Dräger X-am 8000 Monikaasumittari

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Dräger X-am 8000 Monikaasumittari"

Transkriptio

1 Dräger X-am 8000 Monikaasumittari Säiliömittaus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kätevää: 1 7 kaasun mittari tunnistaa myrkylliset ja syttyvät kaasut ja höyryt sekä hapen, kaikki kerralla sekä pumppu- että diffuusiokäytössä. Innovatiivinen merkinantojärjestelmä ja kätevät aputoiminnot varmistavat kokonaisvaltaisen turvallisuuden koko prosessin ajan. Hehkuva vihreä D-valo (valinnainen) ilmoittaa: testattu ja käyttövalmis Helppo vaihto pumppu- ja diffuusiokäytön välillä Viisi paikkaa DrägerSensors-antureille jopa seitsemän kaasun mittaukseen, kaksi uutta erittäin suorituskykyistä PID-anturia Iskuntunnistusominaisuus ilmoittaa vakavasta mekaanisesta rasituksesta Helposti luettava värinäyttö zoomaustoiminnolla Aputoiminnot säiliömittaukseen, vuotojen havannoimiseen ja bentseenin testaamiseen PID-anturilla (esi-suodatinputki) Induktiivinen lataus D Valinnainen Bluetooth *-moduuli Android-laitteille tarkoitettuun CSE Connect -sovellukseen liittämistä varten Bluetooth on Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

2 02 Dräger X-am 8000 Edut Erityisesti suunniteltu käytettäväksi pumpun kanssa, optimoitu säiliömittaamiseen Dräger X-am mittari on varustettu erittäin tehokkaalla pumpulla. Siihen voidaan yhdistää jopa 45 metrin pituinen letku. Pumppuadapteri helpottaa diffuusiokäytöstä pumppukäyttöön siirtymisessä ja toisinpäin. Eli pumppu on käytössä vain, kun sitä tarvitaan. Tämä säästää energiaa, vähentää kulumista ja pidentää pumpun käyttöikää. Kätevän ja kestävän Dräger X-am mittarin käyttö on intuitiivista; sitä voi operoida yhdellä kädellä kolmen toimintonäppäimen ansiosta. Tiedot näkyvät selkeästi helppolukuisella värinäytöllä. Vakiovarusteisiin kuuluu tukeva olkahihna, joka helpottaa X-am mittarin kantamista. Kompaktin ja kestävän rakenteensa ansiosta laite kestää vaikeimmissakin olosuhteissa. Nopea turvallisten pitoisuuksien tarkistus, hyväksyntä ja dokumentointi X-am 8000 tukee tehokkaasti erilaisia sovelluksia erityisesti kehitettyjen aputoimintojen avulla, jotka ohjaavat käyttäjää kunkin prosessin läpi vaihe vaiheelta. Esimerkiksi turvallisia pitoisuuksia tarkistettaessa älykäs aputoiminto laskee laitteen ja sondin (fluorikumiletku, FKM) tarvitseman virtausajan tiettyjen muuttujien, kuten mittauskaasujen, lämpötilarajojen ja ilmoitetun letkun pituuden perusteella. Kun seurataan mahdollisesti korkeita metaanipitoisuuksia, valinnainen automaattisen mittausalueen vaihto helpottaa mittausta: jos Cat-Ex-anturi mittaa yli 100 prosentin LEL-arvon, näyttö siirtyy tilavuusprosentin alueelle. CSE Connect on hyödyllinen lisätyökalu. Se yhdistää Dräger X-am mittarille suunnitellun Android sovelluksen pilvi(tietojenkäsittely)palveluun. Mittaustulokset voidaan verkkosovellusta käyttäen siirtää nopeasti ja helposti Android-sovellukselle. Dräger X-am mittarin valinnainen Bluetooth -moduuli mahdollistaa mittausarvojen automaattisen siirtämisen CSE Connect -sovellukseen. Myös mittausraporttien laatiminen onnistuu sillä helposti. Tämä säästää aikaa ja auttaa hallitsemaan mittaustehtäviä turvallisia pitoisuuksia tarkistettaessa tehokkaammin. Hälytykset on suunniteltu selkeiksi Dräger X-am mittarin hälytykset perustuu selkeisiin värikoodeihin standardien EN , EN ja EN vaatimusten mukaisesti: Punainen valo = kaasuhälytys Keltainen valo = laitetta koskeva hälytys, esim. akku vähissä Vihreä valo = laite on käyttövalmis D-valon vihreä hehku kertoo jo kaukaa, onko laite asianmukaisesti testattu ja käyttövalmis. Hälytystapauksessa X-am 8000 hälyttää värikkäillä hälytys-ledeillä, kuuluvalla äänimerkillä (100 db(a) 30 cm:n etäisyydellä) ja selkeästi tuntuvalla värinällä. Lisäksi näytöllä voidaan ottaa käyttöön neljä esiasetettua

3 Dräger X-am Edut vaarasymbolia, jotka ilmoittavat esimerkiksi räjähtävien tai myrkyllisten kaasujen aiheuttamasta vaarasta. Näin käyttäjä voi helposti tunnistaa vaaratyypin yksinomaan näkemänsä symbolin perusteella. X-am mittarissa on iskuntunnistusjärjestelmä. Tapahtumaraportti ilmoittaa mahdollisista vakavista mekaanisista iskuista, jotka saattavat haitata laitteen tai anturien toimintaa. Kyseiset tapahtumat tallentuvat myös laitteen lokiin. Näiden tietojen avulla, mittarin käyttäjä voi tarkistaa laitteen yksityiskohtaisesti. Taloudellinen laitekannan hallinta Toimintatesti ja kalibrointi suoritetaan yksinkertaisesti ja nopeasti Dräger X-dock -kalibrointiaseman avulla. Sen vähäisen testikaasumenekin ansiosta käyttökustannukset pysyvät alhaisina. Raportointitoiminto ja useat muut hyödylliset ominaisuudet tekevät X-dock Manager PC -ohjelmistosta älykkään lisän kaikkiin laitekannan hallintatoimiin: Yksittäisten laitteiden tunnistamiseksi voidaan käyttää joko tavanomaisia viivakoodeja tai integroituja RFID-transpondereita. Laite, joka on erikoistunut mittaamaan sekä suuria että pieniä hiilivetypitoisuuksia Vaikeasti havaittavien hilivetypitoisuuksien mittaamista varten voit yhdistää Dräger X-am mittariin toisen suorituskykyisistä PID-antureista. PID HC -anturin mittausalue on ppm (isobuteenilla). PID LC ppb sopii erityisesti 0 10 ppm:n mittausalueelle (isobuteenilla); alle 1 ppm:n pitoisuuksilla korkealla resoluutiolla. Bentseenimittauksissa X-am mittaria voidaan käyttää esi-suodatinputken kanssa. Sen etuna on, että tarvitset kyseiseen käyttötarkoitukseen vain yhden mittalaitteen. Näin voit alentaa huomattavasti käytössä olevien laitteiden osto-, ylläpito- ja kuljetuskustannuksia. Sisäänrakennettu ohjaustoiminto tukee esi-suodatinputkien käyttöä. Induktiivinen lataus suojaa kulumiselta X-am mittarissa on induktiivinen lataus. Se tekee laitteen käytöstä helpompaa ja pidentää laitteen käyttöikää. Latausaseman hapetus- ja kontaktiongelmat ovat historiaa. Voit ladata (räjähdysvaarallisten alueiden ulkopuolella) ja mitata samalla kertaa, esim. kun käytät laitetta ajoneuvojen tai koneiden sisällä. Latausasemat voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin ne vievät hyvin vähän tilaa; lisäksi ne sopivat yhteen Dräger X-am -latausasemien kanssa.

4 04 Dräger X-am 8000 Olkahihna D D D Toimintatapa Pumppuadapteri Esi-suodatinputken kotelo Dräger X-am 3500 ja Dräger X-am mittarien vertailu Merkmale Anzahl der Messgase Dräger X-am 3500 Dräger X-am bis 4 1 bis 7 Interne Pumpe, Aktivierung mit Pumpenadapter, optional Induktives Laden Kundenspezifische Einstellungen bei der Bestellung Schultertragegurt als Standardlieferumfang Wärmetönungssensor DrägerSensor CatEx 125 PR, konfigurierbar Elektrochemische (EC) DrägerSensoren : XXS O₂, XXS CO LC, XXS H₂S LC, XXS NO₂, XXS SO₂, konfigurierbar Elektrochemische (EC) DrägerSensoren : weitere Sensoren/Sondergase, konfigurierbar Infrarot (IR) DrägerSensoren Dual-IR Ex/CO₂, IR-Ex, IR-CO₂, konfigurierbar Photoionisationsdetektor (PID) DrägerSensoren : PID HC, PID LC ppb, konfigurierbar Automatische Messbereichsumschaltung für den Wärmetönungssensor, Messgas: Methan, konfigurierbar Assistent: Freimessen, Lecksuche, Benzol/Vorröhrchen, nur wenn eine Pumpe installiert ist. Ereignisbericht (inkl. Stoßerkennung), konfigurierbar Bluetooth 1 Option 1Bluetooth ist ein eingetragenes Warenzeichen von Bluetooth SIG, Inc. Dräger-mallistossa on kaksi useiden kaasujen mittarimallia, joissa on sisäinen pumppu: Dräger X-am 8000 ja Dräger X-am 3500 Alla olevassa taulukossa esitetään tiivistetysti kummankin laitteen ominaisuudet.

5 Dräger X-am Lisätarvikkeet Induktiivinen laturi D Laitteen induktiiviseen lataukseen lusta D Laitteen pitämiseksi pystyssä, esim. tilavalvontaa varten. lustaa voidaan käyttää joko olkahihnan kanssa tai ilman. Kolhusuoja D Ehkäisee vaurioitumista ja kulumista vaikeissa olosuhteissa. Kolhusuoja on helposti käyttäjän vaihdettavissa. Kiinnittyvä etiketti D Kiinnittyvä etiketti voi sisältää laitekohtaista tietoa, kuten anturin asetukset.

6 06 Dräger X-am 8000 Tuotepalvelut D Huoltopalvelu Huoltopalvelumme tarjoaa tukea erilaisin palvelupaketein huollossamme tai suoraan asiakkaan tiloissa. Huolto, kunnossapito ja huolto ovat olennaisen tärkeitä turvallisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi, mutta huolellinen kunnossapito ja huolto on tärkeää myös taloudelliselta kannalta. Säännölliset ennaltaehkäisevät tarkastukset, katkeamaton huolto ja alkuperäisvaraosien käyttö parantavat investointisi pitkäikäisyyttä. D Koulutus Dräger-akatemia on jakanut vankkaa, käytännöllistä tietouttaan jo yli 40 vuotta. Järjestämme vuosittain yli kurssia yli 600 aiheesta, ja meillä on yli 110 valtuutettua kouluttajaa. amme henkilökunnallesi käytännön tietoa ja varmistamme, että he osaavat soveltaa oppimaansa tehokkaasti sekä jokapäiväisessä työssään että erityisesti kriittisissä tilanteissa. Laadimme mielellämme yrityksellesi räätälöidyn koulutusohjelman. Vuokralaitepalvelu D Täytämme tilapäiset laitetarpeet tai toimitamme erityislaitteita sovelluksiin, joihin liittyy erityisiä vaatimuksia. Kun haluat kattaa väliaikaisesti kasvaneet laitetarpeet, Drägerin vuokrapalvelu, joka sisältää yli laitetta, on taloudellinen vaihtoehto laitteen ostamiselle. Vuokraus on nopeaa ja helppoa. Pyynnöstä on saatavilla laaja valikoima myös muita palveluja. Turvallisuuspalvelu paikan päällä D Vuokraamo, henkilöstöpalvelut tai kattava turvallisuuden hallinta: Paikan päällä tarjoamamme turvallisuuspalvelut antavat tukea kaikkiin turvallisuushaasteita sisältäviin projekteihisi ja tietenkin myös päivittäisiin toimintoihin.

7 Dräger X-am Tekniset tiedot Mitat (K x L x S) 179 x 77 x 42 mm Paino Noin 495 g riippuen anturin määrästä, ilman hihnaa, ilman pumppua Noin 550 g riippuen anturin määritetyistä asetuksista, ilman hihnaa, pumpulla Kotelo Kestävä kahdesta osasta koostuva kotelo Näyttö Teräväpiirtoinen värinäyttö Lämpötila C Paine hpa Kosteus % (lyhytaikaisesti jopa 95 %) suht.kost. Hälytykset Visuaaliset 3 punaista LED-valoa (kaasuhälytykset) 3 keltaista LED-valoa (laitehälytykset) Akustiset Moniääninen, tyypillisesti 100 db(a) 30 cm:n etäisyydellä Värinä Kotelointiluokka IP67 Virransyöttö Litiumioniakku, uudelleenladattava, induktiivinen lataus Käyttoajat (diffuusio) CatEx-anturilla ja kolmella EC-antureilla Tyypillisesti 24 tuntia IR-anturilla ja kolmella EC-anturilla Tyypillisesti 22 tuntia Kolmella EC-anturilla Tyypillisesti 120 tuntia CatEx-anturilla, PID-anturilla ja kolmella EC-anturilla Tyypillisesti 17 tuntia IR-anturilla, PID-anturilla ja kolmella EC-anturilla Tyypillisesti 16 tuntia CatEx-anturilla, IR-anturilla ja kolmella EC-anturilla Tyypillisesti 14 tuntia Vain PID Tyypillisesti 42 tuntia Latausajat Tyypillisesti 4 tuntia, kun laitetta on käytetty korkeintaan 10-tuntisen työvuoron ajan Käynnistysajat Vakioantureilla tyypillisesti <60 sekuntia Tietojen tallennus 12 Mt, esim. kaasualtistusta 10 min tuntia kohden, ja mittausarvot muuttuvat joka sekunti 7 kanavalla: noin 210 tuntia Pumpun käyttö Letkun maksimipituus 45 m Hyväksynnät ATEX / IECEx I M1, II 1G Ex da ia I Ma, Ex da ia IIC T4 Ga Metrologinen hyväksyntä vireillä EAC PO Ex da ia I Ma X Ex da ia IIC T4 Ga X ccsaus (kysy saatavuutta Drägeriltä) Luokka I, vyöhyke 0, AEx da ia IIC T4 Ga Luokka II, osa 1, ryhmä. E, F, G T4 C22.2 Nro. 152, ANSI-ISA :2000 CE-merkintä MED / DNV GL (kysy saatavuutta Drägeriltä) Valmistajan takuu 3 vuotta laitteelle 1 vuosi virtalähteelle Anturit: katso DrägerSensor -anturin ja kannettavien laitteiden ohjekirja Tilaustiedot Dräger X-am laitteen osat: Laite ja virtalähde (litiumioniakku), tiedonkeruulaite, olkahihna, valmistajan todistus, kalibrointitodistus ja laturi (valinnainen). Täysin toimiva laite vaatii enintään viisi (5) anturia ja valinnaisen integroidun pumpun

8 08 Dräger X-am 8000 Tilaustiedot Käyttöohje sisältyy vakiona seuraavilla kielillä: DE, EN, FR, ES, PT, IT, NL, RU, ZH, JA Ilmainen käyttöohje pyynnöstä (ilmoitathan tilauksen yhteydessä), saatavilla myös seuraavilla kielillä: DA, FI, NO, SV, PL, HR, SL, SK, CS, BG, RO, HU, EL, TR, KO Tekninen ohjekirja saatavilla seuraavilla kielillä: DE, EN, FR, ES, RU Ladattavissa tuotteen verkkosivulta. Valittavissa olevat tuoteominaisuudet tilauksen yhteydessä Integroitu pumppu ja pumppusovitin Bluetooth -moduuli RFID-transponderi (Latausasema/virtapistoke voidaan valita pois tilausprosessin aikana.) Paikka 1: PID- tai IR-anturi Paikka 2: IR- tai CatEx-anturi Paikat 3 5: Elektrokemialliset anturit (XXS-malli) Anturit Mittausalue Resoluutio Tilausnro Cat-Ex 125 PR1, % LEL 1 % LEL % LEL % LEL 1 % LEL til.-% CH4 0,2 til.-% til.-% CO2 0,01 til.-% CO til.-% CH4 Cat-Ex 125 PR Kaasu % LEL til.-% CH4 Dual-IR Ex / CO ppm CO2 IR Ex1 IR CO % LEL 1 % LEL til.-% CH4 0,2 til.-% til.-% CO2 0,01 til.-% CO ppm CO2 DrägerSensor PID LC ppb (10,6 ev) 0, ppm isobuteeni ppm bentseeni riippuen kaasun arvosta, alkaen 10 ppm DrägerSensor PID HC (10,6 ev) ppm isobuteeni ppm bentseeni riippuen kaasun arvosta, alkaen DrägerSensor XXS O til.-% 0,1 til.-% DrägerSensor XXS O til.-% 0,5 til.-% DrägerSensor XXS O2/H2S LC til.-% O ppm H2S 0,1 til.-% DrägerSensor XXS CO LC ppm 1 ppm DrägerSensor XXS CO HC ppm 5 ppm DrägerSensor XXS CO / H ppm CO 2 ppm DrägerSensor XXS H2S LC ppm DrägerSensor XXS H2S HC ppm 2 ppm DrägerSensor XXS CO LC / H2S LC ppm CO/ 1 ppm CO ppm H2S H2S DrägerSensor XXS CO LC / O ppm CO/ 1 ppm CO til.-% 1 til.-% O2 DrägerSensor XXS NO ppm DrägerSensor XXS NO ppm DrägerSensor XXS NO2 LC ppm 0,02 ppm DrägerSensor XXS SO ppm DrägerSensor XXS PH ppm 0,01 ppm DrägerSensor XXS PH3 HC ppm 1 ppm DrägerSensor XXS HCN ppm kompensoitu

9 Dräger X-am Tilaustiedot DrägerSensor XXS HCN PC ppm 0,5 ppm DrägerSensor XXS NH ppm 1 ppm DrägerSensor XXS CO til.-% 0,1 til.-% DrägerSensor XXS CI ppm 0,05 ppm DrägerSensor XXS H ppm 5 ppm DrägerSensor XXS H2 HC til.-% 0,01 til.-% DrägerSensor XXS OV ppm 0,5 ppm DrägerSensor XXS OV-A ppm 1 ppm DrägerSensor XXS Amiini ppm 1 ppm DrägerSensor XXS Hajuste ppm 0,5 ppm DrägerSensor XXS COCl ppm 0,01 ppm DrägerSensor XXS Otsoni ppm 0,01 ppm DrägerSensor XXS E CO ppm 2 ppm DrägerSensor XXS E H2S ppm 1 ppm DrägerSensor XXS E O til.-% 0,1 til.-% Antureilla on viiden vuoden takuu. (suositellaan) 1 Erikoiskalibroinnit ovat mahdollisia Ex-antureille (vakio: metaani) 2 Näillä antureilla on valmistajan 3 vuoden takuu. Vikatapauksissa pätevät lakisääteiset oikeudet säilyvät ennallaan. Virtalähdeyksikkö Virransyöttö (mukana takakotelo) (sisältyy vakiona) (sisältyy vakiona, valittavissa pois) Latauslaitteet Induktiivinen laturi yhden laitteen lataamiseen Pistokeadapteri Pistokelaturi yhden laitteen lataamiseen (sisältyy vakiona, valittavissa pois) Pistokelaturi viiden laitteen lataamiseen Pistokelaturi VAC; 1,33 A, jopa viiden laitteen lataamiseen (vaatii adapterin ) Pistokelaturi VAC; 6,25 A, jopa 20 laitteen lataamiseen (vaatii adapterin ) Ajoneuvon liitäntäkaapeli 12/24 V yhden laitteen lataamiseen Ajoneuvon liitäntäkaapeli 12/24 V viiden laitteen lataamiseen (vaatii adapterin ) Kiinnitysteline ajoneuvoon (vaatii pistokeadapterin ja autokaapelin 12/24 V DC ) Pumpun sisääntulon pöly- ja vesisuodatin (sisältyy laitteeseen, jos pumppuvaihtoehto on valittu) Pumppuadapteri (sisältyy laitteeseen, jos pumppuvaihtoehto on valittu) Pumpun käyttötarvikkeet Lisätarvikkeet fotoionisaatiomittarille (PID) Esi-suodatinputken kotelo Esi-suodatinputki, bentseeni (10 putken pakkaus)

10 10 Dräger X-am 8000 Tilaustiedot Esi-suodatinputki, kosteus (10 putken pakkaus) Esi-suodatinputki, aktiivihiili (10 putken pakkaus) CH Putkenkatkaisin TO Nahkalaukku fotoionisaatiomittari, sis. nahkalaukun laitteelle PID-lampun puhdistussetti Sondit ja letkut Teleskooppisondi 100 Liitäntä suodattimelle sisältyy tuotteeseen SN , (pöly-ja vesisuodatin) Teleskooppisondi 150, ruostumaton teräs Liitäntä suodattimelle sisältyy tuotteeseen SN , (pöly-ja vesisuodatin) m:n fluorikumiletku (FKM), 3,2 mm, adaptereilla m:n fluorikumiletku (FKM), 3,2 mm, adaptereilla m:n fluorikumiletku (FKM), 3,2 mm, adaptereilla m:n fluorikumiletku (FKM), 3,2 mm, adaptereilla Uimurisondi EPP sis. 3 m letkun, 3,2 mm Uimurisondi EPP sis. 10 m letkun, 3,2 mm Uimurisondi (läpinäkyvä), sovittimella Lisäsondit ja -letkut sekä lisälaitteet ja -tarvikkeet ovat saatavilla Drägeriltä. Ota meihin yhteyttä. Lisävarusteet kalibrointia varten Dräger X-am kalibrointi -adapteri Dräger X-dock -asema Dräger X-am 8000 laitteelle Dräger X-dock -asema Dräger X-am 8000 laitteelle + lataus Dräger X-dock 5300 (Dräger X-am 8000) + Master Nonaanitesteri Testikaasut Ota yhteyttä Drägeriin. Tarvikkeet konfigurointiin ja mitattujen arvojen tallentamiseen Dräger CC Vision Ilmainen ohjelmisto ( software) Dräger GasVision -lisenssiavain USB Dira -lukija / IR-käyttöliittymä Pidike USB Dira -lukijalle Muut lisätarvikkeet Kolhunsuoja, poistettavissa Nahkalaukku laitteelle Kuljetuslaukku (tyhjä)

11 Dräger X-am Tilaustiedot Näytön suoja (kolmen kappaleen pakkaus) Olkahihna (sisältyy vakiona) Sisäänvedettävä hihna Pidike etiketille (olkahihnassa) (sisältyy vakiona) Liimattavat tarrat yksilöllisille merkinnöille, hihnassa olevalle pidikkeelle, hopea (viiden setti) lusta laitteen pitämiseksi pystyssä, esim. aluevalvontaa varten Transponderilukija integroidun RFIDtransponderin lukemiseen (valinnainen)

12 12 Dräger X-am 8000 Not all products, features, or services are for sale in all countries. Mentioned Trademarks are only registered in certain countries and not necessarily in the country in which this material is released. Go to to find the current status. CORPORATE HEADQUARTERS SALES INTERNATIONAL SVERIGE Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Germany Dräger Sverige AB Ögärdesvägen 19 A Partille Sverige Tel draeger-safety.se@draeger.com. DANMARK Dräger Danmark A/S Lyskær Herlev Tel Fax NORGE Dräger Norge AS Nils Hansens vei 2, 0667 Oslo Pb Etterstad, 0604 Oslo Norge Tel safety.no@draeger.com. Locate your Regional Sales Representative at: FINLAND Dräger Suomi Oy Juurakkotie Vantaa Tel Fax HQ PP Subject to modifications 2018 Drägerwerk AG & Co. KGaA Huomautukset

Dräger X-am 8000 Monikaasumittari

Dräger X-am 8000 Monikaasumittari Dräger X-am 8000 Monikaasumittari Säiliömittaus ei koskaan ole ollut näin helppoa ja kätevää: Dräger X-am 8000 mittaa jopa seitsemää myrkyllistä ja syttyvää kaasua, höyryjä ja happea yhdellä kertaa sekä

Lisätiedot

Dräger X-am 3500 Monikaasumittari

Dräger X-am 3500 Monikaasumittari Dräger X-am 3500 Monikaasumittari Dräger X-am 3500 on suunniteltu erityisesti säiliömittaukseen. 1 4 kaasun ilmaisin mittaa luotettavasti syttyviä kaasuja ja höyryjä sekä O2-, CO-, H2S-, NO2 -ja SO2-pitoisuuksia.

Lisätiedot

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille

Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu Ulkoinen pumppu monikaasumittareille Dräger X-am -pumppu on kannettavien Dräger X-am 2500, 5000 ja 5600 -kaasumittarien lisävaruste kaasujen mittaukseen esimerkiksi säiliöistä ja suljetuista

Lisätiedot

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6500 Yhden kaasun mittari Kestävä Dräger Pac 6500 on luotettava kumppanisi vaativissa olosuhteissa. Henkilökohtainen yhden kaasun mittari mittaa CO-, H 2 S-, SO 2 - tai O 2 -kaasua nopeasti

Lisätiedot

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 6000 Yhden kaasun mittari Kertakäyttöinen, henkilökohtainen, yhden kaasun mittari, Dräger Pac 6000, mittaa CO-, H 2 S- tai O 2 -kaasua luotettavasti ja tarkasti vaikeimmissakin olosuhteissa.

Lisätiedot

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8000 Yhden kaasun mittari Kestävän Dräger Pac 8000:n kanssa olet varustautunut hyvin vaativiin olosuhteisiin: tämä jatkuvakäyttöinen, henkilökohtainen yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka

Lisätiedot

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari

Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 Yhden kaasun mittari Dräger Pac 8500 yhden kaasun mittari on luotettava ja tarkka mittauslaite vaikeimmissakin olosuhteissa. Mittari voidaan varustaa vetykompensoidulla CO-anturilla tai

Lisätiedot

Dräger Alcotest 3820 Alkometri

Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 Alkometri Dräger Alcotest 3820 tarjoaa vastuulliselle kuljettajalle luotettavan tavan mitata hengitysilman alkoholipitoisuus ja saada varmuus ajokunnosta Sen varmistaa tarkka mittausteknologia,

Lisätiedot

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut

Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 Huumeseulontaratkaisut Dräger DrugCheck 3000 ilmaisee muutamassa minuutissa, onko henkilö käyttänyt huumausaineita Kompakti ja nopea syljestä otettava huumetesti antaa luotettavan

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Dräger Interlock 7000 Alkolukko

Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 Alkolukko Dräger Interlock 7000 on ajonestolaite, joka mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden ja tarvittaessa estää ajoneuvon käynnistymisen Interlock 7000 on erittäin

Lisätiedot

Dräger Alcotest 6820 Alkometri

Dräger Alcotest 6820 Alkometri Dräger Alcotest 6820 Alkometri Líikenneturvallisuudesta huolehtiminen ja ajokunnon valvonta on ennakoimatonta ja stressaavaa työtä Dräger suunnitteli Alcotest 6820 -laitteen erityisesti viranomaiskäyttöön

Lisätiedot

Dräger Alcotest 5820 Alkometri

Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 Alkometri Dräger Alcotest 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin

Lisätiedot

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä

Dräger X-zone 5500 Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä Mobiili kaasunvalvontajärjestelmä joustavaan aluevalvontaan Nykyaikaiseen aluevalvontaan. Tämä hälytysmajakka mittaa yhdessä Dräger X-am 5000, 5100 tai 5600 -kaasumittarin kanssa jopa kuutta kaasua ja

Lisätiedot

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Dräger X-plore 8000 Powered Air-Purifying Respirator (PAPR) Vaativiin työolosuhteisiin tarvitaan luotettavia ratkaisuja. Dräger X-plore 8000 on yhdistelmä uudenlaista intuitiivista käytettävyyttä ja älykästä

Lisätiedot

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi

Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Dräger SPC 3700 ja CVA 0700 Roiskesuojapuku ja liivi Drägerin SPC 3700 vakiovirtauksella toimiva kertakäyttöinen suojapuku ja uudistettu CVA 0700 liivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta

Lisätiedot

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013 Dräger PARAT Pelastautumishuput Dräger PARAT -pelastautumishuput on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa päämääränä nopea pelastautuminen. Optimaalisen käyttö- ja kantomukavuuden omaava Dräger PARAT

Lisätiedot

VENTIS PRO -SARJA. Tuoteopas

VENTIS PRO -SARJA. Tuoteopas VENTIS PRO -SARJA Tuoteopas VALMISTAUDU HETKEEN Työpäiväsi voi kääntyä rutiinista vaaraan silmänräpäyksessä. Valmistaudu kaikkeen käyttämällä Ventis Pro -sarjan monikaasumittareita. Ventis Pro4 ja Ventis

Lisätiedot

SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut

SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut SPC 4700 ja CVA 0700 Ilmastoidut roiskesuojapuvut Drägerin SPC 4700 -roiskesuojapuku ja CVA 0700 -hengitysliivi tarjoavat ihanteellista suojaa, mukavuutta ja joustavuutta. Nestetiivis (tyypin 3) suojapuku

Lisätiedot

MiniWarn. Henkilökohtaiseen, jopa neljän kaasun samanaikaiseen ST-134-98/ST-157-98

MiniWarn. Henkilökohtaiseen, jopa neljän kaasun samanaikaiseen ST-134-98/ST-157-98 MiniWarn Henkilökohtaiseen, jopa neljän kaasun samanaikaiseen valvontaan. ST-134-98/ST-157-98 jätevesi kemikaalit öljy ja kaasut Niin teollisuudessa kuin julkisella sektorillakin on työturvallisuudessa

Lisätiedot

Verkkodatalehti MCS100E CD CEMS-RATKAISUT

Verkkodatalehti MCS100E CD CEMS-RATKAISUT Verkkodatalehti MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi MCS100E CD Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne

Lisätiedot

Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7

Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7 Mallit: P300 ja DualTemp s.2 Puikko- ja kylmiömittarit s.3 ScanTemp 430 s.4 ProScan 520 s.5 Elintarvikeloggerit s.6 ph 5 ja 7 elintarviketestaussarjat s.8 Elintarvikelämpömittarit Lämpötilojen laadukkaaseen

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

Mallit: P4000-sarja s.2 P s.3 P s.4 P795 s.5 Anturit s.6

Mallit: P4000-sarja s.2 P s.3 P s.4 P795 s.5 Anturit s.6 Mallit: P4000-sarja s.2 P700-705 s.3 P750-755 s.4 P795 s.5 Anturit s.6 P4000W P4000W on perusmittari moniin käyttötarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti laadunvalvonnan mittauksiin tai prosessien tarkkailuun.

Lisätiedot

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku

Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Dräger SPC 4400 / SPC 4800 / SPC 4900 Roiskesuojapuku Kevyt ja mukava päällä: Dräger SPC 4X00 -roiskesuojapuvut tarjoavat luotettavaa suojaa pienhiukkasilta ja jauheilta sekä monilta väkeviltä nestemäisiltä

Lisätiedot

Verkkodatalehti VICOTEC320 TUNNELIANTURIT

Verkkodatalehti VICOTEC320 TUNNELIANTURIT Verkkodatalehti VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi VICOTEC320 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

Dräger FPS 7000 Kokonaamari

Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 Kokonaamari Dräger FPS 7000 vie kokonaamarien turvallisuuden ja käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle. Kehittyneen ergonomian ja eri kokovaihtoehtojen ansiosta se tarjoaa laajan, optimoidun

Lisätiedot

Dräger HPS 7000 Palokypärä

Dräger HPS 7000 Palokypärä Palokypärä -palokypärä on aivan omaa luokkaansa innovatiivisen, urheilullisen ja dynaamisen suunnittelun, ergonomisen istuvuuden ja komponenttien ansiosta, jotka tekevät siitä monikäyttöisen kypäräjärjestelmän.

Lisätiedot

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus laturista Sivu 3 Lataamisohjeet Sivu 4 Lataamisohjeet Sivu 5 Huolto ja hoito Sivu 6 Turvallisuutta koskevia huomautuksia

Lisätiedot

Verkkodatalehti. FTS-H100F04A T-Easic FTS VIRTAUSANTURIT

Verkkodatalehti. FTS-H100F04A T-Easic FTS VIRTAUSANTURIT Verkkodatalehti FTS-H100F04A T-Easic FTS A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero FTS-H100F04A 1091147 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/t-easic_fts H I J K M N O P Q R S

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 O P T I N E N A N T U R I M I N I M A A L I S E L L A H U O LTOTA R P E E L L A Oxix-happilähetin on ainutlaatuinen liuenneen

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

testo 510 Käyttöohje

testo 510 Käyttöohje testo 510 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 510 Pikaohje testo 510 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Paine-ero sensorin yhteet 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo ja magneetti (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Tekniset tiedot Kuvaus Mittaussuureet Mittausperiaatteet Spektrialue Mittausväliaine

Lisätiedot

Verkkodatalehti PBT-CB1X0SG1SEFALA0Z PBT PAINEANTURIT

Verkkodatalehti PBT-CB1X0SG1SEFALA0Z PBT PAINEANTURIT Verkkodatalehti PBTCBX0SGSEFALA0Z PBT PBTCBX0SGSEFALA0Z PBT A B C D E F H I J K L N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Väliaine Painetyyppi ittausalue Tilaustiedot

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

testo 410-1 Käyttöohje

testo 410-1 Käyttöohje testo 410-1 Käyttöohje FIN 2 Short manual testo 410-1 Pikaohje testo 410-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Siipipyörä 3 Lämpötilasensori 4 Näyttö 5 Toimintonäppäimet 6 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas BackBeat FIT 500 SERIES Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

Verkkodatalehti. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRISET PÖLYPITOISUUDEN MITTALAITTEET

Verkkodatalehti. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRISET PÖLYPITOISUUDEN MITTALAITTEET Verkkodatalehti SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Tilaustiedot Tyyppi SHC500 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot

Lisätiedot

Älykäs ja edistyksellinen savukaasuanalysaattori. Uusi testo 300 savukaasuanalysaattori smart-touch -teknologialla.

Älykäs ja edistyksellinen savukaasuanalysaattori. Uusi testo 300 savukaasuanalysaattori smart-touch -teknologialla. SmartTouch Älykäs ja edistyksellinen savukaasuanalysaattori. Uusi testo 300 savukaasuanalysaattori smart-touch -teknologialla. Tervetuloa Teston älykkääseen maailmaan. Nykyaikaisen analysaattorin pitää

Lisätiedot

Verkkodatalehti MAX48N-12V10AC0250 MAX48 LINEAARIANTURIT

Verkkodatalehti MAX48N-12V10AC0250 MAX48 LINEAARIANTURIT Verkkodatalehti MAX48N-12V10AC0250 MAX48 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Turvatekniset ominaisuudet Tilaustiedot MTTFd: vaarallinen keskimääräinen

Lisätiedot

Esite. Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus. Vaihdettavat moduulit. Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT

Esite. Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus. Vaihdettavat moduulit. Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Mikromanometri MP 210 Paineen, ilmannopeuden ja ilmamäärän mittaus Vaihdettavat moduulit E Suuri graafinen näyttö LIITÄNNÄT 2 lämpötilamittausta

Lisätiedot

Verkkodatalehti TOCOR700 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT

Verkkodatalehti TOCOR700 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT Verkkodatalehti A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne riippuvat kulloisestakin

Lisätiedot

Verkkodatalehti. PBSH-RB010ST2S0BMA0Z PBS Hygienic PAINEANTURIT

Verkkodatalehti. PBSH-RB010ST2S0BMA0Z PBS Hygienic PAINEANTURIT Verkkodatalehti PBSH-RB010ST2S0BMA0Z PBS Hygienic A B C E F H I J K L M N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Väliaine Painetyyppi Mittausalue Ylikuormitussuojattu

Lisätiedot

Vaivattomaan ja tehokkaaseen organisointiin

Vaivattomaan ja tehokkaaseen organisointiin Vaivattomaan ja tehokkaaseen organisointiin P-touch CUBE Plus tarratulostin brother.fi Ladattavalla akulla sekä USB- ja Bluetooth -liitännöillä Selkeät merkinnät nopeuttavat tärkeän tiedon löytymistä P-touch

Lisätiedot

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas Plantronics Explorer 10 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Monipuolinen vesimittari

Monipuolinen vesimittari FI Demineralisoitu lämmitysvesi on paras ratkaisu kaikkiin laitteistoihin Monipuolinen vesimittari Asennus Toiminnot Käyttö Huolto Vastaa standardeja: VDI 2035 SWKI BT 102-01 ELYSATOR -vesimittari valvoo

Lisätiedot

SILVER LINE AKSELISTON SUUNTAUSJÄRJESTELMÄ

SILVER LINE AKSELISTON SUUNTAUSJÄRJESTELMÄ SILVER LINE AKSELISTON SUUNTAUSJÄRJESTELMÄ JOHDANTOSIVU TRUCKCAM ESITTELEE SILVER LINE -järjestelmän. Tämä kompakti akseliston suuntausjärjestelmä antaa rekka- ja linja-auto- sekä rengaskorjaamoille mahdollisuuden

Lisätiedot

testo 511 Käyttöohje

testo 511 Käyttöohje testo 511 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 511 Pikaohje testo 511 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Paine sensorin yhde 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo ja magneetti (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Datalehti. Nivocap Kapasitiivinen pinnankorkeuden mittalaite. www.labkotec.fi. www.labkonet.com CHR-200 CAF-110 CTR-300 CFR-100 CTK-200

Datalehti. Nivocap Kapasitiivinen pinnankorkeuden mittalaite. www.labkotec.fi. www.labkonet.com CHR-200 CAF-110 CTR-300 CFR-100 CTK-200 9/2015 Datalehti Document nr. DOC001184 Kapasitiivinen pinnankorkeuden mittalaite 2-johdin kapasitiiviset pinnankorkeuden mittalaitteet soveltuvat erinomaisesti johtaville tai johtamattomille nesteille.

Lisätiedot

Ilmanvirtauksen mittarit

Ilmanvirtauksen mittarit Swema 3000 yleismittari/monitoimimittari sisäilmastomittauksiin Ilmastoinnin yleismittari, Vahva metallirunkoinen Swema 3000 on suunniteltu ilmastoinnin, sisäilmaston ja olosuhdemittausten tarpeisiin erityisesti

Lisätiedot

Made in Germany. DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMAKIRISTYS TOIMINOILLA

Made in Germany. DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMAKIRISTYS TOIMINOILLA Made in Germany DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMKIRISTYS TOIMINOILL UUSIMMN MLLISRJN MOMENTTIVÄÄNNIN DE1 momenttivääntimessä on uusi ohjausjärjestelmä, joka

Lisätiedot

Kannettavat Monitoimimittarit

Kannettavat Monitoimimittarit Kannettavat Monitoimimittarit Malli ph/cond 340i ph/oxi 340i Multi 340i Multi 350i ProfiLine 197i ph/mv-, ORP- ja johtokykymittauksiin ph/mv-, ORP- ja liuenneen hapen (DO) mittari ph/mv-, liuenneen hapen-(do)

Lisätiedot

Verkkodatalehti GM32 IN-SITU-KAASUANALYSAATTORIT

Verkkodatalehti GM32 IN-SITU-KAASUANALYSAATTORIT Verkkodatalehti C D E F H I J K N O P Q S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä uita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/ 16 certified 111 certified Yksityiskohtaiset tekniset tiedot uokitukset

Lisätiedot

G-TECTA G-TECTA. Kannettavat kaasunilmaisimet.

G-TECTA G-TECTA. Kannettavat kaasunilmaisimet. G-TECTA G-TECTA Kannettavat kaasunilmaisimet. 2 Miksi valita AGAn kaasunilmaisin? AGA on pohjois-euroopan johtava kaasujen toimittaja tarjoamme asiantuntemusta ja ratkaisuja teollisuuden, kaupan, tieteen

Lisätiedot

G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin

G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin FI Pikaopas 2 FI Sisältö Turvallisuus- ja varoitustiedot 2 Pakkauksen sisältö 3 Tuotteen yleiskuvaus 3 Tuotteen ominaisuudet 3 Akun/paristojen tarkistaminen

Lisätiedot

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan.

Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Testo 106 suojakotelolla Nopea mittari omavalvontaan. Nopea mittaus ohuella mittapäällä jälkiä jättämättä Tarkka mittaustulos Äänihälytys Testo 106:ssa on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä

Lisätiedot

OPI LISÄÄ. ML18 ja ML20 Bluetooth -kevytkuuloke

OPI LISÄÄ. ML18 ja ML20 Bluetooth -kevytkuuloke OPI LISÄÄ ML18 ja ML20 Bluetooth -kevytkuuloke PIKAKATSAUS TOIMINTOIHIN PUHELUPAINIKE Puheluun vastaaminen tai puhelun lopetus (1 painallus) Uudelleenvalinta (2 napautusta) Puhelimen ääniohjaustoiminnon

Lisätiedot

Verkkodatalehti. Combiprobe CP100 CEMS-RATKAISUT

Verkkodatalehti. Combiprobe CP100 CEMS-RATKAISUT Verkkodatalehti B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne riippuvat kulloisestakin

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

FDCL221-Ex. Linjasovitin (Ex) Building Technologies. Sinteso

FDCL221-Ex. Linjasovitin (Ex) Building Technologies. Sinteso FDCL221-Ex Sinteso Linjasovitin (Ex) Osoitteellinen (FDnet-Ex) Käytetään FDnet-Ex kenttälaitteiden sovittamiseksi ilmaisinlinjaan räjähdysvaarallisilla alueilla Galvaanininen eristys Ex ja ei-ex linjoille

Lisätiedot

TEKNOCALOR OY M ITTARIOSASTO SINIKELLONKUJA PUH

TEKNOCALOR OY M ITTARIOSASTO SINIKELLONKUJA PUH MM ME100 0 KOS STEUS SMITT TARIN KÄYTT TÖOH HJEET TEKNOCALOR OY M ITTARIOSASTO SINIKELLONKUJA 4, 01300 VANTAA PUH. 010 820 1100 Hyvä asiakkaamme, Onnittelut MME 100 kosteusmittarin hankintapäätöksestä.

Lisätiedot

testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje

testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje testo 104 Elintarvikelämpömittari Käyttöohje fin 2 1. Yleistä 3 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Talleta käyttöohje myöhempää käyttöä varten. de en 2. Tuotekuvaus it

Lisätiedot

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE Finntest Oy Olarinluoma 16 02200 ESPOO Puh. 09-439 1400 Fax. 09-4391 4020 finntest@finntest.fi www.finntest.fi

Lisätiedot

Verkkodatalehti. TiM TiM5xx 2D-LIDAR-ANTURIT

Verkkodatalehti. TiM TiM5xx 2D-LIDAR-ANTURIT Verkkodatalehti TiM51-0501 TiM5xx A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Mittausperiaate Käyttöalue Valonlähde Tilaustiedot Tyyppi Muita laiteversioita ja

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WTB4S-3P5232H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT

Verkkodatalehti. WTB4S-3P5232H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT Verkkodatalehti WTBS-3P5232H WS-3 Inox Hygiene WTBS-3P5232H WS-3 Inox Hygiene A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WTBS-3P5232H 586 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/ws-3_inox_hygiene

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Uusi virtausmittarisarja kaasujen virtausmittauksiin vaativissa teollisuussovelluksissa SCHMIDT SS 20.600

Uusi virtausmittarisarja kaasujen virtausmittauksiin vaativissa teollisuussovelluksissa SCHMIDT SS 20.600 Uusi virtausmittarisarja kaasujen virtausmittauksiin vaativissa teollisuussovelluksissa SCHMIDT SS 20.600 Teollisuusprosessit Paineilmatekniikka Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hantor-Mittaus Oy Tiituspohjantie

Lisätiedot

Verkkodatalehti GMS800 NÄYTETTÄOTTAVAT KAASUANALYSAATTORIT

Verkkodatalehti GMS800 NÄYTETTÄOTTAVAT KAASUANALYSAATTORIT Verkkodatalehti GMS800 F H I J K L M N O P Q R S T 14181 certified US 15267 certified Tilaustiedot Tyyppi GMS800 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla

Lisätiedot

Agent-D -sarja. Tilauskoodi: Agent-D-HT2 sis. Agent-D-Clip-S -anturi Agent-D-HT2-EX (EX-Zone 1) sis. Agent-D-Clip-S -anturi

Agent-D -sarja. Tilauskoodi: Agent-D-HT2 sis. Agent-D-Clip-S -anturi Agent-D-HT2-EX (EX-Zone 1) sis. Agent-D-Clip-S -anturi Agent-D -sarja Agent-D -sarjan kosteus ja/tai lämpötila -loggerit -arja on monipuolinen data-loggeriperhe omalla LCD-näytöllä kosteuden ja lämpötilan mittaamiseen joko integroidulla ja/tai kaapelilla kytketyllä

Lisätiedot

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera

Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera TEKNISET TIEDOT Fluke 279 FC -yleismittari/lämpökamera Etsi. Korjaa. Tarkasta. Raportoi. 279 FC, digitaalisen yleismittarin ja lämpökameran yhdistelmä, lisää mittausten tuottavuutta ja luotettavuutta.

Lisätiedot

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HOCHAUFLÖSENDER TOUCHSCREEN UUTTA KOSKETUS- NÄYTTÖ Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera teräväpiirtoa tarkastuksiin Technik nach Maß Made in Germany Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HD-kosketusnäyttö ja

Lisätiedot

Esite VT 210. Mittaa: lämpö, kosteus, LIITÄNNÄT VT 210 M. VT210 + SMT 900 anturi (teleskooppinen monitoimianturi: ilmannopeus, suhteellinen kosteus,

Esite VT 210. Mittaa: lämpö, kosteus, LIITÄNNÄT VT 210 M. VT210 + SMT 900 anturi (teleskooppinen monitoimianturi: ilmannopeus, suhteellinen kosteus, Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Lämpö-kosteus anemometri Mittaa: lämpö, kosteus, 2 lämpötilamittausta Pt100 (-200 +600 C) ilmannopeus (mallista riippuen) Jopa 6 mittaustulosta

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

Mallit: ScanTemp 430 infrapunamittari s.2 ScanTemp 490 infrapunamittari s.3 ProScan 520 infrapunamittari s.4 HiTemp 2400 infrapunamittari s.

Mallit: ScanTemp 430 infrapunamittari s.2 ScanTemp 490 infrapunamittari s.3 ProScan 520 infrapunamittari s.4 HiTemp 2400 infrapunamittari s. Mallit: ScanTemp 430 infrapunamittari s.2 ScanTemp 490 infrapunamittari s.3 ProScan 520 infrapunamittari s.4 HiTemp 2400 infrapunamittari s.5 TC-1 lämpökamera s.6 SeeK Thermal Compact puhelimeen s.7 Infrapunamittari

Lisätiedot

testo 606-1 Käyttöohje

testo 606-1 Käyttöohje testo 606-1 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 606-1 Pikaohje testo 606-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Mittauspiikit 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) 6 Laitteen toimintatestausnastat

Lisätiedot

Verkkodatalehti MCS100FT CEMS-RATKAISUT

Verkkodatalehti MCS100FT CEMS-RATKAISUT Verkkodatalehti MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Tilaustiedot Tyyppi MCS100FT Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WL190L-P430 W190 Laser Standard PIENOISVALOKENNOT

Verkkodatalehti. WL190L-P430 W190 Laser Standard PIENOISVALOKENNOT Verkkodatalehti WL90L-P40 W90 Laser Standard A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WL90L-P40 606558 Sisältyy toimitukseen: P50F () Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/w90_laser_standard

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Käyttöohje on ladattavissa ilmaiseksi eri kielillä osoitteessa www.cce.tm kohdasta FAQ. Kuvaus Näkymä edestä 1 LED-palkki vihreä = hyväksytyt setelit punainen = epäilyttävät setelit

Lisätiedot

THR880i Ex. Turvallisuusohjeet

THR880i Ex. Turvallisuusohjeet THR880i Ex Turvallisuusohjeet 1 Sisällysluettelo 1 Käyttötarkoitus... 3 2 Turvallisuustiedot... 3 3 Turvallisuusmääräykset... 3 4 Akun kannen suojaus... 5 4.1 Akun kannen avaaminen... 5 4.2 Turvatulpan

Lisätiedot

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSIA 2 LATAUS 2 VIANETSINTÄ JA HUOLTO 3 TAKUU 5 VAROITUKSIA Älä käytä laturin seinäpistokkeessa jatkojohtoa, jos mahdollista. Jos joudut käyttämään

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WTB4S-3P3264H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT

Verkkodatalehti. WTB4S-3P3264H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT Verkkodatalehti WTBS-3P326H WS-3 Inox Hygiene WTBS-3P326H WS-3 Inox Hygiene A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WTBS-3P326H 807 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/ws-3_inox_hygiene

Lisätiedot

Verkkodatalehti FFUC25-1G1IO FFU VIRTAUSANTURIT

Verkkodatalehti FFUC25-1G1IO FFU VIRTAUSANTURIT Verkkodatalehti FFUC25-1G1IO FFU FFUC25-1G1IO FFU A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Mittausperiaate Väliaine Tilaustiedot Tyyppi Muita laiteversioita

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

G TECTA 4GP Henkilökohtainen kannettava monikaasuilmaisin

G TECTA 4GP Henkilökohtainen kannettava monikaasuilmaisin G TECTA 4GP Henkilökohtainen kannettava monikaasuilmaisin FI Pikaopas 2 FI Sisältö Turvallisuus- ja varoitustiedot 2 Pakkauksen sisältö 3 Tuotteen yleiskuvaus 3 Tuotteen ominaisuudet 3 Akun/paristojen

Lisätiedot

Käyttöohje Suomi Hälytinyksikkö & Anturilaastari

Käyttöohje Suomi Hälytinyksikkö & Anturilaastari Käyttöohje Suomi Hälytinyksikkö & Anturilaastari Käyttöohje Hälytinyksikkö & Anturilaastari Suomi 2007 Redsense Medical AB Box 287 SE-301 07 Halmstad, Ruotsi www.redsensemedical.com RM-1-RM030 Elokuu 09

Lisätiedot

Verkkodatalehti. IQ40-15BDP-KK1 IQ Standard INDUKTIIVISET LÄHESTYMISKYTKIMET

Verkkodatalehti. IQ40-15BDP-KK1 IQ Standard INDUKTIIVISET LÄHESTYMISKYTKIMET Verkkodatalehti IQ40-15P-KK1 IQ Standard Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero IQ40-15P-KK1 605817 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/iq_standard Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet H

Lisätiedot

Verkkodatalehti. SIM2000-0A20A0 SIM2x00 SENSOR INTEGRATION MACHINE

Verkkodatalehti. SIM2000-0A20A0 SIM2x00 SENSOR INTEGRATION MACHINE Verkkodatalehti SIM2-A2A SIM2x A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero SIM2-A2A 18673 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/sim2x Yksityiskohtaiset tekniset tiedot

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30

SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30 SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30 Sähkökäyttöinen moottori, 250 / 800W Erittäin kestävä korroosiosuojattu kotelo on käytännössä särkymätön pienikokoinen ja kevyt rakenne IP 65 kosteustestattu Paino 8 kg /

Lisätiedot