Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen. Hämäläinen Anu. Ahtiainen Karoliina Varajäsen. Heinonen Markku Kehitysjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen. Hämäläinen Anu. Ahtiainen Karoliina Varajäsen. Heinonen Markku Kehitysjohtaja"

Transkriptio

1 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ AIKA klo 16:30-19:01 PAIKKA Rakuunamäen Pumppuhuone, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen Harju Jari Jäsen Sirkiä Juhani Puheenjohtaja Mäkinen Erkki Jäsen Hämäläinen Anu Jäsen Porali Jukka Pöytäkirjan tarkastaja Putkisalo Satu Pöytäkirjan tarkastaja Ahtiainen Karoliina Varajäsen Alander Paavo Varajäsen Muut osallistujat Willberg Tuija Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialajohtaja Haakana Pia Kokoussihteeri Heinonen Markku Kehitysjohtaja Poissaolevat Kemppi Jouni Puheenjohtaja Lipiäinen-Medjeral Leena Jäsen Kohvakka-Turja Leena Jäsen Leimi Pasi Elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja Kujansivu Alina II kaupunginsihteeri Melto Päivi Jäsen Laukas Anne-Maija Jäsen Vahtokari-Sahari Tarja Jäsen Talonpoika Hannu Jäsen Sihvo Marita Jäsen

2 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 14 Pöytäkirjan tarkastus 4 15 Rakuunamäen Pumppuhuoneen esittely 5 16 Rakuunamäen kaavakatsaus 7 17 Greenreality-kodit -toiminta 8 18 Lappeenrannan kaupunki pääsi finaaliin Euroopan vihreimmän 10 kaupungin kisassa 19 Lappeenranta -Suomen turvallisin kaupunki Lappeenrannan kaupunkikeskustan vilkastuttaminen ja 12 elinvoiman lisääminen 21 Lappeenrannan kaupungin osallisuus- ja vaikuttamisohjelma 14 tilannekatsaus 22 Tehdyt kuntalaisaloitteet Asukastoiminnan kuulumiset eri alueilta Juhlavuoden teko Muut asiat Seuraava kokous 22

3 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Pöytäkirjan tarkastus Tämän kokouksen pöytäkirja päätetään tarkastaa ja valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi asukas- ja alueneuvoston jäsenet jäsenet Hannu Talonpoika ja Tarja Vahtokari-Sahari. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi asukas- ja alueneuvoston jäsenet Jukka Porali ja Satu Putkisalo.

5 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Rakuunamäen Pumppuhuoneen esittely Pumppuhuone - monipuolinen yhteisötila Rakuunamäen Pumppuhuone ry perustettiin Leirin ja Pallon kaupunginosayhdistys ry:n, Saimaan Latu ry:n ja Sakari Karjalaisen toimesta 1. elokuuta Yhdistys päätettiin perustaa heitteille jääneen varuskunnan entisen vedenpumppaamorakennuksen (est.1892) pelastamiseksi ja kunnostamiseksi yhteisökäyttöön. Toinen merkittävä vauhdittaja oli halu aikaansaada Sunisen selän rannoille suunnitellusta rantaraitista paikkakunnan suosituin ulkoliikuntapaikka. Rakennuksen omistaa Lappeenrannan kaupunki ja vuokrakohde käsittää Pumppurakennuksen ja entisen tenniskentän. Vuokraaika on saakka. Rakennuksen kunnostus tapahtuu omistuspohja huomioiden sitä mukaan mitä rahat riittävät eikä valmistumiselle aseteta ajankohta. Tehtävämme on haasteellinen ja sellaisena se myös on otettu vastaan vapaaehtoisesti. Työt erilaisten lupakäytäntöjen jälkeen pääsimme aloittamaan lokakuussa Meille Rakuunamäen Pumppuhuone ry:n perustajajäsenille oli alusta alkaen vahva usko siihen, että saamme mukaan myös paljon ystäviämme tähän yhteisölle tehtävään kohteeseen. Näin on jo käynytkin. Rakennuksen kunnostamistalkoissa on ollut runsaasti paikkakunnan yrityksiä, yksityisiä ihmisiä ja tärkeitä yhteisökumppanuuksia. Näistä kaikista olemme ylpeitä ja kiitollisia. Vastaavaa yhteisötalkoohenkeä en ole oman työ- ja harrasteurani aikana kohdannut. Tässä onnistuminen on tuonut paljon kiitosta usealta taholta. Koko hankkeen aikana olemme pyrkineet avoimuuteen, pitämään ovet auki kaikille kiinnostuneille ja herättäneet kiinnostusta ideoimaan käyttöä. Pumppuhuone hanke toivottavasti siivittää myös paljon muita vastaavia kohteita liikkeelle yhteisövoimin

6 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Juhani Sirkiä, puheenjohtaja, Rakuunamäen Pumppuhuone ry Kokouksessa Juhani Sirkiä esittelee Pumppuhuonetta. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

7 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Rakuunamäen kaavakatsaus Asukas- ja alueneuvoston tämän kertainen kokouspaikka on Rakuunamäen historiallisella alueella. Alueelle on toivottu uutta kiinnostavuuskohdetta. Kokouksessa kuullaan Lappeenrannan kaupungin kaupunkisuunnittelun asemakaava-arkkitehdin Matti Veijovuoren kertomana millaisia kaavallisia muutoksia on alueelle suunniteltu ja mihin niiden toivotaan johtavan. Mielenkiinnon kohteena ovat muun muassa elinvoimaa edistävät, asumista lisäävät, liikkumista kehittävät ja viihtymistä parantavat asiat. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

8 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Greenreality-kodit -toiminta Greenreality-kodit -toiminta alkamassa Lappeenrannassa Greenreality on vihreää tulevaisuutta luova ajattelu- ja toimintamalli, johon Lappeenrannassa olemme sitoutuneet. Haluamme olla ympäristöä säästävän toiminnan mallikaupunki Greenreality Lappeenranta. Greenreality on kaikkien yhteinen asia - niin kaupungin, yritysten kuin myös asukkaiden. Kaupungin asukkaat halutaan osallistaa tiiviimmin mukaan kestävää kehitystä tukevien toimenpiteiden toteuttamiseen. Asukkaita aktivoidaan osallistumaan käynnistymässä olevan Greenreality-kodit -toiminnan avulla. Toiminta linkittyy tiiviisti Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston yhteistyön tuloksena syntyneeseen ja toimintansa tänä lukuvuonna aloittavaan LUT Junior University -toimintaan. Greenreality-kodit -toiminnan avulla Greenreality-ajattelu ja - toiminpiteet viedään kouluihin ja kouluista oppilaiden koteihin. Greenreality-kodit -toiminnan laajempaan versioon haetaan mukaan vapaaehtoisia koteja. Kodeissa tehdään lähtötilanneanalyysi laskurin avulla, minkä jälkeen kodit toteuttavat erilaisia kestävään asumiseen liittyviä toimenpiteitä vuoden ajan. Vuoden lopussa tehdään jälleen tilanneanalyysi ja todetaan vuoden aikana saavutetut energiansäästöt lämmön- ja sähkönkulutuksessa, muutokset veden kulutuksessa, kotien materiaalitehokkuudessa ja kierrätyksessä, sekä taloudelliset säästöt. Kotien Greenrealitytekoja tuodaan esille mm. greenreality.fi -sivustolla. Greenreality-kodit -toiminnan avulla tehdään myös alueen energia- ja ympäristöalan yrityksiä tunnetuiksi asukkaille.

9 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Tavoitteena on myös lisätä energiatehokkuuteen ja ympäristöalaan liittyvien tuotteiden ja palveluiden kysyntää. LUT Junior University toiminta ja asukasyhteistyön integroimista opetukseen pilotoidaan kuluvana lukuvuonna 2018/2019. Seuraavana lukuvuonna toiminta laajenee kaikkiin Lappeenrannan kouluihin. Niin LUT Junior University toiminta kuin myös asukasyhteistyö on tarkoitus sisällyttää osaksi opetussuunnitelmaa, joten toiminnasta tulee tätä kautta pysyvää. Kokouksessa Sanna Laukkanen, Wirman yrityspalveluiden asiantuntija esittelee toimintaa. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

10 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Lappeenrannan kaupunki pääsi finaaliin Euroopan vihreimmän kaupungin kisassa Lappeenrannan kaupunki on päässyt finaaliin Euroopan vihreimmän kaupungin eli European Green Leaf 2020 award - kisassa. EU komission European Green Leaf palkinto jaetaan vuosittain alle asukkaan kaupungille, jonka ympäristöpolitiikka ja toimet ovat menestyksekkäitä. Kilpailussa on Lappeenrannan kaupungin lisäksi jäljellä kaksi muuta kandidaattia; Limerick (Irlanti) ja Mechelen (Belgia). Kilpailussa on kuusi aihealuetta: ilmasto- ja energia, jätehuolto ja kiertotalous, ilmanlaatu ja melu, luonto ja luonnon monimuotoisuus, vesihuolto sekä kestävä liikenne. Asukkaiden osallisuus on tärkeää Moniin eurooppalaisiin kaupunkeihin verrattuna luonto on Lappeenrannassa lähellä kaupungin asukkaita ja asukkaat myös arvostavat ympäristöään. Kilpailuun osallistuvien kaupunkien täytyy myös osoittaa esimerkkejä asukkaiden osallistumisesta ja hyvistä käytännöistä. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

11 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Lappeenranta -Suomen turvallisin kaupunki Helsingin Sanomat selvitti: html Viidestätoista suurimmasta kaupungista turvallisin oli poliisin katuturvallisuusindeksin mukaan viime vuonna Lappeenranta. Toiseksi turvallisin oli Espoo ja kolmanneksi turvallisin Kouvola. Runsaan asukkaan Lappeenranta on ollut kolmena viime vuotena turvallisin viidentoista suurimman kaupungin vertailussa. Indeksissä on huomioitu muun muassa pahoinpitelyt, ryöstöt, rattijuopumukset ja vahingonteot. Sen sijaan henkirikokset ja seksuaalirikokset eivät vaikuta indeksiin. Rikosten määrät on suhteutettu indeksissä kunkin kunnan asukaslukuun. Vakavat rikokset saavat lieviä tekoja suuremman painoarvon. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

12 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Lappeenrannan kaupunkikeskustan vilkastuttaminen ja elinvoiman lisääminen Liitteet 1. EKK2019 Elinvoimatiedot Suomen kaupunkikeskustoista Keskustan alueraadin puheenjohtaja esittää seuraavia pohdintoja: Millä keinoin pyritään aikaansaamaan lisää liikkumista myös talvella kaupunkikeskustaan? Kolme tärkeintä! Onko keskusta jo siirtynyt IsoKristiinan alueelle? Lappeenrannan kaupunkikeskus ry toiminnanjohtaja Johanna Ruotsi ei päässyt päällekkäisyyksien vuoksi osallistumaan kokoukseen, mutta lähetti kokoukselle seuraavia vastauksia edellä esitettyihin kysymyksiin: 1. Katujen, jalkakäytävien ja aukioiden kunnossapito lienee ihan ensimmäinen ehto, että siellä pystyy liikkumaan talvella. 2. Mielenkiintoista nähtävää: kaupat, näyteikkunat, tapahtumat, pysyvämmät kohteet esim. valaistut jääveistokset, liukumäet, luistelukenttä jne. 3. Valaistus perusvalaistus kadut, aukiot, puistot, kausivalot (lehmuksissa) ja jouluvalot tuovat turvallisuutta, tunnelmaa, viihtyisyyttä ja nähtävää asukkaille sekä turisteille Keskusta-alueen asukasmäärien kasvua on tuettava, lisää asuinliikerakennuksia ja korkeampaa rakentamista keskustaan Keskustan painopiste nojaa kyllä IsoKristiinaan, erityisesti talvella, koska siellä on mukava, lämmin kävellä ja paljon kohteita pienellä alueella. Mutta Lappeenranta on aika vuodenaikojen mukaan muuttuva kaupunki, kesällä ihmiset viettävät aikaa satamassa hyvällä ilmalla ja talvella enemmin yläkaupungissa ja IsoKristiinassa. Keskusta-alueen, erityisesti Marianaukion ympäristön ja Kansalaistorin työmaat ja remontit noin 3-4 vuoden aikana haittasivat huomattavasti ydinkeskustassa liikkumista millä tahansa liikkumismuodolla. Lisäksi jo 2013 jälkeen venäläisten

13 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ määrän väheneminen, ruplan kurssi, kaupan rakennemuutos, digitalisaatio, verkkokauppa vaikuttavat keskustojen elinvoimaan. Meillä oli erittäin hienoa, että IsoKristiina rakentui kaupalliseen ydinkeskustaan, vaikka se vaikuttaa keskustan painopisteeseen. Muualla esim. Kouvolassa, Hämeenlinnassa ja Porissa kauppakeskus on rakennettu ydinkeskustan ulkopuolelle ja se on näivettänyt niiden keskustoja. Lappeenrannan keskustassa sijaitsevien liiketilojen laskennan kautta saatava elinvoimaluku ( ) on huonontunut. Kuitenkin on keskustaan avautumassa uusia liikkeitä ja ravintoloita mm. Taco Bell ja PizzaRax Armadaan (tuo vetovoimaan kaupungin näille kulmille), MaiArt (ent. Yliopiston Apteekin paikalle) ja Valtakadun ja Marianaukion kulmille on avautunut ja avautumassa liikkeitä Lappeen Hierojakoulu, baari, Antell Saimaa kahvila ja muita. Pyrimme miettimään ja tekemään yhteistyötä yliopiston ja ammattikorkeakoulun kanssa, että saisimme opiskelijat keskustaan Skinnarilasta. Esityslistan liitteenä on valtakunnallinen Elävät Kaupunkikeskustat ry:n tiedote. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

14 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Lappeenrannan kaupungin osallisuus- ja vaikuttamisohjelma tilannekatsaus Käsittelyhistoria Asukas- ja alueneuvosto Aiempi käsittely: Asukas- ja alueneuvosto 10 Asukas- ja alueneuvoston kokouksessa todettiin 17 Lappeenrannan kaupungin osallisuustiimi: w/27112 Edellä mainitussa kohdassa mainitaan seuraavasti: Osallisuustiimin tarkoituksena on koota kaupungin hyvät osallisuus ja vaikuttamiskeinon osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaksi. Osallisuus ja vaikuttamisohjelman suunnittelun myötä on tarkentunut osallisuustiimin osuus enemmän kaupunkikonsernin sisäiseen käyttöön suunnattavan osallisuus- ja vaikuttamisohjelman liitteen, jossa kuvataan monipuolisesti jo käytössä olevat ja tulevaisuuden osallisuus- ja vaikuttamistoimenpiteet, valmistelu. Varsinaista osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaa tulee työstämään ns. Osallisuus nyrkki, johon kuuluvat: Alina Kujansivu, viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri, konsernihallinto Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, konsernihallinto Juuso Mikkonen, konsernihallinto Mikko Holm, vuorovaikutussuunnittelija, kaupunkisuunnittelu Niina Ljungkvist, osallisuuskoordinaattori, hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala Keskeiset kysymykset osallisuus- ja vaikuttamisohjelmaa rakennettaessa ovat:

15 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Miksi me osallistamme? o Osallisuuden tavoitteet o Osallisuuden muodot Ketä me osallistamme? o Kohderyhmät Mihin me osallistamme? o tieto-osallisuus o suunnitteluosallisuus o päätösosallisuus o toiminta-osallisuus Miten me osallistamme? o Osallisuuden välineet o Vaikuttamiskeinot Osallisuus nyrkin tavoitteena on saada aikaan Lappeenrannan kaupungin osallisuus- ja vaikuttamissuunnitelma elokuun hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi. Osallisuustiimin tavoitteena on saada koottua osallisuus- ja vaikuttamissuunnitelman liitteeseen kaupungin konkreettiset esimerkit osallistamisesta ja vaikuttamiskeinoista vuoden 2019 loppuun mennessä. Konkreettisesti työ aloitetaan lähiaikoina asukkaille tehtävän kyselyn kautta. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Tämän kokouksen käsittely:

16 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Osallisuus-Nyrkin työn kautta osallisuus- ja vaikuttamisohjelman luominen on tarkentunut seuraavasti: Päivitys Osallisuus-nyrkin kokouksessa päätettiin aloittaa osallisuus- ja vaikuttamisohjelman koonti kolmen (3) työpajan kautta. 1.työpaja: Toimialojen ohjausryhmän jäsenet (22 hlöä) & Osallisuus-Nyrkki (5-6 hlöä) Teema: Mikä on osallisuus ja miten toimialat mieltävät sen päätöksenteossa ja käytännön tasolla 2. työpaja: Osallisuustiimi, joka koostuu toimialojen työntekijöistä (15 hlöä) Osallisuus-Nyrkki (5-6 hlöä) Teema: Toimialojen hyvät jo käytössä olevat asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet ja mitä uutta voitaisiin kokeilla? 3. työpaja: Avoin lehtikutsu asukkaille, mukana asukkaat, virkamiehet ja päättäjät. Päivitys työpaja tehdään 2-3- eri ryhmässä: 1. ryhmä haastaja nuoret = 24 hlöä 2. päättäjät + virkamiehet + asukkaat = 24 hlöä 3. päättäjät + virkamiehet + asukkaat = 24 hlöä Teema: Miten voin ja haluan osallistua ja vaikuttaa kaupungin tuottamiin palveluihin (hyvinvointipalvelut liikuntapalvelut, kulttuuripalvelut (pl. terveys- ja sosiaalipalvelut (Eksote) sekä myös kunnan päätöksiin? (hallinnonpalvelut ovat lakisääteisiä) Aikataulu työpajoille Työpajat järjestetään elo-lokakuun aikana. Päivitys

17 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Osallisuus -nyrkin tavoitteena on saada aikaan Lappeenrannan kaupungin osallisuus- ja vaikuttamisohjelma (08 / 2019) 12/2019 hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

18 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Tehdyt kuntalaisaloitteet Liitteet 1. Tehdyt kuntalaisaloitteet ja toteutuminen vuodet tilanne Asukas- ja alueneuvoston toimintasäännössä määritellään neuvoston tehtävistä seuraavasti kuntalaisaloitteiden osalta: Seuraa tehtyjen kuntalaisaloitteiden määrää ja niiden toteutumista Kokouksessa esitellään tilanne kokouksen jälkeen. Listaus tulee pöytäkirjan liitteeksi. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

19 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Asukastoiminnan kuulumiset eri alueilta Kokouksessa kuullaan paikalla olevien alueraatien puheenjohtajien / edustajien kertomana kuulumiset eri alueilta. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

20 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Juhlavuoden teko Keskustan alueraadin puheenjohtaja Juhani Sirkiä on tuonut kokoukselle seuraavan esityksen: "Juhlavuoden teko" Lappeenrannan kaupunki antaa jokaiselle asukasraadille (8 kpl) käyttöön euroa investointirahaa vuodelle Tuon rahan saisi käyttöön perustelemalla mihin sen omalla alueraadin alueella haluaa sijoittaa. Kyseessä olisi jokin kaikkia palveleva investointikohde. Esitys Juhlavuoden teosta tulisi tehdä ennen kuin Lappeenrannan kaupungin vuoden 2020 budjettia valmistellaan ja hyväksytään. Keskustellaan tehdystä esityksestä. Päätetään esityksen eteenpäin viemisestä. Keskusteltiin tehdystä esityksestä. Päätettiin viedä esitys eteenpäin kaupunginhallitukselle.

21 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Muut asiat Vammaisneuvoston Kesäkivaa tapahtuma Marjolassa Monikulttuurinen foorumi teemalla Puhutaan suomea Vanhusneuvoston vanhustenviikon tapahtuma Kehruuhuoneella Joutsenon 380 -vuotisjuhla Joutseno päivien yhteydessä Lappeenrannan kaupungin 370 -vuotisjuhlaviikko. Syyskuun ensimmäiselle viikolle ajoittuvan juhlaviikon ohjelmaan kuuluu muun muassa konsertteja, näyttelyitä ja erilaisia muita tapahtumia. Juhlavuoden päätapahtumaksi nousee kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma Linnoituksen valot 7. syyskuuta.

22 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/ Seuraava kokous Edellisessä kokouksessa päätettiin jo asukas- ja alueneuvoston kolmas kokous; ke klo Lappeenrannan kaupungintalolla. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 16:30-18:50 Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 AIKA 19.2.2019 klo 16:30-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, nh Willimies, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Ruokoniemi Kimmo Jäsen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA 6.9.2018 klo 17:30 19:10 PAIKKA Lappeenrannan Upseerikerho, Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta Tykistöpäässä, yläkerrassa sijaitseva, Maasotakoulun kabinetti

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy:n hallituspöytäkirja 1/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen Arminen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40.

Seuraavat alueraatien kokoukset pidetään vuosikellon mukaisesti viikoilla 37-40. Lähiötoimikunta 6 23.04.2015 Kevään asukastilaisuuksien vahvistetut ajat ja aiheet LÄHIÖTMK 6 Valmistelija/lisätiedot: Kehitysjohtaja Markku Heinonen, puh. 040 5811 998 Asukasyhteyshenkilö Pia Haakana,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 5.2.2018 klo 17:30 19:20 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA neuvottelutila Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Hooman

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ke klo 17:30 19:00 PAIKKA Voisalmen koulu, lasiluokka Voisalmentie 19, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 5/2019 1 AIKA 2.5.2019 klo 17:00-18:10 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen sali Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA 19.1.2017 klo 18:00 - PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 1, AIKA klo 18:00 20:30 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, 53550 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus ja toiminnan esittely 2

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja LAPPEENRANNAN TOIMITILAT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus Ruokoniemi Kimmo Arminen

Lisätiedot

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 10 Vanhusneuvosto 15.11.2016 AIKA 15.11.2016 klo 15:02-16:06 PAIKKA Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja. Kaijansinkko Leena Jäsen

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja. Kaijansinkko Leena Jäsen Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 1/2019 1 AIKA 16.1.2019 klo 17:00-18:21 PAIKKA Ravintola Nautilus, Ainonkatu 35 Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 16/2018 1 AIKA 13.12.2018 klo 17:00-18:12 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA 12.1.2017 klo 17:00 17:50 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Läsnäololista muistin liitteenä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/ Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Julkinen. AIKA klo 17:00 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2018 1 AIKA 19.9.2018 klo 17:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA Ti klo 17:30 18:53 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, VENLA -neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ 2017 1 AIKA to 09.11.2017 klo 18:00 19:00 PAIKKA ME -talo, neuvotteluhuone, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 2. krs., 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.12.2018 klo 13:30 PAIKKA Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 1 AIKA 25.1.2018 klo 17:00 18:30 PAIKKA Joutseno -talo, yläkerta, hallituksen huone Keskuskatu 4, Joutseno KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 Vanhusneuvosto 26.08.2015 AIKA 12:00-13:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 VANHUSNEUVOSTON TÄRKEÄNÄ PITÄMIÄ PAINOPISTEALUEITA JA ASIOITA

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.00 17.20 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vammaisneuvoston nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 350 12.06.2017 Vammaisneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vammaisneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 664/00.00.01.06/2017 KH 350 Valmistelija/lisätiedot: II kaupunginsihteeri Alina

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi Markku Jäsen

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi Markku Jäsen Lappeenranta Free Zone Oy Ltd:n hallitus Pöytäkirja 9/2018 1 AIKA 16.10.2018 klo 17:00-19:00 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Tiina Jäsen Papinniemi

Lisätiedot

Elinvoima Suomen kaupunkikeskustoissa 2019

Elinvoima Suomen kaupunkikeskustoissa 2019 Elinvoima Suomen kaupunkikeskustoissa 2019 Tietoliite julkaisuvapaa 24.5.2019 klo 12.00 FM Martti Wilhelms TietojärjestelmäPalvelu Salokorpi Oy Keskustojen elinvoimalaskenta Suomessa Elinvoimalaskenta

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

AIKA klo 15:00-16:55 Loma- ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, Lappeenranta

AIKA klo 15:00-16:55 Loma- ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 2.5.2019 klo 15:00-16:55 PAIKKA Loma- ja kokoushotelli Marjola, Mikonsaarentie 15, Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Pulkkinen Petri Backman

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 13/2018 1 AIKA 16.10.2018 klo 17:00-19:00 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kaupunginhallitus/valtuusto valitsi Lappeenrannan vammaisneuvostoon seuraavat henkilöt: Vammaisneuvosto

Kaupunginhallitus/valtuusto valitsi Lappeenrannan vammaisneuvostoon seuraavat henkilöt: Vammaisneuvosto Toimintakertomus 1 (5) 2018 Lappeenrannan kaupungin vammaisneuvosto Toimintakertomus vuodelta 2018 Vammaisneuvoston kokoonpano Lappeenrannan kaupunginhallitus on vahvistanut kokouksessaan 12.6.2017 Lappeenrannan

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (6) Kokousaika 15.8.2017 kello 15:00 Kokouspaikka Palvelupiste Voimala, Vilhonkatu 2 Salon kaupunki Saapunut 4.9.2017 207/00.02.12.02/2017 Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 29.8.2017 klo 18:00 19:45 PAIKKA Myllymäen koulu Hiessillankatu 11, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 10 Kokouksen avaus 2 2 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI MUISTIO 1 / 2017 1 AIKA torstai 9.2.2017 klo 14:30 16:00 PAIKKA OSANOTTAJAT Kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Tommi Turunen,työryhmän

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 1 Kokouskutsu 4/2018 Aika klo 13:00-13:37 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Kainuu sote- ja maakuntauudistus/osallisuuden

Lisätiedot

15 Työryhmän edustus romaniasiain neuvottelupäiville

15 Työryhmän edustus romaniasiain neuvottelupäiville Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Aika 24.08.2017, klo 12:10-14:00 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Työryhmän

Lisätiedot

LAPPEENRANTA FREE ZONE OY LTD PÖYTÄKIRJA 7/ Hallitus

LAPPEENRANTA FREE ZONE OY LTD PÖYTÄKIRJA 7/ Hallitus LAPPEENRANTA FREE ZONE OY LTD PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 KOKOUSTIEDOT Aika Torstaina klo 17.00-18.40 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, kokoushuone Sorjonen (entinen teknisen lautakunnan kokoushuone)

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

IT S HAPPENING HERE.

IT S HAPPENING HERE. IT S HAPPENING HERE. Uusi kasvo Greenreality-viestintään Aloitin 6.3.2017 Lappeenrannan kaupungin elinkeinopoliittisena viestintäasiantuntijana. Yhtenä tehtävänä on koordinoida Greenreality-brändin viestintää

Lisätiedot

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00-15:35 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Päätöksentekijät Nimi Tehtävä

Lisätiedot

AIKA klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1

AIKA klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1 Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 AIKA 12.4.2018 klo 14:30-16:18 PAIKKA Willimies-kabinetti, kaupungintalon 02. krs, Villimiehenkatu 1 Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Karhu Jari Jäsen

Lisätiedot

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 351 12.06.2017 Kaupunginvaltuusto 100 04.09.2017 Vanhusneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 665/00.00.01.06/2017 KH 351 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 14.10.2015 Aika 14.10.2015 klo 14:00-16:55 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2019 1 AIKA 8.5.2019 klo 17:30 18:30 PAIKKA Sammonlahden asukastila Sammontori 2, 53850 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AIKA klo 17:05-18:24 Lasten ja nuorten talo, Kasarmikatu 7, 9 ja 11, Lappeenranta

AIKA klo 17:05-18:24 Lasten ja nuorten talo, Kasarmikatu 7, 9 ja 11, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 AIKA 22.8.2018 klo 17:05-18:24 PAIKKA Lasten ja nuorten talo, Kasarmikatu 7, 9 ja 11, 53900 Lappeenranta Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Otewa Calvin

Lisätiedot

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone

Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Elämänhallintatyöryhmä Aika 22.03.2016 klo 09:00-12:10 Paikka Sastamalan kaupungintalo hallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (6) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 1.6.2017 kello 16:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 1

RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 RAUTAVAARAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 22.10.2018 AIKA 22.10.2018 klo 15:30 PAIKKA Nuorisotila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 18 Kokouksen avaaminen 3 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 20 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 09.06.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/58 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/59

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (12 ) Vammaisneuvosto 14.10.2015 AIKA 14.10.2015 klo 09:00-10:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Oulun kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä

Oulun kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä Aika klo 16.30-18.33 Paikka Monikulttuurikeskus Villa Victor Päätöksentekijät Jamal Awad puheenjohtaja Angela Suorsa jäsen Anna Litewka-Anttolainen jäsen Dlovan Ishaya jäsen 16.47-> Gordon Roberts Luz

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone VENLA, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone VENLA, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA 7.9.2017 klo 17:30 19:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone VENLA, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Pöytäkirja 1 (8) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Aika 5.4.2016 kello 18:00-19:57 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja LAPPEENRANNAN KUNTAKIINTEISTÖT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, teknisen lautakunnan kokoushuone 2. kerros. Kaijansinkko Leena

Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, teknisen lautakunnan kokoushuone 2. kerros. Kaijansinkko Leena LAPPEENRANNAN TOIMITILAT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 1 (8) Aika Torstaina klo 17.00-20.02 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, teknisen lautakunnan kokoushuone 2. kerros OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kuntalaki ja kaupungin oma strategia -> käytännön osallisuudet

Kuntalaki ja kaupungin oma strategia -> käytännön osallisuudet Kuntalaki ja kaupungin oma strategia -> käytännön osallisuudet Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki Kuntalaki 5 luku 22 Kuntalain 5 luku Kunnan asukkaiden osallistumisoikeus ja pykälä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / Lappeenrannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1 / 2017 1 AIKA ti 7.3.2017 klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, Venla -kokoustila, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi. Hallituksen jäsenet Ruokoniemi Kimmo hallituksen puheenjohtaja

OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi. Hallituksen jäsenet Ruokoniemi Kimmo hallituksen puheenjohtaja LAPPEENRANNAN KUNTAKIINTEISTÖT OY PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 1 KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai Paikka Sähköpostikokous OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi sihteeri Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Kokousaika Tiistaina klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Tiistaina klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Kokousaika Tiistaina klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä Keskitalo,

Lisätiedot

NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto klo 18.00

NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto klo 18.00 NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto 28.3.2019 klo 18.00 Osallistujat Erkki Kuusanmäki puheenjohtaja Aarnio Kaisa Forsström Pirjo-Leena Huuhka-Tarkiainen Minna

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 18:50 PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs.

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 07.03.2019 kello 14:00-16:22 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 1 AIKA klo 15:00 16:30 PAIKKA Kaupungintalo, neuvotteluhuone VENLA, 1.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-10 Kokouksen

Lisätiedot

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely Sivu 1 / 6 AIKA To 6.10.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 34 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00-11:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Vanhanen Nyky Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 Laatimispvm 5.9.2019 Aika 13.09.2019 klo 09:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osanottajat Nimi Laatunen Kirsti Sikkilä Sari Heikkilä Emma Henttonen Raimo

Lisätiedot

Toimistotalo Ruori, C6 kokoushuone, Valto Käkelän katu 3, Lappeenranta

Toimistotalo Ruori, C6 kokoushuone, Valto Käkelän katu 3, Lappeenranta AIKA 16.4.2018 14:00-15:15 PAIKKA Toimistotalo Ruori, C6 kokoushuone, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (11 ) Nuorisovaltuusto 03.11.2018 AIKA 03.11.2018 klo 17:00 PAIKKA Cafe Hertta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Kokouksen avaus 3 51 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Vanhusneuvosto. AIKA klo 14:00-15:30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Vanhusneuvosto. AIKA klo 14:00-15:30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 17 Vanhusneuvosto AIKA 26.10.2016 klo 14:00-15:30 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Sinisalo Seppo Puheenjohtaja Mäkinen Satu Varapuheenjohtaja Huhtinen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (14 ) Vanhusneuvosto 24.05.2019 AIKA 24.05.2019 klo 10:00-11:50 PAIKKA Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 11 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2012 Aika: 19.6.2012 kello 17.00 Paikka: Neuvotteluhuone Kummeli, Skinnarilan kampus Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Borgström Toni jäsen Kurronen Laura jäsen,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 24.9.2012 klo 13.00 14.59 Nokian paloasema, Öljytie 3, 37150 Nokia OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

Elinvoima Suomen kaupunkikeskustoissa 2019

Elinvoima Suomen kaupunkikeskustoissa 2019 Elinvoima Suomen kaupunkikeskustoissa 2019 Tietoliite julkaisuvapaa 24.5.2019 klo 12.00 FM Martti Wilhelms TietojärjestelmäPalvelu Salokorpi Oy Keskustojen elinvoimalaskenta Suomessa Elinvoimalaskenta

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Nummenpään koulun johtokunta 27.04.2016 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 NUMMENPÄÄN KOULUN TYÖSUUNNITELMAN TÄYDENTÄMINEN/KOULURETKI SUOMENLINNAAN 2 NUMMENPÄÄN KOULUN TYÖSUUNNITELMAN

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 6/

Muonion kunta Esityslista / 6/ Muonion kunta Esityslista / 6/2015 28.10.2015 Tarkastuslautakunnan kokous Aika ke 11.11.2015 klo 16 Paikka valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja Pentti

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vammaisneuvosto Aika 17.01.2019 klo 14:00-16:01 Paikka Tornikabinetti, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 ) Nuorisoasiain neuvottelukunta 24.10.2013 AIKA 24.10.2013 klo 18:00-19:11 PAIKKA Kaupungintalo, 2. kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 016 Kokousaika Maanantai 22.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Erityisliikuntakortti 4 4 jen yhteistapaaminen 5 5 Vammais-

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 (6) Kokousaika 15.08.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 67 Kokouksen avaus 3 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 69 Kokouksen

Lisätiedot