KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017"

Transkriptio

1 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017

2 VALOKUVA JA KUVANKÄSITTELY SA TIRKKONEN KUVITUS ANTTI VOUTILAINEN RIA NNA NÄYTELMÄ ON OSA SUOMEN ITSENÄISYYDEN SATAVUOTISJUHLAVUODEN OHJELA. SIRKKU PELTOLA SUOMEN HEVONEN OHJAUS OLLI-TTI OINONEN KARI HEISKANEN YKSI HALUSTA, TOINEN RAKKAUDESTA OHJAUS JUKKA KEINONEN ENSI-ILTA ENSI-ILTA ENNAKKO Sirkku ltolan jo klassikoksi noussut Suomen hevonen on absurdin hauska ja hulvattoman terävä kuvaus Suomen maaseudun rippeistä. Näytelmä kertoo kuvitteellisessa Kimasen kylässä, hoitamattomien peltojen keskellä asuvasta persoonallisesta uusioperheestä. He ovat hulluudessaan rakastettavia ja tekevät epätoivoisina hetkinään epätoivoisia tekoja. Näihin edesottamuksiin sotkeutuu jopa Sisilian mafiakin. kertoo kolmesta pariskunnasta, jotka kokoontuvat viettämään iltaa tasokkaalle maaseutuasunnolle. Aluksi kaikki on kohdallaan. Saunaa lämmitellään, taloa ihaillaan, maljoja kilistellään. Pian sivistynyt pinta alkaa rakoilla erään vieraan menneisyyden tultua ilmi. Tunteet kuumenevat, kun yhä uudet salaisuudet paljastuvat ja erilaiset moraalikäsitykset joutuvat törmäyskurssille. Ohjaaja Olli-Matti Oinonen suosittelee näytelmää kaikille hyvän teatterin ystäville ja toteaa, että kun tämä hillitön ja sekalainen seurakunta laitetaan saman katon alle, niin aika ei taatusti käy pitkäksi. on ohjaajansa Jukka inosen mukaan komedia, joka on kuin painekattila. Sen sisältö kuplii, kiehuu ja tulee lopulta iholle. Juoni pitää katsojan otteessa tragikoomisilla käänteillään ja vakavilla teemoillaan. inosen mukaan näytelmässä on kyse vallasta, vapaudesta ja muutoksen mahdollisuudesta. Anna Kuusamo, Antti unonen, Natalil Lintala, Lina Patrikainen, Katri-Maria ltola, Jarmo rälä ja Seija Pitkänen. Annukka Blomberg, Ritva Grönberg, Sari Harju, kka käläinen, Karri Lämpsä ja Mikko Rantaniva.

3 VALOKUVA SA TIRKKONEN NNA VALOKUVA SA TIRKKONEN ANNIE GET YOUR GUN - Music and Lyrics by IRVING BERLIN Book by HERBERT & DOROTHY FIELDS Presented by arrangement with R&H Theatricals Europe RIA IRVING BERLIN LEEA KLEMOLA ANNIE MESTARIAMPUJA VAIMONI, CASANOVA KESTO 2 t 45 min, sisältäen 25 min väliajan KESTO 3t, sisältäen 20 min väliajan OHJAUS OLLI-TTI OINONEN OHJAUS LEEA KLEMOLA Musikaali kertoo jännittävän, romanttisen ja hauskankin tarinan Buffalo Billin Villin lännen sirkuksessa. Se tuo eteemme koko sirkuksen värikkäät henkilöt cowboyista intiaaneihin, klovneihin ja akrobaatteihin. Näyttävät shownumerot hivelevät silmää, rakkaus roihuaa ja tarttuvat melodiat siivittävät kulkua kun matkataan ampumakilpailusta toiseen halki aavan preerian. lissä ei ole pelkästään voitto kilpailuissa - vaan suurempi voitto rakkaudessa. Näytelmä elämänhalusta, kuolemanpelosta ja musiikin vaarallisesta vaikutuksesta. n tarina pohjaa todellisuuteen. Vuonna 75 Annie Oakley osallistui Cincinnatissa ampumakilpailuihin ja voitti maan kuuluisimman tarkka-ampujan Frank Butlerin sillä seurauksella, että voitti samalla myös Frankin rakkauden. Rakastunut pari pestattiin Buffalo Billin Villin lännen sirkuksen vetonauloiksi. Annien suuriin ihailijoihin kuului myös intiaanipäällikkö Istuva Härkä. Vaimoni, Casanova on näytelmä rakkaudenkaipuusta ja kivusta sekä tuhoon tuomitusta yrityksestä pysyä kohtuudessa ja hyvässä käytöksessä. Se on eroottinen komedia loppuunkulutetusta valloittajan naamiosta, jonka läpi jo kuultavat kantajansa epävarmat, nälkäiset, avuttomat ja yksinjäämistä pelkäävät kuolevaiset kasvot. Annie Oakley Natalil Lintala Frank Butler Mikko Rantaniva Annien roolissa Heli Lyytikäinen.1., 24.2., ja Muissa rooleissa Riina Björkbacka, Ritva Grönberg, Sari Harju, kka käläinen, Antti unonen, Karri Lämpsä, Mikko Paananen, Katri-Maria ltola, Ilkka ntti ja Jarmo rälä. Mukana myös lapsiavustajia, Kuopion Sirkus, 11 hengen kuoro ja 10 muusikon orkesteri. Vaimoni, Casanova on kertomus Jukka Merenmiehen vaimon, 60-vuotiaan näyttelijä Kyllikki llan työhönpaluusta Casanova-näytelmän harjoituksiin pitkän sairausloman ja seksuaalisten häirintäsyytteiden jälkeen. Annukka Blomberg, Miko Kivinen, Antti hti, Meri-Maija Näykki ja Seija Pitkänen. Näytelmä on tehty yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin kanssa.

