miksi jetta? Jetta-Talo tuotteena

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "miksi jetta? Jetta-Talo tuotteena"

Transkriptio

1 miksi jetta? Jetta-Talo tuotteena

2 Juuri meille suunniteltu koti - Olimme haaveilleet jo pidemmän aikaa omakotitalosta, kun törmäsin ruotsalaista sisustuslehteä selatessani valkoisen talon kuvaan, kertoo Heidi Häggblom. - Sitä muuntelemalla talosta saisi meidän näköisen unelmakodin. Innostuimme ja ryhdyimme työstämään Jetan kanssa meidän versiota tuosta upeasta talosta. - Jetta-Talon valitsimme siksi, että meillä oli koko ajan täysi luottamus Jetan laatuun. Tilaus- ja toimitusprosessi sujui hienosti. Ja jos ilmeni ongelmia, Jetta-Talo hoiti asian välittömästi. Talotoimituksemme oli ns. levyvalmis toimitus, halusimme rakentaa taloa hyvin pitkälti omin voimin. - Perheemme äitinä olin hyvin onnellinen siitä, että sain suunnitella taloamme niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Käytimmekin suunnitteluvaiheeseen reilusti aikaa tuo vaihe on talon rakentamisessa kaiken perusta. - Halusimme huoneista avarat ja neliöiltään riittävän käytännölliset. Alakertaan halusimme korotetun kattokorkeuden. Käytännöllisyyden vuoksi halusimme yläkertaan vaatehuoneet, kodinhoitohuoneen sekä toisen kylpyhuoneen. Lopputulokseen emme voisi olla tyytyväisempiä. Uusi kotimme on energiatehokas, viihtyisä ja pienintäkin yksityiskohtaa myöden unelmiemme koti. Kiitos, että vastasitte odotuksiimme! Heidi ja Robert Häggblom

3 Tästä se lähtee! VALITSE ITSE: Jokainen talomalleistamme toteutetaan aina 100 % yksilöllisesti asiakkaalle, suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon seuraavat asiat: 1. LAAJA MALLISTO ja tuhansia toimitettuja taloja Jetta-Talon mallisto kestää aikaa ja on täynnä hyväksi koettuja tilaratkaisuja monenlaiseen tarpeeseen. Pyörää ei aina tarvitse keksiä uudelleen, malliston lisäksi edustajan mallipankista voit löytää juuri sinulle sopivan mallin tuhansien toimitettujen talomallien joukosta. 2. MALLISTON MUUNNELMAT Löytyikö mallistosta lähes sopiva talomalli? Jokainen malli on muunneltavissa yksilöllisesti sinua varten. Mallia voidaan venytellä, seinien, ovien ja ikkunoiden paikkaa muutella, poistaa, lisätä Kaikki on mahdollista, luonnospalvelumme auttaa sinua tässäkin. Tontti ilmansuunnat korkeuserot maaperä ympäristö Asiakkaan toiveet talon koko tyyli tilaratkaisut muut erityistoiveet ja tarpeet Resurssit ja reunaehdot Budjetti Työvoima Oman työn osuus Kaavamääräykset 3. OMA MALLI On kuitenkin tilanteita, missä tontin ominaisuudet tai asiakkaan tarpeet vaativat KOKONAAN YKSILÖLLISEN suunnittelun. Ei hätää. Voimme toteuttaa täysin oman mallin joko asiakkaan omista kuvista tai luonnospalvelumme piirtää yksilöllisen toteutuksen toiveittesi mukaan.

4 Kaikki tuki Kaikki Jetta-Talon edustajat ovat alan ammattilaisia ja tuntevat rakentamiskäytännöt sekä parhaat toimijat alueellasi. Pyydä hänet heti alkuvaiheessa tutustumaan tonttiisi, niin hän auttaa sinua rakentamaan kodin juuri sinulle yksilöllisesti, kustannustehokkaasti ja Jetta-Talon korkeat laatukriteerit täyttäen. Jetta-Talon edustajana autan sinut tuumasta toimeen ja toimin luottohenkilönäsi koko rakennusprojektin ajan. Sari, Jetta-edustaja MUUTTOVALMIS ILMAN TURHIA VÄLIKÄSIÄ! Jetta-Talon edustajan palveluverkosto kattaa kaikki rakentamisen osa-alueet maatöistä aina viimeiseen silaukseen. Näin saat kotisi valmiiksi laadukkaasti ja edullisesti, ilman turhia välikäsiä.

5 KUSTANNUS Rakentamisen kokonaismenot / huoneistoneliö TEHOKKAASTI Me tiedämme, että rakentamisen kokonaiskustannukset ovat talonrakentajille merkityksellisiä. Jetta-Talon joustavan toimintakonseptin ja alueellisten edustajien yhteistyöverkoston vuoksi asiakkaamme kokonaiskustannukset ovat laadukkaasta tuotteestamme huolimatta vain markkinoiden keskikastia. Edustajamme auttaa sinua kohdentamaan budjettisi suoraan omaan kotiisi, itsellesi. Näin rakentamiseen varatut rahasi eivät valu pitkille alihankintaketjuille tai turhille välikäsille Jetta-Talo Talotoimituksen osuus ka./huoneistoneliö 1563 Muuttovalmis talopaketti Rakentajan ilmoittamat kokonaismenot ilman tonttia. Lähde: RTS-rakentajatutkimus Tavanomainen talopaketti Rakentamisen muut kustannukset ka./huoneistoneliö (Talotoimituksen lisäksi) Rakentamisen kokonaismenot / huoneistoneliö talomerkeittäin OMAKOTIRAKENTAJAT Talotoimituksia ostettaessa on muistettava, että edes muuttovalmis talo ei ole täysin valmis talo. Muuttovalmis-nimikkeellä markkinoitu talo kattaa keskimäärin vain % rakentamisen kokonaiskustannuksista % 30 % Herralatalo 50 % 50 % Jetta-Talo 53 % 47 % Jukkatalo 62 % 38 % Kannustalo 49 % 51 % Kastelli-Talo Talotoimituksen osuus ka./huoneistoneliö 62 % 38 % Omatalo 69 % 31 % Plania-Talo 70 % 30 % Teri-Talot 28 % 72 % Deko-Talot Rakentajan ilmoittamat kokonaismenot ilman tonttia. Lähde: RTS-rakentajatutkimus % 79 % Design-Talot 24 % 76 % Muurametalot 30 % 70 % Sievi-Talot 24 % Valmis-Jukka Rakentamisen muut kustannukset ka./huoneistoneliö (Talotoimituksen lisäksi) 76 % 23 % 77% Valmis-Kastelli 25 % 75 % Ävlsby-Talo

6 Ajatuksesta kodiksi suunnittelupalvelut kokonaisvaltaisesti Saat meiltä kaikki tarvittavat suunnittelupalvelut luonnoksista asemapiirroksiin. Valmiissa mallistossa on useita tyylisuuntia, mistä löytyy vaihtoehtoja huippumodernista perinteiseen, ne ovat kaikki muokattavissa yksilöllisten ratkaisujen lisäksi. Onko sinulla joku idea tulevasta kodistasi? Se riittää. Minä suunnittelen sinulle siitä valmiin kodin, joka sopii tontillesi. Saat minulta myös kaikki tarvitsemasi suunnitelmat rakennuspiirustuksia myöten. SARI, suunnittelija Rakennusprojektiin liittyy paljon suunnitelmia. Jetta-Talolta saat myös tavanomaista laajemman suunnittelupaketin, kuten luonnokset, perustus- ja rakennussuunnitelmat, asemapiirros, sisustussuunnittelu

7 Pohjalaista puunjalostusosaamista jo viidellä vuosikymmenellä! Tuotamme tulevan kotisi raaka-aineena käytettävät korkea-laatuiset puut Pohjanmaan jykevistä lähimetsistä modernissa sahalaitoksessamme. Toimimme aina ympäristön huomioiden ja vastuullisesti. Pekka, työnjohtaja, Jet-Puu Jetta-konsernin juuret yltävät vuoteen 1971, jolloin nyt kokonaan Jetta-Talon omistama sahalaitos Jet-Puu sai alkunsa. Jetta-Talo on toiminut vuodesta 1981 ja toteuttanut jo lähes 6000 perheen talohaaveet. Lähimetsien puilla varmistamme saatavuuden ja takaamme ensiluokkaiset materiaalit. Kotisi puuraaka-aineet, listat sekä sisä- ja ulkoverhoilu ovat aina laadukasta tavaraa. Luonto on meille tärkeä! Kaikki käyttämämme materiaalit ovat kierrätettävissä ja teollinen tuotanto minimoi hukan materiaaleissa.

8 Rakentamisen kuivaketju Haluathan, että kotisi rakennetaan vakaissa olosuhteissa ja jatkuvan valvonnan alla? Jetta-Talon kuivaketju on katkeamaton koko rakentamisprosessin ajan. Tukin siirryttyä Jet-Puulla kuorintalinjan läpi, jatkuu koko rakentamisprosessi sisätiloissa tasalaatuisissa olosuhteissa ja osaavan työnjohdon valvonnassa. Elementit siirtyvät pöydältä toiselle, ja jokainen työvaihe valmistuu laatujärjestelmämme mukaan. seppo, elementtityöntekijä Valmiit suurelementit suojataan, varastoidaan ja lastataan sisätiloissa. Suojatut elementit asennetaan tontillasi suoraan rekasta perustusten päälle ja talo saadaan nopeasti säältä suojaan. Tämän jälkeen on helppo jatkaa rakentamista, oli sitten mikä vuodenaika hyvänsä.

9 Omia Sertifikaatti Nro asentajia Jetta-Talo tarjoaa toimituksilleen aina oman asennuksen! Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt tämän sertifikaatin, joka varmentaa, että organisaation Jetta-Talo Oy Jet-Puu Oy Perho laatujärjestelmä täyttää seuraavan standardin vaatimukset ISO 9001:2008 Sertifiointiin sisältyvä toiminta Talopakettien myynti, suunnittelu, valmistus ja asennus. (Jetta-Talo Oy) Puutavaran sahaus, jatkojalostus ja myynti. (Jet-Puu Oy) Jetta-Konsernilla on Inspectan myöntämä laatusertifikaatti, joka kattaa kaiken toiminnan alusta loppuun, myös asennuksen. Sertifikaatti on myönnetty (alkuperäinen myönnetty ). Sertifikaatti on voimassa asti. Tomi Kasurinen, toimitusjohtaja Sertifikaatti on voimassa edellyttäen, että organisaation laatujärjestelmä täyttää jatkuvasti edellä mainitun standardin ja yleisen ohjeen ABC 200 vaatimukset. Sertifikaatin voimassaolon voi tarkistaa osoitteesta Tunnen Jetta-Talon kuin omat taskuni. Minä ja asentajaparini pystytämme tulevan kotisi valmiista elementeistä ripeästi säältä suojaan. Jani, Jetta-Talo -asentaja. Inspecta Sertifiointi Oy P.O. Box 1000, Sörnäistenkatu 2 FI Helsinki, Finland Tel Group headquarters: Inspecta Group Oy, Helsinki, Finland ISO 9001 Kun toimitus ja asennus tulevat samasta paikasta, vältytään vastuuepäselvyyksiltä talotehtaan ja asentajan välillä: talotehdas kantaa aina vastuun!

10 Oikeaa tavaraa, oikeaan aikaan Vastaan siitä, että tulevan Jetta-kotisi tavaratoimitukset hoituvat laadukkaasti. Rytmitän tavaratoimitukset niin, että oikeat tavarat saapuvat oikeaan aikaan. Näin niitä ei loju tontillasi säiden armoilla. Elias, toimitusvastaava Asiakkaallemme nimetään aina henkilökohtainen toimitusvastaava, joka huolehtii siitä, että jokainen toimitus tapahtuu laatujärjestelmämme mukaisesti.

11 Paras rakenne Suomen ilmasto-olosuhteisiin ThermoJetta matalaenergia- ja passiivirakenteet toimivat niin LÄMPÖ- kuin KOSTEUSteknisesti oikein Suomen VAATIVISSA ilmasto-olosuhteissa. Uusi matalaenergia- (U-arvo 0,14) ja passiivirakentamiseen (U-arvo 0,10) Neljä vuodenaikaa, kosteat syksyt ja voimakkaat lämpötilaerot asettavat korkeat vaatimustasot rakenteille. Jetta-Talo käyttää tuotekehityksessään aina viimeisimpiä tutkimustuloksia ja thermojetta-rakenneratkaisut ovat osoitus siitä. Jo 10 % Jetta-Talon tuotannosta on passiivirakenteisia. 4 Energiatehokkaassa rakentamisessa tiiveys ja kosteuden hallinta on avainasemassa. Jetta-Talolla on Suomen tiiveimmät talot: Tiiveysmittausten koosteraportti 2015 Jetta-Talo Päätulokset Kauden keskiarvo 0,5 Kauden paras 0,3 Pientalot keskimäärin 1,2 kaikki mitatut pientalot. mitatuissa pientaloissa asiaan on jo kiinnitetty huomiota. Puutalot 1,1 Tulosten kehitys heinä-syys 14 loka-joulu 14 tammi-maalis 15 huhti-kesä 15 heinä-syys 15 Lähde: Vertia Oy 1. Thermokerros. Erittäin hyvin lämpöä eristävä polyuretaanikerros on tehokas höyrynsulku, joka katkaisee kylmäsillat ja takaa erittäin hyvän ilmatiiveyden. Matalaenergiarakenteessa 40 mm ja passiivirakenteessa 100 mm. 2. Vapaa tila sisäkipsilevyn ja höyrynsulkulevyn välissä mahdollistaa sähköasennukset höyrynsulkua rikkomatta. 3. Nerokas nurkkaliitos. Nurkissa saumakohdat ovat porrastettuja, saumavilla ja uretaanivaahto viimeistelevät lämpimän ja vedottoman nurkkaratkaisun. 4. Alapohjaliitoksessa thermokerros liittyy alapohjaeristeeseen ja sokkelieristeeseen. Tämä takaa vedottoman seinä-lattialiitoksen. 5. Kantava runko ja lämmöneristys. 6. Tuulensuojana on runkoa jäykistävä, hyvin kosteutta läpäisevä ja tehokkaasti tuulikuormaa ehkäisevä tuulensuojalevy. 7. Tehokas tuuletusrako tuulensuojan ja ulkoverhouksen välissä luo vapaan ilmankierron suojaten rakenteita ylimääräiseltä kosteudelta.

12 Tiiviissä talossa et tunne vetoa, vaan sisäilmasta tulee miellyttävän tasalämpöistä. Tiivis talo pitää ulkopuolella mm. mikrobit, pölyn, radonin ja erilaiset hajut. Se eristää myös ääntä hyvin. aleksi, suunnittelupäällikkö Ainutlaatuinen Posi-PalKki-ratkaisu välipohjaan Lämmitysenergian HUKASTA aiheutuvat kustannukset ovat keskikokoisessa normitiiviissä (vuotoluku q50 = 4) talossa keskimäärin 320 /v, kun passiivitason tiiveydellä (q50 = 0,6) ne ovat vain 50 /v. Vertia Oy Jetta-Talon välipohjaratkaisussa yhdistyvät puun keveys sekä teräksen lujuus. Posi-Palkin myötä sisustukseen ei tarvita kömpelön näköisiä kotelointeja, vaan LVI-putkilinjat ja johdot voidaan suunnitella kustannustehokkaasti kulkemaan sen rakenteiden läpi Lue lisää tiiveydestä Topi Jokisen blogista: Hyvin rakennettu ja eristetty välipohja on tukeva ja se vaimentaa kotisi yläkerran äänet niin, etteivät ne kuulu alas.

13 Parhaat maksuehdot Viimeinen silaus Jetta-Talolta saat markkinoiden parhaat maksuehdot, maksat talopaketin tilatessasi vain 2 % ja loput vasta toimituksen jälkeen. KAISA, TALOUSPÄÄLLIKKÖ Viimeistellään valmiista talostasi käytännöllinen ja kaunis koti sisustussuunnitelulla. Kerro minulle millaisia tarpeita sinulla on, niin minä ideoin kanssasi. Sike, sisustusarkkitehti Jälkipainotteinen maksuehto korostaa sitä, että koska sinä luotat meihin, voimme mekin luottaa sinuun. Ammattilainen voi löytää esimerkiksi sellaisia tapetti- ja kaakeliratkaisuja, jotka eivät tulisi sinulle muuten edes mieleen.

14 Jetta-Kotisi rakentuu vain laadukkaista tuotemerkeistä:

15 JETTA-TALO OY Viitalammintie 69, PERHO Puh ,

MIKSI VALITA JETTA-TALO?

MIKSI VALITA JETTA-TALO? MIKSI VALITA JETTA-TALO? MIKSI JETTA? JUURI SINULLE SUUNNITELTU KOTI Olemme tehdasvalmisteisista talotoimittajista yksi joustavimmista. Teemme koteja niin arkkitehdin suunnittelemien kuvien, kuin asiakkaan

Lisätiedot

VAALAN LIIKENNEPAIKKA km

VAALAN LIIKENNEPAIKKA km 2ΓϑΟΓΚΜ VAALAN LIIKENNEPAIKKA km 844+671 845+201 106+1/α + Vaalankurkun AKS km843+353 Vaalansalmen RS km843+637 Sahanrannan AKS km844+056 Laituripolku km844+696 Nahkasalmentien AKS km845+163 ã/χχποκςςχωυνχκςθυ

Lisätiedot

Energiatehokas koti. Rakentajailta Joensuu

Energiatehokas koti. Rakentajailta Joensuu Energiatehokas koti Rakentajailta 28.11.2013 Joensuu SAMITALO taustaa Valmistajana Karelment Oy, tuotantolaitos Nurmeksessa. Työllistämme noin 40 pohjoiskarjalaista ammattilaista. Samitaloja on valmistettu

Lisätiedot

OPTIMI. Kokoa unelmasi.

OPTIMI. Kokoa unelmasi. OPTIMI Kokoa unelmasi. 2 Tervetuloa Omatalon valmiskotiin! Sisällysluettelo TERVETULOA OMATALON MUUTTOVALMIS -MAAILMAAN OMATALO OPTIMIN EDUT OPTIMI 99 OPTIMI 116 A OPTIMI 116 B OPTIMI 117 OPTIMI 133...................

Lisätiedot

Ilmatiiveys ja vuotokohdat uusissa pientaloissa

Ilmatiiveys ja vuotokohdat uusissa pientaloissa Ilmatiiveys ja vuotokohdat uusissa pientaloissa 1/2014 Vertia Oy 15.5.2014 Heikki Jussila, Tutkimusjohtaja 040 900 5609 www.vertia.fi Johdanto Tämä raportti perustuu Vertia Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

US Wood Oy Jäsperintie 6, 46800 MYLLYKOSKI

US Wood Oy Jäsperintie 6, 46800 MYLLYKOSKI SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOJEN PYSYVYYDESTÄ 0416-CPR-7326-03 Euroopan parlamentin ja neuvoston 9. maaliskuuta 2011 antaman asetuksen (EU) N:o 305/2011 (eurooppalainen rakennustuoteasetus, CPR) mukaisesti

Lisätiedot

POHJOINEN BETONIRAKENTAJA LKAB GÄLLIVARE

POHJOINEN BETONIRAKENTAJA LKAB GÄLLIVARE POHJOINEN BETONIRAKENTAJA LKAB GÄLLIVARE TALVIVAARA SUURIKUUSIKKO LAATU TYÖTURVALLISUUS YMPÄRISTÖPOLITIIKKA Laadukkaan toimintamme runkona on työturvallisuus, joka kattaa kaikki projektin vaiheet suunnittelusta

Lisätiedot

Passiivitalojen markkinajohtaja. Jetta-Talo kasvaa vastavirtaan. SPU Eristeillä energia- ja kustannustehokkuutta. SPU Oy LEHDISTÖTIEDOTE 30.5.

Passiivitalojen markkinajohtaja. Jetta-Talo kasvaa vastavirtaan. SPU Eristeillä energia- ja kustannustehokkuutta. SPU Oy LEHDISTÖTIEDOTE 30.5. SPU Oy LEHDISTÖTIEDOTE 30.5.2014 Jetta-Talo Oy SPU Eristeillä energia- ja kustannustehokkuutta Passiivitalojen markkinajohtaja Jetta-Talo kasvaa vastavirtaan Jetta-Talo Oy:n myynti on kasvanut yli kymmenen

Lisätiedot

Jackon. Thermomur -runkojärjestelmä TUOTEVALIKOIMA THERMOMUR 350 PERUSMURI. Turvallinen, joustava ja energiatehokas rakennusjärjestelmä

Jackon. Thermomur -runkojärjestelmä TUOTEVALIKOIMA THERMOMUR 350 PERUSMURI. Turvallinen, joustava ja energiatehokas rakennusjärjestelmä TUOTEVALIKOIMA THERMOMUR 350 Vakioharkko U = 0,17 Avoimet tai suljetut päät. Korkeus = 300 mm Superharkko U = 0,14 Jackon Thermomur Super vieläkin suurempaan energiansäästöön. 129752 - Møklegaards Trykkeri

Lisätiedot

"SÄÄLTÄ SUOJAAN" - TOIMITUSSISÄLTÖ

SÄÄLTÄ SUOJAAN - TOIMITUSSISÄLTÖ 5.1.2015 "SÄÄLTÄ SUOJAAN" - TOIMITUSSISÄLTÖ "SÄÄLTÄ SUOJAAN" -TOIMITUS SISÄLTÄÄ: -Ulkoseinäelementit: - sisäpuolen EK-kipsilevy 13 mm -ulkovuori pääosin asennettuna -ikkunavuorilaudat pääosin asennettuna

Lisätiedot

Finndomo ja tuottajamuotoinen pientalorakentaminen TE- tekniikalla

Finndomo ja tuottajamuotoinen pientalorakentaminen TE- tekniikalla Finndomo ja tuottajamuotoinen pientalorakentaminen TE- tekniikalla Kuumalaatuasumisen seminaari 14.4.2011 Heikki Vuorenpää Finndomo ja tuottajamuotoinen pientalorakentaminen TE- tekniikalla - Finndomon

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

Suuria säästöjä elpo-elementeillä

Suuria säästöjä elpo-elementeillä Suuria säästöjä elpo-elementeillä Säästöä rakentamisajassa Säästöä asuinneliöissä Säästöä materiaalikuluissa Säästää myös ympäristöä Elpotek Oy talotekniikan innovaatioita Elpotek Oy on talotekniikkaelementtien

Lisätiedot

Oma koti ja sen suunnittelijat

Oma koti ja sen suunnittelijat Oma koti ja sen suunnittelijat oma koti kullan kallis joka tapauksessa kallis loppujen lopuksi laadukas rakentaminen on edullista, koska sen on kerralla hyvin suunniteltu ja tehty omakotiperheestä rakennuttajaperhe

Lisätiedot

Alkutarkastus, , SERJS2134, Jarmo Saunajoki

Alkutarkastus, , SERJS2134, Jarmo Saunajoki PÄÄTÖS 2019-01-15 SERTIFIOINTIPÄÄTÖS 3269-04 Inspecta Sertifiointi Oy myöntää tämän tuotesertifikaatin osoitukseksi siitä, että tässä päätöksessä mainittujen tuotteiden valmistuksen laadunvarmistus täyttää

Lisätiedot

TTS Työtehoseura kouluttaa tutkii kehittää

TTS Työtehoseura kouluttaa tutkii kehittää TTS Työtehoseura kouluttaa tutkii kehittää PUURAKENTAMINEN OULU 23.9.2016 2 RANKARAKENTEET Määräysten mukaisen vertailuarvon saavuttaminen, 200 mm eristevahvuus Matalaenergia- ja passiivirakentaminen,

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

HIRSIRAKENNUKSEN LÄMPÖ- JA KOSTEUSTEKNINEN TOIMINTA

HIRSIRAKENNUKSEN LÄMPÖ- JA KOSTEUSTEKNINEN TOIMINTA HIRSIRAKENNUKSEN LÄMPÖ- JA KOSTEUSTEKNINEN TOIMINTA 9.9.2016 Prof. Juha Vinha TTY, Rakennustekniikan laitos Vain hyviä syitä: Julkisen hirsirakentamisen seminaari, 8.-9.9.2016, Pudasjärvi MASSIIVIHIRSISEINÄN

Lisätiedot

Energiatehokkaassa pientalossa on hyvä sisäympäristö Sami Seuna, Motiva Oy Energiatehokas pientalo, Motiva Oy 1

Energiatehokkaassa pientalossa on hyvä sisäympäristö Sami Seuna, Motiva Oy Energiatehokas pientalo, Motiva Oy 1 Energiatehokkaassa pientalossa on hyvä sisäympäristö Sami Seuna, Motiva Oy 9.4.2017 Energiatehokas pientalo, Motiva Oy 1 Energiatehokkaassa pientalossa on hyvä sisäympäristö Sami Seuna, Motiva Oy 9.4.2017

Lisätiedot

TOIVEITTESI MUKAISESTI

TOIVEITTESI MUKAISESTI LEINO TOIVEITTESI MUKAISESTI Tehdään tästä yhdessä kustomoitu suunnitelma LEINO Raikas tilavuus kohtaa kodin tunnelmallisuuden 1.krs SINUN KOTISI, KUTEN ITSE TAHDOT Anna kodille sydämesi. Kustomoi talosi

Lisätiedot

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan Pentti KOSKENRANTA, toimitusjohtaja,ikihirsi Oy TERVETULOA tutustumaan kiehtovaan IKIHIRSI talojen maailmaan. Jo yli 30 vuoden perinteillä valmistamme Lapissa yksilöllisiä ja laadukkaita hirsitaloja vaativien

Lisätiedot

3M FAST -tiivistysteipit. Helppo, kestävä ja energiatehokas ratkaisu, joka täyttää uudet vaatimukset

3M FAST -tiivistysteipit. Helppo, kestävä ja energiatehokas ratkaisu, joka täyttää uudet vaatimukset 3M FAST -tiivistysteipit Helppo, kestävä ja energiatehokas ratkaisu, joka täyttää uudet vaatimukset Innovatiiviset tiivistysteipit kestävään ja helppoon asennukseen Folion yhdessä työvaiheessa Ilmatiivis

Lisätiedot

Alavuden Betoni Oy Perdseindjoentie 210 63300 ALAVUS

Alavuden Betoni Oy Perdseindjoentie 210 63300 ALAVUS Sertifikaatti Nro 3269-01 on mydntdnyt tuotesertifikaatin yritykselle Alavuden Betoni Oy Perdseindjoentie 210 63300 ALAVUS osoittamaan, ettdi on todennut yrityksen seuraavien tuotteiden valrnistuksen laadunvarmistuksen

Lisätiedot

PUUKERROSTALOJEN RAKENTAMISEN MAHDOLLISUUDET SUOMESSA TERO VESANEN

PUUKERROSTALOJEN RAKENTAMISEN MAHDOLLISUUDET SUOMESSA TERO VESANEN PUUKERROSTALOJEN RAKENTAMISEN MAHDOLLISUUDET SUOMESSA TERO VESANEN Sitoutumista jo 45 vuotta! (Tilastotietoa ajalta 1968 2012) - Liikevaihto yli 1,2 mrd - Puunhankinta 12,0 M k-m3 tukkia - Sahaustuotanto

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

Tuira PIRKANMAALAINEN HIRSIKOTI VUOREKSEEN TERVEELLISTÄ ASUMISTA PARAS PUUTALO ASUNTOMESSUT 2015 LUOTETTAVAA LAATUA PARAS RTS-TUTKII

Tuira PIRKANMAALAINEN HIRSIKOTI VUOREKSEEN TERVEELLISTÄ ASUMISTA PARAS PUUTALO ASUNTOMESSUT 2015 LUOTETTAVAA LAATUA PARAS RTS-TUTKII Tuira PIRKANMAALAINEN HIRSIKOTI VUOREKSEEN LUOTETTAVAA LAATUA PARAS 2015-2017 RTS-TUTKII PARAS PUUTALO ASUNTOMESSUT 2015 TERVEELLISTÄ ASUMISTA Pitkät perinteet hirsirakentamisessa Kari Ollikaisen vuonna

Lisätiedot

KOTI.. PESA. Kaikki mitä tarvitset.

KOTI.. PESA. Kaikki mitä tarvitset. KOTI.. PEA Kaikki mitä taritset. NYT EI KOTIUNELMA JÄÄ AINAKAAN HINNATA KIINNI. KANNUTALON KOTIPEÄ. Kokoelma kustannustehokkaita erikoismalleja, joissa on mukana kaikki oleellinen mitä kodilta oi toioa.

Lisätiedot

Termater Elementit. Markkinoiden tehokkaimmat katto-, seinä- ja attiaelementit. www.termater.fi

Termater Elementit. Markkinoiden tehokkaimmat katto-, seinä- ja attiaelementit. www.termater.fi Termater Elementit Markkinoiden tehokkaimmat katto-, seinä- ja attiaelementit Termater Elementit Vahvuus, Eristävyys ja Modulaarisuus OMINAISUUDET JA HYÖDYT Kantava rakenne - Erittäin laadukkaat viilupuu

Lisätiedot

rakentamisapu.fi! (tulossa myöhemmin)! OMAKOTITALON RAKENTAMISAPU PALVELU KYSY LISÄÄ: Marko Pakarinen - p e.

rakentamisapu.fi! (tulossa myöhemmin)! OMAKOTITALON RAKENTAMISAPU PALVELU KYSY LISÄÄ: Marko Pakarinen - p e. rakentamisapu.fi! (tulossa myöhemmin)! OMAKOTITALON RAKENTAMISAPU PALVELU rakentamisapu.fi! RAKENTAMISAPU PALVELU JA ONNISTUNUT TALONRAKENNUSPROJEKTI ETUJA: Omakotitalon rakennuttaminen on iso ja vaativa

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

Lämmön siirtyminen rakenteessa. Lämpimästä kylmempään päin Lämpötilat rakenteen eri puolilla pyrkivät tasoittumaan

Lämmön siirtyminen rakenteessa. Lämpimästä kylmempään päin Lämpötilat rakenteen eri puolilla pyrkivät tasoittumaan Mikko Myller Lämmön siirtyminen rakenteessa Lämpimästä kylmempään päin Lämpötilat rakenteen eri puolilla pyrkivät tasoittumaan Lämpöhäviöt Lämpö siirtyy 1) Kulkeutumalla (vesipatterin putkisto, iv-kanava)

Lisätiedot

Miksi puukerrostalo?

Miksi puukerrostalo? Miksi puukerrostalo? Miksi puurakenne? Ekologinen Oleellisesti pienempi hiilijalanjälki korostuu mentäessä kohti nollaenergiataloja Energiatehokas Terveellinen Asuinkerrostalojen kehitys on jumittunut

Lisätiedot

Energiatehokas koti asukas avainasemassa. Asuminen ja ilmastonmuutos Ajankohtaisseminaari 12.2.2008 Päivi Laitila

Energiatehokas koti asukas avainasemassa. Asuminen ja ilmastonmuutos Ajankohtaisseminaari 12.2.2008 Päivi Laitila Energiatehokas koti asukas avainasemassa Ajankohtaisseminaari Päivi Laitila Motiva - asiantuntija energian ja materiaalien tehokkaassa käytössä Motiva yhtiönä 100 % valtion omistama valtionhallinnon sidosyksikkö

Lisätiedot

Avaruutta arkeen: Jubilee 240

Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Käytännöllisyyden ehdoilla: Jubilee 240 tuo avaraa tilaa asumiseen Käytännöllisyys ja asumisen helppous ovat

Lisätiedot

Kodikas-talo on nimensä mukainen

Kodikas-talo on nimensä mukainen Toiveidesi koti. Kodikas-talo on nimensä mukainen Kodikas-talosarja saa uusitun malliston myötä jatkoa. Olemme kiinnittäneet suunnittelussa erityistä huomiota asumisviihtyisyyteen sekä joustavaan muunneltavuuteen.

Lisätiedot

TUOTTEEMME VOIDAAN VALMISTAA SEURAAVISTA HIRSITYYPEISTÄ:

TUOTTEEMME VOIDAAN VALMISTAA SEURAAVISTA HIRSITYYPEISTÄ: KARHUTALOT 1 TUOTTEEMME VOIDAAN VALMISTAA SEURAAVISTA HIRSITYYPEISTÄ: PYÖRÖHIRSI 170, 190, 210, 230 mm HÖYLÄHIRSI 95x120, 120x170, 145x170 (myös lamellihirrestä) KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJEN TUOTTEIDEN TOIMITUSAIKA

Lisätiedot

Nimike Määrä YksH/EI-ALV Ale% ALV Summa

Nimike Määrä YksH/EI-ALV Ale% ALV Summa , Vuokraerä: Tammi/12 : 30.01.2008 Viivästyskorko: 11.5 % Laskuviite: 4 45523 08012 Yhteensä: 390.40 EUR Pankit: n Joku Vuokralainen 16.01.2008 Tammi/12 4 45523 08012 30.01.2008 EUR 390.40 , Vuokraerä:

Lisätiedot

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha.

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha. Kaso Ovi Kaso Oven takana asuu mielenrauha. design design Kaso Ovi Kun kaipaat asumiseen turvaa, mukavuutta ja mielenrauhaa design Huolettoman ja yksilöllisen asumisen uusi taso Kason turvaovimallistosta

Lisätiedot

PS-parvekesarana. Versio: FI 9/2016 Laskentanormit: EC+FI NA Betoniyhdistyksen käyttöseloste BY 5 B-EC 2 n:o 36. Tekninen käyttöohje

PS-parvekesarana. Versio: FI 9/2016 Laskentanormit: EC+FI NA Betoniyhdistyksen käyttöseloste BY 5 B-EC 2 n:o 36. Tekninen käyttöohje PS-parvekesarana Versio: FI 9/2016 Laskentanormit: EC+FI NA Betoniyhdistyksen käyttöseloste BY 5 B-EC 2 n:o 36 Tekninen käyttöohje PS-parvekesarana Järjestelmän etuja Siirtää parvekelaatan vaakavoimat

Lisätiedot

AMMATTI- RAKENTAJAN LUOTETTAVA KUMPPANI

AMMATTI- RAKENTAJAN LUOTETTAVA KUMPPANI AMMATTI- RAKENTAJAN LUOTETTAVA KUMPPANI KUMPPANIKSI JETAN KANSSA! PARANNA TEHOKKUUTTA! RYHDY JETTA-KUMPPANIKSI! KOKEMUKSELLA JA TOIVEIDESI MUKAAN JETTA-TALO OY on kotimaisen puurakentamisen edelläkävijä.

Lisätiedot

Laatua joka askeleella

Laatua joka askeleella Laatua joka askeleella Modernia ja minimalistista vai perinteisempää suomalaista tunnelmaa? Sinä valitset portaiden ulkonäön me huolehdimme turvallisesta toteutuksesta. Yksilöllistä designia Tuotemallistomme

Lisätiedot

US Wood Oy Jäsperintie 6, 46800 MYLLYKOSKI

US Wood Oy Jäsperintie 6, 46800 MYLLYKOSKI SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOJEN PYSYVYYDESTÄ 0416-CPR-7326-04 Euroopan parlamentin ja neuvoston 9. maaliskuuta 2011 antaman asetuksen (EU) N:o 305/2011 (eurooppalainen rakennustuoteasetus, CPR) mukaisesti

Lisätiedot

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Nuorekasta ilmettä: Basic Line Optima tarjoaa tilaa kaupunkilaiseen makuun Tontin tehokäyttäjä, Basic

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit

Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit Sisällys Sara 119 A ja 115 A... 4 Sara 119 B ja 115 B... 6 Ilari 135 A... 8 Ilari 135 B... 10 Vuokko 144... 12 Sampo A, B, C... 14 Lenni 112... 18 Ukko 131

Lisätiedot

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Kaupunkilaiseen makuun: Topline 130 yhdistelee luksusta käytännöllisiin ratkaisuihin Avariat ja selkeät

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100. 253 000 Jokivarrentie 7 91900, Liminka 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA tilava omakotitalo, jossa yläkerta varaus valmiina. Kokonaisuus on suunniteltu niin että

Lisätiedot

HSL-järjestelmäväliseinät.

HSL-järjestelmäväliseinät. HSL-järjestelmäväliseinät. Ylivoimainen muuntojoustavuus ja yksilöllinen design. Umpielementtiseinät Puulasiseinät Alumiinilasiseinät Täyslasiseinät OtsaelementiT muutospalvelu HSL Group HSL Group on järjestelmäväliseinien

Lisätiedot

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Duette Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Uutuus! Kauneutta ja toiminnallisuutta Muutama hetki ajassa taaksepäin auringonsuojaus tarkoitti lähinnä perinteisiä sälekaihtimia, mutta nyt ne ajat

Lisätiedot

TOIMITUSERITTELY SUUNNITELMAT ULKOSEINÄT TALOMALLI: Lapponia 88 MATERIAALIT JA PALVELUT X = KUULUU TOIMITUKSEEN

TOIMITUSERITTELY SUUNNITELMAT ULKOSEINÄT TALOMALLI: Lapponia 88 MATERIAALIT JA PALVELUT X = KUULUU TOIMITUKSEEN TOIMITUSERITTELY TALOMALLI: ULKOSEINÄT Lapponia 88 MATERIAALIT JA PALVELUT SUUNNITELMAT ARKKITEHTISUUNNITTELU Pre cut Runkoasennus Puuelementti ARKKITEHTISUUNNITTELU Pääpiirustukset ARKKITEHTISUUNNITTELU

Lisätiedot

Kosteat tilat kätevästi PermaBase-märkätilalevyllä

Kosteat tilat kätevästi PermaBase-märkätilalevyllä Case 1 Kosteat tilat kätevästi PermaBase-märkätilalevyllä Keskon vanha pääkonttori muuntuu arvoasunnoiksi. 2 Lehto Group rakentaa Helsingin Katajanokalla sijaitsevaan Keskon entiseen pääkonttoriin 64 asuntoa.

Lisätiedot

KOSTEUDENHALLINTA ENERGIATEHOKKAASSA RAKENTAMISESSA

KOSTEUDENHALLINTA ENERGIATEHOKKAASSA RAKENTAMISESSA KOSTEUDENHALLINTA ENERGIATEHOKKAASSA RAKENTAMISESSA 28.3.2009 TkT Juha Vinha Energiatehokas koti tiivis ja terveellinen?, 28.3.2009 Helsingin Messukeskus PERUSASIAT KUNTOON KUTEN ENNENKIN Energiatehokas

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Muovitehdas ABSO Oy. PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050. www.abso.fi abso@netti.fi

Muovitehdas ABSO Oy. PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050. www.abso.fi abso@netti.fi Muovitehdas ABSO Oy PL 1, Minkinkatu 2, 20760 PIISPANRISTI p. (02) 284 4700, f. (02) 242 5050 www.abso.fi abso@netti.fi ABSO-muovi Rakentamiskiinnikkeet ja muut tarvikkeet ABS Kestävää laatua sokkelista

Lisätiedot

ASENNUSPIIRUSTUKSET. Selluvilla talojen lämmöneristykseen

ASENNUSPIIRUSTUKSET. Selluvilla talojen lämmöneristykseen ASENNUSPIIRUSTUKSET Werrowoolin selluvilla on Virossa valmistettu ympäristöystävällinen lämmöneristysmateriaali, jolla on erittäin hyvät lämmöneristysominaisuudet. Se sopii mainiosti sekä uusien että kunnostettavien

Lisätiedot

RAKENNUSVALVONTA. Krista Niemi 27.2.2013

RAKENNUSVALVONTA. Krista Niemi 27.2.2013 Krista Niemi 27.2.2013 Kosteudenhallinnalla tarkoitetaan niitä toimenpiteitä, joilla pyritään estämään haitallisen kosteuden kertyminen rakennukseen Kosteudenhallinnan tavoitteena on Estää kosteusvaurioiden

Lisätiedot

Energiatehokas rakentaminen ja remontointi PORNAINEN 21.09.2011. Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus ry Jouko Lommi

Energiatehokas rakentaminen ja remontointi PORNAINEN 21.09.2011. Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus ry Jouko Lommi Energiatehokas rakentaminen ja remontointi PORNAINEN 21.09.2011 Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus ry Jouko Lommi Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus ry PRKK RY on ainoa Omakotirakentajia ja remontoijia

Lisätiedot

Vertex Rakennusteollisuudessa. Suomessa kehitetty suunnittelujärjestelmä teollisen rakentamisen tarpeisiin

Vertex Rakennusteollisuudessa. Suomessa kehitetty suunnittelujärjestelmä teollisen rakentamisen tarpeisiin Vertex Rakennusteollisuudessa Suomessa kehitetty suunnittelujärjestelmä teollisen rakentamisen tarpeisiin Esityksen sisältö Kaikki pientaloista kerrostaloihin luonnoksista tuotantoon Case-esimerkkejä Vertex-ohjelmiston

Lisätiedot

SISUSTA VAPAASTI -RAKENTAMISPALVELU

SISUSTA VAPAASTI -RAKENTAMISPALVELU SISUSTA VAPAASTI -RAKENTAMISPALVELU ME TOIMITAMME SINULLE SISUSTUSTA VAILLE VALMIIN HIRSITALON Sinä päätät kotisi pintamateriaalit ja sisutuksen yksityiskohdat kaikessa rauhassa. 2 Palvelu on saatavilla

Lisätiedot

Mittausverkko Finland WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN. Wirepas Oy. Jarmo Lehto Toimitusjohtaja

Mittausverkko Finland WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN. Wirepas Oy. Jarmo Lehto Toimitusjohtaja WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN Wirepas Oy Jarmo Lehto Toimitusjohtaja YITYS Wirepas Oy (Mittausverkko Finland) on 4.5.2010 perustettu suomalainen spin-off Tampereen Teknillisestä Yliopistosta. Omistajat

Lisätiedot

PRT-Pro -naulalevyristikkokatto

PRT-Pro -naulalevyristikkokatto Tuoteryhmäkortti versio 1.0 31.12.14 PRT-Pro -naulalevyristikkokatto Ammattirakentamiseen suunniteltu vakioitu naulalevyristikkoon (NR) perustuva kattoratkaisu. NR-ristikoista voidaan tarvittaessa esivalmistaa

Lisätiedot

MATERIAALI- TEHOKKUUS OMAKOTI- RAKENTAMISEN KANNALTA

MATERIAALI- TEHOKKUUS OMAKOTI- RAKENTAMISEN KANNALTA MATERIAALI- TEHOKKUUS OMAKOTI- RAKENTAMISEN KANNALTA MUISTILISTA AVUKSESI Kartoita tarve paljonko tilaa tarvitaan tilat tehokkaaseen käyttöön tilojen muutosmahdollisuus, tilat joustavat eri tarkoituksiin

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

LÄMPÖPERUSTUS. Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa

LÄMPÖPERUSTUS. Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa LÄMPÖPERUSTUS Turvallinen nyt ja tulevaisuudessa Legalett -perustus ja lattialämmitys samassa toimituksessa Perustus sekä lämmitysjärjestelmä ovat molemmat asioita, jotka vaikuttavat tulevaisuudessa koko

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

TIILITALOT TIILERIN TIILITALOJEN BLOKIT-RATKAISU: VALMIISTA RATKAISUISTA YKSILÖLLINEN KOTI! SYSTEM

TIILITALOT TIILERIN TIILITALOJEN BLOKIT-RATKAISU: VALMIISTA RATKAISUISTA YKSILÖLLINEN KOTI! SYSTEM TIIITAOT TIIERIN TIIITAOJEN BOKIT-RATKAISU: VAMIISTA RATKAISUISTA YKSIÖINEN KOTI! SYSTEM TIIITAO ON TURVAINEN JA TERVEEINEN Tiilerin täystiilitalossa asut levollisin mielin. Suomalainen tiili on vahva,

Lisätiedot

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha.

Kaso Ovi. Kaso Oven takana asuu mielenrauha. Kaso Ovi Kaso Oven takana asuu mielenrauha. design design Kaso Ovi Kun kaipaat asumiseen turvaa, mukavuutta ja mielenrauhaa design design Huolettoman ja yksilöllisen asumisen uusi taso Kason turvaovimallistosta

Lisätiedot

LECA-KAUPUNKIPIENTALOT

LECA-KAUPUNKIPIENTALOT 19/09/2019 LECA-KAUPUNKIPIENTALOT Olemme tehneet muutamia malleja antamaan ideoita suunnitteluun pienille ja kapeille tonteille. Malliston perusidea on tyhjä pohja, jonka voit itse suunnitella mieleiseksi.

Lisätiedot

SERTIFIKAATTI SBC EN Uponor Infra Oy PL NASTOLA. Jaana Hallikas.

SERTIFIKAATTI SBC EN Uponor Infra Oy PL NASTOLA. Jaana Hallikas. SERTIFIKAATTI n nimi ja osoite Myönnetty: Nro/Versio: 2016-04-22 4069-11 Ensimmäinen versio myönnetty: 2009-12-15 Sertifikaatin kattamat merkit: a/valmistajaa koskevat tiedot Yhteyshenkilö Puhelin Faksi

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

Tempo lämpölattia.

Tempo lämpölattia. Tempo lämpölattia www.tempolampolattia.fi Huomaamaton luksusta Jos patteri ei mielestäsi ole sisustuselementti ja lattia voi olla persoonallinen ilman ääntäkin, on valintasi Tempo lämpölattia. Tempo lämpölattiassa

Lisätiedot

Rakentamisen energianeuvonta Rakentajien info Jyväskylä

Rakentamisen energianeuvonta Rakentajien info Jyväskylä Rakentamisen energianeuvonta Rakentajien info Jyväskylä 7.9.2016 Keski-Suomen Energiatoimisto www.kesto.fi/energianeuvonta energianeuvonta@kesto.fi 1 Energianeuvonta Keski-Suomessa Energianeuvontaa taloyhtiöille

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I

H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I H H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I T A L O Hinnat ovat voimassa toistaiseksi toimituksiin 31.10.2014 saakka. Muuttovalmis koti - turvallinen

Lisätiedot

Kreivitalon rakenne- ja eristeratkaisut säästävät energiaa ja rakentamiskustannuksia

Kreivitalon rakenne- ja eristeratkaisut säästävät energiaa ja rakentamiskustannuksia Kreivitalon rakenne- ja eristeratkaisut säästävät energiaa ja rakentamiskustannuksia Kreivitalon kaunis ulkomuoto kätkee sisäänsä toimivan, turvallisen ja energiatehokkaan kodin SUOMEN TODETUSTI TIIVEIN

Lisätiedot

FINNEPS YLI 25 VUOTTA! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN TARPEISIISI SOPIVA RATKAISU! FINNEPS-HARKKO tarjoaa rakennusmateriaalit

FINNEPS YLI 25 VUOTTA! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN TARPEISIISI SOPIVA RATKAISU! FINNEPS-HARKKO tarjoaa rakennusmateriaalit FINNEPS YLI 25 VUOTTA! EPS BETONIVALUHARKKO on rakennusmateriaalina kymmeniä vuosia vanha keksintö maailmalla. Kokemäkeläisen Lasse Rannan 1989 perustama FinnEPS Oy on ensimmäinen EPS valuharkkovalmistaja

Lisätiedot

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design Limetecin uusi muotoilu - pelkistetyn linjakas ja moderni rakenne Limetec Next - uuden sukupolven muotoilu täysin tiiviillä sandwich-lattiarakenteella

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Energiatehokasta tilaa kaupunkilaisella otteella: Jubilee XXL tuo tyyliä moderniin asumiseen Suorakulmainen

Lisätiedot

Eps-tutkimus 12/2005

Eps-tutkimus 12/2005 Tutkimusajankohta 7-21.12.2005 Tutkimustapa Tiedottaminen Rakentaja.fi -verkkolehti, vastaaminen Rakentaja.fi -portaali Vastanneet 1842 Pienrakentaja/ontoija 1600 Rakennusalan ammattilainen 224 Ur Pientalon

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

THE DESIGN OF GOOD LIVING

THE DESIGN OF GOOD LIVING VILLA PELICAN 2019 THE DESIGN OF GOOD LIVING Villa Pelican 3 VILLA PELICAN Tämä moderni ja uudenveroinen asunto huippusijainnilla puhuttelee arkkitehtuurillaan ja toiminnallisuudellaan ja sopii niin sijoittajille

Lisätiedot

tasakattoihin ja maanalaisiin autotalleihin. Multipor liimataan alustaan Multipor-liimalla

tasakattoihin ja maanalaisiin autotalleihin. Multipor liimataan alustaan Multipor-liimalla YTONG-KEVYTBETONI Ytong tarjoaa markkinoiden laajian ja laadukkaian valikoiman kevytbetonituotteita. Tahdoe edistää tervettä asumista sekä toimivia ja korkealuokkaisia rakentamisen ratkaisuja. Xella Internationalin

Lisätiedot

Kingspan-ohjekortti nro 106

Kingspan-ohjekortti nro 106 Toukokuu 2016 Kingspan-ohjekortti nro 106 HÖYRYNSULKURATKAISUOHJE Kingspan Therma -eristeet höyrynsulkuratkaisuna Kingspan Therma -eristeet alhaisen lämmönjohtavuuden ja korkean vesihöyrynvastuksen ansiosta

Lisätiedot

Kylpyhuone- ja tekniikkamoduuli KYLPYHUONE-, KEITTIÖ- JA TEKNIIKKA MODUULI NOPEIN TAPA RAKENTAA

Kylpyhuone- ja tekniikkamoduuli KYLPYHUONE-, KEITTIÖ- JA TEKNIIKKA MODUULI NOPEIN TAPA RAKENTAA Kylpyhuone- ja tekniikkamoduuli KYLPYHUONE-, - JA TEKNIIKKA MODUULI NOPEIN TA RAKENTAA HETI VALMISTA Lapwall LEKO Bath -moduuli kytketään talotekniikkaan työmaalla, tila on heti käyttövalmis. NOPEIN TA

Lisätiedot

HIRSIRAKENTAMISEN TULEVAISUUS: OSAPALVELUISTA KOKONAISPALVELUUN!

HIRSIRAKENTAMISEN TULEVAISUUS: OSAPALVELUISTA KOKONAISPALVELUUN! HIRSIRAKENTAMISEN TULEVAISUUS: OSAPALVELUISTA KOKONAISPALVELUUN! Aarne Jussila & Jaakko Jussila Rakennustutkimus RTS Oy Hirsitaloteollisuus HTT ry, syysseminaari 28.11.2017 Vuosi SUOMEN ASUNTOALOITUSTEN

Lisätiedot

HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO

HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO Hinnasto voimassa toistaiseksi. HB KIVITALOJEN TYYPPITALOT TOIMITUSSISÄLTÖ JA HINNASTO EDULLISET JA ENERGIATEHOKKAAT TYYPPITALOT HB toimitussisältö

Lisätiedot

Rakentajailta 16.09.2014 Rakennussuunnittelu Rakennusvalvonta Juha Vulkko

Rakentajailta 16.09.2014 Rakennussuunnittelu Rakennusvalvonta Juha Vulkko Rakentajailta 16.09.2014 Rakennussuunnittelu Rakennusvalvonta Juha Vulkko Huolehtimisvelvollisuus rakentamisessa MRL 119 Rakennushankkeeseen ryhtyvän on huolehdittava siitä, että rakennus suunnitellaan

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Omasta kodista turvallisempi Uponor-radonratkaisuilla

Omasta kodista turvallisempi Uponor-radonratkaisuilla RADONJÄRJESTELMÄ Omasta kodista turvallisempi Uponor-radonratkaisuilla 12 2010 40001 Voiko radon olla vaarallista? Radon on terveydelle vaarallista ja sitä esiintyy suomalaisissa kodeissa rakennuspaikasta

Lisätiedot

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia!

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Sinun työsi on haaveilla, unelmoida ja visioida. Juuri sinä haaveinesi olet oman rakennusprojektisi ammattilainen. Asiantuntija, joka tietää parhaiten,

Lisätiedot

20.5.2015 TERO VESANEN MODERNIT PUUKOULUT (TEM)

20.5.2015 TERO VESANEN MODERNIT PUUKOULUT (TEM) PÖLKKY OY KUUSAMO HIRSITALOT OY VVR WOOD OY PÖLKKY Perustettu 1968 Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja Liikevaihto yli 150M, vientiin n. 100M Sahaus n. 630 000m3, höylätavaraa 130 000m3, kyllästettyjä

Lisätiedot

MITÄ SUOMALAISET ARVOSTAVAT? HIRSIMARKKINAN KASVUN EDELLYTYKSET

MITÄ SUOMALAISET ARVOSTAVAT? HIRSIMARKKINAN KASVUN EDELLYTYKSET MITÄ SUOMALAISET ARVOSTAVAT? HIRSIMARKKINAN KASVUN EDELLYTYKSET Jaakko Jussila Rakennustutkimus RTS Oy Hirsitaloteollisuus HTT ry, vuosikokousseminaari Oulussa, 10.4.2019 40 ASUNTORAKENTAMINEN 2017-2019

Lisätiedot

KIVITALO-TURVALLISTA ASUMISTA

KIVITALO-TURVALLISTA ASUMISTA As Oy Gerbyn Kalaranta Satumetsäntie 1 65280 VAASA KATSE KOHTI HUOMISTA KIVITALO-TURVALLISTA ASUMISTA TILAA PERHEELLE Nykyaikaista kivitaloarkkitehtuuria Vaasaan Suunnittelutoimisto K Kellokoski ja A.

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class-tiloihin sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin

Lisätiedot

VAHVA OMASSA ELEMENTISSÄÄN

VAHVA OMASSA ELEMENTISSÄÄN www.thermisol.fi VAHVA OMASSA ELEMENTISSÄÄN THERMISOL-ELEMENTIT KEVYT MUTTA KESTÄVÄ KOTIMAINEN ThermiSol on sandwich-elementtien uranuurtaja ja pohjolan ykkösosaaja. Kokenut ja vastuunsa kantava seinä-

Lisätiedot