15 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 16 Henkilökohtaisen avun keskuksen tilanne ja toimintakäytännöt

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "15 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 16 Henkilökohtaisen avun keskuksen tilanne ja toimintakäytännöt"

Transkriptio

1 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) Aika , klo 16:30-17:57 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen avaus 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi 16 Henkilökohtaisen avun keskuksen tilanne ja toimintakäytännöt 17 Esteetön laavu -tilanne 18 Asuntomessujen 2017 esittely 19 Vammaisneuvoston valintakokous 20 Evästyksiä uudelle vammaisneuvostolle -tilaisuus 21 Muut esille tulevat asiat 22 Seuraava kokous 23 Kokouksen päättäminen

2 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) Saapuvilla olleet jäsenet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Marja Väänänen, 1. varapuheenjohtaja Satu Hasanen Jarmo Mynttinen Antti Lampinen, varajäsen Virpi Siiskonen, varajäsen Anja Ylönen, varajäsen Titta Immonen, palvelukoordinaattori, poistui 16:55 Sirpa Kilponen, palvelukoordinaattori, poistui 16:55 Heikki Manninen, asuntomessupäällikkö, poistui 17:27 Muut saapuvilla olleet Arja Väänänen, hyvinvointikoordinaattori, sihteeri Anne Pöyry Poissa Pauliina Sarparanta-Aspegren Rauno Veijanen Allekirjoitukset Kauko Väisänen Puheenjohtaja Arja Väänänen Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Anne Pöyry Anja Ylönen

3 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 12 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo

4 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Vammaisneuvoston toimintasäännön 7 :n mukaan neuvosto on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja vähintään neljä jäsentä on läsnä. Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 14 Pöytäkirjan tarkastus Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Anne Pöyry ja Anja Ylönen.

6 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 15 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Hyväksytään työjärjestys. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

7 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 16 Henkilökohtaisen avun keskuksen tilanne ja toimintakäytännöt MliDno Valmistelija / lisätiedot: Arja Väänänen arja.vaananen@mikkeli.fi hyvinvointikoordinaattori Henkilökohtaisen avun keskuksen tilannetta esittelee Essoten asiantuntija. Merkitään tiedoksi. Titta Immonen ja Sirpa Kilponen Essotesta esittelivät toimintaa ja tilannetta. Tilannekartoitus henkilökohtaisen avun tarpeesta Essoten alueella on käynnistynyt. Henkilöstön rekrytointi on aloitettu. Työnantajaohjeita päivitetään. Malleja haetaan muista vastaavanlaisista toimijoista, kuten Lappeenrannasta, Lahdesta, Kuopiosta, Savonlinnasta. Näihin tehty tutustumiskäyntejä. Hakijoita on ollut paljon. Keskusteltiin, että haavoittuvassa asemassa olevien auttamiseen olevien työntekijöiden rekrytoinnissa tulee kiinnittää huomioita mm. päihdeongelmaisten poissulkemiseen, tulee olla mahdollisuus selvittää rikosrekisteri. Lisäksi akuutin avuntarve sairastumisten yhteydessä, voiko henkilökohtaisen avunkeskuksen työntekijöiltä kysyä myös lyhyempiin työtarpeisiin. Keskustelua oli työnohjauksesta, miten käyttäjäkokemuksia kootaan, toimintaa seurataan. Työntekijöitä on nyt vapaana 15, työnantajia myös jo löytynyt. Kysyntä ja tarjonta ovat kohdanneet. Henkilökohtaisen avunkeskukselta saa ohjausta ja neuvontaa. Järjestöyhteistyötä tehdään. Halutaan pitää tiivis yhteys vammaisneuvostoon. Vammaisneuvostolta toivotaan näkemyksiä toiminnan kehittämiseen. Yllä oleva selvitys merkittiin tiedoksi.

8 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) Vammaisneuvosto, 5, Vammaisneuvosto, 17, Esteetön laavu -tilanne MliDno Vammaisneuvosto, , 5 Valmistelijat / lisätiedot: Arja Väänänen arja.vaananen@mikkeli.fi hyvinvointikoordinaattori Liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Antti Mattila ja projektipäällikkö Hannu Korhonen esittelivät asiaa. Esteryn taholta on esitetty toive esteettömästä laavusta. Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä -hankkeessa on hahmotettu rahoitusmahdollisuuksia. Leader-rahoitusmahdollisuus edellyttää hankkeen olevan pieni ja rajallinen, yleishyödyllinen ja toiminnan tulee olla osallistavaa ja voitava toteuttaa osin talkootyötä hyödyntäen. Tarpeita esteettömän laavun suhteen ovat laituri, kalastusmahdollisuus, paikkana mahdollisesti ihan uusi paikka tai olemassa olevien paikkojen hyödyntäminen. Lisäksi todettiin, että Pitkäjärvelle on tulossa ensi kesänä esteetön reitti uimarannalle ja esteetön metallirakenteinen laituri. Valmistelu jatkuu. Vammaisneuvosto kommentoi mielellään suunnittelua ja on mukana siinä. Merkittiin tiedoksi. Vammaisneuvosto, , 17 Valmistelija / lisätiedot: Arja Väänänen arja.vaananen@mikkeli.fi hyvinvointikoordinaattori Esteetöntä laavua suunnitellaan Säynättiin. Liikuntapalvelut varaa esteettömään laavuun ja mahdollisiin pieniin tien ja laavun alueen täyttömaihin Lisäksi Hyvinvoinnin virtaa hankkeesta haetaan 4000, eli yhteensä Avustusta on tavoite hakea toinen puoli, jolloin olisi hankkeen toteuttamiseen. Estery hakisi Veej jakajan hankerahoitusta.

9 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) Laavulle on haettava rakennuslupa. Selvitetään työllisyyspalveluista, onko työvoiman saanti sitä kautta mahdollista. Selvitettävänä on, voidaanko Pitkäjärven esteetöntä uimarantaa piirtäneen rakennuttajainsinöörin työaikaa saada tähän, vai ostetaanko suunnittelua ulkoa. Laituriasiaan liikuntapalveluilla on valmiina betoniponttoonilaiturin runkoja, ja kannet. Kaiteet tekemällä saatetaan saada kelpo laituri, aika pienellä panoksella. Alueella on ollut ilkivaltaa. Tämän hillitsemiseksi mietitään keinoja. Alueen käytön lisääntyessä, voi sekin vähentää ilkivallan määrää. Vammaisneuvosto esittää, että WC-ratkaisun esteettömyys on hyvä selvittää. Vammaisneuvosto on mukana tiiviisti suunnittelussa. Käydään läpi valmistelun tilanne ja merkitään se tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

10 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 18 Asuntomessujen 2017 esittely MliDno Valmistelija / lisätiedot: Arja Väänänen arja.vaananen@mikkeli.fi hyvinvointikoordinaattori Kuullaan Asuntomessut -esittely ja käydään keskustelua vammaisneuvoston näkökulmasta. Asuntomessujen projektipäällikkö Heikki Manninen esitteli Asuntomessujen siäsltöä. Asuntomessut ovat ajalla Mikkelissä. Torstaisin 20.7., ja 3.8. ovat pidennetyt aukioloajat. Alueella on rakenteilla 31 taloa, suurin osa jo lopputarkastusta vaille. Tuskuun tulee messupysäköinti, josta bussikuljetukset matalalattiabusseilla messualueelle. Alueelle pääsee myös Roll-risteilyillä satamasta. Asuntomessuilla on teemana Asumisen vaikutus hyvinvointiin. Messuilla on viikoittain eri teemat, jotka ovat Hyvinvointi, Harrastukset, vapaa-aika. Teknologia, talous, tulevaisuus ja Yhdenvertaisuus. Alueen taloista on tilattu Esteettömyysselvitys Kynnys ry:ltä. Alueella ei ole kiveystä kevyenliikenteen väylistä katuväyliin. Messualueella on isoja korkeuseroja. Messuliput ovat myynnissä R-kioskeilta, Stellan kioskissa. Ryhmäliput ovat 16 / hlö. Norm. lipun hinta 20 /hlö. Kuultiin yllä mainittu esittely ja käytiin keskustelua asiasta.

11 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 19 Vammaisneuvoston valintakokous MliDno Valmistelija / lisätiedot: Arja Väänänen arja.vaananen@mikkeli.fi hyvinvointikoordinaattori Käsitellään vammaisneuvoston valintakokoukseen liittyvät asiat. Käsiteltiin valintakokoukseen liittyvät asiat ja todettiin, että kokous pidetään torstaina klo Lounashuoneella.

12 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 20 Evästyksiä uudelle vammaisneuvostolle -tilaisuus MliDno Valmistelija / lisätiedot: Arja Väänänen arja.vaananen@mikkeli.fi hyvinvointikoordinaattori Päätetään, että pidetäänkö keväällä tilaisuus, jossa kootaan vammaisneuvoston evästykset uudelle vammaisneuvostolle. Sovittiin tilaisuuden järjestämisestä joko 1.6. tai 8.6. Sahanlahdessa.

13 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 21 Muut esille tulevat asiat Etelä-Savon Koulutukselle on tulossa kuntosalin käyttömahdollisuus, joka korvaa Runeberginaukion toimintaa.

14 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 22 Seuraava kokous Seuraavan kokouksen ajankohta päätetään, kun uusi vammaisneuvosto on valittu.

15 Mikkeli Pöytäkirja 2/ (15) 23 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

3 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

3 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:50 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 4 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.30 18.30 Paikka Kirkonmäen seurakuntatalo, Otavankatu 9, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli

Asialista Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00-17.30 Paikka Lounashuone, Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, Mikkeli Kokoustiedot Aika tiistai klo 16.00 17.20 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

12 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 18 Avoin kuntalaistilaisuus kyytiasioista , Cumulus

12 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 18 Avoin kuntalaistilaisuus kyytiasioista , Cumulus Mikkeli Pöytäkirja 2/2018 1 (14) Aika 22.03.2018, klo 16:30-18:10 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista 28.4.2016. Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli

Pöytäkirja/ Asialista 28.4.2016. Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00-17.10 Paikka Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja/ Asialista Anttolanhovin kotaravintola, Hovintie 224, Anttola

Pöytäkirja/ Asialista Anttolanhovin kotaravintola, Hovintie 224, Anttola Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.30 Paikka Anttolanhovin kotaravintola, Hovintie 224, Anttola Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Satu Hasanen, jäsen Jarmo

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

16 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

16 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Aika 07.11.2017, klo 16:35-18:40 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (14) Aika 18.10.2017, klo 13:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Kokouksen

Lisätiedot

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (18) Aika 26.04.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 26 Kokouksen avaus 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

28 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 29 Johtava diakoniatyöntekijä Anne Pöyryn nimeäminen vammaisneuvoston asiantuntijajäseneksi

28 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 29 Johtava diakoniatyöntekijä Anne Pöyryn nimeäminen vammaisneuvoston asiantuntijajäseneksi Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (14) Aika 28.11.2017, klo 16:30-18:00 Paikka Ravintola Greeneri, Mikkelipuisto, Pursialankatu 5 Käsitellyt asiat 25 Kokouksen avaus 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle

12 Kesäkatu-tapahtuman ulottaminen aluejohtokuntien alueelle Mikkeli Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 04.04.2018, klo 18:09-18:56 Paikka Otavan Opiston ruokala, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37

Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa. Tapio Kainu, poistui 14:37 KOKOUSAIKA 29.5.2013, klo. 14:00-16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntalan saunan kokoustila, Laukaantie 14, Laukaa Varsinaiset jäsenet Jan Hänninen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston toimintasuunnitelman 2018 toteuttaminen

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston toimintasuunnitelman 2018 toteuttaminen Mikkeli Pöytäkirja 1/2018 1 (12) Aika 16.01.2018, klo 16:35-18:35 Paikka Saunaosasto, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 19) Vammaisneuvosto

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 19) Vammaisneuvosto Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 19) Aika 29.01.2019, klo 16:34-18:54 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kulttuuritoimikunta 11.01.2019 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 4 Keskustelu kulttuuritoimikunnan

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015

Yhteistyökomitea PÖYTÄKIRJA 1/2015 Yhteistyökomitea 07.03.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Työjärjestyksen hyväksyminen 3 Yhteistyökomitean järjestäytyminen 4 Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 18.11.2014 tiistai klo 18.00-19.40 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Lisätietoja Kokouksen alussa yhtenäiskoulun rehtori Susanna Savander

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:55 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Antti Kivelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:15 Paikka Kuopion Energia, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Hilkka

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta

Mikkeli Pöytäkirja 3/ ( 10) Vesiliikelaitoksen johtokunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 27.09.2018, klo 17:00-18:00 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3krs) Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 13.12.2016 klo 13:00-16:45 Paikka Ahjosali, Kankaankatu 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 AIKA PAIKKA Sivu / 9.6.2014 klo 18.00 (Huom! Muuttunut aika) Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie, 40900 Säynätsalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 27 Kokouksen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo - 1 - Aika Perjantai 16.2.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Jussi Heikkilä Aarne Heinosen varajäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (6) A S I A L U E T T E L O 16. Kokouksen avaus 17. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19. Ääntenlaskijoiden valinta 20.

Lisätiedot

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (13) Aika 09.08.2017, klo 15:59-17:11 Paikka Kokoustila Martta-Maria, terveyskeskus 2 krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen avaaminen 30 Kokouksen läsnäolijat 31 Kokouksen

Lisätiedot

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 4 Vanhusneuvoston jäsenten esittäytymiskierros ja aiheet toiminnalle

3 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 4 Vanhusneuvoston jäsenten esittäytymiskierros ja aiheet toiminnalle Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (17) Aika 19.09.2017, klo 13:02-15:15 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Kokouksen

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston päivitetyn toimintasäännön käsittely, edustajien nimeäminen lautakuntiin

4 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi. 6 Vammaisneuvoston päivitetyn toimintasäännön käsittely, edustajien nimeäminen lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (16) Aika 19.09.2017, klo 16:35-18:12 Paikka Lounashuone, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:30 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 10/2019 1 ( 10) Aika 08.04.2019, klo 14:01-14:51 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 160 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 161 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 20.08.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Kokouksen avaus 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan tarkastajat 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 1

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 1 kappelineuvosto 14.3.2016 Sivu 1 Kokousaika: Maanantai 14.3.2016 klo 16.30 19.00 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Poissa: Lamberg Jani, puheenjohtaja

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2014

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2014 Saaristotoimikunta 10.09.2014 PÖYTÄKIRJA 3/2014 24 Kokouksen avaus 25 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 26 27 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 28 Varsinais-Suomen maakuntastrategia ja

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 015 Kokousaika Maanantaina 23.2.2015 klo 18:00-19:40 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Paikalla olleet kutsutut jäsenet Paikalla

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 8/ ( 8) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 8/2019 1 ( 8) Aika 18.03.2019, klo 14:01-14:58 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 129 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 130 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 9/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:25. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Puumala Pöytäkirja 9/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:25. Kunnanhallituksen kokoushuone. Puumala Pöytäkirja 9/2015 1 (9) Aika 08.10.2015, klo 14:00-16:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36 Tilintarkastaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2015

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2015 Saaristotoimikunta 10.02.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Saaristoliikenteen ajankohtaiset 6 Saaristo-ohjelman

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 12.12.2016 klo 17.30 18.20 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Läsnä Loimalahden leirikeskuksen kerhohuone Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (10) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 12:00-15:20 Paikka Kaarisairaala, Kabinetti 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Hyvän olon kohtaamispaikka Setlementti, Lönnrotinkatu 5 (käynti Kirkkokadun kulmalta) 29 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Hyvän olon kohtaamispaikka Setlementti, Lönnrotinkatu 5 (käynti Kirkkokadun kulmalta) 29 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 3/2018 1 (17) Aika 19.04.2018, klo 13:00-15:20 Paikka Hyvän olon kohtaamispaikka Setlementti, Lönnrotinkatu 5 (käynti Kirkkokadun kulmalta) Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-17:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016 Sivu 1 / 5 AIKA To 26.5.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/24 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Aika 25.10.2018 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Saarikko Eino pj. Karinen Jussi vpj. poissa Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ (8) Romanityöryhmä Aika , klo 13:15-15:38. Käsitellyt asiat Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 06.02.2017, klo 13:15-15:38 Paikka Kaupungintalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Romaanityöryhmän toimintasuunnitelma

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Vanhusneuvosto 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 12:00-13:30 Paikka Tapalankallio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26 Attendon

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48 kappelineuvosto 9.11.2015 Sivu 48 Kokousaika: Maanantai 9.11.2015 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Poissa: Loikkanen Toivo, puheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Tiimitila Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen

Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) 22 Vesi- ja jätevesimaksun sekä perusmaksun korottaminen alkaen Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Aika 28.11.2017, klo 16:30-17:16 Paikka Mikkelin kaupungin virastotalo kokoushuone 3 (3 krs) Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot