NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO"

Transkriptio

1 NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009

2 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli

3 Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä esite auttaa tekemään unelmistasi totta. Se on jaettu kolmeen erilaiseen tyyliosioon, jotka ovat trendikäs Scandinavian Modern, ajaton Classic ja tunnelmallinen Romantic. Kukin tyyli esittelee ryhmän tuotteita, joista valitsemalla luot kylpyhuoneen, jonka kaikki osat sopivat valitsemaasi tunnelmaan. IDO-suunnittelijat 4 Scandinavian Modern -tyyli 6 Classic-tyyli 26 Romantic-tyyli 48 IDO-info 66 IDO-tuotteet 79 Kylpyhuonekalusteet 80 Suihkut 126 Pesualtaat 152 WC-istuimet 164 Kylpyammeet 180 Funktio 202 Lisävarusteet 204 IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme itsellämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

4 IDO 4 IDO Suunnittelijat Adolf Babel Saksalainen suunnittelija Adolf Babel opiskeli arkkitehtuuria Stuttgartissa ja designia Berliinissä. Vuodesta 1971 vuoteen 2006 hän työskenteli Hoeschille, joka on johtava akryyliammeiden ja suihkualtaiden valmistaja. Babelin mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Hänen suunnittelemansa tuotteet ovatkin paitsi ainutlaatuisia myös käytännöllisiä. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttömukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. Hyvän designin ei tarvitse olla ylellisyyttä, Babel toteaa. IDO Seven D -kylpyamme Anna Øren Anna Øren on nuori norjalainen suunnittelija, joka aloitti uransa Hareide Designmillissä vuonna 2000, yrityksen perustamisvuonna. Hän on suorittanut teollisen muotoilun maisterintutkinnon Manchester Metropolitan Universityssä. Hareide Designmill tarjoaa kokonaisvaltaista teollista suunnittelupalvelua laajalle asiakaskunnalle IKEAsta Volvoon. Tällä hetkeää Øren on yrityksen Creative Director. IDO Showerama 7-5 suihkukaappi Antonio Citterio Italialaissyntyinen Antonio Citterio avasi ensimmäisen arkkitehtuurija sisustussuunnittelutoimistonsa vuonna Vuoteen 1996 mennessä hän oli saavuttanut kansainvälistä arvostusta työlleen useissa tunnustusta saaneissa projekteissa ympäri maailmaa. Citterion töitä on pysyvissä kokoelmissa New Yorkin Museum of Modern Artissa, Pompidou-keskuksessa Pariisissa ja Museum of Architecture and Designissa Chicagossa. Hän on opettanut Mendrision Academy of Architecturessa Sveitsissä ja voittanut myös useita kansainvälisiä kilpailuita. Pozzi Ginori Join - ja Easy -pesualtaat ja wc:t

5 IDO 5 Einar Hareide Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Vuonna 1989 hän siirtyi lyhyeksi aikaa Mercedes Benzille, mutta palasi takaisin Saabiin Vuonna 1994 hänet nimitettiin yrityksen pääsuunnittelijaksi, jona hän työskenteli vuoteen 1999 saakka. Nykyään Hadeire omistaa oman design-yrityksen, Hareiden Designmillin, joka suunnittelee useille teollisuudenaloille. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. IDO Showerama 7-5 suihkukaappi ja suihkunurkat 7-2 ja 7-3 Fredrik Wallner Ruotsalaisen sisustussuunnittelijan Fredrik Wallnerin tausta on hyvin monipuolinen alkaen huonekalusuunnittelusta Carl Malmstenin, yhden Ruotsin suurimpien huonekaluvalmistajien, opissa aina oman design-yrityksen CODEN johtoon. Wallner on urallaan työskennellyt sisustussuunnittelijana tunnetussa kansainvälisessä kodinsisustuskonsernissa IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjoismaisissa suunnittelu- ja arkkitehtuurialan yrityksissä. IDO Trend - ja IDO Select -kalusteet Kaarle Holmberg Studio Kaarle Holmberg Kaarle Holmberg on laaja-alainen ja suuresti arvostettu muotoilija, jonka työt ovat saavuttaneet kansainvälistä tunnustusta sekä useita palkintoja. Holmberg saa inspiraationsa arkkitehtuurista, taiteesta sekä luonnosta ja hänen mielestään hyvin suunnitellussa tuotteessa on sekä älyllinen että taiteellinen sisältö. Hänen teoksissaan yhdistyy toiminnallisuus ja taiteellisuus. Suunnittelutyönsä ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua ja on näin voinut jakaa runsaan kokemuksensa alan opiskelijoiden kanssa ja viedä eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. IDO Seven D -kalusteet, pesualtaat ja wc:t. IDO Mosaik -tasoaltaat ja seinä-wc, IDO Shape - ja IDO Wave -tasoaltaat.

6 IDO 6

7 IDO 7 Yksinkertaista mutta käytännöllistä IDO Scandinavian Modern Rauhoittava, nykyaikainen kylpyhuone johdattaa sinut rentouttavaan tunnelmaan pitkän päivän päätteeksi. Puhtaat linjat, toiminnallisuus ja hienostunut muoto ovat modernin pohjoismaisen suunnittelun ydin. Valitse aitoja luonnon materiaaleja, pidä tunnelma pelkistettynä ja vältä rohkeita värejä sekä kuvioita. Valkoisen sävyt, vaaleat puulajit, selkeät kontrastit ja karhea kauneus ovat elementtejäsi. Tyylin ydin on minimalistinen eleganssi, jossa yksikertaisuus kohtaa kodikkuuden.

8 IDO 8 IDO Scandinavian Modern

9 IDO 9 Käytännöllistä mutta hienostunutta, Scandinavian Modern on hillittyä eleganssia. Luo tämä nykyaikainen ilme yhdistämällä puhtaan valkoisen sävyjä ja aito puu. Kokonaisuus koostuu tyylikkäistä, kulmikkaista pesualtaista sekä virtaviivaisista, hyvin valaistuista peileistä. Seinä-wc-istuin, jonka putket ja vesisäiliö on kätevästi koteloitu, täydentää huoneen linjakasta ilmettä. Ammeen oivaltavan ylivuotojärjestelmän ja puisten kylpytasojen ansiosta voit nauttia ihanan syvästä kylvystä vaivattomasti.

10 IDO 10 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

11 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet IDO 11 Kiiltävät tai elävät valkoiset pinnat, selkeät linjat ja sopivat mitat - nämä kokonaisuudet kruunaavat kylpyhuoneesi. IDO Seven D Esimerkki 84 Tässä kokonaisuudessa on yhdistetty Select-sarjan suuri peili (1200 x 900 mm) sekä Trend-alakaappi korkeakiiltoisena valkoisena, johon alumiiniset reelinkivetimet tuovat kontrastia. Alumiinikehyksisen peilin loisteputkivalaisin valaisee tehokkaasti sekä alas- että ylöspäin. Peiliä on saatavana 3 eri kokoa: 600 x 900, 900 x 900 ja 1200 x 900 mm. IDO Seven D Esimerkki 83 Tämä vetimetön valkoinen IDO Seven D alakaappi on yhdistelmä ajatonta valkoista ja trendikästä, elävää pintaa. Kaapin etusovitteena uusi kohokuvioinen Senses.

12 IDO 12 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet

13 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet IDO 13 Yksivärisyys on aina näyttävää ja tässä korkeakiiltoisen mustan ja valkoisen posliinin yhdistelmässä se on parhaimmillaan. Runsas säilytystila ja hyvä valaistus tekevät kokonaisuudesta yhtä käytännöllisen kuin upeankin. IDO Select Large Esimerkki 93 Alakaapin ja wc-istuimen kiiltävä musta yhdistyy näyttävästi kiiltävän valkoisiin vetimiin ja posliiniin.

14 IDO 14 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

15 Scandinavian Modern Suihkut IDO 15 Täydennä tätä upeaa suihkukaappia lisävarusteilla makusi mukaan. Suihkuhetki ei ole koskaan ollut yhtä antoisa. IDO Showerama 7 5 moderneilla lisävarusteilla Voit muunnella tätä käytännöllistä suihkukaappia makusi mukaan valiten kolmesta eri tyylistä. Moderni lisävarustesarja tuo suihkukaappiin mukavuutta ja antaa sille viehättävän ja modernin olemuksen.

16 IDO 16 Scandinavian Modern Suihkut Käytännöllistä, mutta tyylikästä. Nämä suihkut ovat valintasi, jos arvostat laadukasta suunnittelua ja selkeyttä. Ne tuovat avaruutta kylpyhuoneeseen koosta riippumatta. IDO Showerama 7 02 Pelkistetyn elegantin suihkunurkan suorat ovet voidaan kääntää sisäänpäin, kun suihku ei ole käytössä. Näin saat lisää arvokasta tilaa kylpyhuoneeseesi. Alalistat vähentävät veden pääsyä suihkun ulkopuolelle. Koralle Terra Innovatiivinen ja elegantti suihkunurkka on täydellinen modernia designia arvostavan valinta. Kirkas lasi tuo kylpyhuoneeseen tilantuntua ja modernit mattahopeiset profiilit luovat puhtaan minimalistisen ilmeen. Moduulirakenteen ansiosta voit koota osista juuri sinulle sopivan suihkukokonaisuuden.

17 Scandinavian Modern Suihkut IDO 17

18 IDO 18 Pesualtaat Lisätietoa pesualtaistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152.

19 Scandinavian Modern Pesualtaat IDO 19 Seven D Epäsymmetrinen, moderni tasoallas tuo runsaasti laskutilaa ja antaa kylpyhuoneellesi ainutlaatuisen ilmeen. Yhdistä pesualtaaseen tyylikäs ja käytännöllinen hylly saadaksesi lisää säilytystilaa. Saatavana useita kokoja. Wave Viehättävä tasoallas tuo mieleen meren pauhun ja aaltojen kauneuden. Uljas allas tarjoaa myös laskutilaa. Saatavana useita kokoja. Seven D Image Vaikuttavan kookkaassa pesualtaassa yhdistyvät käytettävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Altaassa on laskutilaa saippualle ja muille pienille kylpyhuonetarvikkeille. Linjakkaan muotonsa ja sileiden pintojensa ansiosta allas on myös helppo pitää puhtaana. Quadro Selkeä, suorakaiteen muotoinen, tason päälle asennettava allas kruunaa modernin kylpyhuoneen. Altaassa on kätevä, pohjatulppaan sisäänrakennettu ylivuotojärjestelmä. Punto Pyöreä, tason päälle asennettava allas tuo kylpyhuoneeseesi kauneinta nykyaikaista designia. Sisältää ylivuotojärjestelmän. Pozzi-Ginori Join Upean pesualtaan pyöristetyt muodot tuovat aavistuksen eleganssia kylpyhuoneeseesi. Altaan ohuiden reunojen ansiosta se sopii mainiosti pieniinkin tiloihin. Pozzi-Ginori Easy Linjakas, hienostunut pesuallas edustaa italialaista suunnittelua parhaimmillaan. Saatavana useita eri kokoja. Etsitpä kulmikkaita tai pehmeän pyöristettyjä muotoja tästä runsaasta muotojen ja kokojen valikoimasta löydät varmasti omasi.

20 IDO 20 Wc-istuimet Lisätietoa Wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

21 Scandinavian Modern WC-istuimet IDO 21 Seven D Image yleismalli Suorien, pelkistettyjen linjojen ja kulhon likaa hylkivän Siflon-pinnoitteen ansiosta se on helppo pitää puhtaana. Slow close kansi laskeutuu pehmeästi. Istuinkorkeus 420 mm. Fresh- WC-raikastin Seven D seinä-wc Selkeät, suorat linjat ja sileät pinnat tekevät wc-istuimesta helposti puhdistettavan. Kova, kestävä kansi slow close mekanismilla sulkeutuu hiljaa ja hitaasti. Saatavana myös muotokieleltään samankaltainen Seven D pesuistuin. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Tästä suuresta valikoimasta nykyaikaisia wcistuimia löytyy se oikea jokaiseen tyylikkääseen ja moderniin kylpyhuoneeseen. Pozzi-Ginori Join lattiamalli Tämä veistoksellinen wc-istuin sopii täydellisesti pelkistettyihin kylpyhuoneisiin, joissa puhtaat, yksinkertaiset linjat ovat arvossaan. Wc-istuimessa viemäröinnin piilottava design ja kova, kestävä kansi. Pozzi-Ginori Join seinä-wc Tämän seinä-wc-istuimen klassisen pyöreät linjat sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Helppo asentaa sopivalle korkeudelle. Kova, kestävä istuinkansi. Saatavana myös muodoiltaan samankaltainen pesuistuin. Antaa kylpyhuoneellesi hienostuneen silauksen. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Pozzi-Ginori Easy seinä-wc Tämän seinä-wc:n pyöreät muodot edustavat puhdasta italialaista minimalismia ja käytännöllisyyttä. Istuimessa on kova, kestävä kansi. Saatavana myös samaa muotokieltä noudattava pesuistuin. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen.

22 IDO 22 Kylpyammeet Lisätietoa Kylpyammeistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 180. IDO Seven D Oivaltavan designin ja nykyaikaisten materiaalien ansiosta se on paitsi tyylikäs, kestävä ja helppo puhdistaa myös erityisen mukava kylpeä. Muita reunoja matalamman etureunan ansiosta ammeeseen on helppo nousta. Korkeammat reunat taas suojaavat kylpyhuonetta roiskeilta ja antavat tukea. Etureunan päälle sijoitetun ylivuotojärjestelmän ansiosta veden pinta voi nousta aivan reunaan saakka ja kylpysyvyys on huimat 450 mm. Ammeen voi upottaa rakenteisiin tai sen voi sijoittaa vapaasti. Voit täydentää ammeen elegantisti taivutetuilla, tummaa tammea olevilla kylpytasoilla. Tasot toimivat istuimina, pöytätasona ja tukena ammeeseen mennessä ja sieltä noustessa. Puhdasta ylellisyyttä. Tässä innovatiivisessa ja houkuttelevassa ammeessa kylvet tyylillä. Paitsi silmäniloa, ammeen oivaltava design tarjoaa myös toiminnallisuutta uudella tavalla.

23 Scandinavian Modern Kylpyammeet IDO 23

24 IDO 24 Scandinavian Modern Kylpyammeet

25 Scandinavian Modern Kylpyammeet IDO 25 IDO Noon For me Klassisen tyylikkään ammeen muodot ovat puhtaan linjakkaat. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit halutessasi varustaa mallin poretoiminnolla, jonka vesi- ja ilmahieronta auttavat rentoutumaan. Ammeen voi asentaa rakenteisiin upotettuna tai vapaasti. Halusitpa persoonallisen rakenteisiin upotettavan ratkaisun tai klassisen yksinkertaisen ilmeen, nämä ammeet tuovat aitoa eleganssia kylpyhuoneeseesi. Poreilla tai ilman, yhdelle tai kahdelle - kylpeminen ei ole koskaan ollut nautinnollisempaa! IDO Continental Terra Säväyttävä mannermainen amme tihkuu hienostuneisuutta. Rakenteisiin upotettava malli on kestävää ja helposti puhdistettavaa saniteettiakryyliä. Symmetrisen muotoilunsa ansiosta amme soveltuu myös kahdelle. Reunat kaartuvat sisäänpäin pohjaa kohden, mikä vähentää vedenkulutusta. Ainoastaan rakenteisiin upotettava malli.

26 IDO 26

27 IDO 27 Ajatonta harmoniaa IDO Classic Rentoudu tyylikkäällä keitaalla ja vapaudu jokapäiväisestä stressistä ja huolista. Vaalea väripaletti maustettuna syvän tummilla sävyillä, klassiset kuviot ja laadukkaat materiaalit ovat elementtejä, joista syntyy kylpyhuone, joka on niin ylellinen kuin harmonisen kodikaskin. Tämä ajaton tyyli saa rikkautensa monista lähteistä. Ilme syntyy eri elementtien kauniista yhdistelmästä tuoden kylpyhuoneeseesi klassisen hienostuneen tuulahduksen.

28 IDO 28 IDO Classic

29 IDO 29 Luo ajaton tyyli, joka on sekä kodikas että hienostunut Klassinen kylpyhuonemallistomme sisältää tyylikkäitä käytännöllisiä suihkuja, innovatiivisia ja kestäviä wc-istuimia sekä pesualtaita upeina yhdistelminä kalusteiden kanssa, joiden ylelliset puun sävyt kätkevät runsaasti tarpeellista säilytystilaa. Lisää valitsemasi tekstiilit sekä viimeistely ja luo oma klassikkosi.

30 IDO 30 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

31 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 31 Tehokas valaistus, innovatiivinen suunnittelu ja materiaalien näyttävä kontrasti tekevät tästä kokonaisuudesta näyttävän valinnan kylpyhuoneeseesi. Sisältää reilusti säilytystilaa. IDO Seven D Esimerkki 74 Modernin kokonaisuuden peilikaapin valaisin loistaa valoa tasoaltaaseen sekä ylöspäin. Valo jäljittelee päivänvaloa, mikä helpottaa meikkausta. Seven D -kalusteet on suunniteltu siten, että pohjoismaisen pienestäkin kylpyhuoneesta saa toimivan kokonaisuuden. Kalustesyvyys 400 mm. Vetimiä ei tarvita; korkea kaappi avautuu kevyellä painalluksella ja alakaapin laatikko aukeaa helpostisti reunan muotoilun ansiosta. Vetolaatikon sisälle piilotettu pikkulaatikko on oiva säilytyspaikka meikeille ja muille pientavaroille.

32 IDO 32 Classic Kylpyhuonekalusteet

33 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 33 Tässä kylpyhuoneesi katseenvangitsija. Näyttävä klassisen moderni yhdistelmä valkoista posliinia ja tummaa puuta on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs. IDO Seven D Esimerkki 75 Kokonaisuuden pehmeän pyöreät muodot antavat kylpyhuoneellesi hienostuneen silauksen ollen silti käytännöllinen valinta. Kaareva alakaappi myötäilee saumattomasti tasoon upotetun pesualtaan reunaa ja sen täysin avautuvassa vetolaatikossa pidät tavarat helposti järjestyksessä. Peilin sisäänrakennettu valo toistaa alakaapin vetimen muotoa. Yläkaapin kätevä nosto-ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Vaihtoehtoisesti alakaapin päälle voi asentaa näyttävän 600 mm leveän Seven D -pesualtaan. Valittavanasi on tumma- tai vaaleatamminen taso.

34 IDO 34 Classic Kylpyhuonekalusteet

35 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 35 IDO Select Small Esimerkki 86 Uusi tumman harmaa väri, huomaamattomat alumiinivetimet ja korkea kaappi alumiini/maitolasikehysovella ovat tyylikäs kokonaisuus. Korkeassa kaapissa on maitolasihyllyt ja näyttävä LED-valaistus sekä integroitu pistorasia. Kaappi saatavana myös ilman valoja ja pistorasiaa. Alakaapissa pehmeästi sulkeutuvat vetolaatikot sekä ovellinen sivukaappi. IDO Select Large Esimerkki 92 Select Large sarjan kookas kokonaisuus tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Kompakti korkea kaappi (220 x 1830 x 150) peiliovella toimii kokovartalopeilinä. Reilun kokoinen tasopeili alumiinikehyksellä ja loisteputkivalaisimella täydentää upean kokonaisuuden. Saatavana tarvittaessa myös säädettävät tukijalat. IDO Select Small Esimerkki 85 Uudistuneessa Select-kokonaisuudessa on pehmeästi sulkeutuva suuri vetolaatikko, jonka sisällä olevassa pikkulaatikossa kylpyhuoneesi pikkutavarat pysyvät järjestyksessä. Suureen laatikkoon on saatavana lokerikko. Kalusteen aito pähkinä ja vedinten kiiltävä kromi luovat tyylikkään kokonaisuuden. Uusi korkea kaappi on samalla kokovartalopeili, kaapissa 8 maitolasista hyllyä. Mitoiltaan (220 x 1830 x 150 mm) Select korkea kaappi sopii pieneenkin kylpyhuoneeseen, ja jos tilaa on, kaappeja voi laittaa useamman. Nostoluukulliset yläkaapit sulkeutuvat pehmeästi ja tuovat säilytystilaa wcistuimen yläpuolellekin. Runsaasti värivaihtoehtoja.

36 IDO 36 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Esimerkki 67 Pieni kulmakokonaisuus on valintasi, jos tilaa ei ole paljon. Kompaktissa kokonaisuudessa kulmikas muoto yhdistyy pyöreisiin kaariin. Säilytystilaa löytyy paitsi alakaapista, myös kulmapeilin takaa. IDO Trend Esimerkki 78 Kaunis pähkinä, valkoinen posliini ja sirot alumiinivetimet tämä kokonaisuus on aito klassikko. Alakaapin suuret vetolaatikot tarjoavat reilusti säilytystilaa matalan ja leveän tasoaltaan luodessa ylellistä tunnelmaa. Peilikaapin integroitu valaisin valaisee sekä ylösettä alaspäin.

37 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 37

38 IDO 38 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

39 Classic Suihkut IDO 39 IDO Showerama 7 4 Tilavan ja aistikkaan suihkunurkan kaarevat lasiovet avautuvat molempiin suuntiin. Voit kääntää ovet sisäänpäin kun suihku ei ole käytössä, ja näin saat lisää arvokasta tilaa. Malli on helppo asentaa ja puhdistaa. Profiilit ovat mattahopeaa ja lasivaihtoehdot kuvan Dandelion-lasin ohella kirkas-, savuja kuviolasi. IDO Showerama 7-5 klassisilla lisävarusteilla Showerama 7-5 suihkukaapissa todella nautit suihkusta. Kiinteä yläsuihku ja erillinen käsisuihku ovat vakioominaisuuksia. Klassisen kauniit, mutta nykyaikaiset lisävarusteet tuovat lisämukavuutta: istuin, lattialevy ja hyllynovet ovat kestävää, viljeltyä tiikkiä. Paitsi näyttävä ja käytännöllinen, tämä suihku on helppo asentaa ja pitää puhtaana.

40 IDO 40 Classic Suihkut Viimeistele kylpyhuoneesi tyyli sopivalla lasivaihtoehdolla. IDO Showerama 7 3 Klassisen, symmetrisen suihkunurkan ajattoman pelkistetyn tyylin takana on laadukkaat materiaalit ja kestävä, karkaistu lasi. Malli on saatavana monessa eri koossa tasa- ja erikylkisenä. Säädettävä lattiaprofiili estää veden pääsyä suihkun ulkopuolelle jopa epätasaisella lattialla. Valitse kirkas-, savu- tai kuviolasi makusi mukaan. Koralle Orbis Plus Pyöreä suihkukaappi on näyttävä valinta, ja sen nykyaikaiset tekniset ratkaisut takaavat laadun. Voit asentaa tämän suihkualtaan päälle asennettavan kaapin seinää vasten tai nurkkaan. Vahvistetut kirkkaat lasit ja elegantit satiinihopeiset profiilit kruunaavat tämän kaapin.

41 Classic Suihkut IDO 41

42 IDO 42 Pesualtaat Lisätietoa pesuallasvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152. Mosaik Yksinkertainen, mutta näyttävä tasoallas, jossa runsaasti laskutilaa kylpyhuoneesi tarvikkeille. Sileät, selkeät pinnat on helppo pitää puhtaina. Tämä syvyydeltään keskikokoinen allas sopii Select Medium sarjan kalusteisiin. Saatavana useita eri leveyksiä. IDO Shape Ajattoman klassinen tasoallas voidaan yhdistää Select Small ja Smart sarjan kalusteisiin. Allas sopii syvyytensä puolesta mainiosti pieneen kylpyhuoneeseen ja tarjoaa reilusti laskutilaa. Saatavana useita eri leveyksiä.

43 Classic Pesualtaat IDO 43 Seven D Kompakti, epäsymmetrinen allas tuo pieneen kylpyhuoneeseesi eleganssia. Seven D Sympaattinen pesuallas piristää pienen tilan ilmettä. Seven D Vekkuli kulma-allas sopii ahtaaseenkin tilaan. Altaalle löytyy Seven D - sarjasta säilytystilaa tuova alakaappi ja kulmapeili. Seven D Reunakauluksellinen pesuallas on pelkistetyn suunnittelun helmi. Voit asentaa altaan myös Seven D kalusteiden tai pesualtaan jalan kanssa. IDO Minislim Kompaktin kokoinen tasoallas kaunistaa pienen tilan. Pieneksi altaaksi se on yllättävän syvä. Laskutilaa saippualle ja pienille tavaroille. Haetpa pehmeitä kaaria tai kulmikkaita muotoja, valikoimastamme löytyy malleja ja kokoja moneen makuun.

44 IDO 44 Wc-istuimet Lisätietoa wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

45 Classic WC-istuimet IDO 45 Seven D Linjakkaassa ja innovatiivisessa wc-istuimessa yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys. Wc on helppo asentaa ja muotoilunsa sekä helposti irroitettavan quick release kannen ansiosta helppo pitää puhtaana. Istuinkorkeus 420 mm. Seven D seinä-wc Selkeät, suorat linjat ja sileät pinnat tekevät wc-istuimesta helposti puhdistettavan. Kova, kestävä kansi slow close mekanismilla sulkeutuu pehmeästi. Saatavana myös muotokieleltään samankaltainen Seven D pesuistuin. Fresh- WC-raikastin Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Kaikki wc-istuimemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja suunnittelussa on kiinnitetty huomioita puhdistuksen helppouteen. Wc-istuimemme ovat yhtä kestäviä kuin tyylikkäitäkin.

46 IDO 46 Kylpyammeet Lisätietoa kylpyammeistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 180. Me & you Elegantissa ammeessa jännittävän epäsymmetrinen muoto. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit valita oikea- tai vasenkätisen mallin. Voit myös varustaa ammeesi poretoiminnolla ja nauttia rentouttavasta vesi- ja ilmahieronnasta.

47 Classic Kylpyammeet IDO 47 IDO Trevi Perinteinen, käytännöllinen teräsemaliamme takaa kylpynautinnot vuosiksi eteenpäin. Luo persoonallinen ratkaisu upottamalla amme rakenteisiin tai asenna vapaasti seisovana ja varusta etu- ja sivulevyillä. Levyt on helppo nostaa siivouksen ajaksi. IDO Noon We Tämän kulma-ammeen kauneuden salaisuus on sen yksinkertaisissa linjoissa ja pehmeissä kaarissa. Klassisen tyylin ja muotonsa ansiosta se istuu helposti kylpyhuoneeseesi. Heittäydy kylpyyn ja unohda huolesi! IDO Noon Me & you Elegantissa ammeessa jännittävän epäsymmetrinen muoto. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit valita oikea- tai vasenkätisen mallin. Voit myös varustaa ammeesi poretoiminnolla ja nauttia rentouttavasta vesi- ja ilmahieronnasta. Kulma-amme on vaikuttava elementti kylpyhuoneessasi. Tarjoamme kokoja ja muotoja moneen makuun, jotta jokainen voisi nauttia kylpyhetkistä omassa kodissaan.

48 IDO 48

49 IDO 49 Perinteistä kauneutta IDO Romantic Luo romanttinen, lämminhenkinen country-tunnelma kylpyhuoneeseesi. Vanhan ja uuden herkkä tasapaino yhdistää molempien maailmojen parhaat piirteet luoden kodikkaan tyylin, joka loihtii kylpyhuoneestasi lämpimän ja kotoisan maalaisromanttisen turvasataman. Tämä idylli syntyy hurmaavilla sisustuselementeillä ja koristeellisilla kuvioilla, jotka henkivät maaseudun kodikasta eleganssia. Yhdessä ne synnyttävät koruttoman rauhallisen tunnelman tuoden herkän henkäyksen romantiikkaa kylpyhuoneeseesi.

50 IDO 50 IDO Romantic

51 IDO 51 Hemmottele sisäistä romantikkoasi ja heittäydy menneiden aikojen tunnelmiin. Romantic-mallistomme sisältää kalusteita kauniilla kehysovilla, nautinnollisia vaahtokylpyjä tarjoavia ammeita sekä tyylikkäitä ja käytännöllisiä suihkuja, joista syntyy täydellisen rentouttava tunnelma kylpyhuoneeseesi. Halusitpa saada koko perheen puhtaaksi vauhdilla tai nautiskella pitkästä kylvystä kynttilän valossa, nämä romanttiset kylpyhuoneet täyttävät toiveesi.

52 IDO 52 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

53 Romantic Kylpyhuonekalusteet IDO 53 IDO Classic Esimerkki 52 Tässä erittäin suositussa tammikokonaisuudessa moderni versio klassisesta kehysovesta. Puhtaan valkoinen keraaminen tasoallas antaa raikkaan vaikutelman. Kokonaisuus tarjoaa runsaasti säilytystilaa kylpyhuoneesi tarvikkeille. IDO Classic Esimerkki 19 Tämä kokonaisuus on todellinen perinteiden vaalijan unelma. Kaapiston lämpimän tammisista kehysovista, alumiinisista metallisosista ja puhtaan valkoisesta posliinista syntyy kauniin romanttinen kokonaisuus, jossa myös runsaasti säilytystilaa. IDO Select Medium Esimerkki 88 Moderni klassikko tammiovilla ja ohuilla alumiinivetimillä. Select Medium sopii syvyydeltään keskikokoiseen kylpyhuoneeseen. Uutuutena valittavissa kokonaan ulosvedettävä ja pehmeästi sulkeutuva laatikosto. Tavarat on helppo pitää järjestyksessä ja poimia käyttöön. Nämä kauniin perinteiset kehysovelliset kokonaisuudet ovat upeaa, aitoa tammiviilua ja sisältävät reilusti säilytystilaa. Nykypäivän romantikolle.

54 IDO 54 Romantic Kylpyhuonekalusteet Pehmeän pyöreitä muotoja ja selkeän valkoista pintaa. Vetolaatikko tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja kohdevalaistus lisävaloa. IDO Select Medium Esimerkki 89 Tässä alakaapissa on suuri pehmeästi sulkeutuva vetolaatikko, johon on saatavana lokerikko. Kaapissa on piilossa pieni sisälaatikko pienemmille tavaroille. Peilikaapin loisteputkivalaisimen päivänvaloa jäljittelevä valo loistaa niin alas- kuin ylöspäinkin. Lisävalaistusta tuovat peilikaapin LED-kohdevalaisimet. Kaapissa myös pistorasia. IDO Select Large Esimerkki 94 Sirot alumiinivetimet antavat tälle klassiselle kehysovelliselle kokonaisuudelle nykyaikaisen silauksen. Vaakamalliset, nosto-ovelliset yläkaapit tuovat säilytystilaa ja antavat kokonaisuudelle ilmavan ilmeen. Ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi.

55 Romantic Kylpyhuonekalusteet IDO 55

56 IDO 56 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

57 Romantic Suihkut IDO 57 Hauskaa ja käytännöllistä. Ota kaikki irti suihkustasi tässä tilavassa ja tyylikkäässä suihkukaapissa IDO Showerama 7 5 Showerama 7-5 suihkukaapissa yhdistyvät uusimmat tekniset ratkaisut ja näyttävä design. Kiinteä yläsuihku, kätevä käsisuihku ja kolme siirrettävää hyllyä ovat käytännöllisiä yksityiskohtia. Paitsi tyylikäs, suihku on myös erittäin helppo asentaa ja pitää puhtaana.

58 IDO 58 Romantic Suihkut Nämä toiminnalliset ja viehättävät suihkuovet ovat tilansäästäjän unelmia. Kääntyvien ovien avulla saat kaiken irti kylpyhuoneestasi ulkonäöstä tinkimättä IDO Showerama 7 41 Tämän tyylikkään suihkuoven pehmeän kaareva muoto estää tehokkaasti veden roiskumista suihkun ulkopuolelle. Oven voi kääntää sivuun, kun suihku ei ole käytössä, ja kylpyhuoneeseen vapautuu tilaa muita askareita varten. Koralle Vision Tämä näyttävä suihkuratkaisu on saksalaisen sisaryhtiömme luomus. Huolellinen suunnittelu ja innovatiivinen teknologia takaavat nautinnollisen suihkukokemuksen. Tämä suihku ei ainoastaan näytä vaan myös tuntuu hyvältä, ja mikä tärkeintä, saa oloksi ihanan rentoutuneeksi. Suihkun sisäpinta on täysin sileä ilman ulokkeita tai teräviä reunoja. Näppärä ovi avautuu molempiin suuntiin. Kaiken kukkuraksi tämä kylpyhuoneen jalokivi on erittäin helppo asentaa ja pitää puhtaana.

59 Romantic Suihkut IDO 59

60 IDO 60 Pesualtaat Lisätietoa pesualtaistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152. Seven D ja Seven D 51012, Selkeälinjainen ja tilava pesuallas sopii monenlaiseen tyyliin. Voit täydentää kokonaisuuden elegantilla pesuallasjalalla, joka myös kätkee taakseen putket. Seven D ja Seven D Pelkistetyn näyttävä pesuallas sopii mainiosti kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Seinäkupu täydentää kompaktin kokonaisuuden. Seven D Duoset Komeassa ja kookkaassa pesualttaassa yhdistyy käytännöllisyys ja ajattoman klassinen ulkonäkö uudella tavalla. Altaan voi asentaa tason päälle tai osittain tasoon upotettuna. Ylivuoto - ja vesilukkojärjestelmä sisältyvät.

61 Romantic Pesualtaat IDO 61 IDO Duoset Pehmeän pyöreän altaan ajaton design koristaa kylpyhuoneesi. Valkoinen posliini korostuu kauniisti puista tasoa vasten ja sileät pinnat on helppo pitää puhtaana. Tason päälle asennettava tai osittain upotettava. Vivano pesuallas Mannermaisen pesualtaan upeasti kaartuvat muodot tekevät siitä näyttävän lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Saatavana kahta eri kokoa. Kulmapesuallas Sievä kulmapesuallas kruunaa kylpyhuoneen, jossa tila on luksusta. Tasoon upotettava pesuallas Suorakulmainen tasoon upotettava allas edustaa yksinkertaista, ajatonta designia. Kauniisti kaartuva etureuna suojaa tasoa roiskeilta. Rondo Ajaton, pyöreä pesuallas on piristää kylpyhuoneesi ilmeen. Voit asentaa altaan pöytätason päälle tai upotettuna. Halusitpa kaarevan, kompaktin kulma-altaan tai selkeän, virtaviivaisen perusaltaan, näin suuresta valikoimasta malleja ja kokoja löytää jokainen itselleen sopivan.

62 IDO 62 Wc-istuimet Lisätietoa wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

63 Romantic WC-istuimet IDO 63 Seven D Tämä nykyaikainen wc-istuin näyttää hurmaavalta monessa ympäristössä. Siinä yhdistyy pehmeä muoto ja jykevä, elegantti design. Jalan muoto on veistoksellinen ja selkeä. Kestävä istuinkansi on varustettu metallisaranoin. Istuinkorkeus 420 mm. Mosaik Upea yhdistelmä pehmeitä muotoja ja selkeitä linjoja. Kulhon Siflon-pinnoite helpottaa puhtaanapitoa. 4U Puhtaita, pyöreitä muotoja ja saumatonta sileyttä. Tämän wc-istuimen kuplamainen olemus tuo modernin henkäyksen romanttiseen tunnelmaan. Vähemmän todella on enemmän. Saatavana likaa hylkivällä KeraTect -käsittelyllä. Fresh- WC-raikastin Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Vivano yleismalli Linjakas wc-istuin hurmaa monessa ympäristössä. Pehmeästä kaartuva, ryhdikäs design ja selkeän virtaviivainen jalkaosa. Kestävässä, kovassa kannessa tukevat metallisaranat. Vivano seinä-wc Nämä pehmeät kaaret ja tyylikäs design ovat täydellinen yhdistelmä perinteistä ja modernia. Wc on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Istuinkorkeus säädettävissä. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen.

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

Märkätilan vedeneristäminen

Märkätilan vedeneristäminen Märkätilan vedeneristäminen Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Sen tehtävä on estää veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen kun rakenteen pinta kastuu. Kiilto vedeneristysjärjestelmälle

Lisätiedot

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat Wc-istuimet Harvoin tulee pohdittua, kuinka merkityksellinen asia wc-istuin on. Sitä pidetään itsestäänselvyytenä, eikä sen hankintaan usein paneuduta samalla tarmolla kuin muiden kalusteiden hankintaan.

Lisätiedot

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön SISUSTUSkuvasto 2010 www.agrimarket.fi Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin 6 14 44 Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön Rautakauppa Asiakasomistajan

Lisätiedot

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! Yksinkertaisuus edistää levollisuutta UUSI DANSANI CURVO Kylpyhuone on asunnon yksityisin huone. Täällä saa

Lisätiedot

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita REILUJA TARJOUKSIA K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007 Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN Föönimies MUISTELEE JOKO SINULLA ON AURINKOINEN TULEVAISUUS? LÄMPÖÄ monella eri tavalla tietoa ideoita I D E

Lisätiedot

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016

THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 THE STRESSLESS BOOK OF COMFORT MALLISTO 2015-2016 Made in Norway since 1934 Mukavuudesta nauttimista Meillä on ollut ilo täyttää kodit ympäri maailmaa mukavuudella aina vuodesta 1934. Tämän ansiosta Stressless

Lisätiedot

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus

Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien. Hanat. Suihkut. Asennustekniikka. Tuotekatsaus Tuotekuvasto Hansgrohe ja vedestä tulee nautinto. Vuodesta 1901 lähtien tämän nautinnon lähde on ollut ylivoimainen laatumme ja luotettavuutemme. Hansgrohen suihkut ja hanat eivät kuitenkaan edusta ainoastaan

Lisätiedot

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. "Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi!"

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi! Charmia.fi Nyt tulee kotiin! Vuonna 1993 perustetun Kalustetukun perusidea tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita tavallisille ihmisille on toiminut alusta asti.

Lisätiedot

IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET

IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET 2 Lattia wc:n tilalle siisti seinä-wc-kokonaisuus. Laatoitetun seinämän taakse on piilotettu korkea asennusteline ja piilosäiliö ja irrotettava taso toimii laskutilanana. Painonappi

Lisätiedot

Avain Unelmiesi kylpyhuoneeseen. Itsekoottavien kalusteiden tuoteluettelo ja suositushinnat arvonlisäveroineen 15.8.2010 alkaen

Avain Unelmiesi kylpyhuoneeseen. Itsekoottavien kalusteiden tuoteluettelo ja suositushinnat arvonlisäveroineen 15.8.2010 alkaen Itsekoottavien kalusteiden tuoteluettelo ja suositushinnat arvonlisäveroineen 15.8.2010 alkaen Avain Unelmiesi kylpyhuoneeseen Sisällysluettelo Slim-pesuallas Toisinajattelun helmi Klassisen yksinkertainen

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

Projektit. Logis -hanat ja Croma. Select -suihkut. Tuoteuutuuksia kylpyhuoneen suunnitteluun. Kokonaisia, edullisia kylpyhuoneratkaisuja

Projektit. Logis -hanat ja Croma. Select -suihkut. Tuoteuutuuksia kylpyhuoneen suunnitteluun. Kokonaisia, edullisia kylpyhuoneratkaisuja Projektit Kokonaisia, edullisia kylpyhuoneratkaisuja jokaiseen kylpyhuoneeseen Tuoteuutuuksia kylpyhuoneen suunnitteluun Logis -hanat ja Croma Select -suihkut Sisältö Hansgrohe kylpyhuoneratkaisuja Uutta:

Lisätiedot

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. 2 Kestäviä ja tyylikkäitä keittiöapulaisia Tässä

Lisätiedot

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160 K u v a s t o H a n a Käsisuihku Yläsuihku Avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta 85 Crometta

Lisätiedot

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet

Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin. Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivaimet kaikkiin tiloihin Sähkötoimiset pyyhekuivaimet Vesitoimiset pyyhekuivaimet Kombikuivaimet Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä Pyyhekuivainkuvastomme on täynnä inspiraatiota ja ideoita kodin

Lisätiedot

Mennään mökille Hanakoiden kautta!

Mennään mökille Hanakoiden kautta! 2 / 2 0 1 0 J O T T A K O T I T O I M I S I Tarjoukset voimassa 31.07.2010 saakka tai niin kauan, kuin tavaraa riittää. Mennään mökille Hanakoiden kautta! Ratkaisut jätevesihuoltoon Uusia ideoita kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

03-04. Lämmön muodot. Tulikiven takkauunit, takkaleivinuunit, leivinuunit, liedet, mittatilaustuotteet ja kiukaat 2003-2004

03-04. Lämmön muodot. Tulikiven takkauunit, takkaleivinuunit, leivinuunit, liedet, mittatilaustuotteet ja kiukaat 2003-2004 03-04 Lämmön muodot Tulikiven takkauunit, takkaleivinuunit, leivinuunit, liedet, mittatilaustuotteet ja kiukaat 2003-2004 Kolme miljardia toimintavuotta Tulikiven motto, teema ja iskulause sisältyvät sanoihin

Lisätiedot

Uuden kotisi materiaalit ja varusteet. As. Oy Vantaan Popliini

Uuden kotisi materiaalit ja varusteet. As. Oy Vantaan Popliini Uuden kotisi materiaalit ja varusteet As. Oy Vantaan Popliini 2 Sinulle mieluinen koti Skanskan sisustusammattilaisten kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa.

Lisätiedot

Ilma vaihtuu. ja lämpöä riittää 299,- Tyylikäs kylpyhuone pikkubudjetilla. Energiakulut kuriin maalämmöllä SYKSY 2009. Laajennettu nautinto

Ilma vaihtuu. ja lämpöä riittää 299,- Tyylikäs kylpyhuone pikkubudjetilla. Energiakulut kuriin maalämmöllä SYKSY 2009. Laajennettu nautinto www.hanakat.fi SYKSY 2009 Tarjoukset voimassa 26.9.2009 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Ilma vaihtuu ja lämpöä riittää Tyylikäs kylpyhuone pikkubudjetilla Sivu 2 Energiakulut kuriin maalämmöllä

Lisätiedot

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen

Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. Teksti: Tuomas Lehtonen 2 Kevätmessut 2013 Messuinfo Saunaan syntyy höyryverho samaan tapaan kuin turkkilaisessa saunassa. 3 Oma Koti koti, asuminen, rakentaminen ja remontointi Kevät saapuu Messukeskukseen 11. 14.4. Höyrykiuas

Lisätiedot

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968

Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 2011 Uima-altaat kaikille tonteille Oikea tie omaan altaaseen Uimisen iloa kaikille jo vuodesta 1968 Tervetuloa in maailmaan! Pohjolan kesä tuntuu usein kovin lyhyeltä, mutta se on pidempi kuin uskotkaan.

Lisätiedot

Hinnasto ja tuoteluettelo 1.1.2014

Hinnasto ja tuoteluettelo 1.1.2014 Hinnasto ja tuoteluettelo 1.1.2014 1 2 Sisällysluettelo Oras-myyntihenkilöt...5 Tuotesarjojen esittely...6 Käyttäjäystävällisyys hyvissä käsissä...17 Elektronisten hanojen käyttökohdetaulukko...18 Toimitus-

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja 2 2 MERIHIEKKA Nyt olen tullut kotiin Uusi asuntosi on tärkeä kaikille JM:ssä työskenteleville. Haluamme, että tulevan

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot