Mallit: ST650M mikromanometri s.2 TT550S mikromanometri s.4 TT550SV mikromanometri s.6 TT570SV mikromanometri s.8 Lisävarusteet s.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mallit: ST650M mikromanometri s.2 TT550S mikromanometri s.4 TT550SV mikromanometri s.6 TT570SV mikromanometri s.8 Lisävarusteet s."

Transkriptio

1 Mallit: ST650M mikromanometri s.2 TT550S mikromanometri s.4 TT550SV mikromanometri s.6 TT570SV mikromanometri s.8 Lisävarusteet s.10

2 ST650M Mikromanometri Ilmavirtojen ja paine-erojen mittaamiseen ST650M ilmastoinnin yleismittari ST650M mikromanometri on suunniteltu pienien paine-erojen, ilman virtausnopeuden ja ilmavirran mittaamiseen. Mittarilla pystytään suorittamaan lähes kaikki nykyaikaisen ilmastointijärjestelmän perussäätöön ja käytönaikaiseen tarkkailuun liittyvät mittaukset. Sillä on laaja käyttäjäkunta myös tutkimuskeskuksissa ja laboratorioissa. Paine-erot 0,4Pa 5000Pa Mittarissa on valittavissa useita eri mittaussuureita kuten Pa, mbar, mmh2o ja mmhg. Automaattinen aluevalinta varmistaa sopivan resoluution kaikilla suureilla. Ilman virtausnopeus 0, m/s Mittarin virtausnopeusnäyttö on kalibroitu vakiomallisille pitot-putkille ja varustettu tiheyskorjaustoiminnolla, joka korjaa näyttämän lämpötilan ja ilmanpaineen mukaan. Alle 10m/s nopeuksilla voidaan valita näytettävien desimaalien määrä. Standardista poikkeavalle pitot-putkelle voidaan asettaa korjauskerroin, esim. I-pitot kerroin on 0,82 ja ANE mittapään 0,843. Tehdasasetus kertoimelle on aina 1,000. Lämpötilan mittaus Mittariin voidaan liittää K-tyypin lämpötila-anturi, jolloin voidaan mitata myös ilman lämpötilaa. Oma käyttöprofiili Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa mm. päiväys ja kellonaika, automaattinollauksen toistoväli, automaattisen virrankatkaisun viive, oletusarvot pitot-putkien korjauskertoimille, kanavamäärityksille, ilman lämpötilalle ja paineelle sekä aikakatkaisu näytön taustavalolle. Mittarin muistiin voidaan tallentaa manuaalisesti tai datalogger-toiminnolla 4000 mittausarvoa. Arvot voidaan myös lajitella yhdeksään eri sijaintiin, jolloin eri mittauspaikkojen arvot eivät mene sekaisin. Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. Muistitietoja voidaan selata mittarin näytöllä tai siirtää pc:lle jatkokäsittelyä varten. Näytöltä voidaan lukea myös muistiin tallennettujen mittausarvojen lukumäärä ja keskiarvo. Selkeä LCD-pistematriisinäyttö Mittarissa on selkeä taustavalaistu LCDpistematriisinäyttö. Mittausarvon lisäksi näytöltä voidaan lukea mittayksikkö, pitot-putken korjauskerroin, aikavakio, ilman lämpötila, muistiin tallennettujen mittausarvojen keskiarvo ja lukumäärä sekä ilmoitus nollaustoiminnosta ja pariston vaihtotarpeesta. Neljä aikavakiota Nopea näyttö sekä aikavakiot 5,10,15 ja 20 sekuntia mahdollistavat mittarin lukemisen vaikeissakin olosuhteissa. Vakaa nollapiste Nollapisteen ryömintä on poistettu automaattisella nollaustoiminnolla. Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa automaattisen nollaustoiminnon toistoväli. Nollauksen voi suorittaa myös käsin. Automaattinen virrankatkaisu Tahaton virran kytkeytyminen ja pariston tarpeeton kuluminen on ehkäisty virtanäppäimen lukituksella ja automaattisella virrankatkaisulla. Kalibrointitodistus Mittarin mukana seuraa kalibrointitodistus.

3 ST650M tekniset tiedot Mittausalueet Paine-ero: ±0,4 999,9 Pa ± Pa ±0, ,999 mbar ±1,00...9,99 mbar ±10,0...50,0 mbar ±0, ,999 mmh2o ±1,00...9,99 mmh2o ±10,0...99,9 mmh2o ± mmh2o ±0, ,999 mmhg ±10, ,51 mmhg Ilman virtausnopeus: 0,70 9,99 m/s 10,0 90,0 m/s Tilavuusvirtaus: l/s Ilman lämpötila: 0, ,0 C : - Tallennuskapasiteetti 4000 mittausarvoa - Tallennus manuaalisesti tai automaattisesti, jolloin tallennusväli 1s 59min 59s. - Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. - Tallennettuja arvoja voidaan USB portin kautta viedä pc:lle jatkokäsittelyjä varten. - Tallennettuja tietoja voidaan selata mittarin näytöllä. - Näytöltä voidaan lukea myös tallennettujen mittausarvojen keskiarvo, jos näillä on sama mittayksikkö. Tarkkuus +20 C lämpötilassa: Paine-ero ja virtausnopeus: lukema<100 digit. ±2 digit. lukema>100 digit. ±1% lukemasta / ±1digit Lämpötilaryömintä: maks. 0,1% / o C käyttölämpötila-alueella. Suurin sallittu paine: 15 kpa. Nollapisteen ryömintä: - 2 minuutin lämpiämisajan jälkeen ryömintä poistettu automaattinollauksella, kun nollausväli on 60 sekuntia. - Nollaustoiminnon epätarkkuus ±1 digit. - Mittarin asennosta aiheutuva nollapisteen siirtymä on tyypillisesti alle 0,1 Pa 45 o kallistuksella. Ohivuoto: 0,1 ml/min 5 kpa paineella. Virtalähde: 2x AA Paristo Käyttölämpötila: 0 50 C Varastointilämpötila: C Mitat ja paino: 85 x 145 x 50mm, 360g pariston kanssa. Takuu: 1 Vuosi Vakiovarusteet: - Kantolaukku - Kumisuojus magneettikiinnikkeellä - 3m paineletkut, silikonikumia - Letkujatkeita - Paristot - Käyttöohje Lisävarusteet: - DPM Anemometri - Lämpötila-anturi Pitot-putket: L pitot-putket mm, rst Suorat pitot-putket mm, rst Lämpötila 20 C: ±2 C Maahantuonti, myynti, huolto: Mikor-Instruments Oy Puhelin: Kirjokannenkatu 11 Sähköposti: info@mikor-instruments.fi Littoinen Internet:

4 TT550S Mikromanometri Ilmavirtojen ja paine-erojen mittaamiseen TT550S tarkkuusmittari TT550S mikromanometri on suunniteltu pienien paine-erojen, ilman virtausnopeuden ja ilmavirran mittaamiseen. Mittarilla pystytään suorittamaan lähes kaikki nykyaikaisen ilmastointijärjestelmän perussäätöön ja käytönaikaiseen tarkkailuun liittyvät mittaukset. Sillä on laaja käyttäjäkunta myös tutkimuskeskuksissa ja laboratorioissa. Paine-erot 0,00Pa 5000Pa Mittarin normaalia parempi tarkkuus ja pienemmät resoluutiot joka alueella tekevät mittaamisesta entistä tarkempaa. Aluevaihto on automaattinen, alueet ovat 0,00 99,99Pa / 100,0 999,9Pa / Pa. Ilman virtausnopeus 0, m/s Mittarin virtausnopeusnäyttö on kalibroitu vakiomallisille pitot-putkille ja varustettu tiheyskorjaustoiminnolla, joka korjaa näyttämän annetun lämpötilan ja ilmanpaineen mukaan. Standardista poikkeavalle pitot-putkelle voidaan asettaa korjauskerroin, esim. I-pitot kerroin on 0,82 ja ANE mittapään 0,843. Tehdasasetus kertoimelle on aina 1,000. Mittausalueet ovat 0,21 9,99m/s ja 10,0 99,9m/s. Ilmavirta kanavista monipistemenetelmällä Mitattaessa ilmavirta kanavasta monipistemenetelmällä, näyttää mittari suoraan ilmavirran l/s, kun kanavan mitat on annettu. Pistekohtaiset nopeudet ja niiden keskiarvo voidaan lukea mittarin muistista. Oma käyttöprofiili Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa mm. päiväys ja kellonaika, automaattinollauksen toistoväli, automaattisen virrankatkaisun viive, oletusarvot pitot-putkien korjauskertoimille, kanavamäärityksille, ilmanlämpötilalle ja paineelle sekä aikakatkaisu näytön taustavalolle. Mittarin muistiin voidaan tallentaa manuaalisesti tai datalogger-toiminnolla 2500 mittausarvoa. Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. Muistitietoja voidaan selata mittarin näytöllä tai siirtää pc:lle jatkokäsittelyä varten. Näytöltä voidaan lukea myös muistiin tallennettujen mittausarvojen lukumäärä ja keskiarvo. Automaattinen virrankatkaisu Tahaton virran kytkeytyminen ja pariston tarpeeton kuluminen on ehkäisty virtanäppäimen lukituksella ja automaattisella virrankatkaisulla. Selkeä LCD-pistematriisinäyttö Mittarissa on selkeä taustavalaistu LCDpistematriisinäyttö. Mittausarvo näytetään selkein 10mm korkein numeroin. Mittausarvon lisäksi näytöltä voidaan lukea mittayksikkö, pitot-putken korjauskerroin, aikavakio, ilmavirta l/s jos kanavamääritys on tehty, muistiin tallennettujen mittausarvojen keskiarvo ja lukumäärä sekä ilmoitus nollaustoiminnosta ja pariston vaihtotarpeesta. Neljä aikavakiota Nopea näyttö sekä aikavakiot 5,10,15 ja 20 sekuntia mahdollistavat mittarin lukemisen vaikeissakin olosuhteissa. Vakaa nollapiste Nollapisteen ryömintä on poistettu automaattisella nollaustoiminnolla. Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa automaattisen nollaustoiminnon toistoväli. Kalibrointitodistus Mittarin mukana seuraa kalibrointitodistus.

5 TT550S tekniset tiedot Mittausalueet Paine-ero: 0 ±99,99 Pa ±100,0 ±999,9 Pa ±1000 ±5000 Pa Ilman virtausnopeus: 0,27 9,99 m/s 10,0 90,0 m/s - Tallennuskapasiteetti 2500 mittausarvoa - Tallennus manuaalisesti tai automaattisesti, jolloin tallennusväli 1s 59min 59s. - Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. - Tallennettuja arvoja voidaan RS232 portin kautta viedä pc:lle jatkokäsittelyjä varten. - Tallennettuja tietoja voidaan selata mittarin näytöllä. - Näytöltä voidaan lukea myös tallennettujen mittausarvojen keskiarvo, jos näillä on sama mittayksikkö. Tarkkuus +20 o C lämpötilassa: Paine-ero ja virtausnopeus: lukema<100 digit. ±2 digit. lukema>100 digit. ±1% lukemasta / ±1digit Lämpötilaryömintä: maks. 0,1% / o C käyttölämpötila-alueella. Suurin sallittu paine: 15 kpa. Nollapisteen ryömintä: - 2 minuutin lämpiämisajan jälkeen ryömintä poistettu automaattinollauksella, kun nollausväli on 60 sekuntia. - Nollaustoiminnon epätarkkuus ±0,05Pa. - Mittarin asennosta aiheutuva nollapisteen siirtymä on tyypillisesti alle 0,1 Pa 45 o kallistuksella. Ohivuoto: 0,1 ml/min 5 kpa paineella. RS 232 lähtö: Muistiin tallennettujen tietojen siirto pc:lle. Virtalähde: 9V alkaliparisto 6LR61 (neppariparisto), kesto noin 50h. Käyttölämpötila: 0 50 C Varastointilämpötila: C Mitat ja paino: 92 x 185 x 45mm, 560g pariston kanssa. Takuu: 1 Vuosi Vakiovarusteet: - Kantolaukku - Käyttöteline niskalenkillä - 3m paineletkut, silikonikumia - Käyttöohje Lisävarusteet: - Pc-kaapeli + tulostusohjelma - Kuminen iskusuojus magneettikiinnikkein - DPM Anemometri, korvaa siipipyörän L pitot-putket mm, rst Suorat pitot-putket mm, rst Maahantuonti, myynti, huolto: Mikor-Instruments Oy Puhelin: Kirjokannenkatu 11 Sähköposti: info@mikor-instruments.fi Littoinen Internet:

6 TT550SV Mikromanometri Ilmavirtojen ja paine-erojen mittaamiseen TT550SV tarkkuusmittari TT550SV mikromanometri on suunniteltu pienien paine-erojen, ilman virtausnopeuden ja ilmavirran mittaamiseen. Mittarilla pystytään suorittamaan lähes kaikki nykyaikaisen ilmastointijärjestelmän perussäätöön ja käytönaikaiseen tarkkailuun liittyvät mittaukset. Sillä on laaja käyttäjäkunta myös tutkimuskeskuksissa ja laboratorioissa. Paine-erot 0,00Pa 5000Pa Mittarin normaalia parempi tarkkuus ja pienemmät resoluutiot joka alueella tekevät mittaamisesta entistä tarkempaa. Aluevaihto on automaattinen, alueet ovat 0,00 99,99Pa / 100,0 999,9Pa / Pa. Ilman virtausnopeus 0, m/s Mittarin virtausnopeusnäyttö on kalibroitu vakiomallisille pitot-putkille ja varustettu tiheyskorjaustoiminnolla, joka korjaa näyttämän annetun lämpötilan ja ilmanpaineen mukaan. Standardista poikkeavalle pitot-putkelle voidaan asettaa korjauskerroin, esim. I-pitot kerroin on 0,82 ja ANE mittapään 0,843. Tehdasasetus kertoimelle on aina 1,000. Mittausalueet ovat 0,21 9,99m/s ja 10,0 99,9m/s. Ilmavirta kanavista monipistemenetelmällä Mitattaessa ilmavirta kanavasta monipistemenetelmällä, näyttää mittari suoraan ilmavirran l/s, kun kanavan mitat on annettu. Pistekohtaiset nopeudet ja niiden keskiarvo voidaan lukea mittarin muistista. Oma käyttöprofiili Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa mm. päiväys ja kellonaika, automaattinollauksen toistoväli, automaattisen virrankatkaisun viive, oletusarvot pitot-putkien korjauskertoimille, kanavamäärityksille, ilmanlämpötilalle ja paineelle sekä aikakatkaisu näytön taustavalolle. Mittarin muistiin voidaan tallentaa manuaalisesti tai datalogger-toiminnolla 2500 mittausarvoa. Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. Muistitietoja voidaan selata mittarin näytöllä tai siirtää pc:lle jatkokäsittelyä varten. Näytöltä voidaan lukea myös muistiin tallennettujen mittausarvojen lukumäärä ja keskiarvo. Automaattinen virrankatkaisu Tahaton virran kytkeytyminen ja pariston tarpeeton kuluminen on ehkäisty virtanäppäimen lukituksella ja automaattisella virrankatkaisulla. Selkeä LCD-pistematriisinäyttö Mittarissa on selkeä taustavalaistu LCDpistematriisinäyttö. Mittausarvo näytetään selkein 10mm korkein numeroin. Mittausarvon lisäksi näytöltä voidaan lukea mittayksikkö, pitot-putken korjauskerroin, aikavakio, ilmavirta l/s jos kanavamääritys on tehty, muistiin tallennettujen mittausarvojen keskiarvo ja lukumäärä sekä ilmoitus nollaustoiminnosta ja pariston vaihtotarpeesta. Neljä aikavakiota Nopea näyttö sekä aikavakiot 5,10,15 ja 20 sekuntia mahdollistavat mittarin lukemisen vaikeissakin olosuhteissa. Vakaa nollapiste Nollapisteen ryömintä on poistettu automaattisella nollaustoiminnolla. Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa automaattisen nollaustoiminnon toistoväli. Kalibrointitodistus Mittarin mukana seuraa kalibrointitodistus.

7 TT550SV tekniset tiedot Mittausalueet Paine-ero: 0 ±99,99 Pa ±100,0 ±999,9 Pa ±1000 ±5000 Pa Ilman virtausnopeus: 0,27 9,99 m/s 10,0 90,0 m/s Tilavuusvirtaus: l/s - Tallennuskapasiteetti 2500 mittausarvoa - Tallennus manuaalisesti tai automaattisesti, jolloin tallennusväli 1s 59min 59s. - Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. - Tallennettuja arvoja voidaan RS232 portin kautta viedä pc:lle jatkokäsittelyjä varten. - Tallennettuja tietoja voidaan selata mittarin näytöllä. - Näytöltä voidaan lukea myös tallennettujen mittausarvojen keskiarvo, jos näillä on sama mittayksikkö. Tarkkuus +20 o C lämpötilassa: Paine-ero ja virtausnopeus: lukema<100 digit. ±2 digit. lukema>100 digit. ±1% lukemasta / ±1digit Ilmavirta l/s: lukema<100digit. ±2 digit. lukema>100digit. ±1% lukemasta / ±1 digit. Lämpötilaryömintä: maks. 0,1% / o C käyttölämpötila-alueella. Suurin sallittu paine: 15 kpa. Nollapisteen ryömintä: - 2 minuutin lämpiämisajan jälkeen ryömintä poistettu automaattinollauksella, kun nollausväli on 60 sekuntia. - Nollaustoiminnon epätarkkuus ±0,05Pa. - Mittarin asennosta aiheutuva nollapisteen siirtymä on tyypillisesti alle 0,1 Pa 45 o kallistuksella. Ohivuoto: 0,1 ml/min 5 kpa paineella. RS 232 lähtö: Muistiin tallennettujen tietojen siirto pc:lle. Virtalähde: 9V alkaliparisto 6LR61 (neppariparisto), kesto noin 50h. Käyttölämpötila: 0 50 C Varastointilämpötila: C Mitat ja paino: 92 x 185 x 45mm, 560g pariston kanssa. Takuu: 1 Vuosi Vakiovarusteet: - Kantolaukku - Käyttöteline niskalenkillä - 3m paineletkut, silikonikumia - Käyttöohje Lisävarusteet: - Pc-kaapeli + tulostusohjelma - Kuminen iskusuojus magneettikiinnikkein - DPM Anemometri, korvaa siipipyörän L pitot-putket mm, rst Suorat pitot-putket mm, rst Maahantuonti, myynti, huolto: Mikor-Instruments Oy Puhelin: Kirjokannenkatu 11 Sähköposti: info@mikor-instruments.fi Littoinen Internet:

8 TT570SV Mikromanometri Ilmavirtojen ja paine-erojen mittaamiseen TT570SV ilmastoinnin yleismittari TT570SV mikromanometri on suunniteltu pienien paine-erojen, ilman virtausnopeuden ja ilmavirran mittaamiseen. Mittarilla pystytään suorittamaan lähes kaikki nykyaikaisen ilmastointijärjestelmän perussäätöön ja käytönaikaiseen tarkkailuun liittyvät mittaukset. Sillä on laaja käyttäjäkunta myös tutkimuskeskuksissa ja laboratorioissa. Paine-erot 0Pa 7,50kPa Mittarin kolmella paine-eroalueella voidaan mitata paine-eroja, alipaineita ja ylipaineita laajalla alueella. 0 99,9Pa / Pa / 1,00 7,50kPa. Automaattinen aluevalinta varmistaa parhaan mahdollisen resoluution joka hetki. Ilman virtausnopeus 1, m/s Mittarin virtausnopeusnäyttö on kalibroitu vakiomallisille pitot-putkille ja varustettu tiheyskorjaustoiminnolla, joka korjaa näyttämän annetun lämpötilan ja ilmanpaineen mukaan. Standardista poikkeavalle pitot-putkelle voidaan asettaa korjauskerroin, esim. I-pitot kerroin on 0,82 ja ANE mittapään 0,843. Tehdasasetus kertoimelle on aina 1,000. Mittausalueet ovat 1,00 9,99m/s ja 10,0 99,9m/s. Ilmavirta kanavista monipistemenetelmällä Mitattaessa ilmavirta kanavasta monipistemenetelmällä, näyttää mittari suoraan ilmavirran l/s, kun kanavan mitat on annettu. Pistekohtaiset nopeudet ja niiden keskiarvo voidaan lukea mittarin muistista. Oma käyttöprofiili Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa mm. päiväys ja kellonaika, automaattinollauksen toistoväli, automaattisen virrankatkaisun viive, oletusarvot pitot-putkien korjauskertoimille, kanavamäärityksille, ilman lämpötilalle ja paineelle sekä aikakatkaisu näytön taustavalolle. Mittarin muistiin voidaan tallentaa manuaalisesti tai datalogger-toiminnolla 2500 mittausarvoa. Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. Muistitietoja voidaan selata mittarin näytöllä tai siirtää pc:lle jatkokäsittelyä varten. Näytöltä voidaan lukea myös muistiin tallennettujen mittausarvojen lukumäärä ja keskiarvo. Selkeä LCD-pistematriisinäyttö Mittarissa on selkeä taustavalaistu LCDpistematriisinäyttö. Mittausarvo näytetään selkein 10mm korkein numeroin. Mittausarvon lisäksi näytöltä voidaan lukea mittayksikkö, pitot-putken korjauskerroin, aikavakio, ilmavirta l/s jos kanavamääritys on tehty, muistiin tallennettujen mittausarvojen keskiarvo ja lukumäärä sekä ilmoitus nollaustoiminnosta ja pariston vaihtotarpeesta. Neljä aikavakiota Nopea näyttö sekä aikavakiot 5,10,15 ja 20 sekuntia mahdollistavat mittarin lukemisen vaikeissakin olosuhteissa. Vakaa nollapiste Nollapisteen ryömintä on poistettu automaattisella nollaustoiminnolla. Omassa käyttöprofiilissa voidaan asettaa automaattisen nollaustoiminnon toistoväli. Automaattinen virrankatkaisu Tahaton virran kytkeytyminen ja pariston tarpeeton kuluminen on ehkäisty virtanäppäimen lukituksella ja automaattisella virrankatkaisulla. Kalibrointitodistus Mittarin mukana seuraa kalibrointitodistus.

9 TT570SV tekniset tiedot Mittausalueet Paine-ero: 0 ±99,9 Pa ±100 ±999 Pa ±1,00 ±7,50 kpa Ilman virtausnopeus: 1,00 9,99 m/s 10,0 99,9 m/s Tilavuusvirtaus: l/s - Tallennuskapasiteetti 2500 mittausarvoa - Tallennus manuaalisesti tai automaattisesti, jolloin tallennusväli 1s 59min 59s. - Muistirivi sisältää päivämäärän, kellonajan, mittausarvon ja mittayksikön. - Tallennettuja arvoja voidaan RS232 portin kautta viedä pc:lle jatkokäsittelyjä varten. - Tallennettuja tietoja voidaan selata mittarin näytöllä. - Näytöltä voidaan lukea myös tallennettujen mittausarvojen keskiarvo, jos näillä on sama mittayksikkö. Tarkkuus +20 o C lämpötilassa: Paine-ero ja virtausnopeus: lukema<100 digit. ±2 digit. lukema>100 digit. ±1% lukemasta / ±1digit Ilmavirta l/s: lukema<100digit. ±2 digit. lukema>100digit. ±1% lukemasta / ±1 digit. Lämpötilaryömintä: maks. 0,1% / o C käyttölämpötila-alueella. Suurin sallittu paine: 15 kpa. Nollapisteen ryömintä: - 2 minuutin lämpiämisajan jälkeen ryömintä poistettu automaattinollauksella, kun nollausväli on 60 sekuntia. - Nollaustoiminnon epätarkkuus ±1 digit. - Mittarin asennosta aiheutuva nollapisteen siirtymä on tyypillisesti alle 0,1 Pa 45 o kallistuksella. Ohivuoto: 0,1 ml/min 5 kpa paineella. RS 232 lähtö: Muistiin tallennettujen tietojen siirto pc:lle. Virtalähde: 9V alkaliparisto 6LR61 (neppariparisto), kesto noin 50h. Käyttölämpötila: 0 50 C Varastointilämpötila: C Mitat ja paino: 92 x 185 x 45mm, 560g pariston kanssa. Takuu: 1 Vuosi Vakiovarusteet: - Kantolaukku - Käyttöteline niskalenkillä - 3m paineletkut, silikonikumia - Letkujatkeita - Käyttöohje Lisävarusteet: - RS232pc-kaapeli + tulostusohjelma - Kuminen iskusuojus magneettikiinnikkein - DPM Anemometri L pitot-putket: mm, rst Suorat pitot-putket: mm, rst Maahantuonti, myynti, huolto: Mikor-Instruments Oy Puhelin: Kirjokannenkatu 11 Sähköposti: info@mikor-instruments.fi Littoinen Internet:

10 DPM Lisävarusteet Mikromanometreihin I-pitot Suorat, patentoidut pitot-putket erityisesti eristettyjen kanavien helppoon mittaukseen. Yhdistettynä TT550S mikromanometriin voidaan näillä mitata virtausnopeuksia jo 0,3 m/s lähtien! Koot: 300x8mm, 480x8mm ja 1000x8mm. Pitot-putket L-malliset, ruostumatonta terästä. Koot: 300x3mm, 500x6mm ja 1000x8mm. L-malliset, kromattua messinkiä. Koko: 350x7mm. Maahantuonti, myynti, huolto: Mikor-Instruments Oy Puhelin: Kirjokannenkatu 11 Sähköposti: Littoinen Internet:

Mallit: P4000-sarja s.2 P s.3 P s.4 P795 s.5 Anturit s.6

Mallit: P4000-sarja s.2 P s.3 P s.4 P795 s.5 Anturit s.6 Mallit: P4000-sarja s.2 P700-705 s.3 P750-755 s.4 P795 s.5 Anturit s.6 P4000W P4000W on perusmittari moniin käyttötarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti laadunvalvonnan mittauksiin tai prosessien tarkkailuun.

Lisätiedot

Ilmanvirtauksen mittarit

Ilmanvirtauksen mittarit Swema 3000 yleismittari/monitoimimittari sisäilmastomittauksiin Ilmastoinnin yleismittari, Vahva metallirunkoinen Swema 3000 on suunniteltu ilmastoinnin, sisäilmaston ja olosuhdemittausten tarpeisiin erityisesti

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE DP-CALC 5815 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen ja akkujen asennus... 3 3 Mittarin käyttö... 3 Näppäintoiminnot...

Lisätiedot

Esite VT 210. Mittaa: lämpö, kosteus, LIITÄNNÄT VT 210 M. VT210 + SMT 900 anturi (teleskooppinen monitoimianturi: ilmannopeus, suhteellinen kosteus,

Esite VT 210. Mittaa: lämpö, kosteus, LIITÄNNÄT VT 210 M. VT210 + SMT 900 anturi (teleskooppinen monitoimianturi: ilmannopeus, suhteellinen kosteus, Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Lämpö-kosteus anemometri Mittaa: lämpö, kosteus, 2 lämpötilamittausta Pt100 (-200 +600 C) ilmannopeus (mallista riippuen) Jopa 6 mittaustulosta

Lisätiedot

Esite. Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus. Vaihdettavat moduulit. Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT

Esite. Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus. Vaihdettavat moduulit. Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Mikromanometri MP 210 Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus Vaihdettavat moduulit E Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT 2 lämpötilamittausta

Lisätiedot

SwemaAir 5 Käyttöohje

SwemaAir 5 Käyttöohje SwemaAir 5 Käyttöohje 1. Esittely SwemaAir 5 on kuumalanka-anemometri lämpötilan, ilmanvirtauksen sekä -nopeuden mittaukseen. Lämpötila voidaan esittää joko C, tai F, ilmannopeus m/s tai fpm ja ilman virtaus

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

SwemaMan 8 Käyttöohje

SwemaMan 8 Käyttöohje SwemaMan 8 Käyttöohje HUOM! Ennen mittausten aloittamista, lue kohta 5. Asetukset (SET). Vakiona k2-kompensointi on päällä. 1. Esittely SwemaMan 8 on mikromanometri paine-eron, ilmanvirtauksen sekä -nopeuden

Lisätiedot

VT 210. Lämpö-kosteus anemometri. Esite LIITÄNNÄT MALLIT

VT 210. Lämpö-kosteus anemometri. Esite LIITÄNNÄT MALLIT Esite Lämpö-kosteus anemometri VT 210 Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Mittaa: lämpö, kosteus, ilmannopeus (mallista riippuen) Vaihdettavat moduulit Langaton yhteys mittari/anturi

Lisätiedot

testo 510 Käyttöohje

testo 510 Käyttöohje testo 510 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 510 Pikaohje testo 510 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Paine-ero sensorin yhteet 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo ja magneetti (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan.

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Nopea mittaus ohuella mittapäällä jälkiä jättämättä Tarkka mittaustulos Äänihälytys Testo 106:ssa on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619

KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 KÄYTTÖOHJE LÄMPÖTILA-ANEMOMETRI DT-619 2007 S&A MATINTUPA 1. ILMAVIRTAUKSEN MITTAUS Suora, 1:n pisteen mittaus a) Kytke mittalaitteeseen virta. b) Paina UNITS - näppäintä ja valitse haluttu mittayksikkö

Lisätiedot

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE Velocicalc 9515 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen asennus... 3 Teleskooppianturin käyttö... 3 3 Mittarin

Lisätiedot

Kannettavat Monitoimimittarit

Kannettavat Monitoimimittarit Kannettavat Monitoimimittarit Malli ph/cond 340i ph/oxi 340i Multi 340i Multi 350i ProfiLine 197i ph/mv-, ORP- ja johtokykymittauksiin ph/mv-, ORP- ja liuenneen hapen (DO) mittari ph/mv-, liuenneen hapen-(do)

Lisätiedot

Monitoimimittari AMI 310

Monitoimimittari AMI 310 Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Monitoimimittari Mittaa: kosteus, lämpötila, CO, 2 CO, ilmannopeus ja ilmamäärä, paine, kierrosluku (mallista ja anturista riippuen)

Lisätiedot

SwemaMan 7 Käyttöohje

SwemaMan 7 Käyttöohje SwemaMan 7 Käyttöohje HUOM! Ennen mittausten aloittamista, lue kohta 6. Asetukset (SET). Vakiona k2-kompensointi on päällä. 1. Esittely SwemaMan 7 on mikro manometri paine-eron, ilmanvirtauksen sekä -nopeuden

Lisätiedot

Käyttöohje. Tiiveystesteri

Käyttöohje. Tiiveystesteri Tiiveystesteri 1. Tiiveystesteri ja lisätarvikkeet 2. Laitteiston liittäminen yli- ja alapaineen mittausta varten 3. Asetukset 4. Mittaus 5. Tekniset tiedot Ilmanvaihdon yleismittari Swema 3000MD yhdessä

Lisätiedot

Virtaus- ja olosuhdemittausinstrumentti

Virtaus- ja olosuhdemittausinstrumentti testo 440 dp Virtaus- ja olosuhdemittausinstrumentti - testo 440 ilmanvirtaus- ja olosuhdemittausinstrumentti - testo 440 dp ilmanvirtaus- ja olosuhdemittausinstrumentti paineeromittauksella C CO Intuitiivinen:

Lisätiedot

AIRFLOW LCA301 SIIPIPYÖRÄANEMOMETRI

AIRFLOW LCA301 SIIPIPYÖRÄANEMOMETRI AIRFLOW LCA301 SIIPIPYÖRÄANEMOMETRI KÄYTTÖOHJEET Maahantuonti, myynti, huolto ja kalibrointi Sinikellonkuja 4, 01300 VANTAA Puh. 010 820 1100 Faksi 010 820 1103 kotisivut: www.teknocalor.fi sähköposti:

Lisätiedot

TEKNOCALOR OY M ITTARIOSASTO SINIKELLONKUJA PUH

TEKNOCALOR OY M ITTARIOSASTO SINIKELLONKUJA PUH MM ME100 0 KOS STEUS SMITT TARIN KÄYTT TÖOH HJEET TEKNOCALOR OY M ITTARIOSASTO SINIKELLONKUJA 4, 01300 VANTAA PUH. 010 820 1100 Hyvä asiakkaamme, Onnittelut MME 100 kosteusmittarin hankintapäätöksestä.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TAKOMETRI TRIFITEK TR-550

KÄYTTÖOHJE TAKOMETRI TRIFITEK TR-550 KÄYTTÖOHJE TAKOMETRI TRIFITEK TR550 Trifitek Finland Oy 04 . Ominaisuudet Mittausmenetelmät: Näkyvä valo / optinen, käyttämällä heijastusteippiä tai koskettamalla pyörivää kohdetta. Maksimi / minimi näyttö,

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. Tarkkuuskosteus-lämpömittari. Malli RH490

KÄYTTÖOPAS. Tarkkuuskosteus-lämpömittari. Malli RH490 KÄYTTÖOPAS Tarkkuuskosteus-lämpömittari Malli RH490 Johdanto RH490-kosteus-lämpömittari mittaa kosteutta, ilman lämpötilaa, kastepistelämpötilaa, märkälämpötilaa ja vesihöyryn määrää ilmassa. Edistyneitä

Lisätiedot

testo 410-1 Käyttöohje

testo 410-1 Käyttöohje testo 410-1 Käyttöohje FIN 2 Short manual testo 410-1 Pikaohje testo 410-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Siipipyörä 3 Lämpötilasensori 4 Näyttö 5 Toimintonäppäimet 6 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7

Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7 Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7 elintarviketestaussarjat s.8 Elintarvikelämpömittarit Lämpötilojen laadukkaaseen

Lisätiedot

testo 511 Käyttöohje

testo 511 Käyttöohje testo 511 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 511 Pikaohje testo 511 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Paine sensorin yhde 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo ja magneetti (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Käyttöohje Ebro TTX 120 lämpömittari

Käyttöohje Ebro TTX 120 lämpömittari Käyttöohje Ebro TTX 120 lämpömittari Turvallisuusohje Lämpömittaria ei saa käyttää käyttölämpötilaa huomattavasti korkeammissa lämpötiloissa tai räjähdysherkissä tiloissa litiumpariston räjähtämisvaaran

Lisätiedot

Mallit: ScanTemp 430 infrapunamittari s.2 ScanTemp 490 infrapunamittari s.3 ProScan 520 infrapunamittari s.4 HiTemp 2400 infrapunamittari s.

Mallit: ScanTemp 430 infrapunamittari s.2 ScanTemp 490 infrapunamittari s.3 ProScan 520 infrapunamittari s.4 HiTemp 2400 infrapunamittari s. Mallit: ScanTemp 430 infrapunamittari s.2 ScanTemp 490 infrapunamittari s.3 ProScan 520 infrapunamittari s.4 HiTemp 2400 infrapunamittari s.5 TC-1 lämpökamera s.6 SeeK Thermal Compact puhelimeen s.7 Infrapunamittari

Lisätiedot

johtokyky- ja redox-elektrodit s.12 bufferiliuokset s.13

johtokyky- ja redox-elektrodit s.12 bufferiliuokset s.13 Mallit: PH 1, 5 ja ORP5 ph- ja redox -mittarit s.2 ph 7 ja 70 testaussarjat s.3 COND 1 ja 5 johtokykymittarit s.4 OXY 7 ja 70 happimittarit s.5 PC 5 ja 70 monisuuremittarit s.6 ph8 laboratoriosarja s.7

Lisätiedot

HYDROCAL HYDROSPLIT HYDROSPLIT ULTRA

HYDROCAL HYDROSPLIT HYDROSPLIT ULTRA e n e r g i a m i t ta r i t HYDROCAL HYDROSPLIT HYDROSPLIT ULTRA HYDROCAL Huoneistokohtainen energiamittari Hydrocal on kompakti lämpömäärälaskin lämmitys- ja jäähdytysenergian mittaamiseen. DN15 ja DN20

Lisätiedot

PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka

PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka 1 Toimintaperiaate PROBYTE kallistusnäyttöautomatiikka on tarkoitettu puoliautomaattiseksi tiekoneiden kallistuskulmamittariksi. Laite ohjaa käyttäjää äänimerkeillä

Lisätiedot

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit

Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit TEKNISET TIEDOT Fluke 170 -sarjan digitaaliset True-RMS-yleismittarit Digitaaliset Fluke 170 -sarjan yleismittarit ovat alan ammattilaisten luottolaitteet sähkö- ja elektroniikkajärjestelmien vianhakuun

Lisätiedot

johtokyky- ja redox-anturit s.11 bufferiliuokset s.12

johtokyky- ja redox-anturit s.11 bufferiliuokset s.12 Mallit: PH1, COND1 ja PH5 testaussarjat s.2 PH5 ja PC5 testaussarjat s.3 PH5 ja ph7 food elintarviketestaussarjat s.4 ph7 ja ph7 food testaussarjat s.5 PC70 testaussarja s.6 ph80 Set 1 laboratoriosarja

Lisätiedot

Mittausasema peltoolosuhteiden

Mittausasema peltoolosuhteiden Mittausasema peltoolosuhteiden tarkkailuun - Lämpötila - Kosteus - Ilmanpaine - Tuulen suunta - Tuulen keskinopeus - Sademäärä - Kastepiste - Lämpösumma - Kasvualustan kosteus - Kasvualustan lämpötila

Lisätiedot

Lämpömittari TTX100/110/120

Lämpömittari TTX100/110/120 Lämpömittari TTX100/110/120 2(18) Hyvä asiakas, Onnittelut tämän Ebro tuotteen hankinnan kunniaksi. Toivottavasti tämä tuote palvelee pitkään ja tästä tuotteesta on hyötyä työntekoon. Tärkeä ja hyödyllinen

Lisätiedot

Käyttöohje. Yleiset ohjeet...2 1. Turvallisuusohjeet...3 2. Laitteen käyttötarkoitus...4 3. Tuotekuvaus...5

Käyttöohje. Yleiset ohjeet...2 1. Turvallisuusohjeet...3 2. Laitteen käyttötarkoitus...4 3. Tuotekuvaus...5 testo 512 Paine-eromittari Käyttöohje FIN Sisällys Yleiset ohjeet...2 1. Turvallisuusohjeet...3 2. Laitteen käyttötarkoitus...4 3. Tuotekuvaus...5 3.1 Näyttö ja näppäimistö...5 3.2 Liitännät...6 3.3 Virtalähde...6

Lisätiedot

Monipuolinen vesimittari

Monipuolinen vesimittari FI Demineralisoitu lämmitysvesi on paras ratkaisu kaikkiin laitteistoihin Monipuolinen vesimittari Asennus Toiminnot Käyttö Huolto Vastaa standardeja: VDI 2035 SWKI BT 102-01 ELYSATOR -vesimittari valvoo

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HOCHAUFLÖSENDER TOUCHSCREEN UUTTA KOSKETUS- NÄYTTÖ Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera teräväpiirtoa tarkastuksiin Technik nach Maß Made in Germany Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HD-kosketusnäyttö ja

Lisätiedot

TECH 700 DA. How true pro s measure. Käyttöohje.

TECH 700 DA. How true pro s measure. Käyttöohje. TECH 700 DA How true pro s measure Käyttöohje www.stabila.com Sisällysluettelo Luku Sivu 1. Tarkoituksen mukainen käyttö 3 2. Laitteen osat 3 3. Paristojen asettaminen / paristojen vaihto 4 4. Käyttöönotto

Lisätiedot

LVI-laatutuotteita vuodesta energiamittarit HYDROCAL HYDROSPLIT HYDROSONIS

LVI-laatutuotteita vuodesta energiamittarit HYDROCAL HYDROSPLIT HYDROSONIS B METERS Ky LVI-laatutuotteita vuodesta 1968 energiamittarit HYDROCAL HYDROSPLIT HYDROSONIS B METERS HYDROCAL Huoneistokohtainen energiamittari Hydrocal on kompakti lämpömäärälaskin lämmitys- ja jäähdytysenergian

Lisätiedot

Sääasema Probyte JUNIOR

Sääasema Probyte JUNIOR Sääasema Probyte JUNIOR JUNIOR sääanturi COM1 12VDC RS-232 signaali PC W9x Excel-tiedosto PROBYTE JUNIOR sääanturin toimintaperiaate Yleistä Probyte SÄÄASEMA JUNIOR1 on sään mittaukseen tarkoitettu ulkoanturi,

Lisätiedot

psense RH Kannettava CO2/RH/ Temp mittari Käyttöohje Markkinointi: Pietiko Oy www.pietiko.fi

psense RH Kannettava CO2/RH/ Temp mittari Käyttöohje Markkinointi: Pietiko Oy www.pietiko.fi 1 psense RH Kannettava CO2/RH/ Temp mittari Käyttöohje Markkinointi: Pietiko Oy www.pietiko.fi Sisällysluettelo 2 Johdanto...2 Toimituskokonaisuus...2 Virran syöttö...3 LCD näyttö...3 Painikkeet...3 Käyttö...4

Lisätiedot

DATALOGGERI DT-171 PIKAKÄYTTÖOHJE V 1.2

DATALOGGERI DT-171 PIKAKÄYTTÖOHJE V 1.2 DATALOGGERI DT-171 PIKAKÄYTTÖOHJE V 1.2 S&A Matintupa 2007 Ohjelman käynnistys Ohjelma käynnistyy tuplaklikkaamalla DATALOGGER ohjelmakuvaketta. Ohjelma avautuu tuplaklikkaamalla Datalogger kuvaketta.

Lisätiedot

UVS Kanavainen tärinämittari

UVS Kanavainen tärinämittari UVS 600 1-Kanavainen tärinämittari KÄYTTÖOHJEKIRJA SUOMI Ohjelmistoversio 1.1.6 ja uudemmat LCD näytön aktivointi Normaalisti UVS 600:n näyttö on suljettuna. Käynnistääksesi näytön paina vihreää LCD painiketta

Lisätiedot

Käyttöohje. Yleiset ohjeet Turvallisuusohjeita Laitteen käyttötarkoitus Tuotekuvaus...5

Käyttöohje. Yleiset ohjeet Turvallisuusohjeita Laitteen käyttötarkoitus Tuotekuvaus...5 Testo 416 Siipipyöräanemometri Käyttöohje FIN Sisällys Yleiset ohjeet...2 1. Turvallisuusohjeita...3 2. Laitteen käyttötarkoitus...4 3. Tuotekuvaus...5 3.1 Näyttö ja näppäimet...5 3.2 Virtalähde...6 4.

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

ULTRAÄÄNIMITTARI QALCOFLOW DN

ULTRAÄÄNIMITTARI QALCOFLOW DN ULTRAÄÄNIMITTARI QALCOFLOW DN 15-100 18.9.2017 KÄYTTÖSOVELLUKSET Ultraääniperiaatteella toimiva QALCOSONIC FLOW 4 on suunniteltu kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaukseen niin kotitalouksissa kuin teollisuudessa.

Lisätiedot

testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje

testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje fin 2 1. Yleistä 3 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Talleta käyttöohje myöhempää käyttöä varten. de en 2. Tuotekuvaus it

Lisätiedot

Merkit ja mallit: Dostmann LOG32T-TH-THP s.2 Dostmann LOG CRYO s.3 Dostmann LOG110EXF s.4 Dostmann LOG s.5 Dostmann LOG200TC s.

Merkit ja mallit: Dostmann LOG32T-TH-THP s.2 Dostmann LOG CRYO s.3 Dostmann LOG110EXF s.4 Dostmann LOG s.5 Dostmann LOG200TC s. Merkit ja mallit: Dostmann LOG32T-TH-THP s.2 Dostmann LOG100-110-CRYO s.3 Dostmann LOG110EXF s.4 Dostmann LOG200-220 s.5 Dostmann LOG200TC s.6 Dostmann Steril-sarja s.7 Dostmann TempMate-GS GSM s.8 ProgesPlus

Lisätiedot

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER DistanceMaster One 36 Laser 650 nm SPEED SHUTTER Laser 02 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline DistanceMaster One x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Lue käyttöohje kokonaan. Lue myös lisälehti Takuu- ja

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

Mittaus- ja säätölaite IRIS

Mittaus- ja säätölaite IRIS Mittaus- ja säätölaite IRIS IRIS soveltuu ilmavirtojen tarkkaan ja nopeaan mittaukseen ja säätöön. IRIS muodostuu runko-osasta, säätösäleistä, säätömutterista tai säätökahvasta (koko 80), säätöasteikosta

Lisätiedot

BT-A51. Käyttöohje. KORVAKUUMEMITTARI Malli BT-A51

BT-A51. Käyttöohje. KORVAKUUMEMITTARI Malli BT-A51 BT-A51 Käyttöohje KORVAKUUMEMITTARI Malli BT-A51 JOHDANTO Hyvä käyttäjä, kiitos kun olet valinnut meidän tuotteemme. Lue käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Nämä ohjeet opastavat kuinka tuotetta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PEL / PEL-M

KÄYTTÖOHJE PEL / PEL-M V2.0.0 (05.09.2014) 1 (6) KÄYTTÖÖNOTTO Asennus - Lähetin tulisi asentaa mittauskohdan yläpuolelle kondensoitumisongelmien välttämiseksi. - Kanavan ylipaine mitataan siten, että kanavan mittayhde yhdistetään

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

SÄHKÖINEN KOETIN AJOLANKOJEN TESTAAMISEEN

SÄHKÖINEN KOETIN AJOLANKOJEN TESTAAMISEEN SÄHKÖINEN KOETIN AJOLANKOJEN TESTAAMISEEN VISUAALINEN JA AKUSTINEN DC-jännitteenkoetin, jossa on indusoituneen vaihtojännitteen ilmaisu 82 www.sofamel.com SÄHKÖISET KOETTIMET AJOLANKOJEN TESTAAMISEEN DC-jännitteenkoetin,

Lisätiedot

Monitoimimittari AMI 310

Monitoimimittari AMI 310 Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Monitoimimittari Mittaa: kosteus, lämpötila, CO 2, CO, ilmannopeus ja ilmamäärä, paine, kierrosluku (mallista ja anturista riippuen)

Lisätiedot

Monitoimimittari AMI 310

Monitoimimittari AMI 310 Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Monitoimimittari Mittaa: kosteus, lämpötila, CO 2, CO, ilmannopeus ja ilmamäärä, paine, kierrosluku (mallista ja anturista riippuen)

Lisätiedot

Käyttöopas. Pitot Anemometeri. Model HD350

Käyttöopas. Pitot Anemometeri. Model HD350 Käyttöopas Pitot Anemometeri Model HD350 Johdanto Onnittelut Extech HD350 mittarin oston johdostatämä kannettava mittari mittaa ja näyttää paineen, virtausnopeuden, tilavuusvirran, ympäristön lämpötilan

Lisätiedot

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Versio 1 Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Sisällys Johdanto... 3 Pakkaussisältö... 3 LCD näyttö... 4 Painikkeet... 4 Toiminnot... 5 Käynnistys ja sammutus...

Lisätiedot

Sisällys. testo 417 Siipipyörä anemometri. Käyttöohje

Sisällys. testo 417 Siipipyörä anemometri. Käyttöohje testo 417 Siipipyörä anemometri Käyttöohje FIN Sisällys Yleiset ohjeet...2 1. Turvallisuusohjeita...3 2. Laitteen käyttötarkoitus...4 3. Tuotekuvaus...5 3.1 Näyttö ja näppäimet...5 3.2 Virtalähde...6 4.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE PEL 2500 / PEL 2500-M

KÄYTTÖOHJE PEL 2500 / PEL 2500-M V2.0.0 (24.10.2014) 1 (7) KÄYTTÖÖNOTTO Asennus - Lähetin tulisi asentaa mittauskohdan yläpuolelle kondensoitumisongelmien välttämiseksi. - Kanavan ylipaine mitataan siten, että kanavan mittayhde yhdistetään

Lisätiedot

Työntömitat. Digitaaliset konepajatyöntömitat. Digitaaliset konepajatyöntömitat

Työntömitat. Digitaaliset konepajatyöntömitat. Digitaaliset konepajatyöntömitat 23 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 IP67 suojattut digitaaliset työntömitat Digitaaliset työntömitat absoluutti mittaustoiminnolla Kellotyöntömitat Työntömitat ruuvilukituksella Työntömitat jousilukituksella

Lisätiedot

ALCOVISOR. Käyttöohjeet FIN

ALCOVISOR. Käyttöohjeet FIN ALCOVISOR Alkometri Käyttöohjeet FIN BAC 200 Alcovisor BAC 200 on luotettava ja huipputarkka todistuskelpoisen mittaustuloksen antava alkometri ammatti ja viranomaiskäyttöön. BAC 200 on täysin automaattinen.

Lisätiedot

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä Esittely VT30 mittaa AC-jännitteitä 690 V ja DC-jännitteitä 690 V asti, LCD-näyttö, portaittainen jännitenäyttö, positiivisen ja negatiivisen napaisuuden näyttö, sekä kiertosuunnan osoitus. Lisäksi jatkuvuuden

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

Ilmavirtasäädin BVAVd-LD

Ilmavirtasäädin BVAVd-LD säädin BVAVd-LD leistä Uusi ilmavirtasäädin perustuu hyväksi koettuun runkorakenteeseen, joka on varustettu uudella toimilaitteella. toimilaitteessa on säädin, paineanturi sekä ilmavirran jatkuva näyttö.

Lisätiedot

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kompakti huippuominaisuudet omaava digitaalinen mittalaite soveltuu erinomaisesti sähköverkon energiatehokkuuden analysoimiseen AR6:n ominaisuuksia: Se ottaa jänniteaallosta

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

Käyttöohje. Wöhler HF 300. kosteusmittari puulle. Best.-Nr

Käyttöohje. Wöhler HF 300. kosteusmittari puulle. Best.-Nr Käyttöohje Wöhler HF 300 kosteusmittari puulle. Best.-Nr.23199 2015-11-02 Sisältö Sisältö 1 Yleiset tiedot... 3 1.1 Tiedot käyttöohjeesta... 3 1.2 Varoitukset...3 1.3 Käyttö... 3 1.4 Toimitussisältö...

Lisätiedot

Mikrometrit 5 ASIMETO KATALOGI

Mikrometrit 5 ASIMETO KATALOGI 7 IP65 suojatut digitaaliset ulkomikrometrit 8 Nopeat digitaaliset ulkomikrometrit 9 Kaarimikrometrit 10 Kaarimikrometrit vaihdettavilla kärjillä 11 Kellomikrometrit 12 Digitaaliset mikrometrit vaihdettavilla

Lisätiedot

Uudet tuotteet 2010 Hager-keskusjärjestelmät

Uudet tuotteet 2010 Hager-keskusjärjestelmät Uudet tuotteet 2010 Hager-keskusjärjestelmät Energiamittarit 4 Energiamittarit KNX 7 Vikavirtareleet ja summavirtamuuntajat 8 Vikavirtasuojat automaattisella 10 jälleenkytkennällä Vikavirtasuojat 125A

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS

FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS RANNENÄYTÖN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET» Toiminta-aika (huoneenlämmössä) - kellotilassa: 1 vuosi - mittaustilassa: 500 tuntia» Koko: leveys 46 mm, paksuus 18 mm» LCD-näyttö» Kaksi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRMS AC VIRTAMITTARI TRIFITEK TR-FLEX

KÄYTTÖOHJE TRMS AC VIRTAMITTARI TRIFITEK TR-FLEX KÄYTTÖOHJE TRMS AC VIRTAMITTARI TRIFITEK TR-FLEX Trifitek Finland Oy 2014 1. YLEISTÄ Tämä käyttöohje sisältää tietoja ja varoituksia, joita on noudatettava, jotta mittalaitetta voidaan käyttää turvallisesti

Lisätiedot

TSI DP-CALC 5825 KÄYTTÖOHJE

TSI DP-CALC 5825 KÄYTTÖOHJE TSI DP-CALC 5825 KÄYTTÖOHJE DP-CALC 5825 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen ja akkujen asennus... 3 Verkkovirtalaitteen (lisävaruste)

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 O P T I N E N A N T U R I M I N I M A A L I S E L L A H U O LTOTA R P E E L L A Oxix-happilähetin on ainutlaatuinen liuenneen

Lisätiedot

Mittaus- ja säätölaite IRIS

Mittaus- ja säätölaite IRIS Mittaus- ja säätölaite IRIS IRIS soveltuu ilmavirtojen tarkkaan ja nopeaan mittaukseen ja säätöön. IRIS muodostuu runko-osasta, säätösäleistä, säätömutterista tai säätökahvasta (koko 80), säätöasteikosta

Lisätiedot

TESTI & MITTALAITTEET

TESTI & MITTALAITTEET TESTI & MITTALAITTEET micro DM-100 Digitaalinen yleismittari Iskun ja veden kestävä micro CM-100 Digitaalinen pihtimittari, monipuolinen, 10 toimintoa micro HM-100 Ilman lämpötila ja kosteusmittari KOKO

Lisätiedot

VELOCICALC Ilman virtausnopeuden mittari

VELOCICALC Ilman virtausnopeuden mittari ENERGIAA JA MUKAVUUTTA T Ilman virtausnopeuden mittaus VELOCICALC Ilman virtausnopeuden mittari Malli 9525 Käyttö- ja huolto-opas Copyright TSI Incorporated / Toukokuu 2007 / Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot

EBI 20-T/-TH dataloggeri Lämpötilan/lämpötilan- ja kosteuden mittaukseen ja tallennukseen

EBI 20-T/-TH dataloggeri Lämpötilan/lämpötilan- ja kosteuden mittaukseen ja tallennukseen EBI 20-T/-TH dataloggeri Lämpötilan/lämpötilan- ja kosteuden mittaukseen ja tallennukseen Käyttöohjeet Standardit Yhdenmukaisuustodistus vahvistaa, että tämä tuote täyttää CEvaatimukset. EBI 20-T täyttää

Lisätiedot

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Ominaisuudet CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Sensorin virran vähyyden ilmaisin Lämpötila celsius- tai Fahrenheit-asteikolla Langaton ulkoilma-anturi (kantomatka esteettömällä matkalla + 30

Lisätiedot

DRS/DRS-T LÖV-R. Pyöreät säätö- ja sulkupellit

DRS/DRS-T LÖV-R. Pyöreät säätö- ja sulkupellit FI02 01.12 DRS/DRS-T LÖV-R Pyöreät säätö- ja sulkupellit DRS säätämiseen Manuaalinen tai toimilaitteella varustettu Porrastettu ja lukittava säätöratkaisu Tiiveysluokka 0 ja C, EN 1751 -standardin mukainen

Lisätiedot

Nokeval. Käyttöohje. Monipistenäyttö 532R. No

Nokeval. Käyttöohje. Monipistenäyttö 532R. No No 280100 Nokeval Käyttöohje Monipistenäyttö 532R 1 Nokeval Oy Yrittäjäkatu 12 37100 NOKIA Puh. 03-342 4800 Fax. 03-3422 066 2 Monipistenäyttö 532R Virta- ja jännitetulot: 0..20 ma 4..20 ma 0..10 V Termoelementit

Lisätiedot

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä.

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä. 1 4 Käyttöohje Lue tämä käyttöohje huolellisesti ja säilytä se myöhempää tarvetta varten. Näin opit käyttämään -kelloasi oikein ja siitä on sinulle pitkään iloa. Käyttöohje on saatavilla myös verkossa:

Lisätiedot

196 / 196 M Sisällysluettelo

196 / 196 M Sisällysluettelo Käyttöohje Sisällysluettelo Luku Sivu 1. Määräystenmukainen käyttö 3 2. Turvaohjeet 3 3. Laitteen osat 4 4. Näytön elementit 5 5. Käyttöönotto 6 5.1 Paristojen asettaminen / paristojen vaihto 6 5.2 Päällekytkentä

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC -TYÖNTÖMITTA

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC -TYÖNTÖMITTA ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC -TYÖNTÖMITTA VARUSTETTU INDUKTIOTYYPPISELLÄ AOS (ADVANCED ONSITE SENSOR) ENKOODERILLA PIENET KÄSIMITTAVÄLINEET JA TIEDONSIIRRON HALLINTA Uusi! ABS DIGIMATIC -työntömitta Uusi kustannustehokas

Lisätiedot

ILMAN VIRTAUSNOPEUDEN MITTARI AIRFLOW INSTRUMENTS MALLI TA430/TA430A

ILMAN VIRTAUSNOPEUDEN MITTARI AIRFLOW INSTRUMENTS MALLI TA430/TA430A ILMAN VIRTAUSNOPEUDEN MITTARI AIRFLOW INSTRUMENTS MALLI TA430/TA430A KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OPAS P/N 6001262, REV F 2014 Copyright TSI Incorporated / 2007-2014 / Kaikki oikeudet pidätetään. Osoite TSI Incorporated

Lisätiedot

Käyttöohje Ohjelmistoversio V MTR kanavainen langaton lähetin mv- ja TC-tuloilla

Käyttöohje Ohjelmistoversio V MTR kanavainen langaton lähetin mv- ja TC-tuloilla Käyttöohje Ohjelmistoversio V1.0 19.10.05 MTR264 4-kanavainen langaton lähetin mv- ja TC-tuloilla YLEISKUVAUS MTR264 on paristokäyttöinen nelikanavainen langaton lähetin. Laite on koteloitu pieneen muovikoteloon,

Lisätiedot

KISTOCK DATALOGGERIT KT 320 / KTT 320

KISTOCK DATALOGGERIT KT 320 / KTT 320 Esite KISTOCK DATALOGGERIT KT 320 / KTT 320 Lämpötila / Kosteus / Jännite / Sähkövirta / Impulssi Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Ilmaisohjelma KILOG Lite loggerin ohjelmointiin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE JÄNNITTEENKOESTIN BT-69. v 1.0

KÄYTTÖOHJE JÄNNITTEENKOESTIN BT-69. v 1.0 KÄYTTÖOHJE JÄNNITTEENKOESTIN BT-69 v 1.0 S&A MATINTUPA - WWW.MITTARIT.COM - 2009 1 1) 2/4mm testimittapäät (4mm mittapäät irroitettavissa) 2) Punainen mittapää, ( + / L ) kaikissa toiminnoissa 3) Musta

Lisätiedot

WISE Measure. Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI

WISE Measure. Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI Ilmavirran mittaus Langaton tiedonsiirto. Integroidut anturit Versiot: Pyöreä liitäntä: Ø100-630 mm Suorakaiteinen liitäntä: 0x0-1600x700

Lisätiedot

SVE: Akustisen kääreen sisällä oleva linjaan asennettava hiljainen poistopuhallin

SVE: Akustisen kääreen sisällä oleva linjaan asennettava hiljainen poistopuhallin : Akustisen kääreen sisällä oleva linjaan asennettava hiljainen poistopuhallin /PLUS Puhallin: Ääntä absorboivalla materiaalilla pinnoitettu akustinen kääre. Turbiini suihkuturbiinilavoilla, lukuun ottamatta

Lisätiedot

DistanceMaster 80 DE 04 GB 11 NL 18 DK 25 FR 32 ES 39 IT 46 PL 53 FI 60 PT 67 SE 74 NO TR RU UA CZ EE LV LT RO BG GR

DistanceMaster 80 DE 04 GB 11 NL 18 DK 25 FR 32 ES 39 IT 46 PL 53 FI 60 PT 67 SE 74 NO TR RU UA CZ EE LV LT RO BG GR DistanceMaster 80 DE GB NL DK FR ES IT PL PT SE NO TR RU UA CZ EE LV LT RO BG GR 04 11 18 25 32 39 46 53 60 67 74 ! a h i b 2. 4. 6.! 60 Lue lisäohjeet. käyttöohje Noudata kokonaan. annettuja Lue ohjeita.

Lisätiedot

Älykäs ja edistyksellinen savukaasuanalysaattori. Uusi testo 300 savukaasuanalysaattori smart-touch -teknologialla.

Älykäs ja edistyksellinen savukaasuanalysaattori. Uusi testo 300 savukaasuanalysaattori smart-touch -teknologialla. SmartTouch Älykäs ja edistyksellinen savukaasuanalysaattori. Uusi testo 300 savukaasuanalysaattori smart-touch -teknologialla. Tervetuloa Teston älykkääseen maailmaan. Nykyaikaisen analysaattorin pitää

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot