PARARATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 3 / 2019 MUISTIO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PARARATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 3 / 2019 MUISTIO"

Transkriptio

1 PARARATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 3 / 2019 MUISTIO Paikka: SRL:n toimisto, Sporttitalon 6. kerros, Valimotie 10, Helsinki Aika: Ma klo Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja Maritta Enqvist Johanna Höglund Hanna Talvitie (toimiston edustaja) Etäyhteydellä: Marja Mikola Matti Lahtinen Marjukka Manninen (hallituksen edustaja) Asialista: 1. Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen Komitean puheenjohtaja avasi kokouksen klo Esityslista hyväksyttiin lisäyksellä VAU:n ja Paralympiakomitean yhdistyminen kohtaan 6. Muut asiat. 2. Valmennus- ja kilpailutoiminta Muistamiset Urheilufoorumia ei tänä vuonna järjestetä, joten SO-maailmankilpailijoiden muistaminen tehdään SOmestaruuksien yhteydessä Ravijoella Lisäksi Maritta selvittää ovatko kilpailijat kiinnostuneita osallistumaan Liikuntamaassa SRL:n osastolle. Pauliina Pöntinen on jäämässä pois Hevosopistolta. Pauliinalla on ollut merkittävä rooli parakilpailutoiminnan vakiinnuttamisessa Ypäjälle, joten sovittiin, että Hanna antaa komitean ja maajoukkueen puolesta muistamisen 9.9. SRL:n ja Hevosopiston yhteisessä palaverissa. Luokitteluasiat ja kilpailukortit Uudeksi luokittelijaksi kouluttautuva Hanna Lintu on jäänyt kokonaan pois luokittelutehtävistä. Tiisa Lahtinen tekee loput luokittelijakoulutukseen kuuluvat harjoitusluluokittelut Keväällä tehdyt luokittelut uusitaan syksyllä. Ypäjän syksyn luokitteluajankohta on muuttunut Patricia Hirnin työmenojen vuoksi. Uudeksi ajankohdaksi on sovittu Samaan aikaan järjestetään myös maajoukkuekatsastus. Hanna avaa luokitteluilmoittautumisen viimeistään syyskuun alkupuolella. Paralympiakomitea on laatinut luokittelijasopimuksen, joka allekirjoitetaan kolmikantaisena (luokittelija, Paralympiakomitea ja lajiliitto). Luokittelijasopimukset toimitetaan luokittelijoille allekirjoitettavaksi elosyyskuun aikana.

2 Hanna on toimittanut voimassaolevat luokittelutiedot Paralympiakomitealle luokittelutietojen rekisteriä varten keväällä. Valjakkoluokittelusta on tullut tiedustelu. Hanna on varmistanut, että Patricia pystyy tekemään luokitteluja myös valjakkoajoon. Luokitteluun pitää ottaa mukaan käyttämänsä apuvälineet, mutta ajo-osuutta valjakkoluokitteluun ei kuulu. Koska paravaljakkokilpailuja ei toistaiseksi ole Suomessa järjestetty, kilpailutulosta ei vaadita ennen luokitteluun osallistumista. Apuvälinetyöryhmä on saanut kesän aikana pari hakemusta. Jatkossa työryhmä käsittelee vain 2-tasolle ja avoimiin luokkiin tarvittavia apuvälineitä, koska 1-tason pararatsastuskilpailuissa ratsastaja voi käyttää tarpeelliseksi katsomiaan apuvälineitä hevosen hyvinvointi ja oma turvallisuus huomioiden. Hanna on työstänyt lomakkeen, jolla hakemukset jatkossa tehdään. Hakemuksen liitteenä pitää olla valokuva. Lomake otetaan käyttöön heti ja se löytyy täältä: KIPA:n uudistustyö Pararatsastuksen osalta uudistustyö ei ole vielä edennyt. FEI:n kouluohjelmat Hannalle on tullut sähköposti, jossa kerrotaan, että paraohjelmissa on ongelmia/virheitä Equipessa. Virheitä korjataan sitä mukaa, kun niistä tulee tietoa. Kisakutsumallit Käytiin läpi Johannan työstämä mallikutsupohja 1-tason kilpailuihin (työstetty kouluratsastuksen mallikutsun pohjalta). Kutsupohja on hyvä, ja se julkaistaan yhdellä muokkauksella (kutsu vaihdetaan 1- tason kisakutsuksi, koska vain 1-tason kilpailuissa voi olla tarjolla lainahevosia). Pohja lisätään nettisivuille Ohjeita kilpailunjärjestäjille -kohtaan. Kansainväliset kilpailusäännöt Käytiin läpi kv-sääntöehdotuksista sääntövaliokunnan Eeva Kaartisen esille nostamat kohdat, jotka ovat komitean mielestä ok. (Marjukka poistui etäyhteydestä) Kuulumiset ja palautteet kisakentiltä Menneet: SM-kilpailut Kisajärjestelyt sujuivat hyvin, sääolosuhteissa haastetta helteiden takia. SM-mitalistit ovat: Sanna Koskiluhta (kultaa), Pia Reitti (hopeaa) ja Marja Mikola (pronssia). Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskilpailut

3 Kilpailuun osallistui kuusi pararatsastajaa, joista viisi SO-ratsastajaa. Käytiin läpi komitealle tullut palaute ja kehitysideat kilpailuun liittyen. Ensi vuonna ohjelmaksi vaihdetaan FEI:n ohjelmien tilalle SO-ohjelmat, mutta luokka pysyy avoimena kaikille pararatsastajille. Paraluokan tuloksia ei tarvitse huomioida jatkossakaan joukkuetulokseen, jos kilpailuun tulee kouluratsastuksen aluekarsinta. Pararatsastuksessa aluekarsinnalle ei ole tarvetta pienen osallistujamäärän vuoksi. Jos aluekarsintaa ei ole, komitea toivoo, että paraluokan tulokset lasketaan ratsastuskoulun joukkuetulokseen muiden lajien mukaisesti. Tulevat: Vuodelle 2021 kilpailuun voidaan miettiä pariratsastusluokkaa, jossa tulokseen laskettaisiin paraluokan ja etukäteen nimetyn kouluratsastusluokan ratsastajien tulokset Aluemestaruudet Yhteensä kuuden alueen aluemestaruudet ratkotaan kahdessa eri kilpailussa syyskuussa. Toisessa kilpaillaan Lounais-Suomen, Etelä-Suomen ja Hämeen mestaruuksista ja toisessa Itä-Suomen, Keski- Suomen ja Kaakkois-Suomen mestaruuksista. Myös Pohjanmaalta ja Pohjois-Suomelta on tiedusteltu halukuutta aluemestaruuden järjestämiseen, mutta vielä tänä vuonna he eivät lähteneet mukaan. Komitea toivoo, että mestaruudet järjestetään vastaavasti kuin muidenkin lajien aluemestaruudet. SO-mestaruudet Ravijoelle Harjun Oppimiskeskukseen on tulossa ennätysmäärä eli n. 30 ratsastajaa. Pätkä toivoi, että kilpailu videoitaisiin koulutus- ja tiedotuskäyttöön. Toimintajärjestys kuvausjärjestelyjen suhteen: Pätkä selvittää onko hänen videokamera toimintakunnossa 2) Marja selvittää voisiko hänen yhteistyökuvaajansa kuvata tapahtumaa 3) Jos tämä ei onnistu, Matti selvittää muita kuvaajavaihtoehtoja. EM-kilpailut Kilpailut starttaamassa tällä viikolla. Suomella on kilpailussa 4 hengen parajoukkue: Katja Karjalainen Dr Doolittle Jessica Kerttunen Westside Jaana Kivimäki Legolas Pia-Pauliina Reitti Supremo 4. Ajankohtaiset asiat vuosikellosta sekä vuoden 2019 toimintakalenterista Käydään läpi toimintakalenterin ajankohtaiset tapahtumat.

4 Lions-tapahtuma, Vermo Pararatsastuksen perinteinen hyväntekeväisyystapahtuma oli lauantaina Vermossa. Hanna ja Matti olivat komiteasta paikalla ja pararatsastuksen ohjaaja Merja Miettinen oli talutusratsastus/kärryajelussa auttamassa Vermon poniravikoulua. Lisäksi tapahtumaan osallistuivat Lionsien tukeakin saaneet Abu Dhabin maailmakisojen ratsastajat mitaleineen. Hevoset -messut, Tampere Pararatsastustoimijoiden tapaamiseen lauantaina 6.4. osallistui 14 pararatsastajaa, aluevastaavaa ja muuta lajista kiinnostunutta sekä komiteasta Hanna ja Pätkä. Ohjelmaa jouduttiin hieman muokkaamaan, sillä esteettömyysalustus peruuntui Eeva Kaartisen sairastumisen takia. Jaana Seppäsen esitteli Itä-Suomen ja Suonenjoen paratoimintaa, joka sai lähtökipinän vuotta aiemmin samaisessa tapaamisessa. FEI Para-Forum , Ranska Foorumiin osallistuivat Tanja Takkula ja Janne Bergh. Hanna toimittaa kokouksen jälkeen komitean jäsenille foorumin ohjelman ja esitykset. Komitea toivoo Tanjalta ja Jannelta lyhyttä yhteenvetoa foorumin annista Suomen näkökulmasta. Simulaattorileiri, Sappee, Leirille on ilmoittautunut 8 ja vielä parille osallistujalle on tilaa. Leirinjohtajana toimii Heidi Mattila. Apuvälinemessut/Liikuntamaa, Tampere, Messujen yhteydessä järjestetään lauantaina kolme tapaamista, joihin osallistuvat komiteasta Hanna ja Matti. Tapaamisten aikataulu on 9.11.: pararatsastusohjaajat, sosiaalipedagogiset hevostoimijat ja ratsastusterapeutit. Hanna rakentaa tapaamisten ohjelman. Pääaiheina ajankohtaiset asiat, käsitteiden selkeyttäminen ja tulevaisuuden suunnitelmat sekä yhteistyö. Messuille on tulossa Sappeen ratsastussimulaattori sekä kepparirata. Keppariradalla vaihdellaan esteratsastusrataa ja pyörätuolivaljakkorataa, jos valjakkoajoa ei saada Liikuntamaan pyörätuolialueelle. Matti selvittelee VAU:sta valjakkoajon saamista pyörätuolialueelle. Lajiseminaari Hanna selvittää Tanjan kanssa järjestetäänkö lajiseminaari maajoukkuekatsastus viikonloppuna. Jos järjestetään, Johanna pääsee komitean edustajana paikalle. 5. Koulutus ja materiaalit Menneet: Ruukin avustajakurssin suoritti keväällä 19 osallistujaa. Onnistunut kurssi. Tulevat: Ypäjän avustajakurssille on ilmoittautunut kahdeksan henkilöä (ilmoittautumisaika päättyy 8.9.). Ohjaajakurssille on hakenut neljä. Molemmissa hakuaikaa on vielä jäljellä ja ohjaajakurssille ehtii hakemaan vielä avustajakurssin jälkeenkin.

