FIN. Matkailuvaunut Kompakt-luokka

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FIN. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka"

Transkriptio

1 FIN Matkailuvaunut 2015 Kompakt-luokka

2 Sisältö 4 5 Mallistot 6 13 c go c trend Tourist HD Dethleffs Lisäarvoa 30 Dethleffs Huolto 31 Dethleffs - kestävää kehitystä Kompakt-luokka c go c trend Tourist HD Helppoa ja mutkatonta! Nauti vaunumatkailun mukavuudesta ensikokemuksesta alkaen - Dethleffsin Kompakt-luokan matkailuvaunulla! Keveämpää vaunua on helppo siirrellä ja vetoautona toimii normaalikokoinen henkilöauto. Edullisemman hinnan ansiosta Kompakt-luokan vaunun omistajalla on vastaavasti suurempi lomakassa!

3

4 Mallistot Kompakt-luokka

5 c go Raikas, selkeä ja superhelppo hauskaan ja menevään vaunumatkailuun myös pienemmille vetoautoille! 475 EL mukava, korkeammalle asennettujen erillisvuoteiden alla reilusti säilytystilaa 475 FR U-istuinryhmästä helposti lisävuode 415 QL kompakti ja käytännöllisesti varustettu 495 QSK kerrosvuodemalli lasten kanssa matkaaville c trend Käytännöllisesti varusteltu erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava linjakas vaunu. 455 QL kompakti ja hyvin varusteltu 475 FR tilava kahdelle, parivuode ja U-istuinryhmä 4 5 Mallistot Kompakt-luokka Tourist HD Tyylillään ihastuttava maailmanmatkaaja käytännöllisellä nostokatolla. 400 DB kompakti ja käytännöllinen - pituus vain 613 cm 460 DB pieni ulkoa - tilava sisältä 460 V mukavat erillisvuoteet ja paljon säilytystilaa 505 FSK kerrosvuodemalli 515 ER paljon säilytystilaa korkeammalle asennettujen erillisvuoteiden alla 565 FMK tilava perhevaunu

6 c go Menoksi! Come on let s go! Pieni, kevyt ja kompakti - juuri sitä, mitä menevältä matkailuvaunulta halutaan. Kokonsa puolesta helppo vedettävä ja huoleton matkakumppani. c go Lisäetuja + Korkealaatuinen tekniikka ja osat + Viisi pirteää tekstiilivaihtoehtoa ja tyynyt + Helposti hoidettavat pinnat + Vakiona heilahduksenvaimennin

7 6 7 c go Kompakt-luokka

8 c go Menoksi! Neljästä pohjaratkaisusta löytyy sopiva monenlaiseen matkailuun. Käytännöllisyyttä lisäävät hyvät säilytystilat, hyllyt ja helposti puhdistettavat pinnat. Kestävä lasikuitukatto suojaa säällä kuin säällä. Raikas sisustus ja tunnelmallinen valaistus piristävät myös kaatosateella! 475 FR / Viola Lepo ja virkistäytyminen liikkelläolon jälkeen mukavalla patjalla ja puusälepohjalla varustetussa parivuoteessa on ansaittua. Pesuhuone heti vuoteen äärellä. Vinkki: Keveän Kompakt-luokan vaunun vetoautoksi sopii normaali henkilöauto. Unohda teltat ja lähde matkaan mukavasti matkailuvaunulla!

9 8 9 c go Kompakt-luokka 475 FR / Viola Tämä c go on täydellinen kahden hengen vaunu. Aamulla patikoimaan tai kaupunkikävelylle, illanviettoa ison pöytäryhmän äärellä ystävien kera. Jotain illallista? Bistrokeittiössä loihdit nopeasti ja edullisesti purtavaa oman jääkaapin tuoreista aineksista.

10 c go Kaikki tarvittava mukana! Viikonloppuretki tai loma järven rannalla? c go-vaunussa on valmiina kaikki mitä lomalla tarvitaan. Ja vielä edulliseen hintaan! Korkealaatuiset merkkilaitteet, keittiössä 3-liekkinen liesi, mukavat vuoteet ja erillinen pesuhuone. Kotoinen tunnelma missä ikinä pysähdytkin. Näin leiriytyminen on mukavaa! 495 QSK Keittiössä on hyvin säilytystilaa ja hiljaisesti sulkeutuvat vetolaatikot. 495 QSK Kumivene tai polkupyörä matkassa? Ylös käännettynä alemman kerrosvuoteen kohdalla kulkevat kookkaammatkin harrastusvälineet. Pakkaaminen sujuu ison tavaratilaluukun ansiosta helposti.

11 10 11 c go Kompakt-luokka 495 QSK / Forli Tilaa niin isoille kuin pienemmillekin matkaajille: mukava istuinryhmä, parivuode aikuisille ja oma erillinen soppi kerrosvuoteella lapsille.

12 Tekstiilit Raikkaa värit, iloiset matkaajat! Pirteät värit, pyöreät muodot c go-vaunun sisustus saa hyvälle tuulelle. Voit valita liikkuvaan kotiisi sinulle sopivan tekstiilivaihtoehdon viidesta eri värimaailmasta. Tekstiiliin sopivat, hauskat irtotyynyt ovat saatavana lisävarusteena. Irtotyynyt on loman jälkeen helppo pestä vetoketjukiinnityksen ansiosta.

13 12 13 Forli: Turkooseja merensävyjä Viola: Pinkkiä ja violettia Tonga: Lämpimiä punaisen sävyjä c go Kompakt-luokka Lotus: Rauhallista vihreää Marlos: Muodikkaita harmaan sävyjä

14 c trend Trendikkästi matkalla! Jo nimikin edellyttää ajanmukaisuutta: viisi tyylikästä tekstiilivaihtoehtoa, kalusteissa puu- ja nahkasomisteita, viisi suosittua pohjaratkaisua ja turvallisuus vakiona. c trend Lisäetuja + Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta riippuen) + Tasaisesti lämpöä tuottava ilmakeskuslämmitys ja sähköinen lattialämmitys + Taidokkaasti ommellut istuinpehmusteet extrasuurilla tyynyillä

15 14 15 c trend Kompakt-luokka

16 c trend Rentoudu Trendissä! Isot istuinpehmusteet ja trendikkäät tekstiiliyhdistelmät luovat oikeaa Loungetunnelmaa. Tyylikkyys ja hyvä varustelu kulkevat käsi kädessä. Korkea jääkaappi on tilaasäästävää mallia. Vakiovarusteisiin kuuluvan Hekikattoikkunan ansiosta sisätiloihin tulvii paljon luonnonvaloa. 515 ER/Mateo Päivällä matkalla, illalla mukavalla patjalla ja puusälepohjalla varustetussa vuoteessa rentoutuen. Jäätelöä tai kylmää virvoketta - täällä on tilaa, tilaa, tilaa! Korkea 142 l jääkaappi 15 l pakastinlokerolla on 505 FSK-mallia lukuunottamatta c trend-vaunuissa vakiona.

17 16 17 c trend Kompakt-luokka 515 ER / Mateo Lomahuoneisto mukavaan oleiluun!

18 c trend Vaihtoehtoja? Tottahan toki! Myös Trendissä suosituimmat pohjaratkaisut: tilavista perhe- ja lastenhuonemalleista avaraan erillisvuodemalliin. 505 FSK / Ferro Vihdoinkin lomalla! Hyvän kirjan kera omassa rauhassa rentoutuen. Täydellinen matkakumppani. Turvallisuus vakiona - ALKO-alusta ja AKSheilahduksenvaimennin. 505 FSK Pienet matkaajat uneksivat päivän elämyksistä kerrosvuoteissa verhojen takana. Valmis paketti! Kompaktista koosta huolimatta c trend-vaunuissa on kaikki tarpeellinen jo vakiovarusteena. Miellyttävän tasaisesta lämmöstä huolehtivat tehokas ilmakeskuslämmitys ja sähköinen lattialämmitys. Ja Truma Thermen ansiosta lämmintä vettä on aina heti saatavilla.

19 18 19 c trend Kompakt-luokka 505 FSK / Ferro Loma on perheen yhteistä aikaa! Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja tarinoida porukalla.

20 Tekstiilit c trend c trend-vaunussa asut somasti! Viisi tyylikästä tekstiilivaihtoehtoa, taidokkaasti ommellut pehmusteet, mielenkiintoiset materiaaliyhdistelmät ja kaksisävyiset kalusteet. Hyvät näkymät ulos ja isot, mukavat tyynyt kutsuvat rentoutumaan. Astu vaunuun ja rentoudu!

21 20 21 Pablo: Rauhoittavia luonnonsävyjä Ferro: Tyylikästä harmaata Diego: Lämmintä kahvinsävyä pirteällä aprikoosilla c trend Kompakt-luokka Mateo: Vihreää ja harmaata Vico: Pirteää sinistä ja harmaata

22 Tourist HD Helppo vedettävä! Aerodynaaminen tilaihme nostokatolla, harkituilla yksityiskohdilla ja kauniissa pastelliväreissä. Tourist-vaunuun ihastuu heti ensisilmäyksellä! Tourist HD Lisäetuja + Aerodynaaminen muotoilu + Kaareva kattolinja + Kolme ulkoväri vaihtoehtoa + Erinomainen vedettävyys kompaktin koon ja matalalla sijaitsevan painopisteen ansiosta + Leveys vain 210 cm + Sisäänkäynti matalalla + Iso kaareva etuikkuna + Lisätilaa keveän alurakenteisen nostokaton alla.

23 22 23 Tourist HD Kompakt-luokka

24 TOURIST HD Kepeää matkustamista Taloudellisesti matkaan Tourist-vaunulla! Kaareva katto ei vain näytä hyvältä vaan sen ansiosta vaunun aerodynaamiset ominaisuudet ja vedettävyys, myös vähäisempi polttoaineen kulutus, ovat mahdollisia. 460 V / Toffee Vaunuun on lisävarusteena saatavana 3-liekkinen liesi (vakiona 2-liekkinen) Nostokaton ansiosta pienessä vaunussa on avaruutta ja päätilaa pidemmällekin matkaajalle. Tourist-vaunu kääntää katseet puoleensa ulkoisilla ominaisuuksillaan missä ikinä liikutkin. Panorama-kattoikkuna (lisävaruste) Valoisa ja näyttävä! Lisävarusteena saatavasta Panorama-kattoikkunasta tulvii valoa sisään. Edullinen on myös monia mukavia lisävarusteita sisältävä Tourist-paketti.

25 24 25 Tourist HD Kompakt-luokka 460 V / Toffee Lämpimät puusävyt ja Toffee-tekstiili

26 Kuin tähtitaivaan alla! Terassitunnelmaa ison etuikkunan äärellä. Kodikas pesuhuone puukalustein

27 26 27 Tekstiilit ja ulkovärit Lomalla puitteiden tulee houkutella rentoutumaan! Kahvin, toffeen ja hiekan sävyt aikaansaavat lämpimän tunnelman vaunun sisälle. Ja iso panorama-ikkuna vaunun etuosassa avartaa näkymiä lomapäivään. Ulkoisesti Tourist-vaunu ei loista vain tyylikkäällä muotoilullaan vaan myös suosituissa pastellisävyissä kuten maitokahvi ja vedensininen. No, joko lähdetään hiekkarannalle? Kalusteiden puusävy: Omenapuu Tourist HD Kompakt-luokka Valkoinen Vedensininen Maitokahvi Tekstiili: Toffee

28 Käytännöllinen: Pistorasia istuinryhmässä Nerokkaita säilytystiloja - myös verhoissa Trendikäs: Vintagea ja venemäinen lattia Helposti puhdistettavat pinnat 12V-sähkö (c go ja Tourist vakiona vain vetoauton akusta) Kaasuliesi sähköisellä sytytyksellä Uusin Truma-lämmitys (c trend ja Touristmalleissa ilmakeskulämmitys vakiona) Mukavat vuoteet: Tasokkaat patjat ja puusälepohja Suunnattavat spottivalot Vaatekoukut ja hyllyjä sisääntultaessa (pohjaratkaisusta riippuen) Heki-kattoikkuna ja LED-valot (lisävaruste c go ja Tourist-malleissa) Hyttysverkko-ovi (lisävaruste c go ja Tourist-malleissa)

29 Dethleffs Lisäarvoa Etuja Dethleffs-vaunussa toteutuu yli 80 vuoden innostuksemme vaunumatkailuun. Kehitämme tuotteitamme ahkerasti tuoden uusia asumisideoita liikkuviin lomakoteihin - nukkumismukavuudesta keittiön varusteluun. Mukavaa matkaa! Edut merkattu mallistoittain: c go c trend Tourist HD Lisäarvoa Kompakt-luokka Käytännölliset, isot säilytystilat Kompaktit mitat sopivat jännittävillekin retkille Kestävä lasikuitukatto Turvallisuudestasi huolehtii AKS-heilahduksenvaimennin (lisävaruste Tourist-malleissa) Kevyet vaunumallit pienemmillekin vetoautoille Käytännöllinen: säilytystilaa tukevapohjaisessa kaasupullokotelossa Laadukkaat eurooppalaiset merkkirenkaat AL-KO, tunnettu merkkialusta

30 Helppoja vaunuja myös ensikäyttäjille! Dethleffsin Kompakt-luokan vaunut ovat helppoja vedettäviä ja vetoautoksi sopii normaalikokoinen henkilöauto. Omaan käyttöösi sopivaa vaihtoehtoa voit selvittää myös kotisivuillamme olevan työkalun avulla: kerro montako vuodepaikkaa toivot ja mikä tarjolla olevista vuodevaihtoehdoista on mieluisin. Helppoja vedettäviä Turvallisesti matkalle Dethleffsin kattava verkosto, yli 350 toimipistettä ympäri Eurooppaa, ovat turvanasi matkalla. Apu on aina lähellä. Sattuisitpa tarvitsemaan nopeasti jotakin varaosaa, meillä on varastossa jatkuvasti osaa, jotka voimme toimittaa tarvittaessa nopeastikin toimipisteisiimme.

31 Luonto on ystävämme On selvää, että haluamme osallistua ympäristön suojeluun - onhan liikkuminen luonnossa tärkeä osa vaunumatkailua! Vuodesta 2005 riippumaton Ympäristöinstituutti sertifioi toimenpiteitämme tuotannossa syntyvien ylijäämämateriaalien käsittelyn ja mm. tehtaan lämmityksen suhteen. Säästämme energiaa ja lämmitysöljyä vuositasolla noin litraa Huolto / Kestävää kehitystä Kompakt-luokka

32 Tutustu myös muihin Dethleffs-vaunuihin! Kiitos mielenkiinnosta Dethleffsmatkailuvaunuja kohtaan. Löydät runsaasti lisävaihtoehtoja Matkailuvaunut pääesitteestämme, jonka voit tilata Internetsivuiltamme tai noutaa lähimmältä Dethleffsmaahantuojalta. Oikeus muutoksiin pidätetään Tämän esitteen kuvissa on osittain vaihtoehtotekstiilejä ja lisävarusteita. Painoteknillisistä syistä värit saattavat olla vääristyneitä. Vaunujen vakio- ja lisävarusteet on kerrottu erillisessä Hinnastossa. FIN Dethleffs Suomi Nukkeruusunkuja 3 C 52 FIN Helsinki info@dethleffs.fi E / VVA /

FIN. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka

FIN. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka FIN Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka c go Menoksi! Sivu 6 Raikas, selkeä ja superhelppo hauskaan ja menevään vaunumatkailuun myös pienemmille vetoautoille! 415 QL 430 QS 475 EL 495 FR 495 QSK 515 DL

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2017 Kompakt-luokka

FIN. Matkailuvaunut 2017 Kompakt-luokka FIN Matkailuvaunut 2017 Kompakt-luokka Lomalle helposti ja edullisesti: Lähde lomalle tyylikkään kompaktisti ja helposti c go ja c trend-vaunujen matkassa. Ne ovat ideaali valinta aktiiviselle lomailijalle

Lisätiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2015 Matkailuvaunut 2015 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Nauti lomastasi me huolehdimme lopusta! Kun ostat vaunusi valtuutetulta Dethleffs-maahantuojalta, saat parasta mahdollista palvelua

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2016 Matkailuvaunut 2016 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Dethleffs: Etuja sinulle symbolien merkitykset Dethleffs-vaunusta löydät nerokkaita rakaisuja ja vakiovarusteita, jotka lisäävät

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka FIN

Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka FIN FIN Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka 2 Tervetuloa Dethleffsin matkaan! Kuinka ihanaa onkaan lähteä matkaan! Nähdä uusia paikkoja, saada uusia ystäviä ja viettää aikaa perheen kanssa. Yksinkertaisesti

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

NEU. Matkailuautot 2015

NEU. Matkailuautot 2015 32 1 Sunlight 10-vuotisjuhlavuosi! NEU Matkailuautot 2015 2 3 Tervetuloa tutustumaan Sunlight-matkailuautoihin! Sisältö: Sisältö 3 Sunlight 10 vuotta 4 Puoli-integroidut 6 Puoli-integroidut nostovuoteella

Lisätiedot

Sunlight-matkailuautot 2014

Sunlight-matkailuautot 2014 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE 2016 IN GERMANY SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä, että

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2015

FIN. Matkailuvaunut 2015 FIN Matkailuvaunut 2015 Palvelut www.dethleffs.fi -sivustolla Katso lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme Internet-sivuiltamme. Sieltä löydät myös lisää ajoneuvojen kuvia ja 360-sisäkuvia. Tämän

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

1 / Matkailuvaunut 2017 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / Matkailuvaunut 2017 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2017 Matkailuvaunut 2017 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Dethleffs: Etuja sinulle symbolien merkitykset Dethleffs-vaunusta löydät nerokkaita rakaisuja ja vakiovarusteita, jotka lisäävät

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Hehkulamppu (himmennettävä) 11 W (75 W) E27 Lämpimän valkoinen Himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät LED-valot tuovat LEDvalaistuksen uudelle tasolle.

Lisätiedot

FIN Matkailuvaunut 2016

FIN Matkailuvaunut 2016 FIN Matkailuvaunut 2016 Dethleffs: Etuja sinulle symbolien merkitykset Dethleffs-vaunusta löydät nerokkaita rakaisuja ja vakiovarusteita, jotka lisäävät turvallisuuttasi ja mukavuuttasi. Nämä symbolit

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2016. Matkailuvaunut 2016. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2016 Matkailuvaunut 2016 Hinnasto Teknilliset tiedot Dethleffs: Etuja sinulle symbolien merkitykset Dethleffs-vaunusta löydät nerokkaita rakaisuja ja vakiovarusteita, jotka lisäävät turvallisuuttasi

Lisätiedot

Camper. Aktiivilomailijan liikkuva koti. Yhteenveto. Camper kohokohtia

Camper. Aktiivilomailijan liikkuva koti. Yhteenveto. Camper kohokohtia Camper Aktiivilomailijan liikkuva koti Tämän kestosuosikin sisustus on nuorekas ja pirteä. Laajasta pohjaratkaisujen valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin kotoilusta nauttiville perheille kuin aktiivisille

Lisätiedot

Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot

Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2018 Matkailuvaunut 2018 Kompakt-luokka Hinnasto Teknilliset tiedot Sisältö 3 Sisältö 3 Dethleffs kohokohtia 4 7 c joy 8 13 c go 15 Vapaana-paketti 16 Yleistä Dethleffs kohokohtia Symbolien merkitykset

Lisätiedot

Matkustamisen uudet mahdollisuudet.

Matkustamisen uudet mahdollisuudet. 2013 Matkustamisen uudet mahdollisuudet. Merkkien selitykset Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Vuoteiden mitat Moottorivaihtoehdot Kaasupullokotelo Matkustajapaikat Massa ajokuntoisena Raikasvesi- ja harmaavesitankki

Lisätiedot

Beduin. Kansainvälinen klassikko. Yhteenveto. Lisäarvoa Beduin-vaunussa

Beduin. Kansainvälinen klassikko. Yhteenveto. Lisäarvoa Beduin-vaunussa Beduin Kansainvälinen klassikko Beduin tunnetaan korkealuokkaisesta, yksityiskohtiin menevästä varustelustaan, tyylikkäästä muotoilusta ja asunto-osan mukavuuksista. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2013

FIN. Matkailuautot 2013 FIN Matkailuautot 2013 Palvelut www.dethleffs.fi -sivustolla Katso lisätietoja tuotteista ja palveluista kotisivuiltamme. Voit tutustua tarkemmin ajoneuvoihin ja sisätiloihin mm. 360 -panoraamakuvien kautta.

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Hinnasto Teknilliset tiedot

1 / 2015. Matkailuvaunut 2015. Hinnasto Teknilliset tiedot 1 / 2015 Matkailuvaunut 2015 Hinnasto Teknilliset tiedot Turvallisuus mukana matkassa Turvallisuus mukana * O AL-KO ATC TURVALLISUUS VAKIONA Dethleffs-vaunut kuuluvat markkinoiden turvallisimpiin matkailuvaunuihin,

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

deli tekee kaupankäynnistä helppoa impulssihyllyköt

deli tekee kaupankäynnistä helppoa impulssihyllyköt deli tekee kaupankäynnistä helppoa impulssihyllyköt MUKANA MENOSSA! tosiasia Valmisaterioiden, salaattien, kolmioleipien ja muiden välipalojen kysyntä on kaupan nopeimmin kasvavia tuotekategorioita. Yhden

Lisätiedot

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä PHILIPS LED Kynttilälamppu 2,2 25 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä Tyylikäs ulkonäkö Tuttu muoto miellyttää silmää. Uusimman LED-tekniikan ansiosta lamput käyttävät 80 % vähemmän energiaa tavallisiin

Lisätiedot

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 4,3 40 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä

Tyylikäs ulkonäkö. PHILIPS LED Kynttilälamppu 4,3 40 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä PHILIPS LED Kynttilälamppu 4,3 40 W E14 Lämmin valkoinen Ei himmennettävä Tyylikäs ulkonäkö Tuttu muoto miellyttää silmää. Uusimman LED-tekniikan ansiosta lamput käyttävät 80 % vähemmän energiaa tavallisiin

Lisätiedot

Exclusiv. 5 tähden matkailuvaunu. Yhteenveto. Exclusiv kohokohtia

Exclusiv. 5 tähden matkailuvaunu. Yhteenveto. Exclusiv kohokohtia Exclusiv 5 tähden matkailuvaunu Exclusiv tekee vaikutuksen ikinuorella tyylikkyydellään. Tässä luksusluokan vaunussa puhuttelevat upeat materiaalit, kattavat vakiovarusteet, tunnelmallinen epäsuora valaistus

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

Sisältö ratkaisee. PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 4 W (35 W) GU10 Lämpimän valkoisesta erittäin lämpimään valkoiseen WarmGlow, himmennettävä

Sisältö ratkaisee. PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 4 W (35 W) GU10 Lämpimän valkoisesta erittäin lämpimään valkoiseen WarmGlow, himmennettävä PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 4 W (35 W) GU10 Lämpimän valkoisesta erittäin lämpimään valkoiseen WarmGlow, himmennettävä Sisältö ratkaisee Philipsin LED-lasispottilamppu on täydellinen korvike

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN Valmistettu Saksassa vuodesta 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN GLOBECAR LAATUA ALUSTA SAAKKA Asiakkaidemme yksilöllinen vapaus on meidän suurin kannustin. Asiakkaamme haluavat matkustaa spontaanisti

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 5 W (50 W) GU10 Lämpimän valkoinen WarmGlow, himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LEDvalaistuksen

Lisätiedot

Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä

Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä Lämmityskustannukset kuriin viihtyvyydestä tinkimättä Nykyaikainen kaukolämpö on maailman huipputasoa. Kaukolämpö on saanut kansainvälisesti mittavaa tunnustusta energiatehokkuutensa ansiosta. Kaukolämpöasiakkaalle

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

Keittiö. Mukavuus. Pesuhuone. Sisustus

Keittiö. Mukavuus. Pesuhuone. Sisustus BeduiN / beduin VIP Vakiovarusteet Alusta AL-KO Vario -alusta Sinkitty alusta, jossa pyörien muuttuvakulmainen jousto ja yksittäisripustus, peruutusautomatiikka Veivattava nokkapyörä Vahvistetut sinkityt

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

Yksi lamppu, kolme valoasetusta

Yksi lamppu, kolme valoasetusta PHILIPS LED Lamppu 14 7 3,5 W (100 W) E27 Lämmin / erittäin lämmin / todella lämmin Ei himmennettävä Yksi lamppu, kolme valoasetusta Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin

Lisätiedot

Vaaleaa unelmaa. Lopputyö kevät 2015 Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ARI 12 Maria Rantanen

Vaaleaa unelmaa. Lopputyö kevät 2015 Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ARI 12 Maria Rantanen Lopputyö kevät 2015 Kohde ja asiakas Tampereella, Kaukajärven rannalla 90-luvulla rakennetun omakotitalon rantasaunan takkahuone Tila on vähän yli 10m² Talvella minimikäytöllä, mutta saatetaan kuitenkin

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa Contura 300 Contura i7 Kodikkuutta kuutiossa 2 Contura 300 ja i7 tuovat vaihtelua elämääsi Kuulutko niihin, jotka eivät saa tarpeekseen kodikkuudesta? Sitten sinun kannattaa tutustua Contura 300 -takkaan

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Umschlag Seite 1 FIN. Matkailuautot 2012

Umschlag Seite 1 FIN. Matkailuautot 2012 Umschlag Seite 1 FIN Matkailuautot 2012 Sisältö 4 5 80 vuotta perheesi ystävä 6 7 Laadunvalvonta 8 9 Palvelumme Sinulle 10 15 Mallistot 16 17 Kompakt-luokka 18 27 GLOBEBUS T & I 28 35 GLOBE S T & A 36

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli Katsaus De Luxe Aloitusmalli 14 pohjaratkaisua -eri ikäisille, eri käyttötarkoituksiin Kokonaispainojen muutoksia malleissa 420 ja 440 Kohokohta: uudet paneeliverhot Uudet modernit verhoilukankaat 1 Katsaus

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Moomin Characters. Muumi. Leikkipaikkavälineet

Moomin Characters. Muumi. Leikkipaikkavälineet Moomin Characters Muumi Leikkipaikkavälineet Iki-ihanat Muumit seikkailevat Puuha Groupin leikkivälineissä. Leikkipaikkavälineet Muumi-leikkipaikkavälineet ihastuttavat niin lapsia kuin aikuisia ja houkuttelevat

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

FIN Hinnasto MATKAILUVAUNUT 2018

FIN Hinnasto MATKAILUVAUNUT 2018 FIN Hinnasto MATKAILUVAUNUT 2018 2 3 STYLE 4 5 STYLE PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla,

Lisätiedot

LMConnect-APP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTO-OSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA

LMConnect-APP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTO-OSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA LMConnectAPP, JOKA MAHDOLLISTAA MATKAILUAJONEUVOSI ASUNTOOSAN TEKNIIKAN OHJAUKSEN KAIKKIALTA Tästä lähtien voit ohjata LMCmatkailuajoneuvosi asuntoosan teknisiä toimintoja helposti etänä riippumatta omasta

Lisätiedot

Volkswagen Caddy Transporter Crafter

Volkswagen Caddy Transporter Crafter Volkswagen Caddy Transporter Crafter Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori,

Lisätiedot

Näe luonnon värit. Akutex FT värivalikoima

Näe luonnon värit. Akutex FT värivalikoima Näe luonnon värit Akutex FT värivalikoima Näe luonnon värit Akutex FT värivalikoima Uusia värejä hakiessamme olimme yhteydessä laajaan joukkoon eurooppalaisia arkkitehtejä sekä sisustusja tekstiilisuunnittelijoita.

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

OMAKOTITALOT HIRSITYÖT. Ra-Re-Si. Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-278 248, 0500-867 680

OMAKOTITALOT HIRSITYÖT. Ra-Re-Si. Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-278 248, 0500-867 680 OMAKOTITALOT HIRSITYÖT Ra-Re-Si Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-78 48, 0500-867 680 TUOHINIEMI 87,5 m 8,0 m Pienen perheen toimiva koti, jossa keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen

Lisätiedot

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² 232 000 Oksatie 14 90800, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA järkevästi suunniteltu omakotitalo, Pateniemen liikekeskuksen lähellä. Kokonaisuus on suunniteltu

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Matkailuvaunut 1/2011 Hinnasto Teknilliset tiedot

Matkailuvaunut 1/2011 Hinnasto Teknilliset tiedot Matkailuvaunut 1/2011 Hinnasto Teknilliset tiedot 1 Dethleffs Myyntivaltit Tämän kaiken löydät vain Dethleffs-vaunuista: Kokemus ja laatu Dethleffs-merkki yhdistetään automaattisesti kokemukseen, keksihän

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Cover lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille Cover-lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille - laajentaa parvekkeesi ja terassisi käyttömahdollisuuksia säästä riippumatta - suojaa melulta,

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot