IDO Kylpyhuonekuvasto 2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "IDO Kylpyhuonekuvasto 2016"

Transkriptio

1 IDO Kylpyhuonekuvasto 2016

2

3 IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen leppoisiin kylpytuokioihin. Valikoimastamme löydät ratkaisut eri kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin. Laadukkaiden tuotteiden kaunis design on tarkkaan harkittu ja tuoteoivallukset syntyneet kokemuksen myötä. Iloisenvärinen siivoushansikas kiinnittää huomiosi sinulle hyödyllisiin IDO SMART -TUOTEOIVALLUKSIIN. Tutustu, ideoi ja oivalla. IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

4 4 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...6 IDO suunnittelijat...8 Uusi IDO Glow -sarja...10 Inspiraatio...12 IDO Smart...18 Kylpyhuoneen suunnittelu...22 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...25 Kylpyhuonekalusteet...26 Peilit ja peilikaapit...64 Kylpyhuonekalusteiden tekniset tiedot ja hinnat. 66 Suihkut Pesualtaat IDO Funktio -sarja Wc-istuimet Kylpyammeet Kylpyhuonevarusteet..142 Kylpyammemallistoomme kuuluu sekä vapaasti sijoitettavia että rakenteisiin upotettavia ammeita. Sivu132 Tyyliä ja tilaa tärkeille tavaroille. Kattavaan kalustemallistoomme voit tutustua sivulla 26

5 IDO Sisältö 5 Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi sivuun kääntyvä suihkuseinä? Tietoa valinnan tueksi löydät sivulta 80 Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta 106 Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta 116

6 6 IDO Historia YLI 140 VUOTTA SUOMALAISIA KYLPYHUONEITA IDOn juuret ulottuvat yli 140 vuoden taakse. Arabian posliinitehdas perustettiin vuonna 1874, ja pian sen valikoimiin otettiin myös wc-istuimet ja pesualtaat. Tehdas oli vuosikymmenien ajan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinin valmistaja.

7 IDO Historia 7 Kysynnän kasvaessa tilat Arabianrannassa kävivät ahtaiksi, ja uusi tuotantolaitos pystytettiin Tammisaareen. Pitkäl le automatisoitu tehdas aloitti toimintansa nimellä Oy Wärtsilä Ab, Tammisaaren Posliini vuonna Nimi IDO otettiin käyttöön helmikuussa Tehtaamme on yksi Euroopan nykyaikaisimmista saniteettiposliinitehtaista ja alallaan edelleen Suomen ainoa. IDO kuuluu nykyään Geberit-konserniin. Myös IDOn muilla tuoteryhmillä on pitkä ja kunniakas historia. Kotimaassa valmistetut kylpyhuonekalusteet ovat kuuluneet valikoimaamme miltei 30 vuotta ja IDO Showerama -suihkujen Suomen valloitus alkoi jo yli 40 vuotta sitten. Menestyksen avaimet löytyivät silloinkin ainutlaatuisista ominaisuuksista ja arkea helpottavista oivalluksista, olihan Showe rama markkinoiden ensimmäinen suihku, jonka seinät olivat muovin sijasta helposti puhtaana pidettävää lasia. Perinteet velvoittavat, siksi panostamme jatkuvasti niin tuotantoteknologioihin, tuote kehitykseen kuin laadunvalvontaakin. Tavoitteemme on, että kuluneet 140 vuotta ovat vasta alkusoittoa.

8 8 IDO Suunnittelijat IDO SUUNNITTELIJAT IDO tunnetaan korkeasta laadusta ja loppuun saakka suunnitelluista toimivista yksi tyiskohdista. Maineemme ei ole sattumien summa, sillä tuotteiden takana on monikansallinen joukko lahjakkaita ja asiantuntevia suunnittelijoita. Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Nykyään Hareide omistaa oman monialaisen designyrityksen, Hareide Designin. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi IDO Seven D (keramiikka ja kalusteet), IDO Shape ja IDO Wave -tasoaltaat. Kaarle Holmberg on suomalainen kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu muotoilija. Suunnittelun ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua jakaen runsaan kokemuksensa opiskelijoiden kanssa ja vieden samalla eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin.

9 IDO Suunnittelijat 9 IDO Showerama 8-5 suihkukaappi Hareide Design muotoilee kaikkea mahdollista huonekaluista autoihin. Yritys on voittanut lukuisia kansain välisiä design-palkintoja, ja sen kädenjälkeen voi tutustua muun muassa New Yorkin modernin taiteen museon pysyväisnäyttelyssä. Uuden IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin on suunnitellut Hareide Designin Göte borgin toimistossa työskentelevä Dan Sevaldson. Tavoitteena oli luoda huonekalumainen suihku kaappi, joka sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Ruotsalainen Fredrik Wallner on tukholmalaisen design- yritys CODEn johtaja. Wallner on työskennellyt uransa aikana sisustussuunnittelijana IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjoismaisissa suunnittelu - ja arkkitehtuurialan yrityksissä. IDO Trend ja IDO Select -kylpyhuonekalusteet Saksalaisen Adolf Babelin mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttömukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. IDO Seven D -amme

10 10 IDO Glow UUSI IDO GLOW Jokapäiväinen elämä innostaa meitä yhä uudestaan. Tästä syystä loimme IDO Glow n kylpyhuonesarjan täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä oivalluksia, jotka helpottavat arjen askareita. Modernin tyylin, innovatiivisten toimintojen ja vankan laadun ansiosta se kestää sekä aikaa että käyttöä.

11 IDO Glow 11 Suunnittelija Scott Derbyshire loi IDO Glow sta modernin sarjan, joka kunnioittaa IDOn juuria ja osoittaa, miten design ja toimivuus ovat erottamattomia. Designer Scott Derbyshire IDO Glow -pesualtaissa ja -tasoaltaissa on hanasaarekkeen ansiosta tilava allas. Ratkaisu tarjoaa sekä visuaalista iloa että parasta toimivuutta jokapäiväisessä käytössä. IDO Glow Rimfree -wc-istuimessa ei ole huuhtelukaulusta, mikä tekee siitä hygieenisemmän ja helpomman pitää puhtaana. Patentoitu huuhtelumekanismi varmistaa tehokkaan huuhtelun. IDO Glow -kalusteet muodostavat yhdessä keramiikan kanssa viimeistellyn kokonaisuuden. Harjattua alumiinia oleva lista toimii tyylikkäänä yksityiskohtana yhdistäen malliston eri kalusteet toisiinsa. Lue lisää: Kalusteet s. 26 Pesualtaat ja tasoaltaat s. 106 WC:t s. 116

12 12 IDO Small S niin kuin sujuva!

13 IDO Small 13 Pieneenkin kylpyhuoneeseen mahtuu kaikki tarpeellinen, kun suunnittelet tilan huolellisesti ja käytät oikeita tuotteita. Mieti asioita käytön ja käyttäjien kannalta. Käytetäänkö suihkua yhtä aikaa wc-istuimen kanssa? Entä pesuallasta? Jos osan aamutoimista voi hoitaa vuorotellen, pienestäkin tilasta syntyy kaunis ja käytännöllinen kylpyhuone. IDO Seven D 18 -wc-istuin säästää tärkeitä senttejä, sillä vesisäiliön muotoilun ansiosta istuimen syvyys on vain 610 mm. Sivuun kääntyvä suihkuseinä on erityisen kätevä silloin, kun tilaa on niukasti. Alareunassa on laahustiiviste, joka painuu napakasti lattiaan, kun seinä käännetään käyttöasentoon. Seiniä on sekä suoria että kaarevia, ja niiden kätisyys on vaihdettavissa. Lue lisää sivulta 102. Säilytystilaa kylpyhuoneeseen saat esimerkiksi peili- ja allaskaapeilla. Useimpiin kalustesarjoihimme kuuluu myös korkeita kaappeja, jotka mahtuvat pikkuiseenkin tilaan. Pienimmän kaapin leveys on 22 cm ja syvyys vain 14 cm, mutta reilun korkeuden (183 cm) ansiosta siihen mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Renova Plus- ja Selectsarjojen korkeissa kaapeissa on näppärä liukukori.

14 14 IDO Medium M niin kuin mukava! Tämä keskikokoinen kylpyhuone näyttää neliöitään suuremmalta, sillä epäsymmetrinen amme ja sisään kääntyvät suihkunurkan ovet jättävät keskilattian vapaaksi. Seinäkiinnitteiset kalusteet lisäävät nekin tilantuntua ja helpottavat samalla kylpyhuoneen siivousta.

15 IDO Medium 15 Epäsymmetrisen ammeen kätisyyden voit valita kylpyhuoneesi muodon ja tilan mukaan. Korkeat kaapit vievät vain vähän lattiapintaa, mutta tarjoavat reilusti säilytystilaa. Sokkelittoman suihkunurkan ovet on helppo kääntää sivuun silloin kun suihkua ei käytetä. Alareunan laahustiivisteet pitävät vedet siellä missä pitääkin.

16 16 IDO Large L niin kuin luksus! Hienoa! Jos voit suunnitella unelmiesi kylpyhuoneen neliömetrejä miettimättä, olet todella onnellisessa asemassa. Keskity siis kaikessa rauhassa materiaaleihin, laatuun ja toimivuuteen, sillä niistä nautit vielä vuosienkin kuluttua.

17 Suihkusta on helppo tehdä tilava, mutta tiesitkö että sama pätee myös kylpyammeisiin? IDO Seven D Image -ammeen kylpysyvyys on peräti 450 mm eli reippaasti tavallista enemmän. IDO Large 17

18 18 IDO Smart IDOSMART IDO Smart on yhteis nimi kaikille niille arkea helpottaville oivalluksille, joita löydät IDOn wc-istuimista, pesualtaista, kalusteista, suihkuista ja muista kylpyhuonetuotteista. Sileillä pinnoilla, selkeillä linjoilla ja harkituilla yksityiskohdilla on kaikilla sama tavoite; me haluamme tehdä kylpyhuoneen käyttämisestä ja puhtaana pidosta helpompaa! IDO Seven D Image -ammeen kylpysyvyys on peräti 450 mm. Etureuna on silti normaalikorkeudella. Kaappien laatikot avautuvat kokonaan, ja voit hyödyntää niiden tilat laidasta laitaan.

19 IDO Smart 19 Suihkuissamme ei käytetä likaa keräävää silikonia. Myös ruuvit ja kolot on karsittu minimiin. IDO Glow- ja Seven D -sarjojen posliinituotteiden supersileä Smart-lasite on todella helppo pitää puhtaana. Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise vaan sulkeutuu arvokkaan pehmeästi.

20 20 IDO Smart Hygieeninen Sensor WC hoitaa huuhtelun käsin koskematta, riittää että kätesi kulkee sensorin yli. Iso huuhtelu hoituu hitaalla liikkeellä ja pieni huuhtelu nopealla pyyhkäisyllä. IDO Smart -oivallukset ovat joskus pinnassa, joskus pinnan alla. IDO Glow- ja Seven D- wc-istuimien entistä sileämpi Smart-lasite jatkuu myös huuhtelukauluksen alle. Suihkukaapin altaan alla on sekä tukeva jalka että liikuttelua helpottavat pyörät. Näin kaappi on helppo siirtää esimerkiksi siivouksen ajaksi. Sisäänrakennettu Fresh wc -raikastin annostelee automaattisesti oikean määrän raikastetta jokaiseen huuhteluveteen. Raikastinpuikko sijoitetaan huuhtelun alkulähteille vesisäiliöön, jolloin wc raikastuu ylhäältä alas asti. Ratkaisu on ympäristöystävällinen ja myös lapsiperheissä turvallinen. Uusi paranneltu raikastinpuikko kestää jopa 120 huuhtelua, joten koko viiden puikon pakkaus kestää 600 huuhtelua. Saatavana nyt uusi limen tuoksu! IDOSMART

21 IDO Smart 21 SLOW CLOSE Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise vaan sulkeutuu arvokkaan pehmeästi. Slow Close -kannen saat kaikkiin IDOn wc-istuimiin. Kaikkiin IDOn wc-istuinkansiin saat myös kätevän Quick Release -toiminnon. Sen ansiosta istuinkansi on todella helppo irrottaa wc:n puhdistamisen ajaksi. IDO Glow- ja Seven D -sarjan posliini tuotteissa on erittäin sileä Smart-lasite, joka on helppo pitää puhtaana. IDO Showerclean on helppokäyttöinen tehoaine erityisesti suihkujen puhdistamiseen, jolla annat lähdöt tahroille ja kalkkikertymille. Luonnonmateriaaleista valmistettu IDO Showerclean on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä fosfaatteja. IDO Rimfree -wc:ssä ei ole lainkaan huuhtelukaulusta, mikä tekee siitä hygieenisemmän ja helpomman pitää puhtaana. Mallistomme Rimfree - malleja ovat IDO Glow ja IDO it! -wc:t.

22 22 IDO Kylpyhuoneen suunnittelu Oletko koskaan ajatellut, kuinka tärkeä osa kotiasi kylpyhuone on? Aloitamme aamumme kömpimällä kylppäriin ja sieltä pujahdamme sänkyyn, kun päivä päättyy. Uuden kylpyhuoneen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaakin käyttää aikaa ja ammattilaisten apua. Silloin lopputulos on tyylikäs, toimiva ja turvallinen.

23 IDO Kylpyhuoneen suunnittelu 23 KAIKKI ALKAA SUUNNITTELULLA Kylpyhuoneen suunnittelu kannattaa aloittaa piirtämällä käytössä olevasta tilasta pohjakuva esimerkiksi ruutupaperille. Merkitse piirrokseen ovet, ikkunat, vesijohdot ja viemäreiden paikat. Suihkun ja wc:n paikat määräytyvät yleensä putkituksen mukaan, kun taas kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Mieti siis hetki, millaista säilytystilaa tarvitset ja mitä asioita kylpyhuoneessa hoidetaan. Tuleeko sinne myös pesukone ja mihin pannaan likapyykit ja puhtaat pyyhkeet? Vesipisteiden paikat vaikuttavat myös muuhun sisustukseen. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Pienikin tila toimii Mitä pienempi kylpyhuoneesi on, sitä tärkeämpää huolellinen suunnittelu on. Oikein valituilla tuotteilla pikkuisestakin tilasta saa toimivan vai mitä sanot vaikkapa sivulla 115 esitellystä altaasta, jonka alle jää sopiva tila pienelle pesukoneelle. Jos haaveilet ammeesta, säästät tilaa yhdistämällä siihen kylpyammeseinän. Silloin et tarvitse erillistä suihku kaappia tai -nurkkaa ja voit toteuttaa unelmasi pienessäkin kylpyhuoneessa. Suihkun minimileveytenä pidetään 70 senttiä, ja wcistuimelle kannattaa varata vähintään 80 cm leveä tila. Jos neliöitä on vähän, valitse kääntyvä suihkuseinä. Kun suihkua ei käytetä, seinän voi kääntää sivuun, pois wc:n tieltä. Kylpyhuoneen remontointi on huomattavasti helpompaa, jos viemärit voidaan jättää entisille paikoilleen. IDOn wc-mallistosta löytyy oikea istuin sekä seinä- että lattiaviemäröintiin. Seinä-wc on erinomainen valinta myös remonttikohteeseen. Vesijohdot ja viemärit peittyvät näppärästi kotelon sisään ja kaupan päälle saat kylpyhuoneeseesi kätevää laskutilaa.

24 24 IDO Kylpyhuoneen suunnittelu Tunnelmaa väreillä ja valoilla Kylpyhuoneesi tunnelma määräytyy paljolti sen mukaan, millaisia värejä käytät. Valitsetko esimerkiksi kaapistojen oviin hillittyä puuta tai selkeää valkoista? Ovatko unelmakylpyhuoneesi seinät viileän vaaleat, pehmeän pastellisävyiset vai rohkean räväkät? Toinen tunnelmaan vaikuttava tekijä on valaistus. Hyvässä kylpyhuoneessa on kahdenlaista valoa. Perusvalonlähteeksi suosittelemme aina kattovalaisinta. Yleisvalo tekee tilasta miellyttävän ja rauhallisen, ja se riittää hyvin esimerkiksi rentoon suihkuhetkeen tai nautinnolliseen kylpyyn. Oikein sijoitetut kohdevalot taas ovat tarpeen silloin, kun pitää nähdä tarkasti vaikkapa meikkipeilin edessä tai pyykkiä käsitellessä. Käytä ammattilaisia Kylpyhuoneremontti kannattaa aina teettää ammattilaisella. LVI-alan ammattilainen hallitsee muun muassa kosteussulkujen ja kaatojen toteutuksen. Sähköasennuksissa jo lakikin velvoittaa käyttämään sähkömiestä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kylpyhuone palvelee sinua vuosia. Ota siis hyvä asento ja lue eteenpäin. Luvassa on hyödyllistä tietoa, jolla teet kylpyhetkistäsi entistäkin mukavampia. Partakone, hiustenkuivaaja vai hammasharja? Kun sähköntarve on suurin, on apukin lähellä. IDOn kalusteissa pistorasiat löytyvät sieltä mistä pitääkin. Kylpyhuoneella on yleensä monta käyttäjää ja vähintään yhtä monta käyttötarkoitusta. Hyvällä suunnittelulla ja oikein valituilla tuotteilla pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan kaikki tarpeellinen pesukoneesta vessanpyttyyn ja suihkusta säilytyskalusteisiin.

25 IDO Pidä huolta kylpyhuoneestasi 25 NÄIN PIDÄT HUOLTA KYLPYHUONEESTASI Kaunis ja toimiva kylpyhuone on sijoitus, joka lisää sekä elämisen tasoa että asuntosi arvoa. Pienellä huolenpidolla voit pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Kalusteet Kalusteidemme rungot ja etuosat kestävät kosteutta, mutta jatkuva altistuminen vedelle ei tee niille hyvää. Kalusteille roiskunut vesi on syytä pyyhkiä pois kuivalla liinalla. Suihku Pyyhi vesi suihkun seiniltä käytön jälkeen, se helpottaa suihkun ylläpitoa. Puhdista suihku miedolla puhdistusaineella. Jos suihkuallas naarmuuntuu ja menettää väriänsä, sen voi kiillottaa kiillotusaineella ja vahata. Syvempiä naarmuja voi hioa. Suihkukaappimme on varustettu pyörillä, jotta voit helposti liikutella kaappia, kun haluat puhdistaa lattian sen alta. Suihkukaappien altaissa on irrotettava etupaneeli, mikä helpottaa siivousta entisestään. Wc:t ja pesualtaat Olemme kiinnittäneet keraamisten tuotteidemme suunnittelussa erityistä huomiota niiden puhdistettavuuteen. Posliinisten pesualtaidemme ja wc-istuimiemme pinta on helppo pitää puhtaana miedolla pesuaineella. Kaikissa IDO Seven D ja Glow -wc-istuimissa ja -pesualtaissa on nyt entistä sileämpi Smart-lasite. Se vähentää lian tarttumista niiden pintaan ja helpottaa siten kylpy huoneesi puhtaanapitoa. Kylpyamme Kylpyamme tulee pestä miedolla pesu aineella ja pehmeällä puhdistus liinalla, ettei pinta vaurioidu. Saniteettiakryyliammeiden naarmut voidaan hioa ja kiillottaa. Mitä tehdä, jos tuote rikkoontuu? Säilytä ostokuitti. Suomessa valmistettujen posliinituotteiden takuu on 10 vuotta ja asennettujen wc-huuhtelumekanismien takuu 5 vuotta. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnitteluvirheet sekä raaka-aineja valmistusvirheet, jotka ilmenevät takuuajan sisällä. Fosfaatiton IDO Showerclean on helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen tehoaine suihkujen ja koko kylpyhuoneen puhdistamiseen. Mistä varaosia? Kun käytät tuotteitamme oikein ja huollat niitä säännöllisesti, voit nauttia niistä vuosia. Saatavana on laaja valikoima varaosia kaikille tuotteillemme. Lisätietoa varaosista löydät asennus- ja huolto-ohjeesta, joka on jokaisen tuotteen mukana. IDOvaraosia myyvät jälleenmyyjämme.

26 26 IDO Kylpyhuonekalusteet Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä kaapistoista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin. Uusi IDO Glow Uutuutena haluamme esitellä sinulle IDO Glow -sarjan, joka tarjoaa parasta käytettävyyttä ja tyyliä. Monet fiksut oivallukset tekevät sinun ja perheesi arjesta entistäkin sujuvampaa. Sijoita kaapistot oikein Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin maku kysymyksiä, mutta kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Kaapistojemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat kaapistojen puhtaana pitoa. Kaikki puukalusteet on suojattu kestävällä happokovetetulla lakalla. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Jos kalusteiden pinnat kastuvat, ne on hyvä pyyhkiä kuivaksi. IDOn kaapistot toimitetaan koottuna Kaapistomme toimitetaan pääsääntöisesti valmiiksi koottuina, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Kalusteet asennetaan seinälle tai seinää vasten, ja niihin kaikkiin on saatavana tukijalat lisävarusteena. Täydennä tunnelmaa valoilla IDO Reflect -peilit on varustettu loisteputki - tai led-valaisimilla. Loisteputki valaisin jäljittelee päivänvaloa. Kun siis kurkistat peiliin, näet itsesi oikeassa valossa. Led-valot valaisevat tehokkaasti, mutta kuluttavat todella vähän sähköä. IDO KYLPYHUONEKALUSTEET Lisää tietoa löydät osoitteesta

27 IDO Kylpyhuonekalusteet 27 IDO Glow SIVUT UUSI IDO GLOW IDO GLOW -kalusteet yhdistävät modernin tyylin äärimmäiseen toimivuuteen. Useiden oivallusten juuret ovat nimenomaan käyttäjien toiveissa. Voit valita lukemattomista väreistä: valkoinen, tammi tai mikä tahansa NCS-väri! IDO SEVEN D -sarja tuo selkeitä linjoja ja yksinkertaista raikkautta kylpyhuoneeseesi. Kylpyhuonekalusteet ovat 400 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja harmaa. IDO Seven D SIVUT 40 49

28 28 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend SIVUT IDO TREND -sarjassa Pohjolan puhtaus kohtaa italialaisen minimalismin. Kylpyhuonekalusteet ovat 500 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa, musta saarni ja jalava. IDO RENOVA PLUS on kompakti kalustesarja pieniin kylpyhuoneisiin. Kalusteiden syvyys vaihtelee mm välillä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen sekä tummanharmaa. IDO SELECT -sarjassa vain mielikuvitus on rajana. Kalusteissa on kaksi syvyysvaihtoa: Small sekä Large ja värivaihtoehtoja lähes 2000! Viimeistele mie lei sesi kokonaisuus makusi mukaisilla laatikonpäillä, ovilla ja vetimillä. IDO Select SIVUT Lisää tietoa löydät osoitteesta

29 IDO Kylpyhuonekalusteet 29 IDO Renova Plus SIVUT IDO Classic Elävää puuta Puun elävyys tekee viilupinnasta kauniin. Sen ulkonäkö voi vaihdella esimerkiksi puun iän ja kasvupaikan mukaan. Kotiin toimitettujen kalusteiden värisävyt ja syy kuviot voivat näin ollen erota hieman kuvastossa tai myymälässä esillä olevista kalusteista. Vuosien myötä puun väri saattaa myös syvetä ja muuttua tummemmaksi. IDO Classic Kokonaisuus 79 A Pesuallas: IDO Minislim, L 500, S 220/275 Tasopeili: L 500, K 670, S 24/133 Avoin hylly: tumma tammi, L 470, K 300, S 210 Kokonaishinta: 600,- Materiaalivaihtoehdot löydät sivulta 67. Yksinkertainen on kaunista. IDO CLASSIC -sarjan selkeälinjaisilla tuotteilla luot tyyliä ja toimivuutta pieneenkin kylpyhuoneeseen. Värivaihtoehtoina tammi ja tumma tammi.

30 30 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Glow -sarjan modernit kalusteet osoittavat, miten design ja toimivuus kulkevat käsi kädessä. Valmiiksi kootut kaapit on valmistettu kosteutta kestävästä MDF-levystä. Saatavana neljässä eri koossa. IDO GLOW Suunnittelija Scott Derbyshire Virtaviivaiset linjat ja harjattua alumiinia oleva tyylikäs yksityiskohta muodostavat modernin kokonaisuuden. Peilikaapeissa on led-valolista ylhäällä ja alhaalla. Alavalo syttyy valokatkaisimesta, ylävalon saa päälle sensorilla. Innovatiivinen hanasaareke tuo ilmeeseen pehmeyttä ja altaaseen tilavuutta.

31 IDO Kylpyhuonekalusteet 31 Voit valita sekä kaappien että peilikaappien väriksi valkoisen, tammen tai minkä tahansa mieleisesi NCS-värin! UUTUUS IDO Glow 600 -peilikaappi L 600, K 645, S 155/185 IDO Glow 300 -yläkaappi L 300, K 645, S 185 IDO Glow 600 -tasoallas L 600, K 170, S 440 IDO Glow Rimfree 64 -lattia-wc L 355, S 650, K 860 IDO Glow 600 -alakaappi L 581, K 640, S 400 IDO Glow 600 Kokonaisuus 202 Hinta 1.912,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

32 32 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW Suunnittelija Scott Derbyshire UUTUUS IDO Glow -korkea kaappi L 330, K 1748, S 360 IDO Glow 900 -peilikaappi L 900, K 645, S 155/185 IDO Glow 900 -tasoallas L 900, K 170, S 440 IDO Glow 900 -alakaappi L 881, K 640, S 400 Valitse kaapit joko push open -mekanismilla tai kahvalla. IDO Glow Rimfree 66 -seinä-wc L 363, S 525, K 355 IDO Glow 900 Kokonaisuus 208 Hinta 2.734,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

33 IDO Kylpyhuonekalusteet 33 IDO Glow -sarjan design fiksuine oivalluksineen tekee arjesta helpompaa. Sarjan muotoilu kutsuu käyttäjää luokseen ja tarjoaa toimivuutta sekä iloa jokapäiväisiin hetkiin. IDO Glow 900 Kokonaisuus 201b Kokonaishinta: 3.112,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. IDO Glow Mirror -korkea peilikaappi L 320, K 1748, S 220 Korkea peilikaappi kätkee sisäänsä meikkauspaikan. Näin pesualtaan edusta vapautuu muihin askareisiin. Tarvitsetko enemmän tilaa pesuhetkiin? Valitse joko 900 mm tai 1000 mm leveät mallit. Korkean peilikaapin sisällä on taittuva hylly ja peili. Alakaapin ylälaatikkoon kuuluu vakiona laatikonjakaja. Voit myös hankkia energiaasäästävän led-valon laatikon sisälle ja toisen laatikonjakajan alalaatikkoon lisävarusteena.

34 34 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW ihastu arkeesi! UUTUUS IDO Glow peilikaappi L 1200, K 645, S 155/185 IDO Glow tasoallas L 1200, K 170, S 440 IDO Glow Rimfree 66 -seinä-wc L 363, S 525, K 355 IDO Glow alakaappi L 1181, K 640, S 400 IDO Glow 1200 Kokonaisuus 207 Hinta 4.149,- Tammipinnan sävy ja kuvio voivat vaihdella. Wc-istuin ei sisälly hintaan.

35 IDO Kylpyhuonekalusteet 35 IDO Glow Mirror -korkea peilikaappi L 320, K 1748, S 220 IDO Glow -rahi L 460, K 450, S 360 Avattavassa IDO GLOW -rahissa on pyörät, joten sitä on helppo liikutella. Ne lukittuvat turvallisesti tuolilla istuttaessa tai sen päällä seistessä.

36 36 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW Suunnittelija Scott Derbyshire Korkeassa kaapissa on oven sisäpuolella hyllyt tuomassa lisää säilytystilaa. Voit myös laittaa kaappiin pyykkipussin. Sopu sijaa antaa! Valitse 1200 mm leveä malli ja useamman henkilön on superhelppo käyttää kylpyhuonetta yhtä aikaa. IDO Glow 1200 Kokonaisuus 206 Hinta 3.523,- Tammipinnan sävy ja kuvio voivat vaihdella. Wc-istuin ei sisälly hintaan. Lisävarusteena korkeaan kaappiin mitoitettu pyykkipussi. Lisävarusteena voit hankkia lukollisen laatikon tai pistorasian esimerkiksi partakoneelle, hiustenkuivaajalle tai sähköhammasharjalle.

37 IDO Kylpyhuonekalusteet 37 IDO Glow peilikaappi L 1200, K 645, S 155/185 UUTUUS IDO Glow tasoallas L 1200, K 170, S 440 IDO Glow alakaappi L 1181, K 640, S 400 IDO Glow 1200 Kokonaisuus 209 Hinta 2.661,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

38 38 IDO Kylpyhuonekalusteet UUTUUS IDO GLOW peilikaapit Suunnittelija Scott Derbyshire

39 IDO Kylpyhuonekalusteet 39 IDO Glow 600 -peilikaappi L 600, K 645, S 155/185 IDO Glow 900 -peilikaappi L 900, K 645, S 155/185 IDO Glow peilikaappi L 1000, K 645, S 155/185 IDO Glow peilikaappi L 1200, K 645, S 155/185 IDO Glow -peilikaappien innovatiivinen design tekee niistä arjessa kätevät. Kaapinoven avaussauma ei ole keskellä, joten voit käyttää peiliä paremmin ja otat tavaratkin kaapista helpommin. Tyylikäs alumiinilista yhdistää koko IDO Glow -mallistoa. IDO Glow 300 -yläkaappi L 300, K 645, S 185 Peilikaapeissa on led-valolista ylhäällä ja alhaalla. Alavalo syttyy valokatkaisimesta, ylävalon saa päälle sensorilla. Kompaktia yläkaappia voidaan käyttää erikseen tai yhdessä peilikaapin kanssa tuomassa lisää säilytystilaa. Voit käyttää rahin sisusta säilytystilana tai piilottaa sinne pyykkikassin. Lisää tietoa löydät osoitteesta

40 40 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Suunnittelija Kaarle Holmberg IDO Reflect -tasopeili loisteputkivalaisimella L 800, K 640, S 38 Korkea kaappi L 300, K 1620, S 395 IDO Seven D -tasoallas L 800, S 400 IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi L 900, S 900, K 2220 Alakaappi L 795, K 450, S 395 IDO Seven D Kokonaisuus 119 Hinta 2.219,- Suihkukaappi ei sisälly hintaan. IDO Seven D -sarja on suunniteltu joka päiväiseen käyttöön. Kalusteiden syvyys on vain 400 mm, minkä ansiosta tasoaltaat ja kaapistot sopivat hyvin myös pieniin suomalaisiin kylpyhuoneisiin. Väreinä ajaton valkoinen ja tummanharmaa.

41 IDO Kylpyhuonekalusteet 41 Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa ja saatavana lisävarusteena alalaatikkoon. Tässä ei vetimiä tarvita. Vetimettömän oven ja vetolaatikoiden reuna on viistetty, jotta sormet mahtuvat helposti väliin ja ote on tukeva. IDO Seven D -korkeassa kaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi sekä käytän nöllistä lisätilaa antava hyllykkö. Hyllyt on helppo pitää puhtaina, sillä hyllytuet voi nostaa pois. Korkean kaapin alaosassa on vetolaatikko, joka sopii esimerkiksi korkeille pulloille. Taitettava säilytyskoukku on korkeassa kaapissa vakiona oven molemmilla puolilla, voit ripustaa siihen vaikkapa aamutakin tai koruja. Tarkemmat tuotetiedot löydät s. 70.

42 42 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Tilaa sinulle Lisää tietoa löydät osoitteesta

43 Väritä arkesi IDO Seven D -kalusteet yhdistävät estetiikan, arjen toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden. Juuri nyt silmää hivelee tummanharmaa. IDO Kylpyhuonekalusteet 43

44 44 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D -kalusteiden lisävarusteet Lisää tietoa löydät osoitteesta

45 IDO Kylpyhuonekalusteet 45 Kaappiin kätkeytyvään pistorasiaan on helppo kytkeä esimerkiksi parranajokone, hiustenkuivaaja tai sähköhammasharja. Saatavana lisävarusteena. Magneettilistan avulla pienet tavarat, kuten sakset ja pinsetit, pysyvät tallessa. Suurentava peili taas helpottaa tarkkuutta vaativia askareita. Saatavana lisävarusteina. Ylälaatikkoon sijoitettava ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ LED-VALAISIN auttaa löytämään oikeat tavarat hämärässäkin. Valo syttyy automaattisesti, kun laatikko avataan. Saatavana lisävarusteena.

46 46 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Lisää tietoa löydät osoitteesta Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron. Kaunis kahden käyttäjän kokonaisuus, jonka laatikoissa on säilytystilaa molempien tärkeille tavaroille. Kokonaisuus koostuu kahdesta 600 mm alakaapista ja 1200 mm leveästä tasoaltaasta.

47 IDO Kylpyhuonekalusteet 47 IDO Seven D Kokonaisuus 123 Tasopeili: L 600, K 640, S 38 IDO Seven D -tasoallas: L 600, S 400 Alakaappi: L 595, K 450, S 395 Kokonaishinta: 1.249,- IDO Seven D Kokonaisuus 125 Peilikaappi: L 1200, K 550, S 120 IDO Seven D -tasoallas: L 1200, S 400 Alakaappi 2 kpl: L 595, K 450, S 395 Kokonaishinta: 2.564,- Peilikaapin tehokas, matta-alumiininen loisteputkivalaisin valaisee hyvin ala puolella olevan pesualtaan ja heijastaa valoa tunnelmallisesti myös kattoon. Lampun valo jäljittelee päivän valoa, mikä helpottaa meikkausta. Peilikaapin runko on alumiinia ja kaappi toimitetaan pistorasialla varustettuna. Kaappia on saatavana saman levyisenä kuin IDO Seven D -alakaapistojakin (600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm). Yläkaapissa on helposti pyyhittävät lasihyllyt. Pystysuuntainen kaappi mahtuu pieneenkin tilaan. IDO Seven D -sarjan kalusteet sopivat kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Alakaappeja ja altaita on tarjolla viittä eri leveyttä: 600 mm, 800 mm, 900 mm, 1000 mm ja 1200 mm. IDO Seven D Kokonaisuus 126 Peilikaappi: L 900, K 550, S 120 Korkea kaappi: K 1620, S 390, L 300 IDO Seven D -tasoallas: L 900, S 400 Alakaappi: L 895, K 450, S 395 Yläkaappi: L 300, K 600, S 185 Kokonaishinta: 2.773,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

48 48 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Lisää tietoa löydät osoitteesta Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

49 IDO Kylpyhuonekalusteet 49 Alakaappi ja seinään asennettu kulmapeili ovat tilaihmeitä! Kulmapeiliin saa lisävarusteena seinään kiinnitettävät maito lasiset hyllyt. Pehmeitä ja maanläheisiä muotoja. Yläkaappi L 500, K 500, S 200 IDO Reflect Single -peilikaappi, valkoinen L 500, K 600, S 140 IDO Seven D -pesuallas L 560, S 440 Alakaappi L 500, K 500, S 390 IDO Seven D Kokonaisuus 118 Kulmapeili: L 285, K 750 Kulmahyllyt Pesuallas: IDO Seven D, L 430, S 505 Alakaappi: musta saarni, L 300, K 500, S 300 Kokonaishinta: 939,- IDO Seven D Kokonaisuus 99 Hinta 1.135,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

50 50 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend Suunnittelija Fredrik Wallner IDO Reflect -tasopeili L 900, K 640, S 38 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 IDO Wave -tasoallas L 900, S 500 Alakaappi L 890, K 500, S 485 IDO Trend -sarjan kalusteista kokoat helposti unelmiesi kylpyhuoneen. Täydelliset mittatiedot ja hinnat löydät sivulta 72 IDO Trend Kokonaisuus 114 Hinta 2.766,-

51 IDO Kylpyhuonekalusteet 51 Poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. IDO-kalusteiden kaapeista ja laatikoista löytyy oikea paikka niin tärkeille tavaroille kuin suloisille turhuuksillekin. Nimensä mukaisesti IDO Trend elää tiukasti ajassa. Materiaalivaihtoehtoihin kuuluu jalava, jossa yhdistyvät aidon puun parhaat ominaisuudet; se on kovaa, kestävää ja sen syykuviointi on todella kaunista. Pohjoismainen puhtaus ja italialainen minimalismi kuvaavat hyvin IDO Trend -mallistoon kuuluvia, vähän suurempiin kylpyhuoneisiin sopivia kalusteita. Tyyli edustaa viimeisimpiä pohjoismaisia trendejä. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

52 52 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, tummanharmaa, jalava ja musta saarni. IDO Reflect -tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Trend IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Seven D -wc L 360, S 650, K 850 Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 115 Hinta 1.387,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

53 IDO Kylpyhuonekalusteet 53 IDO Trend -sarjan kalusteiden ovet ja laatikot toimivat ilman vetimiä vain kevyesti painamalla. IDO Reflect -tasopeili sopii kauniisti yhteen IDO Trend -kalusteiden kanssa. Sen mitat ja hinnat löydät esitteen sivulta 79 Altaan alla olevassa laatikossa kaikki on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Hyvällä muotoilulla tämäkin tila on saatu hyöty käyttöön. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

54 54 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteet voidaan asentaa seinään. Lopputulos on ilmava ja kevyen näköinen, ja se miellyttää taatusti myös tilan siivoojaa, onhan lattian pyyhkiminen todella helppoa. IDO Reflect -tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Trend Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 116 Hinta 2.025,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

55 IDO Kylpyhuonekalusteet 55 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 Jos unelmakylpyhuoneesi on hillityn harmaa, valitse tyyliin sopiva wc-istuimen kansi sivulta 129 Yhtä jalkaa iltatoimiin vai samaan aikaan aamupesulle? IDO Trend -alakaapista ja IDO Wave -tasoaltaasta syntyy tyylikäs kahden käyttäjän kokonaisuus, jota leveä tasopeilimme hienosti täydentää. IDO Trend Kokonaisuus 117 Tasoallas: IDO Wave, L 1200, S 500 Alakaappi: musta saarni, L 1190, K 500, S 485 Tasopeili: L 1200, K 640, S 38 Kokonaishinta: 2.071,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

56 56 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select -kalusteiden mitat Suunnittelija Fredrik Wallner IDO Select -sarjan kalusteet jaetaan kahteen ryhmään niiden syvyyden mukaan. Pieniin kylpyhuoneisiin tarkoitettu IDO Select Small on vain 320 mm syvä. Kun tilaa on reilummin, kannattaa valita IDO Select Large, jonka syvyys on 490 mm. Kalusteiden leveydet ovat molemmissa samat eli 600, 900 ja 1200 mm. Small 320 mm Large 490 mm Erilaisten vedinten avulla lisäät kalusteisiin persoonallisuutta. Tutustu laajaan valikoimaan s = = =900

57 IDO Kylpyhuonekalusteet 57 IDO Select NCS-värit Väritä kylpyhuone käyttäjänsä näköiseksi. Valitse mieleisesi lähes 2000 sävyn joukosta ilman lisämaksua. NCS-väreillä teet kalusteista juuri tyyliisi sopivat. IDO Select -sarjan materiaalit on esitelty sivuilla 67 Voit valita sopivan NCS-värin sileisiin sekä in-line-vetimellä varustettuihin oviin. Runko on aina valkoinen. Toimitus aika 5 viikkoa. Tilaukset erillisellä lomakkeella. Väriesimerkki, sileä NCS S 1070-G40Y Väriesimerkki, sileä NCS S 1050-B10G

58 58 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select Small Korkeaa kaappia on saatavana kolmenlaisena: lasiovella, peiliovella sekä kahdella erillisellä ovella, joiden välissä on hyllyt. Peiliovellinen kaappi sopii pieneenkin tilaan ja lasiovelliseen kaappiin voi lisätä näyttävän valaistuksen. Kuten nimikin kertoo, IDO Select Small on ratkaisu suomalaisten pienien kylpyhuoneiden tila ongelmaan. Vaikka sarjan kalustesyvyys on vain 320 mm, kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Pienikin voi siis olla käytännöllistä. Voit valita run saasta valikoimasta laatikon päitä, ovia ja vetimiä ja luoda juuri kylpyhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. IDO Select Small -sarjan kalusteet täydennät IDO Shape -tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. IDO Reflect Led -peilikaappi loisteputkivalaisimella L 891, K 695, S 140/220 Korkea kaappi turkoosi L 297, K 1830, S 320 IDO Shape -tasoallas L 900, K 70, S 330/435 Alakaappi laatikoilla, turkoosi L 594, K 620, S 320 Sivukaappi laatikolla, turkoosi L 297, K 620, S 320 Vedin, 5 kpl Alumiini IDO Select Small Kokonaisuus 86 B Turkoosi (NCS 1050-B20G) Hinta 2.561,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

59 IDO Kylpyhuonekalusteet 59 IDO Select Small Kokonaisuus 85 C Tasoallas: IDO Shape, L 600, S 330/435 Alakaappi laatikoilla: L 594, K 620, S 320 Peilikaappi: L 594, K 695, S 140/220 Yläkaapit, 2 kpl: L 477, K 297, S 200 Korkea kaappi peiliovella Kokonaisleveys: n mm Kokonaishinta: 2.292,- Wc-istuin ei sisälly kokonaisuuden hintaan. Vakioväri valkoinen, musta NCS S9000-N ja muut valinnaiset värit toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. IDO Select -alakaapin sisälaatikkoon piilotat pientavarat. Suuremman alalaatikon voit täyttää enemmän tilaa vievillä esineillä ja varustaa lokerikolla, joka pitää tavarat järjestyksessä. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi. Tarkemmat tuotetiedot löydät s. 73. Kurkistus korkean alumiini/maitolasiovellisen kaapin sisälle. Led-valo jokaisen maitolasihyllyn takana saa valon hohtamaan kauniisti lasin läpi. IDO Select Small Kokonaisuus 87 Tasoallas: IDO Shape, L 1200, S 330/435 Peilikaappi: L 1188, K 695, S140/220 Alakaappi laatikoilla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 594, S 620, K 320 Sivukaapit laatikolla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 297, S 620, K 320 Vedin: ja korkeakiiltoinen valkoinen Kokonaishinta: 3.001,-

60 60 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select Large IDO Select Large on elegantti vaihto ehto tilavaan kylpyhuoneeseen. Sarjan 490 mm:n syvyiset kaapistot tuovat säilytystilaa ylellisen paljon. IDO Select Large -sarjan kalusteet täydennät IDO Wave -tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. Tasopeili L 1200, K 900, S 20 Tasoallas Wave L 1200, K 70, S hanareikää Alakaappi laatikolla L 594, S 490, K 620 Sivukaapit laatikoilla L 297, S 490, K 620 IDO Select Large Kokonaisuus 92 Valkoinen, in-line-vetimellä Hinta 2.258,-

61 IDO Kylpyhuonekalusteet 61 IDO Select Large Kokonaisuus 120 B Valinnainen väri in-line-vetimellä Peilikaappi: L 600, K 635, S 133/240 Tasoallas: IDO Wave L 600, K 70, S 500 Alakaappi: L 594, K 620, S 490 Yläsivukaappi: L 477, K 297, S 200 Kokonaishinta: 1.926,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Vakioväri valkoinen, punainen NCS 1070-R ja muut valinnaiset värit toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. IDO Select -sarjan oviin ja laatikoihin saat halutessasi myös tyylikkäät in-line-vetimet. IDO Select -sarjan kalusteissa voit käyttää vapaasti omia lempivärejäsi. Valitse suosikkisi NCS-värikartan liki 2000 sävyn joukosta ja me maalaamme ovet ja laatikot toiveittesi mukaisiksi. IDO Select Large Kokonaisuus 113 Tasopeili: L 900, K 900, S 20 Tasoallas: IDO Wave L 900, K 70, S 500 Alakaappi: L 891, K 620, S 490 Yläkaappi: L 477, K 297, S 200 Vedin: c/c 320 Kokonaishinta: 1.894,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

62 62 IDO Kylpyhuonekalusteet Yläkaappi IDO Renova Plus L 300, K 655, S 133 IDO Reflect Clear -peilikaappi L 560, K 662, S 140 IDO Renova Plus Pesuallas IDO Renova Plus Allaskaappi IDO Renova Plus Valkoinen L 535, K 620, S 320 Sisältää myös IDO Plus pesualtaan. IDO Renova Plus Kokonaisuus 121 Hinta 978,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

63 IDO Kylpyhuonekalusteet 63 IDO Renova Plus -sarja on käytännöllinen ja kompakti ratkaisu, jolla kalustat kätevästi pienen kylpyhuoneen tai vieras-wc:n. Kalusteiden ovien värivaihtoehdot ovat valkoinen ja tummanharmaa. Oheiseen tyylikkään harmaaseen kokonaisuuteen kuuluvat led-tasopeili, pesuallas, valmiiksi koottuna toimitettavat alakaappi sekä korkea kaappi vetimineen. Tarkemmat tuotetiedot löydät s. 77. IDO Renova Plus Kokonaisuus 122 Tasopeili: L600, K 900, S 20 Allaskaappi: harmaa L 594, K 620, S 320 Korkea kaappi: harmaa L 300, K 1830, S 320 Kokonaishinta: 1.133,- Kylpyhuone säilyy helposti siistinä, kun kaikelle on oma paikkansa. IDO Renova Plus -sarjan lisävarusteisiin kuuluu muun muassa näppärä liukukori, joka sopii niin puhtaille pyyhkeille kuin likapyykeillekin.

64 64 IDO Reflect -peilit Peilikaapin päivävalolamppu helpottaa meikkausta. IDO Reflect -peilit Peili on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta. Se avartaa tilaa ja kätkee tarvittaessa taakseen purkit, partakoneet ja purnukat. Peilin valot tuovat kauniisti valoa juuri sinne minne pitääkin. Sanalla sanoen peili viimeistelee kylpyhuoneesi. IDOn mallistosta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja voit valita peilin tyylin ja koon juuri kohteen mukaan. Loisteputkivalaisin valaisee tasaisesti ja sen valo jäljittelee päivänvaloa. Moderni led-valo luo kasvoille miellyttävän valon. Led-valaisin luo ilmavan tunnelman kylpyhuoneeseen. Kaikki peiliemme kohdevalot ovat energiaa säästäviä led-valoja. Lisävarusteina saatavat magneettilista ja suurentava peili helpottavat arkea.

65 IDO Reflect -peilit 65 Peileillä voi tehdä ihmeitä. Ne lisäävät tilantuntua, tehostavat valaistusta ja niiden taakse saa tavarat siististi piiloon kaikki ominaisuuksia, joilla on käyttöä myös kylpyhuoneessa. IDO Reflect Led -tasopeili. Led-valaisin ja peilaavat reunalistat. Korkeus 900 mm, leveydet 500, 560, 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm mm leveässä peilissä on kaksi valaisinta. IDO Reflect -tasopeili. Loisteputkivalaisimet. Korkeus 640 mm, leveydet 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm. IDO Reflect Single -peilikaappi. Loisteputkivalaisin, pistorasia, kaksi siirrettävää lasihyllyä ja peili myös oven sisäpuolella. Oven kätisyys vaihdettavissa. Korkeus 600 mm, leveys 500 mm. IDO Reflect Led -peilikaappi. Ylhäällä loisteputkivalaisin, alla led-valot, pistorasia. Korkeus 695 mm, leveydet 600 mm (2 ovea), 900 mm (3 ovea) ja 1200 mm (4 ovea). IDO Reflect -peilikaappi. Loisteputkivalaisin, pistorasia, kaksi siirrettävää lasihyllyä ja peilit myös ovien sisäpuolella. Korkeus 550 mm, leveydet 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm mm leveässä peilissä on kolme ovea. IDO Reflect -kulmapeili. Saata vissa sekä vasen- että oikeakätisenä. Korkeus 750 mm, leveys 285 mm. Lisävarusteena seinähyllyt. IDO Glow Reflect Clear -peilikaappi valkoisella rungolla. Asennuksen hienosäätöä helpottavat ripustushelat sisältyy hintaan. Kaksi leveyttä 560 ja 600 mm. Molemminpuoliset peiliovet sulkeutuvat pehmeästi. Kahva sisältyy. IDO Reflect Spot -peilikaappi. Led-valaisimet, pistorasia, kaksi siirrettävää hyllyä ja peilit myös ovien sisäpuolella. Korkeus 635 mm, leveydet 500, 560, 600 ja 900 mm. IDO Reflect Grip -peilikaapit. Loisteputkivalaisin, 2 hyllyä ja peilit myös ovien sisäpuolella. Pistorasia asennettavissa vasemmalle tai oikealle. Kaksi kokoa: 600 x 690 mm ja 560 x 670 mm. IDO Reflect Ledband -peilikaappi, jonka sivut ovat peililasia. Pehmeästi sulkeutuvat peiliovet. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa, siirrettävät lasihyllyt ja pistorasia. IDO Reflect USB -peilikaappi, jonka sivut ovat peililasia. Pehmeästi sulkeutuvat peiliovet. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa, siirrettävät lasihyllyt ja pistorasia USB-portilla mm kaapissa on kaksi pistorasiaa, joista toisessa on USB-portti.

66 66 IDO Kylpyhuonekalusteet Kalusteiden tekniset tiedot Tästä osiosta löydät IDO-kylpyhuonekalusteiden materiaali- ja vedinvaihtoehdot sekä tekniset tiedot ja hinnat. Tutustu, vertaile ja valitse.

67 IDO Kylpyhuonekalusteet 67 Materiaalivaihtoehdot IDO GLOW ja lähes 2000 muuta NCS-väriä. Valkoinen (maalattu) Tammi (kalvo) Valinnainen väri (NCS 0570-Y70R) IDO SEVEN D Tummanharmaa (maalattu) Valkoinen (maalattu) IDO TREND Musta saarni (viilu) IDO SELECT Jalava (viilu) Valkoinen (maalattu) Tummanharmaa (maalattu) Valkoinen (maalattu) Valkoinen (korkeakiiltoinen kalvo) Tummanharmaa (maalattu) Valinnainen väri (NCS S 1070-R10B) Pähkinä (viilu) IDO RENOVA PLUS Musta saarni (viilu) Valkoinen (maalattu) in-line vetimellä Tummanharmaa (melamiini) Valkoinen (maalattu) IDO CLASSIC Tammi (viilu) Tumma tammi (viilu)

68 68 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW IDO Glow -tasoallas MITAT L 600, K 170, S 440 L 900, K 170, S 440 L 1000, K 170, S 440 L 1200, K 170, S 440 TUOTENRO HINTA 222,- 298,- 481,- 498,- IDO Glow -alakaapit sopivat yhteen IDO Glow -tasoaltaiden kanssa. Pehmeästi sulkeutuvat laatikot saatavana vetimellä tai ilman (push open). Valmiiksi kootut kaapit on valmistettu kosteudenkestävästä MDF-levystä. Laatikonmatto, vesilukko sekä laatikonjakaja** ylälaatikkoon sisältyvät. Laatikonjakaja alalaatikkoon ja led-valaisin saatavana lisävarusteena MITAT L 581, K 640, S 400 L 881, K 640, S 400 L 981, K 640, S 400 L 1181, K 640, S 400 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen (push open) , , , ,- Tammi (push open) , , , ,- Valinnainen NCS-väri* (push open) , , , ,- Valkoinen (vedin) , , , ,- Tammi (vedin) , , , ,- Valinnainen NCS-väri* (vedin) , , , ,- IDO Glow -korkea kaappi Pehmeästi sulkeutuvat ovet saatavana vetimellä tai ilman. Ylemmän oven sisäpuolella on hyllykkö, oven kätisyys vaihdettavissa. Valmiiksi koottu. Siirrettävät lasihyllyt. Pyykkikassi ja lukittava laatikko saatavana lisävarusteena IDO Glow 300 -yläkaappi, jossa ovi ja 2 siirrettävää lasihyllyä IDO Glow Mirror -korkea peilikaappi joka avautuu 180 astetta. Valmiiksi koottu. Sisältää peilin ja tasoksi taittuvan hyllyn. MITAT L 330, K 1748, S 360 L 300, K 645, S 185 L 320, K 1748, S 220 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen (push open) ,- Tammi (push open) ,- Valinnainen NCS-väri* (push open) ,- Valkoinen (vedin) ,- Tammi (vedin) ,- Valinnainen NCS-väri* (vedin) , TUOTENRO. HINTA VÄRI TUOTENRO. HINTA ,- Valkoinen, oikea , ,- Tammi, oikea , ,- Valinnainen NCS-väri*, oikea , ,- Valkoinen, vasen , ,- Tammi, vasen , ,- Valinnainen NCS-väri*, vasen ,- IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Ovien välinen sauma vasemmalla tai oikealla. Siirrettävät lasihyllyt, valkoinen runko. Sisältää pistorasian Sauma vasemmalla Sauma oikealla MITAT L 600, K 645, S 155/185 L 600, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Tammi , ,- Valinnainen NCS-väri* , , IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt, valkoinen runko. Sisältää pistorasian MITAT L 900, K 645, S 155/185 L 1000, K 645, S 155/185 L 1200, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Tammi , , ,- Valinnainen NCS-väri* , , ,- * Valinnainen puolikiiltävä NCS-väri, 5 viikon toimitusaika, tilaus kirjallisena, ei palautusoikeutta. ** 600 mm levessä kaapissa yksi laatikonjakaja, leveämmissä malleissa kaksi.

69 IDO Kylpyhuonekalusteet 69 IDO GLOW IDO Glow -rahi Näppärä säilytyskaluste, jonka alla lukittuvat pyörät. Pyykkikassi sisältyy. Valmistettu kosteudenkestävästä MDF-levystä IDO Glow -pyykkikassi korkealle kaapille MITAT L 460, K 450, S 360 L 288, K 460, S 285 VÄRI TUOTENRO. HINTA VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Musta ,- Tammi ,- Valinnainen NCS-väri* , Lukittava sisälaatikko korkeaan kaappiin IDO Glow -koukku MITAT L 297, K 128, S 312 L 22, K 50, S 18 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Harmaa , , Laatikonsisus alalaatikkoon MITAT L 144 L 246 TUOTENRO HINTA 28,- 40,- Led-valaisin Glow-alakaapin laatikoihin (2 kpl/pakkaus) MITAT TUOTENRO. HINTA , , , ,- Magneettilista pienten metalliesineiden säilytykseen. Suurentava peili esimerkiksi meikkaamisen avuksi. Pistorasia kaapin tai laatikon sisälle. MITAT L 100, K 70, S 3 ø 130 L 60, K 60, S 60 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Alumiini , ,- Valkoinen ,- IDO Glow -kaapistojen tuoteseloste Valkoinen ja valinnaiset NCS-värit on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä, kosteudenkestävästä 16/19 mm MDF-levystä (P3). Tammi on valmistettu kalvolla päällystetystä kosteudenkestävästä 16/19 mm MDF-levystä (P3).

70 70 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO SEVEN D Hylly maitolasia, alumiiniset seinäkiinnikkeet MITAT L 600, K 6, S 100 L 800, K 6, S 100 TUOTENRO HINTA 68,- 80,- MITAT L 900, K 6, S 100 L 1000, K 6, S 100 L 1200, K 6, S 100 TUOTENRO HINTA 86,- 94,- 104, Tasoallas MITAT L 600, S 400 L 800, S 400 TUOTENRO HINTA 221,- 293,- MITAT L 900, S 400 L 1000, S 400 L 1200, S 400 TUOTENRO HINTA 296,- 479,- 496,- Alakaappi IDO Seven D -tasoaltaalle. Kaksi pehmeästi sulkeutuvaa vetolaatikkoa paikoilleen asennettuna. Sis. vesilukon ja poistoputken MITAT L 600, K 450, S 395 L 800, K 450, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Valkoinen led-valolla , ,- Tummanharmaa , ,- Tummanharmaa led-valolla , , x MITAT L 900, K 450, S 395 L 1000, K 450, S 395 L 1200, K 450, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- 2 x ,- Valkoinen led-valolla , ,- 2 x ,- Tummanharmaa , ,- 2 x ,- Tummanharmaa led-valolla , ,- 2 x ,- Pyyhetanko kannakkeille Kannakepari IDO Seven D -tasoaltaille. Kiinnitysruuveineen MITAT L 600 L 800 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Kromi , ,- MITTA K 170, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA Kromi ,- MITAT L 900 L 1000 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Kromi , ,-

71 IDO Kylpyhuonekalusteet 71 IDO SEVEN D Korkea kaappi 3 lasihyllyä ja vetolaatikko. Oven sisäpuolella hyllykkö ja kaapin molemmin puolin koukut. Kätisyys vaihdettavissa Magneettilista pienten metalliesineiden säilytykseen. Yläkaappi, jossa kaksi irroitettavaa lasihyllyä. Sis. magneettilistan. MITAT L 300, K 1620, S 395 L 600, K 300, S 182 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Tummanharmaa , , Laatikonsisus MITAT L 144 L 246 TUOTENRO HINTA 28,- 40,- Yläkaappi nosto-ovella ja alumiinivetimellä (c/c 192 mm) Alakaappi, sopii IDO Seven D -pesualtaalle 11113, yksi laatikko ja alumiinivedin (c/c 192 mm). Huom! Kaapin runko on aina valkoinen MITAT L 500, K 500, S 200 L 500, K 500, S 390 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Musta saarni , , IDO Seven D -pesuallas Hylly karkaistua lasia, sisältää alumiiniset seinäkiinnikkeet. Kulmahylly, kiinnitetään seinään. Huom! Pakkauksessa on kolme lasihyllyä. MITAT L 560, K 170, S 440 L 400, S 100 L 200, K 6, S 200 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Maitolasi , ,- IDO Seven D -nurkkapesuallas Alakaappi Sopii IDO Seven D -nurkkapesualtaalle, oikea. Alakaappi 500 Sopii IDO Seven D 500 -nurkkapesualtaalle, vasen. MITAT L 430, K 505, S 170 L 300, K 500, S 300 L 300, K 500, S 300 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Musta saarni , ,- Tukijalka alumiinia, säätövara mm Suurentava peili esimerkiksi meikkaamisen avuksi. Pistorasia kaapin tai laatikon sisälle. MITAT L 38, K , S 38 L 100, K 70, S 3 ø 130 L 60, K 60, S 60 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Alumiini , , , ,- IDO Seven D -kaapistojen tuoteseloste Valkoinen ja tummanharmaa on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä MDF-levystä (P3). Kaarevan alakaapin mustaa saarnia oleva laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta saarnivanerista, joka on petsattu ja pintakäsitelty puolikiiltävällä lakalla. Valkoinen laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta koivuvanerista, joka on pintakäsitelty puolikiiltävällä lakkavärillä.

UUSI IDO GLOW MALLISTO

UUSI IDO GLOW MALLISTO UUSI IDO GLOW MALLISTO FIKSUJA OIVALLUKSIA ARJEN JOKA P IV LLE Jokapäiväinen elämä innostaa meitä yhä uudestaan. Tästä syystä loimme IDO Glow n kylpy huonemallisto täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 03/2005 ASENNUS- JA HOITO-OHJE TREND- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo TREND-kylpyhuonekalusteet Asennuslistan mittatiedot laatikollisille TREND alakaapeille 600/900/1200x500x485 mm 2 Kaapin asennus

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017 IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017 2 IDO Sisältö MENESTYKSEN JUURET 4 KYLPYHUONEKALUSTEET 28 SUIHKUT 80 PESUALTAAT 112 TUOTTEET TOIMINTA RAJOITTEISILLE 121 WC-ISTUIMET 122 KYLPYAMMEET 140 IDO Sisältö 3 ELÄMÄ

Lisätiedot

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill Suihkut Jos valitset IDOn suihkukaapin, -seinän tai -nurkan, voimme taata sinulle tyylikkään ja hyvin toimivan suihkun, joka pysyy kauniina vuodesta toiseen. IDOn suihkutuotteet ovat helppohoitoisia, ne

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Kylpyhuonekalusteet Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisustukseen. Sen määräävin

Lisätiedot

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75 ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Korkea kiilto valkoinen -22 Korkea kiilto valkoinen -22 Eurooppalainen tammi -52 Pellava -75 HINTARYHMÄ 2: HINTARYHMÄ

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

IDO Trend Kylpyhuonekalusteet

IDO Trend Kylpyhuonekalusteet Tuoteseloste Puu Puu on elävä materiaali jonka rakenteessa ja värisävyssä saattaa olla vaihteluja Kylpyhuonekalusteesi voivat näin ollen poiketa jonkin verran niistä kalusteista jotka olet nähnyt esitteessämme

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,-

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,- KYLPYHUONE- IDEAT: JOY KAMPANJA, JOKA OTTAA MUODOT HALTUUN. SUORAAN SVEDBERGSIN IDEAKIRJASTA 25. lokakuuta - 21. marraskuuta 2010 Joy korkea kaappi 153x35 musta, ovi, laatikko. Tuotenro 35340. (Suositushinta

Lisätiedot

KH1, KH2 ja KH4 suuret ja keskikokoinen kylpyhuone

KH1, KH2 ja KH4 suuret ja keskikokoinen kylpyhuone 003-ARK 9.3.2012 As Oy Hiidenkiukaantie 1-3 - kylpyhuoneiden tilajärjestelyt ja laatuluokat 1(5) Hiidenkiukaantie 1-3 Kylpyhuoneiden ja wc:n tilajärjestelyvaihtoehdot ja laatuluokat 09.03.12 Raksystems

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

afton kalusteet kalusteet afton

afton kalusteet kalusteet afton kalusteet Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat

Lisätiedot

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET SISÄLTÖ 1. KASKI KASKI 50, KASKI 55, KASKI 60 altaat, värit, ovivärit 4-5 2. KAARNA KAARNA 60, KAARNA 90 altaat, värit, ovivärit 6-7

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 JOKAP IV IST EL M HELPOTTAMAAN... Fresh WC -toiminto pitää WC:n raikkaana automaattisesti. IDO Glow -wc:t ovat huuhtelukauluksettomia

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

Gustavsbergin uudet sankarit

Gustavsbergin uudet sankarit OY GUSTAVSBERG AB Laippatie 14, FI-00880 Helsinki. Puh 09 3291 8811. Faksi 09 3291 8850. www.gustavsberg.com e-mail: myynti@gustavsberg.com a member of the villeroy & boch group Gustavsbergin uudet sankarit

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen.

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Kylpyhuoneet Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit on luotu uudisrakentamiseen sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Puro, Lähde ja Suvanto -mallistot soveltuvat joustavasti eri kokoisiin tiloihin.

Lisätiedot

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia!

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia! HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON Uutuuksia! Easy yläosa peili 90. Suositushinta 329,- NYT 265,- Easy korkea kaappi huurrelasiovella. Suositushinta 423,-/kpl. NYT 340,-/kpl. TAI PIENIÄ. Style seinähylly. 71,-/2

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -uutuusmallisto sisältää wc-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet. IDO Glow korvaa perinteisen Trevi-malliston, joka poistuu tuotannosta. Katso

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA 1:25, 1:75 KPH 1A 109.01.1 1/13 GL Oy NYKYTILANNE F91, F93, F95, F97, F99 KPH-1A 1 485 80 750 h ~ 2328 395 775 530 520 3 050 2 328 250 NYKYTILANNE MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush TEKEE PUHTAANAPIDOSTA HELPPOA UUTUUS! hygienic flush YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA Hygienic Flush

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET Toimitusaika tilaustuotteille 4-5 viikkoa.

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET Toimitusaika tilaustuotteille 4-5 viikkoa. HINNASTO 1.1.2015 PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET Toimitusaika tilaustuotteille 4-5 viikkoa. Myyntihinta/kpl Tilaustuote Alv 0% Alv 24% Korpinen - peilikaapit Peilikaapin saa joko suoralla tai kallistetulla

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO. Kylpyhuonekalusteet // 2015

HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO. Kylpyhuonekalusteet // 2015 HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO Kylpyhuonekalusteet // 2015 1 DANSANI MIDO / CAPPELLA KAIKKI CAPPELLA- ALTAAT VOIDAAN KIINNITTÄÄ SEINÄÄN. Mido tekee kylpyhuoneen kalusteiden valinnasta helppoa Cappella-allas

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua.

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. Uusi IDO Showerama 8-5 IDO Showerama -suihkukaapin menestystarina

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET 07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET ELEMENT 1000 ALLASKAAPPI, ELEMENT 300 KORKEAKAAPPI, CLEVER 1000C ALLAS, AL 100x80 PEILI (peilin valaisin ei kuulu valikoimiimme) 2 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot

WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7. WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9

WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7. WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9 1 Sisällysluettelo Nordic Sivu WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7 Skandic WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9 Mycene WC-istuimet

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

Kylpyhuoneet. Nixin kalusteilla saat toteutettua kauniin, toimivan ja yksilöllisen kylpyhuoneen niin pieneen kuin laajempaankin tilaan.

Kylpyhuoneet. Nixin kalusteilla saat toteutettua kauniin, toimivan ja yksilöllisen kylpyhuoneen niin pieneen kuin laajempaankin tilaan. Kylpyhuoneet Nixin kalusteilla saat toteutettua kauniin, toimivan ja yksilöllisen kylpyhuoneen niin pieneen kuin laajempaankin tilaan. Tutustu mallistoon ja valitse omasi. AALTO kylpyhuoneet AALTO 3 Neljä

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin Aidon lämmön lähteillä 1 2 SISÄLLYS s. 4-6 s. 7-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14 s. 15 s. 16 Sävyteräsluukut takkoihin Valurautaluukut takkoihin ja uuneihin Leivinuunit ja

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2011 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

2008 09 RUSTICO Esitteen hinnat ovat arvonlisäverollisia suositushintoja euroissa. Hinnat eivät sisällä paikkakuntakohtaisia toimituskuluja. Huom. vaihtoehtoinen yläosa (kts. kuva ja hinta Rustico Recto

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET 2011 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

KYLPYHUONEKALUSTEET 2011 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN KYLPYHUONEKALUSTEET 2011 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN SISÄLTÖ JOHDANTO 4 9 VEDUMIN KYLPYHUONESARJAT 10 11 FLOW Tuotteet 12 13 Mallikylpyhuoneita 14 25 Tiedot 26 29 SANITY Tuotteet 30 31 Mallikylpyhuoneita

Lisätiedot

OSTOAPU SILVERÅN. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU SILVERÅN. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU SILVERÅN -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Osa SILVERÅN-kalusteista on kiinnitettävä seinään pakkauksessa olevalla kaatumisesteellä. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset seinäkiinnitystarvikkeet

Lisätiedot

Trend-kylpyhuonekalusteet

Trend-kylpyhuonekalusteet Trend-kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo Cordoba, wenge...3 Trend Eva, valkoinen kiiltävä/musta kiiltävä...4 Atos, valkoinen kiiltävä...5 Atos, tua pähkinä...6 Tosca, valkoinen kiiltävä...7 Tosca, tua

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

AS OY ULVILANTIE 29 ALUSTAVIEN SUUNNITELMIEN INFOTILAISUUS 10.2.2016. Tomas Andersson (LVI) Arto Heikkilä (sähkö) Marja Heikinheimo Heiskanen `(ARK)

AS OY ULVILANTIE 29 ALUSTAVIEN SUUNNITELMIEN INFOTILAISUUS 10.2.2016. Tomas Andersson (LVI) Arto Heikkilä (sähkö) Marja Heikinheimo Heiskanen `(ARK) AS OY ULVILANTIE 29 ALUSTAVIEN SUUNNITELMIEN INFOTILAISUUS 10.2.2016 Tomas Andersson (LVI) Arto Heikkilä (sähkö) Marja Heikinheimo Heiskanen `(ARK) VESIJOHTOJEN, VIEMÄREIDEN JA LÄMMITYSJÄRJESTELMIEN SEKÄ

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Vantaan Karneoli 12.1.2016

YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Vantaan Karneoli 12.1.2016 YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Vantaan Karneoli 12.1.2016 Asunto Oy Vantaan Karneoli Tuulikaappi Lattialaatta (Laattapiste) PPA Lune Skathi Keraaminen laatta 29,7 x 59,7 Sauma Kiilto 44, tummanharmaa

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Helsingin Hiirenporras

YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Helsingin Hiirenporras YIT Liiketilat Materiaalit Asunto Oy Helsingin Hiirenporras 20.10.2015 Asunto Oy Helsingin Hiirenporras Liiketilat YLEISILME Valaisimet (Alppilux) Laminaatti (Upofloor) Ami LED -valaisin Harmaa maalattu

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY

RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY 12 RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY 2 Linjasaneeraus asunnoissa ARKFM OY 3 Mitä kylpyhuoneessa tapahtuu?

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET HINNASTO 2015 ALV 24%

KYLPYHUONEKALUSTEET HINNASTO 2015 ALV 24% KYLPYHUONEKALUSTEET HINNASTO 2015 ALV 24% Sisällysluettelo Valmiiksi koottuna toimitettavat kalustesarjat: Villa-sarja.............................. 3-4 Compact-sarja.......................... 5 Slim-sarja..............................

Lisätiedot

OSTO-OPAS. 3a / FORMA 3b / STIL 3c/DK. 4a / FORMA/STIL 4b / DK. Säilytyskaapit 5a / FORMA/STIL 5b / DK. Pöytätasot. Altaat ja hanat. Alaosat.

OSTO-OPAS. 3a / FORMA 3b / STIL 3c/DK. 4a / FORMA/STIL 4b / DK. Säilytyskaapit 5a / FORMA/STIL 5b / DK. Pöytätasot. Altaat ja hanat. Alaosat. Svedbergs individual Design OSTO-OPAS 1 2 3 Pöytätasot Pöytätason leveys -300 cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Altaat ja hanat Riippumatta syvyydestä, voit valita

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Vantaan Tuulikello 7.5.2013 KEITTIÖT Kalusteovet (PETRA): Milka 961, valkoinen maalattu sileä mdf-ovi Vedin (PETRA): RS12, RST-vedin Työtaso (PETRA): WD4 WDABS Tumma Puu,

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2010 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot