Sunlight-matkailuautot 2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sunlight-matkailuautot 2014"

Transkriptio

1 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi sopivaksi. Kysy lisätietoja lähimmältä Sunlight-maahantuojalta. Oikeus muutoksiin pidätetään. Tämän esitteen kuvissa on osittain lisävarusteita, jotka on tilattava erikseen. Tiedot vakiovarusteista, tekniikasta ja hinnoista saat erillisestä hinnastosta. Painoteknillisistä syistä värit saattavat olla vääristyneitä. Lisätietoja mallistosta ja Sunlight-maahantuojien yhteystiedot löydät osoitteesta CMC Finland Oy Nukkeruusunkuja 3 C 52 FIN Helsinki Puhelin: Faksi: E 1830 / /

2 2 3 Täysin uudistunut Sunlight-matkailuautomallisto Sisältö: Laatu 4 Puoli-integroidut 6 Puoli-integroidut nostovuoteella 10 Alkovit 14 Vuoteet 18 Keittiö 20 Pesutilat 22 Tavaratilat 24 Sunlight-matkailuautojen etuja sinulle 26 Sisustus ja pohjaratkaisut 30

3 4 5 Menestyksemme salaisuus: Saksalaista laatua ihmisille kuten sinä ja minä. Pieni katsaus tuotantoomme vastaa kysymykseen, miten Sunlight-ajoneuvot kestävästä laadustaan huolimatta ovat säilyttäneet kohtuullisen hintatason: Sunlight-matkailuautot valmistetaan Neustadtissa Saksin osavaltiossa vuonna 2006 perustetussa tehtaassa nykyaikaisella ja tehokkaalla tuotantolinjalla. Just-in-time -menetelmään pohjautuva valmistus ilman materiaalien varastointikuluja, neljän alihankkijan sijoittuminen samalle tehdasalueelle sekä erityisen pienet hallintokulut varmistavat Sunlight-ajoneuvojen taloudellisen ja joustavan tuotannon. Mutta edellä mainittuakin isompi rooli on niillä ihmisillä, jotka päivästä toiseen ahertavat tuotannossamme. Ilman henkilökuntamme intohimoa työtään kohtaan, osaamista, kokemusta ja tiimityötä Sunlight ei olisi saavuttanut nykyistä asemaansa menestyvänä ja mukaansa tempaavan työilmapiirin tarjoavana yrityksenä, jonka työntekijät eivät päästä itseään helpolla. Kuulostaako hieman siltä, että yrityksessämme on töissä vain friikkejä? Itse asiassa olemme joukko hyvin tavallisia ihmisiä, jotka vain ovat innostuneita ajoneuvomatkailusta. Tervetuloa vierailulle!

4 6 7 Kun vapaus ja liikkeelläolo on tärkeää Sunlight on juuri sinua varten. Puoli-integroidut Sunlight-matkailuautot. Sunlight on suunniteltu sinulle, joka pidät vapaudesta liikkua ja nähdä maailmaa - ilman kompromisseja! Kattavan vakiovarustelun ohella se tarjoaa omistajalleen vielä yhden extraedun Sunlight-matkailuauton saat nimittäin erittäin edulliseen hintaan. Puoli-integroiduilla malleillamme on ilo matkustaa. Ne ovat helppoja ajaa, kooltaan kompakteja mutta tilavia sisältä. Nämä ominaisuudet tekevät niistä täydellisiä ajoneuvoja niin matkalle kuin arjenkin liikkumiseen. Alustana on matkailuautoille suunniteltu Fiat Ducato Euro 5+ dieselhiukkassuodattimella ja leveällä raidevälillä. Turvallisuusvarusteet kuten ABS, kuljettajan turvatyyny ja elektroninen jarruvoiman jako (EBD) kuuluvat niinikään Sunlight-matkailuautoon vakiona. Mutta tämä tekniikasta. Tästä eteenpäin kerromme, mitä kaikkea uudistunut Sunlight-matkailuautomallisto tarjoaa mukavaan matkantekoon ja asumiseen! Lasikuitukatto v a k i o n a Lasikuitukattoon ei jää jälkiä!

5 8 9 Sunlight T 58. Esimerkkinä yhdeksästä puoli-integroidusta pohjaratkaisusta. Ruskeasävyinen, likaapelkäämätön tekstiili Coconut. Paljon mukavuuksia vain 6,23 metrissä. Ulkoisesti todella kompakti T 58 on oivallisen tilankäytön ansiosta suuri sisältä! Istuinryhmässä kuljettajan takana on hyvin tilaa neljälle. Parivuode ja peseytymistila sijoittuvat ajoneuvon takaosaan optimaalisesti. Uudet tyylikkäät yläkaapistot ja LED-valaistus. Sunlight puoli-integroidut: T 58 on esimerkki yhdeksästä puoli-integroidusta mallista, joista viiteen saatavana on nostovuode. ` Kaikki pohjaratkaisut on esitelty sivulla 31. Makoisille unille kutsuva parivuode. Rauhallinen yleistunnelma. Uusi kalustesävy, uusi venemäinen lattia.

6 10 11 Kun määränpäässä odottavat Puoli-integroidut Sunlight-matkailuautot nostovuoteella *. uudet kokemukset Tämä on sinun tuttu ja turvallinen kotisi. Voiko vuoteenteko enää helpommaksi tulla: Yläasennossa nostovuode on lähes huomaamaton. Hetkessä saat siitä valmiin vuoteen kahdelle. Tämä näppäryys jos mikä sopii Sunlight-matkailuautoihin. Käytännöllisen nostovuoteen saa nyt viiteen puoliintegroituun malliimme. Nostovuodemalleissa nukut entistä mukavammin: isot vuoteet kahdelle aikuiselle, reilusti tilaa lapsiperheelle, vuoteentekomahdollisuus istuinryhmästä 5. matkustajalle (pohjaratkaisusta riippuen). Nostovuodemallien kokonaispituus alkaen alle 6 metriä! * Nostovuode ja vuoteentekomahdollisuus istuinryhmästä lisävarusteena Hyviä unia tähtitaivaan alla! Lasikuitukatto v a k i o n a

7 12 13 Sunlight T 69. Yksi viidestä nostovuodemallista. Alaslaskettuna - valmis vuode! Takana iso kolmelta sivulta avoin parivuode ja edessä nostovuode istuinryhmän yläpuolella - mukavat vuoteet jopa viidelle. Mutta myös päivällä voit nauttia T 69 matkailuauton hienouksista. Vastakkaisilla puolilla olevan suihkun ja WC:n välisen oven sulkemalla saat käyttöösi tilavan peseytymis- ja pukeutumistilan. Ja reippaan retkeilypäivän päätteeksi nosta jalat lepoasentoon mukavasti L-istuinryhmässä. Sunlight puoli-integroitu nostovuoteella: T 69 ja neljä muuta nostovuodemallia tarjoavat joustavasti vaihtoehtoja asumiseen. ` Kaikki pohjaratkaisut on esitelty sivulla 31 Yläasennossa nostovuode on lähes huomaamaton. Mukava makuupaikka kahdelle aikuisellekin ja paljon päätilaa. Uuden sisustuksen viehättävä materiaalien, värien ja kontrastien kokonaisuus.

8 14 15 Elämysten määrä on rajaton. Miksei matkailuautokin saisi olla tilava? Sunlight alkovimallit. Alkovimallimme kahdella sanalla kuvattuna: Paaaaaaaaaaaaljon tilaa! Erityisesti perheet runsaine matkatavaroineen ja erilaisten harrastusvälineiden kanssa liikkuvat arvostavat alkovimallien säilytystiloja ja avaraa oleskelutilaa. Valmis ikkunallinen ja lämmitetty makuuhuone alkovissa seuraa matkalla aina valmiina mukana. Sunlight alkovimalli ei ole pelkästään tilava vaan myös turvallinen: leveällä raidevälillä ja dieselhiukkassuodattimella varustettu Fiat Ducato Euro 5+ -moottori vie matkaajat varmasti perille. Lisäturvana ovat ABS, kuljettajan turvatyyny ja EBD. Kaikkiin alkovimalleihin saatavana on lisävarusteena turvavyöt kahdelle lisämatkustajalle ideaali lomakoti kuusihenkiselle perheelle! Iso leikki- ja makuutila lapsille! Varattu isälle ja äidille. Lasikuitukatto v a k i o n a

9 16 17 Sunlight A 72. Yksi kolmesta isosta liikkuvasta lomakodista. Virkistävä peseytymistila. Runsaasti tilaa päivän toiminnoille A 72 on erinomainen matkailuauto kuusihenkiselle perheelle mutta myös todellinen tilaihme kahden hengen ja aktiivisten liikkujien harrastusvälineiden kuljettamiseen. Ja tietysti tämäkin lippulaivamme on varustettu joukolla mukavuuksia: tilavalla keittiöllä, hyvin varustetulla peseytymistilalla ja useilla mukavilla vuoteilla. Sunlight alkovit: Valmis makuuhuone ja leikkitila aina matkassa. Tilava alkovi ohjaamon yläpuolella jättää istuinryhmän vapaaksi. ` Kaikki pohjaratkaisut on esitelty sivulla 31. V.I.P. - tärkeä paikka Näkymä ohjaamosta taaksepäin. Rauhoittava sinisävyinen tekstiili Sunflower.

10 18 19 Nukkuminen Sunlight-matkailuautossa. Yhtä mukavaa kuin kotona kuitenkin uusien elämysten äärellä. Kutsuva parivuode sivulla (T 58). Valittavana on erillisvuoteet, parivuode, nostovuode, alkovivuode Sunlightmatkailuauto tarjoaa vaihtoehdon jokaiseen makuun. Kaikissa kiinteissä vuoteissa on laadukkaat kylmävaahtopatjat ja ergonominen puusälepohja. Kolmelta sivulta avoin - et häiritse kanssanukkujaa suotta. Korkealaatuiset kylmävaahtopatjat ja ergonomiset puusälepohjat vakiona kaikissa kiinteissä vuoteissa. Patjan suojus on irrotettava ja kestää 60 konepesun. Ranskalainen parivuode... Asuuko täällä karatemestari? Erillisvuoteet. Lisävarusteena vuoteiden yhdistäminen isoksi ajoneuvon levyiseksi parivuoteeksi (T 66). Tilava parivuode ajoneuvon keskellä. (T 69)

11 20 21 Ruoanvalmistus Sunlight-matkailuautossa. Lomalla täysihoidossa jääkaapista löytyy aina jotain hyvää! Paljon laskutilaa, laadukkaat laitteet (A 68). Kansi avattuna alhaalla Tiskiallas Työtaso Sunlight-matkailuauton uusi L- keittiö. Iso kaappi tiskialtaan alla. Parasta ajoneuvomatkailussa? Lähiruoka, puhtaat raaka-aineet, hyvät kylmäsäilytystilat, juuri oikeaan aikaan tarjoillut ateriat... Sunlight-matkailuauton keittiössä kokilla on erinomaiset mahdollisuudet pitää matkaseurue tyytyväisenä. Täällä taiot herkut yllätysvieraillekin hetkessä. Laadukas teräksinen tiskiallas. Uusi beige lasikansi. Jääkaappi/pakastin (113 l / 14 l) vakiona. Vaihtoehtona iso jääkaappi/pakastinyhdistelmä (167 l / 29 l). Täydellinen menu valmistettavana? Tälle liedelle mahtuvat 3 isompaakin kattilaa samanaikaisesti.

12 22 23 Peseytymistilat Sunlightmatkailuautossa. Virkistäytyneenä uuteen päivään. Oven takana: Yksityinen peseytymis- ja pukeutumistila (T 68 ja T 69). Tilava wc, suihku helposti käyttöön otettavissa (T 67). Sunlightin peseytymistila on varsinainen hyvänolon keskus matkallasi: suihku, sähkökäyttöinen kasetti-wc, allaskaapisto ja isot peilit. Käytävän eri puolilla sijaitsevan suihkun ja wc:n välisen oven sulkemalla saat itsellekin ison yksityisen peseytymisja pukeutumistilan! Lainaan vähän isän suihkugeeliä? Paremmin kuin kotona: Oma pukeutumistila suihkun yhteydessä. Tyylikkäät kalusteet ja hanat. Peseytymistila, jossa erillinen suihkukaappi (T 64).

13 24 25 Säilytystilat Sunlight-matkailuautossa. Kun varautuu moniin elämyksiin tavaraakin on mukana paljon! Menopelit lastattu! Takatalli (A 70). Iso, kaksiovinen vaatekaappi, jossa vaatetanko ja useita hyllyjä (T 63). Tilavat yläkaapistot... Sunlight-matkailuautossa säilytystilojen mahdollisuudet on hyödynnetty niin sisällä kuin takatallissakin optimaalisesti. Kullekin tavaralle, harrastusvälineelle, työkalulle, henkilökohtaisille matkatavaroille jne. löytyy oma säilytyspaikkansa. Ja tilaa jää vielä tuliaisillekin. Täydellisen sopiva: Takatallissa on tilaa polkupyörillekin. Säilytystilojen jokainen senttimetri on käytettävissä.... nerokas säilytystila sivupenkissä. Kiinnityskiskossa tavarat säilyvät tukevasti ajon aikana. (T 66) Enemmän tilaa on vain autopaanalla! (T 59)

14 26 27 Sunlight-matkailuautojen etuja sinulle. Nerokkaita yksityiskohtia... Sunlight-matkailuauton huolella suunnitellut yksityiskohdat, niin turvallisuuteen kuin asumismukavuuteen liittyvät, huomaat parhaiten matkalle lähdettyäsi. Tässä muutama esimerkki. Klick - piilossa oleva lukitus! Uusi tyylikäs valaistus. Energiaasäästävä LED-valaistus. Ohjaamon istuimet asunto-osan kankaalla. Kuljettajan turvatyyny vakiona. Yläkaappien epäsuora valaistus. Uusi näkymätön metallinen lukitus.

15 28 29 Sunlight-matkailuautojen etuja sinulle. ja mukavia ratkaisuja! Täytyykin sitten odotella tässä ulkona... Ensisilmäys ratkaisee. Sunlight-matkailuauton kaikkia hienouksia et ehkä kuitenkaan havaitse heti kerrasta. Lähempi tarkastelu osoittaa, että ajoneuvossa on paljon kestäviä ja lisämukavuutta tuovia ratkaisuja, joista useimmat sisältyvät jo ajoneuvon hintaan. Itse täytyy vain nousta kyytiin! Valoa ja raikasta ilmaa! Päiväajovalot vakiona. Sähkökäyttöinen askelma. Ulkoasuun sopiva maalattu etupuskuri. Ohjaamon kattoikkuna. (lisävaruste) Lasikuitukatto v a k i o n a Freisteller in Bearbeitung! Kestävä lasikuitukatto ja-takaseinä. Hyttysverkko-ovi.

16 30 31 Sisustus ja pohjaratkaisut. Täysin uudistunut asunto-osa Sunlight-matkailuautojen pohjaratkaisut Pienimmästä suurimpaan. Nostovuoteella (lisävaruste) Nostovuoteella (lisävaruste) 1. Tekstiili Coconut. `` Puoli-integroidut 2. Verhot Coconut -tekstiiliin. 3. Uudet pöytätasot. 4. Kalusteiden uusi puusävy Tiny Wood. Yläkaapit kermanvärisin somistein Tekstiili Sunflower. 6. Verhot Sunflower -tekstiiliin. T 57 T 58 T 59 T 63 T 64 T 66 T 67 T 68 T 69 `` Alkovit Iso pukeutumistila A 68 A 70 A 72

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2015

FIN. Matkailuvaunut 2015 FIN Matkailuvaunut 2015 Palvelut www.dethleffs.fi -sivustolla Katso lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme Internet-sivuiltamme. Sieltä löydät myös lisää ajoneuvojen kuvia ja 360-sisäkuvia. Tämän

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN Valmistettu Saksassa vuodesta 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN GLOBECAR LAATUA ALUSTA SAAKKA Asiakkaidemme yksilöllinen vapaus on meidän suurin kannustin. Asiakkaamme haluavat matkustaa spontaanisti

Lisätiedot

matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA

matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA Sisältö 2 Hobby-matkailuautot 2013 asuminen PReMiuM van Sivulta 10 alkaen PReMiuM DRive Sivulta 22 alkaen 48 asumisen tekniikka 49 talvileirintä 50 alusta

Lisätiedot

Puoli-integroidut 2009. Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL

Puoli-integroidut 2009. Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Puoli-integroidut 2009 Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Hymer Camp Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil S-Klasse Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova

Lisätiedot

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa 2015 Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa Aina askeleen edellä Sisältö Johdanto 07 Ainutlaatuinen matkailuauto 11 Turvallinen hankinta 12 Uutuudet 2015 14 Laatu 16 Muotoilu 18 Testattu huolellisesti

Lisätiedot

Harald Striewski omistaja

Harald Striewski omistaja d e l u x e e x c e l l e n t p r e s t i g e l a v i t a 2011 2 Arvoisat karavaanarit, jo yli 43 vuoden ajan olemme valmistaneet matkailuvaunuja Fockbekissa, Saksan pohjoisosassa. Jo alusta alkaen olemme

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

Vain meille ja länsinaapurille. Koeajossa. LMC I 735 Explorer SportLine, Fiat Ducato 2,3 150 MultiJet

Vain meille ja länsinaapurille. Koeajossa. LMC I 735 Explorer SportLine, Fiat Ducato 2,3 150 MultiJet LMC I 735 Explorer SportLine, Fiat Ducato 2,3 150 MultiJet Vain meille ja länsinaapurille Caravan-lehti sai koeajoon LMC:n vain Suomen ja Ruotsin markkinoille valmistaman integroidun I 735-mallin. Meillä

Lisätiedot

LIIKKUMISEN VAPAUTTA. RAKENNETTU SAKSASSA Vuodesta 1989 lähtien MATKAILUAUTOT

LIIKKUMISEN VAPAUTTA. RAKENNETTU SAKSASSA Vuodesta 1989 lähtien MATKAILUAUTOT LIIKKUMISEN VAPAUTTA RAKENNETTU SAKSASSA Vuodesta 1989 lähtien MATKAILUAUTOT 2015 Tervetuloa Pössl:ille Liikkumisen vapautta vuodesta 1989 lähtien Vuonna 1989 Euroopassa eletään vapausliikkeen aikaa. Myös

Lisätiedot

FIN 1/2012. Matkailuvaunut 2012 Hinnasto Teknilliset tiedot

FIN 1/2012. Matkailuvaunut 2012 Hinnasto Teknilliset tiedot FIN 1/2012 Matkailuvaunut 2012 Hinnasto Teknilliset tiedot 1 DETHLEFFS MYYNTIVALTIT Tämän kaiken löydät vain Dethleffs-matkailuvaunuista: Kokemus ja laatu Dethleffs-merkki yhdistetään automaattisesti kokemukseen,

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km NISSAN NV200 Johdanto Muotoilu Sisustus Muunneltavuus Tavaratila Suorituskyky NV200 Kylmäauto Turvallisuus Lisävarusteet ja mitat Viimeistely ja vaihtoehdot Tulosta Sulje 1 3 vuoden takuu ja valinnainen

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

Caravan-sesonki 2009. täydellinen. varustus. de luxe excellent prestige excelsior la vita

Caravan-sesonki 2009. täydellinen. varustus. de luxe excellent prestige excelsior la vita Caravan-sesonki 2009 de luxe excellent prestige excelsior la vita täydellinen varustus Vaunumatkailua à la Hobby Olemme rakentaneet asuntovaunuja Pohjois- Saksassa jo vuodesta 1967 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet...

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... 2015 FI Sisältö UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... VALIKOIDUT MATERIAALIT 6-7 Materiaalit // Verhot // Symbolit ARTIKKELIT 12, 20, 28 Kausipaikkalainen kahden maailman parhaat puolet Leirintäalueloma

Lisätiedot

Tervetuloa kevätnäyttelyyn

Tervetuloa kevätnäyttelyyn Caravan-suurmyymälä keskellä Suomea 32 sivua asiaa matkailuajoneuvon käyttäjälle. Lue ja tutustu! Tervetuloa kevätnäyttelyyn pe 20.3. klo 9-18, la 21.3. klo 10-1 ja su 22.3. klo 12-15 Karavaanarielämää

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

www.buster.fi Huoleton valinta

www.buster.fi Huoleton valinta www.buster.fi Huoleton valinta Sisältö Tervetuloa uuteen Buster mallivuoteen 2015! Tervetuloa vuosi 2015... 3 AHT... 4 Buster Cabin... 6 Buster Magnum M5... 10 Buster SuperMagnum... 14 Buster Magnum...

Lisätiedot

Loves to move Solifer 2011 1

Loves to move Solifer 2011 1 Loves to move Solifer 2011 1 Welcome to Solifer World Ainutlaatuinen suomalainen muotoilu. Solifer on pohjoismaiden eniten myyty vaunu kautta aikojen ja nykyisin Suomen ylivoimaisesti suurin matkailuvaunumerkki.

Lisätiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2015 Matkailuvaunut 2015 Hinnasto Teknilliset tiedot Turvallisuus mukana matkassa Turvallisuus mukana * O AL-KO ATC TURVALLISUUS VAKIONA Dethleffs-vaunut kuuluvat markkinoiden turvallisimpiin matkailuvaunuihin,

Lisätiedot

Caravan kauppaa keskellä Suomea jo 35 vuotta!

Caravan kauppaa keskellä Suomea jo 35 vuotta! Caravan kauppaa keskellä Suomea jo 35 vuotta! Tervetuloa Caravan suurmyymäläämme! Kädessäsi, arvoisa lukijamme, on Jyväs-Caravan Oy:n 35-vuotisjulkaisu. Tämä lehti sisältää välähdyksiä menneiltä vuosilta,

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NV200 EVALIA NV200 EVALIA NV200 EVALIA on suunniteltu perheen arkeen: mukaan mahtuvat niin lapset, koirat kuin polkupyörätkin. NV200 EVALIA on tilava, kestävä ja soveltuu erinomaisesti perheen erilaisiin

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008

BMW Motorrad. Mallistolehti 2008 BMW Motorrad Mallistolehti 2008 VUODEN MALLIEN TIEDOT JA HINNAT YLÖS JA ETEENPÄIN: MENESTYSTARINA JATKUU TARPEELLISTA TEKNIIKKAA VALINNAN VAPAUS VARUSTEITA SINULLE, JOKA ET TYYDY VÄHÄÄN BMW ROAD SHOW Tervetuloa

Lisätiedot

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! Yksinkertaisuus edistää levollisuutta UUSI DANSANI CURVO Kylpyhuone on asunnon yksityisin huone. Täällä saa

Lisätiedot