KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017"

Transkriptio

1 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017

2 Valokuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen. Valokuva Sami rkkonen. NNA Based on Sholem Aleichem Stories By Special rmission of Arnold rl. Book by JOSEPH STEIN Music by JERRY BOCK Lyrics by SHELDON HARNICK. Produced on the New York Stage by Harold Prince. Original New York Stage Production Directed and Choreographed by JEROME ROBBINS. Presented by permission of JOSEF WEINBERGER LITED on behalf of MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of New York. RIA STEIN BOCK HARNICK ROB BECKER VIULUNSOITTAJA KATOLLA LUOLAES OHJAUS PRIIT PEDAJAS, KOREOGRAFIA JOR UOTINEN ENSI-ILTA NNA-NÄYTTÄMÖLLÄ ENNAKKO OHJAUS PEKKA LAASONEN ENSI-ILTA RIA-NÄYTTÄMÖLLÄ ENNAKKO on yksi maailman suosituimmista ja rakastetuimmista musikaaleista. Sen tunnetuimpia sävelmiä ovat Rikas mies jos oisin ja Nousee päivä, laskee päivä. Lämminhenkisen musikaalin tarina sijoittuu Ukrainaan, Anatevkan kylään. Köyhällä juutalaisella, maitomies Tevjellä on viisi tytärtä, topakka vaimo ja välittömän suora suhde Jumalaan. Tyttäristä riittää ilon lisäksi myös päänvaivaa. Uudet tuulet puhaltavat, ja rakastuneiden tytärten naima-asiat eivät suju perinteiden mukaan. Huolta tuo myös lisääntyvä antisemitismi, jonka varjo heijastuu myös Tevjen pieneen kotikylään. Sukupuolierojen korostaminen on nykyään vahvasti boikotissa. Jos erottelee miehen tehtävät naisen vastaavista, on konservatiivinen moukka ja sovinisti. Olipa kyseessä sitten mies tai nainen. toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesterin ja Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa. Maitomies Tevjen roolissa vierailee koko kansan tuntema Kai Hyttinen. Kuopion kaupunginorkesteria johtaa Mika Paasivaara. Erikoistarjous! Edullisemmin teatteriin. (mikä tahansa syyskauden esitys) ja Maria-näyttämöllä vieraileva Luolamiehen poika yhteishintaan 49 (liput yksittäin ostettuna 31 kpl). Liput ostettava samanaikaisesti, ei koske varauksia. ROOLISSA Annukka Blomberg, Riina Björkbacka, Kai Hyttinen (vier.), kka käläinen, Anna Kuusamo, Johanna Kuuva, Jenny Liebkind (vier.), Mikko Paananen, Lina Patrikainen, Katri-Maria ltola, Ilkka ntti, Markus tsalo (vier.), Seija Pitkänen, Mikko Rantaniva, Virpi Rautsiala ja Jukka Väinölä (vier.). Mukana myös lapsiavustajia, kuoro sekä Savonia AMK:n tanssinopettajaopiskelijoita ja ammattitanssijoita. siasia kuitenkin on, että siinä kohtaa kun nainen neuvottelee, mies satuttaa itsensä. Nainen ei saa päätettyä, mies on jo aiheuttanut peruuttamatonta tuhoa. Mies nyt vaan on lähtökohtaisesti juuri sellainen kuin hänen geneettinen perimänsä määrittää. Ikuinen luolamies. Aina. Jarmo rälä.

3 Valokuva ja kuvankäsittely Sami rkkonen. RIA NNA Valokuva ja kuvankäsittely Sami rkkonen. JUHA JOKELA PATRIARKKA OHJAUS OLLI-TTI OINONEN ISA LINDÉN SIIPIRIKKOJA JA TRIARKKOJA ELI KUULE MEITÄ, KAIJA KOO! OHJAUS ISA LINDÉN ENSI-ILTA RIA-NÄYTTÄMÖLLÄ ENNAKKO ENSI-ILTA NNA-NÄYTTÄMÖLLÄ ENNAKKO Heimo ja Virpi Harju viettävät eläkepäiviään Normandiassa. Elämä on joutenoloa, hyviä viinejä ja shakkia. Heimo kuitenkin miettii, olisiko vielä jotain tehtävää: jospa laitettaisiin Suomen asiat kerralla kuntoon. rheen aikuiset lapset, Jarno ja Jonna, saavat odottamattoman tiedon kesken Jarnon 40-vuotissyntymäpäivien: vanhemmat palaavat Suomeen. Heimo Harju kuvittelee, että maailma pyörii edelleen hänen napansa ympärillä, mutta nyt ei eletä 1970-luvulla. Ajatuksissa ja asenteissa on tapahtunut muutoksia. on perhedraama sukupolvien välisestä kuilusta. Se kertoo, mitä tunteista ja asioista puhumattomuus voi saada aikaan. Miten virheet siirtyvät tuleville sukupolville ja minkälaista tuhoa ja katkeruutta ne voivat pahimmillaan aiheuttaa. Näytelmä kertoo myös sukupuolten vastakkainasettelusta. on hyvin inhimillinen, satiirinen ja terävä komedia meistä ihmisistä. Se on kuin peili, josta voi tunnistaa monia itselleen tuttuja asioita. Riina Björkbacka, Sari Happonen, pi Kohonen (vier.), kka käläinen, Anna Kuusamo, Johanna Kuuva, Mikko Paananen, Lina Patrikainen, Ilkka ntti ja Mikko Rantaniva. Kuusi naista joutuu yllättävään ja kiperään tilanteeseen juuri, kun itsenäistä suomalaista naista juhlistava huikea gaala on alkamassa. Näyttää siltä, että ilta kaikkine herkkuineen on menossa heiltä sivu suun. Kuplivat juomat, briljantti ohjelma ja kiehtovat kunniavieraat näinkö kaikki jää näkemättä ja kokematta? Mitä tapahtuu, kun tilanne ei ole enää hallinnassa, kun yhteys ulkomaailmaan on katkolla ja ovi omaan sisimpään takalukossa? Voiko toinen ihminen olla avain tai tiirikka? Onko yhdessä vähemmän yksin? Ja ennen muuta, onko kukaan koskaan edes väittänyt selviävänsä ilman RAKKAUTTA! Mukana menossa myös Canthin Minna ja niskavuorelaishenki sekä muutama moderni mies. Unohtamatta musiikin ja tanssin hurmaa! Tytöt ovat tyttöjä! Näytelmä on Rotunaesen ja Aekusten Naesten kirjoittajan uusin syväsukellus suomalaisen naisen sulaan ytimeen! Miehille erittäin sallittu!! Annukka Blomberg, Ritva Grönberg, Sari Harju, Eino Heiskanen, Katri-Maria ltola, Seija Pitkänen ja Virpi Rautsiala.

4 Valokuva Sami rkkonen. Valokuva Johanna Turunen. RIA NNA NÄYTELMÄ ON OSA SUOMEN ITSENÄISYYDEN SATAVUOTISJUHLAVUODEN OHJELA. SIRKKU PELTOLA JOENSUUN VAPAA TEATTERI JA JOENSUUN KAUPUNGINTEATTERI - PIRKKO KURIKKA MUISTIPALATSI SUOMEN HEVONEN OHJAUS OLLI-TTI OINONEN KESTO 2 t 30 min, sisältäen 20 min. väliajan Sirkku ltolan jo klassikoksi noussut on absurdin hauska ja hulvattoman terävä kuvaus Suomen maaseudun rippeistä. Näytelmä kertoo kuvitteellisesta Kimasen kylästä, hoitamattomien peltojen keskellä asuvasta persoonallisesta uusioperheestä. He ovat hulluudessaan rakastettavia ja tekevät epätoivoisina hetkinään epätoivoisia tekoja. Näihin edesottamuksiin sotkeutuu jopa Sisilian mafiakin. Ohjaaja Olli-Matti Oinonen suosittelee näytelmää kaikille hyvän teatterin ystäville ja toteaa, että kun tämä hillitön ja sekalainen seurakunta laitetaan saman katon alle, niin aika ei taatusti käy pitkäksi. Eino Heiskanen, Anna Kuusamo, Johanna Kuuva, Lina Patrikainen, Katri-Maria ltola, Jarmo rälä ja Seija Pitkänen. OHJAUS RAIJA-SINIKKA RANTALA VIERAILU KLO JA KLO KESTO 2 t 5 min, sis. väliajan Kaksi vanhenevaa naista, lapsuuden parhaat ystävät, Ursula ja Saila, kohtaavat vuosikymmenien jälkeen. isen muisti on jo hapertumassa, toinenkin on elämänsä hämmentämä. Muistinsa tueksi Ursula rakentaa muistipalatsia rintamamiestaloon, lapsuutensa kotiin. Muistipalatsissa häilyy myös siunaajatäti, Parpalan ina, joka muuttuu moneksi ja muuttaa kaiken. Joensuun kaupunginteatterissa täysille katsomoille esitetty näytelmä kertoo elinkaaren kauneudesta ja hauraudesta, siitä kuinka sama elämäntilanne synnyttää aivan eri muistikuvia kokijasta riippuen. Se kertoo myös lapsuuden ystävien kohtaamisesta, muistoista ja muistisairauden lähenevästä uhkasta. Näytelmän kertojanote on kepeä ja hilpeäkin. Marja Packalén, Sinikka Sokka ja Tuire Hindikka.

5 Kuvitus Aino Havukainen ja Sami ivonen. RIA RIA LINNATEATTERI AINO HAVUKAINEN JA SA TOIVONEN TATU JA PATU TYÖN TOUHUSSA VALTTERI ROIHA JA PANU VAUHKONEN LUOLAEHEN POIKA DRATISOINTI JA OHJAUS SA RANNILA OHJAUS PETRUS KÄHKÖNEN JA PANU VAUHKONEN VIERAILU KLO 10.15, KLO JA KLO SEKÄ KLO JA KLO VIERAILU KLO KESTO noin 1 h 30 min, sis. 20 min väliajan Tervetuloa Outolan työntutkimuskeskukseen! Linnateatterin uutuusnäytelmä lapsille kertoo nyt totuuden työstä ja työnteosta - miksi työtä tehdään ja missä. Veljekset Tatu ja Patu uppoutuvat erilaisten ammattien ihmeelliseen maailmaan ja määrittelevät, miten mikäkin työ oikeastaan pitäisi tehdä: mitä työ vaatii ja kuka sen parhaiten tekee. Veljesten riemastuttava käsitys saattaa poiketa yleisesti hyväksytystä totuudesta, mutta kyllä työ tekijäänsä opettaa! Pätkä- ja silpputyön erityisasiantuntijat havainnollistavat ammattien synnyn ja kertovat juhlavasti arkisista työn sankareista. Mitä saakaan harjaantunut ammattilainen aikaan Patun hiustyylistä, taivuttaako karski metallimies pitkään valssattuaan kaiken tangoksi? Vaikka Tatulla ja Patulla ovat peukalot jauhossa, heillä leikkaa aina todella hyvin, koska töyhtötukkahan on sitä kuuminta hottia. Nämä oman elämänsä lähi- ja kaukohoitajat pärjäävät jopa terveydenhuollon parissa. Sami Markus ja Jaakko Loukkola. KESTO noin 45 min, ei väliaikaa. Luolamiehen poika on koomisen koskettava tarina isistä ja äideistä, lapsen hankkimisen riemusta ja raastavuudesta. Miltä tuntuu olla isä liian isoissa saappaissa, jotka sattuvat olemaan vielä täysin väärissä jaloissa? Luolamiehen poika on erilainen monologi rakkaudesta. Tämän jälkeen katsot maailmaa uusin silmin. Naiset osaa automaattisesti toimia lasten kanssa oikein. Me miehet ei aina osata. Mutta ku ei me tahallaan toimita väärin. Ei kukaan halua tahallaan olla huono. Erikoistarjous! Edullisemmin teatteriin. Vierailuesitys Luolamiehen poika ja Maria-näyttämöllä esitettävä (mikä tahansa syyskauden esitys) yhteishintaan 49 (liput yksittäin ostettuna 31 kpl). Liput ostettava samanaikaisesti, ei koske varauksia. LAVALLA Panu Vauhkonen.

6 Valokuva Kari Sunnari. Valokuva kka Elomaa. RIA NNA VALOKUVA SA TIRKKONEN TAINA WEST ARIT PYÖKÄRI JOR UOTINEN EI HUONO - PORISTA PARIISIIN TEATTERI HEVOSENKENKÄ KIRSI SIREN ALAISHIIRI JA KAUPUNKILAISHIIRI OHJAUS ARIT PYÖKÄRI VIERAILU KLO 18 KESTO noin 2 t, sis. 20 min väliajan Draamakonsertti, jossa käydään läpi Jorma Uotisen kiehtovaa ja vaiherikasta elämää. Esitys kertoo taiteilijan tiestä, onnistumisen ja epäonnistumisen hetkistä huumorilla, ilolla ja ironialla unohtamatta elämän traagisiakaan sävyjä. Tarinassa kuljettaa Porista Pariisiin ja tunnelmista toiseen. uluilla on keskeinen osuus. Esityksen aikana kuulemme muun muassa kappaleet vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love ja monia muita sykähdyttäviä sävelmiä ja lauluja. OHJAUS KIRSI SIREN VIERAILU KLO JA KLO SEKÄ KLO KESTO n. 45 min. Teatteri Hevosenkengän satumainen tulkinta maalais- ja kaupunkilaishiiren tarinasta rinnastaa uuden ja vanhan, vaarallisen ja rauhallisen, tutun ja tuntemattoman. Siiri Maalaishiiri saa vieraakseen serkkunsa Kake Kaupunkilaishiiren, joka porhaltaa prätkällä maalaismaisemaan. Siiri ja Kake lähtevät sitten retkelle suurkaupungin sykkivään vilinään. Näytelmä on täynnä yllätyksiä. Pohdittavaa ja muisteltavaa riittää esityksen jälkeenkin. Näytelmässä on nukkeja ja näyttelijöitä rooleissa. Sopii kaikenikäisille jo 3-vuotiaasta lähtien. LAVALLA Jorma Uotinen, Helena Lindgren ja Trio Avec: Jari Hakkarainen (piano), tri Ikkelä (harmonikka) ja Helena Plathan (sello). Niina Sillanpää ja Antero Nieminen sekä nuket.

7 Valokuva Ia Samoil ESITYSKALENTERI RIA HEIKKI TÖR SA PARKKINEN FRAGILE - SÄRKYVÄÄ OHJAUS HEIKKI TÖR VIERAILU KLO JA KLO JA KESTO n. 1 t Suomessa ei liene montaa lasta, joka ei olisi jossain elämänsä vaiheessa pahoittanut mieltään tai pelännyt aikuisen juomisen takia. Fragile särkyvää on syntynyt tästä havainnosta. Meitä on paljon. Esitys käsittelee alkoholismia ja toimintahäiriöisen perheen dynamiikkaa. Se tuo näkyviin ne tunteet, joita lapsi joutuu piilottelemaan alkoholin ongelmakäytön varjossa. Usealla näytelmän työryhmän jäsenellä on kokemusta alkoholin väärinkäytöstä ja sen vaikutuksista läheisiin. He haluavat viestittää esityksellä, että pahasta olosta saa puhua. Miksei se vaan voi lopettaa? Jos se rakastaa mua niin miksei se vaan lopeta. Mulla ei ole hirveesti kavereita. Tai siis on, mutten mä näe niitä oikeestaan ku koulussa. Mä en viitti pyytää meille ketään. Marjut Maristo, Konsta Mäkelä ja Kirsi Törmi. Fragile - särkyvää on Kajaanin Kaupunginteatterin, Suomen Kansallisteatterin, Fragile-työryhmän ja sten seurassa -ohjelman toimijoiden yhteistyö. Esityksen valmistumista ovat rahoittaneet Alko ja Suomen Kulttuurirahasto. SYYSKUU klo klo , ennakko, ensi-ilta, ennakko, ensi-ilta Muistipalatsi, vier. Muistipalatsi, vier., tilausnäytös Luolamiehen poika, vier. (loppuunmyyty) LOKAKUU Ei huono - Porista Pariisiin, vier., ennakko, ensi-ilta

8 Maalaishiiri ja kaupunkilaishiiri, vier. RRASKUU klo Maalaishiiri ja kaupunkilaishiiri, vier. Maalaishiiri ja kaupunkilaishiiri, vier., ennakko Fragile, vier. Fragile, vier., ensi-ilta Fragile, vier., viim esitys. JOULUKUU te Poskiparta - Mielenmagiaa, vier. MUUTOKSET HDOLLISIA =Minna-näyttämö, =Maria-näyttämö Punaisella merkityt esitykset ovat ensi-iltoja, vihreällä merkityt ovat viimeisiä esityksiä ja sinisellä merkityissä esityksissä eässän asiakasomistajan etu: 3 euroa alennusta normaalihintaisen lipun hinnasta. Veikkaus-kortilla 2 euron etu normaalihintaisesta lipusta teatterin omiin arkipäivän näytöksiin ma-to. Max. 2 lippua/asiakas, lisäksi ilmainen käsiohjelma. OSTA KÄSIOHJEL! Käsiohjelma syventää ja täydentää näytelmää. Kaikista Kuopion kaupunginteatterin näytelmistä on saatavilla käsiohjelma. Käsiohjelma sisältää rooli- ja työryhmäesittelyn, taustatietoa näytelmästä tai näytelmän aiheesta sekä mahdollisesti ohjaajan sanan. Käsiohjelmia voi ostaa teatterin lippukassasta tai naulakkotyöntekijöiltä. Niitä myydään myös Kuopio Infossa.

9 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI NIIRALANKATU KUOPIO Teatterilippuja voi ostaa Kuopio Infosta ympäri vuoden ma-pe klo Teatterin lippukassa on avoinna ma-pe klo saakka, klo 14 21, klo ja klo skiviikkona lippukassa sulkeutuu. Syksystä 2017 lippukassa on avoinna kaksi tuntia ennen esitystä ja tapahtumien yhteydessä sekä lauantaisin -18. uantaiaukiolo 9.9. alkaen. Palvelunumero (1,98 /min+pvm) ma-la klo saakka. HUOM! Teatterin uusi palvelunumero 1.8. alkaen (1,98 /min+pvm+mpm) ma-la klo Ryhmämyyntinumero (yli 20 hengen ryhmät) ma-la klo 9-19, ryhmat.teatteri@kuopio.fi. Sähköposti ei voimassa kesä- eikä heinäkuussa. Syksyllä lisämaksuton numero lipun ostaneille ma-la Syksyllä asiakaspalvelunumero (ei lipunmyyntiä), teatterin aulaisäntä Teatterilippuja myydään myös Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla. Se on avoinna ma-pe 17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tuntia ennen esitystä lippukassa on auki 18. Lippukassa on suljettu ja se avautuu maanantaina ja on auki ma-pe 17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tuntia ennen esitystä. Kuopion Sokos-tavaratalon neuvonnassa kaupan aukioloaikoina. Lippupisteen palvelunumerossa (1,98 /min+pvm/mpm) ma-la klo 9-21, su klo Lippupisteen lippukaupoissa ympäri Suomea. Kaikissa R-kioskeissa tapahtumanumerolla. Esitysten hinnat ruslippu / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat) / ryhmät (yli 20 hlöä), pyörätuoli. Hinnat sisältävät palvelumaksun, joka vaihtelee ostopaikoittain. Teatterin / Kuopio Infon palvelumaksu on 2. Puhenäytelmät Ennakkoesitys 23/20/18, Viikkoesitykset 28/25/23 Viikonloppuesitykset (pe, la) 31/28/26 -musikaali 46/43/39 Vierailut 31/28/26 sten vierailunäytelmät Tatu ja Patu 20/15/12 Maalaishiiri ja kaupunkilaishiiri 18/13/10 Yhteislippu ja Luolamiehen poika 49. Liput ostettava samanaikaisesti, ei koske varauksia. Lippujen lunastus Yksittäiset teatteriliput on lunastettava kahden viikon sisällä varauksesta, ryhmäliput kuukauden sisällä varauksesta. Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta. Pääsylipun uudelleen tulostamisesta veloitetaan 3 /lippu. Esteettömyys Minna-näyttämöllä on 6 pyörätuolipaikkaa, Marianäyttämöllä 4. Minna-näyttämöllä on induktiosilmukka, Marialla on kuulovahvistimet. Opiskelijat Viime hetken lippu 10 (sis. palv.maksun) teatterin omiin näytöksiin teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta, Kuopion Musiikkikeskuksesta tai netistä esityspäivänä, jos näytöksessä on tilaa. Ei varausoikeutta, ei koske jo tehtyjä varauksia. Opiskelijakortti esitettävä. Ryhmämyynti Yli 20 hlöä, teatterin omiin näytöksiin ja joihinkin vierailuihin. Vetäjälle ilmainen lippu, kuljettajalle ilmainen lippu tultaessa teatterin omiin esityksiin, jos on tilaa. Lunastus kuukauden sisällä varauksesta. Puh ma-la klo 9-19 tai ryhmat.teatteri@kuopio.fi. lavuokraus Puh TEATTERIRAVINTOLA, VÄLIAIKATARJOILUT Puh tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi.

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2017 Based on Sholem Aleichem Stories By Special Permission of Arnold Perl. Book by JOSEPH STEIN Music by JERRY BOCK Lyrics by SHELDON HARNICK. Produced on the New York

Lisätiedot

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA.

MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. MIKSEI SE VAAN VOI LOPETTAA? JOS SE RAKASTAA MUA, NIIN MIKSEI SE VAAN LOPETA. Esitys käsittelee alkoholismia ja toimintahäiriöisen perheen dynamiikkaa. Se tuo näkyviin ne tunteet, joita lapsi joutuu piilottelemaan

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2018 MARIA Yleisön pyynnöstä! RITVA GRÖNBERG SYDÄMENLYÖNTEJÄ Valokuva Sami Tirkkonen RAKKAUDESTA LAULUUN LAULU RITVA GRÖNBERG, PIANO TAPIO NYKÄNEN KANTAESITYS MARIA-NÄYTTÄMÖLLÄ

Lisätiedot

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani?

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani? Gilles Dyrek Ohjaus Jaakko Loukkola Sinustako kesän 2012 hauskimman komedian yhteistyökumppani? YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA! Edessäsi on IdeaTeatterin kesän 2012 esite uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille.

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT 2017 VALOKUVA JA KUVANKÄSITTELY SA TIRKKONEN KUVITUS ANTTI VOUTILAINEN RIA NNA NÄYTELMÄ ON OSA SUOMEN ITSENÄISYYDEN SATAVUOTISJUHLAVUODEN OHJELA. SIRKKU PELTOLA SUOMEN HEVONEN

Lisätiedot

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä!

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi..." Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin!

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka Danny Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin

Lisätiedot

TURUN KAUPUNGINTEATTERI OPETTAJAN OPAS

TURUN KAUPUNGINTEATTERI OPETTAJAN OPAS TURUN KAUPUNGINTEATTERI OPETTAJAN OPAS TERVETULOA TURUN KAUPUNGINTEATTERIIN! Uuden teatterisukupolven kasvattaminen on meille tärkeä asia ja Te opettajat olette siinä avainasemassa. Sen vuoksi olemme koonneet

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018

KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018 KUOPION KAUPUNGINTEATTERI SYKSY 2018 NNA RIA Kuva ja kuvankäsittely Antti Karppinen INGR BERGN KUORIKOSKI NIENEN ROSSTRÖM ENCKELL SYYSSONAATTI ÄIDINA OHJAUS SNOOPI SIREN OHJAUS OLLI-TTI OINONEN ENSI-ILTA

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT/KESÄ 2013 Lappeenrannan kaupunginteatteri 2013 KEVÄT/KESÄ Suuria tunteita. Iloa ja naurua. Satua, draamaa ja Smedsiä. Väkeviä klassikoita. Ammattitaidolla ja rakkaudella.

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Hallituskatu 14, 28100 Pori teatterin.lipunmyynti@pori.fi www.pori.fi/teatteri Stein - Bock - Harnick Ohjaus Lavastus Puvustus Kallimestari Koreografi Patrik Dra Teemu

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm.

TANSSITYÖPAJAT TILAUS- JA KIERTUE- ESITYKSET MANILLA-TEATTERI. VIERAANAMME, mm. KEVÄT 2015 TANSSITYÖPAJAT Aurinkobaletti järjestää teoksiin liittyviä tanssityöpajoja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Ammattitanssijoiden ohjaamissa työpajoissa liikutaan itse, kokeillaan kehollista

Lisätiedot

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Syyskauden alku seurakunnassa Kesä alkaa olla lopuillaan ja syyskausi alkamassa. Monella on

Lisätiedot

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta.

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Tehtävä 1 Kertominen Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Tehtävä 1 Millainen ajankäyttäjä olet? Miten suhtaudut aikaan? Oletko

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista

Lisätiedot

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Ohjeet opiskelijoille elokuussa 2017 (lv. 2017 2018) Lisätiedot: susanna.koponen@lahti.fi ja p. 050 398 5775 www.lahti.fi/palvelut/koulutus/lukiokoulutus/lukiokoulutuksen-kulttuuriohjelma

Lisätiedot

Erilaista, samanlaista sisaruutta ja ihanan älytöntä touhua! - Sisarussuhteet erityislapsiperheessä

Erilaista, samanlaista sisaruutta ja ihanan älytöntä touhua! - Sisarussuhteet erityislapsiperheessä Erilaista, samanlaista sisaruutta ja ihanan älytöntä touhua! - Sisarussuhteet erityislapsiperheessä Projektipäällikkö Kehitysvammaisten Tukiliitto ry pia.molsa@kvtl.fi // puh. 0207 718 326 Sisaruussuhde

Lisätiedot

www.kuopionkaupunginteatteri.fi

www.kuopionkaupunginteatteri.fi www.kuopionkaupunginteatteri.fi TEATTERIELÄMYS KUOPIOSSA YLI SATA VUOTTA TEATTERIA Kuopion kaupunginteatterin juuret ulottuvat 1900-luvun alkuun, jolloin kaupungissa alkoi vilkas teatteritoiminta. Taiteelliset

Lisätiedot

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI kun rakastuminen ei ole kahden kauppa Joensuun kaupunginteatteri HYVÄ KATSOJA Kun luin näytelmän Paha äitipuoli ensimmäisen kerran, ihastuin oitis. Tunnistettavia arjen

Lisätiedot

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Ohjelmassa naurua ja MAKUNAUTINTOJA Wanha Walimo on vuonna 2008 avattu moderni ravintola- ja kokouskeskus Lahden keskustassa. Yli sata vuotta vanhaan tehdasmiljööseen uudistettu

Lisätiedot

liikkua liikunta laihtua lihoa kunto palautua venytellä lihakset vahva hengästyä treenata treeni pelata peli voittaa hävitä joukkue valmentaja seurata

liikkua liikunta laihtua lihoa kunto palautua venytellä lihakset vahva hengästyä treenata treeni pelata peli voittaa hävitä joukkue valmentaja seurata LIIKUNTA Lämmittely Harrastatko liikuntaa? Miksi / miksi et? Millainen liikunta sopii sinulle? Mitkä asiat ovat tärkeitä, kun valitset kuntosalin / liikuntakeskuksen? Mitä liikuntapaikkoja tiedät sinun

Lisätiedot

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA 6.5.2019 TOUKOTERVEHDYS ARXILTA Kesäkausi jo häämöttää nurkan takana ja yhteinen toimintakautemme on lopuillaan. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille! Vuosi on ollut täynnä upeita elämyksiä, tärkeitä

Lisätiedot

Parisuhteen vaiheet. Yleensä ajatellaan, että parisuhteessa on kolme vaihetta.

Parisuhteen vaiheet. Yleensä ajatellaan, että parisuhteessa on kolme vaihetta. Parisuhteen vaiheet Yleensä ajatellaan, että parisuhteessa on kolme vaihetta. Parisuhteen vaiheet ovat seurusteluvaihe, itsenäistymisvaihe ja rakkausvaihe. Seuraavaksi saat tietoa näistä vaiheista. 1.

Lisätiedot

Salon mest karsinnan tulokset finalistit

Salon mest karsinnan tulokset finalistit n mest karsinnan tulokset 2019 + finalistit 13.04.2019 Ohessa karsinnan tulokset, päivitetty 23.4.19. Finaalit pelataan 25.-27.5.19 La 25.5.19 klo:12:00 Veteraanit ja Seniorit Su 26.5.19 klo:12:00 B-Miehet

Lisätiedot

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA

Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA SYKSY 2014 kuva Seilo Ristimäki Jorma Uotinen ENNEN VIIMEISIÄ AJATUKSIA Rakkaus tulee ja menee, mutta koskaan se ei tule tilaamalla. Koreografina minua kiinnostaa se mitä ei voi ennalta tietää. Se, mikä

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 0 Kesäteatterit 2015 Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 1 SISÄLLYS IISALMI, Mansikkaniemen kesäteatteri... 1 Kauppa-auto... 1 Rakkaat Hölmöläiset,

Lisätiedot

Koko kaupungin henkilö V

Koko kaupungin henkilö V Koko kaupungin henkilö V Kuva: Reija Hirvikoski Lasten ja aikuisten näytelmä Aapelin romaanista Koko kaupungin Vinski Aapelin lastenkirjojen rakastettu sankari Vinski kiertää Suomea kesällä 2014 nimellä

Lisätiedot

Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015

Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015 Eläkeläiset ry:n kulttuuri- ja retkeilypäivät Porissa 9.-11.6.2015 TIISTAI 9.6. Herralahden koulu Kahvipysäkki, ruokasali (Eläkeläiset ry:n Satakunnan aluejärjestö) Näytteilleasettajat: luokat G-1, G-2,

Lisätiedot

Kirjoit tanut Merja A alto, Kirsi Siukola Ohjaus Esko Vuorio

Kirjoit tanut Merja A alto, Kirsi Siukola Ohjaus Esko Vuorio Kirjoit tanut Merja A alto, Kirsi Siukola Ohjaus Esko Vuorio esitykset 2013 ke 13.2. klo 19.00 la 16.2. klo 18.00 ke 20.2. klo 19.00 la 23.2. klo 18.00 ke 27.2. klo 19.00 la 2.3. klo 18.00 ke 6.3. klo

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGINTEATTERI. Toimintakertomus 2017

VALKEAKOSKEN KAUPUNGINTEATTERI. Toimintakertomus 2017 VALKEAKOSKEN KAUPUNGINTEATTERI Toimintakertomus 2017 Vuosi 2017 Valkeakosken Kaupunginteatterissa Teatterin vuosi 2017 alkoi Suomi 100 hengessä ja kevään ohjelmisto rakennettiin sen mukaisesti. Ohjelmistopolitiikan

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

Poliisien sm-hiihdot sprintti

Poliisien sm-hiihdot sprintti Page 1 / 5 Poliisien sm-hiihdot sprintti T U L O K S E T Oulun Hiihtoseura M60; M55; M50; M45; M40; M35; NYL; MYL; M60_F1; M55_F1; M50_F1; M45_F1; M40_F1; M35_F1; NYL_F1; MYL_F1; M60 Miehet 60 vuotta 1.1

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Tietoja päivitetty 29.8.2014. Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016

Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016 Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016 Vaalin tulos vertailuluvun mukaan järjestettynä Valittujen nimet lihavoitu Lista ehdokas vertailuluku IV 46 Korolainen, Katri Inkeri 214,390 III 20 Halonen, Reino Matias

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT

POHJOIS-KARJALAN PIIRINMESTARUUSHIIHDOT Miehet 12 3x2km (3P) 1. 2 Liperin Hiihtoseura 26.21,4 Osuus 1 Pauli Vuorma 1 7.48,3 Osuus 2 Juuso Varis 1 9.25,7 1 17.14,1 Osuus 3 Väinö Kontkanen 1 9.07,3 1 26.21,4 2. 5 Pyhäselän Urheilijat 31.08,4 Osuus

Lisätiedot

Mun perhe. * Joo, mulla on kaksi lasta. Mulla on Mulla ei oo. 1 2,3,4 + a ei + a. Mulla on yksi lapsi kaksi lasta Mulla ei oo lapsia

Mun perhe. * Joo, mulla on kaksi lasta. Mulla on Mulla ei oo. 1 2,3,4 + a ei + a. Mulla on yksi lapsi kaksi lasta Mulla ei oo lapsia 1 Mun perhe suomi äidinkieli suomi äidinkieli perhe äiti _ vaimo isä _ mies vanhemmat lapsi isoäiti tyttö isoisä poika isovanhemmat vauva sisko tyttöystävä poikaystävä veli Ootko sä naimisissa? * Joo,

Lisätiedot

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 MEILTÄ PUKINKONTTIIN MONTA AINUTLAATUISTA ELÄMYSTÄ! PERHEEN PIENIMMILLE IKIMUISTOISTA OHJELMAA JOULULOMALLE! Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 Lämmin tervehdys Teatteri Siperialta! Talvi on saapunut

Lisätiedot

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Turku Järj.TurTi päivitetty klo 8.50

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Turku Järj.TurTi päivitetty klo 8.50 Kansallinen 25 ja 125 tikkaa 07.02.2015 Turku Järj.TurTi päivitetty 18.1.2016 klo 8.50 25 tikkaa MM 1. Lehtonen Seppo JST 39 43 41 42 42 207 2. Tammi Aimo TurTi 41 37 39 41 42 200 3. Rantanen Asko MU 41

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista - Teatterissakäynti

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

Toistokarsinta. Maksimikarsinta. Naiset. Sivu 1. Alle 60. Vera Pesonen 1971 Minna Aarnipuro 1980 Laura Tuurala 1983 Mervi Korkeasaari 1972.

Toistokarsinta. Maksimikarsinta. Naiset. Sivu 1. Alle 60. Vera Pesonen 1971 Minna Aarnipuro 1980 Laura Tuurala 1983 Mervi Korkeasaari 1972. Toistokarsinta Naiset Alle 60 Vera Pesonen 1971 Minna Aarnipuro 1980 Laura Tuurala 1983 Mervi Korkeasaari 1972 Alle 70 Annastiina Rajaniemi 1985 Yli 80 Tarja Perälä 1968 Maksimikarsinta Alle 60 Satu Raappana

Lisätiedot

syksy 2019 ICASOS 10 v.

syksy 2019 ICASOS 10 v. Marja-Sisko Aalto Timantti Voiko ihminen olla erilainen sisältä ja ulkoa? Mikä tekee meistä sen, mitä lopulta olemme? Vanhempi konstaapeli Annette Savolainen kohtaa äärimmäisiä kysymyksiä niin työssään

Lisätiedot

Hämeenlinna 19. lokakuuta 2012. Solaris-lomalla Kajaanissa 10.-15.9.2012

Hämeenlinna 19. lokakuuta 2012. Solaris-lomalla Kajaanissa 10.-15.9.2012 Hämeenlinna 19. lokakuuta 2012 Solaris-lomalla Kajaanissa 10.-15.9.2012 28 eläkeläisopettajaa (osa ystäviä) oli liikunnallisella virkistyslomalla Hotelli Kajaanissa. Matkat taitettiin rautateitse, invavaunut

Lisätiedot

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 52N60 49,40 Pirjo Kemppainen / 51 25,0 27,5 30,0 27,5 52N60 48,90 Pirjo Kemppainen/51 25,0 25,0 25,0 52N20 51,30 Jenna

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

Juffa I Lopputulos 7 pöytää, 13 paria, 1 lepopari. Jakomäärä: 26. Keski: 130,0. Lepokierros (*) antaa pelattu prosentti. Vertailu.

Juffa I Lopputulos 7 pöytää, 13 paria, 1 lepopari. Jakomäärä: 26. Keski: 130,0. Lepokierros (*) antaa pelattu prosentti. Vertailu. Sija Pari Pisteet % Vert Nimi J-ID erho 1 170,1 *,4 2 Oula Wichmann - Ensio Lehtinen 14 1184 Jyväskylän Bk - Salon Bk 2 170,1 *,4 0 Eino Nygren - Jarmo Laakso 1830 13 Salon Bk 3 1,3 * 1,3 nil Nijhawan

Lisätiedot

Saappaanheitto 2017 Naiset. Saappaanheitto 2017 Miehet

Saappaanheitto 2017 Naiset. Saappaanheitto 2017 Miehet Saappaanheitto 2017 Naiset 1 Heidi Korkalainen Savon Saapas 41,87 2.7.2017 Pielavesi 2 Virpi Kostama KeiKu 33,46 4.6.2017 Pielavesi 3 Pirjo Saukkonen LepU 33,20 14.4.2017 Kuopio 4 Tanja Saastamoinen Savon

Lisätiedot

Kansalliset tikkakisat Humppila

Kansalliset tikkakisat Humppila Kansalliset tikkakisat Humppila 25.10.2015 25 tikkaa päivitetty 25.10.2015 klo 19.40 MM 1. Mäkinen Mauno VaaTi 41 42 41 44 37 205 2. Tammi Aimo TurTi 35 40 38 44 46 203 3. Varsaluoma Kosti ITK 39 40 39

Lisätiedot

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.

Ikäluokka Painoluokka Vaaka Nimi / Synt 1. nosto 2. nosto 3. nosto Tulos Paikkakunta N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8. MAKSIMIRANKING 2017 N 57 52,05 Hanna Rantala / 82 85,0 90,0 90,0 Tampere 26.8.2017 N 52 50,2 Johanna Forsström / 88 65,0 70,0 72,5 72,5 Rauma 15.4.2017 N 63 61,70 Anne Heikkilä / 78 65,0 72,5 80,0 72,5

Lisätiedot

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017 Minun elämäni Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, Nid Minä olen syntynyt Buriramissa Thaimaassa. Minun perheeni oli iskä äiskä 2 veljeä ja 2 siskoa. Minun

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

Tarina. Pressikuvat (www#helsinkifilmi#fi)

Tarina. Pressikuvat (www#helsinkifilmi#fi) Tarina Ganes on tarina Suomen tunnetuimman rock-ikonin! Remun! noususta t"hteyteen# Se kertoo! miten kovissa oloissa kasvanut Henry Remu Aaltonen perusti Suomen legendaarisimman rock-b"ndin Hurriganesin

Lisätiedot

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014

ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 ALAJÄRVEN KAUPUNKI SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROT KAUDELLE 2013-2014 URHEILUHALLIN KÄYTTÖVUOROT 2013-2014 14.15-15.15 15.15-16.45 Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto/kevennetty kuntopiiri 16.9.2013-2.12.2013

Lisätiedot

Kangasala Sk talkoolista Tampereen Iltarastit Ma Kangasalan lukio. Pekka Kannus, ,

Kangasala Sk talkoolista Tampereen Iltarastit Ma Kangasalan lukio. Pekka Kannus, , 1 Ma 25.3.2019 Kangasalan lukio Pekka Kannus, 0405047593, pekka.kannus@uta.fi Ratamestari Jere Ahonen, 050499845, jere.ahonen@live.com Matti Rintanen, 0405314599, matti.rintanen@gmail.com Harri Pajula

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 19.1.2018 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html VALOKUVANÄYTTELY Suomen juhlavuoden 2017 kunniaksi. Valokuvauskilpailun satoa esillä neljän sarjan voittajatyöt

Lisätiedot

Rakkauden Katekismus TYTÖILLE.

Rakkauden Katekismus TYTÖILLE. Rakkauden Katekismus TYTÖILLE. Hinta Smk. 1; 50. ALKULAUSE. Teille hyvät tytöt omistetaan tämä pieni käsikirja rakkauden tulkitsemisessa. Olkoon teissä monessa kätketty välinpitämättömyys sille ihmeelliselle

Lisätiedot

Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä

Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä maali 1. Vesa Halonen pj SK PT Yleisseuranta 2. Tommi Sillanpää SK PT Yleisseuranta 3. Kaj Fredriksson SK PT Tulostus 4. Kai Mutka SK PT Videoseuranta

Lisätiedot

TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN TURVATAIDOT

TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN TURVATAIDOT TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN TURVATAIDOT Turvaympyrä i TUTUT IHMISET Sinun kehosi on tärkeä ja arvokas. Kukaan ei saa koskea siihen ilman sinun lupaa. Tärkeä tietää: Suorista käsi eteesi

Lisätiedot

MATKALLA LISÄÄ SAIKKUA, KIITOS!

MATKALLA LISÄÄ SAIKKUA, KIITOS! SYKSY Gabriel, tule takaisin! ENSI-ILTA 5.9.2019 Klassikkokomedian ensiesitys Hämeenlinnassa PÄÄNÄYTTÄMÖ KÄSIKIRJOITUS Mika Waltari OHJAUS Jukka Keinonen LAVASTUS- SUUNNITTELU Juha Mäkipää PUKUSUUNNITTELU

Lisätiedot

Ceder Ulf Elijoki Jani. Finnilä Pauli. Kaltti Teemu

Ceder Ulf Elijoki Jani. Finnilä Pauli. Kaltti Teemu SM B KISASTA ULOS JÄÄVÄT PELAAJAT Rankinglistan perusteella ulos jäävät miehet Kantele Marko Ceder Ulf Pehkonen Tatu Niskala Asko Viinikka Veijo Takkinen Uki Finnilä Pauli Alanentalo Tony Haverinen Teuvo

Lisätiedot

Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet

Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet Oikeus (laki sanoo, että saa tehdä jotakin) Suomen uusi perustuslaki tuli voimaan 1.3.2000. Perustuslaki on tärkeä laki. Perustuslaki kertoo, mitä ihmiset saavat

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU # Nimi Kerho Tulos 1 Tero Toivanen KUORES 1 184 2 Jari Pihlainen IISRES 1 182

Lisätiedot

Bob käy saunassa. Lomamatka

Bob käy saunassa. Lomamatka Bob käy saunassa 1 Mitä sauna merkitsee suomalaiselle? 2 Mitä tehtäviä saunalla on? 3 Missä kertoja saunoi ensimmäisen kerran? 4 Kuka oli Leena? 5 Millainen Leena oli? 6 Mitä Leena teki saunassa? 7 Mitä

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 2015 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40,0 47 46,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 52N20 51,30 Jenna Pitkänen / 95 40,0 42,5 45,0 45,0 52N20 51,00 Jenna

Lisätiedot

Kesäkonsertit Summer concerts

Kesäkonsertit Summer concerts Kesäkonsertit Summer concerts Lappeenrannan kesä soi, tanssii ja elää satamatorilla, Marian aukiolla, Joutsenon torilla, pusupuistossa, linnoituksen kesäteatterilla ja radiotalon nurmikolla. Esiintyjinä

Lisätiedot

Mikael Appel Pohjanmaan poliisilaitos

Mikael Appel Pohjanmaan poliisilaitos Poliisien yleisurheilumestaruuskilpailut Raatin stadion Oulu 24.6.2014 TULOKSET M 100 m 1. Timo Rouhianen Sisä-Suomen poliisilaitos 11,90 2. Riku Hassi 12,09 3. Pertti Huovinen 12,12 4. Jouni Tahvanainen

Lisätiedot

Valitse jokaiseen lauseeseen sopiva kysymyssana vastauksen mukaan:

Valitse jokaiseen lauseeseen sopiva kysymyssana vastauksen mukaan: Kero, mitä menet tekemään. Malli: Menen yliopistoon Menen yliopistoon opiskelemaan. Menen kauppaan 5. Menen uimahalliin Menen kotiin 6. Menen kahvilaan Menen ravintolaan 7. Menen pankkiin 4. Menen kirjastoon

Lisätiedot

Lapua Lohja

Lapua Lohja 5.3.2016 Lapua 66 65,80 Tomi Halmesmäki/76 105,0 105,0 1. 74 71,40 Atte Ojala/91 145,0 150,0 152,5 152,5 1. 74 71,30 Tero Keisala/85 125,0 140,0 145,0 145,0 2. 74 72,50 Toni Hyttinen/95 105,0 115,0 122,5

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 30.10. maanantai klo 12.30 Yhteislaulua; Jorma Peltola & Hannu Hiironmäki klo 14 Asiakasohjaajan info- ja keskustelutilaisuus ryhmätilassa 31.10. tiistai

Lisätiedot

SM-keskimatka R2 2012 ORGANISAATIOKAAVIO. SM-2012 organisaatio. Sivu 1. Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä. Työryhmät, joilla on sektorivastuu

SM-keskimatka R2 2012 ORGANISAATIOKAAVIO. SM-2012 organisaatio. Sivu 1. Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä. Työryhmät, joilla on sektorivastuu SM-keskimatka R2 2012 SM-2012 organisaatio ORGANISAATIOKAAVIO Yleisvastuu = kilpailun johtoryhmä Kilpailunjohtaja Varajohtaja Pääsihteeri pääratamestari Tulospalvelupäällikkö Kenttäpäällikkö Tiedottaja/Markkinointi

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

2. kappale ( toinen kappale) P ERHE. sisko. Hän on 13 vuotta.

2. kappale ( toinen kappale) P ERHE. sisko. Hän on 13 vuotta. 2. kappale ( toinen kappale) P ERHE 2.1. Fereshte ja Anna katsovat kuvaa. Fereshte: Tämä on minun perhe. Anna: Kuka hän on? Fereshte: Hän on minun äiti. Äidin nimi on Samiya. Tämä olen minä. Tämä on minun

Lisätiedot

KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI

KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI Nähkää miten konstaapeli saa sifonista soodaa silmiin ja nunna tanssi twistiä niin että helmat liehuu! eski-ikäinen tohtori

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22,89 17.7.2010 Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22,36 17.7.2010 Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Leppävirta 22,28 17.7.2010 Kangaslampi 4 Matti Saukkonen

Lisätiedot

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Naisten piiri klo 9.30-10.30 Vetäjät: Tuija & Helena Multasormet klo 12.00-13.00 Vetäjät: Milja, Helena ja Maija Vetäjät:

Lisätiedot

Vimpelin Puutyö Ky KIRPPUTORI. Jone ja Kroco = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ

Vimpelin Puutyö Ky KIRPPUTORI. Jone ja Kroco = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ ! e l l i s Jone ja Kroco p a L = kaikkien kaveri show TEATTERI LAPUAN NÄYTTÄMÖLLÄ MURUSET, LAPUAN HELLUNTAISEURAKUNNAN KUORO & ORKESTERI - la klo 15.00 Muruset koostuu lapualaisista naisista, jotka haluavat

Lisätiedot

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT:

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT: SYKSY 2015 NÄYTÖSKALENTERI YHTEISILLAT: REGINA & LEIBLIED MANILLA (Manifesti): PE 4.9. klo 19 ensi-ilta SU 6.9. klo 19 MA 7.9. klo 19 Liput 36 / 33 / 21 ROVANIEMI / WILJAMI: TO 5.11. klo 19 PE 6.11. klo

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22,

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22, Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22,89 17.7.2010 2 Eemi Saukkonen LepU 22,36 17.7.2010 3 Seppo Julkunen LepU 22,28 17.7.2010 4 Matti Saukkonen LepU 22,26 17.7.2010 5 Ville Piisilä Vantaa 20,40

Lisätiedot

Saappaanheitto 2017 Naiset. Saappaanheitto 2017 Miehet

Saappaanheitto 2017 Naiset. Saappaanheitto 2017 Miehet Saappaanheitto 2017 Naiset 1 Heidi Korkalainen Savon Saapas 41,87 2.7.2017 Pielavesi 2 Virpi Kostama KeiKu 33,46 4.6.2017 Pielavesi 3 Pirjo Saukkonen LepU 33,20 14.4.2017 Kuopio 4 Tanja Saastamoinen Savon

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys Tapahtumakalenteri viikko 06 pe 12.02. 19:00 Raamattuluokka 5 lk. Aihe: Syntiinlankeemus ja lupaus. Paikka: Savela Jukka, Tervaluodontie 23 / 6 lk. Aihe: Abraham uhraa Iisakin. Paikka: Heikki Nauha, Veikkolantie

Lisätiedot

TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN IHMISSUHTEET

TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN IHMISSUHTEET TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN IHMISSUHTEET SEKSUAALITERVEYSTIETÄMYKSEN JA TUEN TARPEIDEN ARVIOINTI OSIO 4 EI JOO 1. Tuntematon ja tuttu ihminen Tavoite: Tuntemattoman ja tutun eron ymmärtäminen.

Lisätiedot

RAKKAUDEN KATEKISMUS

RAKKAUDEN KATEKISMUS m@smssbss3m RAKKAUDEN KATEKISMUS TYTÖILLE. Kustantaja: K. Valovuori Uusikaupunki. limileß KATEKISMUS TYTÖILLE. Kustantaja: K. Valovuon, Uusikaupunki. Alkulause. Teille hyvät tytöt omistetaan tämä pieni

Lisätiedot

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 itämainen tanssi Itämaista tanssia, kuntotanssia ja kuntoliikuntaa sekä discorientaltanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja kuntoisille lapsille,

Lisätiedot