Matkustamisen uudet mahdollisuudet.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Matkustamisen uudet mahdollisuudet."

Transkriptio

1 2013 Matkustamisen uudet mahdollisuudet.

2

3 Merkkien selitykset Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Vuoteiden mitat Moottorivaihtoehdot Kaasupullokotelo Matkustajapaikat Massa ajokuntoisena Raikasvesi- ja harmaavesitankki Vuodepaikat Globecaria maahantuovat Suomessa valtuutetut Dethleffskauppiaat. Sisältö JULKAISIJA Pössl - Freizeit und Sport GmbH Dorfstraße 7 D Ainring Tel: / Fax: / info@poessl-mobile.de ESITTEEN TOTEUTUS brandort. Marketing Kommunikations GmbH

4 04

5 05 MATKAILUUN Laadukas matkakumppani. Liikkuva koti. Kaksin tai perheen kanssa, vaellusretkille tai hiekkarannalle, elämyksiä janoaville ja rauhallisista viikonlopuista nauttiville Globecarilla matkustat sujuvasti niin pidemmillä taipaleilla kuin ahtailla kaupunkikujilla. Asunto-osan mukava tunnelma ja runsaat tavaratilat tekevät matkastasi nautinnon - vain Globecarilla. LIIKKUMISEEN Ketterä ajoneuvo arkikäyttöön ja harrastuksiin. Tukikohta. Globecarilla ajat yhtä helposti kuin isolla henkilöautolla. Globecar mukautuu joustavasti arjen ja vapaa-ajan eri käyttötarkoituksiin, työmatkoille, vierailuille tai erilaisten harrastusten tukikohdaksi. Siis kaikkeen, mihin kulkisit henkilöautollakin, joten Globecar sopii erinomaisesti myös perheen 1. tai 2. autoksi. Jokaisessa Globecarissa on vähintään neljä, joissakin malleissa jopa kuusi matkustajapaikkaa. TAVARANKULJETUKSEEN Moneen käyttöön mukautuva. Tilaihme. Ei mikään kahden auton kompromissi. Globecarin takaosa on suunniteltu siten, että ajoneuvo muuntuu helposti retkeilyautosta tavarankuljetukseen sopivaksi. Painavammat ja tilaa vievät, pitkät tai helposti särkyvätkin tavarat - (melkein) kaikki mahtuvat mukaan ja läpilastausmahdollisuuden ansiosta jopa tikkaat. Kuljetusongelmia on toisilla - sinulla on Globecarisi.

6 06 9 SYYTÄ ihastua Globecariin. Viehätystä ei voi selittää. Mutta laadun kyllä. Ja kun nämä yhdistyvät ajoneuvossa, kun laatu viehättää - silloin kyseessä on Globecar. On olemassa lukuisia syitä sille miksi valita Globecar ja tässä haluamme esitellä niistä yhdeksän. Muualla esitteessämme löydät lisää Globecarin hyviä ominaisuuksia - hienon laadun, kauniin muotoilun ja pieniin yksityiskohtiin menevän täydellisyyden. Kattoluukun muotoillut kehykset viimeisteltyjä yksityiskohtia. Vuoteissa puusälepohja hyvä nukkumismukavuus. Helppo sisäänkäynti leveät sähkötoimiset askelmat. Ikkuna eristyslasia ja rullaverho vakiona. Täyttöaukot ajoneuvon ulkopuolella helppo täyttää. HEKI mukava kattoikkuna. Lämpimän ilman kierto miellyttävän lämmin takaosa vain Globecarissa Tukeva väliseinä matkatavarat pysyvät paikoillaan. Suuret vuoteet Tilaa rentoutua ja levätä.

7 07 HYTTYSVERHOT VAKIONA Globecarin uudet laskosverhot suojaavat hyönteisiltä. STOP HYÖNTEISILLE. Valoisasti kesällä. Ilta mukavassa seurassa - kunhan noita hyttysiä ei olisi noin mahdottomasti! Globecarissa nautit mukavasti kesästä ilman häiritseviä lentäviä hyönteisiä. Uusi laskostettava hyttysverkko vain oven eteen ja nauttimaan auringonlaskusta! YHDELLÄ KÄDENLIIKKEELLÄ. Helppo avata ja sulkea. Laskostettu hyttysverkko on integroitu Globecarin sivuoveen ja siirtyy haluttuun asentoon helposti. Ja mikä parasta - uusi hyttysverkko on Globecarissa jo vakiona.

8 08 GLOBESCOUT Maailmanmatkaaja GLOBESCOUT-SPORTIVE Urheilullisen näyttävä ROADSCOUT Mukava ja ketterä

9 09 GLOBECAR D-LINE Täydellinen matkailuelämys. Huoletta matkaan. Jos olet matkalla kaksin tai perheen kanssa - on Globecar D-Line osuva valinta ajoneuvoksi. Korkealaatuiset kalusteet, käytännölliset yksityiskohdat ja loppuun saakka mietityt tilaratkaisut mahdollistavat täydellisen lomaelämyksen. Jos arvostat toiminnallisuutta ja loppuun saakka testattua varustelua, D-Line tarjoaa kaiken mitä retkeilyautolta voi odottaa. Nouse kyytiin - ja anna Globecarin viedä! FAMILYSCOUT Matkalle perheen kanssa FAMILYSCOUT-L Liikkuva koti FORTSCOUT Ketterä joka paikan auto VÄRIT JA TEKNIIKKA Mukavan käytännöllistä.

10 10 Silver-tekstiili Vaihtoehtoinen pöytä (lisävaruste) Vaihtoehtoinen pöytä (lisävaruste) Istuinryhmä. Jatkettavan pöydän ympärillä istuu mukavasti. 3 Keittiö. Selkeä kokonaisuus, jossa on hyvin työskentelytilaa. Vuoteet. Tilava poikittainen parivuode ja hyvin suunnitellut säilytystilat.

11 Globescout 11 GLOBESCOUT Maailmanmatkaaja. Matkalla kuin kotona. Mukavasti liikkeellä Globescoutissa yhdistyvät ison henkilöauton edut ja matkailuauton mukavuudet. Puolidinetessä on matkustajapaikat kahdelle ja kääntämällä ohjaamon istuimet pöydän ympärille saat aikaan mukavan istuinryhmän neljälle. Tilavan poikittaisen parivuoteen alla on runsaasti säilytystilaa. Haluttaessa istuinryhmästä saadaan lisävarusteilla vuode aikuiselle tai kahdelle lapselle. Globescoutin alustavaihtoehtoina ovat Citröen Jumper tai Fiat Ducato. Tekniset tiedot: x x (P x L x K) x 11 kg Parivuode takana: x 1.400/ Citroën: 2,2l-110/130/150 hv; 3,0l-177 hv Fiat: 2,0l-115 hv; 2,3l-130/148 hv; 3,0l-177 hv kg Raikasvesi: 95 l Harmaavesi: 92 l Kohokohtia: Suuret säilytystilat Runsaasti tilaa isommille matkatavaroille ja nerokkaita lokeroita pientavaroille. Kantavuus 460 kg Jätä pakkaushuolet muille - Globecarissa painohuolet eivät heti yllätä. Selkeät asuintilat Asuinmukavuus ensisijassa - kuten kotonakin. Pesutila. Kaikki tarvittavat toiminnallisuudet.

12 12 Sportive-tekstiili Vaihtoehtoinen pöytä (lisävaruste) Vaihtoehtoinen pöytä (lisävaruste) Istuinryhmä. Tyylikäs kokonaisuus, jossa käyttöön mukautuva pöytä. 3 Keittiö. Optimoitu maistuvien matka-aterioiden valmistukseen. Vuoteet. Tilavaa parivuodetta ympäröivät kauniit kaapistot.

13 GLOBESCOUT-SPORTIVE 13 GLOBESCOUT-SPORTIVE Urheilullisen näyttävä. Vakuuttavaa muotoilua. Valkoinen ja hiilenharmaa muodostavat jännittävän kontrastin, urheilullinen pieniinkin yksityiskohtiin ulottuva muotoilu - Globecar Sportive kerää katseita. Mustaa mattapintaa sisältävistä tekstiileistä kauniisti muotoiltuun etupuskuriin Globecar Sportive näyttää kaikilta yksityiskohdiltaan dynaamiselta, urheilulliselta ja menevältä, ilman kompromisseja. Citröen Jumper tai Fiat Ducato -alustainen Globecar Sportive on parhaimmillaan spontaanien matkailijoiden, elämyksiä etsivien ja aktiivisten harrastajien nykyaikainen ajoneuvo - arkeen ja vapaa-aikaan. Tekniset tiedot: x x mm (P x L x K) x 11 kg Parivuode takana: x 1.400/ ( 1 SA) Citroën: 2,2l-130/150 hv; 3,0l-177 hv Fiat: 2,3l-130/148 hv; 3,0l-177 hv kg Raikasvesi: 95 l Harmaavesi: 92 l Kohokohtia: Pesutila. Optimaalinen tilankäyttö ja suuri ikkuna. Sporttinen ulkonäkö Dynaaminen ulkoa ja sisältä. Suuret säilytystilat Runsaasti tilaa isommille matkatavaroille ja nerokkaita lokeroita pientavaroille. Kantavuus 460 kg Pakkaa mukaa mitä haluat. Selkeät asuintilat Harmoninen tunnelma sisällä.

14 14 Silver-tekstiili Oven kahva. Laadukas yksityiskohta muiden joukossa. Säilytystila. Runsaasti turvallista tilaa matkatavaroille. 3 Keittiö. Aina helposti saatavilla säilytystasku sivuseinässä. Vuoteet. Kahdelle extraleveä makuupaikka.

15 ROADSCOUT 15 ROADSCOUT Mukava ja ketterä. Taidokasta tilankäyttöä. Sokkeloiset kujat tai ahtaat kadut? Roadscoutilla nekään eivät ole ongelma. Vain 5,41 m pitkällä, Citröen Jumper tai Fiat Ducato -alustaisella ajoneuvolla myös vanhoihin kaupunginosiin tutustuminen käy sujuvasti. Roadscout tarjoaa matkustusmukavuutta isompien, matkailuautojen tyyliin kuten istuinryhmään jatkettavan pöydän (lisävaruste), jota voi säilyttää taitettuna apukuljettajan istuimen takana. Tilava istuinryhmä muuttuu käden käänteessä mukavaksi vuoteeksi. Lisävarusteena saatavan nostokaton alle saa lisäksi parivuoteen tai leikkipaikan lapsille. Tekniset tiedot: x x (P x L x K) x 11 kg Parivuode takana: x 1.320/ lisävaruste Citroën: 2,2l-110/130/150 hv; 3,0l-177 hv Fiat: 2,0l-115 hv; 2,3l-130/148 hv; 3,0l-177 hv kg Raikasvesi: 95 l Harmaavesi: 92 l Kohokohtia: Pesutila. Kompakti mitoitukseltaan, tilava toiminnallisuudeltaan. Lyhyempi raideväli Ketterästi liikkuva kurveissa ja mutkaisillakin teillä Suuret säilytystilat Mukaan mahtuvat rakkaimmat tavarasi ja vielä paljon muuta. Kantavuus 535 kg Pakkaa mukaan mitä haluat - mitään ei tarvitse jättää matkasta. Selkeät asuintilat Oleskelu, nukkuminen, peseytyminen, ruoanlaitto - kaikille löytyy oma paikkansa.

16 16 Silver-tekstiili Istuinryhmä. Perinteisessä vastakkaisessa istuinryhmässä on reilusti tilaa neljälle. 3 Keittiö. Tilava työtaso ja toimivia yksityiskohtia. Vuoteet. Nostokatolla autoon saadaan lisää vuodepaikkoja.

17 FAMILYSCOUT 17 FAMILYSCOUT Matkalle perheen kanssa. Lastenhuone mukana. Lomalla perheen kanssa tai retki meren rantaan ystävien kesken - Citröen Jumper tai Fiat Ducato -alustaisessa Familyscoutissa on tilaa kaikille. Perusversiossakin on tilaa kuudelle matkustajalle. Takana olevan parivuoteen lisäksi istuinryhmästä saa vuoteen aikuiselle tai kahdelle lapselle. Lisäksi lisävarusteena saatavan nostokaton alle saa lisävuoteen tai mukavan lastenhuoneen. Myös tässä versiossa Familyscoutissa on vielä viisi matkustajapaikkaa. Tekniset tiedot: x x (P x L x K) x 11 kg Parivuode takana: x 1.450/1.350 Dinette: x 1.070/900 bis 6 3 Citroën: 2,2l-130/150 hv; 3,0l-177 hv Fiat: 2,3l-130/148 hv; 3,0l-177 hv kg Raikasvesi: 95 l Harmaavesi: 92 l Kohokohtia Pesutila. Optimoitua tilankäyttöä ajoneuvon keskellä sijaitsevassa peseytymistilassa. Vakiona 6 matkustajapaikkaa Ihanteellinen retkeilyauto perheille. Kantavuus 505 kg Mukavasti tavaratilaa. Tilava pesuhuone keskellä ajoneuvoa Jopa perheiden touhukkaisiin aamuihin. Selkeät asuintilat Tilava tunnelma, samalla käytännöllinen ja mukava.

18 18 Silver-tekstiili Tavaratila. Tästä voidaan uneksia monissa suuremmissakin matkailuautoissa. Tavaratila. Parivuoteen alla. 3 Keittiö. Monien makujen ja mahdollisuuksien keittiö. Vuoteet. Säädettävät lukuvalot.

19 FAMILYSCOUT-L 19 FAMILYSCOUT-L Liikkuva koti. Tilaa kaikelle. L-kirjain Familyscoutin edessä tarkoittaa tilavaa L-istuinryhmää, jonka äärelle ystävät mahtuvat mukavasti. Yhtähyvin L voisi olla merkkinä siitä luksuksesta, jonka ajoneuvon makuuhuone, istuinryhmä ja sisäänkäynti tarjoavat. Tarvittaessa istuinryhmästä saa lisävuoteen. Ja viimeistään keskellä ajoneuvoa sijaiteva peseytymistila ja käytännöllinen keittiö tekevät Familyscout L -autosta ihanteellisen matkakumppanin perheille. Familyscout L on saatavana Fiat Ducaton alustalla ja siinä on vakiona neljä matkustajapaikkaa. Tekniset tiedot: x x (P x L x K) x 11 kg Parivuode takana: x 1.450/ ( 2 lisävaruste) Citroën: 2,2l-130/150 hv; 3,0l-177 hv Fiat: 2,3l-130/148 hv; 3,0l-177 hv kg Raikasvesi: 95 l Harmaavesi: 92 l Kohokohtia: Pesutila. Tyylikkäät ja käytännölliset yläkaapit. Vakiona L-istuinryhmä Illanistujaisiin ystävien seurassa. Kantavuus 505 kg Mukavasti tavaratilaa. Tilava pesuhuone keskellä ajoneuvoa Jopa perheiden touhukkaisiin aamuihin. Selkeät asuintilat Tilava tunnelma, samalla käytännöllinen ja mukava.

20 20 Silver-tekstiili. Istuinryhmä. Jatkettavan pöydän äärellä on tilaa neljälle. 3 Keittiö. Harkittuja varusteita ruoanlaittajan iloksi. Vuoteet. Iso parivuode takana.

21 FORTSCOUT 21 FORTSCOUT Ketterä joka paikan auto. Ihanteellinen kahdelle, tilaa neljälle. Fortscoutin erinomaisen pohjaratkaisun ansiosta tässä autossa asut ja nukut hyvin. Oletko lähdössä spontaanisti päivämatkalle ystävien kanssa? Tai viikonloppumatkalle luonnon helmaan? Vai lomamatkalle kahdestaan? Fortscout on aina valmiina matkaan. Ketteryytensä ansiosta se sopii hyvin myös kaupunkien ahtaille kujille. Keittiössä on kaikki tarpeellinen kevyiden aterioiden valmistukseen. Fortscoutissa on neljä matkustajapaikkaa ja takana sijaitsevan parivuoteen lisäksi kääntyvästä kuljettajan istuimesta saa lisävuoteen. Tekniset tiedot: x 1.974/2.074 x (P x L x K) x 11 kg Parivuode takana: x 1.310/ Ford: 2,2l-125/140 hv kg Raikasvesi: 100 l Harmaavesi: 80 l Kohokohtia: Isot tavaratilat Runsaasti tilaa isommille matkatavaroille ja nerokkaita lokeroita pientavaroille. Kantavuus 970 kg Jätä pakkaushuolet muille - Globecarissa painohuolet eivät heti yllätä. Selkeät asuintilat Yhtä mukavaa kuin kotona. Pesutila. Kasetti-WC, pesuallas ja integroitu suihku.

22

23 23 VÄRIT JA TEKNIIKKA Mukavan käytännöllistä. Tekstiilit: Silver (vakio) Sportive (sportive) Cottage (lisävaihtoehto) Ulkovärit D-Line: FIAT/CITROËN polar-valkoinen FIAT tizian-punainen FIAT/CITROËN musta metalliväri FIAT/CITROËN jäänharmaa metalliväri FIAT/CITROËN blueline-sininen FIAT/CITROËN imperial-sininen FIAT avario paganini FIAT/CITROËN kullanvaalea metalliväri FIAT/CITROËN tummanpunainen metalliväri FIAT/CITROËN vedensininen metalliväri FIAT/CITROËN harmaa metalliväri FIAT/CITROËN alumiininharmaa metalliväri FORD ralli-punainen 01 Valoisa: Isot ikkunat ja kattoluukut tuovat luonnonvaloa sisälle. Illalla lukuisilla spottivaloilla aikaansaa miellyttävän tunnelmavalaistuksen. Sisäänkäynnissä turvanasi ovat itsestään syttyvät valot. 02 Eristetty: Katossa styroksi ja PE-eriste, lattiassa RTM-vaahtoeriste ja kestävä PVC-matto sekä sivuseinissä mm muotoiltava PE-eriste - eristysarvot kohdallaan. Osittainen Sandwich-rakenteinen pohjalevy ehkäisee kylmäsiltoja ja toimii äänieristeenä. 03 Keittiö: Käytännöllisesti ja tilaa säästäen sivuoven viereen toteutettu keittiö, kaksiliekkinen liesi, tiskiallas, työtason jatke ja isot vetolaatikot. 04 Peseytymistilat: Ajoneuvon keskellä tai sivulla - pesuhuoneessa Thetford-WC, pesuallas, suihku ja suihkuallas. Hyvät tilat ja lukuisia lokeroita pientavaroille. 05 Hyttysverkko-ovi: Laskostettu hyttysverkko on integroitu tilaa säästäen sivuoveen. Helppo käyttää ja asettuu kulloinkin toivottuun leveyteen. 06 Nostokatto: Kaksinkertainen lasikuituinen nostokatto on saatavana lisävarusteena kaikkiin Citröen Jumper tai Fiat Ducato -alustaisiin D-Lineautoihin. Nostokaton alle saat lisävuoteen tai leikkipaikan lapsille. Valaistus ja kattoluukku sisältyvät hintaan. FORD jään-valkoinen FORD polar-hopea-metalliväri FORD avalon-harmaa-metalliväri FORD pantterin-musta-metalliväri FORD keskiyön taivaan-harmaa-metalliväri FORD blazer-sininen FORD atlantin-sininen-metalliväri FORD keskiyön taivaan-sininen-metalliväri

24 Tule tutustumaan malleihimme lähimmän Globecar-kauppiaan luokse! brandort.de Globecar-kauppiaasi Oikeus muutoksiin pidätetään. Tämän esitteen kuvissa on osittain vaihtoehtotekstiilejä ja lisävarusteita, jotka on tilattava erikseen. Tiedot varusteista, tekniikasta ja hinnoista saat erillisestä hinnastosta. Painoteknillisistä syistä värit saattavat olla vääristyneitä. Kuvasto 8/2012.

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN Valmistettu Saksassa vuodesta 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN GLOBECAR LAATUA ALUSTA SAAKKA Asiakkaidemme yksilöllinen vapaus on meidän suurin kannustin. Asiakkaamme haluavat matkustaa spontaanisti

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE 2016 IN GERMANY SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä, että

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 HINNASTO 2015 RETKEILYAUTOT Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Nostokatto

Lisätiedot

Sunlight-matkailuautot 2014

Sunlight-matkailuautot 2014 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi

Lisätiedot

NEU. Matkailuautot 2015

NEU. Matkailuautot 2015 32 1 Sunlight 10-vuotisjuhlavuosi! NEU Matkailuautot 2015 2 3 Tervetuloa tutustumaan Sunlight-matkailuautoihin! Sisältö: Sisältö 3 Sunlight 10 vuotta 4 Puoli-integroidut 6 Puoli-integroidut nostovuoteella

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT

HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 HINNASTO RETKEILYAUTOT 2016 Globecar Highlights Vuosikymmenen parhaat ideat vakiona Globecar-retkeilyautossa 2 3 Hyttysverkko-ovi

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka

FIN. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka FIN Matkailuvaunut 2015 Kompakt-luokka Sisältö 4 5 Mallistot 6 13 c go 14 21 c trend 22 27 Tourist HD 28 29 Dethleffs Lisäarvoa 30 Dethleffs Huolto 31 Dethleffs - kestävää kehitystä Kompakt-luokka c go

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

www.tamlans.fi Transporter

www.tamlans.fi Transporter www.tamlans.fi Transporter Elämyksiä monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ajoelämys sinulle ja matkustajillesi. Tamlans-varusteltu, tyylikäs

Lisätiedot

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T A M P E R V A N Keep Rolling 2O2O SUNLIGHT S S U N L I G H T M A D E I N G E R M A N Y 2O2O Sunlightin matka alkoi 15 vuotta sitten. Olemme silti yhtä innoissamme kehittämässä ja keksimässä uutta, kuin

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2013

FIN. Matkailuautot 2013 FIN Matkailuautot 2013 Palvelut www.dethleffs.fi -sivustolla Katso lisätietoja tuotteista ja palveluista kotisivuiltamme. Voit tutustua tarkemmin ajoneuvoihin ja sisätiloihin mm. 360 -panoraamakuvien kautta.

Lisätiedot

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi Ajattele elämää Pieni suuri ambulanssi Neo design Profile Neo on työhönsä hiottu. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia paikoissa, joissa olet aina toivonut niiden olevan. Ergonominen työskentelytila

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS.

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. SIESTA 2016 MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. Aung San Suu Kyi, poliitikko Vapaata arjesta. Urheilullinen surf-matka kavereiden kanssa. Tai aurinkoinen kesäloma perheen kesken. Elämänmyönteinen

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen. Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.. MATKAAN! mielipuuhasi: löytöretkeily. Lähde vuorille, kun vuoret kutsuvat. Aaltojen vietäväksi. Irti kaikesta. Mene minne ikinä haluat. Ole liikkeellä. Tien päällä.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

Trend Puoli-integroidut Alkovit

Trend Puoli-integroidut Alkovit Trend Puoli-integroidut Alkovit Täydellinen startti Trend-mallisto takaa täydellisen startin korkealaatuiseen Dethleffs-matkailuautojen maailmaan. Lisävarusteena saatavan nostovuoteen ansiosta käytettävissä

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT FIN

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT FIN MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT 2016 FIN FREEDOM IS MY LIFE. Aline Bock Olen kasvanut karavaanariperheessä. Pakataan tavarat ja lähdetään, se on minun elämääni. ammattilaissurffaaja & lumilautailija

Lisätiedot

Cruiser. Cruiser. Comfort. Comfort VAKIOVARUSTEET ALUSTA / OHJAAMO KEITTIÖ. 8 CRUISER COMFORT -pohjaratkaisua. Jopa 5 makuupaikkaa

Cruiser. Cruiser. Comfort. Comfort VAKIOVARUSTEET ALUSTA / OHJAAMO KEITTIÖ. 8 CRUISER COMFORT -pohjaratkaisua. Jopa 5 makuupaikkaa 8 CRUISER COMFORT pohjaratkaisua VAKIOVARUSTEET ALUSTA / OHJAAMO KEITTIÖ ABS 3liekkinen liesi sähköisellä sytytyksellä, lasikansi (ei T 6) 3liekkinen liesi sähköisellä sytytyksellä, integroitu allas ja

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka

FIN. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka FIN Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka c go Menoksi! Sivu 6 Raikas, selkeä ja superhelppo hauskaan ja menevään vaunumatkailuun myös pienemmille vetoautoille! 415 QL 430 QS 475 EL 495 FR 495 QSK 515 DL

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Globebus Active Puoli-integroidut Integroidut

Globebus Active Puoli-integroidut Integroidut Globebus Active Puoli-integroidut Integroidut Pieni koko, hyvät varusteet Globebus-mallit ovat matkailuautoiksi todella kompaktin kokoisia ja näppäriä käsitellä - sisätilojen mukavuudesta ja toimivuudesta

Lisätiedot

KID HELPPOA LIIKKUMISTA

KID HELPPOA LIIKKUMISTA KID 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2017 PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2 3 Brevio 1. puoli-integroitu suurella takaluukulla ja ylävuoteella Paljon tilaa urheilulle, vapaa-ajalle ja hauskanpidolle Suuri takaluukku on ideaalinen kaikille,

Lisätiedot

Beduin. Kansainvälinen klassikko. Yhteenveto. Lisäarvoa Beduin-vaunussa

Beduin. Kansainvälinen klassikko. Yhteenveto. Lisäarvoa Beduin-vaunussa Beduin Kansainvälinen klassikko Beduin tunnetaan korkealuokkaisesta, yksityiskohtiin menevästä varustelustaan, tyylikkäästä muotoilusta ja asunto-osan mukavuuksista. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Umschlag Seite 1 FIN. Matkailuautot 2012

Umschlag Seite 1 FIN. Matkailuautot 2012 Umschlag Seite 1 FIN Matkailuautot 2012 Sisältö 4 5 80 vuotta perheesi ystävä 6 7 Laadunvalvonta 8 9 Palvelumme Sinulle 10 15 Mallistot 16 17 Kompakt-luokka 18 27 GLOBEBUS T & I 28 35 GLOBE S T & A 36

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO NEVIRA PRO 2015 HINNASTO Hinnasto 01.12.2014 Kaikki hinnat sis 24% alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. NEVIRA PRO JATKO-OHJAAMO MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter /

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

SUOMI HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET CAMPER VANS 2018.

SUOMI HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET CAMPER VANS 2018. SUOMI HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET CAMPER VANS 208. CLIFF 50 CLIFF 600 CLIFF 60 CLIFF 60 6.0, 7.770, 8.320, 9.990, 5 / 205 / 265 cm 599 / 205 / 265 cm 599 / 205 / 265 cm 636 / 205 / 265 cm 2,0 l MJet

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2015 Matkailuvaunut 2015 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Nauti lomastasi me huolehdimme lopusta! Kun ostat vaunusi valtuutetulta Dethleffs-maahantuojalta, saat parasta mahdollista palvelua

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Katsaus Premium Van. Uutuudet vm 2013 CITY VAN. Nyt Renaultin alustalla. Yläluokan tunnelmaa VAN -segmentissa. Parempi vaihtoehto myös retkeilyautolle

Katsaus Premium Van. Uutuudet vm 2013 CITY VAN. Nyt Renaultin alustalla. Yläluokan tunnelmaa VAN -segmentissa. Parempi vaihtoehto myös retkeilyautolle Katsaus Premium Van CITY VAN Nyt Renaultin alustalla Yläluokan tunnelmaa VAN -segmentissa Parempi vaihtoehto myös retkeilyautolle Makkinoiden kompaktein VAN Todella tyylikäs sisusta 1 Katsaus Premium Drive

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 Hinnasto 28.06.2013 Jatko-Ohjaamo Nevira Lux MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter / Fiat Ducato Nevira Lux vm. 2013 Jatko-ohjaamo VARUSTELU av. 3665 / 4325 mm, korkea

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION NEXXO TIME SUMMER Jos haluat enemmän, nyt on juuri oikea aika toteuttaa unelmasi! Aiemmin ei ole ollut tällaista tilaisuutta saada vielä enemmän mukavuutta ja varusteita

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive.

MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive. MATKAILUAUTOT 2015 Matkusta viisaasti, all inclusive. SEIKKAILUIHIN EI TARVITA KOKEAKSEMME INNOSTUKSEN HUUMAAVIA TUNTEITA KAUKOKAIPUUN POLTTAESSA Ken erityistä etsii, etsii sitä tuntemattomasta. Ei matkaesitteistä,

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä Rullakaihtimet Persoonallista tyylikkyyttä Moderni klassikko, jolla on oma paikkansa Rullakaihdin on klassikko, joka ei ole koskaan poissa muodista. Se ei myöskään ole niin monimutkainen tuote. Rullakaihdin

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Vakaat ja tyylikkäät ratkaisut Crawford Superior 42+ Vaativalle ostajalle Crawford Superior+

Lisätiedot

Poolhouse Piccolo Uno

Poolhouse Piccolo Uno POOLHOUSE MALLISTO - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA Uusi Poolhouse mallisto vastaa ihmisten erilaisiin tarpeisiin pelkistetyllä ja toimivalla designilla joka erottuu joukosta tyylikkäästi edukseen. Mallistosta

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Esprit Puoli-integroidut Integroidut

Esprit Puoli-integroidut Integroidut Esprit Puoli-integroidut Integroidut Mukavaa matkustamista vuoden ympäri Kaksoispohjansa ansiosta Esprit-mallisto on oikea talviekspertti. Talvenkestävyyden lisäksi Esprit-mallisto tunnetaan myös tyylikkäästä

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto.

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto. Jos et pysty lukem aan tätä viestiä, klikkaa tästä Hei, Uudet Lapetek-hanat ovat nyt saatavissa. Valikoiman lähtökohtana on ollut suunnitella tyylikäs ja ajaton hanamallisto, joka sopii yhteen suosituimpien

Lisätiedot

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2)

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % INVA TAKSI Fiat Ducato (AV.3450/H2) VAKIO JA LISÄVARUSTEET VAKIOVARUSTEET 1+8/INVA Rahastusvalo ohjaamon kattoon

Lisätiedot

Kaikelle ja jokaiselle on paikkansa.

Kaikelle ja jokaiselle on paikkansa. VAKIOVARUSTEET KAIKKI MUKANA. Fiat 2,3 l Mjet 96 kw (130 hv) Euro 6 Painonkorotus 3,5 t, Fiat light-alusta Fiat Tiziano -punainen ulkoväri Auton värinen etupuskuri 16" alumiinivanteet 120 l polttoainesäiliö

Lisätiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2016 Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Dethleffs: Etuja sinulle symbolien merkitykset Dethleffs-vaunusta löydät nerokkaita rakaisuja ja vakiovarusteita, jotka lisäävät

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

LMConnect-APP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTO-OSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA

LMConnect-APP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTO-OSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA LMConnectAPP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTOOSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA Tästä lähtien voit ohjata LMCmatkailuajoneuvosi asuntoosan teknisiä toimintoja helposti etänä riippumatta omasta

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

Tässä Nyt. Nauti. Sunlight Factory Teamin jäsenten Lena Stoffelin ja Aline Bockin haastattelu s. 10. LENA STOFFEL Lupaavasta alppihiihtäjästä

Tässä Nyt. Nauti. Sunlight Factory Teamin jäsenten Lena Stoffelin ja Aline Bockin haastattelu s. 10. LENA STOFFEL Lupaavasta alppihiihtäjästä Camper Van 2018. Sunlight Factory Teamin jäsenten Lena Stoffelin ja Aline Bockin haastattelu s. 10 LENA STOFFEL Lupaavasta alppihiihtäjästä huippulumilautailijaksi ja lopulta vapaalaskun ammattilaiseksi

Lisätiedot