IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "IDO Kylpyhuonekuvasto 2015"

Transkriptio

1 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

2 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu.

3 IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen leppoisiin kylpytuokioihin. Valikoimastamme löydät ratkaisut eri kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin. Laadukkaiden tuotteiden kaunis design on tarkkaan harkittu ja tuoteoivallukset syntyneet kokemuksen myötä. Iloisenvärinen siivoushansikas kiinnittää huomiosi sinulle hyödyllisiin IDO SMART -TUOTEOIVALLUKSIIN. Tutustu, ideoi ja oivalla. IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

4 4 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...6 IDO suunnittelijat...8 Inspiraatio...10 IDO Smart...16 Kylpyhuoneen suunnittelu...20 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...23 Kylpyhuonekalusteet...24 Peilit ja peilikaapit...54 Kylpyhuonekalusteiden tekniset tiedot ja hinnat. 56 Suihkut Pesualtaat...94 IDO Funktio -sarja Wc-istuimet Kylpyammeet Kylpyhuonevarusteet..130 Kylpyammemallistoomme kuuluu sekä vapaasti sijoitettavia että rakenteisiin upotettavia ammeita. Sivu120 Tyyliä ja tilaa tärkeille tavaroille. Kattavaan kalustemallistoomme voit tutustua sivulla 24

5 IDO Sisältö 5 Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi sivuun kääntyvä suihkuseinä? Tietoa valinnan tueksi löydät sivulta 68 Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta 94 Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta 104

6 6 IDO Historia 140 VUOTTA SUOMALAISIA KYLPYHUONEITA IDO Kylpyhuone Oy on suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat 140 vuoden taakse. Arabian posliinitehdas perustettiin vuonna 1874, ja pian sen valikoimiin otettiin myös wc-istuimet ja pesualtaat. Tehdas oli vuosikymmenien ajan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinin valmistaja.

7 IDO Historia 7 Kysynnän kasvaessa tilat Arabianrannassa kävivät ahtaiksi, ja uusi tuotantolaitos pystytettiin Tammisaareen. Pitkälle automatisoitu tehdas aloitti toimintansa nimellä Oy Wärtsilä Ab, Tammisaaren Posliini vuonna Nykyinen nimi IDO Kylpyhuone Oy otettiin käyttöön helmikuussa Tehtaamme toimii edelleen. Se on yksi Euroopan nykyaikaisimmista saniteettiposliinitehtaista ja alallaan Suomen ainoa. Myös IDO Kylpyhuone Oy:n muilla tuoteryhmillä on pitkä ja kunniakas historia. Kotimaassa valmistetut kylpyhuonekalusteet ovat kuuluneet valikoimaamme miltei 30 vuotta ja IDO Showerama -suihkujen Suomen valloitus alkoi jo yli 40 vuotta sitten. Menestyksen avaimet löytyivät silloinkin ainutlaatuisista ominaisuuksista ja arkea helpottavista oivalluksista, olihan Showe rama markkinoiden ensimmäinen suihku, jonka seinät olivat muovin sijasta helposti puhtaana pidettävää lasia. Perinteet velvoittavat, siksi panostamme jatkuvasti niin tuotantoteknologioihin, tuote kehitykseen kuin laadunvalvontaakin. Tavoitteemme on, että kuluneet 140 vuotta ovat vasta alkusoittoa.

8 8 IDO Suunnittelijat IDO SUUNNITTELIJAT IDO Kylpy huone tunnetaan korkeasta laadusta ja loppuun saakka suunnitelluista toimivista yksi tyiskohdista. Maineemme ei ole sattumien summa, sillä tuotteiden takana on monikansallinen joukko lahjakkaita ja asiantuntevia suunnittelijoita. Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Nykyään Hareide omistaa oman monialaisen designyrityksen, Hareide Designin. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. IDO Showerama 8-5 IDO Seven D (keramiikka ja kalusteet), IDO Mosaik, IDO Shape ja IDO Wave Kaarle Holmberg on suomalainen kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu muotoilija. Suunnittelun ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua jakaen runsaan kokemuksensa opiskelijoiden kanssa ja vieden samalla eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin.

9 IDO Suunnittelijat 9 IDO Showerama 8-5 suihkukaappi Hareide Design muotoilee kaikkea mahdollista huonekaluista autoihin. Yritys on voittanut lukuisia kansain välisiä design-palkintoja, ja sen kädenjälkeen voi tutustua muun muassa New Yorkin modernin taiteen museon pysyväisnäyttelyssä. Uuden IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin on suunnitellut Hareide Designin Göte borgin toimistossa työskentelevä Dan Sevaldson. Tavoitteena oli luoda huonekalumainen suihku kaappi, joka sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Ruotsalainen Fredrik Wallner on tukholmalaisen design- yritys CODEn johtaja. Wallner on työskennellyt uransa aikana sisustussuunnittelijana IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjoismaisissa suunnittelu - ja arkkitehtuurialan yrityksissä. IDO Trend ja IDO Select -kylpyhuonekalusteet Saksalaisen Adolf Babelin mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttömukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. IDO Seven D -amme

10 10 IDO Small S niin kuin sujuva!

11 IDO Small 11 Pieneenkin kylpyhuoneeseen mahtuu kaikki tarpeellinen, kun suunnittelet tilan huolellisesti ja käytät oikeita tuotteita. Mieti asioita käytön ja käyttäjien kannalta. Käytetäänkö suihkua yhtä aikaa wc-istuimen kanssa? Entä pesuallasta? Jos osan aamutoimista voi hoitaa vuorotellen, pienestäkin tilasta syntyy kaunis ja käytännöllinen kylpyhuone. IDO Seven D 18 -wc-istuin säästää tärkeitä senttejä, sillä vesisäiliön muotoilun ansiosta istuimen syvyys on vain 610 mm. Sivuun kääntyvä suihkuseinä on erityisen kätevä silloin, kun tilaa on niukasti. Alareunassa on laahustiiviste, joka painuu napakasti lattiaan, kun seinä käännetään käyttöasentoon. Seiniä on sekä suoria että kaarevia, ja niiden kätisyys on vaihdettavissa. Lue lisää sivulta 78. Säilytystilaa kylpyhuoneeseen saat esimerkiksi peili- ja allaskaapeilla. Useimpiin kalustesarjoihimme kuuluu myös korkeita kaappeja, jotka mahtuvat pikkuiseenkin tilaan. Pienimmän kaapin leveys on 22 cm ja syvyys vain 14 cm, mutta reilun korkeuden (183 cm) ansiosta siihen mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Renova Plus ja Selectsarjojen korkeissa kaapeissa on näppärä liukukori.

12 12 IDO Medium M niin kuin mukava! Tämä keskikokoinen kylpyhuone näyttää neliöitään suuremmalta, sillä epäsymmetrinen amme ja sisään kääntyvät suihkunurkan ovet jättävät keskilattian vapaaksi. Seinäkiinnitteiset kalusteet lisäävät nekin tilantuntua ja helpottavat samalla kylpyhuoneen siivousta.

13 IDO Medium 13 Epäsymmetrisen ammeen kätisyyden voit valita kylpyhuoneesi muodon ja tilan mukaan. Korkeat kaapit vievät vain vähän lattiapintaa, mutta tarjoavat reilusti säilytystilaa. Sokkelittoman suihkunurkan ovet on helppo kääntää sivuun silloin kun suihkua ei käytetä. Alareunan laahustiivisteet pitävät vedet siellä missä pitääkin.

14 14 IDO Large L niin kuin luksus! Hienoa! Jos voit suunnitella unelmiesi kylpyhuoneen neliömetrejä miettimättä, olet todella onnellisessa asemassa. Keskity siis kaikessa rauhassa materiaaleihin, laatuun ja toimivuuteen, sillä niistä nautit vielä vuosienkin kuluttua.

15 Suihkusta on helppo tehdä tilava, mutta tiesitkö että sama pätee myös kylpyammeisiin? IDO Seven D Image -ammeen kylpysyvyys on peräti 450 mm eli reippaasti tavallista enemmän. IDO Large 15

16 16 IDO Smart IDOSMART IDO Smart on yhteis nimi kaikille niille arkea helpottaville oivalluksille, joita löydät IDOn wc-istuimista, pesualtaista, kalusteista, suihkuista ja muista kylpyhuonetuotteista. Sileillä pinnoilla, selkeillä linjoilla ja harkituilla yksityis kohdilla on kaikilla sama tavoite; me haluamme tehdä kylpyhuoneen käyttämisestä ja puhtaana pidosta helpompaa! IDO Seven D Image -ammeen kylpysyvyys on peräti 450 mm. Etureuna on silti normaalikorkeudella. Kaappien laatikot avautuvat kokonaan, ja voit hyödyntää niiden tilat laidasta laitaan.

17 IDO Smart 17 Suihkuissamme ei käytetä likaa keräävää silikonia. Myös ruuvit ja kolot on karsittu minimiin. IDO Seven D -sarjan posliinituotteiden supersileä Smart-lasite on todella helppo pitää puhtaana. Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise vaan sulkeutuu arvokkaan pehmeästi.

18 18 IDO Smart Hygieeninen Sensor WC hoitaa huuhtelun käsin koskematta, riittää että kätesi kulkee sensorin yli. Iso huuhtelu hoituu hitaalla liikkeellä ja pieni huuhtelu nopealla pyyhkäisyllä. Altaan alla on sekä tukeva jalka että liikuttelua helpottavat pyörät. Näin suihkukaappi on helppo siirtää esimerkiksi siivouksen ajaksi. IDO Smart -oivallukset ovat joskus pinnassa, joskus pinnan alla. IDO Seven D -wc-istuimien entistä sileämpi Smart-lasite jatkuu myös huuhtelukauluksen alle. Sisäänrakennettu Fresh wc -raikastin annostelee automaattisesti oikean määrän raikastetta jokaiseen huuhteluveteen. Raikastinpuikko sijoitetaan huuhtelun alkulähteille vesisäiliöön, jolloin wc raikastuu ylhäältä alas asti. Ratkaisu on ympäristöystävällinen ja myös lapsiperheissä turvallinen. IDOSMART

19 IDO Smart 19 SLOW CLOSE Slow Close -saranoilla varustettu kansi ei kolise ja kalise vaan sulkeutuu arvokkaan pehmeästi. Slow Close -saranat saat IDO Seven D -wc-istuinkansiin. IDO Seven D -sarjan wc-istuinkansiin saat myös kätevän Quick Release -toiminnon. Sen ansiosta istuinkansi on todella helppo irrottaa wc:n puhdistamisen ajaksi. IDO Seven D -sarjan posliinituotteissa on erittäin sileä Smart-lasite, joka on todella helppo pitää puhtaana. IDO Showerclean on helppokäyttöinen tehoaine erityisesti suihkujen puhdistamiseen, jolla annat lähdöt tahroille ja kalkkikertymille. Luonnonmateriaaleista valmistettu IDO Showerclean on ympäristöystävällinen valinta, sillä se ei sisällä fosfaatteja. Uusi huuhtelukaulukseton Rimfree-wc nostaa wc-hygienian aivan toiselle tasolle. Patentoitu tekniikka mahdollistaa tehokkaan huuhtelun, eikä jätä piilopaikkoja bakteereille. Huuhtelukaulukseton wc on tyylikäs, toimiva ja helppo pitää puhtaana.

20 20 IDO Kylpyhuoneen suunnittelu Oletko koskaan ajatellut, kuinka tärkeä osa kotiasi kylpyhuone on? Aloitamme aamumme kömpimällä kylppäriin ja sieltä pujahdamme sänkyyn, kun päivä päättyy. Uuden kylpyhuoneen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaakin käyttää aikaa ja ammattilaisten apua. Silloin lopputulos on tyylikäs, toimiva ja turvallinen.

21 IDO Kylpyhuoneen suunnittelu 21 KAIKKI ALKAA SUUNNITTELULLA Kylpyhuoneen suunnittelu kannattaa aloittaa piirtämällä käytössä olevasta tilasta pohjakuva esimerkiksi ruutupaperille. Merkitse piirrokseen ovet, ikkunat, vesijohdot ja viemäreiden paikat. Suihkun ja wc:n paikat määräytyvät yleensä putkituksen mukaan, kun taas kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Mieti siis hetki, millaista säilytystilaa tarvitset ja mitä asioita kylpyhuoneessa hoidetaan. Tuleeko sinne myös pesukone ja mihin pannaan likapyykit ja puhtaat pyyhkeet? Vesipisteiden paikat vaikuttavat myös muuhun sisustukseen. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Pienikin tila toimii Mitä pienempi kylpyhuoneesi on, sitä tärkeämpää huolellinen suunnittelu on. Oikein valituilla tuotteilla pikkuisestakin tilasta saa toimivan vai mitä sanot vaikkapa sivulla 103 esitellystä altaasta, jonka alle jää sopiva tila pienelle pesukoneelle. Jos haaveilet ammeesta, säästät tilaa yhdistämällä siihen kylpyammeseinän. Silloin et tarvitse erillistä suihku kaappia tai -nurkkaa ja voit toteuttaa unelmasi pienessäkin kylpyhuoneessa. Suihkun minimileveytenä pidetään 70 senttiä, ja wcistuimelle kannattaa varata vähintään 80 cm leveä tila. Jos neliöitä on vähän, valitse kääntyvä suihkuseinä. Kun suihkua ei käytetä, seinän voi kääntää sivuun, pois wc:n tieltä. Kylpyhuoneen remontointi on huomattavasti helpompaa, jos viemärit voidaan jättää entisille paikoilleen. IDOn wc-mallistosta löytyy oikea istuin sekä seinä- että lattiaviemäröintiin. Seinä-wc on erinomainen valinta myös remonttikohteeseen. Vesijohdot ja viemärit peittyvät näppärästi kotelon sisään ja kaupan päälle saat kylpyhuoneeseesi kätevää laskutilaa.

22 22 IDO Kylpyhuoneen suunnittelu Tunnelmaa väreillä ja valoilla Kylpyhuoneesi tunnelma määräytyy paljolti sen mukaan, millaisia värejä käytät. Valitsetko esimerkiksi kaapistojen oviin hillittyä puuta tai selkeää valkoista? Ovatko unelmakylpyhuoneesi seinät viileän vaaleat, pehmeän pastellisävyiset vai rohkean räväkät? Toinen tunnelmaan vaikuttava tekijä on valaistus. Hyvässä kylpyhuoneessa on kahdenlaista valoa. Perusvalonlähteeksi suosittelemme aina kattovalaisinta. Yleisvalo tekee tilasta miellyttävän ja rauhallisen, ja se riittää hyvin esimerkiksi rentoon suihkuhetkeen tai nautinnolliseen kylpyyn. Oikein sijoitetut kohdevalot taas ovat tarpeen silloin, kun pitää nähdä tarkasti vaikkapa meikkipeilin edessä tai pyykkiä käsitellessä. Käytä ammattilaisia Kylpyhuoneremontti kannattaa aina teettää ammattilaisella. LVI-alan ammattilainen hallitsee muun muassa kosteussulkujen ja kaatojen toteutuksen. Sähköasennuksissa jo lakikin velvoittaa käyttämään sähkömiestä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kylpyhuone palvelee sinua vuosia. Ota siis hyvä asento ja lue eteenpäin. Luvassa on hyödyllistä tietoa, jolla teet kylpyhetkistäsi entistäkin mukavampia. Partakone, hiustenkuivaaja vai hammasharja? Kun sähköntarve on suurin, on apukin lähellä. IDOn kalusteissa pistorasiat löytyvät sieltä mistä pitääkin. Kylpyhuoneella on yleensä monta käyttäjää ja vähintään yhtä monta käyttötarkoitusta. Hyvällä suunnittelulla ja oikein valituilla tuotteilla pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan kaikki tarpeellinen pesukoneesta vessanpyttyyn ja suihkusta säilytyskalusteisiin.

23 IDO Pidä huolta kylpyhuoneestasi 23 NÄIN PIDÄT HUOLTA KYLPYHUONEESTASI Kaunis ja toimiva kylpyhuone on sijoitus, joka lisää sekä elämisen tasoa että asuntosi arvoa. Pienellä huolenpidolla voit pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Kalusteet Kalusteidemme rungot ja etuosat kestävät kosteutta, mutta jatkuva altistuminen vedelle ei tee niille hyvää. Kalusteille roiskunut vesi on syytä pyyhkiä pois kuivalla liinalla. Suihku Pyyhi vesi suihkun seiniltä käytön jälkeen, se helpottaa suihkun ylläpitoa. Puhdista suihku miedolla puhdistusaineella. Jos suihkuallas naarmuuntuu ja menettää väriänsä, sen voi kiillottaa kiillotusaineella ja vahata. Syvempiä naarmuja voi hioa. Suihkukaappimme on varustettu pyörillä, jotta voit helposti liikutella kaappia, kun haluat puhdistaa lattian sen alta. Suihkukaappien altaissa on irrotettava etupaneeli, mikä helpottaa siivousta entisestään. Wc:t ja pesualtaat Olemme kiinnittäneet keraamisten tuotteidemme suunnittelussa erityistä huomiota niiden puhdistettavuuteen. Posliinisten pesualtaidemme ja wc-istuimiemme pinta on helppo pitää puhtaana miedolla pesuaineella. Kaikissa IDO Seven D -wc-istuimissa ja -pesu altaissa on nyt entistä sileämpi Smart-lasite. Se vähentää lian tarttumista niiden pintaan ja helpottaa siten kylpy huoneesi puhtaanapitoa. Kylpyamme Kylpyamme tulee pestä miedolla pesu aineella ja pehmeällä puhdistus liinalla, ettei pinta vaurioidu. Saniteettiakryyliammeiden naarmut voidaan hioa ja kiillottaa. Mitä tehdä, jos tuote rikkoontuu? Säilytä ostokuitti. Suomessa valmistettujen posliinituotteiden takuu on 10 vuotta ja asennettujen wc-huuhtelumekanismien takuu 5 vuotta. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnitteluvirheet sekä raaka-aineja valmistusvirheet, jotka ilmenevät takuuajan sisällä. Fosfaatiton IDO Showerclean on helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen tehoaine suihkujen ja koko kylpyhuoneen puhdistamiseen. Mistä varaosia? Kun käytät tuotteitamme oikein ja huollat niitä säännöllisesti, voit nauttia niistä vuosia. Saatavana on laaja valikoima varaosia kaikille tuotteillemme. Lisätietoa varaosista löydät asennus- ja huolto-ohjeesta, joka on jokaisen tuotteen mukana. IDOvaraosia myyvät jälleenmyyjämme.

24 24 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO KYLPYHUONEKALUSTEET Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä kaapistoista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin. Sijoita kaapistot oikein Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin maku kysymyksiä, mutta kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Kaapistojemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat kaapistojen puhtaana pitoa. Kaikki puukalusteet on suojattu kestävällä happokovetetulla lakalla. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Jos kalusteiden pinnat kastuvat, ne on hyvä pyyhkiä kuivaksi. IDOn kaapistot toimitetaan koottuna Kaapistomme toimitetaan pääsääntöisesti valmiiksi koottuina, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Kalusteet asennetaan seinälle tai seinää vasten, ja niihin kaikkiin on saatavana tukijalat lisävarusteena. Täydennä tunnelmaa valoilla IDO Reflect -peilit on varustettu loisteputki tai led-valaisimilla. Loisteputki valaisin jäljittelee päivänvaloa. Kun siis kurkistat peiliin, näet itsesi oikeassa valossa. Led-valot valaisevat tehok kaasti, mutta kuluttavat todella vähän sähköä.

25 IDO Kylpyhuonekalusteet 25 IDO SEVEN D -sarja tuo selkeitä linjoja ja yksinkertaista raikkautta kylpyhuoneeseesi. Kylpyhuonekalusteet ovat 400 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja harmaa. IDO Seven D SIVUT IDO Trend SIVUT IDO TREND -sarjassa Pohjo lan puhtaus kohtaa italialaisen minimalismin. Kylpyhuonekalusteet ovat 500 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa, musta saarni ja jalava. Lisää tietoa löydät osoitteesta

26 26 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select SIVUT IDO SELECT -sarjassa vain mielikuvitus on rajana. Kalusteissa on kolme syvyysvaihtoa: Small, Medium ja Large ja värivaihtoehtoja lähes 2000! Viimeistele mieleisesi kokonaisuus makusi mukaisilla laatikonpäillä, ovilla ja vetimillä. IDO RENOVA PLUS on kompakti kalustesarja pieniin kylpyhuoneisiin. Kalusteiden syvyys vaihtelee mm välillä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen sekä tummanharmaa.

27 IDO Kylpyhuonekalusteet 27 IDO Renova Plus SIVUT IDO Classic Elävää puuta Puun elävyys tekee viilupinnasta kauniin. Sen ulkonäkö voi vaihdella esimerkiksi puun iän ja kasvupaikan mukaan. Kotiin toimitettujen kalusteiden värisävyt ja syy kuviot voivat näin ollen erota hieman kuvastossa tai myymälässä esillä olevista kalusteista. Vuosien myötä puun väri saattaa myös syvetä ja muuttua tummemmaksi. IDO Classic Kokonaisuus 79 A Pesuallas: IDO Minislim, L 500, S 220/275 Tasopeili: L 500, K 670, S 24/133 Avoin hylly: tumma tammi, L 470, K 300, S 210 Kokonaishinta: 586,- Materiaalivaihtoehdot löydät sivulta 57. Yksinkertainen on kaunista. IDO CLASSIC -sarjan selkeälinjaisilla tuotteilla luot tyyliä ja toimivuutta pieneenkin kylpyhuoneeseen. Värivaihtoehtoina tammi ja tumma tammi.

28 28 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Suunnittelija Kaarle Holmberg IDO Reflect -tasopeili loisteputkivalaisimella L 800, K 640, S 38 Korkea kaappi L 300, K 1620, S 395 IDO Seven D -tasoallas L 800, S 400 IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi L 900, S 900, K 2220 Alakaappi L 795, K 450, S 395 IDO Seven D Kokonaisuus 119 Hinta 2.186,- Suihkukaappi ei sisälly hintaan. IDO Seven D -sarja on suunniteltu joka päiväiseen käyttöön. Kalusteiden syvyys on vain 400 mm, minkä ansiosta tasoaltaat ja kaapistot sopivat hyvin myös pieniin suomalaisiin kylpyhuoneisiin. Väreinä ajaton valkoinen ja uutuusväri tummanharmaa.

29 IDO Kylpyhuonekalusteet 29 Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa ja saatavana lisävarusteena alalaatikkoon. Tässä ei vetimiä tarvita. Vetimettömän oven ja vetolaatikoiden reuna on viistetty, jotta sormet mahtuvat helposti väliin ja ote on tukeva. Uudessa IDO Seven D -korkeassa kaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi sekä käytännöllistä lisätilaa antava hyllykkö. Hyllyt on helppo pitää puhtaina, sillä hyllytuet voi nostaa pois. Korkean kaapin alaosassa on vetolaatikko, joka sopii esimerkiksi korkeille pulloille. Uusi taitettava säilytyskoukku on korkeassa kaapissa vakiona oven molemmilla puolilla, voit ripustaa siihen vaikkapa aamutakin tai koruja. Tarkemmat tuotetiedot löydät s. 58.

30 30 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Tilaa sinulle Lisää tietoa löydät osoitteesta

31 IDO Kylpyhuonekalusteet 31 Väritä arkesi IDO Seven D -kalusteet yhdistävät estetiikan, arjen toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden. Juuri nyt silmää hivelee uutuusvärinä tummanharmaa. UUTUUS

32 32 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D -kalusteiden uudet lisävarusteet Lisää tietoa löydät osoitteesta

33 IDO Kylpyhuonekalusteet 33 Kaappiin kätkeytyvään pistorasiaan on helppo kytkeä esimerkiksi parranajokone, hiustenkuivaaja tai sähköhammasharja. Saatavana lisävarusteena. Magneettilistan avulla pienet tavarat, kuten sakset ja pinsetit, pysyvät tallessa. Suurentava peili taas helpottaa tarkkuutta vaativia askareita. Saatavana lisävarusteina. Ylälaatikkoon sijoitettava ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ LED-VALAISIN auttaa löytämään oikeat tavarat hämärässäkin. Valo syttyy automaattisesti avattaessa laatikko. Saatavana lisävarusteena.

34 34 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Lisää tietoa löydät osoitteesta Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron. Kaunis kahden käyttäjän kokonaisuus, jonka laatikoissa on säilytystilaa molempien tärkeille tavaroille. Kokonaisuus koostuu kahdesta 600 mm alakaapista ja 1200 mm leveästä tasoaltaasta.

35 IDO Kylpyhuonekalusteet 35 IDO Seven D Kokonaisuus 123 Tasopeili: L 600, K 640, S 38 IDO Seven D -tasoallas: L 600, S 400 Alakaappi: L 595, K 450, S 395 Kokonaishinta: 1.228,- IDO Seven D Kokonaisuus 125 Peilikaappi: L 1200, K 550, S 120 IDO Seven D -tasoallas: L 1200, S 400 Alakaappi 2 kpl: L 595, K 450, S 395 Kokonaishinta: 2.521,- Peilikaapin tehokas, matta-alumiininen loisteputkivalaisin valaisee hyvin ala puolella olevan pesualtaan ja heijastaa valoa tunnelmallisesti myös kattoon. Lampun valo jäljittelee päivän valoa, mikä helpottaa meikkausta. Peilikaapin runko on alumiinia ja kaappi toimitetaan pistorasialla varustettuna. Kaappia on saatavana saman levyisenä kuin IDO Seven D -alakaapistojakin (600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm). UUTUUS Yläkaapissa on helposti pyyhittävät lasihyllyt. Pystysuuntainen kaappi mahtuu pieneenkin tilaan. IDO Seven D -sarjan kalusteet sopivat kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Alakaappeja ja altaita on tarjolla viittä eri leveyttä: 600 mm, 800 mm, 900 mm, 1000 mm ja 1200 mm. IDO Seven D Kokonaisuus 126 Peilikaappi: L 900, K 550, S 120 Korkea kaappi: K 1620, S 390, L 300 IDO Seven D -tasoallas: L 900, S 400 Alakaappi: L 895, K 450, S 395 Yläkaappi: L 300, K 600, S 185 Kokonaishinta: 2.732,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

36 36 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Lisää tietoa löydät osoitteesta Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

37 IDO Kylpyhuonekalusteet 37 Alakaappi ja seinään asennettu kulmapeili ovat tilaihmeitä! Kulmapeiliin saa lisävarusteena seinään kiinnitettävät maito lasiset hyllyt. Pehmeitä ja maanläheisiä muotoja. Yläkaappi L 500, K 500, S 200 IDO Reflect Single -peilikaappi, valkoinen L 500, K 600, S 140 IDO Seven D -pesuallas L 560, S 440 Alakaappi L 500, K 500, S 390 IDO Seven D Kokonaisuus 118 Kulmapeili: L 285, K 750 Kulmahyllyt Pesuallas: IDO Seven D, L 430, S 505 Alakaappi: musta saarni, L 300, K 500, S 300 Kokonaishinta: 922,- IDO Seven D Kokonaisuus 99 Hinta 1.117,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

38 38 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend Suunnittelija Fredrik Wallner IDO Reflect -tasopeili L 900, K 640, S 38 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 IDO Wave -tasoallas L 900, S 500 Alakaappi L 890, K 500, S 485 IDO Trend -sarjan kalusteista kokoat helposti unelmiesi kylpyhuoneen. Täydelliset mittatiedot ja hinnat löydät sivulta 60 IDO Trend Kokonaisuus 114 Hinta 2.706,-

39 IDO Kylpyhuonekalusteet 39 Poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. IDO-kalusteiden kaapeista ja laatikoista löytyy oikea paikka niin tärkeille tavaroille kuin suloisille turhuuksillekin. Nimensä mukaisesti IDO Trend elää tiukasti ajassa. Materiaalivaihtoehtoihin kuuluu jalava, jossa yhdistyvät aidon puun parhaat ominaisuudet; se on kovaa, kestävää ja sen syykuviointi on todella kaunista. Pohjoismainen puhtaus ja italialainen minimalismi kuvaavat hyvin IDO Trend -mallistoon kuuluvia, vähän suurempiin kylpyhuoneisiin sopivia kalusteita. Tyyli edustaa viimeisimpiä pohjoismaisia trendejä. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

40 40 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, tummanharmaa, jalava ja musta saarni. IDO Reflect -tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Trend IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Seven D -wc L 360, S 650, K 850 Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 115 Hinta 1.355,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

41 IDO Kylpyhuonekalusteet 41 IDO Trend -sarjan kalusteiden ovet ja laatikot toimivat ilman vetimiä vain kevyesti painamalla. IDO Reflect -tasopeili sopii kauniisti yhteen IDO Trend -kalusteiden kanssa. Sen mitat ja hinnat löydät esitteen sivulta Altaan alla olevassa laatikossa kaikki on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Hyvällä muotoilulla tämäkin tila on saatu hyöty käyttöön. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

42 42 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteet voidaan asentaa seinään. Lopputulos on ilmava ja kevyen näköinen, ja se miellyttää taatusti myös tilan siivoojaa, onhan lattian pyyhkiminen todella helppoa. IDO Reflect -tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Trend Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 116 Hinta 1.978,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

43 IDO Kylpyhuonekalusteet 43 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 Jos unelmakylpyhuoneesi on hillityn harmaa, valitse tyyliin sopiva wc-istuimen kansi sivulta 118 Yhtä jalkaa iltatoimiin vai samaan aikaan aamupesulle? IDO Trend -alakaapista ja IDO Wave -tasoaltaasta syntyy tyylikäs kahden käyttäjän kokonaisuus, jota leveä tasopeilimme hienosti täydentää. IDO Trend Kokonaisuus 117 Tasoallas: IDO Wave, L 1200, S 500 Alakaappi: musta saarni, L 1190, K 500, S 485 Tasopeili: L 1200, K 640, S 38 Kokonaishinta: 2.017,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

44 44 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select -kalusteiden mitat Suunnittelija Fredrik Wallner IDO Select -sarjan kalusteet jaetaan kolmeen ryhmään niiden syvyyden mukaan. Pieniin kylpyhuoneisiin tarkoitettu IDO Select Small on vain 320 mm syvä. Mediumin syvyys on 370 mm. Kun tilaa on reilummin, kannattaa valita IDO Select Large, jonka syvyys on 490 mm. Kalusteiden leveydet ovat kaikissa samat eli 600, 900 ja 1200 mm. Small 320 mm Medium 370 mm Large 490 mm Erilaisten vedinten avulla lisäät kalusteisiin persoonallisuutta. Tutustu laajaan valikoimaan s = = =900

45 IDO Kylpyhuonekalusteet 45 IDO Select NCS-värit Väritä kylpyhuone käyttäjänsä näköiseksi. Valitse mieleisesi yli 2000 sävyn joukosta ilman lisämaksua. NCS-väreillä teet kalusteista juuri tyyliisi sopivat. IDO Select -sarjan materiaalit on esitelty sivuilla 57 Voit valita sopivan NCS-värin sileisiin sekä in-line-vetimellä varustettuihin oviin. Runko on aina valkoinen. Toimitus aika 5 viikkoa. Tilaukset erillisellä lomakkeella. Väriesimerkki, sileä NCS S 3055-R30B Väriesimerkki, sileä NCS S 1070-R10B

46 46 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select Small Korkeaa kaappia on saatavana kolmenlaisena: lasiovella, peiliovella sekä kahdella erillisellä ovella, joiden välissä on hyllyt. Peiliovellinen kaappi sopii pieneenkin tilaan ja lasiovelliseen kaappiin voi lisätä näyttävän valaistuksen. Kuten nimikin kertoo, IDO Select Small on ratkaisu suomalaisten pienien kylpyhuoneiden tila ongelmaan. Vaikka sarjan kalustesyvyys on vain 320 mm, kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Pienikin voi siis olla käytännöllistä. Voit valita run saasta valikoimasta laatikon päitä, ovia ja vetimiä ja luoda juuri kylpyhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. IDO Select Small -sarjan kalusteet täydennät IDO Shape -tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. IDO Reflect LED -peilikaappi loisteputkivalaisimella L 891, K 695, S 140/220 Korkea kaappi turkoosi L 297, K 1830, S 320 IDO Shape -tasoallas L 900, K 70, S 330/435 Alakaappi laatikoilla, turkoosi L 594, K 620, S 320 Sivukaappi laatikolla, turkoosi L 297, K 620, S 320 Vedin, 5 kpl Alumiini IDO Select Small Kokonaisuus 86 B Turkoosi (NCS 1050-B20G) Hinta 2.501,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

47 IDO Kylpyhuonekalusteet 47 IDO Select Small Kokonaisuus 85 C Tasoallas: IDO Shape, L 600, S 330/435 Alakaappi laatikoilla: L 594, K 620, S 320 Peilikaappi: L 594, K 695, S 140/220 Yläkaapit, 2 kpl: L 477, K 297, S 200 Korkea kaappi peiliovella Kokonaisleveys: n mm Kokonaishinta: 2.239,- Wc-istuin ei sisälly kokonaisuuden hintaan. Vakioväri valkoinen, musta NCS S9000-N ja muut valinnaiset värit toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. IDO Select -alakaapin sisälaatikkoon piilotat pientavarat. Suuremman alalaatikon voit täyttää enemmän tilaa vievillä esineillä ja varustaa lokerikolla, joka pitää tavarat järjestyksessä. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi. Tarkemmat tuotetiedot löydät s. 61. Kurkistus korkean alumiini/maitolasiovellisen kaapin sisälle. Led-valo jokaisen maitolasihyllyn takana saa valon hohtamaan kauniisti lasin läpi. IDO Select Small Kokonaisuus 87 Tasoallas: IDO Shape, L 1200, S 330/435 Peilikaappi: L 1188, K 695, S140/220 Alakaappi laatikoilla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 594, S 620, K 320 Sivukaapit laatikolla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 297, S 620, K 320 Vedin: ja korkeakiiltoinen valkoinen Kokonaishinta: 2.930,-

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen leppoisiin kylpytuokioihin. Valikoimastamme löydät ratkaisut eri kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin.

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MALLISTO

UUSI IDO GLOW MALLISTO UUSI IDO GLOW MALLISTO FIKSUJA OIVALLUKSIA ARJEN JOKA P IV LLE Jokapäiväinen elämä innostaa meitä yhä uudestaan. Tästä syystä loimme IDO Glow n kylpy huonemallisto täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Kylpyhuonekalusteet Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisustukseen. Sen määräävin

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot

IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small

IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small 108-14 IDO SHAPE Tasoallas/ 600 1119901101 5621100 IDO SHAPE Keraaminen tasoallas / IDO SHAPE Tasoallas/ (L) 11191101 1119801101 101101 5621101(L)

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. TOIMITUSKULUT 100 % suomalaista työtä Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. KELO 50 malli 120 kxlxs 680 x 500 x 365 malli 130 kxlxs 680 x 600 x 365 malli 140 kxlxs 680 x

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 03/2005 ASENNUS- JA HOITO-OHJE TREND- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo TREND-kylpyhuonekalusteet Asennuslistan mittatiedot laatikollisille TREND alakaapeille 600/900/1200x500x485 mm 2 Kaapin asennus

Lisätiedot

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU IDO Light IDO Light on uusi kalustesarja, jonka pelkistetty ja ajaton muotoilu on suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017 IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017 2 IDO Sisältö MENESTYKSEN JUURET 4 KYLPYHUONEKALUSTEET 28 SUIHKUT 80 PESUALTAAT 112 TUOTTEET TOIMINTA RAJOITTEISILLE 121 WC-ISTUIMET 122 KYLPYAMMEET 140 IDO Sisältö 3 ELÄMÄ

Lisätiedot

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET SISÄLTÖ 1. KASKI KASKI 50, KASKI 55, KASKI 60 altaat, värit, ovivärit 4-5 2. KAARNA KAARNA 60, KAARNA 90 altaat, värit, ovivärit 6-7

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,-

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,- KYLPYHUONE- IDEAT: JOY KAMPANJA, JOKA OTTAA MUODOT HALTUUN. SUORAAN SVEDBERGSIN IDEAKIRJASTA 25. lokakuuta - 21. marraskuuta 2010 Joy korkea kaappi 153x35 musta, ovi, laatikko. Tuotenro 35340. (Suositushinta

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

IDO Trend Kylpyhuonekalusteet

IDO Trend Kylpyhuonekalusteet Tuoteseloste Puu Puu on elävä materiaali jonka rakenteessa ja värisävyssä saattaa olla vaihteluja Kylpyhuonekalusteesi voivat näin ollen poiketa jonkin verran niistä kalusteista jotka olet nähnyt esitteessämme

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua.

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. Uusi IDO Showerama 8-5 IDO Showerama -suihkukaapin menestystarina

Lisätiedot

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET 07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET ELEMENT 1000 ALLASKAAPPI, ELEMENT 300 KORKEAKAAPPI, CLEVER 1000C ALLAS, AL 100x80 PEILI (peilin valaisin ei kuulu valikoimiimme) 2 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia!

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia! HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON Uutuuksia! Easy yläosa peili 90. Suositushinta 329,- NYT 265,- Easy korkea kaappi huurrelasiovella. Suositushinta 423,-/kpl. NYT 340,-/kpl. TAI PIENIÄ. Style seinähylly. 71,-/2

Lisätiedot

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen.

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Kylpyhuoneet Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit on luotu uudisrakentamiseen sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Puro, Lähde ja Suvanto -mallistot soveltuvat joustavasti eri kokoisiin tiloihin.

Lisätiedot

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 PUOLI VUOSISATAA SHOWERAMA-SUIHKUJA Showerama-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. Niiden tarina alkoi 1960-luvulla, ja tuotteiden korkean laadun ansiosta ne

Lisätiedot

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75 ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Korkea kiilto valkoinen -22 Korkea kiilto valkoinen -22 Eurooppalainen tammi -52 Pellava -75 HINTARYHMÄ 2: HINTARYHMÄ

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

OSTO-OPAS. Pöytätason leveys cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen.

OSTO-OPAS. Pöytätason leveys cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Svedbergs individual Design OSTOOPAS. 1 2 3 Pöytätasot Pöytätason leveys 60300 cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Altaat ja hanat Riippumatta syvyydestä, voit valita

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET HINNASTO 2015 ALV 24%

KYLPYHUONEKALUSTEET HINNASTO 2015 ALV 24% KYLPYHUONEKALUSTEET HINNASTO 2015 ALV 24% Sisällysluettelo Valmiiksi koottuna toimitettavat kalustesarjat: Villa-sarja.............................. 3-4 Compact-sarja.......................... 5 Slim-sarja..............................

Lisätiedot

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -uutuusmallisto sisältää wc-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet. IDO Glow korvaa perinteisen Trevi-malliston, joka poistuu tuotannosta. Katso

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2011 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill Suihkut Jos valitset IDOn suihkukaapin, -seinän tai -nurkan, voimme taata sinulle tyylikkään ja hyvin toimivan suihkun, joka pysyy kauniina vuodesta toiseen. IDOn suihkutuotteet ovat helppohoitoisia, ne

Lisätiedot

Gustavsbergin uudet sankarit

Gustavsbergin uudet sankarit OY GUSTAVSBERG AB Laippatie 14, FI-00880 Helsinki. Puh 09 3291 8811. Faksi 09 3291 8850. www.gustavsberg.com e-mail: myynti@gustavsberg.com a member of the villeroy & boch group Gustavsbergin uudet sankarit

Lisätiedot

HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO. Kylpyhuonekalusteet // 2015

HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO. Kylpyhuonekalusteet // 2015 HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO Kylpyhuonekalusteet // 2015 1 DANSANI MIDO / CAPPELLA KAIKKI CAPPELLA- ALTAAT VOIDAAN KIINNITTÄÄ SEINÄÄN. Mido tekee kylpyhuoneen kalusteiden valinnasta helppoa Cappella-allas

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA 1:25, 1:75 KPH 1A 109.01.1 1/13 GL Oy NYKYTILANNE F91, F93, F95, F97, F99 KPH-1A 1 485 80 750 h ~ 2328 395 775 530 520 3 050 2 328 250 NYKYTILANNE MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA

Lisätiedot

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.

SUIHKUTILAT. Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat. VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet. SUIHKUTILAT Suihkuseinät Suihkunurkat Tilanjakajat VIHTAOVET OY PL 44, 90401 OULU 029 0092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi Suihkutilakalusteet VIHTA suihkutilakalusteilla lisäät avaruutta ja raikkautta

Lisätiedot

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush TEKEE PUHTAANAPIDOSTA HELPPOA UUTUUS! hygienic flush YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA Hygienic Flush

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

KH1, KH2 ja KH4 suuret ja keskikokoinen kylpyhuone

KH1, KH2 ja KH4 suuret ja keskikokoinen kylpyhuone 003-ARK 9.3.2012 As Oy Hiidenkiukaantie 1-3 - kylpyhuoneiden tilajärjestelyt ja laatuluokat 1(5) Hiidenkiukaantie 1-3 Kylpyhuoneiden ja wc:n tilajärjestelyvaihtoehdot ja laatuluokat 09.03.12 Raksystems

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

afton kalusteet kalusteet afton

afton kalusteet kalusteet afton kalusteet Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2014

KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2014 KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2014 10/2014 MINIMERI 800 kylpyhuoneryhmä, valkoinen vetimetön etusarja 695,00 (alv 24%) PYYKKIKAAPPI 400, valkoinen vetimetön ovi 595,00 (alv 24%)

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET HINNASTO 1.10.2013 PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET Myyntihinta/kpl Alv 0% Alv 24% Korpinen - peilikaapit Peilikaapin saa joko suoralla tai kallistetulla lukollisella peiliovella, joka on tukevasti saranoitu

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 JOKAP IV IST EL M HELPOTTAMAAN... Fresh WC -toiminto pitää WC:n raikkaana automaattisesti. IDO Glow -wc:t ovat huuhtelukauluksettomia

Lisätiedot

Trend-kylpyhuonekalusteet

Trend-kylpyhuonekalusteet Trend-kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo Cordoba, wenge...3 Trend Eva, valkoinen kiiltävä/musta kiiltävä...4 Atos, valkoinen kiiltävä...5 Atos, tua pähkinä...6 Tosca, valkoinen kiiltävä...7 Tosca, tua

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2015

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2015 IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2015 PUOLI VUOSISATAA SHOWERAMA-SUIHKUJA Showerama-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. Niiden tarina alkoi 1960-luvulla, ja tuotteiden korkean laadun ansiosta ne

Lisätiedot

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU BESTÅ -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Käsittele karkaistua lasia varovasti! Reunan vaurioituminen tai pinnan naarmuuntuminen saattaa poikkeustapauksissa rikkoa lasin. Lasi ei kuitenkaan

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2010 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet 209 007 Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Laadukas liukumekanismi on tilaa säästävä ratkaisu

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

OSTO-OPAS. 3a / FORMA 3b / STIL 3c/DK. 4a / FORMA/STIL 4b / DK. Säilytyskaapit 5a / FORMA/STIL 5b / DK. Pöytätasot. Altaat ja hanat. Alaosat.

OSTO-OPAS. 3a / FORMA 3b / STIL 3c/DK. 4a / FORMA/STIL 4b / DK. Säilytyskaapit 5a / FORMA/STIL 5b / DK. Pöytätasot. Altaat ja hanat. Alaosat. Svedbergs individual Design OSTO-OPAS 1 2 3 Pöytätasot Pöytätason leveys -300 cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Altaat ja hanat Riippumatta syvyydestä, voit valita

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

GAIUS - SÄILYTYSKAAPIT

GAIUS - SÄILYTYSKAAPIT HINNASTO 1.1.2014 GAIUS - SÄILYTYSKAAPIT Myyntihinta/kpl Alv 0% Alv 24% Gaius -kaapit ovat seinäkiinnitteisiä, kaappien runko on valkoista kosteudenkestävää 16 mm melamiinia. Erikoistilauksesta myös koivu-

Lisätiedot

KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2013

KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2013 KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2013 10/2013 MINIMERI 800 kylpyhuoneryhmä, valkoinen vetimetön etusarja 695,00 (alv 24%) PYYKKIKAAPPI 400, valkoinen vetimetön ovi 595,00 (alv 24%)

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

Tehty kosteisiin olosuhteisiin

Tehty kosteisiin olosuhteisiin Tehty kosteisiin olosuhteisiin www.polaria.fi 1 Kaunis. Kestävä. Käytännöllinen. Suomalainen Polaria tuntee suomalaisen kodin arjen sen pienine ja suurine haasteineen. Valaisinpeilikaapit, peilikaapit,

Lisätiedot