28 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 29 Johtava diakoniatyöntekijä Anne Pöyryn nimeäminen vammaisneuvoston asiantuntijajäseneksi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "28 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 29 Johtava diakoniatyöntekijä Anne Pöyryn nimeäminen vammaisneuvoston asiantuntijajäseneksi"

Transkriptio

1 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) Aika , klo 16:30-18:00 Paikka Ravintola Greeneri, Mikkelipuisto, Pursialankatu 5 Käsitellyt asiat 25 Kokouksen avaus 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi 29 Johtava diakoniatyöntekijä Anne Pöyryn nimeäminen vammaisneuvoston asiantuntijajäseneksi 30 Toimintasuunnitelman ja työryhmien toimeksiannon tarkentaminen 31 Kulttuurin tuottaminen ja osallistuminen Mikkelissä 32 Muut esille tulevat asiat 33 Seuraava kokous 34 Kokouksen päättäminen

2 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) Saapuvilla olleet jäsenet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Sanna Paasonen Timo Petäjämäki Pirkko Luusalo Reijo Hämäläinen Anneli Liukkonen Satu Hasanen Hanna-Noora Hurri, varajäsen Jarmo Mynttinen, varajäsen Markku Sirviö, varajäsen Muut saapuvilla olleet Arja Väänänen, hyvinvointikoordinaattori, sihteeri Anne Pöyry, johtava diakoniatyöntekijä, tuomiokirkkoseurakunta Allekirjoitukset Kauko Väisänen Puheenjohtaja Arja Väänänen Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Sanna Paasonen Anneli Liukkonen Pöytäkirjan nähtävänäolo kaupungin yleisessä tietoverkossa Arja Väänänen, hyvinvointikoordinaattori

3 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 25 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

4 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 27 Pöytäkirjan tarkastus Ehdotus Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Sanna Paasonen ja Satu Hasanen. Pöytäkirja tarkastetaan kaupungin virastotalon asiointipisteessä tiistaina ja on sen jälkeen nähtävänä kaupungin yleisessä tietoverkossa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Sanna Paasonen ja Anneli Liukkonen. Muilta osin päätösehdotus hyväksyttiin.

6 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 28 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

7 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 29 Johtava diakoniatyöntekijä Anne Pöyryn nimeäminen vammaisneuvoston asiantuntijajäseneksi Ehdotus Tuomiokirkkoseurakunnasta johtava diakoniatyöntekijä Anne Pöyry nimetään vammaisneuvoston asiantuntijajäseneksi. Hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

8 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) Vammaisneuvosto, 20, Vammaisneuvosto, 30, Toimintasuunnitelman ja työryhmien toimeksiannon tarkentaminen MliDno Vammaisneuvosto, , 20 Valmistelijat / lisätiedot: Arja Väänänen arja.vaananen@mikkeli.fi hyvinvointikoordinaattori Vammaisneuvosto on kokouksessaan käsitellyt toimintasuunnitelmaa seuraavasti: "Vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien liikunnan harrastamisen kynnyksen madaltaminen, harrastamisen helpottaminen. Yhteistyö mm. liikuntatoimen, eri järjestöjen ja vammaispalveluiden kanssa. Esim. sähköinen haku helpottamaan harrastusmahdollisuuksia. Erityisliikunnanohjauksessakaan ei saa kaikille soveltuvaa ohjausta. Esim. edellytetään sanallisen ohjauksen seuraamiskykyä. Esteettömyysohjelman päivittäminen. Kaupungin liikuntapaikkojen esteettömyys, tilojen esteettömyys. Ryhmä voisi kartoittaa eri kohteita. Julkisten rakennusten tilojen liikkumisen ongelmattomuus, esteettömyyden tarkastaminen, palveluiden ja opasteiden soveltuvuus. Näiden edistämisestä halutaan vammaisneuvoston ottavan vastuuta. Esteettömyysohjelman päivitys on paikallaan. Apuvälinemessut Tampereella. Voiko olla yhteiskuljetus yhteistyössä eri tahojen kanssa tai vammaisneuvoston yhteisenä. Ehdotus Vammaisneuvosto päättää jatkaa toimintasuunnitelman työstämistä seuraavassa kokouksessa ja huomioi suunnitelmat vuoden 2018 talousarviossa. Hyväksyttiin." Toimintasuunnitelman täsmentäminen ja työryhmätyöskentelyn käynnistäminen. Esteettömyys: Mukana esteettömät luontokohteet, kuten esteetön uimaranta, esteettömät laavut. Käydään läpi vammaispoliittisen ohjelman tilanne. Ehdotus Linjataan asiasisällöt toimintasuunnitelmaan vuodelle Päätetään vastuut ja aikataulut.

9 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) Toimintasuunnitelmaan 2018 sisällytetään tiedossa olevia seminaareja ja koulutuksia, kuten vanhus- ja vammaisneuvostopäivä , Mikkelin yliopistokeskus vammaispalveluiden neuvottelupäivät ovat Vammaisneuvosto osallistuu vuoden mittaan tarkoituksenmukaisiin koulutuksiin ja seminaareihin. Osallistumisista sovitaan erikseen kokouksissa. Toimintasuunnitelmassa 2018 painopisteenä ovat esteettömyys ja erityisryhmien liikuntamahdollisuuksien edistäminen. Keskusteltiin mm. iltaaikojen tärkeydestä liikuntavuoroissa esim. tulevaisuudessa Saimaa Stadiumin toiminnassa. Esteettömyyteen ja erityisryhmien liikunnan edistämiseen tarkennetaan toimenpiteet sovituissa työryhmissä. Virtuaalinen museokäynti ja sen kehittäminen nostettiin yhtenä sisältönä vuoden 2018 toiminnaksi. Kehittäminen voitaisiin toteuttaa yhteiskehittämistyönä esim. Otavan opiston tai muiden oppilaitosten kanssa. Asiaa selvitellään. Vammaisneuvosto, , 30 Toimintasuunnitelmassa 2018 painopisteenä ovat esteettömyys ja erityisryhmien liikuntamahdollisuuksien edistäminen. Toimenpiteitä ja huomioita: ilta-aikojen huomiointi liikuntavuoroissa (Huom. Saimaa Stadium) virtuaalinen museokäynti kulttuuriin liittyvät toimenpiteet soveltuvaan liikuntaan liittyen on tehty opinnäytetyö Xamkissa. Pyydetään opiskelijat esittelemään opinnäytetyön tuloksia vammaisneuvostolle alkuvuodesta soveltuvan liikunnan ohjaajia on kaupungilla kaksi. Kolmas olisi tarpeellinen Veli Liikanen Xamkilta voisi tulla esittelemään nuorten tutkimukseen liittyviä tuloksia. Toimenpiteet tarkentuvat työryhmissä: Esteettömyystyöryhmän toimeksianto: Kaupungintalon, jossa ovat valtuustosali, kaupunginhallituksen ja lautakuntien kokoushuone esteettömyys on tärkeä. Vammaisneuvosto haluaa edistää kaupungintalon esteettömyyttä.

10 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) Aistivammaisten ja hahmottamisen häiriöisten huomiointi tulee olla mukana esteettömyyssuunnitelmassa. Naisvuoren uimahallin esteettömyys ei toteudu. Hissi ei ole toiminnassa tällä hetkellä. Allashissi ei myöskään toimi tarkoituksenmukaisesti. Vammaisneuvosto testaa uimahallin alkuvuodesta esteettömyysmielessä. Varataan oma aika tutustumiselle. Ajan varaa joko puheenjohtaja tai sihteeri. Uusiin päiväkoteihin tehdään esteettömyyskartoitus. Kaupoissa on haasteellista saada tuotteita esim. kylmäkaapeista. Kaupoissa asiointiin liittyvät kysymykset huomioidaan suunnitelmaa tehdessä. Monissa kaupoissa on jo kutsuntapainikkeita, että voi kutsua avuksi myyjän. Näiden sijainti on tärkeä tietää. Erityisryhmän liikunnan edistämisryhmän toimeksianto: Saimaa Stadiumiin tulee erityisryhmien liikuntamahdollisuuksia. Näiden suunnittelussa vammaisneuvosto on mukana. Moision sairaalan uimahallin ja kuntosalin käyttömahdollisuus selvitetään. Urheilupuistossa on invatilat ja inva-wc. Urheilupuistossa portaissa ei ole hyvää kaidetta. Siellä on vaikea liikkua. Tämä tulee selvittää esteettömyyssuunnitelman yhteydessä. Urheilupuistossa on erityisliikunnan vuoro viikoittain.

11 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 31 Kulttuurin tuottaminen ja osallistuminen Mikkelissä Keskustelua vammaisten kulttuuriin liittyvistä asioista. Keskusteltiin vammaisten kulttuuriin liittyvistä asioista. Kulttuuri otetaan yhdeksi painopisteeksi vammaisneuvoston toiminnassa. Nostettiin ideana toteuttaa vammaisneuvoston toimesta eri tahojen kanssa yhteistyössä kulttuuritapahtuma Mikkelissä. Suunnittelu käynnistetään välittömästi. Kumppaniksi voisi kysyä esim. vammaisliittoja, Mikkelin teatteria, Kynnys ry:tä, elokuvateattereita, kulttuurituottajia ja kulttuurialan opiskelijoita. Kutsutaan teatterinjohtaja Katriina Honkanen ja kulttuurituottaja Susanna Latvala ja vuoden 2018 toiseen kokoukseen yhteistyön käynnistämiseksi. Sitä ennen puheenjohtaja Kauko Väisänen, jäsen Timo Petäjämäki ja varajäsen Hanna- Noora Hurri tapaavat kulttuurituottaja Susanna Latvalaa ja teatterinjohtaja Katriina Honkasta. Tiloja kysytään seurakunnalta, teatterilta, elokuvateattereista. Voiko hyödyntää torilavaa? Ohjelmaa suunnitellaan eri ikäisille. Etelä-Savon kulttuurirahastosta voi hakea tapahtumalle rahoitusta. Haku on vuosittain helmikuussa ja syyskuussa. Vammaiskortti ja siihen liitettäviä alennuksia liikuntaharrastuksiin ja kulttuuritapahtumiin tuotiin esiin. Tätä selvitetään jatkossa.

12 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 32 Muut esille tulevat asiat Iäkkäiden ja vammaisten palvelut - Vammais- ja vanhusneuvoston seminaari klo kesäyliopiston auditoriossa, Lönrotinkatu 5, Mikkelissä. Sihteeri laittaa kyselyn ja ilmoittautumisohjeen. Vammaisneuvosto maksaa osallistumiskustannukset. Lausuntopyyntö Attendon vaikeavammaisten hoivakodin rakentamiseen liittyen (Rytkösenkatu Rantakylässä). Puheenjohtaja välittää lausuntopyynnön kaikille ja hänelle voi lähettää kommentit. Puheenjohtaja kokoaa lausunnon.

13 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 33 Seuraava kokous Vammaisneuvoston seuraavat kokoukset pidetään: klo klo klo ja klo 16.30

14 Mikkeli Pöytäkirja 3/ (14) 34 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

16 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

16 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Aika 07.11.2017, klo 16:35-18:40 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan

Lisätiedot

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston toimintasuunnitelman 2018 toteuttaminen

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston toimintasuunnitelman 2018 toteuttaminen Mikkeli Pöytäkirja 1/2018 1 (12) Aika 16.01.2018, klo 16:35-18:35 Paikka Saunaosasto, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston päivitetyn toimintasäännön käsittely, edustajien nimeäminen lautakuntiin

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston päivitetyn toimintasäännön käsittely, edustajien nimeäminen lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (16) Aika 19.09.2017, klo 16:35-18:12 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

12 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 18 Avoin kuntalaistilaisuus kyytiasioista , Cumulus

12 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 18 Avoin kuntalaistilaisuus kyytiasioista , Cumulus Mikkeli Pöytäkirja 2/2018 1 (14) Aika 22.03.2018, klo 16:30-18:10 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.30 18.30 Paikka Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 19) Vammaisneuvosto

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 19) Vammaisneuvosto Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 19) Aika 29.01.2019, klo 16:34-18:54 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (14) Aika 18.10.2017, klo 13:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.00 17.20 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

3 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

3 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:50 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

15 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 16 Henkilökohtaisen avun keskuksen tilanne ja toimintakäytännöt

15 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 16 Henkilökohtaisen avun keskuksen tilanne ja toimintakäytännöt Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Aika 06.04.2017, klo 16:30-17:57 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00-17.30 Paikka Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 8/2019 1 ( 8) Aika 18.03.2019, klo 14:01-14:58 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 129 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 2/ ( 22) Vammaisneuvosto

Mikkeli Pöytäkirja 2/ ( 22) Vammaisneuvosto Mikkeli Pöytäkirja 2/2019 1 ( 22) Aika 12.03.2019, klo 16:35-18:26 Paikka Kaupungin virastotalo, saunaosasto Käsitellyt asiat 16 Kokouksen avaus 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Anttolanhovin kotaravintola, Hovintie 224, Anttola

Pöytäkirja/ Asialista Anttolanhovin kotaravintola, Hovintie 224, Anttola Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.30 Paikka Anttolanhovin kotaravintola, Hovintie 224, Anttola Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Satu Hasanen, jäsen Jarmo

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Vammaisneuvosto

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Vammaisneuvosto Vammaisneuvosto 24.01.2018 1 Aika 24.01.2018 kello 16:30-18:35 Paikka Kaupunginhallituksen Isokabinetti Läsnä Kokkonen Tanja puheenjohtaja Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys Kokkonen Jorma varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA. Maanantai Kaupungintalo, valtuustosali. Länsi-Pohjan AVH-yhdistys ry.

VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA. Maanantai Kaupungintalo, valtuustosali. Länsi-Pohjan AVH-yhdistys ry. VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA Maanantai 28.8.2017 13.00 15.30 Kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Tornion Invalidit ry. Lapin Näkövammaiset ry., Tornion kerho Tornion seurakunta Liikuntatoimi Tornion Reuma

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 6/ ( 17) Vammaisneuvosto Omatori, Porrassalmenkatu 21, kä ynti Hallituskadun puolelta

Mikkeli Pöytäkirja 6/ ( 17) Vammaisneuvosto Omatori, Porrassalmenkatu 21, kä ynti Hallituskadun puolelta Mikkeli Pöytäkirja 6/2018 1 ( 17) Aika 16.10.2018, klo 16:44-18:49 Paikka Omatori, Porrassalmenkatu 21, kä ynti Hallituskadun puolelta Käsitellyt asiat 59 Kokouksen avaus 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 10/2019 1 ( 10) Aika 08.04.2019, klo 14:01-14:51 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 160 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 161 Pöytäkirjan

Lisätiedot

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto

16 Mikkelin kaupungin strategiatyö - aluejohtokuntien strategiapajan yhteenveto Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (17) Aika 18.10.2017, klo 17:32-18:35 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 4 Vanhusneuvoston jäsenten esittäytymiskierros ja aiheet toiminnalle

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 4 Vanhusneuvoston jäsenten esittäytymiskierros ja aiheet toiminnalle Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (17) Aika 19.09.2017, klo 13:02-15:15 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 2/ (7) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:00-18:57

Mikkeli Pöytäkirja 2/ (7) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:00-18:57 Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 12.10.2017, klo 17:00-18:57 Paikka Otavan Opiston ruokala, kokoustila Aurinkoinen Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

27 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 29 Liikenneyhteydet kaupunkialueella ja haja-asutusalueilla

27 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 29 Liikenneyhteydet kaupunkialueella ja haja-asutusalueilla Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (16) Aika 14.12.2017, klo 13:00-15:00 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 25 Kokouksen avaus 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Kokouksen

Lisätiedot

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (18) Aika 26.04.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 26 Kokouksen avaus 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki Kokous Vammaisneuvoston kokous 1/2018 Aika, paikka Tiistaina 23.1.2018 kello 16.00-17.50 Imatran kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski, h 308 Osallistujat Heikki Luukkanen, puheenjohtaja Helena Roiha,

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 5 Yhdistysten tilojen käyttökokemukset v suhteessa tilahallintoon

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 5 Yhdistysten tilojen käyttökokemukset v suhteessa tilahallintoon Mikkeli Pöytäkirja 1/2018 1 (17) Aika 31.01.2018, klo 13:00-15:00 Paikka Estery-talo, Otto-Mannisenkatu 4, Mikkeli Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5 1 Kokouskutsu 2/2018 Aika klo 13:00 14:03 Paikka Kaupungintalo, ravintola Kajateria Messenius Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 n vaikuttaminen

Lisätiedot

220 Irtisanoutuminen henkilöstöjohtajan virasta, Heli Huopainen

220 Irtisanoutuminen henkilöstöjohtajan virasta, Heli Huopainen Mikkeli Pöytäkirja 14/2017 1 (9) Aika 12.12.2017, klo 08:00-09:05 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 218 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 219 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hyvän olon kohtaamispaikka Setlementti, Lönnrotinkatu 5 (käynti Kirkkokadun kulmalta) 29 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Hyvän olon kohtaamispaikka Setlementti, Lönnrotinkatu 5 (käynti Kirkkokadun kulmalta) 29 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 (17) Aika 19.04.2018, klo 13:00-15:20 Paikka Hyvän olon kohtaamispaikka Setlementti, Lönnrotinkatu 5 (käynti Kirkkokadun kulmalta) Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen

Lisätiedot

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Aika 28.11.2017, klo 16:30-17:16 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 7/ ( 21) Vammaisneuvosto

Mikkeli Pöytäkirja 7/ ( 21) Vammaisneuvosto Mikkeli Pöytäkirja 7/2018 1 ( 21) Aika 20.11.2018, klo 16:30-18:27 Paikka Toimintakeskus Kipinä, Raviradantie 6, Mikkeli Käsitellyt asiat 71 Kokouksen avaus 72 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 27.09.2018, klo 17:00-18:00 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3krs) Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vammaisneuvosto Aika 17.01.2019 klo 14:00-16:01 Paikka Tornikabinetti, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta

68 Vammais- ja esteettömyysasiamies Hanna Karojärven esittäytyminen. 69 Ajankohtaista hyvinvoinnin palvelualueelta Tampere Pöytäkirja 8/2017 1 (13) Aika 19.09.2017, klo 14:00-16:41 Paikka Keskusvirastotalo, Tammerkoski, 2. krs Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus 67

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1. Sivu 17 MARJO-KAISA KONTTISEN PUHEENVUORO 4 18 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN 5 19 MUUT ASIAT 6

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1. Sivu 17 MARJO-KAISA KONTTISEN PUHEENVUORO 4 18 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN 5 19 MUUT ASIAT 6 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Vammaisneuvosto 27.11.2014 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 17 MARJO-KAISA KONTTISEN PUHEENVUORO 4 18 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN 5 19 MUUT ASIAT 6 NURMIJÄRVEN

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (6) Aika 26.01.2017, klo 16:30-16:39 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 18 ESSOTE:n vanhus- ja vammaisneuvoston edustajan nimeäminen

16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 18 ESSOTE:n vanhus- ja vammaisneuvoston edustajan nimeäminen Puumala Pöytäkirja 5/2016 1 (10) Aika 24.11.2016, klo 10:00-12:11 Paikka Palvelukeskus Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015 Yhteistyökomitea 07.03.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Yhteistyökomitean järjestäytyminen 4 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 11/ ( 12) Konserni- ja elinvoimajaosto

Mikkeli Pöytäkirja 11/ ( 12) Konserni- ja elinvoimajaosto Mikkeli Pöytäkirja 11/2018 1 ( 12) Aika 30.10.2018, klo 16:06-17:19 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 97 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 98 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Otavan Opiston Liikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 17:00-19:15 Paikka Otavan Opiston ruokala, kokoustila Aurinkoinen Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 23.01.2019, klo 17:00-19:25 Paikka Ravintola Huvila, Sibeliuksenkatu 5 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne.

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne. Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (15) Aika 14.12.2017, klo 16:59-18:27 Paikka Ravintola August, Jääkärinkatu 6-8, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ ( 17) Vanhusneuvosto

Mikkeli Pöytäkirja 5/ ( 17) Vanhusneuvosto Mikkeli Pöytäkirja 5/2018 1 ( 17) Aika 29.08.2018, klo 13:00-15:40 Paikka Käsitellyt asiat Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 50 Kokouksen avaus 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 52 Kokouksen

Lisätiedot

VAMN 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 VAMN 11 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 11

VAMN 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 VAMN 11 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 11 2/2015 24.3.2015 Asiat VAMN 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 VAMN 11 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 11 VAMN 12 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2014 12 VAMN 13 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12

VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12 2/2009 13.5.2009 Asiat VAMN 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 12 VAMN 12 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 12 VAMN 13 VANHUSHUOLLON STRATEGIAN PÄIVITTÄMINEN 13 VAMN 14 VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle Mikkeli Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 04.04.2018, klo 18:09-18:56 Paikka Otavan Opiston ruokala, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/2017 22 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokousaika 23.11.2017 klo 15:00-16:35 Kokouspaikka Parikkalan hyvinvointikeskuksen kokoushuone, Lehmuskuja 3, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 10) Etelä- Savon pelastuslautakunta

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 10) Etelä- Savon pelastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 8/2018 1 ( 10) Aika 13.12.2018, klo 15:00-15:45 Paikka Pö yhö lä n pappila Pieksä mä ki Käsitellyt asiat 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastus 27 Etelä-

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vammaisneuvosto LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 9 Vammaisneuvosto 30.09.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 7 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 11 8 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 12 9 TUTUSTUMINEN HÄMEENKYRÖN

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika 19.02.2019, klo 08:30-11:37 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastajat 10 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

32 Ilmoitusasiat ja viranhaltijoiden päätökset tiedoksi

32 Ilmoitusasiat ja viranhaltijoiden päätökset tiedoksi Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (14) Aika 28.09.2017, klo 17:01-18:22 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat

Mikkeli Pöytäkirja 6/ (9) Vesiliikelaitoksen johtokunta Aika , klo 17:20-18:40. Käsitellyt asiat Mikkeli Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Aika 29.06.2016, klo 17:20-18:40 Paikka Tertin kartano Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ilmoitusasiat 35 Vesilaitoksen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen

Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs. 4 Henkilökuljetukset tulevaisuudessa -seminaariin osallistuminen Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (13) Aika 22.09.2016, klo 14:00-15:40 Paikka Pispanlinnan palvelukeskus, Simolankatu 4B, 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvirasto (Peltolantie 2 D, 3. krs, iso kokoushuone, Tikkurila)

Sosiaali- ja terveysvirasto (Peltolantie 2 D, 3. krs, iso kokoushuone, Tikkurila) VAMMAISNEUVOSTO Esityslista Kahvitarjoilu 30 minuuttia ennen kokouksen alkua henkilökunnan kahvihuoneessa Paikka: Sosiaali- ja terveysvirasto (Peltolantie 2 D, 3. krs, iso kokoushuone, Tikkurila) Aika:

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

LAUKAAN KUNTA Pöytäkirja 4/2014 vammaisneuvosto

LAUKAAN KUNTA Pöytäkirja 4/2014 vammaisneuvosto KOKOUSAIKA 13.8.2014, klo 12:47-14:27 KOKOUSPAIKKA Toininranta, Honkaniementie 35, Laukaa SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset jäsenet: Jan Hänninen (puheenjohtaja) Helka Lahtinen (varapuheenjohtaja)

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37 KOKOUSAIKA 29.5.2013, klo. 14:00-16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Vanhusneuvosto 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 12:00-13:30 Paikka Tapalankallio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26 Attendon

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Erityisliikuntakortti 4 4 jen yhteistapaaminen 5 5 Vammais-

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.12.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Suomenniemen hyvinvointiasema/metsätähti, Opinraitti 9, Suomenniemi. 43 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Suomenniemen hyvinvointiasema/metsätähti, Opinraitti 9, Suomenniemi. 43 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (12) Aika 24.05.2018, klo 13:00-15:20 Paikka Suomenniemen hyvinvointiasema/metsätähti, Opinraitti 9, Suomenniemi Käsitellyt asiat 41 Kokouksen avaus 42 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot