TEOLLISUUDEN VOITELULAITTEET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEOLLISUUDEN VOITELULAITTEET"

Transkriptio

1 TEOLLISUUDEN VOITELULAITTEET KAIVOSTEOLLISUUS, rakennusteollisuus, puu- ja paperiteollisuus

2

3 SAMOAN LAATU Samoa on valmistanut yli 50 vuotta ammattikäyttöön tarkoitettuja voitelulaitteita. Samoan laaja tuotevalikoima, joka on täysin suunniteltu ja valmistettu Samoan omilla tehtailla, koostuu rasvaliittimistä ja käsikäyttöisistä laitteista aina paineilmatoimisiin pumppuihin, letkukeloihin, jäteöljyn ja muiden nesteiden keräilyjärjestelmiin sekä nesteiden annostelu- ja varastointijärjestelmiin. Samoan tuotteet ovat edustettuina yli 100:ssa maassa viidellä mantereella ja niitä käytetään kaikenlaisissa teollisuuslaitoksissa ja työympäristöissä. Samoan voitelulaitteet on suunniteltu täyttämään ankarimmat vaatimukset ja niistä on tullut laatumerkki jo monella markkina-alueella. Samoan tehtaat sijaitsevat Espanjan pohjoisrannikolla ja uudenaikaisissa tuotantotiloissa on käytössä viimeisimmän teknologian tuotantokoneet. Samoa on sitoutunut valmistamaan erinomaisia tuotteita huomioon ottaen kestävän kehityksen ja turvalliset työolosuhteet. Samoan tehtaat ja työprosessit ovat sertifioitu ISO 9001, ISO ja OHSAS laatujärjestelmien mukaisesti. Tuotetutkimus ja kehitystyö ovat keskeinen osa Samoan filosofiaa. Samoa on jatkuvasti yhteydessä eri sidosryhmien kanssa, jotta se voi identifioida uudet tarpeet, jotka johtavat tuoteparannuksiin ja uusiin tuotteisiin. Jatkuva tuotekehitys varmistaa sen, että Samoan tuotteet täyttävät kaikki vaadittavat ehdot maailmanlaajuisesti, jopa erittäin vaativissa käyttökohteissa. Samoan tuotteita on saatavana tarkkaan valikoidun ja asiantuntevan jälleenmyyjäverkoston kautta. Tämä jälleenmyyjäverkosto hoitaa myynnin ja opastaa valitsemaan juuri ne tuotteet, jotka parhaiten täyttävät asiakkaan tarpeet ja tarvittaessa jälkimarkkinointi varmistaa Samoan tuotteille pitkän ja tyytyväisen käytön.

4 4 PAINEILMATOIMISET MÄNTÄPUMPUT Oikea pumppuvalinta edellyttää useiden osatekijöiden tuntemista, jotta järjestelmäsi toimisi luotettavasti vuosia eteenpäin. Samoa on suunnitellut laajan valikoiman pumppuja, jotka pystyvät hoitamaan monenlaiset pumppaussovellutukset. Tästä pumppuvalikoimasta löytyy oikea pumppu, oli kysymys sitten öljyn tai rasvan siirrosta varastosäiliöistä tai suurista keskitetyistä öljyvarastoista. PUMPMASTER 2 Nämä ovat korkeatehoisia paineilmatoimisia mäntäpumppuja, jotka on erityisesti suunniteltu voiteluaineiden siirtoon, annostelulaitteisiin ja pieniin järjestelmiin. Niissä on innovatiivinen ilmamoottori, jossa on patentoitu ilmajakoventtiili. Ilmajakoventtiili varmistaa, että pumpun ilmamännällä on erittäin nopea suunnanvaihto, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä suorituskyky. PumpMaster 2 pumput saa painesuhteella 1:1 tai 3:1. PUMPMASTER 3 Nämä ovat painesuhteeltaan 55:1 pumppuja, jotka on suunniteltu siirrettäville ja kannettaville rasvaastioille. Ne ovat keveitä ja tehokkaita ja niissä on korkea painesuhde. Ne ovat oikea valinta keveisiin kohteisiin, joissa kuitenkin vaaditaan korkeaa painetta. Pumpuissa on vakiona R 2" astiamutteri, joten ne sopivat vakioastioihin. PUMPMASTER 3+3 Nämä ovat painesuhteeltaan 60:1 rasvapumppuja. Ne ovat erittäin luotettavia pumppuja kovaan käyttöön, joista saa lisäpainetta ja tuottoa erittäin vaativissa käyttökohteissa. Ne ovat varmoja pumppuja käytettäväksi jakelulinjoissa, joissa on letkukeloja. PumpMaster 3+3 pumppuja voidaan myös käyttää siirrettävissä ja kannettavissa rasva-astioissa kun tarvitaan kovaa painetta ja suurta virtausta. PUMPMASTER 4 Nämä "Heavy-Duty" paineilmatoimiset pumput ovat suunniteltu voiteluaineiden jakelujärjestelmiin. Nämä hyvätuottoiset pumput ja niiden hyvin luotettavaksi koetut ilmamoottorit ovat loistava valinta mitä vaativimpiin öljyjen jakelujärjestelmiin. PumpMaster 4 pumput saa painesuhteella 3:1 ja 5:1. PUMPMASTER 6 Nämä pumput ovat erittäin suorituskykyisiä korkeapainepumppuja kohteisiin, joissa on pitkät putkistot, alhainen lämpötila tai missä alhainen tuloilmanpaine voisi rajoittaa pumpun suorituskykyä. Nämä ovat kovaan käyttöön suunniteltuja pumppuja maksimaalisella luotettavuudella. PumpMaster 6 pumput saa painesuhteella 10:1 öljyille ja 55:1 painesuhteella rasvoille.

5 PAINEILMATOIMISET KAKSOISKALVOPUMPUT APaineilmatoimiset kaksoiskalvopumput ovat hyvin monikäyttöisiä pumppuja, joita voidaan käyttää lukuisille erilaisille nesteille monenlaisissa käyttökohteissa. Samoan Directflo kalvopumput ovat erilaisia ja tarjoavat moninaisia etuja. Useimmissa perinteisissä kalvopumpuissa nesteen koskettamat osat ovat kalvojen ulkopuolella ja ns. kuiva puoli on pumpun sisäosassa. Tämän takia pumpun ulkopuolella kiertävät imu- ja paineputkistot lisäävät nesteen virtauskitkaa ja aiheuttavat lisää painehäviötä. Perinteisten kalvopumppujen rakenteesta johtuen negatiivisesti vaikuttavia tekijöitä ovat suurempi ilman kulutus, sykkivämpi virtaus, monimutkaisempi huolto, j.n.e. Directflo pumput toimivat toisinpäin. Pumpattava neste virtaa suoraan pumpun keskellä olevissa virtauskanavissa. Täten Directflo pumpuissa ei tarvita ulkopuolisia virtausputkistoja. Tällä innovatiivisella Directflo rakenteella saadaan seuraavia etuja verrattuna perinteisiin kalvopumppuihin: pienikokoinen pieni ilmankulutus vähäinen virtauksen sykkiminen estää paremmin paluuvirtauksen parempi imuteho pitempi kalvojen ja akselin kestävyys vähemmän osia ilmamoottoria ei tarvitse voidella erittäin helppo huoltaa ja korjata irrottamatta sitä nestelinjasta voidaan asentaa suoraan putkistoon Arvokas uudistus markkinoille Directflo on suunniteltu käytettäväksi joko siirto- tai jakelupumppuna. Järjestelmän pumppuna se käy vain tarvittaessa; lähtee pumppaamaan heti kun virtaavan nesteen venttiili avataan ja pysähtyy välittömästi kun venttiili taas suljetaan. Pysähtyneessä asennossa pumpulla ei ole yhtään paineilman kulutusta - yleinen etu kalvopumpuilla. Directflo pumpuilla voidaan siirtää ja tyhjentää: voiteluöljyjä jäteöljyjä pakkasnesteitä tuulilasin pesunesteitä likavettä

6 6 letkukelat Samoan letkukeloja käytetään ympäri maailmaa ja ne on suunniteltu korkealaatuisiksi letkukeloiksi. Oikeihin paikkoihin asennettuna letkukelat lisäävät työturvallisuutta. Työpaikoilla turvallisuus on parantunut, koska letkut ovat keloilla kun niitä ei käytetä ja lattioilla lojuvat letkukasat ovat poistuneet. Myös letkujen käyttöikä kasvaa, koska letkujen päällä ei kuljeta eikä ajeta yli. Letkut ovat siististi keloilla ja aina valmiina, kun niitä tarvitaan ja kun niitä ei käytetä, ne ovat helposti kelattavissa takaisin. Letkukelat voidaan asentaa seinille, kattoon, lattialle, säiliöiden päälle tai työpöydille jne. Samoalla on myös laaja valikoima erilaisia kelojen asennustarvikkeita helpottamaan yksittäisen kelan tai kelaryhmän asennusta. Kaikilla Samoan keloilla on ominaista: jousella on tavallista pitempi käyttöikä. Väsymätön erikoisjousiteräs takaa pitkän iän ja huolettoman toiminnan. vankkarakenteinen salpamekanismi takaa helpon ja mukavan käytön. metallivarret, runko ja kelarumpu ovat epoksipulverimaalattuja, jolloin kulutuskestävyys lisääntyy. Samoa käyttää vain tunnettujen Eurooppalaisten letkuvalmistajien letkuja, jotka ovat erityisesti valmistettu letkukeloille. SARja 506 Tämä alumiinista ja komposiittimateriaalista valmistettu yksivartinen kela soveltuu paineilmalle, vedelle, öljylle, pakkasnesteelle, tuulilasin pesuaineelle, korkeapaineiselle kuumalle ja kylmälle vedelle ja rasvalle. Tähän kelarakenteeseen mahtuu 15 m 1/2" letkua. SARja 507 Koteloitu letkukela soveltuu paineilmalle, matala- ja korkeapaineiselle vedelle, öljylle, pakkasja lasinpesunesteelle sekä rasvalle. Tähän kelarakenteeseen mahtuu 15 m 1/2" letkua. SARja 504 Vankkarakenteinen kaksivartinen letkukela soveltuu paineilmalle, matala- ja korkeapaineiselle vedelle, keskipaineiselle öljylle ja korkeapaineiselle rasvalle. Tähän kelarakenteeseen mahtuu 15 m 1/2" letkua. SARja 505 Vankkarakenteinen kaksivartinen letkukela soveltuu paineilmalle, matalapaineiselle vedelle, keskipaineiselle dieselille ja voiteluöljylle. Tähän kelarakenteeseen mahtuu 15 m 3/4" letkua tai 20 m 1/2" letkua. SARja 508 Vankkarakenteinen, kestävä letkukela, joka soveltuu paineilmalle, matala- ja keskipaineiselle vedelle sekä voitelu- ja dieselöljylle, myös jäteöljyn imukelaksi. Tähän täysmetalliseen letkukelaan mahtuu 15 m 1" tai 30 m 1/2" letkua.

7 7 PUMPPUYHDISTELMÄT Jopa yksinkertaisimmatkin voiteluaineiden siirto- ja jakelusovellutukset vaativat muutakin kuin astiapumpun. Samoa tarjoaa valikoiman jakelulaitekokonaisuuksia, joihin sisältyvät kaikki tarvittavat laitteet voiteluaineiden tehokkaaseen siirtoon ja jakeluun. Pakettiratkaisuja löytyy 180, 50, 20, 18 ja 12 kg rasva-astioille, 200 litran öljyastioille ja 1000 litran nestekonteille. Ne tarjoavat helpon ratkaisun yksinkertaisille ja yleisille käyttökohteille. Siirrettävät ja kannettavat pumppuyhdistelmät ovat yksinkertainen ja edullinen ratkaisu, kun siirretään tai jaetaan pieniä voiteluainemääriä tai kohteisiin missä ei ole kiinteää huoltopaikkaa. ÖLJY RASVA PM2/ 1:1 pumppu, jossa letku ja öljymittari Siirrettävä öljynjakelupumppu 200 litran astialla PM2 / 1:1 öljypumppuyhdistelmä 10 m letkukelalla ja mittarilla PM3+3 / 60:1 rasvapumppuyhdistelmä 15 m letkukelalla Siirrettävä rasvapumppu, 50 kg, PM3+3 rasvapumppu 60: Siirrettävä rasvapumppu, 20 kg, PM3 rasvapumppu 55:1.

8 8 SYÖTTÖVENTTIILIT JA MITTARIT Samoan mittarit ja syöttöventtiilit on suunniteltu kestämään käyttöä ankarissa työolosuhteissa. Samoan mittareita ja syöttöventtiileitä käytetään kaikenlaisille nesteille, kuten keskipaineisille voiteluaineille, korkeapaineiselle rasvalle ja matalapaineisille jäähdytysnesteille, pakkasnesteille ja tuulilasien pesuaineille. Ovaalin muotoiset hammaspyörämittarit on saatavana joko mekaanisella tai digitaalisella näytöllä, joka on varustettu useilla eri toiminnoilla. Digitaalisella näytöllä olevat mittarit toimivat kahdella helposti vaihdettavalla AAA- paristolla. Niillä on hyvä mittatarkkuus ja ne on helposti kalibroitavissa. Näitä mittareita suositellaan sisäkäyttöön. Mekaanisella näytöllä olevat mittarit toimivat vaativissa ympäristöolosuhteissa ja niitä voidaan käyttää myös ulkona. RASVA ÖLJY ILMAN MITTARIA ILMAN ILMAN MITTARILLA MITTARILLA MITTARILLA Rasvan syöttöventtiili. MITTARIA MITTARIA Öljyn Öljyn Öljyn Öljyn Öljyn syöttöventtiili syöttöventtiili syöttöventtiili syöttöventtiili. syöttöventtiili mittarilla, jossa mittarilla, jossa ohjelmoitavalla suurille digitaalinen mekaaninen mittarilla, jossa virtauksille. näyttö. näyttö. digitaalinen näyttö. MITTARILLA Rasvan syöttöventtiili mittarilla ja Z- nivelellä.

9 KEHITTYNYT NESTEIDEN KULUTUKSEN JA VARASTOINNIN HALLINTAJÄRJESTELMÄ Samoa on kehittänyt AMS valvontajärjestelmän (Advanced Monitoring System) nesteiden mittaukseen ja varastovalvontaan. Perustuotteena on nesteiden valvonta ja lisäksi aktiivinen varaston valvonta. Aktiivisessa varastonvalvonnassa ei tarvitse kuitata laskureita tai syöttää öljymääriä koneeseen. Laite laskee automaattisesti pintavahtien kautta tilanteet. Käytettäessä AMS- valvontajärjestelmää nähdään sisään tulevan ja ulos menevän öljyn määrät. Hävikki voidaan minimoida lähes nollaan. Automaattinen pysäytys on mahdollista öljysäiliön saavuttaessa tietyn minimirajan. Näin estetään ilman pääsy järjestelmään. Ilman saaminen pois putkistosta on isompi ongelma kuin siitä johtuvan väärän öljyn määrän laskutuksesta syntyneet ongelmat. Huoltopisteissä on yhteinen käyttölaite, josta valitaan nesteet. Laite on toimintavarma. Käyttäjä valitsee haluamansa laadun ja määrän omaa koodiaan vastaan. Laite rekisteröi työmääräystä kohti käytetyt nesteet. Laitteella voidaan käsitellä jopa 100 erilaista neste- ja öljylaatua. 1 EDISTYKSELLINEN NESTEIDEN VALVONTAJÄRJESTELMÄ AMS käyttönäppäimistöllä oleva laite, jossa on sovellutusohjelmiston muistimoduuli (PN PN ) Samoan AMS- järjestelmiä on jo asennettu tuhansia ympäri maailmaa. AMS- järjestelmä on liitettävissä korjaamoiden omaan tietoverkkoon ja sitä voidaan käyttää tavallisella PC :llä, johon on asennettu Samoan lisäohjelma. Tällöin voidaan etätyönä seurata varaston kulutusta ja suorittaa laskutusta. 2 AMS käyttönäppäimistö (PN ) 3 Älykäs virtausten tarkkailuyksikkö (PN ) 4 Älykäs nesteiden annostelun hallintayksikkö (PN ) 5 Pulssimittari magneettiventtiilillä (PN PN ) 6 Etänäyttölaite (PN ) 7 Tietoverkon protokollamuunnin (PN ) 8 Säiliöiden valvontajärjestelmä (PN )

10 10 SEKALAISET TUOTTEET Samoalla on laaja valikoima erilaisia käsikäyttöisiä laitteita yksinkertaisiin tarpeisiin. Tuotevalikoimassa on mm. seuraavanlaisia tuotteita: Vipuvarsiastiapumput. Järeät valurautaiset ja pitkäikäiset pumput takaavat korkean paineen ja kunnon tuoton. Vipuvarsirasvapumput. Vankkarakenteinen pumppu varustettuna omalla astialla. Vipuvarsisuhdetta muuttamalla voidaan muuttaa tuottoa ja painetta. Oivallinen ratkaisu paikkoihin, missä ei ole saatavana paineilmaa. Siirtopumput. Laaja valikoima käsikäyttöisiä siirtopumppuja nopeaan, puhtaaseen ja tehokkaaseen öljyn siirtoon, jos paineilmaa ei ole saatavilla. ÖLJY RASVA Vipuvarsirasvapuristin Vipuvarsiastiapumppu l astioille Vankkarakenteinen vipuvarsiastiapumppu l astioille Paineilmatoiminen rasvapumppu Vipuvarsirasvapumppu eri painesuhteilla ja - tuotoilla.

11 11 TEKNILLINEN ERITTELY JA OSANUMEROT PAINEILMATOIMISET ÖLJYPUMPUT Pumppumalli Painesuhde Yleismalli lyhyt pumppu 50 l astia 200 l astia Ilmamoottorin halkaisija Paineilman käyttöalue Maks. nesteen tuotto Maks. nesteen ulostulopaine PUMP MASTER 2 1: mm 3-10 bar 55 l/min. 10 bar 3: mm 3-10 bar 35 l/min. 30 bar PUMP MASTER 4 3: mm 3-10 bar 41 l/min. 30 bar 5: mm 3-10 bar 30 l/min. 50 bar 8: mm 3-10 bar 22 l/min. 80 bar PUMP MASTER 6 10: mm 3-10 bar 30 l/min. 100 bar PAINEILMATOIMISET RASVAPUMPUT Pumppumalli Painesuhde 12,5-20 kg 50 kg astia 180 kg astia Ilmamoottorin halkaisija Paineilman käyttöalue Maks. nesteen tuotto Maks. nesteen ulostulopaine PUMP MASTER 3 55: mm 3-10 bar 400 gr/min. 550 bar PUMP MASTER : mm 3-10 bar gr/min. 600 bar PUMP MASTER 6 55: mm 3-10 bar gr/min. 550 bar PAINEILMATOIMISET KAKSOISKALVOPUMPUT Mallinumero Kastuvat osat Pallot Kalvot Paineilman käyttöalue Maks. nesteen tuotto Soveltuu nesteille (1) DF50 METALLIPUMPPU Alumiini NBR Hytrel 3-7 bar 50 l/min. LU, WO, WA Alumiini/nikkeli Asetaali Hytrel 3-7 bar 50 l/min. LU, WO, WA, WS DF50 EI-METALLIPUMPUT Asetaali Asetaali Teflon 3-7 bar 50 l/min AD Polypropyleeni Polypropyleeni Hytrel 3-7 bar 50 l/min LU, WO, WA, WW Asetaali Asetaali Hytrel DF50 SEKOITUSPUMPPU 3-7 bar psi 50 l/min. LU, WO, WA, WW Alumiini/nikkeli Asetaali Hytrel 3-7 bar 50 l/min WA, WS Asetaali Asetaali Hytrel 3-7 bar 50 l/min WA, WS DF100 METALLIPUMPPU Alumiini Hytrel Hytrel 3-7 bar 100 l/ min LU, WO, WA (1) LU: Voiteluaineet, WO: jäteöljy, WA: vesi ja pakkasneste, WW: tuulilasin pesuneste. AD: AdBlue (DEF)

12 TEKNILLINEN ERITTELY JA OSANUMEROT LETKUKELAT Käyttökohde Sarja 506 Sarja 507 Sarja 504 Sarja 505 Sarja 508 MATALAPAINE 20 bar Paineilma ja matalapaineinen vesi uulilasin pesuaineet m x 3/8" m x 3/8" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 3/8" m x 3/8" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" N/A m x 1" m x 1/2" N/A N/A N/A DIESEL ÖLJY N/A N/A N/A m x 3/4" m x 1" KESKIPAINE 100 bar Öljy, vesi, pakkasneste m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 1/2" m x 3/ m x 1" m x 3/4" m x 3/4" Jäteöljyn imeminen ja siirto m x 5/8" m x 5/8" N/A m x 3/4" m x 1/2" Diesel-öljy N/A N/A N/A m x 3/4" m x 1" KORKEAPAINE 170 bar Kylmä- ja kuuma vesi 150 ºC m x 3/8" m x 3/8" m x 3/8" N/A N/A KORKEAPAINE 350 bar (1/4") 280 bar (3/8") Rasva m x 1/4" m x 3/8" m x 3/8" m x 3/8" m x 1/4" m x 3/8" m x 3/8" m x 3/8" m x 1/4" m x 3/8" N/A N/A PUMP MASTER 3 / SIIRRETTÄVÄT JA KANNETTAVAT RASVAPUMPPUYHDISTELMÄT 55:1 ASTIA TILAUS- NUMERO PUMPPU PISTOOLI LETKU KANSI ASTIAVAUNU SAATTOKANSI (tilattava erikseen) 12,5-18 kg 20 kg m x 1/4" ( ) Ø 310 mm ( ) (18 kg astia) m x 1/4" ( ) Ø 310 mm ( ) (18 kg astia) m x 1/4" ( ) Ø 330 mm ( ) m x 1/4" ( ) Ø 330 mm ( ) (kapea astia) 50 kg m x 1/4" ( ) Ø 405 mm ( ) (kapea astia) (leveä astia) m x 1/4" ( ) Ø 405 mm ( ) (leveä astia) 185 kg m x 1/4" ( ) Ø 610 mm ( ) (sisältyy)

13 TEKNILLINEN ERITTELY JA OSANUMEROT PUMP MASTER 2/1:1 JA 3:1 ÖLJYNJAKELUYKSIKÖT 200 L ASTIALLA PUMPUN MALLI TILAUSNUMERO PUMPPU JAKELUPISTOOLI LETKU ASTIAVAUNU PumpMarter 2/1:1 ratio Suurtehosuutin m x 3/4" ( ) Standardisuutin m x 1/2" ( ) Mittarilla m x 1/2" ( ) - PumpMarter 2/3:1 ratio Mittarilla m x 1/2" ( ) Mittarilla Yksivartinen kela 10 m x 1/2" ( ) - JAKELUPISTOOLIT JA MITTARIT OSANUMERO KUVAUS ILMAN ÖLJYMITTARIA Vakio öljynjakeluventtiili, joka sisältää pyörivän liittimen ja puoliautomaattisen suuttimen Suurteho öljynjakeluventtiili, joka sisältää pyörivän liittimen ja puoliautomaattisen suuttimen ÖLJYMITTARILLA Digitaalinäytöllä oleva mittari, jossa pyörivä liitin ja puoliautomaattinen suutin Mekaanisella näytöllä oleva mittari, jossa pyörivä liitin ja puoliautomaattinen suutin ILMAN RASVAMITTARIA Rasvapistooli, jossa jäykkä putki ja kaulanippasuutin Rasvapistooli, joka sisältää "Z"- nivelen ja jäykän putken kaulanippasuuttimella RASVAMITTARILLA Digitaalinäytöllä oleva rasvamittari. Pistooliin kuuluu "Z"-nivel ja 400 mm ulostuloletku kaulanippasuuttimella SEKALAISET TUOTTEET OSANUMERO KUVAUS RASVA Käsikäyttöinen vipuvarsipuristin, 500 cm³ ja jäykällä putkella ja kaulanippasuuttimella Paineilmatoiminen rasvapuristin, 500 cm³ ja 400 mm letkulla ja kaulanippasuuttimella Paineilmatoiminen rasvapuristin, cm³ ja 400 mm letkulla ja kaulanippasuuttimella v paristolla toimiva rasvapuristin, 750 mm ulostuloletkulla ja suuttimella kg rasvasäiliöllä varustettu vipuvarsirasvapumppu, jonka maksimi tuotto 20 gr / isku ja - paine 350 bar. Jakeluletku 1,5 m ja sen päässä rasvanippasuutin ÖLJY Suurituottoiset käsikäyttöiset pumput, joissa teleskooppi- imuputki l astioille Käsikäyttöiset pumput, joissa teleskooppi- imuputki l astioille l öljyastialla oleva vipuvarsipumppu, jossa 1,5 m jakeluletku sulkuventtiilillä ja suuttimella

14 14 Pump room with PumpMaster 4 pumps. Pumppuhuone, jossa on PumpMaster 4 pumput. KAIVOTEOLLISUUS JA RAKENNUSTUOTANTO Voiteluaineiden ja varastoinnin hallintajärjestelmä: Maanpäällisten ja maanalaisten ajoneuvojen kunnossapitomahdollisuudet. Rakennuskoneiden kunnossapitokeskukset. Etähuoltokeskukset: voitelu ja huolto kuorma-autot. NESTEIDEN KÄSITTELY Mineraali- ja synteettiset moottoriöljyt, vaihteistoöljyt, hydrauliikkaöljyt jne. Voimansiirron nesteet. Jäähdytys- ja pakkasnesteet. Matala - ja korkeapaineinen vesi. Dieselöljy. AdBlue (DEF). Paineilma. Voiteluauto, sarjan 504 ja 505 letkukelat ja PM 3+3 rasvapumput. Voiteluauto, sarjan 502 letkukelat, PM3+3 rasvapumput.

15 15 Huoltoalue, jossa sarjan 504 letkukelat. KÄYTETTÄVÄT TUOTTEET Paineilmatoimiset mäntäpumput öljyille ja rasvoille. Kalvopumput pakkasnesteille, jäähdytysnesteille ja tuulilasin pesuaineille, AdBlue (DEF) ja jäteöljyjen siirtoon ja poisimemiseen. Sähkökäyttöiset pumput voitelu - ja dieselöljyille. Mittarit, jakeluventtiilit ja korkeapainerasvapistoolit. Nesteiden ja varastoinnin hallintajärjestelmät. Siirrettävät ja kiinteät laitteet jäteöljyjen keräämiseen. Huoltotarvikkeita (käsipumput, kannettavat pumput, mittauslaitteet, huollon kalusteet, jne.) Voiteluauto, PumpMaster 4 pumput ja sarjan 504, 505 letkukelat. Voiteluauto, PM4 öljypumput. Kenttähuoltoyksikkö, sarjan 502 ja 503 letkukelat, PumpMaster 2 pumput.

16 SAMOA INDUSTrIAL, S.A. SPAIN AND EXPORT MARKETS Box 103 Pol. Ind. Porceyo, I-14-Camino del Fontán, 831 E GIJÓN (Asturias) SPAIN PH.: Fax: export@samoaindustrial.com - COPYRIGHT, SAMOA INDUSTRIAL S.A., 2012 SAMOA INDuSTRIAl, S.A. IS an ISO 9001, ISO AND OHSAS certified company Tecalemit Industrial Hydraulikka Pneumatiikka Voitelulaitteet Teollisuustuotteet Yhtiön tuotteilla ja osaamisella toteutetaan puunjalostus- ja paperikoneteollisuuden sekä kuljetuskaluston ja muiden kone- ja laitevalmistajien hydrauliikka- ja neumatiikkarakentaminen sekä voitelulaitehuolto tehokkaasti ja ympäristöä säästävällä tavalla. Uutuutena myös työympäristölaitteet R-04/ OFFSET 170 gr/m 2 D.L.: AS-xxxx/2012

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

HUOLTAMOLAITTEET. RAASM öljyn täyttölaite, käsikäyttöinen ja paineilmalatauksella. 59 öljyn TäyTTöLAITTEET. öljyntäyttölaite.

HUOLTAMOLAITTEET. RAASM öljyn täyttölaite, käsikäyttöinen ja paineilmalatauksella. 59 öljyn TäyTTöLAITTEET. öljyntäyttölaite. öljyn täyttölaite, käsikäyttöinen ja paineilmalatauksella öljypumppu 30050 32016 32024 32065 öljyntäyttölaite Paineilmalat. 33016 Paineilmalat. 33024 Säiliö l - 16 24 65 stian paino kg 30-60 - - - Syöttöletkun

Lisätiedot

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805 R10805 R11001 Sarja R11004 sisältää: Säädettävän rung ja tulpat: Tulppa Halkaisija JARRUNESTEEN VAIHTAJAT R10705 R10805 Nesteen määrä 5 l 5 l Työkammi maks.paine 2 bar 2 bar Paineensäädin Ilmasäiliön maks.

Lisätiedot

Soveltuu useimmille nesteille matalasta korkeaan viskositeettiin kuten öljyt, voiteluaineet, diesel, pakkasnesteet, lasinpesunesteet jne.

Soveltuu useimmille nesteille matalasta korkeaan viskositeettiin kuten öljyt, voiteluaineet, diesel, pakkasnesteet, lasinpesunesteet jne. Digitaaliset mittarit Soveltuu useimmille nesteille matalasta korkeaan viskositeettiin kuten öljyt, voiteluaineet, diesel, pakkasnesteet, lasinpesunesteet jne. Malli Malli Malli 37780 37781 37785 Soveltuvat

Lisätiedot

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen 10705 10805 TULPPASARJAT AUTOILLE Yhdesarja, malli 11001

Lisätiedot

APAC ÖLJYNKÄSITTELYLAITTEET

APAC ÖLJYNKÄSITTELYLAITTEET APAC ÖLJYNKÄSITTELYLAITTEET webshop.motoral.fi Tarjoukset voimassa 31.12.2018 asti Hinnat verottomia alv 0%, suluissa verollinen hinta (alv 24%) Motoral Oy Valuraudankuja 1 00700 HELSINKI www.motoral.fi

Lisätiedot

VOITELULAITTEET. Rasvan- ja öljynkäsittelylaitteet. Letkukelat ja kelavarusteet. Vuodonilmaisu. TeeKay. www.tecalemitindustrial.fi

VOITELULAITTEET. Rasvan- ja öljynkäsittelylaitteet. Letkukelat ja kelavarusteet. Vuodonilmaisu. TeeKay. www.tecalemitindustrial.fi Voitelulaitteet FI / 3000 5 / 2012 Rasvan- ja öljynkäsittelylaitteet Letkukelat ja kelavarusteet VOITELULAITTEET Vuodonilmaisu Mäntä- ja kalvopumput TeeKay Tecalemit Industrial Oy Asiakaspalvelukeskus

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

Specma Palveluksessanne

Specma Palveluksessanne Korjaamotuotteet Specma Palveluksessanne Specma on Pohjoismaiden johtava johdinjärjestelmien toimittaja ja suurimpia hydrauliikkakomponenttien ja -järjestelmien toimittajia. Palvelemme globaalisti kansainvälisiä

Lisätiedot

VOITELUTARVIKKEET 2011

VOITELUTARVIKKEET 2011 VOITELUTARVIKKEET 2011 Lufex Oy on keskittynyt maahantuomaan, myymään, asentamaan ja huoltamaan luotettavia ja laadukkaita keskusvoitelujärjestelmiä, työkoneisiin ja teollisuuteen. Lufex Oy:ltä löydätte

Lisätiedot

UUSI PROFIT SARJA. Ideaalinen tuote- ja teollisuusmaalauksiin Kompakti, tehokas ja taloudellinen WIWA PROFIT korkeapaine- ja Air Combi maalauslaitteet

UUSI PROFIT SARJA. Ideaalinen tuote- ja teollisuusmaalauksiin Kompakti, tehokas ja taloudellinen WIWA PROFIT korkeapaine- ja Air Combi maalauslaitteet Ideaalinen tuote- ja teollisuusmaalauksiin Kompakti, tehokas ja taloudellinen WIWA PROFIT korkeapaine- ja Air Combi maalauslaitteet UUSI PROFIT SARJA Keski- ja m atalaviskositeettisille m ateriaaleille

Lisätiedot

Saranallinen miesluukku on halkaisijaltaan Ø 500 mm. Siihen on asennettu luistiventtiili ja pikaliitin imemistä ja purkamista varten.

Saranallinen miesluukku on halkaisijaltaan Ø 500 mm. Siihen on asennettu luistiventtiili ja pikaliitin imemistä ja purkamista varten. Lame lokasäiliöitä valmistetaan sekä vaijeri- että koukkuvetolaitteelle. Säiliöitä valmistetaan halkaisijoilla Ø 1340, 1450, 1600 ja 1800 mm. Suurin säiliökoko on 15000 litraa. Säiliöt on vahvistettu ulkopuolisilla

Lisätiedot

MILTON ROY - ANNOSTUSPUMPUT

MILTON ROY - ANNOSTUSPUMPUT Mekaanisesti toimiva kalvo Sähkömagneettiset LMI ROYTRONIC -sarjan pumput Maksimaalinen muunneltavuus: Uusi annostuspään rakenne - FastPrime & AutoPrime; nopea ja helppo pumpun käyttöönotto Tarkempi kemikaalien

Lisätiedot

LETKU- JA KAAPELIKELAT

LETKU- JA KAAPELIKELAT LETKU- JA KAAPELIKELAT Sarja 809 Pieni jousipalautteinen letkukela, joka voidaan asentaa seinään tai kattoon. Kelan runko on polttomaalattua terästä. Vakiona taipuisa kumiletku. - kääntyvä seinäteline

Lisätiedot

MovaLube TL. Käyttö- ja turvallisuusohje

MovaLube TL. Käyttö- ja turvallisuusohje Käyttö- ja turvallisuusohje dd: 29052017 Kiitos, että valitsit kotimaisen MovaLuben. Hyvä asiakas Onnittelemme hyvästä valinnasta. Olemme iloisia, että olet valinnut MovaLube-tuotteen. Tuotteemme ovat

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

AdBlue. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN.

AdBlue. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN. Tankkaussarjat IBC - kontit 230 V, 400 W, 32 L / MIN. BASIC BASIC - PRO Valmis sarja :n siirtoon. Basic-malli sisältää pumpun, laitetelineen, manuaali jakelupistoolin, 6 m jakeluletku ja 1,5 m imuletkun

Lisätiedot

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 2-komponentti polyureajärjestelmät DUOMIX PU 280 Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 - KAKSIKOMPONENTTINEN POLYUREALAITTEISTO kas WIWA DUOMIX PU 460 on ideaalinen laiteratkaisu polyureapinnotteiden

Lisätiedot

ÖLJYN- JA RASVAN- JAKELULAITTEET

ÖLJYN- JA RASVAN- JAKELULAITTEET ÖLJYN- JA RASVAN- JAKELULAITTEET SISÄLLYSLUETTELO Öljypumppu 1:1...04 Öljypumppu 3:1...05 Öljypumppu 5:1...06 Öljynjakeluvaunut...07 Seinäasenteiset öljynjakelulaitteet mäntäpumpulla...09 Seinäasenteiset

Lisätiedot

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI NESTEIDEN KÄSITTELY TURVASÄILIÖT & ÖLJYKANNUT OIL SAFE SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen

Lisätiedot

OMS Oil management system

OMS Oil management system OMS Oil management system OMS Oil management system Nesteenjakelun hallintajärjestelmä korjaamo-, maanviljelys- ja teollisuusalalle Öljylle, dieselille, pakkasnesteelle, tuulilasinpesuaineelle ja urealle

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT

REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT REELWORKS LETKU- JA KAAPELIKELAT Hinnasto 2020 PRO RATKAISUT TEOLLISUUDELLE JA TEKIJÖILLE EDULLISET JA KESTÄVÄT UMPI- JA AVOKELAT PAINEILMALLE, KORKEA- JA MATALAPAINEVEDELLE SEKÄ SÄHKÖLLE Reelworks kelat

Lisätiedot

TEMA-puhalluspistoolit

TEMA-puhalluspistoolit Puhalluspistoolit Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja ergonomiaan, minkä ansiosta puhalluspistoolia on helppo käsitellä. Pistoolin kahva on iskunkestävää asetaalimuovia.

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

MATERIAALIEN SUODATUS

MATERIAALIEN SUODATUS MATERIAALIEN SUODATUS Materiaalien suodatus Materiaalin suodatus on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä, joilla saadaan pistoolit toimimaan pitkään ja taataan tukkeutumaton ruiskutus. Suoramallinen 1 Maksimipaine

Lisätiedot

kalvopumput - yleistä

kalvopumput - yleistä Pumppu Kalvopumput Hydra-Cell korkeapainepumput kalvopumput - yleistä Yleiskuvaus Hydra-Cell pumppujen toimintaperiaate Päätiivisteettömät Hydra-Cell pumput koostuvat: Nestepesästä - Etukansi putkiston

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Hydraulipumput Kiinteätuottoiset pumput (XPi-sarja) Ominaisuudet: - Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin - 380 bar jatkuva maksimipaine, 420 bar hetkellinen - Korkeat pyörimisnopeudet 1750-3150 rpm - Imuliittimen

Lisätiedot

MILTON ROY -ANNOSTUSPUMPUT

MILTON ROY -ANNOSTUSPUMPUT MILTON ROY -ANNOSTUSPUMPUT MILTON ROY MEKAANISET KALVOPUMPUT SÄHKÖMAGNEETTINEN LMI-SARJA sähkömagneettiset kalvoannostelupumput monipuoliseen ja tarkkaan kemikaalien annosteluun kapasiteettialue 1 ml/h

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

VOITELUAINEET VOITELURASVAT

VOITELUAINEET VOITELURASVAT VOITELUAINEET VOITELURASVAT yhteensopiva käytettävän tiivistemateriaalin kanssa, eikä muuta koostumustaan käytössä. Shell Gadussarjan voitelurasvat täyttävät nykyaikaisten käyttökohteiden visk. 4 C visk.

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

RASVAA RATTAISIIN TARJOUSTUOTTEET 2016. Letku- ja kaapelikelat. Voitelulaitteet. Hydraulityökalut. Paineilma ja pneumatiikka.

RASVAA RATTAISIIN TARJOUSTUOTTEET 2016. Letku- ja kaapelikelat. Voitelulaitteet. Hydraulityökalut. Paineilma ja pneumatiikka. RASVAA RATTAISIIN TARJOUSTUOTTEET 2016 Letku- ja kaapelikelat Voitelulaitteet Hydraulityökalut Paineilma ja pneumatiikka Työympäristö Teollinen puhdistus Huoltopalvelut www.teca.fi Letkukelat ilmalle ja

Lisätiedot

XA-sarja, paineilmahydrauliset jalkapumput

XA-sarja, paineilmahydrauliset jalkapumput XA-, paineilmahydrauliset jalkapumput Kuvassa: XA 11G Tuottavuus & ergonomia Lisävarusteena saatava painemittari Integroitu mittari, jossa painelukema (bar, psi ja MPa). 4/3-ohjausventtiili Kaksitoimisten

Lisätiedot

Rasvaa Rattaisiin. Teollisuudelle Liikennöitsijöille Maataloudelle Koneurakoitsijoille. Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet

Rasvaa Rattaisiin. Teollisuudelle Liikennöitsijöille Maataloudelle Koneurakoitsijoille. Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet Tarjous- 2011 hinnasto Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet Rasvaa Rattaisiin Rasvaa Rattaisiin FI / 12 000 1/2011 Teollisuudelle Liikennöitsijöille Maataloudelle Koneurakoitsijoille www.tecalemitindustrial.fi

Lisätiedot

Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon

Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon Uusia Helppo, kustannustehokkaita skaalattava ja ja tehokas ratkaisuja Avoimen piirin säätötilavuuspumput ja moottorit Säätötilavuuspumppu A10VO-30-sarja;

Lisätiedot

LETKU- JA KAAPELIKELAT

LETKU- JA KAAPELIKELAT LETKU- JA KAAPELIKELAT Tehokkaat - Toimivat - Optimaaliset - Kätevät Rapid SCS Safety Control System Patentoitu letkun sisäänkelauksen turvamekanismi, joka hidastaa takaisinkelausnopeuden turvalliselle

Lisätiedot

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18 K 2 HOME Pyörillä varustetussa painepesurissa on 4 metrin paineletku, suihkuputki, rotojet-suutin tuottaa pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille. Kylmälle ja

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

TEHOKASTA PUHDISTUSTA

TEHOKASTA PUHDISTUSTA TEHOKASTA PUHDISTUSTA www.mesto.de Huippu-uutuus Mestolta : Foamer sarja Vaahtoavien nesteiden käyttö puhdistusalalla on lisääntynyt huomattavasti. Uusien FOAMER nestesumuttimien myötä, MESTO tarjoaa tehokkaan

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

Uusi TERMOVAR-latauspaketti. Linkki bioenergiakattilan ja varaajan välille

Uusi TERMOVAR-latauspaketti. Linkki bioenergiakattilan ja varaajan välille Uusi TERMOVAR-latauspaketti Linkki bioenergiakattilan ja varaajan välille Uusi TERMOVAR-latauspaketti Linkki bioenergiakattilan ja varaajan välille TERMOVAR-latauspaketti on esikoottu, automaattinen terminen

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava.

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. MAGNASYSTEM Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. Löydät toimivan ratkaisun riippumatta pakoputken sijoituksesta,

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Letkukeloja (ilman letkuja) maksimipituudet referenssejä, pituus riippuu letkun paksuudesta. 2-tie letkukelat 3/8 letkuille Kätisyys Paino kg A Ø mm B mm C mm maksimipituus 1,8-2 m vasen 9,7 270 65 148

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Voitelulaitteita jo 75 vuotta

Voitelulaitteita jo 75 vuotta Voitelulaitteita jo 75 vuotta 2 Asennusvalmiit Kohdepoistosarjat 10230030 Sisältää: Orginal letkusto 2 m Puhallin N16 3-vaihe 230/400 V Seinäkiinnike Manuaalinen käynnistys 35 301 0300 1350, 1660,50 alv

Lisätiedot

Multimedia puhalluslaitteet Ammattikäyttöön tarkoitetut soodapuhalluslaitteet. Tehoa ja taloudellisuutta.

Multimedia puhalluslaitteet Ammattikäyttöön tarkoitetut soodapuhalluslaitteet. Tehoa ja taloudellisuutta. Multimedia puhalluslaitteet Ammattikäyttöön tarkoitetut soodapuhalluslaitteet. Tehoa ja taloudellisuutta. MicroStrip-sarjanpuhalluslaitteet on suunniteltu ja valmistettu soodan ja muiden hienojakoisten

Lisätiedot

Irrotettava kahva helpottaa asennusta. Kahvaa voidaan kääntää sekä vasemmalle että oikealle, kun palloventtiili suljetaan.

Irrotettava kahva helpottaa asennusta. Kahvaa voidaan kääntää sekä vasemmalle että oikealle, kun palloventtiili suljetaan. Laadukas pallosulkuventtiili LENO MSV-S Kuvaus LENO TM MSV-S on pallosulkuventtiili kaikille LENOtuoteryhmän kertasääteisille linjasäätöventtiileille. LENO TM MSV-S-venttiiliä voidaan käyttää myös laadukkaana

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 Lähes kaiikki tuotteet suoraan varastostamme! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi SIMMM POWER DUTY Vankka peruspesuri kovaan käyttöön. Riisuttu turhista

Lisätiedot

Beamex PG PAINEPUMPUT. Beamex PGM PGV PGC PGHH PGPH PGL. Beamex PG -sarjan painepumput ovat kannettavia, käsikäyttöisiä kenttäkalibrointipumppuja

Beamex PG PAINEPUMPUT. Beamex PGM PGV PGC PGHH PGPH PGL. Beamex PG -sarjan painepumput ovat kannettavia, käsikäyttöisiä kenttäkalibrointipumppuja Beamex PG PAINEPUMPUT 1 Beamex PGM PGV PGC PGHH PGPH PGL Beamex PG -sarjan painepumput ovat kannettavia, käsikäyttöisiä kenttäkalibrointipumppuja 2 Kalibrointipumput PGM KALIBROINTIPAINEPUMPPU 0... 20

Lisätiedot

WIWA VULKAN TEHOMALLIT

WIWA VULKAN TEHOMALLIT WIWA Pursotuslaitteet matalasta korkeaviskoosisille ja pastamaisille materiaaleille WIWA VULKAN TEHOMALLIT WIWA VULKAN - Pursotuslaite mallisto, joka on suunniteltu liimaus, tiivistys ja eristysmateriaalien

Lisätiedot

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP LOREM IPSUM JE ZULT MAAR HZ m Head m/s m/s m/s m/s m/s Ø m Ø Ø Ø Ø l/s Flow kw Shaft power P Ø m/h Ø Ø Ø kw Total input power P VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT,

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Täydellinen kokonaisuus

Täydellinen kokonaisuus - -letkukelat Kestävä ja tehokas. Tee työsi nopeammin - suuremmalla virtauksella, suuremmilla paineilla ja kestävällä, pitkän käyttöiän tuottavalla rakenteella. Todistettua laatua. Johtavaa tekniikkaa.

Lisätiedot

Vahvat tuotteet, ketterä asiakaspalvelu ja tyrmäävän tehokas huolto! 23. 24.5.2012, Ouluhalli

Vahvat tuotteet, ketterä asiakaspalvelu ja tyrmäävän tehokas huolto! 23. 24.5.2012, Ouluhalli Vahvat tuotteet, ketterä asiakaspalvelu ja tyrmäävän tehokas huolto! 23. 24.5.2012, Ouluhalli Tervetuloa messuille! Teollisuuspalveluiden raskaansarjan ammattilaiset astuvat kehään Kunnossapito 12 messuilla

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

HYDRAULIIKAN PERUSTEET JA PUMPUN SUORITUSKYKY PUMPUN SUORITUSKYVYN HEIKKENEMISEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT

HYDRAULIIKAN PERUSTEET JA PUMPUN SUORITUSKYKY PUMPUN SUORITUSKYVYN HEIKKENEMISEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT HYDRAULIIKAN PERUSTEET JA PUMPUN SUORITUSKYKY PUMPUN SUORITUSKYVYN HEIKKENEMISEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT Hyötysuhteen heikkenemiseen vaikuttavat tekijät Pumpun hyötysuhde voi heiketä näistä syistä: Kavitaatio

Lisätiedot

Urea-sähkökalvopumput

Urea-sähkökalvopumput Urea-sähkökalvopumput Miksi ureaa? Moottorit tuottavat haitallisia pakokaasuja, jotka sisältävät häkää, hiilivetyjä ja typpioksideja (NOx) joita yritetään suodattaa pois katalysaattoritekniikan keinoin.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MDG pumput

KÄYTTÖOHJE MDG pumput KÄYTTÖOHJE MDG pumput 30.07.2009 Nr. MDG0907-1-FI Sisällysluettelo 1. Tavaran vastaanotto.................................... 3 2. Yleistä...............................................3 2.1 Toimintaperiaate.........................................3

Lisätiedot

PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET

PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET PULSEGUARD SYKKEENVAIMENTIMET PulseGuard Ltd. on vuonna 1963 perustettu tunnettu sykkeenvaimentimien, imuvakauttajien, paineiskuvaimentimien, lämpöpaisunta-astioiden, rakkotankkien ja akkumulaattorien

Lisätiedot

Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet

Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet Hydrauliikka Pneumatiikka Voitelulaitteet Nederman FI / 5 000 6 / 2011 www.tecalemitindustrial.fi www.industrial.fi www.voitelulaitteet.fi www.rasvaarattaisiin.fi Letkukelat H20- ja H30-sarjat Laadukkaat

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 No. 981118101 Kuvaus Rajakytkimet asennettu moottoriyksikköön. Estää letkun ylikelautumisen. Moottori ohjaa kelaa planeettavaihteiston ja rummun päädyn

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

Painepesurit kotikäyttöön E 150.1

Painepesurit kotikäyttöön E 150.1 E 150.1 on kuluttajapainepesuri, jonka suorituskyky on lähellä ammattipesurin tasoa. Sisäänrakennettu teleskooppi kahva helpottaa pesurin säilytystä. Pesurissa on myös säilytyspaikat kaikille perusvarusteille

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus

KALVOVENTTIILIT OMINAISUUDET: YLEISIMMÄT KÄYTTÖKOHTEET: Kemianteollisuus, vesilaitokset, elintarviketeollisuus sekä paperiteollisuus KALVOVENTTIILIT Fluorotechin toimitusohjelmassa on kolmen tyyppisiä kalvoventtiileitä: normaalisti teollisuudessa käytettävä VM-sarjan kalvoventtiili, tiiviimmässä muodossa oleva pienempi CM-sarjan kalvoventtiili

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä Valurautainen laakeripesä antaa vakautta kautta pumpun käyttöalueen Järeät perän neulalaakerien vierintäpinnat antavat täyttä vakautta hihna- tai ketjukäyttöisille

Lisätiedot

Koneosasto Tuoteluettelo 2018 SÄHKÖTOIMISET KORKEAPAINEMAALIRUISKUT, TIEMERKINTÄLAITTEET, TARVIKKEET JA VARAOSAT

Koneosasto Tuoteluettelo 2018 SÄHKÖTOIMISET KORKEAPAINEMAALIRUISKUT, TIEMERKINTÄLAITTEET, TARVIKKEET JA VARAOSAT Koneosasto Tuoteluettelo 2018 TITAN SÄHKÖTOIMISET KORKEAPAINEMAALIRUISKUT, TIEMERKINTÄLAITTEET, TARVIKKEET JA VARAOSAT Koneosasto Tuoteluettelo 2018 TITAN 2 Korkeapainemaaliruiskut Sähkötoimiset ja sähköhydrauliset

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Internet_Description Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille.

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

Paineilmahydrauliset pumput. PA sarja

Paineilmahydrauliset pumput. PA sarja Paineilmahydrauliset pumput Vasemmalta oikealle: PA-1150, PA-133 PA Säiliön koko: 0,6-1,3 litraa Öljyn tuotto: 0,13 l/min kulutus: 255 l/min bar PC-66 Säiliön muunnos Kaksinkertaistaa säiliön tilavuuden

Lisätiedot

TS1 ja TS2 yleispatruunatiivisteet

TS1 ja TS2 yleispatruunatiivisteet TS1 ja TS2 yleispatruunatiivisteet Yksinkertainen ja kestävä rakenne varmistaa luotettavan toimivuuden 1 TS1- ja TS2-yleispatruunatiivisteet on suunniteltu yleistiivisteiksi, jotka soveltuvat vakiopunostiivisteen

Lisätiedot

hydrauliikka CEJN Multi-X Helpottaa ja nopeuttaa liittimien kytkentää

hydrauliikka CEJN Multi-X Helpottaa ja nopeuttaa liittimien kytkentää hydrauliikka CEJN MultiX elpottaa ja nopeuttaa liittimien kytkentää CEJN MultiX Lyhentää työkalun vaihtoaikaa Sallii letkujen yhdistämisen vastapaineessa Mahdollistaa työskentelyn ahtaissa kohteissa Maksimityöpaine

Lisätiedot

Juotetut levylämmönsiirtimet

Juotetut levylämmönsiirtimet Juotetut levylämmönsiirtimet Juotettu levylämmönsiirrin, tehokas ja kompakti Toimintaperiaate Levylämmönsiirrin sisältää profiloituja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lämmönsiirtolevyjä, jotka

Lisätiedot

WVM -adsorptiokuiv aimet paineilmalle

WVM -adsorptiokuiv aimet paineilmalle WVM -adsorptiokuiv uivaime aimet paineilmalle Tasainen kuivaustulos ja säädettava kastepiste. Ei paineilman kulutusta Uusi patentoitu WVM - adsorptiokuivain edustaa kuivaintekniikan viimeisintä kehitystä.

Lisätiedot

RASVAN- JA ÖLJYNKÄSITTELYLAITTEET LETKUKELAT JA KELAVARUSTEET

RASVAN- JA ÖLJYNKÄSITTELYLAITTEET LETKUKELAT JA KELAVARUSTEET Voitelulaitteet FI/5000 Letkukelat ja voitelulaitteet RASVAN- JA ÖLJYNKÄSITTELYLAITTEET LETKUKELAT JA KELAVARUSTEET Kuvasto 2006 www.tecalemit.fi YHTEYSTIEDOT e-mail: etunimi.sukunimi@tecalemit.fi Myynti

Lisätiedot

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi!

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi! Sa-Va Oy on kotimainen sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana laadukkaiden tuotteiden toimittajana. Sa-Va Oy:n liikeidea

Lisätiedot

Automaattiset suodattimet

Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet ViFlow on tehnyt yksinmyyntisopimuksen saksalaisen Krone Filter yrityksen kanssa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Krone Filter on maailmanlaajuisesti

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

VARISCO itseimevät keskipakopumput J

VARISCO itseimevät keskipakopumput J VARISCO itseimevät keskipakopumput J Teollisuuskäyttökohteet Nesteensiirto: puhtaat tai likaiset nesteet, neutraalit nesteet, hapot, emäkset; hiekka, muta- tai kiintoainesuspensiot; puhtaat tai likaiset

Lisätiedot

MAALAUSPISTOOLIT AMMATTILAISLLE OPTIMA. Tuotekuvasto. Matalapainemaalauspistoolit ja varusteet. www.sersale.fi. Surface Technology

MAALAUSPISTOOLIT AMMATTILAISLLE OPTIMA. Tuotekuvasto. Matalapainemaalauspistoolit ja varusteet. www.sersale.fi. Surface Technology MAALAUSPISTOOLIT AMMATTILAISLLE OPTIMA Surface Technology Tuotekuvasto Matalapainemaalauspistoolit ja varusteet www.sersale.fi Yläsäiliöpistoolit (matalapaine - alle 4 bar) OPTIMA 900 LVLP Ammattikäyttöön

Lisätiedot

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP YTM - Yhden Toimittajan Mahdollisuus YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden,

Lisätiedot