TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "28.4.2014 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2014-2015"

Transkriptio

1 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE Johdanto Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta ja kilpaurheilutoimintaa. Toiminta on eettisesti kestävää ja yhteiskuntavastuullista. Kiekko-Nikkarit ry.on VALO ry:n sinettiseura. Toimintakaudella jatketaan panostamista jäsenkentän laajentamiseen uusiin ikäluokkiin, harrastekiekkoon ja pelaajien vanhempiin. Kestävää kehitystä kyetään luomaan tekemällä tiiviimpää yhteistyötä Riihimäen kaupungin kanssa ja parantamalla olosuhteita jääurheiluun liittyvissä toimipaikoissa myös ympäristötekijät huomioiden. Jatketaan kaupungin ja muutaman muun riihimäkeläisen seuran kanssa selvittämistä mahdollisuudesta urheilupainotteisen yläasteen perustamisesta tai valinnaisen liikunnan tuomista yläasteen kurssivalikoimaan. Jatkossa tuleekin panostaa enenevässä määrin yhteisten tavoitteiden esittämiseen kaupungille muiden seurojen kanssa. Tekojään kattaminen valmistunee alkusyksyn aikana ja tuo kaivattua lisäresurssia jääharjoitteluun. Joukkueiden toimintamallin muuttaminen aloitetaan siten, että D- junioreista (-01 ja 02) jatkavat yhteisenä D- juniorijoukkueena. D- juniorijoukkueesta muodostetaan eritasoisia peli- ja harjoitteluryhmiä. E- juniorit jatkavat erillisinä joukkueina, joukkueiden välistä yhteistoimintaa kehitetään ja toteutetaan junioripäällikön johdolla. F- juniorit jatkavat yhteisenä ryhmänä. Yhtenä keskeisenä teemana tulevalla toimintakaudella on joukkueiden välisen yhteistyön ja tasapuolisuuden kehittäminen sekä yhteisöllisyyden lisääminen seurassa. Päätoimisen valmennuspäällikön tehtävänkuvaa on muutettu siten, että tehtävästä 50% on valmennuspäällikön tehtäviä ja 50% toiminnanjohtajan tehtäviä. Toiminnanjohtajan ominaisuudessa hän jatkaa edelleen seuran edustajana jäähallihankkeen seurantaryhmässä. Valmennukseen saatiin lisäresurssia, kun seura palkkasi kokopäiväisen junioripäällikön. Johtokunnan, toiminnanjohtajan, valmennuspäällikön ja junioripäällikön yhteistyöllä pyritään kehittämään seuratoimintaa jatkossakin ja selvitetään uusia toimintamahdollisuuksia jäsenien aktivoimiseksi lisää toimintamme mukaiseen juniorikasvatukseen. Pelaajapoistuman ehkäisyyn on jatkossa kiinnitettävä kasvavassa määrin huomiota, koska ikäluokat pienevät sekä kilpailu talousalueella harrastajista lisääntyy vuosittain lajivalikoimien kasvaessa. Erityisesti kiinitämme huomiota olemassaolevien jäsenten pysymiseen seurassa. Luistelukoulua jatketaan taitoluistelijoiden kanssa vuosia kestäneen perinteen mukaisesti. Leijona- kiekkokoulua kehitetään siten, että siitä saadaan koko kauden kestävä mahdollisuus harjoitella jääkiekon alkeita. Hockey Camp leiriä ei tulevan elokuun aluksi voida järjestää, mutta vastaavanlainen leiritys pyritään järjestämään myöhemmin syksyllä esimerkiksi pitkänä viikonloppuna tai koulujen syysloman aikana.

2 2. Hallinto Yhdistyksen johtokunta kokoontuu 8 10 kertaa toimintakauden aikana. Kiekko-Nikkarit ry:n johtokunnan muodostavat puheenjohtaja, kuusi (6) varsinaista ja kaksi varajäsentä. Varapuheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan johtokunta valitsee keskuudestaan tai vaihtoehtoisesti kaksi viimeksi mainittua johtokunnan ulkopuolelta. Tulevalla kaudella johtokunnan lisäksi seurassa työskentelevät toiminnanjohtaja, toimistosihteeri, valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, maalivahtivalmentaja, taitovalmentaja, varustevastaava ja kioskivastaava. Seuran organisaatiorakenne on esitetty kuvassa 1. Kuva 1 Seuran organisaatio 3. Toimitilat Seuran käytössä on kaupungin seuralle myöntämät jääajat jäähalleista. Lisäksi on sisäharjoitusvuoroja koulujen liikuntasaleista. Seuran toimisto sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 3. Seuralla on sopimus Best Western Hotel Seurahuoneen kanssa kokous- ja saunatilojen vastikkeettomasta käytöstä seuran ja sen joukkueiden eri tilaisuuksiin kuten kokoukset, vanheimpainillat jne.

3 4. Jäsenistö 5. Toiminnan ohjaus Seuran jäsenmäärä on noin 500 jäsentä, joista pelaajia on noin 280. Pyrimme kasvattamaan jäsenmääräämme pelaajien lisäksi myös harraste- ja aikuisjäsenillä. Vuosikokousten valtuuttamissa rajoissa johtokunta käyttää sille annettua toimivaltaa. Toimintansa tehostamiseksi johtokunta asettaa seuraavat toiminnan ohjausryhmät: Valmennus- ja Kilpailutoiminnan ohjausryhmä Suunnittelee ja valmistelee seuran tavoitteita ja resursseja kilpailu- ja valmennustoiminnan osalta sekä huolehtii otteluihin ja turnauksiin liittyvistä järjestelyistä joukkueiden kanssa erikseen sovittavalla tavalla. Lisäksi toimikunta suunnittelee valmentajakoulutuksen tavoitteet, toteutuksen ja resurssit. Osallistuu jäähallihankkeen seurantaan. Toimikuntaan kuuluu valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, valmentajajäsen, asiantuntijajäsen, johtokunnan jäsen sekä seuran puheenjohtaja. Hallinnon ohjausryhmä Hallinnon ohjausryhmä suunnittelee, kehittää ja ohjaa seuran markkinointia, viestintää ja taloutta. Ohjausryhmää vetää seuran toiminnanjohtaja. Toimikuntaan kuuluu rahastonhoitaja, varustepäällikkö, kioskivastaava, toimistosihteeri, ulkopuolinen asiantuntija, viestinnästä vastaava johtokunnan jäsen ja seuran varapuheenjohtaja. Markkinointi ja viestintä Markkinoidaan seuraa lapsille ja nuorille vastuullisena kasvattajana huomioiden erityisesti Nuori Suomen sinettitoiminta-ajatus. Edelleen pyritään saamaan markkinointisopimuksia huomioiden joukkueiden omat sopimukset. Kehitetään markkinointiviestinnän malleja. Huolehditaan seuran sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Taloustoiminta Tavoitteena kehittää seuran varainhankintaa riittävien taloudellisten toimintaedellytysten turvaamiseksi. Joukkueissa joukkueen talouden suunnittelusta, toteutumisesta ja seurannasta vastaa joukkueenjohtaja apunaan joukkueen rahastonhoitaja/2. joukkueenjohtaja. Varustehuolto- ja hankinta Seuralla on varustesopimus Sportia Riihimäen ja BAUER- tuotemerkin kanssa. Sopimus kattaa kaikki seuratoimintaan liittyvät tuotteet ja niiden hankinnan kuten joukkueasut. Seura hankkii tulevalla toimintakaudella edelleen aloittavan joukkueen paketin, tarvittavat harjoituspaidat, pelisukat (1pari/pelaaja). Lisäksi joudutaan hankkimaan uusia pelipaitoja nuorimpiin joukkueisiin. Harjoittelua tuetaan hankkimalla oheis- ja jääharjoitteluun tarvittavia välineitä.

4 6. Valmennus- ja koulutustoiminta Seuran valmennus- ja koulutustoimintaa ohjaa ohjausryhmä: valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, valmentajajäsen, asiantuntijajäsen, johtokunnan jäsen sekä seuran puheenjohtaja. Ohjausryhmä laatii valmennussuunnitelman ja ohjaa valmennusta laaditun suunnitelman mukaisesti. Vuosisuunnittelun perustana toimii seuran laatima seuratoiminnan linjaukset vuosille Tavoitteena on kehittää seuran valmennuksen yhtenäistä linjaa G-junioreista A-nuoriin sekä mahdollistaa oikeiden asioiden opettelua oikeassa iässä. Pelaajat Maalivahdit Valmentajat / Ohjaajat Ohjaajat ja valmentajat huolehtivat pelaajien valmentamisesta- ja ohjaamisesta valmennus- ja junioripäällikön johdolla. Seuralla on maalivahtivalmennuksesta vastaava henkilö/henkilöt, jotka vastaavat maalivahtien ja maalivahtivalmentajien ohjauksesta seuran valmennuspäällikön ohjauksessa. Ohjaajat nuorempiin ikäluokkiin koulutetaan SJL:n ao. ikäryhmän ohjaajakursseilla. Pelaajien siirtyessä vanhempiin ikäluokkiin täydennetään ohjaajien koulutusta vastaavasti SJL:n kursseilla. Valmentajia / ohjaajia ohjataan osallistumaan myös SJL:n ja Eteläisen alueen järjestämiin täydennys- ja teemakoulutuksiin. Valmentaja- ja ohjaajakoulutusta koordinoi valmennus- ja junioripäällikkö yhdessä seuran johtokunnan edustajan kanssa. Seura järjestää myös sisäistä koulutusta joukkueiden ohjaajille ns valmentajakerhon puitteissa. Valmennus- ja junioripäällikkö pitää joukkuetasolla palavereita valmentajien ja muiden toimihenkilöiden kesken kauden aikana. Valmennuksen tukitoimet Valmennustoiminnan tehostamiseksi ja pelaajien lajitaitojen kehittämiseksi seura toteuttaa erillisiä maalivahti- ja taitojääharjoituksia iltapäiväjääharjoituksien puitteissa kaikille ikäryhmille sekä urheiluvalmennusta toisen asteen oppilaitoksissa opiskeleville. Seura tekee yhteistyötä ja yhteistyösopimuksia Riihimäen ja lähialuiden jääurheiluseurojen kanssa tarpeen mukaan. Johtuen jäähallin kunnostukseen liittyvistä töistä seura ei kykene toteuttaamaan elokuun alussa ollutta viikon mittaista jääharjoitusleiriä. Korvaavana tapahtumana pyritään järjestämään pidennettyjä viikoloppuleirejä tai leiri koulujen syysloman aikaan. Joukkueenjohtajat Huoltajat Seura järjestää joukkueenjohtajille kauden aloitustilaisuuden, joka on samalla perehdyttämistilaisuus uusille joukkueenjohtajille. Joukkueenjohtajat osallistuvat SJL:n ja/tai ESLUn joukkueenjohtajakoulutukseen. Joukkueenjohtajien toimintaa ja koulutusta koordinoi seuran varapuheenjohtaja. Joukkueiden huoltajia koulutetaan tarpeen mukaan seuran ja liiton koulutustilaisuuksissa. Seura pyrkii järjestämään koulutustilaisuuksia esim. varuste- ja ravintohuollossa. Joukkueen huoltajien toimintaa ja koulutusta koordinoi seuran varustepäällikkö.

5 Toimitsijat Jokaiseen joukkueeseen koulutetaan toimitsijoita. Toimitsijat osallistuvat alueen ja liiton toimitsijakoulutuksiin. Joukkueiden toimitsijoille järjestetään myös ensiapukoulutusta. Otteluiden järjestämistä varten koulutetaan joukkueiden käyttöön järjestyksenvalvojia. Toimitsijoiden koulutusta koordinoivat johtokunta/joukkueenjohtajat. Vanhemmista muodostetaan 3-4 toimitsijaryhmää/ikäryhmä, jotka vastaavat otteluiden toimitsijatehtävistä joukkueenjohtajan laatiman vuoroluettelon mukaisesti. 7. Kilpailutoiminta Kaudella A-nuoret osallistuvat Nuorten Suomisarjan karsintasarjaan nuorella joukkueella. Pelaajien ikähaitari tulee olemaan syntyneitä pelaajia. Seuran 1998 syntyneet pelaajat muodostavat kaksi B-nuorten ryhmää (B ja B2). B-nuorten joukkueiden sarjataso riippuu seuran saamista pisteitä karsintasarjoja varten. D1-E2 juniorit muodostavat yhdistelmäjoukkueen ja pelaavat Eteläisen alueen tasosarjoja sekä mahdollisesti ylialueellisia sarjoja. F1 ja F2 juniorit jatkavat yhtenä joukkueena ja pelaavat alueen Leijonaliigaa ja muita mahdollisia harjoitussarjoja. Naisten joukkue aloittaa kauden Naisten Suomisarjassa. Lisäksi pienten aloittavien tyttöjen toimintaa pyritään jatkamaan tulevalla kaudella. Girls Hockey Day järjestetään kauden aikana kerran SJL:n tapahtuman yhteydessä. A-E2 -ikäisille pelaajille tullaan tekemään kaudelle pelaajasopimus henkilökohtaisesti. Harrastetoiminta aloitetaan muodostamalla 1 2 harrasteryhmää. Pelaajasopimuksen solmimisen ja harjoituksiin/peleihin osallistumisen edellytyksenä on, että kaikki edelliskauden pelaajamaksuvelvoitteet on suoritettu sopimuksen mukaisesti. 8. Tiedotustoiminta Tiedottamisen keskeisempänä tavoitteena tulevalla toimintakaudella on seuran ulkoisen kuvan kehittäminen. Seura lisää osallistumistaan erilaisiin tapahtumiin, joissa tapahtuman luonteen mukaisesti on mahdollisuus ja hyödyllistä lisätä ympäröivän yhteiskunnan tietoisuutta seurasta ja mahdollisuuksista toimia seuran puitteissa. Seuran viralliset ilmoitukset julkaistaan seuran virallisella ilmoitustaululla sekä nettisivuilla. Joukkueet vastaavat omasta tiedottamisestaan. Jäähallin huoltorakennuksessa olevaa postilaatikostoa käytetään edelleen seuran sisäisessä tiedonvälityksessä. Joukkueenjohtajille tiedotteet sekä raportit välitetään pääosin sähköpostitse.

6 Seuralle osoitetut kysymykset/palautteet voi toimittaa kirjallisena tai sähköpostilla seuran toimistoon. Kotisivujen tarjoamaa tiedottamismuotoa tehostetaan ja laajennetaan tarpeen mukaan. sivuilla ylläpidetään mm. jäähallin ja tekojään viikoittaiset jäänkäyttövuorot. Joukkueet tiedottavat toiminnastaan seuran virallisten kotisivujen kautta. Seuralla on vain yksi paikka, seuran viralliset kotisivut, joiden kautta jäsenten tulee löytää kaikki tarvittava informaatio seuran ja joukkueiden toiminnasta. Lisäksi joukkueeet voivat käyttää Nimenhuuto- palvelua. Tarvittaessa julkaistaan teemakohtaisia esitteitä ja lehtisiä esimerkiksi luistelu- ja kiekkokoulusta. 9. Luistelukoulu- ja Leijona Kiekkokoulu Seura järjestää yhteisen luistelukoulun RTL:n kanssa aloittelijoille syysmarraskuussa. Luistelukoulun rinnalla ja jälkeen järjestetään Leijona Kiekkokoulu, jonka yhteydessä harjoitellaan ja pelataan. Leijona Kiekkokoulu päättyy maaliskuussa pelattavaan lopputurnaukseen. 10. Sinettiseura toiminta Seuran tavoitteena on säilyttää pelisääntöihin perustuva Sinettiseura - toimintaperiaatteiden mukainen toimintatapa D1- ja nuorimpien joukkueissa. Yhteiset pelisäännöt laaditaan jokaiseen joukkueeseen erikseen. Pelaajat, pelaajien vanhemmat ja joukkueen toimihenkilöt laativat säännöt, joiden mukaan kauden aikana toimitaan. Seuran Sinettiseura yhteyshenkilönä toimii seuran junioripäällikkö. 11. Ympäristö ja terveys Seuran ympäristöohjelman ja sen keskeisimpien tavoitteiden näkymistä arkisina toimintamalleina joukkueissa kehitetään yhdessä seuran ympäristövastaavan, johtokunnan nimeämän vastuuhenkilön sekä joukkueiden ympäristövastaavien yhteistyöllä. Jokaisella joukkueella tulee olla ympäristövastaava. Ympäristövastaavien avulla voidaan järjestää esimerkiksi varusteiden kierrättämistä ja kimppakyytilistojen laatimista joukkueissa. Seura pyrkii tukemaan terveyskasvatusta esim. suosittelemalla joukkueen huomioivan pelisäännöissä terveellisen ravinnon merkitystä ja päihteiden (tupakka, nuuska, alkoholi) käytön seurantaa yhteisellä vanhempien sopimalla tavalla. Kauden aikana seura pyrkii järjestämään joukkueen huoltohenkilöille / valmentajille ensiapukoulutusta. Seura on sopinut nopean avun saamisesta akuuteissa urheiluvammoissa Riihimäen Fysioterapian ja xxxxxxxxxx kanssa, jotka voivat tarjota lääkärin ja siihen liittyvien tutkimusten sekä fysioterapian palveluja. Terveiden elämäntapojen saavuttamiseksi seura pyrkii järjestämään aiheesta tapahtumia/luentoja

7 12. Taloudellinen toiminta Seuran taloudellista toimintaa pyritään kehittämään tulevalla kaudella. Lisärahoituskeinona valmennustoiminnan kehittämisen, valmentajien kouluttamisen lisääminen, varustehankinnat ja välttämättömät investoinnit nostavat seuralle maksettavia maksuja jonkin verran. Suurimpana yksittäisenä kulueränä ovat henkilöstökulut. Jäämaksujen korotuksia ei ole nähtävissä tulevan toimintakauden aikana. Seura pyritään pitämään velattomana. Talouden suunnittelussa huomioidaan yleinen taloudellinen tilanne vaarantamatta kuitenkaan laadukasta valmennus- ja ohjaustoimintaa joukkueissa. Riihimäki KIEKKO-NIKKARIT RY Johtokunta Juha Leppänen puheenjohtaja

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 YLEISTÄ Tulevalla kaudella EVU jatkaa panostusta toiminnan laatuun. Valmennuspäällikön tehtävien tarkentaminen ja keskittyminen pääsääntöisesti

Lisätiedot

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2017-2018 1. Mäntsälän Jää-Tiikerit Ry Mäntsälän Jää-Tiikereiden tavoitteena on edistää jääurheilua ja tarjota hyvät mahdollisuudet jääkiekon harrastamiseen

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Urheilutoiminta 2011-2014

Urheilutoiminta 2011-2014 Toimenpiteet joilla vahvistetaan urheilutoiminnan osuutta Kiekko- Nikkarien toiminnassa. Painopiste: 1. Urheilutoiminnan linjaus ja joukkueiden kauden suunnittelu sekä läpivienti seuran linjauksen mukaisesti

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Toiminnan ohjeet. Kaarinan Kiekko-Pojat RY:n organisaatio ja toiminnan ohjeet

Toiminnan ohjeet. Kaarinan Kiekko-Pojat RY:n organisaatio ja toiminnan ohjeet Toiminnan ohjeet 2009-2010 Kaarinan Kiekko-Pojat RY:n organisaatio ja toiminnan ohjeet Tämä ohjeistus on tarkoitettu ohjenuoraksi kaikille toiminnassa mukana oleville. Jäljempänä oleviin ohjeisiin on yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelma 1.5.2010-30.4.2011 1 (1) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2010 30.4.2011 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoista eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus 1 JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus Salon Kiekkohait ry Tämä ohje kuvaa seuran joukkueenjohtajan tehtävät ja vastuut PÄIVITETTY 18.4.2019 Ohjeen päivitysvastuu: toiminnanjohtaja 2 Sisältö JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT...

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2013-2014 VASTUUVALMENTAJALLE! Kiitokset päätöksestä osallistua yhtenä tärkeänä osana joukkuetoimintaan. Kädessäsi on vastuuvalmentajan toimenkuva tässä seurassa.

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus 1 JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus Salon Kiekkohait ry Tämä ohje kuvaa seuran joukkueenjohtajan tehtävät ja vastuut PÄIVITETTY 27.3.2014 Ohjeen päivitysvastuu: seurasihteeri 2 Sisältö JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT...

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

Seuran vuosikokouksia pidetään vuosittain yksi, viimeistään elokuun loppuun mennessä.

Seuran vuosikokouksia pidetään vuosittain yksi, viimeistään elokuun loppuun mennessä. 1 (8) HEINOLAN KIEKKO RY TOIMINTASUUNNITELMA Urheilukatu 2 2012-2013 18100 HEINOLA SEURAN TOIMINTA JA TAVOITTEET Seura on rekisteröity 16.5.1984 Seuran tavoitteena on edistää jääkiekkoilun harrastamista

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

Hallitus huolehtii valmentajien valinnasta ja palkkaamisesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan johdolla.

Hallitus huolehtii valmentajien valinnasta ja palkkaamisesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan johdolla. hallitus 9.12.2014 EsJt:n muodostelmaluistelun pelisäännöt Muodostelmaluistelun tavoitteet EsJt:n muodostelmaluistelun tavoitteena on tarjota luistelijoita kehittävää, laadukasta, pitkäjänteistä, määrätietoista

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Seuran toimisto sijaitsee jäähallilla osoitteessa: Urheilukatu 2, 18100 Heinola. Toimisto on yhteinen Heinola Ringetten kanssa.

Seuran toimisto sijaitsee jäähallilla osoitteessa: Urheilukatu 2, 18100 Heinola. Toimisto on yhteinen Heinola Ringetten kanssa. HEINOLAN KIEKKO RY TOIMINTASUUNNITELMA Urheilukatu 2 2010-2011 18100 HEINOLA SEURAN TOIMINTA JA TAVOITTEET Seura on rekisteröity 16.5.1984 Seuran tavoitteena on edistää jääkiekkoilun harrastamista seuran

Lisätiedot

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2016-2017 1. Mäntsälän Jää-Tiikerit Ry Mäntsälän Jää-Tiikereiden tavoitteena on edistää jääurheilua ja tarjota hyvät mahdollisuudet jääurheilun

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2011 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2011 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2011 Kausi 2018-2019 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari

Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari Lappeenranta 26.4.2014 Janne Mellin Janne Mellin 43-vuotias (s. 1971) Rehtori, Tuusula KJT Hockey ry:n hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 31.8.2005 SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 SEUROJEN YHTEYSTIEDOT PELISÄÄNNÖT LISENSSIT RINGETTELIITON ALAISET TURNAUKSET KAUDELLA 2005-2006 HAE TUKEA LASTEN JA NUORTEN RINGETTEEN LIITON UUDET HENKILÖT HYVÄÄ

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukkakyselyn tulokset

Genuine Hockey Spirit Since Haukkakyselyn tulokset Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukkakyselyn tulokset 2017-2018 ALUSTUS Kysely tehtiin haukkalaisille keväällä 2018 Vastauksia tuli yhteensä 53 Kyselyssä käsiteltiin Haukkojen seuran ilmapiiriä, viestintää

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 Imatran Tennis Ry http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Vuosi 2010 tuo tullessaan tennisharrastajille merkittävän

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti EPS G 2012 Joukkueen Infotilaisuus 31.1.2019 Espoonlahti Infotilaisuuden asialista 1. Kokouksen avaus 2. Seuran ja seurayhteisön esittely 3. Joukkuetoiminnan esittely 4. 2012 Joukkueen toiminnan esittely

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Valkeakosken Kiekko-Ahma ry. Sisäiset pelisäännöt

Valkeakosken Kiekko-Ahma ry. Sisäiset pelisäännöt Valkeakosken Kiekko-Ahma ry. Sisäiset pelisäännöt Nämä pelisäännöt on laadittu selventämään seuran, lasten/nuorten ja vanhempien yhteistä toimintaa Päivitetty 11/2010 Valkeakosken Kiekko-Ahma ry. 1(11)

Lisätiedot

TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN!

TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN! TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN! TERVETULOA HUKKALAUMAAN! PuHu Juniorit on vuonna 2008 perustettu vantaalainen koripalloseura, jonka toiminta-ajatuksena on mahdollistaa koripallon pelaaminen kilpa- ja harrastusmielessä

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT

JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT A. SEURANÄKÖKULMA Joukkueenjohtaja 1. toimii seuran edustajana joukkueeseen päin ja joukkueen edustajana seuraan päin tiedottaa seuran asiat joukkueen jäsenille tiedottaa joukkueen

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarjatoiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat 4 5.

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA

RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA TOIMINTALINJA 1(8) RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA 1. Yleistä 2. Visio Raision Nuorisokiekko ry:n toimintalinja on kirjattu tässä asiakirjassa. Toimintalinjan tarkoituksena on kuvata selkeästi

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

Johtokunta ja urheilutoimen johtoryhmä

Johtokunta ja urheilutoimen johtoryhmä 2015 Johtokunta ja urheilutoimen johtoryhmä JOHTOKUNTA Nokian Palloseuran hallinnosta ja toiminnan ohjaamisesta vastaa vuosikokouksen valitsema johtokunta. Johtokunnan muodostaa puheenjohtaja (valitaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Panelian Raikas ry Toimintatapasäännöt TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET

Panelian Raikas ry Toimintatapasäännöt TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Panelian Raikas ry Toimintatapasäännöt TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Panelian Raikkaan tavoitteena on kehittää ja luoda mahdollisimman monelle hyvät ja monipuoliset jääurheilun harrastus ja osallistumismahdollisuudet,

Lisätiedot

Musan Salama. strategia

Musan Salama. strategia Musan Salama strategia 2016-2018 STRATEGIAN TAUSTAA Musan Salaman strategia on rakennettu seuran toimihenkilöille tehdyn kyselyn sekä johtokunnan ja Palloliiton määrittämien tavoitteiden pohjalta. Lähtökohtana

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJA-OPAS

JOUKKUEENJOHTAJA-OPAS SUOMEN JÄÄPALLOLIITTO ry SJPL Kristina Koskela kilpailu@finbandy.fi puhelin 020 7964 322 JOUKKUEENJOHTAJA-OPAS 2010 Tämä joukkueenjohtajaopas antaa joukkueenjohtajalle perustietoa seuratoiminnasta sekä

Lisätiedot

YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden mukaisesti.

YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden mukaisesti. TOIMINTASUUNNITELMA 1 (5) PARKANON KIEKKO RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 1.7.2019-30.6.2020 YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2015 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarja toiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat ja taitokisat

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden mukaisesti.

YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden mukaisesti. TOIMINTASUUNNITELMA 1 (5) PARKANON KIEKKO RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 1.7.2017-30.6.2018 YLEISTÄ Parkanon Kiekko ry tulee toteuttamaan sen yhdistyssäänöissä määritettyä toimintaa seuran toimintaohjeiden

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Mahdollisimman monelle Mahdollisimman paljon Mahdollisimman pitkään. Strategia

Mahdollisimman monelle Mahdollisimman paljon Mahdollisimman pitkään. Strategia Mahdollisimman monelle Mahdollisimman paljon Mahdollisimman pitkään Strategia 2015-2018 Johdanto Käsissäsi on KJT Hockeyn strategia vuosille 2015 2018. Strategia sisältää vision, seuran toimintaa ohjaavat

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2013-2014 JOUKKUEENJOHTAJALLE! Kiitokset sinulle, että olet lupautunut hienoon ja tärkeän tehtävään joukkueen toimimisen kannalta. Alla on joukkuejohtajan tehtävän

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA NIBACOS KOKKOLA 13.3.2015 1 (4) 1. Toiminnan tarkoitus Nibacos Kokkola ry:n toiminnan tarkoitus on salibandyn kehittäminen ja ylläpitäminen sekä harrastus- että kilpailutoiminnassa. 2. Pitkän aikavälin

Lisätiedot

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintakertomus kaudelta

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintakertomus kaudelta Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintakertomus kaudelta 2015-2016 1. Mäntsälän Jää-Tiikerit Ry Mäntsälän Jää-Tiikereiden tavoitteena on ollut edistää jääurheilua ja tarjota hyvät mahdollisuudet jääurheilun

Lisätiedot

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013 FC WILD Tyytyväisyyskysely 214 24.4.213 Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskysely järjestettiin kolmatta kertaa Kyselyn tavoitteena on saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan jäsenistön toiveet

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

SEURASEMINAARI 30.11.2014

SEURASEMINAARI 30.11.2014 SEURASEMINAARI 30.11.2014 Seurakäynnit 2015 / haku OKM:n seuratuki ja työllistämistuki Liiton tuet kaudelle 2014 2015 Ringetteviikko 24.1. 1.2.2015 Tie huipulle -tapahtuma MM-kisat ja Ringette Festivaali

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2012 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2012 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2012 Kausi 2019-2020 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA

Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2008-2009 VUOSIKOKOUS 21.8.2008 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen 3. Sinettivelvoitteet

Lisätiedot

KUPARIKIEKKO jr TOIMINTATAVAT

KUPARIKIEKKO jr TOIMINTATAVAT KUPARIKIEKKO jr TOIMINTATAVAT Toiminnan tarkoitus ja tavoitteet Seuran toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää jääkiekkoilua Harjavallan seudulla. Tarjota lapsille ja nuorille heidän ehdoillaan,

Lisätiedot

TuTo ry / Juniorijääkiekko. Toimintaperiaatteet ja säännöt

TuTo ry / Juniorijääkiekko. Toimintaperiaatteet ja säännöt TuTo ry / Juniorijääkiekko Toimintaperiaatteet ja säännöt Päivitetty 3.3.2014 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 3 1.1 Yleistä... 3 1.2. Seuran visio, tavoitteet ja säännöt... 3 1.3. Seuralupaus... 3 1.4.

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 0.08.013 1 (5) PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 1. OSAPUOLET 1. Kiimingin Kiekko-Pojat Ry (jäljempänä seura), joukkue (jäljempänä joukkue) sekä. (jäljempänä pelaaja) ja 3. (jäljempänä huoltaja). SOPIMUSKAUSI Tämä

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

Visio, missio, arvot ja strategia

Visio, missio, arvot ja strategia Visio, missio, arvot ja strategia Joensuun Kataja ry taitoluistelujaosto Arvot toiminnan perusta Visio tahtotila Jatkuva kehitys Missio tehtävä Strategia toimintamalli Arvot AVOIMUUS Asioista puhutaan

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Turun Nappulaliiga Turun Nappulaliiga, TuNL 20400 Turku 20500 Turku 19/03/2012 03/05/2010 yhteispisteet 5500 3525 64 5500 3272 59 organisaatio 300 290 97 300 270 90 strategia 500 436 87 500 424 85 pelaajakartoitus

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Toimintalinja Imatran liikuntaseura ILse ry Imatran liikuntaseura Ilse ry 2015

Toimintalinja Imatran liikuntaseura ILse ry Imatran liikuntaseura Ilse ry 2015 Toimintalinja Imatran liikuntaseura ILse ry Imatran liikuntaseura Ilse ry 2015 2 Sisältö 1 SEURAN VISIO... 3 2 SEURAN EETTISET LINJAUKSET... 4 3 SEURATOIMINNAN TAVOITTEET... 5 3.1. VIIHTYMISEEN JA ILMAPIIRIN

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarja toiminta 3 2. Ringettekoulut 3 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat ja taitokisat

Lisätiedot

AURINKO GOLF RY

AURINKO GOLF RY AURINKO GOLF RY 21.2.2017 JOHTOKUNNAN KÄSIKIRJA Käsikirja on tarkoitettu seuran johtokunnan ja toimikuntien jäsenille luomaan yhteiselle toiminnalle suuntaviivat ja toimintamallit. Johtokunnan toiminta

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot