MATKAILUAUTOT Matkusta viisaasti, all inclusive.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive."

Transkriptio

1 MATKAILUAUTOT 2015 Matkusta viisaasti, all inclusive.

2 SEIKKAILUIHIN EI TARVITA KOKEAKSEMME INNOSTUKSEN HUUMAAVIA TUNTEITA KAUKOKAIPUUN POLTTAESSA Ken erityistä etsii, etsii sitä tuntemattomasta. Ei matkaesitteistä, vaan maantiekartoista. Todellisia seikkailuja löydämme vain yhdellä tavoin kulkemalla omaa tietämme. Vapautta on ajaa sinne, missä hyvä sää meitä odottaa. Ehkä ilman tietoa, kuinka pitkälle on ajettava sen löytämiseksi. Ehkä se näkyy ikkunasta ulos katsomalla tai kaukana horisontissa. Sillä haluamme enemmän. Enemmän luontoa, enemmän alkuperäisyyttä, enemmän vapautta. Joka päivä uudet maisemat uusine löytöineen. Tänään vuorille, huomenna meren hyökyihin ja joka ilta omaan sänkyyn, joka kulkee aina matkassa mukana. Lopuksi jäljelle jää vain yksi kysymys: Minne suuntaamme seuraavaksi?

3

4 MAAILMANMATKAAJAT EIVÄT KAIPAA HOTELLIHUONETTA HE RAKASTAVAT MAATA JALKOJENSA ALLA LIIKETTÄ, VAPAUTTA, TILAA. Carado tarkoittaa vapautta liikkua - joka suhteessa. Se on seikkaulujen kokemista varten, ja on jo seikkailu itsessään. Matkusta parina tai perheenä, sinun ei tarvitse luopua mistään: ei rentouttavista yöunista, ei hyvin varustellusta vaatekaapin sisällöstä. Nerokkaasti suunniteltujen tilaratkaisujen ansiosta tilaa on runsaasti ja se on hyödynnettävissä monipuolisesti niin pesuhuoneessa, keittiössä kuin vieraskäytössä. Suurten ikkunoiden ansiosta voit ihailla jokaista auringonlaskua. Ja öisin LED-tunnelmavalaistus virittää kaiken oikeaan sävyyn: kaunis Calmar- Imperial-kalustesävy, tyylikäs lattiasävy Oak Select, sekä tietysti tilavat sisätilat, jossa kaikki on mahdollista. Siispä suorista jalkasi yläasentoon, laita ruokaa perheelle tai vietä spontaaninen peli-ilta yhdessä perheen kanssa.

5

6 MALLIVALIKOIMA 2015 SISÄLTÖ T 132 T 334 [ ] [ POIKITTAISVUODE TAKANA Suuren takatallin yläpuolelta löytyy mukavat vuoteet kahdelle ja lisähintaan saa myös istuinryhmästä muodostettua helposti kolmannen mukavan vuoteen. ] 598 T T 345 [ T 348 ] T 449 [ ] [ ] RANSKALAINEN PARIVUODE Kolme pohjaratkaisua pitkittäisillä parivuoteilla ja tyylikkäällä kuosilla. Erityisen suuri pesuhuone takana ja tilavat korkeat vaatekaapit kuuluvat molemmat varustukseen T 339 [ ] SAAREKEVUODE Raumbad-pesuhuoneellisessa tyylikkäässä makuuhuoneessa on väljästi tilaa liikkua. Matkustusnautintoa lisäävät lisähintaiset ylävuode sekä istuinryhmä, joiden avulla autoon saa jopa viisi vuodepaikkaa (malli T 449).

7 T 337 T 447 A 461 A [ ] ERILLISVUOTEET Runsaasti tilaa yö- ja päiväunille suuret erillisvuoteet ovat erinomaiset nukkua ja ne saa yhdistettyä vaikuttavan kokoiseksi parivuoteeksi T 448 ] A 361 [ ALKOVI Perheystävällinen tilaihme, kerrostai parivuoteella takana ja vuoteeksi muutettavalla istuinryhmällä. Lisäksi ohjaamon yläpuolella on valtava nostoalkovi lämminilmakierrolla. 728 VARUSTEET Korkeaa laatua ja nerokkaita yksityiskohtia näiden kuvien avulla voit muodostaa ensikuvan Carado matkailuautojen laajasta vakiovarustuksesta sekä erilaisista lisävarusteista ajoneuvon yksilöllisempää varustamista varten.

8 T-SARJA

9 OMAN TIEN KULKIJA Ken haluaa valloittaa maailmaa, voi herätä joka aamu eri paikassa. Silti omassa vuoteessa, omassa kodissa. Mitä parhaiten varusteltuna seuraavaan seikkailuun. Ei huonepalvelua, oppaita tai Lounge-tilaa. Sen sijaan auringonlaskuja omalla rannalla, illanviettoa leiritulen ääressä koko perheen voimin sekä tähtien laskemista. Sellaista on vapaus. Sellaista on todellinen elämä. Sellaista on Carado-tunne. Ja kaikki se mitä tarvitaan seikkailuun. Tyylikästä, laadukasta ja nerokasta. Ei mitään jonnin joutavaa, vaan kaikki oleellinen mitä parhaimman laatuisena.

10 POIKITTAINEN PARIVUODE CARADO CLEVER 01 Viehättävä ja tilava suuri istuinryhmä puolidinetellä, erityisen leveällä vastakkaisistuimella ja kääntyvillä kuljettajanistuimilla. Kuvassa verhoilukangas Casella. 02 Valtava säilytystila suurella ovella mallien T 132 ja T 334 poikittaisvuoteen alla sijaitsevaan takatalliin mahtuu vaivatta myös tilaa vaativia välineitä. T 334 T 132 T 132 [ ] 598 T 334 [ ] Kaikki mahtuu säilöön, kaiken saa helposti esille Caradon järjestelmäkeittiöissä on entistä enemmän säilytys- ja työtilaa. 04 Tilavat vuoteet mallin T 334 istuinryhmä muuttuu muutamalla käden liikkeellä 210 x 115/65 cm suureksi vuoteeksi. 05 Vuodepaikat jopa viidelle hengelle tässä malli T 334, jossa on kätevä ylävuode vuoteeksi muutettavan istuinryhmän yläpuolella. 06 Syvää unta ja runsaasti tilaa mukavan poikittaisvuoteen alta löytyy tilava talli. Ja mallin T 132 vuodekehikkoon on integroitu ylimääräinen vaatekaappi. 02

11

12 RANSKALAINEN PARIVUODE CARADO HARMONY T 135 T [ ] T 345 T [ ] T 348 T

13 04 01 Mukava ja kevyt T 135:n istuinryhmässä on paikat neljälle ja erityisen runsaasti tilaa liikkua myös jaloille. Kuvan istuiryhmän verhoilukankaana on Casella. 02 Tilava oleskelutila, viehättävä vuodenurkkaus ja korkea, tilava vaatekaappi mallissa T 135 sisustus ja asuintilaratkaisut yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. 03 Kaikki käden ulottuvilla avarassa keittiössä on suuri työtaso, integroitu jääkaappi, LED-valoin varustellut yläkaapistot ja erittäin paljon säilytystilaa. 04 Mukava ja monipuolinen Komfortbadpesuhuone takana kulmapesualtaalla ja suurella erillisellä suihkutilalla Riittävä sisäkorkeus ja kunnon jalkatila tekevät lepohetkistä nautittavia väliverho oleskelutiloihin sekä ikkunoiden pimennysverho antavat yksityisyyttä ja suojaavat ulkopuolisten katseilta.

14 06 Kuusi mukavaa istuinpaikkaa tai kaksi lisävuodepaikkaa lisähintainen vuoteeksi muutettava istuinryhmä leveällä vastakkaisistuimella, kuvassa malli T Lisähintaan yhteensä kuusi vuodepaikkaa suuren ylävuoteen ja vuoteeksi muutettavan istuinryhmän ansiosta voi mallissa T 348 yöpyä mukavasti jopa kuusi henkeä. 08 Järjestyksessä ilman ryppyjä mallin T 345 korkeaan vaatekaappiin henkareihin ripustettavat vaatekappaleet tulevat helposti esiin vedettävän vaatetangon avulla. 09 Entistä miellyttävämpi laittaa ruokaa, miellyttävämpi säilyttää keittiötarvikkeita T 348:n uudessa L-keittiössä on suurempi työtila ja tilavampi alakaappi.

15

16 SAAREKEVUODE CARADO ELEGANCE 01 T 339 [ ] T 449 T T 449 [ ]

17 05 01 Kaikki yhdellä vedolla suoraan saarekevuoteen alta löytyy paljon tilaa malleissa T 339 ja T 449. Tänne mahtuu kaikki, minkä haluat olevan tartuntaetäisyydellä ja vielä enemmänkin. 02 Järjestys olla pitää jalkineille ja muille pienille tavaroille on nyt oma kiinteä paikkansa mallien T 339 ja T 449 lattiakorokkeen kätevässä kaksoispohjassa. 03 Hyvin tilaa mallien T 339 ja T 449 saarekevuoteelle takana on helppo nousta joka suunnalta. 04 Runsaasti tilaa liikkua mallien T 339 ja T 449 takaosassa on ylellinen makuuhuone saarekevuoteella. Taittuvan sängynpäädyn voi päiväksi nostaa ylös vaikkapa rentouttavia lukuhetkiä varten. 05 Ylellistä mukavuutta oleskelutiloissa voi lisähintaan nauttia kodin veroisesta TV-viihteestä Käyttötarpeen mukaan mukava Raumbad-pesuhuone takana on erotettavissa kokonaan asuintiloista. Lisäksi myös suihku on erotettu pesuhuone-/wctiloista.

18 ERILLISVUOTEET CARADO COMFORT T 337 T [ ] T 447 T Paikat kuudelle vuorokauden ympäri T 447 suurella, lisähintaan vuoteeksi muutettavalla L-ryhmällä ja leveällä vastakkaisistuimella. Lisähintaisesta ylävuoteesta syntyy istuiryhmän yläpuolelle kaksi lisävuodepaikkaa. 02 Tilavaa ja kätevää mallin T 447 makuuhuoneessa on porrastaso vuoteiden välissä sekä vuoteiden liitospala ylävartaloiden kohdalle. 743 T 448 T [ ] 03 Viihtyisän tilavaa mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteet takana saa muutettua lisähintaan yhtenäisiksi vuodetasoiksi. 04 Vaatteet nopeasti vaihtoon erillisvuoteiden alle sijoitetut vaatekaapit ovat suuria ja niitä on helppo käyttää, kuten tästä mallin T 447 kuvasta näkyy.

19

20 05 06

21 05 Miellyttävää ja kätevää kätevä luukku pitkittäissohvan sivussa ja vielä suoraan ulko-oven luona malleissa T 447 ja T 448 on oiva säilytyspaikka pienille tavaroille, joita tarvitaan ulkona tai sisällä. 06 Viihdettä kaikkialla lisähintainen TV-teline vedetään esiin ja se kääntyy 180. Näin vuode muuttuu TV-tuoliksi kahdelle Astu sisään ja viihdy mallin T 448 oleskelutilan sisäkorkeus lisähintaisen ylävuoteen alla on 190 cm. 08 Täällä on mukava laittaa ruokaa mallin T 448 kulmakeittiössä on suuri työtaso, erittäin syvät vetolaatikot sekä 113 l jääkaappi. Lisähintaan saa 167 l jääkaapin erillisellä pakastelokerolla ja AES-toiminnolla (tässä kuvassa) Lisää vuoteita mallien T 447 ja T 448 lisähintainen 140 cm leveä ylävuode tarjoaa erinomaisen mukavat vuodepaikat kahdelle.

22 A-SARJA

23 YLHÄÄLLÄ NUKKUU SIKEÄSTI Enemmän Caradoa suurempaan seikkailuun. Ja koko perheelle. Alkovisarjassamme on valinnanvaraa vuoteissa on poikittaisvuodetta, ylävuodetta sekä kerrossänkyä. Ihan miten haluat. Vakiona lämmitetysså alkovissa nautit miellyttävän kesäisistä lämpötiloista myös vuoden kylminä kausina. Sinua odottaa keittiö erittäin hyvillä säilytystiloilla, ja mikä parasta, keittiössä on runsaasti tilaa liikkua. Varaa jokaiselle viikonlopulle vaikka kuuden hengen spontaaniloma. Täällä jokainen löytää oman paikkansa, niin lepohetkien, taukojen kuin ajoneuvon liikkuessa. Jäljelle jää vain yksi kysymys: Kuka saa aamuisin ensimmäisenä käyttää kylpyhuonetta?

24 ALKOVI CARADO FAMILY A 361 A A 461 A A 464 A Ruokailutilasta vuoteiksi A 361:n neljä istuinpaikkaa muuntuvat käden käänteessä ylimääräiseksi parivuoteeksi. 02 Jotta kaikki tarvittava olisi mukana koska alkovimallit on suunniteltu nimenomaan perhekäyttöön, kiinnitetään Caradolla erityistä huomioita tilojen toimivuuteen ja tehokkuuteen. Lukuisista säilytysmahdollisuuksista lötyyy runsaasti tilaa matkatavaroille, kuten tässä kuvassa istuinryhmien rungoissa. 03 Perheannokset syntyvät helposti A 461:n keittiössä on erittäin syvä säilytystila, suuri työtaso, kaasu-uuni (lisähintainen) sekä erillinen 167 l jääkaappi (lisähintainen) keittiötä vastapäätä. Keittiössä on runsaasti tilaa liikkua.

25

26 04

27 Tilaa koko perheelle Caradon kaikissa alkovimalleissa on vakiona jopa kuusi vuodepaikkaa ja suuri vastakkaisryhmä. Ja mallissa A 461 (tässä kuvassa) on vielä toinen vastakkaisyhmä, jossa on myös paikat kahdelle. 05 Tätä ei ole mitoitettu suureksi ainoastaan lapsia varten mallin A /85 x 210 cm suuriin kerrossänkyihin takana mahtuu helposti myös aikuinen. 06 XS-XXL alkovimalliemme vaatekaappeihin (kuvassa malli A 461) mahtuu koko perheen matkavaatetus. 07 Lisätilaa alemman kerrossängyn ylös nostamalla löytyy lisää säilytystilaa auton takaosasta malleissa A 361 ja A 461. Tavaratilaan mahtuu polkupyöriä tai muita tilaa vieviä matkavarusteita Ensiluokkainen vuodeosasto lämmitettävässä nostoalkovissa on 160 x 210 cm leveä vuode laadukkaalla vaahtomuovipatjalla.

28 SEIKKAILUILLE ON OLEMASSA VAIN YKSI NYT JA HUOMENNA LAATUA PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN Jättiläismäinen koko ei luo mukavuutta. Se syntyy pikemminkin pienistä ekstroista, joiden toimivuus saa meidät hämmästelemään yhä uudestaan. Caradosta ne löytyvät jopa vakiona. Esimerkkeinä ohjaamon kääntyvät kuljettajanistuimet, yläkaapistojen hajautettu LED-tunnelmavalaistus sekä ulko-oven hyönteisverho. Voisimme paljastaa vieläkin enemmän, mutta mitä sitten jäisi enää hämmästeltäväksi? Niin halutessasi valmistamme toki myös suuria yllätyksiä. Ehkäpä auringonpaahteelta ja sadekuuroilta suojaavan markiisin muodossa. Tai helposti alas laskettavana ylävuoteena. Vasta nämä ja monet muut yksityiskohdat tekevät Carado-tunteesta täydellisen.

29

30 VARUSTEET 2015 Täydellisen toimiva ja mukava Carado matkailuauto syntyy useista laadukkaista kori- ja varustetunnusmerkeistä. Caradossa laatu on kohdallaan sekä suurissa että pienissä yksityiskohdisa. Ja jotta voisit nauttia myös henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, sinulla on hyvän vakiovarustuksen lisäksi mahdollisuus valita mieleisesi lisävarusteet kattavasta lisävarustevalikoimasta. Päätä itse, mikä sinulle on tärkeää. Toteuta yksilölliset toiveesi kauden 2015 mallivalikoimastamme nyt Carado-jälleenmyyjäsi luona. KORKEA AJOMUKAVUUS HYVÄ NÄKYVYYS PÄIVIN ÖIN KATTONA TÄHTITAIVAS VIRVOKKEET AINA HELPOSTI KÄSILLÄ Carado matkailuautojen leveän raidevälin ansiosta ajoneuvosi pysyy tukevasti tiellä ja ajokäyttäytyminen on vakaa ilman heiluntaa. Miellyttävä ero, joka tuntuu jokaisella ajokilometrillä. Ajovaloihin integroitu valoautomatiikka antaa lisäturvallisuutta jokaiseen ajomatkaan. Ohjaamon lisävarusteinen panoraama kattoikkuna antaa T-mallien oleskelutilaan lisää valoa ja tehostaa ilmanvaihtoa. Kattoikkunaan kuuluu aina hyönteis- ja pimennysverho. Olipa janojuomasi mikä tahansa, keskikonsolin juomatelineessä juoma on helposti käden ulottuvilla.

31 JÄÄHDYTETTY HANSIKASLOKERO JATKUVAAN AJOON VARMAN PÄÄLLE LOMAA MYÖS SELÄLLE Virkistävä juoma löytyy aina käsivarren päästä myös matkan aikana. Lisävarusteisen vakionopeussäätimen avulla ajonopeutta voi nostaa ja laskea viiksestä pienellä kädenliikkeellä (kysy alustapakettiamme). Vakiovarusteinen kuljettajan airbag varmistaa turvallisuuden matkan aikana. Lisähintaan saa myös airbagin kuljettajan viereiselle etuistuimelle (kysy alustapakettia). Ohjaamon istuimille on nautinto istua. Ergonomisesti muotoilluissa istuimissa on erinomainen jousitus ja lisäksi niissä on yksilöllinen korkeuden ja kallistuksen säätö. VIIHDETTÄ JOUSTAVASTI ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ LED-VALAISTUS HAJAUTETTU TUNNELMAVALAISTUS KAKSIPYÖRÄISET MUKAAN MATKAAN Istu tai lepää missä tahansa, 180 käännettävän TV:n saat mukautettua aina sen mukaisesti. Ajoneuvojen sisävalaistuksessa on käytetty vakiona modernia LED-tekniikkaa. Se vähentää virrankulutusta ja pidentää akkujen kestoa useilla tunneilla. Lisäksi myös oleskelutilojen ja makuuhuoneen spotit ovat kohdistettavissa haluttuun lukuasentoon. Yö tai päivä LED-valaisinjärjestelmä yläkaapistojen alla luo aina viihtyisää tunnelmaa. Päiväretket omalla polkupyörällä kuuluvat aktiivilomaan. Carado-matkailuautojen lisävarusteisella taakse kiinnitettävällä pyörätelineellä mukana kulkee turvallisesti jopa neljä polkupyörää.

32 MARKIISI SUOJAA OHJAAMON LIKAANTUMISTA VASTAAN 2,5 m leveä ja 3,5 m tai 4,5 m pitkä, kevyt ja tyylikäs Kaikkiin Carado matkailuautoihin saa kulutusta kestävät nivelmarkiisi antaa ihanteellisen sade- ja aurinkosuojan. lattiamatot. Clip-kiinnitteiset matot pysyvät varmasti paikoillaan ja antavat jatkuvan suojan (tilattavissa Caradojälleenmyyjältä). TURVALLISET JA MUKAVAT ISTUIMET Istuinryhmän korkeussäädettävät niskatuet ovat paljon muutakin kuin mukavuusseikka. Ne ovat tärkeä turvatekijä, sillä ne suojaavat tehokkaasti matkustajia kolaritilanteessa. VARMATOIMINEN JA TYYLIKÄS LUKITUS Yläkaapistojen korkealaatuiset ovet sulkeutuvat helposti ja oikeaan muotoonsa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetimet täydentävät modernia tilasuunnittelua. SYVÄT YLÄKAAPISTOT Suurissa yläkaapistoissa on runsaasti erilaisia säilytysmahdollisuuksia. Näin matkailuauton ilmatila tulee ihanteellisesti hyödynnettyä liikkumisvapautta rajoittamatta ja kaikki matkatarvikkeet löytävät helposti paikkansa. ERILLINEN KAASUPULLOTILA Täällä 2 x 11 kg:n kaasupullot ovat turvassa eivätkä aiheuta matkan aikana pienintäkään ääntä. Käytön jälkeen tyhjät kaasupullot on helppo ja nopea vaihtaa. MIELLYTTÄVÄMPÄÄ JA KEVYEMPÄÄ Uuden mekaniikan ansiosta ylävuoteen laskeminen on lastenleikkiä. Vuode laskeutuu vakaasti tukevien tasojen päälle, jolloin se ei heilu ja uni on rauhallista. Patjojen uusi kennoteknologia tekee patjoista entistä ilmavammat ja paremmat nukkua. Uusi teknologia on lisäksi entistä kevyempää. MYÖS HARMAAVESI SUOJAAN PAKKASELTA Ajoneuvon alla sijaitsevan harmaavesisäiliön saa eristettynä lisähintaan kaikkiin Carado matkailuautoihin. Eristäminen suojaa harmaavesisäiliötä jäätymiseltä ja sen myötä vahingoittumiselta.

33 TASOKASTA MUKAVUUTTA TERVEELLISEEN UNEEN Kaikissa kiinteissä takavuoteissa on vakiona laadukkaat kylmävaahtopatjat. Hengittävät, Aloe veralla pinnoitetut Comfort-Fit-päälliset varmistavat hengittävyyden sekä terveellisen ja rentouttavan unen. KIUSANHENGET PYSYVÄT ULKOPUOLELLA Haluatko nauttia kesäöistä ovi auki? Ei hätää. Vakiona integroidun hyönteisverkko-oven ansiosta hyönteiset eivät pääse ajoneuvoon sisälle. VIEHÄTTÄVÄ ULKO-OVI Korin laadukas ulko-ovi sulautuu saumattomasti sisustukseen. Raffinoidun lukitusjärjestelmän ja ergonomisesti sijoitettujen ovenkahvojen anisosta se on erittäin toimiva ja miellyttävä käyttää. KOSTEUDELLE EI JÄÄ MAHDOLLISUUKSIA Ajoneuvon kaikissa ovissa ja ulkoluukuissa on ylimääräiset tulvavesitiivisteet suojaamassa sadeja roiskevesiltä. Siksi oven ja kehyksen väliin ei voi päästä vettä, mikä estää jäätymisen. KESTÄVÄ JOKA SÄÄN SUOJA PITKÄIKÄISET KORIN AKUT Pitkäikäinen, kestää rakeet ja säätilavaihtelut Caradon Vakiona asennettava geeliakku apukuljettajan istuimen erittäin kestävä katto sekä takaosa lasikuituvahvistetusta alla tuottaa luotettavasti energiaa oleskelutilan sähköasennuksille. Geeliakku on huoltovapaa, pitkäikäinen muovista (GFK). Arvostettu Sandwichmenetelmä yhdistettynä 34 mm vahvaan eristeeseen kohtaa eikä siihen tarvitse lisätä nesteitä. luotettavasti niin tuulen kuin sateen. ENEMMÄN SISÄKORKEUTTA Ylävuoteella varustetuissa matkailuautoissa voi lattian korokkeen helposti irrottaa sisäkorkeuden lisäämiseksi oleskelutilassa. RAIKASTA ILMAA ILMAN HÄIRIÖITÄ Varsinkin kesällä kaipaamme raitista ilmaa päivällä ja yöllä. Panoraama kattoikkuna integroidulla hyönteisverholla pitää hyönteiset poissa sisätiloista ja pimennysverho suojaa tarpeen mukaan valolta ja auringolta.

34 LISÄLÄMPÖÄ ALKOVIIN Tarkkaan suunniteltu lämmönkierto pitää huolen siitä, että alkovi on aina lämmin. Tämä varmistaa myös miellyttävän lämpötilan koko ajoneuvoon. TILAA JALKINEILLE Sivuttaisistuimen alta löytyy kätevä ovellinen säilytystila jalkineille. Kenkien säilytystila on sijoitettu ihanteellisesti lähelle ulko-ovea, jolloin jalkineiden vaihtaminen käy nopeasti ja helposti. MATKUSTAJAPAIKAT VIIDELLE HENGELLE Ulko-oven viereiseen sivuttaisistuimeen (malleissa T 334, T 348, T 447, T 448, T 449) on mahdollista saada lisähintaan 5. turvavyöllinen matkustajapaikka. TILAA KOOKKAILLE MATKATAVAROILLE Mallien T 132, T 334, T 337, T 447, T 448 suurissa takatalleissa on vaivatonta kuljettaa mukanaan polkupyöriä, pöytäkalusteita sekä muita tilaa vieviä matkatavaroita. KOLMEOSAINEN, SPORTTINEN, HUOLTOYSTÄVÄLLINEN Moderni mutoilu ei ole ainut huomionarvoinen seikka uusissa takavaloissa. Vahingoittuneet lamput tai vioittuneet kulmapalat on mahdollista vaihtaa erikseen. Näin mahdolliset korjaukset käyvät nopeammin ja ovat kustannuksiltaan huomattavasti edullisempia. JÄÄKAAPPI Keittiöön on lisähintaan mahdollista saada erityisen tilava 167 l jääkaappi erillisellä 23 l pakastelokerolla ja AEStoiminnolla. (Tämä lisävaruste on mallikohtainen. Tiedustele tarkemmin jälleenmyyjältäsi.) KEITTIÖSSÄ ON MUKAVA LAITTAA RUOKAA 3-liekkisellä liedellä on tilaa useammallekin suurelle keittoastialle. Lasikansi toimii tarvittaessa lisätyötilana. Tukeva ylös nostettava ritilä ja irrotettavat säätönupit tekevät puhdistamisesta helppoa. ASTIANPESUALLAS KORKEALLA VESIHANALLA Korkean vesihanan ansiosta suurien keittoastioiden ja kullhojen peseminen ei ole ongelma. Myös suuremmat säiliöt on helppo täyttää hanan alla. Lasikannen ansiosta pesuallas muuntuu käden käänteessä lisätyötilaksi.

35 KÄTEVÄ LIUKUVA VAATETELINE Kaapin aivan takaosaan ripustetut vaatekappaleet saa nopeasti esiin vetämällä vaatetangot ulos kaapista. HYVIN SIJOITETTU Mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteiden alta löytyy kummaltakin puolen vaatekaappi matkavaatetukselle tilavaa ja helppoa käyttää. KAKSOISPOHJALLA Malleista T 334, T 339, T 447 ja T 449 löytyy nyt kiinteä, lattiakorokkeeseen upotettu säilytystila pienille tarvikkeille, kuten esim. jalkineille. JATKETTU SÄLEPOHJA Saarekevuode pitenee muutamalla otteella 190 cm kokonaispituuteen malleissa T 339 ja T 449. LED-KATTOVALO Energiaa säästävä LED-valo antaa miellyttävän lämmintä valoa. Yhdessä yläkaapistojen tunnelmavalaistuksen kanssa se luo viihtyisän tunnelman koko oleskelutilaan. TYÖNNÄ, KÄÄNNÄ, LASKE ALAS VÄRIT JA MUOTOILU SÄILYVÄT VUOSIA Mallien T 447 ja T 449 L-ryhmän pöytää voi liikuttaa joka suuntaan ja se myös kääntyy 180. Iltaisin se lasketaan helposti alas, jolloin istuinryhmästä saa muodostettua lisävuoteen. Kulutusta kestävien verhoilukankaiden ansiosta kalusteet näyttävät vielä vuosienkin päästä hyviltä Eikä pelkästään laadukkaasti ommeltujen saumojen vuoksi, vaan koska kankaat on suojattu hyvin auringon valoa vastaan. TYYLIKKÄÄN AERODYNAAMINEN Puolialkovien uusi sporttinen kattomuotoilu vähentää ilmanvastusta ja istuu ulkonäöltään täydellisesti Fiatalustan raikkaaseen ulkoasuun. Emme vastaa mahdollisista paino- emmekä muistakaan virheistä ja pidätämme itsellämme oikeuden kaikkiinmuutoksiin niistä etukäteen ilmoittamatta. Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin ja kaikkiin muihin muutoksiin niistä etukäteen ilmoittamatta. Emme vastaa tämän tai muiden painotuotteidemme mahdollisista virheistä.

36 KUN AMMATTILAISET VALMISTAVAT LUODAAN POHJA LAADUKKAILLE SEIKKAILUILLE SIELLÄ MISSÄ KAIKKI SAA ALKUNSA Sachsenin osavaltion ainutkertaisissa maisemissa sijaitsee yksi lajinsa moderneimmista tuotantolaitoksista. Täällä Neustadtissa toteutamme tärkeintä tavoitettamme: laadukkaita matkailuautoja kohtuulliseen hintaan. Henkilökuntamme valmistaa päivittäin 450 m pitkällä tuotantolinjallamme jopa 28 ajoneuvoa mukaan lukien kalusteet, katot sekä sivuseinät. Useat laatutarkastukset jo tuotannon aikana pitävät huolen siitä, että jokainen matkailuauto ja -vaunu vastaavat korkeaa laatustandardiamme kuten Erwin-Hymer-Groupin perinteisiin pitääkin kuulua.

37

38 TUTKIMUSRETKEILIJÄT EIVÄT KAIPAA HEILLÄ ON KOKO TÄHTITAIVAS MIKÄ PIDEMPÄÄN SÄILYY Toiset kaipaavat seikkailuja, toiset vain rauhaa. Mutta yhtä asiaa haluavat kaikki, nimittäin nauttia lomastaan. Kaikki etsivät hieman enemmän mukavuutta, laatua sekä palvelua. Myös matkailuautoiluun. Tähän voimme vain vastata: Tervetuloa Caradolle. Myönnettäköön, että emme tarjoa mitään All-inclusive-pakettia päiväksi tai pariksi, vaan moniksi vuosiksi eteenpäin. Ensiluokkaista matkustusmukavuutta, matkustat minne tahansa. Mukavuutta, jota ei tarvitse varata, sen voi omistaa. Lisäksi se pitää sisällään Euroopan laajuisen huoltoverkoston nopeisiin ja yksinkertaisiin ratkaisuihin. Selvää kieltä puhuvat ne noin matkailuajoneuvoilijaa, jotka nimesivät meidät König-Kunde-kilpailun kokonaisvoittajaksi vuonna Carado pitää huolen unohtumattomista elämyksistä. Missä ja milloin itse haluat.

39

40 KOTONA ON TIETENKIN AINA PARAS OLLA. MISSÄ IKINÄ SE SITTEN ONKAAN Art.-Nr FIN Carado GmbH Holzstrasse Bad Waldsee Carado GmbH kuuluu Erwin-Hymer ryhmään

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS.

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. SIESTA 2016 MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. Aung San Suu Kyi, poliitikko Vapaata arjesta. Urheilullinen surf-matka kavereiden kanssa. Tai aurinkoinen kesäloma perheen kesken. Elämänmyönteinen

Lisätiedot

Sunlight-matkailuautot 2014

Sunlight-matkailuautot 2014 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

NEU. Matkailuautot 2015

NEU. Matkailuautot 2015 32 1 Sunlight 10-vuotisjuhlavuosi! NEU Matkailuautot 2015 2 3 Tervetuloa tutustumaan Sunlight-matkailuautoihin! Sisältö: Sisältö 3 Sunlight 10 vuotta 4 Puoli-integroidut 6 Puoli-integroidut nostovuoteella

Lisätiedot

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 Matkailuautot 2012 Puoli-integroidut ı Integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Exsis-i Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil B-StarLine Hymermobil S-Klasse Vapaa-aikamme

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE 2016 IN GERMANY SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä, että

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

www.tamlans.fi Transporter

www.tamlans.fi Transporter www.tamlans.fi Transporter Elämyksiä monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ajoelämys sinulle ja matkustajillesi. Tamlans-varusteltu, tyylikäs

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

KASVAA PERHEEN MUKANA.

KASVAA PERHEEN MUKANA. KASVAA PERHEEN MUKANA KASVAA PERHEEN MUKANA. Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT FIN

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT FIN MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT 2016 FIN FREEDOM IS MY LIFE. Aline Bock Olen kasvanut karavaanariperheessä. Pakataan tavarat ja lähdetään, se on minun elämääni. ammattilaissurffaaja & lumilautailija

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan.

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan. on uusi kotimainen patjamallisto tarunhohtoisiin uniin Jälleenmyynti: valtuutetut -kauppiaat kautta maan. Unituli Oy on Suomen suurin patjatehdas, joka kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin.

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT 206 HINNAT TEKNISET TIEDOT VARUSTEET FIN Hinnat. Tekniset tiedot. Varusteet. Tyyppi/malli T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Perushinta 43 900, 42 750, 47 250, 48

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta.

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Kestäviä arvoja Kestäviä arvoja Saaristossa syntynyt Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Sen keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

KID HELPPOA LIIKKUMISTA

KID HELPPOA LIIKKUMISTA KID 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen. Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.. MATKAAN! mielipuuhasi: löytöretkeily. Lähde vuorille, kun vuoret kutsuvat. Aaltojen vietäväksi. Irti kaikesta. Mene minne ikinä haluat. Ole liikkeellä. Tien päällä.

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN Valmistettu Saksassa vuodesta 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN GLOBECAR LAATUA ALUSTA SAAKKA Asiakkaidemme yksilöllinen vapaus on meidän suurin kannustin. Asiakkaamme haluavat matkustaa spontaanisti

Lisätiedot

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION

ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION ON AIKA NAUTTIA! SUMMER-EDITION NEXXO TIME SUMMER Jos haluat enemmän, nyt on juuri oikea aika toteuttaa unelmasi! Aiemmin ei ole ollut tällaista tilaisuutta saada vielä enemmän mukavuutta ja varusteita

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Vapautta Unelmia. Alkoviautot 2008. Hymer Camp CL

Vapautta Unelmia. Alkoviautot 2008. Hymer Camp CL Vapautta Unelmia Alkoviautot 2008 Hymer Camp CL Uusi tuotantohalli innovatiivisille matkailuautoille Hiljattain valmistunut uusi tuotantohalli Bad Waldseessa parantaa huomattavasti tuotantokapasiteettia.

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli Katsaus De Luxe Aloitusmalli 14 pohjaratkaisua -eri ikäisille, eri käyttötarkoituksiin Kokonaispainojen muutoksia malleissa 420 ja 440 Kohokohta: uudet paneeliverhot Uudet modernit verhoilukankaat 1 Katsaus

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi Ajattele elämää Pieni suuri ambulanssi Neo design Profile Neo on työhönsä hiottu. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia paikoissa, joissa olet aina toivonut niiden olevan. Ergonominen työskentelytila

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

Integroidut matkailuautot 2006. Hymermobil B-Classic Hymermobil B-Classic M Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Star-Line Hymermobil S-Klasse

Integroidut matkailuautot 2006. Hymermobil B-Classic Hymermobil B-Classic M Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Star-Line Hymermobil S-Klasse Integroidut matkailuautot 2006 Hymermobil B-Classic Hymermobil B-Classic M Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Star-Line Hymermobil S-Klasse 2 Sisältö Yleiskatsaus B-Classic ja B-Classic M 6 Hymermobil B-Classic

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge:

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: - Eriba - Exciting Hinnat ja tekniset tiedot Eriba - Exciting 465 471 505 535 550 Hinta 19.800,- 20.900,- 22.400,- 20.800,- 22.900,-

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet

Matkailuautot. kaikki mallit ja uutuudet Matkailuautot kaikki mallit ja uutuudet polar kodiak polar kodiak Pitkän toivelistan kanssa matkailautoa hakeva voi lopettaa etsintänsä tässä ja nyt. Polar Kodiak on nimittäin yksi markkinoiden parhaiten

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

Matkustamisen uudet mahdollisuudet.

Matkustamisen uudet mahdollisuudet. 2013 Matkustamisen uudet mahdollisuudet. Merkkien selitykset Ajoneuvon mitat Sisäkorkeus Vuoteiden mitat Moottorivaihtoehdot Kaasupullokotelo Matkustajapaikat Massa ajokuntoisena Raikasvesi- ja harmaavesitankki

Lisätiedot

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA

PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2017 PUOLI-INTEGROITU SUURELLA TAKALUUKULLA 2 3 Brevio 1. puoli-integroitu suurella takaluukulla ja ylävuoteella Paljon tilaa urheilulle, vapaa-ajalle ja hauskanpidolle Suuri takaluukku on ideaalinen kaikille,

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge:

Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: Fahrzeuge 2013/1 Preisinformationen Stand 04.10.2012 Enthaltene Fahrzeuge: - Eriba - Feeling Hinnat ja tekniset tiedot Eriba - Feeling 230 380 425 470 Hinta 16.600,- 21.000,- 20.500,- 21.500,- Kokonaispituus

Lisätiedot

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen www..com turvallinen ajaton kaunis NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI MARKIISIN ALLA Turku, Nuppulantie 33 02 2 76 93 00 Salo, Katrineholminkatu 9 02 7 31 54 15 Oulu, Kirkkokatu 61 040 9 68 20 26 Terrassen-

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

Aura - kylpyhuonesaunat

Aura - kylpyhuonesaunat Aura - kylpyhuonesaunat Toteuta unelmasi omasta saunasta! Upea huippudesign! Aura on muotoiltu ja suunniteltu vuosien kokemukseen perustuen sopimaan skandinaaviseen kylpyhuoneeseen. Yksityiskohdat, osat

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Seisoo omillaan Seinään ei tarvitse porata reikiä ja se on tarpeeksi kestävä kannattelemaan melkein mitä ikinä pitääkin säilyttää. Mahdollisuudet

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 TALOT ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 JÄRVITAIMEN 100 kompakti tilaihme selkeä design innovatiivinen eteis- ja kodinhoitotila valoisa ja avara pohjaratkaisu JÄRVITAIMEN 100 Huoneistoala 99 m², Kerrosala

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! Liner. Carthagon Premium-mallisarja tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta

Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! Liner. Carthagon Premium-mallisarja tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! n tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta 2 3 PREMIUM MALLISARJA CARTHAGO LINER MAN 4 5 PREMIUM MALLISARJA CARTHAGO LINER DAILY 6 7 8 9 LINER 58/62 pohjaratkaisut,

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi esite tinos paros TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot