NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO"

Transkriptio

1 NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009

2 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli

3 Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä esite auttaa tekemään unelmistasi totta. Se on jaettu kolmeen erilaiseen tyyliosioon, jotka ovat trendikäs Scandinavian Modern, ajaton Classic ja tunnelmallinen Romantic. Kukin tyyli esittelee ryhmän tuotteita, joista valitsemalla luot kylpyhuoneen, jonka kaikki osat sopivat valitsemaasi tunnelmaan. IDO-suunnittelijat 4 Scandinavian Modern -tyyli 6 Classic-tyyli 26 Romantic-tyyli 48 IDO-info 66 IDO-tuotteet 79 Kylpyhuonekalusteet 80 Suihkut 126 Pesualtaat 152 WC-istuimet 164 Kylpyammeet 180 Funktio 202 Lisävarusteet 204 IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme itsellämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

4 IDO 4 IDO Suunnittelijat Adolf Babel Saksalainen suunnittelija Adolf Babel opiskeli arkkitehtuuria Stuttgartissa ja designia Berliinissä. Vuodesta 1971 vuoteen 2006 hän työskenteli Hoeschille, joka on johtava akryyliammeiden ja suihkualtaiden valmistaja. Babelin mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Hänen suunnittelemansa tuotteet ovatkin paitsi ainutlaatuisia myös käytännöllisiä. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttömukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. Hyvän designin ei tarvitse olla ylellisyyttä, Babel toteaa. IDO Seven D -kylpyamme Anna Øren Anna Øren on nuori norjalainen suunnittelija, joka aloitti uransa Hareide Designmillissä vuonna 2000, yrityksen perustamisvuonna. Hän on suorittanut teollisen muotoilun maisterintutkinnon Manchester Metropolitan Universityssä. Hareide Designmill tarjoaa kokonaisvaltaista teollista suunnittelupalvelua laajalle asiakaskunnalle IKEAsta Volvoon. Tällä hetkeää Øren on yrityksen Creative Director. IDO Showerama 7-5 suihkukaappi Antonio Citterio Italialaissyntyinen Antonio Citterio avasi ensimmäisen arkkitehtuurija sisustussuunnittelutoimistonsa vuonna Vuoteen 1996 mennessä hän oli saavuttanut kansainvälistä arvostusta työlleen useissa tunnustusta saaneissa projekteissa ympäri maailmaa. Citterion töitä on pysyvissä kokoelmissa New Yorkin Museum of Modern Artissa, Pompidou-keskuksessa Pariisissa ja Museum of Architecture and Designissa Chicagossa. Hän on opettanut Mendrision Academy of Architecturessa Sveitsissä ja voittanut myös useita kansainvälisiä kilpailuita. Pozzi Ginori Join - ja Easy -pesualtaat ja wc:t

5 IDO 5 Einar Hareide Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Vuonna 1989 hän siirtyi lyhyeksi aikaa Mercedes Benzille, mutta palasi takaisin Saabiin Vuonna 1994 hänet nimitettiin yrityksen pääsuunnittelijaksi, jona hän työskenteli vuoteen 1999 saakka. Nykyään Hadeire omistaa oman design-yrityksen, Hareiden Designmillin, joka suunnittelee useille teollisuudenaloille. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. IDO Showerama 7-5 suihkukaappi ja suihkunurkat 7-2 ja 7-3 Fredrik Wallner Ruotsalaisen sisustussuunnittelijan Fredrik Wallnerin tausta on hyvin monipuolinen alkaen huonekalusuunnittelusta Carl Malmstenin, yhden Ruotsin suurimpien huonekaluvalmistajien, opissa aina oman design-yrityksen CODEN johtoon. Wallner on urallaan työskennellyt sisustussuunnittelijana tunnetussa kansainvälisessä kodinsisustuskonsernissa IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjoismaisissa suunnittelu- ja arkkitehtuurialan yrityksissä. IDO Trend - ja IDO Select -kalusteet Kaarle Holmberg Studio Kaarle Holmberg Kaarle Holmberg on laaja-alainen ja suuresti arvostettu muotoilija, jonka työt ovat saavuttaneet kansainvälistä tunnustusta sekä useita palkintoja. Holmberg saa inspiraationsa arkkitehtuurista, taiteesta sekä luonnosta ja hänen mielestään hyvin suunnitellussa tuotteessa on sekä älyllinen että taiteellinen sisältö. Hänen teoksissaan yhdistyy toiminnallisuus ja taiteellisuus. Suunnittelutyönsä ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua ja on näin voinut jakaa runsaan kokemuksensa alan opiskelijoiden kanssa ja viedä eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. IDO Seven D -kalusteet, pesualtaat ja wc:t. IDO Mosaik -tasoaltaat ja seinä-wc, IDO Shape - ja IDO Wave -tasoaltaat.

6 IDO 6

7 IDO 7 Yksinkertaista mutta käytännöllistä IDO Scandinavian Modern Rauhoittava, nykyaikainen kylpyhuone johdattaa sinut rentouttavaan tunnelmaan pitkän päivän päätteeksi. Puhtaat linjat, toiminnallisuus ja hienostunut muoto ovat modernin pohjoismaisen suunnittelun ydin. Valitse aitoja luonnon materiaaleja, pidä tunnelma pelkistettynä ja vältä rohkeita värejä sekä kuvioita. Valkoisen sävyt, vaaleat puulajit, selkeät kontrastit ja karhea kauneus ovat elementtejäsi. Tyylin ydin on minimalistinen eleganssi, jossa yksikertaisuus kohtaa kodikkuuden.

8 IDO 8 IDO Scandinavian Modern

9 IDO 9 Käytännöllistä mutta hienostunutta, Scandinavian Modern on hillittyä eleganssia. Luo tämä nykyaikainen ilme yhdistämällä puhtaan valkoisen sävyjä ja aito puu. Kokonaisuus koostuu tyylikkäistä, kulmikkaista pesualtaista sekä virtaviivaisista, hyvin valaistuista peileistä. Seinä-wc-istuin, jonka putket ja vesisäiliö on kätevästi koteloitu, täydentää huoneen linjakasta ilmettä. Ammeen oivaltavan ylivuotojärjestelmän ja puisten kylpytasojen ansiosta voit nauttia ihanan syvästä kylvystä vaivattomasti.

10 IDO 10 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

11 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet IDO 11 Kiiltävät tai elävät valkoiset pinnat, selkeät linjat ja sopivat mitat - nämä kokonaisuudet kruunaavat kylpyhuoneesi. IDO Seven D Esimerkki 84 Tässä kokonaisuudessa on yhdistetty Select-sarjan suuri peili (1200 x 900 mm) sekä Trend-alakaappi korkeakiiltoisena valkoisena, johon alumiiniset reelinkivetimet tuovat kontrastia. Alumiinikehyksisen peilin loisteputkivalaisin valaisee tehokkaasti sekä alas- että ylöspäin. Peiliä on saatavana 3 eri kokoa: 600 x 900, 900 x 900 ja 1200 x 900 mm. IDO Seven D Esimerkki 83 Tämä vetimetön valkoinen IDO Seven D alakaappi on yhdistelmä ajatonta valkoista ja trendikästä, elävää pintaa. Kaapin etusovitteena uusi kohokuvioinen Senses.

12 IDO 12 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet

13 Scandinavian Modern Kylpyhuonekalusteet IDO 13 Yksivärisyys on aina näyttävää ja tässä korkeakiiltoisen mustan ja valkoisen posliinin yhdistelmässä se on parhaimmillaan. Runsas säilytystila ja hyvä valaistus tekevät kokonaisuudesta yhtä käytännöllisen kuin upeankin. IDO Select Large Esimerkki 93 Alakaapin ja wc-istuimen kiiltävä musta yhdistyy näyttävästi kiiltävän valkoisiin vetimiin ja posliiniin.

14 IDO 14 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

15 Scandinavian Modern Suihkut IDO 15 Täydennä tätä upeaa suihkukaappia lisävarusteilla makusi mukaan. Suihkuhetki ei ole koskaan ollut yhtä antoisa. IDO Showerama 7 5 moderneilla lisävarusteilla Voit muunnella tätä käytännöllistä suihkukaappia makusi mukaan valiten kolmesta eri tyylistä. Moderni lisävarustesarja tuo suihkukaappiin mukavuutta ja antaa sille viehättävän ja modernin olemuksen.

16 IDO 16 Scandinavian Modern Suihkut Käytännöllistä, mutta tyylikästä. Nämä suihkut ovat valintasi, jos arvostat laadukasta suunnittelua ja selkeyttä. Ne tuovat avaruutta kylpyhuoneeseen koosta riippumatta. IDO Showerama 7 02 Pelkistetyn elegantin suihkunurkan suorat ovet voidaan kääntää sisäänpäin, kun suihku ei ole käytössä. Näin saat lisää arvokasta tilaa kylpyhuoneeseesi. Alalistat vähentävät veden pääsyä suihkun ulkopuolelle. Koralle Terra Innovatiivinen ja elegantti suihkunurkka on täydellinen modernia designia arvostavan valinta. Kirkas lasi tuo kylpyhuoneeseen tilantuntua ja modernit mattahopeiset profiilit luovat puhtaan minimalistisen ilmeen. Moduulirakenteen ansiosta voit koota osista juuri sinulle sopivan suihkukokonaisuuden.

17 Scandinavian Modern Suihkut IDO 17

18 IDO 18 Pesualtaat Lisätietoa pesualtaistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152.

19 Scandinavian Modern Pesualtaat IDO 19 Seven D Epäsymmetrinen, moderni tasoallas tuo runsaasti laskutilaa ja antaa kylpyhuoneellesi ainutlaatuisen ilmeen. Yhdistä pesualtaaseen tyylikäs ja käytännöllinen hylly saadaksesi lisää säilytystilaa. Saatavana useita kokoja. Wave Viehättävä tasoallas tuo mieleen meren pauhun ja aaltojen kauneuden. Uljas allas tarjoaa myös laskutilaa. Saatavana useita kokoja. Seven D Image Vaikuttavan kookkaassa pesualtaassa yhdistyvät käytettävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Altaassa on laskutilaa saippualle ja muille pienille kylpyhuonetarvikkeille. Linjakkaan muotonsa ja sileiden pintojensa ansiosta allas on myös helppo pitää puhtaana. Quadro Selkeä, suorakaiteen muotoinen, tason päälle asennettava allas kruunaa modernin kylpyhuoneen. Altaassa on kätevä, pohjatulppaan sisäänrakennettu ylivuotojärjestelmä. Punto Pyöreä, tason päälle asennettava allas tuo kylpyhuoneeseesi kauneinta nykyaikaista designia. Sisältää ylivuotojärjestelmän. Pozzi-Ginori Join Upean pesualtaan pyöristetyt muodot tuovat aavistuksen eleganssia kylpyhuoneeseesi. Altaan ohuiden reunojen ansiosta se sopii mainiosti pieniinkin tiloihin. Pozzi-Ginori Easy Linjakas, hienostunut pesuallas edustaa italialaista suunnittelua parhaimmillaan. Saatavana useita eri kokoja. Etsitpä kulmikkaita tai pehmeän pyöristettyjä muotoja tästä runsaasta muotojen ja kokojen valikoimasta löydät varmasti omasi.

20 IDO 20 Wc-istuimet Lisätietoa Wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

21 Scandinavian Modern WC-istuimet IDO 21 Seven D Image yleismalli Suorien, pelkistettyjen linjojen ja kulhon likaa hylkivän Siflon-pinnoitteen ansiosta se on helppo pitää puhtaana. Slow close kansi laskeutuu pehmeästi. Istuinkorkeus 420 mm. Fresh- WC-raikastin Seven D seinä-wc Selkeät, suorat linjat ja sileät pinnat tekevät wc-istuimesta helposti puhdistettavan. Kova, kestävä kansi slow close mekanismilla sulkeutuu hiljaa ja hitaasti. Saatavana myös muotokieleltään samankaltainen Seven D pesuistuin. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Tästä suuresta valikoimasta nykyaikaisia wcistuimia löytyy se oikea jokaiseen tyylikkääseen ja moderniin kylpyhuoneeseen. Pozzi-Ginori Join lattiamalli Tämä veistoksellinen wc-istuin sopii täydellisesti pelkistettyihin kylpyhuoneisiin, joissa puhtaat, yksinkertaiset linjat ovat arvossaan. Wc-istuimessa viemäröinnin piilottava design ja kova, kestävä kansi. Pozzi-Ginori Join seinä-wc Tämän seinä-wc-istuimen klassisen pyöreät linjat sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Helppo asentaa sopivalle korkeudelle. Kova, kestävä istuinkansi. Saatavana myös muodoiltaan samankaltainen pesuistuin. Antaa kylpyhuoneellesi hienostuneen silauksen. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Pozzi-Ginori Easy seinä-wc Tämän seinä-wc:n pyöreät muodot edustavat puhdasta italialaista minimalismia ja käytännöllisyyttä. Istuimessa on kova, kestävä kansi. Saatavana myös samaa muotokieltä noudattava pesuistuin. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen.

22 IDO 22 Kylpyammeet Lisätietoa Kylpyammeistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 180. IDO Seven D Oivaltavan designin ja nykyaikaisten materiaalien ansiosta se on paitsi tyylikäs, kestävä ja helppo puhdistaa myös erityisen mukava kylpeä. Muita reunoja matalamman etureunan ansiosta ammeeseen on helppo nousta. Korkeammat reunat taas suojaavat kylpyhuonetta roiskeilta ja antavat tukea. Etureunan päälle sijoitetun ylivuotojärjestelmän ansiosta veden pinta voi nousta aivan reunaan saakka ja kylpysyvyys on huimat 450 mm. Ammeen voi upottaa rakenteisiin tai sen voi sijoittaa vapaasti. Voit täydentää ammeen elegantisti taivutetuilla, tummaa tammea olevilla kylpytasoilla. Tasot toimivat istuimina, pöytätasona ja tukena ammeeseen mennessä ja sieltä noustessa. Puhdasta ylellisyyttä. Tässä innovatiivisessa ja houkuttelevassa ammeessa kylvet tyylillä. Paitsi silmäniloa, ammeen oivaltava design tarjoaa myös toiminnallisuutta uudella tavalla.

23 Scandinavian Modern Kylpyammeet IDO 23

24 IDO 24 Scandinavian Modern Kylpyammeet

25 Scandinavian Modern Kylpyammeet IDO 25 IDO Noon For me Klassisen tyylikkään ammeen muodot ovat puhtaan linjakkaat. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit halutessasi varustaa mallin poretoiminnolla, jonka vesi- ja ilmahieronta auttavat rentoutumaan. Ammeen voi asentaa rakenteisiin upotettuna tai vapaasti. Halusitpa persoonallisen rakenteisiin upotettavan ratkaisun tai klassisen yksinkertaisen ilmeen, nämä ammeet tuovat aitoa eleganssia kylpyhuoneeseesi. Poreilla tai ilman, yhdelle tai kahdelle - kylpeminen ei ole koskaan ollut nautinnollisempaa! IDO Continental Terra Säväyttävä mannermainen amme tihkuu hienostuneisuutta. Rakenteisiin upotettava malli on kestävää ja helposti puhdistettavaa saniteettiakryyliä. Symmetrisen muotoilunsa ansiosta amme soveltuu myös kahdelle. Reunat kaartuvat sisäänpäin pohjaa kohden, mikä vähentää vedenkulutusta. Ainoastaan rakenteisiin upotettava malli.

26 IDO 26

27 IDO 27 Ajatonta harmoniaa IDO Classic Rentoudu tyylikkäällä keitaalla ja vapaudu jokapäiväisestä stressistä ja huolista. Vaalea väripaletti maustettuna syvän tummilla sävyillä, klassiset kuviot ja laadukkaat materiaalit ovat elementtejä, joista syntyy kylpyhuone, joka on niin ylellinen kuin harmonisen kodikaskin. Tämä ajaton tyyli saa rikkautensa monista lähteistä. Ilme syntyy eri elementtien kauniista yhdistelmästä tuoden kylpyhuoneeseesi klassisen hienostuneen tuulahduksen.

28 IDO 28 IDO Classic

29 IDO 29 Luo ajaton tyyli, joka on sekä kodikas että hienostunut Klassinen kylpyhuonemallistomme sisältää tyylikkäitä käytännöllisiä suihkuja, innovatiivisia ja kestäviä wc-istuimia sekä pesualtaita upeina yhdistelminä kalusteiden kanssa, joiden ylelliset puun sävyt kätkevät runsaasti tarpeellista säilytystilaa. Lisää valitsemasi tekstiilit sekä viimeistely ja luo oma klassikkosi.

30 IDO 30 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

31 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 31 Tehokas valaistus, innovatiivinen suunnittelu ja materiaalien näyttävä kontrasti tekevät tästä kokonaisuudesta näyttävän valinnan kylpyhuoneeseesi. Sisältää reilusti säilytystilaa. IDO Seven D Esimerkki 74 Modernin kokonaisuuden peilikaapin valaisin loistaa valoa tasoaltaaseen sekä ylöspäin. Valo jäljittelee päivänvaloa, mikä helpottaa meikkausta. Seven D -kalusteet on suunniteltu siten, että pohjoismaisen pienestäkin kylpyhuoneesta saa toimivan kokonaisuuden. Kalustesyvyys 400 mm. Vetimiä ei tarvita; korkea kaappi avautuu kevyellä painalluksella ja alakaapin laatikko aukeaa helpostisti reunan muotoilun ansiosta. Vetolaatikon sisälle piilotettu pikkulaatikko on oiva säilytyspaikka meikeille ja muille pientavaroille.

32 IDO 32 Classic Kylpyhuonekalusteet

33 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 33 Tässä kylpyhuoneesi katseenvangitsija. Näyttävä klassisen moderni yhdistelmä valkoista posliinia ja tummaa puuta on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs. IDO Seven D Esimerkki 75 Kokonaisuuden pehmeän pyöreät muodot antavat kylpyhuoneellesi hienostuneen silauksen ollen silti käytännöllinen valinta. Kaareva alakaappi myötäilee saumattomasti tasoon upotetun pesualtaan reunaa ja sen täysin avautuvassa vetolaatikossa pidät tavarat helposti järjestyksessä. Peilin sisäänrakennettu valo toistaa alakaapin vetimen muotoa. Yläkaapin kätevä nosto-ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Vaihtoehtoisesti alakaapin päälle voi asentaa näyttävän 600 mm leveän Seven D -pesualtaan. Valittavanasi on tumma- tai vaaleatamminen taso.

34 IDO 34 Classic Kylpyhuonekalusteet

35 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 35 IDO Select Small Esimerkki 86 Uusi tumman harmaa väri, huomaamattomat alumiinivetimet ja korkea kaappi alumiini/maitolasikehysovella ovat tyylikäs kokonaisuus. Korkeassa kaapissa on maitolasihyllyt ja näyttävä LED-valaistus sekä integroitu pistorasia. Kaappi saatavana myös ilman valoja ja pistorasiaa. Alakaapissa pehmeästi sulkeutuvat vetolaatikot sekä ovellinen sivukaappi. IDO Select Large Esimerkki 92 Select Large sarjan kookas kokonaisuus tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Kompakti korkea kaappi (220 x 1830 x 150) peiliovella toimii kokovartalopeilinä. Reilun kokoinen tasopeili alumiinikehyksellä ja loisteputkivalaisimella täydentää upean kokonaisuuden. Saatavana tarvittaessa myös säädettävät tukijalat. IDO Select Small Esimerkki 85 Uudistuneessa Select-kokonaisuudessa on pehmeästi sulkeutuva suuri vetolaatikko, jonka sisällä olevassa pikkulaatikossa kylpyhuoneesi pikkutavarat pysyvät järjestyksessä. Suureen laatikkoon on saatavana lokerikko. Kalusteen aito pähkinä ja vedinten kiiltävä kromi luovat tyylikkään kokonaisuuden. Uusi korkea kaappi on samalla kokovartalopeili, kaapissa 8 maitolasista hyllyä. Mitoiltaan (220 x 1830 x 150 mm) Select korkea kaappi sopii pieneenkin kylpyhuoneeseen, ja jos tilaa on, kaappeja voi laittaa useamman. Nostoluukulliset yläkaapit sulkeutuvat pehmeästi ja tuovat säilytystilaa wcistuimen yläpuolellekin. Runsaasti värivaihtoehtoja.

36 IDO 36 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Esimerkki 67 Pieni kulmakokonaisuus on valintasi, jos tilaa ei ole paljon. Kompaktissa kokonaisuudessa kulmikas muoto yhdistyy pyöreisiin kaariin. Säilytystilaa löytyy paitsi alakaapista, myös kulmapeilin takaa. IDO Trend Esimerkki 78 Kaunis pähkinä, valkoinen posliini ja sirot alumiinivetimet tämä kokonaisuus on aito klassikko. Alakaapin suuret vetolaatikot tarjoavat reilusti säilytystilaa matalan ja leveän tasoaltaan luodessa ylellistä tunnelmaa. Peilikaapin integroitu valaisin valaisee sekä ylösettä alaspäin.

37 Classic Kylpyhuonekalusteet IDO 37

38 IDO 38 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

39 Classic Suihkut IDO 39 IDO Showerama 7 4 Tilavan ja aistikkaan suihkunurkan kaarevat lasiovet avautuvat molempiin suuntiin. Voit kääntää ovet sisäänpäin kun suihku ei ole käytössä, ja näin saat lisää arvokasta tilaa. Malli on helppo asentaa ja puhdistaa. Profiilit ovat mattahopeaa ja lasivaihtoehdot kuvan Dandelion-lasin ohella kirkas-, savuja kuviolasi. IDO Showerama 7-5 klassisilla lisävarusteilla Showerama 7-5 suihkukaapissa todella nautit suihkusta. Kiinteä yläsuihku ja erillinen käsisuihku ovat vakioominaisuuksia. Klassisen kauniit, mutta nykyaikaiset lisävarusteet tuovat lisämukavuutta: istuin, lattialevy ja hyllynovet ovat kestävää, viljeltyä tiikkiä. Paitsi näyttävä ja käytännöllinen, tämä suihku on helppo asentaa ja pitää puhtaana.

40 IDO 40 Classic Suihkut Viimeistele kylpyhuoneesi tyyli sopivalla lasivaihtoehdolla. IDO Showerama 7 3 Klassisen, symmetrisen suihkunurkan ajattoman pelkistetyn tyylin takana on laadukkaat materiaalit ja kestävä, karkaistu lasi. Malli on saatavana monessa eri koossa tasa- ja erikylkisenä. Säädettävä lattiaprofiili estää veden pääsyä suihkun ulkopuolelle jopa epätasaisella lattialla. Valitse kirkas-, savu- tai kuviolasi makusi mukaan. Koralle Orbis Plus Pyöreä suihkukaappi on näyttävä valinta, ja sen nykyaikaiset tekniset ratkaisut takaavat laadun. Voit asentaa tämän suihkualtaan päälle asennettavan kaapin seinää vasten tai nurkkaan. Vahvistetut kirkkaat lasit ja elegantit satiinihopeiset profiilit kruunaavat tämän kaapin.

41 Classic Suihkut IDO 41

42 IDO 42 Pesualtaat Lisätietoa pesuallasvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152. Mosaik Yksinkertainen, mutta näyttävä tasoallas, jossa runsaasti laskutilaa kylpyhuoneesi tarvikkeille. Sileät, selkeät pinnat on helppo pitää puhtaina. Tämä syvyydeltään keskikokoinen allas sopii Select Medium sarjan kalusteisiin. Saatavana useita eri leveyksiä. IDO Shape Ajattoman klassinen tasoallas voidaan yhdistää Select Small ja Smart sarjan kalusteisiin. Allas sopii syvyytensä puolesta mainiosti pieneen kylpyhuoneeseen ja tarjoaa reilusti laskutilaa. Saatavana useita eri leveyksiä.

43 Classic Pesualtaat IDO 43 Seven D Kompakti, epäsymmetrinen allas tuo pieneen kylpyhuoneeseesi eleganssia. Seven D Sympaattinen pesuallas piristää pienen tilan ilmettä. Seven D Vekkuli kulma-allas sopii ahtaaseenkin tilaan. Altaalle löytyy Seven D - sarjasta säilytystilaa tuova alakaappi ja kulmapeili. Seven D Reunakauluksellinen pesuallas on pelkistetyn suunnittelun helmi. Voit asentaa altaan myös Seven D kalusteiden tai pesualtaan jalan kanssa. IDO Minislim Kompaktin kokoinen tasoallas kaunistaa pienen tilan. Pieneksi altaaksi se on yllättävän syvä. Laskutilaa saippualle ja pienille tavaroille. Haetpa pehmeitä kaaria tai kulmikkaita muotoja, valikoimastamme löytyy malleja ja kokoja moneen makuun.

44 IDO 44 Wc-istuimet Lisätietoa wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

45 Classic WC-istuimet IDO 45 Seven D Linjakkaassa ja innovatiivisessa wc-istuimessa yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys. Wc on helppo asentaa ja muotoilunsa sekä helposti irroitettavan quick release kannen ansiosta helppo pitää puhtaana. Istuinkorkeus 420 mm. Seven D seinä-wc Selkeät, suorat linjat ja sileät pinnat tekevät wc-istuimesta helposti puhdistettavan. Kova, kestävä kansi slow close mekanismilla sulkeutuu pehmeästi. Saatavana myös muotokieleltään samankaltainen Seven D pesuistuin. Fresh- WC-raikastin Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Kaikki wc-istuimemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja suunnittelussa on kiinnitetty huomioita puhdistuksen helppouteen. Wc-istuimemme ovat yhtä kestäviä kuin tyylikkäitäkin.

46 IDO 46 Kylpyammeet Lisätietoa kylpyammeistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 180. Me & you Elegantissa ammeessa jännittävän epäsymmetrinen muoto. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit valita oikea- tai vasenkätisen mallin. Voit myös varustaa ammeesi poretoiminnolla ja nauttia rentouttavasta vesi- ja ilmahieronnasta.

47 Classic Kylpyammeet IDO 47 IDO Trevi Perinteinen, käytännöllinen teräsemaliamme takaa kylpynautinnot vuosiksi eteenpäin. Luo persoonallinen ratkaisu upottamalla amme rakenteisiin tai asenna vapaasti seisovana ja varusta etu- ja sivulevyillä. Levyt on helppo nostaa siivouksen ajaksi. IDO Noon We Tämän kulma-ammeen kauneuden salaisuus on sen yksinkertaisissa linjoissa ja pehmeissä kaarissa. Klassisen tyylin ja muotonsa ansiosta se istuu helposti kylpyhuoneeseesi. Heittäydy kylpyyn ja unohda huolesi! IDO Noon Me & you Elegantissa ammeessa jännittävän epäsymmetrinen muoto. Sileä, kestävä saniteettiakryyli tuntuu miellyttävältä iholla ja on helppo puhdistaa. Voit valita oikea- tai vasenkätisen mallin. Voit myös varustaa ammeesi poretoiminnolla ja nauttia rentouttavasta vesi- ja ilmahieronnasta. Kulma-amme on vaikuttava elementti kylpyhuoneessasi. Tarjoamme kokoja ja muotoja moneen makuun, jotta jokainen voisi nauttia kylpyhetkistä omassa kodissaan.

48 IDO 48

49 IDO 49 Perinteistä kauneutta IDO Romantic Luo romanttinen, lämminhenkinen country-tunnelma kylpyhuoneeseesi. Vanhan ja uuden herkkä tasapaino yhdistää molempien maailmojen parhaat piirteet luoden kodikkaan tyylin, joka loihtii kylpyhuoneestasi lämpimän ja kotoisan maalaisromanttisen turvasataman. Tämä idylli syntyy hurmaavilla sisustuselementeillä ja koristeellisilla kuvioilla, jotka henkivät maaseudun kodikasta eleganssia. Yhdessä ne synnyttävät koruttoman rauhallisen tunnelman tuoden herkän henkäyksen romantiikkaa kylpyhuoneeseesi.

50 IDO 50 IDO Romantic

51 IDO 51 Hemmottele sisäistä romantikkoasi ja heittäydy menneiden aikojen tunnelmiin. Romantic-mallistomme sisältää kalusteita kauniilla kehysovilla, nautinnollisia vaahtokylpyjä tarjoavia ammeita sekä tyylikkäitä ja käytännöllisiä suihkuja, joista syntyy täydellisen rentouttava tunnelma kylpyhuoneeseesi. Halusitpa saada koko perheen puhtaaksi vauhdilla tai nautiskella pitkästä kylvystä kynttilän valossa, nämä romanttiset kylpyhuoneet täyttävät toiveesi.

52 IDO 52 Kylpyhuonekalusteet Lisätietoa kylpyhuonekalusteistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 80.

53 Romantic Kylpyhuonekalusteet IDO 53 IDO Classic Esimerkki 52 Tässä erittäin suositussa tammikokonaisuudessa moderni versio klassisesta kehysovesta. Puhtaan valkoinen keraaminen tasoallas antaa raikkaan vaikutelman. Kokonaisuus tarjoaa runsaasti säilytystilaa kylpyhuoneesi tarvikkeille. IDO Classic Esimerkki 19 Tämä kokonaisuus on todellinen perinteiden vaalijan unelma. Kaapiston lämpimän tammisista kehysovista, alumiinisista metallisosista ja puhtaan valkoisesta posliinista syntyy kauniin romanttinen kokonaisuus, jossa myös runsaasti säilytystilaa. IDO Select Medium Esimerkki 88 Moderni klassikko tammiovilla ja ohuilla alumiinivetimillä. Select Medium sopii syvyydeltään keskikokoiseen kylpyhuoneeseen. Uutuutena valittavissa kokonaan ulosvedettävä ja pehmeästi sulkeutuva laatikosto. Tavarat on helppo pitää järjestyksessä ja poimia käyttöön. Nämä kauniin perinteiset kehysovelliset kokonaisuudet ovat upeaa, aitoa tammiviilua ja sisältävät reilusti säilytystilaa. Nykypäivän romantikolle.

54 IDO 54 Romantic Kylpyhuonekalusteet Pehmeän pyöreitä muotoja ja selkeän valkoista pintaa. Vetolaatikko tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja kohdevalaistus lisävaloa. IDO Select Medium Esimerkki 89 Tässä alakaapissa on suuri pehmeästi sulkeutuva vetolaatikko, johon on saatavana lokerikko. Kaapissa on piilossa pieni sisälaatikko pienemmille tavaroille. Peilikaapin loisteputkivalaisimen päivänvaloa jäljittelevä valo loistaa niin alas- kuin ylöspäinkin. Lisävalaistusta tuovat peilikaapin LED-kohdevalaisimet. Kaapissa myös pistorasia. IDO Select Large Esimerkki 94 Sirot alumiinivetimet antavat tälle klassiselle kehysovelliselle kokonaisuudelle nykyaikaisen silauksen. Vaakamalliset, nosto-ovelliset yläkaapit tuovat säilytystilaa ja antavat kokonaisuudelle ilmavan ilmeen. Ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi.

55 Romantic Kylpyhuonekalusteet IDO 55

56 IDO 56 Suihkut Lisätietoa suihkuvalikoimastamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 126.

57 Romantic Suihkut IDO 57 Hauskaa ja käytännöllistä. Ota kaikki irti suihkustasi tässä tilavassa ja tyylikkäässä suihkukaapissa IDO Showerama 7 5 Showerama 7-5 suihkukaapissa yhdistyvät uusimmat tekniset ratkaisut ja näyttävä design. Kiinteä yläsuihku, kätevä käsisuihku ja kolme siirrettävää hyllyä ovat käytännöllisiä yksityiskohtia. Paitsi tyylikäs, suihku on myös erittäin helppo asentaa ja pitää puhtaana.

58 IDO 58 Romantic Suihkut Nämä toiminnalliset ja viehättävät suihkuovet ovat tilansäästäjän unelmia. Kääntyvien ovien avulla saat kaiken irti kylpyhuoneestasi ulkonäöstä tinkimättä IDO Showerama 7 41 Tämän tyylikkään suihkuoven pehmeän kaareva muoto estää tehokkaasti veden roiskumista suihkun ulkopuolelle. Oven voi kääntää sivuun, kun suihku ei ole käytössä, ja kylpyhuoneeseen vapautuu tilaa muita askareita varten. Koralle Vision Tämä näyttävä suihkuratkaisu on saksalaisen sisaryhtiömme luomus. Huolellinen suunnittelu ja innovatiivinen teknologia takaavat nautinnollisen suihkukokemuksen. Tämä suihku ei ainoastaan näytä vaan myös tuntuu hyvältä, ja mikä tärkeintä, saa oloksi ihanan rentoutuneeksi. Suihkun sisäpinta on täysin sileä ilman ulokkeita tai teräviä reunoja. Näppärä ovi avautuu molempiin suuntiin. Kaiken kukkuraksi tämä kylpyhuoneen jalokivi on erittäin helppo asentaa ja pitää puhtaana.

59 Romantic Suihkut IDO 59

60 IDO 60 Pesualtaat Lisätietoa pesualtaistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 152. Seven D ja Seven D 51012, Selkeälinjainen ja tilava pesuallas sopii monenlaiseen tyyliin. Voit täydentää kokonaisuuden elegantilla pesuallasjalalla, joka myös kätkee taakseen putket. Seven D ja Seven D Pelkistetyn näyttävä pesuallas sopii mainiosti kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Seinäkupu täydentää kompaktin kokonaisuuden. Seven D Duoset Komeassa ja kookkaassa pesualttaassa yhdistyy käytännöllisyys ja ajattoman klassinen ulkonäkö uudella tavalla. Altaan voi asentaa tason päälle tai osittain tasoon upotettuna. Ylivuoto - ja vesilukkojärjestelmä sisältyvät.

61 Romantic Pesualtaat IDO 61 IDO Duoset Pehmeän pyöreän altaan ajaton design koristaa kylpyhuoneesi. Valkoinen posliini korostuu kauniisti puista tasoa vasten ja sileät pinnat on helppo pitää puhtaana. Tason päälle asennettava tai osittain upotettava. Vivano pesuallas Mannermaisen pesualtaan upeasti kaartuvat muodot tekevät siitä näyttävän lisän mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Saatavana kahta eri kokoa. Kulmapesuallas Sievä kulmapesuallas kruunaa kylpyhuoneen, jossa tila on luksusta. Tasoon upotettava pesuallas Suorakulmainen tasoon upotettava allas edustaa yksinkertaista, ajatonta designia. Kauniisti kaartuva etureuna suojaa tasoa roiskeilta. Rondo Ajaton, pyöreä pesuallas on piristää kylpyhuoneesi ilmeen. Voit asentaa altaan pöytätason päälle tai upotettuna. Halusitpa kaarevan, kompaktin kulma-altaan tai selkeän, virtaviivaisen perusaltaan, näin suuresta valikoimasta malleja ja kokoja löytää jokainen itselleen sopivan.

62 IDO 62 Wc-istuimet Lisätietoa wc-istuimistamme IDO tuotteet -osiossa sivulla 164.

63 Romantic WC-istuimet IDO 63 Seven D Tämä nykyaikainen wc-istuin näyttää hurmaavalta monessa ympäristössä. Siinä yhdistyy pehmeä muoto ja jykevä, elegantti design. Jalan muoto on veistoksellinen ja selkeä. Kestävä istuinkansi on varustettu metallisaranoin. Istuinkorkeus 420 mm. Mosaik Upea yhdistelmä pehmeitä muotoja ja selkeitä linjoja. Kulhon Siflon-pinnoite helpottaa puhtaanapitoa. 4U Puhtaita, pyöreitä muotoja ja saumatonta sileyttä. Tämän wc-istuimen kuplamainen olemus tuo modernin henkäyksen romanttiseen tunnelmaan. Vähemmän todella on enemmän. Saatavana likaa hylkivällä KeraTect -käsittelyllä. Fresh- WC-raikastin Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen. Vivano yleismalli Linjakas wc-istuin hurmaa monessa ympäristössä. Pehmeästä kaartuva, ryhdikäs design ja selkeän virtaviivainen jalkaosa. Kestävässä, kovassa kannessa tukevat metallisaranat. Vivano seinä-wc Nämä pehmeät kaaret ja tyylikäs design ovat täydellinen yhdistelmä perinteistä ja modernia. Wc on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Istuinkorkeus säädettävissä. Fresh- WC-raikastin yhdistettynä IDO- asennustelineeseen.

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill Suihkut Jos valitset IDOn suihkukaapin, -seinän tai -nurkan, voimme taata sinulle tyylikkään ja hyvin toimivan suihkun, joka pysyy kauniina vuodesta toiseen. IDOn suihkutuotteet ovat helppohoitoisia, ne

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MALLISTO

UUSI IDO GLOW MALLISTO UUSI IDO GLOW MALLISTO FIKSUJA OIVALLUKSIA ARJEN JOKA P IV LLE Jokapäiväinen elämä innostaa meitä yhä uudestaan. Tästä syystä loimme IDO Glow n kylpy huonemallisto täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Gustavsbergin uudet sankarit

Gustavsbergin uudet sankarit OY GUSTAVSBERG AB Laippatie 14, FI-00880 Helsinki. Puh 09 3291 8811. Faksi 09 3291 8850. www.gustavsberg.com e-mail: myynti@gustavsberg.com a member of the villeroy & boch group Gustavsbergin uudet sankarit

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush TEKEE PUHTAANAPIDOSTA HELPPOA UUTUUS! hygienic flush YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA Hygienic Flush

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua.

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. Uusi IDO Showerama 8-5 IDO Showerama -suihkukaapin menestystarina

Lisätiedot

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat Wc-istuimet Harvoin tulee pohdittua, kuinka merkityksellinen asia wc-istuin on. Sitä pidetään itsestäänselvyytenä, eikä sen hankintaan usein paneuduta samalla tarmolla kuin muiden kalusteiden hankintaan.

Lisätiedot

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia!

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia! HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON Uutuuksia! Easy yläosa peili 90. Suositushinta 329,- NYT 265,- Easy korkea kaappi huurrelasiovella. Suositushinta 423,-/kpl. NYT 340,-/kpl. TAI PIENIÄ. Style seinähylly. 71,-/2

Lisätiedot

IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET

IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET IDO SEINÄASENNUSTUOTTEET 2 Lattia wc:n tilalle siisti seinä-wc-kokonaisuus. Laatoitetun seinämän taakse on piilotettu korkea asennusteline ja piilosäiliö ja irrotettava taso toimii laskutilanana. Painonappi

Lisätiedot

Kylpyammeet. Koko: 1400 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1500 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1600 x 700 mm. Syvyys: 420 mm

Kylpyammeet. Koko: 1400 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1500 x 700 mm. Syvyys: 420 mm. Koko: 1600 x 700 mm. Syvyys: 420 mm Kylpy- ja poreammeet Kylpy on veden hellin muoto. Kautta historian ihmiset ovat nautiskelleet ja rentoutuneet lämpöisen veden rauhoittavassa tunnelmassa. Tuoksuvat kylpyvaahdot ja aromaattiset öljyt ovat

Lisätiedot

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,-

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,- KYLPYHUONE- IDEAT: JOY KAMPANJA, JOKA OTTAA MUODOT HALTUUN. SUORAAN SVEDBERGSIN IDEAKIRJASTA 25. lokakuuta - 21. marraskuuta 2010 Joy korkea kaappi 153x35 musta, ovi, laatikko. Tuotenro 35340. (Suositushinta

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 03/2005 ASENNUS- JA HOITO-OHJE TREND- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo TREND-kylpyhuonekalusteet Asennuslistan mittatiedot laatikollisille TREND alakaapeille 600/900/1200x500x485 mm 2 Kaapin asennus

Lisätiedot

WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7. WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9

WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7. WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9 1 Sisällysluettelo Nordic Sivu WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7 Skandic WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9 Mycene WC-istuimet

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Kylpyhuonekalusteet Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisustukseen. Sen määräävin

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet. SUIHKUTILAT Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi Suihkutilakalusteet VIHTA suihkutilakalusteilla lisäät avaruutta ja raikkautta

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen leppoisiin kylpytuokioihin. Valikoimastamme löydät ratkaisut eri kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin.

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 PUOLI VUOSISATAA SHOWERAMA-SUIHKUJA Showerama-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. Niiden tarina alkoi 1960-luvulla, ja tuotteiden korkean laadun ansiosta ne

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET 07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET ELEMENT 1000 ALLASKAAPPI, ELEMENT 300 KORKEAKAAPPI, CLEVER 1000C ALLAS, AL 100x80 PEILI (peilin valaisin ei kuulu valikoimiimme) 2 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA 1:25, 1:75 KPH 1A 109.01.1 1/13 GL Oy NYKYTILANNE F91, F93, F95, F97, F99 KPH-1A 1 485 80 750 h ~ 2328 395 775 530 520 3 050 2 328 250 NYKYTILANNE MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015 Lehdistötiedote 29.7.2015 Hansgrohe vuoden 2015 suihku-uutuudet ovat täynnä upeita innovaatioita, jotka tuottavat käyttäjälleen täydellistä suihkunautintoa. Yläsuihkut ja termostaatit ovat saaneet tyylikkään

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

IDO:n HINNASTO 2003 10.6.2003

IDO:n HINNASTO 2003 10.6.2003 IDO:n HINNASTO 2003 10.6.2003 Tuotenumero Nimike EUR 0 % EUR 22% EAN Code LVI-nro Aletunn. Try 1111001101 PESUALLAS 119,67 146,00 6416129100059 5621500 1 01 1113001101 PESUALLAS MOSAIK MINISLIM 89,75 109,50

Lisätiedot

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -uutuusmallisto sisältää wc-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet. IDO Glow korvaa perinteisen Trevi-malliston, joka poistuu tuotannosta. Katso

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

afton kalusteet kalusteet afton

afton kalusteet kalusteet afton kalusteet Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

GODMORGON. GODMORGON_GUARANT_FY13_FI.indd 1 7.8.2012 17.18

GODMORGON. GODMORGON_GUARANT_FY13_FI.indd 1 7.8.2012 17.18 GODMORGON GODMORGON_GUARANT_FY13_FI.indd 1 7.8.2012 17.18 Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGONkylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-, EDEBOVIKEN-

Lisätiedot

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen.

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Kylpyhuoneet Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit on luotu uudisrakentamiseen sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Puro, Lähde ja Suvanto -mallistot soveltuvat joustavasti eri kokoisiin tiloihin.

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi esite tinos paros TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGON-kylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-,

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGON-kylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-, GODMORGON Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuonekalusteilta paljon. GODMORGON-kylpyhuonekalusteet ja GODMORGON-jalat, VITVIKEN-, ODENSVIK-, BRÅVIKEN-, NORRVIKEN- ja BREDVIKEN-pesualtaat sekä GODMORGON-lokerikot

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY

RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY 12 RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY 2 Linjasaneeraus asunnoissa ARKFM OY 3 Mitä kylpyhuoneessa tapahtuu?

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET SISÄLTÖ 1. KASKI KASKI 50, KASKI 55, KASKI 60 altaat, värit, ovivärit 4-5 2. KAARNA KAARNA 60, KAARNA 90 altaat, värit, ovivärit 6-7

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

KYLPYHUONEMALLISTO FLOWALL

KYLPYHUONEMALLISTO FLOWALL KYLPYHUONEMALLISTO FLOWALL Unelmiesi kylpyhuone? Tähän esitteeseen on koottu Flowallin laatta- ja kalustevaihtoehdot, joista voit valita mieleisesi. Vai näyttääkö haaveidesi kylpyhuone ihan toiselta? Ei

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin 1 Lamellikaihtimet Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin Uusi lamellileveys uusia mahdollisuuksia Suojaa tyylipuhtailla linjoilla Lamellikaihtimet ovat yksi kaikkein suosituimmista auringonsuojauskaihtimista

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet 209 007 Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Laadukas liukumekanismi on tilaa säästävä ratkaisu

Lisätiedot