NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO"

Transkriptio

1 NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009

2 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli

3 Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä esite auttaa tekemään unelmistasi totta. Se on jaettu kolmeen erilaiseen tyyliosioon, jotka ovat trendikäs Scandinavian Modern, ajaton Classic ja tunnelmallinen Romantic. Kukin tyyli esittelee ryhmän tuotteita, joista valitsemalla luot kylpyhuoneen, jonka kaikki osat sopivat valitsemaasi tunnelmaan. IDO-suunnittelijat 4 Scandinavian Modern -tyyli 6 Classic-tyyli 26 Romantic-tyyli 48 IDO-info 66 IDO-tuotteet 79 Kylpyhuonekalusteet 80 Suihkut 126 Pesualtaat 152 WC-istuimet 164 Kylpyammeet 180 Funktio 202 Lisävarusteet 204 IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme itsellämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

4 IDO 4 IDO Suunnittelijat Adolf Babel Saksalainen suunnittelija Adolf Babel opiskeli arkkitehtuuria Stuttgartissa ja designia Berliinissä. Vuodesta 1971 vuoteen 2006 hän työskenteli Hoeschille, joka on johtava akryyliammeiden ja suihkualtaiden valmistaja. Babelin mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Hänen suunnittelemansa tuotteet ovatkin paitsi ainutlaatuisia myös käytännöllisiä. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttömukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. Hyvän designin ei tarvitse olla ylellisyyttä, Babel toteaa. IDO Seven D -kylpyamme Anna Øren Anna Øren on nuori norjalainen suunnittelija, joka aloitti uransa Hareide Designmillissä vuonna 2000, yrityksen perustamisvuonna. Hän on suorittanut teollisen muotoilun maisterintutkinnon Manchester Metropolitan Universityssä. Hareide Designmill tarjoaa kokonaisvaltaista teollista suunnittelupalvelua laajalle asiakaskunnalle IKEAsta Volvoon. Tällä hetkeää Øren on yrityksen Creative Director. IDO Showerama 7-5 suihkukaappi Antonio Citterio Italialaissyntyinen Antonio Citterio avasi ensimmäisen arkkitehtuurija sisustussuunnittelutoimistonsa vuonna Vuoteen 1996 mennessä hän oli saavuttanut kansainvälistä arvostusta työlleen useissa tunnustusta saaneissa projekteissa ympäri maailmaa. Citterion töitä on pysyvissä kokoelmissa New Yorkin Museum of Modern Artissa, Pompidou-keskuksessa Pariisissa ja Museum of Architecture and Designissa Chicagossa. Hän on opettanut Mendrision Academy of Architecturessa Sveitsissä ja voittanut myös useita kansainvälisiä kilpailuita. Pozzi Ginori Join - ja Easy -pesualtaat ja wc:t

5 IDO 5 Einar Hareide Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Vuonna 1989 hän siirtyi lyhyeksi aikaa Mercedes Benzille, mutta palasi takaisin Saabiin Vuonna 1994 hänet nimitettiin yrityksen pääsuunnittelijaksi, jona hän työskenteli vuoteen 1999 saakka. Nykyään Hadeire omistaa oman design-yrityksen, Hareiden Designmillin, joka suunnittelee useille teollisuudenaloille. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. IDO Showerama 7-5 suihkukaappi ja suihkunurkat 7-2 ja 7-3 Fredrik Wallner Ruotsalaisen sisustussuunnittelijan Fredrik Wallnerin tausta on hyvin monipuolinen alkaen huonekalusuunnittelusta Carl Malmstenin, yhden Ruotsin suurimpien huonekaluvalmistajien, opissa aina oman design-yrityksen CODEN johtoon. Wallner on urallaan työskennellyt sisustussuunnittelijana tunnetussa kansainvälisessä kodinsisustuskonsernissa IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjoismaisissa suunnittelu- ja arkkitehtuurialan yrityksissä. IDO Trend - ja IDO Select -kalusteet Kaarle Holmberg Studio Kaarle Holmberg Kaarle Holmberg on laaja-alainen ja suuresti arvostettu muotoilija, jonka työt ovat saavuttaneet kansainvälistä tunnustusta sekä useita palkintoja. Holmberg saa inspiraationsa arkkitehtuurista, taiteesta sekä luonnosta ja hänen mielestään hyvin suunnitellussa tuotteessa on sekä älyllinen että taiteellinen sisältö. Hänen teoksissaan yhdistyy toiminnallisuus ja taiteellisuus. Suunnittelutyönsä ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua ja on näin voinut jakaa runsaan kokemuksensa alan opiskelijoiden kanssa ja viedä eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. IDO Seven D -kalusteet, pesualtaat ja wc:t. IDO Mosaik -tasoaltaat ja seinä-wc, IDO Shape - ja IDO Wave -tasoaltaat.

6 IDO 6

7 IDO 7 Yksinkertaista mutta käytännöllistä IDO Scandinavian Modern Rauhoittava, nykyaikainen kylpyhuone johdattaa sinut rentouttavaan tunnelmaan pitkän päivän päätteeksi. Puhtaat linjat, toiminnallisuus ja hienostunut muoto ovat modernin pohjoismaisen suunnittelun ydin. Valitse aitoja luonnon materiaaleja, pidä tunnelma pelkistettynä ja vältä rohkeita värejä sekä kuvioita. Valkoisen sävyt, vaaleat puulajit, selkeät kontrastit ja karhea kauneus ovat elementtejäsi. Tyylin ydin on minimalistinen eleganssi, jossa yksikertaisuus kohtaa kodikkuuden.

8 IDO 8 IDO Scandinavian Modern

9 IDO 9 Käytännöllistä mutta hienostunutta, Scandinavian Modern on hillittyä eleganssia. Luo tämä nykyaikainen ilme yhdistämällä puhtaan valkoisen sävyjä ja aito puu. Kokonaisuus koostuu tyylikkäistä, kulmikkaista pesualtaista sekä virtaviivaisista, hyvin valaistuista peileistä. Seinä-wc-istuin, jonka putket ja vesisäiliö on kätevästi koteloitu, täydentää huoneen linjakasta ilmettä. Ammeen oivaltavan ylivuotojärjestelmän ja puisten kylpytasojen ansiosta voit nauttia ihanan syvästä kylvystä vaivattomasti.

10 IDO 10 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

11 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet IDO 11 Kiiltävät tai elävät valkoiset pinnat, selkeät linjat ja sopivat mitat - nämä kokonaisuudet kruunaavat kylpyhuoneesi. IDO Seven D Esimerkki 84 Tässä kokonaisuudessa on yhdistetty Select-sarjan suuri peili (1200 x 900 mm) sekä Trend-alakaappi korkeakiiltoisena valkoisena, johon alumiiniset reelinkivetimet tuovat kontrastia. Alumiinikehyksisen peilin loisteputkivalaisin valaisee tehokkaasti sekä alas- että ylöspäin. Peiliä on saatavana 3 eri kokoa: 600 x 900, 900 x 900 ja 1200 x 900 mm. IDO Seven D Esimerkki 83 Tämä vetimetön valkoinen IDO Seven D alakaappi on yhdistelmä ajatonta valkoista ja trendikästä, elävää pintaa. Kaapin etusovitteena uusi kohokuvioinen Senses.

12 IDO 12 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet

13 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet IDO 13 Yksivärisyys on aina näyttävää ja tässä korkeakiiltoisen mustan ja valkoisen posliinin yhdistelmässä se on parhaimmillaan. Runsas säilytystila ja hyvä valaistus tekevät kokonaisuudesta yhtä käytännöllisen kuin upeankin. IDO Select Large Esimerkki 93 Alakaapin ja wc-istuimen kiiltävä musta yhdistyy näyttävästi kiiltävän valkoisiin vetimiin ja posliiniin.

14 IDO 14 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

15 Scandinavian Modern Suihkut IDO 15 Täydennä tätä upeaa suihkukaappia lisävarusteilla makusi mukaan. Suihkuhetki ei ole koskaan ollut yhtä antoisa. IDO Showerama 7 5 moderneilla lisävarusteilla Voit muunnella tätä käytännöllistä suihkukaappia makusi mukaan valiten kolmesta eri tyylistä. Moderni lisävarustesarja tuo suihkukaappiin mukavuutta ja antaa sille viehättävän ja modernin olemuksen.

16 IDO 16 Scandinavian Modern Suihkut Käytännöllistä, mutta tyylikästä. Nämä suihkut ovat valintasi, jos arvostat laadukasta suunnittelua ja selkeyttä. Ne tuovat avaruutta kylpyhuoneeseen koosta riippumatta. IDO Showerama 7 02 Pelkistetyn elegantin suihkunurkan suorat ovet voidaan kääntää sisäänpäin, kun suihku ei ole käytössä. Näin saat lisää arvokasta tilaa kylpyhuoneeseesi. Alalistat vähentävät veden pääsyä suihkun ulkopuolelle. Koralle Terra Innovatiivinen ja elegantti suihkunurkka on täydellinen modernia designia arvostavan valinta. Kirkas lasi tuo kylpyhuoneeseen tilantuntua ja modernit mattahopeiset profiilit luovat puhtaan minimalistisen ilmeen. Moduulirakenteen ansiosta voit koota osista juuri sinulle sopivan suihkukokonaisuuden.

17 Scandinavian Modern Suihkut IDO 17

18 IDO 18 Pesualtaat Lisätietoa pesualtaistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152.

19 Scandinavian Modern Pesualtaat IDO 19 Seven D Epäsymmetrinen, moderni tasoallas tuo runsaasti laskutilaa ja antaa kylpyhuoneellesi ainutlaatuisen ilmeen. Yhdistä pesualtaaseen tyylikäs ja käytännöllinen hylly saadaksesi lisää säilytystilaa. Saatavana useita kokoja. Wave Viehättävä tasoallas tuo mieleen meren pauhun ja aaltojen kauneuden. Uljas allas tarjoaa myös laskutilaa. Saatavana useita kokoja. Seven D Image Vaikuttavan kookkaassa pesualtaassa yhdistyvät käytettävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Altaassa on laskutilaa saippualle ja muille pienille kylpyhuonetarvikkeille. Linjakkaan muotonsa ja sileiden pintojensa ansiosta allas on myös helppo pitää puhtaana. Quadro Selkeä, suorakaiteen muotoinen, tason päälle asennettava allas kruunaa modernin kylpyhuoneen. Altaassa on kätevä, pohjatulppaan sisäänrakennettu ylivuotojärjestelmä. Punto Pyöreä, tason päälle asennettava allas tuo kylpyhuoneeseesi kauneinta nykyaikaista designia. Sisältää ylivuotojärjestelmän. Pozzi-Ginori Join Upean pesualtaan pyöristetyt muodot tuovat aavistuksen eleganssia kylpyhuoneeseesi. Altaan ohuiden reunojen ansiosta se sopii mainiosti pieniinkin tiloihin. Pozzi-Ginori Easy Linjakas, hienostunut pesuallas edustaa italialaista suunnittelua parhaimmillaan. Saatavana useita eri kokoja. Etsitpä kulmikkaita tai pehmeän pyöristettyjä muotoja tästä runsaasta muotojen ja kokojen valikoimasta löydät varmasti omasi.

20 IDO 20 Wc-istuimet Lisätietoa Wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

21 Scandinavian Modern WC-istuimet IDO 21 Seven D Image yleismalli Suorien, pelkistettyjen linjojen ja kulhon likaa hylkivän Siflon-pinnoitteen ansiosta se on helppo pitää puhtaana. Slow close kansi laskeutuu pehmeästi. Istuinkorkeus 420 mm. Fresh- WC-raikastin Seven D seinä-wc Selkeät, suorat linjat ja sileät pinnat tekevät wc-istuimesta helposti puhdistettavan. Kova, kestävä kansi slow close mekanismilla sulkeutuu hiljaa ja hitaasti. Saatavana myös muotokieleltään samankaltainen Seven D pesuistuin. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Tästä suuresta valikoimasta nykyaikaisia wcistuimia löytyy se oikea jokaiseen tyylikkääseen ja moderniin kylpyhuoneeseen. Pozzi-Ginori Join lattiamalli Tämä veistoksellinen wc-istuin sopii täydellisesti pelkistettyihin kylpyhuoneisiin, joissa puhtaat, yksinkertaiset linjat ovat arvossaan. Wc-istuimessa viemäröinnin piilottava design ja kova, kestävä kansi. Pozzi-Ginori Join seinä-wc Tämän seinä-wc-istuimen klassisen pyöreät linjat sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Helppo asentaa sopivalle korkeudelle. Kova, kestävä istuinkansi. Saatavana myös muodoiltaan samankaltainen pesuistuin. Antaa kylpyhuoneellesi hienostuneen silauksen. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Pozzi-Ginori Easy seinä-wc Tämän seinä-wc:n pyöreät muodot edustavat puhdasta italialaista minimalismia ja käytännöllisyyttä. Istuimessa on kova, kestävä kansi. Saatavana myös samaa muotokieltä noudattava pesuistuin. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen.

22 IDO 22 Kylpyammeet Lisätietoa Kylpyammeistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 180. IDO Seven D Oivaltavan designin ja nykyaikaisten materiaalien ansiosta se on paitsi tyylikäs, kestävä ja helppo puhdistaa myös erityisen mukava kylpeä. Muita reunoja matalamman etureunan ansiosta ammeeseen on helppo nousta. Korkeammat reunat taas suojaavat kylpyhuonetta roiskeilta ja antavat tukea. Etureunan päälle sijoitetun ylivuotojärjestelmän ansiosta veden pinta voi nousta aivan reunaan saakka ja kylpysyvyys on huimat 450 mm. Ammeen voi upottaa rakenteisiin tai sen voi sijoittaa vapaasti. Voit täydentää ammeen elegantisti taivutetuilla, tummaa tammea olevilla kylpytasoilla. Tasot toimivat istuimina, pöytätasona ja tukena ammeeseen mennessä ja sieltä noustessa. Puhdasta ylellisyyttä. Tässä innovatiivisessa ja houkuttelevassa ammeessa kylvet tyylillä. Paitsi silmäniloa, ammeen oivaltava design tarjoaa myös toiminnallisuutta uudella tavalla.

23 Scandinavian Modern Kylpyammeet IDO 23

24 IDO 24 Scandinavian Modern Kylpyammeet

25 Scandinavian Modern Kylpyammeet IDO 25 IDO Noon For me Klassisen tyylikkään ammeen muodot ovat puhtaan linjakkaat. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit halutessasi varustaa mallin poretoiminnolla, jonka vesi- ja ilmahieronta auttavat rentoutumaan. Ammeen voi asentaa rakenteisiin upotettuna tai vapaasti. Halusitpa persoonallisen rakenteisiin upotettavan ratkaisun tai klassisen yksinkertaisen ilmeen, nämä ammeet tuovat aitoa eleganssia kylpyhuoneeseesi. Poreilla tai ilman, yhdelle tai kahdelle - kylpeminen ei ole koskaan ollut nautinnollisempaa! IDO Continental Terra Säväyttävä mannermainen amme tihkuu hienostuneisuutta. Rakenteisiin upotettava malli on kestävää ja helposti puhdistettavaa saniteettiakryyliä. Symmetrisen muotoilunsa ansiosta amme soveltuu myös kahdelle. Reunat kaartuvat sisäänpäin pohjaa kohden, mikä vähentää vedenkulutusta. Ainoastaan rakenteisiin upotettava malli.

26 IDO 26

27 IDO 27 Ajatonta harmoniaa IDO Classic Rentoudu tyylikkäällä keitaalla ja vapaudu jokapäiväisestä stressistä ja huolista. Vaalea väripaletti maustettuna syvän tummilla sävyillä, klassiset kuviot ja laadukkaat materiaalit ovat elementtejä, joista syntyy kylpyhuone, joka on niin ylellinen kuin harmonisen kodikaskin. Tämä ajaton tyyli saa rikkautensa monista lähteistä. Ilme syntyy eri elementtien kauniista yhdistelmästä tuoden kylpyhuoneeseesi klassisen hienostuneen tuulahduksen.

28 IDO 28 IDO Classic

29 IDO 29 Luo ajaton tyyli, joka on sekä kodikas että hienostunut Klassinen kylpyhuonemallistomme sisältää tyylikkäitä käytännöllisiä suihkuja, innovatiivisia ja kestäviä wc-istuimia sekä pesualtaita upeina yhdistelminä kalusteiden kanssa, joiden ylelliset puun sävyt kätkevät runsaasti tarpeellista säilytystilaa. Lisää valitsemasi tekstiilit sekä viimeistely ja luo oma klassikkosi.

30 IDO 30 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

31 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 31 Tehokas valaistus, innovatiivinen suunnittelu ja materiaalien näyttävä kontrasti tekevät tästä kokonaisuudesta näyttävän valinnan kylpyhuoneeseesi. Sisältää reilusti säilytystilaa. IDO Seven D Esimerkki 74 Modernin kokonaisuuden peilikaapin valaisin loistaa valoa tasoaltaaseen sekä ylöspäin. Valo jäljittelee päivänvaloa, mikä helpottaa meikkausta. Seven D -kalusteet on suunniteltu siten, että pohjoismaisen pienestäkin kylpyhuoneesta saa toimivan kokonaisuuden. Kalustesyvyys 400 mm. Vetimiä ei tarvita; korkea kaappi avautuu kevyellä painalluksella ja alakaapin laatikko aukeaa helpostisti reunan muotoilun ansiosta. Vetolaatikon sisälle piilotettu pikkulaatikko on oiva säilytyspaikka meikeille ja muille pientavaroille.

32 IDO 32 Classic Kylpyhuonekalusteet

33 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 33 Tässä kylpyhuoneesi katseenvangitsija. Näyttävä klassisen moderni yhdistelmä valkoista posliinia ja tummaa puuta on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs. IDO Seven D Esimerkki 75 Kokonaisuuden pehmeän pyöreät muodot antavat kylpyhuoneellesi hienostuneen silauksen ollen silti käytännöllinen valinta. Kaareva alakaappi myötäilee saumattomasti tasoon upotetun pesualtaan reunaa ja sen täysin avautuvassa vetolaatikossa pidät tavarat helposti järjestyksessä. Peilin sisäänrakennettu valo toistaa alakaapin vetimen muotoa. Yläkaapin kätevä nosto-ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Vaihtoehtoisesti alakaapin päälle voi asentaa näyttävän 600 mm leveän Seven D -pesualtaan. Valittavanasi on tumma- tai vaaleatamminen taso.

34 IDO 34 Classic Kylpyhuonekalusteet

35 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 35 IDO Select Small Esimerkki 86 Uusi tumman harmaa väri, huomaamattomat alumiinivetimet ja korkea kaappi alumiini/maitolasikehysovella ovat tyylikäs kokonaisuus. Korkeassa kaapissa on maitolasihyllyt ja näyttävä LED-valaistus sekä integroitu pistorasia. Kaappi saatavana myös ilman valoja ja pistorasiaa. Alakaapissa pehmeästi sulkeutuvat vetolaatikot sekä ovellinen sivukaappi. IDO Select Large Esimerkki 92 Select Large sarjan kookas kokonaisuus tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Kompakti korkea kaappi (220 x 1830 x 150) peiliovella toimii kokovartalopeilinä. Reilun kokoinen tasopeili alumiinikehyksellä ja loisteputkivalaisimella täydentää upean kokonaisuuden. Saatavana tarvittaessa myös säädettävät tukijalat. IDO Select Small Esimerkki 85 Uudistuneessa Select-kokonaisuudessa on pehmeästi sulkeutuva suuri vetolaatikko, jonka sisällä olevassa pikkulaatikossa kylpyhuoneesi pikkutavarat pysyvät järjestyksessä. Suureen laatikkoon on saatavana lokerikko. Kalusteen aito pähkinä ja vedinten kiiltävä kromi luovat tyylikkään kokonaisuuden. Uusi korkea kaappi on samalla kokovartalopeili, kaapissa 8 maitolasista hyllyä. Mitoiltaan (220 x 1830 x 150 mm) Select korkea kaappi sopii pieneenkin kylpyhuoneeseen, ja jos tilaa on, kaappeja voi laittaa useamman. Nostoluukulliset yläkaapit sulkeutuvat pehmeästi ja tuovat säilytystilaa wcistuimen yläpuolellekin. Runsaasti värivaihtoehtoja.

36 IDO 36 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Esimerkki 67 Pieni kulmakokonaisuus on valintasi, jos tilaa ei ole paljon. Kompaktissa kokonaisuudessa kulmikas muoto yhdistyy pyöreisiin kaariin. Säilytystilaa löytyy paitsi alakaapista, myös kulmapeilin takaa. IDO Trend Esimerkki 78 Kaunis pähkinä, valkoinen posliini ja sirot alumiinivetimet tämä kokonaisuus on aito klassikko. Alakaapin suuret vetolaatikot tarjoavat reilusti säilytystilaa matalan ja leveän tasoaltaan luodessa ylellistä tunnelmaa. Peilikaapin integroitu valaisin valaisee sekä ylösettä alaspäin.

37 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 37

38 IDO 38 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

39 Classic Suihkut IDO 39 IDO Showerama 7 4 Tilavan ja aistikkaan suihkunurkan kaarevat lasiovet avautuvat molempiin suuntiin. Voit kääntää ovet sisäänpäin kun suihku ei ole käytössä, ja näin saat lisää arvokasta tilaa. Malli on helppo asentaa ja puhdistaa. Profiilit ovat mattahopeaa ja lasivaihtoehdot kuvan Dandelion-lasin ohella kirkas-, savuja kuviolasi. IDO Showerama 7-5 klassisilla lisävarusteilla Showerama 7-5 suihkukaapissa todella nautit suihkusta. Kiinteä yläsuihku ja erillinen käsisuihku ovat vakioominaisuuksia. Klassisen kauniit, mutta nykyaikaiset lisävarusteet tuovat lisämukavuutta: istuin, lattialevy ja hyllynovet ovat kestävää, viljeltyä tiikkiä. Paitsi näyttävä ja käytännöllinen, tämä suihku on helppo asentaa ja pitää puhtaana.

40 IDO 40 Classic Suihkut Viimeistele kylpyhuoneesi tyyli sopivalla lasivaihtoehdolla. IDO Showerama 7 3 Klassisen, symmetrisen suihkunurkan ajattoman pelkistetyn tyylin takana on laadukkaat materiaalit ja kestävä, karkaistu lasi. Malli on saatavana monessa eri koossa tasa- ja erikylkisenä. Säädettävä lattiaprofiili estää veden pääsyä suihkun ulkopuolelle jopa epätasaisella lattialla. Valitse kirkas-, savu- tai kuviolasi makusi mukaan. Koralle Orbis Plus Pyöreä suihkukaappi on näyttävä valinta, ja sen nykyaikaiset tekniset ratkaisut takaavat laadun. Voit asentaa tämän suihkualtaan päälle asennettavan kaapin seinää vasten tai nurkkaan. Vahvistetut kirkkaat lasit ja elegantit satiinihopeiset profiilit kruunaavat tämän kaapin.

41 Classic Suihkut IDO 41

42 IDO 42 Pesualtaat Lisätietoa pesuallasvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152. Mosaik Yksinkertainen, mutta näyttävä tasoallas, jossa runsaasti laskutilaa kylpyhuoneesi tarvikkeille. Sileät, selkeät pinnat on helppo pitää puhtaina. Tämä syvyydeltään keskikokoinen allas sopii Select Medium sarjan kalusteisiin. Saatavana useita eri leveyksiä. IDO Shape Ajattoman klassinen tasoallas voidaan yhdistää Select Small ja Smart sarjan kalusteisiin. Allas sopii syvyytensä puolesta mainiosti pieneen kylpyhuoneeseen ja tarjoaa reilusti laskutilaa. Saatavana useita eri leveyksiä.

43 Classic Pesualtaat IDO 43 Seven D Kompakti, epäsymmetrinen allas tuo pieneen kylpyhuoneeseesi eleganssia. Seven D Sympaattinen pesuallas piristää pienen tilan ilmettä. Seven D Vekkuli kulma-allas sopii ahtaaseenkin tilaan. Altaalle löytyy Seven D - sarjasta säilytystilaa tuova alakaappi ja kulmapeili. Seven D Reunakauluksellinen pesuallas on pelkistetyn suunnittelun helmi. Voit asentaa altaan myös Seven D kalusteiden tai pesualtaan jalan kanssa. IDO Minislim Kompaktin kokoinen tasoallas kaunistaa pienen tilan. Pieneksi altaaksi se on yllättävän syvä. Laskutilaa saippualle ja pienille tavaroille. Haetpa pehmeitä kaaria tai kulmikkaita muotoja, valikoimastamme löytyy malleja ja kokoja moneen makuun.

44 IDO 44 Wc-istuimet Lisätietoa wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

45 Classic WC-istuimet IDO 45 Seven D Linjakkaassa ja innovatiivisessa wc-istuimessa yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys. Wc on helppo asentaa ja muotoilunsa sekä helposti irroitettavan quick release kannen ansiosta helppo pitää puhtaana. Istuinkorkeus 420 mm. Seven D seinä-wc Selkeät, suorat linjat ja sileät pinnat tekevät wc-istuimesta helposti puhdistettavan. Kova, kestävä kansi slow close mekanismilla sulkeutuu pehmeästi. Saatavana myös muotokieleltään samankaltainen Seven D pesuistuin. Fresh- WC-raikastin Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Kaikki wc-istuimemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja suunnittelussa on kiinnitetty huomioita puhdistuksen helppouteen. Wc-istuimemme ovat yhtä kestäviä kuin tyylikkäitäkin.

46 IDO 46 Kylpyammeet Lisätietoa kylpyammeistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 180. Me & you Elegantissa ammeessa jännittävän epäsymmetrinen muoto. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit valita oikea- tai vasenkätisen mallin. Voit myös varustaa ammeesi poretoiminnolla ja nauttia rentouttavasta vesi- ja ilmahieronnasta.

47 Classic Kylpyammeet IDO 47 IDO Trevi Perinteinen, käytännöllinen teräsemaliamme takaa kylpynautinnot vuosiksi eteenpäin. Luo persoonallinen ratkaisu upottamalla amme rakenteisiin tai asenna vapaasti seisovana ja varusta etu- ja sivulevyillä. Levyt on helppo nostaa siivouksen ajaksi. IDO Noon We Tämän kulma-ammeen kauneuden salaisuus on sen yksinkertaisissa linjoissa ja pehmeissä kaarissa. Klassisen tyylin ja muotonsa ansiosta se istuu helposti kylpyhuoneeseesi. Heittäydy kylpyyn ja unohda huolesi! IDO Noon Me & you Elegantissa ammeessa jännittävän epäsymmetrinen muoto. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit valita oikea- tai vasenkätisen mallin. Voit myös varustaa ammeesi poretoiminnolla ja nauttia rentouttavasta vesi- ja ilmahieronnasta. Kulma-amme on vaikuttava elementti kylpyhuoneessasi. Tarjoamme kokoja ja muotoja moneen makuun, jotta jokainen voisi nauttia kylpyhetkistä omassa kodissaan.

48 IDO 48

49 IDO 49 Perinteistä kauneutta IDO Romantic Luo romanttinen, lämminhenkinen country-tunnelma kylpyhuoneeseesi. Vanhan ja uuden herkkä tasapaino yhdistää molempien maailmojen parhaat piirteet luoden kodikkaan tyylin, joka loihtii kylpyhuoneestasi lämpimän ja kotoisan maalaisromanttisen turvasataman. Tämä idylli syntyy hurmaavilla sisustuselementeillä ja koristeellisilla kuvioilla, jotka henkivät maaseudun kodikasta eleganssia. Yhdessä ne synnyttävät koruttoman rauhallisen tunnelman tuoden herkän henkäyksen romantiikkaa kylpyhuoneeseesi.

50 IDO 50 IDO Romantic

51 IDO 51 Hemmottele sisäistä romantikkoasi ja heittäydy menneiden aikojen tunnelmiin. Romantic-mallistomme sisältää kalusteita kauniilla kehysovilla, nautinnollisia vaahtokylpyjä tarjoavia ammeita sekä tyylikkäitä ja käytännöllisiä suihkuja, joista syntyy täydellisen rentouttava tunnelma kylpyhuoneeseesi. Halusitpa saada koko perheen puhtaaksi vauhdilla tai nautiskella pitkästä kylvystä kynttilän valossa, nämä romanttiset kylpyhuoneet täyttävät toiveesi.

52 IDO 52 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

53 Romantic Kylpyhuonekalusteet IDO 53 IDO Classic Esimerkki 52 Tässä erittäin suositussa tammikokonaisuudessa moderni versio klassisesta kehysovesta. Puhtaan valkoinen keraaminen tasoallas antaa raikkaan vaikutelman. Kokonaisuus tarjoaa runsaasti säilytystilaa kylpyhuoneesi tarvikkeille. IDO Classic Esimerkki 19 Tämä kokonaisuus on todellinen perinteiden vaalijan unelma. Kaapiston lämpimän tammisista kehysovista, alumiinisista metallisosista ja puhtaan valkoisesta posliinista syntyy kauniin romanttinen kokonaisuus, jossa myös runsaasti säilytystilaa. IDO Select Medium Esimerkki 88 Moderni klassikko tammiovilla ja ohuilla alumiinivetimillä. Select Medium sopii syvyydeltään keskikokoiseen kylpyhuoneeseen. Uutuutena valittavissa kokonaan ulosvedettävä ja pehmeästi sulkeutuva laatikosto. Tavarat on helppo pitää järjestyksessä ja poimia käyttöön. Nämä kauniin perinteiset kehysovelliset kokonaisuudet ovat upeaa, aitoa tammiviilua ja sisältävät reilusti säilytystilaa. Nykypäivän romantikolle.

54 IDO 54 Romantic Kylpyhuonekalusteet Pehmeän pyöreitä muotoja ja selkeän valkoista pintaa. Vetolaatikko tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja kohdevalaistus lisävaloa. IDO Select Medium Esimerkki 89 Tässä alakaapissa on suuri pehmeästi sulkeutuva vetolaatikko, johon on saatavana lokerikko. Kaapissa on piilossa pieni sisälaatikko pienemmille tavaroille. Peilikaapin loisteputkivalaisimen päivänvaloa jäljittelevä valo loistaa niin alas- kuin ylöspäinkin. Lisävalaistusta tuovat peilikaapin LED-kohdevalaisimet. Kaapissa myös pistorasia. IDO Select Large Esimerkki 94 Sirot alumiinivetimet antavat tälle klassiselle kehysovelliselle kokonaisuudelle nykyaikaisen silauksen. Vaakamalliset, nosto-ovelliset yläkaapit tuovat säilytystilaa ja antavat kokonaisuudelle ilmavan ilmeen. Ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi.

55 Romantic Kylpyhuonekalusteet IDO 55

56 IDO 56 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

57 Romantic Suihkut IDO 57 Hauskaa ja käytännöllistä. Ota kaikki irti suihkustasi tässä tilavassa ja tyylikkäässä suihkukaapissa IDO Showerama 7 5 Showerama 7-5 suihkukaapissa yhdistyvät uusimmat tekniset ratkaisut ja näyttävä design. Kiinteä yläsuihku, kätevä käsisuihku ja kolme siirrettävää hyllyä ovat käytännöllisiä yksityiskohtia. Paitsi tyylikäs, suihku on myös erittäin helppo asentaa ja pitää puhtaana.

58 IDO 58 Romantic Suihkut Nämä toiminnalliset ja viehättävät suihkuovet ovat tilansäästäjän unelmia. Kääntyvien ovien avulla saat kaiken irti kylpyhuoneestasi ulkonäöstä tinkimättä IDO Showerama 7 41 Tämän tyylikkään suihkuoven pehmeän kaareva muoto estää tehokkaasti veden roiskumista suihkun ulkopuolelle. Oven voi kääntää sivuun, kun suihku ei ole käytössä, ja kylpyhuoneeseen vapautuu tilaa muita askareita varten. Koralle Vision Tämä näyttävä suihkuratkaisu on saksalaisen sisaryhtiömme luomus. Huolellinen suunnittelu ja innovatiivinen teknologia takaavat nautinnollisen suihkukokemuksen. Tämä suihku ei ainoastaan näytä vaan myös tuntuu hyvältä, ja mikä tärkeintä, saa oloksi ihanan rentoutuneeksi. Suihkun sisäpinta on täysin sileä ilman ulokkeita tai teräviä reunoja. Näppärä ovi avautuu molempiin suuntiin. Kaiken kukkuraksi tämä kylpyhuoneen jalokivi on erittäin helppo asentaa ja pitää puhtaana.

59 Romantic Suihkut IDO 59

60 IDO 60 Pesualtaat Lisätietoa pesualtaistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152. Seven D ja Seven D 51012, Selkeälinjainen ja tilava pesuallas sopii monenlaiseen tyyliin. Voit täydentää kokonaisuuden elegantilla pesuallasjalalla, joka myös kätkee taakseen putket. Seven D ja Seven D Pelkistetyn näyttävä pesuallas sopii mainiosti kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Seinäkupu täydentää kompaktin kokonaisuuden. Seven D Duoset Komeassa ja kookkaassa pesualttaassa yhdistyy käytännöllisyys ja ajattoman klassinen ulkonäkö uudella tavalla. Altaan voi asentaa tason päälle tai osittain tasoon upotettuna. Ylivuoto - ja vesilukkojärjestelmä sisältyvät.

61 Romantic Pesualtaat IDO 61 IDO Duoset Pehmeän pyöreän altaan ajaton design koristaa kylpyhuoneesi. Valkoinen posliini korostuu kauniisti puista tasoa vasten ja sileät pinnat on helppo pitää puhtaana. Tason päälle asennettava tai osittain upotettava. Vivano pesuallas Mannermaisen pesualtaan upeasti kaartuvat muodot tekevät siitä näyttävän lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Saatavana kahta eri kokoa. Kulmapesuallas Sievä kulmapesuallas kruunaa kylpyhuoneen, jossa tila on luksusta. Tasoon upotettava pesuallas Suorakulmainen tasoon upotettava allas edustaa yksinkertaista, ajatonta designia. Kauniisti kaartuva etureuna suojaa tasoa roiskeilta. Rondo Ajaton, pyöreä pesuallas on piristää kylpyhuoneesi ilmeen. Voit asentaa altaan pöytätason päälle tai upotettuna. Halusitpa kaarevan, kompaktin kulma-altaan tai selkeän, virtaviivaisen perusaltaan, näin suuresta valikoimasta malleja ja kokoja löytää jokainen itselleen sopivan.

62 IDO 62 Wc-istuimet Lisätietoa wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

63 Romantic WC-istuimet IDO 63 Seven D Tämä nykyaikainen wc-istuin näyttää hurmaavalta monessa ympäristössä. Siinä yhdistyy pehmeä muoto ja jykevä, elegantti design. Jalan muoto on veistoksellinen ja selkeä. Kestävä istuinkansi on varustettu metallisaranoin. Istuinkorkeus 420 mm. Mosaik Upea yhdistelmä pehmeitä muotoja ja selkeitä linjoja. Kulhon Siflon-pinnoite helpottaa puhtaanapitoa. 4U Puhtaita, pyöreitä muotoja ja saumatonta sileyttä. Tämän wc-istuimen kuplamainen olemus tuo modernin henkäyksen romanttiseen tunnelmaan. Vähemmän todella on enemmän. Saatavana likaa hylkivällä KeraTect -käsittelyllä. Fresh- WC-raikastin Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Vivano yleismalli Linjakas wc-istuin hurmaa monessa ympäristössä. Pehmeästä kaartuva, ryhdikäs design ja selkeän virtaviivainen jalkaosa. Kestävässä, kovassa kannessa tukevat metallisaranat. Vivano seinä-wc Nämä pehmeät kaaret ja tyylikäs design ovat täydellinen yhdistelmä perinteistä ja modernia. Wc on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Istuinkorkeus säädettävissä. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen.

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill Suihkut Jos valitset IDOn suihkukaapin, -seinän tai -nurkan, voimme taata sinulle tyylikkään ja hyvin toimivan suihkun, joka pysyy kauniina vuodesta toiseen. IDOn suihkutuotteet ovat helppohoitoisia, ne

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

Kylpyammeet. Koko: 1400 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1500 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1600 x 700 mm. Syvyys: 420 mm

Kylpyammeet. Koko: 1400 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1500 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1600 x 700 mm. Syvyys: 420 mm Kylpy- ja poreammeet Kylpy on veden hellin muoto. Kautta historian ihmiset ovat nautiskelleet ja rentoutuneet lämpöisen veden rauhoittavassa tunnelmassa. Tuoksuvat kylpyvaahdot ja aromaattiset öljyt ovat

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

afton kalusteet kalusteet afton

afton kalusteet kalusteet afton kalusteet Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Säädä valoisuutta klassikkomallilla

Sälekaihtimet. Säädä valoisuutta klassikkomallilla Sälekaihtimet Säädä valoisuutta klassikkomallilla Rajattomasti mahdollisuuksia Sälekaihdin on yksi tavallisimmista auringonvalolta suojautumiseen ja pimentämiseen käytetyistä ikkunatuotteista. Ja siihen

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin Aidon lämmön lähteillä 1 2 SISÄLLYS s. 4-6 s. 7-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14 s. 15 s. 16 Sävyteräsluukut takkoihin Valurautaluukut takkoihin ja uuneihin Leivinuunit ja

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää.

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. V a a t e s ä i l y t y k s e n u u s i a i k a L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design. Tradition

Be inspired by Danish Design. Tradition Be inspired by Danish Design Tradition m o d e r n i s s a m u o d o s s a Perinteisen ja romanttisen tyylin innoittamat uudet yksiotteiset Tradition hanat ovat täydellinen esimerkki klassisesta tuotteesta

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Hierova poreallas Bamberg

Hierova poreallas Bamberg 1500 x 1000 x 570 mm Hierova poreallas Bamberg Hyvä asiakas, Kiitos, että valitsit tuotteemme. Turvallisuutesi vuoksi pyydämme Sinua perehtymään näihin ohjeisiin ennen ammeen asennusta ja käyttöä. Varoitus

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Ajattele pystysuuntaisesti ja hämmästy mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Tämä puoli YLÖS Testaa Vertical tyyliä Tyylikäs, persoonallinen ja ainutlaatuinen 2 Testaa Vertical tyyliä Valitsitpa täysin

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

Trendejä vuodelle 2016

Trendejä vuodelle 2016 Trendejä vuodelle 2016 Kodinomaisuus Luonnonläheinen sisustustyyli Marmori ja metalli jatkavat Kontrastit ovat nousevat esiin sisustuksessa: tumma-vaalea, kova-pehmeä, sileä-rosoinen, kiiltävä-matta, uusi-vanha

Lisätiedot

SUIHKUKAAPIN ASENNUS- JA HOITO-OHJE

SUIHKUKAAPIN ASENNUS- JA HOITO-OHJE SUIHKUKAAPIN ASENNUS- JA HOITO-OHJE 1 Yleisohjeita ennen asennusta: Mikäli kuljetusliike tuo laitteen työmaalle, tarkasta tuotteen pakkaus ja mikäli pakkauksissa on vaurioita, tee niistä merkintä rahtikirjaan.

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS Voimassa 1.10.2015 alkaen 2015 World of Finnish De 2 showers sign and Innovations 3 4 Sisällysluettelo Suihkutilaratkaisun valinta 6 INFINIA- ja FENIC -tuotevalikoimat 16

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot Sisustus As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot 2 Kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa on mukavasti erilaisia vaihtoehtoja tutustu ja suunnittele unelmiesi koti! Autamme sinua mielellämme. Aliisa

Lisätiedot

NENTUOTETUKIp.0400244780

NENTUOTETUKIp.0400244780 PÄÄTÄI STUMAKORKEUSENNENASENNUSTA! TEKNI NENTUOTETUKIp.0400244780 SCHWAB ASENNUSOHJE Ennen asennusta: Tarkista, ettei tuotteessa ole kuljetuksen aikana tulleita halkeamia tai kolhuja. Märkätilassa elementti

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

PULLOJÄÄKAAPPI. Käyttäjän käsikirja

PULLOJÄÄKAAPPI. Käyttäjän käsikirja PULLOJÄÄKAAPPI Mistral TYYPPI: M60, M90, TC60 Käyttäjän käsikirja S/N: Rev.: 2.0 Hyvä asiakkaamme, Onnittelumme, että valitsitte Metos-laitteen palvelemaan keittiötoimintojanne. Teitte hyvän valinnan.

Lisätiedot

KH1, KH2 ja KH4 suuret ja keskikokoinen kylpyhuone

KH1, KH2 ja KH4 suuret ja keskikokoinen kylpyhuone 003-ARK 9.3.2012 As Oy Hiidenkiukaantie 1-3 - kylpyhuoneiden tilajärjestelyt ja laatuluokat 1(5) Hiidenkiukaantie 1-3 Kylpyhuoneiden ja wc:n tilajärjestelyvaihtoehdot ja laatuluokat 09.03.12 Raksystems

Lisätiedot

SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT. Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus.

SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT. Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus. SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus. KUN TAVANOMAINEN EI RIITÄ LEGRABOX on itävaltaisen valmistajan Blumin viimeisimmän tuotekehittelyn tulos. LEGRABOX

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon.

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. KESSEBÖHMERIN Z-HYLLY Zby Kesseböhmer TUOTTEIDEN NÄKYVÄ JA JOUSTAVA ESILLEPANO Z-hylly: kätevä monitaituri. Z-hylly vie vähän tilaa

Lisätiedot

SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat

SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatu-

Lisätiedot

Näin asennat. suihkukulman: SK-850

Näin asennat. suihkukulman: SK-850 Näin asennat suihkukulman: SK-850 Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

IKEA ruoanlaittoastiat

IKEA ruoanlaittoastiat IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat IKEA365_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:17:29 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

SÄILYTYSIDEAT 2016 TANDEMBOX LAATIKOSTOT. Toimivaa käyttömukavuutta

SÄILYTYSIDEAT 2016 TANDEMBOX LAATIKOSTOT. Toimivaa käyttömukavuutta SÄILYTYSIDEAT 2016 TANDEMBOX LAATIKOSTOT Toimivaa käyttömukavuutta VUOSIEN KESTOSUOSIKKI TANDEMBOX on kestävä ja käytettävyydeltään vakaa, hiljainen ja miellyttävä. Ei ole siis mikään ihme, että TANDEMBOX

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Tästä alkaa suomalainen laatutyö.

Tästä alkaa suomalainen laatutyö. Tästä alkaa suomalainen laatutyö. Perinteet ohjaavat osaamista inspiraatiot synnyttävät kauneutta. Aito suomalainen osaaminen synnyttää laadukkaita pellavatekstiilejä kylpyyn, saunaan ja kodin sisustukseen.

Lisätiedot

Huonekalujen kokoamisohje

Huonekalujen kokoamisohje Huonekalujen kokoamisohje Tämä ohje on tehty antamaan yleisiä ohjeita huonekalujemme kasaamisesta sekä helpottamaan itse kasaamista. Huonekalujen kasaaminen voi joskus olla työlästä, mutta sitä ei kannata

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

IKEA 365+ GNISTRA. IKEA_365_GNISTRA_FY13_FI.indd

IKEA 365+ GNISTRA. IKEA_365_GNISTRA_FY13_FI.indd IKEA 365+ GNISTRA IKEA_365_GNISTRA_FY13_FI.indd 1 24.8.2012 18.01 IKEA 365+ GNISTRA -veitset on suunniteltu arkikäyttöön. Hyvin suunniteltujen yksityiskohtien ja korkean laatunsa ansiosta sarjan veitset

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

3636401101 kovalla, valkoisella istuinkannella nro 9157001001, min.100

3636401101 kovalla, valkoisella istuinkannella nro 9157001001, min.100 IDO Glow Rimfree WC 36364 IDO/nro nr LVInro/VVSnr 3636401101 56129 40,0 3636401101 kovalla, valkoisella istuinkannella nro 9157001001, jossa hydraulinen Slow Close toiminto ja Quick Release saranat Ilman

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Alumiinirungon/Eristyskatto

Alumiinirungon/Eristyskatto 7970FI Alumiinirungon/Eristyskatto Kattolipan runko 8 Willab Garden 2016.05 3 2 4 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohjeet läpi ennen kuin aloitat asentamisen! Jos ohjeita ei noudateta, elementti ei toimi parhaalla

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET

JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET JUURI SELLAINEN KOTI KUIN HALUAT LAPPLI KALUSTEET Keittiöt ja kiintokalusteet mittojen mukaan... 3 Näin tehdään juuri sinun kotiisi sopivat kalusteet... 5 Maalatut kalusteovet... 8 Puukuosi- ja struktuuriovet...

Lisätiedot

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät. täydentää tilasi

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät. täydentää tilasi Liukuovet ja säilytysjärjestelmät täydentää tilasi TeemaDesign - Liukuovien uusi ilme Uusi liukuovien pintamateriaalien sarja Teema sisältää yli 30 ainutlaatuista kuviopintaa. Mallistosta löytyy kuvioita

Lisätiedot

w w w. ke n s a p u u. f i

w w w. ke n s a p u u. f i M A L L I S T O www.kensapuu.fi AVAA OVI KOTIMAISELLE LAADULLE 1 AARIA 2 DUO 4 SAMBA 6 TEMPO 7 LYYRA & LYYRA URA 8 SOINTU 10 RUMBA 12 DUURI 14 PIANO 16 KVARTETTI 17 MAALATUT SÄVYT 18 KALVOSÄVYT 20 KESTOSUOSIKIT

Lisätiedot

Radio-ohjattavan F2007:n runko

Radio-ohjattavan F2007:n runko ASENNUS Radio-ohjattavan F2007:n runko Lehden nro 7 liitteenä on ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan tärkeä osa. Se on pienoismallisi pohjalevy eli runko. Runko on suorakaiteen muotoinen, kärjestään kapeneva

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

INSET / INSTAR TREND 75

INSET / INSTAR TREND 75 INSET / INSTAR TREND Roiskevesitiiviit Instar ja Inset- sarjat täyttävät uuden EN- standardin IP44- määräykset halogeenivalaisimien asennuksesta kosteisiin tiloihin. Valittavissa Instar 12V tai Inset 230V

Lisätiedot

SINNERLIG-erikoismallisto, suunnittelija Ilse Crawford

SINNERLIG-erikoismallisto, suunnittelija Ilse Crawford PH128172 Inter IKEA Systems B.V. 2015 SINNERLIG-erikoismallisto, suunnittelija Ilse Crawford ELOKUU 2015 IKEA-UUTISKIRJE / ELOKUU 2015 / 2 PH128145 SUUNNITELTU KAIKILLE AISTEILLE Elokuussa IKEA-tavarataloihin

Lisätiedot

Syksy 2012. www.vuoleri.fi. Aina puhdas pinta

Syksy 2012. www.vuoleri.fi. Aina puhdas pinta Syksy 2012 www.vuoleri.fi Aina puhdas pinta Aina puhdas pinta Vuolerin kaakelipintaisissa tulisijoissa on vuolukivinen sisärakenne. Modernit uutuudet! VUOLUKIVI Saatavana myös takkapaistouuni Hiillos 210

Lisätiedot

VARMA ULKO-OVIMALLIT UO 140 UO 141 UO 151 UO 153 UO 162 UO 163 UO 164 UO 160 UO 167 UO 169 UO 171 UO 173 UO 180 UO 192 UO 192X

VARMA ULKO-OVIMALLIT UO 140 UO 141 UO 151 UO 153 UO 162 UO 163 UO 164 UO 160 UO 167 UO 169 UO 171 UO 173 UO 180 UO 192 UO 192X VARMA UO 192 13 13 VARMA ULKO-OVIMALLIT UO 110 UO UO 110 111 UO 120 UO 122 UO 125 UO 140 UO 141 UO 151 UO 153 UO 162 UO 163 UO 164 UO 160 UO 167 UO 169 UO 171 UO 173 UO 180 UO 192 UO 192X 14 Mallia valmistetaan

Lisätiedot

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla)

1) Sivulasien asennus Valmistele alumiinilistat (sivu- ja alalistat U-, katonvastainen lista joko F- tai U-profiililla) VIHTA-LASISEINÄN ASENNUSOHJE: Käymme tässä asennusohjeessa läpi lasiseinän asennuksen vaihe vaiheelta. Suorittamalla asennustyö huolella tämän ohjeen mukaan lasiseinän asennus sujuu vaivattomasti ja lasiseinän

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 1 AIRJACK NOSTOLAITTEEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Huhtikuu 2011 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 1 PAKKAUS JA VARASTOINTI 2 TEKNISET TIEDOT. 3 ASENNUS.

Lisätiedot

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa.

Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat myös Fusion Live suunnitteluohjelmassa. Alveus-altaat ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämää, arjessa ja juhlassa. Se on huomioitu altaiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Neljän merkittävän

Lisätiedot

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta AUTOTALLIN GARĀŽU VĀRTI OVET Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta un drošības M.K. International autotallin ovet yllättävät sinua kehittyneellä suunnittelulla, täydellisellä mukavuudella

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity Be inspired by Danish Design R O W A N The Noble Truth of Complexity k e i t t i ö MiniMAListista tyylikkyyttä ROWAN- hanasarjassa toteutuu täydellisesti Damixan perusajatus ja filosofia hanasuunnittelusta.

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

Ohjehinnasto. Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku

Ohjehinnasto. Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku Ohjehinnasto Sis.alv. Voimassa 31.12.2010 asti. suihku sinun hemmotteluhetkesi Macro on valmistanut suihkuja lähes 30 vuotta. Nyt haluamme keskittyä vielä enemmän sydäntämme lähellä olevaan aiheeseen:

Lisätiedot

www.twinson.fi Terassielämäsi kestävä pohja

www.twinson.fi Terassielämäsi kestävä pohja Terassielämäsi kestävä pohja Twinson on terassielämäsi kestävä pohja Hetki terassilla on hetki vapaudessa. Aurinkoisen päivän aloittaminen astumalla terassille antaa rauhan ja kokonaisuudentunteen ilman

Lisätiedot

K.1 VA LKOINE N BERKER 1:1

K.1 VA LKOINE N BERKER 1:1 1:1 BERKER K.1 VA LKOINE N Berker K.1 edustaa Berkerin tuoreinta muotokieltä ja täyttää sekä rakentajien että arkkitehtien toiveet ajattomasta, selkeästä ja tyylikkäästä suunnittelusta. Sarjan muotokielen

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje. Nordic Light Roulett. kaksisuuntainen (TDBU) käsikäyttöinen (HO) käyttö- ja asennusohje

Käyttö- ja asennusohje. Nordic Light Roulett. kaksisuuntainen (TDBU) käsikäyttöinen (HO) käyttö- ja asennusohje Käyttö- ja asennusohje kaksisuuntainen (TDBU) käsikäyttöinen (HO) Kaksisuuntainen sälekaihdin asennus a) Kaihdin on pakattu paperinauhoilla nippuun. Nämä nauhat voidaan poistaa, kun narukiinnikkeet on

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot