Bosch TEE SE ITSE KAIKKIEN AIKOJEN PIENIN LASERETÄISYYSMITTALAITE JOULULAHJAVINKKEJÄ OPAS: NÄIN LÖYDÄT OIKEAT LISÄVARUSTEET ... JA PALJON MUUTA!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Bosch TEE SE ITSE KAIKKIEN AIKOJEN PIENIN LASERETÄISYYSMITTALAITE JOULULAHJAVINKKEJÄ OPAS: NÄIN LÖYDÄT OIKEAT LISÄVARUSTEET ... JA PALJON MUUTA!"

Transkriptio

1 Bosch TEE SE ITSE KAIKKIEN AIKOJEN PIENIN LASERETÄISYYSMITTALAITE JOULULAHJAVINKKEJÄ OPAS: NÄIN LÖYDÄT OIKEAT LISÄVARUSTEET... JA PALJON MUUTA! Talvi 2013/2014

2 2 18 voltin laitteet 18 VOLTIN JÄRJES- TELMÄ Yhteistä 18 voltin järjestelmälle: Ei johtoja sopii käytettäväksi sekä ulko- että sisätiloissa Sama akku ja laturi käyvät kaikkiin 18 voltin laitteisiin Säästät rahaa, kun voit ostaa 18 voltin laitteet ilman akkua ja laturia UUTUUS Akkupuukkosaha PSA 18 Li SOLO 4 Kevyt ja kompakti puukkosaha. Sahaa kaikkia materiaaleja helposti ja nopeasti. SDS-järjestelmän ansiosta terän vaihtoon ei tarvita työkaluja. Nopeutta on helppo säätää virtapainikkeesta. Erittäin ergonominen ja monipuolinen puukkosaha sopii lukemattomiin erilaisiin sahaustehtäviin. Yhteensopiva kaikkien Bosch Power 4All 18V -tuotteiden kanssa.

3 18 voltin laitteet 3 Valtavasti tehoa ilman johtoja 10 UUTUUS Akkupyörösaha PKS 18 Li SOLO PKS 18 LI -akkupyörösahaa käyttäessäsi sinun ei tarvitse aina etsiä lähintä pistorasiaa. Vaihdettavan Bosch Power4All 18V -akun ansiosta sahaa voi käyttää missä tahansa ja milloin tahansa. Keveytensä ja sahauskapasiteettinsa ansiosta tämä akkupyörösaha sopii useimpiin tee se itse -projekteihin. Pakkaukseen kuuluu sahanterä. Yhteensopiva kaikkien Bosch Power 4All 18V -tuotteiden kanssa. Skannaa koodi, niin pääset suoraan ohjeisiin. MUISTA MYÖS TARVIKKEET 12 Yleisporanteräsarja Tuotesarjaan kuuluvat: 1 Akkulehtipuhallin ALB 18 LI solo 06008A Akkuviimeistelyleikkuri 18 V ART 26 LI solo L02 3 Akkupistosaha PST 18 LI solo Akkupuukkosaha PSA 18 Li SOLO 06033B Akkuvalaisin PML LI Akkupensasleikkuri 18 V AHS 52 LI solo Akkuhiomakone PSM 18 LI solo 06033A Akku 18 V 1600Z00000, Laturi 18 V 1600Z Akkupensasleikkuri 18 V AHS 48 LI solo Akkuiskuporakone PSR 18 LI-2i solo Akkuporakone PSR 18 LI-2 solo Akkupyörösaha PKS 18 Li SOLO 06033B Akkuporavasara Uneo Maxx solo CYL-9 -yleisporanterä sopii lähes kaikkien sisätilojen materiaalien kuten betonin, tiilien, kattotiilien, kuitulevyjen, kevyiden rakennusmateriaalien, monikerroksisten materiaalien, laattojen, puun, muovin, metallilevyjen ja alumiinin poraamiseen. Lyhyesti sanottuna tämä poranterä selviää kaikesta! Sama akku ja laturi käyvät kaikkiin 18 voltin laitteisiin Aloita ostamalla yksi 18 voltin laite, esimerkiksi akkuporakone, sekä akku ja laturi. Säästät rahaa ostaessasi seuraavia 18 voltin Solo-laitteita, sillä sama akku ja laturi käyvät kaikkiin sarjan laitteisiin. Yhteensopivat laitteet tunnistaa 18 V Power4All -merkistä.

4 4 10,8 voltin laitteet ÄLYKÄSTÄ TEKNIIKKAA AINA KÄYTTÖVALMIS Sama akku ja laturi käyvät kaikkiin 10,8 voltin laitteisiin UUTUUTTA Akkupistosaha PST 10,8 LI Akkuvalaisin PLI 10,8 LI Akkuporavasara UNEO 10,8 LI Akkumonitoimityökalu PMF 10,8 LI solo Akkupensasleikkuri AHS LI solo A02. 3 Akkuiskuporakone PSB 10,8 Li-2 SOLO Akkuporakone PSR 10,8 LI-2 solo Akkuhiomakone PSM 10,8 LI solo Akkupistosaha PST 10,8 LI SOLO 06033B Akkuvalaisin PLI 10,8 LI SOLO 06039A Akkuporavasara UNEO 10,8 LI-2 SOLO Erittäin tehokas Pitkä akkujen käyttöikä Lataus ei purkaudu itsestään Ei ylikuumene MUISTA MYÖS TARVIKKEET Kärkisarja värikoodeineen Kärkisarja muovikotelossa. 32-osainen värikoodeineen. Oikean kärjen löytäminen on helppoa. Kaikille osille on oma paikkansa, joten ne pysyvät järjestyksessä. Hiomapaperipakkaus osainen hiomapaperipakkaus. Puun ja maalin hiontaan. Sama akku ja laturi käyvät kaikkiin 10,8 voltin laitteisiin Aloita ostamalla yksi 10,8 voltin laite, esimerkiksi akkuporakone, sekä akku ja laturi. Säästät rahaa ostaessasi seuraavia 10,8 voltin Solo-laitteita, sillä sama akku ja laturi käyvät kaikkiin sarjan laitteisiin. Yhteensopivat laitteet tunnistaa 10,8 V Power4All -merkistä.

5 Mittalaitteet 5 Mittalaitteet Digitaaliset mittalaitteet ovat monikäyttöisiä, ja tarpeen silloin, kun silmämääräiset mitat eivät riitä. Mittaaminen vaatii äärimmäistä tarkkuutta, sillä pienikin mittavirhe voi pilata muuten täydellisen työn. UUTUUS Etäisyysmittalaite Taskukokoinen etäisyysmittalaite, joka mittaa jopa 15 metrin päähän yhdellä painalluksella. Etäisyysmittalaite PLR Rakenneilmaisin mittaa tarkemmin kuin vatupassi, ja itsetasauksen ansiosta se toimii luotettavasti paikasta Rakenneilmaisinta käytetään sähköjohtojen, putkien ja muiden rakenteiden paikantamiseen riippumatta. ennen poraamista tai talttaamista. Ilmaisimen avulla löydät metallin, sähköjohdot ja piilossa Laseretäisyysmittalaite olevat puurakenteet. Laseretäisyysmittalaite mittaa etäisyyden lähettämällä ja vastaanottamalla valosignaalin Ristilinjalaser (lasersäteen). Lähetyksen ja vastaanottamisen Elektroninen työkalu, joka lasersäteiden avulla välisestä ajasta mittalaite laskee valon kulkeman matkan (eli etäisyyden). Tätä kutsutaan heijastaa seinälle täsmälleen vaakasuorat ja pystysuorat viivat. Näin sinun ei enää tarvitse optiseksi mittaustavaksi. laseretäisyysmittalaitteen etuja ovat tarkkuus ja nopeus. kannatella koko ajan vatupassia, joten voit tehdä merkintöjä molemmat kädet vapaina. Laite Helppokäyttöisten mittalaitteiden valikoimamme laajenee nyt kahdella uudella laitteella: laseretäisyysmittalaite PLR 15:llä ja rakenneilmaisin PMD 7:llä. Rakenneilmaisin PMD Onko sinulla varaa olla ilman? Tunnistaa metallin ja jännitteelliset johdot, joten voit poratessasi välttää mm. sähköjohdot. Piste- ja linjalaser PLL 1P Tämä pieni laser on moderni vatupassi, joka voi heijastaa sekä laserlinjan että -pisteen. Korvaamaton työkalu esim. silloin, kun haluat porata vastakkaisille seinille reiät samalle korkeudelle. Ristilinjalaser Quigo ll Kätevä muun muassa silloin, kun haluat ripustaa seinälle tauluja tai sisustusesineitä suoraan linjaan. Heijastaa täsmälleen 90 asteen ristin seinälle. Quigo ilmoittaa, kun se ei ole vaakatasossa.

6

7 Täydellinen joululahja...

8 ... innokkaalle... Poravasara PBH 2500 RE Tehokas poravasara läpäisee kovimmatkin materiaalit. Epäkeskohiomakone PEX 400 AE 06033A4000 Kätevä hiomakone on tehokas ja tekee erittäin siistiä jälkeä. Sopii erinomaisesti sekä suorien että kaarevien pintojen hiontaan. Lämpötilatunnistin PTD Pistosaha PST 1000 PEL 06033A0300 Löydä nopeasti asuntosi kylmäsillat muodostumiselle alttiit kohdat. PTD sisäilman ja pintojen lämpötilan sek kosteuden. Näyttö ilmaisee selkeäst laadun mahdollisesti vaarantavat tek Pyörösaha PKS 55 A Tehokas pyörösaha, joka on omiaan suoriin ja pitkiin sahauksiin. Pistosahojen eliittiä. Tehokas moottori, suuri sahauskapasiteetti ja 4-vaiheinen heiluritoiminto. SDS-järjestelmän ansiosta terän vaihtoon ei tarvita työkaluja. Nauhahiomakone PBS 75 AE 06032A1100 Tehokas ja nopea nauhahiomakone suurten pintojen hiontaan. Laitteessa on voimakas 750 watin moottori, joka pyörittää hiomanauhaa jopa 350 m/min. Akkuoksasaha Kätevä työkalu oksien sahaam oksat tukevast saha sopii myö Puukkosaha PSA 9000 E 06033A6001 Sahaa kaikkea: puuta, metallia, muovia ja useita muita materiaaleja. Sopii käytettäväksi sekä sisäettä ulkotiloissa. Työtaso PWB B05200 Vakaa, kestävä ja kevyt työtaso. Bambusta tehty työtason levy on äärimmäisen kestävä ja alumiinista tehty runko varmistaa, että taso ei koskaan ruostu. PWB 600 on vain 9 cm paksu, kun se on taitettu kokoon. Työtaso toimitetaan koottuna.

9 ... luovalle... Akkupuutarhaleikkuri ISIO E Sopii erinomaisesti pensaiden, pienten pensasaitojen ja nurmikon reunojen leikkaamiseen. V-Line-poraus/ruuvaussarja, 83-osainen V-Line TiN -poranterä- ja kärkisarjaan kuuluvat LED-taskulamppu ja kiintoavain. Yhteensä 83 osaa. Kaikki tarpeellinen useimpiin kodin nikkarointeihin. ja homeen 1 mittaa ä ilmani sisäilman ijät. Akkusinkiläpistooli PTK 3,6 LI Kätevä akkukäyttöinen sinkiläpistooli, joka sopii niin sisä- kuin ulkotiloissakin tehtäviin töihin. Jopa 100 sinkilää minuutissa. KEO talvella joulukuusten ja kesällä iseen. Irrotettava oksapidin pitää i paikallaan sahatessasi niitä, joten s yhdellä kädellä käytettäväksi. Akkuliimapistooli PKP 3,6 LI Anna luovuuden kukoistaa! Liima sopii lähes kaikille materiaaleille. Se tarttuu tiukasti, ei tipu ja kuivuu nopeasti. Pöytäporakone PBD B07000 Kun vaadit tarkkuutta ja tehokkuutta. Täysin elektroninen nopeuden ja poraussyvyyden säätö.

10 V-Line-poraus/ruuvaussarja, 48-osainen V-Line TiN -poranterä- ja kärkisarjaan kuuluu myös magneettipidin. Yhteensä 48 osaa. Kattava sarja kodin nikkarointeihin.... aloit ja Pistosaha PST A0700 Pieni ja kätevä pistosaha, joka sopii ahtaisiinkin paikkoihin. Yhdistelmähiomakone PSM 160 A Akkuporakone PSR 14,4 LI ,4 voltin tehokas ja kompakti akkuporakone, jossa kaksi vaihdetta. Helppokäyttöinen elektroninen vääntömomentin säätö on integroitu vaihteenvalitsimeen: yhdestä painikkeesta vaihtuu sekä vääntömomentti että vaihde. Testivoittaja, GDS 10/2012. Monipuolinen ja erittäin tehokas hiomakone. Sopii hyvin kulmien ja reunojen hiomiseen. Integroitu pölynpoisto ja hiomalevyn tarrakiinnitys. Iskuporakone PSB 500 RE Pieni iskuporakone, jonka tehokkuus yllättää. Akkuporakone PSR 14,4 LI Poraamiseen ja ruuvien vääntämiseen puuhun ja kipsiin. Ruuvinväännin PSR SELECT Laitteessa on sisäänrakennettun 12 kärkeä, joten oikea kärki on aina käden ulottuvilla. Akkuruuvinväännin IXO IV PLUS Tämä korvaamaton apuväline yltää joka paikkaan.

11 televalle rakentajalle remontoijalle......korvaamattomia V-Line-poraus/ruuvaussarja, 41-osainen V-Line TiN -poranterä- ja kärkisarjaan kuuluu myös kulmaruuvitaltta. Yhteensä 41 osaa. Hyvä aloituspakkaus työkalupakkiin, sillä siinä on kaikki tavanomaisimmissa tehtävissä tarvittavat osat. Poravasara PBH 2100 RE 06033A9300 Työvalaisin WORKLIGHT Kätevä työvalaisin, jonka voi ripustaa tai asettaa seisomaan oman tukijalkansa varassa. Väh. 3 tunnin käyttöaika yhdellä latauksella. Tehokas poravasara läpäisee kovimmatkin materiaalit. Rakenneilmaisin PMD Onko sinulla varaa olla ilman? Tunnistaa seinän sisällä tai takana piilossa olevat esineet ennen poraamista. Tunnistaa raudan, kuparin, puun ja jännitteelliset johdot. Näin voit poratessasi välttää esim. vesiputket ja sähköjohdot. Iskuporakone PSB RE Kovien materiaalien poraamiseen. a Akkuporakone PSR 10,8 LI Poraamiseen ja ruuvien vääntämiseen puuhun ja kipsiin. Liimakynä GLUE PEN 06032A2000 Nerokkaasti suunniteltu johdoton liimakynä, joka liimaa tarkasti. Erinomainen vaihtoehto tavallisille liimapuikoille. Tarpeellinen keittiössä kuin keittiössä.

12 12 Tee se itse -nukkekoti Kun tiedät, mitä teet, voit rakentaa kauniin nukkekodin käden käänteessä. Aloittelijoiltakin kuluu rakentamiseen vain puoli päivää. Materiaalit maksavat noin euroa. Seuraavassa ohjeessa käytetään 15 mm:n koivuvaneria. Lisää kuvia sekä tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta bosch-do-it.com Tarvittavat sähkötyökalut: Monitoimityökalu (esim. PMF 250 CES) Pyörösaha (esim. PKS 18 LI) Pistosaha (esim. PST 18 LI) Hiomakone (esim. PSM 18 LI) Akkuporakone/-ruuvinväännin (esim. PSR 18 LI-2) Akkuruuvinväännin (esim. PSR Select) Hienoruiskutuslaite (esim. PFS 105 E) Muut tarvikkeet: 50 mm:n poranterä Hiomapaperi, karkeus Lyijykynä, mitta, teroitin, pyyhekumi Työtaso (2 särmättyä puukappaletta, mitat noin 500 x 58 x 38 mm) Muovia tai vanhoja sanomalehtiä pintojen suojaamista varten Pukit (mikäli saatavilla) Turvavarusteet: hengityssuoja, suojalasit, käsineet, kuulonsuojaimet Nukkekoti 1 Johdanto Voit pyytää rautakauppaa tai puuseppää sahaamaan tarvittavat levyt sopivan kokoisiksi. Jos käytät muita materiaaleja tai vahvuuksia, mukauta osaluettelo sitä vastaavasti. Muista käyttää suojalaseja ja kuulosuojaimia koko ajan. 2 Sahaa ikkunat ja ovet Päätä ensin, kuinka monta ikkunaa haluat etupuolella olevaan seinään. Piirrä ikkuna-aukkojen paikat ja sahaa ne monitoimilaitteella. Jotta et vahingossa sahaisi työpöytää, aseta listat sahattavan kappaleen alle ja kiinnitä levy ruuvipuristimella työpöytään. Kun olet sahannut ikkunat, piirrä oviaukko toiseen ulkoseinään ja sahaa se samalla tavoin kuin ikkunat. 3 Poraa pienet ikkunat Poraa tämän jälkeen pienten ikkunoiden aukot sivuseiniin. Tätä varten sinun on ensin merkittävä tarkkaan ympyrän keskipiste. Kiinnitä sivuseinä tukevasti jäljelle jääneeseen levynkappaleeseen. Poraamiseen voit käyttää normaalia porakonetta. 4 Sahaa jiirit ja katon kallistukset Seuraavaksi sahataan 45 asteen jiirit: molempiin kattolevyihin, kohtaan, jossa ne myöhemmin yhdistetään katon harjassa, sivuosien yläreunoihin sekä ylemmän pohjalevyn molempiin päätyihin, joiden päälle katto tulee. Kiinnitä levy ruuvipuristimilla alustaan jiirien sahaamista varten. Aseta käsipyörösahaan 45 asteen kulma ja kiinnitä ohjainkisko. Sahaa tämän jälkeen vielä sivuseinät. Kiinnitä levy ruuvipuristimilla ja aseta käsipyörösaha 0 asteeseen. Ohjainkiskon avulla saat kauniin tasaisen sahausjäljen. 5 Liimaa kattolevyt yhteen Kun molempiin kattolevyihin on tehty jiirit, ne liimataan toisiinsa leikkauspintaa pitkin. Aseta levyt tätä varten vastakkain, niin että niiden sisäpuolelle tulevat puolet ovat alaspäin ja jiirit koskettavat toisiaan. Kiinnitä levyt yhteen teipillä, jolloin syntyy eräänlainen sarana. Käännä levyt tämän jälkeen, levitä leikkauspinnoille runsaasti liimaa ja taita kattolevyt harjakatoksi. Vedä teippi katon räystäiden välille, jolloin liimattu liitos puristuu yhteen. Liiman on annettava kuivua noin 20 minuuttia. 6 Kokoa nukketalo Nyt yksittäiset osat ovat valmiit ja on aika koota nukketalo. Ruuvaa ensimmäisenä sivuseinät kiinni pohjalevyyn. Ruuvien kiinnityspaikkojen määrittämiseksi sinun ei tarvitse kuin jakaa materiaalin paksuus (eli 15 mm) kahdella. Piirrä tämän jälkeen ulkoseiniin viiva 7,5 mm päähän alareunasta ja merkitse siihen ruuvien paikat. Poraa tämän jälkeen reiät sivuseiniin ja tee upotukset. Sitten voit kiinnittää sivuseinät Tarvittavat materiaalit: Kpl Kuvaus Pituus Leveys Paksuus Materiaali 1 Etuseinä 633 mm 473 mm 15 mm Koivuvaneri 2 Alemmat pohjalevyt 603 mm 345 mm 15 mm Koivuvaneri 1 Ylempi pohjalevy 455 mm 345 mm 15 mm Koivuvaneri 2 Ulkoseinät 336 mm 350 mm 15 mm Koivuvaneri 2 Sisäseinä 190 mm 310 mm 15 mm Koivuvaneri 2 Katto 531 mm 410 mm 15 mm Koivuvaneri Uppokantaruuvit, 3 x 25 mm. Noin 1 litra valkoista dispersiomaalia seiniin ja lattioihin. Noin 0,5 litraa punaista dispersiomaalia kattoon. akkuruuvinvääntimellä pohjalevyyn. Seuraavaksi kiinnitetään alempi sisäseinä pohjalevyyn. Lopuksi etuseinä (julkisivu) kiinnitetään jo kiinniruuvattuihin osiin. Tämän jälkeen ylempi sisäseinä ruuvataan kiinni ylemmän kerroksen pohjalevyyn, levy asetetaan taloon ja kiinnitetään samalla tavalla. Ennen kuin asennat ylemmän pohjalevyn (sisäkatto), johon olet tehnyt jiirit, poraa molemmille puolille kaksi reikää suorassa kulmassa jiirien läpi. Ulkokatto kiinnitetään lopuksi näiden reikien läpi sisäkautta nukketaloon. 7 Näkyvien pintojen maalaus Katto tulee irrottaa vielä ennen maalaamista, sillä se käsitellään erikseen. Täytä hienoruiskutuslaitteen säiliö maalilla ja ohenna tarpeen vaatiessa vähäisellä vesimäärällä. 8 Valmis Itse tehty nukkekoti saa lasten mielikuvituksen lentoon. Sisustamisen jälkeen se on valmis leikkeihin! Löydät nukkekodin täydellisen ohjeen sekä paljon muuta osoitteesta boschdo-it.com.

13 Hiominen 13 KÄYTTÖ- KOHTEET Suorien pintojen hionta Kaarevien pintojen hionta Urien hionta Kaikki hionnat työkalua vaihtamatta Välien hionta Yksi sähkötyökalu kaikkiin hiontatehtäviin PRR 250 ES -rullahiomakone on yhtä monipuolinen kuin tekemäsi työt. Kattavan lisävarustevalikoiman ansiosta sillä pystyy hiomaan kaikkien materiaalien kaikki pinnat. Rullahiomakone PRR 250 ES 06033B5000 Tällä ainutlaatuisella ja voimakkaalla hiomakoneella voit työstää lukemattomia erilaisia materiaaleja ja pintoja. PRR 250 ES pystyy hiomaan sellaisetkin kohteet, jotka ennen piti hioa käsin. Tarvikkeet Muotojen hionta Kartionmuotoinen Hiomaholkki, 30mm Karkeus 80: 1600A00157 Karkeus 120: 1600A00158 Joustava hiomarulla, 15mm Karkeus 80: 1600A00154 Karkeus 120: 1600A00155 Lamellirulla, 5mm Karkeus 80: 1600A00150 Karkeus 120: 1600A00151 Lamellirulla, 10mm Karkeus 80: 1600A0014Y Karkeus 120: 1600A0014Z Metallin hionta Lisätietoja PRR 250 ES -rullahiomakoneesta osoitteessa Hiomaholkki, 60mm Karkeus 80: 1600A0014P Karkeus 120: 1600A0014R Karkeus 240: 1600A0014S Joustava hiomarulla, 60mm Karkeus 80: 1600A00152 Karkeus 120: 1600A00153 Lamellirulla, 60mm Karkeus 80: 1600A0014V Karkeus 120: 1600A0014W Karkeus 240: 1600A0014X Messinkinen harja, 10mm 1600A00159

14 14 Monitoimilaitteet Monilahjakkuudet Hämmästytä ystäväsi upeasti viimeistellyillä töilläsi. PMF-monitoimilaitteet ovat oikeita monikäyttöisyyden mestareita. Kattava lisävarustevalikoima mahdollistaa laitteiden käytön lukemattomissa erilaisissa tehtävissä. Voit käyttää niitä sahaamiseen, katkaisuun, kaavintaan, hiontaan, kiillotukseen, raspaamiseen, leikkaamiseen ja paljon muuhun. Nämä monitoimi- laitteet yltävät ahtaisiinkin paikkoihin, aivan seinän viereen ja lattian pintaan. Sopii erinomaisesti parketin asentamiseen, saumojen korjaamiseen ja ruosteenpoistoon. UUSI TERIEN KIINNI- TYSJÄRJESTELMÄ Järjestelmään on nyt lisätty värikoodit, joten työhön sopivan terän löytäminen on Puu Metalli Saumat ja entistä helpompaa. Pehmeä puu Yhteensopiva seuraavien merkkien kanssa: Bosch Makita Fein MultiMaster Hitachi Skil 10x30mm x30mm x20mm x20mm x20mm Puu ja metalli 32x40mm mm x30mm Saumajyrsin "3Max" Kova metalli Metalli Saumat ja laatat Puu "C-Tec" 32x40mm "MetalMax" 20x40mm "MetalMax" 32x40mm mm 1,6mm Kerrosmateriaali Kova puu 32x40mm "C-Tec" 32x40mm mm 2,5mm Osoitteessa voit tarkemmin tutustua monitoimilaitteisiimme 65x40mm

15 Monitoimilaitteet 15 VUODEN PARAS JOULULAH- JAVINKKI Monitoimityökalu PMF 250 CES Syvyydenrajoitin, terien vaihto ilman työkaluja (SDS-järjestelmä), tärinävaimennettu kahva, vakioelektroniikka ja 250 watin moottori. Monitoimityökalu PMF 190 E Kompakti koko, syvyydenrajoitin, nopeudensäätö, tärinävaimennettu rakenne ja tehokas moottori. Monitoimityökalu PMF 250 CES TOOLBOX Monikäyttöinen sähkötyökalu laadukkaassa laukussa, jossa mukana myös lisävarusteita. Kaikki nikkarointiin tarvittava yhdessä laukussa! Monitoimityökalu PMF 10,8 LI Kevyt ja kätevä akkumonitoimityökalu, joka painaa vain 0,9 kg ja jossa on akkua säästävä toiminto. Boschin muiden 10,8 voltin laitteiden kanssa yhteensopiva akku. laatat Puu ja metalli Kerrosmateriaalit Hiominen 32x30mm x50mm "C-Tec" 32x40mm Terä 28x50mm Aaltokuvioitu terä 28x50mm Hiomalevy delta 93mm Hiomapaperi delta 93mm Træ Hiomalevy 78mm x40mm mm Kaavin 52x26mm Kaavin 52x45mm Hiomapaperi delta 93mm Sten Hiomapaperi delta 93mm Maling mm mm Segmenttiterä 100mm Segmenttiterä 100mm Karhunkieli 93mm K Puhdistuskarhunkieli 28x50mm Timanttiterä 85mm BIM-TIN 65mm BIM-TIN 85mm Kiillotushuopa, kova 93mm BIM-TIN65mm BIM-TIN85mm

16 Rullahiomakone PRR 250 ES Tutustu tähän uutuuteen ja sen tarvikkeisiin -sivuillamme Robert Bosch Oy Äyritie 8 E Vantaa

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Uudenveroiseksi...... kädenkäänteessä Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Make it your home. Kotisi parhaaksi. Maailmanuutuus Bosch-rullahiomakone PRR 250 ES. Sen helposti vaihdettavat erilaisille materiaaleille

Lisätiedot

Huom! Kaikki puuosat ovat käsittelemättömiä ja näin ollen tarvitsevat puunsuojakäsittelyn ulko- ja sisäpuolelta ennen asennusta.

Huom! Kaikki puuosat ovat käsittelemättömiä ja näin ollen tarvitsevat puunsuojakäsittelyn ulko- ja sisäpuolelta ennen asennusta. Asennusohjeet huvimajalle Albatros iso / pieni Huom! Asennusohjeissa olevat kuvat viittaavat monissa kohdin isoon Albatrossiin mm. seinäelementtien ja listojen osalta. Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Lisätiedot

Skidplate, takapuskuri

Skidplate, takapuskuri Installation instructions, accessories Ohje nro 31265633 Versio 1.3 Osa nro 31265630, 30756290, 31316484, 31316485, 31316074, 31316075 Skidplate, takapuskuri IMG-340000 Volvo Car Corporation Skidplate,

Lisätiedot

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE

AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE AUTOTALLI KÄYTTÖOHJE ENNEN KUIN ALOITAT Ennen kuin aloitat asennuksen, ota selvää paikallisilta viranomaisilta, tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue käyttöohje huolellisesti ja noudata annettuja ohjeita.

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems 959290_fi_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:54:19 Uhr Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla

Lisätiedot

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet

HYDROCORK Pressfit asennusohjeet HYDROCORK Pressfit asennusohjeet Lue nämä asennusohjeet tarkasti ennen asennuksen aloittamista. Asennuksessa tulee myös noudattaa SisäRYL 2013 ohjeistuksia. KULJETUS, VARASTOINTI JA SOPEUTTAMINEN OLOSUHTEISIIN

Lisätiedot

HardiePlank kuitusementtipaneelien asennusohje

HardiePlank kuitusementtipaneelien asennusohje HardiePlank kuitusementtipaneelien asennusohje Tuotteet ja tarvikkeet 3 Profiilit 4 Ennen asentamista 5 Asennusperiaatteet 6 Säilyttäminen 7 Työstäminen 8 Kiinnitystarvikkeet 9 Asentaminen 10 Asennustiedot

Lisätiedot

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V

SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V 2016 SCANTOOL ECO 13 Penkkiporakone 13 mm 230V ST2661300 350 W 2-13 mm 520-2620 rpm 13 mm pikaistukka 575 mm 19 kg Kevyt ja kompakti penkkiporakone niin kotiverstaalle kuin autotalliinkin. Kone on varustettu

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

TARVIKESARJAT. MA00680_Finnish.indd 1 06/09/2013 10:17

TARVIKESARJAT. MA00680_Finnish.indd 1 06/09/2013 10:17 TARVIKESARJAT 2013 MA00680_Finnish.indd 1 06/09/2013 10:17 DEWALT-tarvikkeista on nyt koottu tarvikesarjat täyttämään tarpeesi riippumatta siitä, mitä sähkötyökalua käytät. Käytätpä sitten akkukonetta

Lisätiedot

Vaiheittaiset ohjeet Majan rakentaminen puuhun

Vaiheittaiset ohjeet Majan rakentaminen puuhun Vaiheittaiset ohjeet Majan rakentaminen puuhun Sopivan puun valitseminen Valitse muodoltaan ja rakenteeltaan sopiva puu ja varmista, että se on terve. Tämä on erittäin tärkeää, jotta majalla on tukeva

Lisätiedot

KOHTA HELPOTTAA SUOMEN HUUSSITEHDAS

KOHTA HELPOTTAA SUOMEN HUUSSITEHDAS KOHTA HELPOTTAA SUOMEN HUUSSITEHDAS HUUSSIN PAKKAUSLISTA JA KOKOAMISOHJE 31.5.2012 PAKKAUSLISTA Tarvikepussi: vedin, ovisaranat, takaluukun saranat (Euromakki), lankahaka, työntösalpa, ruuvit 5x80 mm,

Lisätiedot

Näin asennat. suihkukulman: SK-850

Näin asennat. suihkukulman: SK-850 Näin asennat suihkukulman: SK-850 Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

Hifitalo 2010. Hifitalo SIMPLE-XXX KOTELOT. Kasausohje YHTEYSTIEDOT

Hifitalo 2010. Hifitalo SIMPLE-XXX KOTELOT. Kasausohje YHTEYSTIEDOT Hifitalo 2010 Hifitalo SIMPLE-XXX KOTELOT Kasausohje YHTEYSTIEDOT Myymälä: info@hifitalo tel.044 055 3595 Asentamo: asentamo@hifitalo.fi tel.040 588 4680 Onnittelut, olette ostaneet itsellenne laatutuotteen

Lisätiedot

Robert Bosch GmbH. Tyylikäs pesupöytä

Robert Bosch GmbH. Tyylikäs pesupöytä Tyylikäs pesupöytä Siistiä Tyylikäs pesupöytä Minimalistinen muotoilu on päivän trendi kylpyhuoneessa. Eikä syyttä, kuten tämä pesupöytä todistaa: sillä väheän on eneän! 1 Johdanto Idea, jonka on täysosuma:

Lisätiedot

uusi aikakausi Aina oikea valinta Boschin Compact -sukupolvi Poravasaroiden Uudet Universal Bosch-poravasarat PBH 2100 RE/SRE

uusi aikakausi Aina oikea valinta Boschin Compact -sukupolvi Poravasaroiden Uudet Universal Bosch-poravasarat PBH 2100 RE/SRE Aina oikea valinta Boschin Compact -sukupolvi Poravasaroiden uusi aikakausi Uudet Universal Bosch-poravasarat PBH 2100 RE/SRE UUTUUS! Bosch-poravasarat PBH 2100 RE/SRE Optimaalinen käsiteltävyys kompaktin

Lisätiedot

Näin tehdään. (eli pyörötappiliitos tai poratappiliitos)

Näin tehdään. (eli pyörötappiliitos tai poratappiliitos) Näin tehdään (eli pyörötappiliitos tai poratappiliitos) 1. 7. 6. 2. 3. 5. 4. Liima-tappi -liitos on vahva liitostyyppi. Sen avulla liitetään puumateriaaleja toisiinsa (esim. lauta, liima- tai mdf-levy).

Lisätiedot

Mäkiauto pienille kilpa-ajajille

Mäkiauto pienille kilpa-ajajille Mäkiauto pienille kilpa-ajajille Poraa, ruuvaa, paina kaasua. Mäkiauto Ei hevosvoimia, mutta sitäkin enemmän innostusta: mäkiauto saa pienien ralliajajien sydämet lyömään nopeammin. 1 Johdanto Se on vain

Lisätiedot

JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-parviportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet suorille parviportaille MSJ-Wood 15.5.2010 www.jussi-portaat.fi Teit erinomaisen valinnan ostaessasi JUSSI-portaan. Ohjeen sisältö: Sisällysluettelo

Lisätiedot

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET

KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET KASOGUARD TURVAOVI - ASENNUSOHJEET 1. Oven karmin asennuksessa käytetään 16 kpl säätöholkkeja (24mm), joilla karmi säädetään asennusaukkoon. 2. Oven karmin ja asennusaukon

Lisätiedot

1. 10 x 21 moduulimittainen ovi sopii oviaukkoon, joka on 100 cm leveä ja 210 cm korkea.

1. 10 x 21 moduulimittainen ovi sopii oviaukkoon, joka on 100 cm leveä ja 210 cm korkea. 1. 10 x 21 moduulimittainen ovi sopii oviaukkoon, joka on 100 cm leveä ja 210 cm korkea. 2. Karmin leveysmitta on 15 mm oviaukkoa vähemmän, ja korkeusmitta on 30 mm oviaukkoa vähemmän. Näin väliin jää

Lisätiedot

Näin lisäeristät 1. Villaeristeisen puurunkoseinän ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n

Näin lisäeristät 1. Villaeristeisen puurunkoseinän ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n Näin lisäeristät 1 Villaeristeisen puurunkoseinän ulkopuolinen lisäeristys Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n Tammikuu 2012 Ulkopuolinen lisäeristys PAROC Renova -levyllä Julkisivujen uusimisen yhteydessä

Lisätiedot

ASENNUSOHJEET LIUKUSUIHKUOVI

ASENNUSOHJEET LIUKUSUIHKUOVI ASENNUSOHJEET LIUKUSUIHKUOVI TÄRKEÄÄ - ENNEN KUIN ALOITAT! Tarkista tuote välittömästi saatuasi sen kuljetuksessa tapahtuneiden vahinkojen, puuttuvien osien ja tai valmistusvirheiden varalta. Vahingoista

Lisätiedot

Näin lisäeristät 2. Purueristeisen seinän ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n

Näin lisäeristät 2. Purueristeisen seinän ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n Näin lisäeristät 2 Purueristeisen seinän ulkopuolinen lisäeristys Eristeinä PAROC Renova tai PAROC WPS 3n Tammikuu 2012 Ulkopuolinen lisäeristys PAROC Renova levyllä Puurunkoinen, purueristeinen talo,

Lisätiedot

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu

Puukon valmistaminen. terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Puukon valmistaminen terän takominen helan valmistaminen lestin ja kahvan valmistaminen tupen ompelu Terän takominen kuumenna taottava rauta ahjossa keltaiseksi pidä rauta hehkuvan hiilikasan sisällä älä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

VANNESAHAN VASTE American Woodworker Editors / Suomennos ja CAD-kuvat: PSa

VANNESAHAN VASTE American Woodworker Editors / Suomennos ja CAD-kuvat: PSa VANNESAHAN VASTE American Woodworker Editors 2012-07 / Suomennos ja CAD-kuvat: PSa 5.5.2016 KOKOONPANOKUVA Mitat 490x470 mm (leveys x syvyys) työstöpöydälle. Kansilevyn paksuus 18 mm, reunoihin lisävahvennus

Lisätiedot

Kerabit Dual - asennusohjeet

Kerabit Dual - asennusohjeet Kerabit Dual - asennusohjeet Lue ohjeet huolellisesti ennen asennusta. Yleistä Alustaksi sopii raakaponttilaudoitus tai tarkoitukseen soveltuva rakennuslevy, esim. Kerabit OSB-kattolevy. Katon kaltevuus

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 Tuotekoodi: 4933443500 Kompakti iskuporakone, vain 198 mm pitkä tekee siitä ideaalin ahtaissa tiloissa työskentelyyn Joustava akkujärjestelmä: Työkalu käy kaikkien Milwaukee

Lisätiedot

Betonin sahausjärjestelmä. KÄYTTÖOHJEKIRJA. ICS, Blount Europe SA Rue Emile Francqui 5 B-1435 Mont-Saint-Guibert BELGIA. www.icsbestway.

Betonin sahausjärjestelmä. KÄYTTÖOHJEKIRJA. ICS, Blount Europe SA Rue Emile Francqui 5 B-1435 Mont-Saint-Guibert BELGIA. www.icsbestway. Betonin sahausjärjestelmä. KÄYTTÖOHJEKIRJA ICS, Blount Europe SA Rue Emile Francqui 5 B-1435 Mont-Saint-Guibert BELGIA www.icsbestway.com www.icsbestway.com 1 Sisältö TURVAOHJEITA 3 SAHAN TEKNIKEN ERITTELY

Lisätiedot

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti asennusohje. (ver ) Vivia

Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, Lahti  asennusohje. (ver ) Vivia Elfa Kirena Oy Heloittajankatu 4, 15520 Lahti info.finland@elfa.com www.kirena.com asennusohje (ver 17.05.2016) Vivia Yleistä asennuksesta ja asennuspaikasta Asennusohjeessa on kuvattu Kirena Vivia -liukuovi

Lisätiedot

Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa.

Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Asennusohjeet Huvimajalle Kota 8-k / 6-k Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), ristiruuvipäät numerot 1,2 ja 3, poranterä

Lisätiedot

WWW.LAMOX.FI INFO@LAMOX.FI

WWW.LAMOX.FI INFO@LAMOX.FI 1 Perinteinen valesokkelirakenne Termotuote korjattu rakenne Asennus 2 Ennen työn aloittamista on aina tarkistettava päivitetyt viimeisimmät suunnitteluohjeet valmistajan kotisivuilta. Eristämisessä on

Lisätiedot

SolarMagic asennus ja sijoitusopas

SolarMagic asennus ja sijoitusopas SolarMagic asennus ja sijoitusopas Kesäkuu 2010 www.solarmagic.fi Tämä opas esittää erilaisia SolarMagic-aurinkolämmityslaitteen asennusvaihtoehtoja. On tärkeää että laitteesta saatava teho olisi mahdollisimman

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa REDLINK PLUS elektroniikka

Lisätiedot

www.bosch-professional.fi

www.bosch-professional.fi Laadun takeena Bosch! Maailman ensimmäinen lattiapintalaser UUTUUS! Lattiapintalaser GSL 2 Professional Lopultakin voidaan tarkistaa lattioiden, kuten tasoitettujen tai valettujen betonilattioiden, epätasaisuudet

Lisätiedot

kääntyvän suihkuseinän:

kääntyvän suihkuseinän: Näin asennat kääntyvän suihkuseinän: mallit: SS-450 / 650 / 750 / 850 sekä niistä kiinteän suihkuseinän ja -nurkan Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana

Lisätiedot

Paradise 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja 2.2.2015 1

Paradise 6K ja 8K. Asennusohjeet Huvimajoille. Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Perustus. Pohja 2.2.2015 1 Asennusohjeet Huvimajoille Paradise 6K ja 8K Tarvittavat työvälineet asennuksessa. Vatupassi, vasara, mattopuukko, mittanauha, ruuviväännin, (esim. akkuporakone), TORX-ruuvipääsarja, poranterä 4 mm ja

Lisätiedot

ASENNUSOHJEET KÄÄNTÖSUIHKUOVI

ASENNUSOHJEET KÄÄNTÖSUIHKUOVI ASENNUSOHJEET KÄÄNTÖSUIHKUOVI TÄRKEÄÄ - ENNEN KUIN ALOITAT! Tarkista tuote välittömästi saatuasi sen kuljetuksessa tapahtuneiden vahinkojen, puuttuvien osien ja tai valmistusvirheiden varalta. Vahingoista

Lisätiedot

KoskiThermasennusohje

KoskiThermasennusohje KoskiThermasennusohje KoskiTherm lattialämmityslevy vesikiertoiseen lattialämmitykseen Koskisen Oy on kehittänyt yhteistyössä Uponorin kanssa KoskiThermin, jonka avulla vesikiertoinen lattialämmitys voidaan

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla)

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla) VIHTA-LASISEINÄN ASENNUSOHJE: Käymme tässä asennusohjeessa läpi lasiseinän asennuksen vaihe vaiheelta. Suorittamalla asennustyö huolella tämän ohjeen mukaan lasiseinän asennus sujuu vaivattomasti ja lasiseinän

Lisätiedot

Maskeeraus ja hionta Vaihe 1 Vaihe 2 1

Maskeeraus ja hionta Vaihe 1 Vaihe 2 1 Vaihe 1 Laita maskeerausteippiä n. 1 cm pohjaosien sisemmästä jyrsitystä merkkiviivasta sekä n. 1cm sivumoduulien mustasta merkkivivasta. Hio maskeerauksen ulkopuolinen alue karhunkielellä. Maskeeraus

Lisätiedot

PUULATTIAN ASENNUS. [ Puu tekee kodin ]

PUULATTIAN ASENNUS. [ Puu tekee kodin ] PUULATTIAN ASENNUS [ Puu tekee kodin ] MASSIIVIPUULATTIAT Tämä esite koskee massiivipuusta (männystä tai kuusesta) tehtyjä lattioita. Lattialaudat ovat pontatut eli niissä on uros- ja naaraspontit. Nykyään

Lisätiedot

Näin lisäeristät 4. Sisäpuolinen lisäeristys. Tuotteina PAROC extra ja PAROC-tiivistystuotteet

Näin lisäeristät 4. Sisäpuolinen lisäeristys. Tuotteina PAROC extra ja PAROC-tiivistystuotteet Näin lisäeristät 4 Sisäpuolinen lisäeristys Tuotteina PAROC extra ja PAROC-tiivistystuotteet Tammikuu 202 Sisäpuolinen lisälämmöneristys Lisäeristyksen paksuuden määrittää ulkopuolelle jäävän eristeen

Lisätiedot

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 SUOMALAINEN FI SYMBOLIT TURVAMÄÄRÄYKSET Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta

Lisätiedot

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO

SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Käyttö-jaasennusohjeet FDL654 FDL954 Liesikupu SUOSITUKSIA JAEHDOTUKSIA ASENNUS KÄYTTÖ HUOLTO Valmistajaeiole vastuussa virheellisestä taiväärästä asennuksesta aiheutuneista vahingoista. Vähimmäisturvaetäisyyskeittotasonjaliesikuvun

Lisätiedot

Kattamisohjeet. SBS-kumibituminen pintahuopa, 10 m x 0,7 m

Kattamisohjeet. SBS-kumibituminen pintahuopa, 10 m x 0,7 m Kattamisohjeet Katepal Oy PL 33, 37501 LEMPÄÄLÄ Palvelupuhelin (03) 375 9111 Fax (03) 375 0974 E-mail: katepal@katepal.fi www.katepal.fi Kuljetus ja varastointi Kuljetettava ja varastoitava pystyasennossa.

Lisätiedot

Tuoteseloste PELLITYSSARJA neliskanttiseen valmispiippuun

Tuoteseloste PELLITYSSARJA neliskanttiseen valmispiippuun 1.11.2011 Tuoteseloste Asennusohje Tämä ohje liittyy PETE -pellityssarjojen asentamiseen. Vakiokokoinen pellityssarja on tarkoitettu 1,75 m, erikoistilauksesta saatavissa jopa 2,3 m, korkean (C-mitta)

Lisätiedot

ASENNUSOHJEET TAITESUIHKUOVI

ASENNUSOHJEET TAITESUIHKUOVI ASENNUSOHJEET TAITESUIHKUOVI TÄRKEÄÄ - ENNEN KUIN ALOITAT! Tarkista tuote välittömästi saatuasi sen kuljetuksessa tapahtuneiden vahinkojen, puuttuvien osien ja tai valmistusvirheiden varalta. Vahingoista

Lisätiedot

Vinkit & jekut! Vinkkejä fiksun kissan omistajalle

Vinkit & jekut! Vinkkejä fiksun kissan omistajalle Vinkit & jekut! Vinkkejä fiksun kissan omistajalle Hei kaveri! Fiksut kissat tarvitsevat hyvää ruokaa, rakkautta ja hauskaa tekemistä, kuten salaisten herkkukätköjen etsimistä ja kaiken liikkuvan jahtaamista.

Lisätiedot

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat

Joka sekunti maksaa, joka naula pitää. Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet. Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat 2 Johdanto Lisäksi: Bosch-paineilmanaulainten tarvikkeet Kehitetty ammattilaisille, ammattilaisten testaamat Tarvikkeet Varsi Pituus Halkaisija Pintakäsittely Määrä/kartonki GSN 90-34 DK 34 -D-kanta -kampanaulat

Lisätiedot

Vetokoukku, irrotettava, EU

Vetokoukku, irrotettava, EU Ohje nro Versio Osa nro 8682344 1.2 30763398 Vetokoukku, irrotettava, EU IMG-219257 Sivu 1 / 11 Varuste A0000162 A0000161 A0000165 J8903469 Sivu 2 / 11 IMG-219256 Sivu 3 / 11 IMG-213320 Sivu 4 / 11 JOHDANTO

Lisätiedot

HH-JUDOTATAMIN RAKENNUSOHJEET

HH-JUDOTATAMIN RAKENNUSOHJEET HH-JUDOTATAMIN RAKENNUSOHJEET 50 mm50 mm 1 2 3 4 400 mm 200 mm 400 mm 200 mm 400 mm 200 mm 200 mm 45 mm 5 6 50 mm 9 mm 9 mm 95 mm Rakenneselitys Joustotatami / koko esim.. 12 000 * 12 000 mm. Mitta höylätyn

Lisätiedot

Kingspan-ohjekortti nro 106

Kingspan-ohjekortti nro 106 Toukokuu 2016 Kingspan-ohjekortti nro 106 HÖYRYNSULKURATKAISUOHJE Kingspan Therma -eristeet höyrynsulkuratkaisuna Kingspan Therma -eristeet alhaisen lämmönjohtavuuden ja korkean vesihöyrynvastuksen ansiosta

Lisätiedot

...ei enää likaisia töitä

...ei enää likaisia töitä ...ei enää likaisia töitä ...ei enää stressaavia töitä 1. Soudabond Easy: Käyttökohteet 1. Applications 1. Sisustus: Kipsilevyt, aluslattia-ja seinälevyt MDF paneelit, OSB paneelit,... 2. Remontointi

Lisätiedot

Levykoko: 600 x 1200 mm Paksuus: 30 mm Pontti: ympäritäyspontattu Pinnoite: diffuusiotiivis alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin

Levykoko: 600 x 1200 mm Paksuus: 30 mm Pontti: ympäritäyspontattu Pinnoite: diffuusiotiivis alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin Levykoko: 600 x 1200 mm Paksuus: 30 mm Pontti: ympäritäyspontattu Pinnoite: diffuusiotiivis alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin SPU Sauna-Satu soveltuu saunan seinien ja kattojen sekä kosteiden tilojen

Lisätiedot

WEBER.VETONIT TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN

WEBER.VETONIT TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN WEBER.VETONIT TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN Ennen Tycroc TWP rakennuslevyjen asennusta täytyy varmistaa, että alusta on kuiva, luja, jäykkä ja vakaa sekä puhdas pölystä, öljystä,

Lisätiedot

NÄIN KOKOAT GT-KATOKSEN TARVITTAVAT TYÖKALUT # kaksi 17mm kiintoavainta, rautaviila # kahdet tikkaat # ruuvin väännin/porakone

NÄIN KOKOAT GT-KATOKSEN TARVITTAVAT TYÖKALUT # kaksi 17mm kiintoavainta, rautaviila # kahdet tikkaat # ruuvin väännin/porakone GT-KATOS Siisti ympäristöön istuva katos suojaa autot, veneet ja työkoneet ilmansaasteilta, puiden oksilta, lehdiltä ja sateilta. Katoksia voidaan jatkaa 2500mm moduleilla tai tarpeen muuttuessa myös lyhentää

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

JUSSI-taloportaiden asennusohjeet

JUSSI-taloportaiden asennusohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-taloportaiden asennusohjeet Kokoamisohjeet suorille taloportaille MSJ-Wood 11.3.2013 Suunnittelu ja toteutus: Cadwill Oy Teit erinomaisen valinnan ostaessasi Jussi puuportaan. Ohjeen

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Kattokiskot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro

Installation instructions, accessories. Kattokiskot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro Ohje nro Versio Osa nro 8685942 1.0 Kattokiskot J8401014 Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0000161 J8401006 Sivu 2 / 10 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit

Lisätiedot

Aurinko-Easy asennus- ja käyttöohje

Aurinko-Easy asennus- ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinkopaneelien asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneelit avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25.. 45 asteen

Lisätiedot

PULPETTIHUUSSIN JA ISOHUUSSIN PAKKAUSLISTA JA KOKOAMISOHJE

PULPETTIHUUSSIN JA ISOHUUSSIN PAKKAUSLISTA JA KOKOAMISOHJE PULPETTIHUUSSIN JA ISOHUUSSIN PAKKAUSLISTA JA KOKOAMISOHJE 19.7.2015 PAKKAUSLISTA Tarvikepussi: vedin, ovisaranat, takaluukun saranat (Euromakki), lankahaka, työntösalpa, ruuvit 5x90 mm, ruuvit 5x45 mm,

Lisätiedot

Saab 900 M94-, Saab 9-3

Saab 900 M94-, Saab 9-3 SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Takaspoileri MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTALLATIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 400

Lisätiedot

22min. Talvi Hiiliharjaton pieni ja kevyt. Voimakas yleiskone. Äärimmäistä vääntöä 329,- 399,- kampanjatuotteet. Pikalataus. 58/91 Nm!

22min. Talvi Hiiliharjaton pieni ja kevyt. Voimakas yleiskone. Äärimmäistä vääntöä 329,- 399,- kampanjatuotteet. Pikalataus. 58/91 Nm! Talvi 2013 kampanjatuotteet BDF459SHE Akkuporakone HIILIHARJATON Akut 2x18V 1,3Ah Li-ion (latausaika n. 30 min) Vääntövoima 25/45 Nm Kierrosluku 0-400 / 0-1.500 min -1 Paino 1,5 kg 269,- 216,94 alv 0%

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05

e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 e t BLÄUER - NURMI 2003 versio 1.05 WWW.KASITYO.COM ONNISTUNUT JAKKARA 1. Listat ovat tasaisin välein ja naulat suorassa rivissä. Naulojen päät ovat puun sisässä, eikä yhtään naulaa vinossa. Naulauksessa

Lisätiedot

Cembrit Sauna. Kestää kuumaa. Antaa saunalle tai tulisijalle laadukkaan silauksen.

Cembrit Sauna. Kestää kuumaa. Antaa saunalle tai tulisijalle laadukkaan silauksen. Julkisivulevyt Sisälevyt Kestää kuumaa. Antaa saunalle tai tulisijalle laadukkaan silauksen. CEMRIT SAUNA 2 Tuotekuvaus Tyylikästä turvallisuutta -kiukaantaustalevy on valmistettu turvallisista, kestävistä

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

Ajattele julkisivu jonka kauneus on ikuista

Ajattele julkisivu jonka kauneus on ikuista Ajattele julkisivu jonka kauneus on ikuista Half Round Portsmouth Shake Puolipyöreät paanupaneelit Asennusohje Puolipyöreät Asennusohje Yleistä Varoitus: Muista, että paneelit laajenevat ja kutistuvat

Lisätiedot

Näin lisäeristät 3. Hirsitalon ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC extra ja PAROC WPS 3n

Näin lisäeristät 3. Hirsitalon ulkopuolinen lisäeristys. Eristeinä PAROC extra ja PAROC WPS 3n Näin lisäeristät 3 Hirsitalon ulkopuolinen lisäeristys Eristeinä PAROC extra ja PAROC WPS 3n Tammikuu 2012 Hirsitalon ulkopuolinen lisäeristäminen PAROC extralla ja PAROC WPS 3n -levyillä Oikein tehty

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Uponor-lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan

Uponor-lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan Uponor-lattialämmitysjärjestelmä puurakenteiseen ala- ja välipohjaan 2 Lattialämmitys on hyvä ratkaisu Vesikiertoinen lattialämmitys on helppo asentaa valmiiksi uritetulla lattialämmityksen KoskiTherm-asennuslevyllä.

Lisätiedot

PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET. Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia.

PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET. Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia. PUUTARHAVAJA METALLIA KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET Asentamiseen tarvitaan kaksi ihmistä ja asennus vie aikaa 2-3 tuntia. ENNEN KUIN ALOITAT: Ennen vajan kokoamista tarkasta paikalliset rakennusmääräykset vajan

Lisätiedot

IKKUNAN ASENNUS UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMISESSA

IKKUNAN ASENNUS UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMISESSA IKKUNAN ASENNUS UUDIS- JA KORJAUSRAKENTAMISESSA Täyttää seuraavien rakentamismääräysten mukaiset vaatimukset: RIL 107-2012 (Suomi) RAL DIN 4107 (Saksa) ÖNORM B 5320 (Itävalta) 1 Oikea ja turvallinen ikkunan

Lisätiedot

ASENNUSOHJEET. Moduleo - lukkopontilliset vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, 02330 ESPOO 09 260660 orientoccident.fi

ASENNUSOHJEET. Moduleo - lukkopontilliset vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, 02330 ESPOO 09 260660 orientoccident.fi ASENNUSOHJEET Moduleo - lukkopontilliset vinyylilattiat Ruukinkuja 2, 02330 ESPOO 09 260660 orientoccident.fi SISÄLLYS Yleistä... 2 Vastaanotto ja säilytys... 2 Tasaannuttaminen... 3 Asennusolosuhteet...

Lisätiedot

TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmä

TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmä TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmä Vaarnalevyt lattioiden liikuntasaumoihin Versio: FI 6/2014 Tekninen käyttöohje TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmät Vaarnalevyt lattioiden

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet U-taloportaille MSJ-Wood 11.3.2013 http://www.jussi-portaat.fi Suunnittelu ja toteutus: Cadwill Oy Teit erinomaisen valinnan ostaessasi Jussi

Lisätiedot

AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA

AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA AUTOTALLI OMISTAJAN KÄSIKIRJA ENNEN ALOITTAMISTA Omistajan käsikirja Kysy ennen töiden aloittamista kuntasi rakennusvalvonnalta tarvitseeko autotalli rakennusluvan. Lue huolellisesti tämä ohjekirja. Tärkeät

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Tekninen työ. Aihepiirityöskentely: KASETTITELINE. Helsingin yliopisto opettajankoulutuslaitos syksy 1994 Jukka Kasurinen

Tekninen työ. Aihepiirityöskentely: KASETTITELINE. Helsingin yliopisto opettajankoulutuslaitos syksy 1994 Jukka Kasurinen Tekninen työ Aihepiirityöskentely: KASETTITELINE Helsingin yliopisto opettajankoulutuslaitos syksy 1994 Jukka Kasurinen 1. MOTIVOINTI Aluksi keskustellaan oppilaiden kanssa, mitä erilaisia kasetteja he

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

Rakennusprojekti Rakenna penkki, joka on samalla säilytyslaatikko

Rakennusprojekti Rakenna penkki, joka on samalla säilytyslaatikko Rakennusprojekti Rakenna penkki, joka on samalla säilytyslaatikko Rakenna penkki, jonka kannen alle voit kätkeä muovisen pehmustelaatikon. Laatikon ison lokeron mitat ovat 46 x 116 x 55 cm. Useimmat muoviset

Lisätiedot

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ 100 kg puu metalli Näyttävä ja viimeistelty ratkaisu liukuovelle Täydellinen ratkaisu myös varasto- ja tarviketiloihin sairaaloissa. Helasarja 655 sisältää kaikki

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Hierova poreallas Bamberg

Hierova poreallas Bamberg 1500 x 1000 x 570 mm Hierova poreallas Bamberg Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme Sinua perehtymään näihin ohjeisiin ennen ammeen asennusta ja käyttöä. Varoitus

Lisätiedot

Poranteräsarjat, poraistukat ja avaimet... RUA PORANTERÄSARJA HSS 19-OS MM... RU METALLIPORANTERÄSARJA 19-OS MM...

Poranteräsarjat, poraistukat ja avaimet... RUA PORANTERÄSARJA HSS 19-OS MM... RU METALLIPORANTERÄSARJA 19-OS MM... Poranteräsarjat, poraistukat ja avaimet... RUA101610 - PORANTERÄSARJA HSS 19-OS. 1-10 MM... RU010-19-OS. 1-10 MM... RU0-19-OS. 1-10 MM... RU011 - -OS. 1-1 MM... RU000-170-OS.... RUA119 - HSS 19-OS. 1-10MM...

Lisätiedot

Radio-ohjattavan F2007:n runko

Radio-ohjattavan F2007:n runko ASENNUS Radio-ohjattavan F2007:n runko Lehden nro 7 liitteenä on ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan tärkeä osa. Se on pienoismallisi pohjalevy eli runko. Runko on suorakaiteen muotoinen, kärjestään kapeneva

Lisätiedot

Asennusohje SureStep PUR, SafeStep, SafeStep Grip & SafeStep R12

Asennusohje SureStep PUR, SafeStep, SafeStep Grip & SafeStep R12 Kaikkein paraskaan lattiapäällyste ei ole hyvännäköinen tai toimiva, jos sitä ei asenneta ja hoideta oikein tai jos alusta ei ole ihanteellinen. Lue tämän vuoksi asennusohje huolellisesti, ennen kuin aloitat

Lisätiedot