VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00"

Transkriptio

1 VISIONNAIRE UUTTA Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 Visionnaire Rich Cream hoitovoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 89,00 Toimitus myyntipisteisiin: Vko 34 / 2015 Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal Luxe Lancôme Lehdistökontaktit: luxefinlandpr@loreal.com

2 VISIONNAIRE NUIT Beauty Sleep Perfector Yöllistä kauneudenhoitoa Modernin naisen elämä on kiireistä, ja monet kokevat, että heidän täytyy olla jatkuvasti tavoitettavissa erilaisten viestimien kautta. Yöunet jäävät yhä lyhyemmiksi, ja unen laatu kärsii. Valvominen näkyy myös ihossa. Ilme näyttää voipuneelta ja iho samealta, eikä juonteiltakaan vältytä. Aamulla peilissä näkyvät väsyneet kasvot masentavat. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Lancôme halusi kehittää aivan uudenlaisen yövoiteen, joka tekee aamuisista heräämisistä nautinnon ja päivittäisen ilonaiheen. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, Lancômen uusi yövoide, tekee työtään nukkuessasi ja vaikutukset näkyvät ja tuntuvat heti aamulla herätessäsi. Inspiraatio tuotteeseen on saatu viimeisimmästä aasialaisesta kosmetiikkatrendistä, sleeping pack - yönaamioista. Tuotteen hämmästyttävä geeli-öljykoostumus suorastaan pyyhkii väsymyksen merkit kasvoilta. Kevyt ja upean raikas mutta samalla hoitava ja ravitseva koostumus elvyttää ja vahvistaa ihoa yön aikana, jolloin kasvonpiirteet näyttävät aamulla virkeämmiltä ja sileämmiltä ja iho on kimmoisampi ja heleämpi. Nyt voit nukkua yösi rauhassa. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector tekee heräämisestä nautinnon.

3 Iho uudistuu yön aikana Aivan kuten koko ihmiskeholla, iholla on oma biologinen rytminsä, jota säätelee päivän ja yön kierto. Päivällä iholla on täysi työ suojata itseään ulkoisilta haittatekijöiltä (UV-säteily, vapaat radikaalit, saasteet). Tällöin iho toimii suojakilven tavoin. Yöllä kehon levätessä aktivoituvat ihon korjaus- ja uusiutumismekanismit. Naiset tietävät, että heidän ihonsa laatu on läheisesti kytköksissä heidän yleiseen hyvinvointiinsa ja levon määrään. Nukkuminen kaunistaa. Koreassa kauniita kasvoja, joiden iho on heleä ja sileä, kutsutaankin nukkujan kasvoiksi. Asia on todistettu myös tieteellisesti: hyvät yöunet vaikuttavat mielialaan ja terveyteen ja kaunistavat ihoa. Nukkumisella on meihin tasapainottava vaikutus. Iho myös korjaantuu parhaiten yön aikana. Unihormonina tunnetulla melatoniinilla on tärkeä rooli kronobiologisen rytmin säätelyssä. Juuri tämä hormoni vaikuttaa nukahtamiseen. Nukkuessamme ihomme tekee töitä. Solut jakautuvat hurjaa vauhtia uudistaen epidermistä. Ihossa vaikuttaa myös toinen hormoni, jota tarvitaan kollageenin kaltaisten proteiinien tuotannossa ja joka tehostaa ihokudoksen korjaantumista ja uusiutumista. Yöunilla on siis äärimmäisen tärkeä rooli ihon laadun ja nuorekkuuden ylläpidossa. On kuitenkin olemassa ihanteellinen ajankohta, jolloin ihon uusiutumisprosessi ja ihosolujen jakautuminen ovat aktiivisimmillaan. Tämä ihon kauneudelle ratkaisevan tärkeä jakso on yöunien ensimmäisten tuntien aikana, jolloin epidermis luonnollisesti korjaantuu kaikkein tehokkaimmin. Tällöin iholle levitetyt hoitovoiteetkin vaikuttavat parhaiten ja auttavat ihoa elpymään.

4 Jasmonaatit: Ainutlaatuiset molekyylit Vuonna 2011 Lancôme lanseerasi uraauurtavan Visionnaire-seeruminsa ja raivasi tietä ryhmälle molekyylejä, joita ei ennen ole hyödynnetty kosmetiikassa: jasmonaatit. Jasmonaatit: luonnon inspiroimia, tieteellisesti testattuja Tutkimuslaboratoriomme ovat olleet etulinjassa tutkimassa jasmonaattien potentiaalia ihonhoitotuotteiden aktiiviaineena. Tutkimukset ovat kohdistuneet erityisesti kasvien korjausprosessiin. Kasvit eivät pysty pakenemaan ulkoisia uhkia, joten niiden on ollut pakko kehittää tehokkaita puolustusmekanismeja. Tutkiessaan näitä mekanismeja tutkimuslaboratoriomme keskittyivät erityisesti kasvien kykyyn tuottaa jasmonaattiperheeseen kuuluvia molekyylejä. Nämä viestimolekyylit aktivoivat paranemis-, korjaus- ja puolustusmekanismeja, jotka parantavat kasvien vastustuskykyä. Tärkeä rooli ihon uusiutumisessa ja hyaluronihapon tuotannossa Ihossa jasmonaatit tehostavat liukoisten aineiden tuotantoa. Liukoiset aineet puolestaan edistävät ihon eri kerrosten välistä vuorovaikutusta ja hyaluronihapon synteesiä. Hyaluronihappo on tärkeä ihon rakenneosa, ja sillä on merkittävä rooli kudoksen järjestäytymisessä. Se täyttää solujen välistä tilaa ja sitoo vettä, mikä auttaa tekemään ihosta kiinteämmän ja täyteläisemmän näköisen. Uudessa Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector -yövoiteessa Lancôme on hyödyntänyt jasmonaattien hämmästyttävän tehokkaita uudistavia voimia. Uusi yövoide parantaa näkyvästi ihon laatua: aamulla herättäessä iho on sileä, kimmoisa ja heleä.

5 Ainutlaatuinen koostumus Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector -yövoiteen ainutlaatuinen moderni koostumus on Lancômen tulkinta uudesta korealaisesta trendistä, sleeping pack -yönaamioista, joiden tavoite on hälventää kauneuden ykkösvihollisen, väsymyksen merkkejä. Kauneusunet Aasialaisten naisten suosima yönaamio täydentää heidän jokailtaisia kauneudenhoitorutiinejaan. Väsymyksen merkkejä häivyttäville tuotteille on tänä päivänä suurta kysyntää, sillä unenpuute näkyy kasvoilla ja nopeuttaa myös ihon ikääntymistä. Miten yönaamiot sitten vaikuttavat? Niiden koostumukset hoitavat, raikastavat ja kosteuttavat ihoa nopeavaikutteisesti. Alkuperäiset yönaamiot olivat koostumukseltaan suojaavia, kevyitä ja erittäin raikkaita, ja niitä levitettiin kasvoille illalla, jotta iho olisi aamulla herättäessä raikas, heleä ja täyteläinen. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector ainutlaatuinen geeli-öljykoostumus Uutuustuotteellaan Lancôme haluaa mullistaa yöllisen ihonhoidon. Visionnaire Nuit - voiteen geeli-öljykoostumus perustuu patentoituun teknologiaan. Mikrofraktioitu koostumus sisältää raikkaaseen vesimäiseen geeliin tasaisesti jakautuneita öljymikropisaroita. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector tarjoaa kolmivaiheisen aistielämyksen: o o o Hennosti sävytetty läpikuultava ja täyteläinen geeli näyttää raikkaalta, levittyy vaivattomasti iholle ja tuntuu miellyttävältä. Vesimäisen geelifaasin ja öljymikropisaroiden yhteisvaikutuksesta koostumus muuttaa muotoaan levitettäessä. Sormissa koostumus tuntuu geelimäisen raikkaalta ja upean pehmeältä. Levitettäessä ihoon koostumus muuttuu öljymäisemmäksi ja tuntuu nautinnolliselta ja hoitavalta. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector jättää iholle uskomattoman kevyen, suojaavan kalvon ja ravitsee ja hellii ihoa pitkäkestoisesti.

6 Ihon muodonmuutos reaaliajassa Kauneudenhoitotuotteen tehoa voidaan mitata sillä, miten tuote vaikuttaa ihoomme ja millaisia tunteita se meissä herättää. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector -voidetta varten Lancôme-laboratoriot kehittivät ennennäkemättömän testiprotokollan, jonka avulla voitiin mitata näitä kahta ulottuvuutta yhtä aikaa. Tuotteen tehoa mitattiin kliinisillä ja instrumentaalisilla testeillä Elastisuus +26 %* Sileys +38 %** Heleys +42 %** * Instrumentaalinen testi 4 tuntia tuotteen levityksen jälkeen; 40 koehenkilöä ** Ihotautilääkärin suorittama visuaalinen analyysi, kun tuotetta oli käytetty 4 viikkoa; 42 koehenkilöä Naiset vahvistivat tehon*** Tuotetta levitettäessä iho näyttää silottuvan silmissä. Ja hoitava vaikutus tuntuu jo ensimmäisenä aamuna: 76 % naisista koki ihonsa kimmoisammaksi, 84 % naisista koki ihonsa pehmeämmäksi ja 82 % koki ihonsa näyttävän ravitulta. Yhden kuukauden käytön jälkeen 86 % naisista koki ihonsa heleämmäksi ja 78 % koki ihonsa elastisemmaksi. Iho näytti ja tuntui täyteläisemmältä. *** Itsearviointi; 50 naista Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector on uuden ajan yövoide, joka tuo mukanaan nautinnollisia aamuja ja onnea hehkuvan ihon. Ihosi näyttää ja tuntuu kuin uudistuneelta herätessäsi. Enää ei tarvitse pelätä peiliä aamuisin nyt sieltä näkyy iloisesti hymyilevät kasvot.

7 Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector : tekee heräämisestä nautinnon Tunteilla on elämässä suuri merkitys, koska ne vaikuttavat ihmisen toimintaan (kasvonilmeet, äänensävy), itsetuntoon, olotilaan (hyvinvoiva, väsynyt) ja jopa fysiologiaan (sydämen toiminta, ruumiinlämpö jne.). Ulkoista olemusta parantamalla kauneudenhoitotuote vahvistaa myönteistä minäkuvaa ja itsetuntoa, mikä on tärkeää hyvinvoinnille ja kyvylle ylläpitää harmonisia ihmissuhteita. Lancôme ryhtyi tieteellisin keinoin tutkimaan, pystyykö Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector auttamaan unenpuutteesta kärsiviä ja kiireistä elämää viettäviä naisia (pienet lapset, vaativa työ, työmatkat, aikaerorasitus jne.) tuntemaan itsensä vähemmän väsyneiksi ja parantamaan heidän mielialaansa. Testissä naiset istuivat kaksisuuntaisen peilin edessä ja kuvailivat kasvojaan; olosuhteet järjestettiin mahdollisimman samanlaisiksi kuin ne, joissa naiset aamuisin katsovat itseään kylpyhuoneen peilistä. Tilanne kuvattiin, ja kuvatallenteista analysoitiin heidän kasvonilmeitään, äänensävyään ja käyttämiään sanoja. Naisten tuntemaa väsymystä mitattiin myös psykometristen asteikkojen avulla. Testi tehtiin ennen Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector -voiteen käyttöä ja neljän viikon päivittäisen käytön jälkeen. Tutkimus osoitti, että kuukauden Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector -voiteen käytön jälkeen kielteisten, esim. surullisten, kasvonilmeiden määrä väheni ja myönteisten kasvonilmeiden, kuten hymyilyn, määrä lisääntyi. Myönteisten kasvonilmeiden määrä lisääntyi voiteen käytön myötä ja kielteisten määrä väheni.

8 Naisten puhuessa itsestään heidän äänensä kuulosti energisemmältä ja sointuvammalta ja heidän käyttämänsä sanat olivat huomattavasti myönteisempiä sekä heidän kuvaillessaan itseään että heidän kuvitellessaan, miten joku vieras ihminen kuvailisi heitä. Käytettyään Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector -voidetta naiset kokivat näyttävänsä huomattavasti virkeämmiltä. Kiinnostavaa on myös se, että vaikka heidän elämänsä oli edelleen yhtä kiireistä eikä unen laatukaan ollut muuttunut, he kokivat itsensä vähemmän väsyneiksi ja uneliaiksi päivän mittaan. Itse arvioitu väsymyksen aste ja uneliaisuus vähenivät voiteen käytön myötä. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector tuo uutta iloa aamuihin. Kaunistunut iho ja raikastunut ilme parantavat mielialaa ja kohottavat itsetuntoa, mikä on tärkeää kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Vaikka naisten elämä muuten pysyy samanlaisena stressinaiheineen ja vähäisine yöunineen, Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector vähentää hektisen elämäntavan kielteisiä vaikutuksia ihoon. Naiset paitsi näyttävät virkeämmiltä myös tuntevat itsensä pirteämmiksi ja motivoituneemmiksi. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

9 VISIONNAIRE RICH Kuivan ihon erityistarpeisiin Erityisesti kuivan ihon tarpeisiin suunniteltu korjaava hoitovoide. Voiteen runsas, mutta silti kevyen tuntuinen koostumus imeytyy ihoon helposti ja jättää ihon pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi koko päivän ajaksi.

10

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu huhtikuu 2016 2016 ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e ÉNERGIE DE VIE Pearly lotion

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF

WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF WE HAVEN T FOUND THE FOUNTAIN OF BUT WE MIGHT HAVE FOUND A FEW DROPS OF IT UUTTA KOLME TEHOKASTA KASVI KANTASOLUA * *Hoitovoiteessa TIEDE NURKKA Kantasolut ovat kasvin uudistumismoottori. Ne saavat kasvit

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME UUTUUS LIFTACTIV SUPREME PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen ON kliinisesti todistettu FAKTA PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen: NAISTEN TUNTEMA tosiasia Vichy Laboratorioiden tekemät tutkimukset ovat

Lisätiedot

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lehdistötiedote huhtikuu 2016 Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal Luxe Lancôme Arvioitu kuluttajahinta Grandiôse Liner 38,50 Grandiôse Extrême

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

ABSOLUE. Lancôme Absolue Precious Cells. Saatavilla viikolla 39/2009. Suosituskuluttajahinnat:

ABSOLUE. Lancôme Absolue Precious Cells. Saatavilla viikolla 39/2009. Suosituskuluttajahinnat: ABSOLUE PRECIOUS CELLS MERKITTÄVÄ LÄPIMURTO KANTASOLUTUTKIMUKSESSA TUTKIMUKSIN TODISTETTU: 6 PÄIVÄSSÄ IHO SAA TAKAISIN NUOREN IHON KALTAISEN EPIDERMIKSEN*. * IN VITRO -TESTIT IKÄÄNTYNEEN IHON KEINOIHOMALLILLA

Lisätiedot

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Merkittävä läpimurto kauneuden maailmassa Lancôme esittelee uudet tuotteet GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Lancôme Génifique-uutuudet Saatavilla

Lisätiedot

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Lehdistötiedote helmikuu UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Verraton uusi kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Tehokkaasti kosteuttava uutuustuote, joka silottaa

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

TEINT IDOLE ULTRA CUSHION, Peittävä ja pitkäkestoinen cushion -meikkivoide

TEINT IDOLE ULTRA CUSHION, Peittävä ja pitkäkestoinen cushion -meikkivoide Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu maaliskuu 2016 2016 TEINT IDOLE ULTRA CUSHION, Peittävä ja pitkäkestoinen cushion -meikkivoide TEINT IDOLE ULTRA CUSHION meikkivoide Kuusi sävyä: 010 Albatre 01

Lisätiedot

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris.

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. www.lorealparis.fi For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. Magique Magique L Oréal Paris n uusi meikkivoidekonsepti Täydellisestä nudevaikutelmasta tai kauniisti hohtavasta ihonsävystä mattapintaiseen

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA BEAUTY EVOLUTION YRITYS TUOTTEIDEN TAKANA Italialainen, Milanossa sijaitseva Cosmetics & Beauty Srl on kansainvälinen kosmetiikan

Lisätiedot

Oriflame toteuttaa unelmia

Oriflame toteuttaa unelmia Esite voimassa jaksoilla 4-7/0.0. 0..0 Oriflame toteuttaa unelmia Nyt on lasten vuoro. Osta Oriflame-tuotesetti, ja toteuta lapsen unelma joulusta. YOUR DREAMS OUR INSPIRATION TM ANNA KAUNEUTTA - ANNAT

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.com LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS. THE Skin Rebirth Issue

WWW.LOREALPARIS.com LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS. THE Skin Rebirth Issue WWW.LOREALPARIS.com LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS THE Skin Rebirth Issue Naiset hankkivat nykyään lapsia entistä vanhempina, joten heistä ei enää tule isoäitejä 50-vuotiaina. 50VUODEN IKÄ ON KUIN UUSI

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE the Shine Caresse issue DYNAMIC YOUNG SENSUAL FEMININE CHEEKY INNOCENT SURPRISING SHINY L Oréal Paris esittelee Shine Caressen, uuden

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection

Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection Tiedote Helmikuu 2011 Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection Italialaisen Diego dalla Palma - värikosmetiikkasarjan kesän 2012 raikkaat ja heleät trendisävyt luovat jo pelkällä olemassaolollaan

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ ELÄMÄ ON IHANAA......mutta myös vaativaa. Se on yhtä intensiivistä kuin inspiroivaakin; yhtä kiihkeää kuin täyttäkin. Uskomaton elämä, jonka

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

SENSAIN tarina. Juhlavuoden kunniaksi SENSAI haluaa tuoda eurooppalaisten naisten ulottuville jälleen jotain uutta ja ainutlaatuista.

SENSAIN tarina. Juhlavuoden kunniaksi SENSAI haluaa tuoda eurooppalaisten naisten ulottuville jälleen jotain uutta ja ainutlaatuista. SENSAIN tarina Ensimmäiset asiakkaat tutustuivat SENSAI-tuotteisiin 40 vuotta sitten Lontoossa. Sen jälkeen moni eurooppalainen nainen on vakuuttunut japanilaiseen kauneuskäsitykseen ja huipputeknologiaan

Lisätiedot

Natural Code Presentation 2011.01.07

Natural Code Presentation 2011.01.07 LUMENE LUMENE Excellent Future -ihonhoitosarja Natural Code Presentation 2011.01.07 Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni, LUMENE OY Erikoistutkija Riitta Puupponen-Pimiä, VTT Huhtikuu 2012

Lisätiedot

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER MÁDARA NATURAL SPF RANGE FOR FACE & BODY Ennennäkemättömät luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteet. Ylellinen koostumus. Korjaavia antioksidantteja. Tehokas

Lisätiedot

Ideoita aktiivisempaan ja terveempään elämäntapaan. www.lifestyleexpo.fi

Ideoita aktiivisempaan ja terveempään elämäntapaan. www.lifestyleexpo.fi Ideoita aktiivisempaan ja terveempään elämäntapaan. Ilma Raittiin ilman edut Edistää aivotoimintaa Vahvistaa vastustuskykyä Antaa enemmän vireyttä koko päivään Vähentää ahdistusta ja rauhoittaa mieltä

Lisätiedot

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

Arvosta ihoasi jo tänään. age

Arvosta ihoasi jo tänään. age Arvosta ihoasi jo tänään age Age Defy: ainutlaatuinen bioaktiivinen lähestyminen ikääntymisen merkkeihin ehkäisyyn. Et voi pysäyttää ikääntymistä, mutta voit hidastaa sitä. Taistele ikääntymistä vastaan

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat

EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat Lehdistötiedote tammikuu 2012 EXTRA-FIRMING -voiteet Ihon kiinteydestä vastaavat sidokset paljastuvat Vuonna 1978 Clarins toi markkinoille yli 40-vuotiaiden naisten ihonhoitotarpeisiin vastaavat Extra-

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi

Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi Johdanto Olen kirjoittanut tämän oppaan sinulle, joka otat ensiaskeleitasi ihonhoidossa ja kosmetiikan käytössä. Kirja sopii myös sinulle, joka jo hoidat ihoasi tai käytät meikkiä, mutta kaipaat lisäohjeita

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Lehdistötiedote kesäkuu 2017 ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Arvioidut kuluttajahinnat: Skin Oxygen

Lisätiedot

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013

DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Lehdistötiedote tammikuu 2013 DOUBLE SERUM tehohoito Pumppupullo 30 ml, suositushinta 88,80 euroa Myynnissä helmikuussa 2013 Clarins uudistaa jo klassikoksi muodostuneen, ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

hinnasto 146-164, S- XXXL+ 23,00 2406.010.01 Spring-Top vihreä Base 2406.010.05 Spring-Top valkoinen Base 23,00

hinnasto 146-164, S- XXXL+ 23,00 2406.010.01 Spring-Top vihreä Base 2406.010.05 Spring-Top valkoinen Base 23,00 Turun Riento peliasut hinnasto koodi tuote variaatio materiaali koko hinta BASKETBALL Top and shorts: 2406.010.01 Spring-Top vihreä Base 146-164, S- XXXL+ 23,00 2406.010.05 Spring-Top valkoinen Base 23,00

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Itsensä tunteminen ja johtaminen kurssi. Riitta Salomäki, osastonhoitaja, Otaniemi Kati Kauppala, vastaava fysioterapeutti, Töölö

Itsensä tunteminen ja johtaminen kurssi. Riitta Salomäki, osastonhoitaja, Otaniemi Kati Kauppala, vastaava fysioterapeutti, Töölö Itsensä tunteminen ja johtaminen kurssi Riitta Salomäki, osastonhoitaja, Otaniemi Kati Kauppala, vastaava fysioterapeutti, Töölö Hyvä arki Luennon tavoitteena on lisätä tietoa omaan hyvinvointiin vaikuttavista

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Uni ja lepo töissä sallittua vai kiellettyä?

Uni ja lepo töissä sallittua vai kiellettyä? Uni ja lepo töissä sallittua vai kiellettyä? 21.8.2014 Professori, KTT, Anu Valtonen Lapin yliopisto, Yhteiskuntatieteiden tiedekunta Tausta Tutkimusprojekti New Sleep Order Mitä on tapahtumassa unen ja

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS COLOR RICHE QUADS -LUOMIVÄRIT COLOR RICHE QUADS Kokeile kykyjäsi meikkitaiteilijana 4 värillä luot täydellisen silmämeikin L Oréal Paris n värisuunnittelija

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE ÖLJYN IHANA KOOSTUMUS Öljy on aina ollut tärkeä ainesosa kauneudenhoitotuotteissa. Nyt siitä on tehty hiustenhoidon ihmetuote,

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi The Perfect Skin Issue NO MORE BAD SKIN DAYS paranna ihosi laatua 20 30-vuotiaana iho on edelleen nuori, mutta se ei aina näytä täydelliseltä hektisessä

Lisätiedot

Tehtävät. tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8. Tunteet kehossani. ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus

Tehtävät. tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8. Tunteet kehossani. ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus Tehtävät tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8 1 Tunteet kehossani Kirjoita tai piirrä, missä seuraavassa listatut tunteet tuntuvat kehossasi ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus Mukailtu lähde: mielenterveystalo.fi

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue WWW.LOREALPARIS.FI For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi the nail care issue Todellinen kauneus alkaa kynsistä Naiset rakastavat kynsilakkoja ja kokeilevat rohkeasti kaikkia

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel ageloc Galvanic SPA -JÄRJESTELMÄT Ennennäkemätön edistysaskel Löydä vastaus nuorekkaamman ulkonäön salaisuuteen Oletko koskaan ihmetellyt, miksi jotkut ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta? Miksi joidenkin

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

ITSETUNTEMUS YKSI VAIKEIMMISTA ASIOISTA ON OLLA SE KUKA ON. SAMALLA SE ON YKSI PARHAISTA ASIOISTA. TEE RAUHA ITSESI KANSSA PÄHKINÄNKUORESSA

ITSETUNTEMUS YKSI VAIKEIMMISTA ASIOISTA ON OLLA SE KUKA ON. SAMALLA SE ON YKSI PARHAISTA ASIOISTA. TEE RAUHA ITSESI KANSSA PÄHKINÄNKUORESSA YKSI VAIKEIMMISTA ASIOISTA ON OLLA SE KUKA ON. SAMALLA SE ON YKSI PARHAISTA ASIOISTA. TEE RAUHA ITSESI KANSSA www.eeviminkkinen.fi ITSETUNTEMUS PÄHKINÄNKUORESSA Ihminen on herkkä ja tunteva olento Jokaisella

Lisätiedot

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA

Kauneutta sisältä. Hyvä olo kaunistaa WELLNESS ELÄMÄNTAPA Kauneutta sisältä Hyvä olo kaunistaa Onko tämä tuttua? Tiesitkö, että suurin osa maailman väestöstä on ylipainoisia, mutta huonosti ravittuja?? Tiesitkö, että ihmiset käyttävät päivittäiseen ruuanlaittoon

Lisätiedot

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI!

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! BLUE THERAPY ACCELERATED Blue Therapy 2015 Uskalla elää, aika on puolellasi BLUE THERAPY ACCELERATED SEERUMI Ennennäkemätöntä tehoa jo syntyneisiin ikääntymisen merkkeihin

Lisätiedot

LADYLIKE-syysmeikki 2014

LADYLIKE-syysmeikki 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 LADYLIKE-syysmeikki 2014 Ei kimmellystä, ei kimalletta. Yksi syksyn päätrendeistä on mattapintaisuus. Luonnolliset beigen ja ruskean sävyt kuuluvat syksyn väripalettiin. Mattapintaisuus

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2011

Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2011 Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2011 Painokelpoiset kuvat ladattavissa: Substral-aineistopankki http://holvi.artstudio.fi/transmeri/ Käyttätunnus ja salasana Transmerin kuluttajaneuvonnasta 0800 922

Lisätiedot

ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin.

ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin. Lehdistötiedote tammikuu 2012 ULTIMATE Ainutlaatuinen kauneus rakentuu sisältäpäin. SENSAIN uudessa Ultimate-ihonhoitosarjassa yhdistyvät ensimmäistä kertaa japanilainen koishimaru-silkki pyhästä sakura-kirsikkapuusta

Lisätiedot

Hyvän ateriarytmin sovittaminen harjoitusrytmiin. Sanni Virta ja Liisa-Maija Rautio

Hyvän ateriarytmin sovittaminen harjoitusrytmiin. Sanni Virta ja Liisa-Maija Rautio Hyvän ateriarytmin sovittaminen harjoitusrytmiin Ravintoasioissa urheilijoilla on usein eniten parantamisen varaa. Erityisesti arkisyömiseen tulisi panostaa Urheilijan fyysinen kehitys tapahtuu arkisen

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

KUIVA SILMÄ. Mikä on kuiva silmä? Miten silmän kuivuus ilmenee? Miksi silmä on kuiva?

KUIVA SILMÄ. Mikä on kuiva silmä? Miten silmän kuivuus ilmenee? Miksi silmä on kuiva? KUIVA SILMÄ Mikä on kuiva silmä? Normaalisti silmän pinta on kostea. Sitä verhoaa ohut kerros hyytelömäistä kyynelnestettä. Silmän pintaan erittyy jatkuvasti tätä voiteluainetta, joka on erilaista kuin

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot