Status:Hyväksytty toimintasuunnitelma

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Status:Hyväksytty toimintasuunnitelma 21.11.2014"

Transkriptio

1 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä Suomessa. Strategisena tavoitteena eli visiona on olla globaalisti tunnettu ja arvostettu tunnistusteknologian verkosto Suomessa. Yhdistyksen strategiana on saattaa Suomessa teknologian potentiaaliset hyödyntäjät ja teknologian ja ratkaisujen tuottajat yhteen sekä edistää etätunnistustekniikan leviämistä hankkeita rakentamalla ja suorittamalla. Autamme potentiaalisia hyödyntäjiä ymmärtämään teknologian mahdollisuudet ja rajoitteet. Edistämme yritysten ja yhteisöjen liiketoimintaprosessien tehostamista sekä uuden liiketoiminnan syntymistä. Toimimme jäsenillemme myös verkottumis- ja yhteistyökanavana. Konferenssit, koulutusseminaarit, peruskoulutus, demohuonetoiminta, palvelut ja neuvonta potentiaalisille teknologian hyödyntäjille Etätunnistustekniikan teemallinen konferenssi o Helsinki-Vantaa Hiltonissa. o Teema: NFC o Tavoitteena on osallistujaa ja 5 10 näytteilleasettajaa. o Kalvot ja esityskieli: suomi (poikkeuksena englanti puhujan pyynnöstä) o Kutsuttuja puhujia. o Avoin kutsu esitysehdotuksille, suositaan valinnassa niitä missä varsinainen asiakas saadaan esittämään tapaus ratkaisuntoimittajan sijaan. o Maksullinen 595 (+ alv 24%), ennakkoilmoittautumisalennus ( -100 ), jäsenalennus 50% ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana, myös muuta hintadifferentiaatiota. o Näytteilleasettajamaksu 1000 (+alv 24%), jäsennäytteilleasettaja 500 (+alv 24%) ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana. o Haetaan konferenssisponsoreita 3000, 1500, 1000, 500 (+alv 24%). Etätunnistustekniikan standardit, laitteistot ja ohjelmistot koulutusseminaari 22.1, Etätunnistustekniikan tietoturva ja yksilönsuoja koulutusseminaari 4.6, Etätunnistustekniikka kulunseurannassa, kulunvalvonnassa ja työajanseurannassa koulutusseminaari Etätunnistustekniikka kirjastoissa koulutusseminaari 9.4. Etätunnistustekniikka terveys-, hoiva- ja sosiaalipalveluissa koulutusseminaari 19.3, 3.9. Etätunnistustekniikka pakkauksissa ja markkinointiviestinnässä koulutusseminaari 7.5.,

2 o Vantaalla yhdistyksen demohuoneessa o Teema: Otsikon mukainen o Tavoitteena on 8 15 osallistujaa o Kalvot ja esityskieli: suomi. o Pääasiassa yhdistyksen henkilökunta tuottaa sisällön ja kouluttaa o Mahdollisesti muutama jäsenyritys tai ulkopuolinen asiantuntija kutsuttuna puhujana o Maksullinen 595 (+ alv 24%), jäsenalennus 50% ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana. o Haetaan koulutusseminaarisponsoreita 250 (+alv 24%). Mahdollisuus tuottaa 1-2 sivua koulutusmateriaaliin yrityksestä ja sen tuotteista, sponsorilogo kahvituksessa. RFID- ja NFC-tehokoulutus aloittelijoille 12.3, 21.5, 20.8, o Vantaalla yhdistyksen demohuoneessa o Tavoitteena on 8 15 osallistujaa / koulutus. o Teema: Tietoa RFID- ja NFC-tekniikoiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa, sovellusesimerkkejä ja runsaasti tekniikkaan tutustumista käytännössä demohuoneella. o Kalvot ja esityskieli: suomi. o Yhdistyksen henkilökunta tuottaa sisällön ja kouluttaa. o Maksullinen 595 (+ alv 24%), jäsenalennus 50% ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana. o Kysynnän ja resurssitilanteemme mukaan sama koulutus voidaan toteuttaa myös ostokoulutuksena asiakkaalle. Päivän sisäinen RFID-koulutus jäsenelle 5-10 osallistujalle 990 ( + kouluttajan mahdolliset matka- ja majoituskulut + alv 24% ) Päivän sisäinen RFID-koulutus ei-jäsenelle 5-10 osallistujalle 4990 ( + kouluttajan mahdolliset matka- ja majoituskulut + alv 24% ) o Haetaan koulutussponsoreita 250 (+alv 24%). Mahdollisuus tuottaa 1-2 sivua koulutusmateriaaliin yrityksestä ja sen tuotteista, sponsorilogo kahvituksessa. Puolipäiväinen RFID-Roadshow ja näyttely kotimaassa: Kevät: Hämeenlinna & Vaasa ( ), syksy: Oulu & Espoo ( ) o Tavoitteena on osallistujaa jokaisella paikkakunnalla sekä 5-10 näytteilleasettajaa jäsenistöstä. o Teema: tapauspohjaisia esityksiä, sovellusalue vapaasti valittavissa, yksi tapaus / esiintyjä. o Esityskieli on suomi. o Puhujina RFIDLab Finland ry, tilat tarjoavia paikallisia yhteistyökumppaneita ja kiertueelle osallistuvaa jäsenistöä. o Avoin kutsu jäsenistölle, mahdollisessa valintatilanteessa suositaan uusia tapauspohjaisia esityksiä, koko kiertueelle osallistujia sekä paikkakunnan paikallisia jäseniä. o Maksuton osallistujille, puhujille ja näytteilleasettajille. o Haetaan kahvitussponsoreita 300 (+alv 24%) / paikkakunta. Näkyvyyttä kahvituksen yhteydessä.

3 Yhteismessuesiintyminen näytteilleasettajana o Etsimme ja ehdotamme sopivia tapahtumia, jonne saisimme sateenvarjorakenteella kustannustehokkaasti mukaamme 3-5 jäsentämme 2-4 kertaa vuodessa. o Tapahtuma voi olla Suomessa tai ulkomailla. o Pyrimme myös järjestämään RFID-seminaarin messuilla sekä muita esiintymismahdollisuuksia osallistuville jäsenillemme. o Mahdollisuuksia: Myymälä 2015, Helsingin messukeskus, Logistiikka - Kuljetus 2015, Helsingin messukeskus, Alihankinta, Tampereen messu- ja urheilukeskus, Empack (sisälogistiikka) 2015, Helsingin messukeskus, o Otamme mielellämme jatkuvasti vastaan ehdotuksia yhteismessuista! o Osallistuminen on maksullista: Messun kulut lisättynä RFIDLab Finland ry:n järjestelyistä sekä henkilökunnan osallistumisesta syntyvistä kuluista jaetaan ja laskutetaan messuun osallistuvilta jäseniltä. o Tämä on hyvin kustannustehokas ja vaivaton tapa lähteä näytteilleasettajaksi. Yhdessä saamme paljon enemmän RFID-näkyvyyttä aikaiseksi! Demohuonetoiminta o Yrityksillä on jäsenetuna mahdollisuus asentaa tuotedemojaan ja markkinointimateriaalia (A4-kokoisia esitteitä) demohuoneeseen. Toiminnan kannalta on oleellista, että jäsenyritys pitää esitteensä ajankohtaisia ja demonsa toimivina, jotta asiakkaat ohjautuvat jäsenyrityksen puheille. o Vuoden vaihtuessa ja ennen tai jälkeen kesälomien on hyvä käydä tarkistamassa ovatko jäsenyrityksen demo ja materiaalit näyttökunnossa. o Tavoitteena on asiakasvierailijaa kuukaudessa (ei kesä- ja heinäkuussa) tutustumassa jäsenyritysten toimittamiin laitteisiin ja ratkaisuihin. Merkittävä osa yhdistyksen seminaareista ja koulutuksista järjestetään demohuoneella. o Jäsenistölle toimitetaan kuukausittain lista vierailijoista. o Demohuonevierailut ja esittelykierros ovat Ilmaisia. Mahdollisista tarjoiluista on sovittava erikseen. o Jäsenyritykset voivat jäsenetuna varata demohuonetta 2 tunnin asiakastilaisuuksiaan varten. Mikäli halutaan vain vierailijoiden määrä tilastoitavaksi ilman nimiä ja yhteystietoja, tilaisuudesta veloitetaan jäseneltä 200 (+alv 24%). Muussa tapauksessa vierailijoiden nimet ja yhteystiedot välitetään jäsenistölle normaaliin tapaan.

4 Avoimien ovien päivä o Demohuoneella Vantaalla. o Päivä on suunnattu samassa kiinteistössä ja lähistöllä toimiville yrityksille. o Esittelemme yhdistyksen toimintaa, demohuonetta ja kerromme RFID:n mahdollisuuksista liiketoimintaprosessien tehostajana. Neuvontapalvelu o Neuvontapalvelu keskittyy potentiaalisen hyödyntäjän hankintaprosessin alkuvaiheeseen; tarpeen terävöittämiseen. Tässä vaiheessa laitteiden tai ratkaisujen toimittajan valinta ei ole vielä ajankohtaista. o Neuvonta tapahtuu useimmiten demotilassa, joten jäsenen on hyvä edistää näkyvyyttään ajankohtaisilla esitteillä ja toimivilla demoilla. o Jäsenen on hyvä tiedottaa uusista tarjoamistaan palveluista ja ratkaisuista RFIDLabin henkilökuntaa neuvonnan laadun turvaamiseksi. o Business-leadeja jäsenistölle voi syntyä yhteydenotoista, demohuonevierailuista, sekä myös seminaareista tai roadshowsta. o Leadit pyritään jalostamaan tässä toiminnossa yhdessä asiakkaan kanssa ja suostumuksella jäsenistölle toimitettavaksi jatkotoimenpiteitä varten. o Tavoitteena on 4 laadukasta business-leadia jäsenistölle kuukausittain (ei kesä-, heinä- ja joulukuussa). o Kaikki leadit lähetetään kaikille ratkaisuntuottajajäsenille tasapuolisesti ja samanaikaisesti ja ne ovat myös jäsen-extranetissa selattavissa. Internet, extranet, sosiaalinen media o Web-sivustomme tavoite on toimia asiakkaille laadukkaana, luotettavana ja neutraalina paikkana omaehtoiselle tiedonhaulle. o Web-sivustolta on helppo löytää jäsenyrityksiämme eli Suomessa toimivia alan yrityksiä erilaisiin tarpeisiin dynaamisen kompetenssimatriisin avulla. o Etusivulla kerrotaan ajankohtaisista etätunnistusalan uutisista ja tapahtumista. o Case-pankkia päivitetään tuoreilla jäsenistön julkaisemilla caseilla. o Extranet, LinkedIn, Facebook ja Twitter -ryhmiä kasvatetaan markkinointikanavaksi tuottamalla mielenkiintoista lyhyttä RFID sisältöä ja toimimalla interaktiivisesti. Asiakaskirje o Sähköpostilla yhdistyksen asiakasrekisterissä oleville. o Tavoitteena on nostaa RFID:tä pinnalle ja puheisiin! o Lähetämme 1-2 kertaa vuodessa koostetun asiakaskirjeen, joka sisältä esim. uutisia tekniikan kehittymisestä, käyttöönotoista ja RFID:labin menneestä ja tulevasta toiminnasta.

