Status: Jäsenistön 2013 syyskokouksen vahvistama toimintasuunnitelma

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Status: Jäsenistön 2013 syyskokouksen vahvistama toimintasuunnitelma 13.11.2013"

Transkriptio

1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä Suomessa. Strategisena tavoitteena eli visiona on olla globaalisti tunnettu ja arvostettu tunnistusteknologian verkosto Suomessa, joka on toiminnallaan katalysoinut useita laajamittaisia alan toteutuksia. Yhdistyksen strategiana on saattaa teknologian potentiaaliset hyödyntäjät ja teknologian ja ratkaisujen tuottaja yhteen sekä toimia etätunnistusasioissa yritysten edunvalvojana. Autamme potentiaalisia hyödyntäjiä ymmärtämään teknologian mahdollisuudet ja rajoitteet. Edistämme yritysten ja yhteisöjen liiketoimintaprosessien tehostamista sekä uuden liiketoiminnan syntymistä. Toimimme jäsenillemme myös verkottumis- ja yhteistyökanavana ja edistämme suomalaisen etätunnistusalan kansainvälistymistä. Konferenssit, koulutusseminaarit, peruskoulutus, demohuonetoiminta, palvelut ja neuvonta potentiaalisille teknologian hyödyntäjille Etätunnistustekniikka teollisen tuotannon prosessien tehostajana konferenssi 30.9 o Helsinki-Vantaa Hiltonissa. o Teema: Tuotannon ja valmistuksen prosessien tehostaminen etätunnistustekniikalla. Valmistus, logistiikka, työvälineet, kulunseuranta. Eri toimialoja. o Tavoitteena on osallistujaa ja 5 10 näytteilleasettajaa. o Kalvot ja esityskieli: suomi (poikkeuksena englanti puhujan pyynnöstä) o Kutsuttuja puhujia. o Avoin kutsu esitysehdotuksille, suositaan valinnassa niitä missä varsinainen asiakas saadaan esittämään tapaus ratkaisuntoimittajan sijaan. o Erillinen pikasessio (5 min. esitykset) näytteilleasettajille yrityksen ja tuotteiden esittelyä varten. o Maksullinen 595 (+ alv 24%), ennakkoilmoittautumisalennus ( -100 ), jäsenalennus 50% ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana, myös muuta hintadifferentiaatiota. o Näytteilleasettajamaksu 1500 (+alv 24%), jäsennäytteilleasettaja 750 (+alv 24%) ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana. o Haetaan konferenssisponsoreita 3000, 1500, 1000, 500 (+alv 24%). Etätunnistustekniikan standardit, laitteistot ja ohjelmistot koulutusseminaari 23.1 Etätunnistustekniikan kehityshankkeen sisäinen myyminen, käynnistäminen ja läpivieminen yrityksessä koulutusseminaari 13.2 Etätunnistustekniikka kirjastoissa koulutusseminaari 6.3

2 Etätunnistustekniikka terveys-, hoiva- ja sosiaalipalveluissa koulutusseminaari 22.5 Etätunnistustekniikka viranomaisille koulutusseminaari 21.8 Etätunnistustekniikka pakkauksissa ja markkinointiviestinnässä koulutusseminaari o Vantaalla yhdistyksen demohuoneessa o Teema: Otsikon mukainen o Tavoitteena on 8 15 osallistujaa o Kalvot ja esityskieli: suomi. o Pääasiassa yhdistyksen henkilökunta tuottaa sisällön ja kouluttaa o Mahdollisesti muutama jäsenyritys tai ulkopuolinen asiantuntija kutsuttuna puhujana o Maksullinen 495 (+ alv 24%), jäsenalennus 50% ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana. o Haetaan koulutusseminaarisponsoreita 250 (+alv 24%). Mahdollisuus tuottaa 1-2 sivua koulutusmateriaaliin yrityksestä ja sen tuotteista, sponsorilogo kahvituksessa. Etätunnistustekniikan tietoturva ja yksilönsuoja puolipäiväkoulutusseminaari 24.4 Etätunnistustekniikan käyttöönoton suurimmat epäonnistumiset ja mitä niistä voi oppia puolipäiväkoulutusseminaari 17.6 Etätunnistustekniikka kulunseurannassa, kulunvalvonnassa ja työajanseurannassa puolipäiväkoulutusseminaari Etätunnistustekniikka jätehuollossa, kierrätyksessä ja ympäristön puhtaanapidossa puolipäiväkoulutusseminaari o Vantaalla yhdistyksen demohuoneessa o Teema: Otsikon mukainen o Tavoitteena on 8 15 osallistujaa o Kalvot ja esityskieli: suomi. o Pääasiassa yhdistyksen henkilökunta tuottaa sisällön ja kouluttaa o Mahdollisesti muutama jäsenyritys tai ulkopuolinen asiantuntija kutsuttuna puhujana o Maksullinen 295 (+ alv 24%), jäsenalennus 50% ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana. o Haetaan koulutusseminaarisponsoreita 250 (+alv 24%). Mahdollisuus tuottaa 1-2 sivua koulutusmateriaaliin yrityksestä ja sen tuotteista, sponsorilogo kahvituksessa. RFID-tehokoulutus aloittelijoille 6.2, 8.5, 4.9, o Vantaalla yhdistyksen demohuoneessa o Tavoitteena on 8 15 osallistujaa / koulutus. o Teema: Tietoa RFID-tekniikan hyödyntämisestä liiketoiminnassa, sovellusesimerkkejä ja runsaasti tekniikkaan tutustumista käytännössä demohuoneella. o Kalvot ja esityskieli: suomi. o Yhdistyksen henkilökunta tuottaa sisällön ja kouluttaa. o Maksullinen 495 (+ alv 24%), jäsenalennus 50% ilmoittautumalla ennakkoilmoittautumisaikana.

3 o Kysynnän ja resurssitilanteemme mukaan sama koulutus voidaan toteuttaa myös ostokoulutuksena asiakkaalle. o Haetaan koulutussponsoreita 250 (+alv 24%). Mahdollisuus tuottaa 1-2 sivua koulutusmateriaaliin yrityksestä ja sen tuotteista, sponsorilogo kahvituksessa. Puolipäiväinen RFID-Roadshow ja näyttely kotimaassa: Turku-Hämeenlinna , Kotka-Lappeenranta o Tavoitteena on osallistujaa jokaisella paikkakunnalla sekä 5-10 näytteilleasettajaa jäsenistöstä. o Teema: tapauspohjaisia esityksiä, sovellusalue vapaasti valittavissa, yksi tapaus / esiintyjä. o Esityskieli on suomi. o Puhujina RFIDLab Finland ry, tilat tarjoavia paikallisia yhteistyökumppaneita ja kiertueelle osallistuvaa jäsenistöä. o Avoin kutsu jäsenistölle, mahdollisessa valintatilanteessa suositaan uusia tapauspohjaisia esityksiä, koko kiertueelle osallistujia sekä paikkakunnan paikallisia jäseniä. o Maksuton osallistujille, puhujille ja näytteilleasettajille. o Haetaan kahvitussponsoreita 300 (+alv 24%) / paikkakunta. Näkyvyyttä kahvituksen yhteydessä. Yhteismessuesiintyminen näytteilleasettajana o Etsimme ja ehdotamme sopivia tapahtumia, jonne saisimme sateenvarjorakenteella kustannustehokkaasti mukaamme 3-5 jäsentämme 2-4 kertaa vuodessa. o Tapahtuma voi olla Suomessa tai ulkomailla. o Pyrimme myös järjestämään RFID-seminaarin messuilla sekä muita esiintymismahdollisuuksia osallistuville jäsenillemme. o Mahdollisuuksia: Euroshop 2014, Düsseldorf, LogiMat, Stuttgart, EcoBuild, Lontoo, Myymälä 2014, Helsinki, RFID Journal Live!, Orlando, Interpack 2014, Düsseldorf, Alihankinta 2014, Tampere, Empack 2014 (Sisälogistiikka), Helsinki, FinnBuild o Otamme mielellämme jatkuvasti vastaan ehdotuksia yhteismessuista! o Osallistuminen on maksullista: Messun kulut lisättynä RFIDLab Finland ry:n järjestelyistä sekä henkilökunnan osallistumisesta syntyvistä kuluista jaetaan ja laskutetaan messuun osallistuvilta jäseniltä. o Tämä on hyvin kustannustehokas ja vaivaton tapa lähteä näytteilleasettajaksi. Yhdessä saamme paljon enemmän RFID-näkyvyyttä aikaiseksi!

4 Demohuonetoiminta o Yrityksillä on jäsenetuna mahdollisuus asentaa tuotedemojaan ja markkinointimateriaalia (A4-kokoisia esitteitä) demohuoneeseen. o Vuoden vaihtuessa ja ennen tai jälkeen kesälomien on hyvä käydä tarkistamassa ovatko jäsenyrityksen demo ja materiaalit näyttökunnossa. o Tavoitteena on asiakasvierailijaa kuukaudessa (ei kesä- ja heinäkuussa) tutustumassa jäsenyritysten toimittamiin laitteisiin ja ratkaisuihin. Merkittävä osa yhdistyksen seminaareista ja koulutuksista järjestetään demohuoneella. o Jäsenistölle toimitetaan kuukausittain lista vierailijoista. o Demohuonevierailut ja esittelykierros ovat Ilmaisia. Mahdollisista tarjoiluista on sovittava erikseen. o Jäsenyritykset voivat jäsenetuna varata demohuonetta 2 tunnin asiakastilaisuuksiaan varten. Mikäli halutaan vain vierailijoiden määrä tilastoitavaksi ilman nimiä ja yhteystietoja, tilaisuudesta veloitetaan jäseneltä 200 (+alv 24%). Muussa tapauksessa vierailijoiden nimet ja yhteystiedot välitetään jäsenistölle normaaliin tapaan. Avoimien ovien päivä 9.1 o Demohuoneella Vantaalla. o Päivä on suunnattu samassa kiinteistössä ja lähistöllä toimiville yrityksille. o Esittelemme yhdistyksen toimintaa, demohuonetta ja kerromme RFID:n mahdollisuuksista liiketoimintaprosessien tehostajana. Neuvontapalvelu o Neuvontapalvelu keskittyy potentiaalisen hyödyntäjän hankintaprosessin alkuvaiheeseen; tarpeen terävöittämiseen. Tässä vaiheessa laitteiden tai ratkaisujen toimittajan valinta ei ole vielä ajankohtaista. o Business-leadeja jäsenistölle voi syntyä yhteydenotoista, demohuonevierailuista, sekä myös seminaareista tai roadshowsta. o Leadit pyritään jalostamaan tässä toiminnossa yhdessä asiakkaan kanssa ja suostumuksella jäsenistölle toimitettavaksi jatkotoimenpiteitä varten. o Tavoitteena on 4 laadukasta business-leadia jäsenistölle kuukausittain (ei kesä-, heinä- ja joulukuussa). o Kaikki leadit lähetetään kaikille jäsenille tasapuolisesti ja samanaikaisesti ja ne ovat myös jäsen-extranetissa selattavissa. Internet, extranet, sosiaalinen media o Web-sivustomme tavoite on toimia asiakkaille laadukkaana, luotettavana ja neutraalina paikkana omaehtoiselle tiedonhaulle. o Web-sivustolta on helppo löytää jäsenyrityksiämme eli Suomessa toimivia alan yrityksiä erilaisiin tarpeisiin dynaamisen kompetenssimatriisin avulla. o Etusivulla kerrotaan ajankohtaisista etätunnistusalan uutisista ja tapahtumista. o Case-pankkia päivitetään tuoreilla jäsenistön julkaisemilla caseilla.

5 o Extranet, LinkedIn, Facebook ja Twitter -ryhmiä kasvatetaan markkinointikanavaksi tuottamalla mielenkiintoista lyhyttä RFID sisältöä ja toimimalla interaktiivisesti. Asiakaskirje o Sähköpostilla yhdistyksen asiakasrekisterissä oleville. o Tavoitteena on nostaa RFID:tä pinnalle ja puheisiin! o Lähetämme 1-2 kertaa vuodessa koostetun asiakaskirjeen, joka sisältä esim. uutisia tekniikan kehittymisestä, käyttöönotoista ja RFID:labin menneestä ja tulevasta toiminnasta. Linkkejä QR-koodilla! Hanketoiminta Suomessa RFID:n käyttöönoton edistämiseksi Uudet hankkeet o Tavoitteena on kehittää uusi projekti yhdistyksen perustoiminnan toimesta suoritettavaksi toteuttajille siten, että yksi projekti olisi jatkuvasti käynnissä. o Hankkeen rakentamiseen käytetään RFIDLab Finland ry:n projektiprosessia. o Projektin pitää luoda laajasti jäsenistölle merkittävää business-potentiaalia projektin suorituksen aikana tai projektin päättymisen jälkeen. o Projektin ei tule olla sellainen, että yksi jäsen voisi sen helposti suorittaa asiakkaalleen täysin omatoimisesti. o Projekteissa on tarkoitus rakentaa laajoja koalitioita ja mahdollisuuksien mukaan hakea julkista tukea. o Vuoden 2014 pyritään avittamaan rakennusalan hankkeiden edistämistä Jäsenten verkottaminen, edunvalvonta, palvelut, neuvonta ja tiedottaminen Sääntömääräiset jäsenkokoukset o Kevätkokouksen 27.5 ja syyskokouksen sääntömääräisten asioiden lisäksi kerromme alan uutisia ja järjestämme mielenkiintoista lisäohjelmaa. o Jäsenkokoukset toimivat jäsenten keskinäisenä verkostoitumistilaisuutena. Jäsenten iltapäivä 3.2, 25.8 o Järjestämme helmikuussa ja syyskuussa perehtymisiltapäivän uusille jäsenille ja aktivointia ja kertausta vanhoille jäsenille. o Tilaisuudessa perehdytään yhdistyksen strategiaan, käytännön toimintaan ja jäsenille suunnattuihin palveluihin. Tavoitteena on maksimaalinen hyöty jäsenyydestä. o Jäsenten iltapäivä on myös jäsenten keskinäisen verkostoitumisen tilaisuus. Jäsenten edunvalvonta o Jäseniä koskettavien standardien ja lainsäädännön kehityksen seuranta sekä niihin vaikuttaminen.

6 o Roolia mahdollisesti syntyvissä julkisissa keskusteluissa esim. RFID ja yksityisyys. o Edunvalvontaa täsmennetään ja tehostetaan 2015 alkaen. Jäsenille tiedottaminen o Jäsenkirjeitä lähetämme sähköpostina. o Pääasiassa lähetämme yhden asian yhdessä kirje essä. o Kaikki jäsenkirjeet ovat luettavissa myös jäsen-extranetissa aikajärjestyksessä aihealueittain. o Lähetämme 2 kertaa vuodessa koostetun jäsenkirjeen, joka sisältä esim. uutisia tekniikan kehittymisestä, käyttöönotoista ja RFID:labin menneestä ja tulevasta toiminnasta. Linkkejä QR-koodilla! RFID-veronumerokorttien ja päätelaitteiden toiminnan todentamispalvelu o Päätelaitteiden toimivuuden todentaminen on mahdollista RFIDLab Finland ry:n puolueettomana palveluna ja testaaminen on RFIDLab Finland ry:n jäsenille ilmaista. Ei-jäsenille hinta on 525 +alv. 24% per kerta per laitetyyppi. Kansainvälistymisen edistäminen GS1 in Europe EPC/RFID Lab Network o Osallistumme verkoston kokouksiin 1-2 kertaa vuodessa. o Tiedon levittäminen Euroopassa tapahtuvista RFID-hankkeista. o Jäsenistön tuotteiden ja ratkaisujen markkinoiminen esittelemällä jäsenistön caseja verkostolle. o Yhteiseurooppalaisten RFID-hankkeiden kehittämisen mahdollisuus. Muu tiedonkeruu ja vaikuttaminen Konferenssit o Pyrimme mahdollisuuksien mukaan osallistumaan merkittävimpiin RFIDkonferensseihin ja välittämään tietoa jäsenillemme RFID Journal Live!, Orlando Esiintymiset ja lehtikirjoitukset o Esiinnymme pyynnöstä erilaisissa tilaisuuksissa, joiden katsomme edistävän etätunnistusteknologian leviämistä liiketoimintaan resurssitilanteemme mukaan. o Etsimme myös aktiivisesti itse esiintymismahdollisuuksia. o Tuotamme 1-2 lehtijulkaisua RFID:n käyttömahdollisuuksista

7 Jäsenyys Status: Jäsenistön 2013 syyskokouksen vahvistama toimintasuunnitelma Sisäinen kehitys o Jäsenyys brändätään siten, että jokainen etätunnistusalan toimija Suomessa kokee jäsenyyden välttämättömäksi. o Pyrimme hankkimaan yhdistykseen uusia jäseniä identifioimalla potentiaalisia yrityksiä ja avaamalla keskustelun hyödyllisistä yhteistyömahdollisuuksista. Erityisesti keskitytään uuteen RFID-edelläkävijä luokkaan. o kampanjoidaan uusien jäsenten hankkimiseksi. o Nykyiset jäsenet pyritään aktiivisesti saamaan mukaan jäsenhankintaan o Tavoite vuonna 2014 on 20 uutta omistajajäsentä. o Yhdistyksen toiminnan turvaamiseksi vuoden 2014 jälkeen selvitetään ja haetaan myös julkista rahoitusta. Henkilöstö o Osaamista, tehokkuutta ja viihtyisyyttä pyritään kehittämään. o Pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös kouluttamaan henkilökuntaa tarpeen mukaan. o Pyrimme selkeisiin, kokonaisvastuullisiin, merkityksellisiin ja ihmisenkokoisiin työnkuviin ja tehtäviin.

8 TOIMINTASUUNNITELMAN MUKAINEN TALOUSARVIO 2014 B 2013 B 2014 LE 09/2013 Tulot Käynnistäjä- ja toteuttajajäsenmaksut (Vantaan Innovaatioinstituutti ja GS1) Verkostojäsenten jäsenmaksut Peruspalvelutuotot (seminaari- ja koulutustoiminta) Muut palvelutuotot (projektit, demohuone, ostokoulutukset, yhteismessumaksu jne.) Muut tuotot (korkotuotot yms.) Tulot yhteensä Kulut GS1 toteutussopimus (hallinnointi, toiminnanjohtajan resurssi) Vantaan innovaatioinstituutti toteutussopimus (teknologiapäällikkö) Muut toteutushenkilöstösopimukset (markkinointiassistentti) Toimitilat (vuokrat, vakuutukset) Ostopalvelukulut (tapahtumamarkkinointi, tapahtumatilavuokrat, tarjoilut, hankinnat yms.) Markkinointikulut (web, massa , lehtimainokset, esitteet) Matka- ja edustuskulut (roadshow, konferenssit, koulutukset) Muut kulut (ristikkäisjäsenyydet, internet, kirjanpito, laskutus, tilintarkastus) Verot Kulut yhteensä Ali- / Ylijäämä

9 RFIDLab Finland ry:n tapahtumakalenteri 2014 RFIDLab Finland ry:n tapahtumakalenteri 2014 Aika Tapahtuma 9.1. Avoimien ovien päivä RFIDLab Finland ry:n demohuoneella Etätunnistustekniikan standardit laitteistot ja ohjelmistot -koulutusseminaari 3.2. Jäsenten iltapäivä 5.2. Kumppanuusfoorumi 6.2. RFID-tehokoulutus alottelijoille Etätunnistustekniikan kehityshankkeen sisäinen myyminen käynnistäminen ja läpivieminen yrityksessä -koulutusseminaari x.2. Hallituksen kokous 6.3. Etätunnistustekniikka kirjastoissa -koulutusseminaari Roadshow Turku ja Hämeenlinna Logistics 2014 Helsingissä Etätunnistustekniikkan tietoturva ja yksilönsuoja -puolipäiväkoulutusseminaari 8.5. RFID-tehokoulutus alottelijoille x.5. Hallituksen kokous RFID Journal Live Orlandossa GS1 in Europe EPC RFID Business Lab Networkin kokoontuminen Köpenhaminassa Etätunnistustekniikka terveys-, hoiva- ja sosiaalipalveluissa -koulutusseminaari Jäsenistön kevätkokous Etätunnistustekniikan käyttöönoton suurimmat epäonnistumiset ja mitä niistä voi oppia -puolipäiväkoulutusseminaari Roadshow Kotka ja Lappeenranta Etätunnistustekniikka viranomaisille -koulutusseminaari Jäsenten iltapäivä 4.9. RFID-tehokoulutus alottelijoille Etätunnistustekniikka teollisen tuotannon prosessien tehostajana -konferenssi x.9. Hallituksen kokous Etätunnistustekniikka pakkauksissa ja markkinointiviestinnässä -koulutusseminari Etätunnistustekniikka kulunseurannassa, kulunvalvonnassa ja työajanseurannassa -puolipäiväkoulutusseminaari x.11. Hallituksen kokous Jäsenistön syyskokous Empack 2014 (sisälogistiikka) messut Helsingin messukeskuksessa RFID-tehokoulutus alottelijoille Etätunnistustekniikka jätehuollossa, kierrätyksessä ja ympäristön puhtaanapidossa -puolipäiväkoulutusseminaari Päivitetty ajantasainen tapahtumakalenteri löytyy aina jäsen-extranetista!

10 RFIDLab Finland ry:n liittymis- ja jäsenmaksut 2014 Yhdistyksessä on käynnistäjäjäsen, toteuttajajäseniä ja verkostojäseniä. RFIDLab Finland ry:n käynnistäjäjäsen oli Vantaan kaupunki Toiminnan toteuttajajäseninä ovat GS1 Finland Oy ja Vantaan Innovaatioinstituutti Oy. Jäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää syyskokous. Liittymis- ja jäsenmaksut voidaan porrastaa esim. yhteisön koon tai liikevaihdon, tai yleishyödyllisyyden perusteella syyskokouksen päätöksellä. Liittymismaksut vuonna 2014 Vuonna 2014 liittymismaksu on 0 Vuotuiset jäsenmaksut vuonna 2014: Jäsenmaksut käynnistäjäjäsenelle: (+alv 24%) / vuosi Yhdistyksellä ei tällä hetkellä ole käynnistäjäjäsentä. Jäsenmaksut toteuttajajäsenille: (+alv 24%) / vuosi Toteuttajajäseniä ovat: GS1 Finland Oy ja Vantaan Innovaatioinstituutti Oy Jäsenmaksut verkostojäsenille: Verkostojäsenyrityksen liikevaihto (2013) Jäsenmaksu / vuosi > 5 milj. EUR (+alv 24%) 1 5 milj. EUR (+alv 24%) 0,5 1 milj. EUR (+alv 24%) < 0,5 milj. EUR 525 (+alv 24%) Yleishyödylliset tahot, koulutus- ja tutkimuslaitoksiksi katsottavat (+alv 24%) RFID-edelläkävijä, ei myy etätunnistustekniikkaa tai -ratkaisuja (+alv 24%) Jäsenmaksuista: - Jäsenmaksu koskee kalenterivuotta Jäsenmaksut laskutetaan tammikuussa. - Mikäli jäsen ei suorita jäsenmaksuaan eräpäivään mennessä peritään 5 tai perintäyhtiön hinnaston mukainen muistutuslaskumaksu sekä korkolain mukainen viivästyskorko. - Mikäli jäsen ei ole ilmoittanut kirjallisesti erostaan yhdistyksestä mennessä, on jäsen velvollinen maksamaan vuoden 2014 jäsenmaksun. - Jäsen on velvollinen ilmoittamaan maksuun vaikuttavasta liikevaihtoluokkansa muuttumisesta ennen eräpäivää jälkeen RFIDLab Finland ry:n jäseneksi hyväksytyt maksavat 50% taulukon mukaisesta vuosijäsenmaksusta vuonna 2014.

Status:Hyväksytty toimintasuunnitelma 21.11.2014

Status:Hyväksytty toimintasuunnitelma 21.11.2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä Suomessa. Strategisena tavoitteena

Lisätiedot

Status: Jäsenkokouksen hyväksymä 29.11.2011 29.11.2011

Status: Jäsenkokouksen hyväksymä 29.11.2011 29.11.2011 TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Status: Jäsenkokouksen hyväksymä 29.11.2011 29.11.2011 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä

Lisätiedot

Jäsenkysely 2011. Meneekö hommat putkeen? 30 vastausta 24 jäsenorganisaatiolta 23.5.2011 3

Jäsenkysely 2011. Meneekö hommat putkeen? 30 vastausta 24 jäsenorganisaatiolta 23.5.2011 3 Jäsenkysely 2011 Meneekö hommat putkeen? 30 vastausta 24 jäsenorganisaatiolta 23.5.2011 3 www.rfidlab.fi www.rfidhuippuseminaari.fi 23.5.2011 4 www.rfidlab.fi www.rfidhuippuseminaari.fi 23.5.2011 5 Mitkä

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 2.12

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 2.12 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 2.12 12:45 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 13:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFID Lab Finland Professori Kari Tanskanen,

Lisätiedot

RFIDLab Finland ry:n jäsenet

RFIDLab Finland ry:n jäsenet RFIDLab Finland ry:n jäsenet Konferenssin avaus RFID / NFC -vuosikonferenssi 29.10.2015 Hilton Helsinki Airport Hotel, Vantaa Sami Isomäki Teknologiapäällikkö RFIDLab Finland ry Konferenssin ohjelma 8:30

Lisätiedot

Seminaarit, koulutus, demohuonetoiminta ja neuvonta potentiaalisille teknologian hyödyntäjille

Seminaarit, koulutus, demohuonetoiminta ja neuvonta potentiaalisille teknologian hyödyntäjille 1 RFIDLab Finland ry TOIMINTAKERTOMUS TILIKAUDELTA 1.1 31.12.2012 RFIDLab Finland ry:n missio, visio ja strategia Toiminta RFIDLab Finland ry:n tehtävänä on edistää tunnistusteknologia-alan liiketoimintaedellytyksiä

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. Etätunnistustekniikkaa rakennusalalla www.rfidlab.fi

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. Etätunnistustekniikkaa rakennusalalla www.rfidlab.fi Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi Etätunnistustekniikkaa rakennusalalla www.rfidlab.fi Oletko käyttänyt RFID:tä tänään? Bussikortti Auton avain Kulunvalvonta Lemmikki Lentokentän

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Tampere 3.12

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Tampere 3.12 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Tampere 3.12 12:45 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 13:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFID Lab Finland 13:05 RFID liiketoiminnan

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Seinäjoki 9.3.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Seinäjoki 9.3. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Seinäjoki 9.3. Ohjelma: 11:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 12:00 Tilaisuuden avaus, yliopettaja Hannu Reinilä, SeAmk Teollisen internetin liiketoimintamahdollisuudet

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 13.3

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 13.3 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 13.3 11:45 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 12:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland ry 12:05 RFID liiketoiminnan

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 27.8.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 27.8. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 27.8. 12:00 Tilaisuuden avaus Hallituksen puheenjohtaja Asko Puoliväli, RFIDLab Finland ry Yhteistyö yritysten ja Aalto-yliopiston välillä toimitusketjujen hallinnan

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Turku 12.3

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Turku 12.3 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Turku 12.3 12:00 Tilaisuuden avaus Professori Lauri Ojala, Turun kauppakorkeakoulu Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland 12:05 RFID liiketoiminnan tehostajana

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Kotka 20.8

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Kotka 20.8 RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Kotka 20.8 12:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland ry Koulutuspäällikkö, Jenna Lehtimäki, Kymenlaakson kauppakamari 12:05 RFID liiketoiminnan

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Vaasa 5.3.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Vaasa 5.3. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Vaasa 5.3. 12:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry Tunnistaminen tulevaisuudessa Professori Timo Mantere, Vaasan yliopisto RFIDLab

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. RFID:n perusteet ja käyttö liiketoiminnassa www.rfidlab.fi

Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi. RFID:n perusteet ja käyttö liiketoiminnassa www.rfidlab.fi Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo jukka.wallinheimo@rfidlab.fi RFID:n perusteet ja käyttö liiketoiminnassa www.rfidlab.fi Oletko käyttänyt RFID:tä tänään? Bussikortti Auton avain Kulunvalvonta Lemmikki

Lisätiedot

Päivän ohjelma. 09:00 Tilaisuuden avaus Sami Isomäki, Teknologiapäällikkö RFID Lab Finland ry. 12:00 Lounas

Päivän ohjelma. 09:00 Tilaisuuden avaus Sami Isomäki, Teknologiapäällikkö RFID Lab Finland ry. 12:00 Lounas Päivän ohjelma 1 09:00 Tilaisuuden avaus Sami Isomäki, Teknologiapäällikkö RFID Lab Finland ry. 09:15 Smart Everything Kari Terho, Head of Elisa IoT solutions Elisa Oyj 09:45 Teollinen IoT käytännössä

Lisätiedot

12:50 Näin asiakkaillamme case esimerkkejä RFID:stä Myyntipäällikkö Mikko Jokela/Toimitusjohtaja Jussi-Pekka Koskinen, Top Tunniste

12:50 Näin asiakkaillamme case esimerkkejä RFID:stä Myyntipäällikkö Mikko Jokela/Toimitusjohtaja Jussi-Pekka Koskinen, Top Tunniste RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Espoo 19.8 12:00 Tilaisuuden avaus Toiminnanjohtaja Jukka Wallinheimo, RFIDLab Finland ry Professori Kari Tanskanen, Aalto Yliopisto 12:05 RFID liiketoiminnan tehostajana

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 4.3.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 4.3. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Hämeenlinna 4.3. 12:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry Mittaustekniikan yliopettaja Katariina Penttilä, HAMK RFIDLab Finland ry:n

Lisätiedot

Suomen Kylmäyhdistys ry Kylföreningen i Finland rf SÄÄNNÖT

Suomen Kylmäyhdistys ry Kylföreningen i Finland rf SÄÄNNÖT Suomen Kylmäyhdistys ry Kylföreningen i Finland rf SÄÄNNÖT PRH hyväksynyt 20.11.2006 1 Suomen Kylmäyhdistys ry:n säännöt 1 Nimi Yhdistyksen nimi on Suomen Kylmäyhdistys ry, ruotsiksi Kylföreningen i Finland

Lisätiedot

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Oulu 26.8.

RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Oulu 26.8. RFID-iltapäiväseminaarin ohjelma Oulu 26.8. Ohjelma ja esiintyjät: 11:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 12:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry

Lisätiedot

Green Net Finland ry. Toimintasuunnitelma Green Net Finland ry, Elannontie 3, VANTAA Y-tunnus

Green Net Finland ry. Toimintasuunnitelma Green Net Finland ry, Elannontie 3, VANTAA Y-tunnus Green Net Finland ry Toimintasuunnitelma 2016 Sisällys 1 Johdanto... 3 2 Green Net Finlandin missio... 3 3 Green Net Finlandin visio 2020... 3 4 Green Net Finlandin toimintaympäristö... 3 5 Green Net Finlandin

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC

TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC NORDEA UNIONI SUOMI RY TYÖPAIKKATOIMINNAN ABC Työpaikkaosastoille Järjestötoimikunta 2012 R A T A M E S T A R I N K A T U 12A 8.K R S, 00520 H E L S I N K I TYÖPAIKKATOIMINNAN TOIMINTAMALLI 1. TOIMIALUE

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

YTYn tarkoituksena on valvoa ja edistää jäsentensä yhteisiä etuja työelämässä ja yhteiskunnassa.

YTYn tarkoituksena on valvoa ja edistää jäsentensä yhteisiä etuja työelämässä ja yhteiskunnassa. Säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry, ruotsiksi Privatsektorns Chefer och Specialister, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä

Lisätiedot

RFID-seminaarin ohjelma Vantaa 28.8. 8:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen

RFID-seminaarin ohjelma Vantaa 28.8. 8:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen RFID-seminaarin ohjelma Vantaa 28.8. 8:30 Ilmoittautuminen ja tutustumista näyttelyalueeseen 9:00 Tilaisuuden avaus Teknologiapäällikkö Sami Isomäki, RFIDLab Finland ry RFIDLab Finland ry:n palvelut Teknologiapäällikkö

Lisätiedot

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016.

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016. Suomen Oriental Moodo liitto ry:n säännöt 1. Nimi Yhdistyksen nimi on Suomen Oriental Moodo liitto ry. Yhdistys voi käyttää epävirallista rinnakkaisnimeä Oriental Moodo liitto sekä lyhennettä OMD liitto.

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys ry. Sen kotipaikka on Oulu kaupunki. Yhdistyksen toimialue on entinen Oulun lääni.

Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys ry. Sen kotipaikka on Oulu kaupunki. Yhdistyksen toimialue on entinen Oulun lääni. 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys ry. Sen kotipaikka on Oulu kaupunki. Yhdistyksen toimialue on entinen Oulun lääni. 2 TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Suomen Changemakerin säännöt

Suomen Changemakerin säännöt Suomen Changemakerin säännöt Hyväksytty jäsenkokouksessa 6.10.2012 1 Tavoitteet ja yleiset toimintaperiaatteet A) Tavoite Suomen Changemaker on nuorten vaikuttamisverkosto, jonka tavoitteena on globaali

Lisätiedot

Mitä saamme aikaan 20 miljoonalla eurolla? ja miten kerromme siitä tuloksista kiinnostuneille ja kiinnostuville?

Mitä saamme aikaan 20 miljoonalla eurolla? ja miten kerromme siitä tuloksista kiinnostuneille ja kiinnostuville? Mitä saamme aikaan 20 miljoonalla eurolla? ja miten kerromme siitä tuloksista kiinnostuneille ja kiinnostuville? Mikä on tutkimusohjelman tai hankkeen tulos? Tutkijoille työtä, opinnäytteitä, meriittejä

Lisätiedot

Heinäveden Moottorikelkkailijat ry. - yhdistyksen säännöt -

Heinäveden Moottorikelkkailijat ry. - yhdistyksen säännöt - Heinäveden Moottorikelkkailijat ry - yhdistyksen säännöt - 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Heinäveden Moottorikelkkailijat ry ja sen kotipaikka on Heinävesi. Yhdistyksen virallinen

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on: Uudenmaan Yleisurheilu Uudy ry. 3. Yhdistyksemme toiminta-alue, jonka Suomen Urheiluliitto vahvistaa, on: -----

1. Yhdistyksen nimi on: Uudenmaan Yleisurheilu Uudy ry. 3. Yhdistyksemme toiminta-alue, jonka Suomen Urheiluliitto vahvistaa, on: ----- Suomen Urheiluliiton piirien mallisäännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 1. Yhdistyksen nimi on: Uudenmaan Yleisurheilu Uudy ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on: Hyvinkää 3. Yhdistyksemme toiminta-alue,

Lisätiedot

Data-analytiikan osaamiskeskittymä. Tulevaisuuden kuljetus ja varastointi data-analytiikalla Porin yliopistokeskus

Data-analytiikan osaamiskeskittymä. Tulevaisuuden kuljetus ja varastointi data-analytiikalla Porin yliopistokeskus Data-analytiikan osaamiskeskittymä Tulevaisuuden kuljetus ja varastointi data-analytiikalla Porin yliopistokeskus Janne Harjamäki, Projektitutkija, DI Tampereen teknillinen yliopisto (TTY), Pori 31.1.2018

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016 1. LEADER TOIMINNAN TAVOITTEET OHJELMAKAUDELLA 2014 2020 Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmassa esitetään suuntaviivat maatalouden ja maaseudun kehittämiselle

Lisätiedot

Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa. - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus -

Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa. - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus - Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus - Kiinnostavatko uudet yhteistyökumppanit ja potentiaaliset asiakkaat Kiinassa ja Venäjällä? Lähde

Lisätiedot

Suomen Kauppakeskusyhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

Suomen Kauppakeskusyhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 1(5) Suomen Kauppakeskusyhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 1 Toimintaa ohjaavat peruspäämäärät 1.1 Yhdistyksen tarkoitus ja toimintamuodot 1.2 Missio 1.3 Visio Suomen Kauppakeskusyhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Ulkomaalaisten jäsenten luku voi olla korkeintaan 1/5 yhdistyksen koko jäsenluvusta.

Ulkomaalaisten jäsenten luku voi olla korkeintaan 1/5 yhdistyksen koko jäsenluvusta. 1 (7) V9.12.2008 PRH:n hyväksymät FINPRO RY:N SÄÄNNÖT Sääntöjen muutos rekisteröity 18.9.2009. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Finpro ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä YTN.

1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä YTN. YLEMMÄT TOIMIHENKILÖT YTN RY SÄÄNNÖT 1 Rek.n:ro 138.504 (27.5.2014) Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry, De Högre Tjänstemännen YTN rf, josta myöhemmin näissä säännöissä

Lisätiedot

Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena

Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena Tytteli Karvonen-Juntura Team Finland-koordinaattori Lapin ELY-keskus 05.09.2018 2 Tietoa, työkaluja ja verkostoja suomalaisten yritysten ja muiden toimijoiden

Lisätiedot

SUOMEN TANSKALAIS-RUOTSALAISET KOKOUSKUTSU PIHAKOIRAT RY LIITE 2 Syyskokous. Sääntömääräinen kevätkokous

SUOMEN TANSKALAIS-RUOTSALAISET KOKOUSKUTSU PIHAKOIRAT RY LIITE 2 Syyskokous. Sääntömääräinen kevätkokous Hallituksen tekemä ehdotus yhdistyksen sääntöjen muuttamiseksi. Vasemmalla ovat säännöt nykyisessä muodossaan. Oikealla ne pykälät kokonaisuudessaan, joihin hallitus esittää muutoksia. Suomen Tanskalais-ruotsalaiset

Lisätiedot

RIL STRATEGIA 2012-2014 TOIMINTASUUNITELMA ja BUDJETTI 2012 Hallitus 27.10.2011 Syysliittokokous 24.11.2011

RIL STRATEGIA 2012-2014 TOIMINTASUUNITELMA ja BUDJETTI 2012 Hallitus 27.10.2011 Syysliittokokous 24.11.2011 RIL STRATEGIA 2012-2014 TOIMINTASUUNITELMA ja BUDJETTI 2012 Hallitus 27.10.2011 Syysliittokokous 24.11.2011 Missio, visio ja arvot MISSIO RIL edistää jäsentensä ammattitaidon ja hyvinvoinnin jatkuvaa kehittymistä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017

Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Arvot ja Teema 2017 Uudistuva Pori Rohkea Pori Rohkea Yrittäjä Kiinnostavat uudet ajatukset ja kokeilut tarjoavat mahdollisuuksia monipuolistaa yritysten liiketoimintaa, rakentaa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015. Malliyhdistys Ry. Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle

Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015. Malliyhdistys Ry. Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle Toimintasuunnitelma TOIMINTAVUOSI 2015 Hallituksen ehdotus hyväksyttäväksi yhdistyksen vuosikokoukselle Malliyhdistys Ry Puh. 040 123 4567 Y-tunnus 12345-6 Tiekatu 23 A 15 00120 PAIKKAKUNTA www.malliyhdistys.fi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Keski-Suomen LIITE 4 Urheilukalastajat ry Hallituksen kokous 4/2015 Hallituksen esitys vuosikokoukselle KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013

Toimintasuunnitelma 2013 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2013 Carita Bardakci 22.11.2012 1.1.1.1.1.1.1.1.1 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 1. JOHDANTO JA

Lisätiedot

Hallitus on päättänyt 19.2.2013 kokouksessa, että tämä liite julkaistaan myös hallituksen kokouksen tiedotteen liitteenä.

Hallitus on päättänyt 19.2.2013 kokouksessa, että tämä liite julkaistaan myös hallituksen kokouksen tiedotteen liitteenä. TÄSSÄ TOIMINNAN SEURANNAN RAPORTISSA SEURATAAN KUUKAUSITTAIN ENONTEKIÖN KEHITYS OY TÄRKEIMPIÄ TOIMIA, SEKÄ KATSOTAAN SEURAAVAN KUUKAUDEN JO SOVITTUJA TEEMOJA. RAPORTTI LAADITAAN KUUKAUSITTAIN JA ESITETÄÄN

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010

Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 1. Toiminnan tarkoitus Kuopion Yrittäjät ry toimii valtakunnallisen yrittäjäjärjestön paikallisena edunvalvojana Kuopiossa. Kuopion Yrittäjät tekee työtä pienten ja keskisuurten

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 KOTEL 14-002 26.2.2014 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot

Anna-kaisa Ikonen Fiksu kaupunki ihmisen ehdoilla sujuvasti teknologioita hyödyntäen Ympäristöministeriö, pyöreän pöydän keskustelu 24.9.

Anna-kaisa Ikonen Fiksu kaupunki ihmisen ehdoilla sujuvasti teknologioita hyödyntäen Ympäristöministeriö, pyöreän pöydän keskustelu 24.9. Anna-kaisa Ikonen Fiksu kaupunki ihmisen ehdoilla sujuvasti teknologioita hyödyntäen Ympäristöministeriö, pyöreän pöydän keskustelu 24.9.2013 Tampere on kansallinen koordinaattori INKA-ohjelmaan kuuluvassa

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus.

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2007 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 21.11.2007 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

3 Osakunnan kanta-alueita ovat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat.

3 Osakunnan kanta-alueita ovat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat. OULUN ETELÄ- JA KESKIPOHJALAINEN OSAKUNTA RY:n SÄÄNNÖT I LUKU YHDISTYKSEN KOTIPAIKKA, TARKOITUS JA ALUE 1 Yhdistyksen, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä osakunta, nimi on Oulun Etelä- ja Keskipohjalainen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Sivu 1/5 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Yleistä MLL Meilahden yhdistys ry () on keskoslasten ja heidän vanhempiensa ja muiden läheistensä sekä keskosten kanssa työskentelevien oma yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys SÄÄNNÖT Satakissa ry Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Satakissa ry, josta näissä säännöissä käytetään nimeä yhdistys ja sen kotipaikka on Porin kaupunki ja toimialueena koko Suomi. Yhdistyksen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry. Sen kotipaikka on Turun kaupunki ja toimintaalueena

Yhdistyksen nimi on Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry. Sen kotipaikka on Turun kaupunki ja toimintaalueena Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry. Sen kotipaikka on Turun kaupunki ja toimintaalueena Varsinais-Suomi. Yhdistys

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi syys 13.11.2014 Liite 1 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Arviointi Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä

Lisätiedot

Maaseutuverkosto vartissa

Maaseutuverkosto vartissa Maaseutuverkosto vartissa Levi 3.2.2016 Teemu Hauhia Maaseutuverkostopalvelut Sivu 1 3.2.16 Maaseutuverkosto vartissa Maaseutuverkoston tavoitteet ja toiminta Tehtävät Alueverkostot Palvelupaketit Sivu

Lisätiedot

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT

SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT SUOMEN SOTAVETERAANILIITTO RY:N - FINLANDS KRIGSVETERANFÖRBUND RF:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Sotaveteraaniliitto ry, ruotsiksi Finlands Krigsveteranförbund rf. Näissä säännöissä

Lisätiedot

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta.

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1. YLEISTÄ Kymen terveydenhoitajayhdistys ry on perustettu 29.11.1945 Kotkassa nimellä Suomen terveydenhoitajayhdistys ry:n Kymen osasto. Alkanut vuosi on yhdistyksen

Lisätiedot

Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille. Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto

Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille. Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto 1 31.3.2015 Johdanto Tämä info on tarkoitettu tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanotuille työntekijöille

Lisätiedot

Projektiyhdistys ry. SÄÄNNÖT 13.1.2016 Sivu 1 / 6 SÄÄNNÖT. 1 Nimi

Projektiyhdistys ry. SÄÄNNÖT 13.1.2016 Sivu 1 / 6 SÄÄNNÖT. 1 Nimi Sivu 1 / 6 Projektiyhdistys ry SÄÄNNÖT 1 Nimi Yhdistyksen nimi on Projektiyhdistys ry, ruotsiksi Projektföreningen rf, ja sen kotipaikka on Helsinki. Kansainvälisissä yhteyksissä yhdistys voi käyttää epävirallista

Lisätiedot

Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry SÄÄNNÖT

Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry SÄÄNNÖT Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Donelaitis Turun seudun Liettuan ystävät ry ja sen kotipaikka on Turku. Yhdistyksestä voidaan epävirallisissa

Lisätiedot

SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus

SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry 1(6) SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 17.11.2006 Muutokset merkitty rekisteriin 02.07.2010 Rekisterinumero 195.200 1 Nimi, kotipaikka ja tarkoitus Yhdistyksen

Lisätiedot

RFID liiketoiminnan tehostajana

RFID liiketoiminnan tehostajana Teknologiapäällikkö Sami Isomäki sami.isomaki@rfidlab.fi RFID liiketoiminnan tehostajana Oletko käyttänyt RFID:tä tänään? Bussikortti Auton avain Kulunvalvonta Lemmikki Lentokentän matkatavara www.rfidhuippuseminaari.fi

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Helsingin

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Gospel Riders moottoripyöräkerho ry, ja sen kotipaikka on Helsinki

Yhdistyksen nimi on Gospel Riders moottoripyöräkerho ry, ja sen kotipaikka on Helsinki Gospel Riders moottoripyöräkerho ry SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Gospel Riders moottoripyöräkerho ry, ja sen kotipaikka on Helsinki 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

KUOPION KAUPPAKAMARIN SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Kauppakamarin nimi ja kotipaikka

KUOPION KAUPPAKAMARIN SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Kauppakamarin nimi ja kotipaikka KUOPION KAUPPAKAMARIN SÄÄNNÖT 1 Kauppakamarin nimi ja kotipaikka 1 (5) Kuopion kauppakamari Kuopio handelskammare toimii kauppakamarilaissa tarkoitettuna kauppakamarina Keskuskauppakamarin sille määräämällä

Lisätiedot

Pk-yritysbarometri, kevät 2016. Alueraportti, Pirkanmaa

Pk-yritysbarometri, kevät 2016. Alueraportti, Pirkanmaa Pk-yritysbarometri, kevät 016 Alueraportti, 1: Yritysten osuudet eri toimialoilla, % Teollisuus 7 9 Rakentaminen Kauppa 1 1 1 16 Palvelut 60 61 Muut 1 1 0 0 30 40 0 60 70 : Henkilökunnan määrän muutosodotukset

Lisätiedot

Koululaisten oma yhteiskunta

Koululaisten oma yhteiskunta Koululaisten oma yhteiskunta Yrityskylä on kuudesluokkalaisille suunnattu yhteiskunnan, työelämän ja yrittäjyyden oppimisympäristö. Yrityskylä on pienoiskaupunki, jossa on vähintään 15 eri yrityksen ja

Lisätiedot

Kutsu. RFID uudet tuulet seminaariin ja RFID-koulutuspäivään

Kutsu. RFID uudet tuulet seminaariin ja RFID-koulutuspäivään Kutsu RFID uudet tuulet seminaariin ja RFID-koulutuspäivään 4.-5.6.2013 Savon ammatti- ja aikuisopisto on kehittänyt yhdessä Savonia ammattikorkeakoulun kuntayhtymän kanssa RFID tekniikan ammatillisen

Lisätiedot

Suomen Potilasliiton toimintasuunnitelma 2009

Suomen Potilasliiton toimintasuunnitelma 2009 Suomen Potilasliiton toimintasuunnitelma 2009 1. Tavoitteet Suomen Potilasliitto ry, Finlands Patientförbund rf, on vuonna 1970 potilaiden perustama valtakunnallinen potilaiden etujen ja oikeuksien ajaja.

Lisätiedot

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA TYJ säännöt S. 1 (6) I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toiminta-alue ja tarkoitus II LUKU Yhdistyksen nimi on Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry, ruotsiksi Arbetslöshetskassornas

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä ja edunvalvojana.

Lisätiedot

RFIDLab Finland ry:n omistajajäsenet

RFIDLab Finland ry:n omistajajäsenet RFIDLab Finland ry:n omistajajäsenet Konferenssin avaus RFID ja teollisen internetin mahdollisuudet Jukka Wallinheimo Toiminnanjohtaja RFIDLab Finland ry RFID ja Teollinen Internet konferenssin ohjelma

Lisätiedot

Toiminta rahoitetaan osallistujien jäsenmaksuilla, hankerahoituksella ja erikseen kerättävällä rahoituksella.

Toiminta rahoitetaan osallistujien jäsenmaksuilla, hankerahoituksella ja erikseen kerättävällä rahoituksella. LOHJAN SEUDUN YMPÄRISTÖKLUSTERI Klusteri on yhteistyöverkosto, joka edistää yritysten ja yhteisöjen ympäristöasioiden hallintaa, auttaa ennakoimaan ja sopeutumaan muutoksiin ja riskeihin sekä edesauttaa

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2008 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Sari Söderman. 14.1.2008 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 13.1.2008 Läsnä: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa,, Heikki Niemi, Sari Söderman. Asiat: 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Green Growth - Tie kestävään talouteen

Green Growth - Tie kestävään talouteen Green Growth - Tie kestävään talouteen 2011-2015 Ohjelman päällikkö Tuomo Suortti 7.6.2011, HTC Ruoholahti Ohjelman kesto: 2011 2015 Ohjelman laajuus: 79 miljoonaa euroa Lisätietoja: www.tekes.fi/ohjelmat/kestavatalous

Lisätiedot

Yhdistys kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen reserviläisliittoon sekä pääkaupunkiseudun reserviläispiiriin.

Yhdistys kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen reserviläisliittoon sekä pääkaupunkiseudun reserviläispiiriin. Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Vantaan Reserviläiset ry ja kotipaikka Vantaa. Yhdistys kuuluu jäsenenä valtakunnalliseen reserviläisliittoon sekä pääkaupunkiseudun reserviläispiiriin. 2 Yhdistyksen

Lisätiedot

PUUTEKNOLOGIAPALVELUT. RFID-hankkeen casejen esittely 4.6.2013

PUUTEKNOLOGIAPALVELUT. RFID-hankkeen casejen esittely 4.6.2013 PUUTEKNOLOGIAPALVELUT RFID-hankkeen casejen esittely 4.6.2013 RFID hankkeen casejen esittelyt 1. Kuopion Woodi Oy 2. Varkauden puu Oy 3. Lameco LHT Oy 4. RFID-hankkeet Tarve / ongelmana: 1. Kuopion Woodi

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa.

Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa. Suomen työnohjaajat ry SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa. 2. Toiminnan tarkoitus ja toiminnan laatu Suomen

Lisätiedot

Tämän muistion tarkoituksena on selventää jäsenistölle Liiton sääntömuutosta.

Tämän muistion tarkoituksena on selventää jäsenistölle Liiton sääntömuutosta. SÄÄNTÖMUUTOSMUISTIO 23.09.2009 Tämän muistion tarkoituksena on selventää jäsenistölle Liiton sääntömuutosta. Muistiossa on kirjattuna ensin nykyinen sääntökohta ja sen perään esitetty muutos perusteluineen.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

puhelin 029 509 5959 faksi 029 509 5328 BIC:OKOYFIHH IBAN:FI53 5000 0121 5011 82

puhelin 029 509 5959 faksi 029 509 5328 BIC:OKOYFIHH IBAN:FI53 5000 0121 5011 82 KORJAUSKEHOTUS Liite Säännöt pyydetään korjaamaan merkintöjen mukaisesti. Yhdistys voi hyväksyä korjausehdotukset sellaisenaan rastittamalla ao. ruudut. Kaikki asiakirjat on toimitettava Patentti- ja rekisterihallituksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Viestintä Ilmatieteen laitoksessa Avoin hallinto 27.3.2015. Nina Kukkurainen viestintäjohtaja

Viestintä Ilmatieteen laitoksessa Avoin hallinto 27.3.2015. Nina Kukkurainen viestintäjohtaja Viestintä Ilmatieteen laitoksessa Avoin hallinto 27.3.2015 Nina Kukkurainen viestintäjohtaja Ilmatieteen laitos - talo täynnä tarinoita Aihealueemme ihmislähtöisiä, siis jatkuvasti mediaa kiinnostavia

Lisätiedot

Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry 15.9.2011/tl

Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry 15.9.2011/tl 1 (9) Varsinainen toiminta Ay avustus Ray avustukset 879 000 666 000 1. Perusjärjestötyö a) Edunvalvonta Palkat 57 000 56 000 Lakisääteiset sosiaalikulut 10 000 10 000 Työterveyshuolto 500 500 Luontoisedut

Lisätiedot

Pori 7.11.2007 Ajankohtaista maaseutuverkostosta. Päivi Kujala, MMM, Maaseutuverkostoyksikkö

Pori 7.11.2007 Ajankohtaista maaseutuverkostosta. Päivi Kujala, MMM, Maaseutuverkostoyksikkö Pori 7.11.2007 Ajankohtaista maaseutuverkostosta, MMM, Maaseutuverkostoyksikkö Maaseutuverkosto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman toimijat Ahvenanmaan maaseudun kehittämisohjelman toimijat Sivu

Lisätiedot

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf Nämä sääännöt on hyväksytty piirin syyskokouksessa 28.10.2006 ja rekisteröity yhdistysreksiteriin 28.12.2006. SÄÄNNÖT Yhdistys ja sen tarkoitus

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Apteekkien Työnantajaliitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä liitoksi. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Apteekkien Työnantajaliitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä liitoksi. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki. APTEEKKIEN TYÖNANTAJALIITON SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Apteekkien Työnantajaliitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä liitoksi. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki. 2

Lisätiedot

Bank, Union Square -auditorio Helsinki 14.2.2014 www.basware.fi/vuosikertomus www.basware.com/annualreport

Bank, Union Square -auditorio Helsinki 14.2.2014 www.basware.fi/vuosikertomus www.basware.com/annualreport BASWARE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Bank, Union Square -auditorio Helsinki 14.2.2014 www.basware.fi/vuosikertomus www.basware.com/annualreport TOIMITUSJOHTAJAN KATSAUS Esa Tihilä KATSAUS VUOTEEN 2013

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI Seurojen mallisäännöt Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on 19.6.2008 ennakkotarkastanut mallisäännöt SVK:n kalaseuroille. Alla olevia mallisääntöjä käyttämällä seura voi rekisteröityä 15 euron hinnalla

Lisätiedot

ClimBus Business Breakfast Oulu 27.3.2009

ClimBus Business Breakfast Oulu 27.3.2009 ClimBus Business Breakfast Oulu 27.3.2009 Ritva Heikkinen Asiantuntija, Energia ja ympäristö Innovaatiot ja kansainvälistyvä liiketoiminta Pohjois-Pohjanmaan TE-keskus ClimBus Climbus Business Breakfast

Lisätiedot

Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry

Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry 11/9/2012 1 Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry Perustettu syksyllä 2002 10 vuotisjuhlat lokakuussa Jäsenyrityksiä lähes 170 (matkailuyrityksiä, kauppaliikkeitä, kiinteistönvälittäjiä, huoltofirmoja, liikennöitsijöitä)

Lisätiedot

RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT

RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT 1(6) RAUDANMAAN MAA- JA KOTITALOUSNAISTEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Raudanmaan maa- ja kotitalousnaiset, joka toimii rekisteröimättömänä yleishyödyllisenä yhdistyksenä osana valtakunnallista

Lisätiedot

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on.

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on. KIEKKO-LASER JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Kiekko-Laser Juniorit ry. Yhdistyksen nimestä voidaan käyttää myös epävirallista lyhennettä K-Laser. Yhdistys

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Hyvinvointialan liitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä liitoksi. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Hyvinvointialan liitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä liitoksi. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki. 1 HYVINVOINTIALAN LIITON SÄÄNNÖT 1 Nimi ja paikka Yhdistyksen nimi on Hyvinvointialan liitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä liitoksi. Liiton kotipaikka on Helsingin kaupunki. Liitto on Elinkeinoelämän

Lisätiedot

FINNISH SERVICE ALLIANCE TOIMINTASUUNNITELMA 2013. FSA:n vuosikokous 2.5.2013

FINNISH SERVICE ALLIANCE TOIMINTASUUNNITELMA 2013. FSA:n vuosikokous 2.5.2013 FINNISH SERVICE ALLIANCE TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FSA:n vuosikokous 2.5.2013 TOIMINTASUUNNITELMAN PÄÄLINJAT Vuoden 2013 toimintasuunnitelma keskittyy: Jäsenlähtöisen toiminnan aktivoimiseen* FSA:n toiminnasta

Lisätiedot

Pohjois-Savon Kylät ry

Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä

Lisätiedot

115 vuotta. Uudenmaan Martat ry 85 vuotta. Anne Lempinen

115 vuotta. Uudenmaan Martat ry 85 vuotta. Anne Lempinen 115 vuotta Uudenmaan Martat ry 85 vuotta Anne Lempinen Uudenmaan Martat 85 vuotta Tuodaan juhlavuosi osaksi arkea Juhlavuotta tuodaan monin tavoin ja erilaisin tapahtumin esille tavoitteena on, että juhlavuosi

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 1 1. Rajamäen Kehitys Ry:n toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta Rajamäen Kehitys Ry eli RaKe on perustettu 1924 ja on yksi suurimmista ja vanhimmista Nurmijärvellä

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot