JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (17) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (17) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO 1 (17) KOKOUSTIEDOT Aika klo Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 131 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 132 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 KN 133 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 3 KN 134 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 4 KN 135 AINILAN OSTOTARJOUKSEN PERUUTUS 5 KN 136 AINILAN LEIRIKESKUKSEN MYYNTI 6 KN 137 LISÄTALOUSARVIO VUODELLE KN 138 EI JULKAISTA INTERNETISSÄ 9 KN 139 MUUTOKSIA JUMALANPALVELUSAIKOIHIN 10 KN 140 EI JULKAISTA INTERNETISSÄ 11 KN 141 NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN MÄÄRÄAIKAINEN TÄYTTÄMINEN 12 KN 142 TYYNE JA SULO YLÄSEN RAHASTON APURAHAT TEOLOGIAN OPISKELIJOILLE 13 KN 143 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 14 KN 144 MUUT ASIAT 15 KN 145 ILMOITUSASIAT 16 KN 146 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS 17 Puheenjohtaja Pentti Leppänen

2 KIRKKONEUVOSTO 2 (17) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone Leppänen Pentti, puheenjohtaja Ekosaari Leena Honkanen Jorma Kiuru Inkeri estynyt Konstari Tarmo Laukkanen Laila Lehtonen Pertti estynyt Leppänen Antero Rautiainen Erkki Sanaslahti Erja Stenhäll Juhani Varajäsenet Häyhänen Eeva-Liisa Määttä Yrjö Muut osallistujat Ahola Lotta, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Erkkilä Valtteri, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Mäkinen Marjatta, aluekappalainen Luomanen Johanna, aluekappalainen poissa Pietilä Timo, aluekappalainen poissa Hell Anneli, talousjohtaja, kirkkoneuvoston sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Pentti Leppänen Jämsässä Anneli Hell Allekirjoitukset Laila Laukkanen Yrjö Määttä PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Jämsän seurakunnan taloustoimisto Todistaa x

3 KIRKKONEUVOSTO 3 (17) KN 131 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Pentti Leppänen ja avasi kokouksen. KN 132 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 9 jäsentä. Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan lähetettävä jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7:4 ). Kokouskutsu on lähetetty Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KN 133 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Asiat käsitellään esityslistan esittämässä järjestyksessä. Asiat käsitellään esityslistan esittämässä järjestyksessä.

4 KIRKKONEUVOSTO 4 (17) KN 134 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa tai jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan aakkosjärjestyksen mukaan Laila Laukkanen ja Yrjö Määttä. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen jälkeen. Pöytäkirja on nähtävänä taloustoimistossa. Ilmoitus nähtävillä pitämisestä on Jämsän kirkkoherranviraston ilmoitustaululla. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Laila Laukkanen ja Yrjö Määttä.

5 KIRKKONEUVOSTO 5 (17) KN 135 AINILAN OSTOTARJOUKSEN PERUUTUS Ainilan leirikeskuksen myyntipäätös tehtiin kirkkovaltuustossa , kiinteistöjen myyntipäätökset alistetaan tuomiokapitulin kautta kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Kyseisestä päätöksestä tehtiin valitus ja tästä syystä käsittely on viivästynyt, eikä kirkkohallitus ole vielä asiaa käsitellyt. Ainilan leirikeskuksesta korkeimman tarjouksen tehnyt Esko Juvonen vetäytyi kaupasta sähköpostitse. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi Ainilan ostotarjouksen peruuntumisen ja päättää perua kirkkohallitukselle antamansa alistusanomuksen ostotarjouksen hyväksymisestä. Kirkkoneuvosto päätti peruuttaa kirkkohallitukselle antamansa alistusanomuksen ostotarjouksen hyväksymisestä.

6 KIRKKONEUVOSTO 6 (17) KN 136 Liite 1-2 AINILAN LEIRIKESKUKSEN MYYNTI Ainilan leirikeskuksesta korkeimman tarjouksen tehnyt Esko Juvonen vetäytyi kaupasta sähköpostitse. Kaupan peruuntumisen syitä pitkittyneen myyntiprosessin lisäksi on se, että Lisä-Ainila määräala ei kuulu kauppaan. Ostaja otti puheeksi Hakonimen ( ) ja Hakonenän ( ) välissä olevan Lisä-Ainilan ( ), jonka toivoi kuuluvan myös kauppaan, koska on hyvin merkittävä alue maisemallisesti kokonaisuuteen nähden. Tässä vaiheessa Lisä-Ainilan liittäminen kauppaan ei ollut mahdollista, koska omalla kiinteistötunnuksella oleva kiinteistö vaatii oman myyntipäätöksen. Kiinteistövälittäjän kartta ja kokonaispinta-ala jotka ovat olleet myyntikohteen liitteenä koskevat ainoastaan kiinteistöä Kaupankohteena olevan 11,470 hehtaarin (Hakoniemi) määräalan lisäksi seurakunta omistaa 0,2820 ha määräalan, Lisä-Ainila. Alueella on ranta-asemakaava, jolle on mahdollista rakentaa 5 kpl loma-asuntoja, joiden yhteenlaskettu pinta-ala saa olla 400 m2 ja lisäksi näille yhteinen rantasauna. Tästä syystä voidaan myös harkita, että kokonaisuus myydään useammassa eri osassa. Loma-asuntoalue on kooltaan vain 100 metriä, joka rajoittaa useamman erillisten tonttien määrää. Myynnin kannalta erillisiksi loma-asuntotonteiksi on järkevää lohkoa enintään kaksi tonttia. Kaavassa ei ole merkitty tonttijakoa. Jämsän kaupungilta saadun tiedon mukaan kaavaan merkityn loma-asuntorakennuspaikan voi suoraan lohkoa erilleen, siihen ei tarvitaan kaupungin rakennusvalvonnan lupaa. Loma-asuntoalue on maastoltaan ojittamatonta kangasmetsää ja ranta-alue osittain suota. Käyttötarkoituksien muutokset ja rakennusoikeuksien siirrot vaativat kaavamuutoksen ja vasta kaavamuutoksen yhteydessä pystytään kunnolla tutkimaan, millaiset muutokset ovat alueella mahdollisia. Kaavamuutos kyseisellä alueella vaatii luontoselvityksen ja kustannukset nousevat arviolta euroon. Mikäli kyseessä on vain leirikeskuskorttelin muuttaminen yhden loma-asunnon rakennuspaikaksi, niin asiaa voidaan viedä eteenpäin poikkeamisluvan kautta, mutta jos tavoitteena on saada alueelle useampi rakennuspaikka, niin asia on tutkittava kaavalla. Kiinteistövälittäjän arvion mukaan Hakoniemi + Lisä-Ainila on järkevää jakaa kahteen osaan, jossa toiseen määräalaan jää loma-asuntoalue ja toiseen leirikeskus + Lisä-Ainila. 1. Määräalana Ainila (Hakonimi ) ja Lisä-Ainilan ( ) rakennuksineen, tarjouskauppa ja lähtöhinta euroa 2. Määräalana, pinta-ala n. 4,5 5,0 ha sisältää loma-asuntoalueen (liitteenä ilmakuva, jossa hahmotelma), tarjouskauppa ja lähtöhinta euroa. Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Ainilan leirikeskus on tarkoituksenmukaista palauttaa takaisin myyntiin kiinteistövälittäjälle ja myytävään kokonaisuuteen on hyvä yhdistää myös Lisä-Ainila. Seurakunnalla ei ole käyttöä leirikeskukselle ja se aiheuttaa vuosittaisia kustannuksia.

7 KIRKKONEUVOSTO 7 (17) Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päätti esittää kirkkoneuvostolle, että Ainila (Hakoniemi ) ja Lisä-Ainila ( ) laitetaan myyntiin yhtenä tai useampana lohkomattomana määräalana, jossa lohkomiskustannukset jäävät ostajalle. Niin kauan kuin leirikeskus on myymättä ja tyhjillään, seurakunnalle koituu siitä kustannuksia. Ylläpito pitää sovittaa sellaiseksi, että rakennusten ja vesijohtojen ym. tekniikan kunto ei heikkene, mutta että rakennuksia ei lämmitetä tarpeettomasti. Kirkkoneuvosto päättää, että Ainila (Hakoniemi ) ja Lisä-Ainila ( ) laitetaan myyntiin kahtena lohkomattomana määräalana, jossa lohkomiskustannukset jäävät ostajalle. Lisäksi kirkkoneuvosto hyväksyy, että myyntisopimus tehdään Kiinteistömaailma, Asuntojämsä Oy:n kanssa ja myyntitapa on tarjouskauppa ja talousjohtaja valtuutetaan neuvottelemaan kiinteistövälittäjän kanssa määräalojen lähtöhinnat. Esityksen mukainen.

8 KIRKKONEUVOSTO 8 (17) KN 137 LISÄTALOUSARVIO VUODELLE 2017 Liite 3 Tammi-syyskuulta seurakunnalle on kertynyt kirkollisverotuloja euroa. Vastaavalta ajalta vuonna 2016 kirkollisverotuloja kertyi euroa. Vuoden 2017 kumulatiivinen kertymä on 5,8 % pienempi kuin edellisenä vuonna. Vuoden 2017 arvio ansiotuloverosta on euroa, joka ei tule toteutumaan. Verotulot ovat valtakunnallisesti laskeneet kaksi prosenttia talouskasvusta huolimatta. Valtiovarainministeriö on vahvistanut kirkollisveron tilityksissä vuonna 2017 käytettäväksi jako-osuudeksi 2,88 % (aik 2,97 %). Jako-osuus aleni vuoden 2016 tasosta 3,1 prosenttia ja vaikutus näkyy kirkollisveron tilityksissä helmikuun tilityksestä lähtien. Uusi arvio ansioverotuloksi on euroa, euroa aikaisempaa arviota vähemmän. Metsätuotto on arvioitu olevan euroa, suunniteltujen hakkuualueiden tuotto on ollut arviota parempi ja on tarkoituksenmukaista tässä yhteydessä korjata tuottoarviota euroon. Vastaavasti metsätalouden hoito- ja myyntikustannukset ovat arvioitua suuremmat ja niiden uusi arvio on euroa. Lisätalousarvion vaikutus kokonaisuuteen on, että tilikauden arvioitu alijäämä on euroa. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi lisätalousarvion vuodelle Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi lisätalousarvion vuodelle

9 KIRKKONEUVOSTO 9 (17) KN 138 EI JULKAISTA INTERNETISSÄ

10 KIRKKONEUVOSTO 10 (17) KN 139 MUUTOKSIA JUMALANPALVELUSAIKOIHIN Tavanomaisesti kirkkojärjestyksen mukaan tulee seurakunnan pääkirkossa viettää jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10. KJ 2 3: Päiväjumalanpalvelus aloitetaan yleensä klo 10. (Selityksessä kerrotaan: 1. Määrite yleensä tarkoittaa, että päiväjumalanpalvelus tilapäisesti voidaan pitää muunakin aikana ilman erillistä alistettavaa päätöstä.) Vuoden 2017 jumalanpalvelussuunnitelmassa on määritelty syyskauteen kolme poikkeamaa koskien Jämsän pääkirkon sunnuntaijumalanpalveluksen ajankohtaa kello kymmenestä: 1) Jämsän pääkirkossa järjestetään iltakirkko klo 17.00, jossa soittaa ja laulaa UGG ja Kultainen lyyra. Tällöin klo 10 jumalanpalvelus voidaan jättää Jämsän pääkirkossa toimittamatta ja toimittaa vastaava jumalanpalvelus Jämsänkosken kirkossa klo 13. 2) Kolmantena adventtisunnuntaina on Jämsän pääkirkossa kolme erilaista tilaisuutta nimellä Kauneimmat joululaulut. Niihin valmistautuminen laitteistojen asennuksineen vie niin paljon aikaa, että on syytä jättää silloin jumalanpalvelus Jämsän kirkossa toimittamatta. Kello 10 jumalanpalvelus toimitetaan Jämsänkosken kirkossa. 3) Neljäs adventtisunnuntaita ja jouluaattoa vietetään tänä vuonna , jolloin on tarkoituksenmukaista jättää klo 10 jumalanpalvelus Jämsän pääkirkossa viettämättä, sillä erilaiset hartaushetket täyttävät sen pyhäpäivän. Jämsän pääkirkossa aattohartaus vietetään silloin klo 16. Tässä aattohartaudessa otetaan huomioon myös neljäs adventtisunnuntai. Kirkkoherra ehdottaa Kirkkoneuvosto vahvistaa jumalanpalvelussuunnitelman, jossa , ja Jämsän pääkirkossa ei vietetä klo 10 aikaan jumalanpalvelusta. Esityksen mukainen.

11 KIRKKONEUVOSTO 11 (17) KN 140 EI JULKAISTA INTERNETISSÄ

12 KIRKKONEUVOSTO 12 (17) KN 141 NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN MÄÄRÄAIKAINEN TÄYTTÄMINEN Kun Jämsän seurakunnan kirkkoneuvosto on myöntänyt nuorisotyönjohtaja Elina Airaksiselle virkavapaata ajalle , tulee nuorisotyöhön henkilöstövajetta. Henkilöstövaje kestää vuoden 2018 loppuun saakka. Koska Elinan virkavapaa-aika alkaa joulun aikaan, niin heti silloin ei ole mielekästä kutsua viransijaista hoitamaan virkaa. Mielekkäin ajankohta alkaa virkasuhde on Määräaikaisen viransijaisen tehtäviin kuuluu nuoriso-, rippikoulu- ja erityisnuorisotyötä sekä nuorten aikuisten toimintaa. Viransijaisuuteen liittyy myös päivänavauksia ja koulupäivystystä ja muita esimiehen hänelle osoittamia tehtäviä. Hänen pääasiallinen toiminta-alueensa on Jämsänkosken alueseurakunta. Nuorisotyön määräaikaisen viransijaisuuden hakuaika voisi olla ajalla klo 15. Nuorisotyön tiimi valitsee haastatteluun kutsuttavat ja haastattelut järjestetään Kelhällä perjantaina erityisen painavista syistä voidaan haastatteluaikaa sopia myös toiseen päivään haastattelijoiden suostumuksella. Nuorisotyön määräaikaisesta viransijaisuudesta hakuaikoineen ilmoitetaan sivustoilla: kirkon avoimet työpaikat, TE- palvelut ja seurakunnan omat verkkosivut. Kirkkoherra ehdottaa Jämsän seurakunnan kirkkoneuvosto julistaa haettavaksi määräaikaisen nuorisotyön työalajohtajan viransijaisuuden ajalle Lisäksi kirkkoneuvosto valitsee haastattelijat. Kirkkoneuvosto päätti julistaa haettavaksi määräaikaisen nuorisotyön työalajohtajan viransijaisuuden ajalle Lisäksi kirkkoneuvosto valitsi haastattelijoiksi kirkkoherra Pentti Leppäsen, Erkki Rautiaisen, Elina Airaksisen, Matti-Pekka Piiraisen.

13 KIRKKONEUVOSTO 13 (17) KN 142 TYYNE JA SULO YLÄSEN RAHASTON APURAHAT TEOLOGIAN OPISKELIJOILLE Jämsän seurakunnan hallintaan on siirtynyt Jämsänkosken seurakunnasta Tyyne ja Sulo Yläsen rahasto. Rahaston tarkoituksen on tukea ensisijaisesti Jämsänkosken kunnasta kotoisin olevia varattomia teologian ylioppilaita. Mikäli tällaisia henkilöitä ei Jämsänkosken kunnasta löydy, on rahaston varoilla tuettava Jämsän kunnasta olevia edellä mainittuja opiskelijoita. Ellei Jämsässäkään ole tällaisia henkilöitä on rahaston varoja käytettävä keskisuomalaisten varattomien teologian ylioppilaiden tukemiseen. Kirkkoneuvosto on päättänyt 2010/44, että vuosittain jaetaan euroa ja kukin hakija voi saada 500 euroa vuodessa. Määräaikaan mennessä tuli kaksi hakemusta, Julia Laaksonen ja Tiia-Maria Päivärinta. Jämsänkosken alueneuvosto on kokouksessaan ehdottanut, että kumpikin hakijoista saa 500 euron avustuksen. Kirkkoneuvosto myöntää Julia Laaksoselle ja Tiia-Maria Päivärinnalle 500 euron avustuksen Tyyne ja Sulo Yläsen rahastosta teologian opiskeluja varten. Esityksen mukainen.

14 KIRKKONEUVOSTO 14 (17) KN 143 liite 5 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Viranhaltija numerot Talousjohtaja 5 Kirkkoherra Kiinteistö- ja hautaustoimen päällikkö 7-9 Nuorisotyön - Musiikkityön työalavastaava - Lapsityönohjaaja - Merkitään tiedoksi ilmoitusasiat.

15 KIRKKONEUVOSTO 15 (17) KN 144 MUUT ASIAT Antero Leppänen kertoi Vangonmäen hautausmaalta kadonneista lyhdyistä. Leena Ekosaari kertoi L10T-hankkeesta. Tarmo Konstari kertoi sisäisen valvonnan suunnitelmista, jotka käynnistyvät syksyn aikana. Talousjohtaja kertoi johtavien viranhaltijoiden kannanotosta Kirkon palvelukeskuksen järjestelmien ja palveluiden kehittämiseksi yhdessä seurakuntien kanssa. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

16 KIRKKONEUVOSTO 16 (17) KN 145 ILMOITUSASIAT Jämsänkosken alueneuvosto pöytäkirja Tiedotustyöryhmän muistio Diakoniatyöryhmän muistio Varhaiskasvatustyön työryhmän muistio Yhteistyöneuvottelu (Jämsä, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat9 Lapuan- ja Tampereen hiippakunnan avustuksella. /muistio. Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin istunto ,Ruoveden ja Sääksmäen rovastikuntien yhdistäminen Kangasalan rovastikunnaksi. Kirkkohallituksen yleiskirjeet 18/2017 Palautekooste kirkolliskokouksen tulevaisuuslinjauksista 17/2017 Tulossa... 16/2017 Suomen itsenäisyyden juhlavuoden itsenäisyyspäivä 15/2017 Vuoden 2018 kirkkokolehdit 14/2017 Viranomaisverkon Virve-puhelimet käyttöön kirkossa 13/2017 Vuoden 2018 talousarvion valmistelun perusteita Työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet Yleiskirje A8/2017 Ohjeet yhteistyötoimikunnan asettamista ja työsuojeluvaltuutettujen valintaa varten Yleiskirje A7/2017 Kirkkolain muutoksia: viranhaltijan eroamisikä, viivästyskoron maksaminen virkasuhteessa ja viranhaltijan muutoksenhakuoikeus virkasuhdeasioissa Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

17 KIRKKONEUVOSTO 17 (17) KN 146 liite 6 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA KOKOUKSEN PÄÄTÖS Puheenjohtaja antoi kirkkolain mukaisen muutoksenhakuohjauksen ja päätti kokouksen kello

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (9) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (9) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika 13.12.2017 klo 16.30-16.49 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 173 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 174 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 2/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 2/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika Torstai 22.2.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 12 Kokouksen avaus 3 13 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (11) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (11) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (11) KOKOUSTIEDOT Aika 14.6.2017 klo 16.30 18.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 84 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 85 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2019 1 (10) Aika Keskiviikko 12.6.2019 klo 16.00 17.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 76 Kokouksen avaus 3 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (8) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika Torstai 25.1.2018 klo 17.00 18.50 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2019 1 (7) Aika Keskiviikko 20.2.2019 klo 16.00 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 32 Kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 22.11.2017 klo 17.00 18.55 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 161 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 162 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (15) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (15) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (15) KOKOUSTIEDOT Aika 19.1.2017 klo 17.00 18.20 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 8.11.2017 klo 17.00 19.55 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 147 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 148 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2019 1 (7) Aika Keskiviikko 20.2.2019 klo 16.00 17.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 32 Kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (14)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/ (14) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 1/2019 1 (14) Aika Keskiviikko 23.1.2019 klo 17.00 18.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (15) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (15) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (15) KOKOUSTIEDOT Aika 21.9.2017 klo 17.00 19.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 115 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 116 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Jämsän seurakunta Esityslista/Pöytäkirja 7/ (7) Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone, Koskentie 30 C, Jämsä

Jämsän seurakunta Esityslista/Pöytäkirja 7/ (7) Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone, Koskentie 30 C, Jämsä Jämsän seurakunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2019 1 (7) KIRKKONEUVOSTO 20.8.2019 Aika Tiistai 20.8.2019 klo 16.00 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone, Koskentie 30 C, Jämsä KOKOUKSEN ASIALISTA KV

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/Pöytäkirja 8/ (19)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/Pöytäkirja 8/ (19) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/Pöytäkirja 8/2018 1 (19) Aika Tiistaina 4.12.2018 klo 17.00 18.18 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 113 Kokouksen avaus 4 114 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (14) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (14) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika 17.5.2017 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 70 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA - 1/ 2017

JÄMSÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA - 1/ 2017 1.2.2017 Sivu 1 / 8 Aika Keskiviikko 1.2.2017 klo 17 17.40 Paikka Jämsän seurakuntakeskus, Koskentie 30 C, 42100 JÄMSÄ Läsnä Ahola, Lotta pj. Ekosaari, Leena Erkkilä, Valtteri Halme-Hartikainen, Eira Harju,

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 28.3.2014 Sivu 37 Kokousaika Keskiviikko 2.4.2014 kello 16.00 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKONEUVOSTO (14) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 1.2.2018 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika 1.2.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 17.00 alueneuvoston varsinaisten- ja varajäsenten sekä alueseurakunnan työntekijöiden yhteinen jouluruokailu, jonka jälkeen alueneuvoston kokous. PAIKKA

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8 / 2018 Sivu 1 / 8 KIRKKONEUVOSTO Seurakuntatalon nuorisotila, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8 / 2018 Sivu 1 / 8 KIRKKONEUVOSTO Seurakuntatalon nuorisotila, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8 / 2018 Sivu 1 / 8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 4.12.2018 klo 15-17.30 Paikka Seurakuntatalon nuorisotila, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Jäsen Läsnä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika 5.4.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.5.2016 klo 17.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia 103 KOKOUKSEN AVAUS... 125 104 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 1 TIKKAKOSKEN AENEUVOSTO AIKA klo 18.58 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 81 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 AIKA klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 19.16 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/61 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelma Liitteet. 3/62 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 09.06.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/58 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/59

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 16/2017. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 16/2017. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2017 SIVU 16/2017 AIKA Torstaina 5.10.2017 klo 18.00 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mäkinen Kirsi Haikka Juha

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ (5) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 01/ 1 (5) n kokous Aika Maanantai 22.1. klo 21.16-21.48 Talouspäällikön haastattelut 18.20-20.24, johon osallistuivat kirkkoneuvoston ja valtuuston et. Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 16.09.2014 klo 18:00 19.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/35 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA 27.4.2017 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä klo 19.26. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 14 Kokouksen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO (14) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KIRKKOVALTUUSTO (14) Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KIRKKOVALTUUSTO 23.8.2018 1 (14). KOKOUSTIEDOT Aika 23.8.2018 klo 18.00 19.26 kahvit alkaen klo 17.30 Paikka Aatos, Ruovesi-sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 11 KOKOUKSEN AVAUS 3 KV 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2016 1 AIKA 7.9.2016 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 39

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 AIKA PAIKKA Sivu / 9.6.2014 klo 18.00 (Huom! Muuttunut aika) Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie, 40900 Säynätsalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 27 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2014 1 AIKA 28.8.2014 klo 16.30 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 / 6 AIKA Ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/13

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2014 1 AIKA 13.3.2014 klo 16.30 18.07 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely Sivu 1 / 6 AIKA To 6.10.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 34 Työjärjestyksen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2019 1 (5) KOKOUSAIKA 24.4.2019 klo 17.30 18.33 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

3 / 79 Toiminnallisen talousarvion toteutuma (liite 1)

3 / 79 Toiminnallisen talousarvion toteutuma (liite 1) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 / 2017 1 AIKA Ke 11.10.2017 klo 17.00 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30 PAIKKA Palvelutalon kerhotila Telkäntie 2 C. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 75 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6)

PÖYTÄKIRJA 5 /2015 SEURAKUNTANEUVOSTO (6) SEURAKUNTANEUVOSTO 4.5.2015 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2015 Aika ja paikka: maanantaina 4.5.2015 klo 18 20.40 Bulevardin seurakuntasali Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 9 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 16.11.2010

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 9 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 16.11.2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-20.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan leirikeskus PELLINMÄKI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2015 1 AIKA 8.10.2015 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 70

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.02.2016 klo 18.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/14 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/15

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto

Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Päivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika 16.6.2015 klo 17 18.05 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Virastotalo, Linnankatu 12, kirjasto Miettinen Marko, puheenjohtaja Haverinen

Lisätiedot