Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download ""

Transkriptio

1 SAUNASEURA /10 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset: Ke Näin Rajaportin saunalla. YLE La Saunakulttuuri aiheena MTV3:n Studio55-ohjelmassa. MTV:n Studio55-ohjelmassa oli torstaina aiheena "Tarinoita saunanlauteilta - saunakulttuuri meillä ja maailmalla". Lauri Karhuvaaran haastateltavana oli Suomen Saunaseuran johtokunnan jäsen Jussi Niemelä. Ohjelma on katsottavissa MTV3:n Katsomopalvelussa: Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 12/2014. La SM Joulujuhlissa Vuoden 2014 SaunaMafialaiseksi julkistettiin Lars Svartström. Seuramme johtoryhmä oli tehnyt päätöksen yksimielisesti aikaisemmin kokouksessaan. Onnittelut Larsille hienosta tittelistä! To Tiedoksi Tervehdys P-A Nordensved jälleen, ja muille tiedoksi. Tänään to oli jälleen isolla savusaunalla tosi hyvät löylyt, ti ei ollut kovin kummoiset. Pienissä savusaunoissa ei tänään kuulemma ollut kummoiset, kun oli ollut vain jotain 150 astetta. Mielestäni sekin on ehkä jo aivan liikaa ja olenkin sanonut, että kohta nuo pienet savusaunat palavat, kun ja jos niitä lämmitetään liikaa. Ne muutamat saunojat, jotka tulevat sinne pieniin savusaunoihin jo usein ennen klo 13:00 saunomaan, yllyttävät nyt (kuulemma) lämmittäjiä lämmittämään niitä todella kuumaksi ( astetta), koska he itse tykkäävät saunoa todella kuumissa saunoissa?! Se ei mielestäni ole oikein ja siinä on todella se vaara, että saunoissa syttyy nokipalo ja ne palavat! Ja vielä kun ne savukaasujen poistoluukut ovat liian pienet!

2 SAUNASEURA /10 Ja kun niitä pieniä savusaunoja ei pestä tarpeeksi usein noesta ja ne seinätkin vielä vuotavat. Eli ei siis kannattaisi liikaa kuunnella vain niitä muutamia saunojia? Varoitinhan Kuusijärven Ulkoilukeskuksen vuokralaista (Veikko Bakker, Aluenuoret ry) ja savusaunojen lämmittäjää (Markku Lipponen), että kohta tämä (se entinen) savusauna palaa, jos se lämmitetään liian kuumaksi, ja jos ei muutamia tärkeitä korjauksia tehdä. Ja niinhän se sitten paloi (177 astetta oli ollut aloitettaessa!) Välttämättömiä korjauksia ei koskaan ehditty kuulemma tehdä! En todellakaan haluaisi maalata piruja seinille, mutta liika on liikaa, pyydettäessäkin! Turvallisuus ja säilyvyys sekä huolto ennen kaikkea! Lämmittäjät ovat kyllä oppineet työnsä todella hyvin ja toivottavasti yhteistyö jatkuu yhtä hyvin tulevaisuudessakin. Terveisin, Ari Tahvanainen Saunaseura SaunaMafia ry Mob To Laituria Kuusijärven savusaunalla odotellessa. Turussa on toisin ja laituri on heti rannassa. Turvallisuus vain kärsii, kun joutuu 100 m kävelemään, kun vielä pakkasia ja liukkautta tulee. TS To Kuusijärveltä tehdään yhteys Sipoonkorpeen. VS Ma Internet-sivuihimme tutustui marraskuussa 811 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3551 kertaa 10 eri maasta! To Sääntömääräinen syyskokous pidettiin to Skomarsin torpalla Hakunilassa. Vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti. Liittymis- ja jäsenmaksut pidetään ennallaan. Hallituksessa jatkavat vuoden Ari Tahvanainen, Aija-Riitta Qvintus ja Maria Kangasluoma. Toiminnanjohtajina hallituksen ulkopuolisina jäseninä jatkavat

3 SAUNASEURA /10 Antti Kossila ja Philip Saxberg. Toiminnantarkastajana jatkaa Kjell Skogberg ja hänen varahenkilönä on Jari Nurmi. Tervetuloa SaunaMafian joulujuhliin la klo Kokoonnumme kauden päätteeksi iloiseen illanviettoon ensin savusaunoen ja sen jälkeen jouluisen herkkupöydän ääreen. Ma Internet-sivuihimme tutustui marraskuussa 811 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3551 kertaa 10 eri maasta! To Sääntömääräinen syyskokous pidettiin to Skomarsin torpalla Hakunilassa. Vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti. Liittymis- ja jäsenmaksut pidetään ennallaan. Hallituksessa jatkavat vuoden Ari Tahvanainen, Aija-Riitta Qvintus ja Maria Kangasluoma. Toiminnanjohtajina hallituksen ulkopuolisina jäseninä jatkavat Antti Kossila ja Philip Saxberg. Toiminnantarkastajana jatkaa Kjell Skogberg ja hänen varahenkilönä on Jari Nurmi. Tervetuloa SaunaMafian joulujuhliin la klo Kokoonnumme kauden päätteeksi iloiseen illanviettoon ensin savusaunoen ja sen jälkeen jouluisen herkkupöydän ääreen. Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 11/2014 SL La Katsokaa hstv:sta videot "Pykeijän Elsa" ja "Rapu pelasti kylän." Elsa on hyvä ystäväni ja hän ylläpitää Jäämeren saunaa ja osaa majoitusta kylässä. Todella kiva ihminen. Hänet tapaamme jälleen tammikuussa matkailumessuilla. Olemme tehneet jo viisi vuotta saunaretkiä myös Pykeijään. Katso: Ti Internet-sivuihimme tutustui lokakuussa 735 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2959 kertaa 10 eri maasta!

4 SAUNASEURA /10 Ti Tämä kuva selittää laiturien poissaolon ======>>>>>>>>> Ma Pikkusaunojen kiuaskivien vaihto aloitetaan torstaina klo Sauna 1. saadaan valmiiksi niin, että se on löylyvalmis klo kun yksityistilaus alkaa. To Tilaa itsellesi tai lahjaksi kerrankin hyvä kirja savusaunan rakentamisesta. Savusauna valittiin valmistuttuaan vuoden 2013 parhaaksi savusaunaksi. Ke Osa Kuusijärven Ulkoilukeskuksen nurmikosta uusitaan. VS To Tiedoksi kaikille, että Saunamestarit organisaatio ovat avanneet uuden Internet-sivun kaikille suomalaisille kuin myös ulkomaalaisille saunojille. Katso lisää: Sivun tarkoituksena on tiedottaa saunaseurojen yhteisistä ja kaikille tarkoitetuista avoimista saunaretkistä. Käy tutustumassa sivuun ja ilmoittaudu kutsujen mukaan tai saunaseurasi kanssa. Kerrro myös ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi oheisesta sivusta. Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 10/2014 SL Ke Internet-sivuihimme tutustui syyskuussa 882 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3586 kertaa 10 eri maasta!

5 SAUNASEURA /10 Pe Yhteistyökumppanimme Vantaan Latu ry tiedottaa: Tervehdys Vantaan Ladusta Retkeilemme kahtena tulevana sunnuntaina Sipoonkorven kansallispuistossaja sen lähialueilla. Retkille ei tarvitse ilmoittautua, ja ne ovat maksuttomia. Katso lisätiedot: Pe Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 9/2014. SL Pe Talviuinti alkaa. Talviuintikauden avajaisia vietetään valtakunnallisesti Avajaisissa pääsee ohjatusti uimaan. Paikkakunnasta riippuen ohjelmassa on myös luento talviuinnin terveysvaikutuksista ja latuyhdistyksen esittelyä. Katso lähin tapahtumapaikkakunta osoitteesta: Ke Helsinki saa uuden yleisen saunan. Yle Ma 8.9. Suomalaisten Saunaseurojen yhteinen Internet-sivu on avattu. Saunaseurojen jäsenille tarkoitettu sivu ja yhteiset saunaretket löytyvät täältä: Ma 1.9. Hernesaareen suunniteltu yleinen sauna Sauna Finlandia on eilen saanut rakennusluvan. Saunan on tarkoitus valmistua kesällä Lisätietoa Sauna Finlandiasta löytyy täältä: Ma 1.9. Internet-sivuihimme tutustui elokuussa 1040 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3161 kertaa 10 eri maasta!

6 SAUNASEURA /10 Ti Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 8/2014. SL Ti Kuusijärven savusaunojen lämmitysvastuun on ottanut NPA-Consulting Oy / NP-Puhtaanapito, toimitusjohtaja Pehr-A. Nordensved mob , p-a.nordensved@kolumbus.fi Hänelle voi laittaa niin ruusut kuin pienet risutkin savusaunojen lämmityksestä ja hoitamisesta. Yhteinen tarkoituksemme on tehdä erittäin hyvää yhteistyötä ja saada savusaunoissa kävijöille vieläkin nautinnollisempi kokemus. Pe 1.8. Internet-sivuihimme tutustui heinäkuussa 1846 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 4802 kertaa 10 eri maasta! Su Puheenjohtajallemme Ari Tahvanaiselle on myönnetty Ikaalisten Saunafestivaaleissa La Saunamestarin arvonimi hänen ansiokkaasta toiminnastaan suomalaisen saunakulttuurin edistämisestä ja vaalimisesta. Ti 1.7. Oulussa avattiin kesäkuun lopulla talkootyön tuloksena Kesän Sauna. Oulun ensimmäinen yleinen sauna sitten vuoden 1989 sulkeneen Toivoniemen saunan. Sauna on neljän yhdistyksen, Pohjois-Suomen arkkitehtien, Oulun Rantasaunaseuran, Oulun Dodon ja Kestävän kehityksen keskuksen sekä vapaaehtoisten talkoolaisten yhteistyön tulos. Katso aukioloajat ja lisää uutisia Kesän Saunan nettisivuilta: Ti 1.7. Internet-sivuihimme tutustui kesäkuussa 1074 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2824 kertaa kymmenestä eri maasta! To Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 6/2014. SL Pe 6.6. Vantaa lunasti vuokrasavusaunat Kuusijärvellä. VS

7 SAUNASEURA /10 To 5.6. Kesä ei olekaan suomalaisten parasta saunomisaikaa, ei ainakaan Kuusijärvellä. Selitys hämmästyttää ihmisiä. VS Ma 2.6. Internet-sivuihimme tutustui toukokuussa 1251 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2922 kertaa kymmenestä eri maasta! Ke Välinevuokrausta Kuusijärvellä. VS Ma Näin toimitaan Tilakeskuksessa. Vantaan kaupungin Tilakeskus vastaa myös Kuusijärven Ulkoilukeskuksen toiminnasta. mtv To Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 5/2014. SL To 1.5. Internet-sivuihimme tutustui huhtikuussa 657 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2281 kertaa kymmenestä eri maasta! La Kuusijärven Ulkoilukeskuksen perusparannuskorjauksesta / remontista. VS To Näinkin voi saunan ystävälle näköjään käydä. Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 4/2014. SL Su 6.4. Kuusijärvestä puuhataan matkailuvalttia. VS Ti 1.4. Internet-sivuihimme tutustui maaliskuussa 527 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2427 kertaa kymmenestä eri maasta!

