KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE"

Transkriptio

1 KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Mobilia. Mobilian osoite on Kustaa Kolmannen tie 75, Kangasala. Kilpailun johtajana on Simo Hillo p Kilpailunjohtajan apuna on turvallisuuspäällikkö, kisakanslian johtaja ja tapahtuma-alueen päällikkö, lisäksi kilpailun läpiviemistä vahvistaa yli 40 toimitsijaa. Kilpailualue kisakeskuksessa on selkeästi merkitty ja tapahtuman kuuluttaja / juontaja infoaa tapahtuman kulusta. Lisäksi tapahtuma-alueella on musiikkia, jonka toistosta vastaa DJ. Kilpailukanslian puhelinnumero on ( puhelin aukeaa 22.7 perjantaina kello ) Järjestäjän toimesta on talkooväen vakuutus voimassa ja tapahtumajärjestäjän vastuuvakuutus, jokainen kilpailija kilpailee kuitenkin omalla vastuullaan. Kilpailujärjestäjä on saanut tapahtumalle virallisen luvan, sekä turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat on hyväksytty. Tässä asiakirjassa käydään läpi tapahtumaan liittyviä asioita. On tärkeää, että jokainen tutustuu ohjeisiin etukäteen. Kilpailukanslian ilmoitustaululla on tämä asiakirja, tämä asiakirja on myös luettavissa kilpailun nettisivuilla osoitteessa ja lisäksi se toimitetaan etukäteen kaikille ilmoittautuneille sähköpostin liitteenä. Kilpailun reittikartat on julkaistu nettisivuilla. Kangasala Triathlonin kaikki matkat ovat kaikille avoimia, eivätkä edellytä kuulumista mihinkään triathlonseuraan eikä kilpailulisenssiä. Järjestäjälle on tärkeää korkea laatutaso, turvallisuus ja rennon letkeä liikuntatapahtuma. Turvallisuus on viime kädessä jokaisen kilpailijan omalla vastuulla, joten toivomme turvallista asennetta ja välttämään turhia riskejä kilpailun aikana. Reitin varrella on riittävästi toimitsijoita, ja reitin varrella oleville asukkaille on infottu tapahtumasta. Tervetuloa lämpimästi viihtymään ja viehättymään Kangasala Triathlonin tunnelmaan!

2 HUOMIOTAVAA! Koska käytämme kilpailussa Kisarannantietä reittinä, niin toivomme, että tulette kisapaikalle toista tietä pitkin. Ja huomioikaa lauantaina saapuessa lasten kisan aikaan n klo erityinen varovaisuus, myös kello saapuessa huomioikaa Junior Cup kisailijat ja Kokeile Triathlon kilpailijat reitillä. Lauantaina kello n. klo 18 on Kunto+ Kisarannantiellä. Ja sunnuntaina 24.7 n kello ja n klo on kisamatkat käynnissä Reitillä on heijastinliivein ja liikenteenohjauskyltein varustettuja toimitsijoita, heidän ohjeita on noudatettava. Ette häiritse kilpailunkulkua, jos ja kun tulette vaihtoehto 2. reittiä pitkin. Saapuminen Mobiliaan, kilpailijat ja yleisö ohjataan käyttämään vaihtoehto 2. reittiä saapumiselle. Tässä kirjalliset ajo-ohjeet: Tampereen suunnasta Aja Kangasalan liittymän ohi, eli et käänny Kangasalan keskustaan, vaan jatkat Lahdentietä suoraan kohti Lahtea / Pälkänettä. Tulee kyltti Lahti 109 km, jatka edelleen eteenpäin. Älä käänny Sahalahden liittymästä Mobilian viittojen mukaisesti, vaan jatka edelleen eteenpäin. Noin 1,5 km jälkeen tulee kääntyminen risteyksessä Tiihala Sarsa, käänny Sarsan suuntaan, viitassa myös maininta kesäteatteri, Kisaranta. Käännös tulee melko yllättäen ja huomaat varmastikin tien reunassa kyltin Kangasala Triathlon. Hyvänä muistivinkkinä myös liikennekamera juuri ennen kääntymistä risteyksestä. Laitathan vilkun hyvissä ajoin vasemmalle, Lahdentiellä on aika kova ja iso nopeuksinen liikenne. Aja Kisarannantietä n 1 km ja sitten sinut ohjataankin jo pysäköintiin. Ohessa alempana pysäköintikartta. Pälkäneen / Lahden / Helsingin suunnasta Kaivanto P / info taulusta n 2,5 km eteenpäin, Kaivannon kahvila kioski kanava, jatka suoraan kohti Kangasalaa. Kaivannon jälkeen pitkä loiva ylämäki, nopeusrajoitus 80 km/h. Tien oikeassa reunassa n reilu 2 km Kaivannon kanavan jälkeen tulee Pohtiolampi / Kisaranta sinipohjainen heikossa hapessa oleva kyltti. Tulet kääntymään Pohtiolampi / Kisaranta suuntaan, käännyt kyltin Sarsa suuntaan, vilkku päälle. Käännöskohdassa myös kyltti Lahti 105 km, Tampere 20 km. Liikenteenjakajassa myös Kangasala Triathlon mainos. Aja Kisarannantietä n 1 km ja sitten sinut ohjataankin jo pysäköintiin. Ohessa alempana pysäköintikartta.

3 KILPAILUN AIKATAULU lauantai 23.7 kello kisakanslia aukeaa kello lasten kisan INFO kello lasten kisan lähtö / kello v kello v n kello v n kello v n kello lasten kisan palkintojenjako kello Junior CUP INFO kello Kokeile -triathlon INFO kello Junior CUP lähtö kello Kokeile -triathlon lähtö kello Junior CUP ja Kokeile -triathlon palkintojenjako kello Kunto+ INFO kello kunto+ kisan lähtö n kello kunto+ kisan palkintojen jako lauantaina 23.7 kisakanslia on auki aina kello asti, joten sunnuntain Kunto- ja Super -matkojen kisailijoilla mahdollisuus vahvistaa osanotto kisaan jo lauantaina ja samalla voit tutustua kisakeskukseen ja uinti / juoksu reittiin. sunnuntai 24.7 kello kisakanslia aukeaa kello Kunto -matkan INFO kello Kunto -matka LÄHTÖ kello Super -matkan INFO kello Super -matkan LÄHTÖ kello Kunto-matkan palkintojenjako n.kello Super -matkan palkintojenjako Huom! Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin, järjestäjästä riippumattomista tekijöistä. >> ruokaa on tarjolla riittävästi ja aina iltaan asti, niin pitkälle kuin kilpailijoita ruokailee!!!

4 KISAMATKAT ja SARJAT lapset ikäsarja uinti pyöräily juoksu tytöt ja pojat 8v (v tai myöhemmin syntyneet) 25 m 500 m 125 m tytöt ja pojat 10v (v syntyneet) 50 m 1000 m 250 m tytöt ja pojat 12v (v syntyneet) 100 m 1500 m 500 m tytöt ja pojat 14v (v syntyneet) 200 m 3000 m 1000 m kokeile uinti pyöräily juoksu eri sarjoja 250 m 7,5 km 2 km kunto uinti pyöräily juoksu eri sarjoja 500 m 15 km 4 km kunto+ uinti pyöräily juoksu eri sarjoja 1000 m 30 km 8 km super uinti pyöräily juoksu eri sarjoja 1500 m 50 km 12 km

5 Kilpailukanslia: Sijaitsee Kisakeskuksen ytimessä, Mobilian sisällä merkitty kyltillä. Pukuhuonetilat: Mobilian sisällä lähellä kisakansliaa, jossa ilmoittaudut. Myös lisäpukuhuonetilana musta 3 * 6 m teltta pihalla, lauantaina 23.7 miehille varattu ja sunnuntaina 24.7 varattu naisille. Joustoa pukuhuoneissa, on meidän ystävällinen pyyntö. Kilpailijoiden ja katsojien parkkipaikat:

6 Ensiapupiste ja lääkäri: Kisakeskuksen läheisyydessä, kilpailunjohtajan teltalla lääkäri ja parkkialueella VPK:n auto. Mobilian sisältä löytyy WC tiloja, lisäksi venerannan läheisyydessä WC tilat, pukuhuoneet löytyvät kisakanslian läheisyydestä Mobilian sisältä, suihkuparakki löytyy Mobilian päädystä ja kanslian etuoven läheisyydestä puutarhaletku, jolla voit huuhdella märkäpuvun. Mobilian sisällä on ruokailutilat ja kahvila, huomioithan, että kilpailijanumeroa näyttämällä saa ruuan ja Mobilia tarjoaa museosisäänpääsyn kisailijoille kaksi yhden hinnalla. Pihaalueella pieni kioski, missä tarjolla nameja ja mehua sekä pullovettä. Lisäksi yhteistyökumppanit Forever, Compressport, Squeezy, Nippeli polkupyörähuolto ja uintivarusteita. Lisäksi joka arpa voittaa arpajaiset. Lasten liikennepuisto ja leikkipaikka löytävät pihalta. Huomioitathan juoksulla olevat kilpailivat reitillä, kun liikut pihalla. Reitti merkitty huomionauhalla. Kaikilla toimitsijoilla on päällä Kangasala Triathlon paita, sekä keltainen heijastinliivi. Heiltä voit kysyä, jos jokin asia on epäselvä tai askarruttaa. Protestit tai muu huomautettava asia kohdennetaan suoraan kilpailunjohtajalle Uintipaikalle siirrytään pukuhuoneista tai piha-alueen kautta kiertäen, ja olemme laittaneet hyvät opasteet kulkemiseen. Ole ajoissa uintipaikalla, viimeistään 5 minuuttia ennen starttia. Ennen oman uinnin lähtöä voit verrytellä kisa-altaassa. KISAKESKUS: tärkeä muistaa ja muistuttaa itseä, vaihtoalueelle tullaan sisääntuloportista, missä ajanottomatto ja poistutaan ulosmenoportista missä myös matto. Porteilla on toimitsijat.

7

8 lauantaina 23.7 lapsia kisaamassa 55 junior cup 35 kokeile 31, naisia 24 ja miehiä 7 kunto+ 88, naisia 26 ja miehiä 62 sunnuntaina 24.7 kunto 85 naisia 50 ja miehiä 35 super 53 naisia 20 ja miehiä 33 kokonaismäärä viikonlopulle 355

9 ENNEN KILPAILUA: Vahvista osanotto kisakansliassa viimeistään 60 min ennen omaa lähtöäsi. Kilpailukanslia aukeaa lauantaina 23.7 kello ja sunnuntaina 24.7 kello Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan kisakuori, joka sisältää: - Kilpailunumeron (pidettävä näkyvissä pyöräilyn ja juoksun aikana) sekä tarrat kypärään - Uimalakin - Kuminauhan (kilpailunumerolle) - Hakaneulat (kilpailunumeron kuminauhaan kiinnitystä varten) - ajanottotunnisteen - Kangasala Triathlon tarran - osallistujamitalin - t-paidan kisakansliasta, sinulle on varattu ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamasi koko - tässä vaiheessa tieto XS koon tilanneille, ikävä kyllä tuota kokoa ei ole, niin menemme S koolla, - ja kun maahantuojalta loppui S koko niin muutama saa M koon paidan, - pahoitteluni, toivottavasti ymmärrätte. Kiitos. Laita kirjekuoressa olevat tarrat kypärään, pue päähäsi ennen uintia uimalakki sekä kiinnitä ajanottolaite nilkkaan, ei ole väliä kiinnitätkö sen oikeaan vai vasempaan. Solmi kisakassissa olevan numerolapun kuminauha siten, että se sopii vyötärösi ympäri. Vie tavarasi vaihtopaikalle min ennen omaa lähtöäsi. Samaa vaihtoaluetta käyttävät kaikki sarjat. Joten maltilla odottele, että alueella on tilaa ja toimitsija antaa sinun tulla vaihtoalueelle. Tyhjennä oman suorituksesi jälkeen vaihtoalue. Pyöräsi tarkistetaan (jarrut, kypärä, yleiskunto) Laita vaihtopaikkasi kuntoon: Pyörä telineeseen, numerolappu ja kypärä laatikkoon, juoksukengät ja mahdolliset muut varusteet laatikkoon (ei maahan!). Laatikossa ei ole kantta, joten voit laittaa sateelle arat varusteet muovipussiin (ota mukaasi, jos koet tarvitsevasi sitä). Valmistaudu kisaan, uintiverryttelyn voit tehdä. Ole viimeistään 5 min ennen lähtöä starttialueen lähellä.

10 KILPAILU: Lähtö tapahtuu vesirajasta seisten yhteislähtönä. Otamme uimarit ennen lähtöä useampaan riviin. Nopeimmat uimarit eturiviin. Lähtömerkkinä on sumutorvi. Rannassa INFOAMME vielä kisailijoita megafonin vahvistamana. Jos sinulla on ongelmia uinnin aikana, nosta toinen kätesi ylös ja huuda apua. Uintia valvoo kolme kajakkia ja kaksi mootorivenettä. Jos sinun pitää huilata kajakin tuella, niin huilaa kajakin etuosasta kiinni pitäen. Jos keskeytät uinnin, niin ilmoita siitä, vene tulee hakemaan. Vaihdossa pue kilpailunumero selkäpuolelle, kiinnitä kypärä ennen kuin otat pyörän. Työnnä pyörä vaihtoalueelta. Saat aloittaa pyöräilyn punaisen viivan ylitettyäsi. Aja tien oikeaa reunaa ja ohita vasemmalta. Pyörällä on huoltopiste Matinsaaressa, missä tarjolla urheilujuomaa ja vettä. Matinsaari on n 5,5 km päässä Mobiliasta Sahalahden suuntaan. Pyöräilyn päätyttyä nouse pyörän päältä ennen punaista lautaa. Työnnä pyörä vaihtopaikalle ja aseta se telineeseen. Tämän jälkeen irrota kypärä ja laita se laatikkoon. Valmistaudu juoksuosuudelle - käännä kilpailunumero etupuolelle. Juoksureitin varrella on tarjolla urheilujuomaa ja vettä. Kisakeskuksen huolto on vaihtoalueen läheisyydessä. Nouda varusteesi vaihtoalueelta heti kisan jälkeen. Muistona kisasta saat pitää uimalakin, ajanotto chipin ja kilpailijanumeron. LASTEN kisan asiat selviävät parhaiten kisainfossa. Lasten kisan reitti on selkeästi merkitty, ja se menee kisakeskuksen läheisyydessä. Lasten kisaan toivotaan aikuisia reitin varrelle kannustamaan. Uinti rannassa, siirtyminen vaihtoon n 80 m, pyöräily kisakeskuksen läheisyydessä ja juoksu kisakeskuksen alueella. Junior Cup ja Kokeile Triathlon ovat samaan aikaan reitillä, joten huomioikaa toisenne. Junior Cup ajaa 15 km lenkin, siis Mobiliasta kohti Sahalahtea ja Kokeile Triathlon ajaa 2 * 3,75 km eli vaihtoalue Kisarannantie vaihtoalue * 2. Juoksulla Cup menee 4 km ja kokeile 2 * 1 km. Reitillä on opastajat kyllä. Cupissa kisailee 35 urheilijaa ja Kokeile matkalla 31 urheilijaa.

11 Uinti Uinti suoritetaan KOKEILE matkan osalta yhtenä kierroksena 250 m, Nuoriso Cup 2 * 250 m, Kunto 500 m ja Kunto+ 2 * 500 m sekä Super 2 * 750 m. Reitillä on turvaveneitä ja kajakkeja. Alustava uintikartta ohessa. Märkäpuvun käyttö on sallittua ja jos haluat käyttää uimarinpoijua, niin sekin on mahdollista lähde tässä tapauksessa uinnille loppujoukoissa. Uintirata on lauantain matkojen osalta valmis perjantai-iltana Junior Cup aloittaa uinnin kello 12.15, ja kokeile triathlon kello Kokeile väki voi tulla uintipaikalle kello jälkeen, mutta huomioithan rannassa vaihtoon siirtyvät Cup kisailijat. Kilpailunjohtaja käyttää oikeutta myöhästyttää Kokeile matkan lähtöä, jos se on tarpeellista. Lasten kisan uintiosuus on nuoremmilla 8 v sarjassa 2 * 12,5 m eli 25 metriä ja 10 v sarjassa 2 * 25 m eli 50 metriä, uimarit uivat poijuköyden viivoittamaa reittiä. 12 v 2 * 50 m eli 100 metriä ja 14 v 2 * 100 m eli 200 metriä. 8 v sarjassa on uinnin valvojia vedessä ja lapset voivat käyttää kelluketta, sekä vanhempi voi olla uinnilla tukena ja turvana. Uinnin jälkeen siirryt vaihtoalueelle ja valmistaudut pyöräilyosuuteen. Muista laittaa kypärä päähän ja kilpailijanumero. Ohessa havainnekuvaa uintireitistä, huomioithan, että suhde muuttuu pidemmillä matkoilla ja Superilla 750 m rata menee jo aika pitkälle. Kaislat on uintireitin osuudelta niitetty, osa kaisloista on paikalla n m rannasta kohdin, mutta se rajaa reittiä, sinun on helpompi suunnistaa. Veden syvyys vaihtelee, rannasta n 15 m matalaa, sen jälkeen hieman syvenee. Rannasta n m noin 150 cm syvää, sitten taas syvenee.

12 Pyöräily Pyörällä ajaminen vaihtoalueella on ehdottomasti kielletty. Kilpailussa on peesikielto, eli etäisyys edellä menevään pyöräilijään vähintään 10 metriä. Jos tarve ohittaa edellä menevä, niin ohitettavan on hidastettava vauhtiaan kun huomaan ohituksen tapahtuvan. Peesikieltoa seurataan toimitsijoiden ja kilpailuvalvojien toimesta. Peesikielto mahdollistaa myös triathlonpyörällä / aika-ajo pyörällä ajamisen. Jos peesiä havaitaan tulee kaksi varoitusta, jonka jälkeen stop and go määräys. Kilpailureitillä risteyksissä ja kääntöpaikoilla on liikenteenohjaus, mutta kadut eivät ole yleiseltä liikenteeltä suljettuja. Tästä syystä kilpailijoiden on oltava erityisen varovaisia muun liikenteen vuoksi. Junior Cup, Kunto, Kunto+ ja Super, Mobiliasta lähdettäessä ajaetaan ajotien reunassa n 5,5 km, jonka jälkeen saavut Matinsaaren levähdyspaikalle. Tässä kohtaa voit tehdä valinnan haluatko ajaa maantien reunassa, vai pyörätiellä. Pyörätie menee aina Sahalehdelle asti (n. 1 km ennen keskustaa siirrytään maantielle, kun pyörätie päättyy). Junior Cup ja Kunto sääntävät Majalahden risteyksessä, kyltti 500 m Kunto kääntö (tämä siis koskee myös Cuppilaisia), käännä Majalahdentien liittymän liikenteenjakaja kiertäen, paikalla kaksi liikenteenohjaajaa. Huomioikaa tässä kohtaa maltillinen vauhti. Kokeile Triathlon pyöräosuus pysyttelee Kisakeskuksen läheisyydessä, reittinä 2 * 3,75 km, eli lähdette vaihtoalueelta oikealle, ja ajatte Kisarannantien alkuun (Huutijärven risteys) missä liikenteenohjaajat. Tulette takaisinpäin ja kierrätte vaihtoalueen ohi kohti venerantaan, sillä missä suihkuparakki, siellä käännös, paikalla toimitsija. Ja ajatte toisen kierroksen kohti Kisarannantietä. Reitti on selkeä. Ja reitin varrella on toimitsijoita. Kartat löytyvät: Juoksu Kokeile matkalla aiemmasta tiedosta poiketen 2 * 1 km - eli lähdet vaihtoalueelta juoksemaan vasemmalle, kohti venerantaa / kesäteatteria. Kokeile Triathlon juoksu ohessa kartta:

13 Juoksureitti: Junior Cup, Kunto 1 * 4 km eli 1 kierros Kunto+ 2 * 4 km eli 2 kierrosta Super 3 * 4 km eli 3 kierrosta LÄHDET VAIHDOSTA JUOKSEMAAN OIKEALLE!!! Juoksu on merkitty selkeästi, hiekalla huomiomaalia ja asfaltilla liidulla tehtyjä nuolia. Myös reitillä toimitsijoita, huomionauhaa, et tule eksymään. Kunto ja Nuoriso Cup menevät identtisen reitin, juoksulla 1 * 4 km ja Kunto+ 2 * 4 km sekä Super 3 * 4 km. Reitti on vaihteleva ja helppo juosta, ja kilpailijalle sen tekee mukavaksi, että välillä piipahdetaan kisakeskuksen ytimessä.

14 Maali Maali sijaitsee kisakeskuksessa vaihtoalueen läheisyydessä, Maali lakana. Huoltopisteet Viralliset huoltopisteet sijaitsevat kilpailukeskuksen läheisyydessä, sekä pyöräilyssä Matinsaaren läheisyydessä. Kisakeskuksessa on iso vesi säiliö, josta voit täyttää oman juomapullosi. Virallisissa huoltopisteissä on tarjolla: urheilujuoma ja vesi TULOKSET: Kilpailun tulokset julkaistaan nettisivulla, ja kilpailunjohtajan teltalla on viralliset tulokset kisan päätyttyä. Palkinnot Kilpailussa jaetaan palkinnot sijoille 1-3 kaikissa sarjoissa. Lasten kisassa palkitaan kaikki kilpailijat. Olethan aikataulun mukaisesti valmiina palkintojenjakoon.

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot

LASTEN TRIATHLON KISAINFO

LASTEN TRIATHLON KISAINFO LASTEN TRIATHLON KISAINFO Lauantain 14.7 AIKATAULU kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti Destian alueella kello 07.30 kisakanslia aukeaa, ilmoittaudu viimeistään kello 09.00 (8v ja 10v), vanhemmat sarjat

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 aluekartta ja selitykset: päätie kisakeskukseen PYSÄKÖINTI JUOKSU pukuhuone- ja suihkuteltat UINTI KISAKESKUS LAHDENTIE kilpailijapysäköinti

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 aluekartta ja selitykset: keskusta pyöräreitti PYSÄKÖINTI JUOKSU UINTI KISAKESKUS pukuhuone- ja suihkuteltat LAHDENTIE TULE MOBILIAAN ja

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet ja

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet ja KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet 0400 876 479 ja 045 351 93 50 aluekartta ja selitykset: päätie kisakeskukseen PYSÄKÖINTI JUOKSU UINTI

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 2.8.2015, perus- ja sprinttimatka Tärkeät paikat (kts. kartta): Ea-piste: sijaitsee vaihtoalueen läheisyydessä Kisakanslia: sijaitsee

Lisätiedot

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet ja naiset yleinen Matka: Perusmatka, uinti 1,5 km, pyöräily

Lisätiedot

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet, naiset ja nuoret kuntosarjat. Matka: Pikamatka, uinti 450 m,

Lisätiedot

SM-viikko 2017 TRIATHLON

SM-viikko 2017 TRIATHLON SM-viikko 2017 TRIATHLON TRIATHLONIN SM pikamatkan joukkuekilpailu KILPAILUNJOHTAJA Simo Hillo / simo.hillo@pedart.fi / 0400 594 385 Kilpailun ylituomari Marko Selin Tervetuloa SM kisaan! SM- joukkuekilpailu

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 1 / 17 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 2 / 17 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016... 1 Rykäsy... 3 Ilmoittautuminen... 3 Kilpailunumero...

Lisätiedot

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 12 HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 12 Sisällys HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste... 1 HelTri-cup säännöt... 3 Kilpaileminen...

Lisätiedot

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti 1(7) OHJEITA KILPAILIJOILLE Kilpailupysäköinti Kilpailupysäköinti sijaitsee Katinhännän kentällä, osoitteessa Plaamintie 10. Kilpailujärjestelyjen vuoksi ajo-ohje: Lehmuuntieltä, Plaamintielle. Opastus

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 30.7.2017, perus- ja sprinttimatka, viestijoukkueet kisaavat sprinttimatkan Tärkeät paikat (kts. kartta): Pysäköinti alueet: Virpiniemen

Lisätiedot

Ohjeita kilpailijoille. Kilpailupysäköinti

Ohjeita kilpailijoille. Kilpailupysäköinti 1(6) Ohjeita kilpailijoille Kilpailupysäköinti Kilpailupysäköinti sijaitsee Katinhännän kentällä, osoitteessa Plaamintie 10. Kilpailujärjestelyjen vuoksi ajo-ohje: Lehmuuntieltä, Plaamintielle. Opastus

Lisätiedot

Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste

Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 11 Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 11 Sisällys Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste... 1 Rykäsy... 3 Kilpailunumero... 3 Kilpailureitti... 3 Keskeyttäminen... 3 Vastuu...

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18

OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18 OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18 1 SISÄLLYSLUETTELO TERVETULOA 3 KILPAILUALUE 5 ENNEN KILPAILUA 6 Ilmoittautuminen 6 Vaihtoalue (T1 and T2) 7 KILPAILUREITIT 9 UINTI 9 PYÖRÄOSUUS 10 JUOKSUSOSUUS

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17

OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS SISÄLLYSLUETTELO TERVETULOA... 3 KISA-ALUE... 5 ENNEN KILPAILUA... 6 Ilmoittautuminen... 6 Vaihtoalue (T1 and T2)... 6 KILPAILUREITIT... 7 UINTI...

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS JuniorCup -osakilpailu sunnuntaina 30.7.2017, Supersprint T/P 19, T/P17 ja T/P 15 sekä Supersprint T/P 13 ja T/P11 Tärkeät paikat (kts. kartta):

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015 SELOSTE Sivu 1 / 16 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015 SELOSTE Sivu 2 / 16 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015... 1 Rykäsy... 3 Kilpailunumero... 3 Kilpailureitti...

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 16.6.2018 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00.

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kilpailukeskus: Laitilan sillan pielessä, ent. Meijerin tontilla, os. Trossitie Sarjat ja matkat: Miehet yleinen, Naiset

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 KILPAILUTOIMISTO Kilpailutoimisto on avoinna Lahden Urheilukeskuksen piha- alueella lauantaina klo 8 alkaen. Puhelin kilpailutoimistoon: 0405687059 / Juho

Lisätiedot

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 FELT HelTri Cup 2017- harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys FELT HelTri Cup 2017:in säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Ilmoittautuminen... 3 Palkitseminen...

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017

Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017 SELOSTE Sivu 1 / 19 Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017 SELOSTE Sivu 2 / 19 Sisällys Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017... 1 Rykäsy ja Ähkäsy... 3 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina Tervetuloa Nokialle! Nokian Palveuskoiraharrastajat ry 9.-10.9.2017 Konstintie 20, Nokia Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry.

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. KILPAILUOHJEET Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. Tapahtumakeskus: Joupiskan laki, opastus Joupiskan rinnekeskuksesta (Lakeudentie 20, Seinäjoki) ja Jääurheilukeskuksesta

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin viides ja samalla toinen kesäosakilpailu. Olemme

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015 1 TEKNINEN OPAS Skoda maantiecupin 5. osakilpailu Revisio 1.0 8.7.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO: KILPAILUORGANISAATIO... 3 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 3 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT... 3 TUOMARINEUVOSTO... 3 KILPAILUN

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu PowerBar Tempo Pikku-Syöte Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla!

Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla! KILPAILIJAOHJE Tervetuloa kurvailemaan kauden viimeistä talvirallia Rovaniemelle! Luvassa on huikea rutistus, jossa otetaan kuskista mittaa toden teolla! Alkuperäisistä säännöistä poiketen kilpailukeskuksen

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun!

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! KILPAILUOHJEET Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! YLEISTÄ Maakuntaviestiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat henkikirjoilla kyseisessä

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

1. Ampiais Rallispecial 3.3.2013 KILPAILIJAOHJE

1. Ampiais Rallispecial 3.3.2013 KILPAILIJAOHJE 1. Ampiais Rallispecial KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1. Ampiais Rallispecial kilpailuun! Tänä vuonna ovat säät suosineet kilpailureitin tekijöitä ja on saatu luotua todella hieno talvinen kilpailu, josta

Lisätiedot

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin neljäs ja samalla ensimmäinen

Lisätiedot

HelTri Talvisarja harjoituskilpailut

HelTri Talvisarja harjoituskilpailut SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 HelTri Talvisarja harjoituskilpailut SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys HelTri Talvisarja harjoituskilpailut... 1 HelTri Talvisarja - säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Kilpailunumero...

Lisätiedot

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUN AIKATAULU SUNNUNTAI /PIKAKILPAILU (palkintojenjako kilp. päätyttyä) 10.00-10.45 Kohdistus kaikki sarjat (M/N11-75) 11.00 Pikakilpailu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 12.-13.2.2011 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Lähdönjohtaja Maali Tuloslaskenta

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti)

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti) KILPAILUOHJEET: KILPAILUJEN AIKATAULU Pe 30.3. Klo 17.00 Klo 19.00 Lehdistötilaisuus: hiihtostadionin lehdistökeskus Joukkueenjohtajien kokous: Kainuun Ammatti-instituutti La 31.3. Klo 09.45 Klo 10.00

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 11.6.2016 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI. Muutokset ovat mahdollisia!

KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI. Muutokset ovat mahdollisia! KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND 18.6.2017 XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI Muutokset ovat mahdollisia! AJANKOHTA: Holiday Club Saimaa, su 18.6.2017 SARJAT JA MATKAT: XTERRA TRIATHLON;

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa)

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa) KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Puolangan JääRalliSprint Päivämäärä 30.03.2019 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry Paikkakunta Puolanka 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu klo

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8.00 klo 9.30 klo 10.00 klo 10.00 klo 11.01 klo 11.01 Kilpailukeskus ja -toimisto avataan, Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka (liite) Kilpailupapereiden

Lisätiedot

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos )

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos ) Luonnos 18.7.2016 1 TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos 18.7.2016) Sisällys 1. YLEISET TIEDOT... 2 2. KILPAILU JA REITTI... 3 3. KILPAILUNUMEROT, JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN JA INFO KISAKANSLIASTA...

Lisätiedot

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3 3.-4.9.2016 Tervetuloa Nokialle kesäkauden päättäviin agilitykisoihin. Muista ottaa mukaan kilpailukirja

Lisätiedot

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kilpailuohjeet Päätoimihenkilöt: Kilpailun johtaja: Pääratamestari: Lasten radat: Tulospalvelun johtaja: Kilpailu- ja ratavalvoja: Tuomarineuvosto:

Lisätiedot

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita.

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailuohjeet Avoimet kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut, EP:n ja ÖID:n AM-kilpailut Teuvalla 25-26.7.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Alustava aikataulu, päivitetty 30.3.2017 Huomioitavaa seikkailun aikataulusta: - Tämän vuoden seikkailun aikataulu on laadittu seuraavin periaattein: > Järjestäjän

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu Sprintti ja Keskimatka 2.8.2009 Mynämäellä Fillari-Cup

Lisätiedot

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 PERJANTAI 20.10.2017 klo 14:00-20:00 klo 15:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Porrasjuoksukisan jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku

Lisätiedot

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa - henkilökohtainen sprinttikilpailu ja parisprinttiviesti Henkilökohtaisen kilpailun ja viestin yhteiset ohjeet

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU Perjantaina 9.5.2014 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Klo 16.00 17.00 Kohdistus Klo 17.00-17.10

Lisätiedot

Avoin SM-kilpailu juniorit M/N 12-13, 14-15

Avoin SM-kilpailu juniorit M/N 12-13, 14-15 KILPAILUOHJEET IMATRA BASE CAMP MAASTOTRIATHLON (päivitetty 25.8.2015) AVOIN SM-MAASTOTRIATHLON KUNTOSARJA JOUKKUEVIESTI Muutokset ovat mahdollisia! AJANKOHTA: Holiday Club Saimaa, la 5.9.2015 SARJAT JA

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 Perjantaina 15.5.2015 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Aseiden merkkaus

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Nämä Kilpailuohjeet ovat alustavat, lopulliset löytyvät kilpailukeskuksen tulostaululta. Kilpailuohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä

Lisätiedot

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon.

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon. TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA Helsinki Half Marathon Expo Narinkkatorilla Kampissa: Ke 8.6. klo 14 20 To 9.6. klo 12 20 Helsinki Half Marathon tapahtumakeskus Finlandiatalon alakerta (Karamzininranta): La

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 7.9.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo 15.00-21.00

Lisätiedot

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin 22.5.2018 1 (5) Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin KeU 100 haastesprinttiviesti on kuntosuunnistustapahtuma. Joukkueiden ilmoittautumiset ennakkoon IRMA-palvelun kautta (suunnistusseurat), kisasivuilla

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2016

TAHKO VUORIJUOKSU 2016 TAHKO VUORIJUOKSU 2016 PERJANTAI 21.10.2016 klo 18:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA ( Ravintola Piazza ) * jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 22.10.2016 klo 08:30-16:00 KILPAILUTOIMISTO

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla.

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla. 1 KILPAILIJATIEDOTE Tervetuloa järjestämäämme Maxell ralliin. Kun saavutte Pusulaan, teidän on vietävä ensin traileri sille kuuluvalle parkkipaikalle. Trailereita varten on varattu pysäköintitilaa os.

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen sääntöjä. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus sijaitsee Ukonniemen alueella Aviasport Areenalla

Lisätiedot

KI K L I P L A P I A L I I L J I A J OH O J H E J

KI K L I P L A P I A L I I L J I A J OH O J H E J KILPAILIJAOHJE KILPAILIJAOHJE Tervetuloa järjestämäämme AutoGlym-ralliin. Kilpailuun on starttaamassa 125 kilpailijaparia mukaan lukien tasanopeusautot. Kun saavutte Kangasalle, teidän on ensin vietävä

Lisätiedot

Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat

Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat Juoksu-Pyöräily-juoksu 5.5.2018 Rusko, Varsinais-Suomi Opasta täydennetään ennen kilpailua. TEKNINEN OPAS TOP 1.13 / 3.5.2018 Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA 1(5) KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA SUNNUNTAI 26.9.2010, klo 10 Kilpailussa noudatetaan Suomen liiton sääntöjä, SM-pyöräsuunnistuksen erillisohjeita sekä järjestäjien antamia ohjeita. TOIMIHENKILÖITÄ

Lisätiedot

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus LOIMAAN JANKKO RY. Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus 1. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja ja tiedottaja: Osmo Hongisto puh. 040 716

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot