MATKAILUAUTOT Matkusta viisaasti, all inclusive.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive."

Transkriptio

1 MATKAILUAUTOT 2015 Matkusta viisaasti, all inclusive.

2 SEIKKAILUIHIN EI TARVITA KOKEAKSEMME INNOSTUKSEN HUUMAAVIA TUNTEITA KAUKOKAIPUUN POLTTAESSA Ken erityistä etsii, etsii sitä tuntemattomasta. Ei matkaesitteistä, vaan maantiekartoista. Todellisia seikkailuja löydämme vain yhdellä tavoin kulkemalla omaa tietämme. Vapautta on ajaa sinne, missä hyvä sää meitä odottaa. Ehkä ilman tietoa, kuinka pitkälle on ajettava sen löytämiseksi. Ehkä se näkyy ikkunasta ulos katsomalla tai kaukana horisontissa. Sillä haluamme enemmän. Enemmän luontoa, enemmän alkuperäisyyttä, enemmän vapautta. Joka päivä uudet maisemat uusine löytöineen. Tänään vuorille, huomenna meren hyökyihin ja joka ilta omaan sänkyyn, joka kulkee aina matkassa mukana. Lopuksi jäljelle jää vain yksi kysymys: Minne suuntaamme seuraavaksi?

3

4 MAAILMANMATKAAJAT EIVÄT KAIPAA HOTELLIHUONETTA HE RAKASTAVAT MAATA JALKOJENSA ALLA LIIKETTÄ, VAPAUTTA, TILAA. Carado tarkoittaa vapautta liikkua - joka suhteessa. Se on seikkaulujen kokemista varten, ja on jo seikkailu itsessään. Matkusta parina tai perheenä, sinun ei tarvitse luopua mistään: ei rentouttavista yöunista, ei hyvin varustellusta vaatekaapin sisällöstä. Nerokkaasti suunniteltujen tilaratkaisujen ansiosta tilaa on runsaasti ja se on hyödynnettävissä monipuolisesti niin pesuhuoneessa, keittiössä kuin vieraskäytössä. Suurten ikkunoiden ansiosta voit ihailla jokaista auringonlaskua. Ja öisin LED-tunnelmavalaistus virittää kaiken oikeaan sävyyn: kaunis Calmar- Imperial-kalustesävy, tyylikäs lattiasävy Oak Select, sekä tietysti tilavat sisätilat, jossa kaikki on mahdollista. Siispä suorista jalkasi yläasentoon, laita ruokaa perheelle tai vietä spontaaninen peli-ilta yhdessä perheen kanssa.

5

6 MALLIVALIKOIMA 2015 SISÄLTÖ T 132 T 334 [ ] [ POIKITTAISVUODE TAKANA Suuren takatallin yläpuolelta löytyy mukavat vuoteet kahdelle ja lisähintaan saa myös istuinryhmästä muodostettua helposti kolmannen mukavan vuoteen. ] 598 T T 345 [ T 348 ] T 449 [ ] [ ] RANSKALAINEN PARIVUODE Kolme pohjaratkaisua pitkittäisillä parivuoteilla ja tyylikkäällä kuosilla. Erityisen suuri pesuhuone takana ja tilavat korkeat vaatekaapit kuuluvat molemmat varustukseen T 339 [ ] SAAREKEVUODE Raumbad-pesuhuoneellisessa tyylikkäässä makuuhuoneessa on väljästi tilaa liikkua. Matkustusnautintoa lisäävät lisähintaiset ylävuode sekä istuinryhmä, joiden avulla autoon saa jopa viisi vuodepaikkaa (malli T 449).

7 T 337 T 447 A 461 A [ ] ERILLISVUOTEET Runsaasti tilaa yö- ja päiväunille suuret erillisvuoteet ovat erinomaiset nukkua ja ne saa yhdistettyä vaikuttavan kokoiseksi parivuoteeksi T 448 ] A 361 [ ALKOVI Perheystävällinen tilaihme, kerrostai parivuoteella takana ja vuoteeksi muutettavalla istuinryhmällä. Lisäksi ohjaamon yläpuolella on valtava nostoalkovi lämminilmakierrolla. 728 VARUSTEET Korkeaa laatua ja nerokkaita yksityiskohtia näiden kuvien avulla voit muodostaa ensikuvan Carado matkailuautojen laajasta vakiovarustuksesta sekä erilaisista lisävarusteista ajoneuvon yksilöllisempää varustamista varten.

8 T-SARJA

9 OMAN TIEN KULKIJA Ken haluaa valloittaa maailmaa, voi herätä joka aamu eri paikassa. Silti omassa vuoteessa, omassa kodissa. Mitä parhaiten varusteltuna seuraavaan seikkailuun. Ei huonepalvelua, oppaita tai Lounge-tilaa. Sen sijaan auringonlaskuja omalla rannalla, illanviettoa leiritulen ääressä koko perheen voimin sekä tähtien laskemista. Sellaista on vapaus. Sellaista on todellinen elämä. Sellaista on Carado-tunne. Ja kaikki se mitä tarvitaan seikkailuun. Tyylikästä, laadukasta ja nerokasta. Ei mitään jonnin joutavaa, vaan kaikki oleellinen mitä parhaimman laatuisena.

10 POIKITTAINEN PARIVUODE CARADO CLEVER 01 Viehättävä ja tilava suuri istuinryhmä puolidinetellä, erityisen leveällä vastakkaisistuimella ja kääntyvillä kuljettajanistuimilla. Kuvassa verhoilukangas Casella. 02 Valtava säilytystila suurella ovella mallien T 132 ja T 334 poikittaisvuoteen alla sijaitsevaan takatalliin mahtuu vaivatta myös tilaa vaativia välineitä. T 334 T 132 T 132 [ ] 598 T 334 [ ] Kaikki mahtuu säilöön, kaiken saa helposti esille Caradon järjestelmäkeittiöissä on entistä enemmän säilytys- ja työtilaa. 04 Tilavat vuoteet mallin T 334 istuinryhmä muuttuu muutamalla käden liikkeellä 210 x 115/65 cm suureksi vuoteeksi. 05 Vuodepaikat jopa viidelle hengelle tässä malli T 334, jossa on kätevä ylävuode vuoteeksi muutettavan istuinryhmän yläpuolella. 06 Syvää unta ja runsaasti tilaa mukavan poikittaisvuoteen alta löytyy tilava talli. Ja mallin T 132 vuodekehikkoon on integroitu ylimääräinen vaatekaappi. 02

11

12 RANSKALAINEN PARIVUODE CARADO HARMONY T 135 T [ ] T 345 T [ ] T 348 T

13 04 01 Mukava ja kevyt T 135:n istuinryhmässä on paikat neljälle ja erityisen runsaasti tilaa liikkua myös jaloille. Kuvan istuiryhmän verhoilukankaana on Casella. 02 Tilava oleskelutila, viehättävä vuodenurkkaus ja korkea, tilava vaatekaappi mallissa T 135 sisustus ja asuintilaratkaisut yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. 03 Kaikki käden ulottuvilla avarassa keittiössä on suuri työtaso, integroitu jääkaappi, LED-valoin varustellut yläkaapistot ja erittäin paljon säilytystilaa. 04 Mukava ja monipuolinen Komfortbadpesuhuone takana kulmapesualtaalla ja suurella erillisellä suihkutilalla Riittävä sisäkorkeus ja kunnon jalkatila tekevät lepohetkistä nautittavia väliverho oleskelutiloihin sekä ikkunoiden pimennysverho antavat yksityisyyttä ja suojaavat ulkopuolisten katseilta.

14 06 Kuusi mukavaa istuinpaikkaa tai kaksi lisävuodepaikkaa lisähintainen vuoteeksi muutettava istuinryhmä leveällä vastakkaisistuimella, kuvassa malli T Lisähintaan yhteensä kuusi vuodepaikkaa suuren ylävuoteen ja vuoteeksi muutettavan istuinryhmän ansiosta voi mallissa T 348 yöpyä mukavasti jopa kuusi henkeä. 08 Järjestyksessä ilman ryppyjä mallin T 345 korkeaan vaatekaappiin henkareihin ripustettavat vaatekappaleet tulevat helposti esiin vedettävän vaatetangon avulla. 09 Entistä miellyttävämpi laittaa ruokaa, miellyttävämpi säilyttää keittiötarvikkeita T 348:n uudessa L-keittiössä on suurempi työtila ja tilavampi alakaappi.

15

16 SAAREKEVUODE CARADO ELEGANCE 01 T 339 [ ] T 449 T T 449 [ ]

17 05 01 Kaikki yhdellä vedolla suoraan saarekevuoteen alta löytyy paljon tilaa malleissa T 339 ja T 449. Tänne mahtuu kaikki, minkä haluat olevan tartuntaetäisyydellä ja vielä enemmänkin. 02 Järjestys olla pitää jalkineille ja muille pienille tavaroille on nyt oma kiinteä paikkansa mallien T 339 ja T 449 lattiakorokkeen kätevässä kaksoispohjassa. 03 Hyvin tilaa mallien T 339 ja T 449 saarekevuoteelle takana on helppo nousta joka suunnalta. 04 Runsaasti tilaa liikkua mallien T 339 ja T 449 takaosassa on ylellinen makuuhuone saarekevuoteella. Taittuvan sängynpäädyn voi päiväksi nostaa ylös vaikkapa rentouttavia lukuhetkiä varten. 05 Ylellistä mukavuutta oleskelutiloissa voi lisähintaan nauttia kodin veroisesta TV-viihteestä Käyttötarpeen mukaan mukava Raumbad-pesuhuone takana on erotettavissa kokonaan asuintiloista. Lisäksi myös suihku on erotettu pesuhuone-/wctiloista.

18 ERILLISVUOTEET CARADO COMFORT T 337 T [ ] T 447 T Paikat kuudelle vuorokauden ympäri T 447 suurella, lisähintaan vuoteeksi muutettavalla L-ryhmällä ja leveällä vastakkaisistuimella. Lisähintaisesta ylävuoteesta syntyy istuiryhmän yläpuolelle kaksi lisävuodepaikkaa. 02 Tilavaa ja kätevää mallin T 447 makuuhuoneessa on porrastaso vuoteiden välissä sekä vuoteiden liitospala ylävartaloiden kohdalle. 743 T 448 T [ ] 03 Viihtyisän tilavaa mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteet takana saa muutettua lisähintaan yhtenäisiksi vuodetasoiksi. 04 Vaatteet nopeasti vaihtoon erillisvuoteiden alle sijoitetut vaatekaapit ovat suuria ja niitä on helppo käyttää, kuten tästä mallin T 447 kuvasta näkyy.

19

20 05 06

21 05 Miellyttävää ja kätevää kätevä luukku pitkittäissohvan sivussa ja vielä suoraan ulko-oven luona malleissa T 447 ja T 448 on oiva säilytyspaikka pienille tavaroille, joita tarvitaan ulkona tai sisällä. 06 Viihdettä kaikkialla lisähintainen TV-teline vedetään esiin ja se kääntyy 180. Näin vuode muuttuu TV-tuoliksi kahdelle Astu sisään ja viihdy mallin T 448 oleskelutilan sisäkorkeus lisähintaisen ylävuoteen alla on 190 cm. 08 Täällä on mukava laittaa ruokaa mallin T 448 kulmakeittiössä on suuri työtaso, erittäin syvät vetolaatikot sekä 113 l jääkaappi. Lisähintaan saa 167 l jääkaapin erillisellä pakastelokerolla ja AES-toiminnolla (tässä kuvassa) Lisää vuoteita mallien T 447 ja T 448 lisähintainen 140 cm leveä ylävuode tarjoaa erinomaisen mukavat vuodepaikat kahdelle.

22 A-SARJA

23 YLHÄÄLLÄ NUKKUU SIKEÄSTI Enemmän Caradoa suurempaan seikkailuun. Ja koko perheelle. Alkovisarjassamme on valinnanvaraa vuoteissa on poikittaisvuodetta, ylävuodetta sekä kerrossänkyä. Ihan miten haluat. Vakiona lämmitetysså alkovissa nautit miellyttävän kesäisistä lämpötiloista myös vuoden kylminä kausina. Sinua odottaa keittiö erittäin hyvillä säilytystiloilla, ja mikä parasta, keittiössä on runsaasti tilaa liikkua. Varaa jokaiselle viikonlopulle vaikka kuuden hengen spontaaniloma. Täällä jokainen löytää oman paikkansa, niin lepohetkien, taukojen kuin ajoneuvon liikkuessa. Jäljelle jää vain yksi kysymys: Kuka saa aamuisin ensimmäisenä käyttää kylpyhuonetta?

24 ALKOVI CARADO FAMILY A 361 A A 461 A A 464 A Ruokailutilasta vuoteiksi A 361:n neljä istuinpaikkaa muuntuvat käden käänteessä ylimääräiseksi parivuoteeksi. 02 Jotta kaikki tarvittava olisi mukana koska alkovimallit on suunniteltu nimenomaan perhekäyttöön, kiinnitetään Caradolla erityistä huomioita tilojen toimivuuteen ja tehokkuuteen. Lukuisista säilytysmahdollisuuksista lötyyy runsaasti tilaa matkatavaroille, kuten tässä kuvassa istuinryhmien rungoissa. 03 Perheannokset syntyvät helposti A 461:n keittiössä on erittäin syvä säilytystila, suuri työtaso, kaasu-uuni (lisähintainen) sekä erillinen 167 l jääkaappi (lisähintainen) keittiötä vastapäätä. Keittiössä on runsaasti tilaa liikkua.

25

26 04

27 Tilaa koko perheelle Caradon kaikissa alkovimalleissa on vakiona jopa kuusi vuodepaikkaa ja suuri vastakkaisryhmä. Ja mallissa A 461 (tässä kuvassa) on vielä toinen vastakkaisyhmä, jossa on myös paikat kahdelle. 05 Tätä ei ole mitoitettu suureksi ainoastaan lapsia varten mallin A /85 x 210 cm suuriin kerrossänkyihin takana mahtuu helposti myös aikuinen. 06 XS-XXL alkovimalliemme vaatekaappeihin (kuvassa malli A 461) mahtuu koko perheen matkavaatetus. 07 Lisätilaa alemman kerrossängyn ylös nostamalla löytyy lisää säilytystilaa auton takaosasta malleissa A 361 ja A 461. Tavaratilaan mahtuu polkupyöriä tai muita tilaa vieviä matkavarusteita Ensiluokkainen vuodeosasto lämmitettävässä nostoalkovissa on 160 x 210 cm leveä vuode laadukkaalla vaahtomuovipatjalla.

28 SEIKKAILUILLE ON OLEMASSA VAIN YKSI NYT JA HUOMENNA LAATUA PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN Jättiläismäinen koko ei luo mukavuutta. Se syntyy pikemminkin pienistä ekstroista, joiden toimivuus saa meidät hämmästelemään yhä uudestaan. Caradosta ne löytyvät jopa vakiona. Esimerkkeinä ohjaamon kääntyvät kuljettajanistuimet, yläkaapistojen hajautettu LED-tunnelmavalaistus sekä ulko-oven hyönteisverho. Voisimme paljastaa vieläkin enemmän, mutta mitä sitten jäisi enää hämmästeltäväksi? Niin halutessasi valmistamme toki myös suuria yllätyksiä. Ehkäpä auringonpaahteelta ja sadekuuroilta suojaavan markiisin muodossa. Tai helposti alas laskettavana ylävuoteena. Vasta nämä ja monet muut yksityiskohdat tekevät Carado-tunteesta täydellisen.

29

30 VARUSTEET 2015 Täydellisen toimiva ja mukava Carado matkailuauto syntyy useista laadukkaista kori- ja varustetunnusmerkeistä. Caradossa laatu on kohdallaan sekä suurissa että pienissä yksityiskohdisa. Ja jotta voisit nauttia myös henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, sinulla on hyvän vakiovarustuksen lisäksi mahdollisuus valita mieleisesi lisävarusteet kattavasta lisävarustevalikoimasta. Päätä itse, mikä sinulle on tärkeää. Toteuta yksilölliset toiveesi kauden 2015 mallivalikoimastamme nyt Carado-jälleenmyyjäsi luona. KORKEA AJOMUKAVUUS HYVÄ NÄKYVYYS PÄIVIN ÖIN KATTONA TÄHTITAIVAS VIRVOKKEET AINA HELPOSTI KÄSILLÄ Carado matkailuautojen leveän raidevälin ansiosta ajoneuvosi pysyy tukevasti tiellä ja ajokäyttäytyminen on vakaa ilman heiluntaa. Miellyttävä ero, joka tuntuu jokaisella ajokilometrillä. Ajovaloihin integroitu valoautomatiikka antaa lisäturvallisuutta jokaiseen ajomatkaan. Ohjaamon lisävarusteinen panoraama kattoikkuna antaa T-mallien oleskelutilaan lisää valoa ja tehostaa ilmanvaihtoa. Kattoikkunaan kuuluu aina hyönteis- ja pimennysverho. Olipa janojuomasi mikä tahansa, keskikonsolin juomatelineessä juoma on helposti käden ulottuvilla.

31 JÄÄHDYTETTY HANSIKASLOKERO JATKUVAAN AJOON VARMAN PÄÄLLE LOMAA MYÖS SELÄLLE Virkistävä juoma löytyy aina käsivarren päästä myös matkan aikana. Lisävarusteisen vakionopeussäätimen avulla ajonopeutta voi nostaa ja laskea viiksestä pienellä kädenliikkeellä (kysy alustapakettiamme). Vakiovarusteinen kuljettajan airbag varmistaa turvallisuuden matkan aikana. Lisähintaan saa myös airbagin kuljettajan viereiselle etuistuimelle (kysy alustapakettia). Ohjaamon istuimille on nautinto istua. Ergonomisesti muotoilluissa istuimissa on erinomainen jousitus ja lisäksi niissä on yksilöllinen korkeuden ja kallistuksen säätö. VIIHDETTÄ JOUSTAVASTI ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ LED-VALAISTUS HAJAUTETTU TUNNELMAVALAISTUS KAKSIPYÖRÄISET MUKAAN MATKAAN Istu tai lepää missä tahansa, 180 käännettävän TV:n saat mukautettua aina sen mukaisesti. Ajoneuvojen sisävalaistuksessa on käytetty vakiona modernia LED-tekniikkaa. Se vähentää virrankulutusta ja pidentää akkujen kestoa useilla tunneilla. Lisäksi myös oleskelutilojen ja makuuhuoneen spotit ovat kohdistettavissa haluttuun lukuasentoon. Yö tai päivä LED-valaisinjärjestelmä yläkaapistojen alla luo aina viihtyisää tunnelmaa. Päiväretket omalla polkupyörällä kuuluvat aktiivilomaan. Carado-matkailuautojen lisävarusteisella taakse kiinnitettävällä pyörätelineellä mukana kulkee turvallisesti jopa neljä polkupyörää.

32 MARKIISI SUOJAA OHJAAMON LIKAANTUMISTA VASTAAN 2,5 m leveä ja 3,5 m tai 4,5 m pitkä, kevyt ja tyylikäs Kaikkiin Carado matkailuautoihin saa kulutusta kestävät nivelmarkiisi antaa ihanteellisen sade- ja aurinkosuojan. lattiamatot. Clip-kiinnitteiset matot pysyvät varmasti paikoillaan ja antavat jatkuvan suojan (tilattavissa Caradojälleenmyyjältä). TURVALLISET JA MUKAVAT ISTUIMET Istuinryhmän korkeussäädettävät niskatuet ovat paljon muutakin kuin mukavuusseikka. Ne ovat tärkeä turvatekijä, sillä ne suojaavat tehokkaasti matkustajia kolaritilanteessa. VARMATOIMINEN JA TYYLIKÄS LUKITUS Yläkaapistojen korkealaatuiset ovet sulkeutuvat helposti ja oikeaan muotoonsa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetimet täydentävät modernia tilasuunnittelua. SYVÄT YLÄKAAPISTOT Suurissa yläkaapistoissa on runsaasti erilaisia säilytysmahdollisuuksia. Näin matkailuauton ilmatila tulee ihanteellisesti hyödynnettyä liikkumisvapautta rajoittamatta ja kaikki matkatarvikkeet löytävät helposti paikkansa. ERILLINEN KAASUPULLOTILA Täällä 2 x 11 kg:n kaasupullot ovat turvassa eivätkä aiheuta matkan aikana pienintäkään ääntä. Käytön jälkeen tyhjät kaasupullot on helppo ja nopea vaihtaa. MIELLYTTÄVÄMPÄÄ JA KEVYEMPÄÄ Uuden mekaniikan ansiosta ylävuoteen laskeminen on lastenleikkiä. Vuode laskeutuu vakaasti tukevien tasojen päälle, jolloin se ei heilu ja uni on rauhallista. Patjojen uusi kennoteknologia tekee patjoista entistä ilmavammat ja paremmat nukkua. Uusi teknologia on lisäksi entistä kevyempää. MYÖS HARMAAVESI SUOJAAN PAKKASELTA Ajoneuvon alla sijaitsevan harmaavesisäiliön saa eristettynä lisähintaan kaikkiin Carado matkailuautoihin. Eristäminen suojaa harmaavesisäiliötä jäätymiseltä ja sen myötä vahingoittumiselta.

33 TASOKASTA MUKAVUUTTA TERVEELLISEEN UNEEN Kaikissa kiinteissä takavuoteissa on vakiona laadukkaat kylmävaahtopatjat. Hengittävät, Aloe veralla pinnoitetut Comfort-Fit-päälliset varmistavat hengittävyyden sekä terveellisen ja rentouttavan unen. KIUSANHENGET PYSYVÄT ULKOPUOLELLA Haluatko nauttia kesäöistä ovi auki? Ei hätää. Vakiona integroidun hyönteisverkko-oven ansiosta hyönteiset eivät pääse ajoneuvoon sisälle. VIEHÄTTÄVÄ ULKO-OVI Korin laadukas ulko-ovi sulautuu saumattomasti sisustukseen. Raffinoidun lukitusjärjestelmän ja ergonomisesti sijoitettujen ovenkahvojen anisosta se on erittäin toimiva ja miellyttävä käyttää. KOSTEUDELLE EI JÄÄ MAHDOLLISUUKSIA Ajoneuvon kaikissa ovissa ja ulkoluukuissa on ylimääräiset tulvavesitiivisteet suojaamassa sadeja roiskevesiltä. Siksi oven ja kehyksen väliin ei voi päästä vettä, mikä estää jäätymisen. KESTÄVÄ JOKA SÄÄN SUOJA PITKÄIKÄISET KORIN AKUT Pitkäikäinen, kestää rakeet ja säätilavaihtelut Caradon Vakiona asennettava geeliakku apukuljettajan istuimen erittäin kestävä katto sekä takaosa lasikuituvahvistetusta alla tuottaa luotettavasti energiaa oleskelutilan sähköasennuksille. Geeliakku on huoltovapaa, pitkäikäinen muovista (GFK). Arvostettu Sandwichmenetelmä yhdistettynä 34 mm vahvaan eristeeseen kohtaa eikä siihen tarvitse lisätä nesteitä. luotettavasti niin tuulen kuin sateen. ENEMMÄN SISÄKORKEUTTA Ylävuoteella varustetuissa matkailuautoissa voi lattian korokkeen helposti irrottaa sisäkorkeuden lisäämiseksi oleskelutilassa. RAIKASTA ILMAA ILMAN HÄIRIÖITÄ Varsinkin kesällä kaipaamme raitista ilmaa päivällä ja yöllä. Panoraama kattoikkuna integroidulla hyönteisverholla pitää hyönteiset poissa sisätiloista ja pimennysverho suojaa tarpeen mukaan valolta ja auringolta.

34 LISÄLÄMPÖÄ ALKOVIIN Tarkkaan suunniteltu lämmönkierto pitää huolen siitä, että alkovi on aina lämmin. Tämä varmistaa myös miellyttävän lämpötilan koko ajoneuvoon. TILAA JALKINEILLE Sivuttaisistuimen alta löytyy kätevä ovellinen säilytystila jalkineille. Kenkien säilytystila on sijoitettu ihanteellisesti lähelle ulko-ovea, jolloin jalkineiden vaihtaminen käy nopeasti ja helposti. MATKUSTAJAPAIKAT VIIDELLE HENGELLE Ulko-oven viereiseen sivuttaisistuimeen (malleissa T 334, T 348, T 447, T 448, T 449) on mahdollista saada lisähintaan 5. turvavyöllinen matkustajapaikka. TILAA KOOKKAILLE MATKATAVAROILLE Mallien T 132, T 334, T 337, T 447, T 448 suurissa takatalleissa on vaivatonta kuljettaa mukanaan polkupyöriä, pöytäkalusteita sekä muita tilaa vieviä matkatavaroita. KOLMEOSAINEN, SPORTTINEN, HUOLTOYSTÄVÄLLINEN Moderni mutoilu ei ole ainut huomionarvoinen seikka uusissa takavaloissa. Vahingoittuneet lamput tai vioittuneet kulmapalat on mahdollista vaihtaa erikseen. Näin mahdolliset korjaukset käyvät nopeammin ja ovat kustannuksiltaan huomattavasti edullisempia. JÄÄKAAPPI Keittiöön on lisähintaan mahdollista saada erityisen tilava 167 l jääkaappi erillisellä 23 l pakastelokerolla ja AEStoiminnolla. (Tämä lisävaruste on mallikohtainen. Tiedustele tarkemmin jälleenmyyjältäsi.) KEITTIÖSSÄ ON MUKAVA LAITTAA RUOKAA 3-liekkisellä liedellä on tilaa useammallekin suurelle keittoastialle. Lasikansi toimii tarvittaessa lisätyötilana. Tukeva ylös nostettava ritilä ja irrotettavat säätönupit tekevät puhdistamisesta helppoa. ASTIANPESUALLAS KORKEALLA VESIHANALLA Korkean vesihanan ansiosta suurien keittoastioiden ja kullhojen peseminen ei ole ongelma. Myös suuremmat säiliöt on helppo täyttää hanan alla. Lasikannen ansiosta pesuallas muuntuu käden käänteessä lisätyötilaksi.

35 KÄTEVÄ LIUKUVA VAATETELINE Kaapin aivan takaosaan ripustetut vaatekappaleet saa nopeasti esiin vetämällä vaatetangot ulos kaapista. HYVIN SIJOITETTU Mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteiden alta löytyy kummaltakin puolen vaatekaappi matkavaatetukselle tilavaa ja helppoa käyttää. KAKSOISPOHJALLA Malleista T 334, T 339, T 447 ja T 449 löytyy nyt kiinteä, lattiakorokkeeseen upotettu säilytystila pienille tarvikkeille, kuten esim. jalkineille. JATKETTU SÄLEPOHJA Saarekevuode pitenee muutamalla otteella 190 cm kokonaispituuteen malleissa T 339 ja T 449. LED-KATTOVALO Energiaa säästävä LED-valo antaa miellyttävän lämmintä valoa. Yhdessä yläkaapistojen tunnelmavalaistuksen kanssa se luo viihtyisän tunnelman koko oleskelutilaan. TYÖNNÄ, KÄÄNNÄ, LASKE ALAS VÄRIT JA MUOTOILU SÄILYVÄT VUOSIA Mallien T 447 ja T 449 L-ryhmän pöytää voi liikuttaa joka suuntaan ja se myös kääntyy 180. Iltaisin se lasketaan helposti alas, jolloin istuinryhmästä saa muodostettua lisävuoteen. Kulutusta kestävien verhoilukankaiden ansiosta kalusteet näyttävät vielä vuosienkin päästä hyviltä Eikä pelkästään laadukkaasti ommeltujen saumojen vuoksi, vaan koska kankaat on suojattu hyvin auringon valoa vastaan. TYYLIKKÄÄN AERODYNAAMINEN Puolialkovien uusi sporttinen kattomuotoilu vähentää ilmanvastusta ja istuu ulkonäöltään täydellisesti Fiatalustan raikkaaseen ulkoasuun. Emme vastaa mahdollisista paino- emmekä muistakaan virheistä ja pidätämme itsellämme oikeuden kaikkiinmuutoksiin niistä etukäteen ilmoittamatta. Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin ja kaikkiin muihin muutoksiin niistä etukäteen ilmoittamatta. Emme vastaa tämän tai muiden painotuotteidemme mahdollisista virheistä.

36 KUN AMMATTILAISET VALMISTAVAT LUODAAN POHJA LAADUKKAILLE SEIKKAILUILLE SIELLÄ MISSÄ KAIKKI SAA ALKUNSA Sachsenin osavaltion ainutkertaisissa maisemissa sijaitsee yksi lajinsa moderneimmista tuotantolaitoksista. Täällä Neustadtissa toteutamme tärkeintä tavoitettamme: laadukkaita matkailuautoja kohtuulliseen hintaan. Henkilökuntamme valmistaa päivittäin 450 m pitkällä tuotantolinjallamme jopa 28 ajoneuvoa mukaan lukien kalusteet, katot sekä sivuseinät. Useat laatutarkastukset jo tuotannon aikana pitävät huolen siitä, että jokainen matkailuauto ja -vaunu vastaavat korkeaa laatustandardiamme kuten Erwin-Hymer-Groupin perinteisiin pitääkin kuulua.

37

38 TUTKIMUSRETKEILIJÄT EIVÄT KAIPAA HEILLÄ ON KOKO TÄHTITAIVAS MIKÄ PIDEMPÄÄN SÄILYY Toiset kaipaavat seikkailuja, toiset vain rauhaa. Mutta yhtä asiaa haluavat kaikki, nimittäin nauttia lomastaan. Kaikki etsivät hieman enemmän mukavuutta, laatua sekä palvelua. Myös matkailuautoiluun. Tähän voimme vain vastata: Tervetuloa Caradolle. Myönnettäköön, että emme tarjoa mitään All-inclusive-pakettia päiväksi tai pariksi, vaan moniksi vuosiksi eteenpäin. Ensiluokkaista matkustusmukavuutta, matkustat minne tahansa. Mukavuutta, jota ei tarvitse varata, sen voi omistaa. Lisäksi se pitää sisällään Euroopan laajuisen huoltoverkoston nopeisiin ja yksinkertaisiin ratkaisuihin. Selvää kieltä puhuvat ne noin matkailuajoneuvoilijaa, jotka nimesivät meidät König-Kunde-kilpailun kokonaisvoittajaksi vuonna Carado pitää huolen unohtumattomista elämyksistä. Missä ja milloin itse haluat.

39

40 KOTONA ON TIETENKIN AINA PARAS OLLA. MISSÄ IKINÄ SE SITTEN ONKAAN Art.-Nr FIN Carado GmbH Holzstrasse Bad Waldsee Carado GmbH kuuluu Erwin-Hymer ryhmään

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen. Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.. MATKAAN! mielipuuhasi: löytöretkeily. Lähde vuorille, kun vuoret kutsuvat. Aaltojen vietäväksi. Irti kaikesta. Mene minne ikinä haluat. Ole liikkeellä. Tien päällä.

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta!

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Alkuperäiset Eberspächer-autonlämmittimet. AUTOILUN YKKÖSLUOKKA Varhaisaamun viileys saattaa olla niin ihanaa varsinkin kun tiedät, että pääset lenkin jälkeen lämpimään

Lisätiedot

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2017 PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2 3 Brevio 1. puoli-integroitu suurella takaluukulla ja ylävuoteella Paljon tilaa urheilulle, vapaa-ajalle ja hauskanpidolle Suuri takaluukku on ideaalinen kaikille,

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

Trafin ohje matkailuauton luokitteluun liittyviin kysymyksiin

Trafin ohje matkailuauton luokitteluun liittyviin kysymyksiin 1 (5) Antopäivä: 29.6.2016 Voimaantulopäivä: 1.7.2016 Voimassa: Toistaiseksi Säädösperusta: Laki Liikenteen turvallisuusvirastosta 863/2009 Täytäntöönpantava EU-lainsäädäntö: Muutostiedot: Kumoaa Trafin

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Y R I T Y K S E S T Ä

Y R I T Y K S E S T Ä U L KO P U O L I S E T A U R I N KO S U OJ AT YRITYKSESTÄ Artic-kaihdin Oy on suomen johtavia kaihtimien ja aurinkosuojalaitteiden valmistajia. Usean kymmenen vuoden kokemus, sekä jatkuva tuotekehitys

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus.

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. n sopivuus 2.1 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää Helppo siirtää

Lisätiedot

Liikkuvan Arjen Design KÄYTTÄJÄPROFIILIT. Metropolia Ammattikorkeakoulu Hanna Laisi, Sabella Kiias & Noora Hokkanen

Liikkuvan Arjen Design KÄYTTÄJÄPROFIILIT. Metropolia Ammattikorkeakoulu Hanna Laisi, Sabella Kiias & Noora Hokkanen KÄYTTÄJÄPROFIILIT Metropolia Ammattikorkeakoulu Hanna Laisi, Sabella Kiias & Noora Hokkanen KÄYTTÄJÄPROFIILIT TYÖMATKAPYÖRÄILIJÄ SATUNNAINEN PYÖRÄILIJÄ RETKIPYÖRÄILIJÄ MAANTIEPYÖRÄILIJÄ MAASTOPYÖRÄILIJÄ

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec Suihkujakkarat Täyttää IE 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty quatec Dot korkeussäädettävä quatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle harvia.fi Kesän mukavin piha Nauti modernista mökkitunnelmasta ja vietä rentouttava kesä. Rakenna oma, erityisen viihtyisä mukavuusvyöhykkeesi kesäkeittiöineen, paljuineen

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND

MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND MATKAILUAUTOJEN HINNASTO 2016 JA TEKNISET TIEDOT SUOMI / FINLAND TEKNISET TIEDOT PUOLI-INTEGROIDUT MALLIT T 132 Mai Arvonisäveroinen perushinta Pituus / eveys / korkeus Perävaunuk. 12 % jarru. / jarrut.

Lisätiedot

Paritreenejä. Lausetyypit

Paritreenejä. Lausetyypit Paritreenejä Lausetyypit Keskustele parin kanssa, kysy parilta! Omasta mielestäni olen Minun perhe on Minun suku on Minun äiti on Minun isä on Minun koti on Minun lempiruoka on Minun suosikkilaulaja on

Lisätiedot

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Jämin loistomaisemissa KEVÄÄLLÄ KESÄLLÄ SYKSYLLÄ TALVELLA Me haluamme Sinun hymyilevän, rentoutuvan ja nauttivan. Jo muutama päivä täällä lataa Sinuun valoa ja virtaa. Siksi

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Enerline viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti.

Lisätiedot

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO NEVIRA PRO 2015 HINNASTO Hinnasto 01.12.2014 Kaikki hinnat sis 24% alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. NEVIRA PRO JATKO-OHJAAMO MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter /

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Image 3 W. Konepestävä sairaalasänky

Image 3 W.  Konepestävä sairaalasänky Image 3 W www.conimex.fi Konepestävä sairaalasänky Kaksi erilaista mallia Image 3 W -sairaalasängystä on saatavilla kaksi ulkonäöltään erilaista mallia - design- ja sairaalamalli. Käyttöominaisuuksiltaan

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT. Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus.

SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT. Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus. SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus. KUN TAVANOMAINEN EI RIITÄ LEGRABOX on itävaltaisen valmistajan Blumin viimeisimmän tuotekehittelyn tulos. LEGRABOX

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE Kuvittele lattia, joka tuo luonnon kauneuden ja alkuperäisyyden tiloihisi. Lattia, joka säteilee lämpöä, valoa ja rauhaa. Ajattele täydellistä

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2014 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Kylpyhuone- ja tekniikkamoduuli KYLPYHUONE-, KEITTIÖ- JA TEKNIIKKA MODUULI NOPEIN TAPA RAKENTAA

Kylpyhuone- ja tekniikkamoduuli KYLPYHUONE-, KEITTIÖ- JA TEKNIIKKA MODUULI NOPEIN TAPA RAKENTAA Kylpyhuone- ja tekniikkamoduuli KYLPYHUONE-, - JA TEKNIIKKA MODUULI NOPEIN TA RAKENTAA HETI VALMISTA Lapwall LEKO Bath -moduuli kytketään talotekniikkaan työmaalla, tila on heti käyttövalmis. NOPEIN TA

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

52 Michelle Kristensen Kuva: wichmann+bendtsen

52 Michelle Kristensen Kuva: wichmann+bendtsen 52 Michelle Kristensen Kuva: wichmann+bendtsen Katseletko kateellisena crossfit-harrastajia, jotka tekevät hetkessä kymmenen leuanvetoa? Kuivaa kyyneleet ja tartu toimeen, sillä sinäkin pystyt kyllä samaan!

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120

Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Handy Tube -liukurulla, mallit 100, 110, 120 Käyttöohje Suomi 7FI160188-02 Handy Tube -liukurulla pitkä Handy Tube -liukurulla lyhyt Handy Tube -liukurulla leveä Tuotekuvaus Tuote Malli Tuotenumero Koko

Lisätiedot

Löydä päivävaelluksen hauskuus

Löydä päivävaelluksen hauskuus Päivävaelluksen suunnittelu FValitse jokin hauska ja mielenkiintoinen retkikohde. Jos liikutte ryhmänä, ota muut huomioon retkikohteen valinnassa. FOta selvää vaellusreitin pituudesta ja siitä, kuinka

Lisätiedot

THERMOCARE. miellyttävä ja turvallinen lämpösänky pienille vauvoille

THERMOCARE. miellyttävä ja turvallinen lämpösänky pienille vauvoille THERMOCARE miellyttävä ja turvallinen lämpösänky pienille vauvoille THERMOCARE-lämpöhoitosängyt ovat syntyneet vuosikymmenien lämpöterapiatuotteiden kehittämisen tuloksena. Tuoteperhe on kehitetty edulliseksi

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter

Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter HINNASTO 2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % Matkailuautovarustelu Volkswagen Crafter VAKIO JA LISÄVARUSTEET Av.3250, 3665, 4325, korkea kattokorkeus Trend

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Talotekniikan laatu onko kaikki kunnossa?

Talotekniikan laatu onko kaikki kunnossa? Rakennusfoorumi Talotekniikan laatu Onko kaikki kunnossa? Käyttäjän puheenvuoro Olli Niemi, dosentti, tutkimus, kehitys Suomen Yliopistokiinteistöt Oy 1 Perustettiin 2009 Yliopistolakiuudistuksen yhteydessä

Lisätiedot

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE PÖYTYÄ, RIIHIKOSKI 2 4h+k+khh+erill.wc+kph/wc+s, ak, varasto, 180 m 205 000 Asuntoa myy Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Säädä valoisuutta klassikkomallilla

Sälekaihtimet. Säädä valoisuutta klassikkomallilla Sälekaihtimet Säädä valoisuutta klassikkomallilla Rajattomasti mahdollisuuksia Sälekaihdin on yksi tavallisimmista auringonvalolta suojautumiseen ja pimentämiseen käytetyistä ikkunatuotteista. Ja siihen

Lisätiedot

Kauppakassivaunun käyttö. Yksityiskohtia ja vaihtoehtoja

Kauppakassivaunun käyttö. Yksityiskohtia ja vaihtoehtoja Kauppakassivaunun käyttö Yksityiskohtia ja vaihtoehtoja 1 Keräilyn toteutus Tuotteet keräillään eräkeräilynä (batch picking) kauppakassivaunuun, paitsi pakasteet ja suurikokoiset tuotteet Eräkeräily suoritetaan

Lisätiedot

Rakennusta alkuperäisasussaan

Rakennusta alkuperäisasussaan Raunion Tila 834-423-1-33 Omistajat Anne Rämö ja Juha Kujala Suunnittelu Jutta Varjus Rakentaminen Rauli Thynell, Juha itse ja sukulaiset Rakennuksen peruskorjaus, toisen kerroksen ja kuistin rakentaminen

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove.

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Made to move L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Rajojen rikkominen on ollut pääperiaatteemme pitkään. Siitä tuli melkein symbolista,

Lisätiedot

Naisten huippu mallisto

Naisten huippu mallisto Naisten huippu mallisto 2014 1 Naisten housut Kaksoiskiinnitys Takana jousto Kaksoiskiinnitys Takana jousto Tasku Monikäyttöiset taskut Tasku Monikäyttöiset taskut S687 Naisten Action-housut Housut on

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

CEMENTMOOD. Cembrit Flint Cembrit Granit Cembrit Grafi t Cembrit Sand Cembrit Perle

CEMENTMOOD. Cembrit Flint Cembrit Granit Cembrit Grafi t Cembrit Sand Cembrit Perle CEMENTMOOD Läpivärjätyt kuitusementtilevyt luonnonläheiseen julkisivusuunnitteluun Cembrit Flint Cembrit Granit Cembrit Grafi t Cembrit Sand Cembrit Perle www.cembrit.fi JULKISIVULEVYT LUONNONLÄHEISEEN

Lisätiedot

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI Klaffituoli, pehmustettu 1 Vuokrahinta. KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI TELTAT KALUSTEET KATSOMOT KALUSTE- VUOKRAUS STOPTELTAT ON DESIGN! Nimekkäiden suunnittelijoiden kalusteet. Valaisimet. Käsinsolmitut

Lisätiedot