Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta"

Transkriptio

1

2

3 IDO

4 IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi sivuun kääntyvä suihkuseinä? Tietoa valinnan tueksi löydät sivulta Tyyliä ja tilaa tärkeille tavaroille. Kattavaan kalustemallistoomme voit tutustua sivulla

5 Kylpyammemallistoomme kuuluu sekä vapaasti sijoitettavia että rakenteisiin upotettavia ammeita. Sivu IDO

6 IDO IDO IDO-kylpy huoneet tunnetaan korkeasta laadusta ja loppuun saakka suunnitelluista toimivista yksi tyiskohdista. Maineemme ei ole sattumien summa, sillä tuotteiden takana on monikansallinen joukko lahjakkaita ja asiantuntevia suunnittelijoita. Saksalaisen mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttö mukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. Norjalainen aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Nykyään Hareide omistaa oman monialaisen design-yrityksen, Hareide Designin. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. IDO Seven D -amme on suomalainen kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu muotoilija. Suunnittelun ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua jakaen runsaan kokemuksensa opiskelijoiden kanssa ja vieden samalla eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. IDO Seven D (keramiikka ja kalusteet), IDO Mosaik, IDO Shape ja IDO Wave

7 IDO Italialaissyntyinen avasi ensimmäisen arkkitehtuuri- ja sisustussuunnittelu toimistonsa vuonna Citterion töitä on pysyvissä kokoelmissa New Yorkin Museum of Modern Artissa, Pompidou-keskuksessa Pariisissa ja Museum of Architecture and Designissa Chicagossa. Pozzi-Ginori Join ja Pozzi-Ginori Easy Ruotsalainen on tukholmalaisen design- yritys CODEn johtaja. Wallner on työskennellyt uransa aikana sisustussuunnittelijana IKEAssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjois maisissa suunnittelu - ja arkkitehtuurialan yrityksissä. IDO Trend ja IDO Select -kylpyhuonekalusteet IDO Showerama 8-5 suihkukaappi Hareide Design muotoilee kaikkea mahdollista huonekaluista autoihin. Yritys on voittanut lukuisia kansain välisiä design-palkintoja, ja sen kädenjälkeen voi tutustua muun muassa New Yorkin modernin taiteen museon pysyväisnäyttelyssä. Uuden IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin on suunnitellut Hareide Designin Göte borgin toimistossa työskentelevä. Tavoitteena oli luoda huonekalumainen suihku kaappi, joka sopii kaikenlaisiin sisustus tyyleihin.

8 IDO Yhtä aikaa aamutoimiin? Tämän kylpyhuoneen IDO Seven D -tasoaltaassa on kaksi allasta. Ratkaisu on sekä käytännöllinen että näyttävän näköinen. Sivu 77.

9 IDO IDO Tummaa puuta, valkoista posliinia, selkeitä linjoja ja rohkeita muotoja. Tämä kylpyhuone edustaa pohjoismaista tyylikkyyttä parhaimmillaan. Minimalistinen ilme toimii myös käytännössä, sillä iso peilikaappi ja komea allaskaappi pitävät tavarat järjestyksessä. Wc-istuimeksi valittiin IDO Seven D Image -seinä-wc, ja kokonaisuus viimeisteltiin mustalla kannella ja huuhtelupainikkeella. Sivu 84. Selkeät linjat ja yksinkertaisuus toistuvat kaikkialla pesualtaista lasihyllyyn.

10 IDO Haluatko kylpyhuoneeseesi hivenen romantiikkaa? Käytä kalusteissa vaaleita värejä ja posliineissa pyöreitä muotoja. Kätke arkiset tavarat kaappeihin ja laatikoihin ja jätä kauniit pyyhkeet, saippuat ja koriste-esineet esille luomaan tunnelmaa. IDO-kalusteissa kaikelle on paikkansa. Mosaik-altaan reunalla on reilusti laskutilaa. Sivu 77.

11 IDO Yksinkertainen on kaunista. IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin saat myös valkoisena. Sivu 58. Tämän kylpyhuoneen sisustukseen sopii täydellisesti kauniisti muotoiltu wc-istuin. Sivu 82.

12 IDO Klassisessa kylpyhuoneessa puu, posliini ja muut luonnonmateriaalit kohtaavat. IDO Vaikka wc-istuimen perusmuoto on perinteinen, toteutus on moderni vailla turhia likaa kerääviä saumoja ja koloja. Sivu 82.

13 IDO Uudistunut IDO Trend -kaluste sarjamme korostaa kauniisti tämän kylpyhuoneen rauhallista ja hillittyä tyylikkyyttä. Materiaaliksi on valittu jalava, jonka syyt pääsevät todella oikeuksiinsa kalusteiden suurissa ja selkeissä pinnoissa. Sivu 26. Klassinen kylpyhuone syntyy kauniista puupinnoista, lämpimistä sävyistä ja selkeistä muodoista. Se kestää aikaa ja elämää ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin kuluttua.

14 IDO IDO Hyvässä kylpyhuoneessa yksityiskohdat on mietitty loppuun asti. Tuotteiden ergonomia on kunnossa, joten niitä on mukava käyttää: wc-istuin on oikean korkuinen ja kylpyammeeseen turvallista astua ja istua. Kylpyhuoneen puhtaanapitäminen on helppoa ja esimerkiksi vessan vetäminen kuluttaa vettä mahdollisimman vähän. Olemme koonneet tälle aukeamalle muutamia esimerk kejä hyvistä IDO-ideoista, jotka helpottavat sinunkin arkeasi. Tervetuloa unelmiesi kylpyhuoneeseen. Edistyksellisen ylivuotojärjestelmän ansiosta voit vajota syvälle kylvyn lämpimään syliin turvallisin mielin. Shh eipäs kolistella! IDO Slow Close -vaimennus estää kannen pamahtamisen posliinia vasten. Sujauta Fresh WC -puikko paikoilleen ja huuhtele. Ja huuhtele. Ja huuhtele... Puikosta liukenee sopivasti raikastusta jokaisella käyttö kerralla.

15 Jos tilaa on niukasti, valitse wcistuimeksi IDO Seven D -lyhyt malli. Sen vesisäiliö on hieman tavallista litteämpi, joten se säästää syvyyssuunnassa tärkeitä senttejä. Tarkat mitat löydät sivulta IDO

16 IDO KAIKKI ALKAA SUUNNITTELULLA Kylpyhuoneen rakentaminen ja remontointi kannattaa aina aloittaa huolellisella suunnittelulla. Jotta lopputulos olisi taatusti tyylikäs, toimiva ja turvallinen, apuna kannattaa käyttää alan ammattilaisia. Aloita kuvilla Aloita kylpyhuoneen suunnittelu piirtämällä käytössä olevasta tilasta pohjakuva esimerkiksi ruutupaperille. Merkitse piirrokseen ovet, ikkunat, vesijohdot ja viemäreiden paikat. Suihkun ja wc:n paikat määräytyvät yleensä putkituksen mukaan, mutta kaapistoja voit asetella vapaammin. Jos et ole aivan varma, millaisen tunnelman kylpyhuoneeseesi haluat, kerää lehdistä kuvia erilaisista sinua miellyttävistä vaihtoehdoista. Tutki kuvia tarkasti, ja mieti, mikä niissä sinua viehättää. Onko se seinien ja lattian väri, valaistus, kaapistojen materiaali vai ammeen tai suihkukaapin rohkea muoto? Pienikin tila toimii Mitä pienempi kylpyhuoneesi on, sitä tärkeämpää suunnittelu on. Oikeilla kalusteilla pikkuisestakin tilasta saa toimivan vai mitä sanot vaikkapa sivulla 78 esitellystä altaasta, jonka alle jää sopiva tila pienelle pesukoneelle. Jos haaveilet ammeesta, säästät tilaa yhdistämällä siihen kylpyammeseinän. Silloin et tarvitse erillistä suihkukaappia tai -nurkkaa ja voit toteuttaa unelmasi pienessäkin kylpyhuoneessa. Käytä ammattilaisia Kylpyhuoneen rakentaminen ja remontointi vaatii tietoa ja taitoa. LVI-alan ammattilainen hallitsee mm. kosteussulkujen ja kaatojen totetuksen. Sähköasennuksissa jo lakikin velvoittaa käyttämään sähkömiestä.

17 IDO Kalusteet Kalusteidemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista. Kalusteet eivät silti pidä pitempiaikaisesta altistumisesta vedelle, joten ne on syytä sijoittaa riittävän kauas suihkusta ja ammeesta. Käytön jälkeen on lisäksi muistettava pyyhkiä vesi pois kuivalla pyyhinliinalla. Suihku Pyyhi vesi suihkun seiniltä käytön jälkeen, se helpottaa suihkun ylläpitoa. Puhdista suihku miedolla puhdistusaineella. Jos suihkuallas naarmuuntuu ja menettää väriänsä, sen voi kiillottaa kiillotusaineella ja vahata. Syvempiä naarmuja voi hioa. Suihkukaappimme on varustettu pyörillä, jotta voit helposti liikutella kaappia, kun haluat puhdistaa lattian sen alta. Kaappien suihku altaissa on irrotettava etupaneeli, mikä helpot taa siivousta entisestään. Wc:t ja pesualtaat Olemme kiinnittäneet keraamisten tuotteidemme suunnittelussa erityistä huomiota niiden puhdistettavuuteen. Posliinisten pesualtaidemme ja wc-istuimiemme pinta on helppo pitää puhtaana miedolla pesuaineella. Joissakin wc-malleissamme on Siflon-päällyste. Se toimii likaa hylkivästi kuin autovaha, joten et tarvitse puhdistusaineita vaan wc-harja ja vesi riittävät. Kylpyamme Kylpyamme tulee pestä miedolla pesuaineella ja pehmeällä puhdistusliinalla, ettei pinta vaurioidu. Saniteettiakryyliammeiden naarmut voidaan hioa ja kiillottaa. Mitä tehdä, jos tuote rikkoontuu? Säilytä ostokuitti. Suomessa valmistettujen posliinituotteiden takuu on 10 vuotta ja asennettujen wc-huuhtelumekanismien takuu 5 vuotta. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2 vuoden takuu. Takuu kattaa suunnitteluvirheet sekä raaka-aine- ja valmistusvirheet, jotka ilmenevät takuuajan sisällä. Mistä varaosia? Kun käytät tuotteitamme oikein ja huollat niitä säännöllisesti, voit nauttia niistä vuosia. Saatavana on laaja valikoima varaosia kaikille tuotteillemme. Lisätietoa varaosista löydät asennus- ja huolto-ohjeesta, joka on jokaisen tuotteen mukana.

18 IDO Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä kaapistoista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin. Sijoita kaapistot oikein Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin maku kysymyksiä, mutta kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Kaapistojemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat niiden puhtaana pitoa. Kaikki puukalusteet on suojattu kestävällä happokovetetulla lakalla. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Käytön jälkeen pinnat on hyvä kuivata pyyhinliinalla. IDOn kaapistot toimitetaan koottuna Kaikki kaapistomme toimitetaan valmiiksi koottuina, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Ainoa poikkeus on Smart-sarja. Se toimitetaan osina, jotka on helppo kuljettaa kotiin pienemmälläkin autolla. Kalusteet asennetaan seinälle tai seinää vasten, ja niihin kaikkiin on saatavana tukijalat lisävarusteena. Täydennä tunnelmaa valoilla Monien peiliemme mukana toimitamme loisteputkivalaisimen, jonka värilämpötila jäljittelee päivänvaloa. Kun siis kurkistat peiliin, näet itsesi oikeassa valossa. IDO Select -peilikaappien alapinnassa käytettävät led-valot valaisevat tehokkaasti altaan, mutta kuluttavat todella vähän sähköä. Elävää puuta Puun elävyys tekee siitä kauniin. Sen ulkonäkö voi vaihdella esimerkiksi puun iän ja kasvupaikan mukaan. Kotiin toimitettujen puukalusteiden värisävyt ja syy kuviot voivat näin ollen erota hieman kuvastossa tai myymälässä esillä olevista kalusteista. Vuosien myötä puun väri saattaa myös syvetä ja muuttua tummemmaksi. Lisää tietoa löydät osoitteesta *) IDO Smart -sarja on valmistettu Ruotsissa

19 IDO -sarja tuo selkeitä linjoja ja yksinkertaista raikkautta kylpy huoneeseesi. Kylpyhuonekalusteet ovat 400 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja musta saarni. IDO SIVUT sarjassa Pohjolan puhtaus kohtaa italialaisen minimalismin. Kylpyhuonekalusteet ovat 500 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa, musta saarni ja jalava. IDO SIVUT 26 31

20 IDO IDO SIVUT sarjassa vain mielikuvitus on rajana. Kalusteissa on kolme syvyysvaihtoa: Small, Medium ja Large ja värivaihtoehtoja lähes 2000! Viimeistele mie leisesi kokonaisuus makusi mukaisilla laatikonpäillä, ovilla ja vetimillä. on koottava ja kustannustehokas kaluste sarja niin pieniin kuin pikkuisen suurempiinkin kylpyhuoneisiin. Väreinä kalusteissa ovat valkoinen, pähkinä ja tammi. Syvyyttä kalusteilla on 320 mm. IDO SIVU 42

21 IDO IDO SIVUT 43 on kompakti kalustesarja pieniin kylpyhuoneisiin. Kalusteiden syvyys vaihtelee mm välillä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja tammi. IDO SIVUT IDO Classic -sarjassa klassista puuta on raikastettu maitolasilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla. Kylpyhuonekalusteet ovat 470 mm syviä ja niiden väri on tammi.

22 IDO IDO Suunnittelija Kaarle Holmberg loisteputkivalaisimella L 800, K 640 L 300, K 1620, S 395 L 800, S 400 L 900, S 900, K 2220 L 795, K 450, S 395 Hinta 2.346,- Suihkukaappi ei sisälly hintaan. IDO Seven D -sarja on suunniteltu joka päiväiseen käyttöön. Kalusteiden syvyys on vain 400 mm, minkä ansiosta tasoaltaat ja kaapistot sopivat hyvin myös pieniin suomalaisiin kylpyhuoneisiin.

23 IDO IDO Seven D -tuoteperheeseen kuuluu kalusteiden lisäksi myös joukko linjakkaita pesualtaita. Ne löydät sivuilta Maitolasinen hylly tuo säilytystilaa ja ilmavuutta kylpyhuoneeseen. Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa ja saatavana lisävarusteena alalaatikkoon. Tässä ei vetimiä tarvita. Vetimettömän oven ja vetolaatikoiden reuna on viistetty, jotta sormet mahtuvat helposti väliin ja ote on tukeva.

24 IDO alumiini L 1200, K 550, S 120 Peilikaapin tehokas, mattaalumiininen loisteputkivalaisin valaisee hyvin ala puolella olevan pesualtaan ja heijastaa valoa tunnelmallisesti myös kattoon. Lampun valo jäljittelee päivänvaloa, mikä helpottaa meikkausta. Peilikaapin runko on yhteensopivaa alumiinia ja toimitetaan pistorasialla varustettuna. Kaappia on saatavana saman levyisenä kuin IDO Seven D -alakaapistojakin (800, 1000 ja 1200 mm). L 1200, S 400 musta saarni L 1200, K 450, S 395 Hinta 1.861,- IDO Alakaappi ja seinään asennettu kulmapeili ovat tilaihmeitä! Kulma peiliin saa lisävarusteena seinään kiinnitettävät maitolasiset hyllyt. Lisää tietoa löydät osoitteesta Pesuallas: IDO Seven D, L 430, S 505 Alakaappi: musta saarni, L 300, K 500, S 300 Kokonaishinta: 901,-

25 IDO Pehmeitä ja maanläheisiä muotoja. L 500, K 500, S 200 alumiini L 500, K 600, S 140 L 560, S 440 L 500, K 500, S 390 Hinta 1.052,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

26 IDO IDO Suunnittelija Fredrik Wallner L 900, K 640, S 38 L 350, K 1620, S L 900, S 500 L 890, K 500, S 485 IDO Trend -sarjan kalusteista kokoat helposti unelmiesi kylpyhuoneen. Täydelliset mittatiedot ja hinnat löydät sivulta Hinta 2.495,-

27 IDO Poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. IDO-kalusteiden kaapeista ja laatikoista löytyy oikea paikka niin tärkeille tavaroille kuin suloisille turhuuksillekin. Nimensä mukaisesti IDO Trend elää tiukasti ajassa. Uutuusmateriaalina esittelemme tänä vuonna jalavan. Jalavassa yhdistyvät aidon puun parhaat ominaisuudet; se on kovaa, kestävää ja sen syykuviointi on todella kaunista. Pohjoismainen puhtaus ja italialainen minimalismi kuvaavat hyvin IDO Trend -mallistoon kuuluvia, vähän suurempiin kylpyhuoneisiin sopivia kalusteita. Tyyli edustaa viimeisimpiä pohjoismaisia trendejä.

28 IDO IDO Trend -kalusteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, tummanharmaa, jalava ja musta saarni. L 600, K 640, S 38 IDO - L 600, S 500 L 360, S 650, K 850 L 590, K 500, S 485 Hinta 1.279,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

29 IDO IDO Trend -sarja on nyt entistäkin tyylikkäämpi, sillä kalusteiden ovet ja laatikot toimivat ilman vetimiä vain kevyesti painamalla. Uusi IDO-peili sopii kauniisti yhteen IDO Trend -kalusteiden kanssa. Sen mitat ja hinnat löydät esitteen sivulta Altaan alla olevassa laatikossa kaikki on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Hyvällä muotoilulla tämäkin tila on saatu hyöty käyttöön.

30 IDO IDO Trend -kalusteet voidaan asentaa seinään, eikä niissä tarvita tukijalkoja. Lopputulos on ilmava ja kevyen näköinen, ja se miellyttää taatusti myös tilan siivoojaa, onhan lattian pyyhkiminen todella helppoa. L 600, K 640, S 38 - L 600, S 500 IDO L 590, K 500, S 485 Hinta 1.859,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

31 IDO L 350, K 1620, S 350 Jos unelmakylpyhuoneesi on hillityn harmaa, valitse tyyliin sopiva wc-istuimen kansi sivulta Yhtä jalkaa iltatoimiin vai samaan aikaan aamupesulle? IDO Trend -alakaapista ja IDO Wave -tasoaltaasta syntyy tyylikäs kahden käyttäjän kokonaisuus, jota uutuuspeilimme hienosti täydentää. Tasoallas: IDO Wave, L 1200, S 500 Alakaappi: musta saarni, L 1190, K 500, S 485 Tasopeili: L 1200, K 640, S 38 Kokonaishinta: 1.908,-

32 IDO IDO tammi/maitolasi L 300, K 1830, S 350 L 900, S 480 L 600, K 670, S 133 L 300, K 670, S 133, tammi L 600, K 670, S 470, tammi L 300, K 670, S 470 Hinta 2.836,-

33 IDO Vaikuttavat tammikaapistot, taso- ja pesualtaat, maitolasiset tai puunsävyiset ovet IDO Classic tuo modernin tuulahduksen perin teiseen tammiseen ilmeeseen. Sarja sopii ihanteellisesti tilavaan kylpyhuoneeseen. Kaapiston syvyys on 470 mm. Pesuallas: IDO Minislim, L 500, S 220/275 Peilikaappi: L 500, K 600, S 140 Avoin hylly: tumma tammi, L 470, K 300, S 210 Kokonaishinta: 693,- Pesuallas: IDO Duoset, L 530, S 430 Alakaappi: tammi, L 600, K 670, S 470 Laatikosto: tammi, L 300, K 670, S 470 Vedin: Kokonaishinta: 3.676,-

34 IDO IDO -kalusteiden mitat Suunnittelija Fredrik Wallner IDO Select -sarjan kalusteet jaetaan kolmeen ryhmään niiden syvyyden mukaan. Pieniin kylpyhuoneisiin tarkoitettu IDO Select Small on vain 320 mm syvä. Mediumin syvyys on 370 mm. Kun tilaa on reilummin, kannattaa valita IDO Select Large, jonka syvyys on 490 mm. Kalusteiden leveydet ovat kaikissa samat eli 600, 900 ja 1200 mm. Small 320 mm Medium 370 mm Large 490 mm Muista valita myös vetimet. Ne löydät sivulta = = =900

35 IDO Käyttäjänsä näköinen kylpyhuone. Lisää väriä kylpyhuoneseen lähes 2000 IDO sävyn verran. NCS-väreillä luot juuri sellaisen kalusteen kuin haluat. IDO Select -sarjan vetimet ja materiaalit on esitelty sivuilla Kaikki värit saatavana sileänä tai fasettihiottuna. Runko on aina valkoinen. Toimitus aika 5 viikkoa. Tilaukset erillisellä lomakkeella. Väriesimerkki, sileä NCS S 3055-R30B Väriesimerkki, sileä NCS S 1070-R10B

36 IDO IDO Tummanharmaa väri tuo kauniisti esille vedinten ja korkean kaapin oven alumiinin sävyn. Korkeasta kaapista on saatavana kaksi versiota: malli maitolasihyllyillä, led-valaisimilla ja sisäänrakennetulla pistorasialla tai pelkistetympi malli ilman valaistusta tai pistorasiaa. Alasivukaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi ja vetolaatikko. Kuten nimikin kertoo, on ratkaisu suomalaisten pienien kylpyhuoneiden tila ongelmaan. Vaikka sarjan kalustesyvyys on vain 320 mm, kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Pienikin voi siis olla käytännöllistä. Voit valita run saasta valikoimasta laatikon päitä, ovia ja vetimiä ja luoda juuri kylpyhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. IDO Select Small -sarjan kalusteet täydennät IDO Shape -tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. loisteputkivalaisimella L 891, K 695, S 140/220 L 297, K 1830, S 320 L 900, S 330/435 laatikoilla, tummanharmaa L 594, S 620, K 320 laatikolla, tummanharmaa L 297, S 620, K Alumiini Hinta 2.533,-

37 IDO Tasoallas: IDO Shape, L 600, S 330/435 Alakaappi laatikoilla: pähkinä, L 594, K 620, S 320 Yläkaappi: L 477, K 297, S 200 Korkeakaappi peiliovella Vedin: kiiltävä kromi Kokonaisleveys: n mm Kokonaishinta: 2.225,- Wc-istuin ei sisälly kokonaisuuden hintaan. Uudistuneen IDO Select-sarjan sisä laatikoihin piilotat pientavarat ja suuren laatikon voit varustaa lokerikolla, joka pitää tavarat järjestyksessä. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi. Kurkistus korkean alumiini/maitolasiovellisen kaapin sisälle. Led-valo jokaisen maitolasihyllyn takana saa valon hohtamaan kauniisti lasin läpi. Tasoallas: IDO Shape, L 1200, S 330/435 Peilikaappi Alakaappi laatikoilla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 594, S 620, K 320 Sivukaapit laatikolla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 297, S 620, K 320 Vedin: ja korkeakiiltoinen valkoinen Kokonaishinta: 2.768,-

38 IDO IDO IDO Select Medium on ihanteellinen ratkaisu kookkaampiin kylpyhuoneisiin. Sarjan 370 mm:n syvyisiin kaapistoihin mahtuu paljon. Voit valita runsaasta valikoi masta laatikonpäitä, ovia ja vetimiä ja luoda juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. IDO Select Medium -sarjan kalusteet täydennät IDO Mosaik -tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. loisteputkivalaisimella L 1200, K 900, S 30 L 1200, S 385/500 laatikoilla, musta saarni L 594, S 650, K 370 laatikolla, musta saarni L 297, S 650, K Kiiltävä kromi Hinta 2.327,-

39 IDO Tasoallas: IDO Mosaik, L 600, D 385/500 Peilikaappi Alakaappi laatikoilla: valkoinen, fasetti, L 594, S 650, K 370 Vedin: Ruostumaton teräs Kokonaishinta: 1.307,- Tasoaltaan valaiseva led-valaisin on energiatehokas ja kestävä. Peilin alareuna on huurrettua lasia eikä siihen jää sormenjälkiä. IDO Select -sarjan symmetrinen tasoallas 900 mm on selkeälinjainen ja toimiva. Se tarjoaa kätevää laskutilaa meikeille, hammasmukeille ja saippuoille molemmin puolin allasta. Peilikaapin päivänvaloa jäljittelevä valaisin helpottaa meikkaamista. Pesuallas: IDO Mosaik, L 900, S 385/500 Peilikaappi Alakaappi laatikoilla: tummanharmaa, L 891, S 650, K 370 Kokonaishinta: 1.700,-

40 IDO IDO IDO Select Large on elegantti vaihtoehto tilavaan kylpyhuoneeseen. Sarjan 490 mm:n syvyiset kaapistot tuovat säilytystilaa ylellisen paljon. IDO Select Large -sarjan kalusteet täydennät IDO Wave tasoaltaalla, joka on saatavana 600, 900 ja 1200 mm:n levyisenä. loisteputkivalaisimella L 900, K 900, S 30 valkoinen, L 477, K 297, S 200 L 900, S 500 laatikoilla, valkoinen L 891, K 620, S 490 kromi Hinta 1.449,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

41 IDO Tasoallas: IDO Wave, L 600, S 500 Peilikaappi Alakaappi laatikoilla: korkeakiiltoinen musta, L 594, K 620, S 490 Yläkaappi: korkeakiiltoinen musta, L 477, K 297, S 200 Vedin: korkeakiiltoinen valkoinen Kokonaisleveys: n mm Kokonaishinta: 1.497,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Yläsivukaapissa on kaasu jousella toimiva nosto-ovi. Korkea kaappi, jossa peiliovi ja maitolasihyllyt (8 kpl), tarjoaa reilusti säilytystilaa. Kokonsa puolesta (leveys 220 mm ja syvyys 140 mm) se sopii myös pieniin kylpyhuoneisiin. Jos tilaa on enemmän, kaappeja voi laittaa useamman. Tasoallas: IDO Wave, L 1200, S 500 Tasopeili loisteputkivalaisimella Alakaappi laatikoilla: tammi, L 594, K 620, S 490 Laatikollinen sivukaappi: tammi, L 297, K 620, S 490 Vedin: ja alumiini Korkea kaappi: L 220, K 1830, S 140 Kokonaisleveys: n mm Kokonaishinta: 2.799,-

42 IDO IDO Renova on käytännöl li nen ja kompakti kaluste sarja, jolla kalustat kätevästi pienen kylpyhuoneen tai vieraswc:n. Tähän tammiseen kokonaisuuteen kuuluu pesuallas, valmiiksi koottu alakaappi ja vetimet. Voit täydentää kokonaisuuden sarjan peilikaapeilla. Alakaappi on saatavana myös erikseen osina. L 560, K 650, S 150/260 IDO Tammi L 560, K 620, S 320 Hinta 700,- Renova-sarjan kaapit saa myös valkoisina sekä 600 mm leveinä.

43 IDO L 600, K 670, S 133/251 L 300, K 1830, S 321 IDO L 600, S 330/435 laatikoilla, valkoinen L 593, K 646, S 321 Hinta 1.076,- IDO Smart -sarja edustaa laadukasta ja käytännön läheistä suunnittelua. Koottava ja siksi kustannus tehokas kalustesarja on taattua IDO-laatua. Materiaalina myös tammi ja pähkinä ja leveyksinä myös 900 ja 1200 mm.

44 IDO IDO A B P D C Q G E F R H J I S K T U L M N O V Y X IDO-vetimissä on valinnanvaraa. Hyvä niin, sillä vedin on todella tärkeä osa kalustetta. Se ratkaisee, miltä kylpyhuone tuntuu käteesi. Jälleen myyjän luona voit kokeilla, miten eri mallit istuvat otteeseesi. Pane silmät kiinni ja mieti, pidätkö enemmän pyöreiden muotojen pehmeydestä vai kulmikkaiden vetimien tukevuudesta. IDO nro Materiaali Mitta c/c Hinta Ruostumaton teräs P175, K12, S35 96 mm 9, Ruostumaton teräs P207, K12, S mm 9, Ruostumaton teräs P182, K16, S mm 13, Alumiini P160, K12, S31 96 mm 7, Ruostumaton teräs P205, K14, S mm 13, Alumiini P25, K25, S21 8, Alumiini P80, K25, S21 64 mm 9, Kromi P172, S mm 15, Kromi P332, S mm 19, Kromi P44, K36 32 mm 9, Kromi P136, K mm 14, Valkoinen P329, K9, S mm 19, Musta P329, K9, S mm 19, Alumiini P329, K9, S mm 19, Kromi P329, K9, S mm 19, Alumiini P295, K mm 13, Alumiini P592, K mm 21, Alumiini K17, H23 7, Matta kromi K23, H26 7, Alumiini P40, K40 32 mm 5, Kromi P40, K40 32 mm 5, Valkoinen P137, K9, S mm 9, Musta P137, K9, S mm 9, Kromi P137, K9, S mm 9, Alumiini P137, K9, S mm 9, Valkoinen P41, K9, S28 32 mm 7, Kromi P41, K9, S28 32 mm 7, Musta P41, K9, S28 32 mm 7, Alumiini P41, K9, S28 32 mm 7, Alumiini P104, K12, S27 96 mm 5,90

45 IDO IDO IDO-kalusteita on saata vissa myös tyylikkäinä vakioväreinä. Musta saarni Valkoinen Musta saarni Jalava Valkoinen Tummanharmaa Tammi Saatavana myös tammi/ maitolasi Tumma tammi Valkoinen Korkeakiiltoinen valkoinen Valkoinen, fasettihiottu Tummanharmaa Korkeakiiltoinen musta Valkoinen saarni Tammi Pähkinä Musta saarni Valkoinen, kehys Tammi, kehys NCS-väriesimerkki, sileä (NCS S 0570-Y20R) NCS-väriesimerkki, fasetti hiottu (NCS S 0570-G40Y) Alumiini, maitolasi Alumiini, maitolasi, Dandelion Valkoinen, fasettihiottu Tammi Valkoinen Tammi Pähkinä

46 IDO 2 lasihyllyä, pistorasia vasemmalla 230 V, IP44, T5 L 800, K 550, S 120 L 1000, K 550, S 120 L 1200, K 550, S W 21W 28W 681,- 740,- 748,-, jossa sisäänrakennettu loisteputkivalaisin. IP 24, 24 W, T L 800, K 640, S 38 L 1000, K 640, S 38 L 1200, K 640, S ,- 495,- 495,- alumiiniset seinä kiinnikkeet L 800, K 6, S 100 L 1000, K 6, S 100 L 1200, K 6, S ,30 88,80 98,10 -tasoallas L 800, S 400 L 1000, S 400 L 1200, S ,- 469,- 485,- IDO Seven D -tasoaltaalle. Kaksi pehmeästi sulkeutuvaa vetolaatikkoa paikoilleen asennettuna. Sis. vesilukon ja poistoputken. L 800, K 450, S 395 L 1000, K 450, S 395 L 1200, K 450, S 395 Valkoinen , , ,- Musta saarni , , ,- Kaksi siirrettävää lasihyllyä. Alaosassa vetolaatikko. jossa siirrettävä lasihylly sekä nostoovi. Ovessa viistetty alareuna. säädettävä järjestelmä. Leveämmässä 1 reelinki ja 4 laatikonjakajaa (alakaappeille 97900, ja 97903). L 300, K 1620, S 395 L 600, K 300, S 182 Valkoinen , ,- Musta saarni , ,- L 800 L 1000 L ,- 86,- 95,90 Musta saarni on valmistettu aidolla viilulla päällystetystä petsatusta ja puolikiiltävällä lakalla pintakäsitellystä kosteudenkestävästä lastulevystä (P5). Valkoinen on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä MDF-levystä (P3). Kaarevan alakaapin mustaa saarnia oleva laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta saarnivanerista, joka on petsattu ja pintakäsitelty puolikiiltävällä lakalla. Valkoinen laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta koivuvanerista, joka on pintakäsitelty puolikiiltävällä lakkavärillä.

47 IDO nosto-ovella ja alumiinivetimellä (c/c 192 mm) pistorasialla 230V (oikealla) ja loisteputkivalolla 8W, T5, IP44, kaksi siirrettävää lasihyllyä, kaksipuolinen ovi, vasemman- tai oikeanpuoleinen. L 400, K 670, S 15 L 500, K 500, S 200 L 500, K 600, S 140 Valkoinen , , ,- Musta saarni , pesuallas sopii IDO Seven D -pesualtaalle 11113, yksi laatikko ja alumiinivedin (c/c 192 mm). Huom! Kaapin runko on aina valkoinen. L 560, K 170, S 440 L 500, K 500, S 390 L 400, S karkaistua lasia, sisältää alumiiniset seinä kiinnikkeet. Valkoinen , ,- Musta saarni ,- Maitolasi , vasen 285 oikea, kiinnitetään seinään. Huom! Pakkauksessa on kolme lasihyllyä. L 285, K 750 L 285, K 750 L 200, K 6, S 200 Peili , ,- Maitolasi ,20 -nurkkapesuallas Sopii IDO Seven D -nurkkapesu altaalle, oikea Sopii IDO Seven D -nurkkapesu altaalle, vasen L 430, K 505, S 170 L 300, K 500, S 300 L 300, K 500, S 300 Valkoinen , , ,- Musta saarni , ,- alumiinia, säätövara mm max 40W, 230V, G9, IP , 40W, pistorasia, 230V, IP 21 (hehkulamppu ei sisälly toimitukseen, E14) L 38, K , S 38 L 81, K 96, S 81 L 60, K 210, S 120 Alumiini ,60 Kromi/maitolasi ,- Harjattu teräs /maitolasi ,

48 IDO, sisältää kaksi lasihyllyä, pistorasian (vasemmalla) ja loisteputkivalaisimen IP 44, joka valaisee myös ylöspäin. Sisäpuoli vaalean harmaata melamiinia. Valaisin T L 600, K 550, S 120 L 900, K 550, S 120 L 1200, K 550, S W 21W 28W 518,- 660,- 748,-, jossa sisäänrakennettu loisteputkivalaisin. IP 24, 24 W, T L 600, K 640, S 38 L 900, K 640, S 38 L 1200, K 640, S ,- 445,- 495,- Yksi hanareikä Kaksi hanareikää -tasoallas L 600, K 500 L 900, K 500 L 1200, K 500 Valkoinen , , ,- IDO Wave -tasoaltaalle. Kaapissa kaksi push open -mekanismilla varustettua vetolaatikkoa. Ylälaatikko jaettu lokeroihin. Vesilukko ja poistoputki sisältyvät L 590, K 500, S 485 L 890, K 500, S 485 L 1190, K 500, S 485 Valkoinen , , ,- Tumman harmaa , , ,- Musta saarni , , ,- Jalava , , ,- push open -ovella, jonka kätisyys vaihdettavissa. Oven sisäpuolella peili. 3 siirrettävää lasihyllyä Säädettävä järjestelmä, jossa yksi reelinki ja neljä laatikonjakajaa. Vaalean harmaa. Sopii 97800, ja alakaapeille. Korkeus 270 mm + säätö vara 30 mm L 350, K 1620, S 360 Valkoinen ,- Tumman harmaa ,- Musta saarni ,- Jalava ,- L 600 L 900 L 1200 L 38, K , S ,- 95,- 105,- 18,70 Musta saarni on valmistettu aidolla viilulla päällystetystä petsatusta ja pintalakalla käsitellystä kosteuden kestävästä lastulevystä (P5). Jalava on valmistettu aidolla viilulla päällystetystä ja lakalla pintakäsitellystä kosteuden kestävästä lastulevystä (P5). Valkoinen ja tummanharmaa on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä MDF-levystä (P3).

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO

NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO NAUTI KYLPYHUONEESTASI! KYLPYHUONEMALLISTO 2009 Scandinavian Modern -tyyli Classic-tyyli Romantic-tyyli Mielessäsi on todennäköisesti jo ajatus siitä, minkälaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi. Tämä

Lisätiedot

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014

IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 IDO SHOWERAMA SUIHKUMALLISTO 2014 PUOLI VUOSISATAA SHOWERAMA-SUIHKUJA Showerama-suihkuilla on takanaan liki 50 vuoden historia. Niiden tarina alkoi 1960-luvulla, ja tuotteiden korkean laadun ansiosta ne

Lisätiedot

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA

OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA KYLPYHUONEKALUSTEET 2007 120 sivua innostavia kylpyhuoneiden sisustamisideoita OMAPERÄINEN JA TURVALLINEN VALINTA LUOTA VEDUM- KYLPYHUONEESEEN Jotta olisit tyytyväinen kylpyhuoneeseesi, sen on oltava sekä

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN 3 SISÄLTÖ JOHDANTO 4 9 VEDUMIN KYLPYHUONESARJAT 10 11 FLOW Tuotteet 12 13 Mallikylpyhuoneita 14 27 Tiedot 28 33 LOUIS Tuotteet 34 35 Mallikylpyhuoneita

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

PAINOVIRHE KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN PAINOVIRHE Pahoittelemme virheellisiä hintoja kuvastossa. Oikeat hinnat löytyvät erillisestä hinnastosta 2010. KYLPYHUONEKALUSTEET 2010 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN SISÄLTÖ JOHDANTO 4 7 VEDUMIN

Lisätiedot

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014

FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 FIKSUMMAT KYLPYHUONEET INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2013 2014 TERVETULOA FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN Tästä kuvastosta löydät Gustavsbergin koko ympäristöä säästävän ja innoittavan tuotevalikoiman

Lisätiedot

Avain Unelmiesi kylpyhuoneeseen. Itsekoottavien kalusteiden tuoteluettelo ja suositushinnat arvonlisäveroineen 15.8.2010 alkaen

Avain Unelmiesi kylpyhuoneeseen. Itsekoottavien kalusteiden tuoteluettelo ja suositushinnat arvonlisäveroineen 15.8.2010 alkaen Itsekoottavien kalusteiden tuoteluettelo ja suositushinnat arvonlisäveroineen 15.8.2010 alkaen Avain Unelmiesi kylpyhuoneeseen Sisällysluettelo Slim-pesuallas Toisinajattelun helmi Klassisen yksinkertainen

Lisätiedot

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman

fiksut KylpyhuoNeet tekevät tulevaisuudesta valoisamman FIKSUMPI TULEVAISUUS INSPIROIVAT, INNOVATIIVISET JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVÄT KYLPYHUONEET GUSTAVSBERGILTÄ 2014 2015 UUTUUS! HYGIEENINEN HUUHTELU YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA fiksut

Lisätiedot

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. "Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi!"

Nyt tulee kotiin! Charmia.fi. Keittiömme on nyt Charmia. Loistavalta tuotteeltamme puuttui nimi! Charmia.fi Nyt tulee kotiin! Vuonna 1993 perustetun Kalustetukun perusidea tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita tavallisille ihmisille on toiminut alusta asti.

Lisätiedot

Märkätilan vedeneristäminen

Märkätilan vedeneristäminen Märkätilan vedeneristäminen Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Sen tehtävä on estää veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen kun rakenteen pinta kastuu. Kiilto vedeneristysjärjestelmälle

Lisätiedot

64 ihanaa uutuutta. nykyaıkaınen. trendikäs AITO. Arkipäivän ylellisyyttä! Edullinen. klassinen. ko inkuljetus

64 ihanaa uutuutta. nykyaıkaınen. trendikäs AITO. Arkipäivän ylellisyyttä! Edullinen. klassinen. ko inkuljetus Edullinen ko inkuljetus EDULLINEN KOTIINKULJETUS AINOASTAAN 49 TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA! trendikäs AITO nykyaıkaınen klassinen maalaismainen UUTUUKSIA! 64 ihanaa uutuutta 2014 Arkipäivän ylellisyyttä!

Lisätiedot

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat

Wc-istuimet. dio eugait la consed ent ulputpat ut utat Wc-istuimet Harvoin tulee pohdittua, kuinka merkityksellinen asia wc-istuin on. Sitä pidetään itsestäänselvyytenä, eikä sen hankintaan usein paneuduta samalla tarmolla kuin muiden kalusteiden hankintaan.

Lisätiedot

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa

Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! DANSANI CURVO leijailua sulassa sovussa Less edge// More atti tude! Yksinkertaisuus edistää levollisuutta UUSI DANSANI CURVO Kylpyhuone on asunnon yksityisin huone. Täällä saa

Lisätiedot

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön

SISUSTUSkuvasto. Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin. Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja. Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön SISUSTUSkuvasto 2010 www.agrimarket.fi Raikkaita ja rohkeita valintoja tapetointiin 6 14 44 Piristä huonetta maalaamalla erilaisia pintoja Tyylikkäät kodinkoneet keittiöön Rautakauppa Asiakasomistajan

Lisätiedot

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 0 Kylpyhuone Jokainen aamu on hyvä aamu. :n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 49,- Hyvä aamu on kuin runoutta Rauhallinen sunnuntaiaamu. Lempeä valonkajastus, lämmin vesi ja mieto saippuantuoksu.

Lisätiedot

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. 2 Kestäviä ja tyylikkäitä keittiöapulaisia Tässä

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua.

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. Uusi IDO Showerama 8-5 IDO Showerama -suihkukaapin menestystarina

Lisätiedot

Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015

Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015 Keittiö ja kodinkoneet Ideakuvasto 2015 Lataa Epoq-sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. 2240 Trend. Saatavana koko Trend-värivalikoima, katso sivut 42 43. Hintaan eivät sisälly työtaso, allas, hana

Lisätiedot

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita REILUJA TARJOUKSIA K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007 Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN Föönimies MUISTELEE JOKO SINULLA ON AURINKOINEN TULEVAISUUS? LÄMPÖÄ monella eri tavalla tietoa ideoita I D E

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON VICTORIA YMMERSTA SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja

ASUNTO OY ESPOON VICTORIA YMMERSTA SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja ASUNTO OY ESPOON VICTORIA YMMERSTA SISUSTUSVALINNAT Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja 2 2 VICTORIA Nyt olen tullut kotiin Keittiö Uusi asuntosi on tärkeä kaikille JM:ssä työskenteleville. Haluamme, että tulevan

Lisätiedot

19,99/kpl Tämänkin tuotteen saat nettikaupasta: IKEA.f

19,99/kpl Tämänkin tuotteen saat nettikaupasta: IKEA.f ALVINE KVIST -pussilakanasetti 100 % perkaalipuuvillaa. 150 200/50 60 cm. 001.596.41 19,99/kpl Tämänkin tuotteen saat nettikaupasta: IKEA.f Hyviä huomenia, parempia päiviä. KUVASTON HINNAT OVAT ENIMMÄISHINTOJA

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja

ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT. Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA SAUNALAHTI SISUSTUSVALINNAT Elämänlaadun jmoy.fi rakentaja 2 2 MERIHIEKKA Nyt olen tullut kotiin Uusi asuntosi on tärkeä kaikille JM:ssä työskenteleville. Haluamme, että tulevan

Lisätiedot

Syksyn. parhaat tarjoukset. Suomen suurimmasta. kodinrakentamisen verkkokaupasta!

Syksyn. parhaat tarjoukset. Suomen suurimmasta. kodinrakentamisen verkkokaupasta! Syksyn parhaat tarjoukset Suomen suurimmasta kodinrakentamisen verkkokaupasta! Netrauta Tule käymään tai mene kotiisi! on Suomen suosituin kodinrakentamisen verkkokauppa. Verkkokaupassamme vierailee lähes

Lisätiedot

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized UUTUUS! Artic Trio -liukuovet, joissa kristallinvalkoista lasia ja valkoinen kehys. Classic-sisustus valkoisena. 2 Järjestystä joka asiaan Valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS

SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS 2015 Voimassa 1.10.2014 alkaen SUIHKUTILAKALUSTEET VALINTAOPAS World of Finnish De 2 showers sign and Innovations 3 4 Sisällysluettelo Suihkutilaratkaisun valinta 6 INFINIA -tuotevalikoima 16 Infinia 100

Lisätiedot