Korosta tilasi viihtyisyyttä nora -kumilattiapäällysteellä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Korosta tilasi viihtyisyyttä nora -kumilattiapäällysteellä"

Transkriptio

1 Korosta tilasi viihtyisyyttä nora -kumilattiapäällysteellä

2

3 Frankfurtin lentokentän rakentaminen ( ) oli kohokuvioidun nora -kumilattian läpimurto. Syntyi klassikko: kohokuviosta tuli tunnettu myös kansainvälisesti. Nyt meillä on jo yli 70 vuoden kokemus kumilattiapäällysteiden valmistuksesta ja järjestelmäratkaisuista Kumista valmistettuja lattiapäällysteitä valmistettiin ensimmäistä kertaa vuonna Äärimmäisen kestävien, mutta myös elastisten lattioiden valmistuksen salaisuus: kumin, luonnollisten mineraalien ja ympäristöystävällisten väripigmenttien oikea sekoitus. nora -tuotemerkki sai nimensä kumikoostumuksen keksijän, kemisti tri Walter Nürnbergerin (lat. Norimbergensis ) mukaan. Kehitämme, tuotamme ja markkinoimme tämän tuotemerkin alla korkealaatuisia, elastisia lattiapäällysteitä, porraselementtejä ja tarvikkeita. norament - ja noraplan -tuotelinjamme edustavat Made in Germany -laatua ympäri maailman luonnollisesti kumista. Yrityksessämme asiakkaat ovat aina etusijalla. Voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ainutlaatuiselle kumilattiaprojektillesi, koska meidän tehtävämme on auttaa sinua. Teknisestä tuesta, teknisten asiantuntijoidemme paikan päällä suorittamaan valvontaan ja erinomaiseen myynninjälkeiseen palveluun nora on rinnallasi joka vaiheessa. Jakamalla tietouttamme kanssasi autamme sinua tekemään parhaan valinnan omalle projektillesi.

4 nora lattiapäällysteet: Luonnollisesti kumista Ominaisuudet nora -lattiapäällysteet on valmistettu korkealaatuisista luonnon- ja teollisista kumeista. Ne sekoitetaan luonnosta saatavien mineraalien ja muiden komponenttien, kuten ympäristöystävällisten väripigmenttien, kanssa, vedetään aihioiksi, puristetaan ja vulkanisoidaan kuumuutta ja korkeaa painetta käyttäen. Materiaalin elastisten ominaisuuksien ansiosta lattiamme eivät tarvitse pehmennysaineita. Pinnan silloittaminen tehtaalla nora cleanguard : illa tekee materiaalin pinnasta tiiviin ja suljetun ilman kalvoa tai lakkaa. Siksi niitä ei koskaan tarvitse pinnoittaa ja ne näyttävät silti kuin uusilta monien vuosien käytönkin jälkeen....ja edut Ympäristölle ja terveydelle Äärimmäisen kulutuksen kestävä ja erittäin luja Turvallisuutta, mukavuutta ja muotoilua hyvinvointiin Helppo ja taloudellinen ylläpito Ensiluokkaisista teollisista ja luonnonkumilaaduista, luonnollisista mineraaleista ja ympäristöystävällisistä väripigmenteistä valmistettu lattiapäällyste Ei sisällä PVC:tä, pehmennysaineita (ftalaatteja) tai halogeenejä Terveellinen sisäilma erittäin alhaisten emissiotasojen ansiosta Tulenkestävä, koska ne eivät sisällä PVC:tä tai klooria Maksimaalinen kulutuskestävyys Maksimaalinen puristuslujuus (jopa 6 N/mm 2 ) Erityisen vähäiset painaumat Erityisen mukava kävellä ja seisoa Lämmin jalan alla Edesauttaa miellyttävää huoneakustiikkaa (jopa 20 db:n äänenvaimennus iskuille, huomattavasti vähäisempi askelten ääni) Askelvarma jopa märkänä (liukkaudenestoluokitus jopa R11) Paloturvallinen (luokiteltu paloluokkaan Bfl-s1) Laaja valikoima malleja ja värejä Helppo puhdistaa, ei tarvitse pinnoittaa Ei tarvitse saumata Erityisen hygieeninen Kestää tupakan polttamat Kestää kosteutta, lattiapäällyste ei muuta muotoaan pyyhittäessä liian suurella määrällä vettä

5 Erinomainen laatu: Ympäristölle ja terveydelle nora systems on alansa johtavia yrityksiä ympäristöystävällisyyden ja kestävän kehityksen saralla. nora -tuotteiden tuotantomenetelmät on sertifi oitu kansainvälisesti ja niitä testataan säännöllisesti riippumattomien laitosten toimesta. nora systems oli ensimmäinen elastisten lattiapäällysteiden valmistaja, joka tarjosi ympäristötuoteselvitykset (EPD) asiakkailleen. Tuotteissamme ei ole PVC-pehmennysaineita (ftalaatteja) tai halogeenejä (kuten klooria). Zertifiziert: DIN EN ISO 14001, DIN EN ISO Kestävä ja luja nora -kumilattiapäällysteet ovat äärimmäisen kestäviä. Käyttöikä on jopa yli 30 vuotta. Päällysteillä on valtava puristuslujuus, jopa 6 N/mm 2. nora -kumilattiapäällysteet toimivat erittäin hyvin myös alueilla, joilla lattialla kuljetaan paljon ja joilla lattiaan kohdistuu raskasta kuormitusta, kuten teollisuuslaitoksissa.

6 Monia värejä ja malleja: Harmoniseen sisustukseen Lattiapäällysteiden ollessa tilojen suurin käyttöpinta-ala, ne vaikuttavat merkittävästi tilojen yleisilmeeseen. nora systems:in tarjoaman laajan tuotevalikoiman avulla vain taivas on luovan suunnittelun rajana. Erilaisia värejä ja malleja voidaan käyttää luomaan hyvän olon ilmapiiriä, joka parantaa huomattavasti tilan tunnelmaa. Voit jopa toteuttaa asiakaskohtaisia malleja, jotka on räätälöity erityisesti sopimaan yksilölliseen värisuunnitelmaan. Lattiaan voidaan sisällyttää kuvioita, pelejä tai ohjausjärjestemiä inlay-upotuksina. Asiakaskohtaisesti toteutetut porraselementit ja lattiatarvikkeet täydentävät kokonaisvaikutelman ja takaavat sopusointuisen sisustuksen.

7 Turvallisuus ja ergonomia nora -kumilattiapäällysteet tuottavat hyvin vähän ääntä, joten ne luovat tilaan hiljaisen, miellyttävän tunnelman. Erityiset akustiset päällysteet, joissa on lisäeristekerros, takaavat myös jopa 20 db:n tehostetun iskujen äänenvaimennuksen ja vieläkin paremman kävelymukavuuden. nora -lattiapäällysteet tarjoavat korkean kävely- ja seisontamukavuuden korkeasta elastisuudesta johtuvan kimmoisuuden ansiosta. Ne ovat hellävaraisia kehollesi, jos joudut seisomaan ja kävelemään pitkiä aikoja. Tutkimukset osoittavat, että nora -lattiapäällysteet aiheuttavat kehoon kohdistuvaa kuormitusta huomattavasti vähemmän kuin kovat lattiat, esim. kivilattiat. Lisäksi nora -lattiapäällysteet suojaavat liukastumisenesto-ominaisuuksillaan. Alueille, jotka vaativat erityisen korkeaa liukastumisenestoa, tarjoamme laatuja luokista R10 ja R11. nora -lattiapäällysteet ovat myös miellyttävän tuntuisia ja lämpimiä jalan alla.

8 Helppo ja taloudellinen puhdistus: Kestävään laadukkaaseen ulkonäköön Äärimmäisen tiiviin ja suljetun pintansa ansiosta nora -kumilattiapäällysteet kestävät erittäin hyvin kulutusta, ne ovat helppoja puhdistaa, eikä niitä tarvitse koskaan pinnoittaa. Ne ovat myös mittansa pitäviä ja ne voidaan asentaa ilman puhdistusta vaativaa saumausta. Ne edesauttavat rakennuksien ensiluokkaista ilmettä ja ovat siten taloudellinen ja luotettava sijoitus. Kuva yllä ja oikealla arus gmbh willi latz Ӏ Kuvaaja Norbert Miguletz Elinkaarikustannukset Uutta lattiaa valittaessa hankintakustannukset ovat vain yksi osa kokonaislaskelmaa. Sijoitettaessa uuteen lattiaan tulisi aina ottaa huomioon vähintään 15 vuoden ajanjakso. Vaikka nora -lattiapäällysteet kestävät yleensä paljon pidempään, vertailemme tässä päällysteitämme erilaisten lattiamateriaalien kanssa. Koska puhdistukseen ja hoitoon käytetty aika ja kulut ovat erittäin alhaiset minimaalisesta lian kertymisestä johtuen, nora -lattiapäällysteet ovat äärimmäisen taloudellisia vuosien käytössä kilpaileviin päällysteisiin verrattuna. Pitkällä aikavälillä ylläpitokustannukset ylittävät hankintakustannukset moninkertaisesti kaikenlaisilla lattiapäällysteillä. Taloudelliset kannattavuuslaskelmat osoittavat nora -lattiapäällysteiden pinnoitteettoman puhdistuksen edut. nora -kumilattiapäällysteiden, linoleumin ja PVC:n taloudellinen tehokkuusvertailu. LCC-vertailu: Oletetut hankinta- ja ylläpitokustannukset m²:n alueelle 15 vuodelle. LCC-vertailu: noraplan LCC-vertailu: norament noraplan :in taloudelliset edut norament :in taloudelliset edut noraplan Lino PU Lino acrylate and PVC PU Uncoated linoleum Lino acrylate/pu 0 norament Lino PU Lino acrylate and PVC PU Uncoated linoleum Lino acrylate/pu Sijoitus Käyttö- ja ylläpitokustannukset Pinnan korjauskustannukset noraplan : oletus alueille, joihin kohdistuu kohtalaista kuormitusta, esimerkiksi päiväkodeissa. norament : oletus alueille, joihin kohdistuu suurta likaantumista ja mekaanista kuormitusta, esimerkiksi koulujen auloissa. Lisätietoa ja lähde: nora systems GmbH

9 nora ntx Lattia-asennuksen uusi sukupolvi nora ntx on uusi ja ainutlaatuinen tekniikka ammattiasentajille nora -kumilattiapäällysteiden asennukseen. Äärimmäisen yksinkertaista nora ntx tuo liimatehonsa mukanaan tehtaalta. Lattia asennetaan puhtaasti ja varmasti muutamassa vaiheessa. Se on heti käyttövalmis. Ja tämä voidaan tehdä tavallisten betoni- tai sementtipäällysteiden sekä muiden olemassa olevien lattiapäällysteiden päälle. Edes kohonnut pinnan suhteellinen kosteus ei ole ongelma nora ntx:lle. Mikään muu kumilattia ei tarjoa lattian asentajille ja rakennuksen asukkaille niin paljon säästöä ajassa ja kustannuksissa. Ja tämä kaikki yhdestä lähteestä. nora ntx on saatavissa tuotteille noraplan sentica, signa, unita, eco ja stone sekä tuotteille norament 926 grano, satura ja arago. Puhtaan ja turvallisen pohjan valmistelun varmistamiseksi saat asennusmateriaalit ja työkalut noralta Perinteisen käsittelyn haasteet, kuten liiman oikean määrän levittäminen, riittävä kostutus sekä kuivuminen ja odotusajat ennen ja jälkeen asennuksen ovat historiaa. Tulos on luja, kuormitusta kestävä ja turvallinen eli juuri sellaista laatua, johon olet tottunut nora -lattiapäällysteissä.

10 Markkinasegmentit ja projektit Elävät projektit Oli se sitten avomerellä, kymmenien tuhansien matkustajien jalkojen alla New Yorkin metrossa, Expo 2010:n kiinalaisessa paviljongissa, Kantonin oopperatalossa, lukuisten sairaaloiden leikkaussaleissa tai naapurin lastentarhassa: ihmiset ympäri maailman ovat tekemisissä nora-lattiapäällysteiden kanssa joka päivä. Ja jokainen projekti on ainutlaatuinen erilaiset rakennukset määrittävät vaatimukset tuotteidemme mallille ja teknisille ominaisuuksille. Kuten myös asiakkaidemme innovatiiviset ideat. Terveydenhuolto Koulutus Pysy terveenä lattiapäällysteiden avulla, jotka täyttävät lääketieteelliset, hygieeniset, turvallisuuteen liittyvät ja taloudelliset vaatimukset. Esteettisyyttä unohtamatta. Luo terveellistä elintilaa nuoremmille ja vanhemmille opiskelijoille tulevaisuutta varten. Tavoitteena parempi sisäilma. Teollisuus Julkiset rakennukset Teollisten tuotantolaitosten lattiat ovat hyvin vaativia. nora -kumilattiapäällysteet todistavat kestävyytensä kaikissa tiloissa. Kaikki on liikkeessä. Julkisissa rakennuksissa toiminnallisuus on yhtä tärkeää kuin esteettinen muotoilu tähän kannattaa kiinnittää huomiota myös lattiapäällysteissä.

11 Kaupat ja myymälät Kuljetus Huomiota kaipaavat tarvitsevat oikean näyttämön. Me teemme tien sille. Pysyen lujana massojen edessä: nora-lattiapäällysteet laivoille, linja-autoille ja raideliikenteelle läpäisevät testit. Porrasratkaisut Lisätarvikkeet Tyydytämme yksilölliset tarpeet porraskäytävissä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla. Tarjoamme sinulle sopivan valikoiman lisätarvikkeita norament- ja noraplan-lattiapäällysteille, joita voidaan käyttää myös yhdessä muiden lattiapäällysteiden kanssa.

12 nora flooring systems Oy Yrittäjänkatu 24 B Tampere Tel.: (+358) Fax: (+358) info-fi@nora.com Internet: nora systems GmbH Höhnerweg Weinheim, Saksa Tel.: +49 (0) info@nora.com /2017

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ.

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. Taloudellinen ja ekologinen puhdistusjärjestelmä, joka säilyttää nora kumilattiapäällysteiden arvon. nora laikat on kyllästetty

Lisätiedot

nora ntx nora systems 1 nora ntx VALLANKUMOUKSELLINEN PIKA-ASENNUSJÄRJESTELMÄ Vieraile osoitteessa

nora ntx nora systems 1 nora ntx VALLANKUMOUKSELLINEN PIKA-ASENNUSJÄRJESTELMÄ Vieraile osoitteessa nora ntx nora systems 1 nora ntx VALLANKUMOUKSELLINEN PIKA-ASENNUSJÄRJESTELMÄ Vieraile osoitteessa www.ntx.nora.com nora ntx nora systems 3 nora ntx Edut lyhyesti Tätä nora ntx tarjoaa minulle: Nopea

Lisätiedot

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE Kuvittele lattia, joka tuo luonnon kauneuden ja alkuperäisyyden tiloihisi. Lattia, joka säteilee lämpöä, valoa ja rauhaa. Ajattele täydellistä

Lisätiedot

nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM.

nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM. nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM. Puhdistusjärjestelmä nora kumilattiapäällysteiden taloudellisen ja ekologisen arvon säilyttämiseen nora padit ovat lattianpuhdistuslaikkoja,

Lisätiedot

norament porraspäällysteet

norament porraspäällysteet norament porraspäällysteet 2 nora systems norament porraspäällysteet Yksi elementti kolme osaa Yksiosainen norament porraspäällyste on siisti ja kestävä vaihtoehto portaillesi. norament porraspäällyste

Lisätiedot

nora ntx Lattian asennuksen uusi sukupolvi

nora ntx Lattian asennuksen uusi sukupolvi 38 nora systems nora ntx nora ntx Lattian asennuksen uusi sukupolvi nora ntx on uusi ja ainutlaatuinen teknologia asentajille nora -kumilattiapäällysteiden asentamista varten. Helppoa ja nerokasta - nora

Lisätiedot

KUMILATTIAPÄÄLLYSTEET URHEILUN MAAILMAAN

KUMILATTIAPÄÄLLYSTEET URHEILUN MAAILMAAN KUMILATTIAPÄÄLLYSTEET URHEILUN MAAILMAAN 2 nora systems Ratkaisut urheilutiloihin Monipuolinen kuin 10-ottelija ja kestävä kuin maratoonari Hyödynnä kaikki kumin edut urheilu- ja monitoimihalleissa Ratkaisut

Lisätiedot

nora ntx nora systems 1 nora ntx Turvallinen. Nopea. Universaali. VALLANKUMOUKSELLINEN PIKA-ASENNUSJÄRJESTELMÄ

nora ntx nora systems 1 nora ntx Turvallinen. Nopea. Universaali. VALLANKUMOUKSELLINEN PIKA-ASENNUSJÄRJESTELMÄ nora ntx nora systems 1 nora ntx Turvallinen. Nopea. Universaali. VALLANKUMOUKSELLINEN PIKA-ASENNUSJÄRJESTELMÄ 2 nora systems nora ntx Kuulostaako tutulta? En voi sulkea osastoja pitkäksi aikaa remonttia

Lisätiedot

KUMILATTIAPÄÄLLYSTEET URHEILUN MAAILMAAN

KUMILATTIAPÄÄLLYSTEET URHEILUN MAAILMAAN KUMILATTIAPÄÄLLYSTEET URHEILUN MAAILMAAN 2 nora systems Ratkaisut urheilutiloihin Monipuolinen kuin 10-ottelija ja kestävä kuin maratoonari Urheilun maailmassa on monia ulottuvuuksia, se on monimuotoinen

Lisätiedot

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu ainutlaatuinen ulkonäkö... Luonnon tavoin jokainen Forbo Marmoleumin neliösenttimetri on oman näköisensä. Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö on saanut inspiraationsa

Lisätiedot

Kodikkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kellon ympäri. nora -kautsupäällysteet vanhainkoteihin ja hoitolaitoksiin

Kodikkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kellon ympäri. nora -kautsupäällysteet vanhainkoteihin ja hoitolaitoksiin Kodikkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kellon ympäri nora -kautsupäällysteet vanhainkoteihin ja hoitolaitoksiin Nämä kaksi tulevat hyvin toimeen keskenään: nora systems ja luonto 2 Kokonaisvaltaiset

Lisätiedot

ZERO PVC -VAPAA ENOMER -MATTO

ZERO PVC -VAPAA ENOMER -MATTO ZERO PVC -VAPAA ENOMER -MATTO UPOFLOOR ZERO PVC-VAPAA ENOMER -MATTO PVC- ja pehmitinvapaa Ei sisällä ftalaatteja, klooria, halogeeneja tai raskasmetalleja Homogeeninen rakenne Erinomainen kestävyys Helppo

Lisätiedot

Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla.

Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla. Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla. Olemme tehneet Novilon-mallistostamme tyylipuhtaamman kuin koskaan. Ja ilman ftalaatteja! Novilon on kulutusta kestävien muovilattioiden klassikko. Miljoonat

Lisätiedot

NÄMÄ LATTIAPÄÄLLYSTEET OVAT LUOKKANSA PARHAITA

NÄMÄ LATTIAPÄÄLLYSTEET OVAT LUOKKANSA PARHAITA NÄMÄ LATTIAPÄÄLLYSTEET OVAT LUOKKANSA PARHAITA Kumilattiapäällysteet oppilaitoksiin ja päiväkoteihin 2 nora systems Lucas Cranach Gymnasium Wittenberg, Saksa Oppilaitokset ja päiväkodit 3 Tilojen suunnittelu

Lisätiedot

5 virhettä sairaalan lattiamateriaalia valittaessa

5 virhettä sairaalan lattiamateriaalia valittaessa 5 virhettä sairaalan lattiamateriaalia valittaessa Onko sinulla ollut ongelmia uudehkon lattian kanssa? Oletko havainnut pieniä vaurioita, kuten naarmuja ja tahroja, jotka eivät lähde pois tai auenneita

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Nämä lattiapäällysteet ovat luokkansa parhaita. Kumilattiapäällysteet oppilaitoksiin ja päiväkoteihin

Nämä lattiapäällysteet ovat luokkansa parhaita. Kumilattiapäällysteet oppilaitoksiin ja päiväkoteihin Nämä lattiapäällysteet ovat luokkansa parhaita Kumilattiapäällysteet oppilaitoksiin ja päiväkoteihin 2 nora systems Oppilaitokset ja päiväkodit 3 Tilojen suunnittelu alkaa lattiapäällysteistä Koulutus

Lisätiedot

Asennussuositus nora -lattiapäällysteiden saumaus

Asennussuositus nora -lattiapäällysteiden saumaus Asennussuositus nora -lattiapäällysteiden saumaus nora -lattiapäällysteitä ei lähtökohtaisesti saumata. Saumausta kuitenkin suositellaan kosteudelle herkillä alustoilla ja tiloissa, joita pestään usein

Lisätiedot

Suorakulmaisten askelmien seinän ja kaiteen puoleisiin reunoihin tarjoamme kulmakappaleita reunalistoiksi.

Suorakulmaisten askelmien seinän ja kaiteen puoleisiin reunoihin tarjoamme kulmakappaleita reunalistoiksi. Asennussuositukset nora -porrasratkaisut Sopivia alustoja ovat puu-, kivi-, tasoite- ja metallipintaiset portaat sekä muut kovat ja kiinteät alustat. Alustan on täytettävä asennusvalmiuden maakohtaiset

Lisätiedot

Maailman johtava. innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja

Maailman johtava. innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja Maailman johtava innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja Michel Giannuzzi Konserninjohtaja Tarkett on kehittynyt lattia-alan edelläkävijäksi ja asettaa maailmanlaajuiset standardit lattia- ja urheilulattiaratkaisuille.

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

XPRESSION PVC-VAPAA LATTIANPÄÄLLYSTE

XPRESSION PVC-VAPAA LATTIANPÄÄLLYSTE XPRESSION PVC-VAPAA LATTIANPÄÄLLYSTE UPOFLOOR XPRESSION YLIVOIMAISTA LAATUA Ei sisällä PVC:tä, klooria eikä pehmittimiä. Ei sisällä ftalaatteja, halogeeneja tai raskasmetalleja. Erinomainen kemikaalien

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

Terveydenhuollon asiantuntijasi. Lattiapäällysteratkaisut Ympäristösi mukaiset ratkaisut

Terveydenhuollon asiantuntijasi. Lattiapäällysteratkaisut Ympäristösi mukaiset ratkaisut Terveydenhuollon asiantuntijasi Lattiapäällysteratkaisut Ympäristösi mukaiset ratkaisut 2 nora systems Parempia terveydenhuoltoympäristöjä nora systems 3 Enemmän kuin koskaan aikaisemmin nora on sitoutunut

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Asennussuosituksia norament -lattiapäällysteille

Asennussuosituksia norament -lattiapäällysteille Asennussuosituksia norament -lattiapäällysteille Alustan lujuus- ja kosteustason on täytettävä yleisen asennusvalmiuden vaatimukset. Betonin suhteellinen kosteus saa korkeintaan olla 85% (SisäRYL 2013).

Lisätiedot

nora priimus luokallaan

nora priimus luokallaan nora kautsu päällyste markkinajohtaja nora priimus luokallaan PVC-vapaa 2 nora kautsulattiapäällysteet turvallisuutta ja toimivuutta oppilaitoksissa Nuorten ihmisten oleskelutiloissa on erityisesti huomioitava

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

QUARTZ HOVI KVARTSIVINYYLILAATTA JULKISIIN TILOIHIN

QUARTZ HOVI KVARTSIVINYYLILAATTA JULKISIIN TILOIHIN QUARTZ HOVI KVARTSIVINYYLILAATTA JULKISIIN TILOIHIN Q UPOFLOOR QUARTZ KESTÄVÄ LATTIANPÄÄLLYSTE JULKISIIN TILOIHIN Helppo asentaa, erittäin vähän hukkaa PUR-teknologia varmistaa, että lattiat pysyvät helppohoitoisina

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.12.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.12.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 2 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2 6 Nokian

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

KEITTIÖPINNOITTEIDEN KESTÄVYYS

KEITTIÖPINNOITTEIDEN KESTÄVYYS KUVA SONJA SIHVOLA KEITTIÖPINNOITTEIDEN KESTÄVYYS REFERENSSIT KERTOVAT TOTUUDEN Kausalan Pinnoite Oy on asentanut lattiapinnoitteita yli 30 vuotta, joista AcryliCon-pinnoitteita yli 20 vuotta. Tiedämme,

Lisätiedot

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla.

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. KALOCER KALOCER KALSICA ABRESIST KALSICA Piikarbidi Piikarbidi Kovasementti Valettu Kovasementti keraami Teollisuuden

Lisätiedot

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen www.lapetek.fi Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Allas: BLANCO ADON XL 6 S, SILGRANIT PuraDur, valkoinen Hana: BLANCO ALTA-S

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra RIB 2 Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimainen kestävyys Uponor Ultra Rib 2 on Ultra-tuoteperheen

Lisätiedot

Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla.

Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla. Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla. Olemme tehneet Novilon-mallistostamme tyylipuhtaamman kuin koskaan. Ja ilman ftalaatteja! Novilon on kulutusta kestävien muovilattioiden klassikko. Miljoonat

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinä- ja tarkastusluukut

Ullakkoportaat Seinä- ja tarkastusluukut Ullakkoportaat Seinä- ja tarkastusluukut Laatutuotteet valmistaa Tunnettua ruotsalaista laatua Muotoilua ja toimivuutta, joka kestää sukupolvien ajan. Näin ajattelemme kehittäessämme tuotteita. Noudatamme

Lisätiedot

3M Privacy Film 3 OPL

3M Privacy Film 3 OPL 3M Ultra Combination -kalvot Erittäin turvallinen, varma ja aurinkoenergiaa torjuva ikkunakalvotekniikka, joka sisältää 28 mikrokerrosta vahvaa ja repäisyn kestävää Ultra Safety -kalvoa. Lisäksi kalvoissa

Lisätiedot

Ympäristöseloste. StoPur EB 200. PUR-parvekepinnoitus, paksuna kerroksena, halkeamia silloittava. Tuotekuvaus, katso tekninen tietolehti

Ympäristöseloste. StoPur EB 200. PUR-parvekepinnoitus, paksuna kerroksena, halkeamia silloittava. Tuotekuvaus, katso tekninen tietolehti PUR-parvekepinnoitus, paksuna kerroksena, halkeamia silloittava Tuotekuvaus, katso tekninen tietolehti Tiedot rakennussertifioinnsta DGNB mukaisesti (versio 2012) Laatutaso (ENV 1.2) polyuretaanituotteet

Lisätiedot

ISO ASKEL ETEENPÄIN. Ennennnäkemättömän aidon oloinen pintavaikutelma luonnonkorkkilattian pinnassa.

ISO ASKEL ETEENPÄIN. Ennennnäkemättömän aidon oloinen pintavaikutelma luonnonkorkkilattian pinnassa. ISO ASKEL ETEENPÄIN CORKSRIBAS etsii aina uusia suuntia uudistusten kentiltä. Tämä uusi tuote on kehitetty vastaamaan markkinoiden tämänhetkisiin vaatimuksiin, joissa pääpaino on korkkituotteen erinomaisella

Lisätiedot

TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET. www.tempurmed.fi

TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET. www.tempurmed.fi TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET TEMPUR -MATERIAALI MITEN TEMPUR ON ERILAINEN? TEMPUR-MED-PATJALLA MAKAAVAN 70-KILOISEN POTILAAN PAINERASITUSPISTEET PU-PÄÄLLINEN Kaikki TEMPUR-MED

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE Epäsäännölliset kuviot ja erilaiset pintarakenteet mukauttavat kengänpohjan eri alustoihin. Korkea pohjan reunus suojaa kenkää. Epäsymmetrisen kannan

Lisätiedot

WISA -Spruce monitoimivaneri

WISA -Spruce monitoimivaneri WISA -Spruce monitoimivaneri Enemmän kuin rakennevaneri. Pohjoisen hitaasti kasvanut kuusipuu antaa WISA -Spruce vanerille erinomaiset ominaisuudet; mainion yhdistelmän esteettisesti miellyttävää ulkonäköä

Lisätiedot

Uudet SKAI - verhoilut

Uudet SKAI - verhoilut Verkkokauppa Menu Palvelut» Materiaalivaihtoehdot Uudet SKAI - verhoilut Kestävää, ylellistä ja trendikästä Lojer-tuotteiden verhoiluissa käytetään korkealaatuista ja iholle miellyttävän tuntuista SKAIkeinonahkaverhoilua.

Lisätiedot

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Myynti Suomessa Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Ympäristöystävälliset PlastRex- tuotteet Yrityksistä FinnVaateri Oy on PlastRex tuotteiden

Lisätiedot

ZERO TILE ENOMER -LATTIALAATAT JULKISIIN TILOIHIN

ZERO TILE ENOMER -LATTIALAATAT JULKISIIN TILOIHIN ZERO TILE ENOMER -LATTIALAATAT JULKISIIN TILOIHIN PVC- JA PEHMITINVAPAAT ENOMER -LAATAT UUTUUS! ZERO TILE ENOMER -LAATTA Puhdas sisäilma Kotimainen tuote 23 värivaihtoehtoa Saumaton yleisilme PVC- ja pehmitinvapaa

Lisätiedot

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä

Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä Työvaatepalvelut Hyvää tyyliä Hyvää fiilistä Parasta työtä TYÖVAATE- PALVELUMME pitää huolta Ihmisistä Turvallisuus on taitolaji. Työstä Paras suoja työllesi. Tyylistä Tyylipuhtaasti töihin. 2 Monta hyvää

Lisätiedot

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Unica Comfort -suihkusetit Raindance Select S 120 -käsisuihku ja Unica Comfort -suihkutanko 1,10 m,

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

19 db äänenvaimennus, hyvä kulutuksenkesto ja irtoasennus - kaikki yhdessä mallistossa

19 db äänenvaimennus, hyvä kulutuksenkesto ja irtoasennus - kaikki yhdessä mallistossa HETEROGEENINEN MUOVILATTIA Acoustic Compact Acczent Loose Lay 19 db äänenvaimennus, hyvä kulutuksenkesto ja irtoasennus - kaikki yhdessä mallistossa Kestävä, ääntävaimentava ja irtoasennettava Acczent

Lisätiedot

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016 U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A U p o n o r - P a i n e p u t k i - j ä r j e s t e l m ä P V C Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Ex E e x l e Co C m o po p si o t si es e Re R i e nf n or o cin ci g n g Yo Y u o r u Bu B si u n si e n ss e Heinäkuu 2014

Ex E e x l e Co C m o po p si o t si es e Re R i e nf n or o cin ci g n g Yo Y u o r u Bu B si u n si e n ss e Heinäkuu 2014 Exel Composites Reinforcing Your Business Heinäkuu 2014 Exel Composites on maailman johtava komposiittiprofiilien valmistaja jolla on yli 50 vuoden kokemus kasvusta ja innovaatiosta Maailman johtava, vuonna

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com VSRT 2008 www.manum-tools.com VSRT 2008 VSROIDEN VRSIEN TEKNIIKK Vasarat kuuluvat vanhimpiin ihmisten käyttämiin työkaluihin ja vasaroiden varret ovat perinteisesti olleet puuta vuosituhansien ajan. Erilaiset

Lisätiedot

Asennussuosituksia nora -porrasratkaisut

Asennussuosituksia nora -porrasratkaisut Asennussuosituksia nora -porrasratkaisut Sopivia alustoja ovat puu-, kivi-, tasoite- (pohjustettu) ja metallipintaiset portaat sekä muut kovat, kiinteät pohjat. Alustan tulee olla tasainen, sileä ja puhdas.

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden tuulikaapin

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

nopeampi helpompi ainutlaatuinen

nopeampi helpompi ainutlaatuinen Rapid Set Sementtiteknologia nopeampi helpompi ainutlaatuinen CEMENT ALL Monikäyttöinen MORTAR MIX CONCRETE MIX korjausbetoni KORODUR ja CTS Cement Kaksi vahvaa partneria Euroopan lisenssi yksinoikeudella!

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Kaikki laattojen hinnat alennettu alennukset jopa -50 % Parasta palvelua rakentajille jo vuodesta 1989 Oman

Lisätiedot

RATKAISUJA SUIHKUTILOIHIN PUHTAAT KAIVOT

RATKAISUJA SUIHKUTILOIHIN PUHTAAT KAIVOT RATKAISUJA SUIHKUTIOIHIN PUHTAAT KAIVOT TASAATTIAISTEN SUIHKUJEN SUOSIO KASVAA Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Tasalattiasuihkuille tarkoitetut järjestelmämme

Lisätiedot

Trendejä vuodelle 2016

Trendejä vuodelle 2016 Trendejä vuodelle 2016 Kodinomaisuus Luonnonläheinen sisustustyyli Marmori ja metalli jatkavat Kontrastit ovat nousevat esiin sisustuksessa: tumma-vaalea, kova-pehmeä, sileä-rosoinen, kiiltävä-matta, uusi-vanha

Lisätiedot

inglazia Kaihdinratkaisut parvekkeille ja terasseille

inglazia Kaihdinratkaisut parvekkeille ja terasseille inglazia Kaihdinratkaisut parvekkeille ja terasseille DOMICET inglazia SÄLEKAIHDIN & PLISEEKAIHDIN Sopii useimpiin parveke- ja terassilasituksiin - Kaihtimen kiinnitys suoraan lasiin Säänkestävät komponentit

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Kumipäällyste ja tarvikkeet

Kumipäällyste ja tarvikkeet Kumipäällyste ja tarvikkeet Enemmän kuin vain lattiapäällyste Ergonomia ja hyvä kulkumukavuus, turvallinen ja hiljainen - jokaisella askeleella. Tämä ajatus on ollut kannustimemme alusta alkaen, luoda

Lisätiedot

SPORTEC KUMIPÄÄLLYSTEET

SPORTEC KUMIPÄÄLLYSTEET SPORTEC KUMIPÄÄLLYSTEET UPOFLOOR SPORTEC KUMIPÄÄLLYSTEET UPOFLOOR SPORTEC KORKEATASOISET KUMIPÄÄLLYSTEET Oli kyse sitten vaativaan ammattikäyttöön suunnitellusta kilpaurheiluhallista, kovan kulutuksen

Lisätiedot

Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521

Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521 Uutta erikoisterästä: Taloudellinen Viega Sanpress -putki 1.4521 Suunnittelu ja kustannuslaskenta taloudellisiksi: Viega Sanpress 1.4521 -putki Viegan vastaus epävakaisiin erikoisterästen hintoihin Erikoisteräksestä

Lisätiedot

Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra double Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä UUTUUS! hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Double Asennusystävällinen ja kestävä Uponor Ultra

Lisätiedot

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto MUOVIX Ekokem muovinkierrätys Kierrätysmuovista valmistetut profiilit Muovix-profiileja voidaan käyttää monissa kohteissa, joissa yleensä on totuttu käyttämään

Lisätiedot

Roto kattoikkunat ja aurinkopaneelit Expert Design asiantuntijan osaamista. Roto Roof and Solar Technology

Roto kattoikkunat ja aurinkopaneelit Expert Design asiantuntijan osaamista. Roto Roof and Solar Technology Expert Design asiantuntijan osaamista Expert design asiantuntijan osaamista Only those who think things out better, can set standards worldwide 1 Maailmanlaajuinen standardi Roto ainoa asennusvalmiiden

Lisätiedot

syytä Twinson valita Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia Terassielämää

syytä Twinson valita Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia  Terassielämää 5 valita syytä Twinson Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia http://www.twinson.fi Terassielämää Tietoa terassin, parvekelattian ja laiturin rakentajalle Nykyaikainen ulko-oleskelutila rakennetaan

Lisätiedot

Hydropanel. Nykyaikainen kuitusementtilevy Testatut ja monipuoliset ominaisuudet

Hydropanel. Nykyaikainen kuitusementtilevy Testatut ja monipuoliset ominaisuudet Hydropanel Nykyaikainen kuitusementtilevy Testatut ja monipuoliset ominaisuudet 1 Yksi levy monta käyttökohdetta Hydropanel on nykyaikainen kuitusementistä valmistettu rakennuslevy. Monipuolisten testattujen

Lisätiedot

RASVAPURISTIMET YHDENKÄDEN RASVAPURISTIMET 2014.1

RASVAPURISTIMET YHDENKÄDEN RASVAPURISTIMET 2014.1 RASVAPURISTIMET YHDENKÄDEN RASVAPURISTIMET 2014.1 Käyttö yhdellä kädellä -Rakenne - mahdollistaa voitelutyön vain yhdellä kädellä; tämä helpottaa työtä vaikeapääsyisissä paikoissa. Asetus volyymi / paine

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN www.plast-turf.fi Leijona Original & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Lattiapäällysteet. Lattiamattosetti... s. 2. Lattiamatto... s. 3. Maali... s. 7. Lattioiden hoito ja puhdistus... s. 8

Lattiapäällysteet. Lattiamattosetti... s. 2. Lattiamatto... s. 3. Maali... s. 7. Lattioiden hoito ja puhdistus... s. 8 Lattiamattosetti... s. 2 Lattiamatto... s. 3 Maali... s. 7 Lattioiden hoito ja puhdistus... s. 8 1 1 Irtoasenteiset ESD-lattiamatot Lattiamattosetti yksittäiselle työpisteelle Rakennettaessa irtomatoista

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Verkkodatalehti FLOWSIC60 KAASUN VIRTAUSMITTARIT

Verkkodatalehti FLOWSIC60 KAASUN VIRTAUSMITTARIT Verkkodatalehti A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot ANVIRTAUSMITTAUS KAIVOSSOVEL- Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella.

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

Sto Finexter Oy Koristeellinen sisäseinäpinnoite. StoDecolit K/R/MP

Sto Finexter Oy Koristeellinen sisäseinäpinnoite. StoDecolit K/R/MP Sto Finexter Oy Koristeellinen sisäseinäpinnoite StoDecolit K/R/MP StoDecolit Sisäseinäpinnoitteet StoDecolit K/R/MP Edut: värillinen ja käyttövalmis nopea ja helppo työstää StoDecolit: Myydyin orgaaninen

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1

SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1 SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1 Selvän tuotekonseptin ja luotettavien ratkaisujen ansiosta SANCO -kupariputket ovat hyvä valinta kaikkiin asuntojen putkijärjestelmiin. Puhdas kupariputki juomavesijärjestelmään,

Lisätiedot

Altro Wood collection

Altro Wood collection Designed for possibilities. Made for people. Altro Wood collection Uudista sisätiloja trendikkäällä puun näköisellä lattialla www.altro.com RTV-Yhtymä Oy, Pääkonttori, Mattilantie 1, 117 Riihimäki +358

Lisätiedot

Altro Wood collection. Designed for possibilities. Made for people. Uudista sisätiloja trendikkäällä puun näköisellä lattialla

Altro Wood collection. Designed for possibilities. Made for people.   Uudista sisätiloja trendikkäällä puun näköisellä lattialla Designed for possibilities. Made for people. Altro Wood collection Uudista sisätiloja trendikkäällä puun näköisellä lattialla www.altro.com www.rtv.fi Altro Wood collection Inspiraatio luonnosta Esittelemme

Lisätiedot