IDO Kylpyhuonekuvasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "IDO Kylpyhuonekuvasto"

Transkriptio

1 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto

2 IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

3 IDO 3

4 4 IDO Sisältö Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta 70 Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta 80 Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi sivuun kääntyvä suihkuseinä? Tietoa valinnan tueksi löydät sivulta 56 Tyyliä ja tilaa tärkeille tavaroille. Kattavaan kalustemallistoomme voit tutustua sivulla 18

5 IDO Sisältö 5 IDO suunnittelijat... 6 Inspiraatio... 8 IDO Smart Kylpyhuoneen suunnittet lu Pidä huolta kylpyhuoneestasi Kylpyhuonekalusteet Peilit Kylpyhuonekalusteiden tekniset tiedot ja hinnat Suihkut Pesualtaat IDO Funktio -sarja Wc-istuimet Kylpyammeet Lisävarusteet Kylpyammemallistoomme kuuluu sekä vapaasti sijoitettavia että rakenteisiin upotettavia ammeita. Sivu 90

6 6 IDO Suunnittelijat IDO SUUNNITTELIJAT IDO-kylpy huoneet tunnetaan korkeasta laadusta ja loppuun saakka suunnitelluista toimivista yksi tyiskohdista. Maineemme ei ole sattumien summa, sillä tuotteiden takana on monikansallinen joukko lahjakkaita ja asiantuntevia suunnittelijoita. Saksalaisen Adolf Babelin mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttö mukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Nykyään Hareide omistaa oman monialaisen design-yrityksen, Hareide Designin. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. IDO Seven D -amme Kaarle Holmberg on suomalainen kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu muotoilija. Suunnittelun ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua jakaen runsaan kokemuksensa opiskelijoiden kanssa ja vieden samalla eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. IDO Seven D (keramiikka ja kalusteet), IDO Mosaik, IDO Shape ja IDO Wave

7 IDO Suunnittelijat 7 Italialaissyntyinen Antonio Citterio avasi ensimmäisen arkkitehtuuri- ja sisustussuunnittelu toimistonsa vuonna Citterion töitä on pysyvissä kokoelmissa New Yorkin Museum of Modern Artissa, Pompidou-keskuksessa Pariisissa ja Museum of Architecture and Designissa Chicagossa. Pozzi-Ginori Join ja Pozzi-Ginori Easy Ruotsalainen Fredrik Wallner on tukholmalaisen design- yritys CODEn johtaja. Wallner on työskennellyt uransa aikana sisustussuunnittelijana IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjois maisissa suunnittelu - ja arkkitehtuurialan yrityksissä. IDO Trend ja IDO Select -kylpyhuonekalusteet IDO Showerama 8-5 suihkukaappi Hareide Design muotoilee kaikkea mahdollista huonekaluista autoihin. Yritys on voittanut lukuisia kansain välisiä design-palkintoja, ja sen kädenjälkeen voi tutustua muun muassa New Yorkin modernin taiteen museon pysyväisnäyttelyssä. Uuden IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin on suunnitellut Hareide Designin Göte borgin toimistossa työskentelevä Dan Sevaldson. Tavoitteena oli luoda huonekalumainen suihku kaappi, joka sopii kaikenlaisiin sisustus tyyleihin.

8 8 IDO Scandinavian modern Yhtä aikaa aamutoimiin? Tämän kylpyhuoneen IDO Seven D -tasoaltaassa on kaksi allasta. Ratkaisu on sekä käytännöllinen että näyttävän näköinen. Sivu 77.

9 IDO Scandinavian modern 9 SCANDINAVIAN MODERN Tummaa puuta, valkoista posliinia, selkeitä linjoja ja rohkeita muotoja. Tämä kylpyhuone edustaa pohjoismaista tyylikkyyttä parhaimmillaan. Minimalistinen ilme toimii myös käytännössä, sillä iso peilikaappi ja komea allaskaappi pitävät tavarat järjestyksessä. Wc-istuimeksi valittiin IDO Seven D Image -seinä-wc, ja kokonaisuus viimeisteltiin mustalla kannella ja huuhtelupainikkeella. Sivu 84. Selkeät linjat ja yksinkertaisuus toistuvat kaikkialla pesualtaista lasihyllyyn.

10 10 IDO Romantic Haluatko kylpyhuoneeseesi hivenen romantiikkaa? Käytä kalusteissa vaaleita värejä ja posliineissa pehmeästi kaartuvia muotoja. Kätke arkiset tavarat kaappeihin ja laatikoihin ja jätä kauniit pyyhkeet, saippuat ja koriste-esineet esille luomaan tunnelmaa.

11 IDO Romantic 11 IDO ROMANTIC Kaunis kylpyhuone on sijoitus, josta nautit joka päivä. Aamutoimet, ilta pesut ja arjen pikku puuhat on ilo hoitaa oman maun mukaan toteute tussa tilassa. IDO-kylpyhuone myös säilyy kauniina pitkään, kiitos laadukkaiden materiaalien. Pienikin yksityiskohta voi olla ilo silmälle. IDO Select -kalusteiden inline-vetimet on muotoiltu osaksi ovia ja laatikoita. IDO Select -malliston löydät sivulta 32

12 12 IDO Classic Klassisessa kylpyhuoneessa puu, posliini ja muut luonnonmateriaalit kohtaavat. CLASSIC Vaikka wc-istuimen perusmuoto on perinteinen, toteutus on moderni vailla turhia likaa kerääviä saumoja ja koloja. Sivu 82.

13 IDO Classic 13 Uudistunut IDO Trend -kaluste sarjamme korostaa kauniisti tämän kylpyhuoneen rauhallista ja hillittyä tyylikkyyttä. Materiaaliksi on valittu jalava, jonka syyt pääsevät todella oikeuksiinsa kalusteiden suurissa ja selkeissä pinnoissa. Sivu 26. Klassinen kylpyhuone syntyy kauniista puupinnoista, lämpimistä sävyistä ja selkeistä muodoista. Se kestää aikaa ja elämää ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin kuluttua.

14 14 IDO ideat IDO Smart on yhteisnimi kaikille niille arkea helpottaville oivalluksille, joita löydät IDOn wc-istuimista, pesualtaista, kalusteista, suihkuista ja muista kylpyhuonetuotteista. Sileillä pinnoilla, selkeillä linjoilla ja harkituilla yksityiskohdilla on kaikilla sama tavoite; me haluamme tehdä kylpyhuoneen puhtaana pitämisestä helpompaa! Kaikissa IDO Seven D -pesualtaissa ja wcistuimissa on nyt uusi, entistäkin sileämpi lasite, joka vähentää lian tarttumista niiden pintaan ja helpottaa siten niiden puhtaanapitoa. Uusi IDO Smart lasite jatkuu myös piilossa oleviin paikkoihin wc-istuimissa tavallista pidemmälle viemäriosaan ja huuhtelukauluksen alle ja pesualtaissa ylivuotoaukon sisään. Kaikissa IDO Seven D -wc:issä on sisäänrakennettu Fresh wc -raikastin, joka annostelee automaattisesti oikean määrän raikastetta jokaiseen huuhteluveteen. Raikastinpuikko sijoitetaan turvallisesti vesisäiliöön, joten esim. lapset eivät pääse siihen käsiksi.

15 IDO Ideat 15 IDOSMART Edistyksellisen ylivuotojärjestelmän ansiosta voit vajota syvälle kylvyn lämpimään syliin turvallisin mielin. IDO Showerclean on helppokäyttöinen tehoaine suihkujen ja koko kylpyhuoneen puhdistamiseen. Sillä annat lähdöt tahroille ja kalkkikertymille. IDO Showerclean on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä fosfaatteja. Kysy Showercleania IDO-kauppiaaltasi! IDO Seven D -wc-istuinkansisssa on nyt näppärät Quick Release & Slow Close -saranat. Pehmeästi laskeutuva istuinrengas ja kansi on todella helppo irrottaa siivouksen ajaksi.

16 16 IDO Kylpyhuoneen suunnittelu KAIKKI ALKAA SUUNNITTELULLA Kylpyhuoneen rakentaminen ja remontointi kannattaa aina aloittaa huolellisella suunnittelulla. Jotta lopputulos olisi taatusti tyylikäs, toimiva ja turvallinen, apuna kannattaa käyttää alan ammattilaisia. Aloita kuvilla Aloita kylpyhuoneen suunnittelu piirtämällä käytössä olevasta tilasta pohjakuva esimerkiksi ruutupaperille. Merkitse piirrokseen ovet, ikkunat, vesijohdot ja viemäreiden paikat. Suihkun ja wc:n paikat määräytyvät yleensä putkituksen mukaan, mutta kaapistoja voit asetella vapaammin. Jos et ole aivan varma, millaisen tunnelman kylpyhuoneeseesi haluat, kerää lehdistä kuvia erilaisista sinua miellyttävistä vaihtoehdoista. Tutki kuvia tarkasti, ja mieti, mikä niissä sinua viehättää. Onko se seinien ja lattian väri, valaistus, kaapistojen materiaali vai ammeen tai suihkukaapin rohkea muoto? Pienikin tila toimii Mitä pienempi kylpyhuoneesi on, sitä tärkeämpää suunnittelu on. Oikeilla kalusteilla pikkuisestakin tilasta saa toimivan vai mitä sanot vaikkapa sivulla 78 esitellystä altaasta, jonka alle jää sopiva tila pienelle pesukoneelle. Jos haaveilet ammeesta, säästät tilaa yhdistämällä siihen kylpyammeseinän. Silloin et tarvitse erillistä suihkukaappia tai -nurkkaa ja voit toteuttaa unelmasi pienessäkin kylpyhuoneessa. Käytä ammattilaisia Kylpyhuoneen rakentaminen ja remontointi vaatii tietoa ja taitoa. LVI-alan ammattilainen hallitsee mm. kosteussulkujen ja kaatojen totetuksen. Sähköasennuksissa jo lakikin velvoittaa käyttämään sähkömiestä.

17 IDO Pidä huolta kylpyhuoneestasi 17 Kaunis ja toimiva kylpy- huone on sijoi tus, joka lisää sekä elämisen tasoa että asuntosi arvoa. Näillä vinkeillä pidät siitä hyvää huolta. Kalusteet Kalusteidemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista. Kalusteet eivät silti pidä pitempiaikaisesta altistumisesta vedelle, joten ne on syytä sijoittaa riittävän kauas suihkusta ja ammeesta. Käytön jälkeen on lisäksi muistettava pyyhkiä vesi pois kuivalla liinalla. Suihku Pyyhi vesi suihkun seiniltä käytön jälkeen, se helpottaa suihkun ylläpitoa. Puhdista suihku miedolla puhdistusaineella. Jos suihkuallas naarmuuntuu ja menettää väriänsä, sen voi kiillottaa kiillotusaineella ja vahata. Syvempiä naarmuja voi hioa. Suihkukaappimme on varustettu pyörillä, jotta voit helposti liikutella kaappia, kun haluat puhdistaa lattian sen alta. Suihkukaappien altaissa on irrotettava etupaneeli, mikä helpot taa siivousta entisestään. Wc:t ja pesualtaat Olemme kiinnittäneet keraamisten tuotteidemme suunnittelussa erityistä huomiota niiden puhdistettavuuteen. Posliinisten pesualtaidemme ja wc-istuimiemme pinta on helppo pitää puhtaana miedolla pesuaineella. Kaikissa IDO Seven D -wc-istuimissa ja -pesu altaissa on nyt uusi, entistä sileämpi lasite. Se vähentää lian tarttumista niiden pintaan ja helpottaa siten kylpyhuoneesi puhtaanapitoa. Kylpyamme Kylpyamme tulee pestä miedolla pesuaineella ja pehmeällä puhdistusliinalla, ettei pinta vaurioidu. Saniteettiakryyliammeiden naarmut voidaan hioa ja kiillottaa. Mitä tehdä, jos tuote rikkoontuu? Säilytä ostokuitti. Suomessa valmistettujen posliinituotteiden takuu on 10 vuotta ja asennettujen wc-huuhtelumekanismien takuu 5 vuotta. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnitteluvirheet sekä raaka-aine- ja valmistusvirheet, jotka ilmenevät takuuajan sisällä. Mistä varaosia? Kun käytät tuotteitamme m oikein ja huollat niitä säännöllisesti, i, voit nauttia niistä vuosia. Saatavanaa on laaja valikoima varaosia kaikille tuotteilme. Lisätietoa varaosista löydät asennus- nus- ja huolto-ohjeesta, joka on jokaisen tuotteen mukana. lemme. Fosfaatiton IDO Showerclean on helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen tehoaine suihkujen ja koko kylpyhuoneen puhdistamiseen.

18 18 IDO Kylpyhuonekalusteet Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä kaapistoista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin. Sijoita kaapistot oikein Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin maku kysymyksiä, mutta kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Kaapistojemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä Valmistettu* Suomessa pinnoitteita, jotka helpottavat kaapistojen puhtaana pitoa. Kaikki puukalusteet on suojattu kestävällä happokovetetulla lakalla. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Jos kalusteiden pinnat kastuvat, ne on hyvä pyyhkiä kuivaksi. IDOn kaapistot toimitetaan koottuna Kaapistomme toimitetaan pääsääntöisesti valmiiksi koottuina, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Ainoa poikkeus on Smart-sarja. Se toimitetaan osina, jotka on helppo kuljettaa kotiin pienemmälläkin autolla. Kalusteet asennetaan seinälle tai seinää vasten, ja niihin kaikkiin on saatavana tukijalat lisävarusteena. Täydennä tunnelmaa valoilla IDOn peilit on varustettu loisteputki-, halogeeni- tai LED-valaisimilla. Loisteputkivalaisin jäljittelee päivänvaloa. Kun siis kurkistat peiliin, näet itsesi oikeassa valossa. Halogeenivalo luo kylpyhuoneeseen lämpimän tunnelman ja LED-valot valaisevat tehokkaasti, mutta kuluttavat todella vähän sähköä. *) IDO Smart -sarja on valmistettu Ruotsissa Lisää tietoa löydät osoitteesta

19 IDO Kylpyhuonekalusteet 19 IDO SEVEN D -sarja tuo selkeitä linjoja ja yksinkertaista raikkautta kylpy huoneeseesi. Kylpyhuonekalusteet ovat 400 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja musta saarni. IDO SevenD SIVUT IDO TREND -sarjassa Pohjolan puhtaus kohtaa italialaisen minimalismin. Kylpyhuonekalusteet ovat 500 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa, musta saarni ja jalava. IDO Trend SIVUT Elävää puuta Puun elävyys tekee siitä kauniin. Sen ulkonäkö voi vaihdella esimerkiksi puun iän ja kasvupaikan mukaan. Kotiin toimitettujen puukalusteiden värisävyt ja syy kuviot voivat näin ollen erota hieman kuvastossa tai myymälässä esillä olevista kalusteista. Vuosien myötä puun väri saattaa myös syvetä ja muuttua tummemmaksi. Materiaalivaihtoehdot löydät sivulta 45.

20 20 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select SID IDO SELECT -sarjassa vain mielikuvitus on rajana. Kalusteissa on kolme syvyysvaihtoa: Small, Medium ja Large ja värivaihtoehtoja lähes 2000! Viimeistele mie leisesi kokonaisuus makusi mukaisilla laatikonpäillä, ovilla ja vetimillä.

21 IDO Kylpyhuonekalusteet 21 IDO Renova SIVU IDO RENOVA on kompakti kalustesarja pieniin kylpyhuoneisiin. Kalusteiden syvyys vaihtelee mm välillä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen, tummanharmaa ja tammi. IDO Smart SIVUT 42 IDO SMART on koottava ja kustannustehokas kaluste sarja niin pieniin kuin pikkuisen suurempiinkin kylpyhuoneisiin. Väreinä kalusteissa ovat valkoinen, pähkinä ja tammi. Syvyyttä kalus teilla on 320 mm.

22 22 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Suunnittelija Kaarle Holmberg Tasopeili loisteputkivalaisimella L 800, K 640, S 38 Korkea kaappi L 300, K 1620, S 395 IDO Seven D -tasoallas L 800, S 400 IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi L 900, S 900, K 2220 Alakaappi L 795, K 450, S 395 IDO Seven D Kokonaisuus 119 Hinta 2.100,- Suihkukaappi ei sisälly hintaan. IDO Seven D -sarja on suunniteltu joka päiväiseen käyttöön. Kalusteiden syvyys on vain 400 mm, minkä ansiosta tasoaltaat ja kaapistot sopivat hyvin myös pieniin suomalaisiin kylpyhuoneisiin.

23 IDO Kylpyhuonekalusteet 23 IDO Seven D -tuoteperheeseen kuuluu kalusteiden lisäksi myös joukko linjakkaita pesualtaita. Ne löydät sivuilta 77 Maitolasinen hylly tuo säilytystilaa ja ilmavuutta kylpyhuoneeseen. Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa ja saatavana lisävarusteena alalaatikkoon. Tässä ei vetimiä tarvita. Vetimettömän oven ja vetolaatikoiden reuna on viistetty, jotta sormet mahtuvat helposti väliin ja ote on tukeva.

24 24 IDO Kylpyhuonekalusteet Peilikaappi, alumiini L 1200, K 550, S 120 Peilikaapin tehokas, mattaalumiininen loisteputkivalaisin valaisee hyvin ala puolella olevan pesualtaan ja heijastaa valoa tunnelmallisesti myös kattoon. Lampun valo jäljittelee päivänvaloa, mikä helpottaa meikkausta. Peilikaapin runko on yhteensopivaa alumiinia ja toimitetaan pistorasialla varustettuna. Kaappia on saatavana saman levyisenä kuin IDO Seven D -alakaapistojakin (800, 1000 ja 1200 mm). IDO Seven D -tasoallas L 1200, S 400 Alakaappi, musta saarni L 1200, K 450, S 395 IDO Seven D Kokonaisuus 106 Hinta 2.165,- IDO Seven D Alakaappi ja seinään asennettu kulmapeili ovat tilaihmeitä! Kulma peiliin saa lisävarusteena seinään kiinnitettävät maitolasiset hyllyt. Lisää tietoa löydät osoitteesta IDO Seven D Kokonaisuus 118 Kulmapeili: L 285, K 750 Kulmahylly IDO Kub -valaisin Pesuallas: IDO Seven D, L 430, S 505 Alakaappi: musta saarni, L 300, K 500, S 300 Kokonaishinta: 996,-

25 IDO Kylpyhuonekalusteet 25 Pehmeitä ja maanläheisiä muotoja. Yläkaappi L 500, K 500, S 200 Peilikaappi, alumiini L 500, K 600, S 140 IDO Seven D -pesuallas L 560, S 440 Alakaappi L 500, K 500, S 390 IDO Seven D Kokonaisuus 99 Hinta 1.078,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Kaikissa IDO Seven D -sarjan posliinituotteissa on uusi, entistäkin SILEÄMPI LASITE, joka helpottaa wc-istuimien ja altaiden puhtaana - pitoa.

26 26 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend Suunnittelija Fredrik Wallner Tasopeili L 900, K 640, S 38 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 IDO Wave -tasoallas L 900, S 500 Alakaappi L 890, K 500, S 485 IDO Trend -sarjan kalusteista kokoat helposti unelmiesi kylpyhuoneen. Täydelliset mittatiedot ja hinnat löydät sivulta 48 IDO Trend Kokonaisuus 114 Hinta 2.541,-

27 IDO Kylpyhuonekalusteet 27 Poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. IDO-kalusteiden kaapeista ja laatikoista löytyy oikea paikka niin tärkeille tavaroille kuin suloisille turhuuksillekin. Nimensä mukaisesti IDO Trend elää tiukasti ajassa. Materiaalivaihtoehtoihin kuuluu jalava, jossa yhdistyvät aidon puun parhaat ominaisuudet; se on kovaa, kestävää ja sen syykuviointi on todella kaunista. Pohjoismainen puhtaus ja italialainen minimalismi kuvaavat hyvin IDO Trend -mallistoon kuuluvia, vähän suurempiin kylpyhuoneisiin sopivia kalusteita. Tyyli edustaa viimeisimpiä pohjoismaisia trendejä.

28 28 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, tummanharmaa, jalava ja musta saarni. Tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Trend IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Seven D -wc L 360, S 650, K 850 Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 115 Hinta 1.296,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

29 IDO Kylpyhuonekalusteet 29 IDO Trend -sarja on nyt entistäkin tyylikkäämpi, sillä kalusteiden ovet ja laatikot toimivat ilman vetimiä vain kevyesti painamalla. PUSH OPEN -avausmekanismi on hyvä esimerkki arkea helpottavista IDO Smart -oivalluksista. Niitä löydät lisää sivuilta 14 ja 15. Uusi IDO-peili sopii kauniisti yhteen IDO Trend -kalusteiden kanssa. Sen mitat ja hinnat löydät esitteen sivulta 48 Altaan alla olevassa laatikossa kaikki on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Hyvällä muotoilulla tämäkin tila on saatu hyöty käyttöön.

30 30 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteet voidaan asentaa seinään, eikä niissä tarvita tukijalkoja. Lopputulos on ilmava ja kevyen näköinen, ja se miellyttää taatusti myös tilan siivoojaa, onhan lattian pyyhkiminen todella helppoa. Tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Trend Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 116 Hinta 1.894,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

31 IDO Kylpyhuonekalusteet 31 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 Jos unelmakylpyhuoneesi on hillityn harmaa, valitse tyyliin sopiva wc-istuimen kansi sivulta 88 Yhtä jalkaa iltatoimiin vai samaan aikaan aamupesulle? IDO Trend -alakaapista ja IDO Wave -tasoaltaasta syntyy tyylikäs kahden käyttäjän kokonaisuus, jota uutuuspeilimme hienosti täydentää. IDO Trend Kokonaisuus 117 Tasoallas: IDO Wave, L 1200, S 500 Alakaappi: musta saarni, L 1190, K 500, S 485 Tasopeili: L 1200, K 640, S 38 Kokonaishinta: 1.927,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

32 32 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select -kalusteiden mitat Suunnittelija Fredrik Wallner IDO Select -sarjan kalusteet jaetaan kolmeen ryhmään niiden syvyyden mukaan. Pieniin kylpyhuoneisiin tarkoitettu IDO Select Small on vain 320 mm syvä. Mediumin syvyys on 370 mm. Kun tilaa on reilummin, kannattaa valita IDO Select Large, jonka syvyys on 490 mm. Kalusteiden leveydet ovat kaikissa samat eli 600, 900 ja 1200 mm. Small 320 mm Medium 370 mm Large 490 mm =1200 Muista valita myös vetimet. Select-sarjan uutuutena tarjoamme myös in-linevetimellä varustetun ovi mallin, jolloin erillisiä vetimiä ei tarvita. Vetimet ja ovimallit löydät sivulta = =900

33 IDO Kylpyhuonekalusteet 33 Käyttäjänsä näköinen kylpyhuone. Lisää väriä kylpyhuoneseen lähes 2000 IDO Select NCS-värit sävyn verran. NCS-väreillä luot juuri sellaisen kalusteen kuin haluat. IDO Select -sarjan vetimet ja materiaalit on esitelty sivuilla Voit valita sopivan NCS-värin sileisiin sekä in-line-vetimellä varustettuihin oviin. Runko on aina valkoinen. Toimitus aika 5 viikkoa. Tilaukset erillisellä lomakkeella. Väriesimerkki, sileä NCS S 3055-R30B Väriesimerkki, sileä NCS S 1070-R10B

34 34 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select Small Tummanharmaa väri tuo kauniisti esille vedinten ja korkean kaapin oven alumiinin sävyn. Korkeasta kaapista on saatavana kaksi versiota: maitolasihyllyillä, LED-valaisimilla ja sisäänrakennetulla pistorasialla varustettuna tai pelkistetympi malli ilman valaistusta ja pistorasiaa. Alasivukaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi ja vetolaatikko. Kuten nimikin kertoo, IDO SELECT SMALL on ratkaisu suomalaisten pienien kylpyhuoneiden tila ongelmaan. Vaikka sarjan kalustesyvyys on vain 320 mm, kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Pienikin voi siis olla käytännöllistä. Voit valita run saasta valikoimasta laatikon päitä, ovia ja vetimiä ja luoda juuri kylpyhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. IDO Select Small -sarjan kalusteet täydennät IDO Shape -tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. Peilikaappi loisteputkivalaisimella L 891, K 695, S 140/220 Korkea kaappi L 297, K 1830, S 320 IDO Shape 900 -tasoallas L 900, S 330/435 Alakaappi laatikoilla, tummanharmaa L 594, S 620, K 320 Sivukaappi laatikolla, tummanharmaa L 297, S 620, K 320 Vedin Alumiini IDO Select Small Kokonaisuus 86 Hinta 2.605,-

35 IDO Kylpyhuonekalusteet 35 IDO Select Small Kokonaisuus 85 Tasoallas: IDO Shape, L 600, S 330/435 Alakaappi laatikoilla: Pähkinäviilu, L 594, K 620, S 320 Yläkaappi: L 477, K 297, S 200 Korkeakaappi peiliovella Vedin: kiiltävä kromi Kokonaisleveys: n mm Kokonaishinta: 2.299,- Wc-istuin ei sisälly kokonaisuuden hintaan. Uudistuneen IDO Select-sarjan sisä laatikoihin piilotat pientavarat ja suuren laatikon voit varustaa lokerikolla, joka pitää tavarat järjestyksessä. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi. Kurkistus korkean alumiini/maitolasiovellisen kaapin sisälle. LED-valo jokaisen maitolasihyllyn takana saa valon hohtamaan kauniisti lasin läpi. IDO Select Small Kokonaisuus 87 Tasoallas: IDO Shape, L 1200, S 330/435 Peilikaappi Alakaappi laatikoilla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 594, S 620, K 320 Sivukaapit laatikolla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 297, S 620, K 320 Vedin: ja korkeakiiltoinen valkoinen Kokonaishinta: 2.824,-

36 36 IDO Kylpyhuonekalusteet Tasopeili loisteputkivalaisimella L 1200, K 900, S 30 IDO Select Medium on ihanteellinen ratkaisu kookkaampiin kylpyhuoneisiin. Sarjan 370 mm:n syvyisiin kaapistoihin mahtuu paljon. Voit valita runsaasta valikoi masta laatikonpäitä, ovia ja vetimiä ja luoda juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. IDO Select Medium -sarjan kalusteet täydennät IDO Mosaik -tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. IDO Select Medium IDO Mosaik tasoallas L 1200, S 385/500 Alakaappi laatikoilla, musta saarni L 594, S 650, K 370 Sivukaappi laatikolla, musta saarni L 297, S 650, K 370 Vedin c/c 32 IDO Select Medium Kokonaisuus 91B Hinta 2.134,-

37 IDO Kylpyhuonekalusteet 37 IDO Select Medium Kokonaisuus 89 Tasoallas: IDO Mosaik L 600, K 70, S 385/500 Alakaappi: valkoinen, puolihimmeä L 594, S 650, K 370 Vedin: valkoinen Tasopeili LED-valaisimella Kokonaishinta: 979,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Tasoaltaan valaiseva LED-valaisin on energiatehokas ja kestävä. Peilin alareuna on huurrettua lasia eikä siihen jää sormenjälkiä. IDO Select -sarjan symmetrinen tasoallas IDO MOSAIK 900 mm on selkeälinjainen ja toimiva. Se tarjoaa kätevää laskutilaa meikeille, hammasmukeille ja saippuoille molemmin puolin allasta. Peilikaapin päivänvaloa jäljittelevä valaisin helpottaa meikkaamista. IDO Select Kokonaisuus 108 Pesuallas: IDO Mosaik, L 900, S 385/500 Peilikaappi Alakaappi laatikoilla: tummanharmaa, L 891, S 650, K 370 Kokonaishinta: 1.739,-

38 38 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select Large UUTUUS IDO Select Large on elegantti vaihto ehto tilavaan kylpyhuoneeseen. Sarjan 490 mm:n syvyiset kaapistot tuovat säilytystilaa ylellisen paljon. IDO Select Large -sarjan kalusteet täydennät IDO Wave tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. Tasopeili LED L 1200, K 900, S 20 Tasoallas Wave L 1200, K 70, S hanaa Alakaappi laatikolla L 594, S 490, K 620 Sivukaappi L 297, S 490, K 620 IDO Select Large Kokonaisuus 92 Valkoinen, in-line-vetimellä Hinta 2.122,- Hanat eivät sisälly hintaan.

39 IDO Kylpyhuonekalusteet 39 IDO Select Large Kokonaisuus 120 Valinnainen väri in-line-vetimellä Peilikaappi Plus Tasoallas: IDO Wave L 600, K 70, S 500 Alakaappi: L 594, K 620, S 490 Yläsivukaappi: L 477, K 297, S 200 Kokonaishinta: 1.835,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Vakioväri valkoinen, harmaa NCS 5000 ja muut valinnaiset värit toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. UUTUUS IDO Tasopeili LED sopii hyvin yhteen kaikkien sisustusvärien kanssa, koska sen ulkoreunoissa on peilimäinen nauha. LED-valaisin säästää energiaa ja kajastaa valoa tunnelmallisesti kolmeen suuntaan sivuille ja alas. ja muuta väriä. Piristä kylpyhuonettasi suosikkiväreilläsi. Select-kalusteisiin saat kaikki sateenkaaren värit ja paljon enemmänkin, sillä käytössäsi on NCS-värikartan liki 2000 sävyä. Halutessasi voit vielä yhdistellä niitä makusi mukaan niin että ovet ja laatikot ovat kaikki keskenään erilaisia. Pidä hauskaa! IDO Select Large Kokonaisuus 113 Tasopeili LED Tasoallas: IDO Wave L 900, K 70, S 500 Alakaappi: L 891, K 620, S 490 Yläkaappi: L 477, K 297, S 200 Vedin: c/c 320 Kokonaishinta: 1.781,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

40 40 IDO Kylpyhuonekalusteet UUTUUS Yläkaappi IDO Renova Plus L 300, K 655, S 133 Peilikaappi IDO Renova Plus L 560, K 635, S 133/240 IDO Renova Plus Pesuallas IDO Renova Plus Allaskaappi IDO Renova Plus Valkoinen L 535, K 620, S 320 Sisältää myös IDO Plus pesualtaan. IDO Renova Plus Kokonaisuus 121 Kokonaishinta : 958,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

41 IDO Kylpyhuonekalusteet 41 IDO Renova Plus on käytän nöl li nen ja kompakti kaluste sarja, jolla kalustat kätevästi pienen kylpyhuoneen tai vieras-wc:n. Tähän tyylikkään harmaaseen kokonaisuuteen kuuluu LED-tasopeili, pesuallas, valmiiksi koottuna toimitettavat alakaappi sekä korkeakaappi vetimineen. Voit täydentää kokonaisuuden sarjan peilikaapeilla. UUTUUS IDO Renova Plus -kalus tei den ovien värivaihtoehdot ovat valkoinen, tumman harmaa ja tammi. Valkoiset ovet voi valita sileänä tai fasettihiottuna, muut värit toimitetaan sileänä. IDO Renova Plus Kokonaisuus 122 Tasopeili LED Allaskaappi: harmaa L 594, K 620, S 320 Korkea kaappi: harmaa L 300, K 1830, S 320 Kokonaishinta: 1.065,- Kylpyhuone säilyy helposti siistinä, kun kaikelle on oma paikkansa. IDO Renova Plus -sarjan lisävarusteisiin kuuluu muun muassa näppärä liukukori, joka sopii niin puhtaille pyyhkeille kuin likapyykeillekin.

42 42 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Smart IDO Smart -sarja edustaa laadukasta ja käytännön läheistä suunnittelua. Koottava ja siksi kustannus tehokas kalustesarja on taattua IDO-laatua. Materiaalina myös tammi ja pähkinä ja leveyksinä myös 900 ja 1200 mm. IDO Classic Yksinkertainen on kaunista. IDO Classic -sarjan selkeälinjaisilla tuotteilla luot tyyliä ja toimivuutta pieneenkin kylpyhuoneeseen. Peilikaappi L 600, K 670, S 133/251 Korkea kaappi L 300, K 1830, S 321 IDO Shape 600 -tasoallas L 600, S 330/435 IDO Classic Kokonaisuus 79 Pesuallas: IDO Minislim, L 500, S 220/275 Peilikaappi: L 500, K 600, S 140 Avoin hylly: tumma tammi, L 470, K 300, S 210 Kokonaishinta: 704,- Alakaappi laatikoilla, valkoinen L 593, K 646, S 321 IDO Smart Kokonaisuus 507 Hinta 1.095,-

43 IDO Kylpyhuonekalusteet 43 IDO Peilit Peili on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta. Se avartaa tilaa ja kätkee tarvittaessa taakseen purkit, partakoneet ja purnukat. Peilin valot tuovat kauniisti valoa juuri sinne minne pitääkin. Sanalla sanoen peili viimeistelee kylpyhuoneesi. IDOn mallistosta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja voit valita peilin tyylin ja koon juuri kohteen mukaan. Halogeenivalaistus on lämmin ja miellyttävä. Tyylikkäällä LED-valaisimella ja peilaavilla listoilla varustettu IDO tasopeili sopii kaikkiin kylpyhuonesisustuksiin. Korkeus 900 mm ja leveydet 560, 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm. Peilikaapin päivävalolamppu helpottaa meikkausta. Valitse mieleisesi IDOn tasopeileistä. Loisteputkivalaisemella varustettu tasopeili valaisee hyvin. Korkeus 640 mm ja leveydet 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm. IDO peilikaapissa on pistorasia, loisteputkivalot, kaksi siirrettävää lasihyllyä ja peili myös oven sisäpuolella. Korkeus 600 mm, leveys 500 mm. LED-valaisin luo ilmavan tunnelman kylpyhuoneeseen. IDO peilikaapissa on kaksi lasihyllyä, pistorasia 230 V, loisteputkivalaisin sekä erilliset LED-valot pesualtaan valaisemista varten. Korkeus 695 mm, leveydet 594, 891 ja 1188 mm. IDO Plus -peilikaapissa on kaksipuoliset peiliovet, kaksi säädettävää hyllyä, käännettävä pistorasia 230 V, LED-valot. Leveys 560 mm. Upotettu LED-lamppu valaisee pesualtaan kauniisti, on energiatehokas ja kestää pitkään.

44 44 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select ja Classic -vetimet A B K D C F E L M G N H I J O P Q R IDO-vetimissä on valinnanvaraa. Hyvä niin, sillä vedin on todella tärkeä osa kalustetta. Se ratkaisee, miltä kylpyhuone tuntuu käteesi. Jälleen myyjän luona voit kokeilla, miten eri mallit istuvat otteeseesi. Pane silmät kiinni ja mieti, pidätkö enemmän pyöreiden muotojen pehmeydestä vai kulmikkaiden vetimien tukevuudesta. IDO nr. Materiaali Mitta c/c Hinta A Ruostumaton teräs P175, K12, S35 96 mm 9,70 A Ruostumaton teräs P207, K12, S mm 10,00 B Ruostumaton teräs P182, K16, S mm 14,00 C Alumiini P160, K12, S31 96 mm 7,80 D Ruostumaton teräs P205, K14, S mm 14,00 E Kromi P136, K mm 15,10 F Valkoinen P329, K9, S mm 19,90 F Musta P329, K9, S mm 19,90 F Alumiini P329, K9, S mm 19,90 F Kromi P329, K9, S mm 19,90 G Alumiini P295, K mm 13,90 G Alumiini P592, K mm 21,80 H Matta kromi K23, H26 7,90 I Alumiini P40, K40 32 mm 6,00 J Kromi P40, K40 32 mm 6,00 K Valkoinen P137, K9, S mm 10,00 L Musta P137, K9, S mm 10,00 M Kromi P137, K9, S mm 10,00 N Alumiini P137, K9, S mm 10,00 O Valkoinen P41, K9, S28 32 mm 8,10 P Kromi P41, K9, S28 32 mm 8,10 Q Musta P41, K9, S28 32 mm 8,10 R Alumiini P41, K9, S28 32 mm 8,10

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! Yksinkertaisuus edistää levollisuutta UUSI DANSANI CURVO Kylpyhuone on asunnon yksityisin huone. Täällä saa

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua.

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. Uusi IDO Showerama 8-5 IDO Showerama -suihkukaapin menestystarina

Lisätiedot

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön SISUSTUSkuvasto 2010 www.agrimarket.fi Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin 6 14 44 Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön Rautakauppa Asiakasomistajan

Lisätiedot

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. 2 Kestäviä ja tyylikkäitä keittiöapulaisia Tässä

Lisätiedot

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita REILUJA TARJOUKSIA K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007 Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN Föönimies MUISTELEE JOKO SINULLA ON AURINKOINEN TULEVAISUUS? LÄMPÖÄ monella eri tavalla tietoa ideoita I D E

Lisätiedot

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat Wc-istuimet Harvoin tulee pohdittua, kuinka merkityksellinen asia wc-istuin on. Sitä pidetään itsestäänselvyytenä, eikä sen hankintaan usein paneuduta samalla tarmolla kuin muiden kalusteiden hankintaan.

Lisätiedot

Oikeilla välineillä homma toimii 359,- Talvimukavuutta! Ido Trevi E 37092 1 / 2013. Kylpyhuone ja hanat

Oikeilla välineillä homma toimii 359,- Talvimukavuutta! Ido Trevi E 37092 1 / 2013. Kylpyhuone ja hanat Kylpyhuone ja hanat LÄMMITYS ILMANVAIHTO 1 / 2013 vesi- ja jätevesihuolto s.22 23 Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksiin verkkokaupassa! Oikeilla välineillä homma toimii s. 15 Talvimukavuutta! Ido Trevi

Lisätiedot

Keittiövalaisimet s. 16 Kostean tilan valaisimet s. 20. Sisustusvalaisimet s. 8

Keittiövalaisimet s. 16 Kostean tilan valaisimet s. 20. Sisustusvalaisimet s. 8 Keittiövalaisimet s. 16 Kostean tilan valaisimet s. 20 Sisustusvalaisimet s. 8 Sisustusvalaisimet 2013 Valo tekee hyvää Hyvä asiakkaamme, tässä esitteessä keskitymme sisävalaisimiin ja kerromme, mikä valaisin

Lisätiedot

SISÄOVET ADVANCE CLEVER HELAT KEVYTRAKENTEISET OVET OVIA JOKA KOTIIN. KARMIT Vinkkejä KAIKKI KOTISI OVET KEHYSOVET PALO-OVET MASSIIVIPUU LIUKUOVET

SISÄOVET ADVANCE CLEVER HELAT KEVYTRAKENTEISET OVET OVIA JOKA KOTIIN. KARMIT Vinkkejä KAIKKI KOTISI OVET KEHYSOVET PALO-OVET MASSIIVIPUU LIUKUOVET OVIA JOKA KOTIIN KARMIT Vinkkejä PEILIOVET PALO-OVET MASSIIVIPUU SISÄOVET OVET CLEVER ADVANCE ÄÄNIERISTETYT OVET Panosta & Pihistä ULKO-OVET LASIOVET Tuunausideoita HELAT KEVYTRAKENTEISET OVET Uutuuksia

Lisätiedot

Kesä tulee, oletko valmis.

Kesä tulee, oletko valmis. Kylpyhuone ja hanat LÄMMITYSRATKAISUT ILMANVAIHTO- RATKAISUT 2 / 2012 JÄTEVESIRATKAISUT Kesä tulee, oletko valmis. Oras Eterna suihkutermostaatti s.5 359,- Tyhjennyspumppu s. 20 169,- Tarjoukset voimassa

Lisätiedot

LÖYDÄ OMA TYYLISI S.4

LÖYDÄ OMA TYYLISI S.4 LÖYDÄ OMA TYYLISI S.4 s.16 RUSTIC-lyhty Kork. 31 cm 25,- s.68 s.4 sisällysluettelo Sisustustyylit... 4 Oleskelutilat... 16 Hyllystöt... 38 Säilytys- ja eteiskalusteet... 52 Sisustustuotteet ja tekstiilit...

Lisätiedot

Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku. Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo. www.mastermark.fi. MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009

Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku. Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo. www.mastermark.fi. MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009 MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009 www.mastermark.fi Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo Liity ja voita! Arvomme kaikkien Superpriceklubilaisten kesken

Lisätiedot

VALAISIMET, PISTORASIAT, VIRTALÄHTEET JA KYTKIMET

VALAISIMET, PISTORASIAT, VIRTALÄHTEET JA KYTKIMET Tuoteluettelo 1.3.2013 VALAISIMET, PISTORASIAT, VIRTALÄHTEET JA KYTKIMET www.lapetek.com SISÄLLYSLUETTELO SISÄLTÖ Valaisin: Lapetek Led-Vita 10 Pistorasia: Lapetek Delta PROFIILIMAISET LED-VALAISIMET,

Lisätiedot

Iloa toimivasta kodista. Huippupumppu tarjoushintaan! Grundfos VESI- AUTOMAATTI MQ3-35 375,- 2 / 2013. Kylpyhuone ja hanat

Iloa toimivasta kodista. Huippupumppu tarjoushintaan! Grundfos VESI- AUTOMAATTI MQ3-35 375,- 2 / 2013. Kylpyhuone ja hanat Kylpyhuone ja hanat LÄMMITYS ILMANVAIHTO 2 / 2013 vesi- ja jätevesihuolto Iloa toimivasta kodista s. 12 Huippupumppu tarjoushintaan! Grundfos VESI- AUTOMAATTI MQ3-35 375,- Tarjoukset voimassa 12.6.2013

Lisätiedot

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet...

Sisältö. Isabella aikaa rakkaudelle aikaa ilolle aikaa elämälle. UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... 2015 FI Sisältö UUTUUDET 2015 4-5 Katso vuoden uutuudet... VALIKOIDUT MATERIAALIT 6-7 Materiaalit // Verhot // Symbolit ARTIKKELIT 12, 20, 28 Kausipaikkalainen kahden maailman parhaat puolet Leirintäalueloma

Lisätiedot

Lähde keittiöön! VERKKOKAUPPAMME UUDISTUI ILMAINEN TOIMITUS! 1 / 2014. UUTUUS! Oras Optima KEITTIÖHANA 2727F 525,- KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS

Lähde keittiöön! VERKKOKAUPPAMME UUDISTUI ILMAINEN TOIMITUS! 1 / 2014. UUTUUS! Oras Optima KEITTIÖHANA 2727F 525,- KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS ILMANVAIHTO 1 / 2014 VESI- JA JÄTEVESIHUOLTO Lähde keittiöön! UUTUUS! Oras Optima KEITTIÖHANA 2727F 525,- s. 20 VERKKOKAUPPAMME UUDISTUI ILMAINEN TOIMITUS! Tarjoukset voimassa

Lisätiedot

Toiveremontti. Hyvin suunniteltu & valmiiksi tehty! Olemme tutkitusti tehokas Etuovi.com valitsi meidät VIIKON VÄLITTÄJÄKSI 2004

Toiveremontti. Hyvin suunniteltu & valmiiksi tehty! Olemme tutkitusti tehokas Etuovi.com valitsi meidät VIIKON VÄLITTÄJÄKSI 2004 Toiveremontti Hyvin suunniteltu & valmiiksi tehty! Soita, teemme ilmaisen remonttiarvion kodissasi Keittiöt, kylpyhuoneet, saunat, sisustukset Pitävä hinta ja takuusopimus Avaimet käteen -kotiremontit

Lisätiedot

LAUFEN Nordic Aps Torvet 15, Baghuset DK-4600 Køge Tel.: +45 56 287 287 Fax: +45 56 287 237 info@dk.laufen.com www.laufen.fi 05.

LAUFEN Nordic Aps Torvet 15, Baghuset DK-4600 Køge Tel.: +45 56 287 287 Fax: +45 56 287 237 info@dk.laufen.com www.laufen.fi 05. LAUFEN Nordic Aps Torvet 15, Baghuset DK-4600 Køge Tel.: +45 56 287 287 Fax: +45 56 287 237 info@dk.laufen.com www.laufen.fi 05.2012/FI Design, laatu ja toimivuus ovat LAUFENIN perusarvoja. Pienessä sveitsiläiskylässä

Lisätiedot

Mitä kylmempi, sitä enemmän viihdyn täällä sisällä. 1 / 2015. IDO Trevi E 37092 WC-ISTUIN 295,- KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS ILMANVAIHTO

Mitä kylmempi, sitä enemmän viihdyn täällä sisällä. 1 / 2015. IDO Trevi E 37092 WC-ISTUIN 295,- KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS ILMANVAIHTO KYLPYHUONE JA HANAT LÄMMITYS ILMANVAIHTO 1 / 2015 VESI- JA JÄTEVESIHUOLTO Mitä kylmempi, sitä enemmän viihdyn täällä sisällä. s. 13 Hätäiseen hintaan! IDO Trevi E 37092 WC-ISTUIN 295,- RAJOITETTU ERÄ!

Lisätiedot

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä

luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä luova toimistovalaistus Tiedämme kuinka luodaan inspiroivia toimistoympäristöjä Tervetuloa luovaan toimistoon! Yhä useammat yritykset ymmärtävät luovuuden merkityksen toimistotilojen suunnittelusssa. Tietotyön

Lisätiedot

FIN. Matkailuvaunut 2015

FIN. Matkailuvaunut 2015 FIN Matkailuvaunut 2015 Palvelut www.dethleffs.fi -sivustolla Katso lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme Internet-sivuiltamme. Sieltä löydät myös lisää ajoneuvojen kuvia ja 360-sisäkuvia. Tämän

Lisätiedot

TYÖTASOT OSTOAPU. ERITYISET ASENNUS- VAATIMUKSET: Asenna astianpesukoneen yläpuolelle, työtason alapintaan erikseen myytävä FIXA-kosteussuoja.

TYÖTASOT OSTOAPU. ERITYISET ASENNUS- VAATIMUKSET: Asenna astianpesukoneen yläpuolelle, työtason alapintaan erikseen myytävä FIXA-kosteussuoja. SUOMI OSTOAPU TYÖTASOT HOITO: Työtason päivittäiseen puhdistukseen tarvitset vain veteen kostutetun liinan. Tarvittaessa voit käyttää astianpesuainetta. Kuivaa taso lopuksi kuivalla ja puhtaalla liinalla.

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

Tilaajaetulahja TULI-sisustus takka!

Tilaajaetulahja TULI-sisustus takka! MASTERMARK MAGAZINE FALL/WINTER 2014 Tilaajaetulahja TULI-sisustus takka! Tutustumislahjana EXENTRI luottokorttilompakko Onnenarvonta Arvomme 10 kpl VICTORINOX SANTOKU VEITSIÄ ja Akaasia-puisen leikkulaudan

Lisätiedot

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti.

Modeo magazine. Mukavan työskentelyn puolesta. Modeo: Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. Modeo magazine Ajankohtaista tietoa toimitilasisustamisesta www.modeo.fi Modeo: Mukavan työskentelyn puolesta Toimisto on parhaimmillaan kuin toinen koti. MODEO MAGAZINE HINNAT SIS. 23% ALV. MODEO.FI/HINNASTO

Lisätiedot

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme.

KUVASTO 2015 / 2016. Unelmasi. Työkalumme. KUVASTO 2015 / 2016 Unelmasi. Työkalumme. Suomessa vuodesta 1993 toiminut K.A.Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, Norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A.Rasmussen-konserniin.

Lisätiedot