5 Hanketoiminta Suomessa RFID:n käyttöönoton edistämiseksi Yhdistys ideoi ja hakee suoritettavakseen etätunnistustekniikka-aiheisia ja julkisrahoitteisia hankkeita ( EAKR, ESR, TEKES ). Hankkeita suorittavat henkilöt palkataan hankekohtaisesti yhdistykseen. Esimerkiksi: o RFID-teknologian hyödyntäminen pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen liityntäpysäköinnissä o Asuinympäristön viihtyvyyden lisääminen NFC-teknologian avulla Jäsenten verkottaminen, palvelut, neuvonta ja tiedottaminen Sääntömääräiset jäsenkokoukset o Kevätkokouksen ( ) ja syyskokouksen ( ) sääntömääräisten asioiden lisäksi kerromme alan uutisia ja järjestämme mielenkiintoista lisäohjelmaa. o Jäsenkokoukset toimivat jäsenten keskinäisenä verkostoitumistilaisuutena. Jäsenten iltapäivä o Järjestämme tarvittaessa perehtymisiltapäivän uusille jäsenille ja aktivointia ja kertausta vanhoille jäsenille. o Tilaisuudessa perehdytään yhdistyksen strategiaan, käytännön toimintaan ja jäsenille suunnattuihin palveluihin. Tavoitteena on maksimaalinen hyöty jäsenyydestä. o Jäsenten iltapäivä on myös jäsenten keskinäisen verkostoitumisen tilaisuus. Valiokunnat o Valiokunta on tiettyyn valittuun teemaan keskittynyt jäsenistön muodostama ryhmä o Jäsen voi ehdottaa yhdistykselle valiokunnan perustamista ja yhdistys selvittää kiinnostuksen ja perustaa valiokunnan, jos siihen ilmoittautuu vähintään kolme jäsenyritystä o Valiokunta määrittää itse toimintansa ja yhdistys auttaa käytännön järjestelyissä ja osallistuu mahdollisuuksien rajoissa valiokunnan toimintaan o Valiokunta voi halutessaan liittää ryhmään jäsenistön ulkopuolisia tahoja, esimerkiksi asiakkaita o Mahdollisia valiokuntia: RFID vaatealalla RFID vähittäiskaupassa lähimaksaminen RFID rakennusalalla NFC tietoturva- ja yksilönsuoja RFID ja julkiset toimijat RFID opetuksessa ja tutkimuksessa maantieteelliset valiokunnat: Vantaa, Oulu, Jyväskylä, jne.

6 Jäsenille tiedottaminen o Jäsenkirjeitä lähetämme sähköpostina. o Pääasiassa lähetämme yhden asian yhdessä kirjeessä. o Kaikki jäsenkirjeet ovat luettavissa myös jäsen-extranetissa aikajärjestyksessä aihealueittain. o Lähetämme 2 kertaa vuodessa koostetun jäsenkirjeen, joka sisältä esim. uutisia tekniikan kehittymisestä, käyttöönotoista ja RFID:labin menneestä ja tulevasta toiminnasta. RFID-veronumerokorttien ja päätelaitteiden toiminnan todentamispalvelu o Päätelaitteiden toimivuuden todentaminen on mahdollista RFIDLab Finland ry:n puolueettomana palveluna ja testaaminen on RFIDLab Finland ry:n jäsenille ilmaista. Ei-jäsenille hinta on 525 +alv. 24% per kerta per laitetyyppi. Muu tiedonkeruu ja vaikuttaminen Konferenssit o Pyrimme mahdollisuuksien mukaan osallistumaan merkittävimpiin RFIDkonferensseihin ja välittämään tietoa jäsenillemme. Esiintymiset ja lehtikirjoitukset o Esiinnymme pyynnöstä erilaisissa tilaisuuksissa, joiden katsomme edistävän etätunnistusteknologian leviämistä liiketoimintaan resurssitilanteemme mukaan. o Etsimme myös aktiivisesti itse esiintymismahdollisuuksia. o Tuotamme 1-2 lehtijulkaisua RFID:n käyttömahdollisuuksista Jäsenyys o Jäsenyys brändätään siten, että jokainen etätunnistusalan toimija Suomessa kokee jäsenyyden välttämättömäksi. o Pyrimme hankkimaan yhdistykseen uusia jäseniä identifioimalla potentiaalisia yrityksiä ja avaamalla keskustelun hyödyllisistä yhteistyömahdollisuuksista. Erityisesti keskitytään uuteen RFID-edelläkävijä luokkaan. o kampanjoidaan uusien jäsenten hankkimiseksi. o Nykyiset jäsenet pyritään aktiivisesti saamaan mukaan jäsenhankintaan o Tavoite vuonna 2015 on 5 uutta omistajajäsentä.

7 Yhdistyksen kehitys Yhdistyksestä kehitetään työnantaja. o Palkanlaskenta o Tilitoimistopalvelut o Controller-palvelut o Pankkipalvelut, laskutuspalvelut, perintäpalvelut o Työterveyshuolto o Vakuutukset o Mahdolliset lounassetelit, kulttuuri/liikuntasetelit o ICT-välineet ( tietokone, puhelin, puhelinliittymä, jne. ) o Luottokortit o Lakimiespalvelut Henkilöstö o Osaamista, tehokkuutta ja viihtyisyyttä pyritään kehittämään. o Pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös kouluttamaan henkilökuntaa tarpeen mukaan. o Pyrimme selkeisiin, kokonaisvastuullisiin, merkityksellisiin ja ihmisenkokoisiin työnkuviin ja tehtäviin.

8 TOIMINTASUUNNITELMAN MUKAINEN TALOUSARVIO 2015

9 Päivitetty ajantasainen tapahtumakalenteri löytyy aina jäsen-extranetista!

10 RFIDLab Finland ry:n liittymis- ja jäsenmaksut 2015 Yhdistyksessä voi olla toteuttajajäseniä ja verkostojäseniä. Jäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää syyskokous. Liittymis- ja jäsenmaksut voidaan porrastaa esim. yhteisön koon tai liikevaihdon, tai yleishyödyllisyyden perusteella syyskokouksen päätöksellä. Liittymismaksut vuonna 2015 Vuonna 2015 liittymismaksu on 0 Vuotuiset jäsenmaksut vuonna 2015: Jäsenmaksut toteuttajajäsenille: (+alv 24%) / vuosi Yhdistyksellä ei ole vuonna 2015 toteuttajajäseniä. Jäsenmaksut verkostojäsenille: Verkostojäsenyrityksen liikevaihto (2014) Jäsenmaksu / vuosi > 5 milj. EUR (+alv 24%) 1 5 milj. EUR (+alv 24%) 0,5 1 milj. EUR (+alv 24%) < 0,5 milj. EUR 525 (+alv 24%) Yleishyödylliset tahot, koulutus- ja tutkimuslaitoksiksi katsottavat (+alv 24%) RFID-edelläkävijä, ei myy etätunnistustekniikkaa tai -ratkaisuja (+alv 24%) Jäsenmaksuista: - Jäsenmaksu koskee kalenterivuotta Jäsenmaksut laskutetaan tammikuussa. - Mikäli jäsen ei suorita jäsenmaksuaan eräpäivään mennessä peritään 5 tai perintäyhtiön hinnaston mukainen muistutuslaskumaksu sekä korkolain mukainen viivästyskorko. - Mikäli jäsen ei ole ilmoittanut kirjallisesti erostaan yhdistyksestä mennessä, on jäsen velvollinen maksamaan vuoden 2015 jäsenmaksun. - Jäsen on velvollinen ilmoittamaan maksuun vaikuttavasta liikevaihtoluokkansa muuttumisesta ennen eräpäivää jälkeen RFIDLab Finland ry:n jäseneksi hyväksytyt maksavat 50% taulukon mukaisesta vuosijäsenmaksusta vuonna 2015.

