AMMATTI- RAKENTAJAN LUOTETTAVA KUMPPANI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AMMATTI- RAKENTAJAN LUOTETTAVA KUMPPANI"

Transkriptio

1 AMMATTI- RAKENTAJAN LUOTETTAVA KUMPPANI

2 KUMPPANIKSI JETAN KANSSA! PARANNA TEHOKKUUTTA! RYHDY JETTA-KUMPPANIKSI!

3 KOKEMUKSELLA JA TOIVEIDESI MUKAAN JETTA-TALO OY on kotimaisen puurakentamisen edelläkävijä. Olemme toimittaneet historiamme aikana jo lähes 6000 taloa tyytyväisille asiakkaillemme. Suunnittelemme kanssasi pakettiratkaisut ja toimitamme tarvitsemasi elementit niin yksittäisiin erilliskohteisiin kuin laajempaan aluerakentamiseen. ME TEEMME: HOIVAKODIT OMAKOTITALOT RIVITALOT PARITALOT PIENKERROSTALOT HEVOSTALLIT NAVETAT LÄMPIMÄT HALLIT NOPEAA JA TEHOKASTA! RÄÄTÄLÖIMME TOIMITUSSISÄLLÖN JA ASENNUS- LAAJUUDEN TOIVEIDESI MUKAAN!

4 VUOSIKYMMENIEN LUOTTAMUKSELLA Klaukkalan Timpurimestarit on 20 vuotta vanha rakennusliike. Teemme paritaloja ja omakotitaloja, sanoo toimitusjohtaja Tapio Sinisalo. Ensimmäisen Jetta-Talon rakensimme vuonna 1999 ja sen jälkeen yhteistyössä rakennettuja taloja on tullut noin 20 lisää. Esimerkiksi vuoden 2011 loma-asuntomessuille rakensimme Jetta-Talon kanssa kaksi loma-asuntoa. Tilaamme Jetalta rungon ja ristikot ja teemme itse siitä eteenpäin. Ja jos joskus toimituksesta sattuisi puuttumaan tavaraa, niin Jetta lähettää kyseiset tarvikkeet meille heti. Voimme luottaa heihin. TOIMINTA KUNNOSSA Ammattirakentajalle kaupan tekeminen on hyvin suoraviivaista toimintaa. Asioiden täytyy toimia ketjun jokaisessa osassa moitteettomasti. Jetan Tapio Sivula on aina hoitanut meidän asiamme hyvin. Talotoimittajamme täytyy pystyä toimittamaan oikeat asiat oikeaan aikaan asentajillemme, koska asunto saattaa olla myyty jo ennen talotoimituksen saapumista. Toimintamme perustuu aikatauluihin. Ne eivät saa lipsua.

5 KOKONAISUUS KUNNOSSA - Rakensimme Kokkolaan 1100 m 2 hoivakodin Jetta-Talon kanssa, kertoo Jukka Kellokoski Hoivakoti Majakasta. - Saimme heti prosessin alkuvaiheessa Jetalta mukaan suunnittelijan, joka ymmärsi tarpeemme ja poisti kaikki esteet. Näin saimme nopeasti aikaan valmista. Elementit tulivat tontille maaliskuussa ja elokuussa rakennus oli valmis. Kolmen timpurin voimin. - Jetalla on näkemystä ja sen kanssa on äärettömän helppo toimia. Moni hoivakodisssamme vieraillut on ihastellut väljää ja valoisaa tilaa. Kysellyt, että kuka tämän on suunnitellut? - Ensisilmäyksellä Jetan hinnat vaikuttavat korkeammilta, mutta kannattaa tutkia tarkemmin, mitä hinnat sisältävät. Jos me rakennamme lisää puurakenteisia hoivakoteja, niin valintamme tulee olemaan jatkossakin Jetta. Parempaa ei ole. Hoivakoti Kokkolassa, Hoivakoti Majakka Oy

6 JYVÄSKYLÄN SEUTUA KEHITTÄMÄSSÄ Alonen Oy tekee asuntorakentamista Jyväskylän alueella. Rakennamme laadukkaita ja moderneja rivitaloja, kuvailee toimitusjohtaja Matti Alonen. Tasokkaiden talojen rakentamiseen tarvitaan tasokas talotoimittaja. Käynnistimme vuonna 2014 yhteistyön Jetta-Talon kanssa. Teimme Jyväskylän Haukkalaan rivitaloja, joihin Jetta toimitti talopaketit. MÄKI-MATIN ALUEELLE KOLME TALOA Seuraavaksi rakennamme Jyväskylän keskustan läheisyyteen kaksi luhtitaloa ja yhden rivitalon. Jyväskylän kaupunki teetätti arkkitehdillä piirrokset ja Jetta-Talo toimittaa talot ulkoapäin täysin valmiina. YHTEINEN ETU MIELESSÄ Yhteistyö Jetan kanssa on sujunut erinomaisen hyvin. Henkilökunnalla on hyvä palveluasenne ja heidän kanssaan on mielekästä tehdä yhteistyötä. Rakennushankkeet ovat usein haastavia, koska yllättäviä tilanteita ei voi välttää. Meille on tärkeää, että Jetan kanssa tilanteet ratkaistaan aina hyvässä hengessä ja yhteistä etua hakien. Lisäksi Jetta on meille juuri sopivan kokoinen. Sillä riittää suorituskykyä tämän kokoisiin hankkeisiin ja toisaalta se ei ole liian iso, joten saamme hyvää palvelua. Rivitalot Jyväskylässä, Rakennustoimisto Alonen Oy

7 Rivitalot Jyväskylässä, Rakennustoimisto Alonen Oy Muuramen Tenava-Aurinkolahti -päiväkoti, Rakennusliike Seiska Oy

8 SUORASELKÄISTÄ TOIMINTAA Domesta on vuonna 2008 perustettu rakennusalan yritys, joka toimii pääsääntöisesti omakotirakentamisen parissa. Toimitusjohtaja Kyösti Lehtola korostaa yrityksensä vankkaa osaamista. Olemme hoitaneet lähes 200 talon pystytyksen tai sisustusurakoinnin. Teemme myös toimitilojen sisustusurakointia. MUUTTOVALMIIKSI ASTI Haluamme tehdä asiakkaallemme muuttovalmiin kokonaisuuden. Hän on hankkinut Jetta-Talon ja me sitten rakennamme sen hänelle muuttovalmiiksi. Jetalta tulee asiakkaalle räätälöity pakettitoimitus. Pidämme Jetan työskentelytavasta. Jos suunnittelu vaatii jotain tavallisuudesta poikkeavaa, niin jettalaiset ovat hyvin mukana ratkaisemassa asiaa ja varmistamassa, että sama varma ja luotettava tapa säilyy, vaikka asioita sovelletaankin. Etukäteissuunnittelu on hyvin tärkeää. MIETITTY TUOTE Talotoimittajana Jetta on suoraselkäinen ja kokenut toimija. Sen talot on alunperin suunniteltu kuluttajille ja hartiapankkirakentajille, jotka eivät tiedä kaikkea rakentamisesta. Siksi tuotteesta on täytynyt kehittää selkeä ja yksinkertainen rakentaa. Pienet yksityiskohdat on mietitty helpottamaan rakentajan työtä. Ammattilaiselle tämä tarkoittaa tehokkuutta. RIVITALO UUSIKSI Domestan ja Jetta-Talon kumppanuus on käynnissä koko ajan. Nurmijärvellä tuli tuhosi viiden perheen rivitaloyhtiön ja me rakennamme talon uusiksi Jetan kanssa. Jetta toimittaa talopaketin ja me toimimme pääurakoitsijana. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Jetta tekee talon hienosti, ei sitä pysty paremmin tekemään.

9

10 Rivitalot Alajärvellä, Hirvelä Oy ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN Maalausliike Hirvelä rakentaa Pohjanmaalla avaimet käteen -menetelmällä mm. rivitaloja. Yrityksen takaa löytyy Reijo Hirvelä kolmen poikansa kanssa. Jetan ja Hirvelän yhteistyön punainen lanka on kuunteleminen. Rakentajilta täytyy löytyä muutostyöhalukkuutta, koska ostajilla on niin monenlaisia toiveita, kuvailee Reijo Hirvelä. Voimme esimerkiksi vaihtaa rivitalojen huonejärjestyksiä. Tai jos joku kokee tulevan olohuoneensa on liian pieneksi, niin me voimme jatkaa sitä. Varsinkin nuoret tietävät tarkkaan, mitä tulevalta kodiltaan haluavat. Joustamisella saamme asiakkaat aina hyvälle tuulelle. Ja tyytyväinen asiakas on meille sitä parasta mainosta. KANNUSTAVAT MAKSUEHTOT Talotoimittajien maksuehdoista löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Jetan maksuehtoja pidän pienyrittäjän vinkkelistä katsottuna hyvin joustavina, kehaisee Hirvelä. Luottamus Jetan kanssa pelaa molempiin suuntiin, meihin luotetaan ja me luotamme Jettaan. LOGISTIIKKAKETJU KUNNOSSA Yhdessä Jetan kanssa Hirvelät rakensivat Seinäjoen tuleville asuntomessuille 1,5-kerroksisen messutalon ja toukokuussa Alajärvelle aletaan rakentaa järjestyksessään kolmatta rivitaloa. Jetta-Talon kanssa rakennettuihin taloihin on tunnetusti helpompi myydä asuntoja. Asiakkaamme pitävät Jettaa lämpimänä ja turvallisena ratkaisuna. Jetan elementit tuodaan tontille aina hyvin suojattuina ja saamme talon nopeasti säältä suojaan. Näin asiakas voi omin silmin todeta, että hänen tulevassa kodissaan on kaikki kunnossa.

11 SINÄ PÄÄTÄT, ME TOTEUTAMME! Räätälöimme toimitussisällön sekä asennuslaajuuden tarpeidesi mukaan. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi: toimita meille kohteen piirustukset, me suunnittelemme ja valmistamme elementtirakennukset sovitussa aikataulussa ja asiantuntemuksella. Olemme projektissa mukana niin paljon, kuin haluat. Keskity itse olennaiseen, me huolehdimme että käytössäsi on aina laadukkaat materiaalit sekä kehittyneimmät rakenteet.

12 MONIPUOLISET PALVELUT KÄYTÖSSÄ

13 Avaimetkäteentalo myy valmistaloja Turun alueella Rakennamme asiakkaille heidän toiveidensa mukaisia asuntoja. Tilaamme rungon talotehtaalta, ja meidän palvelumme on hoitaa talot avaimet käteen -palveluna valmiiksi kodeiksi, kertoo toimitusjohtaja Jukka-Pekka Jokinen. Toimintamallimme on kunnossa. Avaimetkäteentalossa toimii kaksi osakasta, minä ja Sakari Jokinen. Meillä on omaa väkeä noin kymmenen ja laskuttajia toinen mokoma. Tänä vuonna tullemme saavuttamaan noin kolmen miljoonan liikevaihdon. HENKILÖKEMIAT KUNNOSSA Jetta on Jokiselle tuttuakin tutumpi. Olen itse Pohjanmaalta kotoisin, ja kotitalomme oli Jetta-Talo. Tiedä häntä oliko siitä kyse, mutta meillä synkkasi Jetan myyjä Juha Levon kanssa alusta asti todella hyvin. Hyvä myyjä on iso asia. Lisäksi Jetan asentajat ovat kaikki suomalaisia. Se on meille tärkeää, koska koko verkostomme on kotimainen. JETTA HOITAA! Avaimetkäteentalo saa työtänsä helpotettua Jetan monipuolisilla palveluilla. Saamme Jetalta tarjoukset aina haluamallamme sisällöllä niin että ne ovat kannaltamme hyviä ja helppoja käyttää. Ja kun laadukkaat elementit toimitetaan silloin kun on sovittu, ei pääse aiheutumaan niitä perinteisiä päivän tai parin viivästyksiä. Myös Jetan käyttämät rakenteet saavat Jokiselta kiitosta. Ilmatiiveysmittauksissa on saatu hyviä tuloksia, ja SPU on turvallinen rakenne. Vaikka jokin aiheuttaisi levyyn reiän, säilyy levy edelleen tiiviinä ja ehjänä. Jetta-Talon kanssa työt etenevät ripeästi. Kun elementit nostetaan suoraan perustusten päälle, saamme talon lämpimäksi parhaimmillaan muutamassa päivässä. Usein tilaamme tehtaan kautta myös sisustuksen osia, kuten saunoja. On hienoa, että nekin voidaan miettiä meille valmiiksi. Se on iso osa työtä pois meidän niskasta. Jettamyyjä hoitaa asiakkaittensa puolesta jopa lupa-asioita. Avaimetkäteentalon ja Jetan yhteistyöstä kertovat parhaiten tyytyväiset asiakkaat. Teimme vuosi sitten eräälle asiakkaalle talon. Sen jälkeen hänen työkaverinsa vakuuttui työmme laadusta ja halusi myös ostaa meiltä talon. Saimme juuri samasta työyhteisöstä jo kolmannen henkilön kanssa talokaupan. Kyseessä on meille iso asia, koska se kertoo siitä että hinta, laatu ja palvelu ovat kohdallaan.

14

15 OTA YHTEYTTÄ! VARMISTETAAN YHDESSÄ, ETTÄ KOHTEESI VALMISTUU RIPEÄSTI JA KUSTANNUSTEHOKKAASTI. Tapio Sivula, myyntijohtaja Puh ,

16 JETTA-TALO OY Viitalammintie 69, PERHO I Puh I

OPAS KASVUYRITTÄJÄN HANKINTOIHIN KÄÄNNÄ SIVUA

OPAS KASVUYRITTÄJÄN HANKINTOIHIN KÄÄNNÄ SIVUA OPAS KASVUYRITTÄJÄN HANKINTOIHIN OSTOT TUKEVAT KASVUA Kasvuyrittäjänä tiedät, että kasvu on ennen muuta tekemistä. Millaisia tekoja tarvitaan tuloksekkaaseen ostamiseen? Tässä Esan seitsemän steppiä, joilla

Lisätiedot

MIKSI VALITA JETTA-TALO?

MIKSI VALITA JETTA-TALO? MIKSI VALITA JETTA-TALO? MIKSI JETTA? JUURI SINULLE SUUNNITELTU KOTI Olemme tehdasvalmisteisista talotoimittajista yksi joustavimmista. Teemme koteja niin arkkitehdin suunnittelemien kuvien, kuin asiakkaan

Lisätiedot

Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille

Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille PRT-Forest Oy Suomalainen vuonna 1968 perustettu perheomisteinen konserni Yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista Toteuttanut

Lisätiedot

Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille

Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille Pyhännän Rakennustuote Puuelementtirakentamista ammattilaisille PRT-Forest Oy Suomalainen vuonna 1968 perustettu perheomisteinen konserni Yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista Toteuttanut

Lisätiedot

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Yhteistyöstä menestystä Forma messut on Taito Shopketjun myymälöille tärkein sisäänostotapahtuma ja paikka kohdata tavarantoimittajia. Siksi se

Lisätiedot

Johdon puheenvuorot johdon sitoutuminen. Saku Sipola Pohjolan Design-Talo Oy

Johdon puheenvuorot johdon sitoutuminen. Saku Sipola Pohjolan Design-Talo Oy Johdon puheenvuorot johdon sitoutuminen Saku Sipola Pohjolan Design-Talo Oy Rakennustuoteteollisuuden työturvallisuusseminaari Tuotetiistai 19.5.2015 Pohjolan Design-Talo Oy Saku Sipola Työturvallisuus

Lisätiedot

rakentamisapu.fi! (tulossa myöhemmin)! OMAKOTITALON RAKENTAMISAPU PALVELU KYSY LISÄÄ: Marko Pakarinen - p e.

rakentamisapu.fi! (tulossa myöhemmin)! OMAKOTITALON RAKENTAMISAPU PALVELU KYSY LISÄÄ: Marko Pakarinen - p e. rakentamisapu.fi! (tulossa myöhemmin)! OMAKOTITALON RAKENTAMISAPU PALVELU rakentamisapu.fi! RAKENTAMISAPU PALVELU JA ONNISTUNUT TALONRAKENNUSPROJEKTI ETUJA: Omakotitalon rakennuttaminen on iso ja vaativa

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

RAKENTAMISEN MARKKINAT JA MAHDOLLISUUDET. Hirsitalopäivät

RAKENTAMISEN MARKKINAT JA MAHDOLLISUUDET. Hirsitalopäivät RAKENTAMISEN MARKKINAT JA MAHDOLLISUUDET Hirsitalopäivät 6.-7.4.2017 PIENTALORAKENTAMINEN JATKAA PIENTÄ KASVUA Pientaloteollisuuden myynti omakotirakentamiseen tälle vuodelle oli 1.3. mennessä 3170 kpl

Lisätiedot

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja.

www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. www.uudiskohde.fi Uusien asuntojen osaaja. Uudiskohteiden asiantuntija palveluksessanne. Uudiskohde on palveluna ainutlaatuinen. Välittäjämme ovat keskittyneet nimenomaan uudiskohteiden myyntiin, mistä

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT LÄNSIMETRO 2 REFERENSSIESITE ESPOON SAIRAALA KONESALI- TOTEUTUKSET 3 4 2 Länsimetro SKS Connecto toimittaa ja asentaa kiskosiltoja Länsimetroon. Kaikki kiskot valmistetaan Hyvinkäällä

Lisätiedot

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut Asuntotuotanto Pienkiinteistöt ja taloteollisuus Liiketilat ja palvelurakentaminen Korjausrakentaminen Suurkohteet Heatco on huippukumppani LVI-suunnitelmien

Lisätiedot

LUOTETTAVA KUMPPANI. MISSIOMME on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita. luotettavasti ja suunnitellusti tarvikkeista asennukseen.

LUOTETTAVA KUMPPANI. MISSIOMME on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita. luotettavasti ja suunnitellusti tarvikkeista asennukseen. JOTTA KOTI TOIMISI ARVOMME ovat luotettava kumppanuus, asiakastyytyväisyys, perheyrityksen yhteisöllisyys sekä laadun ja osaamisen jatkuva kehittäminen. MISSIOMME on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

PTT:n suhdannekatsaus 1/2014

PTT:n suhdannekatsaus 1/2014 Suhdannekatsaus 1/2014 10.2.2014 PTT:n suhdannekatsaus 1/2014 Vuosi 2013 alavireinen kuluttajien toiveet ja toteutuva asuntorakentaminen eivät kohtaa Vuoden alkupuoliskolla pankkien tiukentuneet lainansaantiehdot

Lisätiedot

Expert in insulation and scaffolding

Expert in insulation and scaffolding Expert in insulation and scaffolding Hyvät asiakkaat Olemme kohta 30 vuotta toiminut perheyritys. Tällä hetkellä kuulumme pohjoismaiden suurimpiin yrityksiin, joka tarjoaa sekä eristystä että telineratkaisuja.

Lisätiedot

OPTIMI. Kokoa unelmasi.

OPTIMI. Kokoa unelmasi. OPTIMI Kokoa unelmasi. 2 Tervetuloa Omatalon valmiskotiin! Sisällysluettelo TERVETULOA OMATALON MUUTTOVALMIS -MAAILMAAN OMATALO OPTIMIN EDUT OPTIMI 99 OPTIMI 116 A OPTIMI 116 B OPTIMI 117 OPTIMI 133...................

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

Passiivitalojen markkinajohtaja. Jetta-Talo kasvaa vastavirtaan. SPU Eristeillä energia- ja kustannustehokkuutta. SPU Oy LEHDISTÖTIEDOTE 30.5.

Passiivitalojen markkinajohtaja. Jetta-Talo kasvaa vastavirtaan. SPU Eristeillä energia- ja kustannustehokkuutta. SPU Oy LEHDISTÖTIEDOTE 30.5. SPU Oy LEHDISTÖTIEDOTE 30.5.2014 Jetta-Talo Oy SPU Eristeillä energia- ja kustannustehokkuutta Passiivitalojen markkinajohtaja Jetta-Talo kasvaa vastavirtaan Jetta-Talo Oy:n myynti on kasvanut yli kymmenen

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

Moduulirakenteinen pellettiratkaisu Talotoimittajan toiveita

Moduulirakenteinen pellettiratkaisu Talotoimittajan toiveita Moduulirakenteinen pellettiratkaisu Talotoimittajan toiveita Lämmitystilaelementin osalta lähteenä on käytetty Evita Valkaman ja Ossi Toikkasen projektitöitä (Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2007). Työt

Lisätiedot

Uudis- ja saneerausrakentamista Pirkanmaalla vuodesta 1993.

Uudis- ja saneerausrakentamista Pirkanmaalla vuodesta 1993. Uudis- ja saneerausrakentamista Pirkanmaalla vuodesta 1993. Pirkanmaan Mestari-Rakentajat Oy on lähinnä Tampereen ja ympäröivien lähikuntien alueella toimiva monipuolinen ja kehittyvä rakennusliike. Toimintansa

Lisätiedot

Markkinoinnin ulkoistamisella liiketoiminnalle arvoa. CASE Tampereen Rakennustiimi Oy

Markkinoinnin ulkoistamisella liiketoiminnalle arvoa. CASE Tampereen Rakennustiimi Oy Markkinoinnin ulkoistamisella liiketoiminnalle arvoa. CASE Tampereen Rakennustiimi Oy + Toimiala: Rakentaminen ja remontointi Yritys: Tampereen Rakennustiimi Oy Olemme saaneet Fonectalta selkeää näyttöä

Lisätiedot

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES.

SURF IDEA BOOK 2013. www.surfaces.fi YOUR IDEA. OUR SURFACES. SURF IDEA BOOK 2013 Arkkitehti: Ota yhteyttä saat 15 itunes App Store -lahjakortin käytettäväksi iphone ja ipad -applikaatioihin! Linkki sisällä 1 2 Vapaus keskittyä arkkitehtuurin suunnitteluun Puucomp

Lisätiedot

Töihin Verohallintoon

Töihin Verohallintoon Töihin Verohallintoon Yllättävän hyvä Meillä voit joustavasti yhdistää työn ja vapaa-ajan. Meillä on tehtävien vaativuuden ja oman työsuorituksen huomioiva palkkausjärjestelmä joustava työaika mahdollisuus

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

Sähköpalvelujen ostaminen. Kuluttajanostoprosessin näkökulmasta Case omakotitalo. Taru From - Ceesta Oy Hyvinkää

Sähköpalvelujen ostaminen. Kuluttajanostoprosessin näkökulmasta Case omakotitalo. Taru From - Ceesta Oy Hyvinkää Sähköpalvelujen ostaminen Kuluttajanostoprosessin näkökulmasta Case omakotitalo Taru From - Ceesta Oy Hyvinkää 22.4.2010 Sähköpalvelut Kiinnostus Kohtaaminen Kartoitus Tarjous Kauppa Suunnittelu Toteutus

Lisätiedot

Kauppakodassa myynnissä yli 90 yritystä ympäri Keski-Suomea YHTEYSHENKILÖIHIMME! www.kauppakota.fi

Kauppakodassa myynnissä yli 90 yritystä ympäri Keski-Suomea YHTEYSHENKILÖIHIMME! www.kauppakota.fi Kauppakodassa myynnissä yli 90 yritystä ympäri Keski-Suomea OTA YHTEYTTÄ YHTEYSHENKILÖIHIMME! www.kauppakota.fi Myynnissä Kauppakodassa Myyntikohde: Liiketoiminta + 3 tasokasta liikehuoneistoa Kuvaus:

Lisätiedot

Päätoimija. Talousohjattua rakentamista

Päätoimija. Talousohjattua rakentamista Liiketoiminta Hallitsemme rakentamisprojektit ajallisesti, laadullisesti sekä kustannustehokkaasti! 2 on Suomen suurimpia rakennus- ja kiinteistöalan konserneja vahva kasvumme ja kehityksemme on alan nopeinta!

Lisätiedot

YHDESSÄ KOHTI PUUNJALOSTUKSEN HUIPPUKAPASITEETTIA

YHDESSÄ KOHTI PUUNJALOSTUKSEN HUIPPUKAPASITEETTIA YHDESSÄ KOHTI PUUNJALOSTUKSEN HUIPPUKAPASITEETTIA PARAS JALOSTUSARVO Asiakkaidemme puunjalostuksen tehokkuuden ja kannattavuuden kehittäminen on ohjannut toimintaamme jo vuodesta 1991. Päätavoite on saada

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Lisäarvoa asiakkaalle

Lisäarvoa asiakkaalle Lisäarvoa asiakkaalle Hyvä kumppani tuo yritystoiminnalle selkeän lisäarvon. Mellano Oy:n toiminnan tavoitteena on olla asiakkaalleen paras lisäarvon tuottaja. Olemme Suomen johtava kodin kiintokalustekomponenttien

Lisätiedot

verkosto tuo lisää voimaa Veli Puttonen

verkosto tuo lisää voimaa Veli Puttonen verkosto tuo lisää voimaa 6.6.2017 Veli Puttonen KOTIIN ANNETTAVAT PALVELUT TUENTARVE KOTIHOITO SAIRAANHOITO SIIVOUS RUOKAHUOLTO ASIOINTIAPU ETUUSASIAT TURVAPALVELUT TALKKARIPALVELU SOSIAALISET SUHTEET

Lisätiedot

Attendo Suvisaari Koti hyvän mielen Mummolasta

Attendo Suvisaari Koti hyvän mielen Mummolasta AT Attendo Suvisaari Koti hyvän mielen Mummolasta MUMM DO OL N A TE Viihtyisät tilat, lämmin ja tuttu tunnelma 9/10 Asukkaista 9/10 pitää henkilökuntaa erittäin ammattitaitoisena ATTENDO SUVISAARI ON TOUKOKUUSA

Lisätiedot

PALVELUMME. Arvon rakentaja. RAKENNUTTAMINEN Rakennushankeiden johtamista pitkällä kokemuksella

PALVELUMME. Arvon rakentaja. RAKENNUTTAMINEN Rakennushankeiden johtamista pitkällä kokemuksella Yritysesite PALVELUMME RAKENNUTTAMINEN Rakennushankeiden johtamista pitkällä kokemuksella Arvon rakentaja Olemme rakennuttamisen konsultointia ja teknisen edunvalvonnan palveluja tuottava yritys. Toimimme

Lisätiedot

Yrityksemme historia ulottuu pitkälle aikojen taakse. Tämän sivun pappilan piirustukset teki Timber-Hirsi Oy:n toimitusjohtajan isoisän isä Joonas

Yrityksemme historia ulottuu pitkälle aikojen taakse. Tämän sivun pappilan piirustukset teki Timber-Hirsi Oy:n toimitusjohtajan isoisän isä Joonas Yrityksemme historia ulottuu pitkälle aikojen taakse. Tämän sivun pappilan piirustukset teki Timber-Hirsi Oy:n toimitusjohtajan isoisän isä Joonas Timlin vuonna 1898, mikä kertoo pitkistä hirsirakentamisen

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

Asiakasrajapinnasta kasvu - ja kehitysvoimaa. Antti Karjula Tulevaisuuden Kasvupolut Oy 27.3.2012 Oma Yritys 2012

Asiakasrajapinnasta kasvu - ja kehitysvoimaa. Antti Karjula Tulevaisuuden Kasvupolut Oy 27.3.2012 Oma Yritys 2012 Asiakasrajapinnasta kasvu - ja kehitysvoimaa Antti Karjula Tulevaisuuden Kasvupolut Oy 27.3.2012 Oma Yritys 2012 Omat kokemukset reilun 15 vuoden ajalta Olen toiminut käytännön myyntityön parissa ja hoitanut

Lisätiedot

Inwido Finland Oy. Suomen johtava ikkuna- ja ovitoimittaja Htt Seppo Hyry

Inwido Finland Oy. Suomen johtava ikkuna- ja ovitoimittaja Htt Seppo Hyry Inwido Finland Oy Suomen johtava ikkuna- ja ovitoimittaja Htt 7.4.2017 Seppo Hyry 2 Inwido Euroopan suurin ikkunavalmistaja 25 tehdasta Yli 20 tuotemerkkiä Liikevaihto 580 M (Suomi 155 M ) N 4000 työntekijää

Lisätiedot

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan.

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Noudatamme ISO9001:2015 laatustandardia Kumppanuutta kellon ympäri Korkeaa laatua yksilöllisesti Aivan kuten laadukkaat tuotteemme,

Lisätiedot

Uuden strategiamme ytimen voikin tiivistää muutamaan sanaan: ydintehtävät, keskittyminen, yhteistyö, vaikuttavuus ja luottamus.

Uuden strategiamme ytimen voikin tiivistää muutamaan sanaan: ydintehtävät, keskittyminen, yhteistyö, vaikuttavuus ja luottamus. Uuden strategiamme ytimen voikin tiivistää muutamaan sanaan: ydintehtävät, keskittyminen, yhteistyö, vaikuttavuus ja luottamus. Väestörekisterikeskuksen uusi strategia linjaa virastomme toimintaa uuden

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöillä 858-15-5728-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

MITEN SUHTAUDUN MUUTOKSEEN?

MITEN SUHTAUDUN MUUTOKSEEN? MITEN SUHTAUDUN MUUTOKSEEN? Miniopas - Itsearvio Miten suhtaudut muutokseen? Arvioi omia ajattelu- ja toimintamallejasi. Verratkaa arviointejanne yhdessä työkavereidenne kanssa. Ohje tämän oppaan käyttöön

Lisätiedot

RakentajaSuora. Tuotekuvaus. kohderyhmänä omakotirakentajat. melbamail@melbagroup.com

RakentajaSuora. Tuotekuvaus. kohderyhmänä omakotirakentajat. melbamail@melbagroup.com RakentajaSuora Tuotekuvaus kohderyhmänä omakotirakentajat melbamail@melbagroup.com Sisällysluettelo RakentajaSuora...3 TaloPeli...3 Tutkittua tietoa TaloPeli käyttäjistä...3 Kohderyhmän valintakriteerit...4

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

PIENTALON KORKEUSASEMAN MÄÄRITTELY. Vaasa Juha Koivusalo

PIENTALON KORKEUSASEMAN MÄÄRITTELY. Vaasa Juha Koivusalo PIENTALON KORKEUSASEMAN MÄÄRITTELY MIKSI OIKEA KORKEUSASEMA ON TÄRKEÄ? -KOSTEUSTEKNISESTI TOIMIVA -JALANKULKU- JA AJOVÄYLÄT RAKENNUKSEEN EI LIIAN JYRKKIÄ -EI HANKALOITETA NAAPURIN ASEMAA -KATUNÄKYMÄ /

Lisätiedot

LeaseGreen ostaa TalPron

LeaseGreen ostaa TalPron Kauppalehti Keskiviikko 06.08.2014 klo 11:17 LeaseGreen ostaa TalPron KUVA: Katja Lehto EMC Talotekniikka myy TalPron LeaseGreen Groupille. Ydinliiketoimintoihinsa keskittyvä EMC Talotekniikka myy TalPron

Lisätiedot

HIRSIRAKENTAJA Hirsitalopäivät

HIRSIRAKENTAJA Hirsitalopäivät HIRSIRAKENTAJA 2020 Hirsitalopäivät 6.-7.4.2017 HALU HIRSIRAKENTAMISEEN ON JA HYVÄ HIRSIRAKENTAMINEN LISÄÄ HALUA Aikovat 2017 omakotirakentajat rakennusmessuilla talvella 2017 Kiinnostavin julkisivu: Lopullinen

Lisätiedot

OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA?

OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA? OVATKO LIIDIT KIVEN ALLA? SISÄLTÖMARKKINOINTI HELPOTTAA LIIDIEN LAPIOINTIA Eroon kylmäsoitoista. Yritysten välisessä kaupassa hyvien liidien löytäminen on usein kovan työn takana. Joskus voi tuntua siltä,

Lisätiedot

septima tuotannon uusi elämä

septima tuotannon uusi elämä septima tuotannon uusi elämä 1 2 3 4 5 6 7 Lupaus Septima-palvelutuotteella saamme seitsemässä päivässä aikaan yrityksesi tuotannolle uuden elämän. Uuden tehokkaamman elämän, jossa kustannukset saadaan

Lisätiedot

LUOTET TAVAA RAKENTAMISTA. Yritystarina PUUTOIMIALA KASVUUN seminaari, Rokua

LUOTET TAVAA RAKENTAMISTA. Yritystarina PUUTOIMIALA KASVUUN seminaari, Rokua LUOTET TAVAA RAKENTAMISTA Yritystarina PUUTOIMIALA KASVUUN seminaari, Rokua INVERA OY Invera Oy on 2015 perustettu nuori ja nuorekas maarakennus- ja rakennusliike Utajärveltä. Yhtiön omistaa kolme rakennus-

Lisätiedot

Laatua joka askeleella

Laatua joka askeleella Laatua joka askeleella Modernia ja minimalistista vai perinteisempää suomalaista tunnelmaa? Sinä valitset portaiden ulkonäön me huolehdimme turvallisesta toteutuksesta. Yksilöllistä designia Tuotemallistomme

Lisätiedot

RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Miksi VisioMediltä? Ammatilaisosaamista Me VisioMedillä olemme perehtyneet erilaisiin vaativiin

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO Tehoa toimintaan Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO HR-tehtävistä 2/3 on perusrutiineja Ulkoistamalla henkilöstöhallinnon rutiinit voitte merkittävästi parantaa yrityksenne

Lisätiedot

Yli 100 vuotta Yli 100 kertaa päivässä

Yli 100 vuotta Yli 100 kertaa päivässä Yli 100 vuotta Yli 100 kertaa päivässä Asiakkaan tarpeesta lisäarvoa tuotteelle; Palveluilla lisäarvoa asiakkaalle 3.11.2016, Teppo Aatola, toimitusjohtaja, Meconet Oy Ohjelma 10 min: Meconet konserni

Lisätiedot

Ohjeistus maailman asiakasystävällisimpään myyntiin. Oskari Lammi

Ohjeistus maailman asiakasystävällisimpään myyntiin. Oskari Lammi Ohjeistus maailman asiakasystävällisimpään myyntiin Oskari Lammi 1 Asiakastyytyväisyys mitä ja miksi Asiakas määrittelee hyvän ja huonon palvelun laadun. Jos palvelun laatu ei tyydytä asiakasta, on hänen

Lisätiedot

Piharakennukset. Varastot, käymälät ja saunat. Kestää sukupolvelta toiselle

Piharakennukset. Varastot, käymälät ja saunat. Kestää sukupolvelta toiselle Piharakennukset Varastot, käymälät ja saunat Kestää sukupolvelta toiselle Laadukasta puurakentamista 30 vuoden kokemuksella Kortesniemi on vuonna 985 perustettu eteläpohjalainen perheyritys. Yli 30 vuoden

Lisätiedot

Rakennustutkimus RTS Oy

Rakennustutkimus RTS Oy Rakennustutkimus RTS Oy HELMIKUU 2012 / ASTA-MESSUT KÄDETTÖMYYS KASVAA PIENRAKENTAMISESSA Viime vuonna omakotirakentamista aloitettiin 11 700 asuntoa. Tästä tuottajamuotoisen rakentamisen osuus oli 1 700

Lisätiedot

PALVELUMME. Arvon rakentaja RAKENNUTTAMINEN EDUNVALVONTA

PALVELUMME. Arvon rakentaja RAKENNUTTAMINEN EDUNVALVONTA Yritysesite PALVELUMME RAKENNUTTAMINEN Rakennushankeiden johtamista pitkällä kokemuksella Arvon rakentaja Olemme rakennuttamisen konsultointia ja teknisen edunvalvonnan palveluja tuottava yritys. Toimimme

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia!

Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Me HEVI kivitaloilla toteutamme asiakkaidemme unelmia! Sinun työsi on haaveilla, unelmoida ja visioida. Juuri sinä haaveinesi olet oman rakennusprojektisi ammattilainen. Asiantuntija, joka tietää parhaiten,

Lisätiedot

Ihania koteja.

Ihania koteja. Ihania koteja www.ihaniakoteja.fi 1 Rakennamme koteja, joissa viihdytään Korkeat huonetilat ja isot ikkunat tekevät kodeista valoisia ja avaria. Modernia asumista hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.

Lisätiedot

pientalorakentajalle soilplan -tuoteperhe tahtiranta.fi 075 758 0801

pientalorakentajalle soilplan -tuoteperhe tahtiranta.fi 075 758 0801 pientalorakentajalle soilplan -tuoteperhe 075 758 0801 TähtiRanta Oy on kasvava ja kehittyvä monialainen insinööritoimisto. Asiantuntijamme tutkivat ja suunnittelevat asiakkaillemme aina parhaan lopputuloksen

Lisätiedot

Yhteistyöstä voimaaasiakkaan. kumppanuus. Hyvinvointiseminaari OULU. Anne-Maria ja Johanna

Yhteistyöstä voimaaasiakkaan. kumppanuus. Hyvinvointiseminaari OULU. Anne-Maria ja Johanna Yhteistyöstä voimaaasiakkaan ja auttajan kumppanuus Hyvinvointiseminaari 23.4.2012 OULU Anne-Maria ja Johanna KUMPPANUUS Tekemällä kumppanuutta yli rajojen, toimialojen rajojenkin, on tulevaisuuden toimintatapa.

Lisätiedot

KOTI.. PESA. Kaikki mitä tarvitset.

KOTI.. PESA. Kaikki mitä tarvitset. KOTI.. PEA Kaikki mitä taritset. NYT EI KOTIUNELMA JÄÄ AINAKAAN HINNATA KIINNI. KANNUTALON KOTIPEÄ. Kokoelma kustannustehokkaita erikoismalleja, joissa on mukana kaikki oleellinen mitä kodilta oi toioa.

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu Puolivuosikatsaus Lehto Group Oyj

Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu Puolivuosikatsaus Lehto Group Oyj Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2017 Innovatiivinen rakennusalan uudistaja Talousohjattu rakentaminen Digitalisaatio Kaupungistuminen Korjaus- ja muutostarve Ekologisuus ja energiatehokkuus Kustannustehokkuus

Lisätiedot

Miten ymmärrät Venäjää? Venäläinen busineskulttuuri, -tavat ja käytännöt

Miten ymmärrät Venäjää? Venäläinen busineskulttuuri, -tavat ja käytännöt Miten ymmärrät Venäjää? Venäläinen busineskulttuuri, -tavat ja käytännöt Erja Laakso Suomalais-Venäläinen kauppakamari 24.3.2009 Hämeenlinna Kasvua Venäjältä - kansainvälistymisseminaari 1 VENÄJÄN LIIKETOIMINTAYMPÄRISTÖ:

Lisätiedot

PROJEKTIRAKENTAMISEN MARKKINAT HIRRELLE. HTT:n vuosikokous 11/2018 Rakennustutkimus RTS Oy Aarne Jussila

PROJEKTIRAKENTAMISEN MARKKINAT HIRRELLE. HTT:n vuosikokous 11/2018 Rakennustutkimus RTS Oy Aarne Jussila PROJEKTIRAKENTAMISEN MARKKINAT HIRRELLE HTT:n vuosikokous 11/2018 Rakennustutkimus RTS Oy Aarne Jussila 040-900 5601 HIRSITALOTOIMITTAJILLE SOPIVAT PALVELURAKENNUKSET 2017 2018 KPL 2017 2018 RIVITALOT

Lisätiedot

RakentajaNuuskija. Tuotekuvaus. Aikaisin tapa tunnistaa omakotirakentajat. melbamail@melbagroup.com

RakentajaNuuskija. Tuotekuvaus. Aikaisin tapa tunnistaa omakotirakentajat. melbamail@melbagroup.com RakentajaNuuskija Tuotekuvaus Aikaisin tapa tunnistaa omakotirakentajat melbamail@melbagroup.com Sisällysluettelo RakentajaNuuskija...1 Kaksi näkökulmaa...1 Rakentaja-asiakkaalle tärkeät kokonaiskustannukset...1

Lisätiedot

Rakentajan sähkömuistio. - omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon sähköistyksen vaiheet

Rakentajan sähkömuistio. - omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon sähköistyksen vaiheet Rakentajan sähkömuistio - omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon sähköistyksen vaiheet Rakennuksen sähköistys Rakennuksen onnistunut sähköistys vaatii runsaasti tietoa, eikä rakentajan kannata lähteä toteuttamaan

Lisätiedot

Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 32 alaikäisyksikössä vuoden 2016 aikana. Vastaajia oli noin 610.

Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 32 alaikäisyksikössä vuoden 2016 aikana. Vastaajia oli noin 610. YHTEENVETO 10.10.2016 Maahanmuuttovirasto/ Vastaanottoyksikkö ALAIKÄISYKSIKÖIDEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO 2016 Taustaa Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin

Lisätiedot

Tuo$eiste$ujen palveluiden myyn3 ja markkinoin3

Tuo$eiste$ujen palveluiden myyn3 ja markkinoin3 Tuo$eiste$ujen palveluiden myyn3 ja markkinoin3 Kimmo Levä Pääsihteeri Auttaa museoita menestymään MUSEOPALVELUJEN SEGMENTOINTI MUSEOPALVELUJEN SEGMENTIT Yhteiskunnalliset palvelut julkiselle sektorille

Lisätiedot

Valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus 2007. Promenade Research Oy Pekka Harjunkoski Tutkimuspäällikkö 050-599 0079 pekka.harjunkoski@promenade.

Valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus 2007. Promenade Research Oy Pekka Harjunkoski Tutkimuspäällikkö 050-599 0079 pekka.harjunkoski@promenade. Valtakunnallinen vuokratyöntekijätutkimus 2007 Promenade Research Oy Pekka Harjunkoski Tutkimuspäällikkö 050-599 0079 pekka.harjunkoski@promenade.fi Esityksen sisältö: Toteutus ja menetelmä 3 Tutkimuksen

Lisätiedot

KUIVAKETJU10. Kuivaketju10-toimintamalli rakennushankkeen kosteudenhallintaan

KUIVAKETJU10. Kuivaketju10-toimintamalli rakennushankkeen kosteudenhallintaan KUIVAKETJU10 Kuivaketju10-toimintamalli rakennushankkeen kosteudenhallintaan Kuivaketju10 ajankohtaispäivä Oulu 29.9.2017 Sami Saari Rakentamisen Laatu RALA ry Kukaan ei (kai) tilaa, suunnittele, toteuta,

Lisätiedot

YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO

YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO YRITTÄJÄTESTIN YHTEENVETO Alla oleva kaavio kuvastaa tehdyn testin tuloksia eri osa-alueilla. Kaavion alla on arviot tilanteestasi koskien henkilökohtaisia ominaisuuksiasi, kokemusta ja osaamista, markkinoita

Lisätiedot

Luottamus ja verkostoituminen MIKAEL PENTIKÄINEN KEURUU 13.2.2014

Luottamus ja verkostoituminen MIKAEL PENTIKÄINEN KEURUU 13.2.2014 Luottamus ja verkostoituminen MIKAEL PENTIKÄINEN KEURUU 13.2.2014 Nyt on verkostojen aika Verkostoituminen voi tuoda ison kilpailuedun. Verkostoitumista tukee moni voima: Tekniikan kehitys ja sen vaatima

Lisätiedot

KOHTI PAREMPAA RAKENTAMISTA LAPWALL LEKO -PUUELEMENTTIRATKAISUILLA

KOHTI PAREMPAA RAKENTAMISTA LAPWALL LEKO -PUUELEMENTTIRATKAISUILLA KOHTI PAREMPAA RAKENTAMISTA LAPWALL LEKO -PUUELEMENTTIRATKAISUILLA Uskalla ajatella toisin Mittatarkka ja nopea puuelementointi on aito vaihtoehto betonille. Betoni Puu Hidas Kallis Paljon muuttujia sisältävä

Lisätiedot

Tekes Tila-ohjelma 2008-2012. Asumisen tulevaisuus käyttäjät keskiössä? 1.12.2009

Tekes Tila-ohjelma 2008-2012. Asumisen tulevaisuus käyttäjät keskiössä? 1.12.2009 Tekes Tila-ohjelma 2008-2012 Asumisen tulevaisuus käyttäjät keskiössä? 1.12.2009 TILABRUNSSIT, syksy 2009 DM 31655 ja 43677 11-2006 Copyright Tekes Asumisen tulevaisuus-tila-brunssin ohjelma 1.12.2009

Lisätiedot

KIINTEISTÖLIIKETOIMINNAN KOKONAISPALVELUA

KIINTEISTÖLIIKETOIMINNAN KOKONAISPALVELUA KIINTEISTÖLIIKETOIMINNAN KOKONAISPALVELUA ESITE 2015 Yritys Toimitalo on Suomessa toimiva toimitilakiinteistöjen markkinointiin, ylläpitoon, johtamiseen sekä kehittämiseen erikoistunut palveluyritys. Toimitalon

Lisätiedot

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI

KAUPPASI PARAS KALAKAVERI KAUPPASI PARAS KALAKAVERI www.jokisenevaat.fi JOKISEN EVÄÄT ON LUOTETTAVA KUMPPANI KALATISKISI HOVIHANKKIJAKSI Yhteistyö kanssamme tarjoaa sinulle suuren määrän etuja ja palveluja, jotka helpottavat työtäsi

Lisätiedot

Paras kumppani toimitilarakentamiseen. Helppoa ja turvall

Paras kumppani toimitilarakentamiseen. Helppoa ja turvall Paras kumppani toimitilarakentamiseen ista! Helppoa ja turvall elppoa ja h, a st to is ll a m a st Valitse valmii nopeaa! 2018 "Kiitän Lehtoa erittäin onnistuneesta projektista, meillä on nyt hienot tilat

Lisätiedot

Vastuullisesti tuotettua, aina tasalaatuista sahatavaraa liiketoimintasi tueksi UPM TIMBER

Vastuullisesti tuotettua, aina tasalaatuista sahatavaraa liiketoimintasi tueksi UPM TIMBER Vastuullisesti tuotettua, aina tasalaatuista sahatavaraa liiketoimintasi tueksi UPM TIMBER UPM TIMBER Sinun ykkösvalintasi Nykyaikaiset ja tehokkaat sahamme sekä ammattitaitoinen henkilöstömme ovat avainasemassa,

Lisätiedot

HONKA RAKENTAMISPALVELU

HONKA RAKENTAMISPALVELU HONKA RAKENTAMISPALVELU Hirsikehikon pystyttäminen on rakentamisen tärkein ja kriittisin vaihe, jossa ei saa hätäillä. Kiireestä tai huolimattomuudesta johtuvat virheet vaikuttavat ratkaisevasti mm. kosteusturvallisuuteen

Lisätiedot

ERIKSSON ARKKITEHDIT OY MYLLYPURON PUINEN KAUPUNKIKYLÄ. Puurakentamisen RoadShow 2012, Helsinki 15.2.2012. Ari Tahvanainen, arkkitehti SAFA

ERIKSSON ARKKITEHDIT OY MYLLYPURON PUINEN KAUPUNKIKYLÄ. Puurakentamisen RoadShow 2012, Helsinki 15.2.2012. Ari Tahvanainen, arkkitehti SAFA ERIKSSON ARKKITEHDIT OY Ari Tahvanainen, arkkitehti SAFA Puurakentamisen RoadShow 2012, Helsinki 15.2.2012 MYLLYPURON PUINEN KAUPUNKIKYLÄ TOIMISTOESITTELY Perustettu: 1988 (toiminta aloitettu 1979) Henkilökunta:

Lisätiedot

Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä

Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä VAIHDA MUKAVAMPAAN. Oikeanlainen koti kaikkiin elämäntilanteisiin Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä Sp-Koti on perustettu juuri sinua ja sinun asuntoasioitasi varten. Meidän arvomaailmamme lähtee

Lisätiedot

Tervetuloa asuntokaupoille!

Tervetuloa asuntokaupoille! Tervetuloa asuntokaupoille! Avaimet uuteen Uusi koti, vanha koti, iso koti, pieni koti. Avain muutokseen ja uuden löytämiseen vaatii usein vanhasta luopumista. AsuntoArean avulla elämäsi tärkeät kaupat

Lisätiedot

Millainen on minun huonekaluni? Kuluttajaryhmät. Terhi Anttila Hannu Tuuri

Millainen on minun huonekaluni? Kuluttajaryhmät. Terhi Anttila Hannu Tuuri Millainen on minun huonekaluni? Kuluttajaryhmät Terhi Anttila Hannu Tuuri 1. JOHDANTO Tutkimus on osa Palvelevat puuyritykset hanketta, jota on rahoitettu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Lisätiedot

INTEGROIDUT PROJEKTITOTEUTUKSET. IPT-strategiapäivä , Lauri Merikallio, Vison Alliance Partners Oy

INTEGROIDUT PROJEKTITOTEUTUKSET. IPT-strategiapäivä , Lauri Merikallio, Vison Alliance Partners Oy INTEGROIDUT PROJEKTITOTEUTUKSET IPT-strategiapäivä 16.1.2014, Lauri Merikallio, Vison Alliance Partners Oy Arkipäivän pohdintaa epävarmuuksia ja riskejä sisältävien hankkeiden johtamisessa Kuka/ketkä hinnoittelevat

Lisätiedot

Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A

Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A 1 Otteita osallistujalle jaettavasta materiaalista Näin me työskentelemme ja palvelemme asiakkaita / A Nimi Päivämäärä TUTUSTUMINEN NAAPURIIN Naapurin kertomat tiedot itsestään TOTUUDEN HETKI o Totuuden

Lisätiedot

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA

INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA INVESTOI AJOAIKAAN VOLVO PENTA HUOLTOSOPIMUS TURVALLISEMPAA JA VAIVATTOMAMPAA OMISTUSTA NELJÄ PALVELUTASOA LIIKETOIMINTASUHDE VOLVO PENTA JÄLLEENMYYJÄN KANSSA Olet juuri investoinut Volvo Penta tuotteeseen.

Lisätiedot

SÄHKÖINEN MYYNTIMIES

SÄHKÖINEN MYYNTIMIES SÄHKÖINEN MYYNTIMIES Yritys Henkilöstö 25+ Asiakkaita 700+ Palvelut: Sähköinen myyntimies Livezhat Perustettu Suomalainen Patentoitu USA:ssa ZEF Arviointikone ZEF Vaalikone Kannattava kasvuyritys Suomen

Lisätiedot

STARK AMMATTILAINEN ASIALLA

STARK AMMATTILAINEN ASIALLA STARK AMMATTILAINEN ASIALLA Suomen suurin yksiomisteinen rakennustarvikeketju Rakennusalan ammattilaisten paras yhteistyökumppani Täsmällinen ja joustava logistiikka sujuvuustakuulla Suomen suurin noutopiha

Lisätiedot

Tilausvastaavan info. Tästä tilausvastaavien infosta löytyy kaikki tarvitsemasi tieto yhteistyösopimuksesta Teamprintin ja seurasi välillä.

Tilausvastaavan info. Tästä tilausvastaavien infosta löytyy kaikki tarvitsemasi tieto yhteistyösopimuksesta Teamprintin ja seurasi välillä. Tilausvastaavan info Tästä tilausvastaavien infosta löytyy kaikki tarvitsemasi tieto yhteistyösopimuksesta Teamprintin ja seurasi välillä. Tilausvastaavien tapaaminen Tilausvastaava on se henkilö joukkueesta,

Lisätiedot

Oma käyttäytyminen eri tilanteissa ja eri ihmisten kanssa

Oma käyttäytyminen eri tilanteissa ja eri ihmisten kanssa Oma käyttäytyminen eri tilanteissa ja eri ihmisten kanssa Ihminen käyttäytyy eri paikoissa eri tavalla. Olet varmasti huomannut, että julkisissa paikoissa käyttäydytään eri tavalla kuin yksityisissä paikoissa.

Lisätiedot

Rakenna & Remontoi FENESTRA OY

Rakenna & Remontoi FENESTRA OY Rakenna & Remontoi FENESTRA OY 28.01.2011 Timo Laitinen Fenestra Oy 2011 Fenestra Oy on laadukkaiden ovi- ja ikkunaratkaisujen täyden palvelun toimittaja. Palvelemme paremmin tarjoamalla laajan valikoiman

Lisätiedot

Lähiruokaa netistä kaikille tulevaisuudessa

Lähiruokaa netistä kaikille tulevaisuudessa Lähiruokaa netistä kaikille tulevaisuudessa Lähiruokaa ammattikeittiöihin seminaari. 13.11.2014. Eero Kananen, LähiPro Oy, Ruokaa Suomesta palvelu eero@lahipro.fi, 040 5862850 1 Esityksen sisältö Lähiruoan

Lisätiedot

RAKENTAVAA TOIMINTAA JA REIPASTA KASVUA

RAKENTAVAA TOIMINTAA JA REIPASTA KASVUA RAKENTAVAA TOIMINTAA JA REIPASTA KASVUA Laatulattiat Uusimaa Oy tarjoaa monipuoliset ja kokonaisvaltaiset rakennus- ja saneerauspalvelut. Pääasiakkaitamme ovat maamme johtavat rakennusliikkeet, joiden

Lisätiedot