MAAKUNTATOIMIKUNTA 2/2018 Keski-Suomi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MAAKUNTATOIMIKUNTA 2/2018 Keski-Suomi"

Transkriptio

1 MAAKUNTATOIMIKUNTA 2/2018 Keski-Suomi Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kokous Suomen Punaisen Ristin piiritoimisto, Ailakinkatu 5, Jyväskylä klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Läsnä: Juha Vimpari, puheenjohtaja, Suomen Latu Aki Valonen, sihteeri, SPR Länsi-Suomen piiri Heikki Maukonen, SPR Juha Peltonen, SRAL Pirkko Koskela, Suomen Latu Sisko Virtanen, Maanpuolustusnaisten liitto Pauli Virtanen, RES Juha Levijoki, SPR Hannu Haapamäki, SLPS Juhana Rönnberg, SPR Leena Hietala, Maanpuolustusnaisten liitto Erkki Rautiainen Pekka Paasonen, Autoliitto Ahti Piikki, MPK Risto Hopponen, SPR Pasi Pasanen, SPR Ritva Manninen, SPR Jouko Hyppönen, RES Mauri Pitkänen, SLPS Jari Tuukkanen, Suomen Latu Kaija Koponen, Naisten valmiusliitto Tuomo Liukkunen, SPKL Keijo Veijanen, SRAL Jari Kiviniemi, RUL Sirkku Laurila, MPK Miia Ahonen, Suomen Latu Autoliitto Finlands Svenska Marthaförbund Folkhälsan Johanniitat Maa- ja kotitalousnaisten Keskus Maanpuolustuskiltojen liitto Maanpuolustuskoulutus ry Maanpuolustusnaisten liitto Mannerheimin Lastensuojeluliitto Marttaliitto Reserviläisliitto Sukeltajaliitto Suomen Ilmailuliitto Suomen Latu Suomen Liikunta ja Urheilu Suomen Meripelastusseura Suomen Metsästäjäliitto Suomen Mielenterveysseura Suomen Moottoriliitto Suomen Palveluskoiraliitto Suomen Partiolaiset Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö Suomen Pelastuskoiraliitto Suomen Punainen Risti Suomen Radioamatööriliitto Suomen Reserviupseeriliitto Suomen Sinibarettiliitto Suomen Taksiliitto Suomen Tiepalvelumiehet Suomen Tiepalvelumiesliitto Suomen Työväen Urheiluliitto Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto Suomen Veneilyliitto Suomen WWF Veteraanisuunnistajat Elinkeinoelämän keskusliitto EK 1. Kokouksen avaus Maakuntatoimikunnan puheenjohtaja Juha Vimpari avasi kokouksen klo Juha Vimpari esitteli itsensä ja valmiuspäällikkö Aki Valonen maakuntatoimikunnan sihteerinä esitteli itsensä. Finnet-liitto Naisten Valmiusliitto Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö Suomen Humanitaarisen Oikeuden Seura Suomen Kuntaliitto Suomen Lääkäriliitto 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kutsut on lähetetty ajallaan reilua viikkoa ennen kokousta. Todettiin, että paikalliset jäsenjärjestöt on kutsuttu. Kaikilla 52 jäsenjärjestöllä ei ole edustusta ja toimintaa Keski-Suomessa. Suomen Naisjärjestöjen Keskusliitto Suomen Nuorisoseurojen Liitto Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta Tapio Työturvallisuuskeskus Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Toimintaa koordinoi Suomen Punainen Risti Osoite: Ailakinkatu 5, Jyväskylä Puhelin:

2 3. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestys hyväksyttiin. 4. Maakuntatoimikunnan kokoonpano 2019 Maakuntatoimikunnan kokoonpano vahvistettiin vuodeksi Aki Valonen luki johtosäännön maakuntatoimikunnan kokoonpanosta. Jokainen jäsenjärjestö voi nimetä yhden jäsenen ja yhden varajäsenen edustajakseen. Maakuntatoimikunta voi käyttää lisäksi asiantuntijoita, joilla on oikeus olla läsnä kokouksessa ilman äänioikeutta. 5. Vapepan toimintasuunnitelma Aki Valonen esitteli Vapepan toimintasuunnitelman vuosille Toimintasuunnitelma tehdään kolmen vuoden kaudelle. Tälle vuodelle on viime vuonna asetettu tavoitteeksi selvittää järjestöjen oma rooli Vapepa-verkoston osana. Tavoite on, että jokainen jäsenjärjestö jakaa omia resurssejaan ja osaamistaan kaikkien yhteiseen käyttöön, jotta saadaan viranomaisille luotua yhtenäinen kuva toiminnastamme. Tavoite on seuraavan vuoden aikana luoda aitoa yhteistyötä jäsenjärjestöjen välille. Isossa roolissa on maakuntatoimikunnat ja paikallistoimikunnat tukemassa yhteistyötä. Tavoite olisi hyödyntää muiden jäsenjärjestöjen koulutuksia yli järjestörajojen ilman että jokaisen tarvitsee järjestää omia koulutuksia. Täten ei tule päällekkäisyyksiä koulutuksissa. Vapepan omien koulutusmateriaalien tulisi olla yhdenmukaiset ja ajantasaiset koko piirin alueella. Vapepan yleinen ohje paikallisille koulutuksille on 4 kpl etsinnän peruskurssia, viestin peruskurssia 1 kpl, maastojohtajakurssia 2 kpl ja valmiuspäivystäjä/vapepa-johtoryhmäkoulutukset 2-4 kpl. Heikki Maukonen esitti valmiuskouluttajakoulutuksessaan saamansa vinkin järjestää viestikursseja. Keski-Suomessa ei ole pitkään aikaan järjestetty viestikurssia. Vapepa-infoja ja Ohto-koulutuksia järjestetään valmiuspäivystäjien ja -kouluttajien toimesta. Tulevina vuosina painotetaan lisäksi 4. sektorin, spontaanien vapaaehtoisten perehdyttämistä ja ohjaamista etsintätilanteissa pikakoulutuksin ja ohjata toimintaan mukaan tulevaisuudessakin. Piirin alueelliset valmiussuunnitelmat on tekeillä. Tavoite on, että uudet paikallistoimikunta-alueet vakiintuvat ja toimijat tuntevat oman alueensa resurssit. Kuntatoimija on tulossa lisäksi mukaan tilaajana Vapepan palveluille. Tavoitteena on vakiinnuttaa Vapepa-järjestöjen, viranomaisten ja kuntien yhteistyö.

3 Keijo Veijanen kysyi varainhankintaan liittyvät toimet. Aki Valonen selvitti varainhankinta-asiaa seuraavasti: Vapepaa voi esim. tilata talkootöihin ja tästä toiminnasta mahdollisesti saatavat varat voidaan ohjata piirin Vapepa-tilille. Myös suoraa rahallista sponsorointia voidaan osoittaa tilille. Nostettiin esille, että asiat joihin kuntien pitää varautua, ovat hyvin perusasioihin liittyviä, kuten esimerkiksi Nokian vesikriisi ja laajat sähkökatkot. 6. Hälytyskorvausten käyttö Aki Valonen esitteli hälytyskorvausrahat ja perusteet, joilla ne ovat kohdistuneet Keski-Suomen piirin alueelle. Tilikauden ylijäämä on 5 499,59 euroa. Tämä hälytyskorvaus kohdennetaan poliisisopimuksen mukaisesti Keski-Suomen toiminnan tukemiseen. Juha Vimpari esitti kalustotyöryhmän puolesta ajatuksia kaluston hankintaan vuodelle Kalustoon kuuluu mm. tietokoneet, tulostimet ja radiopuhelimet. Hankintasuunnitelmaan kuuluu paitsi olemassa olevan kaluston ylläpito ja huolto sekä myös uuden kaluston hankintaa. Uutta kalustoa voisi olla mm. uudet tietokoneet, tulostimia mm. karttoja varten ja uusia radiopuhelimia. Tarkoitus olisi huoltaa valmiuspakkeja, joita on usealla paikkakunnalla Keski-Suomessa. Heikki Maukonen esitti ajatuksen, että valmiushälytyslaatikkoon hankittaisiin varalle pattereita ja varavirtapankkeja etsijöiden hätävaraksi. Tarkoitus on kuitenkin edelleen, että jokaisella on riittävästi omia pattereita, mutta hätävarana olisi mahdollisuus saada patterit hälytystehtävällä Vapepa-johtajalta. Mauri Pitkänen kysyi Mapitaren hankkimisesta Vapepan käyttöön laajemmin. Sitä asiaa selvitellään vielä keskustoimistotasolla, onko se Mapitare vai joku muu ohjelma. Viitasaarelta esitettiin kysymys mistä radiopuhelimia saa hälytystehtäville. Koulutus- ja harjoitustyöryhmän toimintasuunnitelma esiteltiin Juha Vimparin toimesta. Esitys meni erillisen listan mukaan. Järjestyksenvalvojan kurssille saatiin lisättyä päivämäärät tammikuulle: ja Pelastuslaitokselta kysyttiin palo- ja ensiapupuolen kouluttajaa joko tai Pelastuslaitoksen edustaja suhtautui asiaan myönteisesti, mutta asia pitää varmistaa Pelastuslaitoksen kouluttajalta. Viitasaaren harjoitus- ja koulutusviikonloppuun voisi yhdistää järjestöjen eri koulutuksia ja ottaa mukaan mm. järvipelastusseurat.

4 Nuorisotyöryhmä pohtii, miten saataisiin nuoria mukaan Vapepan toimintaan ja mitä muuta se voisi olla kuin etsintää. Nuorisotyöryhmä oli tänä vuonna Laukaan lukiolle pitämässä ensiapu- ja etsintärastia Konneveden kansallispuiston retkellä. Tarkoitus on saada Vapepaa tunnetuksi nuorille ja mukaan toimintaan, vaikka muutama vuoden sisälläkin. Palkitsemistyöryhmän tehtävä on miettiä miten ja ketä voidaan palkita, koska jokaisella yhdistyksellä ei ole omia palkitsemiskäytänteitä. Palkitsemista voi olla valtakunnan laajuisella tasolla mutta myös paikallisesti ja maakunnallisesti. Ohto-työryhmä on pitänyt Ohto-klinikoita tänä vuonna maakunnassa. Kaikkia hälytysryhmiä ei vieläkään pystytä hälyttämään Ohton kautta. Näihin ryhmiin ollaan suoraan yhteydessä Ohto-työryhmän toimesta. Keski-Suomessa on tällä hetkellä yli 800 vapepalaista Ohto-järjestelmässä. Ohton kautta saadaan myös lähetettyä mm. kuvalinkkejä etsittävästä kaikille hälytykseen vastanneille ja ehkä tulevaisuudessa Ohtoon kirjautuneille mm. Mapitaren karttoja. Hälytyskorvausten seuraavat käyttöesitykset käsitellään kevätkokouksessa. 7. Keski-Suomen turvallisuus- ja valmiustoimikunta, Mikko Hiltunen KSPELA Keski-Suomen turvallisuus- ja valmiustoimikunnan toimintaa esitteli Keski-Suomen Pelastuslaitokselta valmiuspäällikkö Mikko Hiltunen. Hän kertoi turvallisuus- ja valmiustoimikunnasta ja alueellisesta riskiarviosta. Turvallisuus- ja valmiustoimikunnan käyttämä konsepti on käytössä jo useassa maakunnassa hyvällä menestyksellä. Tässä on tarve yhteistyölle myös kolmannen toimijan, eli mm. Vapepan kanssa. Valmiustoimikuntaan kuuluu edustajia 17 eri organisaatiosta mukaan lukien mm. sairaanhoitopiiri, viranomaiset, SPR, ELY-keskus, kunnat, Ilmasotakoulu, seurakunnat. Valmiusryhmä yhteensovittaa Keski-Suomen alueen tarpeita. Valmiustoimikunnan alla on sihteeristöä ja teematyöryhmiä hoitamassa käytännön tasolla asioita. Valmiustoimikunnan työ on vielä alussa. Alueellinen riskiarvio päivitetään Keski-Suomen alueella. Tämä on tehtävä marraskuun loppuun mennessä. Pohjana on maakunnan valmiussuunnitelma vuodelta 2016 ja lisäksi on mietitty, onko uusia uhkia ja onko joku uhka poistunut. 8. Pelastuslaitossopimus, Pauli Nurminen KSPELA Pauli Nurminen, hallinto- ja talouspäällikkö Keski-Suomen Pelastuslaitokselta kertoi yhteistyösopimuksesta, joka on solmittu pelastuslaitoksen ja Vapepan välille. Henkilötietojen käsittely on tärkeässä roolissa sopimuksessa, että henkilötiedot eivät leviä ulkopuolisten käsiin. Tietoturvaloukkauksista ollaan

5 velvollisia ilmoittamaan heti ja myötävaikuttamaan niiden selvittämisessä. Pelastustoimintaa voidaan tukea Vapepan toimesta mm. evakuoinneissa, ensihuollossa, metsäpalojen avustustoimenpiteissä, kansalaisten opastaminen, tiedottaminen ja varoittaminen, tiedustelu ja partiointi sekä tiedon ylläpitäminen. Pelastuslaitos hälyttää Vapepan hätäkeskuksen kautta. Hälytyskorvaus Vapepa-organisaatiolle on 400 euroa per toimeksianto ja lisäksi henkilökohtaisia korvauksia (mm. kilometrikulut). Pelastuslaitos ja valtionkonttori korvaa särkyneet tarvikkeet. Haaveena on, että Keski-Suomessa olisi tulevaisuudessa yksi tilannekeskus, johon kuuluisivat mm. pelastustoimi, poliisi, kunta ja terveystoimi. Tilannekeskuksen toimintaan voisi mahdollisesti liittyä suoraan myös Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, jos siihen on resursseja. Suunnittelu- ja koulutusyhteistyötä kehitetään puolin ja toisin. Pelastustoimi voi antaa mm. palo- ja ensiapukoulutusta nykyaikaisin välinein. Palautetilaisuudet pitäisi ottaa käyttöön yleisemmin suurten tapahtumien yhteydessä. Palautetta voi antaa puolin ja toisin ja esittää kehittämisideoita. Keski-Suomessa voitaisiin tehdä pilotointia hyvästä yhteistyöstä Vapepan ja pelastustoimen kesken. 9. Huomionosoitusesitykset Huomionosoitusesityksiä tuli yli 40, joista Aki Valosen ja Juha Vimparin yhteistyössä oli valittu esitettäväksi seuraavat henkilöt: Keski-Suomen maakunnallinen pelastaja 2018: Mikko Koljander Vapepan maakuntaviiri: Jokilahti Satu, Jyväskylän Latu/Suomen Latu Kultainen erikoisluokan ansiomitali: Hirvonen Kari, Laukaa Kultainen ansiomitali: Koivunen Pertti, Äänekoski Hopeinen ansiomitali: Pitkänen Mauri, Jyväskylä ja Kiviniemi Jari, Äänekoski ja Markkanen Matti, Sumiainen Pronssinen ansiomitali: Pappinen Jukka, Viitasaari ja Minkkinen Urpo, Äänekoivisto ja Lauronen Mirja, Laukaa ja Lassila Jaakko, Äänekoski ja Arpiainen Markku, Joutsa ja Riipinen Markku, Joutsa ja Riipinen Sinikka, Joutsa ja Parhiala Jaana, Joutsa ja Paananen Veikko, Kyyjärvi ja Miettinen Matti, Karstula ja Miettinen Seppo, Karstula ja Ruuska Marleena, Karstula ja Anttila Pirjo, Karstula ja Järvinen Katja, Jämsä ja Pekkanen Mikko, Karstula ja Pekkanen Heli, Karstula

6 Maakuntatoimikunta tekee tarvittavat huomionosoitushakemukset keskustoimistolle. Pronssiset ansiomitalin saajat hyväksyttiin kokouksessa. Kaikki hyväksytyt huomionosoitukset luovutetaan valmiusavauksessa Ähtärissä Muut asiat Jyväskylän turvapuhelinryhmä: Aki Valonen kertoi kesällä 2018 suoritetusta turvapuhelinpäivystysnumeroiden toimivuuden tarkastuksessa. Ohtoon on tehty ryhmä tulevaisuutta varten näihin turvapuhelimien tarkastamiseen. Vapaaehtoisten turvallisuus: Heikki Maukonen kertoi poliisilta tulleen pyynnön kiinnittää etsijöiden huomiota turvallisuusvarustukseen, mm. kypärät tai muut päänsuojat sekä silmäsuojaimet (hämärässä keltalinssiset on paremmat kuin kirkkaat). Vapepa ei voi vaatia tällä hetkellä varustusta, mutta sitä voisi jo alkaa henkilökohtaisesti hankkimaan. Poliisi saattaa tulevaisuudessa vaatia varustuksen hälytykselle pääsemiseen. Jäsenjärjestöihin tietoa näistä eteenpäin. Uusien valmiuskouluttajien esittely: Sirkku Laurila, ensihuollon kouluttaja, resurssikouluttaja ja tulevaisuudessa myös ensiapukouluttaja Jari Tuukkanen, resurssikouluttaja ja valmiuskouluttaja Juha Vimpari, valmiuskouluttaja Risto Hopponen, valmiuskouluttaja Pasi Pasanen, Vapepa-johtaja Liikenteenohjaus, Autoliitto: Poliisilla ja Autoliitolla on liikenteen ohjauksesta sopimus. Pekka Paasonen Autoliiton tiepalvelusta on viranomaisten kanssa neuvotellut Vapepan roolista liikenteenohjaustehtävillä. Oulun alueella Vapepan liikenteenohjaustuki viranomaisille on ollut käytössä jo monta vuotta ja nyt ollaan sopimuksessa poliisin ja pelastuslaitoksen kanssa loppusuoralla. Hälytyksessä on vasteajat, jolloin Autoliiton omat toimijat lupaavat olla paikalla. Toimialueena on koko Keski-Suomi. Autoliitolla on kalustoa ja välineistöä, jonka tiepalvelumiehet voi tuoda paikan päälle ja hoitaa alkutyön liikenteenohjauksessa. Pitkäkestoisessa liikenteenohjauksessa (yli 3 h) hälytetään Vapepa paikalle. Tiepalvelun hälyttäminen tapahtuu Vapepan hälytysjärjestelmän kautta. Vapepalaisille liikenteenohjaajakoulutukseen pakollinen pohjalla on Tieturva 1 ja sen lisäksi liikenteenohjauskoulutus on erillinen 8 h koulutus, jonka Autoliitto järjestää. V kokousten päivämäärät: kevätkokous klo. 18 ja vuosikokous klo. 18 paikkana molemmissa SPR piiritoimisto Jyväskylässä. Vapepa foorumi 2018 on Helsingissä ja Valmiusavaus 2019 on Ähtärissä, voi olla vain yhden päivän tai kaksi päivää.

7 Jäsenjärjestöjen ajankohtaiskatsauksia: Suomen lentopelastusseuran Hannu Haapamäki kertoi tämän vuoden toiminnasta palolentojen suhteen. 150 lentoa oli palolentoja tähän asti tänä vuonna. Vapepalaisia koulutettiin AVIn määrittelemässä koulutusohjelmassa ja 16 vapepalaista liittyi palolentotoimintaan. 2-3 etsintälentoa on ollut tänä vuonna. Koulutuspolku: lentoetsijä --> tehtävän johtaja --> lentäjä. Koulutukset käynnistyvät vuoden vaihteen jälkeen ja huhtikuuhun mennessä saadaan päätökseen. Dronet ja Movat on lentopelastusseuran alla. Niihin on koulutukset käynnissä. Keski-Suomeen tullaan vielä tänä vuonna perustamaan oma drone-ryhmä, jossa käyttäjät ovat maapuolen etsijöitä, joilla on dronevalmius mukanaan perusetsinnällä. Muuta: Mapitare kiinnostaa milloin tulee kenttäkäyttöön. Aki Valonen ja Mikko Koljander voivat antaa testikäyttäjän oikeuksia. Suomen Punaisen Ristin keskustoimisto tekee ensin linjauksen, käytetäänkö Mapitarea valtakunnallisesti. Länsi-Suomen piiri voi selvittää tarvittaessa mahdollisuuksia oman sopimuksen tekemistä Mapitare Oy:n kanssa. 11. Kokouksen päättäminen Juha Vimpari päätti kokouksen klo

MUISTIO. Puheenjohtaja Pia Yli-Pirilä avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi klo 18.00.

MUISTIO. Puheenjohtaja Pia Yli-Pirilä avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi klo 18.00. MUISTIO Nro 2/2010 Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Hämeen maakuntatoimikunta VAPAAEHTOISEN PELASTUSPALVELUN HÄMEEN MAAKUNTATOIMIKUNNAN KOKOUS 21.10.2010 KLO 18.00-20.00 HÄMEENLINNA Läsnä: Äänivaltaiset

Lisätiedot

Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kokous SPR Lapuan osasto, Oskarinkatu 2, Lapua klo.18.00

Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kokous SPR Lapuan osasto, Oskarinkatu 2, Lapua klo.18.00 MAAKUNTATOIMIKUNTA 2/2018 Pohjanmaa Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kokous SPR Lapuan osasto, Oskarinkatu 2, 62100 Lapua 24.10.2018 klo.18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Läsnä: Jarmo Ojajärvi, puheenjohtaja, Autoliitto

Lisätiedot

Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kokous Jäykäntupa, Pöntisentie 42, Vimpeli klo PÖYTÄKIRJA 1/2018

Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kokous Jäykäntupa, Pöntisentie 42, Vimpeli klo PÖYTÄKIRJA 1/2018 MAAKUNTATOIMIKUNTA Pohjanmaa 1/2018 Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kokous Jäykäntupa, Pöntisentie 42, 62800 Vimpeli 28.3.2018 klo 18.00 Autoliitto PÖYTÄKIRJA 1/2018 Läsnä Jarmo Ojajärvi, pj., Autoliitto

Lisätiedot

Kolmannen sektorin turvallisuusyhteistyö. Pohjois-Savossa. SPR Savo-Karjalan piiri Mika Korppinen ILOA AUTTAMISESTA. Savo-Karjalan piiri

Kolmannen sektorin turvallisuusyhteistyö. Pohjois-Savossa. SPR Savo-Karjalan piiri Mika Korppinen ILOA AUTTAMISESTA. Savo-Karjalan piiri Kolmannen sektorin turvallisuusyhteistyö Pohjois-Savossa SPR Mika Korppinen 1.6.2018 Taustaa SPR:llä lakiin (238/2000) ja Tasavallan presidentin asetukseen (827/2017) perustuvia tehtäviä suuronnettomuuksien

Lisätiedot

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Osaavien auttajien verkosto (päivitetty 4.11.2015) 19.11.2015 1 Apua tarvitaan 19.11.2015 2 Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) historiaa Enontekiö, Kerässieppi 24.5.1963

Lisätiedot

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA TOIMINTASUUNNITELMA

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA TOIMINTASUUNNITELMA VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2018 Vahvistettu paikallistoimikunnan syyskokouksessa 2.10.2017 Yleistä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (VAPEPA)

Lisätiedot

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA

VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU LAPPEENRANNAN PAIKALLISTOIMIKUNTA TOIMINTAKERTOMUS 201 Paikallistoimikunta Paikallistoimikunnan kokouksia oli vuonna 201 kaksi: kevätkokous (11.2.) ja syyskokous (13.11.).

Lisätiedot

AUTTAJIEN VERKOSTO. Graafinen ohjeisto CMY

AUTTAJIEN VERKOSTO. Graafinen ohjeisto CMY AUTTAJIEN VERKOSTO Graafinen ohjeisto CMY 1.1. VISUAALISEN ILMEEN PERUSELEMENTIT Tunnus Vapaaehtoisen pelastuspalvelun tunnus muodostuu sinisellä pohjalla olevasta valkoisesta risti- ja nuolikuviosta sekä

Lisätiedot

Johtosääntö

Johtosääntö Johtosääntö 19.3.2013 VAPAAEHTOISEN PELASTUSPALVELUN JOHTOSÄÄNTÖ Vapaaehtoisen pelastuspalvelun keskustoimikunta on vahvistanut tämän johtosäännön kokouksessaan 19.3.2013.. Samalla kumotaan kaikki aikaisemmat

Lisätiedot

Pohjois-Suomen maanpuolustuspiiri Pyhätunturi PSMPP:n apulaispiiripäällikkö Antti Tölli

Pohjois-Suomen maanpuolustuspiiri Pyhätunturi PSMPP:n apulaispiiripäällikkö Antti Tölli Pohjois-Suomen maanpuolustuspiiri Pyhätunturi 31.1.2019 PSMPP:n apulaispiiripäällikkö Antti Tölli mpk.fi Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK Maanpuolustuskoulutusyhdistys perustettu vuonna 1993 valtakunnallinen

Lisätiedot

Johtosääntö

Johtosääntö Johtosääntö 13.11.2017 VAPAAEHTOISEN PELASTUSPALVELUN JOHTOSÄÄNTÖ Vapaaehtoisen pelastuspalvelun keskustoimikunta on vahvistanut tämän johtosäännön kokouksessaan 13.11.2017. Samalla kumotaan kaikki aikaisemmat

Lisätiedot

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu LÄNSI-SUOMEN PIIRI TOIMINTAKERTOMUS 2017

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu LÄNSI-SUOMEN PIIRI TOIMINTAKERTOMUS 2017 Vapaaehtoinen pelastuspalvelu LÄNSI-SUOMEN PIIRI TOIMINTAKERTOMUS 2017 Toimintakertomus 2017 Tämä on Länsi Suomen piirin Vapepan, Pohjanmaan ja Keski-Suomen maakuntatoimikuntien yhteinen toimintakertomus.

Lisätiedot

PORVOON PAIKALLISTOIMIKUNTA 1

PORVOON PAIKALLISTOIMIKUNTA 1 1 VALMIUSSUUNNITELMA 2012 Hyväksytty..2012 Ari Ruotsalainen puheenjohtaja Autoliitto Finlands Svenska Marthaförbund Folkhälsan Johanniitat Maa- ja kotitalousnaisten Keskus Maanpuolustuskiltojen liitto

Lisätiedot

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen. toiminta Lapissa

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen. toiminta Lapissa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toiminta Lapissa Alueellisen maanpuolustuskurssin jatkokurssi Rovaniemi 24.11.2016 Lapin KOTU -yksikön päällikkö Antti Tölli Mikä on MPK? Maanpuolustuskoulutusyhdistys

Lisätiedot

Suomen Punainen Risti Tehtaankatu 1a, Helsinki

Suomen Punainen Risti Tehtaankatu 1a, Helsinki KESKUSTOIMIKUNTA 1/2017 1(5) ESITYSLISTA Keskustoimikunnan kokous 30.3.2017 Kokousaika Torstai 30.3.2017 klo 13:00 16 Kokouspaikka Kutsutut Operaatiohuone 2.krs Suomen Punainen Risti Tehtaankatu 1a, 001400

Lisätiedot

Keskustoimikunnan kokous

Keskustoimikunnan kokous KESKUSTOIMIKUNTA 2/2016 1 (7) PÖYTÄKIRJA Keskustoimikunnan kokous 17.11.2016 Kokousaika Torstai 17.11.2016 klo 13:00 16 Kokouspaikka Läsnä Puheenjohtaja Sihteeri Operaatiohuone 2.krs Tehtaankatu 1a 001400

Lisätiedot

VAPAAEHTOISTEN JA JÄRJESTÖJEN ROOLI ÖLJYNTORJUNNASSA

VAPAAEHTOISTEN JA JÄRJESTÖJEN ROOLI ÖLJYNTORJUNNASSA VAPAAEHTOISTEN JA JÄRJESTÖJEN ROOLI ÖLJYNTORJUNNASSA Järjestöjen vapaaehtoistoiminnan operatiivinen toteuttaminen - vapaaehtoisten järjestötoimijoiden koordinointi - vapaaehtoisten järjestötoimijoiden

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/12 ( Uusi piirihallitus ) Aika: 15.12.2011 klo 19.35 19.49 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Hämeen VAPEPA-info ( )

Hämeen VAPEPA-info ( ) Hämeen VAPEPA-info 2-2019 (19.3.2019) Tämä on SPR:n Hämeen piirin valmiuspäällikön koostama info hämäläisille Vapepatoimikunnille ja valmiuskouluttajille. Infon tarkoitus on välittää ajankohtaista tietoa

Lisätiedot

ETSINNÄN PERUSKURSSI IKAALISISSA 26.-27.8.2011

ETSINNÄN PERUSKURSSI IKAALISISSA 26.-27.8.2011 KURSSITIEDOTE JA OHJELMA 26.7.2011 ETSINNÄN PERUSKURSSI IKAALISISSA 26.-27.8.2011 Kurssin järjestää Punaisen Ristin Satakunnan piiri yhteistyössä Opintotoiminnan Keskusliiton kanssa. Aika Perjantai 26.8.

Lisätiedot

Vapaaehtoisjärjestöt viranomaisten tukena

Vapaaehtoisjärjestöt viranomaisten tukena Vapaaehtoisjärjestöt viranomaisten tukena Perusta Punaisen Ristin toiminnalle Suomen Punaisen Ristin tarkoituksesta ja tehtävästä säädetään lailla ja asetuksella (Suomen Punaisen Ristin laki (238/2000),

Lisätiedot

Kuntien ja kolmannen sektorin yhteistyö varautumisessa ja arjen turvallisuudessa

Kuntien ja kolmannen sektorin yhteistyö varautumisessa ja arjen turvallisuudessa v v Kuntien ja kolmannen sektorin yhteistyö varautumisessa ja arjen turvallisuudessa Turvallinen ja kriisinkestävä kunta verkoston miniseminaari 28.5.2019 Kuntatalo, Helsinki www.mpk.fi vv MPK:n julkiset

Lisätiedot

Sivistystoimen johdon varautumisja valmiuspäivä Puolen Suomen vapaaehtoiskouluttaja.

Sivistystoimen johdon varautumisja valmiuspäivä Puolen Suomen vapaaehtoiskouluttaja. Sivistystoimen johdon varautumisja valmiuspäivä 9.11.2017 Puolen Suomen vapaaehtoiskouluttaja 1 ESITYKSEN SISÄLTÖ Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) tehtävät Laki vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta

Lisätiedot

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET Rantaonginta Savonlinna 1.8.2017 Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET 1 1,746 ANDERSIN ANNI 0,898 TYNKKYNEN KAIJA 0,432 VAJANTO AILA 0,416 2 MIKKELIN 1,586 MESIÄINEN SATU 0,888 AHONEN PIRKKO 0,216 HÄKKINEN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 Piiritoimisto Gummeruksenkatu 7, 40100 Jyväskylä Verkkosivut: www.ksrespiirit.fi Reserviupseeripiirin toiminnanjohtaja Reserviläispiirin toiminnanjohtaja reservilaispiiri@ksrespiirit.fi

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK Isänmaallisuus Vapaaehtoisuus Osaaminen Kuva Joonas Pehkonen Maanpuolustuskoulutusyhdistys Perustettiin vuonna 1993 valtakunnalliseksi organisaatioksi, joka kouluttaa

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

Naiset turvallisuuden eturivissä

Naiset turvallisuuden eturivissä Naiset turvallisuuden eturivissä Naisten Valmiusliitto ry Döbelninkatu 2 00260 Helsinki Naisten Valmiusliitto ry Valtakunnallinen yhteistyöjärjestö perustettu vuonna 1997 yhdistää 10 naisten maanpuolustustyötä

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 8.10.2014 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kylien syyspäivä ja syyskokous

Kylien syyspäivä ja syyskokous Kylien syyspäivä ja syyskokous Pohjois-Savon Kylät ry sääntömääräinen kokous klo 10.00-11.00 Klo 11.00 Tervetuloa syyspäivään Minna Makkonen Klo 11.15 Vuokko Jaakkola Pieksämäen kyläasiamies Esimerkkejä

Lisätiedot

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Vapaaehtoinen pelastuspalvelu TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty keskustoimikunnassa 17.11.2016 Toimintasuunnitelma 2017 Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on Suomen Punaisen Ristin koordinoima 52 järjestön

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 5/13 Aika: 11.12.2013 klo 18.58 19.34 Paikka: Ravintola Aimo, Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.58. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Naisten Valmiusliitto ry

Naisten Valmiusliitto ry Naisten Valmiusliitto ry Valtakunnallinen yhteistyöjärjestö perustettu vuonna 1997 yhdistää naisten maanpuolustustyötä tekevät ja tukevat järjestöt 11 jäsenjärjestöä, joissa 200 000 naisjäsentä kehittää

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO VIITASAAREN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: 09.02.2016 Klo 18.00 - PAIKKA: SEURAKUNTATALO LÄSNÄ: Aula Maria Kaisa Halonen Juhani Helle Olli Hämäläinen Tuulikki Kananen Mauri Kananen Ulpu

Lisätiedot

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio

Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Esityslista 2/2017 1 (5) Aika ma 20.3.2017 klo 9.00 Paikka Pohjois-Savon liitto, maakuntasali, Sepänkatu 1, Kuopio Kokouksen esityslista liitteineen on saatavana Pohjois-Savon liiton www-sivuilta: www.pohjois-savo.fi/myr

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet

Puheenjohtaja Mauri Liimatainen avasi kokouksen kello Todetaan kokousedustajien valtuudet Eläkkeensaajien Keskusliiton 29.11.2018 Kuopion Piiri ry Sääntömääräinen Syyskokous Maanantai 26.11.2018 klo 13.00 Hotelli IsoValkeinen Kuopio Osallistujat: 44 kokousedustajaa Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 KOKOUSAIKA 17.2.2015 klo 19 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 KIRKKOVALTUUSTO JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika 04.01.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS

KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 MAASEUTUJAOSTON KOKOUS KESKI-SUOMEN MAAKUNNAN YHTEISTYÖRYHMÄN MAASEUTUJAOSTO Sivu 1 PÖYTÄKIRJA N:o 2/2013 KOKOUSTIEDOT MAASEUTUJAOSTON KOKOUS Aika: klo 9.00 11.55 Paikka: Vanha Ortopedia, Becker -kabinetti Vaasankatu 2, Jyväskylä

Lisätiedot

SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma osa kevät Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri

SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma osa kevät Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri SPR:n kokonaisvalmiuden koulutusohjelma 2018-2019 3. osa kevät 2019 Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri Illan ohjelma Keitä tänään on paikalla? 1. Tunti Kertaus: SPR:n kokonaisvalmiuden

Lisätiedot

Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin alueen valmiuskoulutuksen järjestämissuositus

Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin alueen valmiuskoulutuksen järjestämissuositus 19.1.2019 (TMa) Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin alueen valmiuskoulutuksen järjestämissuositus Taustaa Dokumentin tarkoitus Suomen Punainen Risti toimii Vapaaehtoisen pelastuspalvelun koordinaatiojärjestönä.

Lisätiedot

Yhteinen varautuminen alueella

Yhteinen varautuminen alueella Yhteinen varautuminen alueella Maakuntahallitus 23.11.2018 Jarkko Jäntti Varautumisen valmistelija Uusi tehtävä HE 15/2017vp 142 Alueellisen varautumisen yhteensovittaminen Maakunnan on huolehdittava seuraavista

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ESITYSLISTA Päijät-Hämeen yhteistyöryhmä /2017

ESITYSLISTA Päijät-Hämeen yhteistyöryhmä /2017 SISÄLLYSLUETTELO 1. KOKOUKSEN AVAUS 4 2. KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 3. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 4 4. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 4 5. MAAKUNTAUUDISTUKSEN TILANNEKATSAUS 4 6. YHTEISTYÖRYHMÄN

Lisätiedot

Naiset turvallisuuden eturivissä Naisten Valmiusliitto ry NAISTEN VALMIUSLIITTO

Naiset turvallisuuden eturivissä Naisten Valmiusliitto ry NAISTEN VALMIUSLIITTO Naiset turvallisuuden eturivissä Naisten Valmiusliitto ry Naisten Valmiusliitto ry Valtakunnallinen yhteistyöjärjestö perustettu vuonna 1997 yhdistää 11 naisten maanpuolustustyötä tekevää ja tukevaa järjestöä

Lisätiedot

Suomen Lentopelastusseura SLPS ry

Suomen Lentopelastusseura SLPS ry Suomen Lentopelastusseura SLPS ry MIKÄ - MITÄ Suomen Lentopelastusseura SLPS ry on vuonna 2006 perustettu valtakunnallinen, viranomaisten avuksi luotu vapaaehtoislentotoiminnan kattojärjestö SLPS on yksi

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

+Keskustoimikunnan kokous

+Keskustoimikunnan kokous KESKUSTOIMIKUNTA 3/2017 1 (6) PÖYTÄKIRJA +Keskustoimikunnan kokous 13.11.2017 Kokousaika Maanantai 13.11.2017 klo 13:00 16 Kokouspaikka Läsnä Suomen Punainen Risti, Operaatiohuone 2.krs Tehtaankatu 1a,

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

Pöytäkirja. Pirjo Riskilä (vara) x Mervi Kestilä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri ry Mira Uusiportimo (vara)

Pöytäkirja. Pirjo Riskilä (vara) x Mervi Kestilä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri ry Mira Uusiportimo (vara) LAPIN LIITTO Pöytäkirja 5.4.2013 Järjestöneuvottelukunnan 2. kokous Aika: 5.4.2013 klo 9.00-11.00 Paikka: Lapin liitto Osallistujat: Läsnä Poissa Nimi Järjestö x Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Aika: Keskiviikko 31.10.2012 klo 18.00 20.05 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

VAPEPAN VAKUUTUSOHJE 2019

VAPEPAN VAKUUTUSOHJE 2019 VAPEPAN VAKUUTUSOHJE 2019 Joonas Brandt Tämä ohje on laadittu Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) käyttöön. Ohjeeseen on koottu tiivistetysti tietoa Vapepan vakuutusturvasta ja toimenpiteistä vahinkotilanteissa.

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Pöytäkirja 16.10.2012

Pöytäkirja 16.10.2012 LAPIN LIITTO Pöytäkirja 16.10.2012 Järjestöneuvottelukunnan 1. kokous Aika: 16.10.2012 klo 14.00 16.00 Osallistujat: Läsnä Poissa Nimi Järjestö x Raili Kerkelä Kemijärven Järjestökiehinen ry Nina Peronius

Lisätiedot

Toimintakertomus 2016

Toimintakertomus 2016 Toimintakertomus 2016 Keskustoimikunnan vahvistama 30.3.2017 Kuva: Elina Hyypöläinen Vapepa on osaavien auttajien verkosto Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) on Suomen Punaisen Ristin koordinoima 52

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO RY. Hallitus KUTSU Riihimäki 2.11.2017 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 25.11.2017 klo 12.00 alkaen Riihimäen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

Piirin rantaonki Rantasalmi

Piirin rantaonki Rantasalmi Piirin rantaonki 7.6.2018 Rantasalmi EKL:n Mikkelin Piirin rantaonkikilpailut pidettiin tänä vuonna Rantasalmella 7.6. torstaina. NAISET YLI 80 1. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKKEENSAAJAT 0,288 LAAKKONEN

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.03.2015, klo 18.00 18.16 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

Vapepan uusi toiminnanohjaus- ja hälytysjärjestelmä OHTO. Lähimmäisen apuna viranomaisen tukena

Vapepan uusi toiminnanohjaus- ja hälytysjärjestelmä OHTO. Lähimmäisen apuna viranomaisen tukena Vapepan uusi toiminnanohjaus- ja hälytysjärjestelmä OHTO Lähimmäisen apuna viranomaisen tukena OHTON TOIMINTOKOKONAISUUDET Vapaaehtoiset Hälytysryhmät ja toimikunnat Hälytysjärjestelmä Käydyt koulutukset

Lisätiedot

NUKU RAUHASSA Kokonaisturvallisuuden yhteistyöhanke 2018

NUKU RAUHASSA Kokonaisturvallisuuden yhteistyöhanke 2018 NUKU RAUHASSA Kokonaisturvallisuuden yhteistyöhanke 2018 NUKU RAUHASSA Kokonaisturvallisuuden yhteistyöhanke Opettaja - sinä jos kuka, voit auttaa nuoria päivittämään käsityksensä kokonaisturvallisuudesta

Lisätiedot

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo 17.00

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo 17.00 SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo 31.1.2019 klo 17.00 Osallistujat puheenjohtaja Jaakko Heino Toivo Haatio Harri Lylylahti Seppo Iivonen Annikki Brown Kaisa

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2017 Kirkkovaltuusto 1 (6) Anu Johansson varajäsen

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 3/2017 Kirkkovaltuusto 1 (6) Anu Johansson varajäsen Kirkkovaltuusto 1 (6) Aika: Keskiviikko 11.10.2017, kello 18.00-18.42 Paikka: Helilän seurakuntatalo Läsnä: Heikki J. Oksanen puheenjohtaja Aimo Ilomäki varapuheenjohtaja, poistui klo 18.40, 50 :n käsittelyn

Lisätiedot

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU Päijänteen KUHAUISTELU-CUP 2010 Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! HARVIA - KUHAUISTELU Lauantai 19.6.- Sunnuntai 20.6. Jyväskylä, Korpilahden satama klo.

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla)

Jäsenet (alleviivatut paikalla) PÖYTÄKIRJA 7/2018 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 11.12.2018 klo 9.00 11.05 Paikka: Nivala, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Henrik Kiviniemi, Pyhäjärveltä Esa Jussila,

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS -TAVOITE LÄNSI-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMAN SEURANTAKOMITEAN KOKOUS 1/2012

ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS -TAVOITE LÄNSI-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMAN SEURANTAKOMITEAN KOKOUS 1/2012 ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS -TAVOITE LÄNSI-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMAN 2007 2013 SEURANTAKOMITEAN KOKOUS 1/2012 ESITYSLISTA Aika 7. 8.6.2012 7.6. klo 12 16.30, lounas klo 11 8.6. klo 9, aamukahvia

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 Kirkkoneuvosto 6.11.2009 158 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 6. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Päijät-Hämeen maakuntauudistuksen varautuminen ja turvallisuus alatyöryhmän kokous

Päijät-Hämeen maakuntauudistuksen varautuminen ja turvallisuus alatyöryhmän kokous Päijät-Hämeen maakuntauudistuksen varautuminen ja turvallisuus alatyöryhmän kokous Aika 14.3.2017 klo 9.00 Paikka Päijät-Hämeen liitto, Hämeenkatu 9A, Vellamo-tila Paikalla: Jari Hyvärinen, pj, Päijät-Hämeen

Lisätiedot

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PÖYTÄKIRJA PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA vesiosuuskunnan varsinainen kokous 2017 Aika: 27.05.2017 kello 13.00 Paikka: Haminankylän Kotipirtti Läsnä: Paikalla oli 19

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 25.4.2019 kello 12 13.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot