KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018"

Transkriptio

1 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018

2 MARIA Yleisön pyynnöstä! RITVA GRÖNBERG SYDÄMENLYÖNTEJÄ Valokuva Sami Tirkkonen RAKKAUDESTA LAULUUN LAULU RITVA GRÖNBERG, PIANO TAPIO NYKÄNEN KANTAESITYS MARIA-NÄYTTÄMÖLLÄ KESTO noin 1h 40min SYDÄMENLYÖNTEJÄ on toivottu jatko maaliskuussa 2012 ensi-iltansa saaneelle Rakkaudesta lauluun -esitykselle, joita pidettiin ennen remonttia teatterin ala-aulassa ja evakkoaikana Puistokoululla. Nyt Ritvan lauluja voi kuulla Maria-näyttämöllä kymmenen kertaa kevään aikana. Rentoa ja lämmintä tunnelmaa on tarjolla Piafin, Piazzollan, Paasivaaran sekä erittäin toivottujen FRIDA -näytelmän laulujen parissa. Pianossa taituroi Tapio Nykänen. Esityksen aikana Ritva kertoo myös työstään näyttelijänä. Hän täytti 60 vuotta marraskuussa 2017 ja eläkeikä lähestyy - kohta elämä ei enää täytykään teatterista ja rooleista! Mielessä pyörivät monenlaiset huomiot eletystä elämästä ja tulevaisuudesta. ESIINTYJINÄ Ritva Grönberg ja Tapio Nykänen. Valokuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen ASTRID LINDGREN RONJA RYÖVÄRINTYTÄR OHJAUS MIKO JAAKKOLA ENSI-ILTA -NÄYTTÄMÖLLÄ ENNAKKO Koko perheen seikkailuklassikko valtaa Minna-näyttämön! Ronja syntyy myrskyn keskelle, ryövärin tyttäreksi Matiakselle, yönä jolloin salama lyö maailman halki. Maita ja metsiä hallitsee Matiaksen ryövärijoukkio, joka haluaa karkottaa maillensa muuttoa yrittävän Borkan klaanin. Ronja Ryövärintytär kertoo ennakkoluulojen voittamisesta sekä sellaisesta ystävyyden voimasta, joka ylittää kuiluja. Esitys on riemukkaan visuaalinen fantasiaseikkailu koko perheelle Ronjan omantunnon heräämisestä hänen ystävystyessään Borkan poikaan Birkiin. Ritva Grönberg, Riina Björkbacka, Sari Happonen, Eino Heiskanen, Pekka Kekäläinen, Anna Kuusamo, Mikko Paananen, Lina Patrikainen, Katri-Maria Peltola, Ilkka Pentti, Jarmo Perälä, Mikko Rantaniva ja Virpi Rautsiala. Mukana myös Savonia-ammattikorkeakoulusta Melike Basaranoglu, Camilla Björklund, Emma Heinonen, Elviira Fält, Lotta Lintonen, Iina Pyysing ja Sanni Saarilahti.

3 Kuvitus Antti Voutilainen Valokuva Aki Loponen MARIA PILVI HÄMÄLÄINEN JÄÄHYVÄISET PAMELA ANDERSONILLE OHJAUS OLLI-MATTI OINONEN ENSI-ILTA MARIA-NÄYTTÄMÖLLÄ ENNAKKO Tuupasen perheessä tunteet kuohuvat ja räiskyvät laidasta laitaan. Äiti haluaisi edelleen määrätä poikiensa elämää. Äiti tietää parhaiten, millainen tyttöystävän pitää olla ja miten syntymäpäiviä vietetään, puhumattakaan siitä, miten pukeudutaan. Jatkuvasti ollaan sanallisella törmäyskurssilla niin puolesta kuin vastaan. Isän paikkakin pysyy edelleen tyhjänä ruokapöydässä. Tuleeko isä kotiin - ja jos tulee, niin mitä sitten tapahtuu, kun keittiön pöytäkin on jo nyt neljässä osassa. Kaiken yllä leijuu Pamela Andersson kuin orpojen ja hylättyjen tuki ja turva, suojelusenkeli, joka saattaa materialisoitua aivan eläväksi saakka, suipistaa suutaan ja kuiskata: Baywatch, baby. Pilvi Hämäläisen kirjoittama näytelmä on ratkiriemukas, anarkistinen, ja koskettavan sydämellinen tarina nuorista miehistä aikuisuuden kynnyksellä. Se iskee ärhäkästi kuin miljoona volttia meidän jokaisen sisäiseen teiniin. Sari Harju, Johanna Kuuva, Karri Lämpsä ja Seija Pitkänen. Ikäsuositus: K12 ERIC-EMMANUEL SCHMITT ARVOITUKSELLISIA MUUNNELMIA OHJAUS SAKARI KIRJAVAINEN KUOPION ENSI-ILTA -NÄYTTÄMÖLLÄ KESTO noin 2h Näytelmä on näennäisesti vähäeleinen, mutta siinä on kaikki. Se on draama, komedia, farssi ja tragedia. Kahden miehen, Nobel-palkitun Abel Znorkon ja toimittaja Erik Larsenin, kohdatessa menneisyyden salaisuudet paljastuvat yllättävällä tavalla. Itsetietoinen nobelisti ja pelokas toimittaja ovat päältä katsoen epätasa-arvoinen pari, mutta illan edetessä käy ilmi, että molemmat ovat rakastaneet samaa naista. Miesten käsitykset valheesta, totuudesta, rakkaudesta ja kuolemasta törmäävät, ja salaperäinen nainen yhdistää ja erottaa heidät. HUOM! Näytelmästä vain 10 esitystä Kuopiossa! Legendaariset Heikki Kinnunen ja Ilkka Heiskanen.

4 Valokuva Sami Tirkkonen YLEISÖN RAKASTAMA SUURSUOSIKKI, JO YLI KATSOJAA! Valokuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen Based on Sholem Aleichem Stories By Special Permission of Arnold Perl. Book by JOSEPH STEIN Music by JERRY BOCK Lyrics by SHELDON HARNICK. Produced on the New York Stage by Harold Prince. Original New York Stage Production Directed and Choreographed by JEROME ROBBINS. Presented by permission of JOSEF WEINBERGER LIMITED on behalf of MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of New York. STEIN BOCK HARNICK VIULUNSOITTAJA KATOLLA OHJAUS PRIIT PEDAJAS, KOREOGRAFIA JORMA UOTINEN KESTO noin 3h, sisältäen 25 minuutin väliajan ROB BECKER LUOLAMIES OHJAUS PEKKA LAASONEN KESTO 1h 35min, sisältäen 20 minuutin väliajan MARIA Viulunsoittaja katolla on yksi maailman suosituimmista ja rakastetuimmista musikaaleista. Sen tunnetuimpia sävelmiä ovat Rikas mies jos oisin ja Nousee päivä, laskee päivä. Lämminhenkisen musikaalin tarina sijoittuu Ukrainaan, Anatevkan kylään. Köyhällä juutalaisella, maitomies Tevjellä on viisi tytärtä, topakka vaimo ja välittömän suora suhde Jumalaan. Tyttäristä riittää ilon lisäksi myös päänvaivaa. Uudet tuulet puhaltavat, ja rakastuneiden tytärten naima-asiat eivät suju perinteiden mukaan. Huolta tuo myös lisääntyvä antisemitismi, jonka varjo heijastuu myös Tevjen pieneen kotikylään. Viulunsoittaja katolla toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesterin ja Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa. Maitomies Tevjen roolissa vierailee koko kansan tuntema Kai Hyttinen. Kuopion kaupunginorkesteria johtaa Mika Paasivaara. Riina Björkbacka, Kai Hyttinen (vier.), Pekka Kekäläinen, Anna Kuusamo, Johanna Kuuva, Jenny Liebkind (vier.), Mikko Paananen, Lina Patrikainen, Katri-Maria Peltola, Ilkka Pentti, Markus Petsalo (vier.), Seija Pitkänen, Mikko Rantaniva, Virpi Rautsiala ja Jukka Väinölä (vier.). Mukana myös lapsiavustajia, kuoro sekä Savonia AMK:n tanssinopettajaopiskelijoita ja ammattitanssijoita. Luolamieskö muka menneen talven lumia? Hah, sanomme me! Vaikka nimeltä mainitsemattoman maakuntalehtemme kriitikko julistikin Luolamiehen tekstin menneisyyden jäänteeksi, niin kuinkas kävikään. Pari viikkoa ensi-illan jälkeen koko Suomi kohisi siitä, saako naista sanoa naiseksi ja miestä mieheksi vai onko vaikkapa poikamiestyttö jatkossa henkilöhenkilöhenkilö. Jos siis haluat tietää, miksi naiselta kestää vartti vastata yksinkertaiselta kuulostavaan kyllä vai ei -kysymykseen, miten mies voi viettää kaverinsa kanssa kokonaisen päivän järven rannalla puhumatta mitään ja olla silti täysin onnellinen tai miten nainen voi päästä hetkeksi sisälle miehen maailmaan ja päinvastoin niin tule käymään. Lupaamme sinulle puolitoistatuntisen liioittelua, provokaatiota, stereotypioita ja turhaa kärjistämistä. Kotiin lähtiessäsi olet luultavasti nauranut makeasti kerran jos toisenkin ja jäät miettimään, että mistä ne osasivat minutkin tuonne lavalle laittaa..? ROOLISSA Jarmo Perälä.

5 Valokuva Sami Tirkkonen MARIA Valokuva Sami Tirkkonen JUHA JOKELA PATRIARKKA OHJAUS OLLI-MATTI OINONEN KESTO noin 2h 30min, sisältäen 20 minuutin väliajan Heimo ja Virpi Harju viettävät eläkepäiviään Normandiassa. Elämä on joutenoloa, hyviä viinejä ja shakkia. Heimo kuitenkin miettii, olisiko vielä jotain tehtävää: jospa laitettaisiin Suomen asiat kerralla kuntoon. Perheen aikuiset lapset, Jarno ja Jonna, saavat odottamattoman tiedon kesken Jarnon 40-vuotissyntymäpäivien: vanhemmat palaavat Suomeen. Heimo Harju kuvittelee, että maailma pyörii edelleen hänen napansa ympärillä, mutta nyt ei eletä 1970-luvulla. Ajatuksissa ja asenteissa on tapahtunut muutoksia. Patriarkka on perhedraama sukupolvien välisestä kuilusta. Se kertoo, mitä tunteista ja asioista puhumattomuus voi saada aikaan. Miten virheet siirtyvät tuleville sukupolville ja minkälaista tuhoa ja katkeruutta ne voivat pahimmillaan aiheuttaa. Näytelmä kertoo myös sukupuolten vastakkainasettelusta. Patriarkka on hyvin inhimillinen, satiirinen ja terävä komedia meistä ihmisistä. Se on kuin peili, josta voi tunnistaa monia itselleen tuttuja asioita. Riina Björkbacka, Sari Happonen, Topi Kohonen (vier.), Pekka Kekäläinen, Anna Kuusamo, Johanna Kuuva, Mikko Paananen, Lina Patrikainen, Ilkka Pentti ja Mikko Rantaniva. MIISA LINDÉN SIIPIRIKKOJA JA MATRIARKKOJA ELI KUULE MEITÄ, KAIJA KOO! OHJAUS MIISA LINDÉN KESTO noin 2h 40min, sisältäen 20 minuutin väliajan Kuusi naista joutuu yllättävään tilanteeseen juuri, kun itsenäistä suomalaista naista juhlistava gaala on alkamassa. Näyttää siltä, että juhlava ilta on menossa heiltä sivu suun. Kuplivat juomat, briljantti ohjelma ja kiehtovat kunniavieraat näinkö kaikki jää näkemättä ja kokematta? Mitä tapahtuu, kun tilanne ei ole enää hallinnassa, kun yhteys ulkomaailmaan on katkolla ja ovi omaan sisimpään takalukossa? Voiko toinen ihminen olla avain tai tiirikka? Onko yhdessä vähemmän yksin? Ja ennen muuta, onko kukaan koskaan edes väittänyt selviävänsä ilman RAKKAUTTA! Mukana menossa myös Canthin Minna ja niskavuorelaishenki sekä muutama moderni mies. Unohtamatta musiikin ja tanssin hurmaa! Siipirikkoja ja matriarkkoja on Rotunaesen ja Aekusten Naesten kirjoittajan uusin syväsukellus suomalaisen naisen sulaan ytimeen! Miehille erittäin sallittu!! Ritva Grönberg, Sari Harju, Eino Heiskanen, Johanna Jauhiainen (vier.), Katri-Maria Peltola, Seija Pitkänen ja Virpi Rautsiala.

6 Valokuva Niko Puumalainen MARIA PAKKASSIRKUS VOIMATON OHJAUS EMILIA TENGVALL-MATERO ENSI-ILTA KESTO klo näytökset n. 1h, muut esitykset n. 2h Onko yksilö voimakkaampi kuin ryhmä, vai onko ryhmä voimakkaampi kuin yksilö. Millaista erilaista voimaa elämässä tarvitaan ja missä tilanteissa voimattomuus pääsee valloilleen? Miten yksilön voima ja voimattomuus näkyvät arjessa, ja minkälaiset vastavoimat meihin vaikuttavat? Pakkassirkus VoimatOn on koko perheen sirkusesitys voimasta ja voimattomuudesta. Esitys ammentaa teemansa vastakohtien maailmasta. Voimaa ja voimattomuutta käsitellään sirkuksen keinoin. Muut esitykset klo klo klo klo klo klo klo klo klo klo HUOJUVA TALO KUNNES KUOLEMA MEIDÄT EROTTAA OHJAUS ISMO APELL DRAMATISOINTI ANTTI HEIKKINEN VIERAILU 11. JA KESTO n. 2h, sisältäen 20 minuutin väliajan Valta, alistaminen, toivo, unelma, rakkaus. Hopeahäät, kultahäät, timanttihäät. Kodinhoito, kotihoito, saattohoito, eutanasia. Koljonvirta Teatteri tuo Tuotantotalo Turpatallin tuottamana näyttämölle Jotunin klassikkoteoksen, joka saa Heikkisen dramatisoinnissa ja Apelin ohjauksessa uuden näkökulman ja tulee katsojan iholle väkevämmin kuin koskaan aikaisemmin. Kunnes kuolema meidät erottaa. 24 Kuopion Sirkuksen nuorta harrastajaa. VALOKUVA SAMI TIRKKONEN KOLJONVIRTA TEATTERI MARIA JOTUNI KUOPION SIRKUS LAVALLA MARIA Valokuva Koljonvirta teatteri Tiina Naumanen ja Antti Heikkinen Ikäsuositus K-13