Status: Jäsenistön 2013 syyskokouksen vahvistama toimintasuunnitelma 13.11.2013

Status: Jäsenistön 2013 syyskokouksen vahvistama toimintasuunnitelma 13.11.2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä Suomessa. Strategisena tavoitteena

Lisätiedot

Status: Jäsenkokouksen hyväksymä 29.11.2011 29.11.2011

Status: Jäsenkokouksen hyväksymä 29.11.2011 29.11.2011 TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Status: Jäsenkokouksen hyväksymä 29.11.2011 29.11.2011 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä

Lisätiedot

RFIDLab Finland ry:n jäsenet

RFIDLab Finland ry:n jäsenet RFIDLab Finland ry:n jäsenet Konferenssin avaus RFID / NFC -vuosikonferenssi 29.10.2015 Hilton Helsinki Airport Hotel, Vantaa Sami Isomäki Teknologiapäällikkö RFIDLab Finland ry Konferenssin ohjelma 8:30

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 2.12

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 2.12 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 2.12 12:45 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 13:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFID Lab Finland Professori Kari Tanskanen,

Lisätiedot

Jäsenkysely 2011. Meneekö hommat putkeen? 30 vastausta 24 jäsenorganisaatiolta 23.5.2011 3

Jäsenkysely 2011. Meneekö hommat putkeen? 30 vastausta 24 jäsenorganisaatiolta 23.5.2011 3 Jäsenkysely 2011 Meneekö hommat putkeen? 30 vastausta 24 jäsenorganisaatiolta 23.5.2011 3 www.rfidlab.fi www.rfidhuippuseminaari.fi 23.5.2011 4 www.rfidlab.fi www.rfidhuippuseminaari.fi 23.5.2011 5 Mitkä

Lisätiedot

Seminaarit, koulutus, demohuonetoiminta ja neuvonta potentiaalisille teknologian hyödyntäjille

Seminaarit, koulutus, demohuonetoiminta ja neuvonta potentiaalisille teknologian hyödyntäjille 1 RFIDLab Finland ry TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1 31.12.2012 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia Toiminta RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. Etätunnistustekniikkaa rakennusalalla www.rfidlab.fi

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. Etätunnistustekniikkaa rakennusalalla www.rfidlab.fi Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi Etätunnistustekniikkaa rakennusalalla www.rfidlab.fi Oletko käyttänyt RFID:tä tänään? Bussikortti Auton avain Kulunvalvonta Lemmikki Lentokentän

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 13.3

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 13.3 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 13.3 11:45 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 12:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland ry 12:05 RFID liiketoiminnan

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Tampere 3.12

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Tampere 3.12 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Tampere 3.12 12:45 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 13:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFID Lab Finland 13:05 RFID liiketoiminnan

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Vaasa 5.3.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Vaasa 5.3. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Vaasa 5.3. 12:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry Tunnistaminen tulevaisuudessa Professori Timo Mantere, Vaasan yliopisto RFIDLab

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 4.3.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 4.3. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 4.3. 12:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry Mittaustekniikan yliopettaja Katariina Penttilä, HAMK RFIDLab Finland ry:n

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Päivän ohjelma. 09:00 Tilaisuuden avaus Sami Isomäki, Teknologiapäällikkö RFID Lab Finland ry. 12:00 Lounas

Päivän ohjelma. 09:00 Tilaisuuden avaus Sami Isomäki, Teknologiapäällikkö RFID Lab Finland ry. 12:00 Lounas Päivän ohjelma 1 09:00 Tilaisuuden avaus Sami Isomäki, Teknologiapäällikkö RFID Lab Finland ry. 09:15 Smart Everything Kari Terho, Head of Elisa IoT solutions Elisa Oyj 09:45 Teollinen IoT käytännössä

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Oulu 26.8.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Oulu 26.8. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Oulu 26.8. Ohjelma ja esiintyjät: 11:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 12:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Turku 12.3

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Turku 12.3 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Turku 12.3 12:00 Tilaisuuden avaus Professori Lauri Ojala, Turun kauppakorkeakoulu Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland 12:05 RFID liiketoiminnan tehostajana

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Kotka 20.8

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Kotka 20.8 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Kotka 20.8 12:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland ry Koulutuspäällikkö, Jenna Lehtimäki, Kymenlaakson kauppakamari 12:05 RFID liiketoiminnan

Lisätiedot

Green Net Finland ry. Toimintasuunnitelma Green Net Finland ry, Elannontie 3, VANTAA Y-tunnus

Green Net Finland ry. Toimintasuunnitelma Green Net Finland ry, Elannontie 3, VANTAA Y-tunnus Green Net Finland ry Toimintasuunnitelma 2016 Sisällys 1 Johdanto... 3 2 Green Net Finlandin missio... 3 3 Green Net Finlandin visio 2020... 3 4 Green Net Finlandin toimintaympäristö... 3 5 Green Net Finlandin

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 27.8.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 27.8. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 27.8. 12:00 Tilaisuuden avaus Hallituksen puheenjohtaja Asko Puoliväli, RFIDLab Finland ry Yhteistyö yritysten ja Aalto-yliopiston välillä toimitusketjujen hallinnan

Lisätiedot

12:50 Näin asiakkaillamme case esimerkkejä RFID:stä Myyntipäällikkö Mikko Jokela/Toimitusjohtaja Jussi-Pekka Koskinen, Top Tunniste

12:50 Näin asiakkaillamme case esimerkkejä RFID:stä Myyntipäällikkö Mikko Jokela/Toimitusjohtaja Jussi-Pekka Koskinen, Top Tunniste RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 19.8 12:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland ry Professori Kari Tanskanen, Aalto Yliopisto 12:05 RFID liiketoiminnan tehostajana

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Seinäjoki 9.3.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Seinäjoki 9.3. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Seinäjoki 9.3. Ohjelma: 11:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 12:00 Tilaisuuden avaus, yliopettaja Hannu Reinilä, SeAmk Teollisen internetin liiketoimintamahdollisuudet

Lisätiedot

RFID-seminaarin ohjelma Vantaa 28.8. 8:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen

RFID-seminaarin ohjelma Vantaa 28.8. 8:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen RFID-seminaarin ohjelma Vantaa 28.8. 8:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 9:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry RFIDLab Finland ry:n palvelut Teknologiapäällikkö

Lisätiedot

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi syys 13.11.2014 Liite 1 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Arviointi Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017

Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Arvot ja Teema 2017 Uudistuva Pori Rohkea Pori Rohkea Yrittäjä Kiinnostavat uudet ajatukset ja kokeilut tarjoavat mahdollisuuksia monipuolistaa yritysten liiketoimintaa, rakentaa

Lisätiedot

Data-analytiikan osaamiskeskittymä. Tulevaisuuden kuljetus ja varastointi data-analytiikalla Porin yliopistokeskus

Data-analytiikan osaamiskeskittymä. Tulevaisuuden kuljetus ja varastointi data-analytiikalla Porin yliopistokeskus Data-analytiikan osaamiskeskittymä Tulevaisuuden kuljetus ja varastointi data-analytiikalla Porin yliopistokeskus Janne Harjamäki, Projektitutkija, DI Tampereen teknillinen yliopisto (TTY), Pori 31.1.2018

Lisätiedot

RFID liiketoiminnan tehostajana

RFID liiketoiminnan tehostajana Teknologiapäällikkö Sami Isomäki sami.isomaki@rfidlab.fi RFID liiketoiminnan tehostajana Oletko käyttänyt RFID:tä tänään? Bussikortti Auton avain Kulunvalvonta Lemmikki Lentokentän matkatavara www.rfidhuippuseminaari.fi

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry toimintasuunnitelma 2019 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n toimintasuunnitelma toimintavuodelle 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 1. Toiminnan tarkoitus Kuopion Yrittäjät ry toimii valtakunnallisen yrittäjäjärjestön paikallisena edunvalvojana Kuopiossa. Kuopion Yrittäjät tekee työtä pienten ja keskisuurten

Lisätiedot

FINNISH SERVICE ALLIANCE TOIMINTASUUNNITELMA 2013. FSA:n vuosikokous 2.5.2013

FINNISH SERVICE ALLIANCE TOIMINTASUUNNITELMA 2013. FSA:n vuosikokous 2.5.2013 FINNISH SERVICE ALLIANCE TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FSA:n vuosikokous 2.5.2013 TOIMINTASUUNNITELMAN PÄÄLINJAT Vuoden 2013 toimintasuunnitelma keskittyy: Jäsenlähtöisen toiminnan aktivoimiseen* FSA:n toiminnasta

Lisätiedot

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ TOIMINTAKERTOMUS 2017 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2017... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Sääntömuutos... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset...

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. RFID:n perusteet ja käyttö liiketoiminnassa www.rfidlab.fi

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. RFID:n perusteet ja käyttö liiketoiminnassa www.rfidlab.fi Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi RFID:n perusteet ja käyttö liiketoiminnassa www.rfidlab.fi Oletko käyttänyt RFID:tä tänään? Bussikortti Auton avain Kulunvalvonta Lemmikki

Lisätiedot

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö JHL 015 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Helsingin sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö :n toimintasuunnitelma vuodelle 2016 :n toimintasuunnitelma 2016 Yhdistyksemme Yhdistyksemme on aktiivinen jäsenistönsä edunvalvonnassa, seuraamalla tarkoin

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2015 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2015 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma

SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma SPL Keski-Suomen piirin viestintäsuunnitelma Piirihallituksen hyväksymä _16._2_.2004 Taustaa Tässä viestintäsuunnitelmassa kuvataan SPL Keski-Suomen piirin tiedottamisen menettelyt. Yhdistyksen säännöissä

Lisätiedot

Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa. - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus -

Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa. - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus - Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus - Kiinnostavatko uudet yhteistyökumppanit ja potentiaaliset asiakkaat Venäjällä ja Kiinassa? OSKE-klusterit

Lisätiedot

Finland Toimintasuunnitelma 2012 1 (6) Toimintasuunnitelma. Finland

Finland Toimintasuunnitelma 2012 1 (6) Toimintasuunnitelma. Finland Finland Toimintasuunnitelma 2012 1 (6) Toimintasuunnitelma Finland 2012 Finland Toimintasuunnitelma 2012 2 (6) Sisällysluettelo 1 Yhdistyksen tehtävä... 3 1.1 Yhdistyksen tarkoitus... 3 1.2 Yhdistyksen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3/2010. Seuran vaalikokous 2010 ja pikkujoulu. Jäsentiedote Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen

JÄSENTIEDOTE 3/2010. Seuran vaalikokous 2010 ja pikkujoulu. Jäsentiedote Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen PL 2100, 02015 TKK Rakentajanaukio 4 A, 02150 Espoo http://rmseura.tkk.fi Y-tunnus: 1108237-1 Jäsentiedote 11.11.2010 JÄSENTIEDOTE 3/2010 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen Seuran vaalikokous

Lisätiedot

YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017

YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017 YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017 1. Jäsenyyden tyyppi: * Osallistujamäärä: 67 9 (13.4%): Henkilöjäsen Henkilöjäsen: 13.43% 56 (83.6%): KTL1E jäsen Kannatusjäsen: 2.99% 2 (3.0%): Kannatusjäsen

Lisätiedot

- Invalidiliiton valtuuston kevätkokouksessa hyväksytyt toimintasuunnitelman

- Invalidiliiton valtuuston kevätkokouksessa hyväksytyt toimintasuunnitelman YHDISTYKSEN TOIMINTASUUNNITELMAN LAATIMINEN syksy 2017 ohje Yleistä Yhdistyksen mallisääntöjen mukaan yhdistyksen hallituksen on valmisteltava toimintasuunnitelma ja talousarvio syyskokoukseen, joka on

Lisätiedot

SYNET SAIMAAN YRITTÄJÄ- JA VAIKUTTAJANAISET RY

SYNET SAIMAAN YRITTÄJÄ- JA VAIKUTTAJANAISET RY SYNET SAIMAAN YRITTÄJÄ- JA VAIKUTTAJANAISET RY SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjä- ja Vaikuttajanaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta. TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Finnish Communication and Internet Exchange - FICIX ry, ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Finnish Communication and Internet Exchange - FICIX ry, ja sen kotipaikka on Helsinki. PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Yhdistysrekisteri 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Finnish Communication and Internet Exchange - FICIX ry, ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry LISÄTIETOA UUDESTA YHDISTYKSESTÄ

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry LISÄTIETOA UUDESTA YHDISTYKSESTÄ Suomen Biokierto ja Biokaasu ry 1.3.2019 LISÄTIETOA UUDESTA YHDISTYKSESTÄ Yhdistyksen tarkoitus Suomen Biokierto ja Biokaasu ry tarkoituksena on edistää kestävää ja vastuullista biohajoavien jätteiden

Lisätiedot

RIL STRATEGIA 2012-2014 TOIMINTASUUNITELMA ja BUDJETTI 2012 Hallitus 27.10.2011 Syysliittokokous 24.11.2011

RIL STRATEGIA 2012-2014 TOIMINTASUUNITELMA ja BUDJETTI 2012 Hallitus 27.10.2011 Syysliittokokous 24.11.2011 RIL STRATEGIA 2012-2014 TOIMINTASUUNITELMA ja BUDJETTI 2012 Hallitus 27.10.2011 Syysliittokokous 24.11.2011 Missio, visio ja arvot MISSIO RIL edistää jäsentensä ammattitaidon ja hyvinvoinnin jatkuvaa kehittymistä

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

Strategia, toimintasuunnitelmat ja johtaminen. Varpu Ylhäinen

Strategia, toimintasuunnitelmat ja johtaminen. Varpu Ylhäinen Strategia, toimintasuunnitelmat ja johtaminen Varpu Ylhäinen Lyhyt katsaus strategiaan ja strategiajohtamiseen Klubin toimintasuunnitelma 2013-2014 Johtaminen Fasilitointijohtaminen 6.11.2013 Varpu Ylhäinen

Lisätiedot

ITS Finland. Toiminnan esittely

ITS Finland. Toiminnan esittely ITS Finland Toiminnan esittely 28.10.2003 Haasteet Liikenneverkot ovat kuormitettuja ja alttiita häiriöille, kuljetusten tehokkuus on tärkeä osa yritysten kilpailukykyä, sujuva liikenne säästää resursseja

Lisätiedot

Teemallinen yhteistyötilaisuus - toteutusperiaatteet. KVTL Kevät 2011

Teemallinen yhteistyötilaisuus - toteutusperiaatteet. KVTL Kevät 2011 Teemallinen yhteistyötilaisuus - toteutusperiaatteet KVTL Kevät 2011 Lähtökohta 1/2 Tilaisuus voi olla ennakoiva Halutaan tietää ja keskustella asioista miten kehitysvammaisten / vammaisten ja heidän perheidensä

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018 MENESTYVÄ PORI YRITYS MENESTYVÄ KAUPUNKI

Toimintasuunnitelma 2018 MENESTYVÄ PORI YRITYS MENESTYVÄ KAUPUNKI Toimintasuunnitelma 2018 Arvot ja Teema 2018 Rohkea Pori Rohkea Yrittäjä Uudistuva Pori Uudistuva Yrittäjä Painopisteet 2018 Verkostoituminen yritysten välillä näkyy kannattavuudessa, ja auttaa yrityksiä

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Materia ry SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 2. Hallitus ja hallituksen kokoukset 3. Jäsenet 4. Yhdistyksen toiminta 5. Näyttelyt, seminaarit ja muut tapahtumat 6. Muut toiminta 5.1

Lisätiedot

Strategia 2016-2018 Suomen YK-Nuoret

Strategia 2016-2018 Suomen YK-Nuoret Strategia 2016-2018 Suomen YK-Nuoret Finlands FN-Ungdom UN Youth of Finland Strategia 2016-2018 Suomen YK-nuoret ry on poliittisesti sitoutumaton valtakunnallinen nuorisojärjestö, jonka tehtävänä on tiedottaa

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Logistiikkayritysten Liitto. Strategia 2012

Logistiikkayritysten Liitto. Strategia 2012 Logistiikkayritysten Liitto Strategia 2012 2 LL STRATEGIA 2012 Perustehtävä Toimintaympäristön muutosvoimat Tahtotila Toimintamalli Organisaatio ja resurssit Jäsenten ja sidosryhmien odotukset Toimenpideohjelma

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014

Keski-Suomen. Toimintasuunnitelma 2014 Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2014 Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää yrittäjyyttä, tervettä

Lisätiedot

Strategia, toimintasuunnitelmat ja kehittäminen. Varpu Ylhäinen

Strategia, toimintasuunnitelmat ja kehittäminen. Varpu Ylhäinen Strategia, toimintasuunnitelmat ja kehittäminen Varpu Ylhäinen Kaiken viisauden alku on tosiasiain tunnustaminen J.K. Paasikiven lempilausahdus, joka on hänen patsaansa jalustassa Kampissa 7.3.2015 Copyright

Lisätiedot

Elinkeinopoliittiset tavoitteet Välivainion hakuprosessissa Välivainion koulun alueen kehittäminen, tiedotustilaisuus

Elinkeinopoliittiset tavoitteet Välivainion hakuprosessissa Välivainion koulun alueen kehittäminen, tiedotustilaisuus Elinkeinopoliittiset tavoitteet Välivainion hakuprosessissa Välivainion koulun alueen kehittäminen, tiedotustilaisuus 17.11.2015 Sisältö: Taustaa: Yritysten tarve ja älykkään kaupungin tiekartta 2020 Liiketoiminnan

Lisätiedot

TTL Puheenjohtajakokous 24-25.3.2011

TTL Puheenjohtajakokous 24-25.3.2011 TTL Puheenjohtajakokous 24-25.3.2011 Agenda sekä alustavat ehdotukset - Missio - Visio - Arvolupaukset 16.3.2011 1 PJ-Päivien alustava Agenda Torstai, 24.3. 14:00 Päivän tavoitteet TTL nyt, Robert 14:30

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Sivu 1/5 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Yleistä MLL Meilahden yhdistys ry () on keskoslasten ja heidän vanhempiensa ja muiden läheistensä sekä keskosten kanssa työskentelevien oma yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena

Lisätiedot

Vihreän yrittäjän asialla

Vihreän yrittäjän asialla Vyran strategia 2017-2020 Vihreän yrittäjän asialla Kasvatamme jäsentemme osaamista ja kannattavuutta sekä edistämme viher- ja ympäristörakentamisen kehittymistä. Vihreän yrittäjän asialla Olemme viher-ja

Lisätiedot

Kansainvälisen luonnonvarapolitiikan yhteistyöverkosto; Toimintasuunnitelma vuodelle Päivitetty

Kansainvälisen luonnonvarapolitiikan yhteistyöverkosto; Toimintasuunnitelma vuodelle Päivitetty Kansainvälisen luonnonvarapolitiikan yhteistyöverkosto; Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 Päivitetty 8.2.2019 Toiminta-ajatus Edistää Suomen kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamista kansainvälisessä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1 MISSIO Edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää tervettä kilpailua ja naisyrittäjien

Lisätiedot

Ulkomaalaisten jäsenten luku voi olla korkeintaan 1/5 yhdistyksen koko jäsenluvusta.

Ulkomaalaisten jäsenten luku voi olla korkeintaan 1/5 yhdistyksen koko jäsenluvusta. 1 (7) V9.12.2008 PRH:n hyväksymät FINPRO RY:N SÄÄNNÖT Sääntöjen muutos rekisteröity 18.9.2009. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Finpro ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Lisätiedot

THTH ry syysseminaari 2013

THTH ry syysseminaari 2013 THTH ry syysseminaari 2013 Keskiviikko 30.10.2013, VTT, Tekniikantie 2, Espoo 1 Syysseminaarin aihealue Aiheena järjestelmien välinen tiedonsiirto ja standardit Case putkiston tiedonsiirto. PSK 5968-standardin

Lisätiedot

Strategia, toimintasuunnitelmat ja kehittäminen. Varpu Ylhäinen

Strategia, toimintasuunnitelmat ja kehittäminen. Varpu Ylhäinen Strategia, toimintasuunnitelmat ja kehittäminen Varpu Ylhäinen Lyhyt katsaus strategiaan ja strategiajohtamiseen Klubin toimintasuunnitelma 2015-2016 29.10.2014 Copyright Varpu Ylhäinen 2 Lions Clubs International

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Häjyt r.y., johtokunnan kokous, Kurikka, Paulapieksujen maja 4.10.2014, 1. Häjyt r.y., syyskokous, Kauhava (Härmä), Hunurijärvi 22.11.2014 Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lisätiedot

RFID:n perusteita ja RFID-demo

RFID:n perusteita ja RFID-demo RFID:n perusteita ja RFID-demo Teknologiapäällikkö Sami Isomäki RFIDLab Finland ry RFID Lab Finland ry lyhyesti: voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys tarjoamme neutraalia RFID- ja NFCtietoutta

Lisätiedot

15.9.2015. Kuinka elää kuvataiteella Neuvontaa ja apua ammatillisiin pulmiin

15.9.2015. Kuinka elää kuvataiteella Neuvontaa ja apua ammatillisiin pulmiin 15.9.2015 Kuinka elää kuvataiteella Neuvontaa ja apua ammatillisiin pulmiin Kuinka elää kuvataiteella Hankkeen aikana Tarjotaan neuvontapalveluita taiteilijoille Järjestetään täydennyskoulutusta Kehitetään

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 10.10.2016 Hyväksytty syyskokouksessa 01.11.2016 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1. KESKI-UUDENMAAN

Lisätiedot

2.1. Yhdistyksen vetovoimaisuuden lisääminen - Brändin kirkastaminen ja viestintä

2.1. Yhdistyksen vetovoimaisuuden lisääminen - Brändin kirkastaminen ja viestintä SUOMEN STRATEGISEN JOHTAMISEN SEURA (SSJS) TOIMINTASUUNNITELMA 2018 SISÄLTÖ 1. SSJS:n strategia 2. Strategiset painopisteet ja toiminta 2018 2.1. Yhdistyksen vetovoimaisuuden lisääminen - Brändin kirkastaminen

Lisätiedot

Luvian Koulukeskus valmistui syksyllä LUVIAN YRITTÄJÄT TOIMINTASUUNNITELMA toimintavuosi

Luvian Koulukeskus valmistui syksyllä LUVIAN YRITTÄJÄT TOIMINTASUUNNITELMA toimintavuosi Luvian Koulukeskus valmistui syksyllä 2016 LUVIAN YRITTÄJÄT TOIMINTASUUNNITELMA 2017 39. toimintavuosi 1 Uusia tuulia! Luvian Yrittäjien 39. toimintavuosi käynnistyy Eurajoen kunnan nimen alla. Kunta saa

Lisätiedot

Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena

Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena Tytteli Karvonen-Juntura Team Finland-koordinaattori Lapin ELY-keskus 05.09.2018 2 Tietoa, työkaluja ja verkostoja suomalaisten yritysten ja muiden toimijoiden

Lisätiedot

tietoa taitoa kontakteja

tietoa taitoa kontakteja tietoa taitoa kontakteja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry HAMK - logistiikan uudet tuulet 20.3.2012 Tomi-Pekka Juha LOGYn perustehtävä ja visio Perustehtävä: LOGY tarjoaa jäsenilleen verkoston

Lisätiedot

Suomen Changemakerin säännöt

Suomen Changemakerin säännöt Suomen Changemakerin säännöt Hyväksytty jäsenkokouksessa 6.10.2012 1 Tavoitteet ja yleiset toimintaperiaatteet A) Tavoite Suomen Changemaker on nuorten vaikuttamisverkosto, jonka tavoitteena on globaali

Lisätiedot

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Tämä on Kuopion kaupungin JHL ry:n (yhdistys 862) 4. toimintavuosi ja haasteet tehokkaalle ja tulokselliselle edunvalvonnalle ovat mittavat.

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Systeemityöyhdistys SYTYKE ry

Systeemityöyhdistys SYTYKE ry Systeemityöyhdistys SYTYKE ry Toimintasuunnitelma 2009 Yhdistyksen syyskokous 19.11.2008 Sytyke ry:n missio Ajankohtaisia systeemityöteemoja, ajatusten vaihtoa ja oppimista alan ammattilaisten kesken Arvot

Lisätiedot

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä!

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry Ilo toimia yhdessä! 7.1.2016 Sihteeriyhdistys - Sekreterarföreningen ry Voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys ja kollegaverkosto. Yhdistyksemme tarkoituksena

Lisätiedot

Heinäveden Moottorikelkkailijat ry. - yhdistyksen säännöt -

Heinäveden Moottorikelkkailijat ry. - yhdistyksen säännöt - Heinäveden Moottorikelkkailijat ry - yhdistyksen säännöt - 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Heinäveden Moottorikelkkailijat ry ja sen kotipaikka on Heinävesi. Yhdistyksen virallinen

Lisätiedot

Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry

Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry 11/9/2012 1 Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry Perustettu syksyllä 2002 10 vuotisjuhlat lokakuussa Jäsenyrityksiä lähes 170 (matkailuyrityksiä, kauppaliikkeitä, kiinteistönvälittäjiä, huoltofirmoja, liikennöitsijöitä)

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimenä on Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry, ja sen kotipaikkana on Vilppulan kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on autourheilun, auton

Lisätiedot

Lahden Seta ry Strategia

Lahden Seta ry Strategia Lahden Seta ry Strategia 2017-2019 Johdanto Lahden Seta ry on Päijät-Hämeen alueella toimiva ihmisoikeus- ja palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasa-arvoa

Lisätiedot

Työturvallisuuskeskus TTK. Parempi työ Työ sujuu, voidaan hyvin

Työturvallisuuskeskus TTK. Parempi työ Työ sujuu, voidaan hyvin Työturvallisuuskeskus TTK Parempi työ Työ sujuu, voidaan hyvin Taustatietoja Perustettu 1.4.1970 Liikevaihto n. 5,9 miljoonaa euroa Päärahoitus 3,1 miljoonaa euroa tapaturmavakuutusmaksuista TSR:n kautta

Lisätiedot

FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY (7) Hallitus

FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY (7) Hallitus FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY 2015 1 (7) YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017 Hyvä jäsen, Yhdistyksen hallitus on päättänyt toteuttaa jäsenkyselyn toiminnan kehittämiseksi, jäsenten tarpeita ja toiveita

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA. Seinäjoen Yrittäjät ry

STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA. Seinäjoen Yrittäjät ry STRATEGIA JA TOIMINTASUUNNITELMA Seinäjoen Yrittäjät ry 1 2 Strategia 2017 2020 (Strategiakausi 2015 2020 ) MISSIO = Perustehtävä Jäsenistöä tukeva Vahva paikallinen vaikuttaja Innostava jäsenyritysten

Lisätiedot

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt 1 Nimi Yhdistyksen nimi on European Law Students Association ELSA Turku ry. 2 Kielet Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi, mutta rekisteröimis-

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

KUOPION KAUPPAKAMARIN SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Kauppakamarin nimi ja kotipaikka

KUOPION KAUPPAKAMARIN SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Kauppakamarin nimi ja kotipaikka KUOPION KAUPPAKAMARIN SÄÄNNÖT 1 Kauppakamarin nimi ja kotipaikka 1 (5) Kuopion kauppakamari Kuopio handelskammare toimii kauppakamarilaissa tarkoitettuna kauppakamarina Keskuskauppakamarin sille määräämällä

Lisätiedot

LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI

LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI LIITTYMINEN SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖN JÄSENJÄRJESTÖKSI SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ - On vuonna 1935 perustettu yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö. - Suomen Hostelljärjestö ja verkoston yli 40

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. Hämeen Yrittäjät ry.

Toimintasuunnitelma. Hämeen Yrittäjät ry. Toimintasuunnitelma 2019 Hämeen Yrittäjät ry. Hämeen Yrittäjät TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Vaikuttaa Verkostoi Vahvistaa 13.9.2018 Toimintasuunnitelma 2019 2 1 Yhteinen matka Parannamme yrittäjien asemaa

Lisätiedot

apuna Yrityksesi arjessa Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry

apuna Yrityksesi arjessa Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Tällä alalla sattuu ja tapahtuu. MaRa on kumppani, jonka kanssa voi aina keskustella. Meillä on yhteinen kieli ja yhteiset tavoitteet. Pekka Terävä, Ravintola Olo, Helsinki Kuva Timo Niemi apuna Yrityksesi

Lisätiedot

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005.

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. 1. Yhdistyksen nimi on Lappeenrannan Taideyhdistys r.y., sen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä

Toimintasuunnitelma PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Toimintasuunnitelma 2014 PIÄLLYSMIES RY Paikallinen Leader-toimintaryhmä Hyväksytty syyskokouksessa 28.11.2013 1 Sisältö Yleistä... 2 Tehtävä ja painopistealueet... 2 Hanketoiminta... 3 Hallinto... 3 Henkilökunta

Lisätiedot