Pohjois-Euroopan johtavana toimittajana Standby tarjoaa valo-, ääni ja ohjausjärjestelmä ratkaisuja sekä viranomais- että muihin ajoneuvoihin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pohjois-Euroopan johtavana toimittajana Standby tarjoaa valo-, ääni ja ohjausjärjestelmä ratkaisuja sekä viranomais- että muihin ajoneuvoihin."

Transkriptio

1 TUOTEOPAS 2018

2

3 Pohjois-Euroopan johtavana toimittajana Standby tarjoaa valo-, ääni ja ohjausjärjestelmä ratkaisuja sekä viranomais- että muihin ajoneuvoihin. Itsenäinen kehitys ja markkinointi mahdollistaa oman osaamisalueemme kokonaisratkaisujen toimittamisen. Kokemus, ammattitaito sekä vahva palveluasenne tekee meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin.

4 VALOPANEELIT W3 VALOPANEELI Uusin valopaneelimme tarjoaa mahdollisuuden paneelin muokkaamiseen juuri oikeanlaiseksi oikeanlaiseen tarpeeseen hyödyntämällä yksi- tai kaksivärisiä moduuleja. Valopaneeli perustuu luotettavaksi todettuun erittäin aerodynaamiseen W1 malliin sekä tehokkaisiin W2c mallin valomoduuleihin. Valopaneelin keskimoduulit ovat saatavilla joko yksivärisinä tai kaksivärivaihtoehdoilla sininen/keltainen, sininen/valkoinen, sininen/punainen ja keltainen/valkoinen. Tämä mahdollistaa valopaneeliin ominaisuuksia kuten liikenteenohjausvalon, pysäytysvalon, vuorotellen vilkkuva sinisen/keltaisen valon, suuntamerkin sekä jarruvalon V, ECE R65 Luokka 1 ja 2, ECE R10(EMC) ja ICAO annex 14. W2C VALOPANEELI W2C valopaneelin rakenne on sama kuin W1 valopaneelissa tarjoten saman rakenteen ja ominaisuudet, mutta lisäksi myös sinisen ja keltaisen valaistuksen samassa valopaneelissa. Sekä keltainen että sininen valaistus W2c paneelissa täyttää tehokkaan ECE R65 luokka 2 vaatimukset. Moduulirakenne mahdollistaa paneelin muokkaamisen tarpeen mukaan V, ECE R65 Luokka 1 ja 2, EMC hyväksytty. W1 VALOPANEELI W1 valopaneelin ominaisuuksia ovat mm. ainutlaatuinen aerodynaaminen muotoilu, poikkeuksellisen hyvä valoteho sekä tukeva ja vahva rakenne. Paneeli on ECE R65 luokka 2 hyväksytty ja sisältää viimeisintä LED-tekniikkaa ja optisia ratkaisuja. Materiaalit on valittu ja testattu kestämään pohjoiset olosuhteet. Moduulirakenne mahdollistaa joustavan muokkaamisen ja huoltoystävällisyyden V, ECE R65 Luokka 1 ja 2, EMC hyväksytty. W-sarjan valopaneelien leveydet: 930, 1100, 1270, 1440, 1600, 1770 ja 1940 mm.

5 VALOPANEELIT VEGA VALOPANEELI Perustason valopaneeli tarjoaa laatua, kirkkautta ja aerodynaamisuutta. Saatavana sinisenä tai keltaisena ja kolmella eri pituusvaihtoehdolla: 835mm(keltainen), 1280mm(sininen, keltainen), 1590mm(sininen, keltainen). Liikenteenohjausnuoli(keltainen) V, ECE R65 Luokka 1 ja 2 ja EMC hyväksytty. W1 AERO VALOPANEELI W1 Aero valopaneelin ominaisuuksia ovat mm. ainutlaatuinen aerodynaaminen muotoilu, poikkeuksellisen hyvä valoteho sekä tukeva ja vahva rakenne. Täyttää lentokentillä vaadittavan ICAO Annex 14 säännökset kuten myös ECE R65 luokka 2 vaatimukset tieliikenne käyttöä varten V. EMC. MULTIFLASH VALOPANEELI Valopaneeli tekstiosalla. Saatavana vaihtoehtoja kaikentyyppisiin ajoneuvoihin. 12V ja 24V. ECE R65 ja EMC hyväksytty. Pituudet: 820, 1010, 1200, 1390, 1580, 1770 ja 1960mm. W2C AERO VALOPANEELI W2C Aero valopaneelin rakenne on sama kuin W1 valopaneelissa tarjoten saman rakenteen ja ominaisuudet, mutta lisäksi myös sinisen ja keltaisen valaistuksen samassa valopaneelissa. Täyttää lentokentillä vaadittavan ICAO Annex 14 säännökset kuten myös ECE R65 luokka 2 vaatimukset tieliikenne käyttöä varten V. EMC. W1 VALOPANEELI MINI W1 valopaneelin lyhin versio, erityisesti tikas- tai nostolava-ajoneuvoihin. Saatava yksittäin tai pareittain. Ohjattavissa kaapelikytkennällä tai Standby CAN-väylän kautta. Pituus mm V. ECE R65 (EMC) hyväksytty.

6 VALOMAJAKAT M130 GYROLED Kookas ja lujarakenteinen ohjelmoitava valomajakka. Voidaan käyttää 360- tai 180-asteisena, välähtävällä tai pyörivällä valokuviolla. Värivaihtoehdot sininen, keltainen, vihreä ja punainen. ISO-pulttikiinnitys. ø184,5mm V. ECE R65 Luokka 2, ECE R10(EMC) ja ICAO Annex 14.. M80 GYROLED Pienempi versio M130 valomajakasta. Valokuvio ohjelmoitavissa välähtäväksi tai pyöriväksi, yksittäis-, kaksoistai kolmoisvälähdyksellä. Saatavana ISO-pulttikiinnitys tai tappikiinnitys mallit. Värivaihtoehdot sininen tai keltainen. ø134mm V. ECE R65 Luokka 2 ja ECE R10(EMC). L84 GYROLED Vahva, metallirunkoinen ja tehokas valomajakka varmistamaan näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Saatavana välähtävällä tai pyörivällä valokuviolla. Kiinnitystavat: ISO-pulttikiinnitys, tappitai magneettikiinnitys. Myös akkukäyttöinen malli saatavilla V. ECE R65 ja EMC hyväksytty. L52 VAROITUSVALAISIN Päivitetty versio suositusta alkuperäisestä 9mm ohuesta L52 valaisimesta. Täyttää tehokkaan ECE R65 luokan 2 vaatimukset. Ohut rakenne ja integroitu jaksotin mahdollistavat monia asennusvaihtoehtoja. Viimeisin LED-tekniikka ja huolellisesti suunniteltu jäähdytys takaavat valaisimen pitkäikäisyyden. Erittäin pieni virrankulutus. Eri mallit vaaka- ja pystysuuntaiseen asennukseen V. ECE R65 Luokka 2 ja ECE R10(EMC) hyväksytty. C).

7 L52 2C VAROITUSVALAISIN Kaksivärinen, 12-LED versio L52 valaisimesta. Sama ulkokuori kuin yksiväriversiossa, mutta 2C versio tarjoaa kaksi väriä yhdessä valaisimessa. Useita värivaihtoehtoja kuten sininen/ keltainen, sininen/punainen, sininen/valkoinen ja keltainen/valkoinen. Helppo sovittaa ja asentaa moniin paikkoihin ajoneuvossa. Valaisin asennetaan vaakasuuntaan V. ECE R65 Luokka 1. L54 VAROITUSVALAISIN L54 valaisin on erittäin matala ja suunniteltu erityisesti asennettavaksi ahtaisiin paikkoihin. Huolimatta matalasta rakenteesta, valaisin tarjoaa erittäin hyvän valotehon. Saatavilla maskikiinnikeitä eri automalleihin sekä 90-asteen kiinnike V. ECE R65 Luokka 2 ja ECE R10(EMC) hyväksytty. VAROITUSVALAISIMET L65 VAROITUSVALAISIN Matalarakenteinen erittäin tehokas LED-varoitusvalaisin asennettavaksi tuulilasille. Värivaihtoehdot sininen tai sininen/punainen. ECE R65 Luokka 2 hyväksyntä tuulilasin taakse asennettuna V. ECE R65 Luokka 1 ja 2 ja ECE R10(EMC) hyväksytty. L52 IKKUNAKIINNIKE Ikkunakiinnike mahdollistaa L52 valaisimien asennuksen tuulilasin sekä sivu- tai takaikkunoiden sisäpinnalle. Saatavana kahtena eri versiona riippuen lasikulmasta. Kiinnikkeessä on valmiina vahva teippi asennusta varten V. ECE R10(EMC). L52 SIVUVALO L52 sivuvalo toimii sivuvalon lisäksi tarvittaessa myös varoitusvalaisimena. Sama 9mm ohut runko kuin muissakin L52 valaisimissa mahdollistaa helpon asennuksen. Sivuvalaisimelle on saatavana kiinnike heijastimella V. R91, ECE R65 Luokka 1 ja ECE R10(EMC). L88 VAROITUSVALAISIN Päivitetty versio alkuperäisestä Bulls-eye varoitusvalaisimesta. Asennus 29mm reikään ilman ruuveja. Keltaista versiota voidaan käyttää myös suuntavilkkuna. Saatavana yksittäin tai kahden valaisimen yhdistelmänä, jolloin yksi ohjain ohjaa kahta valaisinta V. ECE R65 Luokka 2 ja ECE R10(EMC) hyväksytty. L83 VAROITUSVALAISIN Kapea, monia asennusvaihtoehtoja tarjoava varoitusvalaisin. Saatavana pintaasenteisena, upotettavana tai asennusjalalla varustettuna V. ECE R65 ja EMC. L76 VAROITUSVALAISIN Vahvarakenteinen varoitusvalaisin goretex-suodattimella. Saatavana pinta-asenteisena tai upotettavana versiona V. ECE R65 Luokka 2 ja EMC.

8 TYÖVALOT JA INTEGROIDUT VALOT L52 TYÖVALO L52 valaisimen työvaloversio. Viimeisin LED-tekniikka ja huolellisesti suunniteltu jäähdytys takaa erinomaisen valotehon ja pitkäikäisyyden. Erittäin pieni virrankulutus V. EMC hyväksytty. L54 TYÖVALO Erittäin matalan L54 valaisimen työvaloversio. Huolimatta matalasta rakenteesta, valaisin tarjoaa erittäin hyvän valotehon. Asennusta helpottaa pitkä ja suojattu kaapeli V. ECE R10(EMC) hyväksytty. L125 TYÖVALO Suunniteltu koviin käyttöolosuhteisiin, kun ajoneuvossa tarvitaan paljon valotehoa. Vahva ja tiivis rakenne sekä tehokkaat LEDkomponentit, joille luvataan yli tunnin toiminta-aika luumenia V. EMC ja IP68 hyväksytty. Mitat 125x107x81mm L155 TYÖVALO Suunniteltu koviin käyttöolosuhteisiin, kun ajoneuvossa tarvitaan paljon valotehoa. Vahva ja tiivis rakenne sekä tehokkaat LEDkomponentit, joille luvataan yli tunnin toiminta-aika luumenia V. EMC ja IP68 hyväksytty.mitat 155x153x81mm L51 INTEGROIDUT VALAISIMET Pieni kokoiset, mutta tehokkaat L51 valaisimet ovat suunniteltu käytettäväksi ajoneuvoon integroituina valaisimina. Saatavana asennuskehys asennusta helpottamaan. L51 valaisimissa on suuritehoiset LED-komponentit ja valaisimia on saatavilla useissa eri väreissä. Integroitu valaistus suunnitellaan ja hyväksytetään asiakaskohtaisesti. Värivaihtoehdot sininen, keltainen, valkoinen, punainen ja vihreä V. EMC hyväksytty. L98 VALAISIN Helppoasenteinen ja kapea valaisin monenlaiseen käyttöön. Kolmionmallinen muotoilu mahdollistaa lukuisat asennus mahdollisuudet sekä vaaka- että pystysuuntaan. Voidaan asentaa esimerkiksi porrasvaloksi, kalusto- tai sisätilan sekä kaapin valaisimeksi V. IP67. EMC hyväksytty. Mitat: 295x22,4x17,3mm tai 547x22,4x17,3mm. L76 TYÖVALO L76 valaisimen työvaloversio goretexsuodattimella. Laajalle alueelle 800 luumenin valotehoa tarjoava valaisin V. EMC hyväksytty.

9 OHJAUSJÄRJESTELMÄT CARAT YHDISTETTY VÄYLÄOHJAUS JA AJONEUVOTIETOKONE JÄRJESTELMÄ Kehitetty yhteistyössä Ruotsin poliisin kanssa POLMAN - ohjelmisto määrittää uuden standardin hälytysajoneuvojen järjestelmien hallintaan. Yhdelle kosketusnäytölle kootaan usean eri laitteen hallinta. Ratkaisu, joka säästää tilaa ja tarjoaa ergonomisen käyttöympäristön. Järjestelmä sisältää H2-kosketusnäytön, jossa on integroituna myös perinteiset painikkeet. Järjestelmään kuuluu myös CEO ajoneuvotietokone sekä SE05 väyläohjausyksikkö. Kaikkia toimintoja hallitaan ajoneuvotietokoneen ohjelmistosta käsin. Kaikki CARAT-tuotteet on kehitetty, testattu ja hyväksytty ajoneuvostandardien mukaisesti. Järjestelmä on hyväksytty ajoneuvokäyttöön ECE R10 vaatimusten mukaisesti. Kestävyys ja luotettavuus testattu ja hyväksytty standardin GMW3172 mukaisesti. Ajoneuvon valaistuksien ohjaus Koiratilan toimintojen ohjaus Tetra kommunikointi Navigointi Karttanäkymä Kohteiden määritys kartalla Liikennekamera Peruutuskamera Komentokaiutin kauko-ohjaus

10 OHJAUSJÄRJESTELMÄT SE05 OHJAUSJÄRJESTELMÄ CAN-väylä ohjausjärjestelmä, jolla hallitaan ajoneuvon valaistusta, ääntä sekä muita ajoneuvon lisävarusteiden toimintoja. Järjestelmä määritellään ja ohjelmoidaan asiakaskohtaisesti vaadittavien toimintojen mukaisesti. Järjestelmä sisältää ohjausyksikön sekä mahdolliset lisäohjausyksiköt riippuen vaadittavien toimintojen määrästä. CAN-väyläkytkentä mahdollistaa toimintojen saumattoman yhdistämisen, minimoi vaadittavan kaapeloinnin määrän ja tuo säästöä sekä asennusajassa että ajoneuvon painossa. Järjestelmän yhteydessä käytetään H5 kosketusnäyttöä toimintojen hallintaan. ECE R10(EMC) hyväksytty. MINI BLUE OHJAUSJÄRJESTELMÄ JA H1 HANDY BUTTON Väyläohjausjärjestelmä perustoimintojen hallitsemiseen hälytysajoneuvossa. Sisältää sireeniva hvistimen, joka on saatavana myös komentokaiutintoiminnolla ja mikrofonilla. Järjestelmässä on maakohtaiset hälytysäänet, 100W kaiutin, käyttöpaneeli ja valmis kaapelisarja asennusta helpottamaan. 12V ja 24V versiot saatavilla. Järjestelmään voidaan lisätä H1 Handy Button, joka on väylään kytkettävä, liikenneturvallisesti ajoneuvoon sijoitettavalisäpainike hälytysäänille ja -valoille. CCS OHJAUSJÄRJESTELMÄ Väyläohjausjärjestelmä ajoneuvoon asennettujen lisävarusteiden ohjaukseen kuten valopaneelit, työvalot, tuulettimet, lisävalot, varoitusvalot ja sisävalot. Nopea asentaa, koska releitä ja sulakkeita ei välttämättä tarvita. Järjestelmässä on akkujännitteen valvonta estämässä akun tyhjentymisen. Tarjolla kolme eri versiota, neljällä, kahdeksalla tai yhdellätoista painikkeella V. ECE R10(EMC). MICRO BLUE OHJAUSJÄRJESTELMÄ Yhden painikkeen ohjausjärjestelmä hälytysäänien ja -valojen hallintaan. Liikenneturvallisesti ajoneuvoon sijoitettavalla H1 Handy Buttonilla käynnistetään sireeniääni ja hälytysvalot tai pelkät hälytysvalot. Mukana 100W kaiutin, lyhyt kaapelisarja sekä sireenivahvistin maakohtaisilla äänillä ja mahdollisella mikrofonilla. 12V ja 24V. EMC.

11 KAIUTTIMET JA LISÄTARVIKKEET MP5 SOLO JA DUO SIREENIVAHVISTIN Sireenivahvistin-kaiutinyhdistelmä. Tehokas ja kompakti paketti, joka on helppo asentaa. 30W kaiutin, soveltuu eri tyyppisiin ajoneuvoihin. Yö/päivä-toiminto V. ECE R10(EMC) hyväksytty. FSB100/FSC100 KAIUTTIMET Standbyn laadukkaat kaiuttimet tarjoavat luotettavuutta, huolettomuutta ja varmistavat hälytysajoneuvojen turvallisuuden. Testattu ja hyväksytty erityisesti käytettäväksi Standby sireenivahvistimien ja järjestelmien yhteydessä. S09 SIREENIVAHVISTIN Vahva rakenteinen ja luotettava sireenivahvistin, johon voidaan kytkeä yksi tai kaksi 100W kaiutinta. Saatavana maakohtaisilla hälytysäänillä. Saatavana joko väyläohjauksella tai suoralla kaapelikytkennällä V. EMC hyväksytty. R124 AKUN YLLÄPITÄJÄ JA ELVYTTÄJÄ R124 lisää akun elinaikaa ajoneuvossa % ja ylläpitää akun maksimikapasiteettiä. Kytkettynä akun napoihin, R124 ehkäisee sulfatoitumista, millä estetään akun kapasiteetin lasku. Voidaan kytkeä sekä uusien että käytössä olevien akkujen yhteyteen palauttamaan akun laskenut kapasiteetti. Ympäristöystävällinen ratkaisu, joka säästää aikaa ja kustannuksia. 12V ja 24V. IP-luokiteltu. ECE R10(EMC) hyväksytty.

12 KATTOKIINNIKKEET KATTOKIINNIKKEET W-SARJA Yleiskiinnikkeet käytettäväksi W-sarjan valopaneeleiden kanssa. Toimitetaan pareittain. KATTOKAIDEKIINNIKKEET W-SARJA Kiinnikkeet W-sarjan valopaneeleiden kiinnittämiseksi kattokaiteisiin. Toimitetaan pareittain. KATTOKAIDEKIINNIKEET Kiinnikkeet kattokaiteilla varustettuihin ajoneuvoihin. KATTOKIINNIKKEET, YLEISMALLI Yleismallin kattokiinnikkeet. KATTOKIINNIKEET SCANIA Kattokiinnikkeet Scania kuorma-autoihin W-sarjan valopaneeleille. Toimitetaan pareittain. KATTOKIINNIKEET VOLVO Kattokiinnikkeet Volvo FE/FL kuorma-autoihin W-sarjan valopaneeleille. Toimitetaan pareittain. Lisää kiinnike vaihtoehtoja ja lisätarvikkeita saatavilla. Kysy lisää tai katso

13 L52 IKKUNAKIINNIKE Ikkunakiinnike mahdollistaa L52 valaisimien asennuksen tuulilasin sekä sivu- tai takaikkunoiden sisäpinnalle. Saatavana kahtena eri versiona riippuen lasikulmasta. Kiinnikkeessä on valmiina vahva teippi asennusta varten V. ECE R10(EMC). MASKIKIINNIKE L52 VOLVO XC90 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu L52 maskikiinnike Volvo XC90:n. PUTKIKIINNIKE L52 Kiinnike L52 valaisimen kiinnittämiseksi valorautaan. LISÄTARVIKKEET VALAISIMILLE KIINNIKE L52 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 90-asteen kiinnike L52 valaisimelle. KIINNIKE L54 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 90-asteen kiinnike L54 valaisimelle. MASKIKIINNIKE L54 VW T6 Maskikiinnike L54 valaisimelle VW T6:n. MASKIKIINNIKE L54 MB VITO Maskikiinnike L54 valaisimelle MB Vitoon. KOTELO L88 Muovikotelo L88 valaisimen kiinnittämiseen. KIINNIKE L88 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 90-asteen kiinnike L88 valaisimelle. Lisää kiinnike vaihtoehtoja ja lisätarvikkeita saatavilla. Kysy lisää tai katso

14 Standby Group työllistää n.150 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Saksassa ja Ranskassa. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelun joka puolella Eurooppaa. Standby konserniin kuuluu Standby AB, Standby GmbH, Mercura SAS sekä Suomen sisaryhtiö, Standby Oy Ab, jolla taataan nopea ja laadukas palvelu sekä tekninen osaaminen Suomessa. Standby on sertifioitu ISO 9001:2015 laatustandardin mukaan.

15

16 Sinimäentie 10B, Espoo Puh ı S-posti: I

Tehokasta työvaloa TYRI KLE työvalot on kehitetty ja testattu yhteistyössä suurten konevalmistajien kanssa tarjoten tehokasta ja turvallista valoa:

Tehokasta työvaloa TYRI KLE työvalot on kehitetty ja testattu yhteistyössä suurten konevalmistajien kanssa tarjoten tehokasta ja turvallista valoa: Tehokasta työvaloa TYRI KLE työvalot on kehitetty ja testattu yhteistyössä suurten konevalmistajien kanssa tarjoten tehokasta ja turvallista valoa: Kaikki tuotteemme on suunniteltu vastaamaan korkeita

Lisätiedot

MPK Oy Finland OVH SIS.ALV. 24% SISÄLLYSLUETTELO LED LISÄVALOT HALOGEN LISÄVALOT HALOGEN TYÖVALOT LED TYÖVALOT HEIJASTIMET

MPK Oy Finland OVH SIS.ALV. 24% SISÄLLYSLUETTELO LED LISÄVALOT HALOGEN LISÄVALOT HALOGEN TYÖVALOT LED TYÖVALOT HEIJASTIMET SISÄLLYSLUETTELO 2 4 5 6 7 10 10 11 12 16 16 17 18 20 21 22 28 HID LISÄVALOT HALOGEN LISÄVALOT LED LISÄVALOT HALOGEN TYÖVALOT LED TYÖVALOT HID TYÖVALOT LED TYÖVALOT HEIJASTIMET POLTTIMOT 1 LISÄVALOSSA

Lisätiedot

Vilkurid pinnapealsed LED

Vilkurid pinnapealsed LED Tilausnumero: 1603-411050 Tilausnumero: 1603-411054 Tilausnumero: 1603-411055 Nimike: Vision Alert LED Majakka, Uusinta LED teknologiaa, Innovatiivinen matalaprofiili muotoilu, Keltainen, ECE R65 Tasokiinnitys(3-pultti),

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm.

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm. TYÖVALOT UUSI ABL LED COMPACT TYÖVALO ABL LED Compact on premiumluokan työvalo huokeaan hintaan. Valo on OEM-laatua varustettu laadukkaalla hejastimella, karkaistulla lasilla jossa jäänpoistotoiminto ja

Lisätiedot

MPK Oy Finland OVH SIS.ALV. 24% SISÄLLYSLUETTELO

MPK Oy Finland OVH SIS.ALV. 24% SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO 2 3 6 3 4 7 10 11 12 13 13 15 16 18 19 21 22 ÄÄRIVALON KANNAKKEET ÄÄRIVALOT JATKOKAAPELIT JA HAAROITTIMET KUMIVARSIVALOT REKISTERI JA LISÄJARRUVALOT PYÖREÄT TAKAVALOT HAMPURILAIS TAKAVALOT

Lisätiedot

HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS

HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS 2017-2018 HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS LUMI SOLUTIONS HYLLYVALAISTUS RÄÄTÄLÖITY KALUSTEVALAISTUS PT-07 PROFIILI & LED-NAUHA 12W/M SISÄLLYSLUETTELO S-LINE HYLLYVALAISIN M-LINE HYLLYVALAISIN X-LINE HYLLYVALAISIN

Lisätiedot

TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE

TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE SO-3393 (Mifare ) Tyylikkäästi muotoiltu etälukija taustavalaistulla kosketusnäppäimistöllä. MIFARE tyyppisille etälukutunnistimille. Vihreä, keltainen tai punainen

Lisätiedot

Valotelineet. MB Actros IV -sarjaan. Lisävalot valotelineisiin

Valotelineet. MB Actros IV -sarjaan. Lisävalot valotelineisiin Valotelineet MB Actros IV -sarjaan Lisävalot valotelineisiin Valotelineet ja lisävarusteet Korkeakiiltoiset, ruostumattomasta Ø 70 mm teräsputkesta valmistetut ja EU-hyväksytyt LightFix-valotelineet on

Lisätiedot

JAHN-2000 JAHN-12516 JAHN-12961. - 35 W - P32d-2 (D2S) JAHN-1000... 116,- 67. 7. xenon-polttimo - 35 W - P32d-3 (D2R) JAHN-2000...

JAHN-2000 JAHN-12516 JAHN-12961. - 35 W - P32d-2 (D2S) JAHN-1000... 116,- 67. 7. xenon-polttimo - 35 W - P32d-3 (D2R) JAHN-2000... hinnat sis. alv. % polttimot JAHN- JAHN- JAHN- JAHN-0 JAHN-. H-ajovalopolttimo JAHN-000 - V - W - Pt JAHN-...,0 - V - 0 W - Pt JAHN-...,. H-ajovalopolttimo - V - W - PXd JAHN-...,. tavallinen ajovalopolttimo

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

36-37 421 000 vas. rek.valolla - MB 2a, Iveco Magirus 330 337 x 138 mm. 36-37 526 000 oik. 36-37 527 000 vas. 36-37 529 000 vas. rek.

36-37 421 000 vas. rek.valolla - MB 2a, Iveco Magirus 330 337 x 138 mm. 36-37 526 000 oik. 36-37 527 000 vas. 36-37 529 000 vas. rek. sisällysluettelo takavalot Mercedes Benz... 3-4 Scania... 4-5 Volvo... 6 Yleismallit... 6-12 Valaisinsarjat... 13 Monitoimivalaisimet... 13-14 Äärivalot... 14-23 -äärivalot... 23-26 -jarruvalot... 26 Takavalot

Lisätiedot

Valotelineet. Scania P-, G- ja R-sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin

Valotelineet. Scania P-, G- ja R-sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin Valotelineet Scania P-, G- ja R-sarjoihin Lisävalot valotelineisiin Valotelineet ja lisävarusteet Korkeakiiltoiset, ruostumattomasta Ø 70 mm teräsputkesta valmistetut ja EU-hyväksytyt LightFix-valotelineet

Lisätiedot

Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla

Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla Lighting Mini 300 LED gen2 hallitse valaistusta sovelluksen avulla Mini 300 LED gen2 Huoltoasemien katoksiin ja syväsäteilijöihin suunnitellut, tehokkaat jälkiasennettavat Mini 300 LED gen2 -valaisimet

Lisätiedot

Valotelineet. Volvo FH4 / FM4 / FMX -sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin

Valotelineet. Volvo FH4 / FM4 / FMX -sarjoihin. Lisävalot valotelineisiin Valotelineet Volvo / FM4 / FMX -sarjoihin Lisävalot valotelineisiin Valotelineet ja lisävarusteet Korkeakiiltoiset, ruostumattomasta Ø 70 mm teräsputkesta valmistetut ja EU-hyväksytyt LightFix-valotelineet

Lisätiedot

-Motorracing Electronics WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE. WB-näyttö Käyttöohje v1.0 12/2011 1/7

-Motorracing Electronics WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE. WB-näyttö Käyttöohje v1.0 12/2011 1/7 WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE 1/7 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 1.1. SPESIFIKAATIO...3 2. ASENNUS... 4 2.1. MEKAANINEN ASENNUS...4 2.2. SÄHKÖINEN ASENNUS...4 3. KÄYTTÖOHJE... 6 3.1. INNOVATE LC-1 OHJELMOINTI...6

Lisätiedot

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.

SL713 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN. spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting. SL7 LED HYVÄ DESIGN KOHTAA TEKNISEN TÄYDELLISYYDEN spittler on yritys Performance in Lighting S.p.A. konsernissa www.performanceinlighting.com 2 www.performanceinlighting.com www.spittler.de SL7 LED SISÄLLYS

Lisätiedot

led työvalot LED TYÖVALOT

led työvalot LED TYÖVALOT PL-220-LED Led työvalo 9-30V, 25W, 1733lm, 1 x 25W Cree led, IP68, RFI/EMC, -40 - +80 C, 50 000h, 86 x 86 x 99 mm, korkeus jalalla 100 mm, alumiinirunko, Lexan polygarbonaattilasi, piste valokuvio Deutsch

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

varoitusvalot LED LED LED

varoitusvalot LED LED LED majakat varoitusvalot LED LED LED CE, EMC95/54 CE, emc95/54 CE, emc95/54 497022 led 10-30 V - oranssi - pystyasennus, seinäkiinnitys - jalalla tai ilman - 36 kpl kirkkaita ledejä; valovoima > 80 cd - matala

Lisätiedot

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Lighting Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Suorakulmainen SlimBlend, upotettava Toimistostandardien kanssa yhteensopivalle laadukkaalle valaistukselle on kysyntää. Lisäksi tarvitaan

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Lighting Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Suorakulmainen SlimBlend, upotettava Toimistostandardien kanssa yhteensopivalle laadukkaalle valaistukselle on kysyntää. Lisäksi tarvitaan

Lisätiedot

DON T BE AFRAID OF THE DARK.

DON T BE AFRAID OF THE DARK. DON T BE AFRAID OF THE DARK. AMMATTILAISTASON VALAISTUSTA AJONEUVOIHIN 2 2 STRANDS LIGHTNING LIGHTING DIVISION ÄLÄ PELKÄÄ PIMEÄÄ. AMMATTIMAISTA AJONEUVOVALAISTUSTA SLD, Strand Lighting Division tarjoaa

Lisätiedot

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä Lighting Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä PowerBalance on Philipsin energiatehokkain, sisätyötiloille asetettujen valaistusvaatimusten mukainen ledivalaisin. Pidemmän käyttöiän lisäksi

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

Alasinkatu 1 3, 40320 Jyväskylä Vaihde 020 720 9292 www.suomenallaslaite.fi Y tunnus 0522611 3

Alasinkatu 1 3, 40320 Jyväskylä Vaihde 020 720 9292 www.suomenallaslaite.fi Y tunnus 0522611 3 CARIBIAN MYRSKY #14105 Ohjelma 1 Trooppinen sade ja hajuste Ohjelman käynnistyttyä alkaa suihkussa lämmin trooppinen sade isoine ja pehmeine pisaroineen. Valaistus vaihtelee valkoisesta ja punaiseen. Hedelmäinen

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

SUUNNITTELIJAN OPAS. Ratkaisuja esivalmisteltuun asentamiseen

SUUNNITTELIJAN OPAS. Ratkaisuja esivalmisteltuun asentamiseen SUUNNITTELIJAN OPAS Ratkaisuja esivalmisteltuun asentamiseen 3 Esivalmisteltu asennusjärjestelmä Asennusjärjestelmä on kehitetty helpottamaan asennustyötä ja vastaamaan nykyaikaisen rakentamisen vaatimuksia.

Lisätiedot

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä

SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä Lighting SmartBalance tehon ja älykkään muotoilun yhdistelmä SmartBalance, suspended SmartBalance-valaisin vastaa sekä toiminnallisuutta että muotoilua koskeviin vaatimuksiin. Entistä paremman energiatehokkuuden

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Turvavalaisimet Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Led Turvavaloja Eltek -mallisto Honeywell Life Safety on käyttänyt paljon aikaa ja resursseja uuden Eltek turvavalomalliston kehittämiseen. Uudessa mallistossamme

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Modul-Connect AUTON SÄHKÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS

Modul-Connect AUTON SÄHKÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS Modul-Connect AUTON SÄHKÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYS MODUL-CONNECT DIGITAALISEN JOHDOTUS- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄN EDUT Integroitu akkuvahti Elektroniset varokkeet Kevyt Lyhyempi seisonta-aika Joustava Vedenkestävä

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS Koneikko alhaisia äänitasoja ja nopeaa asennusta ajatellen

Lisätiedot

Neliömäinen SlimBlend Erinomainen teho ja edistynyt hallinta

Neliömäinen SlimBlend Erinomainen teho ja edistynyt hallinta Lighting Neliömäinen SlimBlend Erinomainen teho ja edistynyt hallinta Neliömäinen SlimBlend, upotettava Toimistostandardien kanssa yhteensopivalle laadukkaalle valaistukselle on kysyntää. Lisäksi tarvitaan

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

EFix vihreämpi toimisto

EFix vihreämpi toimisto Lighting EFix vihreämpi toimisto EFix, ripustusasennettava TPS260 EFix TL5 -valikoiman valaisimet ovat luotettavia, taloudellisia ja innovatiivisia valaistusratkaisuja. EFix-valaisinten avulla voidaan

Lisätiedot

Merkinanto- ja hälytyslaitteet

Merkinanto- ja hälytyslaitteet Merkinanto- ja hälytyslaitteet uudet tuotteet KOMPONENTIT JA ERIKOISKAAPELIT 2 9 Uudet tuotteet 645/844 Äänielementti valotorneille KombiSIGN 70 ja 71 Toistaa valinnaisia MP3-muotoisia äänitteitä (puhe/musiikki/ääni)

Lisätiedot

Koodi Tuotetiedot Hinta. 8-7109 5 eri ääntä ulvo / ulvahdus / Hi-Lo / pätkittäinen / alppitorvi + alppitorven äänensäädin

Koodi Tuotetiedot Hinta. 8-7109 5 eri ääntä ulvo / ulvahdus / Hi-Lo / pätkittäinen / alppitorvi + alppitorven äänensäädin Sivu 16/1 SIREENIVAHVISTIMET + KAIUTTIMET Economax valmispaketti 12V 40W sireenivahvistin + säädin + kaiutin Koodi Tuotetiedot 8-6400 Kolmen (3) ääntä ulvo-ulvahdus-alppitorvi, 104 db 118.00 Unimax kojelautaan

Lisätiedot

Takavalot. Til.nro. T-1179941

Takavalot. Til.nro. T-1179941 Takavalot Til.nro. 40-1153 vasen Til.nro. 40-1154 oikea Led-takavalo 12/24V Taka-, jarru- ja vilkkuvalo, heijastin. Kiinnitys kahdella pultilla M6, ruuviväli 64 mm, johto 145 cm, sivun pit. 165 mm, kork.

Lisätiedot

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat Kytkimet ja pistorasiat DELTA DELTA isystem Rungot Kerma Toiminto Kerma 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 5 KYTKIN 6 + 6 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE 5 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

discovery evo Monipuolinen ja tehokas

discovery evo Monipuolinen ja tehokas discovery evo Monipuolinen ja tehokas Discovery Evo sopii kaikkiin tiloihin. Miten sinä käytät sitä? Discovery kehitettiin aikanaan aivan uudenlaisen ajattelun pohjalta. Siitä haluttiin tehdä mutkaton

Lisätiedot

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla

Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla Lighting Uppoasennettava SmartBalance tehokas valaisin viehättävällä muotoilulla SmartBalance, recessed SmartBalance on uppoasennettava ledivalaisin, jonka viehättävä ulkonäkö sulautuu huomaamattomasti

Lisätiedot

Vetokoukku, johdinkimppu, 13-napainen

Vetokoukku, johdinkimppu, 13-napainen Installation instructions, accessories Ohje nro 31324633 Versio 1.0 Osa nro 31414859, 31373184 Vetokoukku, johdinkimppu, 13-napainen IMG-264110 Volvo Car Corporation Vetokoukku, johdinkimppu, 13-napainen-

Lisätiedot

TAMETO JÄRJESTELMÄVALAISIN

TAMETO JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TAMETO JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TAMETO ERGONOMINEN VALAISIN. Oikea valaistus on yksi merkittävimmistä näkökohdista työpaikkojen ergonomisessa muotoilussa. Se on keskeinen tekijä, joka vaikuttaa työntekijöiden

Lisätiedot

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt

ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore Hyödyt Lighting ew Profile Powercore Erittäin matalaprofiilinen valkoisen valon LEDvalaisin kaapin alapuoliseen valaistukseen ew Profile Powercore ew Profile Powercore on suoraa verkkojännitettä käyttävä LED-valaisin

Lisätiedot

NP-2T DL ohje. Oy Nylund-Group Ab

NP-2T DL ohje. Oy Nylund-Group Ab NP-2T DL ohje Oy Nylund-Group Ab 5.10.2018 NP-2T DL Ominaisuudet: Ohjaa DALI-valaisimia broadcastkomennoin Ei vaadi ohjelmointia Sisäänrakennettu tehonsyöttö DALIväylälle Dynaaminen valaistuksenohjaus

Lisätiedot

PERUUTUSKAMERAJÄRJESTELMÄT

PERUUTUSKAMERAJÄRJESTELMÄT PERUUTUSKAMERAJÄRJESTELMÄT T U R V A L L I S U U T T A A J A T E L L E N TUOTELUETTELO 2010 TUOTTEITA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Sisällysluettelo 3 Käyttökohteet 4 Järjestelmän komponentit 5 Kamerapaketit 6

Lisätiedot

Neliömäinen SlimBlend Erinomainen teho ja edistynyt hallinta

Neliömäinen SlimBlend Erinomainen teho ja edistynyt hallinta Lighting Neliömäinen SlimBlend Erinomainen teho ja edistynyt hallinta Neliömäinen SlimBlend, upotettava Toimistostandardien kanssa yhteensopivalle laadukkaalle valaistukselle on kysyntää. Lisäksi tarvitaan

Lisätiedot

led majakat / varoitusvalot

led majakat / varoitusvalot led majakat / varoitusvalot 40-LED03B 40-LED03SI sininen 3 x 1W led, polygarbonaattilasi, muovi kehys, voidaan synkronoida 19 erilaista välähdyskuviota, virrankulutus max. 0,35A 99 x 41 x 29 mm, CE, E-hyv.

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Vetotapin tunnistin Kahvan tunnistin Lukitushaan tunnistin (LED-valo) TURVAJÄRJESTELMÄ, VOITELU & PAINEILMA Voiteluyksikkö Paineilmajärjestelmä Kiinnityksen

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla

SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla Lighting SmartForm TCS/TPS460 korkealaatuinen valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla SmartForm TPS460/462/464 Kaikki tuntevat olonsa paremmaksi ja työskentelevät tehokkaammin miellyttävässä

Lisätiedot

Takaosan alleajosuoja. Yleistä

Takaosan alleajosuoja. Yleistä Yleistä Yleistä Standardin UN ECE R58 vaatimusten täyttämiseksi kuorma-autot on varustettava takaosan alleajosuojalla. Alleajosuoja voidaan toimittaa tehtaalta tai sen voi asentaa päällirakentaja. Tässä

Lisätiedot

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima

Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima Fibox Piharasiat Uusi laajempi valikoima FIBOX PIHARASIAT Nopeasti asennettavilla Fibox-piharasioilla suuretkin sähköistysprojektit hoituvat vaivattomasti. Fibox-piharasiat ovat oikea ratkaisu piha-alueiden

Lisätiedot

SM500T tunnelman luominen joustavasti

SM500T tunnelman luominen joustavasti Lighting tunnelman luominen joustavasti Nykyisin vähittäismyynnissä verkkomyynnin osuus kasvaa nopeasti ja kilpailu on kovaa. Kauppiaiden onkin sen vuoksi panostettava ostoskokemukseen, houkutellakseen

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone /// Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä,

Lisätiedot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot

Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Pienjännitetuotteet, Yhdistelmämerkkivalot FI 13_08 System pro M compact E219 LED-Yhdistelmämerkkivalot Paremmat ominaisuudet pienemmässä koossa Tehokas tilansäästö 9 mm:n levyiset ABB:n LED-merkkivalot

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-YLEISVALAISIN TEOLLISUUDEN KOHTEISIIN DORA & DORA+ PARHAIMMILLAAN 145 lm/w Valonlähde MID-Power LED I-VALO TAKAA Vaihdettava LED-moduuli Kyllä (I-Valon valtuuttaman tahon

Lisätiedot

TUNTOREUNAT. Kuvaus. Ominaisuudet ja edut

TUNTOREUNAT. Kuvaus. Ominaisuudet ja edut TUNTOREUNAT Kuvaus Tapeswitch tuntoreunat on kosketukseen perustuvia turvaantureita jotka on suunniteltu suojaamaan henkilöitä ja laitteita erilaisissa ympäristöissä. Tapeswitch tuntoreunojen toiminta

Lisätiedot

NANO Tuotteella on tehtaan myöntämä 5-vuoden takuu. Valonlähde vaihtoehdot CRI K, 4000 Valon värin yhtenäisyys MacAdams 3 SDCM

NANO Tuotteella on tehtaan myöntämä 5-vuoden takuu. Valonlähde vaihtoehdot CRI K, 4000 Valon värin yhtenäisyys MacAdams 3 SDCM Teho 54W - 158W Valovirta 6 643lm-21 456lm Tuote saatavilla myös mustana ja hopeana NANO X B C 800 mm 812 mm 82 mm 52 mm 1200 mm 1212 mm 82 mm 52 mm 2400 mm 2412 mm 82 mm 52 mm 1200 mm telescope 1750 mm

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat

Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat Aurinkokennovalaisimet, jotka todella toimivat XSolar Ei sähkökuluja. Ei sähköliitäntää. Edelläkävijän tekniikkaa. Maailman energiatehokkaimmat aurinkokennovalaisimet. L-S-valaisimen LED-valojärjestelmä

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin

Lisätiedot

Päällirakenteen kiinnitys. Kiinnitys apurungon etuosassa

Päällirakenteen kiinnitys. Kiinnitys apurungon etuosassa Kiinnitys apurungon etuosassa Kiinnitys apurungon etuosassa Lisätietoa kiinnityksen valinnasta on asiakirjassa Apurungon valinta ja kiinnitys. Rungon etuosassa on 4 erityyppistä päällirakenteen kiinnikettä:

Lisätiedot

Valaistuksen esivalmiudet. Yleisiä tietoja valaistuksen esivalmiuksista. Tunnistusvalo, esivalmius. Tilausvaihtoehdot

Valaistuksen esivalmiudet. Yleisiä tietoja valaistuksen esivalmiuksista. Tunnistusvalo, esivalmius. Tilausvaihtoehdot Yleisiä tietoja valaistuksen esivalmiuksista Yleisiä tietoja valaistuksen esivalmiuksista Valaistukselle on saatavana useita tehtaalta tilattavia esivalmiuksia. Valaistus voidaan mukauttaa kunkin markkinan

Lisätiedot

Yleisvalaisimet AUTROSAFE OY

Yleisvalaisimet AUTROSAFE OY Yleisvalaisimet TWIN L-sarja Tyylikkäässä kaksiosaisessa runkorakenteessa on huomioitu erittäin tehokkaiden ledien lämmöntuotto. Runko on suunniteltu toimimaan tehokkaana jäähdytysalustana. Kaksoisrakenteen

Lisätiedot

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N 2015 VALOA METREITTÄIN 4 VALOA METREITTÄIN Valonauhoilla voi tuottaa vaihtelua loputtomasti portaiden alle, ikkunoihin, kalusteisiin, taulujen taakse, peileihin ja kattolistoihin. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja

Lisätiedot

Työvalo. Yleisiä tietoja. Johdinsarjat ja suurin sallittu sähkövirrankulutus

Työvalo. Yleisiä tietoja. Johdinsarjat ja suurin sallittu sähkövirrankulutus Yleisiä tietoja Tässä asiakirjassa kuvataan työvalojen tilausvaihtoehdot ja annetaan esimerkkejä niiden kytkemisestä. Seuraavat työvalot kuvataan: Työvalonheitin ohjaamon takaseinässä Työvalonheitin takapäässä

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

Sähkösarjat. Valoa pimeyteen.

Sähkösarjat. Valoa pimeyteen. Sähkösarjat Valoa pimeyteen. Yleissähkösarjat Esimerkkikuva, yleissähkösarja Käytettävissä monissa erityyppisissä ajoneuvoissa: Tukee optimaalisesti ajoneuvon järjestelmiä Erittäin luotettava Yleiskäyttöiset

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

ValenaTM. laadukas ja toimiva sarja jokapäiväiseen käyttöön ASENNUSKALUSTEET ASUIN- JA JULKISIIN RAKENNUKSIIN. www.klinkmann.com

ValenaTM. laadukas ja toimiva sarja jokapäiväiseen käyttöön ASENNUSKALUSTEET ASUIN- JA JULKISIIN RAKENNUKSIIN. www.klinkmann.com ValenaTM laadukas ja toimiva sarja jokapäiväiseen käyttöön ASENNUSKALUSTEET ASUIN- JA JULKISIIN RAKENNUKSIIN Täydellinen valinta tämän päivän asennuksin Asiakkaiden vaatimukset kasvavat samaan tahtiin

Lisätiedot

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace Mini, recessed Asiakkaat haluavat optimoida resurssinsa, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia jne.) hallintaa,

Lisätiedot

POISTUMISTIEVALAISIMET

POISTUMISTIEVALAISIMET TURVAVALAISTUS POISTUMISTIEVALAISIMET LOUNGE LED Tyylikäs LED-poistumistievalaisin jonka tekniset ratkaisut mahdollistavat helpon asennuksen sekä kaapeloinnin valaisimelle. Valaisin on kiinnitetty asennusjalustaan

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841608 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 ROTOTILTIN OHJAUS HALLINTAVIPUEMULOINNILLA SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 5 1.1. Yleistä 5 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 5 2. Toimituksen

Lisätiedot

Luxomat Indoor 180-R pikaohje Niclas Nylund

Luxomat Indoor 180-R pikaohje Niclas Nylund Luxomat Indoor 180-R pikaohje Niclas Nylund 28.2.2017 Indoor 180-R Kojerasiaan tai pintaan (erillisellä pintaasennuskotelolla) asennettava liiketunnistin. Tunnistimessa on IR-tunnistin sekä sisäänrakennettu

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla

Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Onnistu toimistosi sähkösuunnittelussa Thorsman-tuotteilla Thorsman-tuotteilla toteutat toimiston sähköjärjestelyt vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Lisätiedot

POWERSET LED -VALAISTUSJÄRJESTELMÄ VUODEN UUTUUS 2013 -KILPAILUN VOITTAJA

POWERSET LED -VALAISTUSJÄRJESTELMÄ VUODEN UUTUUS 2013 -KILPAILUN VOITTAJA POWERSET LED -VALAISTUSJÄRJESTELMÄ VUODEN UUTUUS 2013 -KILPAILUN VOITTAJA BRING NATURAL LIGHT INDOORS LOISTAVA Valaistusjä rjestelmä, joka mullistaa LED-tekniikan maailman TAATTUA SUOMALAISTA LAATUA Suomessa

Lisätiedot

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen

Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Lighting Kustannustehokasheitinr atkaisualuevalaistukseen Coreline tempo large CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena,

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen

CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Lighting CoreLine Tempo Small - kustannustehokas heitinratkaisu aluevalaistukseen Coreline tempo small CoreLine tempo small -valikoiman tehokkaat valaisimet on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteinen

Lisätiedot

SmartForm huippuluokan valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla

SmartForm huippuluokan valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla Lighting SmartForm huippuluokan valaistus raikkaalla ja viehättävällä muotoilulla SmartForm LED BPS460 Kaikki tuntevat olonsa paremmaksi ja työskentelevät tehokkaammin miellyttävässä työympäristössä. Toimistoja,

Lisätiedot

2016 KO H D E VA L O T

2016 KO H D E VA L O T 2016 KOHDEVALOT 2 KOHDEVALOT Suuntaa valo kohteeseen, jota haluat korostaa. Hyvästä työvalaistuksesta viihtyisään tunnelmavalaistukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Kiskoon tai kattopintaan asennetuilla

Lisätiedot

Valo. * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote.

Valo. * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. Valo * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. BOJ-LED työmaavalaisin BOJ työmaavalaisin on suunniteltu kestämään

Lisätiedot

Asennusohje aurinkopaneeliteline

Asennusohje aurinkopaneeliteline Asennusohje aurinkopaneeliteline Sisällysluettelo 1. Kehikon kokoonpano ja kiinnitys kattoon...3 2. Aurinkopaneelien asennus...4 3. Aurinkopaneelien sähköinen kytkentä...7 3.1 Kytkentä pienjänniteverkkoon...7

Lisätiedot

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Upotettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Asiakkaat haluavat optimoida resurssinsa, mikä tarkoittaa juoksevien kulujen (energia jne.) hallintaa, mutta myös henkilöresursseihin

Lisätiedot

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen

Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen induled Valokone Investoi tuottavuuteen ja tehokkuuteen Vaihtaminen led-valaistukseen on investointi tuottavuuteen. Uusi InduLED on todellinen valokone, jonka tehokkuus ja käyttöikä ovat ylivoimaiset.

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Lisätakavalot. Yleistietoa lisätakavalojen kytkemisestä. Takavalot PGRT

Lisätakavalot. Yleistietoa lisätakavalojen kytkemisestä. Takavalot PGRT 341 722 340 905 341 740 PGRT Yleistietoa lisätakavalojen kytkemisestä Yleistietoa lisätakavalojen kytkemisestä Takavalot Saatavana on 3 takavalotyyppiä: Kompakti 7 polttimon valoyksikkö LED-valo 7 polttimon

Lisätiedot

Ylös asennetut ajovalot. Yleistietoa ylös asennettavista ajovaloista. Kytkentävaihtoehdot

Ylös asennetut ajovalot. Yleistietoa ylös asennettavista ajovaloista. Kytkentävaihtoehdot Yleistietoa ylös asennettavista ajovaloista Yleistietoa ylös asennettavista ajovaloista Ylös asennettavat ajovalot korvaavat tavalliset ajovalot ja suuntavilkkuvalot esimerkiksi silloin, kun eteen on asennettu

Lisätiedot

FDCI223 Tulomoduuli, ulkoisella teholähteellä

FDCI223 Tulomoduuli, ulkoisella teholähteellä FDCI223 Tulomoduuli, ulkoisella teholähteellä FDnet osoitteet Sinteso Ilmaisinlija (kollektiivinen tai tavallinen 110- sarja, DS11, SynoLINE300/600) LED-merkkivalo ilmaisee laitteen tilan; vika, testi,

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot