Rollot 2019 Oulussa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Rollot 2019 Oulussa"

Transkriptio

1 Rollot 2019 Oulussa Seuratiedote 2/2019 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilölle

2 Tapahtuman yhteystiedot: Kotisivut Instagram Facebook rollotoulu2019 Rollot2019 Rollo-toimisto Paula Hyvälä arkisin klo Kilpailuvastaava Tommi Pulkkinen Oulun Uinti Oulun Uinti 1906 ry Pikkukankaantie Oulu arkisin klo Järjestäjällä on oikeus kaikkiin mahdollisiin muutoksiin. Mahdollisista muutoksista pyrimme tiedottamaan välittömästi.

3 Keväiset terveiset Oulusta! Talven selkä on taittunut ja mennään jo maaliskuussa. Kohta on jo kesä ja ROLLOT! Mitä olisikaan kesä ilman iloista ja riehakasta Rollo-tapahtumaa. Tapahtumaan ilmoittautuminen on parasta aikaa käynnissä. Olemmekin saaneet jo muutamalta seuralta ilmoittautumisia, mutta mukaan mahtuu vielä. Perushinnat ovat voimassa tämän kuun loppuun, sen jälkeen voimaan astuvat jälki-ilmoittautumishinnat ja peruutusehdot. Osa seuroista on ilmoittanut Rollo-toimistoon yhteyshenkilönsä/- henkilöidensä yhteystiedot ja näin saamme suunnattua seuratiedotteet suoraan heille. Niille seuroille, jotka eivät ole yhteyshenkilöään vielä ilmoittaneet, seuratiedote lähetetään loppuvuodesta 2018 OCTOsta otetun yhteystietotilanteen mukaan. Yhteystietoja kannattaa päivittää vielä kevään aikana Rollo-toimistoon. Näin taataan se, että seuroille lähetettävä info menee oikealle henkilölle.

4 Rollo tapahtuma Rollot on vuosittain järjestettävä suuri vuotiaiden nuorten uimareiden uintitapahtuma, johon odotetaan osallistujia uimaseuroista ympäri Suomen. Tapahtuma on kaksiosainen, sillä ensin perjantaista sunnuntaihin uidaan Rollo-uinnit ja sitten maanantaista eteenpäin on leiriosio. Tapahtuman järjestää Oulun Uinti 1906 ry yhteistyössä Suomen Uimaliiton ja Oulun kaupungin kanssa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki nuoret uimarit huolimatta siitä, alittavatko he aikarajoja kisoihin tai ovatko vähän nuorempia tai vanhempia kuin kisoihin osallistujat. Rollo-uinnit Rollo-uinnit ovat vuotiaiden tyttöjen ja vuotiaiden poikien vuoden tärkeimmät ja odotetuimmat uintikilpailut. Kilpailut uidaan viidessä jaksossa pe su kisajakso pe 7.6. klo 15.30, kisaverra klo kisajakso la 8.6. klo 9.30, kisaverra klo kisajakso la 8.6. klo kisaverra klo kisajakso su 9.6. klo 9.30, kisaverra klo kisajakso su 9.6. klo 15.30, kisaverra klo Joukkueenjohtajien kokous pidetään perjantaina 7.6. klo Säännöt edellyttävät jokaisen kilpailuun osallistuvan seuran edustajan läsnäoloa kokouksessa.

5 Rollo-uinnit uidaan Raksilan kaupunginosassa sijaitsevassa Oulun uimahallissa, Pikkukankaantie 3. Kisakäytössä on 8-ratainen 50m allas, joka on yksi Suomen parhaista ja nopeimmista kisa-altaista. Virallinen kilpailukutsu, lajijärjestys sekä aikarajat julkaistaan Suomen Uimaliiton kisasivulla Kisoihin voivat osallistua kaikki kisarajan alittaneet uimarit. Ne, jotka eivät kisarajoja alita, voivat päästä kokemaan kisatunnelmaa ilmoittautumalla 50m vapaauintiin, joka uidaan ilman aikarajoja. Tämän lisäksi kisajaksojen aikana on oheistoimintaa niille, jotka eivät kisoihin osallistu. Rollo-uinteja voi seurata myös kotikatsomoista, koska kaikki kisajaksot on nähtävissä reaaliaikaisesti LiveTimingin kautta. Rollo-uinteihin ilmoittautuminen tapahtuu Tempuksen kautta mennessä. Ilmoittautumismaksu 7 /startti maksetaan kootusti seuroittain Oulun Uinnin tilille FI Viestikenttään kirjoitetaan maksavan seuran nimi ja starttimäärä. Kilpailuista tiedotetaan tarkemmin Rollot 2019-kotisivuilla sekä Uimaliiton kisasivuilla.

6 Rollojen oheistoiminta Ohjattu oheistoiminta alkaa perjantaina suunnilleen samaan aikaan kuin ensimmäinen kilpailujakso, tällöin oheistoimintaa on vain majoituskoululla. Lauantaista lähtien oheistoimintoja on kisajaksojen aikana sekä uimahallilla että majoituskoululla. Oheistoimintoihin tulee ennakkoilmoittautua, ilmoittautumisohjeet tulevat seuraavassa seuratiedotteessa. Rollo-leiri Leiritoiminta alkaa maanantaiaamuna ja kestää keskiviikon puoleen päivään. Maanantaina aamu- ja iltapäivällä sekä tiistaina aamupäivällä on luvassa perinteisiä rastipistetoimintoja sekä kuivalla maalla että uimahallissa. Uimahallissa on mahdollisuus mm. uimahyppyihin, taitouintiopetukseen, WIBIT-vesiradalla seikkailemiseen jne. Muuta toimintaa on majoituskoululla sekä sen läheisyydessä sijaitsevalla Huuhkajapuiston ulkoilualueella. Luvassa on mm. erilaisia viestikisoja, pallopelejä, ryhmätehtäviä jne. Tiistai-iltapäivänä on vuorossa vesipalloturnaus. Ne, jotka eivät vesipalloturnaukseen osallistu, voivat seikkailla vielä Wibitillä tai vaikkapa treenata uimahyppyjä. Tiistai-iltana on tietysti perinteinen Rollo-disco majoituskoululla. DJ Jussi viihdyttää discoilevaa Rollo-joukkoa menevän musiikin tahdissa.

7 Keskiviikkoaamuna uidaan sitten iloinen ja riehakas viestikarnevaali. Tänä vuonna karnevaalin teemana on Suurta urheilujuhlaa. Huomioittehan viestikarnevaaliasuja suunnitellessanne sen, että asut eivät sotke allasta eikä niistä irtoa mitään. Kaikenlaiset vaipat, paperit, veteen liukenevat maalit jne ovat ehdottomasti kiellettyjä. Viestikarnevaalin jälkeen pidetään vielä pienimuotoiset päättäjäiset jolloin leiriläiset pääsevät vielä karkeloimaan vedessä ennen kotiin lähtöä. Päättäjäisissä suoritetaan myös viestikarnevaalien palkitsemiset. Ilmoittautuminen Rolloille Ilmoittautuminen Rollo-tapahtumaan tehdään ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomake löytyy kotisivuilta Lomake palautetaan sähköisesti mennessä. Ilmoitetut määräajat ovat sidonnaisia Oulun Uinnin ja majoituskoulun väliseen sopimukseen ja tämän vuoksi ilmoitetuista päivämääristä pidetään kiinni. Seurat ilmoittavat kerralla koko joukkueen tiedot, yksittäisiä perheiltä suoraan tulevia ilmoittautumisia emme huomioi. Huomioittehan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja ilmoittautumisen peruuttaminen tapahtuu alla mainittujen ehtojen mukaisesti. Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy Tuona aikana passien hinnat ovat tässä tiedotteessa mainitut. Tilatut passit laskutetaan seuroilta jälkeen. Pieniä muutoksia ilmoittautumisiin (nimen muutos, erityisruokavaliotieto, t-paidan kokotieto) voi tehdä kuluitta saakka. Passien määrää ei kuitenkaan voi kuluitta muuttaa jälkeen, vaan mahdolliset peruutukset tai lisäykset käsitellään myöhemmin kerrottavien ehtojen (peruutus sekä jälki-ilmoittautuminen) mukaisesti.

8 Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tehdä , tällöin kuitenkin passien hinnat ovat 15 kalliimmat kuin alla ilmoitetut hinnat tehdyissä peruutuksissa Rollo-passeista veloitetaan toimistomaksuna 50 /passi, loppusumma palautetaan maksajalle jälkeen tehdyistä peruutuksista emme voi palauttaa maksua lainkaan.

9 Passit 2019 PASSI HINTA SISÄLTÄÄ A-passi (Rollo-passi) perjantaikeskiviikko B-passi (Kisapassi) perjantai-sunnuntai C-passi (Leiripassi) sunnuntaikeskiviikko Koulumajoituksen luokkahuoneessa (mukana oltava oma patja ja petivaatteet) - Ruokailut perjantai päivällinen ja iltapala lauantai-tiistai aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala keskiviikko aamupala ja lounas - Rollo-tuotepaketin - Oheis- ja leiritoiminnot Koulumajoituksen luokkahuoneessa (mukana oltava oma patja ja petivaatteet) - Ruokailut perjantai päivällinen ja iltapala lauantai aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala sunnuntai aamupala ja lounas - Rollo-tuotepaketin - Oheistoiminnot kisojen aikana Koulumajoituksen luokkahuoneessa (mukana oltava oma patja ja petivaatteet) - Ruokailut sunnuntai päivällinen ja iltapala maanantai-tiistai aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala keskiviikko aamupala ja lounas - Rollo-tuotepaketin - Leiritoiminnot

10 H-passi (Huoltaja-passi, ilman Rollotuotepakettia) perjantaikeskiviikko HUOM! Tämä passi on tarkoitettu vain valmentajille/huoltajille, ei uimareille. Halutessanne Rollotuotepaketin huoltajalle/valmentajalle, varatkaa A-passi. Sisältää: - Koulumajoituksen luokkahuoneessa (mukana oltava oma patja ja petivaatteet) - Ruokailut perjantai päivällinen ja iltapala lauantai-tiistai aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala keskiviikko aamupala ja lounas - Oheis- ja leiritoiminnot Extra-passi torstai-perjantai HUOM! Tämä passi on tarkoitettu vain A-, B-, tai H-passin lunastaville henkilöille. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sisältää: - Koulumajoituksen luokkahuoneessa (mukana oltava oma patja ja petivaatteet) - Ruokailut torstai päivällinen Oulun Uimahallilla perjantai aamupala ja lounas majoituskoululla

11 E-passi Kaukaa tulevilla Rollolaisilla on mahdollisuus lunastaa Extra-passi, joka oikeuttaa majoittumaan koululle jo torstaina iltapäivällä. Tämän lisäksi passi sisältää torstain päivällisen (Oulun Uimahallilla), perjantain aamupalan ja lounaan (majoituskoululla) sekä verryttelymahdollisuuden perjantaina puolen päivän jälkeen, ennen virallista kisaverraa. Mikäli joukkue haluaa käydä uimassa jo torstai-iltana tai perjantaina aamupäivällä, tulee heidän maksaa itse itsensä sisään Oulun Uimahalliin. Mitään varattuja ratoja ei ole, vaan uida voi vapaina olevilla radoilla. Mikäli haluatte tehdä ratavarauksen, niin voitte olla yhteydessä Oulun Kaupungin liikuntapalveluihin liikuntakoordinaattori Riikka Matikaiseen. Huomioitavaa on myös se, että oleskelu koululla torstai-iltana ja perjantaina on rajoitettua, koska koululla on käynnissä tapahtuman järjestelyt. Majoitus ja ruokailut Kaikki passin lunastaneet uimarit huoltajineen tullaan majoittamaan samalle koululle. Käytössä on Kastellin monitoimitalo (Sairaalanrinne 5), joka on noin 1,8 km päässä Oulun Uimahallilta. Vaikka koulu on iso ja sinne mahtuu suuri määrä majoittujia, niin toivomme, että saisimme isoilta seuroilta ilmoittautumiset varsinaisen ilmoittautumisajan puitteissa. Koululta on turvallinen kävelyreitti kevyenliikenteenväylää pitkin Oulun Uimahallille. On kuitenkin huomioitava, että uimahallin vieressä olevalla Ouluhallilla on tuolloin käynnissä iso remontti, ja sen vuoksi reitti uimahallille ohjataan poikkeuksellisesti Ouluhallin parkkipaikan kautta takaa eikä hallin edestä. Tämä reitti tullaan merkitsemään opastein ja ohjeemme on se, että osallistujat käyttävät tätä reittiä.

12 Majoittuminen tapahtuu koululuokissa ja jokaisen majoittujan tulee ottaa mukaansa makuualusta/patja (max. 80cm patja/yöpyjä) sekä peitto ja tyyny. Pyrimme järjestämään jokaiselle seuralle oman luokkatilan, mutta pienten ryhmien kohdalla voi olla mahdollista, että luokkatila jaetaan jonkun toisen ryhmän kanssa. Myös kaikki ruokailut tapahtuvat majoituskoululla. Ruokailut tullaan porrastamaan siten, että jokaisella ryhmällä on oma tietty aika, jolloin ruokailu tapahtuu. Näitä aikatauluja tulee kunnioittaa ja noudattaa, jotta ruokailutapahtuma tapahtuu joustavasti ja sujuvasti. Erityisruokavaliot otetaan huomioon, kun niistä ilmoitetaan etukäteen tapahtuman järjestäjän ilmoittamaan määräaikaan mennessä. Määräajan päättymisen jälkeen järjestäjä ei voi taata sitä, että erityisruokavaliot voidaan toteuttaa. Majoituskoululla on käytössä seurakohtainen 50 majoituspantti. Siivouspantti laskutetaan seuroilta toukokuun aikana ja se palautetaan, kun luokkatilat luovutetaan tapahtuman jälkeen siisteinä ja ehjinä. Mahdolliset ikivallat (sotkemiset, rikkoutumiset tms.) tullaan perimään luokassa majoittuneelta seuralta erikseen aiheutuneiden korjauskulujen mukaan. Myös yleisissä tiloissa mahdollisesti tapahtuvat ilkivallan teot voidaan todentaa koululla olevalla kattavalla valvontakamerajärjestelmällä ja tekijä on korvausvelvollinen.

13 Rollo-tuotepaketti ja Rollo-ranneke Jokainen passin lunastanut saa Rollo-rannekkeen, joka tulee pitää aina mukana. Tämä ranneke toimii pääsylippuna ruokailuihin, majoituskoululle sekä tapahtumiin. Mikäli kadotat rannekkeesi tapahtuman aikana, perimme uudesta rannekkeesta 5 maksun. Huomioittehan, että vararannekkeita on rajoitettu määrä. Voimassa olevien sääntöjen mukaan ranneketta saa halutessaan pitää myös kisastartin aikana. Rollo-tuotepaketti pitää sisällään pussukan, t-paidan, putkihuivin sekä uimalakin. T-paitojen kokolajitelma on: 90/100 XS XL 110/120 S XXL 130/140 M XXXL 150/160 L XXXXL Kaikki muutokset paketin sisältöön ovat mahdollisia. Rollo-tuotteiden ennakkomyynti Kilpailijat, jotka eivät lunasta Rollo-passia, voivat tilata Rollo-tuotteita ennakkoon Rollo-toimistosta. Tuotteita on myynnissä rajoitettu erä ja tuotetilaus tulee tehdä viimeistään Sitovat tilaukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@rollot2019.fi

14 Tilatut tuotteet voi noutaa Oulun Uimahallilta kisakansliasta kisajaksojen aikana. Tuotteet maksetaan noudettaessa joko käteisellä tai kortilla. Kuvat Rollo-tuotteista löytyvät Rollojen kotisivuilta. Rollo-uimalakki: 10 Rollo t-paita: 15 Rollo-pussukka: 10 Putkihuivi: 7 Koko paketti (uimalakki+t-paita+pussukka+putkihuivi): 35 Rollo-ranneke: 2 /kpl tai 5 /3 kpl Huom! Myynnissä olevat Rollo-rannekkeet ovat väriltään erilaiset kuin passin lunastavilla, joten niillä ei pääse majoituskoululle tai ruokailuihin. Ryhmän ohjaajat/huoltajat Rolloihin osallistuvilla uimareilla tulee olla mukanaan vähintään yksi (1) täysi-ikäinen huoltaja jokaista kymmentä (10) uimaria kohden. Ryhmän huoltajat ovat vastuussa ryhmästä koko tapahtuman ajan, myös oheis- ja leiritoiminnoissa. Järjestäjällä on oikeus evätä ryhmän majoittuminen koululle, mikäli huoltajia ei ole tarpeeksi. Toivoisimme seurojen miettivän jo etukäteen myös sitä mahdollisuutta, että miten huoltajakuvio hoidetaan jos ryhmän mukana oleva huoltaja joutuu jostain syystä (esim. oma sairastuminen tms.) poistumaan paikalta kesken tapahtumaa.

15 Alustava aikataulu Kaikki muutokset alustavaan aikatauluun ovat mahdollisia. Rollot 2019-tapahtuma alkaa perjantaina 7.6. koululle majoittumisella. Kilpailut käynnistyvät perjantain iltajaksolla. Niille, jotka eivät kisoihin osallistu, on tarjolla oheistoimintaa. Leiriosuus alkaa maanantaina ja tapahtuma päättyy keskiviikkona Perjantai Koulun ovet avautuvat majoittujille Majoituskoulu Joukkuuenjohtajien kokous Oulun Uimahalli Kisaverra Oulun Uimahalli Avajaiset Oulun Uimahalli Rollo Uintien 1. kisajakso Oulun Uimahalli Oheistoimintaa Majoituskoulu Päivällinen porrastetusti Majoituskoulu Iltapala porrastetusti Majoituskoulu Ohjaajainfo Majoituskoulu/auditorio Hyvää yötä kaikille Majoituskoulu Lauantai Aamupala porrastettuna Majoituskoulu Kisaverra Oulun Uimahalli Rollo Uintien 2. kisajakso Oulun Uimahalli Oheistoimintaa Lounas porrastetusti Majoituskoulu Kisaverra Oulun Uimahalli Rollo Uintien 3. kisajakso Oulun Uimahalli Oheistoimintaa Päivällinen porrastetusti Majoituskoulu Iltapala porrastetusti Majoituskoulu Ohjaajainfo Majoituskoulu/auditorio Hyvää yötä kaikille! Majoituskoulu Sunnuntai Aamupala porrastettuna Majoituskoulu Kisaverra Oulun Uimahalli Rollo Uintien 4. kisajakso Oulun Uimahalli

16 Oheistoimintaa Lounas porrastetusti Majoituskoulu Kisaverra Oulun Uimahalli Rollo Uintien 5. kisajakso Oulun Uimahalli Oheistoimintaa Päivällinen porrastetusti Majoituskoulu Iltapala porrastetusti Majoituskoulu Ohjaajainfo Majoituskoulu/auditorio Hyvää yötä kaikille! Maanantai Aamupala porrastetusti Majoituskoulu Leiritoimintaa Lounas porrastetusti Majoituskoulu Leiritoimintaa Päivällinen porrastetusti Majoituskoulu Vapaa-aikaa Iltapala porrastetusti Majoituskoulu Ohjaajainfo Majoituskoulu Hyvää yötä kaikille! Tiistai Aamupala porrastetusti Majoituskoulu Leiritoimintaa Lounas porrastetusti Majoituskoulu Vesipalloturnaus Uimahalli Mahdollisuus uintiin Uimahalli Päivällinen porrastetusti Majoituskoulu Disco Majoituskoulu Iltapala Majoituskoulu Ohjaajainfo Majoituskoulu Hyvää yötä kaikille! Keskiviikko Aamupala porrastetusti Majoituskoulu Viestikarnevaali Uimahalli Päättäjäiset Uimahalli Lounas porrastetusti Majoituskoulu Luokkien siivoaminen ja kotiin lähtö Majoituskoulu Hiljaisuus laskeutuu majoituskoululle

17 Tiedottaminen Rollot 2019-tapahtuman tärkein tiedottamiskanava on sähköposti, jonka kautta toimitetaan nämä sähköposteilla toimitettavat seuratiedotteet. Siksi onkin tärkeää, että ilmoitatte järjestäjälle sähköpostiosoitteen, johon seuranne tiedotteet laitetaan. Tiedotteet löytyvät myös tapahtuman kotisivuilta joka on toinen tärkeä tiedotuskanava. Kotisivut avataan Seuraathan meitä tämän lisäksi myös sosiaalisessa mediassa ja vierailethan Suomen Uimaliiton Rollo-kisasivuilla. Itse tapahtuman aikana tiedottaminen tapahtuu iltaisin järjestettävissä ohjaajainfoissa sekä WhatsApp-sovelluksen kautta. Laitattehan ilmoittautumislomakkeeseen ainakin yhden tapahtumaan osallistuvan huoltajan puhelinnumeron, niin saamme lisättyä hänet jakelulistalle.

18 Yleistä tietoa Kaikilla niillä kilpailijoilla ja leiriläisillä, joilla on voimassa oleva Suomen Uimaliiton vakuutuksellinen kilpailulisenssi, Blue Card, ovat vakuutettuja kilpailun, leirin ja niihin välittömästi liittyvien matkojen aikana. Mikäli voimassa oleva Blue Card on vakuutukseton tai uimarilla ei ole Blue Cardia, on hänen huolehdittava itse vakuutusturvastaan. Uimaliiton Vesipeto Blue Card -vakuutus ei ole voimassa tapahtumassa. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus tehdä tarvittavia muutoksia järjestelyihin, ohjelmaan, aikatauluihin jne jos tapahtuman järjestelyt sitä edellyttävät. Muutoksista tiedotetaan mahdollisimman nopeasti kotisivuilla tai sähköpostilla. Seuraava seuratiedote ilmestyy huhti-toukokuussa 2019!

Rollot 2019 Oulussa

Rollot 2019 Oulussa Rollot 2019 Oulussa 7.-12.6.2019 Seuratiedote 1/2019 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilölle Tapahtuman yhteystiedot: Kotisivut Rollo-toimisto Paula Hyvälä 040 532 3813 arkisin klo 8.30-14.00 info@rollot2019.fi

Lisätiedot

Rollot 2019 Oulussa

Rollot 2019 Oulussa Rollot 2019 Oulussa 7.-12.6.2019 Seuratiedote 3/2019 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilölle Tapahtuman yhteystiedot: Kotisivut Instagram Facebook rollotoulu2019 Rollot2019 Rollo-toimisto Paula Hyvälä 040

Lisätiedot

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE!

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI 8. 13.6.2012 ROLLO UINNIT 8. 10.6.2012 TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! PUS PoPy Suomen Uimaliitto KU PTU 2 Rollo leirin yhteystiedot: Minna

Lisätiedot

ROLLOT 2018 LAHDESSA

ROLLOT 2018 LAHDESSA ROLLOT 2018 LAHDESSA 8.-13.6.2018 Seuratiedote 1/2018 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille TERVETULOA LAHTEEN, AINUTLAATUISEEN MILJÖÖSEEN! Rollot 2018 -tapahtuman järjestävät: Lahden Uimaseura yhdessä

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

ROLLOT 2016 TAMPERE. Seuratiedote nro 2/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille

ROLLOT 2016 TAMPERE. Seuratiedote nro 2/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille ROLLOT 2016 TAMPERE Seuratiedote nro 2/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille Tampereen Uinnin Tuki ry on kahden tamperelaisen uimaseuran (Uinti Tampere ja TaTU Tampere) muodostama seurayhtymä. Yhteisvoimin

Lisätiedot

ROLLOT 2017 HYVINKÄÄLLÄ

ROLLOT 2017 HYVINKÄÄLLÄ ROLLOT 2017 HYVINKÄÄLLÄ 9.-14.6.2017 Seuratiedote 2/2017 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille Kaikkien aikojen ensimmäiset Rollo-uinnit järjestettiin Hyvinkäällä vuonna 1987. Nyt Rollot palaavat Hyvinkäälle!

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

ROLLOT 2016 TAMPERE. Seuratiedote nro 1/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille

ROLLOT 2016 TAMPERE. Seuratiedote nro 1/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille ROLLOT 2016 TAMPERE Seuratiedote nro 1/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille Tampereen Uinnin Tuki ry on kahden tamperelaisen uimaseuran (Uinti Tampere ja TaTU Tampere) muodostama seurayhtymä. Yhteisvoimin

Lisätiedot

Rollo-info. Rollo-kilpailut

Rollo-info. Rollo-kilpailut Rollo-info 2.2.2017 Rollo-kilpailut 9.-11.6.2017 Rollo-uinnit uidaan 9.-11.6. Hyvinkään Sveitsin ulkouimalassa 50m altaalla. Kilpailuihin voivat osallistua 10-12-vuotiaat tytöt ja 11-13-vuotiaat pojat.

Lisätiedot

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 Hei, olet osallistumassa Rolloille Oulussa 12. 17.6. Tässä sinulle leirikirje, joka sisältää lisätietoja tapahtumasta. Rollot koostuvat kahdesta osasta: kilpailuista ja leiristä.

Lisätiedot

ROLLOT 2011 OULU SEURATIEDOTE 2 / 2011 ROLLO LEIRI 10. 15.6.2011 ROLLO UINNIT 11. 12.6.2011 TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE!

ROLLOT 2011 OULU SEURATIEDOTE 2 / 2011 ROLLO LEIRI 10. 15.6.2011 ROLLO UINNIT 11. 12.6.2011 TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! ROLLOT 2011 OULU SEURATIEDOTE 2 / 2011 ROLLO LEIRI 10. 15.6.2011 ROLLO UINNIT 11. 12.6.2011 TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! Oulun Uimaseura ry Suomen Uimaliitto Oulun Uimarit 73 2 Rollo leirin

Lisätiedot

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin Pori International Swimming Classic 25.-26.5.2019 Porin uimaseura kutsuu liittosi tai seurasi ensimmäiseen Pori International Swimming Classic

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.1.2019 LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin tekee toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä KILPAILUKUTSU Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut 8. 10.12.2017 Jyväskylässä JÄRJESTÄVÄ SEURA Swimming Jyväskylä ry PAIKKA Vesiliikuntakeskus Aalto Alvari, Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä SÄÄNNÖT

Lisätiedot

ENSIAPU HÄTÄILMOITUS. Ennen kuin teet hätäilmoituksen. 1. Selvitä, mitä on tapahtunut ja missä olet

ENSIAPU HÄTÄILMOITUS. Ennen kuin teet hätäilmoituksen. 1. Selvitä, mitä on tapahtunut ja missä olet ROLLO-OPAS ENSIAPU HÄTÄILMOITUS Ennen kuin teet hätäilmoituksen 1. Selvitä, mitä on tapahtunut ja missä olet Onko kysymyksessä onnettomuus vai sairauskohtaus? Onko potilas hereillä tai herätettävissä?

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT

YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT YHDISTETYT SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT Tervetuloa 24. 28.3.2016 Suomen Uimaliiton ja Helsingfors Simsällskapin järjestämiin Suomen mestaruuskisoihin, nuorten SM-kisoihin ja vammaisuinnin SM-kisoihin Mäkelänrinteen

Lisätiedot

ROLLOT 2017 HYVINKÄÄLLÄ

ROLLOT 2017 HYVINKÄÄLLÄ ROLLOT 2017 HYVINKÄÄLLÄ 9.-14.6.2017 Seuratiedote 4/2017 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille Kaikkien aikojen ensimmäiset Rollo-uinnit järjestettiin Hyvinkäällä vuonna 1987. Nyt Rollot palaavat Hyvinkäälle!

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

Kevätkauden 2013 harjoitusohjelma: Vko 1

Kevätkauden 2013 harjoitusohjelma: Vko 1 Kevätkauden 2013 harjoitusohjelma: Vko 1 Maanantai VAPAA Tiistai VAPAA Perjantai Karhula 17-19 Leiri uinti Lauantai Katariina 9-11 Leiri uinti Lauantai Mussalon luola 14-15.30 Leiri Keppijumppa Lauantai

Lisätiedot

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään!

SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1. Tervetuloa Jyväskylään! SUOMEN VOIMISTELUPÄIVÄT 2009 Infokirje #1 Tervetuloa Jyväskylään! 30-vuotista taivaltaan juhlivalla Jyväskylän Voimistelijat 79 ry -seuralla on ilo ja kunnia kutsua koko voimisteluväki Suomen Voimistelupäiville

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 3

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 3 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 3 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE ROLLOTIEDOTE NRO 3 SISÄLTÄÄ KAIKKEA VIIMEHETKEN TÄRKEITÄ

Lisätiedot

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita Ouluun Rolloilemaan!

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita Ouluun Rolloilemaan! ROLLO-OPAS Leirivala Rollot 2019 Minä Rollo-leiriläinen 2019 lupaan tehdä kaikkeni edistääkseni hyvää leirihenkeä. Lupaan myös noudattaa yhteisiä sääntöjä ja tehdä kaikkeni, että kaikille tulisi onnistunut

Lisätiedot

Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun!

Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun! Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun! Naperoleiri 2019 valmistelut ovat käynnissä täydellä tohinalla. Tästä kirjeestä löydät tietoa muun muassa ilmoittautumisesta, kannustusväen majoitusmahdollisuuksista

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open KILPAILUKUTSU Nurtzi Open www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 11.4.2015 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja- ja

Lisätiedot

IKM-uinneissa noudatetaan Suomen Uimaliiton antamia mestaruuskilpailusääntöjä sekä järjestävän seuran antamia ohjeita.

IKM-uinneissa noudatetaan Suomen Uimaliiton antamia mestaruuskilpailusääntöjä sekä järjestävän seuran antamia ohjeita. Kilpailuohjeet 1( 5) KILPAILUOHJEET IKÄKAUSIMESTARUUS UINTEIHIN 1.-3.12.2017 VAASASSA IKM-uinneissa noudatetaan Suomen Uimaliiton antamia mestaruuskilpailusääntöjä sekä järjestävän seuran antamia ohjeita.

Lisätiedot

ROLLOT 2016 TAMPERE. Seuratiedote nro 4/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille

ROLLOT 2016 TAMPERE. Seuratiedote nro 4/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille ROLLOT 2016 TAMPERE Seuratiedote nro 4/2016 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilöille Tampereen Uinnin Tuki ry on kahden tamperelaisen uimaseuran (Uinti Tampere ja TaTU Tampere) muodostama seurayhtymä. Yhteisvoimin

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 Hei jalkapalloleiriläinen ja leiriläisen vanhempi! Tervetuloa jalkapalloleirille 1. - 3.7. Leirille on ilmoittautunut yli neljäkymmentä innokasta jalkapalloilijaa. Tässä

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2017 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2017 Aika: Lauantai 1.4.2017 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

Vattenfall Seuracup 2015

Vattenfall Seuracup 2015 Vattenfall Seuracup 2015 Giga-sarjan finaali Varkaudessa 29.8.2015 Suomen Urheiluliitto on myöntänyt Vattenfall Seuracupin Giga-sarjan finaalin järjestämisoikeuden Varkauden Kenttä-Veikoille. Giga-sarjan

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2

KILPAILUKUTSU. Ambassador Cup. Nurtzi Open vol 2 KILPAILUKUTSU Ambassador Cup Nurtzi Open vol 2 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 14.11.2015 Paikka: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Sarjat: Otteluliiga

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23.-27.7.2018 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 27.5.2014 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013 UINNIN MESTARUUSKILPAILU- JA IKÄKAUSISÄÄNNÖT 2 Uinnin mestaruuskilpailut 1 SUOMEN UIMALIITON MESTARUUSKILPAILUSÄÄNNÖT 1 Mestaruuskilpailut uinnissa Mestaruuskilpailuja

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 16.2.2018 MUODOSTELMALUISTELUN KANSALLISET SARJAT, 3. KILPAILU JA SM-NOVIISIEN HOPEAFINAALI Naantalin VG-62 Taitoluistelulla on ilo kutsua STLL:n jäsenseurojen kansallisten sarjojen 3. kilpailuun

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Yksin- ja pariluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja -juniorien SM-kilpailut

Kilpailukutsu. Yksin- ja pariluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja -juniorien SM-kilpailut Kilpailukutsu Yksin- ja pariluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja -juniorien SM-kilpailut 2018 15.-17.12.2017 Helsingin Luistelijat ry kutsuu SM-loppukilpailupaikan lunastaneet luistelijat yksin- ja

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23-27.7.2012 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskus, Silokalliontie 160, Kullaa A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskuksessa

Lisätiedot

Tämän lisäksi ohjaaja täyttää ryhmäilmoittautumislomakkeen, joka lähetetään Mona Skovsgaardille osoitteeseen ms@dgi.dk sekä omalle järjestölle.

Tämän lisäksi ohjaaja täyttää ryhmäilmoittautumislomakkeen, joka lähetetään Mona Skovsgaardille osoitteeseen ms@dgi.dk sekä omalle järjestölle. BARNLEK-TIEDOTE 18.1.2011 Lasten pohjoismainen kansantanssi- kansanmusiikkitapahtuma BARNLEK 2011 järjestetään 13. 17.7. Tanskan Skivessä. BARNLEK järjestetään kolmen vuoden välein eri pohjoismaissa. Suomalaiset

Lisätiedot

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen

Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Porvoon nyrkkeilyseura ry. Meritullinkatu 3-7, 06100 Porvoo yhteyshenkilö: Karre Anttonen e-mail: karre@pons.fi puh: 050 46 44 587 Kilpailukutsu nuorisonyrkkeilypäiville 20.-21.4.2013 Porvooseen Kutsumme

Lisätiedot

OULU SKATE 8 9.12.2012

OULU SKATE 8 9.12.2012 ry KILPAILUKUTSU 19.10.2012 OULU SKATE 8 9.12.2012 ry kutsuu seuranne STLL:n rekisteröityneitä ja lisenssin lunastaneita luistelijoita kutsukilpailuun Linnanmaan jäähalliin 8.-9.12.2012. KILPALUSARJAT

Lisätiedot

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 1.-2.4.2017 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00

Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Lähtö linja-autoasemalta, tilausajolaiturilta to 9.6 klo 6.30, Savon Linjan bussilla. Auton pakkaaminen alkaa klo 6.00 Iso tapahtuma! 850 joukkuetta, 6538 passia 300 pelikenttää, n. 5000 peliä 100 000

Lisätiedot

Ohjelma Palkitsemistilaisuus kokoushuoneessa Sisäpuisto / luento vanhemmille

Ohjelma Palkitsemistilaisuus kokoushuoneessa Sisäpuisto / luento vanhemmille Seuratiedote 4/2018 1.9. syyskauden avaus Koko seuran yhteisiä syyskauden avajaisia vietetään lauantaina 1.9. SuperPark Vantaassa osoitteessa Tammiston kauppatie 13. Ohjelmassa on mm. edellisellä kaudella

Lisätiedot

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI POWER CUP 2015 INFOPAKETTI JyLe lähtee Vaasan Power Cupiin 14 joukkueen voimin. Tähän infopakettiin on koottu tärkeimmät ajat, paikat ja yhteystiedot sekä listattu yleisiä ohjeita turnausta varten. Viimehetken

Lisätiedot

XIX Baltic Sea Junior 3.-4.1.2015

XIX Baltic Sea Junior 3.-4.1.2015 Vantaan Lentopallo ry Baltic Sea Junior 2015 3.-4.1.2015 Turnaustiedote 1 (5) versio 1.1 29.12.2014 XIX Baltic Sea Junior 3.-4.1.2015 Turnaustiedote Sisällysluettelo 1.SAAPUMINEN JA MAJOITUS... 2 2.RUOKAILU...

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 10.9.2013

KILPAILUKUTSU 10.9.2013 KILPAILUKUTSU 10.9.2013 Tappara ry / Taitoluistelu www.tappara.fi/taitoluistelu Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 1. valintakilpailu 11.-13.10.2013,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi!

Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Tervetuloa mukaan toimitsijaksi! Miksi omia kisoja järjestetään? Omat kisat ovat nuorimmille uimareille helppo aloitus kisailun maailmaan tuttu ympäristö, jolloin kisajännitys on vähän pienempi. Ulkopuolisten

Lisätiedot

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM Lasten ja nuorten Noin Seitsemän Veljeksen Cup 5.11.2011 ja Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM 2011 5.-6.11.2011 (Kuvat Heikki Liukkonen) LASTEN JA NUORTEN NOIN SEITSEMÄN VELJEKSEN CUP 5.11.2011 TAEKWONDON

Lisätiedot

Yksin- ja muodostelmaluistelun Lohko 3, 2. lohkokilpailu

Yksin- ja muodostelmaluistelun Lohko 3, 2. lohkokilpailu Yksin- ja muodostelmaluistelun Lohko 3, 2. lohkokilpailu kutsuu STLL:n jäsenseurojen rekisteröityjä ja kilpailulisenssin kaudelle 2018-2019 lunastaneita yksinluistelijoita ja muodostelmaluistelujoukkueita,

Lisätiedot

Seuraleiri

Seuraleiri Seuraleiri 2018 31.8.- 2.9.2018 Seuraleirikirje Seuramme lähtee jälleen vuoden tauon jälkeen seuraleirille Kisakallion leirikeskukseen. Kisakallio sijaitsee Lohjalla, Turuntien läheisyydessä noin 40 minuutin

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

Sitova ilmoittautumiskaavake...

Sitova ilmoittautumiskaavake... Sitova ilmoittautumiskaavake... Palautettava järjestäjälle Osallistumismaksut ja osallistujapassit Yhteisön nimi: Yhteyshenkilö (nimi, puhelinnumero ja sähköposti): Osallistumismaksu tapahtumaan on 10

Lisätiedot

Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien EM-kilpailut 10.-17.7.2016 Vantaa Ilmoittautumislomake

Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien EM-kilpailut 10.-17.7.2016 Vantaa Ilmoittautumislomake Henkilötiedot Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien E-kilpailut Sukunimi: Etunimi: ies ainen Syntymäaika: / / (pp/kk/vv) Pyörätuolin käyttäjä: Kyllä Ei Tarvitsen apua liikkumiseen: Kyllä Ei Ruoka-aineallergiat/ruokavalio:

Lisätiedot

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu, Lohko 1 ja 2

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu, Lohko 1 ja 2 Vantaa 6.10.2019 Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu, Lohko 1 ja 2 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry kutsuu STLL:n jäsenseurojen rekisteröityjä ja kilpailupassin kaudelle 2019-2020

Lisätiedot

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU KONTIOLAHDEN URHEILIJAT toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi ampumahiihdon veteraanien 21. mestaruuskilpailuihin. Ensimmäisen kerran tapahtuma on järjestetty

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU KONTIOLAHDEN URHEILIJAT toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi ampumahiihdon veteraanien 21. mestaruuskilpailuihin. Ensimmäisen kerran tapahtuma on järjestetty

Lisätiedot

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009

Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Suomen ITF Taekwon-do ry ja Aitoon Taekwon-do ry järjestävät Juniori- ja joukkuekilpailut 17.10.2009 sekä lasten kilpailut 18.10.2009 Kilpailupaikka: Pälkäneen Yhteiskoulu, Koulutie 13, 36600 Pälkäne Kilpailut

Lisätiedot

UIMAHYPYT KEVÄÄLLÄ 2019 Lasten harrastusryhmät

UIMAHYPYT KEVÄÄLLÄ 2019 Lasten harrastusryhmät UIMAHYPYT KEVÄÄLLÄ 2019 Lasten harrastusryhmät Lasten harrastusryhmiin voivat ilmoittautua vain hyppääjät, joille tätä tasoa on suositeltu ilmoittautumisten infoviestissä. Nuorten harrastusryhmistä on

Lisätiedot

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna)

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) 6.2.2016 HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) 7.2.2016 SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) Lauantaina 6.2. henkilökohtainen sprinttikilpailu (karsinnat ja loppukilpailut)

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti)

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti) KILPAILUOHJEET: KILPAILUJEN AIKATAULU Pe 30.3. Klo 17.00 Klo 19.00 Lehdistötilaisuus: hiihtostadionin lehdistökeskus Joukkueenjohtajien kokous: Kainuun Ammatti-instituutti La 31.3. Klo 09.45 Klo 10.00

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet)

YAG-INFO. KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) YAG-INFO KULJETUS (JKU-reissupaketin ottaneet) Bussi lähtee perjantaina monnarin parkkipaikalta klo 7.15. Ensimmäiset viestilajit alkavat jo Espoossa klo 12.00. Bussi ei jää mukaan tänä vuonna, koska majoitus

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella

Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Yhressä hyvä tuloo! - neljä aktiivista päivää Seinäjoella Torstai 5.6. Bocciaturnaus Seinäjoen Monitoimihallissa, os. Pullerintie 4 Perjantai 6.6. 12.00 Veteraanien petankin TUL:n mestaruuskilpailu, Seinäjoen

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy Kausitiedote Seuraava kausitiedote ilmestyy 1.12.2017 Ilmoitukset tiedotteeseen 31.11.2017 mennessä osoitteeseen: kari.rissanen@huittinen.fi tai http://www.huittinen.fi/matkailu/huittisissa_tapahtuu/ilmoita_kausitiedotteessa

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tietoa yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa ovat liittokokouskutsu

Lisätiedot

JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILUSÄÄNNÖT JA KUTSU

JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILUSÄÄNNÖT JA KUTSU JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILUSÄÄNNÖT JA KUTSU KILPAILUN ARVO: KANSALLINEN JOKAMIEHEN-LUOKAN KILPAILU KILPAILUN NIMI: KARDAANIKUNKKU 33 AIKA: 21. 22.7.2018 LUOKAT: NUORET, NAISET, SENIORIT, YLEINEN + KUTSUTUT

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄ 5.-7.6.2009 INFOKIRJE #2

JYVÄSKYLÄ 5.-7.6.2009 INFOKIRJE #2 JYVÄSKYLÄ 5.-7.6.2009 INFOKIRJE #2 Tervetuloa Suomen Voimistelupäiville Jyväskylään! Jyväskylän Voimistelijat 79 ry järjestää Suomen suurimmat Voimistelupäivät Jyväskylässä 5. 7.6.2009. Kisakeskuksena

Lisätiedot

Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 1. valintakilpailu 19-21.10.2012, HELSINKI

Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 1. valintakilpailu 19-21.10.2012, HELSINKI Helsingin Luistelijat www.hl.fi KILPAILUKUTSU 19.9.2012 Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 1. valintakilpailu 19-21.10.2012, HELSINKI Helsingin Luistelijat

Lisätiedot

Baltic Sea Junior 5.-6.1. 2013

Baltic Sea Junior 5.-6.1. 2013 Vantaan Lentopallo ry Turnaustiedote 1 (5) Baltic Sea Junior 2013 5.-6.1.2013 versio 3 30.12.2012 Baltic Sea Junior 5.-6.1. 2013 Turnaustiedote Sisällysluettelo 1.SAAPUMINEN JA MAJOITUS... 2 2.RUOKAILU...

Lisätiedot

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO 23.-25.8 Saarijärvi-Jyväskylä-Jämsänkoski Perinteinen Keski-Suomen mäkiviikko polkaistaan jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen käyntiin, tällä kertaa kesäkiertueena. Mäkiviikko

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

Kilpailuohjeet seuroille

Kilpailuohjeet seuroille Sivu 1 / 5 Tampereen Uinnin tuki ry järjestää yhteistyössä Suomen Uimaliiton ja SM-viikon kanssa Suomen Mestaruusuinnit 50 m radalla 6.-9.7.2017 www.sm-uinnit.fi #smviikko #yleurheilu #tampere Kilpailuohjeet

Lisätiedot

SPORTTILEIRIOPAS 2016

SPORTTILEIRIOPAS 2016 SPORTTILEIRIOPAS 2016 Tervehdys sporttileiriläinen ja huoltaja Lasten ja nuorten liikunnallista leiritoimintaan on järjestetty Pohjois-Savossa jo 60- vuotta. Tervetuloa mukaan monipuoliselle sporttileirille

Lisätiedot

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu Aika: Lauantai 14.11.2015 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (lisenssikausi

Lisätiedot

Sunnuntai 4.3.2012 klo 08.30-09:15 Lääkärintarkastus ja punnitus Ruskeasuo 11.30 Tuomarikokous 12.00 Finaalit

Sunnuntai 4.3.2012 klo 08.30-09:15 Lääkärintarkastus ja punnitus Ruskeasuo 11.30 Tuomarikokous 12.00 Finaalit Aika 3- Paikka Ruskeasuon Palloiluhalli, Ratsastie 10, Helsinki Aikataulu Lauantai klo 08:45-10.15 Ilmoittautuminen kilpailupaikalla Ruskeasuo 09:00-10.15 Lääkärintarkastus ja punnitus 09:00-10.15 Tuomareiden

Lisätiedot

Porvoon Open

Porvoon Open Porvoon Open 8.10.2016 www.porvoontkd.fi Paikka: Oy Kokonhalli Ab Jääkiekkotie 3 06100 Porvoo www.kokonhalli.fi Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana ovat

Lisätiedot