7 Valokuva Vicente Serra Valokuva LUMIT WILLIAM SHAKESPEARE ROMEO JA JULIA OHJAUS KERTTU-LIISA PIRINEN ENSI-ILTA -NÄYTTÄMÖLLÄ LUMIT-yhteistyö KUOPION KAUPUNGINORKESTERI JA KUOPION KAUPUNGINTEATTERI VAPPU GOES ULTRA BRA! KUOPION KAUPUNGINTEATTERIN -NÄYTTÄMÖLLÄ MA klo 19 TI klo 15 Suurista suurin rakkaustarina, Romeo ja Julia, kertoo ennakkoluuloista, intohimosta, petoksesta, periksiantamattomuudesta ja uskollisuudesta. Rakkaus päättyessään kuolemaankin on kuolematon. William Shakespearen Romeo ja Julia on ajattomuudessaan aina lähellä ja aina totta. Rakkaus on jälki meissä. Esitys toteutetaan Kuopion taidelukio Lumitin ja Kuopion kaupunginteatterin yhteistyönä. Shakespearen teksti päivittyy tähän päivään Paula Vesalan ja Jenni Vartiaisen musiikilla, ja satoja vuosia sitten syntynyt klassikkoteos saa uuden muodon nykynuorten käsissä. Varteen tien seisakkeen muistoksi tulevaisuuteen Veitsellä kaiverran seiniin menneen maailman Kirjaimet sun ja mun kahden ei toivotun Tartu kii, piirrä tähdet silmiin Paula Vesala Kuopion taidelukio Lumitin nuoria näyttelijöitä, tanssijoita ja muusikoita. Minä suojelen sinua kaikelta, Savanni nukahtaa, Sinä lähdit pois Kuopion kaupunginorkesterin ja Kuopion kaupunginteatterin yhteisessä vappukonsertissa soivat Ultra Bran hitit kaupunginteatterin näyttelijöistä koostettujen lauluyhtyeiden ja orkesterin esittäminä. Vappu goes Ultra Bra! -esityksen yhteydessä on mahdollista nauttia myös Vappubuffet Minna-lämpiössä MA klo 17 ja TI klo 13. LAVALLA Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestarinaan Eero Lehtimäki sekä Kuopion kaupunginteatterin näyttelijät. Vappubuffet 2018 Ilmakuivattua possua & melonia (M, G) Silliä & ryytisinappikastiketta (M, G) Lämminsavulohta & tillikreemiä (M, G) Peltolan blue- moussea & ruiskeksiä (L) Uunikuivattua tomaattia & mozzarellaa (G) Keväistä parsasalaattia (M, G) Pikkelöityjä juureksia (M, G) Vihersalaattia & vinaigretteä (M, G) Leipää & ruskistettua voita (L) Bageleita & tuorejuustoa (L) Sunnilan tilan lämmintä perunasalaattia (L, G) Kasvis-juustomunakasta (L, G) Ylikypsää possunposkea & timjamikastiketta (M, G) Raparperi-posset (L, G), Munkkeja (L) Macarons (VL), Simaa (M, G)

8 VIETÄ IKIMUISTOINEN HETKI TEATTERISSA SHOW & DINNER KEVÄT 2018 KANRESTA OY TEATTERIRAVINTOLAN LOUNAS & LAUANTAIBRUNSSI Kuopion kaupunginteatterin ja Kanrestan Show & Dinner -paketilla pääset mukaan unohtumattomalle teatteri- ja makumatkalle tasokkaan esityksen ja hyvistä raaka-aineista kootun erinomaisen menun parissa. Show & Dinner -paketti soveltuu juhliin, yritystilaisuuksiin ja ylipäätään aina, kun haluat kokea tai tarjota unohtumattomia elämyksiä. KEVÄT 2018 SHOW & DINNER -PAKETTI Vähintään 20 hlöä Musikaali & menu 76 Puhenäytelmä & menu 59 Ronja Ryövärintytär & menu 48, lapset alle 12 v 27. Ruokailu päiväesityksen jälkeen tai kaksi tuntia ennen iltaesitystä Varaukset mirja.kolehmainen@kuopio.fi tai puh MENU Lämminsavusiikaa ja tillikreemiä Lihaniekan possun savufileetä, rucolasinappia Peltolan blue juustoa, punajuurikaviaaria, lakritsisiirappia Kylmäsavulohitartaria ja ruiskrutonkia Paahdettua juuriselleriä, kurpitsasalsaa & kurpitsansiemeniä, Pikkelöityjä kasviksia Vihersalaattia ja greippi-vinaigretteä Liepuskan leipää ja ruskistettua voita Ylikypsää häränrintaa Tummaa timjamikastiketta Sunnilan tilan paahdettua parmesanperunaa Sitruunaposset & jogurttimoussea Lounas alk ma-pe klo Lounaalla kotimaisista ja paikallisista raaka-aineista valmistettua makoisaa ruokaa vuodenaikojen mukaan. Lounaaseen kuuluu salaattiannos, lämminruoka (myös kasvisruokavaihtoehto), leipä & levite ja reilunkaupan luomukahvi/haudutettu tee Lauantaibrunssi klo Tarjolla runsas kattaus raikkaita suomalaisia makuja sesonkien mukaan! Voit varata paikkasi etukäteen tai tulla nauttimaan brunssista ilman etukäteisvarausta. Varaukset ja tiedustelut Puh tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi. Kanresta tekee hyvää sinulle ja yhteiskunnalla Vuonna 1994 perustettu Kanresta on kokonaan Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n omistama tytäryhtiö. Yhdistys jakaa ravintolapalvelujen tuottoja vuosittain Lastentautien tutkimussäätiölle, Suomen Mielenterveysseura ry:lle, Suomen Sydänliitto ry:lle sekä Vanhustyön keskusliitto ry:lle.

9 Valokuva Maija Voutilainen ESITYSKALENTERI MUUTOKSET MAHDOLLISIA MI=Minna-näyttämö, MA=Maria-näyttämö Punaisella merkityt esitykset ovat ensi-iltoja, vihreällä merkityt ovat viimeisiä esityksiä ja sinisellä merkityissä esityksissä PeeÄssän asiakasomistajan etu: 3 euroa alennusta normaalihintaisen lipun hinnasta. Teatterin kevätkauden avajaiset Keskiviikkona klo 12 Minna-näyttämöllä. Tule avaamaan kanssamme teatterin kevätkausi. Minna-näyttämöllä olevassa tilaisuudessa pääset tutustumaan tulevaan ohjelmistoon makupalojen ja tekijähaastattelujen kautta. Yllätyslahjoja osallistujille, tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu. Avoimet harjoitukset - Jäähyväiset Pamela Andersonille Torstaina 1.2. klo Maria-näyttämöllä. Tule kurkistamaan kulissien taa ja katsomaan, kuinka näytelmä syntyy. Ilmaistilaisuuksiin on vapaa pääsy. Sisään otetaan henkilöitä niin paljon kuin katsomoon mahtuu. Tervetuloa teatteriin! KUOPION KAUPUNGINTEATTERIN ILMAISTILAISUUKSIA KEVÄT 2018 Keväälle on tulossa lisää ilmaistilaisuuksia. Lisätietoja niistä saat seuraamalla teatterin nettisivua ja Facebookia. TAMMIKUU To 4.1. klo 19 Siipirikkoja ja matriarkkoja (tilausnäytös) MI Pe 5.1. klo 19 Viulunsoittaja katolla MI klo Luolamies MA Ti 9.1. klo Sydämenlyöntejä, ensi-ilta MA Pe klo 19 Viulunsoittaja katolla MI La klo 13 Viulunsoittaja katolla MI klo Pakkassirkus VoimatOn, ensi-ilta MA klo 18 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI Su klo Pakkassirkus VoimatOn MA Ke klo Sydämenlyöntejä MA To klo Pakkassirkus VoimatOn MA Pe klo Pakkassirkus VoimatOn MA klo Pakkassirkus VoimatOn MA klo 19 Viulunsoittaja katolla MI La klo 13 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI klo Pakkassirkus VoimatOn MA klo Luolamies MA Su klo Pakkassirkus VoimatOn MA Ti klo Pakkassirkus VoimatOn MA Ke klo Pakkassirkus VoimatOn MA klo 12 Viulunsoittaja katolla MI Pe klo Sydämenlyöntejä MA La klo 13 Viulunsoittaja katolla MI klo Pakkassirkus VoimatOn MA klo 18 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI Su klo Pakkassirkus VoimatOn MA HELMIKUU Pe 2.2. klo 19 Viulunsoittaja katolla MI klo Luolamies MA La 3.2. klo 13 Viulunsoittaja katolla MI klo Sydämenlyöntejä MA Pe 9.2. klo 19 Viulunsoittaja katolla MI klo Luolamies MA La klo 13 Viulunsoittaja katolla MI klo 14 Sydämenlyöntejä (tilausnäytös) MA klo 18 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI Ke klo Ronja Ryövärintytär, ennakko MI To klo Ronja Ryövärintytär, ensi-ilta MI Pe klo 19 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI La klo 13 Ronja Ryövärintytär MI klo Luolamies MA Ke klo 10 Ronja Ryövärintytär MI klo 13 Ronja Ryövärintytär MI Pe klo 19 Viulunsoittaja katolla MI klo Sydämenlyöntejä MA

10 La klo 13 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI klo Patriarkka MA klo Luolamies MA Ti klo 10 Ronja Ryövärintytär MI klo 13 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille, ennakko MA Ke klo 19 Arvoituksellisia muunnelmia, Kuopion ensi-ilta MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille, ensi-ilta MA MAALISKUU To 1.3. klo 12 Arvoituksellisia muunnelmia MI klo 19 Viulunsoittaja katolla MI klo Sydämenlyöntejä MA Pe 2.3. klo 19 Viulunsoittaja katolla MI klo Luolamies MA La 3.3. klo 13 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA klo 18 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI To 8.3. klo 10 Ronja Ryövärintytär MI klo 13 Ronja Ryövärintytär MI Pe 9.3. klo 12 Arvoituksellisia muunnelmia MI klo 19 Arvoituksellisia muunnelmia MI klo Sydämenlyöntejä MA La klo 13 Arvoituksellisia muunnelmia MI klo Sydämenlyöntejä MA klo 18 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA Ti klo 12 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI klo Patriarkka MA Ke klo 10 Ronja Ryövärintytär MI Pe klo 19 Arvoituksellisia muunnelmia MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA La klo 13 Arvoituksellisia muunnelmia MI klo Sydämenlyöntejä, viim. esitys MA klo Luolamies MA Ti klo 19 Arvoituksellisia muunnelmia MI Ke klo 12 Viulunsoittaja katolla MI klo 19 Arvoituksellisia muunnelmia MI To klo 12 Arvoituksellisia muunnelmia MI klo 19 Viulunsoittaja katolla MI klo Luolamies, viim. esitys MA Pe klo 19 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI La klo 13 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI klo Patriarkka MA klo 18 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA Su klo 14 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA HUHTIKUU To 5.4. klo 19 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI Pe 6.4. klo 19 Viulunsoittaja katolla MI La 7.4. klo 13 Viulunsoittaja katolla MI klo 18 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA Ke klo Huojuva talo, vier. MA To klo Huojuva talo, vier. MA Pe klo 19 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI La klo 13 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA To klo 10 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA Pe klo 19 Viulunsoittaja katolla MI La klo 13 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI klo Patriarkka MA Ke klo 19 Romeo ja Julia, ensi-ilta MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA Pe klo 19 Romeo ja Julia MI La klo 13 Romeo ja Julia MI klo 18 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI Ma klo 19 Vappu goes Ultra Bra! MI TOUKOKUU Ti 1.5. klo 15 Vappu goes Ultra Bra! MI Ke 2.5. klo 12 Viulunsoittaja katolla MI klo 19 Romeo ja Julia MI To 3.5. klo 12 Romeo ja Julia MI klo 19 Viulunsoittaja katolla MI Pe 4.5. klo 19 Siipirikkoja ja matriarkkoja MI La 5.5. klo 13 Viulunsoittaja katolla MI klo 18 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA Ti 8.5. klo 10 Ronja Ryövärintytär MI Ke 9.5. klo 19 Romeo ja Julia MI Pe klo 19 Viulunsoittaja katolla MI La klo 13 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA klo 18 Siipirikkoja ja matriarkkoja, viim. esitys MI klo Patriarkka, viim.esitys MA Ti klo 10 Ronja Ryövärintytär MI Ke klo 12 Romeo ja Julia MI Pe klo 19 Viulunsoittaja katolla MI La klo 13 Ronja Ryövärintytär MI klo Jäähyväiset Pamela Andersonille MA klo 18 Viulunsoittaja katolla, viim. esitys MI Ti klo 10 Ronja Ryövärintytär MI Ke klo 10 Ronja Ryövärintytär MI To klo 12 Romeo ja Julia, viim. esitys MI

11 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI NIIRALANKATU KUOPIO Teatterilippuja voi ostaa Kuopio Infosta ma-pe klo Teatterin lippukassa on avoinna lauantaisin klo sekä kaksi tuntia ennen esitystä ja tapahtumien yhteydessä. Teatterin palvelunumero (1,98 /min+pvm/mvm) ma-la klo Kuluttajapalvelunumero lipun ostaneille (ei lipunmyyntiä) (8,8 snt/min+mpm/pvm) arkisin klo Asiakaspalvelunumero (ei lipunmyyntiä), teatterin aulaisäntä (maksu oman puhelinliittymän mukaan). Ryhmämyyntinumero (yli 20 hengen ryhmät) ma-la klo 9-19, ryhmat.teatteri@kuopio.fi Teatterilippuja voi ostaa myös Kuopion Musiikkikeskuksesta asti ma-pe klo tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tuntia ennen esitystä. Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee alkaen ma-pe klo Linnanpellon koululla kevään 2018 ajan. Kuopion Sokos-tavaratalon neuvonnasta kaupan aukioloaikoina. Lippupisteen palvelunumerosta (1,98 /min+pvm/mvm) ma-la klo 9-21, su klo Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan: R-kioskeista kautta maan: Esitysten hinnat Peruslippu/eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (0-16 v.)/ryhmät (yli 20 hlöä), pyörätuoli Hinnoissa teatterin, Kuopio Infon ja Musiikkikeskuksen palvelumaksu, joka on 2. Lippupisteen toimitusmaksut Puhenäytelmät Ennakkoesitys 23/20/18 Viikkoesitykset 28/25/23 Viikonloppuesitykset (pe, la) 31/28/26 Viulunsoittaja katolla -musikaali 46/43/39 Ronja Ryövärintytär Ennakkoesitys 20/10/7 25/15/12 Sydämenlyöntejä Viikkoesitykset 28/25/23 Viikonloppuesitykset 31/28/26 Pakkassirkus VoimatOn 20/15, päivänäytös 10 Vierailut 31/28/26 Romeo ja Julia 20/17/12 Vappu goes Ultra Bra! 30/25 (myös ryhmät)/8 (lapset alle 12v) Vappupaketti (sis. ruokailun ja konsertin) 64/59/24 Sotaveteraanit ja lotat pääsevät ilmaiseksi teatterin omiin esityksiin. Liput Kuopio Infosta ja teatterin tai Musiikkikeskuksen lippukassalta. Lippujen lunastus Yksittäiset teatteriliput on lunastettava kahden viikon sisällä varauksesta, ryhmäliput kuukauden sisällä varauksesta. Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta. Pääsylipun uudelleen tulostamisesta veloitetaan 10 /tilaus. Esteettömyys Minna-näyttämöllä on 6 pyörätuolipaikkaa, Marianäyttämöllä 4. Minna-näyttämöllä on induktiosilmukka, Marialla on kuulovahvistimet. Opiskelijat Viime hetken lippu 10 (sis. palv.maksun) teatterin omiin näytöksiin teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta, Kuopion Musiikkikeskuksesta tai netistä esityspäivänä, jos näytöksessä on tilaa. Ei varausoikeutta, ei koske jo tehtyjä varauksia. Opiskelijakortti esitettävä. Ryhmämyynti Yli 20 hlöä. Puh ma-la klo 9-19 tai ryhmat.teatteri@kuopio.fi Ryhmäalennus teatterin omiin näytöksiin ja joihinkin vierailuihin, jos se on mainittu vierailun tiedoissa. Ryhmänvetäjälle vapaalippu teatterin omiin esityksiin, linja-autonkuljettajalle vapaalippu, jos esityksessä on saavuttaessa tilaa. Tilavuokraus Puh TEATTERIRAVINTOLA, VÄLIAIKATARJOILUT Puh tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi.

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 Based on Sholem Aleichem Stories By Special Permission of Arnold Perl. Book by JOSEPH STEIN Music by JERRY BOCK Lyrics by SHELDON HARNICK. Produced on the New York

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 Valokuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen. Valokuva Sami rkkonen. NNA Based on Sholem Aleichem Stories By Special rmission of Arnold rl. Book by JOSEPH STEIN Music

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018 NNA RIA Kuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen INGR BERGN KUORIKOSKI NIENEN ROSSTRÖM ENCKELL SYYSSONAATTI ÄIDINA OHJAUS SNOOPI SIREN OHJAUS OLLI-TTI OINONEN ENSI-ILTA

Lisätiedot

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä!

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi..." Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin!

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka Danny Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin

Lisätiedot

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani?

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani? Gilles Dyrek Ohjaus Jaakko Loukkola Sinustako kesän 2012 hauskimman komedian yhteistyökumppani? YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA! Edessäsi on IdeaTeatterin kesän 2012 esite uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille.

Lisätiedot

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 0 Kesäteatterit 2015 Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 1 SISÄLLYS IISALMI, Mansikkaniemen kesäteatteri... 1 Kauppa-auto... 1 Rakkaat Hölmöläiset,

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGINTEATTERI. Toimintakertomus 2017

VALKEAKOSKEN KAUPUNGINTEATTERI. Toimintakertomus 2017 VALKEAKOSKEN KAUPUNGINTEATTERI Toimintakertomus 2017 Vuosi 2017 Valkeakosken Kaupunginteatterissa Teatterin vuosi 2017 alkoi Suomi 100 hengessä ja kevään ohjelmisto rakennettiin sen mukaisesti. Ohjelmistopolitiikan

Lisätiedot

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Varaa nyt paikkasi Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Isot juhlat syntyvät pienistä asioista Tervetuloa viettämään ikimuistoisia

Lisätiedot

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm.

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm. KEVÄT 2015 TANSSITYÖPAJAT Aurinkobaletti järjestää teoksiin liittyviä tanssityöpajoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ammattitanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista

Lisätiedot

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman:

RIKKA ENSI-ILTA. Marjaterttu Willman: Vantaan Tanssiopiston jäsenkirje kevät 2016 10.3.2016/ toim. Tiina Jalkanen RIKKA ENSI-ILTA Marjaterttu Willman: Koreografiset työtapani pohjautuvat voimakkaasti liikkeeseen. Pyrin liikkeen kautta käsittelemään

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017 VALOKUVA JA KUVANKÄSITTELY SA TIRKKONEN KUVITUS ANTTI VOUTILAINEN RIA NNA NÄYTELMÄ ON OSA SUOMEN ITSENÄISYYDEN SATAVUOTISJUHLAVUODEN OHJELA. SIRKKU PELTOLA SUOMEN HEVONEN

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

juhli näyttävästi Lääkäriliitto JUHLAVUOSI

juhli näyttävästi Lääkäriliitto JUHLAVUOSI Vuosien 2007 09 ja nykyisen valtuuskunnan jäsenet kokoontuivat yhteiseen juhlakokoukseen. JUHLAVUOSI Lääkäriliitto juhli näyttävästi Lääkäriliitto juhli 100-vuotista taivaltaan 26.2. monin eri tavoin.

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Ohjelmassa naurua ja MAKUNAUTINTOJA Wanha Walimo on vuonna 2008 avattu moderni ravintola- ja kokouskeskus Lahden keskustassa. Yli sata vuotta vanhaan tehdasmiljööseen uudistettu

Lisätiedot

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Uusi vuosi on alkanut yhdesssä uusien haasteiden

Lisätiedot

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzmanin kirjoittama ja Ryan Cunninghamin säveltämä I LOVE YOU BECAUSE -musikaali käsittelee rakkautta ja sydänsuruja

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia. Vuoden 2018 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia. Vuoden 2018 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 20.12. Saiturin joulu, Tampereen Teatteri klo 18.30 Sitovat tilaukset viimeistään 12.11. 30.12. Kyllä isä osaa remix, Komediateatteri klo 18 Sitovat tilaukset viimeistään 26.11.

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

www.kuopionkaupunginteatteri.fi

www.kuopionkaupunginteatteri.fi www.kuopionkaupunginteatteri.fi TEATTERIELÄMYS KUOPIOSSA YLI SATA VUOTTA TEATTERIA Kuopion kaupunginteatterin juuret ulottuvat 1900-luvun alkuun, jolloin kaupungissa alkoi vilkas teatteritoiminta. Taiteelliset

Lisätiedot

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu Kevät 2018 VILLA ARTTU KEVÄT 2018 OHJELMA TERVETULOA VILLA ARTUN NÄYTTELYIHIN, TYÖPAJOIHIN JA TAPAHTUMIIN! Keväällä 2018 Villa Artussa on monenlaisia näyttelyitä,

Lisätiedot

KOKOUS- JA JUHLAPAKETIT 2018

KOKOUS- JA JUHLAPAKETIT 2018 KOKOUS- JA JUHLAPAKETIT 2018 TILA 500 HENKILÖLLE 400 M2 TUO KUNNON DRAIVIA KOKOUKSIIN JA PALAVEREIHIN PÖYTÄMUODOT TEATTERI 270 HENKILÖÄ DIPLOMAATTI 64 HENKILÖÄ COCKTAIL 500 HENKILÖÄ LUOKKA 60 HENKILÖÄ

Lisätiedot

Vimpelin Puutyö Ky KIRPPUTORI. Jone ja Kroco = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ

Vimpelin Puutyö Ky KIRPPUTORI. Jone ja Kroco = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ ! e l l i s Jone ja Kroco p a L = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ MURUSET, LAPUAN HELLUNTAISEURAKUNNAN KUORO & ORKESTERI - la klo 15.00 Muruset koostuu lapualaisista naisista, jotka haluavat

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

JUHLAT JUHLAKULTTUURIT YKI-harjoituksia

JUHLAT JUHLAKULTTUURIT YKI-harjoituksia JUHLAT JUHLAKULTTUURIT YKI-harjoituksia Lämmittely Mitä Suomen juhlia tiedät? Miten niitä vietetään? Ketä kutsutaan? Miten? Mitä tehdään? Mitä syödään? Mitä annetaan lahjaksi? Miten pukeudutaan? Millainen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT/KESÄ 2013 Lappeenrannan kaupunginteatteri 2013 KEVÄT/KESÄ Suuria tunteita. Iloa ja naurua. Satua, draamaa ja Smedsiä. Väkeviä klassikoita. Ammattitaidolla ja rakkaudella.

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 30.10. maanantai klo 12.30 Yhteislaulua; Jorma Peltola & Hannu Hiironmäki klo 14 Asiakasohjaajan info- ja keskustelutilaisuus ryhmätilassa 31.10. tiistai

Lisätiedot

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä POLVIJÄRVI-PÄIVÄT ke - su 17.-21.7.2013 keskiviikko 17.7. klo 18.30 Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä Leikkimielisessä kisassa valitaan

Lisätiedot

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 MEILTÄ PUKINKONTTIIN MONTA AINUTLAATUISTA ELÄMYSTÄ! PERHEEN PIENIMMILLE IKIMUISTOISTA OHJELMAA JOULULOMALLE! Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 Lämmin tervehdys Teatteri Siperialta! Talvi on saapunut

Lisätiedot

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT:

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT: SYKSY 2015 NÄYTÖSKALENTERI YHTEISILLAT: REGINA & LEIBLIED MANILLA (Manifesti): PE 4.9. klo 19 ensi-ilta SU 6.9. klo 19 MA 7.9. klo 19 Liput 36 / 33 / 21 ROVANIEMI / WILJAMI: TO 5.11. klo 19 PE 6.11. klo

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Kesäkonsertit Summer concerts

Kesäkonsertit Summer concerts Kesäkonsertit Summer concerts Lappeenrannan kesä soi, tanssii ja elää satamatorilla, Marian aukiolla, Joutsenon torilla, pusupuistossa, linnoituksen kesäteatterilla ja radiotalon nurmikolla. Esiintyjinä

Lisätiedot

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS Visit Helsinki / Esko Jämsä ALVAR AALTO JA FINLANDIA-TALO KAKSI SUOMALAISEN DESIGNIN LEGENDAA Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon (1898 1976) suunnittelema

Lisätiedot

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA 6.5.2019 TOUKOTERVEHDYS ARXILTA Kesäkausi jo häämöttää nurkan takana ja yhteinen toimintakautemme on lopuillaan. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille! Vuosi on ollut täynnä upeita elämyksiä, tärkeitä

Lisätiedot

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Syyskauden alku seurakunnassa Kesä alkaa olla lopuillaan ja syyskausi alkamassa. Monella on

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 6.12. Itsenäisyyspäivän konsertti, Tampere-talo 15 Sitovat tilaukset viimeistään 17.10. 8.12. Avioliitto on ikuista, Tampereen Teatteri, Frenckell 19 Sitovat tilaukset viimeistään

Lisätiedot

Vesta Linnea ja aavelapsen arvoitus

Vesta Linnea ja aavelapsen arvoitus Tampereen Työväen Teatteri Vesta Linnea ja aavelapsen arvoitus Tietoa ja kuvia teatterissa toimimisesta Esitys alkaa klo 18.30 Ensimmäinen puoliaika kestää 1 tunnin Väliaika kestää 20 min. Toinen puoliaika

Lisätiedot

ÄÄNTÄ JA LIIKETTÄ, RUMAA JA KAUNISTA, RUJOA JA SULOISTA

ÄÄNTÄ JA LIIKETTÄ, RUMAA JA KAUNISTA, RUJOA JA SULOISTA ÄÄNTÄ JA LIIKETTÄ, RUMAA JA KAUNISTA, RUJOA JA SULOISTA PÖRINÄÄ JA PÖHINÄÄ taivuttaa Rollon monipuoliset esiintyjät mielikuvituksellisiin suorituksiin. Lavalla nähdään ja kuullaan mm. jumppapalloja, maihinnousukenkiä

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 18.11. Coppélia-baletti, Tampere-talo 18 Sitovat tilaukset viimeistään 24.9. 19.11. Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa, Komediateatteri 16 Sitovat tilaukset viimeistään 18.10.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Hallituskatu 14, 28100 Pori teatterin.lipunmyynti@pori.fi www.pori.fi/teatteri Stein - Bock - Harnick Ohjaus Lavastus Puvustus Kallimestari Koreografi Patrik Dra Teemu

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista

Lisätiedot

Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 45, Leppävirta 2 Tuija Salonen Ronttoset 44, Leppävirta 3 Heidi Korkalainen

Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 45, Leppävirta 2 Tuija Salonen Ronttoset 44, Leppävirta 3 Heidi Korkalainen Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 45,37 6.8.2011 Leppävirta 2 Tuija Salonen Ronttoset 44,69 6.8.2011 Leppävirta 3 Heidi Korkalainen PieSa 41,15 26.6.2011 Leppävirta 4 Meri-Tuulia Kouhia LepU

Lisätiedot

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti Yritystilaisuudet Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti ff Event on Konffan uusi, ainutlaatuinen tapahtumakonsepti. Kustannuksia säästävä f Event valmispaketti sopii yrityksen henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin.

Lisätiedot

, Kallion virastotalolla ja Oiva-akatemian tiloissa

, Kallion virastotalolla ja Oiva-akatemian tiloissa Timo Linden Veera Reuna Kiitos mielenkiinnostanne kokous- ja ravintolapalveluitamme kohtaan. Tarjoamme teille seuraavia palveluitamme: Aika: Tilavuokra: 8.4.-10.4.2017, Kallion virastotalolla ja Oiva-akatemian

Lisätiedot

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo MUSEON AVAIN Satakunnan Museo Marraskuu 2013 MIKÄ ON MUSEON AVAIN? Museon avain on Satakunnan Museon etukortti yrityksille ja yhteisöille. Museon avaimella saat käyttöösi lukuisia etuja ja mahdollisuuden

Lisätiedot

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M TULOKSET ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio 30.6.2018 HIRVI 100M Sarja Etunimi Sukunimi Piiri Py Ju Alku Loppu Tulos Ratko Huom M 1 Heikki Jetsonen PS 40 59 99 94 193 2 Jari Leväniemi PK 39 55 94 94 188 3 Aleksi

Lisätiedot

Poimintoja hankkeessa tehdyistä maahanmuuttajien haastatteluista. Niitty - Vertaisohjattu perhevalmennusmalli maahanmuuttajille

Poimintoja hankkeessa tehdyistä maahanmuuttajien haastatteluista. Niitty - Vertaisohjattu perhevalmennusmalli maahanmuuttajille Poimintoja hankkeessa tehdyistä maahanmuuttajien haastatteluista Niitty - Vertaisohjattu perhevalmennusmalli maahanmuuttajille Maahanmuuttajien kokemuksia perhevalmennuksesta ja sen tarpeesta Kävitkö perhevalmennuksessa?

Lisätiedot

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015

Healthy European Youth. Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Healthy European Youth Erasmus+ -meeting in Nokia, Finland 24.-29.5.2015 Tervetuloa Info-iltaan! Illan kulku: - Kahvitarjoilu - rehtorin puheenvuoro Eija Paukkuri - Erasmus-tiimi esittäytyy - viikon ohjelma

Lisätiedot

I dare you to dive deep into. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! the mind of a madman.

I dare you to dive deep into. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! the mind of a madman. I dare you to dive deep into the mind of a madman. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! Shows: 12.8., 18.8., 19.8. and 23.8. All at 19:00. Creators: Otto Haaparanta and Lauri Riihiaho

Lisätiedot

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 8:0 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu 6..0 Kuopio 78 etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 98 97 95 0 Petri Matikainen PS 9 95 87 0 Mikko Markkanen PS 9 9

Lisätiedot

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu Syksy 2017 VILLA ARTTU SYKSY 2017 OHJELMA VILLA ARTUN NÄYTTELYT Yhdessä Together 4.10.2017 19.1.2018 Villa Artun galleria ja käytävägalleria A Game. Petr Tichshenko

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Vaakunan PIKKUJOULUT

Vaakunan PIKKUJOULUT Vaakunan PIKKUJOULUT AMARILLON PIKKUJOULUMENU 2-30 hengen seurueet Minisampler (2 x mozzarellasticks ja 2 x jalapeñopoppers) Texas Grill steak tai Texican chicken Crumbled apple pie 34 /hlö PINCHON PIKKUJOULUMENU

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Ohjeet opiskelijoille elokuussa 2017 (lv. 2017 2018) Lisätiedot: susanna.koponen@lahti.fi ja p. 050 398 5775 www.lahti.fi/palvelut/koulutus/lukiokoulutus/lukiokoulutuksen-kulttuuriohjelma

Lisätiedot

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014 KONSERTTIKALENTERI Elävä musiikki konserteissa on korvaamaton, ainutkertainen elämys. Huippumuusikoiden yhteispeli, musiikin olemus, suuret tunteet ja yhteys ihmisen historiaan on aina henkilökohtainen

Lisätiedot

Linkopallo Ikäsarjat Naiset 0,7 kg. 1 N17 Heidi Korkalainen PieSa 41, Leppävirta. 1 N30 Piia Aaltokoski LepU 38,

Linkopallo Ikäsarjat Naiset 0,7 kg. 1 N17 Heidi Korkalainen PieSa 41, Leppävirta. 1 N30 Piia Aaltokoski LepU 38, Linkopallo Naiset 0,7 kg 1 Pirjo Saukkonen LepU 42,49 15.5.2011 Leppävirta 2 Heidi Korkalainen PieSa 41,15 26.6.2011 Leppävirta 3 Piia Aaltokoski LepU 38,22 26.6.2011 Leppävirta 4 Kirsi Heiskanen KiiU

Lisätiedot

Vuoden 2018 tapahtumia

Vuoden 2018 tapahtumia Vuoden 2018 tapahtumia 19.1. Jykevää on rakkaus, Tampereen Työväen Teatteri klo 19 15.12.2017 24.1. Jukka Puotila show, Komediateatteri klo 19 17.12.2017 27.1. Tuomari Nurmio: Helvetin ja taivaan välissä,

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys Tapahtumakalenteri viikko 06 pe 12.02. 19:00 Raamattuluokka 5 lk. Aihe: Syntiinlankeemus ja lupaus. Paikka: Savela Jukka, Tervaluodontie 23 / 6 lk. Aihe: Abraham uhraa Iisakin. Paikka: Heikki Nauha, Veikkolantie

Lisätiedot

Teatteriravintolasta saa suolaiset ja makeat tarjoilut väliajalle, mutta yhtä hyvin voi tilata vaikkapa maukkaan illallisruokailun ryhmälle.

Teatteriravintolasta saa suolaiset ja makeat tarjoilut väliajalle, mutta yhtä hyvin voi tilata vaikkapa maukkaan illallisruokailun ryhmälle. on yleisömäärältään Kaakkois-Suomen johtava ammattiteatteri, joka ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan! Kannattaa siis tulla nauttimaan kauempaakin! Koti- ja ulkomaisen draaman

Lisätiedot

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty Kuopion Uimaseuran TOP 15-20 Päivitetty 31.1.2019 Miehet Naiset 50 vu 1. Martikainen, Juuso 24,42 2015 1. Karjalainen, Heidi 26,82 2009 2. Ööbik, Mikk 24,5 1991 2. Väätäinen, Sirpa 27,44 1984 3. Ihalainen,

Lisätiedot

Minnatar-sanomat. Perjantai Tervetuloa harjoitukseen! Kuva: Susanna Vartiainen

Minnatar-sanomat. Perjantai Tervetuloa harjoitukseen! Kuva: Susanna Vartiainen Minnatar-sanomat Perjantai 1.9.2017 Kuva: Susanna Vartiainen Tervetuloa harjoitukseen! Perjantai 1.9.2017 Nimipäivää viettää tänään Pirkka. Päivän mietelause: Elämä on taistelua, ihanaa taistelua" Minna

Lisätiedot

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Ryhmänohjaakurssi Peurunka Laukaa 11.-13.4.2014 www.seurakuntaopisto.fi Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Peurungan kylpylään Laukaaseen 11.-13.4.2014 Sielunhoidon kouluttaja Saara

Lisätiedot

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.

69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 - ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1. 69. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTI 21.2.2016 ÄÄNEKOSKI OSUUSTULOKSET OSUUSTULOKSET 1.OSUUS 1 48 JOUTSA-1 Räsänen Veli-Matti 22.56,8 2 6 SAARIJÄRVI-1 Vertanen Olli 22.59,1 3 3 JYVÄSKYLÄ-1 Mikkonen Tomi 23.04,8

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 (Huom: Stand up -kurssi to su 8. 11.10 tai pe su 9. 11.10!) Järjestäjät: Kajaanin Kaupunginteatteri -alueteatteri,

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12

;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12 ;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12 Miettinen Heikki 9 Seppälä Janne 9 Tikkanen Toivo 9

Lisätiedot

Mun perhe. * Joo, mulla on kaksi lasta. Mulla on Mulla ei oo. 1 2,3,4 + a ei + a. Mulla on yksi lapsi kaksi lasta Mulla ei oo lapsia

Mun perhe. * Joo, mulla on kaksi lasta. Mulla on Mulla ei oo. 1 2,3,4 + a ei + a. Mulla on yksi lapsi kaksi lasta Mulla ei oo lapsia 1 Mun perhe suomi äidinkieli suomi äidinkieli perhe äiti _ vaimo isä _ mies vanhemmat lapsi isoäiti tyttö isoisä poika isovanhemmat vauva sisko tyttöystävä poikaystävä veli Ootko sä naimisissa? * Joo,

Lisätiedot

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET JOULUKUU 2018 -TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS JOULUN ODOTUSTA Elämme parhaillaan adventin

Lisätiedot

SML Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailu Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja N 176

SML Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailu Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja N 176 SML Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailu Jalasjärvi, 8.4.2018 Ilmahirvi, sarja S15 1. Heikkilä Ida KS 93 92 185 2. Hakala Mikko PH 80 91 171 3. Annala Toni PO 83 87 170 4. Heikkinen Aleksi PO 77 84 161

Lisätiedot

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA SYKSY 2014 kuva Seilo Ristimäki Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA Rakkaus tulee ja menee, mutta koskaan se ei tule tilaamalla. Koreografina minua kiinnostaa se mitä ei voi ennalta tietää. Se, mikä

Lisätiedot

MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011

MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011 MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011 Sateisena marraskuisena perjantai-iltapäivänä kokoonnuimme Oulun rautatieasemalle Tampereen teatterimatkalle lähtöön. Asemalla jaettiin kirje, mikä

Lisätiedot

10 11.30 Näytelmäpiiri 12 13.30 Senioritanssi ohjaa Anja Friari 14 15 Tasapainorymä. Suljettu ryhmä.

10 11.30 Näytelmäpiiri 12 13.30 Senioritanssi ohjaa Anja Friari 14 15 Tasapainorymä. Suljettu ryhmä. 1 SENTRAALI -IKÄIHMISTEN KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli MARRASKUU 2015 OHJELMA Avaamme ovet aamuisin klo 8.45 MA 2.11. 9.00- Inkerin aamujumppa 10 12 Käsityökahvila 12.15 14.15 Vanhustyönkeskusliiton

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22,89 17.7.2010 Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22,36 17.7.2010 Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Leppävirta 22,28 17.7.2010 Kangaslampi 4 Matti Saukkonen

Lisätiedot

TERVEISET HUHTIKUU TOUKOKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI

TERVEISET HUHTIKUU TOUKOKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI TERVEISET HUHTIKUU TOUKOKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI PASTORIN TERVEHDYS Miten sinun pääsiäisesi meni? Vietämme tällä hetkellä kristikunnan suurinta ja merkittävintä juhlaa, pääsiäistä.

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22,

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22, Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22,89 17.7.2010 2 Eemi Saukkonen LepU 22,36 17.7.2010 3 Seppo Julkunen LepU 22,28 17.7.2010 4 Matti Saukkonen LepU 22,26 17.7.2010 5 Ville Piisilä Vantaa 20,40

Lisätiedot

Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015

Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015 Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015 TIISTAI 9.6. Herralahden koulu Kahvipysäkki, ruokasali (Eläkeläiset ry:n Satakunnan aluejärjestö) Näytteilleasettajat: luokat G-1, G-2,

Lisätiedot

Autonrengas Naiset 5 kg

Autonrengas Naiset 5 kg Autonrengas Naiset 5 kg pvm 1 Pirjo Saukkonen LepU 15,61 8.10.2011 Heinävesi 2 Riikka Ruuth KivKiv 13,78 22.4.2011 Kuopio 3 Ulvi Jurikivi KU-58 12,62 24.9.2011 Leppävirta 4 Lotta Kirvesmies MikKV 12,40

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI

KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI Nähkää miten konstaapeli saa sifonista soodaa silmiin ja nunna tanssi twistiä niin että helmat liehuu! eski-ikäinen tohtori

Lisätiedot

1. Luistimilla. 2. Kultasauva. 3. Toivoni

1. Luistimilla. 2. Kultasauva. 3. Toivoni Nuorten laulukirja III, op. 134B Lauluäänet ja piano Sävelletty 1928 tai aikaisemmin Ensijulkaisu Valistus, Helsinki 1928 Lisäjulkaisut Valistus, Helsinki 1928 (yksiääninen painos, ilman opusnumeroa) Nuorten

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

Veteraanien kulttuurikilpailu

Veteraanien kulttuurikilpailu Veteraanien kulttuurikilpailu 31.10.-1.11.2015 Oulussa Tuu nääki Ouluun - Tervetuloa! Tervetuloa Veteraanien kulttuurikilpailuun Ouluun! Tässä info-kirjeessä kerromme tarkemmin tapahtumasta, aikatauluista

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6.

SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. SUURI NÄYTTÄMÖ 2011 - LAHTI - MA 30.5.-PE 10.6. MA 30.5.2011 KLO 07.40-10.15 LINJA-AUTO KULJETUS TRE-HKI (HÄMEENPUISTO 28 D) LUENTO-OSUUS TEATTERIKORKEAKOULU, Helsinki - Haapaniemenk. 6, HKI 53 -AUDITORIO

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt Toukokuun taideteos

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt Toukokuun taideteos 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 27.4.2018 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html Toukokuun taideteos Jorma Yrjö-Koskinen öljyvärimaalaus Aamu Teverellä (Tiber, Rooma) 2016 Sihteerin

Lisätiedot

Pääsiäisaika. Kirkkonummen suomalainen seurakunta

Pääsiäisaika. Kirkkonummen suomalainen seurakunta Pääsiäisaika 2013 Kirkkonummen suomalainen seurakunta Hartaudet ja jumalanpalvelukset Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1 Su 24.3. klo 10 Palmusunnuntain messu Tiellä ken vaeltaa? Suomen Lähetysseuran

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205 Toimintakalenteri Lokakuu-Marraskuu 2012 Vuoden teema: YHTEYS Seurakunnan posti- ja käyntiosoite Toimisto avoinna Kemilänrinne 3 tiistaisin ja torstaisin 70340 Kuopio klo 10-12 Pastori, seurakunnan johtaja

Lisätiedot