IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017"

Transkriptio

1 IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2017

2 2 IDO Sisältö MENESTYKSEN JUURET 4 KYLPYHUONEKALUSTEET 28 SUIHKUT 80 PESUALTAAT 112 TUOTTEET TOIMINTA RAJOITTEISILLE 121 WC-ISTUIMET 122 KYLPYAMMEET 140

3 IDO Sisältö 3 ELÄMÄ ON KAIKKI KAIKESSA. KEHITTYÄK SEEN SE TARVITSEE LUOVUUTTA. NEROKKAIMMAT RATKAISUT SYNTYVÄT, KUN VAIN ANNAMME LUOVUUTEMME HERÄTÄ ELOON. Tutustu uuteen suihkumallistoomme sivulla 94. IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä syistä johtuviin värieroavaisuuksiin sekä mahdollisiin painovirheisiin. Tuotevalikoimassa saattaa olla myös alueellisia eroavaisuuksia. Esitteen hintatiedot ovat ainoastaan suositushintoja.

4 4 IDO Historia YLI 140 VUOTTA SUOMALAISIA KYLPYHUONEITA KUVA: HUGO SUNDSTRÖM, HELSINGIN KAUPUNGINMUSEO 1947 SOTIEN JÄLKEEN VALMISTUS JATKUI NORMAALISTI. TÄSSÄ PESUALLAS VIIMEISTELYVAIHEESSAAN. TOISESTA MAAILMANSODASTA HUOLIMATTA ARABIA SAI LUVAN LAAJENTAA TEHDASTILOJAAN VUONNA ARABIAN POSLIINITEHDAS PERUSTET- TIIN VUONNA SE LAAJENSI PIAN TUOTANTOAAN JA ALKOI VALMISTAA MYÖS WC- JA PESUALLASTUOTTEITA ARABIA ESITTELI MAAILMAN ENSIM- MÄISEN WC:N, JOSSA VESISÄILIÖ OLI YHDISTETTY ITSE PÖNTTÖÖN. TUOTTEEN NIMI OLI ELO. ARABIAN TEHDAS OLI VUOSI- KYMMENIEN AJAN AINOA POHJOISMAINEN SANITEETTI- POSLIININ VALMISTAJA.

5 1969 TUOTANTO KASVOI VOIMAKKAASTI JA TUOTANTOTILAT SIIRRETTIIN TAMMISAAREEN, MISSÄ NE OVAT VIELÄ TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ. IDO Historia 5 KOTIMAISET KYLPYHUONE- KALUSTEET OVAT KUULUNEET VALIKOIMAAMME MILTEI 30 VUOTTA JA IDO SHOWERAMA -SUIHKUJEN SUOMEN VALLOITUS ALKOI JO YLI 40 VUOTTA SITTEN OLEMME AINA KULKENEET UUSIEN INNO VAATIOIDEN JA TRENDIEN AALLON- HARJALLA. 70-LUKU OLI VÄRIKKÄIDEN KYLPYHUONEIDEN KULTA-AIKAA, JOSSA MYÖS OLIMME VAHVASTI MUKANA. HISTORIAMME KERTOO LAADUSTA, JONKA OLEMME PYSTYNEET SÄILYTTÄMÄÄN KAIKKI NÄMÄ VUODET. KEHITÄMME JATKUVASTI UUSIA RATKAISUJA TUOTTAAKSEMME ASIAKKAILLEMME MODER- NEJA, MIELLYTTÄVIÄ JA KESTÄVIÄ RATKAISUJA.

6 6 IDO Suunnittelijat Uuden Showerama 10 -sarjan on suunnitellut englantilainen huippusuunnittelija Ian Randle. Hän vaalii skandinaavisen suunnittelun perinteitä, sen vaatimattomuutta ja into himoa luoda tuotteita, jotka ovat muodin turhuuksien yläpuolella. Randle uskoo, että hyvä tuote toimii virheettömästi, on kekseliäs, rehellinen ja yksinkertaisen kaunis. Suunnitellut IDO Showerama 10 -sarjan suihkut.

7 IDO Suunnittelijat 7 Suunnittelija Scott Derbyshire loi IDO Glow sta modernin sarjan, joka kunni oittaa IDOn juuria ja osoittaa, miten design ja toimivuus ovat erottamattomia. Suunnitellut IDO Glow -malliston, johon kuuluu kaapistot, wc:t ja pesualtaat. Kaarle Holmberg on suomalainen kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu muotoilija. Suunnittelun ohella Holmberg on opettanut kaluste- ja sisustussuunnittelua jakaen runsaan kokemuksensa opiskelijoiden kanssa ja vieden samalla eteenpäin viestiä laadun tärkeydestä niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. Suunnitellut IDO Seven D -malliston (keramiikka ja kalusteet) ja IDO Wave -tasoaltaat. IDO tunnetaan korkeasta laadusta ja loppuun saakka suunnitelluista toimivista yksityiskohdista. Maineemme ei ole sattumien summa, sillä tuotteiden takana on monikansallinen joukko lahjakkaita ja asiantuntevia suunnittelijoita. Saksalaisen Adolf Babelin mielestä tuotteiden tulee sisältää enemmän kuin taiteellista arvoa ja tuoda helpotusta käyttäjiensä arkeen. Suunnittelutyössä hän pitää tärkeänä teknisiä vaatimuksia, käyttö mukavuutta sekä luovaa vaikutelmaa. Suunnitellut IDO Seven D Image -ammeen. Norjalainen Einar Hareide aloitti suunnittelijan uransa ruotsalaisen autonvalmistajan Saabin palveluksessa Nykyään Hareide omistaa oman moni alaisen design-yrityksen, Hareide Designin. Yrityksellä on toimistot Mossissa Norjassa ja Göteborgissa Ruotsissa. Ruotsalainen Fredrik Wallner on tukholmalaisen design- yritys CODEn johtaja. Wallner on työskennellyt uransa aikana sisustussuunnitte lijana IKEA ssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjois maisissa suunnittelu - ja arkkitehtuurialan yrityksissä. Suunnitellut IDO Trend ja IDO Select -kylpyhuonekalusteet. Suunnitellut IDO Showerama 8-5 -suihkukaapin.

8 8 IDO Glow UUSI IDO GLOW IDO Glow luotiin sarjaksi, joka kunnioittaa IDO:n juuria, ja osoittaa, miten design ja toimivuus ovat erottamattomat.

9 IDO Glow 9 Jokapäiväinen elämä innostaa meitä yhä uudestaan. Tästä syystä loimme IDO Glow n kylpyhuonesarjan täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä oivalluksia, jotka helpottavat arjen askareita. Modernin tyylin, innovatiivisten toimintojen ja vankan laadun ansiosta se kestää sekä aikaa että käyttöä. IDO Glow -pesualtaissa ja -tasoaltaissa on hanasaarekkeen ansiosta tilava allas. Ratkaisu tarjoaa sekä visuaalista iloa että parasta toimivuutta jokapäiväisessä käytössä. IDO Glow -kalusteet muodostavat yhdessä keramiikan kanssa viimeistellyn kokonaisuuden. Harjattua alumiinia oleva lista toimii tyylikkäänä yksityiskohtana yhdistäen malliston eri kalusteet toisiinsa. IDO Glow tarjoaa laajan valikoiman moderneja wc-istuimia, jotka sisältävät monia arkea helpottavia ominaisuuksia. Smart-lasitettu pinta on helppo pitää puhtaana ja integroitu Fresh wc -raikastintoiminto raikastaa ilman. Kaikki istuimet ovat hygieenisiä, huuhtelukauluksettomia malleja ja myös erittäin helppoja asentaa. Lue lisää: Kalusteet s. 28 Pesualtaat ja tasoaltaat s. 112 WC:t s. 122

10 10 IDO WC-istuimet AIKA ON ARVOKKAAMPAA KUIN KOSKAAN AIKAISEMMIN. Jacob Justesen Tuotepäällikkö, keramiikka Oletko koskaan tullut ajatelleeksi paljonko vietämme aikaa kylpyhuoneissamme? Kylpyhuonetilat näkevät paljon erilaista elämää ja ovat päivittäin kovassa käytössä. Tämän päivän maailma on hektinen paikka ja tasapainoilemme jatkuvasti kiireen ja vapaa-ajan välillä. Aika on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Kylpyhuoneesta on tullut yhä tärkeämpi paikka myös rentoutua ja nauttia hetkille täydellistä omaa aikaa. Kun on kyse kylpyhuoneesta, käytä neliömetrit viisaasti. Kylpyhuonetta ei uusita joka viikko tai edes joka vuosi. Se saattaa palvella vuosikymmeniä. Siksi suunnitteluvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun, tyyliin ja toimivuuteen, joka kestää sekä käyttöä että aikaa. Meillä IDOlla suunnittelulla on pitkä historia. Olemme nähneet kylpyhuoneiden kehityksen ja tiedämme, mitä tulevaisuudessa voidaan tehdä paremmin. Olemme lähellä asiakastamme ja kuuntelemme heidän toiveitaan. Panostamme laatuun ja uskomme kotimaisuuteen. Tee kylpyhuoneestasi sellainen, jossa viihdyt. Oikeasti.

11 IDO WC-istuimet 11 FIKSUJA OIVALLUKSIA JA YKSITYISKOHTIA Kaikki on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen. Helppo asennus ja lukuisat fiksut yksityiskohdat on suunniteltu jokapäiväistä elämää helpottamaa. RIMFREE STANDARDINA Tutustu kaikkiin malleihin sivuilla 129 ja 131 Huuhtelukauluksettomuus on yksi kylpyhuonemaailman moderneista kulmakivistä. Ilman kaulusta lialle ja bakteereille ei jää piilopaikkoja. Parempi hygienia on uusi standardimme. LUE LISÄÄ SIVULTA 125. FRESH WC JOKAISEEN KYLPYHUONEESEEN Laaja tuotevalikoima, moderni tyyli ja korkea laatu on suunniteltu kestämään sekä käyttöä että aikaa.

12 12 IDO WC-istuimet Sulavalinjaiset seinä-wc:t tuovat tyylikkään ja modernin twistin kylpyhuoneeseesi. LUE LISÄÄ EDUISTA SIVULTA 131.

13 IDO WC-istuimet 13 TYYLIKKÄÄT JA MODERNIT RATKAISUT Seinä-wc:ssä yhdistyy tyyli ja toimivuus. Seinä-wc:n voi asentaa niin vanhaan kuin uuteenkin wc-tilaan eikä se vie tilaa sen enempää kuin perinteinen lattia-wc. SLOW CLOSE On kuultu sanottavan, että hiljaa ja pehmeästi sulkeutuvat wc:n kannet ovat paras keksintö sitten pyörän. Ei kolinaa, ei pauketta, vain pehmeä hiljaisuus. KORVAA VANHA LATTIA-WC HELPOSTI SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄLLÄ MALLILLA Seinä wc:t ovat tuoneet paljon etuja ja tyyliä kylpyhuoneisiimme. Ne eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan jättävät myös lattian koskemattomaksi, mikä helpottaa siivousta huomattavasti. Seinätelineen avulla korvaat lattia-wc:n helposti seinään kiinnitettävällä mallilla. Seinä-wc asennetaan tukevaan asennustelineeseen, joka voidaan piilottaa seinän sisään tai koteloida. Kotelon päälle syntyy kätevä laskutila.

14 14 IDO Suihkut JOSKUS JOPA UNOHDUMME NAUTTIMAAN OLOSTAMME.

15 KUVASSA IDO GLOW JA IDO SHOWERAMA -MALLISTOT. IDO Suihkut 15

16 16 IDO Suihkut TYYLIKKÄÄT SUIHKUT ja tilaa säästävät ratkaisut sekä pieniin että suuriin kylpyhuoneisiin. Lisää löydät sivulta 80. Joskus suihkussa käyminen on paljon enemmän kuin vain pesey tymistä. Varmista, että suihkutilaratkaisusi palvelee parhaiten käyttötarkoituksiasi. IDO Showerama tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joissa on lukuisia arkea helpottavia ominaisuuksia. Ne ovat helppoja asentaa, säädöt ovat portaattomia ja materiaalit huippulaatua.

17 IDO Suihkut 17 KUIN OSA SISUSTUSTA Kuka sanoi, että viemärin on oltava pyöreä? Modernit viemäröintiratkaisut rikkovat rajoja designin ja toiminnallisuuden välillä. Oletko aikaisemmin nähnyt tyylikästä viemäriä? Nyt olet. YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET PUHDISTUSAINEET Eroon liasta ja bakteereista! IDO Showerclean on ympäristöystävällinen ja tehokas tuote suihkujen ja kylpyhuonepintojen puhdistukseen. Se poistaa lian ja kalkkeutumat tehokkaasti. Tehokkaat IDO puhdistusaineet eivät sisällä fosfaatteja. LISÄÄ EDUISTA SIVULLA 81. HELPPO SUIHKUREMONTTI UUDELLA SUIHKUTILARATKAISULLA Suihkuseinät- ja kaapit antavat mahdollisuuden sovittaa suihku pieneenkin tilaa ja tekevät elämästä siten hieman helpompaa. Valittavanasi on useita ratkaisuja seinistä erilaisiin nurkkauksiin ja kaappeihin. Mieltymyksistä ja tilan koosta riippuen löydät varmasti ratkaisun, joka parhaiten palvelee tarpeitasi. Ahtaissa tiloissa suihkutilaratkaisu kääntyvillä tai liukuvilla ovilla saattaa olla oikea ratkaisu. Kun tilaa on enemmän, voit harkita myös niin kutsuttua walk in -suihkua. IDO tarjoaa laajan valikoiman suihkutilaratkaisuja, joissa tyylikkyys ja moderni suunnittelu kohtaavat.

18 18 IDO Pesualtaat MITÄ KYLPY- HUONEESI KERTOO SINUSTA?

19 IDO Pesualtaat 19

20 20 IDO Pesualtaat Kaunis ja toimiva kylpyhuone on sijoitus, joka nostaa elintasoa ja kotisi arvoa. Se palvelee sinua jopa vuosia.

21 IDO Pesualtaat 21 Pesualtaat ja alakaapit ovat nyt saatavilla kätevinä allaskaappipaketteina. Helppo ja fiksu ratkaisu! LAAJA VALIKOIMA IDO PESUALTAITA LUE LISÄÄ GLOW-KALUSTEISTA SIVULTA 42. Löydät aina IDO-pesualtaan, joka sopii täydellisesti kylpyhuoneeseesi oli se sitten minkä kokoinen tahansa. Pesualtaita on niin pieniä kuin suuriakin. Smart -lasite on helpompi pitää puhtaana ja siksi myös hygieenisempi. Yhteensopivat tuotteet ovat helppoja käsitellä ja asentaa. KOLME FIKSUA TAPAA PIILOTTAA VIEMÄRÖINTI Oletko sitä mieltä, että putket vain eivät sovi sisustukseesi? Ne harvemmin sopivatkaan. Onneksi nämä välttämättömyydet on nyt helppo piilottaa tyylikkäillä ratkaisuilla. Yksi tapa on piilottaa putket pesuallaspilareilla. Jos tarvitset säilytystilaa, voit asentaa pesualtaan yhteyteen allaskaapin. Seinäasennustelementtien avulla piilotat viemäröintiratkaisut seinän sisälle.

22 22 IDO Kalusteet KALUSTEET OVAT TÄRKEÄ OSA KYLPYHUONEEN VÄRIMAAILMAA. KUVASSA IDO GLOW-MALLISTO.

23 IDO Kalusteet 23

24 24 IDO Kalusteet IDO Glow -peilikaappi sopii muuallekin kuin kylpyhuoneeseen. Luo sisustus, joka hivelee sekä silmiä että mieltä.

25 IDO Kalusteet 25 YKSINKERTAISUUS RATKAISEE Sanotaan, että yksinkertaisuus on suurinta nerokkuutta. Yksinkertaistaminen tarkoittaa usein luopumista tarpeettomista asioista, jotta tarpeelliset löytyvät helposti ja koti pysyy järjestyksessä. Aina emme välttämättä tule huomanneeksi kaikkia yksinkertaisia ja nerokkaita ratkaisuja ympärillämme, sillä ne ovat jo arkipäivää. PUSH OPEN Sulava ja helppo ratkaisu moderniin kylpyhuoneeseen. Ei nuppeja tai vetimiä. Hyllyt avautuvat kevyellä painalluksella. LISÄVARUSTEET Järjestä tavarasi tehokkaammin! Laatikonjakaja ja monet muut kalusteidemme lisävarusteet tuovat sujuvuutta arkeen. Olohuoneesta tuttu rahi toimii kylpyhuoneessa istuimena, säilytyskalusteena ja vaikkapa korokkeena lapsille. Kätevää, eikö totta? STOOL

26 26 IDO Kylpyammeet Hyvin suunniteltu ja toteutettu kylpyhuone tuo lisäarvoa useiksi vuosiksi. Anna jokaiselle päivälle mahdollisuus olla elämäsi paras päivä. AMMATTILAISET APUNASI Kun teet kylpyhuoneremonttia, luota ammattilaiseen. Hän varmistaa, että tilassa on lain vaatimat vedeneristykset ja toimivat kaadot. Sähköasennukset vaativat aina henkilön, jolla on ammattipätevyys. KYLPYHUONEEN KUNNOSSAPITO Miten pidän kylpyhuoneen puhtaana? Miten voisin saada aikaan uutta ilmettä? Miten saan wc:ni toimimaan oikein? Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta löydät osoitteesta

27 IDO Kylpyammeet 27 HETKI OMAA RAUHAA Kylpeminen ja peseytyminen on yksi vanhimmista nautinnon muodoista. Ei siis ihme, että se on edelleen osa jokapäiväistä elämäämme me rakastamme sitä! Kylpemisellä on monia hyötyjä ja rentouttava kylpy on arjen ylellisyyttä. Tutustu ammeratkaisuihimme tuodaksesi ripaus luksusta elämääsi. LUE LISÄÄ KYLPY AMMEISTA SIVULTA 140. IDO Seven D Image -ammeen kekseliäs ylivuotoventtiili sallii ammeen täytettävän piripintaan asti, jotta voimme pulahtaa kunnolla lämpimään veteen. Erilaiset ammeratkaisut mahdollistavat ammeen hankinnan pienempäänkin tilaan. Esimerkiksi epäsymmetriset mallit säästävät tilaa. JALOILLA VAI SULAUTETTUNA SISUSTUKSEEN IDO tarjoaa useita ratkaisuja kylpyammeen sovittamiseksi kylpyhuoneeseen. Pienillä yksityiskohdilla ja hyvällä suunnittelulla voit saavuttaa kylpylähenkisiä tuloksia järkevän budjetin rajoissa. Ainoastaan mielikuvitus on rajana, ja mikäli et itse halua suunnitella, parhaat neuvot ja vinkit saat asiakaspalvelustamme tai IDO-kylpyhuonenäyttelystä.

28 28 IDO Kylpyhuonekalusteet Näkyvin osa kylpyhuoneesi sisustusta syntyy yleensä kaapistoista ja niiden väreistä. Jos kaipaat päivääsi piristystä, valitse värikkäät tai korkeakiiltoiset ovet. Jos haluat hillittyä tyyliä, tutustu puunsävyisiin ovivaihtoehtoihin. IDO Glow Uusimpana tulokkaana haluamme esitellä sinulle IDO Glow -sarjan, joka tarjoaa parasta käytettävyyttä ja tyyliä. Monet fiksut oivallukset tekevät sinun ja perheesi arjesta entistäkin sujuvampaa. Sijoita kaapistot oikein Värit ja materiaalisuosikit ovat tietenkin maku kysymyksiä, mutta kaapistojen sijoittelussa kyse on ennen kaikkea toimivuudesta. Kaapistojemme rungot ja etuosat on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on käytetty erilaisia kosteutta hylkiviä pinnoitteita, jotka helpottavat kaapistojen puhtaana pitoa. Kaikki puukalusteet on suojattu kestävällä happokovetetulla lakalla. Vaikka kalusteemme kestävät hyvin kosteutta, ne eivät kuitenkaan pidä pitkäaikaisesta altistumisesta vedelle. Siksi kalusteet kannattaa sijoittaa riittävän kauas suihkusta tai ammeesta. Jos kalusteiden pinnat kastuvat, ne on hyvä pyyhkiä kuivaksi. IDOn kaapistot toimitetaan koottuna Kaapistomme toimitetaan pääsääntöisesti valmiiksi koottuina, joten niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa. Kalusteet asennetaan seinälle tai seinää vasten, ja niihin kaikkiin on saatavana tukijalat lisävarusteena. Peileillä tuot avaruutta IDO Reflect -peilimallistossa on runsas valikoima tasopeileja vai peillikaappeja. Kaikki IDO Reflect -peilien valaisimet ovat tehokkaita, sähköä säästäviä LED-valoja. IDO KYLPYHUONEKALUSTEET Lisää tietoa löydät osoitteesta

29 IDO Kylpyhuonekalusteet 29 IDO Glow SIVUT UUSI IDO GLOW IDO GLOW -kalusteet yhdistävät modernin tyylin äärimmäiseen toimivuuteen. Useiden oivallusten juuret ovat käyttäjien toiveissa. Kalusteet ovat syvyydeltään mm. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, tammi tai vapaasti valittava NCS-väri. Pesuallaskaapit saatavana vain valkoisena. FIKSU RATKAISU! Pesuallas ja alakaappi saatavana kätevänä allaskaappipakettina. Helppo käsitellä ja asentaa! LISÄÄ TIETOA SIVULLA 42.

30 30 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D SIVUT IDO SEVEN D -sarja tuo selkeitä linjoja ja yksinkertaista raikkautta kylpyhuoneeseesi. Kylpyhuonekalusteet ovat 400 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja harmaa. IDO TREND -sarjassa Pohjo lan puhtaus kohtaa italialaisen minimalismin. Kylpyhuonekalusteet ovat 500 mm syviä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa, musta saarni ja jalava. IDO Trend SIVUT Lisää tietoa löydät osoitteesta

31 IDO Kylpyhuonekalusteet 31 IDO Renova Plus SIVUT IDO RENOVA PLUS on kompakti kalustesarja pieniin kylpyhuoneisiin. Kalusteiden syvyys vaihtelee mm välillä ja värivaihtoehtoina ovat valkoinen sekä tummanharmaa. IDO SELECT -sarjassa vain mielikuvitus on rajana värivaihtoehtoja on lähes 2000! Viimeistele mieleisesi kokonaisuus makusi mukaisilla laatikonpäillä, ovilla ja vetimillä. Kalustesyvyys 320 mm. IDO Select SIVUT Elävää puuta Puun elävyys tekee viilupinnasta kauniin. Sen ulkonäkö voi vaihdella esimerkiksi puun iän ja kasvupaikan mukaan. Kotiin toimitettujen kalusteiden värisävyt ja syy kuviot voivat näin ollen erota hieman kuvastossa tai myymälässä esillä olevista kalusteista. Vuosien myötä puun väri saattaa myös syvetä ja muuttua tummemmaksi. Materiaalivaihtoehdot löydät sivulta 67.

32 32 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Glow -sarjan modernit kalusteet osoittavat, miten design ja toimivuus kulkevat käsi kädessä. Mallistoon kuuluu alakaapit keraamisine tasoaltaineen, peilikaapit, korkeat kaapit, seinäkaappi sekä kätevä rahi. Valmiiksi kootut alakaapit on valmistettu kosteutta kestävästä MDF-levystä ja ne on saatavana neljässä eri koossa. IDO GLOW Suunnittelija Scott Derbyshire Virtaviivaiset linjat ja harjattua alumiinia oleva tyylikäs yksityiskohta muodostavat modernin kokonaisuuden. Peilikaapeissa on led-valolista ylhäällä ja alhaalla. Alavalo syttyy valokatkaisimesta, ylävalon saa sensor-toiminnon ansiosta päälle hipaisemalla peilin alaosaa. Tämä on kätevää esim. yöllä, kun kirkasta valoa ei kaipaa. Innovatiivinen hanasaareke tuo ilmeeseen pehmeyttä ja altaaseen tilavuutta.

33 IDO Kylpyhuonekalusteet 33 Voit valita sekä kaappien että peilikaappien väriksi valkoisen, tammen tai minkä tahansa mieleisesi NCS-värin! IDO Glow 600 -peilikaappi L 600, K 645, S 155/185 IDO Glow 300 -yläkaappi L 300, K 645, S 185 IDO Glow 600 -tasoallas L 600, K 170, S 440 IDO Glow Rimfree 64 -lattia-wc L 355, S 650, K 860 IDO Glow 600 -alakaappi L 581, K 640, S 400 IDO Glow 600 Kokonaisuus 202 Hinta 1 912,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

34 34 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW ihastu arkeesi! IDO Glow peilikaappi L 1200, K 645, S 155/185 IDO Glow tasoallas L 1200, K 170, S 440 IDO Glow Rimfree 66 -seinä-wc L 363, S 525, K 355 IDO Glow alakaappi L 1181, K 640, S 400 IDO Glow 1200 Kokonaisuus 207 Hinta 4 149,- Tammipinnan sävy ja kuvio voivat vaihdella. Wc-istuin ei sisälly hintaan.

35 IDO Kylpyhuonekalusteet 35 IDO Glow Mirror -korkea peilikaappi L 320, K 1748, S 220 IDO Glow -rahi L 460, K 450, S 360 Avattavassa IDO GLOW -rahissa on pyörät, joten sitä on helppo liikutella. Ne lukittuvat turvallisesti rahilla istuttaessa tai sen päällä seistessä.

36 36 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW Suunnittelija Scott Derbyshire IDO Glow -korkea kaappi L 330, K 1748, S 360 IDO Glow 900 -peilikaappi L 900, K 645, S 155/185 IDO Glow 900 -tasoallas L 900, K 170, S 440 IDO Glow 900 -alakaappi L 881, K 640, S 400 Valitse kaapit joko push open -mekanismilla tai kahvalla. IDO Glow Rimfree 66 -seinä-wc L 363, S 525, K 355 IDO Glow 900 Kokonaisuus 208 Hinta 2 734,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

37 IDO Kylpyhuonekalusteet 37 IDO Glow -sarjan design fiksuine oivalluksineen tekee arjesta helpompaa. Sarjan muotoilu kutsuu käyttäjää luokseen ja tarjoaa toimivuutta sekä iloa jokapäiväisiin hetkiin. IDO Glow 900 Kokonaisuus 201b Kokonaishinta: 2 970,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. IDO Glow Mirror -korkea peilikaappi L 320, K 1748, S 220 Korkea peilikaappi kätkee sisäänsä meikkauspaikan. Näin pesualtaan edusta vapautuu muihin askareisiin. Tarvitsetko enemmän tilaa pesuhetkiin? Valitse joko 900 mm tai 1000 mm leveä alakaappi. Korkean peilikaapin sisällä on taittuva hylly ja peili. Alakaapin ylälaatikkoon kuuluu vakiona laatikonjakaja, lukuun ottamatta kapeinta, 600 mm leveää mallia. Voit myös hankkia energiaasäästävän led-valon laatikon sisälle ja toisen laatikonjakajan alalaatikkoon lisävarusteena.

38 38 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW Suunnittelija Scott Derbyshire Korkeassa kaapissa on oven sisäpuolella hyllyt tuomassa lisää säilytystilaa. Voit myös laittaa kaappiin pyykkipussin. IDO Glow Kokonaisuus 212 Hinta 2 465,- Tammipinnan sävy ja kuvio voivat vaihdella. Wc-istuin ei sisälly hintaan. Lisävarusteena korkeaan kaappiin mitoitettu pyykkipussi. Lisävarusteena voit hankkia lukollisen laatikon tai pistorasian esimerkiksi partakoneelle, hiustenkuivaajalle tai sähköhammasharjalle.

39 IDO Kylpyhuonekalusteet 39 IDO Glow peilikaappi L 1200, K 645, S 155/185 Sopu sijaa antaa! Valitse 1200 mm leveä malli ja useamman henkilön on helppo käyttää kylpyhuonetta yhtä aikaa. IDO Glow tasoallas L 1200, K 170, S 440 IDO Glow alakaappi L 1181, K 640, S 400 IDO Glow 1200 Kokonaisuus 209 Hinta 2 661,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

40 40 IDO Kylpyhuonekalusteet UUTUUS IDO GLOW peilikaapit Suunnittelija Scott Derbyshire

41 IDO Kylpyhuonekalusteet 41 IDO Glow 600 -peilikaappi L 600, K 645, S 155/185 IDO Glow 900 -peilikaappi L 900, K 645, S 155/185 IDO Glow peilikaappi L 1000, K 645, S 155/185 IDO Glow peilikaappi L 1200, K 645, S 155/185 IDO Glow -peilikaappien innovatiivinen design tekee niistä arjessa kätevät. Kaapinovien avaussauma ei ole keskellä estämässä näkyvyyttä ja otat tavaratkin kaapista helpommin. Tyylikäs alumiinilista yhdistää koko IDO Glow -mallistoa. IDO Glow 300 -yläkaappi L 300, K 645, S 185 Peilikaapeissa on led-valolista ylhäällä ja alhaalla. Alavalo syttyy valokatkaisimesta, ylävalon saa päälle sensorilla. Kompaktia yläkaappia voidaan käyttää erikseen tai yhdessä peilikaapin kanssa tuomassa lisää säilytystilaa. Voit käyttää rahia tavaroiden tai vaikkapa likapyykin säilytykseen. Pyykkikassi sisältyy tuotteeseen. Lisää tietoa löydät osoitteesta

42 42 IDO Kylpyhuonekalusteet UUSI FIKSUMPI RATKAISU IDO Glow -mallistoon kuuluu myös kätevän kokoiset allaskaappipaketit. Kompaktit ratkaisut on helppo asentaa. Kaikki tarvittava on yhdessä paketissa valmiiksi koottuna. Kulmikkaiden IDO Glow -pesualtaiden kanssa yhteensopivat kaapit on saatavana 400, 500 ja 560 mm leveinä. Väri on valkoinen ja vedin sisältyy pakettiin. Alakaapit on saatavana myös ilman allasta, itse koottavina malleina.

43 IDO Kylpyhuonekalusteet 43 UUTUUS UUDET ALLASKAAPPI PAKETIT

44 44 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Suunnittelija Kaarle Holmberg IDO Reflect -tasopeili loisteputkivalaisimella L 800, K 640, S 38 Korkea kaappi L 300, K 1620, S 395 IDO Seven D -tasoallas L 800, S 400 IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi L 900, S 900, K 2220 Alakaappi L 795, K 450, S 395 IDO Seven D Kokonaisuus 119 Hinta 2 292,- Suihkukaappi ei sisälly hintaan. IDO Seven D -sarja on suunniteltu joka päiväiseen käyttöön. Kalusteiden syvyys on vain 400 mm, minkä ansiosta tasoaltaat ja kaapistot sopivat hyvin myös pieniin suomalaisiin kylpyhuoneisiin. Väreinä ajaton valkoinen ja tummanharmaa.

45 IDO Kylpyhuonekalusteet 45 Alakaappi lisää kylpyhuoneen säilytystilaa. Molemmat laatikot ovat täysin ulosvedettäviä. Kätevä lokerikko on vakiona ylälaatikossa lukuunottamatta kapeinta, 600 mm leveää mallia. Alalaatikkoon lokerikko on saatavilla lisävarusteena. Tässä ei vetimiä tarvita. Vetimettömän oven ja vetolaatikoiden reuna on viistetty, jotta sormet mahtuvat helposti väliin ja ote on tukeva. IDO Seven D -korkeassa kaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi sekä käytän nöllistä lisätilaa antava hyllykkö. Hyllyt on helppo pitää puhtaina, sillä hyllytuet voi nostaa pois. Korkean kaapin alaosassa on vetolaatikko, joka sopii esimerkiksi korkeille pulloille. Taitettava säilytyskoukku on korkeassa kaapissa vakiona oven molemmilla puolilla, voit ripustaa siihen vaikkapa aamutakin tai koruja. Tarkemmat tuotetiedot löydät sivulta

46 46 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Tilaa sinulle Lisää tietoa löydät osoitteesta

47 Väritä arkesi IDO Seven D -kalusteet yhdistävät estetiikan, arjen toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden. Juuri nyt silmää hivelee tummanharmaa. IDO Kylpyhuonekalusteet 47

48 48 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D -kalusteiden lisävarusteet Lisää tietoa löydät osoitteesta

49 IDO Kylpyhuonekalusteet 49 Kaappiin kätkeytyvään pistorasiaan on helppo kytkeä esimerkiksi parranajokone, hiustenkuivaaja tai sähköhammasharja. Saatavana lisävarusteena. Magneettilistan avulla pienet tavarat, kuten sakset ja pinsetit, pysyvät tallessa. Suurentava peili taas helpottaa tarkkuutta vaativia askareita. Saatavana lisävarusteina. Ylälaatikkoon sijoitettava ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ LED-VALAISIN auttaa löytämään oikeat tavarat hämärässäkin. Valo syttyy automaattisesti, kun laatikko avataan. Saatavana lisävarusteena.

50 50 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Lisää tietoa löydät osoitteesta Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron. Kaunis kahden käyttäjän kokonaisuus, jonka laatikoissa on säilytystilaa molempien tärkeille tavaroille. Kokonaisuus koostuu kahdesta 600 mm alakaapista ja 1200 mm leveästä tasoaltaasta.

51 IDO Kylpyhuonekalusteet 51 IDO Seven D Kokonaisuus 123 Peilikaappi: L 600, K 700, S 150 IDO Seven D -tasoallas: L 600, S 400 Alakaappi: L 595, K 450, S 395 Kokonaishinta: 1 502,- IDO Seven D Kokonaisuus 125 Peilikaappi: L 1200, K 550, S 120 IDO Seven D -tasoallas: L 1200, S 400 Alakaappi 2 kpl: L 595, K 450, S 395 Kokonaishinta: 2 615,- Peilikaapin tehokas, matta-alumiininen loisteputkivalaisin valaisee hyvin ala puolella olevan pesualtaan ja heijastaa valoa tunnelmallisesti myös kattoon. Lampun valo jäljittelee päivän valoa, mikä helpottaa meikkausta. Peilikaapin runko on alumiinia ja kaappi toimitetaan pistorasialla varustettuna. Kaappia on saatavana saman levyisenä kuin IDO Seven D -alakaapistojakin (600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm). Yläkaapissa on helposti pyyhittävät lasihyllyt. Pystysuuntainen kaappi mahtuu pieneenkin tilaan. IDO Seven D -sarjan kalusteet sopivat kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Alakaappeja ja altaita on tarjolla viittä eri leveyttä: 600 mm, 800 mm, 900 mm, 1000 mm ja 1200 mm. IDO Seven D Kokonaisuus 126 Peilikaappi: L 900, K 550, S 120 Korkea kaappi: K 1620, S 390, L 300 IDO Seven D -tasoallas: L 900, S 400 Alakaappi: L 895, K 450, S 395 Yläkaappi: L 300, K 600, S 185 Kokonaishinta: 2 860,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

52 52 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Lisää tietoa löydät osoitteesta Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

53 IDO Kylpyhuonekalusteet 53 Koukku Kromi Mitat: ø18, S 40 Hinta: 12,- Kiinnitysruuveineen Pehmeitä ja maanläheisiä muotoja. IDO Reflect Single -peilikaappi, valkoinen L 500, K 600, S 140 Yläkaappi L 500, K 500, S 200 IDO Seven D -pesuallas L 560, S 440 Alakaappi L 500, K 500, S 390 Wc-paperiteline Kromi L 171, K 103, S 39 Hinta: 66,- Kiinnitysruuveineen IDO Seven D Kokonaisuus 99 Hinta 1 158,- Wc-istuin ja kylpyhuonevarusteet eivät sisälly hintaan.

54 54 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend Suunnittelija Fredrik Wallner IDO Reflect -tasopeili L 900, K 640, S 38 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 IDO Wave -tasoallas L 900, S 500 Alakaappi L 890, K 500, S 485 IDO Trend -sarjan kalusteista kokoat helposti unelmiesi kylpyhuoneen. Täydelliset mittatiedot ja hinnat löydät sivulta 73 IDO Trend Kokonaisuus 114 Hinta 2 859,-

55 IDO Kylpyhuonekalusteet 55 Poissa silmistä, mutta silti siististi järjestyksessä. IDO-kalusteiden kaapeista ja laatikoista löytyy oikea paikka niin tärkeille tavaroille kuin suloisille turhuuksillekin. Nimensä mukaisesti IDO Trend elää tiukasti ajassa. Materiaalivaihtoehtoihin kuuluu jalava, jossa yhdistyvät aidon puun parhaat ominaisuudet; se on kovaa, kestävää ja sen syykuviointi on todella kaunista. Pohjoismainen puhtaus ja italialainen minimalismi kuvaavat hyvin IDO Trend -mallistoon kuuluvia, vähän suurempiin kylpyhuoneisiin sopivia kalusteita. Tyyli edustaa viimeisimpiä pohjoismaisia trendejä. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

56 56 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, tummanharmaa, jalava ja musta saarni. IDO Reflect -tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Trend IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Seven D -wc L 360, S 650, K 850 Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 115 Hinta 1 445,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

57 IDO Kylpyhuonekalusteet 57 IDO Trend -sarjan kalusteiden ovet ja laatikot toimivat ilman vetimiä vain kevyesti painamalla. IDO Reflect -tasopeili sopii kauniisti yhteen IDO Trend -kalusteiden kanssa. Sen mitat ja hinnat löydät esitteen sivulta 79 Altaan alla olevassa laatikossa kaikki on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Hyvällä muotoilulla tämäkin tila on saatu hyöty käyttöön. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

58 58 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Trend -kalusteet voidaan asentaa seinään. Lopputulos on ilmava ja kevyen näköinen, ja se miellyttää taatusti myös tilan siivoojaa, onhan lattian pyyhkiminen todella helppoa. IDO Reflect -tasopeili L 600, K 640, S 38 IDO Wave -tasoallas L 600, S 500 IDO Trend Alakaappi L 590, K 500, S 485 IDO Trend Kokonaisuus 116 Hinta 2 096,- Wc-istuin ei sisälly hintaan.

59 IDO Kylpyhuonekalusteet 59 Korkea kaappi L 350, K 1620, S 350 Jos unelmakylpyhuoneesi on hillityn harmaa, valitse tyyliin sopiva wc-istuimen kansi sivulta 135 Yhtä jalkaa iltatoimiin vai samaan aikaan aamupesulle? IDO Trend -alakaapista ja IDO Wave -tasoaltaasta syntyy tyylikäs kahden käyttäjän kokonaisuus, jota leveä tasopeilimme hienosti täydentää. IDO Trend Kokonaisuus 117 Tasoallas: IDO Wave, L 1200, S 500 Alakaappi: musta saarni, L 1190, K 500, S 485 Tasopeili: L 1200, K 640, S 38 Kokonaishinta: 2 157,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

60 60 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO Select IDO Select -mallistoon kuuluu korkea kaappi levyovilla ja avohyllyllä. Saatavana myös pieneen tilaan sopiva peiliovellinen malli. Suomalaisten kylpyhuoneet ovat usein verraten pieniä. IDO Select on ratkaisu pienien kylpyhuoneiden tila ongelmaan. Vaikka sarjan kalustesyvyys on vain 320 mm, kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Pienikin voi siis olla käytännöllistä. Voit valita run saasta valikoimasta laatikon päitä, ovia ja vetimiä ja luoda juuri kylpyhuoneeseesi sopivan kokonaisuuden. IDO Select -alakaapit täydennät IDO Shape -tasoaltailla, leveydet 600, 900 ja 1200 mm, ja sopivat vetimet löydät IDO Select -vedinmallistosta. IDO Reflect Led -peilikaappi loisteputkivalaisimella L 891, K 695, S 140/220 Korkea kaappi turkoosi L 297, K 1830, S 320 IDO Shape -tasoallas L 900, K 70, S 330/435 Alakaappi laatikoilla, turkoosi L 594, K 620, S 320 Sivukaappi laatikolla, turkoosi L 297, K 620, S 320 Vedin, 5 kpl Alumiini IDO Select Kokonaisuus 86 B Turkoosi (NCS 1050-B20G) Hinta 2 619,- Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

61 IDO Kylpyhuonekalusteet 61 IDO Select Kokonaisuus 85 C Tasoallas: IDO Shape, L 600, S 330/435 Alakaappi laatikoilla: L 594, K 620, S 320 Peilikaappi: L 594, K 695, S 140/220 Yläkaapit, 2 kpl: L 477, K 297, S 200 Korkea kaappi peiliovella Kokonaisleveys: n mm Kokonaishinta: 2 342,- Wc-istuin ei sisälly kokonaisuuden hintaan. Musta väri: NCS S9000-N. IDO Select -alakaapin sisälaatikkoon piilotat pientavarat. Suuremman alalaatikon voit täyttää enemmän tilaa vievillä esineillä ja varustaa lokerikolla, joka pitää tavarat järjestyksessä. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi. Tarkemmat tuotetiedot löydät s. 74. IDO Select -sarjan oviin ja laatikoihin saat halutessasi myös tyylikkäät in-line-vetimet. Kurkistus korkean alumiini/maitolasiovellisen kaapin sisälle. Led-valo jokaisen maitolasihyllyn takana saa valon hohtamaan kauniisti lasin läpi. IDO Select Kokonaisuus 87 Tasoallas: IDO Shape, L 1200, S 330/435 Peilikaappi: L 1188, K 695, S140/220 Alakaappi laatikoilla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 594, S 620, K 320 Sivukaapit laatikolla: korkeakiiltoinen valkoinen, L 297, S 620, K 320 Vedin: ja korkeakiiltoinen valkoinen Kokonaishinta: 3 258,-

62 62 IDO Kylpyhuonekalusteet Yläkaappi IDO Renova Plus L 300, K 655, S 133 IDO Reflect Clear -peilikaappi L 560, K 662, S 140 IDO Renova Plus Pesuallas IDO Renova Plus Allaskaappi IDO Renova Plus Valkoinen L 535, K 620, S 320 Sisältää myös IDO Plus pesualtaan. IDO Renova Plus Kokonaisuus 121 Hinta 992,- Wc-istuin ei sisälly hintaan. Kaikki hinnat ovat suositushintoja ja ne sisältävät arvolisäveron.

63 IDO Kylpyhuonekalusteet 63 IDO Renova Plus -sarja on käytännöllinen ja kompakti ratkaisu, jolla kalustat kätevästi pienen kylpyhuoneen tai vieras-wc:n. Kalusteiden ovien värivaihtoehdot ovat valkoinen ja tummanharmaa. Vetimet sisältyvät pakettiin. Oheiseen tyylikkään harmaaseen kokonaisuuteen kuuluvat led-tasopeili, pesuallas, valmiiksi koottuna toimitettavat alakaappi sekä korkea kaappi vetimineen. Tarkemmat tuotetiedot löydät sivulta 77. IDO Renova Plus Kokonaisuus 122 Tasopeili: L600, K 900, S 20 Allaskaappi: harmaa L 594, K 620, S 320 Korkea kaappi: harmaa L 300, K 1830, S 320 Kokonaishinta: 1 155,- Kylpyhuone säilyy helposti siistinä, kun kaikelle on oma paikkansa. IDO Renova Plus -sarjan lisävarusteisiin kuuluu muun muassa näppärä liukukori, joka sopii niin puhtaille pyyhkeille kuin likapyykeillekin.

64 64 IDO Reflect -peilit IDO Reflect -peilit Peili on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta. Se avartaa tilaa ja kätkee tarvittaessa taakseen purkit, partakoneet ja purnukat. Peilin valot tuovat kauniisti valoa juuri sinne minne pitääkin. Sanalla sanoen peili viimeistelee kylpyhuoneesi. IDOn mallistosta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja voit valita peilin tyylin ja koon juuri kohteen mukaan. Peilikaapin päivävalolamppu helpottaa meikkausta. Moderni led-valo luo kasvoille miellyttävän valon. Led-valaisin luo ilmavan tunnelman kylpyhuoneeseen. Kaikki peiliemme kohdevalot ovat energiaa säästäviä led-valoja. Lisävarusteina saatavat magneettilista ja suurentava peili helpottavat arkea.

65 IDO Reflect -peilit 65 Peileillä voi tehdä ihmeitä. Ne lisäävät tilantuntua, tehostavat valaistusta ja niiden taakse saa tavarat siististi piiloon kaikki ominaisuuksia, joilla on käyttöä myös kylpyhuoneessa. Peilikaappien ovet ovat peiliä myös sisäpuolelta. Valaisimet ovat LED-valaisimia. IDO Reflect Led -tasopeili. Led-valaisin ja peilaavat reunalistat. Korkeus 900 mm, leveydet 500, 560, 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm mm leveässä peilissä on kaksi valaisinta. IDO Reflect -tasopeili kahdella valaisimella. Korkeus 640 mm, leveydet 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm. IDO Reflect Led -peilikaappi. Mallissa valaisimet sekä ylhäällä että alhaalla. Kaapista löytyy myös pistorasia. Korkeus 695 mm, leveydet 600 mm (2 ovea), 900 mm (3 ovea) ja 1200 mm (4 ovea). IDO Reflect -peilikaappi. Mallissa valaisin, pistorasia sekä kaksi siirrettävää lasihyllyä. Korkeus 550 mm, leveydet 600, 800, 900, 1000 ja 1200 mm mm leveässä peilissä on kolme ovea. IDO Reflect Single -peilikaappi. Mallissa pistorasia ja kaksi siirrettävää lasihyllyä. Oven kätisyys vaihdettavissa. Korkeus 600 mm, leveys 500 mm. IDO Glow Reflect Clear -peilikaappi valkoisella rungolla. Asennuksen hienosäätöä helpottavat ripustushelat sisältyvät hintaan. Kaksi leveyttä 560 ja 600 mm. Saatavana valaisimella tai ilman. IDO Reflect Spot -peilikaappi. Mallissa valaisimet, pistorasia sekä kaksi siirrettävää hyllyä. Korkeus 635 mm, leveydet 500, 560, 600 ja 900 mm. IDO Reflect Grip -peilikaapit. LED-valaisin, 2 hyllyä ja peilit myös ovien sisäpuolella. Pistorasia asennettavissa vasemmalle tai oikealle. Kaksi kokoa: 600 x 690 mm ja 560 x 670 mm. IDO Reflect Ledband -peilikaappi, jonka sivut ovat peililasia. Pehmeästi sulkeutuvat peiliovet. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa, siirrettävät lasihyllyt ja pistorasia (230 V). Leveydet 600 ja 900 mm. IP Kelvin. IDO Reflect USB -peilikaappi, jonka sivut ovat peililasia. Pehmeästi sulkeutuvat peiliovet. Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa, siirrettävät lasihyllyt ja pistorasia USB-portilla mm kaapissa on kaksi pistorasiaa, joista toisessa on USB-portti. Leveydet 600, 900 ja 1200 mm. IP Kelvin.

66 66 IDO Kylpyhuonekalusteet Kalusteiden tekniset tiedot Tästä osiosta löydät IDO-kylpyhuonekalusteiden materiaali- ja vedinvaihtoehdot sekä tekniset tiedot ja hinnat. Tutustu, vertaile ja valitse.

67 IDO Kylpyhuonekalusteet 67 Materiaalivaihtoehdot IDO GLOW ja lähes 2000 muuta NCS-väriä. Valkoinen (maalattu) Tammi (kalvo) Valinnainen NCS-väri (tässä NCS 0570-Y70R) IDO SEVEN D Tummanharmaa (maalattu) Valkoinen (maalattu) IDO TREND Musta saarni (viilu) IDO SELECT Jalava (viilu) Valkoinen (maalattu) Tummanharmaa (maalattu) Valkoinen (maalattu) Valkoinen (korkeakiiltoinen kalvo) Tummanharmaa (maalattu) Valinnainen NCS-väri (tässä NCS 0570-Y70R) Pähkinä (viilu) IDO RENOVA PLUS Musta saarni (viilu) Valkoinen (maalattu) in-line vetimellä Tummanharmaa (melamiini) Valkoinen (maalattu)

68 68 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW IDO Glow -tasoallas MITAT L 600, K 170, S 440 L 900, K 170, S 440 L 1000, K 170, S 440 L 1200, K 170, S 440 TUOTENRO HINTA 222,- 298,- 481,- 498,- IDO Glow -alakaapit sopivat yhteen IDO Glow -tasoaltaiden kanssa. Pehmeästi sulkeutuvat laatikot saatavana vetimellä tai ilman (push open). Toimitetaan valmiiksi koottuna. Laatikonmatto, vesilukko sekä laatikonjakaja** ylälaatikkoon sisältyvät. Laatikonjakaja alalaatikkoon ja led-valaisin saatavana lisävarusteena MITAT L 581, K 640, S 400 L 881, K 640, S 400 L 981, K 640, S 400 L 1181, K 640, S 400 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen (push open) , , , ,- Tammi (push open) , , , ,- Valinnainen NCS-väri* (push open) , , , ,- Valkoinen (vedin) , , , ,- Tammi (vedin) , , , ,- Valinnainen NCS-väri* (vedin) , , , ,- IDO Glow -korkea kaappi Pehmeästi sulkeutuvat ovet saatavana vetimellä tai ilman. Ylemmän oven sisäpuolella on hyllykkö, oven kätisyys vaihdettavissa. Valmiiksi koottu. Siirrettävät lasihyllyt. Pyykkikassi ja lukittava laatikko saatavana lisävarusteena IDO Glow 300 -yläkaappi, jossa ovi ja 2 siirrettävää lasihyllyä IDO Glow Mirror -korkea peilikaappi joka avautuu 180 astetta. Valmiiksi koottu. Sisältää peilin ja tasoksi taittuvan hyllyn. MITAT L 330, K 1748, S 360 L 300, K 645, S 185 L 320, K 1748, S 220 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen (push open) ,- Tammi (push open) ,- Valinnainen NCS-väri* (push open) ,- Valkoinen (vedin) ,- Tammi (vedin) ,- Valinnainen NCS-väri* (vedin) , TUOTENRO. HINTA VÄRI TUOTENRO. HINTA ,- Valkoinen, oikea , ,- Tammi, oikea , ,- Valinnainen NCS-väri*, oikea , ,- Valkoinen, vasen , ,- Tammi, vasen , ,- Valinnainen NCS-väri*, vasen ,- * Valinnainen puolikiiltävä NCS-väri, 5 viikon toimitusaika, tilaus kirjallisena, ei palautusoikeutta. ** Laatikonjakaja ei sisälly 600 mm leveään malliin.

69 IDO Kylpyhuonekalusteet 69 IDO GLOW Hana vasemmalla Hana oikealla IDO Glow -pesuallas, kulmikas MITAT L 400, K 160, S 280 L 400, K 160, S 280 L 500, K 170, S 360 L 560, K 170, S 440 L 600, K 170, S 440 TUOTENRO KIINNITYS Ruuvi Ruuvi Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake Ruuvi tai kannake HINTA 97,- 97,- 109,- 117,- 149,- IDO Glow -allaskaappi kulmikkaalle pesualtaalle osina Pehmeästi sulkeutuvat ovet ja yksi hylly. Sisältää kromatut vetimet c/c 128 mm ja vesilukon sekä taipuisan poistoputken. Ei sisällä pesuallasta. Väri valkoinen MITAT L 330, K 620, S 250 L 430, K 620, S 300 L 500, K 620, S 370 TUOTENRO HINTA 179,- 184,- 191,- IDO Glow -allaskaappipaketti kulmikkaalle pesualtaalle valmiiksi koottuna Sisältää pesualtaan sekä alakaapin, jossa pehmeästi sulkeutuvat ovet ja yksi hylly. Sisältää kromatut vetimet c/c 128 mm ja vesi lukon sekä taipuisan poistoputken. Runko kosteudenkestävää. Väri valkoinen. Hana vasemmalla Hana oikealla MITAT ALTAAN KANSSA L 400, K 695, S 280 L 400, K 695, S 280 L 500, K 695, S 360 L 560, K 695, S 440 TUOTENRO HINTA 304,- 304,- 321,- 329,- IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Ovien välinen sauma vasemmalla tai oikealla. Siirrettävät lasihyllyt, valkoinen runko. Sisältää pistorasian Sauma vasemmalla Sauma oikealla MITAT L 600, K 645, S 155/185 L 600, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Tammi , ,- Valinnainen NCS-väri* , , IDO Glow -peilikaappi Led-valo kaapin ylä- ja alaosassa. Siirrettävät lasihyllyt, valkoinen runko. Sisältää pistorasian MITAT L 900, K 645, S 155/185 L 1000, K 645, S 155/185 L 1200, K 645, S 155/185 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Tammi , , ,- Valinnainen NCS-väri* , , ,-

70 70 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO GLOW IDO Glow -rahi Näppärä säilytyskaluste, jonka alla lukittuvat pyörät. Pyykkikassi sisältyy. Valmistettu kosteudenkestävästä MDF-levystä IDO Glow -pyykkikassi korkealle kaapille MITAT L 460, K 450, S 360 L 288, K 460, S 285 VÄRI TUOTENRO. HINTA VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Musta ,- Tammi ,- Valinnainen NCS-väri* , Lukittava sisälaatikko korkeaan kaappiin IDO Glow -koukku MITAT L 297, K 128, S 312 L 22, K 50, S 18 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Harmaa , , Laatikonsisus alalaatikkoon MITAT B 144, H 57, D 247 B 246, H 57, D 247 TUOTENRO HINTA 28,- 41,- Led-valaisin Glow-alakaapin laatikoihin (2 kpl/pakkaus) MITAT TUOTENRO. HINTA , , , ,- Magneettilista pienten metalliesineiden säilytykseen. Suurentava peili esimerkiksi meikkaamisen avuksi. Pistorasia kaapin tai laatikon sisälle. MITAT L 100, K 70, S 3 ø 130 L 60, K 60, S 60 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Alumiini , ,- Valkoinen ,- IDO Glow -kaapistojen tuoteseloste Valkoinen ja valinnaiset NCS-värit on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä, kosteudenkestävästä 16/19 mm MDF-levystä (P3). Tammi on valmistettu kalvolla päällystetystä kosteudenkestävästä 16/19 mm MDF-levystä (P3). Allaskaappien runko kosteudenkestävää lastulevyä, ovet kosteudenkestävää maalattua MDF-levyä.

71 IDO Kylpyhuonekalusteet 71 IDO SEVEN D Hylly maitolasia, alumiiniset seinäkiinnikkeet MITAT L 600, K 6, S 100 L 800, K 6, S 100 TUOTENRO HINTA 69,- 82,- MITAT L 900, K 6, S 100 L 1000, K 6, S 100 L 1200, K 6, S 100 TUOTENRO HINTA 87,- 96,- 106, Tasoallas MITAT L 600, S 400 L 800, S 400 TUOTENRO HINTA 226,- 299,- MITAT L 900, S 400 L 1000, S 400 L 1200, S 400 TUOTENRO HINTA 302,- 488,- 506,- Alakaappi IDO Seven D -tasoaltaalle. Kaksi pehmeästi sulkeutuvaa vetolaatikkoa paikoilleen asennettuna. Sisältää vesilukon ja poistoputken MITAT L 600, K 450, S 395 L 800, K 450, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Valkoinen led-valolla , ,- Tummanharmaa , ,- Tummanharmaa led-valolla , , x MITAT L 900, K 450, S 395 L 1000, K 450, S 395 L 1200, K 450, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- 2 x ,- Valkoinen led-valolla , ,- 2 x ,- Tummanharmaa , ,- 2 x ,- Tummanharmaa led-valolla , ,- 2 x ,- Pyyhetanko kannakkeille Kannakepari IDO Seven D -tasoaltaille. Kiinnitysruuveineen MITAT L 600 L 800 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Kromi , ,- MITTA K 170, S 395 VÄRI TUOTENRO. HINTA Kromi ,- MITAT L 900 L 1000 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Kromi , ,-

72 72 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO SEVEN D Korkea kaappi 3 lasihyllyä ja vetolaatikko. Oven sisäpuolella hyllykkö ja kaapin molemmin puolin koukut. Kätisyys vaihdettavissa Magneettilista pienten metalliesineiden säilytykseen. Yläkaappi, jossa kaksi irroitettavaa lasihyllyä. Sis. magneettilistan. MITAT L 300, K 1620, S 395 L 600, K 300, S 182 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Tummanharmaa , , Laatikonsisus MITAT B 144, H 57, D 247 B 246, H 57, D 247 TUOTENRO HINTA 28,- 41,- Yläkaappi nosto-ovella ja alumiinivetimellä (c/c 192 mm) Alakaappi, sopii IDO Seven D -pesualtaalle 11113, yksi laatikko ja alumiinivedin (c/c 192 mm). Huom! Kaapin runko on aina valkoinen MITAT L 500, K 500, S 200 L 500, K 500, S 390 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- Musta saarni , , IDO Seven D -pesuallas Hylly karkaistua lasia, sisältää alumiiniset seinäkiinnikkeet. MITAT L 560, K 170, S 440 L 400, S 100 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Maitolasi ,- Tukijalka alumiinia, säätövara mm Suurentava peili esimerkiksi meikkaamisen avuksi. Pistorasia kaapin tai laatikon sisälle. MITAT L 38, K , S 38 L 100, K 70, S 3 ø 130 L 60, K 60, S 60 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Alumiini , , , ,- IDO Seven D -kaapistojen tuoteseloste Valkoinen ja tummanharmaa on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä MDF-levystä (P3). Kaarevan alakaapin mustaa saarnia oleva laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta saarnivanerista, joka on petsattu ja pintakäsitelty puolikiiltävällä lakalla. Valkoinen laatikonpää on valmistettu muotopuristetusta koivuvanerista, joka on pintakäsitelty puolikiiltävällä lakkavärillä.

73 IDO Kylpyhuonekalusteet 73 IDO TREND Yksi hanareikä Kaksi hanareikää IDO Wave -tasoallas MITAT L 600, K 500 L 900, K 500 L 1200, K 500 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Alakaappi IDO Wave -tasoaltaalle. Kaapissa kaksi push open -mekanismilla varustettua vetolaatikkoa. Ylälaatikko jaettu lokeroihin. Vesilukko ja poistoputki sisältyvät MITAT L 590, K 500, S 485 L 890, K 500, S 485 L 1190, K 500, S 485 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Tumman harmaa , , ,- Musta saarni , , ,- Jalava , , ,- Korkea kaappi push open -ovella, jonka kätisyys vaihdettavissa. Oven sisäpuolella peili. 3 siirrettävää lasihyllyä Laatikonsisus. Säädettävä järjestelmä, jossa yksi reelinki ja neljä laatikonjakajaa. Vaaleanharmaa. Sopii 97800, ja alakaapeille. Tukijalka Korkeus 270 mm + säätö vara 30 mm. MITAT L 350, K 1620, S 360 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen ,- Tumman harmaa ,- Musta saarni ,- Jalava ,- MITAT L 600 L 900 L 1200 L 38, K , S 38 TUOTENRO HINTA 88,- 105,- 116,- 25,- IDO Trend -kaapistojen tuoteseloste Musta saarni on valmistettu aidolla viilulla päällystetystä petsatusta ja pintalakalla käsitellystä kosteuden kestävästä lastulevystä (P5). Jalava on valmistettu aidolla viilulla päällystetystä ja lakalla pintakäsitellystä kosteuden kestävästä lastulevystä (P5). Valkoinen ja tummanharmaa on valmistettu puolikiiltävällä maalilla pintakäsitellystä MDF-levystä (P3).

74 74 IDO Kylpyhuonekalusteet IDO SELECT IDO Shape -tasoallas MITAT L 600, S 330/435 L 1200, S 330/435 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , ,- MITAT L 900, K 70, S 330/435 L 900, S 330/435. Vasen L 900, S 330/435. Oikea VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen , , ,- Alakaappi, jossa pehmeästi sulkeutuvat ovet ja yksi säädettävä hylly, valkoinen runko. Tilaa vetimet erikseen. Laatikollinen alakaappi, jossa pehmeästi sulkeutuva laatikko. Kaapissa on myös loke roitu sisälaatikko. Valkoinen runko. Tilaa vetimet erikseen. Laatikollinen alakaappi, jossa pehmeästi sulkeutuva laatikko, lokeroitu sisälaatikko, valkoinen runko. Tilaa vetimet erikseen MITAT L 594, K 620, S 320 L 594, K 620, S 320 L 891, K 620, S 320 VÄRI TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA TUOTENRO. HINTA Valkoinen, sileä , , ,- Tummanharmaa, sileä , , ,- Valkoinen, in-line , , ,- Valkoinen korkeakiiltokalvo, sileä , , ,- Pähkinä, sileä , , ,- Musta saarni, sileä , , ,- Valinnainen NCS-väri*, sileä , , ,- Valinnainen NCS-väri*, in-line , , ,- Laatikollinen sivukaappi, jossa pehmeästi sulkeutuva laatikko ja ovi. Yksi säädettävä hylly, valkoinen runko. Tilaa vetimet erikseen. MÅTT B 297, H 620, D 320 VÄRI TUOTENRO. HINTA Valkoinen, sileä ,- Tummanharmaa, sileä ,- Valkoinen, in-line, vasen ,- Valkoinen, in-line, oikea ,- Valkoinen korkeakiiltokalvo, sileä ,- Pähkinä, sileä ,- Musta saarni, sileä ,- Valinnainen NCS-väri*, sileä ,- Valinnainen NCS-väri*, in-line, vasen ,- Valinnainen NCS-väri*, in-line, oikea ,- * Valinnainen puolikiiltävä NCS-väri, 5 viikon toimitusaika, tilaus kirjallisena, ei palautusoikeutta, valkoinen runko.

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MALLISTO

UUSI IDO GLOW MALLISTO UUSI IDO GLOW MALLISTO FIKSUJA OIVALLUKSIA ARJEN JOKA P IV LLE Jokapäiväinen elämä innostaa meitä yhä uudestaan. Tästä syystä loimme IDO Glow n kylpy huonemallisto täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016

IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Kylpyhuonekuvasto 2016 IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen leppoisiin kylpytuokioihin. Valikoimastamme löydät ratkaisut eri kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin.

Lisätiedot

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016

UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 UUSI IDO GLOW MODERNI, FIKSU & HELPPO MALLISTO LAAJENEE SYKSYLL 2016 JOKAP IV IST EL M HELPOTTAMAAN... Fresh WC -toiminto pitää WC:n raikkaana automaattisesti. IDO Glow -wc:t ovat huuhtelukauluksettomia

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015

IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 IDO Kylpyhuonekuvasto 2015 2 IDO Inspiraatio IDOn kylpyhuonekalusteille ja keramiikkatuotteille on myönnetty Avainlippu. IDO Inspiraatio 3 IDO on mukana arjessasi hektisistä aamuhetkistä viikonloppujen

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet

IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -mallisto, pesualtaat ja wc-istuimet IDO Glow -uutuusmallisto sisältää wc-istuimet, pesualtaat ja kylpyhuonekalusteet. IDO Glow korvaa perinteisen Trevi-malliston, joka poistuu tuotannosta. Katso

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014

IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 IDO Kylpyhuonekuvasto 2014 2 IDO Sisältö SISÄLTÖ Historia...4 IDO suunnittelijat...6 Inspiraatio...8 IDO Smart...14 Kylpyhuoneen suunnittelu...18 Pidä huolta kylpyhuoneestasi...21 Kylpyhuonekalusteet...22

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU IDO Light IDO Light on uusi kalustesarja, jonka pelkistetty ja ajaton muotoilu on suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small

IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small IDO Select -kylpyhuonekalusteet - badrumsmöbler Small 108-14 IDO SHAPE Tasoallas/ 600 1119901101 5621100 IDO SHAPE Keraaminen tasoallas / IDO SHAPE Tasoallas/ (L) 11191101 1119801101 101101 5621101(L)

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n.

100 % suomalaista työtä. Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. TOIMITUSKULUT 100 % suomalaista työtä Kaikki kuvastossa esiintyvät hinnat sisältävät voimassaolevan alv:n. KELO 50 malli 120 kxlxs 680 x 500 x 365 malli 130 kxlxs 680 x 600 x 365 malli 140 kxlxs 680 x

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden

Kylpyhuonekalusteet. Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Kylpyhuonekalusteet Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisustukseen. Sen määräävin

Lisätiedot

4 mitat kxlxs 680 x XXX x 135 300 MALLISTOJEN PEILIKAAPIT, PEILIT JA VALOT 400/500/600/800/900 600/800/900 malli 560 malli 550 36 L-Kaluste kylpyhuonekalusteet hinnasto 2016 680 365

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä

KYLPY HUONE KALUSTEET. 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET 100 % suomalaista työtä KYLPY HUONE KALUSTEET SISÄLTÖ 1. KASKI KASKI 50, KASKI 55, KASKI 60 altaat, värit, ovivärit 4-5 2. KAARNA KAARNA 60, KAARNA 90 altaat, värit, ovivärit 6-7

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme Laatikonpäät/Lådfronter Kannakepari/Konsolpar

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen.

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Kylpyhuoneet Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit on luotu uudisrakentamiseen sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Puro, Lähde ja Suvanto -mallistot soveltuvat joustavasti eri kokoisiin tiloihin.

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta

Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme. alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta IDO IDO Tervetuloa pesulle! Laajan pesuallasvalikoimamme esittely alkaa sivulta Uudisrakennus vai remonttikohde? Tietoa oikean wc-istuimen valintaan löydät sivulta Suihkukaappi, suihkunurkka vai näppärästi

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

IDO Trend Kylpyhuonekalusteet

IDO Trend Kylpyhuonekalusteet Tuoteseloste Puu Puu on elävä materiaali jonka rakenteessa ja värisävyssä saattaa olla vaihteluja Kylpyhuonekalusteesi voivat näin ollen poiketa jonkin verran niistä kalusteista jotka olet nähnyt esitteessämme

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 3/2008 SENNUS- J HOITO-OHJE SEVEN D- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo IDO Seven D-kylpyhuonekalusteet sennuslistan mittatiedot Seven D kaappiasennusta koskeva yleisohje: - asennuslistan kiinnittäminen

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

ASENNUS- JA HOITO-OHJE

ASENNUS- JA HOITO-OHJE 03/2005 ASENNUS- JA HOITO-OHJE TREND- Kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo TREND-kylpyhuonekalusteet Asennuslistan mittatiedot laatikollisille TREND alakaapeille 600/900/1200x500x485 mm 2 Kaapin asennus

Lisätiedot

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,-

745,- 635,- Joy matala pöytätaso 70 musta, laatikko, opaalinmusta graniittitaso. Tuotenro 30700-B3 (Suositushinta 797,-) 885,- 2 205,- KYLPYHUONE- IDEAT: JOY KAMPANJA, JOKA OTTAA MUODOT HALTUUN. SUORAAN SVEDBERGSIN IDEAKIRJASTA 25. lokakuuta - 21. marraskuuta 2010 Joy korkea kaappi 153x35 musta, ovi, laatikko. Tuotenro 35340. (Suositushinta

Lisätiedot

IDO Seven D Kylpyhuonekalusteet

IDO Seven D Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D Kylpyhuonekalusteet IDO Seven D - Tuoteseloste Puu Puu on elävä materiaali jonka rakenteessa ja värisävyssä saattaa olla vaihteluja Kylpyhuonekalusteesi voivat näin ollen poiketa jonkin verran

Lisätiedot

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET

IDO KYLPYHUONE- KUVASTO SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET IDO KYLPYHUONE- KUVASTO 2018 SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET 2 IDO Sisältö ELÄMÄ ON KAIKKI KAIKESSA. KEHITTYÄKSEEN SE TARVITSEE LUOVUUTTA. NEROKKAIMMAT RATKAISUT SYNTYVÄT, KUN VAIN ANNAMME LUOVUUTEMME

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2011 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info

ARK MITAT TARKISTETTAVA TYÖMAALLA NYKYTILANNE KPH-1A PPK 30.06.2013. Työpiirustus. www.kirkkosalmentie.info MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA 1:25, 1:75 KPH 1A 109.01.1 1/13 GL Oy NYKYTILANNE F91, F93, F95, F97, F99 KPH-1A 1 485 80 750 h ~ 2328 395 775 530 520 3 050 2 328 250 NYKYTILANNE MITAT TISTETTAVA TYÖMAALLA

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

IDO KYLPYHUONEKUVASTO 2018

IDO KYLPYHUONEKUVASTO 2018 IDO KYLPYHUONEKUVASTO 2018 Jälleenmyyjäsi: Geberit Oy Tahkotie 1 01530 Vantaa Puh. 010 662 300 Jälleenmyynti: LVI-liikkeet, rautakaupat, keittiö- ja sisustusliikkeet. Jälleenmyyjiemme yhteystiedot löydät

Lisätiedot

afton kalusteet kalusteet afton

afton kalusteet kalusteet afton kalusteet Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat

Lisätiedot

IDO SUIHKUMALLISTO 4 IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPIT 6 IDO DESIGN 18 IDO SHOWERAMA 10 -SARJA 30 IDO SHOWERAMA 8 -SARJA 50 GEBERIT CLEANLINE SUIHKUKAIVOT

IDO SUIHKUMALLISTO 4 IDO SHOWERAMA SUIHKUKAAPIT 6 IDO DESIGN 18 IDO SHOWERAMA 10 -SARJA 30 IDO SHOWERAMA 8 -SARJA 50 GEBERIT CLEANLINE SUIHKUKAIVOT IDO SUIHKUT 2019 IDO SHOWERAMA -SUIHKUILLA ON TAKANAAN LIKI 50 VUODEN HISTORIA, JOKA NÄKYY MM. MUOTOILUSSA, KÄYTTÖMUKAVUUDESSA JA PIENIMPIENKIN YKSITYISKOHTIEN TOIMIVUUDESSA. POHJOISMAINEN DESIGN JA NEROKKAAT

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

OSTO-OPAS. Pöytätason leveys cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen.

OSTO-OPAS. Pöytätason leveys cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Svedbergs individual Design OSTOOPAS. 1 2 3 Pöytätasot Pöytätason leveys 60300 cm. Korkeus 12 tai 20 mm. Pöytätasot mitoitetaan haluamaasi pituuteen. Altaat ja hanat Riippumatta syvyydestä, voit valita

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

VAKIOTUOTELUETTELO STANDARD PRODUKTSORTIMENT SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET

VAKIOTUOTELUETTELO STANDARD PRODUKTSORTIMENT SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET 2019 VAKIOTUOTELUETTELO STANDARD PRODUKTSORTIMENT 1.1.2019 SISÄLTÄÄ GEBERIT- SANITEETTI- TUOTTEET IDO WC-ISTUIMET Tyylikäs, toimiva ja kestävä IDO-wc-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja niin lattia- kuin seinä-wc:tä

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

IDO Select Kylpyhuonekalusteet

IDO Select Kylpyhuonekalusteet - Tuoteseloste Puu Puu on elävä materiaali jonka rakenteessa ja värisävyssä saattaa olla vaihteluja Kylpyhuonekalusteesi voivat näin ollen poiketa jonkin verran niistä kalusteista jotka olet nähnyt esitteessämme

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO. Kylpyhuonekalusteet // 2015

HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO. Kylpyhuonekalusteet // 2015 HELPPO JA NOPEA VALINTA DANSANI MIDO Kylpyhuonekalusteet // 2015 1 DANSANI MIDO / CAPPELLA KAIKKI CAPPELLA- ALTAAT VOIDAAN KIINNITTÄÄ SEINÄÄN. Mido tekee kylpyhuoneen kalusteiden valinnasta helppoa Cappella-allas

Lisätiedot

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75

Happy D ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Eurooppalainen tammi -52. Pellava -75 ja Happy D2 VÄRIKARTTA - HAPPY D VÄRIKARTTA - HAPPY D2 HINTARYHMÄ 1: HINTARYHMÄ 1: Korkea kiilto valkoinen -22 Korkea kiilto valkoinen -22 Eurooppalainen tammi -52 Pellava -75 HINTARYHMÄ 2: HINTARYHMÄ

Lisätiedot

Gustavsbergin uudet sankarit

Gustavsbergin uudet sankarit OY GUSTAVSBERG AB Laippatie 14, FI-00880 Helsinki. Puh 09 3291 8811. Faksi 09 3291 8850. www.gustavsberg.com e-mail: myynti@gustavsberg.com a member of the villeroy & boch group Gustavsbergin uudet sankarit

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET

07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET 07/2012 OTSOSON KYLPYHUONEEN KALUSTEET ELEMENT 1000 ALLASKAAPPI, ELEMENT 300 KORKEAKAAPPI, CLEVER 1000C ALLAS, AL 100x80 PEILI (peilin valaisin ei kuulu valikoimiimme) 2 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia!

HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON. Uutuuksia! HUIKEITA TARJOUKSIA JA PALJON Uutuuksia! Easy yläosa peili 90. Suositushinta 329,- NYT 265,- Easy korkea kaappi huurrelasiovella. Suositushinta 423,-/kpl. NYT 340,-/kpl. TAI PIENIÄ. Style seinähylly. 71,-/2

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Trend-kylpyhuonekalusteet

Trend-kylpyhuonekalusteet Trend-kylpyhuonekalusteet Sisällysluettelo Cordoba, wenge...3 Trend Eva, valkoinen kiiltävä/musta kiiltävä...4 Atos, valkoinen kiiltävä...5 Atos, tua pähkinä...6 Tosca, valkoinen kiiltävä...7 Tosca, tua

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

GAIUS - SÄILYTYSKAAPIT

GAIUS - SÄILYTYSKAAPIT HINNASTO 1.1.2014 GAIUS - SÄILYTYSKAAPIT Myyntihinta/kpl Alv 0% Alv 24% Gaius -kaapit ovat seinäkiinnitteisiä, kaappien runko on valkoista kosteudenkestävää 16 mm melamiinia. Erikoistilauksesta myös koivu-

Lisätiedot

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill

Suihkut. Suihkut. Anna Øren Senior Designer ja partneri Hareide Designmill Suihkut Jos valitset IDOn suihkukaapin, -seinän tai -nurkan, voimme taata sinulle tyylikkään ja hyvin toimivan suihkun, joka pysyy kauniina vuodesta toiseen. IDOn suihkutuotteet ovat helppohoitoisia, ne

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy

Kylpyhuonekalusteet. CC - Products Oy Kylpyhuonekalusteet CC - Products Oy Kuvasto 2010 Materiaalit: Runko: 12 mm MDF levy maalattu, valkoinen Ovi: Simple R3 maalattu MDF, valkoinen Allas: valumarmori, valkoinen sis. hajulukon MINI sarja saatavissa

Lisätiedot

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s Valmistettu Suomessa LAADUKKAAT KOTIMAISET GISA ja ANNIINA-SARJAT www.rintaluoma.fi GISA ANNIINA SÄILYTYSKALUSTEET 2. s KirjoituspöydäT 3. s Tasot ja sohvapöydät 4. s HYLLYSTÖKOMPONENTIT 5. S Lastensänky

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua.

IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. IDO Showerama -suihkukaappi on uudistunut. Uudet ominaisuudet ja näkyvä markkinointi tekevät siitä menestystuotteen, johon sinun kannattaa tutustua. Uusi IDO Showerama 8-5 IDO Showerama -suihkukaapin menestystarina

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET HINNASTO 1.10.2013 PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET Myyntihinta/kpl Alv 0% Alv 24% Korpinen - peilikaapit Peilikaapin saa joko suoralla tai kallistetulla lukollisella peiliovella, joka on tukevasti saranoitu

Lisätiedot

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1

Sisällysluettelo Innehållsförteckning. IDO Seven D. IDO Trend. IDO Classic 13:1 IDO Sisällysluettelo Innehållsförteckning IDO Seven D Tuoteseloste/Produktinformation :3 IDO SEVEN D keraaminen tasoallas/heltäckande keramiskt tvättställ 800/1000/1200 mm Alakaapin runko/underskåp stomme

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

OSTOAPU HEMNES. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU HEMNES. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU HEMNES -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Osa HEMNES-kylpyhuonekalusteista on kiinnitettävä seinään pakkauksessa olevalla seinäkiinnikkeellä. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset seinäkiinnitystarvikkeet

Lisätiedot

DANSANI MIDO UUSI VÄRI HARMAA. Dansani.fi

DANSANI MIDO UUSI VÄRI HARMAA. Dansani.fi DANSANI MIDO UUSI VÄRI HARMAA Dansani.fi NL 2017 DANSANI MIDO / CAPPELLA 18 KAIKKI CAPPELLA-ALTAAT VOIDAAN KIINNITTÄÄ SEINÄÄN. Mido tekee kylpyhuoneen kalusteiden valinnasta helppoa Valaisimen pitää valaista

Lisätiedot

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU BESTÅ -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Käsittele karkaistua lasia varovasti! Reunan vaurioituminen tai pinnan naarmuuntuminen saattaa poikkeustapauksissa rikkoa lasin. Lasi ei kuitenkaan

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

SUOSITUSHINNASTO 2010. HINNAT OVAT OHJEVÄHITTÄISHINTOJA, SIS. AlV. HINTAlUETTElO ON VOIMASSA 1.3.2010 AlKAEN

SUOSITUSHINNASTO 2010. HINNAT OVAT OHJEVÄHITTÄISHINTOJA, SIS. AlV. HINTAlUETTElO ON VOIMASSA 1.3.2010 AlKAEN SUOSITUSHINNASTO 2010 HINNAT OVAT OHJEVÄHITTÄISHINTOJA, SIS. AlV. HINTAlUETTElO ON VOIMASSA 1.3.2010 AlKAEN HINNASTO 2010 Kaikki hinnat ovat suositettuja noin-hintoja euroissa. Hinnasto on voimassa 1.3.2010

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

Sileesuonkatu 6, Tampere

Sileesuonkatu 6, Tampere Sileesuonkatu 6, 33330 Tampere 03 777 1470 asiakaspalvelu@mustica.fi Liukuovet Tilanjako-ovet Ladonovet Kaapistot Liukuovet Käsityötä Tampereelta Liukuovemme valmistetaan käsityönä Tampereella, Mustican

Lisätiedot

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN KYLPYHUONEKALUSTEET 2012 IDEOITA JA INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN 3 SISÄLTÖ JOHDANTO 4 9 VEDUMIN KYLPYHUONESARJAT 10 11 FLOW Tuotteet 12 13 Mallikylpyhuoneita 14 27 Tiedot 28 33 LOUIS Tuotteet 34 35 Mallikylpyhuoneita

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2014

KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2014 KYLPYHUONEEN JA KEITTIÖN TUOTTEET JA TARVIKKEET 1.10.2014 10/2014 MINIMERI 800 kylpyhuoneryhmä, valkoinen vetimetön etusarja 695,00 (alv 24%) PYYKKIKAAPPI 400, valkoinen vetimetön ovi 595,00 (alv 24%)

Lisätiedot

OSTOAPU SILVERÅN. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU SILVERÅN. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU SILVERÅN -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Osa SILVERÅN-kalusteista on kiinnitettävä seinään pakkauksessa olevalla kaatumisesteellä. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset seinäkiinnitystarvikkeet

Lisätiedot

WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7. WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9

WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7. WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9 1 Sisällysluettelo Nordic Sivu WC-istuimet 4 Pesualtaat 5 Pesuallasjalat 6 Pesuistuimet 6 Kylpyhuonekalusteet 7 Skandic WC-istuimet 8 Pesuistuimet 8 Pesualtaat 9 Pesuallasjalat 9 Hyllyt 9 Mycene WC-istuimet

Lisätiedot