8 SAUNASEURA /10 Ti 1.4. MM-talviuintikisojen venäläisuimari menehtyi. Yle To Kilpailija sai sairauskohtauksen talviuinnin MM-kisoissa, vajosi veden alle. AL To Yhteistyökumppanimme Vantaan Latu ry tiedottaa: KUUTAMO TAHKON TAIVAL -HIIHTO Sunnuntaina klo Nyt kun lumitilanne on mikä on, Kuutamo Tahdo hiihdetään Hakunilan urheilupuiston helpoilla laduilla. Niiden uskomme olevan hiihtokunnossa vielä viikonloppuna. Lähtö urheilupuiston P-paikalta (Luotikuja 2, Vantaa) klo Ladun varressa on myynnissä mehua ja kahvia. Ei ennakkoilmoittautumista. Järjestäjät: Yhteistyössä Helsingin Latu ry ja Vantaan Latu ry Lisätietoja: Peter Laurén, puh , Tule sinäkin mukaan! Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 3/2014. SL To 6.3. Vanhan Porvoontien ylittävä silta turvaisi ulkoilureitin Sipoonkorpeen. La 1.3. Internet-sivuihimme tutustui helmikuussa 637 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2493 kertaa kymmenestä eri maasta! Pe Saunaseura SaunaMafia ry:n johtoryhmä on päättänyt myöntää Kuusijärven savusaunojen lämmittäjä Mirella Vehmakselle Saunamajurin tittelin Nro 2 hänen erinomaisesta suhtautumisestaan suomalaiseen savusaunakulttuuriin. Kunniakirjan luovuttivat puheenjohtaja Ari Tahvanainen ja saunalähettiläs Antti Kossila. Ti Saunaseura SaunaMafia ry täyttää tänään viisi vuotta!

9 SAUNASEURA /10 Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 2/2014. SL Ma 3.2. Otepään Saunamaraton. YT La 1.2. Internet-sivuihimme tutustui tammikuussa 781 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2934 kertaa kymmenestä eri maasta! Pe Älä koskaan mene yksin avantoon. Pyydä aina joku katsomaan, ettei mitään yllättävää pääse tapahtumaan. TS To Sähkösaunat ne usein palavat, harvemmin muut. IS Ma Yhteistyökumppanimme Vantaan Latu ry tiedottaa: Vantaan Latu - ajankohtaista tammikuussa SUKSIEN VOITELUILTA Torstaina klo Suksien voitelua ja neuvontaa Hakunilan urheilupuistossa, Luotikuja 1, Vantaa. Voitelumestarina toimii Timo Palotie. Voiteluhinnat: Pohjustus 7 / pari, pohjustus + voitelu 10 / pari Koe liikunnan ilot hyvin huolletuilla suksilla ja varusteilla. Voiteluiltana saat sukset voideltua ja hyvää neuvontaa suksien huollosta Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa kunnostamaan sukset! Tiedustelut: Timo Palotie, timo.palotie(at)elisanet.fi, mob To Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 1/2014.

10 SAUNASEURA /10 To 2.1. Vantaan Ulkoilukeskus Kuusijärvi tiedottaa: Hyvää alkanutta vuotta! Tammikuussa on yksi poikkeuspäivä savusaunojen aukioloihin. Torstaina ei ole ollenkaan yleisö-savusaunoja! Ystävällisesti, Rea Hakala ravintolapäällikkö Cafe Kuusijärvi Mob Ke 1.1. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 764 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2875 kertaa kymmenestä eri maasta!

1/6 TAPAHTUMAT 2014 KOKOUKSET + MUUT Ti 21.1. klo 18:00 19:00 SAUNAMAFIAN VUODEN ENSIMMÄINEN JOHTORYHMÄN KOKOUS pidettiin Skomarsin Torpalla. Hyväksyttiin uudet jäsenet ja käytiin läpi kevään jäsenretkiä

Lisätiedot

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo 1/7 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Su 31.12. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 347 yksittäistä vierailijaa (eli ja sivuja katsottiin 1215 kertaa 10 eri maasta! Ma 18.12. Suru-uutinen Ma

Lisätiedot

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA 1/5 TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su 18.2.2018 KUNNIAKIRJA Saunaseura SaunaMafia ry täytti 9 vuotta ja samalla luovutimme savusaunojen lämmittäjälle Atte Salolle Saunamajurin kunniakirjan

Lisätiedot

Vuoden 2015 Uutiset. Vuonna 2015 perustettiin Saunamestari Kilta ry edistämään ja ylläpitämään suomalaista saunakulttuuria. www.saunaseurat.

Vuoden 2015 Uutiset. Vuonna 2015 perustettiin Saunamestari Kilta ry edistämään ja ylläpitämään suomalaista saunakulttuuria. www.saunaseurat. Vuoden 2015 Uutiset Ke 30.12. Tervehdys ja hyvää loppuvuotta! Ohessa tiedoksi Vantaan Kuusijärven pienen savusaunan (n. 600 kg) huoltoasiaa. Kiukaaseen on ladottu 2014 joulukuussa n. 300 kg Kerkesiä, huhtikuussa

Lisätiedot

SAUNASEUROJEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN UUTISIA 2016

SAUNASEUROJEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN UUTISIA 2016 www.saunaseurat.fi 1.1.2017 Sivu 1/7 SAUNASEUROJEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN UUTISIA 2016 Su 1.1. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 227 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! www.saunamafia.fi 15. 17.7.2011 1/8 MUKAVAA HAUSKAN- JA MUUNKIN PITOA! Löylynlyömät eli SaunaMafian joukkue Ikaalisten XVII Saunafestivaaleilla. AIKA: Pe 13. - Su 15.7.2012 PAIKKA: Ikaalisten Kylpylä Saunomista,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! SAUNASEURA 27.12.2016 1/5 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - To 18.2. TAPAHTUMAT 2016 SAUNASEURA SAUNAMAFIA ry TÄYTTI 7 VUOTTA. Kuumat Onnittelut Maailman Aktiivisimmalle Saunaseuralle! - Ti 26.4. Klo 17:30-19:00

Lisätiedot

SAUNASEURA 5.1.2014 1/7 TAPAHTUMAT 2013 KOKOUKSET + MUUTA Pe 11.1. klo 18:00 HALLITUKSEN I KOKOUS Hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa Kuusijärven kokoustila Konkelossa. Asiat tulivat päätettyä

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! SAUNASEURA 27.12.2015 1/5 KOKOUKSET + MUUT TAPAHTUMAT 2015 - Ke 18.2. SAUNASEURA SAUNAMAFIA ry TÄYTTI KUUSI (6) VUOTTA Kuumat onnittelut jäsenistöllemme. - Ke 20.5. klo 18:00 alkaen SM KEVÄTKOKOUS Kokous

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 TAPAHTUMAT 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 TAPAHTUMAT 2012 SAUNASEURA 21.12.2012 1/5 KOKOUKSET TAPAHTUMAT 2012 Ti 29.5. klo 17:00 HALLITUKSEN I KOKOUS Kuusijärven kokoustalo Konkelossa. Kokous sujui aivan mukavissa merkeissä ja asiat sekä suunnitelmat tulivat

Lisätiedot

SM TIEDOTTEET ja UUTISET 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009

SM TIEDOTTEET ja UUTISET 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 SAUNASEURA 28.12.2012 1/14 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset: Ke 19.12. Otteita Tilakeskuksen lautakunnan kokouksen 11.12. pöytäkirjoista. Vuonna 2013 aloitettavia merkittävimpiä peruskorjaus- / korjaushankkeita

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin! 24.1.2011 1/7 TAPAHTUMAT - Hallitus kokoontui kaksi kertaa vuoden aikana. - Jäsenretkiä järjestimme kaikkiaan 15 kappaletta. - SM Lady s Team järjesti lisäksi 3 kpl ulkoiluretkeä sekä yhden ns. tutustumisretken

Lisätiedot

2/9 Ti Internet-sivuihimme tutustui lokakuussa 610 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1484 kertaa 10 eri maasta! 18

2/9 Ti Internet-sivuihimme tutustui lokakuussa 610 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1484 kertaa 10 eri maasta! 18 1/9 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Su 1.1. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 544 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1398 kertaa 10 eri maasta! To 22.12. Sporttikortin

Lisätiedot

SAUNASEURA 3.1.2014 1/18 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset: Ma 30.12. Toiminnanjohtajamme Jarmo Lehtola on siirtynyt Suomen Saunaseura ry:n toimitusjohtajaksi ja hän joutuu ymmärrettävästi lopettamaan

Lisätiedot

Padasjoki Johtola Rakennus 5 Iso sauna Pieni sauna Ajoharjoittelurata 150 m ampumarata Telttamajoitusalue

Padasjoki Johtola Rakennus 5 Iso sauna Pieni sauna Ajoharjoittelurata 150 m ampumarata Telttamajoitusalue Tammikuu PE LA SU MA TI KE TO PE LA SU MA TI KE TO PE LA SU MA TI KE TO PE LA SU MA TI KE TO PE LA LA Ampumahiihtopaviljonki, rak 359 Riimu, rak. 358 Helmikuu Ma Ti Ke To Pe La Su Ma Ti Ke To Pe La Su

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10 SAUNASEURA 29.9.2013 1/10 4. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU AIKA: Su 8.9. pe 13.92013 PAIKKA: Nuorgam, Pulmankijärvi ja Norja SaunaMafia ry:n jäsenten yksityinen vierailu Jouni Tetrin mökille Nuorgamin Pulmankijärvelle

Lisätiedot

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry To 17. Su 20.5.2012 Saunaretki Karjalaan Sivu 1 / 14 Kotiharjun Saunayhdistys ry:n perinteinen kevätretki Karjalan maisemiin ja sen saunoihin. Entistä Suomea. Heino Tours Finland, Kotka. Venäjän puolella.

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

SAUNASEURA /7 SM TIEDOTTEET ja UUTISET Perustettu Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Ma Internet

SAUNASEURA /7 SM TIEDOTTEET ja UUTISET Perustettu Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Ma Internet 1/7 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Ma 31.12. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 335 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1145 kertaa 10 eri maasta! Ke 19.12. Tervehdys,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu 5. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu 5. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU SAUNASEURA 1.10.2014 1/11 5. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU AIKA: Ti 9.9. - Su 14.9. 2014 PAIKKA: Pulmankijärvi, Nuorgam ja Pykeijä, Norja SaunaMafia ry:n jäsenten yksityinen vierailu Jouni Tetrin mökille Nuorgamin

Lisätiedot

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003

KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Tiedustelut Timo Partio, puh. 020 434 1382 s-posti timo.partio@kela.fi KOULUMATKATUKI TAMMIKUUSSA 2003 Kaikki Tuki maksun vastaanottajan mukaan, 1 000 euroa 2003 Tammikuu 23 555 2 008 1 156 35 374 23 419

Lisätiedot

Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu

Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 24.4.2014 1/13 SM 54. JÄSENRETKI Saunaseura SaunaMafia ry:n saunaretki keväiseen Berliiniin. AIKA: To 10. - Su 13.4.2014 PAIKKA: Berliini, BRD Meidän jäsenet, maalla, merellä ja ilmassa eli

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA SAUNASEURA 26.5.2014 1/6 HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA SaunaMafialaisten vierailu ja tutustuminen jäsenemme Arin tiluksiin ja saunoihin. AIKA: La 24. - Su 25.5.2014 PAIKKA: Korpilahti Kaksin

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin! 2.2.2012 1/10 Vantaan Ulkoilukeskus Kuusijärven savusauna paloi la 8.1.2011 aamuyöstä. Me kaikki jäsenet ja savusaunan ystävät olimme asiasta hyvin järkyttyneitä ja lähes sanattomia. 2002-2011 R.I.P. Ti

Lisätiedot

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo

KUOPIO, TAMMIKUU 2013 PÄIVÄ AIKA TAPAHTUMA VAST.HLÖ PUHELIN Keskiviikko Klo KUOPIO, TAMMIKUU 2013 16.1.2013 18-19.15 24.1.2013 18 19.15 klo Teemailta 1 Voimaa ja valoa talven sihteeri 29.1.2013 18 20 pimeyteen, Pirkko Ulmanen 30.1.2013 18 19.15 PIELAVESI, TAMMIKUU 2013 Maanantai

Lisätiedot

Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittaudu ja tule mukaan! Suomen Ladun 54. Leiripäivät Vantaan Hakunilassa Ilmoittaudu ja tule mukaan! Tule hetkeksi, päiväksi tai koko viikonlopuksi pelaamaan, kisaamaan, osallistumaan ja rentoutumaan, tule lauantai-iltana tanssimaan

Lisätiedot

Vantaan Ladun 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011.

Vantaan Ladun 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011. 25. isänpäivän polkuretki Isänpäivän polkuretki sunnuntaina 13.11.2011. Polkuretken teemana on SUUNNISTUS, Bisan majalla suunnistuksenohjausta, voit kokeilla suunnistustaitojasi suunnistusrasteilla Bisan

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin! 31.12.2011 1/22 SaunaMafia ry:n tiedotteet: Pe 23.12. Presidenttiehdokkaat ovat löytäneet Kuusijärven savusaunat. Tänään kävi joulusaunassa presidenttiehdokas Pekka Haavisto ja tykkäsi kovasti, niin saunasta

Lisätiedot

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014

Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 Tämä on suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2014 SBL:n hallitus on hyväksynyt SM-kilpailut ajalle 1.1.-31.7.2014 sitovasti. Loput vuoden 2014 SM kilpailut hallitus vahvistaa sitovasti maaliskuun

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 9.11.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa

JHL 495 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Kevätkokous Syyskokous Kulttuuri- tai muu vapaa-ajan tapahtuma jäsenille Uusien jäsenten rekrytointitilaisuus yhdistettynä hyvinvointitapahtumaan Kontaktoidaan

Lisätiedot

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis

Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis Tunnus Tehtävän nimi Kesto Aloitus Valmis 1 Natura Mobile Projekti 741 päivää la 1.1.2011 to 31.10.2013 2 NM -automaatio 576 päivää la 1.1.2011 pe 15.3.2013 3 hankinnat 132 päivää ti 1.3.2011 ke 31.8.2011

Lisätiedot

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 MAANANTAI 4 TIISTAI 5 KESKIVIIKKO 6 Loppiainen TORSTAI 7 PERJANTAI 8 LAUANTAI 9 SUNNUNTAI 10 Jussi Kiiskilä Valteri-koulu, Onerva 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 2 MAANANTAI 11 TIISTAI 12

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu KALASTUSRETKELLÄ JÄÄMERELLÄ

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu KALASTUSRETKELLÄ JÄÄMERELLÄ SAUNASEURA 17.9.2012 1/17 KALASTUSRETKELLÄ JÄÄMERELLÄ SaunaMafia ry:n hallituksen yksityinen perinneretki Lappiin ja Norjaan. AIKA: Su 9. - La 15.9.2012 PAIKKA: NUORGAM SaunaMafia ry:n hallitus Nuorgamin

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser UUSIMAA - NYLAND

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser UUSIMAA - NYLAND 120000 100000 80000 60000 40000 20000 0 Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och Tiedot taulukkomuodossa ovat seuraavilla sivuilla. - Sifferuppgifterna finns på följande sidor.

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 26.10.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2013 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 5.12.2012 Hallitus hyväksyy kalenterin kokouksessaan.

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 18.10.2012 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

Porin Keilailuliitto ry. KILPAILUKALENTERI Puinnintie 4, PORI puh , .

Porin Keilailuliitto ry. KILPAILUKALENTERI Puinnintie 4, PORI puh ,  . Porin Keilailuliitto ry. KILPAILUKALENTERI 2019-2020 Puinnintie 4, 28360 PORI puh. 02-631 6600, email. pkl@bowling4you.fi www.bowling4you.fi SYYSKAUSI 2019 HEINÄKUU KILPAILU SARJAA VALVOJA HUOM. 24.06.

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 MAANANTAI 2 TIISTAI 3 KESKIVIIKKO 4 TORSTAI 5 PERJANTAI 6 Loppiainen LAUANTAI 7 SUNNUNTAI 8 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 2 MAANANTAI 9 TIISTAI 10 KESKIVIIKKO 11 TORSTAI 12 PERJANTAI 13

Lisätiedot

2015 TOIMINTAKALENTERI

2015 TOIMINTAKALENTERI 2015 TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU 1 1 TO Uudenvuodenpäivä 1.-31.1 Seututoimikuntien järjestäytymiskokoukset (6 kpl) iltakokouksina PJ 2 PE KOKO VUOSI: Aluetoimikunnan kokoukset, Aktivointiprojekti, Ammattiosastojen

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2011 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 2.12.2010 SBL:n hallitus vahvistaa

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

66 päivää ma ma

66 päivää ma ma Tunnus Tehtän nimi Kesto Aloitus Valmis Edeltäjät 1 Natura Mobile Projekti 587 päivää la 1.1.2011 su 31.3.2013 2 Natura Mobile automaatio 566 päivää la 1.1.2011 pe 1.3.2013 3 hankinnat 132 päivää ti 1.3.2011

Lisätiedot

SaunaMafia News 20 www.saunamafia.fi 18.9.2011 1/15

SaunaMafia News 20 www.saunamafia.fi 18.9.2011 1/15 www.saunamafia.fi 18.9.2011 1/15 Uskomattomalla Tjätjätjäreborgin matkalla pohjoisessa 2011 AIKA: Su 11.9. la 17.9.2011 PAIKKA: Köyhäntie Nuorgam, Lappi Tjätjätjäreborgista muodostui iskulauseemme Nuorgamissa.

Lisätiedot

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012

SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 SBL:N KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2012 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 1.12.2011 SBL:n hallitus on vahvistanut sitovasti

Lisätiedot

Sivu 1/7 VUONNA 2016 TOTEUTUNEET YHTEISET SAUNARETKET

Sivu 1/7 VUONNA 2016 TOTEUTUNEET YHTEISET SAUNARETKET www.saunaseurat.fi 22.12.2016 Sivu 1/7 VUONNA 2016 TOTEUTUNEET YHTEISET SAUNARETKET 2016 175. - Ti 20.12.2016 HAIKUSAUNAN YLEISÖVUORO (JOULUSAUNA) 174. - La 17.12.2016 TOISENLAINEN JOULUSAVUSAUNA II ILTA

Lisätiedot

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2010

SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2010 SBL:N ALUSTAVA KILPAILUKALENTERI VUODELLE 2010 Ota yhteyttä muutosehdotuksissa/korjauksissa toiminnanjohtaja Hulda Ahoseen: executive.officer@bridgefinland.com VERSIO 15.1.2010 TAMMIKUU 2.1. klo 11.00

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Seura- ja aluejärjestö Pohjois-Suomen Pyöräily ry Toimintasuunnitelma 2014 Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n toiminta perustuu vahvoihin ja elinvoimaisiin Pohjois-Suomalaisiin seuroihin, sekä niiden aktiivisiin

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! SAUNASEURA 12.7.2016 1/20 SM KEVÄTRETKI VLAD TEPESIN ELI KREIVI DRACULAN MAISEMIIN Saunaseura SaunaMafia ry:n ja Pykeijän Ystävät - Bugøynes Venner ry:n sekä usean muun yhdistyksen edustajat yhteisellä

Lisätiedot

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Kokouksen avaus ja laillisuuden toteaminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Häjyt r.y., johtokunnan kokous, Kurikka, Paulapieksujen maja 4.10.2014, 1. Häjyt r.y., syyskokous, Kauhava (Härmä), Hunurijärvi 22.11.2014 Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lisätiedot

Puhelutiedot

Puhelutiedot Puhelutiedot 1.1.215-3.5.215 12 Soitetut1 Hoidetut1 Soitetut2 Hoidetut2 Soitetut3 Hoidetut3 Soitetut4 Hoidetut4 Soitetut5 Hoidetut5 Siilaisen ta 9 997 4 652 7 54 4 626 1 8 4 967 8 17 4 36 6 485 4 54 Niinivaaran

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-12-05 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 5.12.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

2014 TOIMINTAKALENTERI

2014 TOIMINTAKALENTERI 2014 TOIMINTAKALENTERI TAMMIKUU 1 1 KE Uudenvuodenpäivä 1.-31.1 Seututoimikuntien järjestäytymiskokoukset (6 kpl) iltakokouksinapj 2 TO KOKO VUOSI: Aktivointiprojekti, Aluetoimikunnan kokoukset, Ammattiosastojen

Lisätiedot

Intensiivikurssi uusille opiskelijoille

Intensiivikurssi uusille opiskelijoille Insinöörikoulutuksen ja tietojenkäsittelyn tärkeät päivät 2013 2014 heinäkuu elokuu 26 29 syyskuuta Elokuu 2013 27 30 28 31 elokuu 291 302 313 syyskuu 14 25 36 47 58 69 10 7 11 8 12 9 10 13 11 14 12 15

Lisätiedot

SAMOKin tapahtumakalenteri 2018

SAMOKin tapahtumakalenteri 2018 SAMOKin tapahtumakalenteri 2018 Tapahtumakalenteriin olemme koonneet kaikki Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin vuoden 2018 tapahtumat sekä lyhyet kuvaukset tapahtumista. Tervetuloa mukaan! Tammikuu

Lisätiedot

TIEDOTTAA /

TIEDOTTAA / Keilaseura POLE ry TIEDOTTAA 2008-2009 / 2 04.11.08 POLE tiedottaa 2008-2009 / 2 04.11.08 1(4) Tiedottajan palsta Huomioikaa kutsu ylimääräiseen vuosikokoukseen, joka on Tapiolassa su 23.11. n. klo 15:40,

Lisätiedot

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012 KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI TALVEN TAIKAA PAJASANOMAT 1 /2012 Joulukuussa näytti talven tulo jäävän muutamaan pakkasasteeseen ja lumihiutaleeseen, olihan joulukuussa jopa

Lisätiedot

ERIKOISKAUPAN AUKIOLOAIKAKOKEMUKSET 2010 SELVITYS. Taulukot (numeroitu raportin tekstin mukaisesti)

ERIKOISKAUPAN AUKIOLOAIKAKOKEMUKSET 2010 SELVITYS. Taulukot (numeroitu raportin tekstin mukaisesti) ERIKOISKAUPAN AUKIOLOAIKAKOKEMUKSET 2010 SELVITYS Taulukot (numeroitu raportin tekstin mukaisesti) 1. Yrityksemme päätoimiala on Fotokauppa 8,7 % Huonekalukauppa 3,7 % Kirjakauppa 9,5 % Kulta ja kellokauppa

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24 www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24 SUOMALAISTEN SAUNASEUROJEN YHTEINEN JA OIVALLINEN SAVUSAUNARETKI ETELÄ - EESTIIN TO 9. - SU 12.5.2013 1. Päivä torstai. Retkihän alkoi jo keskiviikkona, mutta bussiin pääsimme

Lisätiedot

Toimintakalenteri v. 2012

Toimintakalenteri v. 2012 Toimintakalenteri v. 2012 Tammikuu ke 4. Kuulolähipalvelua Nurmijärvellä klo 14.00-15.00 Nurmijärven kunnantalo, Keskustie 2 B to 5. Kuulolähipalvelua Klaukkalassa klo 10.00-11.00 Klaukkalan kirkon tiloissa,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

tapahtumakalenteri helmikuu maaliskuu Mäntsälän Rauhanyhdistys

tapahtumakalenteri helmikuu maaliskuu Mäntsälän Rauhanyhdistys helmikuu to 09.02. 18:00 Sisarilta Rauhanyhdistys Tarjoiluryhmä C pe 10.02. 19:00 Raamattuluokka Rauhanyhdistys pe 10.02. 20:00 nuortenillanvietto Rauhanyhdistys la 11.02. 08:00 Yksityistilaisuus su 12.02.

Lisätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot

1009/2017. Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Liite 1 Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytettävät säätiedot Huonelämpötilan hallinnan suunnittelussa käytetään taulukuissa L1.1-L1.4 esitettyjä säätietoja. Suomi on jaettu neljään säävyöhykkeeseen,

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och 100 kpl/st. Kuntaliitos Sammatin kanssa 1.1.2009 - Kommunsammanslagning med Sammatti 1.1.2009 Kuntaliitos Karjalohjan ja Nummi-Pusulan

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Varikko Ruokala Elokuu 2014

Varikko Ruokala Elokuu 2014 Varikko Ruokala Elokuu 2014 Viikko: 31 Kello ma 28.7. ti 29.7. ke 30.7. to 31.7. pe 1.8. la 2.8. 9-10 10-11 Eläkeläiset Ikonikerho 11-12 Eläkeläiset Ikonikerho 12-13 Eläkeläiset Ikonikerho 13-14 Eläkeläiset

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO 3500 3000 2500 2000 1500 1000 500 Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och Kuntaliitos Sammatin kanssa 1.1.2009 Kommunsammanslagning med Sammatti 1.1.2009 Kuntaliitos Karjalohjan

Lisätiedot

Puhelutiedot 2015, Joensuun terveysasemat

Puhelutiedot 2015, Joensuun terveysasemat Puhelutiedot 215 kuukausitt Soitetut ja hoidetut puhelut terveysasemittain, Joensuun terveysasemat Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Soitetut Hoidetut

Lisätiedot

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO

Työttömyysaste, työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat - Arbetslöshetstalet, arbetslösa arbetssökande och lediga arbetsplatser LOHJA - LOJO 3500 3000 2500 2000 1500 1000 500 0 Työttömyysaste, työnhakijat ja työpaikat - Arbetslöshetstalet, och Kuntaliitos Sammatin kanssa 1.1.2009 Kommunsammanslagning med Sammatti 1.1.2009 Kuntaliitos Karjalohjan

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle

Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle Suomen Bridgeliitto ry:n kilpailukalenteri vuodelle 2016 Saatteeksi: Kilpailukalenterista on varattu sitovasti viikonloput SM-kilpailuille. Niitä saatetaan pelata joko lyhyempinä tai pidempinä riippuen

Lisätiedot

KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16

KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16 KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16 JÄSENILLAT ALKAVAT: Jäsenilta pidetään joka kuun ensimmäisenä torstaina

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hei, Yhdistystämme vaivaa sama ongelma kuin muitakin yhdistyksiä. Toimintamme kuihtuu entisestään.

Lisätiedot

HAKUJA JA AIKATAULUJA 2012

HAKUJA JA AIKATAULUJA 2012 HAKUJA JA AIKATAULUJA 2012 1.2.2012 Kv-vaihdon palvelut PVM Tapahtuma Paikka Huom! Lisätietoja TAMMIKUU 9.-10.1.2012 Welcome Desk / Welcome Fair kvopiskelijoille tba Maarit Haukka 9.-11.1.2012 Orientation

Lisätiedot

3. kappale (kolmas kappale) AI KA

3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3.1. Kellonajat: Mitä kello on? Kello on yksi. Kello on tasan yksi. Kello on kaksikymmentä minuuttia vaille kaksi. Kello on kymmenen minuuttia yli yksi. Kello on kymmenen

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Hangon - Hangö JHL ry Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 23.4.2011 1/12

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 23.4.2011 1/12 www.saunamafia.fi 23.4.2011 1/12 Lähtötunnelmissa Heikki, Ari, Jani ja Erkki. Jäsenemme Larissakin tavattiin kentällä. Elvikin pääsi kuvaan. Tällä koneella lennettiin. Philip ja Aija-Riitta. Tästä se sitten

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 13.8.2012 1/27 SUOMALAISTEN SAUNAYHDISTYSTEN YHTEISRETKI EESTIIN Mukavia saunojia (21) ainakin kuudesta eri saunayhdistyksestä tutustumassa Eestiläisiin savu- ja muihinkin saunoihin. AIKA: ke

Lisätiedot

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU

SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU SMM NUORISOJAOSTON JUNNUTIEDOTE / ELOKUU Tiedotteen sisältö Minimelontaleirin 8.-9.8.2017 kuulumiset... 2 Nuorisomestaruuskilpailuiden 12.-13.8.2017 kuulumiset... 3 Lajikokeilu: iltapurjehdus partiolaisten

Lisätiedot

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN?

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? 1. MILLOIN? KOSKA? 2. MIHIN AIKAAN? 3. MINÄ PÄIVÄNÄ? 4. MILLÄ VIIKOLLA? 5. MISSÄ KUUSSA? 6. MINÄ VUONNA? 7. MILLÄ VUOSIKYMMENELLÄ? 8. MILLÄ

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Toukokuu 5.5. Vertaistyöryhmä, Turku 6.5. Hallituksen kokous, Turku Parikurssi, Ruissalon kylpylä, Turku (haku 28.4.

Toukokuu 5.5. Vertaistyöryhmä, Turku 6.5. Hallituksen kokous, Turku Parikurssi, Ruissalon kylpylä, Turku (haku 28.4. SANY Toimintakalenteri 2017 Tammikuu 21.1. Hallituksen kokous, Helsinki Helmikuu 10.-11.2. Veera-työhmä, Hämeenlinna 11.-12.2. Arviointityöpaja, Hämeenlinna Maaliskuu 4.3. Hallituksen kokous, Helsinki

Lisätiedot

SaunaMafia News 17 www.saunamafia.fi 20.7.2010 1/5

SaunaMafia News 17 www.saunamafia.fi 20.7.2010 1/5 www.saunamafia.fi 20.7.2010 1/5 TAITEILIJAELÄMÄÄ Ikaalisten XV Saunafestivaalit AIKA: Pe 16. su 18.7.2010 PAIKKA: Ikaalisten kylpylän ympäristö SaunaMafia ry:n näytelmäkerho esiintyi Ikaalisissa. Uskomattomia

Lisätiedot

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan.

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan. Viva Classica on helmikuussa 2010 avattu klassisen musiikin ystäville suunnattu verkkopalvelu ja radiokanava, jota voi kuunnella valtakunnallisesti internetissä osoitteessa www.vivaclassica.fi sekä matkapuhelimella

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la

Kohtaamispaikka toimii Mikkelissä osoitteessa Lönnrotinkatu 3 ja on kaikille auki ke-pe ja la Miksi Virike? Virike on mielenterveys- ja päihdekuntoutujille suunnattu yhdistys Mikkelissä. Virikkeen toiminnassa korostuvat vertaistuki, kokemusasiantuntijuus ja kohtaamispaikan toiminta. Virikkeen toiminnan

Lisätiedot