5 Vammaisratsastusoppaan päivitys Hanna ja Pätkä ovat pitäneet 6.6. toisen session on Vammaisratsastusoppaan päivitystyöhön liittyen. Kolmas sessio on Päätettiin, että uuteen oppaaseen yhdistetään Ymmärsitkö -opas. Jatkossa opasta ei enää tulosteta koulutuksiin, vaan kurssilaiset voivat tulostaa sähköisen materiaalin halutessaan itse. Toimintasuunnitelma 2020 Käytiin läpi Hannan toimittama 1. versio toimintasuunnitelmasta. Tässä vaiheessa siihen ei ollut lisäyksiä. 6. Muut asiat Leo Paavali Mustosen säätiö tukee halvaantuneita. Hanna on laatinut kesällä hakemuksen, jossa on haettu tukea kolmelle halvaantuneelle ratsastajalle. Ensi vuonna säätiön avustuksella voi olla mahdollista rakentaa ramppeja sekä kattaa jo olemassa olevia ramppeja, jotta ne toimivat paremmin ympäri vuoden halvaantuneiden ratsastajien harrastusmahdollisuuksien parantamiseksi. Pararatsastaja Jaana Kivimäen elämään pohjautuva ja Tuukka Temosen ohjaama kokoillan elokuva on tulossa ensi-iltaan vuonna Keskusteltiin asiasta ja mietittiin hyödyntämismahdollisuuksia lajin kannalta. Hanna selvittää ensimmäisenä onko SRL hyödyntämässä elokuvan tuomaa näkyvyyttä ja jos, niin millä tavoin. Tämän jälkeen päätetään komitean toimenpiteistä. VAU ja Paralympia yhdistyminen etenee suunnitellusti. Marja kertoi kuulumiset VAU:n hallituksen jäsenenä yhdistymisprosessin etenemisestä. Tavoitteena on saada yhdistyminen valmiiksi vuodenvaihteeseen mennessä. Yhdistysmiskokoukset ovat samana viikonloppuna kuin SRL:n syyskokous ja maajoukkuekatsastus. 7. Seuraava kokous Komitean seuraava kokous on perjantaina Ravijoella SO-mestaruuskilpailujen kilpailujen yhteydessä. Kellonaika sovitaan kilpailuaikataulun valmistuttua. Kokoukseen tulossa: Hanna, Päivi, Matti ja Maritta, mahdollisesti Marja. Ei pääse paikalle: Johanna. 8. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2015 Paikka: SRL, Valotalo 5. krs Aika: ke 28.1.2015 klo 16.02.-19.30 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja Maritta Enqvist Nina Kivimäki Merja Miettinen

Lisätiedot

Puheenjohtaja Nina Halme avasi kokouksen Edellisen kokouksen muistio hyväksyttiin.

Puheenjohtaja Nina Halme avasi kokouksen Edellisen kokouksen muistio hyväksyttiin. 1 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 2/ 2014 Paikka: SRL, Valotalo 5. krs Aika: ke 5.3.2014 klo 16.30-20.00 Läsnä: Päivi Anttila Maritta Enqvist Nina Halme, pj Marja Mikola, siht. Hanna Talvitie Poissa: Jaana

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 4 / Harjun Oppimiskeskus, Ravijoki (Vanha luokkarakennus)

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 4 / Harjun Oppimiskeskus, Ravijoki (Vanha luokkarakennus) VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 4 / 2018 Paikka: Aika: Osallistujat: Harjun Oppimiskeskus, Ravijoki (Vanha luokkarakennus) La 6.10.2018 noin klo 17.30-18.15 alkaen (heti SO-mestaruuskilpailun päätyttyä

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2018

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2018 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 1 / 2018 Paikka: SRL:n toimiston neuvotteluhuone, Radiokatu 20, 5. kerros Aika: Ke 17.1.2018 klo 16.30-20.00 Osallistujat: Ei paikalla: Päivi Anttila, puheenjohtaja

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 1 / 2017

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 1 / 2017 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 1 / 2017 Paikka: Helsinki, SRL:n toimisto Radiokatu 20, Väentupa, Valotalo 5. krs Aika: Ma 30.1.2017 klo 16.00-20.00 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja (ilmoittanut

Lisätiedot

Kilpailuohjelmat Tiedoksi: Johanna Höglund on kääntänyt FEI:n sivuilla olevat vuoden 2009 noviisiohjelmat. Ohjelmat ovat myös KIPA:ssa ja Equipessa.

Kilpailuohjelmat Tiedoksi: Johanna Höglund on kääntänyt FEI:n sivuilla olevat vuoden 2009 noviisiohjelmat. Ohjelmat ovat myös KIPA:ssa ja Equipessa. VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 6 / 2017 Paikka: SRL:n toimiston neuvotteluhuone, Radiokatu 20 Aika: Ti 12.12.2017 klo 16.30-20.00 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja Maritta Enqvist Marja Mikola

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 3 / 2018

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 3 / 2018 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 3 / 2018 Paikka: Hevosopisto, Ypäjä Aika: La 16.6.2018 klo 12 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjohtaja Maritta Enqvist Matti Lahtinen Merja Miettinen Johanna Höglund

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 5 / 2017

VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 5 / 2017 VAMMAISRATSASTUSKOMITEAN KOKOUS MUISTIO 5 / 2017 Paikka: Aika: Paikalla: Harjun Oppimiskeskus, Katariinankuja 19, Ravijoki La 23.9.2017 n. klo 17-21.00 (kokous aloitetaan kisapäivän ja palkintojenjaon

Lisätiedot

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm.

Netvisor-koulutukseen osallistuivat alueelta Marissa Henttinen ja Mila Munsterhjelm. ALUEJAOSTON KOKOUS 2/2019 Aika Paikka 18.2.2019 klo 18.00 21.05 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 2(2) puheenjohtaja Tarja Kallio 2(2) sihteeri Mila Munsterhjelm 1(2) rahastonhoitaja, poissa

Lisätiedot

Vammaisratsastuksen lajiseminaari Vammmaisratsastuksen lajiseminaari

Vammaisratsastuksen lajiseminaari Vammmaisratsastuksen lajiseminaari Vammaisratsastuksen lajiseminaari 21.11.2015 1 Lajiseminaarin ohjelma 15.30-16.00 Toimintasuunnitelma 2017 16.00-16.30 Kilpailusäännöt ja kilpailukalenteri 16.30-16.45 Vammaisratsastuskomitean kokoonpano

Lisätiedot

VAMMAISRATSASTUS- VALMENNUS Lajiseminaari Aki Ylänne

VAMMAISRATSASTUS- VALMENNUS Lajiseminaari Aki Ylänne VAMMAISRATSASTUS- VALMENNUS 2013 Lajiseminaari 24.11.2013 Aki Ylänne 1 Tavoite: Ratsastajan ja ratsukon turvallinen ja laadukas kehittyminen urheilijan urapolun eri vaiheiden mukaan perustasolta kohti

Lisätiedot

Kilpailusäännöt Pararatsastus KS VIII Muutokset

Kilpailusäännöt Pararatsastus KS VIII Muutokset Kilpailusäännöt Pararatsastus KS VIII Muutokset Sallitut luokat ja vaadittavat kilpailuluvat 2-taso: FEI:n pararatsastusohjelmat Suositellaan FEI-tutustumis-, noviisi- ja joukkueohjelmia. Vähintään D-lupa,

Lisätiedot

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu.

Hevostaitomestaruus 2019, kilpailukutsu on julkistettu Hevoset-messuilla Tampereella. Kilpailuaika on touko-syyskuu. ALUEJAOSTON KOKOUS 4/2019 Aika Paikka ti 23.4.2019 klo 18.00-20.40 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 4(4) puheenjohtaja Tarja Kallio 4(4) sihteeri Mila Munsterhjelm 3(4) rahastonhoitaja Antero

Lisätiedot

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella.

Alueen kevättapaaminen järjestetään tiistaina Tampereella. Alueiden puheenjohtajiston seuraava kokous pidetään lauantaina Seinäjoella. ALUEJAOSTON KOKOUS 3/2019 Aika Paikka 12.3.2019 klo 20.00 21.35 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 3(3) puheenjohtaja Tarja Kallio 3(3) sihteeri Mila Munsterhjelm 2(3) rahastonhoitaja Antero Salja 3(3)

Lisätiedot

SRL Häme kevättapaaminen 2019

SRL Häme kevättapaaminen 2019 SRL Häme kevättapaaminen 2019 Tervetuloa! Alkusanat Marissa Henttinen, SRL Hämeen aluejaoston pj Potkua Pirkanmaalle hanke esittäytyy Tiina Brandt, projektipäällikkö Liiton terveiset Petri Pesonen, SRL

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

Kilpailusäännöt Yleinen osa KS Muutokset

Kilpailusäännöt Yleinen osa KS Muutokset Kilpailusäännöt Yleinen osa KS 1 2019 Muutokset Termit ja lyhenteet HEPPA-tietojärjestelmä Heppa-järjestelmä sisältää tiedot kaikista Suomeen rekisteröidyistä hevosista, ravikilpailuista ja hevosnäyttelyistä.

Lisätiedot

Valjakkokomitean kokous

Valjakkokomitean kokous Valjakkokomitean kokous Aika Ke klo 17.30 Paikka Paikalla Leena Vähä-Erkkilän kotona, Sipoo Kati Honkanen, puheenjohtaja Heikki Heiskanen Hannu Kalalahti Leena Vähä-Erkkilä Juuso Ström, kohdat 1 10 Ben

Lisätiedot

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus.

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus. 1/ 23.1.2014 HÄMEEN ALUEMESTARUUSSÄÄNNÖT LAJEITTAIN 2014 1. Este sivut 1-2 2. Koulu sivut 3-4 3. Kenttä sivu 5 4. Valjakko sivu 6 ESTERATSASTUS 1. Osallistumisoikeus ja kvaalit edustaneet jotain Hämeen

Lisätiedot

Teemavuosi 2019 on Yhdessä. Aluejaosto keskusteli teeman tuomisesta esille läpi vuoden.

Teemavuosi 2019 on Yhdessä. Aluejaosto keskusteli teeman tuomisesta esille läpi vuoden. ALUEJAOSTON KOKOUS 1/2019 Aika Paikka 7.1.2019 klo 18.00-20.50 Aapiskukko, Pälkäne Läsnä Marissa Henttinen 1(1) puheenjohtaja Tarja Kallio 1(1) sihteeri Mila Munsterhjelm 1(1) rahastonhoitaja Antero Salja

Lisätiedot

1. Vammaisratsastuskomitean puheenjohtaja Nina Halme avasi lajiseminaarin klo

1. Vammaisratsastuskomitean puheenjohtaja Nina Halme avasi lajiseminaarin klo Muistio vammaisratsastuksen lajiseminaari 24.11.2012 1. Vammaisratsastuskomitean puheenjohtaja Nina Halme avasi lajiseminaarin klo 13.12. 2. Vammaisratsastuksen valmennusjärjestelmä (kts. myös liitetiedosto)

Lisätiedot

Vammaisratsastuksen Lajiseminaari 23.11.2013

Vammaisratsastuksen Lajiseminaari 23.11.2013 Vammaisratsastuksen Lajiseminaari 23.11.2013 1 Aikataulu Ohjelma 14 14.15 Aloitus ja lyhyt esittelykierros 14.15 15.15 Vammaisratsastajan polku 15.15 15.45 Kahvitauko 15.45 16.30 Ratsastajakyselyn purku

Lisätiedot

kouluratsastus: Vähintään 3-tason kilpailussa järjestettävä vähintään helppo A (ei kuitenkaan Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6)

kouluratsastus: Vähintään 3-tason kilpailussa järjestettävä vähintään helppo A (ei kuitenkaan Helppo A Kenttäkilpailuohjelma n:o 6) Prix de Suomen Hippos luokilla pyritään edistämään suomenhevosten ratsastuskäyttöä monipuolisesti. Jaettavien luokkien määrä vaihtelee vuosittain ja luokat jakaa Suomenratsut ry. hakemuksiin perustuen.

Lisätiedot

VALJAKKOAJOKOMITEA PÖYTÄKIRJA 1_2019

VALJAKKOAJOKOMITEA PÖYTÄKIRJA 1_2019 Valjakkoajokomitean kokous Aika ke 9.1.2019 klo 18:00 Paikka Kalliotie 6 C 23, 01900 Nurmijärvi Läsnä, Ann-Katrin Finell, Heikki Heiskanen, Hannu Kalalahti, Ben Simonsén,, Poissa Janne Lappi 1. Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio

Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2011 Kokouskutsu/esityslista Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Talousarvio vuodelle 2012 Valtakirja SRL-HÄME ratsastusjaosto Tervetuloa

Lisätiedot

PARARATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 2 / 2019 ESITYSLISTA

PARARATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 2 / 2019 ESITYSLISTA PARARATSASTUSKOMITEAN KOKOUS 2 / 2019 ESITYSLISTA Paikka: SRL:n timist, Sprttitaln 6. kerrs, Valimtie 10, Helsinki Aika: Pe 29.3.2019 kl 16.30-20 Osallistujat: Päivi Anttila, puheenjhtaja Maritta Enqvist

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Anne Pussinen avasi kokouksen klo 10.15. Etukäteen jaettu esityslista käsiteltiin sovitun järjestyksen mukaisesti.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Anne Pussinen avasi kokouksen klo 10.15. Etukäteen jaettu esityslista käsiteltiin sovitun järjestyksen mukaisesti. Paikka: Lempäälä Aika: 16.2.2013 klo 10.00 Osallistujat : Anne Pussinen, Ilkka Ryhänen, Martti Luoto, Pete Perkiö, Auli Kuisma, Neena Kuukasjärvi, Seppo Perkiö (NRHA Finland) ) Ilkka mukana esityslistan

Lisätiedot

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus.

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus. 1/ 18.4.2016 HÄMEEN ALUEMESTARUUSSÄÄNNÖT LAJEITTAIN 2016 1. Este sivut 1-2 2. Koulu sivut 3-4 3. Kenttä sivu 5 4. Valjakko sivu 6 ESTERATSASTUS 1. Osallistumisoikeus ja kvaalit edustaneet jotain Hämeen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 107 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 109 2 KOKOUKSEN AVAUS... 109 3

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 21. 22.11. Helsingissä Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppua vietetään Helsingissä 21. 22.11.2015. Lauantaina järjestetään Urheilufoorumi ja lajiseminaarit

Lisätiedot

Syyskokousmateriaali 2010

Syyskokousmateriaali 2010 Suomen Ratsastajainliitto ry Hämeen ratsastusjaosto Syyskokousmateriaali 2010 Kokouskutsu/esityslista Hämeen hallitus 2010, erovuoroiset Toimintasuunnitelma vuodelle 2011 Talousarvio vuodelle 2011 Valtakirja

Lisätiedot

Esteseminaari 2016 Esteratsastuskomitea

Esteseminaari 2016 Esteratsastuskomitea Esteseminaari 2016 Esteseminaari 2016 Valiomerkit 2015 Toimintasuunnitelma 2017 Talous Sääntömuutosehdotukset 2017 KS I ja KS III Kilpailukalenteri 2017 Kilpailujen hakuprosessi/päällekkäisyydet/kaupalliset

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: perjantaina 9.2.15 klo 16:00 Paikka: Pinni B huone 3134, 3. kerros Läsnä: Serafia Kari

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu Helsingissä Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 25.11. - 26.11. Helsingissä Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppua vietetään Helsingissä 25. 26.11.2017. Lauantaina järjestetään Urheilufoorumi ja lajiseminaarit

Lisätiedot

LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013

LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013 LÄNSI-LAPIN ALUETYÖRYHMÄN KOKOUS 1/2013 Aika: Perjantai 30.8.2013 klo 10.00 11.30 Paikka: Tornion kaupunki, sosiaalitoimiston neuvotteluhuone Osallistujat: Pia Rantaiso sosiaaliohjaaja Tornion kaupunki/sosiaalitoimi,

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 22. 23.11.2014 Helsingissä

Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 22. 23.11.2014 Helsingissä Suomen Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppu 22. 23.11.2014 Helsingissä Ratsastajainliiton syyskokousviikonloppua vietetään Helsingissä 22. 23.11.2014. Lauantaina järjestetään Urheilufoorumi ja lajiseminaarit

Lisätiedot

Puheenjohtaja Johanna Catani avasi kokouksen.

Puheenjohtaja Johanna Catani avasi kokouksen. KyIF Pöytäkirja Ratsastusjaos 29.8.2007 KyIF:n ratsastusjaoksen hallituksen kokous Aika: keskiviikko 29.8.2007 Paikka: Wiknerin tallin saluuna Läsnä: Jonna Catani puheenjohtaja Päivi Manninen kokouksen

Lisätiedot

The Horse Show Amateur Tour 2010

The Horse Show Amateur Tour 2010 The Horse Show Amateur Tour 2010 Varmista paikkasi Horse Showssa näin: 1 Ilmoittaudu Amateur Tour karsintajärjestelmään su 27.6. mennessä Ilmoittautumisaikaa on pidennetty! Täytä ilmoittautumislomake Horse

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailun tie dot Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Loimaan Urheiluratsastajat ry:n (LoimURa) ja Naantalin Ratsastajat ry:n (NaR) yhteistyössä

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 14-26 29.03.2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 29.03.2016 kello 18.00 19.53 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 2/2017 1 Kokousaika kello 12:30 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, nh Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion hyväksyminen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Esitys: Valitaan pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat. Sivu 1 / 5 Pöytäkirja 15/2017 Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry:n hallituksen kokous Aika: Torstai 16.11.2017 klo 15.30 Paikka: Porin yliopistokeskus NH Ideasatama Paikalla: Puheenjohtaja Antti-Jussi

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 5/2019

HALLITUKSEN KOKOUS 5/2019 HALLITUKSEN KOKOUS 5/2019 KOKOUSMUISTIO Aika: Tiistai 21.5.2019 klo 12.00 Paikka: Ratsastuskeskus Aino, Järvenpää Läsnä: Hallitus: Mikael Forstén, pj Janne Lappi Marjukka Manninen Osmo Metsälä Carina Nyholm

Lisätiedot

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari

Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Lännenratsastuksen all-around lajiseminaari Ohjelma: Ranking pokaalien jako All around komitea 2017 Lisäykset lajisääntöihin vuodelle 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Kauden 2018 kilpailut 2018 komitean jäsenet

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012 Suomen Welsh Corgi Seura ry Pohjois-Suomen alaosasto SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 22.01.2012 Paikka: Isokatu 47, Oulun Kumppanuuskeskus 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Paula Ylipulli avasi kokouksen klo

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 64 Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015 AIKA 7.4.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 3

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 33-47 26.05.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 26.05.2015 kello 19.00 20.40 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Oulun kaupunki Pöytäkirja 5/2018 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä

Oulun kaupunki Pöytäkirja 5/2018 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä Aika 10.9.2018 klo 16.30 18.53 Paikka Oulu10, nvh 142 Päätöksentekijät Jamal Awad puheenjohtaja Angela Suorsa Anna Litewka-Anttolainen Dlovan Ishaya El Hassane Kazza Erwin Fischer Gordon Roberts Luz Peltoniemi

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84 PÖYTÄKIRJA 82 Nuorisovaltuuston kokous 7.12.2015 AIKA 7.12.2015 klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 84 2 KOKOUKSEN AVAUS... 84

Lisätiedot

APU alueiden puheenjohtajisto

APU alueiden puheenjohtajisto APU Aluejaostot APU alueiden puheenjohtajisto APU * Alueiden yhteistyöelin ja ohjausryhmä * Ohjaa ja koordinoi aluetoiminnan toteutusta liiton strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti hyviä käytäntöjä

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 25.4.2019 kello 12 13.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 Kokousaika kello 12:00 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, Piällysmies Asialista: 1 Kokouksen avaus ja edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Reiningkomitean kokous

Reiningkomitean kokous Reiningkomitean kokous 6 2016 4.7.2016 18:30 verkkokokous Koollekutsuja: Seppo Perkiö Kokouksen laji: SRL lajikomitean kokous Osallistujat: Seppo Perkiö, Arja Nikkinen, Pete Perkiö, Mia Weckman Estyneet:

Lisätiedot

MUISTIO 5/2019. Hämeen Ratsastusjaosto Suomen Ratsastajainliitto ry ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019. Aika Paikka. ti klo

MUISTIO 5/2019. Hämeen Ratsastusjaosto Suomen Ratsastajainliitto ry ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019. Aika Paikka. ti klo ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2019 Aika Paikka ti 28.5.2019 klo 18.00-20.30 Etäyhteydellä Läsnä Marissa Henttinen 5(5) puheenjohtaja Tarja Kallio 5(5) sihteeri Mila Munsterhjelm 3(5) rahastonhoitaja, poissa Antero

Lisätiedot

Käytiin läpi liiton henkilöstötilanne: uusiin tehtäviin siirtyneet ja rekrytoinnit.

Käytiin läpi liiton henkilöstötilanne: uusiin tehtäviin siirtyneet ja rekrytoinnit. ALUEJAOSTON KOKOUS 5/2018 Aika Paikka 25.9.2018 klo 18.00 20.50 Hahkialan kartano, Hauho Läsnä Marja Nuuttila 5(5) Puheenjohtaja, varsinainen jäsen Tarja Kallio 5(5) Sihteeri, varsinainen jäsen Mila Munsterhjelm

Lisätiedot

PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS Helsinki Congress Paasitorni. Pöytäkirja

PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS Helsinki Congress Paasitorni. Pöytäkirja PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS 11.12.2018 Pöytäkirja 2016 PALVELUALOJEN AMMATTILIITTO PAM ry 1(7) Sisällysluettelo Pöytäkirja... 2 Osallistujaluettelo... 5 Esityslista... 7 PALVELUALOJEN AMMATTILIITTO

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliitto ry MUISTIO Hämeen Ratsastusjaosto 5 / 2013

Suomen Ratsastajainliitto ry MUISTIO Hämeen Ratsastusjaosto 5 / 2013 Hallituksen kokous Aika 31.08.2013 Paikka Hahkialan kartano, Hauho Talousasiat SRL on esittänyt Alueille että näillä tulee olla pankkitili Tapiola Pankissa. Tämän vuoksi esitetään Suomen Ratsastajainliitto

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/ Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/ Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No3/2017 1 Kokousaika kello 10:00 13:33 Kokouspaikka Savonlinnan keskussairaala, F-rakennuksen 2. neuvottelutila, 5. kerros Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Maakuntauudistuksen

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS

HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) Aika 21.8.2007 kello 18.00 Paikka Läsnä Lakimiesliiton ylähuone Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, lähti kohdassa 8 Jan Hjelt, hallituksen

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Aika klo 17.30-20.15 Paikka Neste Pälkäne Aapiskukko, Valtatie 12 (Tervapirtintie 7), 36600, PÄLKÄNE Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

Ehrnrooth, Marina (valmennus, maajoukkueet p/j/n/u25) (2/7)

Ehrnrooth, Marina (valmennus, maajoukkueet p/j/n/u25) (2/7) Esteratsastuskomitea Sivu 1 / 5 ESTERATSASTUSKOMITEAN PÖYTÄKIRJA 02/2017 Aika: 21.02.2017 klo 16.00 Paikka: SRL, Väentupa Läsnä: Nordström, Harri (puh.joht.) (2/2) Kela, Heikki (1/2) Aarnio-Wihuri Aisa

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 7/2009 PÄIVÄHOIDON TYÖRYHMÄ

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 7/2009 PÄIVÄHOIDON TYÖRYHMÄ MUISTIO 7/2009 Aika 20.11.2009, alkaen klo 12.00 13.34 Paikka Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimisto Satakunnankatu 18 A, 2. krs Osallistujat Leena Viitasaari Tampere puheenjohtaja (x) Anni Aalto

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika 20.12.2017 kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, 50100 MIKKELI, NH Pyöreä torni Asialista: 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Ehrnrooth, Marina (valmennus, maajoukkueet p/j/n/u25) (4/5)

Ehrnrooth, Marina (valmennus, maajoukkueet p/j/n/u25) (4/5) Esteratsastuskomitea Sivu 1 / 5 ESTERATSASTUSKOMITEAN PÖYTÄKIRJA 05/2018 Aika: 21.8.2018 klo 12.00 Paikka: EmCe, Jämsänkatu 2, Helsinki (7.krs) Läsnä: Backlund, Markus (puh.joht.) (5/5) Ehrnrooth, Marina

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut)

Vaatimukset 1-taso 2-taso 3-taso 4-taso 5-taso Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä Sport: (tallikilpailut, harjoituskilpailut) Status epäviralliset viralliset Kohderyhmä (tallikilpailut, harjoituskilpailut) (Seurakilpailut) (Aluekilpailut) (Kansalliset kilpailut) (WR-kilpailut) Aloittaville ratsastajille, harrastekilpailijoille

Lisätiedot

KAINUUN SUUNNITELMIEN JA OHJELMIEN VAIKUTUSTEN ARVIOINTI TYÖRYHMÄ Kainuun maakuntakaavan tarkistamisen vaikutusten arviointi

KAINUUN SUUNNITELMIEN JA OHJELMIEN VAIKUTUSTEN ARVIOINTI TYÖRYHMÄ Kainuun maakuntakaavan tarkistamisen vaikutusten arviointi Kainuun liitto Muistio 24.8.2018 KAINUUN SUUNNITELMIEN JA OHJELMIEN VAIKUTUSTEN ARVIOINTI TYÖRYHMÄ Kainuun maakuntakaavan tarkistamisen vaikutusten arviointi Aika: Perjantaina 24.8.2018 klo 9:05-11:35

Lisätiedot

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Grand Marina 23.11.2013 Helsinki

Vikellyksen lajiseminaari. Scandic Grand Marina 23.11.2013 Helsinki Vikellyksen lajiseminaari Scandic Grand Marina 23.11.2013 Helsinki 1 Mennyt kausi 2013 ja tuleva kausi 2014 Vuonna 2013 komitea valitsi pääteemakseen tuomaroinnin ja ko:maan kilpailujen kehi

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 9/2013 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 0 klo 17:00-18:00 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 105 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 106 Sihteerin

Lisätiedot

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika 12.12.2016 klo 9-11 Paikka Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Asiat 1. Avaus Puheenjohtaja Anne Mikkonen avasi kokouksen.todettiin kokouksen läsnäolijat: Anne Mikkonen,

Lisätiedot

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15.

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. Paikka: Läsnä: K-rakennus, Visamäki Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14)

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14) NUORISOVALTUUSTO 29.11.2016 (1/14) Kokouksen tiedot: Aika: 29.11.2016 klo. 16:15 Paikka: Nuorisokahvila Cuppi 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, läsnäolijat 3. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 6/04 1 Aika tiistaina 14.9.04, alkaen klo 17.00 Paikka Nuorisokeskus kahvio, Puskantie, 60100 Seinäjoki Läsnä: Marjanne Kuntsi piirinjohtaja/puheenjohtaja Valtteri

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula.

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula. Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 10.1.2018 klo 19:30 Paikka Läsnä Hyvinkään Seudun Urheilijoiden toimisto Johannes Tarkiainen puheenjohtaja Jarmo Lehtinen Lauri

Lisätiedot

Nuorisovastaavien tapaaminen 7.4. sujui hyvin. Mukana 14 osallistujaa. Yhteistoimintaa vahvistetaan: sähköpostiviestit, Facebook -ryhmä.

Nuorisovastaavien tapaaminen 7.4. sujui hyvin. Mukana 14 osallistujaa. Yhteistoimintaa vahvistetaan: sähköpostiviestit, Facebook -ryhmä. ALUEJAOSTON KOKOUS 4/2018 Aika Paikka Ti 24.4.2018 klo 18.00 20.30 Pälkäneen Aapiskukko Läsnä Marja Nuuttila 4(4) Puheenjohtaja, varsinainen jäsen Tarja Kallio 4(4) Sihteeri, varsinainen jäsen Mila Munsterhjelm

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 18.3.2016 klo 13.00 15.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Läsnä:

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.5.2018 klo 17.30 18.21 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Kilpailusäännöt, Yleinen osa (KS I) 2017

Kilpailusäännöt, Yleinen osa (KS I) 2017 Kilpailusäännöt, Yleinen osa (KS I) 2017 4 Käsitemääritelmiä 4.9. Hevonen / poni Hevosella tarkoitetaan näissä säännöissä myös ponia ja muita kavioeläimiä, jollei toisin mainita. 7 Kilpailija 7.2. Liikkuessaan

Lisätiedot

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015)

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015) Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015 (päivitetty 13.4.2015) 1 10 Yleinen osa Lounais-Suomen alueen mestaruuskilpailut ovat avoimia Lounais-Suomen alueen seuroja sekä Lounais-Suomen alueella asuville

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 32 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 33 30 Nuorisovaltuusto 9.4.2014 AIKA 9.4.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 32 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Sääntömuutosehdotukset ensi vuodelle pitää jättää mennessä, mutta toki niitä voi jättää komitealle jo hyvissä ajoin.

Sääntömuutosehdotukset ensi vuodelle pitää jättää mennessä, mutta toki niitä voi jättää komitealle jo hyvissä ajoin. SRL Matkaratsastuskomitea tiedottaa 2/2018 Moikka! Monen pettymykseksi Laitilan kisat jouduttiin perumaan myöhäisen kevään ja siitä johtuneen teiden huonon kunnon takia. Toivotaan että ensi viikolla Pinsiössä

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.9.2016 klo 17.30 18.05 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28

PÖYTÄKIRJA. Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Kallion seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 10.10.2017 klo 18:05-20:05 Paikka Seurakuntakoti, Siltasaarenkatu 28 Saapuvilla olleet jäsenet Teemu Laajasalo, kirkkoherra, poissa Liisa Berghäll

Lisätiedot

KILPAURHEILUN JA HARRASTETOIMINAN STRATEGIA Laji: Vammaisratsastus

KILPAURHEILUN JA HARRASTETOIMINAN STRATEGIA Laji: Vammaisratsastus KILPAURHEILUN JA HARRASTETOIMINAN STRATEGIA Laji: Vammaisratsastus TOIMENPITEET TAVOITTEIDEN SAAVUTTAMISEKSI Loistava kilpailu- ja harrastustarjonta Vammaisratsastus on merkittävä suomalainen urheilulaji,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

0 U LU N YLIOPISTO UN1VERS1TYof OULU

0 U LU N YLIOPISTO UN1VERS1TYof OULU Vuoroverkko-projekti (LEAF) 0 U LU N YLIOPISTO UNVERSTYof OULU PÖYTÄKIRJA Nro 4 OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Aika: 5.6.203 klo 8:30 0:05 Paikka: Oulun yliopisto, KTK 34 Osallistujat: Mustonen Janne, pj, Businesslulu

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=... rinter - Kilpailukalenteri 1 of 5 3.4.2011 20:18 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Naantalin Ratsastajat ry:n ja Ypäjän Hevosopiston yhteistyössä järjestämiin alue-

Lisätiedot

Lounais-Suomen aluemestaruussäänno t 2017

Lounais-Suomen aluemestaruussäänno t 2017 Lounais-Suomen aluemestaruussäänno t 2017 (päivitetty 20.3.2017/UT) Sisällys Yleistä... 2 Esteratsastus... 3 Kouluratsastus... 3 Kenttäratsastus... 3 JOUKKUEMESTARUUDET... 4 Esteratsastus... 4 Kouluratsastus...

Lisätiedot