4 VALOKUVA SA TIRKKONEN VALOKUVA SA TIRKKONEN RIA NNA RAY COONEY IVAN MENCHELL SUKUVIKA LESKIKULLAT KESTO 1 t 55 min, sisältäen 25 min väliajan KESTO 2 t 20 min, sisältäen 20 min väliajan Kansainvälinen lääkärikonferenssi on kokoontunut Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Asiantuntijat odottavat kuumeisesti lääkäri Taneli Martikaisen luentoa. Kuumeinen tuntuu Martikainenkin olevan; onnistunut luento avaisi mahdollisesti tien ylilääkärin virkaan. Kolme upeaa naista, joita yhdistää vahvan ystävyyden lisäksi, enemmän tai vähemmän tuore, leskeys. Jokainen naisista tekee surutyötä tavallaan; yksi kieltäytyen lainkaan elämästä, toinen ikävänsä ilakoinnin alle haudaten. Ystävätärten päivät ja viikot täyttyvät rutiineista, mitä katkovat lähinnä ikätovereiden hautajaiset ja eloonjääneiden keskinäiset häät juhlineen. Sitten tämä turvallinen rutiini järkkyy, kun kuvaan ilmaantuu juuri vaimonsa menettänyt paikallinen lihakauppias Sam ja leskitrion ystävyys laitetaan todelliseen testiin. DRATISOINTI JA OHJAUS KA NUOJUA Martikaisen vaimokin on paikalla ja innoissaan. Kollegat harjoittelevat samaan aikaan takahuoneessa joulujuhlan kuvaelmaa, mutta seimestä puuttuu vastasyntynyt. Ja kun sellainen lopulta löytyy, on yllätys mitä massiivisin! Martikainen kollegoineen joutuu sellaiseen hullunmyllyyn ja valkoisten valheiden verkkoon, että siinä mylläkässä lisähappi ja rauhoittavatkin tulevat tarpeeseen. Isyyttä ja uskollisuutta todistellaan, ja kuume sen kuin vain nousee... OHJAUS PEKKA LAASONEN Leskikullat on nasevalla huumorilla ryyditetty tarina ystävyydestä, rakkaudesta, kyvystä päästää irti ja mennä elämässä eteenpäin. Näytelmän pohjalta on tehty myös Hollywood-elokuva. Näytelmässä vierailee katsojat Pihkatapissa hurmannut Antti Heikkinen. Riina Björkbacka, Ritva Grönberg, Sari Harju, Antti Heikkinen, Antti unonen, Karri Lämpsä, Mikko Paananen, Ilkka ntti, Jarmo rälä, Seija Pitkänen, Mikko Rantaniva ja Virpi Rautsiala. Annukka Blomberg, Katriina Hyvärinen, kka käläinen, Natalil Lintala ja Katri-Maria ltola.

5 2016 URI KUNNAS / DOGHILL PRODUCTIONS OY JA KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA NNA NNA VALOKUVA SA TIRKKONEN ANNE RAUTIAINEN URI KUNNAS - JAAKKO KUUSISTO OHJAUS ANNE RAUTIAINEN OHJAUS VIRPI RAUTSIALA FRIDA KOIRIEN KALEVALA PALAA ohjelmistoon.2. KESTO 2 t 26 min, sis. 25 min väliajan Näytelmä palaa ohjelmistoon yleisön pyynnöstä! Frida on esitys yhdestä historian kiinnostavimmasta taiteilijasta, Frida Kahlosta. Se kertoo vaikeasta taistelusta kivun voittamiseksi sekä kipeästä avioliitosta ja taiteilijasta, jonka mieli oli vapaa, vaikka keho oli kivun vankina. Upea visuaalinen näyttämökerronta ja intohimoinen latinalaisamerikkalainen musiikki sekä liikkeellinen, voimakas näyttelijäntyö vievät katsojan tämän ainutlaatuisen ihmisen iholle, tuntemaan hänen kipunsa ja näkemään hänen näkynsä sekä kokemaan sen elämänilon ja vapauden, jonka tämä erityislaatuinen ihminen onnistui luomaan ympärilleen. ENSI-ILTA ENNAKKO OOPPERA ON OSA SUOMEN ITSENÄISYYDEN SATAVUOTISJUHLAVUODEN OHJELA. Jaakko Kuusiston säveltämä koiramainen oopperatulkinta Mauri Kunnaksen kirjasta! Veijarimainen koirien kansalliseepos ja huima sankaritaru vailla vertaa. Kaukana Kalevan mailla asui ennen muinoin villi ja vapaa koirien heimo. Sen naapurina pimeässä Pohjolassa eleli hurja ja häijy susien kansa, ja niiden välissä pieni mutta sitkeä kissojen heimo. Kun koirat ja sudet kilpailivat metsien kuninkuudesta, kiivailtakaan kahinoilta ei voitu välttyä Tulossa! Tekijät esiin -tilaisuus lauantaina ennen klo alkavaa esitystä. Annukka Blomberg, Riina Björkbacka, Ritva Grönberg, Sari Harju, kka käläinen, Antti unonen, Karri Lämpsä, Mikko Paananen, Katri-Maria ltola, Ilkka ntti, Antti Puumalainen ja Virpi Rautsiala. Tanssijat: Riina Aallikko, Melike Basaranoglu, Terhi Hartikainen, Sanni Kriikku, Saara Kämäri ja Riikka lonen. Rooleissa ja orkesterissa Savonia AMK:n ja Kuopion konservatorion opiskelijoita. Teos toteutetaan yhteistuotantona Kuopion kaupunginteatterin ja Mustin ja Mirrin kanssa. Nimirooleissa opiskelijat Vertti Aittola, Lea Järveläinen, Johanna Nylund, Jukka Onttonen, Maiju irikainen, Henri kkanen ja Santtu monen.

6 VALOKUVA JOHNNY KORKN/JARKKO RÄSÄNEN VALOKUVA ANTTI LAHTI NNA RIA LEENA TAMNEN PIENI ELÄIN - SEELA SELLA 80 V. KO KIVINEN VIIKINGIT OHJAUS KARI PAUKKUNEN OHJAUS KO KIVINEN JA KKO PAANANEN VIERAILU, 7.1. KLO, 8.1. KLO, KLO JA KLO KANTAESITYS ARVIOITU KESTO n. 2 t Rakastettu näyttelijä Seela Sella juhlii syntymäpäiviään monologiteoksella Pieni eläin, jossa maailmaa katsotaan pienen eläimen silmin. Eläimen esikuvana on Nasu, joka on aina ollut Seelan suosikki ja onhan heissä paljon samaakin! Tarina tästä päivästä. Kaksi miestä haluaa perustaa viikinkivaltion Suomeen. Paikallispoliitikko pyrkii kansalaisten ja naisten suosioon keinolla millä hyvänsä. Ympäristötaiteilija rakentaa lannasta autenttisia asumuksia maahanmuuttajille. Nuori nainen villiintyy metsästäjäkeräilijäksi urbaaniin viidakkoon. Pienen eläimen kotimetsä on pienentynyt kovasti. Metsät vähenevät koko ajan, eivätkä kaikki eläimet etenkään isot enää tahdo mahtua niihin. Mahtuuko maailmaan ollenkaan metsiä, saati eläimiä? Pieni eläin pohtii elämän menoa, vanhenemista ja maailman muuttumista, ihmettelee ennen kaikkea ihmisen toimintaa. Tuotanto Kulttuurikone. Esitys toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupunginteatterin kanssa. Ainutlaatuista - vain Kuopiossa! Jokaisen esityksen jälkeen näyttämöllä noin puolen tunnin keskustelutilaisuus, jossa Kari Paukkunen haastattelee Seela Sellaa. laisuuden ja esityksen välissä väliaika. Näistä aineksista syntyy nykyaikaa mustan farssin keinoin kommentoiva näytelmä nimeltään Viikingit. Näytelmä toteutetaan Kuopion kaupunginteatterin ja Kuopion Kansallisteatterin yhteistuotantona. Esityskonsepti Miko Kivinen ja Mikko Paananen. Huom. Esitystä ei suositella lapsille. ESIINTYJÄ Seela Sella. Miko Kivinen ja Mikko Paananen.

7 VALOKUVA TTI RAJALA VALOKUVA VIRPI RUNKOLA RIA RIA KUOPION SIRKUS LINNATEATTERIN VIERAILU - ANNA-LEENA HÄRKÖNEN PAKKASSIRKUS KA-MU RANTAROUVAT OHJAUS ELIA TENGVALL-TERO OHJAUS LAURI NURKSE VIERAILU, TAMKUUSSA 2017 KESTO 2 t, sisältäen 20 min väliajan VIERAILU, KLO.15 JA KLO.15 KESTO 1 t 50 min, sis. väliajan Pakkassirkus KA-MU on koko perheelle suunnattu sirkustarina ystävyydestä. Onko sinulla koskaan ollut kirjeenvaihtokaveria? Onko sellaista, joka asuu aivan toisella puolella maailmaa? Pakkassirkus KA-MU on erään nuoren matka kohti auringonnousua suuren maailman vilskeeseen. Hän saa tilaisuuden tavata pitkäaikaisen kirjeenvaihtoystävänsä ensimmäistä kertaa ja tutustua hänen kulttuuriin. Kaikki se vilinä ja hälinä on nuorelle suomalaiselle uutta ja ihmeellistä - mutta kuinka eksoottista hänen ystävälle on suomalaisen maalaisidyllin hiljaisuus ja rauha? Lyhemmät, tunnin mittaiset päiväesitykset klo 10.15, klo 10.15, klo ESIINTYJÄT Elsa ppalainen, Sohvi ppalainen, lda ppalainen, Aada Paaso-Rantala, Enni Halttunen, Pihla Hakala, Helmi Hautamäki, Lotta Haapea, Silja Koukka, Saimi Koukka, Maisa Parviainen, Miia Alvejärvi, Hannu Juntunen, Maija Sutinen, rttu Kinnunen, Suvi Mykkänen, Maiski ainen, Senni Nuutinen, A-K itinen, Pinja Liukko, Inka Mustonen, Raisa akkonen, Roosa akkonen ja Mike Bathke. Rantarouvat on Anna-Leena Härkösen juuri Sinikka Sokalle ja Jaana Saariselle kirjoittama lempeän oikukas komedia. Nämä rouvat tietävät heti ensikohtaamiselta, mikä toisten elämässä on vikana ja kuinka se korjataan. Rakastatko miestäsi vielä, ainakin tuhannen avioliittovuoden jälkeen, vai oletteko yhdessä vain, koska et uskalla lähteä? Entä sinä, joka olet aina lähtenyt etkä koskaan oppinut jäämään! Oletko joku toisten parisuhdeasiantuntija, koska kukaan ei ole kelvannut loppuun saakka? Ja mikä on siihen loppuun saakka, tähän päivään vai kunnes kuolema meidät erottaa. Voipaperiin pakattujen voileipien äärellä käydään keskustelu, jossa ikääntyvän naisen elämä, sen ilot, surut ja kysymykset kiteytyvät pintaan ja puheeksi kahden tuntemattoman kesken. Tämä tarina on kuin tosi, niin tunnistettavia ovat rypyt sen kasvoilla. Sinikka Sokka ja Jaana Saarinen.

8 VALOKUVA JOHNNY KORKN VALOKUVA TTI RAJALA RIA NNA KIMMO OKSANEN SUOMEN KOMEDIATEATTERIN VIERAILU KASVONSA MENETTÄNYT ES KÄYTTÖOHJE KAHDELLE VIERAILU, KLO.15 KESTO 1 t 30 min, sisältäen väliajan VIERAILU, 9.5. KLO KESTO 2 t 30 min, sisältäen väliajan Helsingin Sanomien toimittaja Kimmo Oksanen oli menettää henkensä herpesviruksen ja bakteerin hyökkäyksessä, mutta menettikin sen sijaan kasvonsa. Ulkonäkökeskeinen ja pinnallinen maailma alkoi näyttäytyä erilaisena ihmiselle, jonka kasvojen iho ja kudos olivat tuhoutuneet. Musikaalikomedia Käyttöohje kahdelle kertoo kaiken, mitä koskaan olet halunnut tietää rakkaudesta - hyvässä ja pahassa! Se tekee hillittömän ja hauskan läpileikkauksen aikuisten parisuhteisiin sinkkuelämästä vakiintumiseen. Vauhdikkaat sketsit ja hulvattomat musiikkinumerot käsittelevät tämän päivän kuumimpia teemoja, kuten treffejä, seksiä, romantiikkaa, rakastajia tai jopa sukulaisia! OHJAUS KARI PAUKKUNEN Kimmo Oksasen samannimiseen kirjaan perustuva Kasvonsa menettänyt mies on lämmin, traaginen ja koominen esitys kärsimyksestä, selviytymisestä ja ihmisenä olemisesta. Se on tarina kasvojaan rakastaneesta miehestä, joka luuli menettäneensä kaiken, mutta saikin tilalle vielä enemmän toiset ihmiset. Oksasen tositarina soi näyttämöllä toiveikkaana bluesina. OHJAUS SAMUEL HARJANNE Tuotanto Kulttuutikone. Alkuperäisteos I love you, you re perfect. Now change. Book and lyrics by Joe DiPietro Music by Jimmy Roberts Presented by arrangement with R&H Theatricals Europe Näyttelijä Puntti Valtonen ja muusikko Safka kkonen. Kaisa Hela, Ushma Karnani, Riku Nieminen ja Heikki Ranta. Kapellimestarina Risto Kupiainen, viulistina Lotta-Maria Pitkänen.

9 ESITYSKALENTERI MYÖS VALOKUVA SA TIRKKONEN VIETÄ IKIMUISTOINEN HETKI TEATTERISSA SHOW & DINNER KEVÄT 2017 Kuopion kaupunginteatterin ja Kanrestan Show & Dinner -paketilla pääset mukaan unohtumattomalle teatteri- ja makumatkalle tasokkaan esityksen ja hyvistä raaka-aineista kootun erinomaisen menun parissa. Show & Dinner -paketti soveltuu juhliin, yritystilaisuuksiin ja ylipäätään aina, kun haluat kokea tai tarjota unohtumattomia elämyksiä. SHOW & DINNER -PAKETTI Vähintään 20 hlöä Annie & menu 72 Puhenäytelmä & menu 55 Ruokailu päiväesityksen jälkeen tai kaksi tuntia ennen iltaesitystä. Varaa pakettisi tai puh MENU Limeravunpyrstöjä saaristolaisleivällä Graavilohta ja tillipestoa väisen kuohkea parsashotti Härkäpastramia ja piparjuurismetanaa Artisokka-vuohenjuustoterriini Avokado-perunasalaatti Vihersalaatti & yrttivinaigrette Sitrusmarinoitua maalaiskananpoikaa Sienirisottoa ja Kanrestan oman pellon juureksia Suklaafondant & mansikkacoulis TAMKUU KLO 7.1. Su Su Su Su Seela Sella Pieni eläin, vier. Seela Sella Pieni eläin, vier. Vaimoni, Casanova Sukuvika Leskikullat Seela Sella Pieni eläin, vier. Seela Sella Pieni eläin, vier. Pakkassirkus, vier. Sukuvika Vaimoni, Casanova Sukuvika Leskikullat Pakkassirkus, vier. Pakkassirkus, vier. Pakkassirkus, vier. Suomen hevonen, ennakko Pakkassirkus, vier. Suomen hevonen, ensi-ilta Pakkassirkus, vier. Suomen hevonen Pakkassirkus, vier. Sukuvika Pakkassirkus, vier. Pakkassirkus, vier. HELKUU KLO Suomen hevonen Sukuvika Leskikullat Vaimoni, Casanova Suomen hevonen, e-i Vaimoni, Casanova Sukuvika Leskikullat Suomen hevonen, tilausnäytös Vaimoni, Casanova Rantarouvat, vier. Rantarouvat, vier. Frida Suomen hevonen

10 Suomen hevonen Sukuvika Leskikullat Frida Frida Vaimoni, Casanova Vaimoni, Casanova Suomen hevonen ALISKUU KLO Ma Frida Suomen hevonen Vaimoni, Casanova Sukuvika Leskikullat Suomen hevonen Frida Vaimoni, Casanova Viikingit, ensi-ilta Suomen hevonen Sukuvika Leskikullat Frida Viikingit Viikingit Sukuvika Leskikullat Vaimoni, Casanova, viim. esitys Suomen hevonen Kasvonsa menettänyt mies, vier. Viikingit Koirien Kalevala, ennakko HUHTIKUU KLO Koirien Kalevala, ensi-ilta Frida Frida Sukuvika Leskikullat Koirien Kalevala Suomen hevonen Koirien Kalevala Viikingit Sukuvika Leskikullat Frida Koirien Kalevala Viikingit Koirien Kalevala Koirien Kalevala Suomen hevonen Suomen hevonen Frida Frida, viim. esitys Sukuvika Leskikullat TOUKOKUU KLO Koirien Kalevala Koirien Kalevala Koirien Kalevala Sukuvika Leskikullat Käyttöohje kahdelle, vier. Sukuvika Leskikullat Suomen hevonen, viim. esitys Sukuvika, viim. esitys Leskikullat, viim. esitys MUUTOKSET HDOLLISIA Mi=Minna-näyttämö, Ma=Maria-näyttämö Punaisella merkityt esitykset ovat ensi-iltoja, vihreällä merkityt ovat viimeisiä esityksiä ja sinisellä merkityissä esityksissä eässän asiakasomistajan etu: 3 euroa alennusta normaalihintaisen lipun hinnasta. Veikkaus-kortilla 2 euron etu normaalihintaisesta lipusta teatterin omiin arkipäivän näytöksiin ma-to. Max. 2 lippua/asiakas, lisäksi ilmainen käsiohjelma.

11 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI NIIRALANKATU KUOPIO Lippukassa on avoinna ti-pe klo 14 ja la klo - sekä tuntia ennen aamupäiväesityksiä. Palvelunumero (1,98 /min+pvm) on avoinna ympäri vuoden ma-la klo 9-. Ryhmämyyntinumero (yli 20 hengen ryhmät) on avoinna ympäri vuoden ma-la klo 9-. Ryhmämyyntisähköposti ryhmat.teatteri@kuopio.fi Teatterilippuja voi ostaa myös Kuopio Infosta ma-pe klo Kuopion Musiikkikeskuksesta ma-pe klo -17. Katso netistä tarkat aukioloajat. Kuopion Sokos-tavaratalon neuvonnasta kaupan aukioloaikoina. Lippupisteeltä (1,98e/min+pvm/mpm) ma-la klo 9-21, su klo 10-. Lippupisteen lippukaupoista ympäri Suomea. Kaikilta R-kioskeilta tapahtumanumerolla. HUOM. LAUANTAIESITYSTEN ALKASAIKA ON MUUTTUNUT! uantain päiväesitykset alkavat klo tai klo.15 ja iltaesitykset alkavat klo tai klo.15. Esitysten hinnat Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 2. ruslippu / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat) / ryhmät (yli 20 hlöä), pyörätuoli. -musikaali Viikkoesitykset 46/44/35 Viikonloppuesitykset (pe, la) 49/47/38 UUTUUS! Pienryhmälippu (4 hlöä) 160 Puhenäytelmät Ennakkoesitys 23/20/, Viikkoesitykset 28/25/23 Viikonloppuesitykset (pe, la) 31/28/26 Koirien Kalevala 20/15/ Viikingit 22/17 Vierailut 31/28/26 Palvelumaksu Maksut vaihtelevat ostopaikoittain. Teatterin lippukassalta ostetuissa lipuissa palvelumaksu on 2. Lippujen lunastus Yksittäiset teatteriliput on lunastettava kahden viikon sisällä varauksesta, ryhmäliput kuukauden sisällä varauksesta. Esteettömyys Minna-näyttämöllä on 6 pyörätuolipaikkaa, Marianäyttämöllä 4. Minna-näyttämöllä on induktiosilmukka, Marialla on kuulovahvistimet. Opiskelijat Viime hetken lippu 10 (sis. palv.maksun) teatterin omiin näytöksiin teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta, Kuopion Musiikkikeskuksesta tai netistä esityspäivänä, jos näytöksessä on tilaa. Ei varausoikeutta, ei koske jo tehtyjä varauksia. Opiskelijakortti esitettävä. Ryhmämyynti Yli 20 hlöä, teatterin omiin näytöksiin ja joihinkin vierailuihin. Vetäjälle ilmainen lippu, kuljettajalle ilmainen lippu tultaessa teatterin omiin esityksiin, jos tilaa on. Lunastus kuukauden sisällä varauksesta. Puh ma-la klo 9- tai ryhmat.teatteri@kuopio.fi. lavuokraus Puh tai satu.laitinen@kuopio.fi. TEATTERIRAVINTOLA, VÄLIAIKATARJOILUT puh tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi.

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 Valokuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen. Valokuva Sami rkkonen. NNA Based on Sholem Aleichem Stories By Special rmission of Arnold rl. Book by JOSEPH STEIN Music

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 Based on Sholem Aleichem Stories By Special Permission of Arnold Perl. Book by JOSEPH STEIN Music by JERRY BOCK Lyrics by SHELDON HARNICK. Produced on the New York

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin!

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka Danny Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018 MARIA Yleisön pyynnöstä! RITVA GRÖNBERG SYDÄMENLYÖNTEJÄ Valokuva Sami Tirkkonen RAKKAUDESTA LAULUUN LAULU RITVA GRÖNBERG, PIANO TAPIO NYKÄNEN KANTAESITYS MARIA-NÄYTTÄMÖLLÄ

Lisätiedot

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Hallituskatu 14, 28100 Pori teatterin.lipunmyynti@pori.fi www.pori.fi/teatteri Stein - Bock - Harnick Ohjaus Lavastus Puvustus Kallimestari Koreografi Patrik Dra Teemu

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018 NNA RIA Kuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen INGR BERGN KUORIKOSKI NIENEN ROSSTRÖM ENCKELL SYYSSONAATTI ÄIDINA OHJAUS SNOOPI SIREN OHJAUS OLLI-TTI OINONEN ENSI-ILTA

Lisätiedot

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani?

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani? Gilles Dyrek Ohjaus Jaakko Loukkola Sinustako kesän 2012 hauskimman komedian yhteistyökumppani? YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA! Edessäsi on IdeaTeatterin kesän 2012 esite uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille.

Lisätiedot

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä!

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi..." Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT/KESÄ 2013 Lappeenrannan kaupunginteatteri 2013 KEVÄT/KESÄ Suuria tunteita. Iloa ja naurua. Satua, draamaa ja Smedsiä. Väkeviä klassikoita. Ammattitaidolla ja rakkaudella.

Lisätiedot

Koko kaupungin henkilö V

Koko kaupungin henkilö V Koko kaupungin henkilö V Kuva: Reija Hirvikoski Lasten ja aikuisten näytelmä Aapelin romaanista Koko kaupungin Vinski Aapelin lastenkirjojen rakastettu sankari Vinski kiertää Suomea kesällä 2014 nimellä

Lisätiedot

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 0 Kesäteatterit 2015 Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 1 SISÄLLYS IISALMI, Mansikkaniemen kesäteatteri... 1 Kauppa-auto... 1 Rakkaat Hölmöläiset,

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista

Lisätiedot

juhli näyttävästi Lääkäriliitto JUHLAVUOSI

juhli näyttävästi Lääkäriliitto JUHLAVUOSI Vuosien 2007 09 ja nykyisen valtuuskunnan jäsenet kokoontuivat yhteiseen juhlakokoukseen. JUHLAVUOSI Lääkäriliitto juhli näyttävästi Lääkäriliitto juhli 100-vuotista taivaltaan 26.2. monin eri tavoin.

Lisätiedot

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzmanin kirjoittama ja Ryan Cunninghamin säveltämä I LOVE YOU BECAUSE -musikaali käsittelee rakkautta ja sydänsuruja

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty Kuopion Uimaseuran TOP 15-20 Päivitetty 31.1.2019 Miehet Naiset 50 vu 1. Martikainen, Juuso 24,42 2015 1. Karjalainen, Heidi 26,82 2009 2. Ööbik, Mikk 24,5 1991 2. Väätäinen, Sirpa 27,44 1984 3. Ihalainen,

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

I dare you to dive deep into. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! the mind of a madman.

I dare you to dive deep into. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! the mind of a madman. I dare you to dive deep into the mind of a madman. I assure you, all it takes is one bad day. Welcome. K16!!! Shows: 12.8., 18.8., 19.8. and 23.8. All at 19:00. Creators: Otto Haaparanta and Lauri Riihiaho

Lisätiedot

Salon mest karsinnan tulokset finalistit

Salon mest karsinnan tulokset finalistit n mest karsinnan tulokset 2019 + finalistit 13.04.2019 Ohessa karsinnan tulokset, päivitetty 23.4.19. Finaalit pelataan 25.-27.5.19 La 25.5.19 klo:12:00 Veteraanit ja Seniorit Su 26.5.19 klo:12:00 B-Miehet

Lisätiedot

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita.

Perustunteita. Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita Ihmisellä on paljon erilaisia tunteita. Osa niistä on perustunteita. Perustunteita ovat: ilo, suru, pelko, viha, inho ja häpeä. Niitä on kaikilla ihmisillä. Ilo Ilon tunne on hyvä tunne.

Lisätiedot

www.kuopionkaupunginteatteri.fi

www.kuopionkaupunginteatteri.fi www.kuopionkaupunginteatteri.fi TEATTERIELÄMYS KUOPIOSSA YLI SATA VUOTTA TEATTERIA Kuopion kaupunginteatterin juuret ulottuvat 1900-luvun alkuun, jolloin kaupungissa alkoi vilkas teatteritoiminta. Taiteelliset

Lisätiedot

D R A A M A T Y Ö P A J O I S S A O N T I L A A I D E O I L L E J A P E R S O O N I L L E

D R A A M A T Y Ö P A J O I S S A O N T I L A A I D E O I L L E J A P E R S O O N I L L E D R A A M A T Y Ö P A J O I S S A O N T I L A A I D E O I L L E J A P E R S O O N I L L E Draamatyöpajassa ryhmä ideoi ja tuottaa synopsiksen pohjalta musiikkiteatteriesityksen käsikirjoituksen. Käsikirjoitus

Lisätiedot

TURUN KAUPUNGINTEATTERI OPETTAJAN OPAS

TURUN KAUPUNGINTEATTERI OPETTAJAN OPAS TURUN KAUPUNGINTEATTERI OPETTAJAN OPAS TERVETULOA TURUN KAUPUNGINTEATTERIIN! Uuden teatterisukupolven kasvattaminen on meille tärkeä asia ja Te opettajat olette siinä avainasemassa. Sen vuoksi olemme koonneet

Lisätiedot

MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011

MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011 MATKAKERTOMUS TAMPEREEN TEATTERIMATKALTA 25. 27.11.2011 Sateisena marraskuisena perjantai-iltapäivänä kokoonnuimme Oulun rautatieasemalle Tampereen teatterimatkalle lähtöön. Asemalla jaettiin kirje, mikä

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

Parisuhteen vaiheet. Yleensä ajatellaan, että parisuhteessa on kolme vaihetta.

Parisuhteen vaiheet. Yleensä ajatellaan, että parisuhteessa on kolme vaihetta. Parisuhteen vaiheet Yleensä ajatellaan, että parisuhteessa on kolme vaihetta. Parisuhteen vaiheet ovat seurusteluvaihe, itsenäistymisvaihe ja rakkausvaihe. Seuraavaksi saat tietoa näistä vaiheista. 1.

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 18.11. Coppélia-baletti, Tampere-talo 18 Sitovat tilaukset viimeistään 24.9. 19.11. Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa, Komediateatteri 16 Sitovat tilaukset viimeistään 18.10.

Lisätiedot

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET Rantaonginta Savonlinna 1.8.2017 Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET 1 1,746 ANDERSIN ANNI 0,898 TYNKKYNEN KAIJA 0,432 VAJANTO AILA 0,416 2 MIKKELIN 1,586 MESIÄINEN SATU 0,888 AHONEN PIRKKO 0,216 HÄKKINEN

Lisätiedot

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 Sarja: Miehet, yleinen Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 2 puolimaraton M / Hyttinen Antti / Fenestra Rytky 01:20:54 3 puolimaraton M / Hämäläinen

Lisätiedot

Vimpelin Puutyö Ky KIRPPUTORI. Jone ja Kroco = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ

Vimpelin Puutyö Ky KIRPPUTORI. Jone ja Kroco = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ ! e l l i s Jone ja Kroco p a L = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ MURUSET, LAPUAN HELLUNTAISEURAKUNNAN KUORO & ORKESTERI - la klo 15.00 Muruset koostuu lapualaisista naisista, jotka haluavat

Lisätiedot

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 MEILTÄ PUKINKONTTIIN MONTA AINUTLAATUISTA ELÄMYSTÄ! PERHEEN PIENIMMILLE IKIMUISTOISTA OHJELMAA JOULULOMALLE! Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 Lämmin tervehdys Teatteri Siperialta! Talvi on saapunut

Lisätiedot

TERVEISET HUHTIKUU TOUKOKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI

TERVEISET HUHTIKUU TOUKOKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI TERVEISET HUHTIKUU TOUKOKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI PASTORIN TERVEHDYS Miten sinun pääsiäisesi meni? Vietämme tällä hetkellä kristikunnan suurinta ja merkittävintä juhlaa, pääsiäistä.

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia. Vuoden 2018 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia. Vuoden 2018 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 20.12. Saiturin joulu, Tampereen Teatteri klo 18.30 Sitovat tilaukset viimeistään 12.11. 30.12. Kyllä isä osaa remix, Komediateatteri klo 18 Sitovat tilaukset viimeistään 26.11.

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi Naiset 10,0 km (P)

Suomen Cup - Rovaniemi Naiset 10,0 km (P) , km -, km m 1 79 26612647 Krista Pärmäkoski Ikaalisten Urheilijat 12:29.2 (1) 2:1. (1) () 29:06.9 0.0 2 75 0046461 Johanna Matintalo Pöytyän Urheilijat 12:41.5 (2) 2:57.8 (2) () 29:5.6 +28.7 77 25897654

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 6.12. Itsenäisyyspäivän konsertti, Tampere-talo 15 Sitovat tilaukset viimeistään 17.10. 8.12. Avioliitto on ikuista, Tampereen Teatteri, Frenckell 19 Sitovat tilaukset viimeistään

Lisätiedot

SUOMALAINEN KASTE MALJA NÄYTTELY

SUOMALAINEN KASTE MALJA NÄYTTELY SUOMALAINEN KASTE MALJA NÄYTTELY 1 KASTE ON LAHJA Ylösnoussut Kristus antoi kirkolleen tehtävän: Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Rock n Swing - gp kilpailut

Rock n Swing - gp kilpailut Rock n Swing - gp kilpailut 25.11.2017 Boogie Woogie Lapsi D 6. KOIVUNEN Aaron - KOIVUNEN Ida-loviisa Tanssiseura Baunssi ry Jun 1 D 2. LUKKALA Niko - NEUVONEN Ella Tanssiseura Baunssi ry 3. EEROLA Elias

Lisätiedot

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205 Toimintakalenteri Lokakuu-Marraskuu 2012 Vuoden teema: YHTEYS Seurakunnan posti- ja käyntiosoite Toimisto avoinna Kemilänrinne 3 tiistaisin ja torstaisin 70340 Kuopio klo 10-12 Pastori, seurakunnan johtaja

Lisätiedot

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen

Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Ryhmänohjaakurssi Peurunka Laukaa 11.-13.4.2014 www.seurakuntaopisto.fi Tervetuloa Ryhmänohjaajien valmennusviikonvaihteeseen Peurungan kylpylään Laukaaseen 11.-13.4.2014 Sielunhoidon kouluttaja Saara

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET JOULUKUU 2018 -TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS JOULUN ODOTUSTA Elämme parhaillaan adventin

Lisätiedot

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus Tytöt C15 (-98) Pituuspotku Kuljetus-Keskitys Nimi Seura aika väh. Syöttö Pujottelu Pusku o/m v/m aika väh. aika merkki 1 Markkanen Iina JyPK 29,5-20 9,5 38,3 26,7-8 37 30-13,4 35,8-9 26,8 79,9 Hopea 2

Lisätiedot

EFEKTI -työpajat ja -vierailut Orimattila

EFEKTI -työpajat ja -vierailut Orimattila EFEKTI -työpajat ja -vierailut Orimattila Ilmoittautumisohjeet: EFEKTIn kautta tilattavat esitykset ja työpajat ovat kouluille ja päiväkodeille maksuttomia. Yksi henkilö voi hakea max. kolmea eri esityskokonaisuutta

Lisätiedot

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015

KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE. HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 KOULUTUSVIIKONLOPPU ALUEEN TEATTERIHARRASTAJILLE HAAPAVEDEN OPISTOLLA pe 9.10. la 10.10.2015 (Huom: Stand up -kurssi to su 8. 11.10 tai pe su 9. 11.10!) Järjestäjät: Kajaanin Kaupunginteatteri -alueteatteri,

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 170 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 168 3. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 159 4. Hakkarainen Jari Lampinen

Lisätiedot

LAUSESANAT KONJUNKTIOT

LAUSESANAT KONJUNKTIOT LAUSESANAT KONJUNKTIOT Ruusu ja Pampeliska ovat marsuja. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? JA TAI VAI (kysymyslause) MUTTA KOSKA (syy) KUN KUIN (vertailu) ETTÄ JOS SEKÄ Mari ja Matti

Lisätiedot

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI kun rakastuminen ei ole kahden kauppa Joensuun kaupunginteatteri HYVÄ KATSOJA Kun luin näytelmän Paha äitipuoli ensimmäisen kerran, ihastuin oitis. Tunnistettavia arjen

Lisätiedot

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma

Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Kansainvälinen kulttuuritapahtuma Case: Savonlinnan Oopperajuhlat Hele Kaunismäki / Kulttuurin ketju -hanke, Turku Touring 3.6.2011. Historiaa Ensimmäiset oopperajuhlat Olavinlinnassa pidettiin kesällä

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

SEASON CLOSING RACE Tulokset

SEASON CLOSING RACE Tulokset SEASON CLOSING RACE Tulokset 17.-18.3.2007 Lauantai Iso rata 100 m M45 YLI-OJANPERÄ, Mikko 11,69 C-pojat YLI-OJANPERÄ, Matti SU 12,28 E D-pojat JÄÄSKELÄINEN, Eero SU 12,68 E ITKONEN, Petri SU 13,04 E PELTONIEMI,

Lisätiedot

Mikael Appel Pohjanmaan poliisilaitos

Mikael Appel Pohjanmaan poliisilaitos Poliisien yleisurheilumestaruuskilpailut Raatin stadion Oulu 24.6.2014 TULOKSET M 100 m 1. Timo Rouhianen Sisä-Suomen poliisilaitos 11,90 2. Riku Hassi 12,09 3. Pertti Huovinen 12,12 4. Jouni Tahvanainen

Lisätiedot

Kangasalan XV Nukketeatteripäivät ovat osa valtakunnallista Suomi100-ohjelmistoa Teemana Suomalaiset tarinat nukkenäyttämöllä

Kangasalan XV Nukketeatteripäivät ovat osa valtakunnallista Suomi100-ohjelmistoa Teemana Suomalaiset tarinat nukkenäyttämöllä XV Kangasalan XV Nukketeatteripäivät ovat osa valtakunnallista Suomi100-ohjelmistoa Teemana Suomalaiset tarinat nukkenäyttämöllä Päiville tulevien teatterien ja näytelmien esittely Nukketeatteri Ofelia

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Ohjelmassa naurua ja MAKUNAUTINTOJA Wanha Walimo on vuonna 2008 avattu moderni ravintola- ja kokouskeskus Lahden keskustassa. Yli sata vuotta vanhaan tehdasmiljööseen uudistettu

Lisätiedot

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Syyskauden alku seurakunnassa Kesä alkaa olla lopuillaan ja syyskausi alkamassa. Monella on

Lisätiedot

Tiedotus & markkinointi,

Tiedotus & markkinointi, Tiedotus & markkinointi, kiertuetoiminnassa TEKIJÄ: V KOULUTUSJAKSO 30.- 31.1.2012 Kouvolan Teatteri Leena Björkqvist 2012 Ma 30.1.2012 Onnistuneen markkinoinnin peruspilareita kiertuetoiminnassa Klo 12.00-12.10

Lisätiedot

Kaapo Mäki-Runsas Visa Eero Kotaniemi AlPi Nooa Kaunisto Visa 50 50

Kaapo Mäki-Runsas Visa Eero Kotaniemi AlPi Nooa Kaunisto Visa 50 50 Sarja Sija Nimi Seura Pisteet Ylitornio Simo Tornio Keminmaa Kemi Ylitornio Sija N6 1 Minea Miettunen Siki 500 100 100 100 100 100 1 2 Valma Oikarinen Visa 315 80 80 45 50 60 2 Kerttu Junes AlPi 160 80

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Tietoja päivitetty 29.8.2014. Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen

Lisätiedot

Kansallinen 25 tikkaa Saarijärvellä järjestäjä Paavon Tikka ry

Kansallinen 25 tikkaa Saarijärvellä järjestäjä Paavon Tikka ry Kansallinen 25 tikkaa 27.6.2015 Saarijärvellä järjestäjä Paavon Tikka ry päivitetty 27.6.2015 klo 20.10 MM 1. Lehtonen Seppo JST 42 42 40 41 44 209 2. Järvinen Tarmo JST 38 43 40 44 43 208 3x10 3. Reijonen

Lisätiedot

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA SYKSY 2014 kuva Seilo Ristimäki Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA Rakkaus tulee ja menee, mutta koskaan se ei tule tilaamalla. Koreografina minua kiinnostaa se mitä ei voi ennalta tietää. Se, mikä

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

- Kenttä auki vapaata harjoittelua varten Tavesin jäsenille, su klo 10-12. Pakkasraja -15 C, seuraa myös lumitilannetta.

- Kenttä auki vapaata harjoittelua varten Tavesin jäsenille, su klo 10-12. Pakkasraja -15 C, seuraa myös lumitilannetta. Tampereen vetokoiraseura Taves ry. Koulutuskalenteri 2011 Tampereen vetokoiraseuran jäsenet ovat etusijalla kaikissa Tavesin järjestämissä koulutuksissa. Jos koulutuksessa on kaksi hintaa, halvempi on

Lisätiedot

Railakas kouluvuosi pursuaa seikkailuja, yllätyksiä, musiikkia, laulua ja tanssia

Railakas kouluvuosi pursuaa seikkailuja, yllätyksiä, musiikkia, laulua ja tanssia 1 Ella-kirjat ovat naurettavia kirjoja, ja sellaisiksi ne on tarkoitettukin. Nauru, huumori, on kuin kieli, jolla voi puhua yhtä aikaa monenikäisille. Kun yhteinen lukuhetki keskeytyy siihen, että lapsi

Lisätiedot

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset 1(5) SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset Rullaluistelu 300m, miehet 1)Tommi Lahti If Femman 50,7 1) Jukka Korpi Kristiinan Urheilijat 31,2 1) Urmas Leirost Lahden

Lisätiedot

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia

Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko seikkailee ympäri Suomea ja opettaa viittomia Papu-sammakko on Kehitysvammaliiton hanke, jossa leikkimielinen pehmohahmo vie eteenpäin tärkeitä viestintä- ja tunneasioita. Sammakko matkustaa

Lisätiedot

EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA

EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA EKL MIKKELIN PIIRIN PILKKIMESTARUUSKISAT OTAVASSA 5.3.2019 NAISET Y 80 1. HALINEN HANNA OTAVAN SEUDUN ELÄKKEENS 0,198 2. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKEENSAAJAT 0,152 3. VENÄLÄINEN EEDIT HAUKIVUOREN ELÄKKEENSAAJAT

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

enorssin syysseminaari Joensuussa Didaktiikka, OPS ja TVT koulun keskiössä

enorssin syysseminaari Joensuussa Didaktiikka, OPS ja TVT koulun keskiössä Osallistujaluettelo yksiköittäin (ver. 18.4.2014) 1. Jani Kiviharju Helsingin normaalilyseo yläkoulu ja lukio 2. Tuula Koskimies-Sirén Helsingin normaalilyseo lukio 3. Tiia Karpin Helsingin normaalilyseo

Lisätiedot

Kirjoit tanut Merja A alto, Kirsi Siukola Ohjaus Esko Vuorio

Kirjoit tanut Merja A alto, Kirsi Siukola Ohjaus Esko Vuorio Kirjoit tanut Merja A alto, Kirsi Siukola Ohjaus Esko Vuorio esitykset 2013 ke 13.2. klo 19.00 la 16.2. klo 18.00 ke 20.2. klo 19.00 la 23.2. klo 18.00 ke 27.2. klo 19.00 la 2.3. klo 18.00 ke 6.3. klo

Lisätiedot

HÄMEENLINNA, LAMMI tikkaa Järj. Lammin Tikka päivitetty klo 19.30

HÄMEENLINNA, LAMMI tikkaa Järj. Lammin Tikka päivitetty klo 19.30 HÄMEENLINNA, LAMMI 31.1.2016 25 tikkaa Järj. Lammin Tikka päivitetty 31.1.2016 klo 19.30 MM 1. Hyyrynen Juha KLT 41 42 39 41 45 208 2. Rantanen Asko MU 39 44 42 40 42 207 3. Vaarala Simo PaavT 46 35 40

Lisätiedot

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81 Lapin Mestaruuspilkki 13.3.2010 Kemijärvi / Kaisanlahti Tulokset: Nuoret alle 12v. 1. Heidi Harju 780 g Ivalon Erämiehet 2. Ville Harju 287 3. Riikka Kumpula 250 Sodankylän Perhokalastajat 4. Jonna Harju

Lisätiedot

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Naiset Miehet 60 1. Mirja Huotilainen 146 1. Kyösti Härkönen 238 2. Marketta Mustonen 96 2. Ari Myller 207 3. Varpu Korhonen 26 3. Esko Huhtaniemi 189 4. Tuija

Lisätiedot

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Uusi vuosi on alkanut yhdesssä uusien haasteiden

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 1 65 233 2. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 2 60 219 3. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 9 45 215 4. Hakkarainen

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Nuorten Rasticup 2017

Etelä-Karjalan Nuorten Rasticup 2017 Etelä-Karjalan Nuorten Rasticup 2017 H18 1 Hirvikallio Teemu LuuRa 22 poissa poissa 10 12 poissa H16 1 Hirvikallio Aatu LuuRa 38 10 #7 10 10 8 2 Hirvikallio Henri LuuRa 38 #7 12 7 12 7 3 Eskelinen Pyry

Lisätiedot

Juha Jokelan itsesensuurikomedia Sumu pureutuu kutkuttavasti suomalaisten Venäjä-suhteeseen

Juha Jokelan itsesensuurikomedia Sumu pureutuu kutkuttavasti suomalaisten Venäjä-suhteeseen TIEDOTE 6.9.2016 Juha Jokelan itsesensuurikomedia Sumu pureutuu kutkuttavasti suomalaisten Venäjä-suhteeseen Näytelmäkirjailija-ohjaaja Juha Jokelan uusi komedia tarttuu tuoreella tavalla suomalaiseen

Lisätiedot

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella 14.6.2018 klo 18.00 Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella Hippos on ollut monen menestyneen joukkueen kotikenttä Suomen Mestaruudet 1982 Jyväskylän Kiri 1984

Lisätiedot

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset KIVISTÖN VISIOPAJA Aurinkokiven koulu 30.5.2017 tulokset Kivistön visio ja kaavarunko 021600 I Kivistön asemakaavayksikkö I Vantaan kaupunkisuunnittelu ESITTELYKIERROS KERRO NIMESI JA MIKÄ ON KIVOINTA

Lisätiedot

Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015

Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015 Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015 TIISTAI 9.6. Herralahden koulu Kahvipysäkki, ruokasali (Eläkeläiset ry:n Satakunnan aluejärjestö) Näytteilleasettajat: luokat G-1, G-2,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

ILOMANTSIN KOULULAITOKSEN VIRAT

ILOMANTSIN KOULULAITOKSEN VIRAT ILOMANTSIN KOULULAITOKSEN VIRAT Virka-n Virka Sijoi tus kou lu Viranhaltija umero 01 Luokanopetta ja Hatun koulu Antti Immonen Hatun koulu Päivi Pesonen 03 Luokanopettaja Hatun koulu Haetaan täyttölupaa

Lisätiedot

TYÖN AIHE JA TUOTOS ESITYSTA PA

TYÖN AIHE JA TUOTOS ESITYSTA PA TUMMENNETULLA OLEVAT OPETTAJAT OVAT PÄÄVASTUUSSA AAMUNAVAUKSEN TOTEUT OPETTAJAT OPPILAAT TYÖN AIHE JA TUOTOS ESITYSTA PA ESITYKSEN AJANKOHTA Kaisa ja Lea pj. Emmi Heikkilä nettiturvallisuu desta Mediataitoviiko

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Teija Aho PuPo 26,80 16.6.2018 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 3 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 4 Asta Kankaala LepU

Lisätiedot

Teatteriravintolasta saa suolaiset ja makeat tarjoilut väliajalle, mutta yhtä hyvin voi tilata vaikkapa maukkaan illallisruokailun ryhmälle.

Teatteriravintolasta saa suolaiset ja makeat tarjoilut väliajalle, mutta yhtä hyvin voi tilata vaikkapa maukkaan illallisruokailun ryhmälle. on yleisömäärältään Kaakkois-Suomen johtava ammattiteatteri, joka ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan! Kannattaa siis tulla nauttimaan kauempaakin! Koti- ja ulkomaisen draaman

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista - Teatterissakäynti

Lisätiedot

Kuukausitiedote huhtikuu 2013. Turuntie 12

Kuukausitiedote huhtikuu 2013. Turuntie 12 Kuukausitiedote huhtikuu 2013 Turuntie 12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin

Lisätiedot

Vuoden 2018 tapahtumia

Vuoden 2018 tapahtumia Vuoden 2018 tapahtumia 19.1. Jykevää on rakkaus, Tampereen Työväen Teatteri klo 19 15.12.2017 24.1. Jukka Puotila show, Komediateatteri klo 19 17.12.2017 27.1. Tuomari Nurmio: Helvetin ja taivaan välissä,

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 50,2 Johanna Forsström / 88 65,0 70,0 72,5 72,5 Rauma 15.4.2017 N 63 61,70 Anne Heikkilä / 78 65,0 72,5 80,0 72,5

Lisätiedot

VSVU Ilmari Koppisen 100 v kansalliset hallikisat Salo M100 60m 1) Ilmari Koppinen VSVU 30,28 (SE) M100 Kuula 1) Ilmari Koppinen VSVU 3,88

VSVU Ilmari Koppisen 100 v kansalliset hallikisat Salo M100 60m 1) Ilmari Koppinen VSVU 30,28 (SE) M100 Kuula 1) Ilmari Koppinen VSVU 3,88 VSVU Ilmari Koppisen 100 v kansalliset hallikisat 3.2.2018 Salo M100 60m 1) Ilmari Koppinen VSVU 30,28 (SE) M100 Kuula 1) Ilmari Koppinen VSVU 3,88 M90 Kuula 1) Lauri Helle PeU 6,57 M85 60 m 1) Uolevi

Lisätiedot