkaen Tuo pieneksi jääneet lenkkarit, piikkarit

Lisätiedot

SUOMISPORT PIKAOHJE Versio Pikaohje lisenssin ja vakuutusten ostoon.

SUOMISPORT PIKAOHJE Versio Pikaohje lisenssin ja vakuutusten ostoon. Pikaohje lisenssin ja vakuutusten ostoon. Yleistä Suomen Sulkapalloliiton kilpailulisenssit ja pelaajavakuutukset ostetaan 1.7.2017 alkaen verkko-ostona osoitteesta www.suomisport.fi Palvelun ovat toteuttaneet

Lisätiedot

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016 SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY Sarjamääräykset kaudelle 2016 Hyväksytty syysliittokokouksessa 2015 Sisältö 1. LISENSSIT... 3 2. SARJAMAKSUT (per joukkue)... 3 3. PELAAJASIIRRON MÄÄRÄAIKA JA

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO SUOMEN ITF TAEKWON-DO ja BLACK EAGLE TAEKWON-DO JÄRJESTÄVÄT SM & HELMICUP -KILPAILUT 2017 Tervetuloa! KILPAILIJAT Senioreiden SM-kilpailut ovat avoimet kaikille Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenille, jotka

Lisätiedot

Pöytäkirja. PÄÄTÖS: Esitetyn mukaisesti

Pöytäkirja. PÄÄTÖS: Esitetyn mukaisesti Pöytäkirja Pohjois-Pohjanmaan Lentopallo SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika: 22.5.2018 klo 18.00 Paikka: Pohjois-Pohjanmaan Liikunta (Sammonkatu 6) Läsnä: Kaisuleena Joenväärä (KiimU), Jorma Rajala (OsVa),

Lisätiedot

Sääntömääräinen liittokokous Aika: sunnuntai Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, Jyväskylä.

Sääntömääräinen liittokokous Aika: sunnuntai Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, Jyväskylä. Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2016 Pöytäkirja Aika: sunnuntai 17.4.2016 Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, 40100 Jyväskylä. Läsnä: Liitteen

Lisätiedot

Seurakäyttäjä: Ohje seurajäsenyyksien nippuostoon (2019)

Seurakäyttäjä: Ohje seurajäsenyyksien nippuostoon (2019) Seurakäyttäjä: Ohje seurajäsenyyksien nippuostoon (2019) Mikä nippuosto? Nippuosto tulee kyseeseen, mikäli Pelaajat ovat maksaneet seurajäsenyytensä suoraan seuralle (=jäsenmaksut ovat seuralla) Seuralla

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 26.10.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Joukkuejakoinfo 2014

Joukkuejakoinfo 2014 Joukkuejakoinfo 2014 Cheerleadingia voi harjoitella seurassamme neljässä eri ikäluokassa: 4-8- vuotiaat (mikrot), 8-12- vuotiaat (minit), 12-16- vuotiaat (juniorit) ja 16- vuotiaat ja vanhemmat (aikuiset).

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 5.12.2012 Hallitus hyväksyy kalenterin kokouksessaan.

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2015 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

12.1.2011. PalloVerkko

12.1.2011. PalloVerkko PalloVerkko SISÄÄNKIRJAUTUMINEN, jolla on PalloID, kirjautuu kohdasta Kirjaudu PalloVerkkoon PELAAJAN VALIKKO Etusivulta näet edustusoikeudet ja tuotteet (pelipassi/vakuutus) Muokkaa tietojasi kohdasta

Lisätiedot

Suomen Liitokiekkoliitto ry:n

Suomen Liitokiekkoliitto ry:n ry:n TOIMINTASUUNNITELMA 2019 SISÄLLYS SISÄLLYS... 1 LAJILIITTO... 2 TIIVISTELMÄ... 4 Toiminta... 4 Tavoitteet... 4 Tulokset... 5 HALLINTO JA TALOUS... 5 Hallitus ja jaostot... 5 Yhteistyö muiden lajiliittojen

Lisätiedot

SAJL TUOMARIKOULUTUKSET 2010

SAJL TUOMARIKOULUTUKSET 2010 SAJL TUOMARIKOULUTUKSET 2010 Kautta 2010 varten SAJL:n tuomarikoulutukset tullaan järjestämään syysliittokokouksen päätöksen mukaisesti. Koulutuksia on sovittu pidettäväksi 6 kappaletta ja ne tulevat olemaan

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014 ESI istumalentopallo Lappeenranta Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993

Lisätiedot

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2017-18 1 Yleistä Tulospalvelumääräyksistä 1.1. Nämä ovat Suomen Salibandyliitto ry:n Tulospalvelumääräykset (TulospM) pelikaudelle 2017 18. Näitä

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII järjestää värivöiden kilpailut 13.5.2017 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 13.5.2017 Hervannan

Lisätiedot

Valittiin sihteeriksi Suvi Blechschmidt ja puheenjohtajaksi Lasse Pakarinen.

Valittiin sihteeriksi Suvi Blechschmidt ja puheenjohtajaksi Lasse Pakarinen. PÖYTÄKIRJA ISTUMALENTOPALLON YLEISKOKOUS 2012 Aika: Lauantai 18.8.2012 klo 12.45-14.58 Paikka: Läsnä: Pajulahden Urheiluopisto, Nastola Timo Herranen (KSI), Pekka Kiiski (KSI), Anne Korhola (ESI), Satu

Lisätiedot

OSANOTTOMAKSUT yhteensä , ,87 MYYNTITUOTOT

OSANOTTOMAKSUT yhteensä , ,87 MYYNTITUOTOT OSANOTTOMAKSUT 3000 Seuramaksut ( joukkueet +/- ) -9 554,50 11 969,62 3001 Omien turnausten tuotot 77 887,95 110 505,86 3002 Jalkapallokoulutuotot 1 05 3 704,00 3003 Osallistumistuotot 72 1 290,01 3004

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 1.12.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneet) 31.5.2010 Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä parantamaan informointia

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Huomio! Ilmoittautumalla Eteläisen alueen rullakiekkosarjoihin, joukkueet sitoutuvat ilmoittamaan kotiotteluidensa tulokset sähköpostilla osoitteeseen

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJA-OPAS

JOUKKUEENJOHTAJA-OPAS SUOMEN JÄÄPALLOLIITTO ry SJPL Kristina Koskela kilpailu@finbandy.fi puhelin 020 7964 322 JOUKKUEENJOHTAJA-OPAS 2010 Tämä joukkueenjohtajaopas antaa joukkueenjohtajalle perustietoa seuratoiminnasta sekä

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Seurakäyttäjä: Ohje seurajäsenyyksien nippuostoon Suomisportissa

Seurakäyttäjä: Ohje seurajäsenyyksien nippuostoon Suomisportissa Seurakäyttäjä: Ohje seurajäsenyyksien nippuostoon Suomisportissa Milloin nippuosto tehdään? Nippuostot tehdään niiden pelaajien osalta, jotka ovat maksaneet seurajäsenyytensä suoraan seuralle (=jäsenmaksut

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP 9.7.2017 AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP Tervetuloa! SM-VIIKKO SM-viikko on monilajinen tapahtumakonsepti,

Lisätiedot

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestää yhdessä Jyväskylän ITF Taekwon-Do seuran kanssa 11.11.2017 Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Värivöiden kilpailut A-, B-, C-, ja D - juniorien kilpailut Joukkuekilpailut

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2015 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Suomen ITF Taekwon-Do ry ja Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestävät TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Juniorien henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut Värivöiden henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot