KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO"

Transkriptio

1 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko klo (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Keskusseurakuntatalo, 2. kerroksen kokoushuone, Suokatu 22 A-ovi Kokoonpano ja läsnäolo Marjanen Jaana puheenjohtaja/virkavapaalla Laurinkari Juhani varapuheenjohtaja/läsnä Helle Risto Julkunen Jaro Juutinen Heikki Juvonen Oskari Kankimäki Olli Komulainen Eija Kukkonen Erkki Marjanen Tiina Mäkeläinen Satu Ordén Jukka Pesonen Erkki Vuojärvi Heli Vuorio Osmo Karvonen Martti Kankimäen vara Lampinen Jyrki Vuojärven vara Lampainen Ritva Ordénin vara, poistui kohdan 83 aikana klo Sorjonen-Ward Peter Pesosen vara, poistui kohdan 84 aikana klo Kokoukseen oikeutetut ja läsnäolo Turunen Mirja Kokoukseen kutsutut ja läsnäolo Knuuttila Elina Marjanen Jaana toimistosihteeri/läsnä vs. kirkkoherra/läsnä kirkkoherra/läsnä Kokouksen puheenjohtajana toimii varapuheenjohtaja Juhani Laurinkari. Asioiden esittelijänä on vs. kirkkoherra Elina Knuuttila. 75 KOKOUKSEN AVAUS 76 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouksen aluksi laulettiin virrestä 962 ja varapuheenjohtaja piti rukoukseen. Varapuheenjohtaja avasi kokouksen. Seurakuntaneuvoston ohjesäännön 2 :n mukaan kutsu seurakuntaneuvoston kokoukseen on toimitettava jäsenille viimeistään kolme (3) päivää ennen kokousta. Kutsu on lähetetty sähköpostissa seurakuntaneuvoston varsinaisille jäsenille ja 1. ja 2. varajäsenille seurakunnantoimistosta ja esityslista liitteineen Seurakuntaneuvosto on kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Mikäli seurakuntaneuvoston jäsen on tilapäisesti estynyt tulemasta kokoukseen, hänen on kirkkojärjestyksen 7 luvun 3 :n mukaan viivytyksettä ilmoitettava siitä seurakunnan toimistosihteeri Mirja Turuselle p , mirja.turunen@evl.fi, joka kutsuu varajäsenen hänen sijaansa.

2 2 Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 77 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN, TARKASTUS JA NÄHTÄVILLÄ OLO Valitaan pöytäkirjan tarkastajat. Tarkastusvuorossa ovat Satu Mäkeläinen ja Osmo Vuorio (seuraavat Martti Karvonen ja Jyrki Lampinen). Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen päätyttyä Keskusseurakuntatalon 2. kerroksen kokoushuoneessa kokouksen päätyttyä. Pöytäkirja on nähtävillä Puijon seurakunnan toimistossa, toimiston aukioloaikoina. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja todetaan pöytäkirjan nähtävillä olo. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Satu Mäkeläinen ja Osmo Vuorio. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen päätyttyä Keskusseurakuntatalon 2. kerroksen kokoushuoneessa kokouksen päätyttyä. Pöytäkirja on nähtävillä Puijon seurakunnan toimistossa, toimiston aukioloaikoina. 78 ERON MYÖNTÄMINEN TIINA KUKKOSELLE PUIJON SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSE- NYYDESTÄ JA JÄSENEN KUTSUMINEN HÄNEN TILALLEEN Kirkko keskellä Puijoa Keskusta ehdokaslistan seurakuntaneuvoston jäsen Tiina Kukkonen on ilmoittanut sähköpostilla toimistosihteerille, että hän on muuttanut seurakunnan alueelta. Näin ollen hän on menettänyt vaalikelpoisuutensa ja hänelle on myönnettävä ero Puijon seurakunnan seurakuntaneuvoston jäsenyydestä. Hänen tilalleen on kutsuttava samasta valitsijayhdistyksestä varsinaiseksi jäseneksi 1. varajäsen, joka on Satu Mäkeläinen. 1. varajäseneksi merkitään Matti Kaarlejärvi. Tiina Kukkonen on luvannut toimittaa kirjallisen eroilmoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. 1. Myönnetään ero Tiina Kukkoselle Puijon seurakunnan seurakuntaneuvoston jäsenyydestä. 2. Todetaan, että Satu Mäkeläinen nousee Puijon seurakunnan seurakuntaneuvoston varsinaiseksi jäseneksi. Esitykset hyväksyttiin. Kirjallinen eroilmoitus liitetään pöytäkirjaan. 79 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN lista hyväksyttiin työjärjestykseksi. 80 TALOUSARVIO 2020 JA TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA Yhteinen kirkkoneuvosto on antanut seurakunnille ja toimintayksiköille ohjeet vuoden 2020 talousarvion ja vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman laatimiseksi. Kirkkoneuvoston ohjeet lähetetään liitteenä 1a ja talousarvioraami liitteenä 1b. Talousarvion ja toiminta- ja taloussuunnitelman valmistelu toteutetaan neljässä vaiheessa. Erilaisia palkkioita ja kesätyöntekijöiden palkkausta koskevat esitykset on toimitettu hallintovirastoon jo huhtikuussa, Investointeja ja kalustohankintoja koskeva ehdotus tulee toimittaa hallintovirastoon mennessä ja henkilöstösuunnitelmaa koskeva ehdo-

3 tus Toiminnallisia ja taloudellisia tavoitteita sekä talousarvion käyttötalousosaa koskeva ehdotus käsitellään seuraavassa seurakuntaneuvoston kokouksessa ja toimitetaan hallintovirastoon mennessä. Kalustohankintoja koskevaa valmistelu lähetetään liitteenä 2. Investointeja koskevaa valmistelua ei ole kirkon peruskorjauksen valmistumisen vuoksi. Henkilöstösuunnitelmaa koskevasta valmistelusta keskustellaan kokouksessa Esitetään yhteiselle kirkkoneuvostolle kalustohankintoja koskeva valmistelu liitteen 2 mukaisena. 2. Merkitään tiedoksi muu valmistelu. Esitykset hyväksyttiin. 81 LÄHETYKSEN OPINTO- JA TUTUSTUMISMATKA MARRASKUUSSA 2020 Kuopion seurakuntien yhteisenä nimikkokohteena on Suomen Lähetysseuran ja Thaimaan ev.lut. kirkon työ Bangkokissa sekä pohjois- ja koillisalueella Naanissa tai Mugdahanissa. Viime vuosina Lähetysseura on tuonut useita vieraita Thaimaasta tutustumaan Suomen kirkkoon ja nimikkoseurakuntiin, viimeksi viime talvena, kun Mugdahanin seurakunnan kirkkoherra Sim puolisoineen oli Kuopiossa. Lähetysseura on ehdottanut, että Kuopiosta tehtäisiin opinto- ja tutustumismatka Thaimaahan. Matkasta on keskusteltu Puijon seurakunnan lähetyksen toimintaryhmässä ja se kirjattiin vuoden 2020 toiminta- ja taloussuunnitelmaan. Noin kahden viikon matka järjestettäisiin yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa marraskuussa Hinta-arvio on noin euroa, mutta tarkempi tieto saadaan tammikuussa Ohjelmassa on tutustumista kirkon työhön ja seurakuntien elämään sekä Bangkokissa että vuoristoseudulla. Paikallismatkat tehdään pikkubussilla ja Thaimaan sisäisillä lennoilla. Siirtymisiä tehdään myös kävellen vaativissakin oloissa. Matka edellyttää hyvää peruskuntoa ja voimassaolevia rokotuksia. Passin on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Majoitus on kahden hengen huoneissa ja ryhmän koko noin 15 henkeä. Matkalle toivotaan osallistujia Puijon seurakunnan seurakuntaneuvostosta, lähetyksen toimintaryhmästä ja muista vastuunkantajista. Tarkoitus on saada myös kaksi nuorta matkalle. Matkanjohtajina olisi kaksi Puijon seurakunnan työntekijää ja Suomen Lähetysseuran edustaja. Tavoitteena on vahvistaa seurakunnan lähetystyön ja kumppanikirkon tuntemusta sekä tuoda tietoa paikallisista oloista myös muiden seurakuntien käyttöön ja näin synnyttää innostusta lähetystyöhön. Kumppanikirkoille tällaisilla matkoilla on Lähetysseuran mukaan suuri merkitys. Matkalle osallistuvat voisivat kertoa matkastaan sekä omassa että muissa Kuopion seurakunnissa. Matkaryhmä kokoontuu opintopiiriin kevään ja syksyn 2020 aikana noin viisi kertaa. Matkalle osallistuvat maksavat matkansa itse, mutta nuorten matkan maksamiseksi voitaisiin kerätä varoja tempauksin.

4 Vastaavaa matkaa yhteiseen nimikkokohteeseen ei ole Kuopiosta aiemmin järjestetty, joten kyseessä on pilotointi. Matkanjohtajina toimivien työntekijöiden ja nuorten matkaan voitaisiin anoa erillismäärärahaa yhtymän yhteisistä varoista. 1. Päätetään järjestää opinto- ja tutustumismatka marraskuussa 2020 Thaimaan ev.lut. kirkkoon. 2. Anotaan vuoden 2020 talousarviosta 7000 euron erillismääräraha kahden työntekijän ja kahden nuoren matkakulujen kattamiseen. Liite 3 4 Esitykset hyväksyttiin. 82 KOLEHTISUUNNITELMA Kolehtisuunnitelma ajalle on valmisteltu Kirkkohallituksen yleiskirjeen 12/2018 pohjalta. Yleiskirjeessä määrätään valtakunnalliset ja hiippakunnalliset kolehdit sekä annetaan suosituksia kolehtikohteista. Kirkkohallitus kiinnittää huomiota siihen, että kolehdin alkuperäinen tarkoitus on kirkkomme käytännössä liittynyt erityisesti hädässä ja avun tarpeessa olevien auttamiseen. Tämän vuoksi ei ole suotavaa kerätä kolehtia seurakunnan lakisääteisten perustehtävien toteuttamiseen, jota varten on olemassa kirkollisvero. Osa kolehdeista jää seurakunnan vapaasti määrättäväksi. Näissä on otettu huomioon Yhteisvastuukeräys, Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahasto, oman seurakunnan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen diakonian kautta, jumalanpalvelusten vastuuryhmät sekä kirkkohallituksen suosituskolehdit. Lisäksi vuoden varrella on nimettyjä kolehteja oman seurakunnan lähetyksen nimikkokohteisiin niin, että jokaiselle tulee vähintään yksi, suuremmille kannatuskohteille useampi. Vapaasti määrättävät kolehtikohteet on merkitty kolehtisuunnitelmaan, joka lähetetään liitteenä 4. Kolehdin voi siirtää seuraavaan mahdolliseen vapaaseen kolehtipyhään seurakunnan kirkkopyhästä ja jumalanpalveluksen vastuuryhmästä johtuvista syistä. Tällaiset erityiset syyt ovat sallittuja Kirkkohallituksen ohjeistuksen mukaan. Siirtoja on yleensä jonkin verran tehty ja ne on kirjattu suunnitelmaan. Kirkkoherralle on tavallisesti myönnetty oikeus muuttaa hyväksyttyä kolehtisuunnitelmaa painavista, ajankohtaisista syistä, joita ovat yleensä olleet luonnonkatastrofit tai suuret onnettomuudet. Kolehti näistä aiheutuneen kärsimyksen lieventämiseen on kohdennettu yleensä Kirkon ulkomaanavun kautta. Viimeksi muutos tehtiin , jolloin Yhteisvastuukeräykseen suunnattu kolehti vaihdettiin kirkkoherran päätöksellä Kirkon ulkomaanavun kautta Mosambikin hirmumyrskyn uhrien auttamiseen. 1. Hyväksytään kolehtisuunnitelma liitteen 4 mukaisena. 2. Myönnetään kirkkoherralle oikeus tehdä muutoksia painavista, ajankohtaisista syistä tai vaihtaa kolehtien ajankohtaa erityisestä, seurakunnan kirkkopyhästä tai jumalanpalveluksen vastuuryhmästä johtuvasta syystä. Esitykset hyväksyttiin.

5 5 83 KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTIEN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA Valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman (VASU) perusteet ohjaavat varhaiskasvatuksen sisällöllistä ja pedogogista toteuttamista. VASUn perusteiden pohjana ovat varhaiskasvatuslaki sekä valtioneuvoston hyväksymät varhaiskasvatuksen valtakunnalliset linjaukset, jotka sisältävät yhteiskunnan järjestämän ja valvoman varhaiskasvatuksen keskeiset periaatteet ja kehittämisen painopisteet. VASU 2017 velvoittaa kuntien ja seurakuntien varhaiskasvatuksen toimintoja. Seurakuntia velvoittavuus koskee erityisesti yhteistyötä kuntien kanssa. Kuopion kaupungin VASUun on kirjattu yhteistyö seurakunnan kanssa. Kirkon varhaiskasvatuksen kehittämisasiakirja Lapset seurakuntalaisina on hyväksytty Kirkkohallituksen täysistunnossa VASU kirkossa -työkalupakin ja esitteen kirkkohallitus on julkaissut vuonna Näissä molemmissa sovelletaan varhaiskasvatussuunnitelmaa (VASU 2017) seurakunnan varhaiskasvatuksessa. Seurakuntien yhteisen VASUn laatimisesta on keskusteltu ja sovittu lapsi- ja perhetyön lähiesimiesten kokouksessa. Työryhmässä on lapsityönohjaaja Sirpa Pesonen, lapsityönohjaaja Tuula Hoffren ja varhaiskasvatuksen ohjaaja Riitta Immonen. Yhteistä VASUa tarvitaan pedagogisen ammatillisuuden sekä laadun ja sisältöjen esittelemiseen perheiden, yhteistyökumppaneiden ja oman henkilökunnan kanssa. Johtoryhmä on käsitellyt työryhmän esitystä ja ja ja päättänyt antaa sen tiedoksi seurakuntaneuvostoille. Kuopion ev.lut. seurakuntien VASU lähetetään liitteenä PUIJON SEURAKUNNAN PÄÄJUMALANPALVELUKSEN ALKAMISAIKA Seurakuntaneuvosto päätti , että Puijon kirkon peruskorjauksen aikana pääjumalanpalvelus alkaa sunnuntaisin klo 11. Kirkkojärjestyksen 2 luvun 3 :n mukaan päiväjumalanpalvelus aloitetaan yleensä kello 10. Seurakuntaneuvosto voi kuitenkin päättää jumalanpalvelusajan tilapäisestä muutoksesta ilman, että sitä tarvitsee alistaa tuomiokapitulin ratkaistavaksi. Perustelut olivat yhtäältä käytännöllisiä, koska Puijonlaakson toimintakeskuksen sali on joka pyhä järjestettävä kirkkotilaksi, mikä on aikaavievää. Toisaalta haluttiin myös saada kokemus myöhäisemmästä messun alkamisajasta ja sen vaikutuksesta osallistumiseen. Kevään ja alkukesän 2019 aikana järjestettiin seurakuntalaisille kysely alkamisajasta peruskorjauksen jälkeen. Kyselyssä eniten kannatusta sai klo 11 alkamisaika. Kooste kyselyn tuloksista lähetetään liitteenä 6 ja Elina Knuuttila esittelee sitä kokouksessa. Useimpien kyselyyn vastanneiden seurakuntalaisten mielestä ajankohta oli hyvä, mutta asiaan liittyy myös muita näkökohtia. Kirkossa pidetään sunnuntaisin konsertteja, kastejuhlia ja muita seurakunnan tilaisuuksia. Myöhäisempi messuaika saattaa vaikuttaa kirkkotilan ja seurakuntasalin joustavaan käyttöön. Jotta tästä saataisiin kokemusta, kokeilua voitaisiin jatkaa vielä kirkon peruskorjauksen valmistumisen jälkeen esimerkiksi toukokuun loppuun ja arvioida tilanne uudelleen huhtikuussa.

6 6 1. Jatketaan toukokuun 2020 loppuun saakka pääjumalanpalvelusajan tilapäistä muutosta niin, että jumalanpalvelus alkaa klo 11.00, ja arvioidaan tilanne uudelleen huhtikuussa. 2. Lähetetään päätös tiedoksi tuomiokapituliin. Esitykset hyväksyttiin yksimielisesti. 85 PUIJON SEURAKUNNAN VERKKOSIVUN PÄÄKIRJOITUSVUOROT Puijon seurakunnan verkkosivuilla on lyhyt kirjoitus, jossa kirjoittajina vuorottelevat työntekijät ja luottamushenkilöt. Kirjoitukset ovat persoonallisia puheenvuoroja. Niissä voidaan käsitellä seurakunnan ja kirkon elämään liittyviä asioita tai hengellisiä kysymyksiä. Verkkosivun osoite on Kirjoituksen pituus on n. 700 merkkiä ja se on luettavissa n. 10 päivää. Mukaan voi liittää kuvan, jolla on julkaisulupa. Teksti ja kuva lähetetään sähköpostilla Sovittavissa on vuoro Sovitaan kirjoitusvuorosta. Sovittiin, että tekstin kirjoittaa Juhani Laurinkari ja seuraavat kirjoittajat ovat Satu Mäkeläinen, Osmo Vuorio, Heikki Juutinen ja Risto Helle. 86 KUOPION HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄT Neuvottelupäivät pidetään Lippuniemen seurakuntakodilla Iisalmessa. Ilmoittautuminen mennessä Liite 7 Merkittiin tiedoksi, että seurakuntaneuvoston jäsenet ilmoittautuvat Mirja Turuselle. 87 TOIMINTARYHMIEN KOKOUSMUISTIOT Pohjoisen alueen toimintaryhmän kokouksen muistio on nähtävillä kokouksessa. 88 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET nro 4/2019: Kanttori Janne Saarelainen toimittanut nähtäväksi Oikeusrekisterikeskuksen toimittaman rikosrekisteriotteen. 89 MUUT ASIAT Muita asioita ei ollut.

7 7 90 SEURAAVA KOKOUS Seuraava kokoukset pidetään tiistaina klo (talousarvio- ja toimintasuunnitelmat) Keskusseurakuntatalon, Koulutussali, D-ovi keskiviikkona klo Keskusseurakuntatalo, 2. kerroksen kokoushuone, A-ovi keskiviikkona klo (talousarviolausunto) Keskusseurakuntatalo, 2. kerroksen kokoushuone, A-ovi keskiviikkona klo Puijon kirkolla, Taivaanpankontie 3 91 OIKAISUVAATIMUSOHJEET 92 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Varapuheenjohtaja antoi liitteen mukaisen oikaisuvaatimusohjeen. Varapuheenjohtaja päätti kokouksen klo Juhani Laurinkari varapuheenjohtaja Mirja Turunen sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Satu Mäkeläinen Osmo Vuorio

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 19.4. klo 17.00 18.30 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 8/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 8/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 8/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 16.11. klo 17.30 19.25 (Kahvitarjoilu klo 17.15) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 10/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 14.11. klo 19.00 20.40 (Kahvitarjoilu klo 18.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 14.12. klo 16.30 18.20 Aloitus jouluisella kala-aterialla

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 26.10. klo 17.00 17.45 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 23.8. klo 17.00 19.25 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 1(5) Aika 13.11.2017 klo 16.30 17.40 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.3. klo 17.00 18.19 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2019 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2019 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2019 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 2.4. klo 17.00 18.00 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Keskusseurakuntatalo,

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.4. klo 17.00 18.35 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 22.8. klo 17.00 18.20 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Aika 5.4.2017 klo 16.30 17.25 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 19.9. klo 17.00 19.10 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 17.2. klo 17.00 18.40 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 31.5.2017 klo 16.30 19.50 Yhteinen ateria klo 16.30

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 11/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 11/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 11/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 13.12. klo 16.30 20.05 Aloitus ruokailulla klo 16.30

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 17.4. klo 17.00 18.30 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Puijon

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 7/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.10. klo 17.00 18.05 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 18.5. klo 17.00 18.20 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 6/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 21.9. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1(5) Aika 19.9.2018 klo 16.30 17.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki puheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 5.6. klo 17.00 19.30 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Puijon

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Torstaina 9.2.2017 klo 16.30-18.30 Paikka Alavan kirkon alasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen läsnä

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 8.2. klo 17.00 19.36 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Aika 23.1.2019 klo 16.30 17.20 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 8/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 8/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1(5) Aika Keskiviikko19.9.2018 klo 16.30 18.40 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 B Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Mirja Kontio varapuheenjohtaja läsnä Upi Heinonen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Aika 20.2.2018 klo 16.30 18.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/

RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ (5) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA 1/ RISTIJÄRVEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2013 1 (5) Aika Keskiviikko 2.1.2013 klo 19.00 21.00 Paikka seurakuntakoti Kokoonpano ja läsnäolo Heikkinen Matti jäsen läsnä Heikkinen Mauno jäsen läsnä Juntunen Eino

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 28.8.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 28.8. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1(6) Aika 24.8.2017 klo 16.30 18.55 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Perjantai 22.2.2019 klo 18.00 - Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Laakso Seppo Peltola Matti Rautiainen Yrjö Tuomisto Jukka Uusitalo Jarmo Varheenmaa Pirkko Muut:

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kasurinen Maija-Leena jäsen, läsnä Perki-Latvaniemi Eeva-Liisa jäsen. läsnä

Kasurinen Maija-Leena jäsen, läsnä Perki-Latvaniemi Eeva-Liisa jäsen. läsnä Aika Tiistai 29.1.2019 klo 17. Paikka Keskusseurakuntatalo, koulutussali, Suokatu 22 D-ovi. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja, läsnä Asikainen Iris Husso Jarkko Karjalainen Liisa Kasurinen

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 AIKA klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 19.16 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2014 1 AIKA 13.3.2014 klo 16.30 18.07 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 2.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 2.5.2019 klo 18.00-19.52 Paikka Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30

ESITYSLISTA 9/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2012 Aika: maanantai 3.12.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA 7.9.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 39

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2016 1 AIKA 22.9.2016 klo 16.30 18.51 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1 AIKA 12.6.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Neulastie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 30.1. klo 17.00 18.35 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka Puijon

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.9.2017 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 19.12.2017 klo 18 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 9.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 9.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1(5) Aika 3.4.2019 klo 16.30-17.40 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon srk-sali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA 27.4.2017 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä klo 19.26. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 14 Kokouksen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 8/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 16. päivä marraskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 88 Kokouksen avaus 89 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2015 1 AIKA 8.10.2015 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 70

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 4/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 13.3.2018 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja, läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja, poissa, ei varajäsentä

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18. 179 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.00 alkaen kahvitarjoilua 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo, takasali ESITYSLISTA 154 Kokouksen avaus 155 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Aika: Torstai 13.10.2016 klo 18.00, Kahvi klo 17.30 Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta,varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 1.6.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 28.11.2013 sivu 1 (6) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 28.11.2013 klo 18.45 20.33 Viikkomessu kirkossa klo 18. Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 17.00 alueneuvoston varsinaisten- ja varajäsenten sekä alueseurakunnan työntekijöiden yhteinen jouluruokailu, jonka jälkeen alueneuvoston kokous. PAIKKA

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2016 Taivaanpankontie 3, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 5/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 24.8. klo 17.00 18.30 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 / 6 AIKA Ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/13

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 Kokousaika 14.03.2016 klo 18.00-20.05 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 Suokatu 22, 70100 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2016 p. 040-484 8248 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 23.2.2016 klo 17.00 18.30 Paikka Kokoonpano ja läsnäolo Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, C-rappu 2.kerros Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 1.6.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1(6) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 18.5.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1(6) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 18.5. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1(6) Aika 17.5.2017 klo 16.30-17.25 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot