MATKAILUAUTOT Matkusta viisaasti, all inclusive.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive."

Transkriptio

1 MATKAILUAUTOT 2015 Matkusta viisaasti, all inclusive.

2 SEIKKAILUIHIN EI TARVITA KOKEAKSEMME INNOSTUKSEN HUUMAAVIA TUNTEITA KAUKOKAIPUUN POLTTAESSA Ken erityistä etsii, etsii sitä tuntemattomasta. Ei matkaesitteistä, vaan maantiekartoista. Todellisia seikkailuja löydämme vain yhdellä tavoin kulkemalla omaa tietämme. Vapautta on ajaa sinne, missä hyvä sää meitä odottaa. Ehkä ilman tietoa, kuinka pitkälle on ajettava sen löytämiseksi. Ehkä se näkyy ikkunasta ulos katsomalla tai kaukana horisontissa. Sillä haluamme enemmän. Enemmän luontoa, enemmän alkuperäisyyttä, enemmän vapautta. Joka päivä uudet maisemat uusine löytöineen. Tänään vuorille, huomenna meren hyökyihin ja joka ilta omaan sänkyyn, joka kulkee aina matkassa mukana. Lopuksi jäljelle jää vain yksi kysymys: Minne suuntaamme seuraavaksi?

3

4 MAAILMANMATKAAJAT EIVÄT KAIPAA HOTELLIHUONETTA HE RAKASTAVAT MAATA JALKOJENSA ALLA LIIKETTÄ, VAPAUTTA, TILAA. Carado tarkoittaa vapautta liikkua - joka suhteessa. Se on seikkaulujen kokemista varten, ja on jo seikkailu itsessään. Matkusta parina tai perheenä, sinun ei tarvitse luopua mistään: ei rentouttavista yöunista, ei hyvin varustellusta vaatekaapin sisällöstä. Nerokkaasti suunniteltujen tilaratkaisujen ansiosta tilaa on runsaasti ja se on hyödynnettävissä monipuolisesti niin pesuhuoneessa, keittiössä kuin vieraskäytössä. Suurten ikkunoiden ansiosta voit ihailla jokaista auringonlaskua. Ja öisin LED-tunnelmavalaistus virittää kaiken oikeaan sävyyn: kaunis Calmar- Imperial-kalustesävy, tyylikäs lattiasävy Oak Select, sekä tietysti tilavat sisätilat, jossa kaikki on mahdollista. Siispä suorista jalkasi yläasentoon, laita ruokaa perheelle tai vietä spontaaninen peli-ilta yhdessä perheen kanssa.

5

6 MALLIVALIKOIMA 2015 SISÄLTÖ T 132 T 334 [ ] [ POIKITTAISVUODE TAKANA Suuren takatallin yläpuolelta löytyy mukavat vuoteet kahdelle ja lisähintaan saa myös istuinryhmästä muodostettua helposti kolmannen mukavan vuoteen. ] 598 T T 345 [ T 348 ] T 449 [ ] [ ] RANSKALAINEN PARIVUODE Kolme pohjaratkaisua pitkittäisillä parivuoteilla ja tyylikkäällä kuosilla. Erityisen suuri pesuhuone takana ja tilavat korkeat vaatekaapit kuuluvat molemmat varustukseen T 339 [ ] SAAREKEVUODE Raumbad-pesuhuoneellisessa tyylikkäässä makuuhuoneessa on väljästi tilaa liikkua. Matkustusnautintoa lisäävät lisähintaiset ylävuode sekä istuinryhmä, joiden avulla autoon saa jopa viisi vuodepaikkaa (malli T 449).

7 T 337 T 447 A 461 A [ ] ERILLISVUOTEET Runsaasti tilaa yö- ja päiväunille suuret erillisvuoteet ovat erinomaiset nukkua ja ne saa yhdistettyä vaikuttavan kokoiseksi parivuoteeksi T 448 ] A 361 [ ALKOVI Perheystävällinen tilaihme, kerrostai parivuoteella takana ja vuoteeksi muutettavalla istuinryhmällä. Lisäksi ohjaamon yläpuolella on valtava nostoalkovi lämminilmakierrolla. 728 VARUSTEET Korkeaa laatua ja nerokkaita yksityiskohtia näiden kuvien avulla voit muodostaa ensikuvan Carado matkailuautojen laajasta vakiovarustuksesta sekä erilaisista lisävarusteista ajoneuvon yksilöllisempää varustamista varten.

8 T-SARJA

9 OMAN TIEN KULKIJA Ken haluaa valloittaa maailmaa, voi herätä joka aamu eri paikassa. Silti omassa vuoteessa, omassa kodissa. Mitä parhaiten varusteltuna seuraavaan seikkailuun. Ei huonepalvelua, oppaita tai Lounge-tilaa. Sen sijaan auringonlaskuja omalla rannalla, illanviettoa leiritulen ääressä koko perheen voimin sekä tähtien laskemista. Sellaista on vapaus. Sellaista on todellinen elämä. Sellaista on Carado-tunne. Ja kaikki se mitä tarvitaan seikkailuun. Tyylikästä, laadukasta ja nerokasta. Ei mitään jonnin joutavaa, vaan kaikki oleellinen mitä parhaimman laatuisena.

10 POIKITTAINEN PARIVUODE CARADO CLEVER 01 Viehättävä ja tilava suuri istuinryhmä puolidinetellä, erityisen leveällä vastakkaisistuimella ja kääntyvillä kuljettajanistuimilla. Kuvassa verhoilukangas Casella. 02 Valtava säilytystila suurella ovella mallien T 132 ja T 334 poikittaisvuoteen alla sijaitsevaan takatalliin mahtuu vaivatta myös tilaa vaativia välineitä. T 334 T 132 T 132 [ ] 598 T 334 [ ] Kaikki mahtuu säilöön, kaiken saa helposti esille Caradon järjestelmäkeittiöissä on entistä enemmän säilytys- ja työtilaa. 04 Tilavat vuoteet mallin T 334 istuinryhmä muuttuu muutamalla käden liikkeellä 210 x 115/65 cm suureksi vuoteeksi. 05 Vuodepaikat jopa viidelle hengelle tässä malli T 334, jossa on kätevä ylävuode vuoteeksi muutettavan istuinryhmän yläpuolella. 06 Syvää unta ja runsaasti tilaa mukavan poikittaisvuoteen alta löytyy tilava talli. Ja mallin T 132 vuodekehikkoon on integroitu ylimääräinen vaatekaappi. 02

11

12 RANSKALAINEN PARIVUODE CARADO HARMONY T 135 T [ ] T 345 T [ ] T 348 T

13 04 01 Mukava ja kevyt T 135:n istuinryhmässä on paikat neljälle ja erityisen runsaasti tilaa liikkua myös jaloille. Kuvan istuiryhmän verhoilukankaana on Casella. 02 Tilava oleskelutila, viehättävä vuodenurkkaus ja korkea, tilava vaatekaappi mallissa T 135 sisustus ja asuintilaratkaisut yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. 03 Kaikki käden ulottuvilla avarassa keittiössä on suuri työtaso, integroitu jääkaappi, LED-valoin varustellut yläkaapistot ja erittäin paljon säilytystilaa. 04 Mukava ja monipuolinen Komfortbadpesuhuone takana kulmapesualtaalla ja suurella erillisellä suihkutilalla Riittävä sisäkorkeus ja kunnon jalkatila tekevät lepohetkistä nautittavia väliverho oleskelutiloihin sekä ikkunoiden pimennysverho antavat yksityisyyttä ja suojaavat ulkopuolisten katseilta.

14 06 Kuusi mukavaa istuinpaikkaa tai kaksi lisävuodepaikkaa lisähintainen vuoteeksi muutettava istuinryhmä leveällä vastakkaisistuimella, kuvassa malli T Lisähintaan yhteensä kuusi vuodepaikkaa suuren ylävuoteen ja vuoteeksi muutettavan istuinryhmän ansiosta voi mallissa T 348 yöpyä mukavasti jopa kuusi henkeä. 08 Järjestyksessä ilman ryppyjä mallin T 345 korkeaan vaatekaappiin henkareihin ripustettavat vaatekappaleet tulevat helposti esiin vedettävän vaatetangon avulla. 09 Entistä miellyttävämpi laittaa ruokaa, miellyttävämpi säilyttää keittiötarvikkeita T 348:n uudessa L-keittiössä on suurempi työtila ja tilavampi alakaappi.

15

16 SAAREKEVUODE CARADO ELEGANCE 01 T 339 [ ] T 449 T T 449 [ ]

17 05 01 Kaikki yhdellä vedolla suoraan saarekevuoteen alta löytyy paljon tilaa malleissa T 339 ja T 449. Tänne mahtuu kaikki, minkä haluat olevan tartuntaetäisyydellä ja vielä enemmänkin. 02 Järjestys olla pitää jalkineille ja muille pienille tavaroille on nyt oma kiinteä paikkansa mallien T 339 ja T 449 lattiakorokkeen kätevässä kaksoispohjassa. 03 Hyvin tilaa mallien T 339 ja T 449 saarekevuoteelle takana on helppo nousta joka suunnalta. 04 Runsaasti tilaa liikkua mallien T 339 ja T 449 takaosassa on ylellinen makuuhuone saarekevuoteella. Taittuvan sängynpäädyn voi päiväksi nostaa ylös vaikkapa rentouttavia lukuhetkiä varten. 05 Ylellistä mukavuutta oleskelutiloissa voi lisähintaan nauttia kodin veroisesta TV-viihteestä Käyttötarpeen mukaan mukava Raumbad-pesuhuone takana on erotettavissa kokonaan asuintiloista. Lisäksi myös suihku on erotettu pesuhuone-/wctiloista.

18 ERILLISVUOTEET CARADO COMFORT T 337 T [ ] T 447 T Paikat kuudelle vuorokauden ympäri T 447 suurella, lisähintaan vuoteeksi muutettavalla L-ryhmällä ja leveällä vastakkaisistuimella. Lisähintaisesta ylävuoteesta syntyy istuiryhmän yläpuolelle kaksi lisävuodepaikkaa. 02 Tilavaa ja kätevää mallin T 447 makuuhuoneessa on porrastaso vuoteiden välissä sekä vuoteiden liitospala ylävartaloiden kohdalle. 743 T 448 T [ ] 03 Viihtyisän tilavaa mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteet takana saa muutettua lisähintaan yhtenäisiksi vuodetasoiksi. 04 Vaatteet nopeasti vaihtoon erillisvuoteiden alle sijoitetut vaatekaapit ovat suuria ja niitä on helppo käyttää, kuten tästä mallin T 447 kuvasta näkyy.

19

20 05 06

21 05 Miellyttävää ja kätevää kätevä luukku pitkittäissohvan sivussa ja vielä suoraan ulko-oven luona malleissa T 447 ja T 448 on oiva säilytyspaikka pienille tavaroille, joita tarvitaan ulkona tai sisällä. 06 Viihdettä kaikkialla lisähintainen TV-teline vedetään esiin ja se kääntyy 180. Näin vuode muuttuu TV-tuoliksi kahdelle Astu sisään ja viihdy mallin T 448 oleskelutilan sisäkorkeus lisähintaisen ylävuoteen alla on 190 cm. 08 Täällä on mukava laittaa ruokaa mallin T 448 kulmakeittiössä on suuri työtaso, erittäin syvät vetolaatikot sekä 113 l jääkaappi. Lisähintaan saa 167 l jääkaapin erillisellä pakastelokerolla ja AES-toiminnolla (tässä kuvassa) Lisää vuoteita mallien T 447 ja T 448 lisähintainen 140 cm leveä ylävuode tarjoaa erinomaisen mukavat vuodepaikat kahdelle.

22 A-SARJA

23 YLHÄÄLLÄ NUKKUU SIKEÄSTI Enemmän Caradoa suurempaan seikkailuun. Ja koko perheelle. Alkovisarjassamme on valinnanvaraa vuoteissa on poikittaisvuodetta, ylävuodetta sekä kerrossänkyä. Ihan miten haluat. Vakiona lämmitetysså alkovissa nautit miellyttävän kesäisistä lämpötiloista myös vuoden kylminä kausina. Sinua odottaa keittiö erittäin hyvillä säilytystiloilla, ja mikä parasta, keittiössä on runsaasti tilaa liikkua. Varaa jokaiselle viikonlopulle vaikka kuuden hengen spontaaniloma. Täällä jokainen löytää oman paikkansa, niin lepohetkien, taukojen kuin ajoneuvon liikkuessa. Jäljelle jää vain yksi kysymys: Kuka saa aamuisin ensimmäisenä käyttää kylpyhuonetta?

24 ALKOVI CARADO FAMILY A 361 A A 461 A A 464 A Ruokailutilasta vuoteiksi A 361:n neljä istuinpaikkaa muuntuvat käden käänteessä ylimääräiseksi parivuoteeksi. 02 Jotta kaikki tarvittava olisi mukana koska alkovimallit on suunniteltu nimenomaan perhekäyttöön, kiinnitetään Caradolla erityistä huomioita tilojen toimivuuteen ja tehokkuuteen. Lukuisista säilytysmahdollisuuksista lötyyy runsaasti tilaa matkatavaroille, kuten tässä kuvassa istuinryhmien rungoissa. 03 Perheannokset syntyvät helposti A 461:n keittiössä on erittäin syvä säilytystila, suuri työtaso, kaasu-uuni (lisähintainen) sekä erillinen 167 l jääkaappi (lisähintainen) keittiötä vastapäätä. Keittiössä on runsaasti tilaa liikkua.

25

26 04

27 Tilaa koko perheelle Caradon kaikissa alkovimalleissa on vakiona jopa kuusi vuodepaikkaa ja suuri vastakkaisryhmä. Ja mallissa A 461 (tässä kuvassa) on vielä toinen vastakkaisyhmä, jossa on myös paikat kahdelle. 05 Tätä ei ole mitoitettu suureksi ainoastaan lapsia varten mallin A /85 x 210 cm suuriin kerrossänkyihin takana mahtuu helposti myös aikuinen. 06 XS-XXL alkovimalliemme vaatekaappeihin (kuvassa malli A 461) mahtuu koko perheen matkavaatetus. 07 Lisätilaa alemman kerrossängyn ylös nostamalla löytyy lisää säilytystilaa auton takaosasta malleissa A 361 ja A 461. Tavaratilaan mahtuu polkupyöriä tai muita tilaa vieviä matkavarusteita Ensiluokkainen vuodeosasto lämmitettävässä nostoalkovissa on 160 x 210 cm leveä vuode laadukkaalla vaahtomuovipatjalla.

28 SEIKKAILUILLE ON OLEMASSA VAIN YKSI NYT JA HUOMENNA LAATUA PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN Jättiläismäinen koko ei luo mukavuutta. Se syntyy pikemminkin pienistä ekstroista, joiden toimivuus saa meidät hämmästelemään yhä uudestaan. Caradosta ne löytyvät jopa vakiona. Esimerkkeinä ohjaamon kääntyvät kuljettajanistuimet, yläkaapistojen hajautettu LED-tunnelmavalaistus sekä ulko-oven hyönteisverho. Voisimme paljastaa vieläkin enemmän, mutta mitä sitten jäisi enää hämmästeltäväksi? Niin halutessasi valmistamme toki myös suuria yllätyksiä. Ehkäpä auringonpaahteelta ja sadekuuroilta suojaavan markiisin muodossa. Tai helposti alas laskettavana ylävuoteena. Vasta nämä ja monet muut yksityiskohdat tekevät Carado-tunteesta täydellisen.

29

30 VARUSTEET 2015 Täydellisen toimiva ja mukava Carado matkailuauto syntyy useista laadukkaista kori- ja varustetunnusmerkeistä. Caradossa laatu on kohdallaan sekä suurissa että pienissä yksityiskohdisa. Ja jotta voisit nauttia myös henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, sinulla on hyvän vakiovarustuksen lisäksi mahdollisuus valita mieleisesi lisävarusteet kattavasta lisävarustevalikoimasta. Päätä itse, mikä sinulle on tärkeää. Toteuta yksilölliset toiveesi kauden 2015 mallivalikoimastamme nyt Carado-jälleenmyyjäsi luona. KORKEA AJOMUKAVUUS HYVÄ NÄKYVYYS PÄIVIN ÖIN KATTONA TÄHTITAIVAS VIRVOKKEET AINA HELPOSTI KÄSILLÄ Carado matkailuautojen leveän raidevälin ansiosta ajoneuvosi pysyy tukevasti tiellä ja ajokäyttäytyminen on vakaa ilman heiluntaa. Miellyttävä ero, joka tuntuu jokaisella ajokilometrillä. Ajovaloihin integroitu valoautomatiikka antaa lisäturvallisuutta jokaiseen ajomatkaan. Ohjaamon lisävarusteinen panoraama kattoikkuna antaa T-mallien oleskelutilaan lisää valoa ja tehostaa ilmanvaihtoa. Kattoikkunaan kuuluu aina hyönteis- ja pimennysverho. Olipa janojuomasi mikä tahansa, keskikonsolin juomatelineessä juoma on helposti käden ulottuvilla.

31 JÄÄHDYTETTY HANSIKASLOKERO JATKUVAAN AJOON VARMAN PÄÄLLE LOMAA MYÖS SELÄLLE Virkistävä juoma löytyy aina käsivarren päästä myös matkan aikana. Lisävarusteisen vakionopeussäätimen avulla ajonopeutta voi nostaa ja laskea viiksestä pienellä kädenliikkeellä (kysy alustapakettiamme). Vakiovarusteinen kuljettajan airbag varmistaa turvallisuuden matkan aikana. Lisähintaan saa myös airbagin kuljettajan viereiselle etuistuimelle (kysy alustapakettia). Ohjaamon istuimille on nautinto istua. Ergonomisesti muotoilluissa istuimissa on erinomainen jousitus ja lisäksi niissä on yksilöllinen korkeuden ja kallistuksen säätö. VIIHDETTÄ JOUSTAVASTI ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ LED-VALAISTUS HAJAUTETTU TUNNELMAVALAISTUS KAKSIPYÖRÄISET MUKAAN MATKAAN Istu tai lepää missä tahansa, 180 käännettävän TV:n saat mukautettua aina sen mukaisesti. Ajoneuvojen sisävalaistuksessa on käytetty vakiona modernia LED-tekniikkaa. Se vähentää virrankulutusta ja pidentää akkujen kestoa useilla tunneilla. Lisäksi myös oleskelutilojen ja makuuhuoneen spotit ovat kohdistettavissa haluttuun lukuasentoon. Yö tai päivä LED-valaisinjärjestelmä yläkaapistojen alla luo aina viihtyisää tunnelmaa. Päiväretket omalla polkupyörällä kuuluvat aktiivilomaan. Carado-matkailuautojen lisävarusteisella taakse kiinnitettävällä pyörätelineellä mukana kulkee turvallisesti jopa neljä polkupyörää.

32 MARKIISI SUOJAA OHJAAMON LIKAANTUMISTA VASTAAN 2,5 m leveä ja 3,5 m tai 4,5 m pitkä, kevyt ja tyylikäs Kaikkiin Carado matkailuautoihin saa kulutusta kestävät nivelmarkiisi antaa ihanteellisen sade- ja aurinkosuojan. lattiamatot. Clip-kiinnitteiset matot pysyvät varmasti paikoillaan ja antavat jatkuvan suojan (tilattavissa Caradojälleenmyyjältä). TURVALLISET JA MUKAVAT ISTUIMET Istuinryhmän korkeussäädettävät niskatuet ovat paljon muutakin kuin mukavuusseikka. Ne ovat tärkeä turvatekijä, sillä ne suojaavat tehokkaasti matkustajia kolaritilanteessa. VARMATOIMINEN JA TYYLIKÄS LUKITUS Yläkaapistojen korkealaatuiset ovet sulkeutuvat helposti ja oikeaan muotoonsa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetimet täydentävät modernia tilasuunnittelua. SYVÄT YLÄKAAPISTOT Suurissa yläkaapistoissa on runsaasti erilaisia säilytysmahdollisuuksia. Näin matkailuauton ilmatila tulee ihanteellisesti hyödynnettyä liikkumisvapautta rajoittamatta ja kaikki matkatarvikkeet löytävät helposti paikkansa. ERILLINEN KAASUPULLOTILA Täällä 2 x 11 kg:n kaasupullot ovat turvassa eivätkä aiheuta matkan aikana pienintäkään ääntä. Käytön jälkeen tyhjät kaasupullot on helppo ja nopea vaihtaa. MIELLYTTÄVÄMPÄÄ JA KEVYEMPÄÄ Uuden mekaniikan ansiosta ylävuoteen laskeminen on lastenleikkiä. Vuode laskeutuu vakaasti tukevien tasojen päälle, jolloin se ei heilu ja uni on rauhallista. Patjojen uusi kennoteknologia tekee patjoista entistä ilmavammat ja paremmat nukkua. Uusi teknologia on lisäksi entistä kevyempää. MYÖS HARMAAVESI SUOJAAN PAKKASELTA Ajoneuvon alla sijaitsevan harmaavesisäiliön saa eristettynä lisähintaan kaikkiin Carado matkailuautoihin. Eristäminen suojaa harmaavesisäiliötä jäätymiseltä ja sen myötä vahingoittumiselta.

33 TASOKASTA MUKAVUUTTA TERVEELLISEEN UNEEN Kaikissa kiinteissä takavuoteissa on vakiona laadukkaat kylmävaahtopatjat. Hengittävät, Aloe veralla pinnoitetut Comfort-Fit-päälliset varmistavat hengittävyyden sekä terveellisen ja rentouttavan unen. KIUSANHENGET PYSYVÄT ULKOPUOLELLA Haluatko nauttia kesäöistä ovi auki? Ei hätää. Vakiona integroidun hyönteisverkko-oven ansiosta hyönteiset eivät pääse ajoneuvoon sisälle. VIEHÄTTÄVÄ ULKO-OVI Korin laadukas ulko-ovi sulautuu saumattomasti sisustukseen. Raffinoidun lukitusjärjestelmän ja ergonomisesti sijoitettujen ovenkahvojen anisosta se on erittäin toimiva ja miellyttävä käyttää. KOSTEUDELLE EI JÄÄ MAHDOLLISUUKSIA Ajoneuvon kaikissa ovissa ja ulkoluukuissa on ylimääräiset tulvavesitiivisteet suojaamassa sadeja roiskevesiltä. Siksi oven ja kehyksen väliin ei voi päästä vettä, mikä estää jäätymisen. KESTÄVÄ JOKA SÄÄN SUOJA PITKÄIKÄISET KORIN AKUT Pitkäikäinen, kestää rakeet ja säätilavaihtelut Caradon Vakiona asennettava geeliakku apukuljettajan istuimen erittäin kestävä katto sekä takaosa lasikuituvahvistetusta alla tuottaa luotettavasti energiaa oleskelutilan sähköasennuksille. Geeliakku on huoltovapaa, pitkäikäinen muovista (GFK). Arvostettu Sandwichmenetelmä yhdistettynä 34 mm vahvaan eristeeseen kohtaa eikä siihen tarvitse lisätä nesteitä. luotettavasti niin tuulen kuin sateen. ENEMMÄN SISÄKORKEUTTA Ylävuoteella varustetuissa matkailuautoissa voi lattian korokkeen helposti irrottaa sisäkorkeuden lisäämiseksi oleskelutilassa. RAIKASTA ILMAA ILMAN HÄIRIÖITÄ Varsinkin kesällä kaipaamme raitista ilmaa päivällä ja yöllä. Panoraama kattoikkuna integroidulla hyönteisverholla pitää hyönteiset poissa sisätiloista ja pimennysverho suojaa tarpeen mukaan valolta ja auringolta.

34 LISÄLÄMPÖÄ ALKOVIIN Tarkkaan suunniteltu lämmönkierto pitää huolen siitä, että alkovi on aina lämmin. Tämä varmistaa myös miellyttävän lämpötilan koko ajoneuvoon. TILAA JALKINEILLE Sivuttaisistuimen alta löytyy kätevä ovellinen säilytystila jalkineille. Kenkien säilytystila on sijoitettu ihanteellisesti lähelle ulko-ovea, jolloin jalkineiden vaihtaminen käy nopeasti ja helposti. MATKUSTAJAPAIKAT VIIDELLE HENGELLE Ulko-oven viereiseen sivuttaisistuimeen (malleissa T 334, T 348, T 447, T 448, T 449) on mahdollista saada lisähintaan 5. turvavyöllinen matkustajapaikka. TILAA KOOKKAILLE MATKATAVAROILLE Mallien T 132, T 334, T 337, T 447, T 448 suurissa takatalleissa on vaivatonta kuljettaa mukanaan polkupyöriä, pöytäkalusteita sekä muita tilaa vieviä matkatavaroita. KOLMEOSAINEN, SPORTTINEN, HUOLTOYSTÄVÄLLINEN Moderni mutoilu ei ole ainut huomionarvoinen seikka uusissa takavaloissa. Vahingoittuneet lamput tai vioittuneet kulmapalat on mahdollista vaihtaa erikseen. Näin mahdolliset korjaukset käyvät nopeammin ja ovat kustannuksiltaan huomattavasti edullisempia. JÄÄKAAPPI Keittiöön on lisähintaan mahdollista saada erityisen tilava 167 l jääkaappi erillisellä 23 l pakastelokerolla ja AEStoiminnolla. (Tämä lisävaruste on mallikohtainen. Tiedustele tarkemmin jälleenmyyjältäsi.) KEITTIÖSSÄ ON MUKAVA LAITTAA RUOKAA 3-liekkisellä liedellä on tilaa useammallekin suurelle keittoastialle. Lasikansi toimii tarvittaessa lisätyötilana. Tukeva ylös nostettava ritilä ja irrotettavat säätönupit tekevät puhdistamisesta helppoa. ASTIANPESUALLAS KORKEALLA VESIHANALLA Korkean vesihanan ansiosta suurien keittoastioiden ja kullhojen peseminen ei ole ongelma. Myös suuremmat säiliöt on helppo täyttää hanan alla. Lasikannen ansiosta pesuallas muuntuu käden käänteessä lisätyötilaksi.

35 KÄTEVÄ LIUKUVA VAATETELINE Kaapin aivan takaosaan ripustetut vaatekappaleet saa nopeasti esiin vetämällä vaatetangot ulos kaapista. HYVIN SIJOITETTU Mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteiden alta löytyy kummaltakin puolen vaatekaappi matkavaatetukselle tilavaa ja helppoa käyttää. KAKSOISPOHJALLA Malleista T 334, T 339, T 447 ja T 449 löytyy nyt kiinteä, lattiakorokkeeseen upotettu säilytystila pienille tarvikkeille, kuten esim. jalkineille. JATKETTU SÄLEPOHJA Saarekevuode pitenee muutamalla otteella 190 cm kokonaispituuteen malleissa T 339 ja T 449. LED-KATTOVALO Energiaa säästävä LED-valo antaa miellyttävän lämmintä valoa. Yhdessä yläkaapistojen tunnelmavalaistuksen kanssa se luo viihtyisän tunnelman koko oleskelutilaan. TYÖNNÄ, KÄÄNNÄ, LASKE ALAS VÄRIT JA MUOTOILU SÄILYVÄT VUOSIA Mallien T 447 ja T 449 L-ryhmän pöytää voi liikuttaa joka suuntaan ja se myös kääntyy 180. Iltaisin se lasketaan helposti alas, jolloin istuinryhmästä saa muodostettua lisävuoteen. Kulutusta kestävien verhoilukankaiden ansiosta kalusteet näyttävät vielä vuosienkin päästä hyviltä Eikä pelkästään laadukkaasti ommeltujen saumojen vuoksi, vaan koska kankaat on suojattu hyvin auringon valoa vastaan. TYYLIKKÄÄN AERODYNAAMINEN Puolialkovien uusi sporttinen kattomuotoilu vähentää ilmanvastusta ja istuu ulkonäöltään täydellisesti Fiatalustan raikkaaseen ulkoasuun. Emme vastaa mahdollisista paino- emmekä muistakaan virheistä ja pidätämme itsellämme oikeuden kaikkiinmuutoksiin niistä etukäteen ilmoittamatta. Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin ja kaikkiin muihin muutoksiin niistä etukäteen ilmoittamatta. Emme vastaa tämän tai muiden painotuotteidemme mahdollisista virheistä.

36 KUN AMMATTILAISET VALMISTAVAT LUODAAN POHJA LAADUKKAILLE SEIKKAILUILLE SIELLÄ MISSÄ KAIKKI SAA ALKUNSA Sachsenin osavaltion ainutkertaisissa maisemissa sijaitsee yksi lajinsa moderneimmista tuotantolaitoksista. Täällä Neustadtissa toteutamme tärkeintä tavoitettamme: laadukkaita matkailuautoja kohtuulliseen hintaan. Henkilökuntamme valmistaa päivittäin 450 m pitkällä tuotantolinjallamme jopa 28 ajoneuvoa mukaan lukien kalusteet, katot sekä sivuseinät. Useat laatutarkastukset jo tuotannon aikana pitävät huolen siitä, että jokainen matkailuauto ja -vaunu vastaavat korkeaa laatustandardiamme kuten Erwin-Hymer-Groupin perinteisiin pitääkin kuulua.

37

38 TUTKIMUSRETKEILIJÄT EIVÄT KAIPAA HEILLÄ ON KOKO TÄHTITAIVAS MIKÄ PIDEMPÄÄN SÄILYY Toiset kaipaavat seikkailuja, toiset vain rauhaa. Mutta yhtä asiaa haluavat kaikki, nimittäin nauttia lomastaan. Kaikki etsivät hieman enemmän mukavuutta, laatua sekä palvelua. Myös matkailuautoiluun. Tähän voimme vain vastata: Tervetuloa Caradolle. Myönnettäköön, että emme tarjoa mitään All-inclusive-pakettia päiväksi tai pariksi, vaan moniksi vuosiksi eteenpäin. Ensiluokkaista matkustusmukavuutta, matkustat minne tahansa. Mukavuutta, jota ei tarvitse varata, sen voi omistaa. Lisäksi se pitää sisällään Euroopan laajuisen huoltoverkoston nopeisiin ja yksinkertaisiin ratkaisuihin. Selvää kieltä puhuvat ne noin matkailuajoneuvoilijaa, jotka nimesivät meidät König-Kunde-kilpailun kokonaisvoittajaksi vuonna Carado pitää huolen unohtumattomista elämyksistä. Missä ja milloin itse haluat.

39

40 KOTONA ON TIETENKIN AINA PARAS OLLA. MISSÄ IKINÄ SE SITTEN ONKAAN Art.-Nr FIN Carado GmbH Holzstrasse Bad Waldsee Carado GmbH kuuluu Erwin-Hymer ryhmään

Puoli-integroidut 2009. Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL

Puoli-integroidut 2009. Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Puoli-integroidut 2009 Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Hymer Camp Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil S-Klasse Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova

Lisätiedot

Integroidut matkailuautot 2006. Hymermobil B-Classic Hymermobil B-Classic M Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Star-Line Hymermobil S-Klasse

Integroidut matkailuautot 2006. Hymermobil B-Classic Hymermobil B-Classic M Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Star-Line Hymermobil S-Klasse Integroidut matkailuautot 2006 Hymermobil B-Classic Hymermobil B-Classic M Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Star-Line Hymermobil S-Klasse 2 Sisältö Yleiskatsaus B-Classic ja B-Classic M 6 Hymermobil B-Classic

Lisätiedot

Sunlight-matkailuautot 2014

Sunlight-matkailuautot 2014 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi

Lisätiedot

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa 2015 Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa Aina askeleen edellä Sisältö Johdanto 07 Ainutlaatuinen matkailuauto 11 Turvallinen hankinta 12 Uutuudet 2015 14 Laatu 16 Muotoilu 18 Testattu huolellisesti

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2015

FIN. Matkailuvaunut 2015 FIN Matkailuvaunut 2015 Palvelut www.dethleffs.fi -sivustolla Katso lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme Internet-sivuiltamme. Sieltä löydät myös lisää ajoneuvojen kuvia ja 360-sisäkuvia. Tämän

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN Valmistettu Saksassa vuodesta 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN GLOBECAR LAATUA ALUSTA SAAKKA Asiakkaidemme yksilöllinen vapaus on meidän suurin kannustin. Asiakkaamme haluavat matkustaa spontaanisti

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA

matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA Sisältö 2 Hobby-matkailuautot 2013 asuminen PReMiuM van Sivulta 10 alkaen PReMiuM DRive Sivulta 22 alkaen 48 asumisen tekniikka 49 talvileirintä 50 alusta

Lisätiedot

Harald Striewski omistaja

Harald Striewski omistaja d e l u x e e x c e l l e n t p r e s t i g e l a v i t a 2011 2 Arvoisat karavaanarit, jo yli 43 vuoden ajan olemme valmistaneet matkailuvaunuja Fockbekissa, Saksan pohjoisosassa. Jo alusta alkaen olemme

Lisätiedot

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet...

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... 2015 FI Sisältö UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... VALIKOIDUT MATERIAALIT 6-7 Materiaalit // Verhot // Symbolit ARTIKKELIT 12, 20, 28 Kausipaikkalainen kahden maailman parhaat puolet Leirintäalueloma

Lisätiedot

www.touringcars.eu TCMobile Matkailuautot

www.touringcars.eu TCMobile Matkailuautot www.touringcars.eu TCMobile Matkailuautot 2 Sisällys Touring Cars Sijoitustuotto TCMobile Value line TCMobile Premium line Camper Exit vaihtoautot Lomatoiminta Touring Cars Toimipisteet: Suomi, Ruotsi,

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

Caravan-sesonki 2009. täydellinen. varustus. de luxe excellent prestige excelsior la vita

Caravan-sesonki 2009. täydellinen. varustus. de luxe excellent prestige excelsior la vita Caravan-sesonki 2009 de luxe excellent prestige excelsior la vita täydellinen varustus Vaunumatkailua à la Hobby Olemme rakentaneet asuntovaunuja Pohjois- Saksassa jo vuodesta 1967 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia.

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Sisältö Voima 5 12 Moottorit 7 8 Vaihteisto ja vaihtaminen 9 10 Voiman välitys 11 12 Kestävyys 13 30 Rungon kantavuus ja jousitus 15 16 Voimansiirron kuormitettavuus

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot