Innovaatioita. Maailman johtavia tekniikkaratkaisuja metsä- ja maanrakennuskoneisiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Innovaatioita. Maailman johtavia tekniikkaratkaisuja metsä- ja maanrakennuskoneisiin"

Transkriptio

1 Innovaatioita Maailman johtavia tekniikkaratkaisuja metsä- ja maanrakennuskoneisiin

2 TERVETULOA INDEXATORIN MAAILMAAN Indexator on maailman johtava tuotemerkki kahdessa teknologiassa: rotaattoreissa ja rototilteissä, joita käytetään urakointikoneissa, metsänhoidossa, materiaalinkäsittelyssä, kierrätyksessä ja kuljetuksessa. tuotteitamme myydään yli 40 markkina-alueella ja viidellä mantereella, joissa parannamme koneiden valmistajien, urakoitsijoiden ja kuljettajien kannattavuutta. asemamme ei ole sattuman tulosta. olemme keskittäneet kaiken osaamisen ja kokemuksen sekä kaikki resurssit kahteen tuotekehitys- ja tuotantolaitokseen Vindelnissä, joka sijaitsee noin 50 km luoteeseen Uumajasta Pohjois-ruotsissa. osana jatkuvaa laajentumistamme olemme jakaneet toimintamme kolmeen yhtiöön: Holdingyhtiöön Indexator Group sekä kahteen teknologiayhtiöön, Indexator rototilt Systems ja Indexator rotator Systems. tämä keskittyminen on meille tärkeää. Uskomme, että keskittymällä täysin siihen mitä tekee, pystyy tekemään sen hyvin. Meidän tapauksessamme kyse on 100-prosenttisesti rotaattoreista ja 100-prosenttisesti rototilteistä. Ja 200 prosenttia on mielestämme sopiva painotus. Molemmille teknologiayhtiöille on edelleen yhteistä Indexator, nimi ja lupaus, jotka asiakkaat ympäri maailman ovat oppineet liittämään luotettavuuteen, laatuun, tuottavuuteen ja sitoutumiseen.

3 MAAILMANLUOKAN TUOTEKEHITYSTÄ Innovaatioita ja luottamusta Menestyksellinen tuotekehitys edellyttää runsaasti osaamista siitä usein vaativasta todellisuudesta, jossa tuotteita käytetään, uusien tarpeiden huomioimista ja kykyä olla askeleen edellä. Indexator on tämän kolmikannan keskiössä. eräs salaisuus yrityksen kehittymisessä on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen tutkimus- ja testilaitos, jota käytetään uusien teknisten ideoiden kokeilemiseen ja arviointiin. lisäksi laitoksessa tarkistetaan systemaattisesti tuotteiden rakennetta ja tuotantomenetelmien turvallisuutta. laitos on Indexatorin omien uutuuksien syntysija, mutta myös monet kansainväliset koneenvalmistajat kääntyvät puoleemme halutessaan kehittää uusia tuotteita tai toimintoja, usein tiettyjen teknisten vaatimusten perusteella. Materiaaliasiantuntijamme, suunnittelijamme ja tuotantoteknikkomme työskentelevät yhdessä. tämä sekä täysimittaisen testikäytön läheisyys luo soveltavaa tutkimusta sen kirjaimellisessa merkityksessä tulos siirretään suoraan käytäntöön. kaikki ei kuitenkaan ole näkyvissä. Menestyksekkään tuotekehityksen toinen tavoite on hankkia luottamusta. tietojen pitäminen salassa ja tiukasti säännellyt sopimukset ovat luonnollinen osa päivittäistä toimintaamme, oli kyse sitten kiinnostavista tuoteideoista, yritysten yhteisistä panostuksista tai ideoiden toteuttamisesta markkinointisuunnitelmissa ja valmistusluvuissa.

4 Indexator Rotator Systems Maailman johtava rotaattorikumppani Indexatorilla on tarjottavanaan maailman suurin valikoima hydraulisia rotaattoreita ja niiden varusteita. Rotaattoreitamme käytetään kaikkialla maailmassa metsänhoidossa, kappaletavaroiden käsittelyssä ja materiaalinkäsittelyssä. Tämän ansiosta meillä on ainutlaatuinen asema, jota hoidetaan läheisessä yhteistyössä suurten konevalmistajien kanssa. Indexator on paitsi rotaattorien valmistaja myös kehityskumppani. Yhteistyö tuotekehityksessä varmistaa tärkeän yhteensopivuuden peruskoneen nosturin rotaattorin lisävarusteen/kouran/työlaitteen välillä. Maksimoi koneen tehokkuus metsänhoidossa, kuljetuksessa ja materiaalinkäsittelyssä Rotaattorivalikoimamme sopii niin perustason kuin vaativimpiinkin työtehtäviin. Rotaattorit ovat kompakteja, matalarakenteisia ja käyttövarmoja. Ne on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, niissä on hyvä laakerointi ja ne on hydraulisesti tasapainotettu pitkiä huoltovälejä ja pitkää käyttöikää varten. Indexatorin rotaattoreissa käytetään ainoastaan siipimoottoreita, millä varmistetaan suuri vääntömomentti ja seurantakyky. Siipimoottorin hyötysuhde on suurimmillaan matalilla kierroksilla työlaitetta suunnattaessa mikä on rotaattorin päätehtävä. Tässä joitakin etuja, joita käyttäjät kaikkialla maailmassa arvostavat: Suorituskykyinen paras kokonaistaloudellisuus. Valmistettu rankkaan työhön vaativissa olosuhteissa. Voimakas ja luotettava siipimoottori. Hyvin laakeroitu ja hydraulisesti tasapainotettu. Hyvät käyttöominaisuudet. Suuri valikoima malleja, kokoja, käyttöliittymiä jne. Tehdastestattuja ja laatuvarmistettuja, tutkitusti pitkä käyttöikä. Helppo huoltaa, pitkät huoltovälit. Globaali huoltoliikkeiden verkko. MPB-heilurivaimennin - paras jarru. Suuri riipukkeiden ja heilurivaimentimien valikoima. Hydrauliset vaakariipukkeet. Korkealaatuiset pyörivät letkuliittimet pyörivät vapaasti jopa suurimpien painehuippujen aikana, lisäävät letkujen käyttöikää ja mahdollistavat lyhyempien letkujen käytön.

5 Indexator Rototilt Systems Maailman johtava rototilteissä Indexatorin rototiltin avulla kauhaa tai muuta työlaitetta voidaan pyörittää ja kallistaa yhdellä liikkeellä. Tämän rototiltin, työlaitteen ja ohjausjärjestelmän yhdistelmällä kaivukone muuttuu monipuoliseksi työlaitekoneeksi, jolla voi suorittaa täysin uudentyyppisiä tehtäviä. Samalla työskentely nopeutuu ja tulokset paranevat. Toisin sanoen koneesta saa paljon enemmän irti. Indexator Rototilt Systems on maailman johtava toimija rototilteissä ja luonnollinen valinta parasta käyttöikää ja taloudellisuutta ajatellen muun muassa öljytäytteisen roottorikotelon ansiosta. Polttoaineenkulutuksen pitämiseksi mahdollisimman pienenä rototilttimme ovat markkinoiden keveimpiä. Optimoitu hydrauliikka minimoi lisäksi tehohäviöt. Kokonaistaloudellisuus puoltaa Indexatoria Indexatorin Rototilt muuttaa kaivukoneen tehokkaaksi monitoimijaksi käyttöalue laajenee. Saat tehokkaan työlaitekoneen, jolla voi käyttää useimpia hydraulisesti ohjattuja työlaitteita. Tässä joitakin etuja, joita koneenkäyttäjät kaikkialla maailmassa arvostavat: Indexator laajentaa kaivukoneen käsitettä ja mahdollistaa uudentyyppiset tehtävät. Rototilteillämme on erittäin hyvät käyttöominaisuudet suuren hydraulivirtauksen ja ohjausjärjestelmän eri osien nerokkaan yhteistoiminnan ansiosta. Työskentely on paljon nopeampaa: Jokainen työvaihe lyhenee sekunneilla, joista tulee nopeasti minuutteja ja tunteja. Teet yksin koko työn: Monet työt, joissa aiemmin edellytettiin manuaalista avustajaa, voidaan tehdä nyt yksin ohjaamosta käsin. Nopea vaihto: Konetta ei enää tarvitse siirtää, vaihtaa tai jättää, kun vaihdat työlaitteen. Erinomainen tuotelaatu: Indexatorin Rototilt on tarkkuustyötä ja laatua pienintä piirtoa myöten, ja se on ylivoimaisen vahva. Pienemmät käyttökustannukset: Markkinoiden keveimmät rototiltit vähemmän polttoaineenkulutusta. Suorakiinnityksellä entistä kevyempi ja taloudellisempi. Optimoidut työlaitteet: Erityissuunnitelluilla työlaitteilla (kauhat, kourat, haarukat jne.) varmistetaan herkkä, mutta tehokkuuden kannalta tärkeä yhteensopivuus kaivukoneen, rototiltin ja työlaitteen välillä. Helppo huoltaa: Indexatorin Rototilt tarvitsee vain vähän huoltoa ja kunnossapitoa. Rutiinikunnossapito rajoittuu nivelpintojen ja tiivisteiden voiteluun. Suuri jälleenmyyntiarvo: Kun sen aika koittaa, voit luottaa saavasi paremman hinnan Indexatorin rototiltistä kuin muiden valmistajien tuotteesta.

6 kolminkertainen asiakaskeskeisyys URAKOITSIJA olipa kyse sitten metsä- tai urakointikoneista, kukin kuljettaja on loppuasiakkaamme, koska tässä suhteessa Indexatorin on oltava vakuuttava. arkipäivämme on kuitenkin monimutkaisempi. asiakkaita ovat myös yrittäjät, jotka omistavat koneet, samoin kuin konevalmistajat, jotka käyttävät Indexatorin teknisiä ratkaisuja integroituina osina. tämä tilanne sopii meille. tiedämme nimittäin, että meillä kaikilla on tärkeä osuus kokonaisuudessa, ja pidämme tehtävänämme löytää ratkaisuja, jotka todella täyttävät kaikkien asiakkaiden näkemykset. tämä on ollut Indexatorin vahvuutena alusta asti, lähes 40 vuotta: yhdistää asiakkaita kuuntelevan tuotekehityksen ymmärrykseen asiakkaan liiketoiminnasta mikä tuottaa parhaan tuottavuuden ja minimoi riskit ja kustannukset. Vaikka kahdella eri markkinasegmentillämme on hieman erilainen asiakaspainotus, nämä kolme perspektiiviä ovat aina läsnä: oem-valmistusvaatimuksesta virtausoptimoituun tuotantoon sekä jälleenmyyjät eri markkinoilla kuljettajien kouluttamiseksi uusiin toimintoihin. INDEXATOR LAITEVALMISTAJA IndexatorIn FIloSoFIa kompassi kaikissa risteyksissä Indexatorin yritysfilosofia on apuna niin pienissä kuin suurissakin päätöksissä, ja se tarjoaa yhteisen kuvan siitä, miten toimintaamme ohjataan riippumatta siitä, missä kohdin organisaatiota, missä maassa tai millä markkinalla toimimme. Filosofia keskittyy työntekijöihin. Panostamme runsaasti siihen, että Indexator on työpaikka, joka myötävaikuttaa viihtymiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, ja olemme ylpeitä siitä, että pyrkimyksemme ja työympäristömme ovat useasti saaneet huomiota. olemme myös ylpeitä työntekijöistämme, jotka ovat luovia, pitävät sanansa ja osoittavat sitoutumista. tämä on vaikuttanut suuresti johtavaan asemaamme maailmalla. otamme yhdessä vastuun ja kunnioitamme ympäristöämme huomioiden, miten toimintamme vaikuttaa työtovereihin, yhteistyökumppaneihin, asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin. olemme vakuuttuneita siitä, että kokonaisuutena kykymme on suurempi kuin yksittäisten henkilöiden panostus. Indexatorin johtaminen perustuu positiiviseen ihmiskuvaan ja henkilöiden potentiaalin hyödyntämiseen. Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus työpaikalla nähdään vahvuutena, joka parantaa tehokkuutta, kannattavuutta ja viihtymistä. KONEENKULJETTAJA

7 Filosofiamme kolme periaatetta: 1. Oikea ratkaisu 2. Jatkuvaa parantamista 3. Pitkällä tähtäimellä

8 Indexator Group ab Box 520 Se Vindeln Sweden tel +46 (0) Indexator on maailman johtavat rotaattorien ja rototilttien valmistaja. Myyntimme ulottuu yli 40 markkina-alueelle kaikkialla maailmassa. Indexatorkonserniin kuuluvat holdingyhtiö Indexator Group sekä kaksi yhtiötä, Indexator rototilt Systems ja Indexator rotator Systems. Indexator panostaa vahvasti laatuun ja haluaa täyttää asiakkaiden tiukat vaatimukset toiminnallisuudesta ja kokonaistaloudellisuudesta jatkuvan kehittämisen avulla FI

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi FI K100 Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi TESTIN PARAS K100 on suoriutunut kaikista käyttöikätesteistä vakuuttavasti. Satunnaisesti sarjatuotannosta testiin valitut liittimet osoittavat, että

Lisätiedot

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta FI XR Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta Rotaattorit erityisen vaativaan käyttöön Kääntökehälaakeroidut XR-rotaattorit tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän, joten ne ovat luotettava

Lisätiedot

Maailman johtava rototiltti Rototilt juhlii 30 vuottaan

Maailman johtava rototiltti Rototilt juhlii 30 vuottaan Paikallisesta keksinnöstä urakointialan mullistajaksi: Maailman johtava rototiltti Rototilt juhlii 30 vuottaan 30 vuotta sitten syntyi tuote, joka sittemmin muutti koko alaa. 80-luvun puolivälissä keksittiin

Lisätiedot

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISOITU LUKITUSJÄRJESTELMÄ

QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISOITU LUKITUSJÄRJESTELMÄ QSC QUICK HITCH STANDARD CONTROL STANDARDISOITU LUKITUSJÄRJESTELMÄ Lukitusjärjestelmä QSC Standardisoitu pikakiinnikkeiden hallinta lisää turvallisuutta Nykyään noin parillakymmenellä suurella kaivukonevalmistajalla

Lisätiedot

ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE

ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE ENGCON ASETTAA ALAN UUDEN STANDARDIN KAIVUKONEIDEN AUTOMAATTISILLE TYÖLAITEKIINNIKKEILLE AUTOMAATTISESTA, EC-OILILLA VARUS- TETUSTA PIKAKIINNIKEJÄRJESTELMÄSTÄ MARKKINOIDEN UUSI VAKIOVARUSTE ILMAN LISÄKUSTANNUKSIA

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Maailman johtavaa yhteistyötä

Maailman johtavaa yhteistyötä FI Tarkkuus, sitoutuminen ja lisäarvo Maailman johtavaa yhteistyötä Indexator Rotator Systems on maailman johtava hydraulisten rotaattoreiden ja niiden lisävarusteiden toimittaja ja kehityskumppani. Tuotteitamme

Lisätiedot

BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA

BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT SISÄLTÖ Black Bruin -rotaattori on ammattilaisen valinta tuottavaan harvesterikäyttöön. Rotaattorin

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

yksi tai useampi Danfoss komponentti ja maksimoi lämpöpumpun tehokkuus Parempi ratkaisu 360 energiatehokkuuden heatpumpsolutions.danfoss.

yksi tai useampi Danfoss komponentti ja maksimoi lämpöpumpun tehokkuus Parempi ratkaisu 360 energiatehokkuuden heatpumpsolutions.danfoss. Danfossin komponentit lämpöpumpille Parempi ratkaisu 360 energiatehokkuuden myötä Koe 360 o tehokkuus, jonka saavutat hyödyntämällä vankkaa asiantuntemustamme ja kattavaa, lämpöpumpuille räätälöityä tuotevalikoimaamme.

Lisätiedot

Paineilmasäiliöt Tilavuus l

Paineilmasäiliöt Tilavuus l Paineilmasäiliöt Tilavuus 90 10.000 l www.kaeser.com Paineilmasäiliö Ei huolta vuodoista! Kaikki yhdeltä toimittajalta Varastoina ja puskureina toimivilla paineilmasäiliöillä on tärkeä tehtävä paineilmajärjestelmässä:

Lisätiedot

Asennusohje. Q-Safe. Versio 201502. Asiakirja 841684

Asennusohje. Q-Safe. Versio 201502. Asiakirja 841684 Asennusohje Q-Safe Versio 201502 Asiakirja 841684 SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 6 1.1. Yleistä 6 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 6 1.3. Termit 6 2. Toimituksen sisällön tarkistus 7 2.1. 841373 Koneen

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä TYÖVAATE- PALVELUMME pitää huolta Ihmisistä Turvallisuus on taitolaji. Työstä Paras suoja työllesi. Tyylistä Tyylipuhtaasti töihin. 2 Monta hyvää

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin Mirkan kokonaisratkaisut rakentamiseen ja remontointiin RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI Mirkan tuotteet rakentamiseen ja remontointiin Tervetuloa pölyttömän hionnan uuteen maailmaan. Mirkan kokonaisratkaisu

Lisätiedot

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin

Mirkan kokonaisratkaisut. rakentamiseen ja remontointiin Mirkan kokonaisratkaisut rakentamiseen ja remontointiin RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI Mirkan tuotteet rakentamiseen ja remontointiin Tervetuloa pölyttömän hionnan uuteen maailmaan. Mirkan kokonaisratkaisu

Lisätiedot

LÄNNEN LINE SYSTEMS TURVALLINEN HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VERKONRAKENNUKSESSA

LÄNNEN LINE SYSTEMS TURVALLINEN HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VERKONRAKENNUKSESSA Luo mahdollisuuksia LÄNNEN LINE SYSTEMS TURVALLINEN HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VERKONRAKENNUKSESSA Lännen monitoimikone soveltuu sekä maakaapelointi- että

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201302 ASIAKIRJA: 841701 SUOMI KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 ALKUPERÄINEN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 8 1.1. Yleistä 8 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 8 2. Käyttö 10 2.1. Symbolit

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaikki näyttää hyvältä ja leppoisalta. Kunnes sää muuttuu ja pyry on totta. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi

Lisätiedot

Alkuperäinen. Ja tulevaisuus. Rototilt maailman johtavat rototiltit

Alkuperäinen. Ja tulevaisuus. Rototilt maailman johtavat rototiltit FI Alkuperäinen. Ja tulevaisuus Rototilt maailman johtavat rototiltit Rototilt mahdollistaa sen. Kolmen työntäyteisen vuosikymmenen aikana Rototilt on muuttunut västerbottenilaisesta neronleimauksesta

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

jälkikäsittelylaitteiden välillä.

jälkikäsittelylaitteiden välillä. TARKKUUSTYÖTÄ Nopea, tarkka, laadukas. Nämä sanat kuvaavat parhaiten Shinohara-tarkkuuspainokonetta. Shinohara aloitti toimintansa vuonna 1919 alun perin tarkkuustyökalujen valmistajana, josta juontaa

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT

ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT Kapasiteetti 20 000 kg:aan asti SILTANOSTURIT - Radan päällä kulkevat - Riippuvarakenteiset PUKKINOSTURIT I-PALKKISET KÄÄNTÖ- PUOMINOSTURIT NOSTOPUOMIT HUOLTO ERIKKILA Hyvässä

Lisätiedot

engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä

engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä VAHVA KUMPPANI engcon Group koostuu kolmesta markkinoiden johtavasta tuotemerkistä engcon, Mählers ja Drivex ja yrityksellä on pitkä kokemus laadukkaiden työlaitejärjestelmien

Lisätiedot

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA TIETOA YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA www.bredal.com K-SARJA > K-sarja: Kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunut TILAVUUS 3,5-19 m 3 Työleveys (kalkki) 12-16 m Työleveys (lannoite) 12-36 m Päistelevitys

Lisätiedot

Rototilt on nimi, joka edustaa niin maailman johtavaa rototilttiä kuin tuotteen takana olevaa yritystäkin. Symbolinen ele, joka korostaa yrityksen

Rototilt on nimi, joka edustaa niin maailman johtavaa rototilttiä kuin tuotteen takana olevaa yritystäkin. Symbolinen ele, joka korostaa yrityksen Oma Rototilt FI Rototilt on nimi, joka edustaa niin maailman johtavaa rototilttiä kuin tuotteen takana olevaa yritystäkin. Symbolinen ele, joka korostaa yrityksen painopistettä. Uusia, määrätietoisia mahdollisuuksia.

Lisätiedot

Wirtgen Group Smart Service

Wirtgen Group Smart Service Wirtgen Group Road and Mineral Technologies www.wirtgen-group.com Wirtgen Group Rakennusyritysten kumppanina Wirtgen Group Service keskittyy käytännön haasteisiin. Maailmanlaajuisen, tiheän omien myynti-

Lisätiedot

Sähkövasarat. Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat.

Sähkövasarat. Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat. H Sähkövasarat Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat. Sähköistä voimaa päivittäiseen käyttöön. Wacker Neusonin sähkövasarat. PARAS TULOS AJAN SAATOSSA. Tekninen kehitys

Lisätiedot

Asennusohje. Q-Safe. Versio Asiakirja

Asennusohje. Q-Safe. Versio Asiakirja Asennusohje Q-Safe Versio 201504 Asiakirja 841684 SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 6 1.1. Yleistä 6 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 6 1.3. Ympäristö 6 1.4. Termit 7 2. Toimituksen sisällön tarkistus

Lisätiedot

LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ.

LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ. LÄNNEN RAIL SYSTEMS RATATÖIDEN MONITOIMIKONE 9A- TAI 9C-LUOKAN VETOJÄRJESTELMÄLLÄ K www.lannencenter.com FI LIIKKUVUUS Lännen Rail Systems -ratatyökone on vankka ja voimakas rautatieympäristön monitoimikone,

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

taloudellista tehokkuutta PONSSE BEAver

taloudellista tehokkuutta PONSSE BEAver taloudellista tehokkuutta PONSSE BEAver Pienemmän kokoluokan yleisharvesteri todellinen tehopakkaus Monipuolinen PONSSE Beaver soveltuu erinomaisesti korjuutyöhön tiheiltä ensiharvennuksilta uudistushakkuuseen.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841608 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 ROTOTILTIN OHJAUS HALLINTAVIPUEMULOINNILLA SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 5 1.1. Yleistä 5 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 5 2. Toimituksen

Lisätiedot

Luo mahdollisuuksia HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN. www.lannencenter.com

Luo mahdollisuuksia HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN. www.lannencenter.com Luo mahdollisuuksia HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN www.lannencenter.com FI LIIKKUVUUS Lännen monitoimikoneella on hyvä liikkuvuus työmaalta työmaalle, itse työmailla

Lisätiedot

Liiketoiminta, logistiikka ja tutkimustarpeet

Liiketoiminta, logistiikka ja tutkimustarpeet VTT Älykkään liikenteen ja logistiikan seminaari Espoo 2.11.2010 Vuorineuvos, taloustiet. tri Kari Neilimo Liiketoiminta, logistiikka ja tutkimustarpeet Muuttuva elinkeinojen rakenne; kasvava ja monimuotoistuva

Lisätiedot

Harvesterinosturit Classic

Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturin ominaisuudet takaavat työn tehokkuuden ja tuloksellisuuden. Nosturin liikkeiden nopeus ja täsmällisyys, riittävä kääntömomentti sekä toimintavarmuus ovat ammattilaisille

Lisätiedot

Valmistettu rankinta päivääsi varten

Valmistettu rankinta päivääsi varten Valmistettu rankinta päivääsi varten SpeedMax XL.404 -sahausjärjestelmä 19HX-ketju + SpeedMax XL -terälaippa + ketjupyörä NOPEAMPI. VAHVEMPI. KESTÄÄ PITEMPÄÄN Käytettävyysaika on ratkaiseva tekijä. Yksityiskohtien

Lisätiedot

LÄNNEN RAIL SYSTEMS. Lännen - Rataympäristön monitoimikone. Luo mahdollisuuksia

LÄNNEN RAIL SYSTEMS. Lännen - Rataympäristön monitoimikone. Luo mahdollisuuksia Luo mahdollisuuksia LÄNNEN RAIL SYSTEMS HYVIN LIIKKUVA LÄNNEN RAIL MONITOIMIKONE ON TUOTTAVA, TURVALLINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN SÄHKÖRATARAKENTAMISESSA JA RATAYMPÄRISTÖN KUNNOSSAPIDOSSA Lännen - Rataympäristön

Lisätiedot

YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki. Teleste Proprietary. All rights reserved.

YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki. Teleste Proprietary. All rights reserved. YHTIÖKOKOUS 9.4.2015 Finlandia-talo, Helsinki VISIO - Alamme johtavana toimijana luomme modernia verkottunutta maailmaa uusien laajakaista- ja videoratkaisujen avulla. 1 Teleste lyhyesti 2 Vuosi 2014 keskeiset

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Alusta alkaen oikein Viisaat päätökset, hyvät tulokset Alusta alkaen järkevästi ja huolellisesti harkittu työstökoneinvestointi

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT XA-KEVYTNOSTURI- JÄRJESTELMÄT Konecranes Tehokkuutta ALUMIINIPROFIILILLA

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus Tunable White Henkilökohtainen valaistus Ihmiskeskeinen valaistus Valaistus joka keskittyy tarpeisiisi Valo vaikuttaa siihen mitä tunnemme ja miten toimimme. Valolla on myös suuri vaikutus tunteisiimme

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Cordless Alliance System yhdistää useat eri konevalmistajat sama akku sopii nyt moniin erimerkkisiin koneisiin

Cordless Alliance System yhdistää useat eri konevalmistajat sama akku sopii nyt moniin erimerkkisiin koneisiin Cordless Alliance System yhdistää useat eri konevalmistajat sama akku sopii nyt moniin erimerkkisiin koneisiin Usean eri työkonevalmistajan lanseeraama Cordless Alliance System tarjoaa työkalujen ammattikäyttäjille

Lisätiedot

KONEen yhtiökokous helmikuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja

KONEen yhtiökokous helmikuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja KONEen yhtiökokous 2015 23. helmikuuta 2015 Henrik Ehrnrooth, toimitusjohtaja 2014: Kannattava kasvu jatkui 2014 2013 Historiallinen muutos Vertailukelpoinen muutos Saadut tilaukset Me 6 812,6 6 151,0

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Hardox wear plate. product is made of genuine This sign confirms that this of SSAB. www.hardox.com Hardox is a registered trademark RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Jos haluat teräsrakenteen, joka on sekä kova,

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaukana kotoa, ja sitten sääkin heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa tuiskuta. Tuuli

Lisätiedot

Exceed-tuuliturbiinivaihteen matka suunnittelusta sarjatuotantoon Marko Haapasalmi, 16.4.2015

Exceed-tuuliturbiinivaihteen matka suunnittelusta sarjatuotantoon Marko Haapasalmi, 16.4.2015 Exceed-tuuliturbiinivaihteen matka suunnittelusta sarjatuotantoon Marko Haapasalmi, 16.4.2015 Moventas-liiketoiminta lyhyesti Moventas on yksi maailman johtavista tuulivaihteiden valmistajista. Moventas

Lisätiedot

Merkityksellistä johtamista. Ihminen keskiössä suunta, tilannekuva ja tavoite kirkkaana

Merkityksellistä johtamista. Ihminen keskiössä suunta, tilannekuva ja tavoite kirkkaana Merkityksellistä johtamista Ihminen keskiössä suunta, tilannekuva ja tavoite kirkkaana Henkilöstökokemus Asiakkuudet ja asiakaskokemus Digitalisaatio ja tekoäly Kansainvälistyminen ja kasvu Onko yrityksellänne

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT. hyvinvoinnin maailma...

KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT. hyvinvoinnin maailma... KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT hyvinvoinnin maailma... Hygieniaa ja mukavuutta yksinkertaisesti 1 Keskuspölynimuri 2 PVC-putket 3 Äänenvaimennin 4 Imurasia Kuvat ovat suuntaa-antavia. KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2

KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201501 ASIAKIRJA: 841702 SUOMI KÄYTTÖOHJE MICROPROP DC2 ALKUPERÄINEN KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 8 1.1. Yleistä 8 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 8 2. Käyttö 10

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

DIGITAALISUUDELLA SAVON TEOLLISUUTEEN JA PALVELUIHIN MENESTYSTÄ POHJOIS- Yliopettaja Esa Hietikko

DIGITAALISUUDELLA SAVON TEOLLISUUTEEN JA PALVELUIHIN MENESTYSTÄ POHJOIS- Yliopettaja Esa Hietikko DIGITAALISUUDELLA MENESTYSTÄ POHJOIS- SAVON TEOLLISUUTEEN JA PALVELUIHIN Yliopettaja Esa Hietikko Digitalisaatio on hyvin laaja käsite 2/13 Miksi digitalisaatiota? Digibarometrin mukaan yritysten digitaalinen

Lisätiedot

Avoin data Henna-Kaisa Stjernberg

Avoin data Henna-Kaisa Stjernberg Avoin data 2030 Henna-Kaisa Stjernberg 1876 1927 1902 1800-l Tiedon välittäminen muuttuu ajassa 2000 some Tieto digitalisoituu 1980 luvun lopulla alle 1% maailman varastoidusta tiedosta oli digitaalisessa

Lisätiedot

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Johtamis- ja innovaatiojärjestelmät avainroolissa Kemira 2011-> Kemira 2007 asti Diversifioitunut portfolio

Lisätiedot

- Älykkäitä nostolaitteita

- Älykkäitä nostolaitteita Ergonomisia nostoapulaitteita ainutlaatuisella ohjattavuudella ja joustavalla käytettävyydellä. Quick-Lift TUOTTEET - Älykkäitä nostolaitteita Since 1912 OTA YHTEYTTÄ! (09) 221 90 530 sales@erikkila.com

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA

PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA PUUTAVARANOSTURIT 2006 2009 2009/L 2010 UUSINTA NOSTURI- TEKNOLOGIAA Keslalla on lähes 50 vuoden kokemus nosturiteknologian kehittämisestä ja valmistuksesta.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201301 ASIAKIRJA: 841615 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 DANFOSS SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen symbolit 6 3. Toimituksen

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Kaivukoneporalaitteet

Kaivukoneporalaitteet Kaivukoneporalaitteet ADVANCED DRILLING TECHNOLOGY ExcaDrill tekee ylittämättömistä esteistä väliaikaisia Tämä on sinun ja kallion välinen asia. Mies vastaan luonnon kovin mahdollinen pinta. Vastustaja

Lisätiedot

Takeina turvallisuus ja. järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA. Nostetta korkeuksiin. Nostamisen ammattilaiset

Takeina turvallisuus ja. järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA. Nostetta korkeuksiin. Nostamisen ammattilaiset Takeina turvallisuus ja järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA 1982 Nostetta korkeuksiin Nostamisen ammattilaiset 1 Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Takeina turvallisuus ja järkkymätön

Lisätiedot

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio MODERNISAAIO Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa 11.5.2011 1 Modernisaatio 11.5.2011 2 Modernisaatio MODERNISAAIO ON AVAIN OPIMOINIIN urvallinen ja luotettava nosturi on häiriöttömän

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

Merkittävin uutuustuotteemme sitten Aspen 2 -tuotteen. ONE FOR ALL.

Merkittävin uutuustuotteemme sitten Aspen 2 -tuotteen. ONE FOR ALL. ONE FOR ALL. suorituskyky voitelu Erittäin puhdas moottori Kaikille merkeille Merkittävin uutuustuotteemme sitten -tuotteen. Aspen alkylaattibensiiniä alettiin kehittää Ruotsissa 198-luvulla. Volvon polttoaineasiantuntija

Lisätiedot

MITÄ ON GEMBA-WALK? Janne Metsolahti Työnjohtaja YIT Infra Oy

MITÄ ON GEMBA-WALK? Janne Metsolahti Työnjohtaja YIT Infra Oy MITÄ ON GEMBA-WALK? Janne Metsolahti Työnjohtaja YIT Infra Oy janne.metsolahti@yit.fi MITÄ ON GEMBA-WALK? Sana gemba tulee japanin kielestä ja tarkoittaa todellista paikkaa, paikkaa jossa arvo tuotetaan

Lisätiedot

Modernin teknologian vaikutukset osaamisen kehittämiseen. Tapio Laakso Asiakas- ja tuotetukipäällikkö John Deere Forestry

Modernin teknologian vaikutukset osaamisen kehittämiseen. Tapio Laakso Asiakas- ja tuotetukipäällikkö John Deere Forestry Modernin teknologian vaikutukset osaamisen kehittämiseen Tapio Laakso Asiakas- ja tuotetukipäällikkö John Deere Forestry It all started in a blacksmith shop Integrity Quality Commitment Innovation 1937

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Miltä suomalaisen työelämän tilanne näyttää tänään?

Miltä suomalaisen työelämän tilanne näyttää tänään? Miltä suomalaisen työelämän tilanne näyttää tänään? Suomalainen työelämämalli eurooppalaisessa vertailussa Tuomo Alasoini tuomo.alasoini[at]tekes.fi Millainen on suomalainen työelämämalli ja mikä siinä

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841618 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP L8 CAT M3XX, CAT 3XX SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Hälytyskeskus antaa ilmoituksen, ja samalla sää heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa

Lisätiedot

Korotetun tehon tahtireluktanssimoottori ja taajuusmuuttaja -paketti Optimoidut kokonaiskustannukset pumppu- ja puhallinsovelluksille

Korotetun tehon tahtireluktanssimoottori ja taajuusmuuttaja -paketti Optimoidut kokonaiskustannukset pumppu- ja puhallinsovelluksille Korotetun tehon tahtireluktanssimoottori ja taajuusmuuttaja -paketti Optimoidut kokonaiskustannukset pumppu- ja puhallinsovelluksille ABB Title Lorem Ipsum dolor sit Possible Subtitle Uudet pumppu- ja

Lisätiedot

U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A

U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A j o h d a n t o 04 I 2009 51001 7 1. Alkusanat Puhdas vesi on tärkein elintarvikkeemme. Maapallon vesivaroista vain muutama prosentti

Lisätiedot

Kaleva Median digipolku ja -opit

Kaleva Median digipolku ja -opit Kaleva Median digipolku ja -opit - Paikallisuuden puolesta vuodesta 1899 1.11.2018 / Tommi Silfverhuth Taustaa 2 3 Koodaamisesta myyntiin ja konseptoinnista johtamiseen Kokemusta eri toimialoilta Innoissaan

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Metsä Board. Kartonkiliiketoiminnan kannattava kasvu. Markus Holm, talousjohtaja Sijoitus-Invest 2014. Metsä Board

Metsä Board. Kartonkiliiketoiminnan kannattava kasvu. Markus Holm, talousjohtaja Sijoitus-Invest 2014. Metsä Board Kartonkiliiketoiminnan kannattava kasvu Markus Holm, talousjohtaja Sijoitus-Invest 2014 lyhyesti Liikevaihto noin 2 miljardia euroa vuodessa. Henkilöstömäärä noin 3 200 Euroopan suurin taivekartongissa.

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot

Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja

Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja Huikean suorituskykyinen ammattilaisen hiustenkuivaaja CBR: n El LEOPA R TOP BLDC Professional on huippusuorituskykyinen hiustenkuivaaja, jolla on markkinan paras hinta-laatusuhde. Ammattilaisen hiustenkuivaaja

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX jopa puolet asennusajasta säästyy muihin töihin Lindab on yksinkertaistanut seinärakenteet. Tuloksena ovat uudet,

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot