KÄYTTÖOHJE MT-783 KANNETTAVA DVD

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KÄYTTÖOHJE MT-783 KANNETTAVA DVD"

Transkriptio

1 KÄYTTÖOHJE MT-783 KANNETTAVA DVD Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

2 Tärkeitä turvallisuusohjeita Varoitus: Älä poista kantta (tai taustaa) vähentääksesi sähköiskun vaaraa. Sisällä ei ole käyttäjän huollettavaksi soveltuvia osia. Anna laitteen huolto pätevän henkilön tehtäväksi. Varoitus: Tulipalon tai sähköiskun vaaran, älä altista laitetta sateelle tai kosteudelle. Älä altista verkkolaitetta tai kannettavaa DVD-laitetta vedelle (tippuvalle tai roiskuvalle), äläkä aseta nesteillä täytettyjä esineitä, kuten maljakoita, laitteen päälle. Pidä kannettava DVD etäällä suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteistä, kuten lämpöpatterit tai liedet. Älä tuki tuuletusaukkoja. Laitteen reiät ja aukot ovat ilmanvaihtoa varten. Aukkoja ei saa koskaan tukkia asettamalla kannettava DVD-laite tyynyn päälle, sohvalle tai muulle vastaavalle pinnalle. Älä aseta kannettavaa DVD-laitetta epävakaaseen vaunuun, jalustalle kolmijalkaiseen telineeseen, kannattimeen tai pöydälle. Laite voi pudota, mikä voi aiheuttaa vaurioita tai henkilövahinkoja. Älä aseta painavia tai teräviä esineitä LCD-paneelin tai rungon päälle. Käytä vain kannettavan DVD-laitteen mukana tulevaa verkkolaitetta. Muiden verkkolaitteiden käyttö mitätöi takuun. Verkkolaitteen pistoketta käytetään virran poiskytkemiseen laitteesta, sen on oltava helposti käytettävissä. Irrota virtajohto pistorasiasta, kun laite ei ole käytössä. Paristot tulee hävittää asianmukaisesti. HUOMIO: Räjähdysvaara, jos akku vaihdetaan väärin. Vaihda vain samanlaisiin tai vastaaviin paristoihin. VAROITUS: Akkua (akku tai paristot tai akkuyksikkö) ei saa altistaa liialliselle kuumuudelle kuten auringonvalolle, tulelle tai vastaavalle. VAROITUS: Liiallinen kuulokkeiden äänenvoimakkuus voi heikentää kuuloa. VAROITUS: Käytä vain lisälaitteita/tarvikkeita, jotka valmistaja tarjoaa, kannettavan DVD-laitteen mukana tulee verkkolaite, verkkolaitetta käytetään virran poiskytkemiseen laitteesta ja sen on oltava helposti käytettävissä. Huomio: Räjähdysvaara, jos akku vaihdetaan väärin, vaihda vain samanlaiseen tai vastaavan tyyppiseen (litiumakku)

3 Tämä merkintä ilmaisee, että tuotetta ei saa hävittää muun kotitalousjätteen mukana missään EU:n alueella. Estääksesi mahdollisen haitan ympäristölle tai ihmisten terveydelle johtuen hallitsemattomasta jätteen käsittelystä, kierrätä se vastuullisesti edistääksesi materiaaliresurssien kierrätystä. Palauta käytetty laite keräys- tai palautuspisteeseen tai ota yhteyttä jälleenmyyjään, jolta tuote on ostettu. He voivat toimittaa tuotteen ympäristöystävälliseen kierrätykseen.

4 Turvaohjeet WARNING RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN VAROITUS SÄHKÖISKUN VAARA EI SAA AVATA Varoitus: Tässä digitaalisessa videolevysoittimessa on laserjärjestelmä. Ohjaimien käyttö tai säädöt tai muiden, kuin tässä kuvattujen prosessien käyttö saattaa johtaa vaaralliseen säteilylle altistumiseen. Varoitus: Älä avaa koteloa välttääksesi suoran altistuksen lasersäteelle. Näkyvää lasersäteilyä avattuna. Varoitus: Älä koskaan katso suoraan lasersäteeseen. Huomio: Älä aseta tätä laitetta suljettuun tilaan, kuten kirjahyllyyn tai vastaavaan. Varoitus: Jos laite on lapsen käytössä, vanhempien täytyy varmistaa, että lapsi ymmärtää kaiken ohjekirjan sisällön akun käyttämisestä, jotta akun oikea käyttö voidaan aina taata. Varoitus: Jos akku on ylikuumentunut, pullistunut tai siitä tulee hajua, lopeta akun käyttö ja ota yhteyttä huoltoliikkeeseen akun vaihtamiseksi. Varoitus: Älä lataa akkua paikassa, jossa on riittämätön ilmanvaihto, kuten: patjan päällä, sohvalla, tyynyllä, matolla... Varoitus: Emme ota mitään vastuuta, jos käyttäjä käyttää akkua väärin, eikä seuraa varoitusohjeitamme akkukotelon tarrassa. Varoitus: Varoitus: Yli 250 mm:n USB-jatkojohtoa on kiellettyä käyttää USB-portissa Huomautuksia tekijänoikeuksista: Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin kopioiminen, lähettäminen, näyttäminen, välittäminen kaapelin kautta, esittäminen julkisesti tai vuokraaminen on lailla kiellettyä ilman lupaa. Tässä laitteessa on Macrovisionin kehittämä kopiointisuojatoiminto. Joillekin levyille on tallennettu kopiosuojaussignaaleja. Kun näiden levyjen kuvia tallennetaan ja toistetaan, niihin ilmestyy kohinaa. Tämä tuote sisältää kopiosuojattua teknologiaa, joka on suojattu Yhdysvaltain patenteilla sekä muita immateriaalioikeuksia, jotka omistaa Macrovision Corporation ja muut oikeuksien omistajat. Tämän tekijänoikeuksin suojatun teknologian käyttö vaatii Macrovision Corporationin luvan, ja se on tarkoitettu kotikäyttöön ja muuhun rajoitettuun käyttöön, ellei Macrovision Corporation muuhun valtuuta. Käänteinen suunnittelu tai purkaminen on kielletty.

5 SARJANUMERO: Löydät sarjanumeron laitteen takaa. Tämä numero on yksilöllinen tälle laitteelle, eikä sitä käytetä muissa laitteissa. Merkitse vaaditut tiedot tähän, ja säilytä tämä opas pysyvänä todistuksena ostosta. Mallinumero Sarjanro Ostopäivämäärä: charge lataus strong impact kova isku over heat 40 C liika kuumuus yli 40 C

6 Säätimet Päälaite 1. / Ylös / Edell / Alas / Seur / VOL- vasen / VOL- / VOL+ oikea / VOL+ Huomautukset: Lyhyt painallus / / / on Ylös/Alas/Vasen/Oikea; Pitkä painallus / on Edell/Seur Pitkä painallus / on VOL- / VOL+ 2. PLAY/PAUSE (TOISTO/TAUKO); RETURN (PALUU) Lyhyt painallus TOISTO/TAUKO; Pitkä painallus PALUU 3. SETUP 4. SOURCE 5. USB 6. Kuulokkeiden liitäntä 7. AV OUT 8. ON/OFF 9. DC IN 9-12V

7 1. Irrota teline painamalla telineen kummassakin sivussa olevia painikkeita. 2. Poista 4 ruuvia telineen pitkältä sivulta. 3. Asenna telineen pitkä sivu istuimen taakse teräsputkeen, kiristä ruuvi. 4. Aseta muut telineen osat paikoilleen 5. Aseta soitin sille tarkoitettuun ruuvilliseen koloon ja kiristä ruuvi.

8 Säätimet Kauko-ohjain 1. ZOOM Jokainen ZOOM-painikkeen painallus muuttaa TV-ruutua seuraavasti: 2X koko, 3X koko, 4X koko, 1/2, 1/3, 1/4. 2. SEARCH Siirry aikapisteeseen, nimikkeeseen tai kappaleeseen DVD-tilassa. 3. SUBTITLE Paina SUBTITLE toiston aikana toistuvasti saadaksesi eri tekstityskielen. 4. ANGLE Kuvakulmaa muutetaan painamalla ANGLE, mikäli DVD tukee tätä ominaisuutta. 5. TITLE Paluu DVD-nimikevalikkoon. 6. ENTER Vahvista valikkovalinta. 7. SETUP Siirtyy asetusvalikkoon tai poistuu siitä. 8. VOL - Säätää VOIMAKKUUDEN. 9. REPEAT Valitse haluamasi uudelleen toiston tila painamalla REPEAT toiston aikana.

9 DVD: Voit toistaa luvun/nimikkeen/kaikki levyllä. VCD CD: Voit toistaa kappaleen/kaikki levyllä. 10.A B Segmentin toistaminen: paina AB kerran asettaaksesi alkamiskohdan segmentin toistolle, paina sitä uudelleen asettaaksesi lopetuskohdan, soitin toistaa segmentin alkamiskohdasta loppukohtaan. 11. DISPLAY Näyttää toistoajan ja tilatiedot. 12. SOURCE DVD/USB. 14. MUTE Hiljennä ääni NUMEROPAINIKKEET Valitse numeroitu kohta valikosta PAINIKE Valitaksesi kappaleen, jonka numero on 10 tai suurempi, paina ensin 10+. Esimerkiksi: Kappaleen 12 valinta, paina ensin 10+ ja paina sitten numeroa STEP Painamalla STEP kerran keskeytät toiston. Muodosta tämä asema, painamalla STEP siirryt yhden videokehyksen eteenpäin. 18. MENU Pääset DVD-levyllä valikkoon, VCD:llä PBC on/off-kytkin. 19. AUDIO DVD: Paina AUDIO toiston aikana toistuvasti kuullaksesi eri äänikielen tai ääniraidan, jos käytettävissä. CD VCD: Paina AUDIO toiston aikana toistuvasti kuullaksesi eri äänikanavan (stereo vasen tai oikea). 20. PLAY/PAUSE (TOISTO/TAUKO) Keskeytä toisto painamalla TOISTO/TAUKO yhden kerran, painamalla toisen kerran TOISTO/TAUKO palaat toistoon. 21. STOP (PYSÄYTYS) Kun tätä painiketta painetaan kerran, laite pysähtyy tiettyyn pisteeseen, josta toisto alkaa uudelleen, kun ENTER painetaan. Jos PYSÄYTYS-painiketta painetaan uudelleen ENTER-painikkeen sijasta, toisto ei ala uudelleen. 22. RETURN Palaa sivun yläreunaan. 23.VOL + Säätää VOIMAKKUUDEN. 24. Taaksepäin ohita Siirry edellisen kappaleen/raidan alkuun.

10 25. Eteenpäin ohita Siirry seuraavaan kappaleeseen/raitaan. 26. PAINIKE Painamalla PAINIKETTA siirryt eteenpäin 5-tason nopeusnäytössä (X2->X4->X8->X20); painamalla ENTER palaat normaaliin toistoon. 27. PAINIKE Painamalla PAINIKETTA siirryt taaksepäin 5-tason nopeusnäytössä (X2->X4->X8->X20); painamalla ENTER palaat normaaliin toistoon.

11 ASETUS-valikon asetukset Järjestelmän asetussivu Painamalla SETUP-painiketta pääset asetusvalikkoon. Käytä nuolipainikkeita ja valitse haluamasi kohdat. Kun olet tehnyt asetukset, pääset normaaliin näyttöön painamalla SETUP uudelleen. Järjestelmän asetus TV System Valitse värijärjestelmä, joka vastaa televisiotasi AV-lähdössä. DVD-soitin on yhteensopiva sekä NTSC:n että PAL:n kanssa. PAL: Valitse tämä, jos liitetyssä televisiossa on PAL-järjestelmä. Se muuttaa NTSC-levyn videosignaalin ja lähdön PAL-muotoon. NTSC: Valitse tämä, jos liitetyssä televisiossa on NTSC-järjestelmä. Se muuttaa PAL-levyn videosignaalin ja lähdön NTSC-muotoon. Power Resume Tätä toimintoa käytetään viimeisimmän muistin asettamiseen on tai off. TV Type Valitse toistettavan kuvan kuvasuhde. 4:3 PS: Jos sinulla on normaali TV ja haluat kuvan kummatkin sivut muokattaviksi sopimaan omaan TVruutuusi. 4:3 LB: Sinulla on normaali TV. Tässä tapauksessa TV-ruudulla näkyy leveä kuva, jonka ylä- ja alareunassa näkyy mustaa. 16:9: Leveän ruudun näyttö. Password Syötä käyttäjän salasana. Oletussalasana on Rating Oikein syötetyn salasanan jälkeen voit vaihtaa lapsilukon asetuksia. Default Palauta asetusvalikko tehdasasetuksiin.

12 Kielen asetussivu Kielen asetus Voit valita ruudun kielen, DVD-levyjen audio/tekstitys/valikkokielen mikäli käytettävissä. Voit myös valita fontin mpeg4-tekstitykseen.

13 ASETUS-valikon asetukset Audion asetussivu Toimintoa käytetään valmiustilan asettamiseen: OFF, 3 HOURS, 4 HOURS OFF: Ei valmiustilaa 3 HOURS: Siirtyy valmiustilaan, jos kaukosäädintä tai näppäimiä ei käytetä kolmeen tuntiin 4 HOURS: Siirtyy valmiustilaan, jos kaukosäädintä tai näppäimiä ei käytetä neljään tuntiin Videon asetussivu Voit muuttaa seuraavat videoasetukset: BRIGHTNESS, CONTRAST, HUE, ja SATURATION.

14 Parametrit ja tekniset tiedot Elektroniset parametrit Kohta Tehontarve: Vakiovaatimukset AC V, 50/60 Hz Virrankulutus: <10W Käyttökosteus: 5% 90% Teho VIDEO-LÄHTÖ: AUDIO-LÄHTÖ: 1 Vp-p (75Ω) 1.2 Vrms (1 KHz, 0 db) Järjestelmä Laser: Signaalijärjestelmä: Taajuusvaste: Signaali-kohina-suhde: Dynaaminen alue: Puolijohdelaser, aallonpituus 650 nm NTSC/PAL 20 Hz - 20 khz (1 db) Yli 80 db (ANALOGINEN LÄHTÖ liittimet vain) Yli 85 db (DVD/CD) Huomaa: Suunnittelua ja teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman etukäteisilmoitusta. Akun parametrit Akun tekniset tiedot: Teho: 7,4V Lataus- /purkautumisaika: Standardi latausaika: 3 t - 4 t Säilytys- ja käyttöolosuhteet: 1. Säilytysolosuhteet Lämpötila Kosteus 6 kuukautta -20 C ~ +45 C 65±20% 1 viikko -20 C ~ +65 C 65±20% 2. Käyttöolosuhteet Lämpötila Kosteus Vakio lataus 0 C ~ +45 C 65±20% Vakio purkautumisaika -20 C ~+65 C 65±20%

15 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN, TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S Sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä niissä käytettävät paristot sisältävät materiaaleja, komponentteja ja aineita, jotka voivat olla vahingollisia terveydelle ja ympäristölle, jos jätemateriaalia (pois heitettävät sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä paristot) ei käsitellä asianmukaisesti. Sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä paristot on merkitty alla olevalla rastitun jäteastian symbolilla. Symboli kertoo, ettei sähkö- ja elektroniikkalaitteita tai paristoja saa hävittää kotitalousjätteen mukana vaan ne on hävitettävä erikseen. On tärkeää, että loppukäyttäjänä viet käytetyt paristot oikeaan keräyspaikkaan. Tällä tavoin voit varmistaa, että paristot kierrätetään lain mukaan eivätkä ne vahingoita ympäristöä. Kaikkiin kaupunkeihin on perustettu keräyspisteitä. Sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä paristot voi viedä itse ilmaiseksi pisteisiin tai ne voidaan kerätä suoraan kotoa. Lisätietoja saat kuntasi tekniseltä osastolta. Kirjoita tyhjään tilaan tämän soittimen mallin numero Maahantuoja: Inter Sales A/S Stavneagervej 22, 8250 Egaa, Tanska

Käyttöoppaasi. SONY RDR-HX750 http://fi.yourpdfguides.com/dref/670185

Käyttöoppaasi. SONY RDR-HX750 http://fi.yourpdfguides.com/dref/670185 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DVD Recorder RDR-HXD870/HXD970/HXD1070. Käyttöohjeet

DVD Recorder RDR-HXD870/HXD970/HXD1070. Käyttöohjeet 3-196-450-32(1) DVD Recorder Käyttöohjeet Seuraavasta osoitteesta löydät Sonyn tuotteita koskevia hyödyllisiä vinkkejä, vihjeitä ja tietoja: www.sony-europe.com/myproduct RDR-HXD870/HXD970/HXD1070 2007

Lisätiedot

käyttöohje Mielikuvitus rajana

käyttöohje Mielikuvitus rajana BD-ES6000 BD-ES6000E Blu-ray -levysoitin käyttöohje Mielikuvitus rajana Kiitos, kun valitsit tämän Samsung-tuotteen. Saat tuotteellesi tavallista kattavamman palvelun, kun rekisteröit sen osoitteessa www.samsung.com/register

Lisätiedot

ERITYISHUOMAUTUS U.K.:SSA OLEVILLE KÄYTTÄJILLE

ERITYISHUOMAUTUS U.K.:SSA OLEVILLE KÄYTTÄJILLE Sisältö Ominaisuudet... 3 Arvoisa SHARP-asiakas... 3 Esittely... 3 Valmistelu... 3 Tärkeitä turvallisuusohjeita... 4 Turvallisuusohjeet... 5 Liittäminen TV:n jakeluverkkoon (Kaapeli-TV jne.) virittimestä...

Lisätiedot

CD-vastaanotin Käyttöopas 2 SUOMI. Your music + our passion

CD-vastaanotin Käyttöopas 2 SUOMI. Your music + our passion CD-vastaanotin Käyttöopas 2 SUOMI Your music + our passion Sisältö Varmista, että rekisteröit ostoksesi. Käy sivustossa: support.cambridgeaudio. com Rekisteröitymällä saat kuulla ensimmäisenä: tulevista

Lisätiedot

Sisältö SUOMI. 3..Kuvaruutunäytön (OSD) asetusten säätö...17. 4. Vianetsintä...28 5. Ajoituksen tuki...29 6. Tekniset tiedot...30

Sisältö SUOMI. 3..Kuvaruutunäytön (OSD) asetusten säätö...17. 4. Vianetsintä...28 5. Ajoituksen tuki...29 6. Tekniset tiedot...30 Sisältö Säädöstietoja...2 Turvallisuutta koskevia huomautuksia...2 Varoitussymbolien kuvaus...2 Johdanto...4 Takuu ja huolto/korjaus...4 Puhdistus...4 1. Näin pääset alkuun...5 Pakkauksen sisältö...5 TV:n

Lisätiedot

A K S N E V S K S R O N I M O U S

A K S N E V S K S R O N I M O U S LC-22LE250E SUOMI NORSK SVENSKA LCD FÄRG-TV LCD FARGE TV LCDVÄRI-TV BRUKSANVISNING BRUKERVEILEDNING KÄYTTÖOHJE Sisältö Ominaisuudet... 52 Arvoisa SHARP-asiakas... 52 Esittely... 52 Tärkeitä turvallisuusohjeita...

Lisätiedot

Ominaisuudet. Valmistelu. Turvallisuusohjeet. Esittely. Virta. Virtajohto. Kosteus ja vesi

Ominaisuudet. Valmistelu. Turvallisuusohjeet. Esittely. Virta. Virtajohto. Kosteus ja vesi Sisältö Ominaisuudet... 2 Esittely... 2 Valmistelu... 2 Turvallisuusohjeet... 2 Virta... 2 Ympäristötiedot... 4 Korjaus... 4 Pakkauksen sisältö... 4 Kauko-ohjaimen näppäimet... 5 LCD TV ja ohjauspainikkeet...

Lisätiedot

DVD-viritinvahvistin DR-645

DVD-viritinvahvistin DR-645 DVD-viritinvahvistin DR-645 Käyttöopas Onnittelemme sinua tämän Onkyo DVD-viritinvahvistimen hankinnasta. Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen kytkemistä ja käyttöä. Noudattamalla käyttöoppaan ohjeita

Lisätiedot

Ominaisuudet. Valmistelu

Ominaisuudet. Valmistelu Sisältö Ominaisuudet... 2 Esittely... 2 Valmistelu... 2 Turvallisuusohjeet... 3 Pakkauksen sisältö... 4 Kauko-ohjaimen näppäimet... 5 LCD TV ja ohjauspainikkeet... 6 Takaosan liitäntöjen näyttö... 6 Liittimien

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

Käyttöopas Laitteisto

Käyttöopas Laitteisto Käyttöopas Laitteisto Viewvision 3 3 1 4 8 0 4 4 233 33148.044 Käyttöohje Viewvision Esivalmistelut Kaukosäädin, TV-käyttö Kaukosäädin, tallenninkäyttö Laitteen kytkeminen päälle ja pois Levyn asettaminen

Lisätiedot

19 Digitaalinen LCD-TV & DVD yhdistelmä. Malli: FTV19T-DVD KÄYTTÖOPAS. Lue käyttöopas huolellisesti ja säilytä se tulevia käyttökertoja varten.

19 Digitaalinen LCD-TV & DVD yhdistelmä. Malli: FTV19T-DVD KÄYTTÖOPAS. Lue käyttöopas huolellisesti ja säilytä se tulevia käyttökertoja varten. 19 Digitaalinen LCD-TV & DVD yhdistelmä Malli: FTV19T-DVD KÄYTTÖOPAS Lue käyttöopas huolellisesti ja säilytä se tulevia käyttökertoja varten. Sisällys 1 JOHDANTO 3 2 TURVALLISUUS- OHJEET 3 3 PAKKAUKSEN

Lisätiedot

Blu-ray -kotiteatterijärjestelmän

Blu-ray -kotiteatterijärjestelmän HT-H7500WM HT-H7750WM Blu-ray -kotiteatterijärjestelmän käyttöopas kaikki on mahdollista Kiitos, kun valitsit tämän Samsung-tuotteen. Saat tuotteellesi tavallista kattavamman palvelun, kun rekisteröit

Lisätiedot

MAS 101/102/111. Musiikkijärjestelmä Käyttöohje. iphone/ipod ei sisälly tuotteeseen.

MAS 101/102/111. Musiikkijärjestelmä Käyttöohje. iphone/ipod ei sisälly tuotteeseen. MAS 101/102/111 Musiikkijärjestelmä Käyttöohje iphone/ipod ei sisälly tuotteeseen. Sisältö TurvallisuusohjeeT 3 Johdanto ja ominaisuudet 4 Suorituskykyinen Harman Kardon MAS -äänentoistojärjestelmä 4 Etulevyn

Lisätiedot

BDT 2/BDT 20. Blu-ray Disc -soitin Käyttöohje

BDT 2/BDT 20. Blu-ray Disc -soitin Käyttöohje Blu-ray Disc -soitin Käyttöohje Sisältö Tärkeät turvallisuusohjeet 3 Purkaminen 5 Sijoituspaikka 5 Puhdistus 5 Kiitos kun valitsit Harman Kardon -laitteen! 5 BDT 2/BDT 20:n ominaisuudet 6 Mukana tulevat

Lisätiedot

Aina apuna. Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa www.philips.com/welcome HMP7100. Kysy. Philipsiltä. Käyttöopas

Aina apuna. Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa www.philips.com/welcome HMP7100. Kysy. Philipsiltä. Käyttöopas Aina apuna Rekisteröi tuote, voit käyttää tukipalvelua osoitteessa www.philips.com/welcome HMP7100 Kysy Philipsiltä Käyttöopas Sisällysluettelo 1 Tavaramerkki-ilmoitus 4 2 Turvallisuus ja huomautus 6

Lisätiedot

Blu-ray-soitin. Malli M-ER803. Käyttöohje

Blu-ray-soitin. Malli M-ER803. Käyttöohje Blu-ray-soitin Malli M-ER803 Käyttöohje 1 TURVAOHJEET VAROITUS: Sähköisku- tai tulipalovaaran pienentämiseksi, älä altista laitetta sateelle tai kosteudelle. Tasasivuisen kolmion sisällä olevan salaman

Lisätiedot

BDT 3 / BDT 30. Blu-ray Disc -soitin. Käyttöopas

BDT 3 / BDT 30. Blu-ray Disc -soitin. Käyttöopas Blu-ray Disc -soitin Käyttöopas Sisällysluettelo TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA 3 PURKAMINEN 5 SIJOITUSPAIKKA 5 PUHDISTUS 5 KIITOS, ETTÄ VALITSIT HARMAN KARDON -TUOTTEEN 5 BDT 3:N / BDT 30:N OMINAISUUDET

Lisätiedot

Ylinäytteistävä DAC/ digitaalinen esivahvistin Käyttöopas 2 SUOMI. azur 851D. Sinun musiikkisi + meidän intomme

Ylinäytteistävä DAC/ digitaalinen esivahvistin Käyttöopas 2 SUOMI. azur 851D. Sinun musiikkisi + meidän intomme Ylinäytteistävä DAC/ digitaalinen esivahvistin Käyttöopas 2 SUOMI azur Sinun musiikkisi + meidän intomme Sisältö Tärkeitä turvallisuustietoja Tärkeitä turvallisuustietoja...2 Rajoitettu takuu...4 Takalevyliitännät...5

Lisätiedot

Contents. SuomiSuomi Käyttöopas

Contents. SuomiSuomi Käyttöopas Käyttö- ja asennusopas Mode d emploi et manuel d installation Benutzerhandbuch und Montageanleitung Manuale dell utente e manuale di installazione Gebruikershandleiding en installatiehandleiding Manual

Lisätiedot

Esittely. Ominaisuudet. Valmistelu

Esittely. Ominaisuudet. Valmistelu Sisältö Ominaisuudet... 2 Esittely... 2 Valmistelu... 2 Turvallisuusohjeet... 3 Virta... 3 Pakkauksen sisältö... 5 Ympäristötietoa... 5 Korjaustiedot... 5 Kauko-ohjaimen näppäimet... 6 LED TV ja ohjauspainikkeet...

Lisätiedot

Sisältö. Sisältö...1 Käyttöhuomautus...2. Liitteet...54. Asennus...12. Käyttäjän ohjaimet...23. Suomi

Sisältö. Sisältö...1 Käyttöhuomautus...2. Liitteet...54. Asennus...12. Käyttäjän ohjaimet...23. Suomi Sisältö Sisältö...1 Käyttöhuomautus...2 Turvallisuustietoja...2 Varotoimet...3 Silmiin liittyvät turvallisuusvaroitukset.6 Esittely...7 Pakkauksen sisältö...7 Tuotekuvaus...8 Pääyksikkö... 8 Näppäimistö...

Lisätiedot

Sisältö. Suomı - 1 - Ohjelmavalinta (Edellinen tai seuraava ohjelma)... 22 Ohjelmavalinta (suoraan)... 22

Sisältö. Suomı - 1 - Ohjelmavalinta (Edellinen tai seuraava ohjelma)... 22 Ohjelmavalinta (suoraan)... 22 Sisältö Ominaisuudet... 4 Lisävarusteet... 4 Esittely... 5 Valmistelu... 5 Turvallisuusohjeet... 5 Virtalähde... 5 Virtajohto... 5 Kosteus ja vesi... 5 Puhdistaminen... 5 Kuumuus ja liekit... 6 Ukonilma...

Lisätiedot

ICONIA W510 / W511- käyttöohjekirjassa

ICONIA W510 / W511- käyttöohjekirjassa ICONIA W510 / W511- käyttöohjekirjassa - 1 2012. Kaikki oikeudet pidätetään. ICONIA W510 / W511-käyttöohjekirjassa Malli: W510 Ensimmäinen painos : 11/2012 2 - SISÄLLYSLUETTELO Turvallisuus ja mukavuus

Lisätiedot

Käyttöopas VAROITUS SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA

Käyttöopas VAROITUS SÄHKÖISKUVAARA ÄLÄ AVAA FIN_20120917 Lue opas kokonaisuudessaan ja säilytä se myöhempää käyttöä varten. Valmistaja ei ole vastuussa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tuotteen huolimattomasta käsittelystä. Käyttöopas

Lisätiedot

TRC-1400 ALOITUSOPAS. Maanpäällinen digitaalinen vastaanotin CONAX

TRC-1400 ALOITUSOPAS. Maanpäällinen digitaalinen vastaanotin CONAX TRC-1400 ALOITUSOPAS HD Maanpäällinen digitaalinen vastaanotin CONAX * Kokonainen käyttöohje ladattavissa osoitteesta www.topfield.fi * Vakioasetus henkilökohtaiselle tunnistenumerolle on 0000. Turvallisuusohjeet

Lisätiedot

Teemme työtä myös kaupan ja jakelun kanssa, ja muodostamme yhteistyösuhteita kuluttajamarkkinoilla sekä ammattilaismarkkinoilla.

Teemme työtä myös kaupan ja jakelun kanssa, ja muodostamme yhteistyösuhteita kuluttajamarkkinoilla sekä ammattilaismarkkinoilla. Hyvä Forcen omistaja Onnittelemme Force-vastaanottimen valinnasta. Uusi Force-vastaanottimesi edustaa parhaimpia ja kehittyneimpiä ominaisuuksia, mitä uusi digitaalinen DVB-teknologia tarjoaa. Helposti

Lisätiedot

Käyttöopas. w2228h w2448h/hc w2558hc

Käyttöopas. w2228h w2448h/hc w2558hc Käyttöopas w2228h w2448h/hc w2558hc HP:n tuotteita ja palveluja koskevat ainoat takuut on ilmoitettu kyseisten tuotteiden ja palvelujen mukana toimitettavissa takuuilmoituksissa. Mikään tässä mainittu

Lisätiedot

LCD TV with LED Backlight 40 VLE 6339 BR

LCD TV with LED Backlight 40 VLE 6339 BR LCD TV with LED Backlight 40 VLE 6339 BR FI Sisältö ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Asetus

Lisätiedot