NORDNET BANK AB SUOMEN SIVULIIKKEEN MERKINTÄPALVELUN YLEISET EHDOT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NORDNET BANK AB SUOMEN SIVULIIKKEEN MERKINTÄPALVELUN YLEISET EHDOT"

Transkriptio

1 NORDNET BANK AB SUOMEN SIVULIIKKEEN MERKINTÄPALVELUN YLEISET EHDOT 1. Soveltamisala Näitä ehtoja sovelletaan Nordnet Bank AB Suomen sivuliikkeen ("Nordnet") tarjoamaan internet- palveluun, jossa muun arvo-osuustilejä tarjoavan tilinhoitajan kuin Nordnetin asiakas ( Sijoittaja ) voi antaa Nordnetille ulkopuolisen yrityksen ("Liikkeeseenlaskija") yhtiötapahtumaan liittyvän arvopapereiden merkintätoimeksiannon ( Palvelu ). Nordnetin omien asiakkaiden tulee tehdä merkintätoimeksiantonsa Nordnetin verkkopalvelussa, mikäli he haluavat osallistua Liikkeeseenlaskijan yhtiötapahtumaan. Palvelu on käytössä niiden pankkien asiakkaille, joihin kulloinkin käynnissä olevassa yhtiötapahtumassa on avattu linkki maksun suorittamista varten. 2. Merkintätoimeksianto Merkintätoimeksianto on Sijoittajan antama sitova tahdonilmaisu merkinnän tekemiseksi yhtiötapahtuman ehtojen mukaisesti. Sijoittaja tekee merkintäsitoumuksen täyttämällä Palvelussa olevan merkintälomakkeen asianmukaisesti (ks. kohta 3) ja hyväksymällä sen. Merkintätoimeksiantoon kuuluu Sijoittajaa ja merkintää koskevien tietojen antaminen merkintälomakkeella ja merkintämaksun maksaminen. Sekä merkintäsitoumuksen että merkintämaksun tulee saapua Nordnetille ennen yhtiötapahtuman ehtojen mukaisen merkintäajan umpeutumista. Merkintätoimeksianto katsotaan annetuksi, kun Nordnet on hyväksynyt merkintälomakkeen ja merkintämaksun (ks. kohdat 4 ja 5). 3. Merkintäsitoumus Sijoittaja on velvollinen antamaan merkintälomakkeessa pyydetyt itseään ja merkintää koskevat pakollisiksi merkityt todenmukaiset tiedot sekä vakuuttamaan antamansa tiedot oikeiksi. Sijoittaja on vastuussa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Nordnet ei ole velvollinen toteuttamaan merkintätoimeksiantoa, jos Sijoittaja on antanut Nordnetille merkintälomakkeella virheellistä tietoa tai jos merkintälomake on täytetty puutteellisesti tai jos merkintäsitoumus tai merkintämaksu saapuu Nordnetille merkintäajan umpeutumisen jälkeen tai ei saavu ollenkaan.

2 Sijoittaja tekee merkintäsitoumuksen täyttämällä merkintälomakkeen ja hyväksymällä sen. Merkintäsitoumuksen hyväksymällä Sijoittaja vahvistaa antamiensa tietojen paikkansapitävyyden. Hyväksyttyään merkintäsitoumuksen Sijoittaja kirjautuu omaan verkkopankkiinsa pankkitunnuksillaan maksamaan merkinnän. Nordnet lähettää Sijoittajan merkintäsitoumuksessa antamaan sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen merkintäsitoumuksen vastaanottamisesta palvelun kautta. Jos Sijoittaja ei saa vahvistusta merkintäsitoumuksen vastaanottamisesta, Sijoittajan tulee tällöin ottaa yhteyttä Nordnetin asiakaspalveluun sen varmistamiseksi, että merkintäsitoumus saapuu Nordnetille asianmukaisesti. Sijoittajan tulee säilyttää saamansa vahvistus merkintäsitoumuksen vastaanottamisesta. Sijoittajan tulee ennen Palvelun käyttöä vahvistaa lukeneensa ja ymmärtäneensä merkinnästä ja yhtiötapahtumasta annetut tiedot, ohjeet ja vaatimukset sekä sitoutua noudattamaan Palvelusta ja yhtiötapahtumasta annettuja ehtoja. Sijoittaja valtuuttaa Nordnetin toteuttamaan ja kirjaamaan merkintätoimeksiannon merkintäsitoumuksessa annettujen tietojen ja ohjeiden mukaisesti. 4. Merkintämaksu Kun Sijoittaja on vahvistanut merkintäsitoumuksensa, Sijoittajan tulee maksaa merkintämaksu viipymättä. Nordnetillä on oikeus olla hyväksymättä ja toteuttamatta merkintätoimeksiantoa, ellei merkintämaksua ole suoritettu Nordnetille kokonaisuudessaan viipymättä. Merkintämaksu tulee suorittaa Sijoittajan merkintälomakkeessa ilmoittamalta Suomessa sijaitsevalta Sijoittajan omistamalta rahatililtä annettuja maksuohjeita noudattaen ja merkintälomakkeessa olevaa viitenumeroa käyttäen. Vastaavasti mahdolliset palautukset maksetaan aina samalle Sijoittajan ilmoittamalle rahatilille. Rahatilin tulee olla maksun suorittavan Sijoittajan ja merkintätoimeksiannon nimiin tehneen Sijoittajan nimissä. Merkintämaksulle ei makseta korkoa.

3 5. Merkinnän vahvistaminen Sijoittaja vastaa siitä, että asianmukaisesti täytetty merkintäsitoumus sekä merkintämaksu saapuvat Nordnetille ennen yhtiötapahtuman ehtojen mukaista merkintäajan umpeutumista. Nordnet vastaanottaa merkintäsitoumuksen tiedot sekä merkintämaksun ja varmistuu siitä, että rahatilin ja arvo-osuustilin omistajatiedot ovat yhteneväiset Sijoittajan antamien tietojen kanssa. Liikkeeseenlaskijan vahvistettua Nordnetille Sijoittajan merkinnän Nordnet ilmoittaa vahvistetusta merkinnästä Sijoittajalle postitse Sijoittajan merkintälomakkeessa antamaan postiosoitteeseen. Sijoittajan tulee säilyttää saamansa ilmoitus. Kyseisessä ilmoituksessa Sijoittaja saa tiedon hänelle allokoitujen osakkeiden määrästä ja mahdollisesta merkintämaksun palautuksesta. Nordnet suorittaa merkintämaksun palautuksen ilman aiheetonta viivytystä. Mikäli Nordnet ei voi hyväksyä merkintäsitoumusta tai merkintämaksua, Nordnet ilmoittaa merkintätoimeksiannon hylkäämisestä Sijoittajalle postitse Sijoittajan merkintälomakkeessa antamaan postiosoitteeseen. 6. Palkkiot ja kustannukset Nordnet ei peri Sijoittajalta palkkiota Palvelun käyttämisestä. Sijoittaja vastaa kuitenkin yhtiötapahtuman ehdoista mahdollisesti johtuvista kustannuksista. Nordnet ei myöskään ole vastuussa mahdollisista toisen tilinhoitajan tai muun palveluntarjoajan (mukaan lukien rahalaitos, jossa Sijoittajalla on yllä mainittu rahatili) vaatimista tai veloittamista maksuista/kustannuksista. 7. Edellytykset Palvelun käytölle Merkintäsitoumuksen voi Palvelun kautta antaa täysivaltainen luonnollinen henkilö, joka on Suomen kansalainen ja jolla on kotipaikka Suomessa ja verotusmaa Suomi, tai oikeushenkilö, jolla on kotipaikka Suomessa ja verotusmaa Suomi. Oikeushenkilön puolesta toimivalla edustajalla tulee olla asianmukainen kaupparekisteriin rekisteröity edustusoikeus tai valtuutus. Sijoittajalla tulee olla rahatili rahalaitoksessa Suomessa ja arvo-osuustili tilinhoitajalla Suomessa. Sijoittajan tulee lisäksi ottaa selvää yksittäisen yhtiötapahtuman mahdollisista muista Sijoittajan kansalaisuutta tai asuinpaikkaa koskevista tai yhtiötapahtumaan tai Palveluun liittyvistä rajoituksista ja noudattaa niitä. Jos Sijoittaja toimii vastoin Palvelun

4 käytölle asetettuja edellytyksiä, Nordnet ei ole velvollinen käsittelemään Sijoittajan tekemää toimeksiantoa. 8. Laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet Sijoittaja hankkii kustannuksellaan palvelun käytön edellyttämät laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet sekä muut tarvittavat palvelut ja vastaa niiden käyttö- ja ylläpitokustannuksista, turvallisuudesta ja toimivuudesta. Nordnetillä on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen, mikäli sijoittajan käyttämät laitteet, ohjelmat tai tietoliikenneyhteydet vaarantavat palvelun turvallisuuden. Nordnet ei takaa sitä, että Nordnetin tarjoamia palveluja voidaan käyttää Sijoittajan laitteilla. Nordnet vastaa omien tietojärjestelmiensä osalta siitä, että niiden tietoturva on asianmukaisesti järjestetty. 9. Palvelun käyttöajat Palvelu on Sijoittajien käytössä ympäri vuorokauden yhtiötapahtuman ehdoissa ilmoitetun merkintäajan ajan, lukuun ottamatta huollosta, päivityksistä, ylläpidosta, häiriöistä ja muista vastaavista syistä johtuvat katkokset. Nordnet ei takaa, että Palvelu on Sijoittajan käytössä keskeytyksettä. Nordnet voi perustellusta syystä rajoittaa palvelun käyttöaikaa varsinaista merkintäaikaa lyhyemmäksi ilmoittamalla siitä asiakkaalleen palvelun tai yhtiötapahtuman ehdoissa. Nordnetin velvollisuus käsitellä merkintätoimeksianto alkaa aikaisintaan silloin, kun se on vastaanotettu ja hyväksytty Nordnetin tietojärjestelmään. Nordnet varaa Palvelun toteuttamiseen kohtuullisen käsittelyajan.

5 10. Tunnistamisasiakirjat Sijoittajan tunnistaminen merkinnässä tapahtuu tietojen loogisen kokonaisuuden perusteella Sijoittajan antamien tietojen sekä maksu- ja selvitystapahtumien vertailun perusteella. Sijoittajalla on Nordnetin vaatimuksesta velvollisuus toimittaa Nordnetille sen vaatimat, tunnistamisen edellyttämät lisäasiakirjat ja -tiedot. 11. Henkilötietojen käyttö ja henkilötietorekisteri Koska Sijoittajan henkilötietojen käsittely on tarpeen Sijoittajan antaman toimeksiannon toteuttamiseksi, Nordnetillä on oikeus käsitellä Sijoittajan henkilötietoja ja tallettaa tiedot rekisteriinsä. Nordnet käsittelee henkilötietoja henkilötietolain ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti ja muutoinkin huolehtii yksityisyyden suojan ja pankkisalaisuuden toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietoja käsitellään Liikkeeseenlaskijan yhtiötapahtuman hoitamista varten ja Nordnetin näiden ehtojen mukaisten velvollisuuksien täyttämiseksi. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään tai hänen edustajiltaan, viranomaisten pitämistä julkisista rekistereistä tai muista luotettavista lähteistä. Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on saatavilla Nordnetin toimipaikoissa. Sijoittajan tietoja voidaan luovuttaa ja muutoinkin käsitellä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Tietojen käsittelijänä voi olla myös Liikkeeseenlaskija, Nordnetin kanssa samaan konserniin, konsolidointiryhmään tai taloudelliseen yhteenliittymään kulloinkin kuuluva Suomessa tai ulkomailla sijaitseva yhtiö tai muu yhtiö, joka on lain mukaan sellaisessa asemassa, että tietoja voidaan sille luovuttaa. Sijoittaja hyväksyy sen, että Nordnet käsittelee Sijoittajan henkilötietoja myös suoramarkkinointitarkoituksissa tai suorittaakseen markkinoiden väärinkäytön estämiseen liittyvää valvontaa. Lisäksi Sijoittaja hyväksyy sen, että Nordnet käyttää vapaasti anonyymia dataa koostetussa muodossa vertailupalveluissa ja markkinatutkimuksissa. Sijoittajalla on kerran vuodessa oikeus maksutta saada tietää, mitä Sijoittajaa koskevia henkilötietoja Nordnetin henkilörekisteriin on talletettu. Jos Sijoittaja haluaa tarkastaa itseänsä koskevat tiedot, tulee Sijoittajan esittää tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle kirjallisesti ja allekirjoitettuna.

6 12. Annettujen tietojen tarkistaminen Sijoittajan maksaessa merkintämaksun merkintälomakkeessa annetulla viitenumerolla merkintälomakkeessaan ilmoittamalta rahatililtä tämä tulkitaan nimenomaiseksi suostumukseksi tietojen tarkistamiseen Nordnetin katsoessa tämän olevan tarpeellista. Nordnetillä on tällöin oikeus, mutta ei velvollisuutta, ottaa yhteyttä Sijoittajan merkintälomakkeeseen merkitsemiin arvo-osuustilejä sekä rahatilejä ylläpitäviin tilinhoitajiin tai rahalaitoksiin ja saada tilihoitajayhteisöltä tai rahalaitokselta vahvistus Sijoittajan antamien tietojen oikeellisuudesta. Sijoittaja antaa Nordnetille luvan tarkistaa henkilötietonsa Väestörekisterikeskuksen ylläpitämästä väestötietojärjestelmästä tai muusta asianmukaisesta henkilötietorekisteristä. 13. Sijoittajan riittävä kokemus ja sitoutuminen yhtiötapahtuman ehtoihin Sijoittaja on tutustunut merkinnän sekä sen kohteena olevan rahoitusvälineen ominaisuuksiin ja riskeihin ja hänellä on riittävä sijoituskokemus ja -tietämys ymmärtää tehtävään merkintään liittyvät riskit. Sijoittaja ymmärtää ja hyväksyy, että Palvelu tai sen kautta tapahtuvat toimeksiannot eivät ole Nordnetin antamia sijoitusneuvoja tai suosituksia merkitä tai olla merkitsemättä rahoitusvälinettä. Sijoittaja ymmärtää lisäksi, että Nordnet ei tule arvioimaan Palvelun tai rahoitusvälineen asianmukaisuutta tai soveltuvuutta Sijoittajalle. Nordnet ei ota vastuuta yhtiötapahtumasta Sijoittajalle aiheutuvista veroseuraamuksista. Sijoittajan on tullut tutustua yhtiötapahtuman ehtoihin ja hyväksyä ne ennen merkintäsitoumuksen antamista. 14. Peruuttamisoikeus Kuluttajansuojalain mukaisesti merkintään ei sovelleta kuluttajan peruuttamisoikeutta Palvelun luonteesta johtuen. 15. Nordnetin oikeus keskeyttää Palvelu Nordnetillä on oikeus keskeyttää Palvelun käyttäminen välittömästi tai jättää Nordnetille annettu merkintätoimeksianto täyttämättä, mikäli Sijoittaja ei noudata Palvelua koskevia ehtoja, Sijoittaja haetaan konkurssiin tai selvitystilaan, Sijoittaja lakkauttaa maksunsa tai milloin Nordnetillä on perusteltu syy epäillä, että Palvelua käytetään lainvastaiseen

7 toimintaan tai tavalla, joka saattaa aiheuttaa vahinkoa tai vahingonvaaran Nordnetille, muulle palveluntarjoajalle tai sivulliselle. 16. Sijoittajan huomautukset ja vaatimukset Mahdolliset Palvelua tai merkintätoimeksiantoja koskevat huomautukset tai vaatimukset Nordnetille tai muulle palveluntarjoajalle tulee tehdä kirjallisesti viipymättä ja viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun Nordnet on lähettänyt ilmoituksen vahvistetusta merkinnästä. 17. Nordnetin vastuunrajoitukset Nordnet ei vastaa Palvelussa mahdollisesti esiintyvien häiriöiden tai virheiden takia aiheutuvasta välittömistä vahingoista, mikäli Nordnet on noudattanut tavanomaista huolellisuutta. Nordnet ei vastaa välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, kuten esimerkiksi saamatta jääneestä tuotosta, tulon menetyksestä, muissa sopimussuhteissa aiheutuvista häiriöistä tai muusta vaikeasti ennakoitavasta vahingosta, ellei vahinko johdu Nordnetin törkeästä huolimattomuudesta, tai ellei epäsuora vahinko aiheudu Nordnetin huolimattomuudesta sellaisen Sijoittajan, joka on kuluttaja, antaman toimeksiannon yhteydessä. Nordnet ei vastaa muiden asiakkaiden tai muiden palveluntarjoajien toiminnasta, palveluista tai tuotteista. Nordnet ei vastaa sellaisista vahingoista ja menetyksistä, jotka aiheutuvat Liikkeeseenlaskijalle tai yhtiötapahtuman neuvonantajalle kuuluvista tehtävistä ja vastuista, kuten esimerkiksi yhtiö- tai listautumisesitteen laatimisesta, taloudellisen informaation tuottamisesta, listautumiseen liittyvästä tiedonannosta tai muusta sijoittajille jaettavan materiaalin sisällöstä tai osakkeiden allokoinnista. Nordnet ei myöskään vastaa sellaisista vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat suomalaisen tai ulkomaisen kauppapaikan, säilytysyhteisön, arvopaperikeskuksen, selvitysyhteisön tai muun vastaavan palveluntarjoajan toiminnasta eikä toimeksisaajasta, jonka Yhtiö on huolellisesti valinnut tai Sijoittaja osoittanut. Sama koskee vahinkoja, jotka aiheutuvat edellä mainittujen yhteisöjen tai toimeksisaajien maksukyvyttömyydestä. Nordnet ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta Nordnetin toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta. Tällainen vastuusta vapauttava este voi olla esimerkiksi valtion tai viranomaisen toimenpide, sota

8 tai sen uhka, kapina tai mellakka, tulipalon tai muun turman aiheuttama häiriö, keskeytys tai viivästys Nordnetin toiminnassa, työtaistelutoimi kuten lakko, sulku, boikotti tai saarto tai Nordnetistä riippumaton häiriö postin kulussa, automaattisessa tietojenkäsittelyssä, tiedon siirrossa, muussa sähköisessä viestinnässä tai sähkön saannissa, vaikka se ei kohdistuisikaan suoranaisesti Nordnetiin. Ylivoimainen este tai muu edellä mainittu olosuhde oikeuttaa Nordnetin keskeyttämään Palvelun tarjoamisen toistaiseksi. Sijoittajalla ei ole oikeutta korvaukseen tai muuhun hyvitykseen yksinomaan Palvelun keskeyttämisen johdosta, mikäli Palvelu on keskeytetty ylivoimaisen esteen tai muun edellä mainitun olosuhteen johdosta. 18. Nordnetin oikeus muuttaa sopimusehtoja Nordnetillä on oikeus muuttaa Palvelua koskevia yleisiä ehtoja. Nordnet ilmoittaa ehtojen muutoksista kirjallisesti tekemällä näihin yleisiin ehtoihin muutokset ja julkaisemalla ne verkkosivuillaan. Muutokset tulevat voimaan 14 päivän kuluttua siitä, kun muutoksista on ilmoitettu Nordnetin verkkosivuilla. 19. Sopimuksen syntyminen ja valtuutus Nordnet toimii ainoastaan yhtiötapahtuman teknisenä toteuttajana eikä Nordnetin ja Sijoittajan välille synny sopimussuhdetta Palvelun käytön perusteella. 20. Asiakasluokittelu Nordnet luokittelee tämän sopimuksen mukaista palvelua käyttävät sijoittajat eiammattimaisiksi asiakkaiksi, jolloin Sijoittaja on laajimman sijoitussuojan piirissä.

9 21. Talletussuoja ja sijoittajansuoja Nordnet Bank AB:n tili, johon merkintämaksut suoritetaan, on ruotsalaisen talletussuojan piirissä. Ruotsin talletussuojalain (1999:1571) mukaisesti Sijoittajalla on oikeus erityiseen korvaukseen enimmäismäärältään EUR siinä tapauksessa, että Nordnet menee konkurssiin eikä Sijoittaja saa Nordnetin tilillä olevia käteisvarojaan takaisin. Tämän ohella voi Sijoittaja saada lisäkorvauksen enintään viisi miljoonaa SEK (lisämäärä), mikäli Sijoittaja luotettavalla tavalla osoittaa, että talletukset koostuvat varoista, jotka liittyvät tiettyihin laissa määriteltyihin elämäntapahtumiin. Korvaus on Sijoittajan saatavilla Ruotsin valtiovarainministeriön (Riksgälden) toimesta pääsääntöisesti seitsemän arkipäivän kuluessa siitä päivästä, kun Nordnet asetettiin konkurssiin tai siitä, kun Ruotsin Finansinspektionen on antanut päätöksen talletussuojan voimaan astumisesta. Ruotsin sijoittajansuojalain (1999:158) mukaisesti Sijoittajalla on oikeus erityiseen korvaukseen siinä tapauksessa, että Nordnet asetetaan konkurssiin eikä Sijoittaja saa Nordnetissä olevia rahoitusinstrumenttejaan takaisin. Korvaussumma määrätään lailla, ja se on näiden yleisten ehtojen voimaantullessa enintään SEK. Kyseinen korvaus voi sisältää myös sellaisia varoja, jotka Nordnet on ottanut vastaan raportointivelvollisena. Sijoittajan on esitettävä vaatimus viimeistään vuoden kuluttua konkurssipäätöksen tekemisestä Ruotsin valtiovarainministeriölle (Riksgälden), joka arvioituaan asiaa suorittaa korvauksen. 22. Tuomioistuimen ulkopuoliset oikeussuojakeinot Mikäli Asiakas on kuluttaja, hän voi saattaa näitä ehtoja ja asiakassopimusta koskevan erimielisyyden Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan ( tai sen yhteydessä toimivan Pankkilautakunnan tai kuluttajariitalautakunnan ( käsiteltäväksi.

10 23. Valvontaviranomaiset Nordnetin toimintaa valvovat Nordnetin kotivaltion valvontaviranomainen Ruotsin Finansinspektionen ( ja Suomen Finanssivalvonta ( ja kuluttaja-asioissa myös kuluttaja-asiamies ( Finansinspektionenin yhteystiedot ovat: Finansinspektionen, Box 7821, Stockholm, Sverige, puhelin (vaihde). Finanssivalvonnan yhteystiedot ovat: Finanssivalvonta, PL 103, Helsinki, puhelin (vaihde). Kuluttaja-asiamiehen yhteystiedot ovat: Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs, PL 5, Helsinki, puhelin (vaihde), kirjaamon puhelin ja faksi Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen Tähän palveluun sovelletaan Suomen lakia. Palvelua koskevat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on oikeus saattaa asia vireille myös Suomessa sijaitsevan kotipaikkansa käräjäoikeudessa. Ellei kuluttajalla ole kotipaikkaa Suomessa, käsitellään näitä ehtoja ja Palvelua koskevat riitaisuudet Helsingin käräjäoikeudessa.

Verkkomerkinnän yleiset ehdot

Verkkomerkinnän yleiset ehdot Verkkomerkinnän yleiset ehdot 30.11.2015 1. Yleistä osakemerkinnästä Osakeanniksi kutsutaan tilanteista, joissa osakeyhtiö laskee liikkeeseen uusia osakkeita tai omistaja luovuttaa hallussaan olevia osakkeita

Lisätiedot

20.5.2010. E-laskun vastaanotto Verkkopankissa tai Maksamisen verkkopalvelussa Kuluttajille yleiset ehdot

20.5.2010. E-laskun vastaanotto Verkkopankissa tai Maksamisen verkkopalvelussa Kuluttajille yleiset ehdot 1 (5) E-laskun vastaanotto Verkkopankissa tai Maksamisen verkkopalvelussa Kuluttajille yleiset ehdot Ehdot hyväksytty 18.8.2006, päivitetty. Yleistä E-laskun vastaanotto on palvelu, jossa Lähettäjä toimittaa

Lisätiedot

GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT

GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT Gramex ry Pieni Roobertinkatu 16 A 00120 Helsinki (09) 4282 7488 www.gramex.fi TERVETULOA VERKKOPALVELUMME KÄYTTÄJÄKSI Palvelun saat käyttöösi solmimalla verkkopalvelusopimuksen.

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

1 (5) päivitetty 29.8.2011 SUOMEN MAKSUTURVA OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS)

1 (5) päivitetty 29.8.2011 SUOMEN MAKSUTURVA OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS) 1 (5) 1. Osapuolet Tämän toimeksiannon (jäljempänä Toimeksianto ) osapuolina ovat Suomen Maksuturva Oy (jäljempänä Maksuturva ) ja Maksuturvan asiakkaana oleva yhteisö tai luonnollinen henkilö, joka ostaa

Lisätiedot

NORDEA BANK AB:N (PUBL) OSAKETALLETUSTODISTUSTEN YLEISET EHDOT

NORDEA BANK AB:N (PUBL) OSAKETALLETUSTODISTUSTEN YLEISET EHDOT NORDEA BANK AB:N (PUBL) OSAKETALLETUSTODISTUSTEN YLEISET EHDOT 1. Yleistä Nordea Bank AB (publ) (jäljempänä Yhtiö ) on nimennyt Nordea Pankki Suomi Oyj:n (jäljempänä Liikkeeseenlaskija ) Yhtiön osaketalletustodistuksen

Lisätiedot

SijoitusTalletus-tili 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot

SijoitusTalletus-tili 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot SijoitusTalletus-tili 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot Talletuskorko Talletuskorko on kiinteä koko talletusajan. Talletuskoron laskentatapa Korkoa lasketaan tallettamispäivästä eräpäivään, eräpäivää mukaan

Lisätiedot

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on:

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on: 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE

MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE Henkilötietotietolain 10 ja 24 :ien sekä majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 :n mukaisesti. 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Pii Niemi Oy Puhelin: 02

Lisätiedot

SANTANDER VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT

SANTANDER VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT SANTANDER VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. Yleistä Santander-verkkopalvelu on :n (jäljempänä Santander ) tuottama ja ylläpitämä verkkopalvelu, joka tarjoaa osapuolten väliseen asiakassuhteeseen liittyviä

Lisätiedot

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille 1 Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille Sopimusehdot 25.5.2018 1 Yleistä Folksam Vahinkovakuutus Oy:n (jäljempänä Folksam tai Palveluntarjoaja) verkkopalvelu henkilöasiakkaalle (Asiakasportaali)

Lisätiedot

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen.

Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 1. Yleistä Näissä ehdoissa määritellään ne ehdot, joilla Risicum Oyj (myöhemmin luotonantaja) myöntää lainan (50 1000 ) asiakkailleen. 2. Lainan myöntämisen yleiset edellytykset Luotonantaja voi myöntää

Lisätiedot

Määräaikainen tili 1 (5) Erityisehdot

Määräaikainen tili 1 (5) Erityisehdot Määräaikainen tili 1 (5) Erityisehdot Talletuskorko Talletuskorko on kiinteä koko talletuskauden. Talletuskoron laskentatapa ja maksaminen Korkoa lasketaan tallettamispäivästä eräpäivään, eräpäivää mukaan

Lisätiedot

Verkkopalvelun käyttöehdot 1/6

Verkkopalvelun käyttöehdot 1/6 Verkkopalvelun käyttöehdot 1/6 1. Yleistä 1.1. Musiikkiluvat.fi verkkopalvelu on GT Musiikkiluvat Oy:n välittämä, musiikkiluvat.fitunnuksilla käytettävä palvelukokonaisuus, johon sisältyy verkossa tarjottavia

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Idealgrain

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Idealgrain 1. YLEISTÄ 1.1 Oy (Y-tunnus: 2788005-2) (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (Y-tunnus: 2635723-5) (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) palvelun välityksellä jäljempänä tarkoitettuja

Lisätiedot

ENERSENSE INTERNATIONAL OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA

ENERSENSE INTERNATIONAL OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA 1 (6) ENERSENSE INTERNATIONAL OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA Näissä ohjeissa isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla termeillä on

Lisätiedot

COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT. Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus

COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT. Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus COMPONENTA OYJ OSAKEANTI 2012 Page 1 of 5 COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus Yhtiön 23.2.2012 kokoontunut yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti valtuuttaa

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Ekorent Oy - Hietalahti

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Ekorent Oy - Hietalahti 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) välityksellä rahoittajille (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun

Lisätiedot

1 (5) päivitetty MAKSUTURVA GROUP OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS)

1 (5) päivitetty MAKSUTURVA GROUP OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS) 1 (5) päivitetty 18.5.2018 1. Osapuolet Tämän toimeksiannon (jäljempänä Toimeksianto ) osapuolina ovat Maksuturva Group Oy (jäljempänä Maksuturva ) ja Maksuturvan asiakkaana oleva yhteisö tai luonnollinen

Lisätiedot

1 (1) 20.5.2010. Maksujärjestelmät

1 (1) 20.5.2010. Maksujärjestelmät FINVOICE-VÄLITYSPALVELUN KUVAUS JA EHDOT päiv. 1 (1) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 1 2 Käsitteet... 1 3 Finvoice ja e-lasku tavaramerkin käyttö... 3 4 Finvoice-välityspalvelu - lähetys... 3 5 Lähettämisen

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun (jäljempänä Palvelu )

Lisätiedot

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.12.2004 klo. 10.00 1(5) Norvestia on tänään julkistanut osakeantiin liittyvän listalleottoesitteen.

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.12.2004 klo. 10.00 1(5) Norvestia on tänään julkistanut osakeantiin liittyvän listalleottoesitteen. Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.12.2004 klo. 10.00 1(5) NORVESTIAN OSAKEANNIN LISTALLEOTTOESITTEEN JULKISTAMINEN Norvestia on tänään julkistanut osakeantiin liittyvän listalleottoesitteen. Listalleottoesite

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti.

1.2 Lainatulle pääomalle maksetaan vuosittainen kiinteä korko kohdassa 9 esitetyn mukaisesti. Tiedot lainasta 1.1 Keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö Finnoonportti (Y-tunnus 2611697-6) (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Lainanjärjestäjä ) palvelussa rahoittajille

Lisätiedot

OSAKEANNIN EHDOT. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike, on Osakeannin pääjärjestäjä ( Danske Bank tai Pääjärjestäjä ).

OSAKEANNIN EHDOT. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike, on Osakeannin pääjärjestäjä ( Danske Bank tai Pääjärjestäjä ). OSAKEANNIN EHDOT Taustaa Next Games Oyj:n (y-tunnus 2536072-3, Yhtiö ) ylimääräinen yhtiökokous 25.9.2019 valtuutti Yhtiön hallituksen päättämään osakkeenomistajien merkintäetuoikeuden mukaisesta osakeannista.

Lisätiedot

1. YRITYSTEN TILIEN EHDOT MUUTOKSET

1. YRITYSTEN TILIEN EHDOT MUUTOKSET 1. YRITYSTEN TILIEN EHDOT Määritelmät Lisätty seuraavat määritelmät: - Maksutoimeksianto: Maksutoimeksianto on asiakkaan tai maksunsaajan pankilleen antama määräys toteuttaa maksutapahtuma tilisiirtona,

Lisätiedot

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri ( GF Money Consumer Finance Oy:n asiakasrekisteri )

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri ( GF Money Consumer Finance Oy:n asiakasrekisteri ) HENKILÖTIETOLAIN 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä GF Money Consumer Finance Oy Y-tunnus: 2382033-5 Kristiinankatu 3 B 20100 Turku Puhelin: 09 427 05044 Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi

Lisätiedot

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Allekirjoittanut merkitsijä merkitsee Kuntien Tiera Oy:n uusia osakkeita tämän merkintäsitoumuksen mukaisesti. Merkintä perustuu

Lisätiedot

R-KIOSKIN LASKUNMAKSUPALVELUN YLEISET EHDOT ) Laskunmaksupalvelu

R-KIOSKIN LASKUNMAKSUPALVELUN YLEISET EHDOT ) Laskunmaksupalvelu R-KIOSKIN LASKUNMAKSUPALVELUN YLEISET EHDOT 7.10.2019 1) Laskunmaksupalvelu Collector Bank AB (jäljempänä Collector ) tarjoaa laskunmaksupalvelua, jossa kuluttaja laskun maksajana (jäljempänä Asiakas )

Lisätiedot

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki

Osoite: Lintulahdenkuja 4, Helsinki 1.Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3.Tietosuojavastaavan yhteystiedot Nimi: Energiavirasto Y-tunnus: 1738354-6 Osoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki Muut yhteystiedot:

Lisätiedot

Kameravalvontarekisteri, Veho Oy Ab 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN

Kameravalvontarekisteri, Veho Oy Ab 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella. Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Tili ja isännöinti Harri Nupponen Ytunnus: 12826942 osoite: Sammontie 7 as 8,

Lisätiedot

VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT. Voimassa alkaen toistaiseksi. 1 Soveltamisala

VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT. Voimassa alkaen toistaiseksi. 1 Soveltamisala VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT Voimassa 19.12.2015 alkaen toistaiseksi. 1 Soveltamisala Näitä ehtoja sovelletaan Innovestor Oy:n ja sen Ruotsissa sijaitsevan sivuliikkeen Innovationsinvesterinagar i Sverige

Lisätiedot

1(6) TALLETUSTILIN YLEISET EHDOT 1.7.2015

1(6) TALLETUSTILIN YLEISET EHDOT 1.7.2015 1(6) TALLETUSTILIN YLEISET EHDOT 1.7.2015 Näitä ehtoja sovelletaan eri talletustilien tilisopimuksiin ja yleiset ehdot ovat osa tilisopimusta. Määritelmät Arvopäivä: Arvopäivä on viiteajankohta, jota pankki

Lisätiedot

Helpten Oy. Tietosuojaseloste Päivitetty: Päivitetty viimeksi Kattavuus

Helpten Oy. Tietosuojaseloste Päivitetty: Päivitetty viimeksi Kattavuus Helpten Oy Tietosuojaseloste Päivitetty: 20.5.2018 Päivitetty viimeksi 20.5.2018 Kattavuus Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan Helpten Oy:n tietosuojaperiaatteista, tietoturvaa ja tietosuojaa koskevista

Lisätiedot

Verkkopalvelun järjestää ja ylläpitää Folksam Vahinkovakuutus Oy ja siellä käytettäviä palveluja tarjoaa Folksam.

Verkkopalvelun järjestää ja ylläpitää Folksam Vahinkovakuutus Oy ja siellä käytettäviä palveluja tarjoaa Folksam. 1 (5) Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille Sopimusehdot 16.9.2014 1 Yleistä Folksam Vahinkovakuutus Oy:n (jäljempänä Folksam tai Palveluntarjoaja) verkkopalvelu henkilöasiakkaalle (Asiakasportaali)

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

TITANIUM OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA

TITANIUM OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA 1 (6) TITANIUM OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA Näissä ohjeissa isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla termeillä on sama merkitys

Lisätiedot

KULUTTAJANSUOJALAIN MUKAISET ENNAKKOTIEDOT ETÄMYYNNISTÄ

KULUTTAJANSUOJALAIN MUKAISET ENNAKKOTIEDOT ETÄMYYNNISTÄ KULUTTAJANSUOJALAIN MUKAISET ENNAKKOTIEDOT ETÄMYYNNISTÄ Yleistä Tähän tiedotteeseen on koottu rahoituspalvelujen ja rahoitusvälineiden etämyyntiä koskevan kuluttajansuojalain 6a luvun edellyttämät ennakkotiedot,

Lisätiedot

KÄYTTÖTILIN JA PRIME-TILIN YLEISET EHDOT

KÄYTTÖTILIN JA PRIME-TILIN YLEISET EHDOT KÄYTTÖTILIN JA PRIME -TILIN YLEISET EHDOT 1. 7.2015 Näitä ehtoja sovelletaan käyttö- ja prime-tilien tilisopimuksiin ja yleiset ehdot ovat osa tilisopimusta. Maksutoimeksiantojen toteuttamiseen sovelletaan

Lisätiedot

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen:

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen: TOIMEKSIANTOSOPIMUS 1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: 2. Toimeksisaaja Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy (y-tunnus 1053452-4) Aleksis Kiven katu 11 C, 33100 Tampere Puh. 010 346

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY Y-tunnus [ ] / 2018

JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY Y-tunnus [ ] / 2018 OSAKKEENOMISTAJAN YKSIMIELINEN PÄÄTÖS Tämä päätös on osakeyhtiölain 5 luvun 1 :n mukainen yhtiön osakkeenomistajan tekemä yksimielinen päätös. Osakkeenomistaja: Järvenpään kaupunki (y-tunnus 0126541-4),

Lisätiedot

FONDIA OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA SIJOITTAJILLE

FONDIA OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA SIJOITTAJILLE 1 (5) FONDIA OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA SIJOITTAJILLE Näissä ohjeissa isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla termeillä on sama merkitys kuin Listautumisannin ehdoissa. YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ:

Lisätiedot

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ 2 (7) Sisällys 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 AVOIN SÄHKÖNTOIMITUS... 3

Lisätiedot

VIAFIN SERVICE OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA

VIAFIN SERVICE OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA 1 (6) VIAFIN SERVICE OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI ALEXANDER CORPORATE FINANCE OY:N KAUTTA Näissä ohjeissa isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla termeillä on sama merkitys

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY A V E R 1 (5) ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA 1 Osapuolet 1.1 (jäljempänä asiakas ) 1.2 Aver Asianajotoimisto Oy Fredrikinkatu 25 A 24 00120

Lisätiedot

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

1 (6) Jokainen yksi Merkintäoikeus oikeuttaa merkitsemään yhden Antiosakkeen.

1 (6) Jokainen yksi Merkintäoikeus oikeuttaa merkitsemään yhden Antiosakkeen. 1 (6) OSAKEANNIN EHDOT Suominen Yhtymän ylimääräinen yhtiökokous valtuutti Yhtiön hallituksen päättämään enintään 30 000 000 uuden osakkeen antamisesta yhdessä tai useammassa maksullisessa osakeannissa.

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.2015 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Yhteisötunnus: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Faksinumero: Internetosoite: Lainasto

Lisätiedot

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä

alueen turvallisuuden lisääminen; sekä 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YKSITYISYYTESI SUOJAAMINEN 2 REKISTERINPITOA KOSKEVAT YLEISET TIEDOT 3 TIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS Yksityisyytesi on meille tärkeää. Veho sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa

Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa Suositus Henkilötietojen käsittely sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa n suosituksen liite Suositus 1 (9) Sisältö 1 Johdanto... 3 2 LUOTTAMUSVERKOSTO JA SEN TOIMINTA... 3 2.1 Luottamusverkosto...

Lisätiedot

AALLON GROUP OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI

AALLON GROUP OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI 1 (7) AALLON GROUP OYJ:N FIRST NORTH -LISTAUTUMISANTI OHJEITA MERKINNÄN TEKEMISEKSI Näissä ohjeissa isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla termeillä on sama merkitys kuin Listautumisannin ehdoissa. Näissä

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

Sivu 1/5. Optima Group Oy:n ja sen konserniyhtiöiden yleiset sopimus- ja käyttöehdot sekä rekisteriseloste

Sivu 1/5. Optima Group Oy:n ja sen konserniyhtiöiden yleiset sopimus- ja käyttöehdot sekä rekisteriseloste Sivu 1/5 Optima Group Oy:n ja sen konserniyhtiöiden yleiset sopimus- ja käyttöehdot sekä rekisteriseloste 1. Yleistä Verkkopalvelutunnuksilla tai muulla tavalla teknisen käyttöyhteyden avulla taikka muuten

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Liiteri 1. YLEISTÄ

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Liiteri 1. YLEISTÄ 1. YLEISTÄ 1.1 Coreorient Oy (Y-tunnus: 2388488-1) (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (Y-tunnus: 2635723-5) (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) palvelun välityksellä jäljempänä tarkoitettuja

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 KH&I-YSE 2000 26.1.2000 1(6) KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 1 Soveltamisala Yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kiinteistönhoidossa ja kiinteistöjen isännöinnissä toimeksisaajan

Lisätiedot

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate SISÄLLYSLUETTELO Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate 7.5.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. EU:N TIETOSUOJA-ASETUS... 4 1.2 REKISTERÖIDYN OIKEUDET... 4 1.3 TIETOSUOJA-ASETUKSEEN VALMISTAUTUMINEN... 4 2. INFORMAATIOVELVOITE...

Lisätiedot

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta

Palvelujen tarkemmat erittelyt löytyvät internetosoitteesta ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT Etämyynnillä tarkoitetaan kuluttajasuojalain mukaan palveluiden tarjoamista kuluttajalle siten, että sopimus palveluiden tuottamisesta sekä sitä edeltävä markkinointi tapahtuu

Lisätiedot

Pohjola Corporate Finance Oy ("Pääjärjestäjä") toimii Osakeannin pääjärjestäjänä.

Pohjola Corporate Finance Oy (Pääjärjestäjä) toimii Osakeannin pääjärjestäjänä. TULIKIVI OYJ LIITE OSAKEANNIN EHDOT Osakeannin yleiskuvaus Tulikivi Oyj:n ("Yhtiö") 8.10.2013 pidetty ylimääräinen yhtiökokous valtuutti Yhtiön hallituksen päättämään osakeannista yhdessä tai useammassa

Lisätiedot

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus Varantotilisopimus 1 (5) VARANTOTILISOPIMUS Tilinhaltija: Tilinumero: BIC-koodi: XX Pankki Oy (IBAN XX) XXXXXXXX 1 Sopimuksen tarkoitus 2 Tiliehdot Sopimuksessa määritellään menettelyt ja vastuut, joiden

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Codeo Oy:n henkilötietojen käsittelystä

Tietosuojaseloste Codeo Oy:n henkilötietojen käsittelystä 25.5.2018 Tietosuojaseloste :n henkilötietojen käsittelystä toimii yritysasiakkaiden kanssa ja käsittelee myös työnhakijoidensa henkilötietoja. Codeo käsittelee henkilötietoja huolellisesti ja turvallisesti.

Lisätiedot

LIITE 1 OSTOTARJOUKSEN EHDOT. Ostotarjouksen kohde

LIITE 1 OSTOTARJOUKSEN EHDOT. Ostotarjouksen kohde LIITE 1 OSTOTARJOUKSEN EHDOT Ostotarjouksen kohde Aspocomp Group Oyj ( Tarjouksentekijä tai Yhtiö ) tarjoutuu tämän Ostotarjouksen mukaisin ehdoin ostamaan kaikki Yhtiön 1.12.2006 liikkeeseen laskemat

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Nippu-vakuutuksen Verkkopalvelua ja Internet-sivuja koskevat käyttöehdot

Nippu-vakuutuksen Verkkopalvelua ja Internet-sivuja koskevat käyttöehdot Nippu-vakuutuksen Verkkopalvelua ja Internet-sivuja koskevat käyttöehdot VOIMASSA 1.1.2017 ALKAEN 1 Nippu-vakuutuksen Verkkopalvelua ja Internet-sivuja koskevat käyttöehdot 1 - Yleistä Näitä käyttöehtoja

Lisätiedot

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE 1 (5) HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVA LIITE 1 Johdanto 2 Käsiteltävät henkilötiedot Tämä henkilötietojen käsittelyä koskeva liite ( Liite ) on erottamaton osa Postin SmartShip-tilauskanavaa käyttävän

Lisätiedot

LÄHTEVIEN JA SAAPUVIEN VALUUTTAMAKSUJEN YLEISET EHDOT

LÄHTEVIEN JA SAAPUVIEN VALUUTTAMAKSUJEN YLEISET EHDOT 1 (7) LÄHTEVIEN JA SAAPUVIEN VALUUTTAMAKSUJEN YLEISET EHDOT Nämä ehdot ovat voimassa 1.6.2010 alkaen. Jos erikielisten ehtoversioiden välillä on eroja, suomenkieliset ehdot ovat ratkaisevat. 1. Ehtojen

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

TIETOA ASIAKASLUOKITTELUSTA JA LUOKITTELUKRITEERIT

TIETOA ASIAKASLUOKITTELUSTA JA LUOKITTELUKRITEERIT TIETOA ASIAKASLUOKITTELUSTA JA LUOKITTELUKRITEERIT Sijoituspalvelulain mukaan sijoituspalveluyrityksen on ilmoitettava asiakkaalle tämän luokittelusta ei-ammattimaiseksi asiakkaaksi, ammattimaiseksi asiakkaaksi

Lisätiedot

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin nimi

Lisätiedot

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 Tasehallinnan ehdot Tasehallinnan ehdot 2 (5) Sisällysluettelo 1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN... 3 2 MÄÄRITELMÄT... 3 3 MUUT EHDOT... 3 4 TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 5 TIEDONVAIHTO

Lisätiedot

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com

Sijoitusesite. ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com 1 (5) Sijoitusesite ELTEL AB liikkeeseenlaskija yhtiötunnus 556728-6652, kotipaikka: Tukholma, Ruotsi www.eltelgroup.com YRITYSTODISTUSOHJELMA 100 MILJOONAA EUROA Sopimus yritystodistusten liikkeeseenlaskemisesta

Lisätiedot

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1 KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1. TARKOITUS JA SOVELTAMISALA 1.1. Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ( Tietosuoja-asetus ) soveltaminen

Lisätiedot

KorkoExtra-tili yrityksille, 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot

KorkoExtra-tili yrityksille, 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot KorkoExtra-tili yrityksille, 1 (5) Erityiset ja yleiset ehdot Erityiset ehdot Tilin määritelmä KorkoExtra-tili on jatkuva säästämiseen tarkoitettu tili. Tilillä olevat varat ovat vapaasti käytettävissä

Lisätiedot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot https://docs.google.com/document/d/1vl7kwqdj2dfhgkzqnttrpynkeoq6rwtnb5zrlpv8lbg/edit# 1/7 Page 2/7 1. Tarkoitus ja soveltamisala 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Euroopan unionin yleisen tietosuoja asetuksen 2016/679

Lisätiedot

1. HENKILÖASIAKKAIDEN TILIEN EHDOT MUUTOKSET

1. HENKILÖASIAKKAIDEN TILIEN EHDOT MUUTOKSET 1. HENKILÖASIAKKAIDEN TILIEN EHDOT Määritelmät Lisätty seuraavat määritelmät: - Maksutilin verkkopalvelu: Sähköinen palvelu, joka mahdollistaa maksutilin hallinnoimisen esim. internetin kautta. Käytetään

Lisätiedot

OSAKEANNIN EHDOT. Yleiskuvaus

OSAKEANNIN EHDOT. Yleiskuvaus OSAKEANNIN EHDOT Yleiskuvaus Cleantech Invest Oyj ( Cleantech Invest tai Yhtiö ) tarjoaa enintään 15.386.000 Yhtiön uutta A-sarjan osaketta ( Antiosakkeet ) yksityishenkilöiden ja yhteisöjen ( Yleisösijoittaja

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontavirasto Valvira Osoite: PL 210, 00281 HELSINKI (Mannerheimintie 103 B) Muut yhteystiedot: puh. 0295 209 111(vaihde),

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh:

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh: REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh: 0505490789 Sp: mikko.lounela@hahmoterapia.com REKISTERIN NIMI Tmi

Lisätiedot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot Oma matkakortti Palvelun käyttöehdot 1 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö... 3 5 Palveluun

Lisätiedot

Yleiset ehdot 1 (6) Yksityishenkilöt

Yleiset ehdot 1 (6) Yksityishenkilöt Yleiset ehdot 1 (6) Näitä tilin yleisiä ehtoja sovelletaan yksityishenkilöiden tilisopimuksiin ja nämä yleiset ehdot ovat osa tilisopimusta. Finanssivalvonta on hyväksynyt nämä tilin yleiset ehdot 21.05.2010

Lisätiedot

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012 Oma Reittiopas Palvelun käyttöehdot Laadittu 30.11.2012 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö...

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

VEROHALLINNON JA TULOREKISTERIN RAJAPINTAPALVELUIDEN KÄYTTÖEHDOT

VEROHALLINNON JA TULOREKISTERIN RAJAPINTAPALVELUIDEN KÄYTTÖEHDOT 1 (5) Antopäivä 4.10.2018 Diaarinumero VH/1890/00.01.02/2018 Voimassaolo 4.10.2018 - Toistaiseksi VEROHALLINNON JA TULOREKISTERIN RAJAPINTAPALVELUIDEN KÄYTTÖEHDOT I EHTOJEN SOVELTAMISALA Verohallinnon

Lisätiedot

Yksityiskohtainen luettelo luokittelukriteereistä on liitteenä.

Yksityiskohtainen luettelo luokittelukriteereistä on liitteenä. LISÄTIETOA ASIAKASLUOKITTELUSTA JA SEN VAIKUTUKSISTA: 1. YLEISTÄ ASIAKKAIDEN LUOKITTELUSTA Sijoituspalvelulain mukaan sijoituspalvelun tarjoajan, kuten esimerkiksi pankin tai sijoituspalveluyrityksen,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sähköpostijakelulistat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

NORDNETIN KAUPANKÄYNTILUOTTO VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

NORDNETIN KAUPANKÄYNTILUOTTO VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT NORDNETIN KAUPANKÄYNTILUOTTO VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköposti Faksinumero Internet-osoite

Lisätiedot

A L E X A N D E R CORPORATE FINANCE

A L E X A N D E R CORPORATE FINANCE Elokuu 2014 ILMOITUS ASIAKASLUOKITTELUSTA Sijoituspalvelulaki velvoittaa sijoituspalveluyrityksen luokittelemaan asiakkaansa ja noudattamaan tiettyjä menettelytapoja sijoituspalveluja tarjottaessa. Asiakasluokittelu

Lisätiedot