Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Pitkänen Jyrki kunnanhallituksen edustaja kunnanhallituksen puheenjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Pitkänen Jyrki kunnanhallituksen edustaja kunnanhallituksen puheenjohtaja"

Transkriptio

1 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Aika klo 18:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla Peltola Anniina Suursalmi Pentti Dahl Mika Martikainen Katariina Ravantti Ville Tallgren Sanna Tarula Matti Vilen Jenni Väinölä Päivi puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Muut Pitkänen Jyrki kunnanhallituksen edustaja Salonen Jarkko kunnanhallituksen puheenjohtaja Rönnholm Riku vs. kunnanjohtaja Virtanen Heli nuorisovaltuuston edustaja Hyyrynen Päivi koulutoimen johtaja, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Käsiteltävät asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta 1 Varhaiskasvatuksen ja opetustoimen tilannekatsaus talousarvion pohjaksi 2 Perusopetuksen ja lukion yhteisen rehtorin viran hoitaminen lukien 3 Erityisopettajan viran hoitaminen lukien 8 4 Koulujen työsuunnitelmat lv , perusopetus, arviointi 9 5 Koulujen työsuunnitelmat lv , lukio, arviointi 11 6 Lausunto taksilupakiintiöiden vahvistamista varten v Viranhaltijapäätösten ilmoittaminen koulutuslautakunnalle 15 8 Asiakirjoja koulutuslautakunnalle tiedoksi 16 9 Koulutuslautakunnan muut asiat 17

2 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Varhaiskasvatuksen ja opetustoimen tilannekatsaus talousarvion 2015 pohjaksi 395/ / Kunnanhallitus Kuntalain 65 :n mukaan kunnanvaltuuston tulee vuoden loppuun mennessä käsitellä seuraavan vuoden talousarvio. Samassa yhteydessä tulee myös hyväksyä kolme tai useampaa vuotta koskeva taloussuunnitelma. Talousarviossa ja -suunnitelmassa hyväksytään kunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Kunnan talousarviota v ja taloussuunnitelmaa vv on valmisteltu valtuustoseminaarissa. Jatkovalmistelussa on otettu huomioon seminaarin evästykset. Vuoden 2015 talousarviokehyksen laadinnan lähtökohtana on ollut seuraavaa: - kuntarakenneselvityksessä käytetyt painelaskelmat - verotuloennustetta tarkistettu vastaamaan tätä hetkeä - sopeuttamistoimia vuodelle 2015 yhteensä 1,7 M painelaskelman mukaisesta tasosta, jossa toimintakatteen kasvu 4,55 % - kunnallisveron korotus 0,5 % yksikköä vuodelle investoinnit enintään 1,8 M ja nettolainaotto 0,1 M Näiden toimien jälkeen toimintakatteen muutos on tämän vuoden talousarvioon on - 0,1 % ja vuoden 2013 tilinpääkseen + 1,5 %. Tilikauden tulos on miinuksella. Hallintokunnille annettava kehys on erittäin tavoitteellinen. Kehys vuodelle 2015 ja suunnitelmakaudelle päävastuualueittain on seuraava:

3 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Edellä olevan käyttötalouden kehyksen perusteella lasketut tuloslaskelma ja rahoituslaskelma toimitetaan tämän esityslistan mukana olevasta esityksessä. Lisätietoja: hallinto- ja talousjohtaja Heikki Kantola, puh vs. kunnanjohtaja: Kunnanhallitus hyväksyy edellä olevan käyttötalouden kehyksen hallintokunnille vuoden 2015 talousarvion ja taloussuunnitelman laadinnan ohjeeksi. Toimielinten käsittelemät talousarvioehdotukset tulee toimittaa syyskuun loppuun mennessä. Päätös Kunnanhallitus: Kunnanhallitus hyväksyi vs. kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Leikkaustarve vuodelle 2015 on vuoden 2013 tasoon nähden n Vuodelle 2014 sovittuja leikkauksia oli yhden erityisluokanopettajan viran täyttämättä jättäminen, lukion ja yläkoulun rehtoreiden viran yhdistäminen, Kymentaan koulun muuttaminen kaksiopettajaiseksi ja syksyllä 2014 aloittavien seitsemänsien luokkien sijoittaminen neljään perusopetusryhmään. Näiden arvioitu säästö on Näyttää kuitenkin siltä, että tilanne on muuttunut vuoden aikana niin, ettei ko.säästöihin päästä kuluvana vuonna ja vuoden 2015 tilanne on leikkausten suhteen vielä haasteellisempi ilman rakenteellisia toimenpiteitä.

4 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Talousarvion toteumavertailu toukokuun jälkeen osoittaa seuraavaa: Varhaiskasvatus 36% Lukio 61% Esiopetus 75% Perusopetus 61% Koulutoimen hallinto 55% Muu koulutus 59% Seuraavia haasteita on vielä kuluvana kukuvuonna odotettavissa: - ruotsinkielisen yläkoulun kuljetukset - Kymentakana toisen ohjaajan tarve, henkilökohtaisia avustajia tarvitaan vammaispalvelulain edellyttämänä - erittäin haastavasti opetettavien lasten ryhmän perustaminen ja sopivan tilan etsiminen - sijaiskulujen kasvu Nämä asettavat paineita paitsi talousarvioon pääsemisessä, myös vuoden 2015 talousarvion laadintaan. Vuoden 2013 tilinpäätöksen perusteella lasketut oppilaskohtaiset kustannukset kouluittain, jakajana on käytetty oppilasmäärää: Kausala / oppilas Haapakimola / oppilas Vuolenkoski / oppilas Tillola oppilas Kymentaka / oppilas Erityisopetus / erityisluokan oppilas Yläkoulu / oppilas Lisäksi erittelemättömiä kuluja on 208 / oppilas. Lukion kustannukset olivat / oppilas. Va. sivistystoimenjohtaja: merkitsee tilanteen tiedoksi ja linjaa palvelurakennetta ja kustannuksien kattamista vuoden 2015 talousarviota varten. Päätös : hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Lisäksi lautakunta ohjeisti valmistelua siten, että - hallinto- ja talousjohtajan edellytetään tulevan selvittämään lautakunnalle laskelmien perusteet - kuluvan lukuvuoden oppilaskohtaiset kustannukset on selvitettävä kouluittain - oppilaskeskeinen tarkastelutapa lähtökohtana - henkilöstön eläköityminen ja muut henkilöstövaikutukset - on huomioitava laadullinen aspekti Merkitään, että Jyrki Pitkänen poistui kokouksesta klo 19:34 tämän asian käsittelyn päätyttyä.

5 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Lautakunnan jäsenille oheismateriaalina jaettavassa esityksessä on linjattu palveluverkkoa talousarvion pohjaksi. Lautakunta päättää hyväksyä palveluverkkoselvityksen jatkotoimenpiteitä ja talousarvion laadintaa varten.

6 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Perusopetuksen ja lukion yhteisen rehtorin viran hoitaminen lukien 394/ / Iitin koulutuslautakunta on päätöksellään päättänyt yhdistää Iitin yläkoulun ja Iitin lukion rehtorin tehtävät ajalla Tehtävää on lupautunut ko. ajan hoitamaan Iitin lukion rehtori Ari Toropainen. Palkkamenot on jaettu oppilasmäärien suhteessa: yläkoulu 63 % ja lukio 37 %. Va. sivistystoimenjohtaja on päättänyt, että yhteisen rehtorin opetusvelvollisuus on lukiossa 2 vuosiviikkotuntia. Seuraavassa rehtori Ari Toropaisen lasunto koulujen yhteisen rehtorin tehtävien hoitamisesta ja suostumus jatkossakin hoitamaan tehtävää: "Olen hoitanut Iitin lukion ja Iitin yläkoulun rehtorin tehtäviä kokeiluluontoisesti alkaen. Malli, jossa molemmilla kouluilla on yhteinen rehtori ja kummallakin koululla vararehtori on omasta puolestani toiminut hyvin. Keskustelin yläkoulun vararehtorin Antti Halmeen kanssa ja samoin lukion vararehtorin Matti Rantosen kanssa koulujen toiminnasta kokeilun aikana. Sain sen käsityksen, että heillä ei ollut huomautettavaa ja he olivat tyytyväisiä tilanteeseen. Omasta puolestani olen valmis jatkamaan molempien koulujen yhteisenä rehtorina samalla tavalla kuin kokeilujakson aikana alkaen. Keväällä on tietysti täytynyt opetella yläkoulun käytäntöjä ja koulun toimintaa. Omasta mielestäni olen onnistunut perehtymään toimintaan hyvin ja koulutyökin on sujunut hyvin. Henkilöstö on tukenut niin yläkoulussa kuin lukiossa hallintotyötä. (Tästä on poistettu tietoturvasyistä palkkausta koskeva kappale.) Olen siis käytettävissä Iitin lukion ja Iitin yläkoulun rehtorin tehtävään. Työ on mielenkiintoista ja haasteellista. Tulevaisuudessa yläkoulun ja lukion tiivis yhteistyö saattaisi olla vahvuus, kun valtiovalta tarkastelee toisen asteen yleissivistävää oppilaitosverkostoa. Yläkoululla ja lukiolla on paljon yhteisiä opettajia ja yhteiset varsin tehokkaassa käytössä olevat tilat. Molemmat koulut tukevat toisiaan ja auttavat oppilaita ja opiskelijoita opinnoissa eteenpäin kotipaikkakunnalla. Yläkoulun ja lukion yhteistyö on paikallinen vahvuus. Koen, että voin kehittää molempia kouluja ja voimme paremmin hyödyntää supistuvia voimavaroja." Palkkkauksesta ja opetusvelvollisuudesta päättää sivistystoimenjohtaja.

7 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Va. sivistystoimenjohtaja: päättää lakkauttaa Iitin yläkoulun rehtorin viran (0301) sekä Iitin lukion rehtorin viran (0501) lukien ja perustaa Iitin yläkoulun ja lukion yhteisen rehtorin viran lukien. päättää ottaa rehtori Ari Toropaisen hoitamaan Iitin yläkoulun ja lukion yhteistä rehtorin virkaa suostumuksensa mukaan lukien. Päätös : päätti yksimielisesti Pentti Suursalmen esityksestä, jota Tero Kyrkkö kannatti, palauttaa asian valmisteltavaksi uudelleen. määrää tarvittaessa kahden tai useamman koulun yhteisen rehtorin (hallintosääntö pykälä 11 kohta koulutuslautakunta 16). Sivistystoimenjohtaja puh määrää Iitin lukion rehtorin Ari Toropaisen toimimaan suostumuksensa mukaan myös Iitin yläkoulun rehtorina toistaiseksi lukien.

8 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Erityisopettajan viran hoitaminen lukien 330/ /2014 Päivi Hyyrynen on ollut Iitin kunnan erityisluokanopettajan virasta (nro 0211) virkavapaalla lähtien sivistystoimenjohtajan viran hoidon takia. Kunnanjohtaja Pentti Toivanen on myöntänyt virkavapaan. Kunnanhallitus on vahvistanut Hyyrysen sivistystoimenjohtajan viran alkaen ja tästä syystä Hyyrysen tulisi sanoa itsensä irti erityisluokanopettajan virasta. Henkilökohtaisen elämäntilanteensa vuoksi Päivi Hyyrynen on anonut kunnanjohtaja Riku Rönnholmilta palkatonta virkavapaata ajalle Kunnanjohtaja Rönnholm myönsi virkavapaan, mutta kunnanhallitus kumosi päätöksen otto-oikeutta käyttäen Tästä syystä Päivi Hyyrynen on ilmaissut halunsa palata takaisin erityisluokanopettajan virkaan. Erityisluokanopettajan virkaan on otettu viransijainen asti. Samalla Päivi Hyyrynen on ilmoittanut sanoutuvansa irti sivistystoimenjohtajan virasta. sivistystoimenjohtaja p toteaa, että Päivi Hyyrynen palaa Iitin kunnan erityisluokanopettajan virkaan alkaen. Hän on ko. virasta virkavapaalla asti, koska tuolle ajalle on jo palkattu viransijainen.

9 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Koulujen työsuunnitelmat lv , perusopetus, arviointi 78/ / Koulujen lv arviointikohdetta on käsitelty koulutuslautakunnan seminaarissa huhtikuun lopulla sekä sivistyspalveluiden esimiesten kokouksessa Va. sivistystoimen johtaja, puh Va. sivistystoimen johtaja: päättää lukuvuoden arviointikohteeksi: "Hyvinvoinnin, liikunnan ja kestävän kehityksen tukeminen oppilaita osallistaen" -teeman. Päätös : hyväksyi esityksen yksimielisesti. Perusopetuslain 21 :n ( /32) säädösten mukaan opetuksen järjestäjän tulee arvioida antamaansa koulutusta ja sen vaikuttavuutta sekä osallistua ulkopuoliseen toimintansa arviointiin. Arviointien keskeiset tulokset tulee julkistaa. Opetuksen järjestäjän eli koulutuslautakunnan vuosittaisen arvioinnin instrumenttina käytetään Iitissä koulun työsuunnitelmaa, jossa kukin koulu asettaa lukuvuoden alkaessa työlleen tavoitteet. Tavoitteita on valmisteltu henkilöstön kesken sekä yhdessä oppilaiden huoltajien kanssa. Täsmälliseen muotoon tavoitteet on kirjattu opettajakunnan syksyllä laatimaan koulun työsuunnitelmaan, jonka koulutuslautakunta on sittemmin hyväksynyt. Rehtori ja henkilöstö arvioivat työsuunnitelmassa asetettujen tavoitteiden toteutumista lukuvuoden loppupuolella, jolloin arviointi kirjataan syksyllä hyväksyttyyn työsuunnitelmaan tavoitteen viereen. Tavoitteiden saavuttamista arvioidaan myös lukuvuoden lopussa pidettävässä vanhempainkokouksessa. Edellä kuvattua arviointitapaa voi kutsua prosessin arvioinniksi, joka sisältää myös yksittäisten tavoitteiden yksityiskohtaisen arvioinnin. arvioi järjestettyä koulutusta työsuunnitelma-arvioiden perusteella lukuvuoden päätyttyä. Koulutuslautakunnalla on mahdollisuus antaa tämän arvionsa perusteella kouluille palautetta siitä, mihin asioihin tulevien lukuvuosien työsuunnitelmien laadinnassa tulisi kiinnittää

10 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ huomiota. on määritellyt kokouksessaan lukuvuoden arviointikohteeksi: "Hyvinvoinnin, liikunnan ja kestävän kehityksen tukeminen oppilaita osallistaen" -teeman. Tulokset käsitellään kokouksessa. päättää hyväksyä koulujen arvoidut työsuunnitelmat.

11 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Koulujen työsuunnitelmat lv , lukio, arviointi 78/ / Iitin lukio on laatinut alkanutta lukuvuotta varten työsuunnitelman, jossa on asetettu lukuvuoden työtä ohjaavat tavoitteet ja määritelty lukioasetuksen 3 :n edellyttämät asiat. Lukion rehtori on toimittanut työsuunnitelman koulutuslautakunnalle hyväksyttäväksi. Lukioasetus ( /810) 3 2 ja 3 mom Koulutuksen järjestäjän tulee laatia vuosittain opetussuunnitelmaan perustuva suunnitelma, jossa määrätään opetuksen yleisestä järjestämisestä, opetustunneista ja opetuksen yhteydessä järjestettävästä muusta toiminnasta, työajoista, koulutuksen järjestäjän yhteistyöstä muiden koulutuksen järjestäjien kanssa, koulutuksen hankkimisesta muulta koulutuksen järjestäjältä sekä muulta yhteisöltä tai säätiöltä itsenäisestä opiskelusta sekä muista tarpeellisista opetuksen järjestämiseen liittyvistä asioista. Koulutuksen järjestäjän tulee ennalta ilmoittaa opiskelijoille ja opiskelijoiksi pyrkiville keskeisistä 2 momentissa tarkoitetuista asioista. Kunnan hallintosääntö hyväksyy vuosittain opetussuunnitelmaan perustuvan suunnitelman, jossa määrätään perusopetusasetuksen 9 :n ja lukioasetuksen 3 :n 2 momentissa säädetyistä asioista. Tästä suunnitelmasta käytetään nimeä Koulun työsuunnitelma. Va. sivistystoimenjohtaja: hyväksyy lukion työsuunnitelman lukuvuodeksi Lisäksi koulutuslautakunta hyväksyy lukuvuoden työsuunnitelmaan liittyvät kehittämistehtävät, joista opettajille maksetaan opettajatietolomakkeessa määritelty korvaus. Päätös : hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Lukiolain 16 :n ( /33) säädösten mukaan koulutuksen arvioinnin tarkoituksena on turvata tämän lain tarkoituksen toteuttamista ja tukea koulutuksen kehittämistä ja parantaa oppimisen edellytyksiä.

12 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Koulutuksen järjestäjän tulee arvioida antamaansa koulutusta ja sen vaikuttavuutta sekä osallistua ulkopuoliseen toimintansa arviointiin. Arviointien keskeiset tulokset tulee julkistaa. hyväksyy lukion lv arvioidun työsuunnitelman. Päätös :

13 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Lausunto taksilupakiintiöiden vahvistamista varten v / /2013 Kaakkois-Suomen ELY-keskus on pyytänyt lausuntoa (KASELY/949/ ) vuoden 2015 taksilupakiintiöiden vahvistamista varten. Lausuntoa pyydetään taksien riittävyydestä, esteettömän kaluston määrästä sekä taksipalvelujen laadusta alueellaan. Riittävyyden osalta pyydetään erityisesti huomioimaan sosiaali- ja terveystoimen sekä opetustoimen henkilökuljetusten järjestämistarpeet. Tietoa pyydetään myös siitä, kuinka monella on oikeus käyttää esteetöntä autoa. Samoin kunta voi ottaa yleisesti kantaa, onko voimaantulleen koulukuljetuksia koskevan alkolukkolain määräys toteutunut niin, että kunnassa on riittävästi alkolukolla varustettuja taksiautoja kunnan päiväkoti- ja koulukuljetusten hoitamiseen. Sosiaali- ja terveydenhuollon osalta vastaukset antaa Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Iitin kunta antaa lausuntonaan seuraavaa: Taksipalvelujen riittävyys: Kunnan viimeisimmassa kuljetuspalvelujen hankintoja koskevassa tarjouskilpailussa hankittiin kunnan koulu- ja asiointikuljetukset ajalle elokuu Hankittuja kohteita oli 21 sekä näiden lisäksi koululaisten taksikuljetukset. Tarjouksensa jätti 9 taksiyrittäjää/-yritystä ja 5 linja-autoyrittäjää/-yritystä. Tarjouksista 24 kohdistui linja-autoreitteihin ja 28 taksireitteihin ja koulukuljetuksiin. Tarjouksia saapui kohteisiin enintään 4 kappaletta ja vähintään yksi tarjous. Yksi tarjoaja ja tarjous hylättiin, koska tarjousasiakirjoista puuttuivat: kaluston paikkalukutiedot, turvavyötiedot sekä alkolukkotodistukset. Selvityksiä ja todistuksia ei pyydetty, koska tarjousta ei olisi muutenkaan hyväksytty. Kunnan kuljetusoikeutettujen määrä on yhteensä 367 (esiopetus, perusopetus ja lukio). Perusopetuksen oppilaista yksi tarvitsee esteettömän auton kuljetuksia varten. VPL- ja SHL asiakkaiden kuljetukset järjestää Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Taksipalvelujen laatu: Taksipalvelujen laadusta ei ole tullut valituksia.

14 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Nykyinen taksilupamäärä on Iitin kunnan mielestä pieni. Yllämainitussa kilpailutuksessa saatujen taksikuljetuksia koskevien tarjousten määrä kattoi juuri tarpeen, mutta saapuneista tarjouksista kaksi, ja hyväksytyistä yksi oli Iitin kunnan ulkopuolelta. Vertailtaessa vuoden 2014 kuntakohtaisia taksien määriä, Iitin suhdeluku (1,58) Kymenlaakson taksitiheydessä luku on kolmanneksi pienin 1000 asukasta kohden. Yhden taksiluvan lisääminen nostaisi Iitin suhdeluvun 1,73. Iitin kunnan haja-asutusalueella joukkoliikenne on talviaikoina koulukuljetuksiin soveltuvien linja-autojen ja kesäaikoina noin kerran viikossa ajavien asiointikuljetusten varassa. Kaikissa kunnan koululaisajoja ajavissa takseissa on alkolukko. Iitin koulutuslautakunta toivoo ELY-keskuksen myöntävän Iitin kuntaan yhden esteettömän taksin luvan edellämainituin perustein. Päätös :

15 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Viranhaltijapäätösten ilmoittaminen koulutuslautakunnalle Kuntalain 51 :n 2 momentin mukaan lautakunta tai sen puheenjohtaja tai johtosäännössä määrätty kunnan viranhaltija voi ottaa käsiteltäväkseen asian, joka on kuntalain nojalla siirretty lautakunnan alaisen viranhaltijan päätettäväksi, jollei kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja tai johtosäännössä määrätty kunnan viranhaltija ole ilmoittanut ottamisesta kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Kunnan hallintosäännön mukaan asian ottamisesta lautakunnan käsiteltäväksi voi päättää lautakunnan ja sen puheenjohtajan lisäksi lautakunnan esittelijä. Päätös asian ottamisesta esille on tehtävä viimeistään sen ajan kuluessa, jossa oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä. Päätös on toimitettava lautakunnalle tiedoksi lautakunnan määräämällä tavalla neljän päivän kuluessa päätöksen tekemisestä. Koulutuslautakunnalle on jätetty seuraavat viranhaltijapäätökset: Va. sivistystoimenjohtaja Kansalaisopiston rehtori - Päivähoidonohjaaja - Päiväkodinjohtaja päätöksenteko erityiset opetusjärjestelyt Puheenjohtaja: päättää, ettei se ota sivistystoimenjohtajan päätöspöytäkirjoissa olevia päätöksiä käsiteltäväkseen. päättää, ettei se ota muiden viranhaltijoiden päätöspöytäkirjoissa olevia päätöksiä käsiteltäväkseen.

16 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Asiakirjoja koulutuslautakunnalle tiedoksi merkitsee tiedoksi edellä mainitut kirjelmät ja asiakirjat. 1. Opetus- ja kulttuuriministeriö, päätös 34/592/ ; Valtion erityisavustus pedagogiseen ICT-ohjaukseen perusopetuksessa Iitin kunnalle on myönnetty euroa. Avustus on käytettävissä Koulutuskeskus Salpaus, sopimus ; Vallaton, turvallinen asiakkaan kohtaaminen, täydennyskoulutus koulunkäynninohjaajille 3. Savonlinja-yhtiöt, tiedote ; Hyväksymme viranomaiseten tukemat lipputuotteet maksuvälineinä kaikissa Savonlina -yhtiöiden vuoroissa saakka.

17 Iitin kunta Kokouskutsu 8/ Koulutuslautakunnan muut asiat Varsinaisen esityslistan käsittelyn jälkeen esille tulevat asiat.

Varhaiskasvatuksen ja opetustoimen tilannekatsaus talousarvion 2015 pohjaksi

Varhaiskasvatuksen ja opetustoimen tilannekatsaus talousarvion 2015 pohjaksi Koulutuslautakunta 60 13.08.2014 Koulutuslautakunta 65 08.09.2014 Koulutuslautakunta 76 23.09.2014 Varhaiskasvatuksen ja opetustoimen tilannekatsaus talousarvion 2015 pohjaksi 395/02.01.00/2014 Koulutuslautakunta

Lisätiedot

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 24/2014 605 Kunnanhallitus 27.10.2014 Aika Maanantai 27.10.2014 klo 17:30-18:56 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Drockila Leif Alestalo

Lisätiedot

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Hyyrynen Päivi koulutoimen johtaja, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Hyyrynen Päivi koulutoimen johtaja, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 4/2013 61 Koulutuslautakunta 15.05.2013 Aika 15.05.2013 klo 18:00-20:18 Paikka Kunnanvirasto, Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Peltola Anniina Suursalmi Pentti Dahl Mika

Lisätiedot

Suursalmi Pentti Lehtinen Eemeli Martikainen Katariina. Tarula Matti Saarikko Sami Väinölä Päivi

Suursalmi Pentti Lehtinen Eemeli Martikainen Katariina. Tarula Matti Saarikko Sami Väinölä Päivi Iitin kunta Pöytäkirja 11/2013 208 Koulutuslautakunta 11.12.2013 Aika 11.12.2013 klo 18:00-20:03 Paikka Saapuvilla Iitin lukio Peltola Anniina Suursalmi Pentti Lehtinen Eemeli Martikainen Katariina Tallgren

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Saapuvilla puheenjohtaja, Iitin Yrittäjät ry. jäsen, Iitin Yrittäjät ry. Poissa Salonen Jarkko puheenjohtaja Alestalo Riitta

Saapuvilla puheenjohtaja, Iitin Yrittäjät ry. jäsen, Iitin Yrittäjät ry. Poissa Salonen Jarkko puheenjohtaja Alestalo Riitta Iitin kunta Pöytäkirja 4/2014 1 Iitti-tiimi 22.09.2014 Aika Maanantai 22.09.2014 klo 15:00-16:10 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Saarikko Sami Drockila Leif Haara Teuvo Gardemeister

Lisätiedot

Saapuvilla Peltola Anniina puheenjohtaja. Martikainen Katariina. Väinölä Päivi

Saapuvilla Peltola Anniina puheenjohtaja. Martikainen Katariina. Väinölä Päivi Iitin kunta Pöytäkirja 4/2014 42 Koulutuslautakunta 09.04.2014 Aika 09.04.2014 klo 18:30-19:57 Paikka Haapakimolan koulu Saapuvilla Peltola Anniina puheenjohtaja Suursalmi Pentti varapuheenjohtaja Martikainen

Lisätiedot

Kouluverkon tiivistäminen alkaen

Kouluverkon tiivistäminen alkaen Kunnanhallitus 295 02.12.2013 Kunnanvaltuusto 63 10.12.2013 Kouluverkon tiivistäminen 1.8.2014 alkaen Kunnanhallitus 02.12.2013 295 303/12.00.00/2013 Kunnanhallitus antoi elokuussa 2013 asettamassaan raamissa

Lisätiedot

Väinölä Päivi. Muut saapuvilla olleet Honko Niina vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

Väinölä Päivi. Muut saapuvilla olleet Honko Niina vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2016 146 Koulutuslautakunta 12.10.2016 Aika 12.10.2016 klo 18:00-18:40 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen huone Lonka Merja Suursalmi Pentti Talja Arja Suikkanen

Lisätiedot

Saapuvilla Peltola Anniina puheenjohtaja. Väinölä Päivi. Muut Honko Niina vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

Saapuvilla Peltola Anniina puheenjohtaja. Väinölä Päivi. Muut Honko Niina vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 10/2014 158 Koulutuslautakunta 08.10.2014 Aika 08.10.2014 klo 18:00-19:21 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Peltola Anniina puheenjohtaja Suursalmi Pentti

Lisätiedot

Talousarvio 2014 ja taloussuunnitelma , koulutuslautakunta

Talousarvio 2014 ja taloussuunnitelma , koulutuslautakunta Koulutuslautakunta 83 09.10.2013 Koulutuslautakunta 101 26.11.2013 Talousarvio 2014 ja taloussuunnitelma 2015-2016, koulutuslautakunta 151/02.01.00/2013 Koulutuslautakunta 09.10.2013 83 Kunnanhallitus

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Väinölä Päivi jäsen. Muut Pitkänen Jyrki kunnanhallituksen edustaja klo 18:00-20:10 koulutoimen johtaja, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä

Väinölä Päivi jäsen. Muut Pitkänen Jyrki kunnanhallituksen edustaja klo 18:00-20:10 koulutoimen johtaja, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 1/2013 1 Koulutuslautakunta 13.02.2013 Aika 13.02.2013 klo 18:00-20:22 Paikka Saapuvilla Kunnanvirasto, Kunnanhallituksen kokoushuone Peltola Anniina puheenjohtaja Suursalmi Pentti

Lisätiedot

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Poissa Peltola Anniina puheenjohtaja

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Poissa Peltola Anniina puheenjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 10/2013 194 Koulutuslautakunta 26.11.2013 Aika 26.11.2013 klo 18:00-18:55 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Suursalmi Pentti Lonka Merja Dahl Mika Martikainen

Lisätiedot

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Virtanen Heli nuorisovaltuuston edustaja va. sivistystoimenjohtaja, esittelijä,

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Virtanen Heli nuorisovaltuuston edustaja va. sivistystoimenjohtaja, esittelijä, Iitin kunta Pöytäkirja 3/2014 27 Koulutuslautakunta 12.03.2014 Aika 12.03.2014 klo 18:05-19:17 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Peltola Anniina Suursalmi Pentti Martikainen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanhallitus Sivistystoimen palveluverkko - kouluverkko 467/ /2014. Kunnanhallitus 298. Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Sivistystoimen palveluverkko - kouluverkko 467/ /2014. Kunnanhallitus 298. Kunnanhallitus Kunnanhallitus 298 08.12.2014 Sivistystoimen palveluverkko - kouluverkko 467/12.00.00/2014 Kunnanhallitus 298 Kunnanhallitus 20.10.2014 247 Koulutuslautakunta on kokouksissaan 8.9. ja 23.9.2014 valmistellut

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 8/ Otsikko Sivu 68 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 98

VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 8/ Otsikko Sivu 68 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 98 VESILAHDEN KUNTA ESITYSLISTA 8/2017 95 Sivistyslautakunta 24.10.2017 AIKA 24.10.2017 klo 18.30 PAIKKA Narvan koulun ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 68 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 3.9.2019 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16. Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 18 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 19

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16. Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 18 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 19 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 16 Kasvatus- ja opetuslautakunta 24.03.2015 AIKA 24.03.2015 klo 18:00 20.25 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 3.9.2019 klo 18.00 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 7/2016 KOKOUSAIKA Torstai 15.9.2016 klo 18.00 19.35 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE 54 Osavuosikatsaus ajalta 1.1.-30.6.2016 55 Koulujen lukuvuoden

Lisätiedot

Väinölä Päivi. Muut saapuvilla olleet Kare Terhi kunnanhallituksen edustaja

Väinölä Päivi. Muut saapuvilla olleet Kare Terhi kunnanhallituksen edustaja Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Koulutuslautakunta 10.06.2015 Aika 10.06.2015 klo 18:01-18:45 Paikka Kunnantalo, Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Lonka Merja Suursalmi Pentti Talja

Lisätiedot

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Poissa Suursalmi Pentti varapuheenjohtaja

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Poissa Suursalmi Pentti varapuheenjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 9/2013 163 Koulutuslautakunta 11.11.2013 Aika 11.11.2013 klo 19:30-21:54 Paikka Saapuvilla Kausalan koulu Peltola Anniina Dahl Mika Martikainen Katariina Tallgren Sanna Tarula Matti

Lisätiedot

Väinölä Päivi. nuorisovaltuuston edustaja. Muut saapuvilla olleet Kare Terhi kunnanhallituksen edustaja vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

Väinölä Päivi. nuorisovaltuuston edustaja. Muut saapuvilla olleet Kare Terhi kunnanhallituksen edustaja vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 6/2015 1 Koulutuslautakunta 23.09.2015 Aika 23.09.2015 klo 19:00-20:15 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Iitin Yläkoulu Lonka Merja Suursalmi Pentti Talja Arja Suikkanen Vesa Kyrkkö

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSAIKA Torstai 7.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite 30 31 32 33 1 34 2 35 3 36 4 37 5 38 Kunnanvirasto Asia nro, asia, liite nro Kokouksen

Lisätiedot

Yliopistolain (558/2009) 14 :n ja 88 :n nojalla Tampereen yliopiston hallitus on hyväksynyt tämän johtosäännön.

Yliopistolain (558/2009) 14 :n ja 88 :n nojalla Tampereen yliopiston hallitus on hyväksynyt tämän johtosäännön. 14.12.2011 1 (5) Tampereen yliopiston normaalikoulun johtosääntö Yliopistolain (558/2009) 14 :n ja 88 :n nojalla Tampereen yliopiston hallitus on 14.12.1011 hyväksynyt tämän johtosäännön. 1 Yleisiä määräyksiä

Lisätiedot

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Nokelainen Erja

Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala. Nokelainen Erja Iitin kunta Pöytäkirja 9/2016 166 Rakennuslautakunta 05.10.2016 Aika 05.10.2016 klo 18:00-18:21 Paikka Iitin Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Koivunen Pasi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015. Sivistyslautakunta 05.05.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015. Sivistyslautakunta 05.05.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2015 Sivistyslautakunta 05.05.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 05.05.2015 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Hellgren

Lisätiedot

Emmi Romppainen Emmi Romppainen

Emmi Romppainen Emmi Romppainen Kokouskutsu Nro Koulutuslautakunta 21.3.2019 2 Kokousaika TORSTAI 28.3.2019 KLO 18.00 Kokouspaikka Miinan koulun opettajien huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ruokolahden kunta Sivistystoimen johtosääntö 1 (8) 56100 Ruokolahti Voimaan 1.1.2009 (kv 15.12.2008/ 59) muutos 1.8.2010 (kv. 21.6.

Ruokolahden kunta Sivistystoimen johtosääntö 1 (8) 56100 Ruokolahti Voimaan 1.1.2009 (kv 15.12.2008/ 59) muutos 1.8.2010 (kv. 21.6. Ruokolahden kunta Sivistystoimen johtosääntö 1 (8) 1 Soveltaminen Tämä johtosääntö kattaa sivistystoimen päävastuualueen. Johtosäännön määräyksiä sovelletaan opetus- ja kulttuuritoimeen, varhaiskasvatukseen

Lisätiedot

Väinölä Päivi. Muut saapuvilla olleet Kare Terhi kunnanhallituksen edustaja nuorisovaltuuston edustaja vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

Väinölä Päivi. Muut saapuvilla olleet Kare Terhi kunnanhallituksen edustaja nuorisovaltuuston edustaja vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 5/2016 108 Koulutuslautakunta 10.08.2016 Aika 10.08.2016 klo 18:00-18:50 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen huone Lonka Merja Suursalmi Pentti Lehtinen Eemeli Talja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

TAMMELAN KUNNAN KASVATUS- JA SIVISTYSTOIMEN PÄÄVASTUU- ALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ

TAMMELAN KUNNAN KASVATUS- JA SIVISTYSTOIMEN PÄÄVASTUU- ALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ TAMMELAN KUNNAN KASVATUS- JA SIVISTYSTOIMEN PÄÄVASTUU- ALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ 1 LUKU...2 TOIMINNAN YLEISET PERUSTEET...2 1 Toiminta-ajatus...2 2 LUKU...2 ORGANISAATIO...2 2 Lautakunnat...2 3 Lautakunnan kokoonpano...3

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Hannikainen Marja. Muut Janhunen Heli pöytäkirjan pitäjä

Hannikainen Marja. Muut Janhunen Heli pöytäkirjan pitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 9/2018 75 Tarkastuslautakunta 19.09.2018 Aika 19.09.2018 klo 17:00-19:40 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, kunnanhallituksen huone Pasila Olli Hannikainen Marja Nikula Juha Nurmi Yrjö

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone

kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 16.9.2014 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 38 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 1.10.2013 klo 18.00-19.25 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Asiat 87 Kokouksen avaaminen 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 62

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 62 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 59 Kasvatus- ja opetuslautakunta 10.05.2016 AIKA 10.5.2016 klo 18:15 18:59 PAIKKA Ahtialan päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 HYVINVOINTILAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 HYVINVOINTILAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO JUUPAJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 SISÄLLYSLUETTELO 19 PERUSOPETUKSEN OPETUSSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN... 39 20 VUODEN 2016 TALOUSARVIO / TALOUDEN RAPORTTI AJ. 1.1.2016-30.6.2016 / SIVISTYSTOIMEN VASTUUALUE...

Lisätiedot

(Kaupunginvaltuuston hyväksymä , voimassa alkaen.)

(Kaupunginvaltuuston hyväksymä , voimassa alkaen.) PORIN KAUPUNGIN KOULUTOIMEN J O H T O S Ä Ä N T Ö (Kaupunginvaltuuston hyväksymä 31.1.2011, voimassa 1.2.2011 alkaen.) I LUKU SOVELTAMISALA 1 Toimiala Koulutuslautakunnan alaisen toiminnan järjestämisessä

Lisätiedot

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2015 Aika Maanantai 27.04.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 3/2014. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 3/2014. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 3/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 02.04.2014 klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 20 Koulujen tuntikehykset lv. 2014-2015 21 Liikunta-

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 2/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Tiistaina 29.1.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja Aki

Lisätiedot

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Pirinen Jarkko Kunnanhallituksen edustaja

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi. Muut Pirinen Jarkko Kunnanhallituksen edustaja Iitin kunta Pöytäkirja 5/2013 77 Koulutuslautakunta 12.06.2013 Aika 12.06.2013 klo 18:00-20:29 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Peltola Anniina Suursalmi Pentti Dahl Mika

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila

MARTTILAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016. Keskiviikkona klo Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, Marttila 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 21.9.2016 klo 18.30 21.05 KOKOUSPAIKKA Marttilan kunnantalo, Härkätie 773, 21490 Marttila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( X ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne (

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Maaniitun koulun johtokunta 21.09.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 10 Maaniitun koulun lukuvuosikohtainen työsuunnitelma 2015-2016 3 11 Koulujen työ- ja loma-ajat lukuvuosina

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 25.11.2015 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Asiat 110 Vuorotteluvapaahakemus, ei julkaista Internet-sivuilla 111 Vuorotteluvapaahakemus,

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Saukko Piia, pj. x Saukko

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Väinölä Päivi. Poissa Suursalmi Pentti varapuheenjohtaja

Väinölä Päivi. Poissa Suursalmi Pentti varapuheenjohtaja Iitin kunta Pöytäkirja 3/2017 54 Koulutuslautakunta 11.05.2017 Aika 11.05.2017 klo 18:00-18:40 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen huone Lonka Merja Talja Arja Tarula Matti Saarikko Sami

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÄÄTÖSVALTAISUUS

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÄÄTÖSVALTAISUUS MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 1 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 1/2018 KOKOUSAIKA Ke 14.3.2018 klo 18.00 20.15 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Jukkola Paula, pj. x Jalonen

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 2.3.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 18 Kokousaika 24.2.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kettulan päiväkoti Käsiteltävät asiat 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU 8/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 51 Varhaiskasvatuksen talousarvio vuodelle 2014 52

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Opetuksen suunnittelu lv , perusopetuksen säästöt 680/12.00.

Koulutuslautakunta Koulutuslautakunta Opetuksen suunnittelu lv , perusopetuksen säästöt 680/12.00. Koulutuslautakunta 93 08.12.2016 Koulutuslautakunta 1 02.02.2017 1 Opetuksen suunnittelu lv. 2017-2018, perusopetuksen säästöt 680/12.00.01/2016 Koulutuslautakunta 08.12.2016 93 Perusopetuksen toiminnasta

Lisätiedot

Koulutuslautakunnan johtosääntö 1(5) KEMIN KAUPUNGIN KOULUTUSLAUTAKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ

Koulutuslautakunnan johtosääntö 1(5) KEMIN KAUPUNGIN KOULUTUSLAUTAKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ Koulutuslautakunnan johtosääntö 1(5) KEMIN KAUPUNGIN KOULUTUSLAUTAKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 8.10.2012 102 x.xx.2013 xx ja tulee voimaan 1.1.2013 1.1.2014 Muutos KV 10.12.2012 134

Lisätiedot

Väinölä Päivi. Poissa Suursalmi Pentti varapuheenjohtaja. Muut saapuvilla olleet Honko Niina vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

Väinölä Päivi. Poissa Suursalmi Pentti varapuheenjohtaja. Muut saapuvilla olleet Honko Niina vt. sivistystoimenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 4/2016 81 Koulutuslautakunta 25.05.2016 Aika 25.05.2016 klo 18:00-20:13 Paikka Kunnantalo, Hallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Lonka Merja Talja Arja Suikkanen Vesa

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 30.11.2016 klo 17.00- Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 107 Opetussuunnitelman hyväksyminen, esiopetus 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma,

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne.

Sivistyslautakunta Sivu 42. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki Ilola Anne. Viranomainen No 4/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA Tiistai 18.6.2013 klo 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Emmi Ristolainen Emmi Ristolainen

Emmi Ristolainen Emmi Ristolainen Kokouskutsu Nro Koulutuslautakunta 20.9.2017 4 Kokousaika Tiistai 26.9.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Miinan koulun opettajien huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi

Martikainen Katariina. Väinölä Päivi Iitin kunta Pöytäkirja 1/2014 1 Koulutuslautakunta 22.01.2014 Aika 22.01.2014 klo 18:00-19:30 Paikka Metsämyyrän päiväkoti (Anttilantie 4, Kausala) Saapuvilla Peltola Anniina Suursalmi Pentti Martikainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Sivistyslautakunta 27.5.2014. Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 56 Kokousaika 27.5.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 19 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstaina 20.3.2014 kello 18.30 20.58 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 5/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ESITYSLISTA 5/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 87 ESITYSLISTA 5/2017 KOKOUSAIKA klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Jyrki Järvinen Anne Joensuu Anne Kniivilä Ann-Helen Mäkelä Juha Niemissalo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti.

Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan ehdotuksen yksimielisesti. Kunnanhallitus 53 18.02.2013 Kunnanhallitus 99 08.04.2013 Kunnanhallitus 120 06.05.2013 Kunnanhallitus 150 10.06.2013 Kunnanhallitus 174 01.07.2013 Sivistystoimenjohtajan viran vaali, lausunto hallinto-oikeudelle

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 Maaniitun koulun johtokunta 25.09.2013 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 7 MAANIITUN KOULUN OPETUSSUUNNITELMAN PÄIVITYS 3 8 MAANIITUN KOULUN KRIISINHALLINTASUUNNITELMA 4 9 MAANIITUN

Lisätiedot

1. Nuorisotyö, nuorisotoiminta ja nuorisopolitiikkaan liittyvät yhteydenpitotehtävät.

1. Nuorisotyö, nuorisotoiminta ja nuorisopolitiikkaan liittyvät yhteydenpitotehtävät. SIVISTYSTOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ 1 Toiminta-ajatus Sivistystoimen tehtävänä on luoda edellytykset tietojen, taitojen ja myönteisten asenteiden avulla kuntalaisten henkiseen ja fyysiseen aktiivisuuteen ja kasvuun.

Lisätiedot

Sivistyslautakunnan pöytäkirjan pitäjänä toimii sivistystoimenjohtajan määräämä henkilö.

Sivistyslautakunnan pöytäkirjan pitäjänä toimii sivistystoimenjohtajan määräämä henkilö. Heinolan kaupunki Kunnallinen johtosääntö III/SIV Sivistystoimi Kaupunginvaltuuston 11.11.2013 hyväksymä Kaupunginvaltuuston 17.2.2014 hyväksymä Kaupunginvaltuuston 24.8.2015 hyväksymä Sivistystoimen johtosääntö

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Caissaniemi, Tammela LIITE

Sivistyslautakunta 6/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Caissaniemi, Tammela LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 6/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Caissaniemi, Tammela LIITE 39 Koulutyön arviointi lv. 2012-2013 40 Opettajat

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL

Pöytäkirja 1 /2011. Aika: Keskiviikko klo Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Kosken Tl koululautakunta 12.1.2011 Pöytäkirja 1 /2011 1 KOULULAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 12.1.2011 klo 18.00 18.47 Paikka: Ravintola Kestikara, Hämeentie 9, Koski TL Läsnä: Puheenjohtaja Jalli

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2017-09-13 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 13.9.2017 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin) Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku Iitin kunta Pöytäkirja 2/2013 1 Tarkastuslautakunta 27.05.2013 Aika Maanantai 27.05.2013 klo 18:00-19.50 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot