KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2012"

Transkriptio

1 KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA Yleistä Vuosi 2012 oli vuonna perustetun piirin 53. toimintavuosi. Piiri oli esillä Keuruun Markkinoilla heinäkuussa ja alueellisessa maanpuolustusjuhlassa Jyväskylässä elokuussa. Piiri oli järjestämässä historian retkeä Viroon ja Saarenmaalle. Piiri toteutti toimintaansa hyvässä yhteistyössä veljespiirin Keski-Suomen Reserviupseeripiirin, muiden maanpuolustus- ja veteraanijärjestöjen sekä Keski-Suomen Aluetoimiston kanssa. 2. Jäsenistö ja hallinto Piirissä oli toimintavuoden päättyessä 22 jäsenyhdistystä ja kaksi maanpuolustuskiltaa. Jäsenyhdistyksistä vajaa puolet hoitaa velvoitteensa hyvin. Toimenpiteitä muutamien jäsenyhdistysten toiminnan aktivoimiseksi tarvitaan edelleen piirissä oli maksaneita jäseniä Reserviläisliitossa oli vuoden 2012 lopussa maksaneita jäseniä Keski-Suomen reserviläispiirin jäsenmäärä on pysynyt vakiona muutaman vuoden niin, että määrä ei ole kääntynyt laskuun. On kuitenkin niin, että erilaisia toimenpiteitä uusien jäsenien hankkimiseksi on aktiivisesti kehitettävä. Toimintavuoden hallinto: Puheenjohtaja Jouko Hyppönen Konnevesi Varapuheenjohtaja Esko Janhonen Saarijärvi Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila Keuruu Muut hallituksen jäsenet: Teuvo Honkamäki Haapamäki Antti Rautalahti Jani Lamminniemi Hankasalmi Sami Hintikka Kari Laitinen Jyväskylä Jami Siukola Alpo Vilenius Jämsä Juhani Hyppönen Kari Koskinen Hannu Kivi-Mannila Keuruu Pasi Isojärvi Risto Ryymin K-S Tykistökilta Veli-Pekka Poikolainen Konnevesi

2 Ulla Mehto-Hämäläinen Antti Mustonen Korpilahti Raimo Harjunen Laukaa Martti Hokkanen Lievestuore Aimo Leminen Esko Janhonen Saarijärvi Voitto Virnes Keijo Häkkinen Tikkakoski Ari Sorri Arto Lehikoinen Vesa Arpiainen Vaajakoski Raino Arpiainen Kauko Ikäheimonen Viitasaari Milla Rossi Ari Sorri menehtyi 51 vuoden ikäisenä Piirihallitus kokoontui kuusi kertaa ja hallituksen jäsenten osallistuminen kokouksiin on lueteltu liitteessä 1. Toiminnanjohtajan tehtävää on hoitanut Tapio Paappanen. Piirin taloudenhoitajana on toiminut Harri Jaakkola. Keski- Suomen Maanpuolustaja-lehden päätoimittajana on toiminut Tapio Paappanen. 3. Luottamustehtävät ja edustukset Reserviläisliiton hallitus: Viro-toiminnan yhteyshenkilö: K-S Maanpuolustussäätiön hallitus: K-S Maanpuolustussäätiön valtuuskunta: K-S alueellinen neuvottelukunta: ResUL:n liittokokousedustaja: ResUL hallitus: ResUL:n SRA-toimikunta: ResUL:n ampumatoimikunta: Jouko Hyppönen Jouko Hyppönen Markku Martikainen Markku Terva-aho Jouko Hyppönen Jouko Hyppönen Jouko Hyppönen Jouko Hyppönen Marko Juka ja Antti Mustonen Marko Rasi Matti Hyvärinen 4. Piirin kokoukset Piirin kevätkokous pidettiin ja syyskokous Luonetjärven varuskuntakerholla. Syyskokouksessa Keski-Suomen Aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Janne Oksanen piti esitelmän Afganistanista.

3 5. Uudet projektit Piiri käynnisti toimintavuoden aikana projektin, jonka myötä vaikutetaan reserviläisen ampumataitoon. Ajatuksen taustalla on kertausharjoitusten määrän oleellinen väheneminen lähivuosina. Reserviläisten mahdollisuudet ampua rynnäkkökiväärillä käyvät niin vähäisiksi, että on syntynyt huoli ampumataidon tasosta. Piirin tarkoituksena on hankkia reserviläiskivääreitä, joita käytetään jäsenistölle järjestettävissä ampumatilaisuuksissa. Tällä tavoin halutaan lisätä reserviläistoiminnan kiinnostavuutta ja sitä kautta saada uusia jäseniä yhdistysten toimintaan mukaan. Käytännön järjestelyjen toteuttaminen sovitaan erillisellä sopimuksella Tikkakosken Reserviläiset ry:n kanssa. Piiri seuraa aktiivisesti projektia, joka on käynnistetty Keuruulla. Pioneerirykmentin ampumarata-alueelle tehdään nopealla aikataululla suunnitelma, jonka tavoitteena on ampumaurheilukeskustoiminnan käynnistäminen alueella vuoden 2015 alusta lukien. 6. Yhteistoiminta Piirin jäsenyhdistyksien jäseniä osallistui MPK ry:n kursseille kouluttajina sekä oppilaina. Paikalliset yhdistykset ja toiminnanjohtajat toteuttivat varusmiesinfoja kotiuttamisten yhteydessä Keuruulla, Hallissa ja Tikkakoskella. Piiri osallistui Talvisodan päättymispäivän ja puolustusvoimien lippujuhlapäivän tilaisuuksiin 4.6. Jyväskylässä, reserviläisten ylentämistilaisuuksiin 4.6. ja sekä itsenäisyyspäivän muihin tilaisuuksiin Jyväskylässä. Keuruun Markkinat Piiri oli mukana reserviupseeripiirin ja MPK:n kanssa yhteisellä messuosastolla Keuruun Markkinoilla. Kävijöitä markkinoilla oli kokonaisuudessaan hieman yli Maanpuolustusjärjestöjen esilläolo noudatti perinteistä kaavaa. Sotilaskotiauto palveluineen veti markkinaväkeä osaston sisälle, jonne Pioneerirykmentti laittoi esille puhdistusajoneuvon, panssaroidun maastohenkilöauton, miinojen esittelykontin, maastokuorma-auton ja traktorikaivurin. Haapamäen Seudun reserviläiset toivat osastolle laavun ja pienen teltan, jossa lauantaina markkinaväki sai nauttia hernekeitosta. Reservipiirien osastolla tarjottiin tietoa reserviläistoiminnasta ja MPK:n kursseista. Kävijöitä ja asiasta kiinnostuneita riitti tasaisena virtana molempina päivinä. Erityisen positiivista oli muutamien heinäkuussa varusmiespalveluksesta kotiutuneiden kiinnostus reserviläisten järjestötoiminnasta. Muutama uusi jäsen hyvin suurella todennäköisyydellä saatiin rekrytoitua.

4 Tiedotustoiminnasta piti kiitettävästi huolen Keuruun alueen reserviupseerien ja reserviläisten jäsenet. Äänekosken EKO-asepartion tuki osastolle oli erittäin tärkeä. Aiempien kertojen mukaisesti se veti pienempiä ja varttuneempia ammunnasta kiinnostuneita kokeilemaan omaa tarkkuuttaan. Ylivoimaisesti suosituinta näillä markkinoilla oli surmanajajien näytökset. Kaksi nuorta miestä kiihdyttivät moottoripyöränsä huimiin nopeuksiin ja g-voimiin maapallon muotoisessa, teräsrakenteisessa ja 3 tonnia painavassa ajotilassa. Yleisön joukosta löytyi muutamia rohkeita, jotka pääsivät pallon sisälle seuraamaan huimapäiden ajoa. Keski-Suomen maanpuolustusjuhla Jyväskylässä Ilmasotakoulun, Ilmavoimien Teknillisen koulun ja Pioneerirykmentin heinäkuun saapumiserän alokkaiden vala täytti Jyväskylän keskustassa olevan Kirkkopuiston ääriään myöten. Valaa vannovia alokkaita oli runsaat 800 ja kun heidän läheisensä tulivat myös paikalle, niin tapahtuma kokosi kaiken kaikkiaan Jyväskylään noin 5000 ihmistä pelkästään valatilaisuuden vieraiksi. Poutainen ja sopivan lämmin sää suosi juhlijoita. Keski-Suomen maanpuolustusjuhla järjestettiin nyt 27. kerran. 175-vuoden ikään ehtinyt Jyväskylän kaupunki toimi juhlan isäntänä. Juhla on 1980-luvun puolivälistä alkaen kiertänyt lähes kaikissa Keski-Suomen kunnissa, jotka kukin vuorollaan ovat tarjonneet onnistuneet järjestelyt maakunnan joukko-osastojen valatilaisuuksiin ja maanpuolustusjärjestöjen esillä oloon. Vapaaehtoisesta maanpuolustuskentästä 82 henkilön joukko osallistui Maanpuolustuskoulutuksen kurssille, jonka aikana joukko koulutettiin lippulinnaksi sankarihaudalla toimeenpantuun kunnianosoitustilaisuuteen, paraatikatselmukseen ja ohimarssiin. Pääjuhlan juhlapuhuja kouluneuvos Jorma Lempinen nosti esiin arvokkaan asian itsenäisyydestä. Pienenä kansakuntana meidän on pidettävä itsenäisyydestämme jatkuvasti hyvää huolta. Se takaa meille mahdollisuuden ja oikeuden valita omat päättäjämme, jotka maatamme hallitsevat, totesi puhuja. 7. Piirien yhteinen työvaliokunta Työvaliokunnassa ovat piiriä edustaneet puheenjohtajisto ja toiminnanjohtaja sekä piirilehden päätoimittaja ja taloudenhoitaja. Sen tehtävänä oli käsitellä kokouksissaan piirihallituksille esitettäviksi yhteiset hankkeet, talous, piirilehti ja yms. vastaavat asiat. Muiden toimikuntien työskentelyn koordinointi ja niiden tuloksien tarkastelu on ollut yksi toimikunnan päätehtävistä. Vuoden 2012 toimintaa ohjaavat suunnitelmat valmistuivat syyskuussa. Työvaliokunta kokoontui vuoden aikana yhden kerran.

5 8. Ampumatoimikunta Toimikunnan puheenjohtajana on toiminut Oskari Kettinen. Ampumatoimikunta laati alueellisen kilpailukalenterin ja koordinoi piirin alueella järjestettäviä ampumaurheilutapahtumia. Toimikunta kokosi edustajat ResUL:n ja ResL:n ampumamestaruuskilpailuihin. Palvelusammunnan SM-kilpailuista tuli menestystä ja uusia ennätyksiä Keski- Suomeen. Reserviupseeripiirin Jarmo Siltanen voitti henkilökohtaisen Suomen mestaruuden uudella SE-tuloksella. Reservipiirien joukkue Jarmo Siltanen, Santeri Heinonen, Mika Karala ja Hannu Piippanen voitti PA 4:n mestaruuden. 9. Kenttäkelpoisuustoimikunta Puheenjohtajana on toiminut Jari Pekkanen. Toimikunnan ydintehtävänä on molempien piirien reserviläisten kenttäkelpoisuuden ylläpitäminen ja parantaminen, kk-tilaisuuksien järjestäminen ja kk-tietojen kerääminen kaikilta kenttäkelpoisuuden alueilta. 10. Veteraani- ja perinnetoimikunta Toimikunnan puheenjohtajana on toiminut Pertti Rahikainen. Toimikunta järjesti historiallisen matkan Länsi-Viroon ja Saarenmaalle. Matkalla oli mukana reilu parikymmentä reservipiirien jäsentä. 11. Tiedotustoimikunta Toimikunnan puheenjohtajana on toiminut Hannu Karjalainen. Toimikunta käsitteli piirilehden sisältöä päätoimittajan ideoiman uuden toimintamallin perusteella. Jokainen vuoden 2012 aikana ilmestynyt lehden numero voitiin nähdä kokouksessa selailutiedostona, jolloin toimikunnan jäsenet pystyivät tarvittaessa tekemään sisällöllisiä ja taitollisia muutosehdotuksia. Lehden numeroista 2/2012 ja 3/2012 saatiin myönteistä ja kannustavaa palautetta pitkän sanomalehtiuran tehneeltä professori Erkki Laatikaiselta. Reservipiirien tiedotuspalkinto Majurin mediamalja jaettiin neljännen kerran alueellisessa maanpuolustusjuhlassa Jyväskylässä. Keskisuomalaisen entisen päätoimittajan reservin majuri, professori Erkki Laatikaisen nimeä kantavaan ikuisesti kiertävään palkintoon neljännen kiinnityksen sai reservin sotilasmestari Pentti Ruohotie, joka toimi kuusi vuotta Keski-Suomen Maanpuolustaja-lehden päätoimittajana. Vuoden aikana piirien yhteisellä päätöksellä perustettiin verkkosivutoimittajan tehtävä, jota hoiti Kari Löfgren.

6 12. Keski-Suomen Maanpuolustaja-lehti ja muu tiedottaminen Piirilehti Keski-Suomen Maanpuolustaja ilmestyi neljä kertaa ja kyseessä oli lehden 31. vuosikerta. Lehden päätoimittajana toimi Tapio Paappanen. Ilmoitushankkija Veijo Mononen on toiminut lehden mainoshankintatyössä hyvin. Ilmoitusmyynti säilytti vuoden aikana hyvän tason. Mitään notkahdusta myynnissä ei tapahtunut. Keski-Suomen Maanpuolustaja-lehdestä on laadittu piirien verkkosivuille pdftiedostot, joista jokaisen ilmestyneen lehden numeron on voinut lukea sähköisesti. Lehden numeroista 2/2012 ja 3/2012 otettiin ylimääräinen painos sotiemme veteraaneille Keski-Suomen Maanpuolustussäätiön pyynnöstä. Lehdissä oli säätiön kohtelias vetoomus testamentin kohdetta harkitseville siitä, että Keski- Suomen Maanpuolustussäätiö on hyvä kohde jos haluaa testamenttilahjoituksella tukea vapaaehtoista maanpuolustustyötä. Säätiö kustansi ylimääräisen lehtierän postituksen ja painatuksen (n ). Piirikirjeitä toimitettiin jäsenyhdistyksille kolme (2) kertaa sekä sähköisesti että tavallisina kirjeinä ja tiedotteina. Piirien yhteinen verkkosivusto on osoitteessa Sieltä on ollut luettavissa piirin toimintakalenteri ja jäsenyhdistykset ovat voineet sijoittaa kalenteriin omia tapahtumiaan. 13. Viro-toiminta Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen ja varapuheenjohtaja Hannu Kivi- Mannila edustivat piiriä Sakala Malev suojeluskunnan vuosipäiväjuhlallisuuksissa Viljandissa. 14. Talous Tulokertymä oli yhteensä euroa. Vertailu %: Jäsenmaksut Säätiön tuki Liiton tuki Muut Menot olivat 2012 yhteensä euroa. (Vuonna ). Vertailu %: henkilömenot km+päivärahat hallinnon kulut aatteellinen toiminta kokouskulut kilpailukulut lehtituki

7 15. Palkitsemiset ja huomionosoitukset Vuoden yhdistys Vuoden urheilija Vuoden ampuja Vuoden reserviläinen 2011 Konneveden Reserviläiset ry 2011 Eero Sievänen Joutsa 2011 Jarkko Laukia Korpilahti 2011 Kauko Ikäheimonen Reserviläisliiton kultainen ansiomitali Lind Veikko Jyväskylä Leminen Arvo Lievestuore Reserviläisliiton hopeinen ansiomitali Kauppinen Ari Tikkakoski Siekkinen Juhani Jyväskylä Koski Pekka Haapamäki Seppälä Antti Antero Jämsä Reserviläisliiton pronssinen ansiomitali Marjanen Risto Jyväskylä Panttila Pekka Tikkakoski Matilainen Jukka Tikkakoski Ahonen Aimo Jyväskylä Moisio Markku Tikkakoski Vesamaa Erkki Jyväskylä Hintikka Tapio Konnevesi Hämäläinen Mauri Konnevesi Puheenjohtaja Jouko Hyppönen Toiminnanjohtaja Tapio Paappanen LIITTEET Piirihallituksen kokouksiin osallistuminen Toimikuntien toimintakertomukset vuodelta Ampumatoimikunta - Kenttäkelpoisuustoimikunta - Hengellinen ja veteraanitoimikunta - Tiedotustoimikunta - Veteraani- ja perinnetoimikunta

8 LIITE 1 LÄSNÄOLO KOKOUKSISSA TKOSKI TKOSKI TKOSKI TKOSKI TKOSKI TKOSKI Hallitus PIIRIN PUHEENJOHTAJA Jouko Hyppönen X EI x x EI X HAAPAMÄEN RESERVILÄISET RY 1. Teuvo Honkamäki X X x x x X 2. Antti Rautalahti X EI EI x x X HANKASALMEN RESERVILÄISET RY 3. Jani Lamminniemi EI EI EI EI EI EI 4. Sami Hintikka EI EI EI EI EI JYVÄSKYLÄN SEUDUN RESERVILÄISET RY 5. Kari Laitinen X X X X X EI 6. Jami Siukola X EI X X X EI JÄMSÄN SEUDUN RESERVILÄISET RY 7. Kari Koskinen EI EI EI EI EI EI 8. Alpo Vilenius X EI EI X EI X 9. Juhani Hyppönen X EI EI EI X EI KESKI-SUOMEN TYKISTÖKILTA RY 10. Risto Ryymin EI EI X EI EI EI KEURUUN SEUDUN RESERVILÄISET RY 11. Hannu Kivi-Mannila X X X X X X 12. Pasi Isojärvi X EI X X X EI KONNEVEDEN RESERVILÄISET RY 13. Ulla Mehto-Hämäläinen EI X X X EI X 14. Veli-Pekka Poikolainen X X X X X X KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY 15. Antti Mustonen X EI EI X EI EI LAUKAAN RESERVILÄISET 16. Raimo Harjunen X EI EI X X EI LIEVESTUOREEN RESERVILÄISET RY 17. Aimo Leminen EI X X EI X X 18. Martti Hokkanen EI EI X EI EI X SAARIJÄRVEN RESERVILÄISET RY 19. Esko Janhonen X EI EI X EI EI 20. Voitto Virnes EI EI EI EI EI EI TIKKAKOSKEN RESERVILÄISET RY 21. Ari Sorri X X X X EI EI 22. Keijo Häkkinen X X X X X X 23. Arto Lehikoinen X X X X X X VAAJAKOSKEN RESERVILÄISET RY 24. Vesa Arpiainen EI X X X EI EI 25. Raino Arpiainen EI X X X EI EI VIITASAAREN RESERVILÄISET RY 26. Milla Rossi EI EI EI X EI EI 27. Kauko Ikäheimonen X X X X X X YHTEENSÄ PAIKALLA

9 LIITE 2 AMPUMATOIMIKUNNNAN TOIMINTA 2012 TOIMIKUNNAN KOKOONPANO Kettinen Oskari (PJ) Laitinen Kari (SIHT) Dahlman Juha Karja Aarre Remes Sampo Siukola Jami Jyväskylän Reserviupseerit ry Jyväskylän Seudun Reserviläiset ry Ääneseudun Reserviläiset ry Haapamäen Seudun Reserviläiset ry Jyväskylän Akateemiset Reserviupseerit ry Jyväskylän Seudun Reserviläiset ry AMPUMATOIMIKUNNAN TOIMINTA VUONNA 2012 Ampumatoimikunnan pääasiallisina tehtävinä vuonna 2012 olivat piirien kilpailukalenterin koostaminen, valtakunnallisten kilpailujen ilmoittautumisten ohjeistus ja hoitaminen piirien ampujien osalta. Piirien kilpailukalenteri julkaistiin piirien internet-sivustolla sekä Keski-Suomen Maanpuolustaja lehdessä. Ampumatoimikunta kokoontui kaudella 2012 aikana 2 kertaa. Keski-Suomen Reservipiirien menestys valtakunnallisissa kilpailuissa vuonna 2012 Keski-Suomen Reservipiirien jäseniä osallistui vuoden 2012 aikana valtakunnallisiin RES, RUL ja RESUL kilpailuihin menestyen niissä erinomaisesti. Kävijämäärässä oli hienoista kasvua edeltävään vuoteen. Alla kilpailuiden osallistujat ja heidän sijoituksensa. RESUL Ilma-ase mestaruuskilpailut Rovaniemi Suorituksia 3 kpl (Vuonna 2011: 13kpl) Ilmapistooli 40ls, D50 1. Rva Ylistö Sirkka Ilmapistooli 40ls, H70 1. Alik Weijo Antti 5. Tkm Ylistö Olavi Ilmapistooli, joukkue, H50 6. Keski-Suomi - Alik Weijo Antti

10 - Rva Ylistö Sirkka - Tkm Ylistö Olavi RESUL:n perinneasekilpailut Mikkeli Suorituksia 24 kpl (Vuonna 2011: 5 kpl) Kenttäammunta, H 9. Alik Karala Mika Kenttäammunta, H50 7. Kers Piippanen Hannu 12. Ylik Stranius Rauno Kenttäammunta, H60 1. Kers Harju Tapio Kenttäammunta, joukkue, H 3. Keski-Suomi - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ylik Stranius Rauno - Kers Harju Tapio Kivääri 100m 30ls, H 18. Alik Karala Mika Kivääri 100m 30ls, H50 7. Ylik Stranius Rauno 16. Kers Piippanen Hannu Kivääri 100m 30ls, H60 1. Kers Harju Tapio Kivääri 100m 30ls, joukkue, H 3. Keski-Suomi - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ylik Stranius Rauno - Kers Harju Tapio Kivääri 150m ls, H 8. Alik Karala Mika 59. Kers Siltala Kalle

11 Kivääri 150m ls, H Alik Purunen Tarmo 31. Kers Piippanen Hannu 36. Ylik Stranius Rauno Kivääri 150m ls, H60 8. Kers Harju Tapio Kivääri 150m ls, joukkue, H 12. Keski-Suomi - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ylik Stranius Rauno - Kers Harju Tapio Kivääri 300m 30ls, H 4. Alik Karala Mika Kivääri 300m 30ls, H Ylik Stranius Rauno 40. Kers Piippanen Hannu Kivääri 300m 30ls, H60 5. Kers Harju Tapio Kivääri 300m 30ls, joukkue, H 8. Keski-Suomi - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ylik Stranius Rauno - Kers Harju Tapio Perinnepistooli 50m 30ls, H 7. Ltn Ranta Jani Perinnepistooli 50m 30ls, H Maj Ranta Raimo Pistooli koulu 30ls, H 6. Ltn Ranta Jani Pistooli koulu 30ls, H Maj Ranta Raimo

12 Pistooli kuvio 30ls, H 20. Ltn Ranta Jani Pistooli kuvio 30ls, H60 2. Maj Ranta Raimo RESUL:n vakiokivääri Tyrri Suorituksia 4 kpl (Vuonna 2011: 7 kpl) 300m Vakiokivääri 3x20ls, H60 5. Insmaj Salila Jukka 300m Vakiokivääri 30ls, makuu, H60 4. Insmaj Salila Jukka 8. Kaart Piispanen Aimo 300m Vakiokivääri 30ls, makuu, H70 6. Ltn Ihalainen Pentti 300 m Vakiokivääri makuu, joukkue, H 5. Keski-Suomi - Insmaj Salila Jukka - Kaart Piispanen Aimo - Ltn Ihalainen Pentti RESUL:n palvelusammunnan SM-kilpailut Lahti Suorituksia 20 kpl (Vuonna 2011: 27 kpl) PA1 5. Ltn Siltanen Jarmo 22. Alik Karala Mika 43. Kers Piippanen Hannu 67. Ylik Hänninen Vesa 72. Ylil Heinonen Santeri PA1, joukkue 6. Keski-Suomi - Ylil Heinonen Santeri - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ltn Siltanen Jarmo PA2 7. Ltn Siltanen Jarmo 15. Ylil Heinonen Santeri

13 31. Kers Piippanen Hannu 37. Ylik Hänninen Vesa 39. Alik Karala Mika PA2, joukkue 5. Keski-Suomi - Ylil Heinonen Santeri - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ltn Siltanen Jarmo PA3 1. Ltn Siltanen Jarmo 16. Alik Karala Mika 61. Ylil Heinonen Santeri 72. Kers Piippanen Hannu 75. Ylik Hänninen Vesa PA3, joukkue 7. Keski-Suomi - Ylil Heinonen Santeri - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ltn Siltanen Jarmo PA4 1. Ltn Siltanen Jarmo 7. Ylil Heinonen Santeri 9. Alik Karala Mika 61. Ylik Hänninen Vesa 66. Kers Piippanen Hannu PA4, joukkue 1. Keski-Suomi - Ylil Heinonen Santeri - Kers Piippanen Hannu - Alik Karala Mika - Ltn Siltanen Jarmo Kokonaiskilpailu 1. Ltn Siltanen Jarmo 22. Alik Karala Mika 23. Ylil Heinonen Santeri 46. Kers Piippanen Hannu 47. Ylik Hänninen Vesa

14 RESUL:n SRA:n SM-kilpailut Pahkajärvi Suorituksia 9 kpl (Vuonna 2011: 10 kpl) Yleiskilpailu 11. Rasi Marko 24. Lntstm Äijänen Kari 25. Vänr Kettinen Oskari 49. Vääp Karhunen Marko 55. Stm Kokkonen Antti 59. Kers Dahlman Juha 91. Ltn Häll Krister 148. Vänr Niukkanen Jan 194. Ltn Niemi Antti Avoin luokka 9. Rasi Marko 19. Lntstm Äijänen Kari 20. Vänr Kettinen Oskari 37. Vääp Karhunen Marko 43. Stm Kokkonen Antti 45. Kers Dahlman Juha 62. Ltn Häll Krister 120. Ltn Niemi Antti Vakio-luokka 52. Vänr Niukkanen Jan Joukkue 11. Keski-Suomi RES 25. Keski-Suomi RU RESUL:n Tarkka-ammunnan SM-kilpailu Vekaranjärvi Suorituksia 2 kpl (Vuonna 2011: 4 kpl) 4. Marko Takkunen, Marko Karhunen RUL:n ampumamestaruuskilpailut Salo Suorituksia 10 kpl (Vuonna 2011: 6 kpl) 25m Pienoispistooli 60ls, H60 5. Kapt Löfgren Kari 6. Maj Ranta Raimo 25m Isopistooli, H60 2. Maj Ranta Raimo 3. Kapt Löfgren Kari

15 Rynnäkkökivääri 6+6+6ls, H50 8. Maj Ranta Raimo Kenttäammunta 10+10ls, H60 4. Insmaj Salila Jukka 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, H60 4. Maj Ranta Raimo 50m Kivääri 60ls, makuu, H60 2. Insmaj Salila Jukka 50m Kivääri 60ls, makuu, H70 6. Ltn Ihalainen Pentti 50m Kivääri 3x20ls, H60 4. Insmaj Salila Jukka RES:n ampumamestaruuskilpailut Onttola Suorituksia 34 kpl (Vuonna 2011: 18 kpl) 50m Kivääri 60ls, makuu, H60 6. Kaart Piispanen Aimo 12. Alik Hiekkanen Mikko 50m Kivääri 60ls, makuu, H70 3. Ratsum Ahola Juhani Kenttäammunta 10+10ls, H60 8. Kaart Piispanen Aimo Pienoispistooli 30+30ls 25m, H 1. Korp Lahti Teemu 19. Kers Laaksonen Jari 22. Ylik Kronqvist Jyrki Pienoispistooli 30+30ls 25m, H50 2. Alik Räsänen Hannu 5. Vääp Marttinen Pekka Pienoispistooli 30+30ls 25m, H Ylik Öhman Juhani

16 Pienoispistooli 30+30ls 25m, H70 1. Tkm Ylistö Olavi 3. Korp Hietanen Reijo Pienoispistooli 30+30ls 25m, H75 2. Alik Ilves Matti 5. Kers Olkkonen Pekka Pienoispistooli 30+30ls 25m, N50 2. Rva Ylistö Sirkka Pienoispistooli 30+30ls 25m, joukkue, H 4. Keski-Suomen reserviläispiiri Pienoispistooli 30+30ls 25m, joukkue, H50 2. Keski-Suomen reserviläispiiri 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, H 1. Korp Lahti Teemu 16. Ylik Kronqvist Jyrki 21. Kers Laaksonen Jari 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, H50 1. Alik Räsänen Hannu 7. Vääp Marttinen Pekka 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, H Ylik Öhman Juhani 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, H70 2. Korp Hietanen Reijo 4. Tkm Ylistö Olavi 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, H75 5. Alik Ilves Matti 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, H50 1. Rva Ylistö Sirkka 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, joukkue, H 6. Keski-Suomen reserviläispiiri 25m Pistooli pika-ammunta 3x20ls, joukkue, H50 3. Keski-Suomen reserviläispiiri

17 25m Isopistooli, H 1. Korp Lahti Teemu 14. Kers Laaksonen Jari 25m Isopistooli, H50 1. Alik Räsänen Hannu 16. Vääp Marttinen Pekka 25m Isopistooli, H Ylik Öhman Juhani 25m Isopistooli, H70 2. Tkm Ylistö Olavi 3. Korp Hietanen Reijo 25m Isopistooli, H75 2. Kers Olkkonen Pekka 3. Alik Ilves Matti 25m Isopistooli, joukkue, H 2. Keski-Suomen reserviläispiiri 25m Isopistooli, joukkue, H50 7. Keski-Suomen reserviläispiiri RESUL:n Perinnease "Pystykorvan" SM-kilpailut Keuruu Suorituksia 14 kpl (Vuonna 2011: 18 kpl) Sarja H 10. Ylik Liimatainen Antti 17. Ylik Karala Mika 19. Alik Laitinen Kari 27. Ylik Hänninen Vesa Sarja H50 9. Ylik Piippanen Hannu 11. Ylik Stranius Rauno 13. Kujanpää Harri 13. Vääp Honkamäki Teuvo 20. Kers Viitanen Ari Sarja H60 4. Kers Harju Tapio 14. Kers Pessinen Juhani 17. Vääp Mantila Jouko

18 19. Kautiainen Paavo 21. Yl.Vääp Karja Aarre Joukkue, Sarja H 8. Keski-Suomi - Ylik Karala Mika - Ylik Stranius Rauno - Kujanpää Harri - Ylik Hänninen Vesa Joukkue, Sarja H50 4. Keski-Suomi - Kers Harju Tapio - Ylik Piippanen Hannu - Vääp Honkamäki Teuvo - Vääp Mantila Jouko RESUL:n Falling Plate Vesivehmaa Suorituksia 6 kpl (Vuonna 2011: - kpl) 1. Tikkakoski - Ylik Karala Mika - Ylik Hänninen Vesa - Ylik Piippanen Hannu 12. Keski-Suomen RT - Kallio Samuli - Yl.Vääp Karja Aarre - Treufeldt Harry Uudet Ennätykset Perinnekivääri 100m 30ls, H60, Kers Harju Tapio, 251p - Palvelusammunta, Kokonaiskilpailu, Ltn Siltanen Jarmo, 460p Mestaruuskilpailusuorituksia yhteensä 126 kpl (Vuonna 2011: 108 kpl) TOIMINNAN KEHITTÄMISMAHDOLLISUUDET Toimikunnan kokoonpanoa mietittäessä kannattaa jatkossakin varmistaa se, että toimikunnassa ovat edustettuina riittävän laajasti molemmat piirit ja näiden edustajina henkilöitä, joilla on riittävästi kokemusta niistä RESUL/RES/RUL eri lajeista, joita ampumatoimikunnan toiminta koskee.

19 Tiedottaminen Keski-Suomen Maanpuolustaja lehden kautta toimii ampumatoimikunnan osalta erittäin hyvin ja toimikunta kannustaa myös piirien jäseniä kirjoittamaan omia ammuntaan liittyviä artikkeleitaan lehteen. Uusien internet-sivujen myötä varsinkin nopean tiedottamisen painopiste siirtyy verkkoon. Valtakunnallisiin kilpailuihin ilmoittautumisten osalta ampumatoimikunnan ohjeistuksia on noudatettu pääsääntöisesti hyvin. Silti piirien ampujien aktivoiminen ja oma-aloitteisuuden parantaminen ovatkin asioita, joita tulee tulevaisuudessa kehittää. Toimikunta pitää erittäin hyvänä asiana vuonna 2010 aloitettua käytäntöä, jossa ilma-aseet kuuluvat korvattavien valtakunnallisten kilpailujen piiriin sekä kaikkien valtakunnallisten RESUL, RES ja RUL ampumakilpailuiden osallistumismaksujen korvaamista kilpailijoille. Näillä toimenpiteillä kasvatetaan valtakunnallisiin kilpailuihin osallistuvien piirien jäsenten määrää, jotta saavutetulle erinomaiselle menestykselle on luvassa jatkoa myös tulevaisuudessa. Oskari Kettinen Keski-Suomen Reservipiirien ampumatoimikunnan puheenjohtaja

20 LIITE 2 KENTTÄKELPOISUUSTOIMIKUNNAN TOIMINTA 2012 Toimikunnan kokoonpano: Jari Pekkanen pj. Jouko Hyppönen Heino Malinen Mikko Laitinen Petri Ruotsalainen Jarkko Puistovirta Pirita Leppänen Markku Riipinen Mauri Kananen Antti Niemi LIITE: liikuntatoiminta 1. Kestävyystestit Kannonkoski 30 km hiihtomarssi osallistujat 10 - helmik. ja elok. 70 km kaukopartiohiihto ja 20 km kaukopartiomarssi Keuruu Cooper Keuruu Cooper Lihaskuntotestit Keuruu Lihaskuntotesti Keuruu Lihaskuntotestit Kivijärvi Lihaskunto 9 lk Suunnistus Tikkakoski Vänrikkipäivä 38 Suorituksia/ henk.määrä yhteensä Koulutus - ResUL Kenttäkelpoisuus työryhmän kokoukset 3 kpl - lokakuu, Jyväskylä, ResUL, neuvottelupäivät 1 5. Tapahtumat Jyväskylä K-S Maanpuolustusjuhla Jari Pekkanen Puheenjohtaja

21 LIITE 3 TIEDOTUSTOIMIKUNNAN TOIMINTA 2012 Tiedotustoimikunnan tehtävänä on johtaa ja kehittää piirien julkaisu- ja tiedotustoimintaa piirilehdessä Keski-Suomen Maanpuolustaja ja kotisivuilla Vuonna 2012 toimikuntaan kuuluivat Hannu Karjalainen puheenjohtaja, jäsenet piirilehden päätoimittaja (Tapio Paappanen), piirien toiminnanjohtajat (Kari Löfgren, Tapio Paappanen), Jouko Hyppönen, Kari Hämäläinen, Hannu Kivi-Mannila, Timo Salo (sijainen J-P Suutarinen), Eila Keinonen sekä asiantuntijajäseninä Ville Pekkala ja Kari Salomäki. Toimikunnan jäsenet Timo Salo, Kari Löfgren ja Hannu Karjalainen kuuluivat myös Keski- Suomen Reserviupseeripiirin 60-vuotisjuhlatoimikuntaan Toimikunta kokoontui viidesti, 11.1, 28.2., 30.5., 12.9 ja , pääsääntöisesti ennen Keski-Suomen Maanpuolustajan ilmestymistä. Lehti ilmestyi neljä kertaa. Päätoimittajaa Paappanen uudisti lehden ulkoasua ja tekotapaa hoitaen myös lehden taiton. Tiedotustoimikunta pysyi ajan tasalla lehden valmistusprosessissa tarkastelemalla tuotantovaiheessa olevia pdf-sivuja, ottamalla kantaa ulkoasullisiin seikkoihin ja julkaistaviin juttuihin. Maanpuolustustyötä tekevien naisjärjestöjen sivu on ollut lehdessä kesäkuusta 2012 alkaen. Sivun valmistuksen on hoitanut Keski-Suomen Maanpuolustusnaisten piirin tiedottaja Eila Keinonen. Toimikunta keskusteli vilkkaasti lehdenteon hienosäätöön liittyvistä asioista ja lehden aineistosta. Myönteistä palautetta saatiin runsaasti, muun muassa emerituspäätoimittaja Erkki Laatikainen lähdetti kahdesti myönteiset kommentit uudistuneesta lehdestä. Ilmoitushankkijana jatkoi ansiokkaasti Veijo Mononen. Majurin mediamalja -palkinto luovutettiin ex-päätoimittaja Pentti Ruohotielle Keski-Suomen maanpuolustusjuhlassa Jyväskylässä elokuussa. Internet-sivujen hoito tehostui, kun piirien ensimmäiseksi verkkosivuvastaavaksi valittiin Kari Löfgren vuoden 2012 alusta. Hannu Karjalainen Tiedotustoimikunnan puheenjohtaja

22 LIITE 4 VETERAANI- JA PERINNE TOIMIKUNNAN TOIMINTA 2012 Keski-Suomen reservipiirien veteraani- ja perinnetoimikunta teki toimintasuunnitelmansa mukaisen kesäretken Mukana 29 retkeläistä. Jo perinteiseksi tulleen, sota- ja kulttuurihistoriallisen retken nimeä kantavan reissun kohteena oli totutun rajantakaisen Karjalan sijasta länsi-viro ja Saarenmaa. Matkasuunnitelma oli toimivaksi havaittu lyhennelmä Tourulan Kivääritehtaan Perillisten laatimasta ohjelmasta. Tutustumiskohteina olivat pääasiassa Neuvostoliiton miehitysajan eri aselajien tukikohtien rakennelmien jäänteet. Asiantuntijaoppaana toimi Viljandimaan suojeluskunnan evp. päällikkö Rein Kikas, mikä mahdollisti tutustumisen myös joihinkin suojeluskunnan valvonnassa oleviin alueisiin. Kulttuurihistoriallista puolta edusti tutustuminen Kuresaaren piispanlinnaan sekä linnan paikallisen oppaan näkemyksiin. Menomatkalla Heikki Rahikainen TKP: stä perehdytti retkeläisiä Viron sotaisaan historiaan. Varsinaisia kokouksia toimikunnalla ei ollut, vaan tarvittava yhteydenpito hoidettiin puhelimella ja sähköpostitse sekä tiedottaminen piirilehden välityksellä. Pertti Rahikainen Toimikunnan puheenjohtaja

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/12 ( Uusi piirihallitus ) Aika: 15.12.2011 klo 19.35 19.49 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 Piiritoimisto Gummeruksenkatu 7, 40100 Jyväskylä Verkkosivut: www.ksrespiirit.fi Reserviupseeripiirin toiminnanjohtaja Reserviläispiirin toiminnanjohtaja reservilaispiiri@ksrespiirit.fi

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 5/13 Aika: 11.12.2013 klo 18.58 19.34 Paikka: Ravintola Aimo, Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.58. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 6/12 Vanha piirihallitus Aika: 19.12.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.00. 2. Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014 KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014 1. Yleistä Vuosi 2014 oli vuonna 5.2.1959 perustetun piirin 55. toimintavuosi. Piiri oli esillä ja osallistui - Pioneerirykmentin viimeiseen paraatiin

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 8.10.2014 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. 1. Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2012 Aika: 7.3.2012 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.21. 2. Kokouksen järjestäytyminen Valitaan sihteeri

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2014 Aika: Torstai 18.9.2014 klo 18.23 20.32 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski KÄSITELLYT ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen

Lisätiedot

SM Pystykorva H Sarja Tulokset

SM Pystykorva H Sarja Tulokset Sarja H SM Pystykorva H Sarja Tulokset 5.9.2009 1 Alik. Nylund Jussi E-Häm Res.p. 261 2 Thm Hakomäki Jaakko E-Pohj Res.p. 250 3 Korp. Maijala Simo P-Pohj Res.p. 250 4 Jääk. Kääriäinen Pekka P-Pohj Res.p.

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2016

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2016 KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2016 1. Yleistä Vuosi 2016 oli vuonna 5.2.1959 perustetun piirin 57. toimintavuosi ja se kirjautuu historiaan varsina tavanomaisena toimintavuotena. Piiri

Lisätiedot

Lopputulokset Perinnekivääri 300m makuu lks. RESUL:n avoimet "Pystykorva" - perinneaseen SM-kilpailut. Kilpailutoimisto.

Lopputulokset Perinnekivääri 300m makuu lks. RESUL:n avoimet Pystykorva - perinneaseen SM-kilpailut. Kilpailutoimisto. D t 1 76 Salovaara Pilvi Pir 85 108 193 2 54 kers Lauri Teija P-Poh 79 73 152 Osallistujia: 2 Sivu 1 / 4 H t 1 47 alik Kuikka Petrus E-Kar 129 127 256 2 72 alik Rautio Jouko P-Poh 123 130 253 3 62 alik

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00.

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: 1.2.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

RESERVILÄISTEN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT ROVANIEMI,

RESERVILÄISTEN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT ROVANIEMI, RESERVILÄISTEN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT ROVANIEMI, RES SM PISTOOLILAJIT PISTOOLILAJIEN TULOKSET PALVELUSAMMUNTA 3 PALVELUSAMMUNTA 4 PIENOISPISTOOLI PISTOOLI, PIKA-AMMUNTA ISOPISTOOLI PALVELUSAMMUNTA 3,

Lisätiedot

Sarja. Sija Arvo Nimi Piiri Yhteensä Sarja1 Sarja2

Sarja. Sija Arvo Nimi Piiri Yhteensä Sarja1 Sarja2 H H 1 Kapt Pajala Heikki Et-Poh 257 120 137 2 Alik Nylund Jussi Et-Häme 250 122 128 3 Korp Maijala Simo Po-Poh Res 250 127 123 4 Jääk Kääriäinen Pekka Po-Poh 249 125 124 5 Psjääk Korhonen Markku Et-Karjala

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN ALUEEN PISTOOLILAJIEN 2017 ALUEMESTARUUSKILPAILUJEN TULOKSET

KESKI-SUOMEN ALUEEN PISTOOLILAJIEN 2017 ALUEMESTARUUSKILPAILUJEN TULOKSET KESKI-SUOMEN ALUEEN PISTOOLILAJIEN 2017 ALUEMESTARUUSKILPAILUJEN TULOKSET Järjestäjä: Keski-Suomen Ampujat Paikka: Rajamäen ampumarata, Laukaa Aika: 29.-30.7.2017 25m Isopistooli, sarja M 1. Kari Laitinen

Lisätiedot

AM-2014 pistooli. Rajamäki Laukaa m Isopistooli, sarja Y50

AM-2014 pistooli. Rajamäki Laukaa m Isopistooli, sarja Y50 Rajamäki Laukaa 14. - 19:07:48 25m Isopistooli, sarja Y50 1. HANNU RÄSÄNEN KSA 88 93 82 263 97 93 83 273 536 8 2. PEKKA MARTTINEN LievA 91 95 89 275 93 81 85 259 534 10 3. MATTI KUNTTU KSA 86 86 94 266

Lisätiedot

50m Kivääri 60 ls, makuu sarja Y

50m Kivääri 60 ls, makuu sarja Y Kiväärilajit 50m Kivääri 60 ls, makuu sarja Y 1. alik Tomi Huuhka V-S 99 98 98 99 98 97 589 2. alik Marko Tanskanen P-K 98 97 97 98 99 98 587 3. alik Heikki Ranne V-S 96 98 98 97 98 97 584 25x 4. alik

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Jyväskylä 25.3.2018 KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Keski-Suomen reservipiirien osasto Karstulan maanpuolustusjuhlassa 5.8.2017. 1. Yleistä Vuosi 2017 oli vuonna 5.2.1959

Lisätiedot

Karhunen Marko. Salminen Heikki ,54 1, , , Kokkonen Antti Korpilahden kenraalit Avo. Hyppönen Juhani

Karhunen Marko. Salminen Heikki ,54 1, , , Kokkonen Antti Korpilahden kenraalit Avo. Hyppönen Juhani KS-CUP 4-14 Keuruu 15.3.2014 Haapamaen seudun res Yleiskilpailu Rasti: 1 Harjoituksen tulos (Kivääri) Tulostettu: lauantai 15.3.2014 18:28:46 Sijoitus Kokonaispisteet Aika Osumakerroin Rastipisteet Rasti

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Toimintakertomus Vahvistettu piirin kevätkokouksessa Tikkakoskella

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Toimintakertomus Vahvistettu piirin kevätkokouksessa Tikkakoskella KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Toimintakertomus 2016 Vahvistettu 29.3.2017 piirin kevätkokouksessa Tikkakoskella 2 (26) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 Sisällysluettelo 1.

Lisätiedot

ERÄ I. 1 Korp. Haukkala Markku H Et-Poh. 5 Alik. Iso-Oja Antti H60 Et-Pohj. 6 Maj. Raitila Jarmo H60 Et-Pohj.

ERÄ I. 1 Korp. Haukkala Markku H Et-Poh. 5 Alik. Iso-Oja Antti H60 Et-Pohj. 6 Maj. Raitila Jarmo H60 Et-Pohj. ERÄ I 1 Korp. Haukkala Markku H Et-Poh. 2 Yliltn. Konttinen Heimo H50 Poh-Savo 3 Kapt. Pajala Heikki H50 Et-Pohj 4 Alik. Lindroos Reijo H60 Et-Pohj 5 Alik. Iso-Oja Antti H60 Et-Pohj. 6 Maj. Raitila Jarmo

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015 Tyrri, Kouvola 14. - Pistooli pika-ammunta 3x20 ls, sarja H 1. Räsänen, Marko KAI 97100 197 98 98 196 97 94 191 584 2. Lahti, Teemu K-S 99100 199 98 89 187 98 98 196 582 3. Talvitie, Marko E-P 94 97 191

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut Rovaniemi

Reservin ampumamestaruuskilpailut Rovaniemi Reservin ampumamestaruuskilpailut 17-19.8.2018 Rovaniemi Eräluettelot Pienoiskivääri 60 ls makuu 09.00-09.50 2. Nylund Jussi alik H E-HÄ 3. Uusivirta Jarno stm H K-PO 4. Halttu Riku jääk H P-PO 5. Raittinen

Lisätiedot

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Hyväksytty piirin syyskokouksessa 8.10.2014 KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Sisältö A. Toiminnan tavoitteet, toiminta-ajatus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen paroni sali. Kokouskahvit

Lisätiedot

Reserviläisurheiluliiton ilma-aseiden mestaruuskilpailut TULOSLUETTELO

Reserviläisurheiluliiton ilma-aseiden mestaruuskilpailut TULOSLUETTELO Reserviläisurheiluliiton ilma-aseiden mestaruuskilpailut 25. - 26.2.2017 TULOSLUETTELO 10m ilmakivääri H, H50, H60, H70. H75, D ja D50, 10m ilmapistooli H, H50, H60, H70, H75, D ja D50 Näytöslaji 10m ilmapistooli

Lisätiedot

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Pistooli kuvio 30ls

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Pistooli kuvio 30ls 1 Ylik Nieminen Jari H V-SU 131 139 270 1 2 Ylik Koivu Pasi H PIR 135 132 267 3 4x10 3 Ylik Lähdesmäki Juha H E-PO 133 134 267 3 3x10 4 Ylil Kuonanoja Matti H P-PO 132 125 257 1 5 Alik Nylund Jussi H E-HÄ

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU KOKONAISKILPAILU Kilpailusuorituksia Jyväskylä I Luhanka I Karstula Luhanka II Jyväskylä II Reservin mes. Jyväskylä III Yhteensä 3x20ls 3 0 3 60ls makuu 7 5 12 20ls makuu 5 4 9 TA-sarja 5 1 6 Yhteensä

Lisätiedot

K-S Aluemestaruus 25m ja 50m pistooli 2016

K-S Aluemestaruus 25m ja 50m pistooli 2016 Laukaa Rajamäki 18. - 17:57:36 25m Isopistooli, sarja M 1. Jan Parhiala SaarA 97 92 93 282 92 96 96 284 566 2. Kari Laitinen KSA 96 94 95 285 96 93 89 278 563 3. Antti Pahalahti LuhA 96 90 95 281 87 90

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 5/2012 Aika: 19.9.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18. 2. Kokouksen järjestäytyminen Pöytäkirjantarkastajiksi

Lisätiedot

25m Pienoispistooli 60 ls sarja H. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H50. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H60

25m Pienoispistooli 60 ls sarja H. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H50. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H60 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H 1. ylil Meinander, Ari Kym 95 95 96 97 96 99 578 vänr Alanko, Ville- 2. Veikko E-Häm 94 95 96 91 97 96 569 49 3. ylil Talvitie, Marko E-Poh 93 94 90 97 99 96 569 45 4.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus B. Toiminnan painopistealueet vuonna 2018 C. Toiminta vuonna 2018 1. Päätapahtumat ja toiminta vuonna

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY 1 (16) KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Käsitelty ja vahvistettu Keski-Suomen Reserviläispiiri ry:n syyskokouksessa 8.10.2014. 2 (16) Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE 25.1.2017 HYVÄÄ UUDEN TOIMINTAVUODEN ALKUA PIIRITOIMISTOLTA! Alkaneen vuoden toiminnoissa tulee näkymään vahvasti Suomi 100 vuotta teema. Tapahtumia on paljon

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU KOKONAISKILPAILU Kilpailusuorituksia Jyväskylä I Luhanka I Karstula Luhanka II Jyväskylä II Reservin mes. Jyväskylä III Yhteensä 3x20ls 3 3 60ls makuu 7 7 20ls makuu 5 5 TA-sarja 5 5 Yhteensä 2016 20 20

Lisätiedot

Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014

Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014 Hollola, Hälvälä 15. - 17.08.2014 15:57:40 25m Pienoispistooli 60 ls, sarja H 1. Olli Parén KYM 89 95 96 280 100 95 98 293 573 2. Kari Törmä HEL 95 95 98 288 94 96 94 284 572 3. Timo Paalanen PÄ-HÄ 95

Lisätiedot

kevät sra korpilahti Yleiskilpailu Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai :07:27

kevät sra korpilahti Yleiskilpailu Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai :07:27 kevät sra korpilahti 23.4.2011 Yleiskilpailu Lopputulokset Sijoitus Kilpailu % Kokonaispisteet Nro Kilpailija Luokka 1 100,0000 319,1099 19 laukia jarkko Avo 2 80,0685 255,5065 35 rasi marko Avo 3 76,5134

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut

Reservin ampumamestaruuskilpailut Kouvola Tyrri 14. - 16.08.2015 50m Kivääri makuu erä 1, sunnuntai 16.8.2015 klo 09:00-11:45 HUOM! Pelkän 3x20ls kilpailun ampuma-aika 2h KOE ls 8:45 KILPAILU ALKAA 9:00 6 yliv Markku Haklin V-S H60 7 korpr

Lisätiedot

Tampereen Reserviupseerit r.y.:n. tulokset. Pirkanmaan reservipiirien. ampumamestaruuskilpailuissa

Tampereen Reserviupseerit r.y.:n. tulokset. Pirkanmaan reservipiirien. ampumamestaruuskilpailuissa Tampereen Reserviupseerit r.y.:n tulokset Pirkanmaan reservipiirien ampumamestaruuskilpailuissa 2015 Ilma-asekilpailut Ilmakivääri 6.1.2015 Peltokatu H 1 ylil VALKAMA, Vesa 369 H50 1 maj LUHTAJÄRVI, Martti

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello PÖYTÄKIRJA 5/15 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen 9.12.2015 kello 18.10. 2. Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Isto

Lisätiedot

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ==============================================================

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ============================================================== 25m Pienoispistooli erä 1, lauantai 18.8.2012, klo 10:00-11:45 ============================================================== 2. Ltn, Tomi Mustonen H V-S 3. Vänr, Yrjö Munukka H Hel 4. Ylil, Antti Leinonen

Lisätiedot

hankikisa 2016 korpilahti Yleiskilpailu Lopputulokset Tulostettu: lauantai :16:49

hankikisa 2016 korpilahti Yleiskilpailu Lopputulokset Tulostettu: lauantai :16:49 hankikisa 2016 korpilahti 27.2.2016 Yleiskilpailu Lopputulokset Tulostettu: lauantai 27.2.2016 20:16:49 Sijoitus Kilpailu % Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID TAG 1 100,0000 273,0592

Lisätiedot

Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014

Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014 Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014 Pistoolilajien eräluettelo Perjantai 15.8.2014 25m Pienoispistooli erä 1, perjantai 15.8.2014, klo 17:00-18:50 1. Korp, Timo Tulokas H KYM 2. Timo Paalanen

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015 Tyrri, Kouvola 14. - 16.08.2015 25m Pistooli 60 ls, sarja H 1.Räsänen, Marko KAI 96 95 98 289 96 98 97 291 580 2.Lahti, Teemu K-S 97 96 94 287 99 94 96 289 576 3.Federley, Petri KYM 92 93 96 281 98 98

Lisätiedot

Etulinjassa Keuruu Haapamäen res Yleiskilpailu. Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai :54:14. Sheet1

Etulinjassa Keuruu Haapamäen res Yleiskilpailu. Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai :54:14. Sheet1 Etulinjassa Keuruu 19.3.2011 Haapamäen res Yleiskilpailu Sheet1 Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai 20.3.2011 15:54:14 Sijoitus Kilpailu % Kokonaispisteet Kilpailija Luokka 1 100 200,26 Laukia Jarkko Avo

Lisätiedot

Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli Martti Pentikäiselle.

Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli Martti Pentikäiselle. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2013 Aika: Paikka: 8.5.2013 klo 18 alkaen. Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski. Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli

Lisätiedot

RUL:n ampumamestaruuskilpailut

RUL:n ampumamestaruuskilpailut Mikkeli, Kyrönpellon rata 17. - 18.08.2013 11:41:53 25m Isopistooli, sarja H 1. Ari Meinander KYM 97 96 96 289 97 95 94 286 575 2. Marko Talvitie E-PO 92 92 92 276 99 97 99 295 571 3. Juha Virtanen KYM

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Toimintakertomus Vahvistettu piirin kevätkokouksessa Tikkakoskella

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Toimintakertomus Vahvistettu piirin kevätkokouksessa Tikkakoskella KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Toimintakertomus 2017 Vahvistettu 27.3.2018 piirin kevätkokouksessa Tikkakoskella 2 (22) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTAKERTOMUS 2017 Sisällysluettelo 1.

Lisätiedot

RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO

RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO RESERVILÄISURHEILULIITON ILMA-ASEMESTARUUSKILPAILUT ALAVUDELLA 09.-10.03.2013 TULOSLUETTELO Reserviläisurheiluliiton ilma-asemestaruuskilpailu Alavus 09. - 10.03.2013 10.03.2013 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN ALUEEN PISTOOLILAJIEN 2018 ALUEMESTARUUSKILPAILUJEN TULOKSET

KESKI-SUOMEN ALUEEN PISTOOLILAJIEN 2018 ALUEMESTARUUSKILPAILUJEN TULOKSET KESKI-SUOMEN ALUEEN PISTOOLILAJIEN 2018 ALUEMESTARUUSKILPAILUJEN TULOKSET Järjestäjä: Keski-Suomen Ampujat Paikka: Rajamäen ampumarata, Laukaa Aika: 16.-17.6.2018 Keski-Suomen 2018 Aluemestaruuskilpailujen

Lisätiedot

Pienoispistooli ls 25m H Sija Arvo Sukunimi Etunimi Piiri S1 S2 S3 S4 S5 S6 Tulos Navat Muu 1. korp Lahti Teemu K S

Pienoispistooli ls 25m H Sija Arvo Sukunimi Etunimi Piiri S1 S2 S3 S4 S5 S6 Tulos Navat Muu 1. korp Lahti Teemu K S Pistoolilajit H Sija Arvo Sukunimi Etunimi Piiri S1 S2 S3 S4 S5 S6 Tulos Navat Muu 1. korp Lahti Teemu K S 97 99 95 95 98 97 581 2. ltn Paalanen Timo Päi Hä 96 94 95 98 94 97 574 3. alik Niittymies Arttu

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 SISÄLLYS 1 Johdanto... 3 2 Tiedotustoiminta... 3 3 Oma toiminta... 4 3.1 Yhdistystoiminta... 4 3.2 Aatteellinen toiminta... 4 3.3 Kenttäkelpoisuus... 4 3.4 Urheilutoiminta... 4

Lisätiedot

PYSTYKORVAN SM 2014 ERÄ I

PYSTYKORVAN SM 2014 ERÄ I ERÄ I 1 Alik. Laitinen Kari H K-S Res.piirit 2 Ylik. Hänninen Vesa H50 K-S Res.piirit 3 Kers. Piippanen Hannu H50 K-S Res.piirit 4 Korp. Yli-Ketola Jukka H Et-Pohj 5 Ylik. Keskinen Veli-Matti H50 Et-Pohj

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (6) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 Paikka ja aika: Tikkakosken upseerikerho Punainen Paroni kabinetti 23.1.2013 klo 18.00 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

RESERVIN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT Hollola, Hälvälä Päivitetty m Kivääri makuu 1 erä, lauantai klo 9:15-10:15 Koelaukaukset

RESERVIN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT Hollola, Hälvälä Päivitetty m Kivääri makuu 1 erä, lauantai klo 9:15-10:15 Koelaukaukset RESERVIN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT Hollola, Hälvälä 23.-25.8.2019 Päivitetty 20.8.2019 50m Kivääri makuu 1 erä, lauantai klo 9:15-10:15 Koelaukaukset alkaa klo 9:00 2 Laura Määttänen P-KA D 21 Ylil Seppo

Lisätiedot

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Kenttäammunta

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Kenttäammunta Alik Rautio Jouko H P-PO 97 86 183 0 Alik Keski-Hannula Raimo H E-PO 96 83 179 0 Korp Saarela Mika H PIR 89 85 174 1 Alik Vanhatalo Miika H P-PO 90 84 174 0 Ins Ylil Ahokas Ilkka H PIR 86 86 172 0 Ylil

Lisätiedot

XXXXII AVOIMET LUHANGAN KISAT

XXXXII AVOIMET LUHANGAN KISAT Pienoiskivääri lauantai 16.7.2016 klo 9:00 alkaen Kaikkia ampujia pyydetään tulemaan radalle klo 10:30 mennessä. Paikka Sarja Nimi Seura Makuu Asento 1 2 3 M 50 Jari Lehtinen KSA x x 4 M 50 Juha Haavisto

Lisätiedot

Tampereen Reserviupseerit r.y.:n. tulokset. Pirkanmaan reservipiirien. ampumamestaruuskilpailuissa

Tampereen Reserviupseerit r.y.:n. tulokset. Pirkanmaan reservipiirien. ampumamestaruuskilpailuissa Tampereen Reserviupseerit r.y.:n tulokset Pirkanmaan reservipiirien ampumamestaruuskilpailuissa 2016 Ilma-asekilpailut Ilmakivääri 6.1.2016 Peltokatu H 1 vänr LAHTI, Saku 368 2 ylil VALKAMA, Vesa 358 H50

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut

Reservin ampumamestaruuskilpailut 300m Vakiokivääri 30 ls, makuu, sarja H 1. Puhakka, Antti KYM 97 98 97 292 2. Nylund, Jussi E-H 92 94 97 283 3. Saari, Pekka E-H 95 93 95 283 4. Halttu, Riku PoPo 99 97 83 279 5. Astikainen, Samppa PIR

Lisätiedot

A M P U M AT U L O K S E T

A M P U M AT U L O K S E T MERIRESERVILÄISET ry SJÖRESERVISTER rf NAVAL RESERVISTS Assc 2008 A M P U M AT U L O K S E T RESERVILÄISURHEILULIITON PERINNEASEMESTARUUSKILPAILUT Mikkeli 10.5.2008 Perinnekivääri 300m 30 ls/makuu 3. sotmest

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2012 Jyväskylän Reserviupseerit ry:n hallitus Jyväskylässä 18.03.2013 2 SISÄLLYS 1 Yleistä...3 2 Jyväskylän reserviupseerit ry 2012...3 3 Tiedotustoiminta...4 4 Oma toiminta...5 4.1 Yhdistystoiminta...5

Lisätiedot

RESL SM-ampumakilpailu

RESL SM-ampumakilpailu 22.08.2011 16:01:35 50m pienoiskivääri 60 ls makuu joukkueet, sarja H 1. Etelä-Häme 2 1759 Alik Pekka Saari 588, Rva Hanna-Kaija Nieminen 586, Pion Jani Kortteissto 585 2. Etelä-Pohjanmaa 1748 Hra Jaakko

Lisätiedot

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyväksytty piirin syyskokouksessa 7.10.2015 KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Sisältö A. Toiminnan tavoitteet, toiminta-ajatus

Lisätiedot

Reserviupseeriliiton ampumamestaruus

Reserviupseeriliiton ampumamestaruus Lennoston rata, Pirkkala 22. - Isopistooli, sarja H 1. ylil Ari Meinander P-H 97 96 94 287 91 97 94 282 569 2. ltn Marko Talvitie E-P 92 96 90 278 96 94 99 289 567 3. kapt Juha Virtanen Kym 90 94 95 279

Lisätiedot

Sivu 1. Joukkuekilpailun tulosluettelo

Sivu 1. Joukkuekilpailun tulosluettelo Sivu 1 Joukkuekilpailun tulosluettelo Perinnepistooli 25 m koulu 30 lks Sarja H Arvo Nimi Piiri Sarja Tulos Yht HEL- Merires 1071 Alik Jukka Soini HEL- Merires H50 277 Sotmest Tatu Korhonen HEL- Merires

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIT YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA Gummeruksenkatu Jyväskylä

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIT YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA Gummeruksenkatu Jyväskylä KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEISEN TYÖVALIOKUNNAN KOKOUS 3/2013 AIKA: 9.10.2013 KLO 16.30-17.14 PAIKKA: LÄSNÄ: Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski Jouko Hyppönen, Santeri Heinonen, Petri Ruotsalainen,

Lisätiedot

Tampereen Reserviupseerit r.y.:n. tulokset. Pirkanmaan reservipiirien. ampumamestaruuskilpailuissa

Tampereen Reserviupseerit r.y.:n. tulokset. Pirkanmaan reservipiirien. ampumamestaruuskilpailuissa Tampereen Reserviupseerit r.y.:n tulokset Pirkanmaan reservipiirien ampumamestaruuskilpailuissa 2014 Ilma-asekilpailut Ilmakivääri 6.1.2014 Peltokatu H 1 ylil VALKAMA, Vesa 350 H50 1 maj LUHTAJÄRVI, Martti

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika: 4.3.2014 klo 18.15 20.28 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.15. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015 Tyrri, Kouvola 14. - 16.08.2015 15.08.2015 Isopistooli, sarja H 1.Lahti, Teemu K-S 94 95 96 285 98 97100 295 580 2.Räsänen, Marko KAI 94 92 97 283 96 96 99 291 574 3.Talvitie, Marko E-P 95 91 91 277 98

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (6) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 Paikka ja aika: 11.12.2013 klo 18.00- ravintola Aimo Luoti-kabinetti, Asekatu 3, Jyväskylä. Kokouksen aluksi

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 VER 20.3.2017 Hallituksen jäsenet Juha Virtanen Ville Rintala Ylärivi: Pekka Mertakorpi, Tapani Peltola, Sami Ahola, Jarkko Niittymaa Alarivi: Juha Taimisto,

Lisätiedot

6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettu esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettu esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 Aika: 11.12.2013 klo 19.35-19.58 Paikka: Ravintola Aimo, Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Pistooli koulu 30ls

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Pistooli koulu 30ls 1 Alik Nylund Jussi H E-HÄ 90 89 88 267 0 2 Alik Laitinen Kari H K-SU 92 85 89 266 2 3 Alik Komulainen Antti H P-SA 98 87 80 265 5 4 Inovaara Marko H E-HÄ 95 86 81 262 3 5 Ylik Nieminen Jari H V-SU 94

Lisätiedot

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ==============================================================

25m Pienoispistooli erä 2, lauantai , klo 12:15-14:00 ============================================================== 25m Pienoispistooli erä 1, lauantai 18.8.2012, klo 10:00-11:45 ============================================================== 2. Tomi Mustonen H V-S 3. Yrjö Munukka H Hel 4. Antti Leinonen H Kai 5. Jussi

Lisätiedot

Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014

Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014 Reserviläisliiton ampumamestaruuskilpailut 2014 Hollola, Hälvälä 15. - 17.08.2014 18.08.2014 17:04:41 Kenttäammunta 10+10 ls, sarja H 1. Vesa Pöntiö K-SU 98 79 177 2. Jukka Martikainen P-KA 95 69 164 3.

Lisätiedot

XXXXI AVOIMET LUHANGAN KISAT 10-12.7.2015

XXXXI AVOIMET LUHANGAN KISAT 10-12.7.2015 Pienoiskivääri lauantai.7.05 klo 9:00 alkaen Kaikkia ampujia pyydetään tulemaan radalle klo 0:0 mennessä. Makuu Asento 4 M 50 Juha Haavisto KuusA x x 5 M Ville Nokipii P-HA x x 6 M 60 Ensio Miikkulainen

Lisätiedot

MISSÄ MIEHET RATSASTAA KORPILAHTI KOKONAISKILPAILU

MISSÄ MIEHET RATSASTAA KORPILAHTI KOKONAISKILPAILU MISSÄ MIEHET RATSASTAA 17.05.2008 KORPILAHTI KOKONAISKILPAILU 1 100.00 315.1551 Jarkko Laukia A 2 83.81 264.1202 Marko Rasi A 3 81.78 257.7268 Jarmo Siltanen A 4 80.60 254.0035 Jari Rastas V 5 76.63 241.5051

Lisätiedot

Sivu 1. Joukkuekilpailun tulosluettelo. Kilpailutoimisto Mikkeli, Karkialampi Sarja H

Sivu 1. Joukkuekilpailun tulosluettelo. Kilpailutoimisto Mikkeli, Karkialampi Sarja H Sivu 1 Joukkuekilpailun tulosluettelo Perinnepistooli 25 m kuvio 30 lks Sarja H Arvo Nimi Piiri Sarja Tulos Yht Etelä-Karjala 881 Korpr Jani Lampinen Etelä-Karjala H 239 Ylik Mika Albertson Etelä-Karjala

Lisätiedot

XXXXIV AVOIMET LUHANGAN KISAT

XXXXIV AVOIMET LUHANGAN KISAT Olympiapistooli 2x30ls perjantaina 13.7.2018 1. M 75 Aimo Ahonen KSA 87 78 69 88 88 66 = 476 2. M 75 Risto Marjanen KSA 91 74 65 84 79 44 = 437 1. M 80 Sakari Paasonen LAS 84 79 58 87 55 23 = 386 2. M

Lisätiedot

TULOKSET. Sija: Nimi: Seura: Aika: Sakot: yht: Tulos:

TULOKSET. Sija: Nimi: Seura: Aika: Sakot: yht: Tulos: D 3,4 km 1. Salokannel Satu Varsinais-Suomi 19:20.3 3 2 5 24:20.3 2. Koivulahti Katja Etelä-Häme 20:40.1 2 4 6 26:40.1 3. Ala-Aho Arja Etelä-Pohjanmaa 25:33.2 4 3 7 32:33.2 H 5 km 1. Pekonen Samu Keski-Suomi

Lisätiedot

Palvelusasekilpailu Kilpailijat L a j i t

Palvelusasekilpailu Kilpailijat L a j i t ResUL:n Palvelusasekilpailu KEURUU 13.7.2013 Kilpailijat L a j i t Amp Nro Arvo Nimi Piiri PA 1 PA 2 PA 3 PA4 suor. 1 Anttila Jari E-HÄ X X X X 4 2 Ehtonen Markku E-HÄ X X X X 4 3 Kilpinen Timo E-HÄ X

Lisätiedot

XXXXV AVOIMET LUHANGAN KISAT

XXXXV AVOIMET LUHANGAN KISAT Olympiapistooli 2x30ls perjantaina 2.7.209 Erä klo 4:00 M 60 Esa Lehtovirta KSA 2 M 60 Hannu Räsänen KSA 3 M 70 Tauno Soutua MSA 4 M 70 Jorma Åsbacka MA 5 M 50 Sami Salo HyMAS Erä 2 klo 5:0 M 75 Aimo Ahonen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012 Paikka ja aika: Tikkakosken upseerikerho Punainen Paroni kabinetti 12.12.2012 klo 18.00 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2012

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2012 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2012 Paikka ja aika: Ravintola Idea kokouskabinetti 19.3.2012 klo 18.00 1. Kokouksen avaus Pj Timo Salo toivotti

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Asiakirja sisältää Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry:n 10.10.2012 vahvistetun toimintasuunnitelman vuodelle 2013. www.ksrespiirit.fi 2 (15) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN

Lisätiedot

RES SM KIVÄÄRILAJIT RESERVILÄISTEN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT ROVANIEMI, KIVÄÄRILAJIEN TULOKSET

RES SM KIVÄÄRILAJIT RESERVILÄISTEN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT ROVANIEMI, KIVÄÄRILAJIEN TULOKSET RESERVILÄISTEN AMPUMAMESTARUUSKILPAILUT ROVANIEMI, KIVÄÄRILAJIEN TULOKSET PIENOISKIVÄÄRI 60 LS KENTTÄAMMUNTA RYNNÄKKÖKIVÄÄRIAMMUNTA (RA 7) PIENOISKIVÄÄRI 3x 20 LS HIRVIAMMUNTA PIENOISKIVÄÄRI 60 LS, lauantai

Lisätiedot

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Kivääri 150m

Tulostettu. Aika. ResUL:n Pvm Perinneasemestaruuskilpailut Kivääri 150m 1 Alik Keski-Hannula Raimo H E-PO 95 85 95 275 5 2 Ins Ylil Ahokas Ilkka H PIR 92 90 89 271 6 3 Panssarij Korhonen Markku H E-KA 95 87 89 271 3 4 Jääk Kääriäinen Pekka H P-PO 95 82 92 269 7 5 Korp Salovaara

Lisätiedot

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 S I S Ä L T Ö TOIMINNAN PAINOPISTEALUEET 1. Aatteellinen toiminta 2. Kuntoliikunta- ja maastotoiminta 3. Ampuma- ja kilpailutoiminta 4. Muu toiminta

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Hallitus, toiminnantarkastajat ja edustajat vuodelle Hallitus vuodelle Toiminnantarkastajat 2017

1 Yleistä. 2 Hallitus, toiminnantarkastajat ja edustajat vuodelle Hallitus vuodelle Toiminnantarkastajat 2017 Seinäjoki TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1 Yleistä Kerhon tehtävänä on maanpuolustustahdon ja taitojen ylläpitäminen ja niiden kohottaminen, turvallisuuspoliittisen tiedon jakaminen, fyysisen kunnon

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 Paikka ja aika: Keuruun varuskunnan kerho Viikinhovi 6.3.2013 klo 18.00 1. Kokouksen avaus: Santeri Heinonen

Lisätiedot

KEVÄTSIIVOUS KORPILAHTI KOKONAISKILPAILU

KEVÄTSIIVOUS KORPILAHTI KOKONAISKILPAILU KEVÄTSIIVOUS 19.04.2008 KORPILAHTI KOKONAISKILPAILU 1 100.00 270,99 Jarkko Laukia AVO 2 91.31 247,46 Marko Rasi AVO 3 81.80 221,68 Kai Porras AVO 4 81.30 220,32 Marko Juka AVO 5 71.96 195 Jaakko Korppila

Lisätiedot

XXXXIII AVOIMET LUHANGAN KISAT

XXXXIII AVOIMET LUHANGAN KISAT Olympiapistooli x0ls perjantaina 4.7.07 Erä klo :00 M 75 Risto Marjanen KSA M 75 Harri Hentula MA M 75 Seppo Aalto HyMAS 4 M 50 Sami Salo HyMAS 5 M 70 Jorma Åsbacka MA Erä klo :0 M 50 Hannu Räsänen KSA

Lisätiedot

XXXXIII AVOIMET LUHANGAN KISAT

XXXXIII AVOIMET LUHANGAN KISAT Olympiapistooli 2x30ls perjantaina 14.7.2017 1. M 50 Hannu Räsänen KSA 96 93 88 95 90 89 = 551 2. M 50 Jyrki Kronqvist KSA 93 81 80 93 94 64 = 505 3. M 50 Sami Salo HyMAS 86 81 72 92 89 73 = 493 1. M 60

Lisätiedot

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry Piirihallitus 25.10.2009 KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. JOHDANTO Kymenlaakson Reserviläispiiri ry:n 53. toimintavuosi noudattaa Reserviläisliitto

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE 1/2018 HYVÄÄ UUDEN TOIMINTAVUODEN ALKUA PIIRITOIMISTOLTA! Alkaneen vuoden toiminnoissa tulee näkymään vahvasti Ilmavoimat ja Puolustusvoimat 100 vuotta teema.

Lisätiedot