PURISTIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PURISTIN www.vaahtogroup.fi"

Transkriptio

1 PURISTIN

2 VRS-GUIDE 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa 85 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-GUIDE on erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden ja kaavaroitavuuden ansiosta erinomainen pinnoitevaihtoehto kaikkiinpaperin- ja huovanjohtoeloihin. Erittäin hyväkulutuksenkesto Voidaa kaavaroida metallisella kaavinteräällä. Kova ja sileä hyvin puhtaanapysyvä pinta.

3 VRS-CLEAN 0 3 P&J 6-10 mm Vihreä 120 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-CLEAN-telapinnoite on kehitetty erityisesti paperin- ja huovanjohtoteloihin, joissa edellytetään erinomaista puhdistettavuutta. Lisäksi VRS-CLEAN-pinnoitteella on 40 prosenttia korkeampi Maksimi lämmönkesto kuin perinteisillä johtotelapinnoitteilla. Helppo puhdistaa. Hyvät irrotusominaisuudet. Hyvä kulutuksenkestävyys. Kestää yleisiä paperikonekemikaaleja. Erittäin alhainen kitka. Erittäin hyvä Maksimi lämmönkesto.

4 VRS-POLYPRESS 5-20 P&J mm Punainen 120 C Enimmäiskuormitus: 350 kn/m * * Enimmäiskuormitus riippuu telan halkaisijasta, käyttöolosuhteista ja pinnoitteen kovuudesta. kaikki sileät, uritetut ja sokeaporatut puristintelat VRS-POLYPRESS on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin puristinsovelluksiin. VRS-POLYPRESS sopii käytettäväksi sileissä, uritetuissa ja sokeaporatuissa positioissa (-B, -G, -BG). Pinnoitteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat erinomainen kulutuskestävyys, alhainen sisäinen lämmönkehitys (hystereesi) ja hyvä Maksimi lämmönkesto. Erinomainen kulutuksenkestävyys. Alhainen sisäinen lämmönkehitys mahdollistaa korkeat viivakuormat. Hyvä Maksimi lämmönkesto.

5 VRS-POLYPRESS S 5-20 P&J mm Punainen 120 Enimmäiskuormitus: 350 kn/m * * Enimmäiskuormitus riippuu telan halkaisijasta, käyttöolosuhteista ja pinnoitteen kovuudesta. kaikki imutelat VRS-POLYPRESS S on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin imutelasovelluksiin. VRS-POLYPRESS S -pinnoite voidaan lisäksi urittaa ja/tai sokeaporata (-SG, -SB tai -SBG). Tämän pinnoitteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat erittäin vähäinen kuluminen ja hyvä Maksimi lämmönkesto. Erinomainen kulutuksenkestävyys. Erittäin kestävä materiaali estää imureikien pyöristymistä ja mahdollistaa siten pitkät käyttöajat. Erittäin hyvä Maksimi lämmönkesto.

6 VRS-PRESS P&J mm Punainen/musta 100 Enimmäiskuormitus: 300 kn/m * * Enimmäiskuormitus riippuu telan halkaisijasta, käyttöolosuhteista ja pinnoitteen kovuudesta. kaikki tasaiset, uritetut ja sokeaporatut puristintelat VRS-PRESS on peruspinnoite kaikkiin huopapuristintelasovelluksiin. Materiaali voidaan urittaa ja/tai sokeaporata (-G, -B tai -BG). Edistyksellisessä kumimateriaalissa yhdistyvät hyvä kulutuksenkestävyys ja tasainen kovuusprofiili, mikä varmistaa pitkän ja luotettavan käyttöajan hiontojen välillä. Pinnoitteen hyvät dynaamiset ominaisuudet mahdollistavat suuren kuormituksen ja suuren nopeuden sovelluksissa. Hyvä kulutuksenkestävyys. Hyvä kemiallinen kestävyys. Yhtenäinen kumin laatu ja tasainen kovuus. Sopii ph-arvoalueelle 2-12

7 VRS-PRESS S P&J mm Punainen/musta 100 Enimmäiskuormitus : 300 kn/m * * Enimmäiskuormitus riippuu telan halkaisijasta, käyttöolosuhteista ja pinnoitteen kovuudesta. kaikki imutelat VRS-PRESS S on suunniteltu kaikissa imupuristinsovelluksissa käytettäväksi. Imuporauksen lisäksi pinnoite voidaan myös urittaa ja/tai sokeaporata (-S, -SG tai -SBG). Edistyksellisessä kumimateriaalissa yhdistyvät hyvä kulutuksenkestävyys ja tasainen kovuusprofiili, mikä varmistaa pitkän ja luotettavan käyttöajan hiontojen välillä. Luotettava liitosjärjestelmä takaa hyvän tarttumisen telavaippaan pitkäksi kokonaiskäyttöajaksi. Hyvä kulutuksenkestävyys. Hyvä kemiallinen kestävyys. Yhtenäinen kumin laatu ja tasainen kovuus. Sopii ph-arvoalueelle 2-12

8 VRS-HYDRIL P&J mm Keltainen 140 Enimmäiskuormitus : 350 kn/m * * Enimmäiskuormitus riippuu telan halkaisijasta, käyttöolosuhteista ja pinnoitteen kovuudesta. kaikki tasaiset, uritetut ja sokeaporatut puristintelat VRS-HYDRIL-telapinnoitteet on valmistettu erityisestä kumimateriaalista, joka sopii hyvin puristimen sovelluksiin erityisesti silloin, kun lämmönkestävyyttä, kuormitusta ja linjanopeutta koskevat vaatimukset ovat erityisen suuret. VRS-HYDRIL voidaan urittaa ja/tai sokeaporata (-G, -B tai -BG). Erinomainen kulutuksenkestävyys ja materiaalin lujuus mahdollistavat pidennetyt käyttöajat ja suuret avoimet alueet. Kestää kulutusta erittäin hyvin. Erinomainen lämmön- ja ikääntymisenkestävyys. Erinomainen kovuuden stabiliteetti. Suuri elastinen kerroin ja hyvä joustavuus. Kestää kemikaaleja ja otsonia erittäin hyvin.

9 VRS-HYDRIL S P&J mm Keltainen 140 Enimmäiskuormitus: 350 kn/m * * Enimmäiskuormitus riippuu telan halkaisijasta, käyttöolosuhteista ja pinnoitteen kovuudesta. kaikki imupuristintelat VRS-HYDRIL S -telapinnoitteet on valmistettu erityismateriaalista, joka sopii hyvin tavalliisiin tai jenkkisylinterin imupuristinteloihin. VRS-HYDRIL S voidaan tarvittaessa myös urittaa ja/tai sokeaporata (-SG, -SB tai -SBG). Erinomainen kulutuksen- ja Maksimi lämmönkesto varmistavat pitkät käyttöajat myös nopeimmissa koneissa sekä luotettavan toiminnan ja vakaan kovuuden jenkkipuristin- ja höyrylaatikkosovelluksissa. Erittäin hyvä kulutuskestävyys. Erinomainen lämmön- ja ikääntymisenkestävyys. Erinomainen kovuuden stabiliteetti. Suuri elastinen kerroin ja hyvä joustavuus. Kestää kemikaaleja ja otsonia erittäin hyvin.

10 VRS-PRESS OPH P&J mm Musta 120 huovattomat puristintelat VRS-PRESS OPH on PTFE-täytetty erikoiskumimateriaali, joka on kehitetty erityisesti offsetpuristinteloja varten. VRS-PRESS OPH:n kulutuksenkestävyys ja kemiallinen kestävyys ovat erinomaiset. Hyvät irrotusominaisuudet helpottavat puhdistamista. Hyvät irrotusominaisuudet. Hyvä kulutuksenkestävyys. Hyvä kemiallinen kestävyys. Erinomainen Maksimi lämmönkesto.

11 GREENROK 0-3 P&J mm Vihreä Maksimi viivakuorma: puristimessa 300 kn/m kenkäpuristimessa kn/m Maksimi lämmönkesto puristintelana: 105 keski- ja puristintelat, offsetpuristintelat, kenkäpuristimen vastatelat GREENROK on PTFE-täytetty erikoiskumipinnoite, joka on kehitetty höyrykaapilla ja kaavinterällä varustettuja keskiteloja sekä kovia puristintelapositioita varten. Materiaalin kulumis- ja irrotusominaisuudet ovat erinomaiset, ja sitä voidaan kaavaroida hiilikuitukomposiittiterällä. GREENROK-pinnoite on erinomainen valinta myös offsetpuristimen kovaan telaan ja kenkäpuristimen vastateloihin. Erinomaiset irrotusominaisuudet. Erinomainen kulutuskestävyys. Voidaan kaavaroida hiilikaavinterällä. Raina ei tartu edes kierrätettyä sellua käytettäessä. Erittäin hyvä kemiallinen kestävyys. Sopii laajalle ph-arvoalueelle. Säilyttää kovuuden laajalla lämpötila-alueella.

12 BLACKROK 0-3 P&J mm Musta Maksimi viivakuorma: 300 kn/m Maksimi lämmönkesto : 95 Kovat puristintelat, offsetpuristintelat BLACKROK on luotettava peruskumipinnoite kaavinterällä varustettuihin koviin puristintelapositioihin Hyvät irrotusominaisuudet. Hyvä kemiallinen kestävyys. Sopii laajalle ph-arvoalueelle. Säilyttää kovuuden laajalla lämpötila-alueella. Voidaan kaavaroida llä. Hyvä kulutuskestävyys.

13 YELLOWSTONE 0-3 P&J mm Keltainen 85 Kaavarointi: kovat offsetpuristintelat, tasoituspuristintelat YELLOWSTONE on erittäin vahva ja elastinen pinnoite, jolla on suuri repäisylujuus. YELLOWSTONE sopii erityisesti offsetpuristimen kovilleteloille ja tasoituspuristinteloille. Erinomainen kulutuksenkestävyys. Hyvät irrotusominaisuudet. Raina ei tartu. Kova ja sileä pinta pysyy puhtaana. Voidaan kaavaroida hiilikuitukomposiittiterällä.

14 VRS-CERAM Päällysteen paksuus: Pinnankarheus: Suurin käyttölämpötila: µm HV 0,6 1,6 µm Ei rajoitettu Sallittu enimmäiskuormitus: Ei rajoitettu Tummanharmaa Kemiallinen kestävyys: Kaavarointisuositus: Erinomainen keskipuristintelat, kenkäpuristimen vastatelat VRS-CERAM on termisesti ruiskutettu keraaminen telapinnoite, jonka korroosionkestävyys ja kulutusominaisuudet ovat erinomaiset, radanirroitusominaisuudet optimaaliset ja kaavaroitavuus ensiluokkainen. Erinomainen korroosionkestävyys. Erittäin hyvät radanirrotusominaisuudet. Erinomainen kulutuksenkestävyys. Vakaa pinnankarheusarvo. Ensiluokkainen kaavaroitavuus. Erittäin hyvä kemiallinen kestävyys.

15 VRS-CERAM W Päällysteen paksuus: Pinnankarheus: Suurin käyttölämpötila: Sallittu enimmäiskuormitus: µm HV 0,6 1,6 µm Ei rajoitettu Ei rajoitettu Tummanharmaa Kemiallinen kestävyys: Kaavarointisuositus: Erinomainen keskipuristintelat, kenkäpuristimen vastatelat VRS-CERAM W on termisesti ruiskutettu keraaminen telapinnoite, jonka korroosionkestävyys ja kulutusominaisuudet ovat erinomaiset, radanirroitusominaisuudet optimaaliset ja kaavaroitavuus ensiluokkainen. Seostetun raaka-aineen ansiosta se sopii erityisen hyvin puupitoisille ja paljon täyteaineita sisältäville paperilaaduille, kuten esimerkiksi sanomalehtipaperi, SC- ja LWC-paperi. Erinomainen korroosionkestävyys. Erittäin hyvät arkinirrotusominaisuudet. Erinomainen kulutuksenkestävyys. Vakaa pinnankarheusarvo. Ensiluokkainen kaavaroitavuus. Erittäin hyvä kemiallinen kestävyys.

16 VRS-CARBIDE R Päällysteen paksuus: µm HV Suurin käyttölämpötila: 260 (jatkuva) Kitkakerroin: 0,10 0,25 Tummanharmaa johtotelat, levitystelat ja kuivaussylinterit VRS-CARBIDE R on volframikarbidin ja Teflonin yhdistelmäpinnoite, jolla on erinomainen kulutuksenkestävyys sekä erittäin hyvät puhtaus- ja irrotusominaisuudet. Erinomainen kulutuksenkestävyys. Erittäin hyvä puhtaanapysyvyys. Helppo puhdistettavuus.

17 VRS-CARBIDE N Päällysteen paksuus: µm HV Suurin käyttölämpötila: 130 (jatkuva) Kemiallinen kestävyys: Erinomainen Harmaa Kaavarointi: johtotelat, levitystelat ja kuivaussylinterit VRS-CARBIDE N on volframikarbidin ja nanotekniikkaan perustuvan Avalon sooli-geeli -käsittelyn yhdistelmäpinnoite, jolla on erinomaiset kulutuksenkestävyys-, puhtaanapysyvyys- ja puhdistettavuusominaisuudet. Erinomainen kulutuksenkestävyys. Erinomainen puhtaaanapysyvyys Helppo puhdistettavuus. Avalon on Millidyne Oy:n tavaramerkki.

18 VRS-CARBIDE D Päällysteen paksuus: µm HV Suurin käyttölämpötila: 160 (jatkuva) Kemiallinen kestävyys: Erinomainen Harmaa Kaavarointi: johtotelat, levitystelat ja kuivaussylinterit VRS-CARBIDE D on termisesti ruiskutetun volframikarbidin ja fluoripolymeeripintakäsittelyn yhdistelmäpinnoite. Dyrel-fluoripolymeerin puhtaanapysyvyys sekä kemiallinen kestävyys ovat samanlaiset kuin sintrattujen PTFE-/FEP-materiaalien vastaavat ominaisuudet. Niihin yhdistyvät lisäksi ensiluokkainen kaavaroitavuus ja korroosionkestävyys. Dyrel - fluoripolymeeri säilyttää kovuutensa korkeissa lämpötiloissa huomattavasti paremmin kuin perinteiset PTFE-/FEP-materiaalit. Erinomainen puhdistettavuus ja kemiallinen kestävyys. Hyvä kaavaroitavuus ja korroosionkestävyys. Säilyttää kovuutensa korkeissa lämpötiloissa. Sopii on-site pinnoituksiin. Dyrel on Millidyne Oy:n tuote.

KUIVATUSOSA www.vaahtogroup.fi

KUIVATUSOSA www.vaahtogroup.fi KUIVATUSOSA VRS-GUIDE Paksuus: 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa Maksimi lämmönkesto: 85 Metalli- tai hiilikuitukomposiittiterä paperin- ja kuivatushuovanjohtotelat VRS-GUIDE on taloudellinen pinnoitevaihtoehto

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

KLINGER ramikro. Tinankuja 3, 02430 MASALA Puhelin 010 400 1 015 Fax 010 400 1 550

KLINGER ramikro. Tinankuja 3, 02430 MASALA Puhelin 010 400 1 015 Fax 010 400 1 550 KLINGER ramikro Tinankuja 3, 02430 MASALA Puhelin 010 400 1 015 Fax 010 400 1 550 O-renkaita valmistetaan DIN 3770 ja DIN ISO 3601 mukaisesti. Lisäksi käytössä ovat amerikkalainen standardi MS 29513, ranskalainen

Lisätiedot

O-RENKAAT O-renkaat nauhat X-renkaat FEP tukirenkaat lajitelmat

O-RENKAAT O-renkaat nauhat X-renkaat FEP tukirenkaat lajitelmat O-RENKAAT O-renkaat nauhat X-renkaat FEP tukirenkaat lajitelmat O-RENKAAT O-renkaita valmistetaan DIN 3771 ja ISO 3601-1 mukaisesti. Lisäksi käytössä ovat amerikkalainen standardi MS 29513, ranskalainen

Lisätiedot

ALIPAINEKULJETINHIHNAT

ALIPAINEKULJETINHIHNAT ALIPAINEKULJETINHIHNAT Jotkut kuljettimet vaativat hihnakäytöiltä enemmän kuin tavalliset. Suuret nopeudet, kiihtyvyydet ja hidastuvuudet, paikoitustarkkuus tai kappaleen keveys aiheuttavat sen että normaali

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 4 EXTRA. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Työkalun suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANADIS 4 EXTRA. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Työkalun suorituskyvyn kannalta 1 (6) Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet Ohjeanalyysi % Toimitustila C 1,4 Si 0,4 Mn 0,4 Cr 4,7 Mo 3,5 pehmeäksihehkutettu noin 230 HB V 3,7 Työkalun suorituskyvyn kannalta käyttökohteeseen soveltuva

Lisätiedot

Betonilattioiden pinnoitusohjeet

Betonilattioiden pinnoitusohjeet Betonilattioiden pinnoitusohjeet BLY 12 / by54 Betonilattioiden pinnoitusohjeet 2010 BLY 7 / by45 Betonilattiat 2002 PSK 2703 standardi: Betonilattioiden pintakäsittely. Käyttösuositus prosessiteollisuudelle

Lisätiedot

DIARC-pintakäsittelyillä uusia ominaisuuksia tuotteisiin

DIARC-pintakäsittelyillä uusia ominaisuuksia tuotteisiin Nanoteknologiaa koneenrakentajille DIARC-pintakäsittelyillä uusia ominaisuuksia tuotteisiin Juha Viuhko 1 kehittää ja valmistaa älykkäitä pintaratkaisuja parantamaan asiakkaiden tuotteiden ja palveluiden

Lisätiedot

MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT. - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan -

MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT. - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan - MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan - kulutusteräkset Miilux kulutusterästen käyttökohteita ovat kaikki kohteet, joissa teräkseltä vaaditaan hyvää kulumiskestävyyttä

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto MUOVIX Ekokem muovinkierrätys Kierrätysmuovista valmistetut profiilit Muovix-profiileja voidaan käyttää monissa kohteissa, joissa yleensä on totuttu käyttämään

Lisätiedot

Avoimet hammashihnat

Avoimet hammashihnat Yleistä avoimista haashihnoista Avoimia haashihnoja (metritavarana) löytyy laaja valikoima eri haasjaoilla ja eri materiaaleista valmistettuina. Jokaiseen eri käyttökohteeseen ja olosuhteeseen löytyy sopiva

Lisätiedot

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla.

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. KALOCER KALOCER KALSICA ABRESIST KALSICA Piikarbidi Piikarbidi Kovasementti Valettu Kovasementti keraami Teollisuuden

Lisätiedot

Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra double Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä UUTUUS! hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Double Asennusystävällinen ja kestävä Uponor Ultra

Lisätiedot

LAMELLIKETJUMALLISTO 815 2815 881-881T

LAMELLIKETJUMALLISTO 815 2815 881-881T REGINA Lamelliketjut Pyymosantie 4, 01720 VANTAA puh. 09-2532 3100 fax 09-2532 3177 Hermiankatu 6 G, 33720 TAMPERE puh. 09-2532 3190 fax 03-318 0344 e-mail: konaflex@konaflex.fi Internet: www.konaflex.fi

Lisätiedot

www.teknikum.com Polymer solutions Polymeeriratkaisut

www.teknikum.com Polymer solutions Polymeeriratkaisut www.teknikum.com Polymer solutions Polymeeriratkaisut Polymeeriratkaisut Polymeerisovellusten ammattilaiset palveluksessasi Teknikum tarjoaa asiakaskohtaisia polymeeripohjaisia tuotteita ja ratkaisuja.

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.3.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.3.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2

Lisätiedot

Uponor-paineputkijärjestelmä PE100 turvallinen valinta juoma- ja jätevesien johtamiseen 04 I

Uponor-paineputkijärjestelmä PE100 turvallinen valinta juoma- ja jätevesien johtamiseen 04 I U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A U p o n o r - p a i n e p u t k i - j ä r j e s t e l m ä p e 10 0 Uponor-paineputkijärjestelmä PE100 turvallinen valinta juoma-

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

Faveton Terracotta -tiililaatat

Faveton Terracotta -tiililaatat FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 1 Faveton Terracotta -tiililaatat Esteettisesti vetoava ja ympäristöä kunnioittava valinta. FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 2 Monipuolinen Ympäristöystävällinen Luonnollinen

Lisätiedot

vink passion for plastics PUR Tekniset tiedot

vink passion for plastics PUR Tekniset tiedot vink passion for plastics PUR Tekniset tiedot PUR Tekniset tiedot PUR - Polyuretaani - kuuluu materiaaliperheeseen, jossa kaikki sisältävät ureaattiryhmän (uretaani). Bayer aloitti polyuretaanin tuotannon

Lisätiedot

Jäteastiat JÄTE- JA KIERRÄTYSASTIAT

Jäteastiat JÄTE- JA KIERRÄTYSASTIAT Jäteastiat - EN 840 standardin mukaisia - umpinainen ja kestävä rakenne, joka torjuu likaa, kolhuja ja vääntymistä - kestää pakkasta, lämpöä, auringon valoa (UV) ja myös useita kemikaaleja - metalliosat

Lisätiedot

Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy , Niko Riikonen

Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy , Niko Riikonen Betonituotteet kemiallista kestoa vaativiin kohteisiin Ruskon Betoni Oy 8.6.2018, Niko Riikonen Ruskon Betoni Oy Betonin suojaaminen erittäin aggressiivisia olosuhteita vastaan Olosuhteissa, jossa PH on

Lisätiedot

TEKNINEN TIEDOTE LATTIARAKENTEET

TEKNINEN TIEDOTE LATTIARAKENTEET 1/ LATTIARAKENTEET Vakio/vahvistettu lattia 4 1 2 3 1. Silikonimassa 2. Liukuestepintainen vaneri 9 mm. Vahvistettu lattia, vaneri 1 mm. 3. PE-tiiviste 4. PU-tiiviste. Butyylimassa 6. Puuvahvike 0 x 100,

Lisätiedot

Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin

Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin Uddeholmin teräkset kestävät kaikenlaista kuormaa Akselit ovat tärkeitä koneenosia varsinkin nostureissa. Akseleiden

Lisätiedot

UDDEHOLM UNIMAX 1 (5) Yleistä. Käyttökohteet. Mekaaniset ominaisuudet. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet

UDDEHOLM UNIMAX 1 (5) Yleistä. Käyttökohteet. Mekaaniset ominaisuudet. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5) Yleistä Uddeholm Unimax on kromi/molybdeeni/vanadiini - seosteinen muovimuottiteräs, jonka ominaisuuksia ovat: erinomainen sitkeys kaikissa suunnissa hyvä kulumiskestävyys hyvä mitanpitävyys lämpökäsittelyssä

Lisätiedot

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Yksikomponenttinen pinnoitusjärjestelmä. Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Parvekkeet ja terassit eivät ainoastaan altistu jatkuvasti kovalle

Lisätiedot

Tiivistysaineet Ilmastointi

Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tuotantolaitoksella Getingessä valmistetaan ABRAn tiivistysaineita muun muassa ilmastointialalle. Sunchem kykenee vastaamaan useimpiin tarpeisiin

Lisätiedot

RASVAT JA VOITELUAINEET

RASVAT JA VOITELUAINEET PRO Lithiumkomplex PRO Lithium PRO Lithium 180 Lithiumkomplex pohjainen ep lisäaineistettu, hyvin kiinnitarttuva ja pitkävaikutteinen punainen korkeapainerasva. Käyttökohteita: rasva soveltuu raskaasti

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

3M Bumpon Tarratyynyt suojaavat, vaimentavat ja pitävät tuotteet paikoillaan

3M Bumpon Tarratyynyt suojaavat, vaimentavat ja pitävät tuotteet paikoillaan 3M Bumpon Tarratyynyt suojaavat, vaimentavat ja pitävät tuotteet paikoillaan Elektroniikka- ja televiestintäteollisuudessa Bumpon-tarratyynyjä käytetään mm. tietokoneissa, matkapuhelimissa ja lääkinnällisissä

Lisätiedot

ORIGINAL LINK SEAL OY KORATE AB. Kulotie 2, D Vantaa

ORIGINAL LINK SEAL OY KORATE AB. Kulotie 2, D Vantaa OY KORATE AB Kulotie 2, D40 01450 Vantaa Markku Karnela puh. 0400-840561 korate@kolumbus.fi LINK-SEAL on kehitetty kaikkien erikokoisten pukien läpivientien tiivistämiseen. Niitä käytettäessä ei tarvitse

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.12.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.12.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 2 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2 6 Nokian

Lisätiedot

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2015

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2015 KESÄrenkaat HINNASTO 1.3.2015 2 Nokian Renkaat Kesärenkaat, hinnasto 1.3.2015 NOKIAN HAKKA BLACK viileää suorituskykyä nopeaan ajoon. Vakaa, tarkka ja hiljainen Täsmällinen ja helppo hallita myös ääritilanteissa

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku

Teflonletkut. Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu teflonletku Sileä teflonletku Teflonletkut Poimutettu 300-sarja 300-sarjan PTFE-letku on sopii erityisesti elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden käyttöön. Se kestää erittäin

Lisätiedot

2009 illi s Tallilaatat

2009 illi s Tallilaatat 2009 illi s Tallilaatat 1 Kumilaattojen ominaisuudet Huokoinen kumilaatta pysyy pinnaltaan kuivana ja vesi pääsee valumaan Kumilaattojen Uritetuissa laatoissa ominaisuudet normaalisti viemäriin. Pinta

Lisätiedot

Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu

Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu www.kiiltoclean.fi KiiltoClean Oy- Johtava kotimainen KiiltoClean Oy on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja myös kansainvälisesti vahva toimija.

Lisätiedot

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra RIB 2 Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimainen kestävyys Uponor Ultra Rib 2 on Ultra-tuoteperheen

Lisätiedot

Johdinspiraalit PLIOSPIRE Hyvä suojaus, nopeampi asennus

Johdinspiraalit PLIOSPIRE Hyvä suojaus, nopeampi asennus A5 Johdinspiraalit PLIOSPIRE Hyvä suojaus, nopeampi asennus Saatavana myös kattava SES pääluettelo PLIOSPIRE johdinspiraalit SES-STERLING toimittaa kokonaisuutena Euroopan laajinta mallivalikoimaa (3-22

Lisätiedot

H e l a T a p e. A s e n n u s t a r v i k k e e t

H e l a T a p e. A s e n n u s t a r v i k k e e t A s e n n u s t a r v i k e A s e n n u s t a r v i k k e e t H e l a T a p e S ä h k ö - j a k a n g a s t e i p i t k a a p e l e i d e n, j o h t i m i e n j a j o h d i n n i p p u j e n s u o j a

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 tehty kestämään. Pitkäkestoista teräksen sorvausta

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 tehty kestämään. Pitkäkestoista teräksen sorvausta Inveio Uni-directional crystal orientation tehty kestämään Pitkäkestoista teräksen sorvausta Luotettavat teräsärmät Sandvik Coromantin spesialistien haasteena oli kehittää teräksen sorvaukseen terälaatu,

Lisätiedot

Kuva: Copyright Ensinger GmbH. ERIKOISMUOVIT 8/2012

Kuva: Copyright Ensinger GmbH. ERIKOISMUOVIT 8/2012 Kuva: opyright Ensinger GmbH. ERIKOISMUOVIT 8/2012 ERIKOISMUOVIT 8/2012 Sisällysluettelo Sivu Kuinka luet taulukoita 3 PSU, polysulfoni 4 PPSU, polyfenoolisulfoni 5 PEEK, polyeetteriketoni 6 PEI, polyeetteri-imidi

Lisätiedot

HYDROSCAND SPIRAALILETKUT

HYDROSCAND SPIRAALILETKUT HYDROSCAND SPIRAALILETKUT HYDROSCAND SPIRAALI LETKUT Hydroscand spiraaliletkut Luotettavaa laatua kaikkiin olosuhteisiin Hydroscand tarjoaa kattavan spiraaliletkuvalikoiman kaikkiin olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Lisätiedot

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine GUIDE 24W Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine Guide 24W on monipuolinen käsine työskentelyyn ulkona märissä ja kylmissä olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävän kalvo, fleecevuori ja neulottu

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET www.polarputki.fi Polarputken valikoimaan kuuluvat myös ruostumattomat ja haponkestävät tuotteet. Varastoimme saumattomia ja hitsattuja putkia, putkenosia sekä muototeräksiä.

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Fysikaaliset ominaisuudet

Fysikaaliset ominaisuudet Fysikaaliset ominaisuudet Ominaisuuksien alkuperä Mistä materiaalien ominaisuudet syntyvät? Minkälainen on materiaalin rakenne? Onko rakenteellisesti samankaltaisilla materiaaleilla samankaltaiset ominaisuudet?

Lisätiedot

SiMP Seal 55. 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa. Tuotekuvaus. Käyttöalueet. Edut

SiMP Seal 55. 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa. Tuotekuvaus. Käyttöalueet. Edut SiMP Seal 55 1-Komponenttinen SiMP polymeeriteknologiaan perustuva liima- ja tiivistysmassa 1 Tuotekuvaus SiMP Seal 55 on 1-komponenttinen, korkealuokkainen, pysyvästi elastinen, kosteuskuivuva SiMP polymeeriteknologiaan

Lisätiedot

Valmistettu rankinta päivääsi varten

Valmistettu rankinta päivääsi varten Valmistettu rankinta päivääsi varten SpeedMax XL.404 -sahausjärjestelmä 19HX-ketju + SpeedMax XL -terälaippa + ketjupyörä NOPEAMPI. VAHVEMPI. KESTÄÄ PITEMPÄÄN Käytettävyysaika on ratkaiseva tekijä. Yksityiskohtien

Lisätiedot

TRV Nordic. Termostaattianturit Pohjoismainen muotoilu

TRV Nordic. Termostaattianturit Pohjoismainen muotoilu TRV Nordic Termostaattianturit Pohjoismainen muotoilu IMI HEIMEIER / Termostaatit ja patteriventtiilit / TRV Nordic TRV Nordic Nämä omavoimaiset patteriventtiileiden termostaattianturit ovat luotettavia,

Lisätiedot

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Hardox wear plate. product is made of genuine This sign confirms that this of SSAB. www.hardox.com Hardox is a registered trademark RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Jos haluat teräsrakenteen, joka on sekä kova,

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Alumiini Polyasetaali Tuoteluettelo 2014 Sisällysluettelo: 3 Käyttökohteita 4 C-kiskot C-30 5 Liukupalat LP-30 6 Liukuprofiilit LK-30 7 C-kiskot C-20 8 Liukupalat LP-20

Lisätiedot

UP - Plate kovaa kulutusta kestävä, päällehitsattu panssarilevy

UP - Plate kovaa kulutusta kestävä, päällehitsattu panssarilevy UP - Plate kovaa kulutusta kestävä, päällehitsattu panssarilevy Suomen Elektrodi Oy PL 3, Vattuniemenkatu 19 00210 Helsinki puh. 09 477 8050 fax 09 477 80510 weldexpert@suomenelektrodi.fi ISO 9001: 2000

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23 Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23 Tuote No.: 91K23 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa

Lisätiedot

TYÖTURVALLISUUS. Työturvamatot POLYPLUSH ETEISMATTO KLASSISET ETEISMATOT

TYÖTURVALLISUUS. Työturvamatot POLYPLUSH ETEISMATTO KLASSISET ETEISMATOT POLYPLUSH ETEISMATTO KLASSISET ETEISMATOT Kestävä lattiamatto, alapuoli vinyyliä. Pitää kosteuden ja lian hyvin sisällään. 700 gr Decalon lankaa/m2. Paksuus 6,5 mm. Paino 3 kg/m2. Värit: ruskea, harmaa,

Lisätiedot

Tiivistimet. 1 Staattiset eli lepotiivistimet pyritään vuotamattomaan tiivistykseen. 2 Liiketiivistimet

Tiivistimet. 1 Staattiset eli lepotiivistimet pyritään vuotamattomaan tiivistykseen. 2 Liiketiivistimet Tiivistimet 1 Staattiset eli lepotiivistimet pyritään vuotamattomaan tiivistykseen 2 Liiketiivistimet 2.1 Kosketustiivistimet 2.2 Kosketuksettomat tiivistimet usein pienehkö vuoto hyväksytään pyörimisliike

Lisätiedot

TerraPLEGEL 0.5 TerraPLEGEL Hi Load 0.9

TerraPLEGEL 0.5 TerraPLEGEL Hi Load 0.9 TerraPLEGEL 0.5 TerraPLEGEL Hi Load 0.9 3o läpiruostumisen varalta. vuoden takuu Kattoasiantuntijasi. 3o läpiruostumisen varalta. vuoden takuu Seitsemän houkuttelevaa sävyä kaksi profiilia Musta 015 Harmaa

Lisätiedot

Polyuretaanihihnat paperikoneen puristinosalla Satu Hagfors Metso Fabrics, PMC/Beltit

Polyuretaanihihnat paperikoneen puristinosalla Satu Hagfors Metso Fabrics, PMC/Beltit Polyuretaanihihnat paperikoneen puristinosalla 9.11.2012 Satu Hagfors Metso Fabrics, PMC/Beltit Sisältö - Paperikoneen puristinosa, kenkäpuristin ja kenkäpuristinhihna eli belt - Vaatimukset kenkäpuristinhihnalle

Lisätiedot

Wehotel. Kaapelinsuojausjärjestelmä

Wehotel. Kaapelinsuojausjärjestelmä Wehotel Kaapelinsuojausjärjestelmä Wehotel Kaapelinsuojaus Käyttöalue Wehotel-putkia ja -kouruja käytetään maahan asennettavien sähkö-, tele-ja valokuitukaapeleiden suojaukseen mm. liikenteen ja roudan

Lisätiedot

TRV Nordic. Termostaattianturit Joka sisältää tuntoelimen Pohjoismainen muotoilu

TRV Nordic. Termostaattianturit Joka sisältää tuntoelimen Pohjoismainen muotoilu TRV Nordic Termostaattianturit Joka sisältää tuntoelimen Pohjoismainen muotoilu IMI TA / Termostaatit ja patteriventtiilit / TRV Nordic TRV Nordic Nämä omavoimaiset patteriventtiileiden termostaattianturit

Lisätiedot

. Kaupunginosa / kylä 1288 / 170

. Kaupunginosa / kylä 1288 / 170 SUOJAPELTI, tummanharmaa RR SAUMA: Pallas 5, punainen BETONI, MAALATTU, tummanharmaa RR 5 TEHDANNOITETTU METALLI, tummanharmaa RR TEHDANNOITETTU METALLI, tummanharmaa RR PARVEKEKATON PELLITETTY OTSAPINTA,

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

. Kaupunginosa / kylä 1288 / 170

. Kaupunginosa / kylä 1288 / 170 0 SUOJAPELTI, tummanharmaa RR SAUMA: Pallas 5, punainen BETONI, MAALATTU, tummanharmaa RR 5 TEHDANNOITETTU METALLI, tummanharmaa RR TEHDANNOITETTU METALLI, tummanharmaa RR PARVEKEKATON PELLITETTY OTSAPINTA,

Lisätiedot

Pinnoitteet teollisuudelle

Pinnoitteet teollisuudelle Pinnoitteet teollisuudelle ATV Teollisuuspalvelu Oy Yrityksemme toiminta-ajatus on parantaa asiakkaiden tuottavuutta tarjoamalla laadukkaita pinnoitteita, joilla likaantuminen, kuluminen ja korroosio saadaan

Lisätiedot

1.1. Johdinsiteet ja kiinnitystarvikkeet. Johdinsiteet sidenauhan sisäpuolisella hammastuksella. Q-sarjan johdinsiteet

1.1. Johdinsiteet ja kiinnitystarvikkeet. Johdinsiteet sidenauhan sisäpuolisella hammastuksella. Q-sarjan johdinsiteet n johdinsiteet Innovatiivinen - Tehokas - uotettava! n johdinsiteessä on innovatiivinen ja mullistava rakenne. Avoin lukko-osan rakenne mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen. säästää asennusaikaa ja

Lisätiedot

Tuoteseloste FI 08.2005 Heatset Prosessivärit APUAINEET

Tuoteseloste FI 08.2005 Heatset Prosessivärit APUAINEET APUAINEET Hubergroupin uuden teknologian heatset-painovärit on suunniteltu käytettäviksi sellaisenaan ilman apuaineita. Joskus syntyy kuitenkin tilanteita, joissa painatusprosessin olosuhteissa tapahtuu

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot

KEHITTYNYT, KIRKAS, VETTÄ HYLKIVÄ PINNOITE

KEHITTYNYT, KIRKAS, VETTÄ HYLKIVÄ PINNOITE KEHITTYNYT, KIRKAS, VETTÄ HYLKIVÄ PINNOITE Mitä Gentoo on? Nimetty pingviinilajin mukaan Kirkas Kestävä Hankauksen-/kemikaalinkestävä Vettä hylkivä Öljyä hylkivä Mikä erottaa Gentoon muista pinnoitteista?

Lisätiedot

SATeippi hinnasto 2015

SATeippi hinnasto 2015 hinnasto 2015 [Dokumendi alapealkiri] [Autori nimi] 1.01.2015 3M 30 sarja HINNASTO 2015 Leikkuritarrat Rulla jm hinta Rullan hinta / Musta kiiltävä 3,50 175,00 Kaikki värit 4,40 220,00 Matta värit 4,50

Lisätiedot

Johdotustarvikkeet ja suojaus markkinajohtajalta. HELAVIA läpiviennit, taittumissuojat ja valuosat. polykloropreenikumia

Johdotustarvikkeet ja suojaus markkinajohtajalta. HELAVIA läpiviennit, taittumissuojat ja valuosat. polykloropreenikumia A20 HELAVIA läpiviennit, taittumissuojat ja valuosat polykloropreenikumia Johdotustarvikkeet ja suojaus markkinajohtajalta HELAVIA läpiviennit ja valuosat POLYKLOROPREENIKUMIA (neopreeni) SES-STERLING

Lisätiedot

Polyuretaaniset hammashihnat

Polyuretaaniset hammashihnat Yleistä tietoa hihnojen kehitys on mennyt eteenpäin samaan suuntaan kuin kumihihnojenkin eli kohti suurempaa tehonsiirtokykyä ja parempaa asemointitarkkuutta. Ensimmäiset hihnat valmistettiin trapetsin

Lisätiedot

Johtonippusiteet Helppo nopea kiinnitys esim. kaapeleille ja johdoille.

Johtonippusiteet Helppo nopea kiinnitys esim. kaapeleille ja johdoille. Johtonippusiteet Helppo nopea kiinnitys esim. kaapeleille ja johdoille. Pitävä lukitus. Lämmönkesto -40 C +85 C. Materiaali Nylon PA 6.6 Kuormitus N 1000 kpl 1000 kpl 111 1,6-20 0502-11 0502-11 1 0502-11

Lisätiedot

Faveton Terracotta -tiililaatat

Faveton Terracotta -tiililaatat FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 1 Faveton Terracotta -tiililaatat Esteettisesti vetoava ja ympäristöä kunnioittava valinta. FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 2 Monipuolinen Ympäristöystävällinen Luonnollinen

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

KLINGERsil. Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200

KLINGERsil. Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200 KLINGERsil Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200 KLINGERramikro leikkaamopalvelu Leikkaamopalvelumme laaja ohjelma kattaa standarditiivisteiden ohella myös vaativat muototiivisteet asiakkaan

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

ENGINEERING ADVANTAGE

ENGINEERING ADVANTAGE Termostaattianturit TRV Nordic Termostaattit Paineistus & Veden laatu Virtausten säätö Huonelämpötilan säätö ENGINEERING ADVANTAGE Nämä omavoimaiset patteriventtiileiden termostaattianturit ovat luotettavia,

Lisätiedot

Arkkioffset-painovärit

Arkkioffset-painovärit RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Synergia tuottaa innovaatioita Teknologia INNOVAATIO Know-how Kokemus Teknologia on vain niin onnistunutta kuin sen avulla saadut

Lisätiedot

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön ACO N o r d i c 1 ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön Jätä lika oven ulkopuolelle 2 Ensivaikutelma on aina ratkaisevan tärkeä ja nimenomaan talojen

Lisätiedot

KESTÄVÄÄ PINTAA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN

KESTÄVÄÄ PINTAA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN www.ruukki.fi KESTÄVÄÄ PINTAA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN Ruukki MAALIPINNOITTU TERÄS 2 Ruukin maalipinnoitettu teräs Ruukin maalipinnoitettu teräs kestää sään ja katseet Ruukin maalipinnoitetuissa tuotteissa

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-sarja tarjoaa erinomaisen kuivaustehon ja käytännöllisyyden yhdessä toiminnallisessa paketissa. S-sarjassa on panostettu varmatoimisuuteen

Lisätiedot

Betonilattiat 2014 by 45 / BLY 7

Betonilattiat 2014 by 45 / BLY 7 S I S Ä L L Y S L U E T T E L O OSA 1 YLEISTÄ... 9 1.1 SOVELTAMISALA... 9 1.2 BETONILATTIOIDEN PERUSTYYPIT... 10 1.2.1 Maanvarainen lattia... 10 1.2.2 Paalulaatta... 11 1.2.3 Pintabetonilattia... 11 1.2.3.1

Lisätiedot

Työkalujen Laserkorjauspinnoitus

Työkalujen Laserkorjauspinnoitus Työkalujen Laserkorjauspinnoitus Laser Workshop 2008, Nivala Markku Keskitalo Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin elektroniikan mekaniikan ja metallin tutkimusryhmä Työkalujen laserpinnoitus Kuluneiden

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät

yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät yproc Planum Korkeaa, leveää ja aivan tasaista! Gyproc Planum -kipsilevyllä voidaan rakentaa sisäkattoja tai korkeita seiniä ilman näkyviä saumoja. Erona

Lisätiedot

PUHTAASTI PAREMPI PINTA

PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA PUHTAASTI PAREMPI PINTA HYVÄ ASIAKAS: Tarjoamme teille uudenlaista pinnoitusta tiloihinne puhtaanapitoa ja hygieenisyyttä helpottamaan. Suomalaisen nanoteknologian huipputuotteilla

Lisätiedot

Toteuta unelmiesi laituri!

Toteuta unelmiesi laituri! Toteuta unelmiesi laituri! UKM-ponttonit UKM-valmislaituri UK-Muovi Oy www.ukmuovi.fi Kestävä. Vakaa. Kantava. Toimiva. Nopea asentaa. Siisti. Tyylikäs. UKM-laituri Yhdistele laituri vaivattomasti valmiista

Lisätiedot

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Kaikki hinnat ilman Alv. 162

Kaikki hinnat ilman Alv. 162 Kaikki hinnat iman Av. 162 Monikerrospinnoite Monikerrospinnoite äönsietokyky 1100 Kovuus 3500 HV YG:n kovametai (kovuus)-aueet X-5070 X-JET POWER TAVANOMAINEN Suurnopeustyöstöön Sopii erinomaisesti kuivaan

Lisätiedot

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Varmin tapa täydelliseen pinnanlaatuun Ammattimaisesti hiotut työkappaleet erottuvat hyvän pinnanlaatunsa johdosta,

Lisätiedot

PLIOPRENE TPE. Injektiovaletut osat PLIOPRENE TPE

PLIOPRENE TPE. Injektiovaletut osat PLIOPRENE TPE Injektiovaletut osat PLIOPRENE TPE PLIOPRENE TPE PLIOPRENE TPE on lämpömuovautuva elastomeeri, jolla on poikkeukselliset ominaisuudet. Verrattuna vulkanoituun tai kemiallisesti verkotettuun kumiin, PLIOPRENE

Lisätiedot

LAADUKAS PVC-PINNOITE

LAADUKAS PVC-PINNOITE LAADUKAS PVC-PINNOITE Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Laaja valikoima kulmia, T-kappaleita ja kalvoja Pitkäikäinen, iskunkestävä pinnoite Älykäs inventaarion pienentäminen useiden Okapak-kulmayhdistelmien

Lisätiedot

RT Finn-tuotteet Finnritilä Oy. by MEISER TUOTTEET

RT Finn-tuotteet Finnritilä Oy. by MEISER TUOTTEET RT tuotetieto tuotetieto kesäkuu 2015 korvaa RT X33/321.5-374 1 (6) RT 682 221.6 Talo 2000 321.5 Talo 90 X33 SfB F34 Hoito- ja huoltokoodi Finn-tuotteet Finnritilä Oy by MEISER TUOTTEET puristeritilät

Lisätiedot

FOREVER Solvent-Dark 111

FOREVER Solvent-Dark 111 FOREVER Solvent-Dark 111 Laadukas paperi värillisille kankaille. Pesunkestävyys ja värien kiirkkaus 100% puuvilla, denim, nahka, valkoinen polyesteri, puu, synteettinen nahka, päällystetty paperi jne.

Lisätiedot