LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT"

Transkriptio

1 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 3 Toimintakertomus Maakunnallinen vanhusneuvostojen tapaaminen 5 5 Kevään seminaari 6 6 Liukueste aloite 7 7 Kirjaston asiakasraati 8 8 Maakuntavaali -tilaisuus lokakuussa Koululaisten talkoopäivä keväällä Vanhustenviikko Muut asiat Seuraava kokous 13

2 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Pöytäkirjan tarkastus Tämän kokouksen pöytäkirja päätetään tarkastaa ja valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi vanhusneuvoston jäsenet Paula Roilas ja Nyky Vanhanen.

4 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Toimintakertomus 2017 n toimintasäännössä todetaan toimintakertomuksesta seuraavaa: valmistelee vuosittain toimintasuunnitelman, sisältäen talouden käyttösuunnitelman sekä laatii toimintakertomuksen. n toimintakertomus vuodelta 2017 esitellään kokouksessa. (PH) Keskustellaan toimintakertomuksesta. Hyväksytään toimintakertomus 2017.

5 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Maakunnallinen vanhusneuvostojen tapaaminen Liitteet 1. Maakunnallinen vanhusneuvostojen kokous Lappeenrannan vanhusneuvosto osallistui maakunnalliseen vanhusneuvostojen kokoukseen Kokous pidettiin Rautjärven kunnantalolla. a edustivat puheenjohtaja Harri Aartelo, varapuheenjohtaja Paula Roilas ja jäsenet Hely Kantanen ja Erkki Pulli ja sihteeri Pia Haakana. Tapaamisen muistio on esityslistan liitteenä. Lappeenrannan vanhusneuvosto esitti kutsun maakunnallisille vanhusneuvostolle saapua syksyllä Lappeenrantaan. Muutamat maakunnan neuvostoista ovat ns. yhdistettyjä neuvostoja eli vanhus- ja vammaisneuvostoja. Molempien Lappeenrannan kaupungin vanhus- sekä vammaisneuvoston toimintasuunnitelmassa vuodelle 2018 lukee; Maakunnallinen yhteistyö; Toteutetaan maakunnallista yhteistyötä vanhus/vammaisneuvostojen kesken yhteistapaamisella. Kutsutaan maakunnalliset vanhus/vammaisneuvostot mukaan tapahtumiin ja seminaareihin. Työvaliokunta päätti kokouksessaan esittää syksyn maakunnallista neuvostojen tapaamista yhdessä toteutettavaksi kaupungin ja myös maakunnan vammaisneuvostojen kanssa. Tapaamisen aiheena tulisi olemaan tulevat maakuntavaalit ja hallinnon järjestäytyminen uudessa maakunnassa. (PH) Merkitään tiedoksi muistio. Keskustellaan työvaliokunnan ehdotuksesta. Hyväksytään ehdotus.

6 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Kevään seminaari Edellisessä vanhusneuvoston kokouksessa päätettiin seminaarin pääpuhujasta; Harriet Finne-Soveri. Lisätietoa: Harriet Finne-Soverille on lähetetty pyyntö saapua Lappeenrannan vanhusneuvoston seminaarin pääpuhujaksi hänelle parhaiten sopivaan ajankohtaan. Seminaarin esityksen otsikointia pyydettiin Finne-Soverilta. Vastausta ei ole vielä saatu, joten seminaarin ajankohta vielä avoin. (PH) Merkitään tiedoksi.

7 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Liukueste aloite Liitteet 1. Hakemus liukuesteiden hankintaan ja jakeluun lappeenrantalaisille senioreille n kokouksessa tehtiin seuraava päätös koskien kaupungin ikääntyneille jaettavia liukuesteistä: Puheenjohtajan esitys: Keskustellaan vanhusneuvoston mahdollisesta aloitteesta. Päätetään aloitteesta ja sen sisällöstä. : Keskusteltiin mahdollisesta aloitteesta. Ikärajaksi tarkentui 65 -> vuotiaille. Päätettiin lähettää vanhusneuvoston nimissä kirje asiasta pankeille ja vakuutusyhtiöille. Tavoitemäärä liukuesteille on kpl, jotka jaetaan kaupungin ikääntyneille. Toiminnalle pohdittiin yhteistä nimittäjää Ikäystävällisen kaupungin imagon puitteissa. Resursseista johtuvista syistä vanhusneuvoston sihteeri ehdotti työvaliokunnan kokouksessa , että esitys tehtäisiin suoraan kaupungin Perintökaari -rahastolle. Työvaliokunta hyväksyi esityksen. Esityslistan liitteenä on hakemus liukuesteistä, joka lähetetään eteenpäin klo 15 mennessä. (PH) Merkitään tiedoksi.

8 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Kirjaston asiakasraati Kirjaston asiakasraati on toiminut vuodesta Toimintakausi on kaksivuotinen. Nyt alkava toimintakausi on Raadin jäseninä on noin 20 henkilöä, jotka edustavat monenlaisia kirjastoa käyttäviä ryhmiä eri puolilta kaupunkia. Asiakasraati kokoontuu 1-2 kertaa keväisin ja syksyisin. Raatiin etsitään kirjastosta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä. Raadin tehtävänä on kerätä ja antaa palautetta kirjaston toiminnasta ja kehittää palveluja asukkaita kuunnellen. Raatilaiset myös ideoivat ja osallistuvat kirjaston tapahtumiin. Ilmoittaudu raatilaiseksi mennessä kirjastoista saatavalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjasto@lappeenranta.fi. Kerro sähköpostissa yhteystietosi ja ikäsi. Laita mielellään myös ammatti ja kerro lyhyesti, miksi haluat toimintaan mukaan. Raatiin valitaan n henkilöä. (PH) Merkitään tiedoksi.

9 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Maakuntavaali -tilaisuus lokakuussa 2018 Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto on perinteisesti pitänyt aina kuntavaalien aikaan puolueille ja niiden edustajille kuntapaneelin. Keväällä 2017 vaalitilaisuus pidettiin yhteistyössä kaupungin vammaisneuvoston kanssa. Seuraavat vaalit ovat todennäköisesti maakuntavaalit. Ja niiden alustava ajankohta on lokakuussa Hallitus päätti neuvottelussaan jatkaa sote- ja maakuntauudistusta siten, että uudistus tulee voimaan alkaen. Maakuntavaalit järjestetään lokakuussa (PH) Keskustellaan asiasta. Päätetään toimenpiteistä.

10 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Koululaisten talkoopäivä keväällä 2018 Koululaisten talkoopäivää on toteutettu aikaisemmin syksyisin lokakuun alussa Vanhusviikon yhtenä tapahtumana. Ajankohdasta saatiin palautetta ikääntyneiltä. Ajankohta koettiin huonona, kun nykyisin Suomen säässä oli vielä lehdetkin puissa, joten osoitettavaa talkootyötä ei ollut tarpeeksi. Saadun palautteen johdosta vanhusneuvoston työvaliokunta päätti kokouksessaan seuraavasti: Koululaisten talkoopäivästä puhuttiin, että voitaisiin pitää keväällä. Puhuttiin myös, että toimintatapaa voitaisiin uudistaa. Talkoopäivän avulla ylläpidetään talkooperinnettä ja lisätään eri sukupolvien välistä kanssakäymistä. Talkooapu on ikääntyneelle maksutonta, koululaiset saavat palkaksi auttamisen ilon. (PH) Keskustellaan asiasta. Päätetään toimenpiteistä.

11 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Vanhustenviikko 2018 Valtakunnallinen vanhustenviikko pidetään perinteiseen tapaan lokakuun alussa, Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia. Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna teemalla Iloa toimeliaisuudesta - Aktivitet ger glädje. Teemaa juhlistetaan koko vuoden ja keskusliitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. n työvaliokunta päätti kokouksessaan seuraavasti koskien vanhustenviikkoa: Puhuttiin, että ikääntyneitä tulisi huomioida koko ajan arjessa eikä vain yksi viikko kerran vuodessa. Yhdestä paikasta tiedottamista koskien vanhusten viikon toimintoja pidettiin hyvänä. Keskusteluissa tuli ilmi Eksoten Iso Apu. Esiin nousi ajatus, että vanhusneuvosto järjestäisi yhden isomman tapahtuman vanhusten viikolla. Puhuttiin, että kysytään keväällä 2018 ikäihmisiltä mitä he itse haluaisivat kokea tai tehdä vanhustenviikolla Keskustellaan asiasta. Päätetään toimenpiteistä.

12 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Muut asiat Iäkkäiden ja vammaisten palvelut Vammais- ja vanhusneuvostojen seminaari Mikkelin kesäyliopistossa Työvaliokunnan päätöksellä puheenjohtaja Harri Aartelo (vanneu) ja sihteeri Pia Haakana (vamneu) osallistuvat seminaariin. Seminaarin hinta on 65 euroa. Seminaari on tarkoitettu vammais- ja vanhusneuvoston jäsenille ja kuntien työntekijöille, jotka hoitavat vammais- ja vanhuspalveluihin liittyviä tehtäviä. Seminaarin tavoitteena on lisätä tietämystä vanhus- ja vammaispalvelujen ohjaavasta lainsäädännöstä, vanhus- ja vammaisneuvostojen tehtävistä, vanhus- ja vammaispalveluiden asiakaslähtöisyydestä sekä ikäihmisten ja vammaisten hyvinvoinnista ja osallisuudesta. Kokouksessa esiin tulleet muut asiat Merkitään tiedoksi.

13 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Seuraava kokous Päätetään seuraava kokous.

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta

Nimi Tehtävä Lisätieto Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö Arvela Eeva. Jäsen Luottamushenkilö Munnukka Riitta Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00-11:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Vanhanen Nyky Pöytäkirjan tarkastaja Luottamushenkilö

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, 80160 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21

Lisätiedot

AIKA klo 10:00-11:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen sali, 4. krs, Villimiehenkatu 1. Nimi Tehtävä Lisätieto Arvela Eeva. Jäsen.

AIKA klo 10:00-11:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen sali, 4. krs, Villimiehenkatu 1. Nimi Tehtävä Lisätieto Arvela Eeva. Jäsen. Lappeenrannan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 AIKA 22.3.2018 klo 10:00-11:55 PAIKKA Kaupunginhallituksen sali, 4. krs, Villimiehenkatu 1 Päätöksentekijät Nimi Tehtävä Lisätieto Vanhanen Nyky Poistui klo Luottamushenkilö

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/2017 22 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokousaika 23.11.2017 klo 15:00-16:35 Kokouspaikka Parikkalan hyvinvointikeskuksen kokoushuone, Lehmuskuja 3, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

AIKA klo 14:00-15:35 Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta Lappeenrannan kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 AIKA 18.1.2018 klo 14:00-15:35 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, Willimies -tila, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Päätöksentekijät Nimi Tehtävä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.04.2017 klo 14:00-15:20 PAIKKA Taipalsaaren kunnantalo, kokoustila Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22

VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 5/2012 26.11.2012 Asiat VAMN 21 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 22 VAMN 22 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 22 VAMN 23 VAMMAISPOLIITTISEN OHJELMAN TARKISTUS 23 VAMN 24 VAMMAISNEUVOSTON ESITTEEN

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2012 7.2.2012 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMAN

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta

Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.12.2018 klo 13:30 PAIKKA Lappeen Ruustinna, Kaukaankatu 2, Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5 1 Kokouskutsu 2/2018 Aika klo 13:00 14:03 Paikka Kaupungintalo, ravintola Kajateria Messenius Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 n vaikuttaminen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika 06.05.2015 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnantalo, 2krs. Akseli-niminen kokoushuone Ervastintie 2 Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 UUSI SOSIAALIJOHTAJA SINIKKA SÄRKKÄ ESITTÄYTYY 3

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 UUSI SOSIAALIJOHTAJA SINIKKA SÄRKKÄ ESITTÄYTYY 3 1/2010 22.2.2010 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 UUSI SOSIAALIJOHTAJA SINIKKA SÄRKKÄ ESITTÄYTYY 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) Otsikko Sivu

Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) Otsikko Sivu ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 15.09.2014 kello 09:10-12:50 PAIKKA Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 23.10.2018 klo 10:00-12:08 Paikka Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 65 Kokouksen

Lisätiedot

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät 1 (5) Imatran kaupungin vanhusneuvoston ja Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven vammaisneuvoston toimintasääntö 1. Toimintasääntö ja sen soveltaminen 2. Neuvostojen toiminnan tarkoitus Toimintasääntöä noudatetaan

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhusneuvostoon nimetään 4-vuotiskaudeksi 20 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä sekä 3 toimialojen edustajaa varahenkilöineen seuraavasti:

Vanhusneuvostoon nimetään 4-vuotiskaudeksi 20 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä sekä 3 toimialojen edustajaa varahenkilöineen seuraavasti: Toimintakertomus 1 (6) 2017 Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto Toimintakertomus vuodelta 2017 Vanhusneuvoston kokoonpano Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto on toiminut vuodesta 2001. Lappeenrannan

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 1/2014 18.2.2014 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANH 4 VANH 5 VANH 6 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA JA TOIMENPIDEOHJELMA

Lisätiedot

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 351 12.06.2017 Kaupunginvaltuusto 100 04.09.2017 Vanhusneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 665/00.00.01.06/2017 KH 351 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

Paikka kaupungintalo os. Pohjolankatu 13, Kokoushuone Brahe 3. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

Paikka kaupungintalo os. Pohjolankatu 13, Kokoushuone Brahe 3. krs. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 1 Kokouskutsu 5/2018 Aika klo 9:00-11:10 Paikka kaupungintalo os. Pohjolankatu 13, Kokoushuone Brahe 3. krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3

Lisätiedot

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Kekkonen (3. krs.)

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Kekkonen (3. krs.) KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo 13.00 kaupungintalo Kekkonen (3. krs.) Kokouksessa asiantuntijoina ovat paikalla rakennusinsinööri Markus Hämäläinen (taidemuseon esteettömyys) kehityspäällikkö Tuula

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

M a a k u n n a l l i s e n. Vanhusneuvoston toimintasääntö

M a a k u n n a l l i s e n. Vanhusneuvoston toimintasääntö M a a k u n n a l l i s e n Vanhusneuvoston toimintasääntö 1.12.2017 Maakunnallinen vanhusneuvosto 1 1 Maakunnallinen vanhusneuvosto on Soiten alueella toimivien kuntien ja niiden vanhusneuvostojen ja

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 28.01.2015 klo 14:00-15:00 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Kokouskutsu 1 (14) Nuorisovaltuusto Kirkkonummen kunnantalo (Ervastintie 2), Kirkkonummisali

Kirkkonummen kunta Kokouskutsu 1 (14) Nuorisovaltuusto Kirkkonummen kunnantalo (Ervastintie 2), Kirkkonummisali Kirkkonummen kunta Kokouskutsu 1 (14) Aika 31.10.2017, klo 17:00 Paikka Kirkkonummen kunnantalo (Ervastintie 2), Kirkkonummisali Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 1 Kokouskutsu 4/2018 Aika klo 13:00-13:37 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Kainuu sote- ja maakuntauudistus/osallisuuden

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 12 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 12 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto Aika 12.02.2019 klo 09:00-11:10 Paikka Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 12 Kokouksen

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous Aika, paikka Keskiviikko 29.11.2017 kello 15.00-16.50 Osallistujat Kulttuuritalo Virta, tutustuminen kokoontumistiloihin Kokoustila Vallinkoski (h 138) Sinikka Poskiparta,

Lisätiedot

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x KINNULAN KUNTA Esityslista /Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 28.2.2017 kello 16 17.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x =

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Maakunnallinen vammaisneuvosto 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Maakunnallinen vammaisneuvosto 5 1 Kokouskutsu 2/2019 Aika klo 14:30 15:50 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Lönnrot 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Maakunnallinen vammaisneuvosto

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vammaisneuvosto AIKA 17:00-19:45. PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 YLÖJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vammaisneuvosto 27.11.2018 AIKA 17:00-19:45 PAIKKA Perusturvan kokoustila, Terraario Kuruntie 10 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 Vanhusneuvosto 07.12.2017 Aika 07.12.2017 klo 09:00-10:15 Paikka Sakunkulman päiväkeskus Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2014 33. Vanhusneuvosto 25.04.2014. Aika 25.04.2014 klo 10:00-11:15

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2014 33. Vanhusneuvosto 25.04.2014. Aika 25.04.2014 klo 10:00-11:15 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2014 33 Vanhusneuvosto 25.04.2014 Aika 25.04.2014 klo 10:00-11:15 Paikka Läsnä Kettumäen palvelukeskus, Kettumäentie 2, Kuusankoski Luettelon mukaan Pykälät 20-26 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (6) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 1.6.2017 kello 16:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 101 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 7.3.2016 Klo 16.30 PAIKKA Narvan monari KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 103 2 KOKOUKSEN AVAUS... 103 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (18) Aika 26.04.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 26 Kokouksen avaus 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Erityisliikuntakortti 4 4 jen yhteistapaaminen 5 5 Vammais-

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (13 ) Vanhusneuvosto 03.02.2017 AIKA 03.02.2017 klo 10:00-11:20 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valtuusto valitsi Lappeenrannan vanhusneuvostoon seuraavat henkilöt:

Valtuusto valitsi Lappeenrannan vanhusneuvostoon seuraavat henkilöt: Toimintakertomus 1 (5) 2015 Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto Toimintakertomus vuodelta 2015 Vanhusneuvoston kokoonpano Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto on toiminut vuodesta 2001. Lappeenrannan

Lisätiedot

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2013 27.2.2013 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VANH 4 VANH 5 VANH 6 VANH 7 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 26.01.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Tarja Salosen puheenvuoro 2 Vuoden 2014 toimintakertomuksen hyväksyminen

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (11 ) Vanhusneuvosto 23.09.2016 AIKA 23.09.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus 3 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 1/2017 20.2.2017 Asiat VAMN 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VAMN 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VAMN 3 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2016 3 VAMN 4 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (11) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 KOKOUSAIKA 7.9.2017 klo 15:02-15:58 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Hallituksen ja lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Valtuusto valitsi Lappeenrannan vanhusneuvostoon seuraavat henkilöt:

Valtuusto valitsi Lappeenrannan vanhusneuvostoon seuraavat henkilöt: Toimintakertomus 1 (5) 2016 Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto Toimintakertomus vuodelta 2016 Vanhusneuvoston kokoonpano Lappeenrannan kaupungin vanhusneuvosto on toiminut vuodesta 2001. Lappeenrannan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Vanhusneuvosto Aika 16.03.2016 klo 09:30-11:45 Paikka Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, 82140 Kiihtelysvaara Käsitellyt asiat Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 h Vanhusneuvosto Aika 11.04.2017 klo 09:30-11:30 Paikka Kunnantalo, 1krs Ervast Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 Laatimispvm 5.9.2019 Aika 13.09.2019 klo 09:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osanottajat Nimi Laatunen Kirsti Sikkilä Sari Heikkilä Emma Henttonen Raimo

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria.

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria. Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 16:07-18:08 Paikka Kokoustila Martta-Maria Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaaminen 41 Kokouksen läsnäolijat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VANH 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 29 VANH 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 29 VANH 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 30

VANH 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 29 VANH 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 29 VANH 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 30 4/2016 23.11.2016 Asiat VANH 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 29 VANH 28 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 29 VANH 29 ESTEETTÖMYYS KUNNASSA 30 VANH 30 YMPÄRISTÖMINISTERIÖN IKÄÄNTYNEIDEN ASUMISEN

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (16 ) Vanhusneuvosto 08.12.2017 AIKA 08.12.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs (Kaupungintalo), kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri 1 Vanhusneuvoston kokous 3/2017 Aika Maanantaina 4.9.2017 klo 10.00 12.00 Paikka Hovioikeudenkatu 6, kokoushuone 3.01/Presidentti Läsnä Kinnunen Raimo Heteaho Arja-Leena Koivusaari Tuovi Tenhamo Rauno

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa Kihniön nuorisovaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika tiistai 20.2.2018 klo 16:30-18:40 Kokouspaikka Kihniön yhtenäiskoulu Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja Hylkinen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 107 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 109 2 KOKOUKSEN AVAUS... 109 3

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 109 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 12.4.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 111 2 KOKOUKSEN AVAUS... 111 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15 Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013 Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20 Paikka Läsnä Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Luettelon mukaan Pykälät 10-18 Allekirjoitukset

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 4.9.2013 klo 13.00 14.25 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 13.11.2018 klo 10:00-11:53 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 76 Kokouksen

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 14.10.2015 Aika 14.10.2015 klo 14:00-16:55 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 22.08.2017 klo 10:00-11:22 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (kirjastosali) Käsitellyt asiat Sivu 57 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Oulun kaupunki Pöytäkirja 5/2018 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä

Oulun kaupunki Pöytäkirja 5/2018 Maahanmuuttajaneuvosto Päivämäärä Aika 10.9.2018 klo 16.30 18.53 Paikka Oulu10, nvh 142 Päätöksentekijät Jamal Awad puheenjohtaja Angela Suorsa Anna Litewka-Anttolainen Dlovan Ishaya El Hassane Kazza Erwin Fischer Gordon Roberts Luz Peltoniemi

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Tiimitila Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

VANH 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VANH 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10 VANH 11 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 11

VANH 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VANH 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10 VANH 11 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 11 2/2011 28.4.2011 Asiat VANH 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 VANH 10 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 10 VANH 11 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 11 VANH 12 ELÄKELÄISYHDISTYSTEN TOIMINTA-AVUSTUS

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / Lappeenrannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA Ti klo 17:30 - PAIKKA rannan kaupungintalo, KRISTIINA neuvotteuhuone, 1.krs Villimiehenkatu 1, 53100 ranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1-1 Kokouksen

Lisätiedot

VAMN 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 VAMN 11 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 11

VAMN 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 VAMN 11 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 11 2/2015 24.3.2015 Asiat VAMN 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 VAMN 11 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 11 VAMN 12 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2014 12 VAMN 13 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 07.05.2013 AIKA 7.5.2013 klo 14.15 PAIKKA Yläaste, Tukholma KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot