GRUNDFOS TALOTEKNIIKKA. Kuluttajatuotteet LAADUKKAAT PUMPUT JA PUMPPAAMOT KOTIIN JA MÖKILLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "GRUNDFOS TALOTEKNIIKKA. Kuluttajatuotteet LAADUKKAAT PUMPUT JA PUMPPAAMOT KOTIIN JA MÖKILLE"

Transkriptio

1 GRUNDFOS TALOTEKNIIKKA Kuluttajatuotteet LAADUKKAAT PUMPUT JA PUMPPAAMOT KOTIIN JA MÖKILLE

2 ÄLÄ TEE KOMPROMISSEJA PUMPUT VAATIVALLE KULUTTAJALLE Grundfos on maailman johtavia pumppuvalmistajia, joka on tunnettu innovatiivisista ja luotettavista ratkaisuistaan jo perustamisvuodesta 19. Nykyään valmistamme vuosittain yli 1 miljoonaa pumppua monenlaisiin käyttökohtsiin alkaen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien kiertovesipumpuista aina teollisuuden pumppuihin sekä vesihuolto-, jätevesi- ja kaukolämpöratkaisuihin asti. Laadukkaat tuotteet Grundfos on koko historiansa ajan tunnettu laadukkaista tuottstaan. Olemme ylptä maineestamme, ja teemme jatkuvasti tuotekehitystyötä parantaaksemme tuottdemme laatua. Teknologian lisäksi kiinnitämme jatkuvasti huomiota myös kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisyyyteen. Pumppumme valmistetaan laadukkaista materiaalsta tinkimättömällä ammattitaidolla. Laaja valikoima Grundfosin pienet punaiset kiertovesipumput ovat lähes käsite omakotitaloasujien keskuudessa. Valikoimastamme löydätkin pumput mm. lämmitysjärjestelmiin, lämpimän käyttöveden kierrätykseen, juomaveden ottoon, paineenkorotukseen, kasteluun, jäteveden pumppaukseen tai vaikka uima-altaan tyhjennykseen. Grundfosin valikoima kattaa kaikki mitä ikinä tarvitset pumppaukseen.

3 ÄLÄ ANNA PUMPUN ÄIRITÄ KESÄMÖKIN RAUAA GRUNDFOS SBA Grundfosin SBA-pumput ovat upotetta- via vesiautomaatteja, joissa yhdistyvät äänetön toiminta uppopumpun vaivaton asennus ja vesi- imuongelmia, alhaisempi automaatin käytön helppous; laita vain pumppu veteen, kytke virta, avaa hana jäätymisriski laadukkaat materiaalit: komposiitti ja nauti vedestä. ja ruostumaton teräs vippa estää kaivon tyhjäksi pump- Sisäänrakennettu automatiikkaa käyn- paamisen ja huolehtii siitä, että nistää ja pysäyttää pumpun käytön mu- pumppu käynnistyy vasta silloin, kaan. Veteen upotettuna pumppu on ää- kun kaivossa on tarpeeksi vettä SBA - A netön. SBA-pumpuissa on myös integroitu kuivakäynti- ja lämpösuoja. Muista myös ilman automatiikkaa olevat SB-pumput. GRUNDFOS SUOSITTELEE: SBA-MW JÄRVEEN MW- ja AW-mallien kelluva imusihti ota pohjasta roskia pumpun imusihtiin ja putkistoon. Tuote LVI- Teho kw SBA - M 99 9, SBA - M 999 1,1 Virta A Brutto paino kg Nimellis nosto Nimellis tuotto m/h Vippa Kelluva imusihti, 1,,, 1,,1, SBA - A 999 1,1, 1,,1, SBA - MW ,1, 1,,1, SBA - AW 991 1,1, 1,,1, Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla 1 19.

4 ELPPOON VEDENOTTOON GRUNDFOS SQ/SQE Pienikokoiset, halkaisijaltaan vain mm olevat SQ- ja SQE-porakaivopumput on tarkoitettu puhtaiden, kiintoainta sisältävien, vesien pumppaamiseen. Ne soveltuvat kotitalouksien ja vapaa-ajanasuntojen vesihuoltotehtäviin ja kastelujärjestelmiin. sisäänrakennettu pehmokäynnistys yli-/alijännite- ja virtasuoja kuivakäyntisuoja (kaivon ollessa toistuvasti SQE-PAKETTI VAIVATON VAKIOPAINERATKAISU tyhjä, pitää pumppu varustaa lisäksi ulkoisella SQE-mallissa on sisäänrakennettu taajuusmuuttaja, jolla verkostoon saadaan vakiopaine. kuivakäyntisuojalla) SQ-pumput toimivat yksinkertaisella on/off-periaatteella SQE-pumpussa on taajuusmuuttaja, joka Asennusvalmis SQE-paketti sisältää paineanturin, sulkuventtiilin, paine säiliön, sähkökaapelin ja ohjauskeskuksen. mahdollistaa paineen portaattomaan säädön SQE-pumppu pitää vakiopaineen Grundfos CU1 -ohjauskeskuksen avulla SQE-pumppu myydään asennusvalmiina pakettina LVI SQ m 1, mm² -kaapeli Teho P1 kw Virta 1/1 A Pituus mm,9, Asennus, m/h 1, m/h 1, m/h, m/h, m/h syvyys m 11 * * * * 1* SQ - + m 1, mm² -kaapeli,9, 1 * * * * 1* SQ - + m 1, mm² -kaapeli 1 1,1, 1* * * * SQ - + m, mm² -kaapeli 1,, 9* * * * *Asennussyvyys (m), kun asettelupaine on, bar Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla 1 19.

5 LUOTETTAVAT PORAKAIVOPUMPUT GRUNDFOS SP Kolmivaihnen SP-uppopumppu on tarkoitettu avo- ja porakaivokäyttöön, ja sen voi asentaa myös vaaka-asentoon. SP soveltuu kesäasunto- ja omakotitalokäyttöön sekä maatiloille. SP-pumpuissa on erinomainen hiekkapitoisen veden läpäisykyky. Tarvittaessa SP-pumppun on helppo purkaa, puhdistaa ja koota. erittäin hyvä hiekkapitoisen veden läpäisykyky helppo purkaa, puhdistaa ja koota luotettava ja käyttövarma kaikki veden kanssa kosketuksiin tulevat osat ovat ruostumatonta terästä tai NBR-kumia kattava mallisto aina 1 pumppukokoihin asti LVI- Teho P1 kw SP A-9, 1, 1 SP A-1 1,, 9 Virta 1/1 A Pituus mm Asennussyvyys m, m³/h 1, m³/h 1, m³/h, m³/h 1* 1* 1* * * * * 19* SP A-1 1,, 9 * * * 9* SP A- 1,1, 9 1 9* 1* 9* SP A- 1,, * 1* 1* *Asennussyvyys (m), kun asettelupaine on, bar Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla 1 19.

6 VESIAUTOMAATIT KOTITALOUKSILLE GRUNDFOS MQ MQ-vesiautomaatti on tarkoitettu veden pumppaukseen ja paineenkorotukseen omakotitaloissa, loma-asunnoilla, maatiloilla tai kasvihuonssa. MQ on helppo asentaa, ja se mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. Selkeän ohjauspaneelin ansiosta käyttö on yksinkertaista. Ulkokäyttöä varten ohjauspaneelille on saatavilla suoja. MQ on erittäin hiljainen, sillä sen äänitaso on alle desibeliä. hiljainen helppokäyttöinen imukyky jopa metriä selkeä ohjauspaneeli käyttökytkimineen pienikokoinen, helppo asentaa esimerkiksi allaskaappiin (moottorin suojausluokka IP) EI TURAA MELUA! sisäänrakennettu kalvopainesäiliö tasaa MQ-pumpun äänitaso on alle db. käynnistykset ja pysähdykset sisäänrakennetut kuivakäynti- ja ylikuormitussuojat Tuote LVI- Teho (P) kw Virta A Brutto paino kg nosto imu Nimellis tuotto m/h MQ , 1, MQ , 1, Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla 1 19.

7 JP NÄPPÄRÄSTI MÖKILLÄ JP + PM1 GRUNDFOS JP Itsmevä Grundfos JP on luotettava ja tukeva- rakentnen jet-pumppu kotitalouksien käyt- kevyt ja vahva rakenne, rst-pesä töön. JP-pumput ovat erinomainen ratkaisu imukyky jopa m kaivo- ja järviveden pumppaukseen, kasteluun, helposti siirrettävä sade- ja tulvavesien poistoon tai painevesijär- monipuolinen mallisto jestelmäksi esim. kesämökille. JP+PM1-mallit on varustettu painekytkimellä UUSI NIMI, SAMA TUTTU LAATUTUOTE! (pressostaatti). JPB puolestaan on vesiautomaatti, jossa on JP-pumpun ja painekytkimen Suomalaisten suosikki lisäksi tai litran painesäiliö. Säiliö vähen- JP T on nyt JPB tää pumpun käynnistyksiä, mikä lisää käyttömukavuutta ja pidentää pumpun käyttöikää. JPB Tuote LVI- Teho (P) kw Virta A Brutto paino kg nosto imu tuotto m/h JP (JP JET) 11,, 1 JP + PM1 (JP P) 91,, 11, JPB, l (JP T) 1BPBB,, 1 JPB, l 1BQBB,, JP (JP JET) , 1 JP + PM1 (JP P) , 1, JPB, l (JP T) 1BPBB 1, 1 JPB, l 1BQBB 1, Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla 1 19.

8 LUOTETTAVAA VEDENSYÖTTÖÄ CMB-SP GRUNDFOS CM CM - SELF-PRIMING on itsmevä keskipakopumppu, joka voidaan sijoittaa vedenotto- pienikokoinen pisteen yläpuolelle, sillä se pystyy imemään helppo huoltaa vettä jopa metrin korkeudesta. laaja kapasiteettialue hiljainen käyntiääni t CMB-SP - ja - ovat vesiautomaat- erittain tehokas hydrauliikka teja, jotka on varustettu PM-painekytkimellä juoksupyörä valmistettu ruostu (pressostaatilla). CMB-SP-pumput ovat its- mattomasta teräksestä (AISI) meviä aina metriin asti. pumppupesä: rst tai valurauta IE-standardin moottori CMB - on painekytkimellä ja litran painesäiliöllä varustettu vesiautomaatti. Säiliön ansiosta CMB - soveltuu hyvin lyhytkestoiseen, mutta toistuvaan käyttöön. CMB - ole itsmevä, vaan veden tulee virrata vapaasti pumppuun esim. samalla tasolla olevasta tankista tai vesijohtoverkosta. CMB - Tuote LVI- Teho (P) kw Virta A Brutto paino kg Nimellis nosto imu tuotto m/h 91 9 Rp 1 / Rp 1 1,,,9,, CMB-SP - 9 Rp 1 / Rp 1,,1,, CMB-SP - 9 Rp 1 / Rp 1,,1,9 CMB Rp 1 / Rp 1,9,,, CM - SELF-PRIMING (CM-SP) Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla 1 19.

9 ELPOIN VAKIOPAINERATKAISU GRUNDFOS CMBE VAKIOPAINERATKAISU Moottoriin integroitu taajuusmuuttaja säätää pumpun pyörimisnopeutta, mikä mahdollistaa vakiopaineen ylläpitämisen putkistossa. Grundfos CMBE on pienikokoinen paineenkorotusautomaatti, joka so- energiatehokas moottori veltuu käyttöveden pumppaukseen vakiopaine sisäänrakennetulla ja paineenkorotukseen kotitalouksissa ja pienissä liikekiintstöissä. nopeudensäädöllä helppo asennus ja käyttö hiljainen toiminta CMBE pitää paineen vakiona koko integroitu kuivakäynti suoja järjestelmässä, riippumatta siitä automaattisella uudelleen kuinka monta vesipistettä avataan tai suljetaan. käynnistyksellä pienikokoinen vankka ja luotettava pumppu CMBE ole itsmevä, vaan veden tulee virrata vapaasti pumppuun esim. samalla tasolla olevasta tankista tai vesijohtoverkosta. Tuote LVI- tulo/paine Teho (P) kw virta A Brutto paino kg Nimellis nosto Nimellis tuotto m/h CMBE 1-99 Rp 1 / Rp 1,,., CMBE - 91 Rp 1 / Rp 1 1,1,. 9,, CMBE -1 9 / Rp 1 1,1,. 1,, CMBE - 9 / Rp 1 1, 9,1,,, CMBE 1-91 Rp 1½ / Rp 1½ 1,1,, 1,1 1 CMBE 1-9 Rp 1½ / Rp 1½ 1, 9,1,1, 1 Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla

10 ELPPOA PITKÄIKÄISYYTTÄ GT-- GRUNDFOS GT Painesäiliöt lisäävät pumpun käyttöikää vähentämällä pumpun käynnistyksiä. Painesäiliön käyttö takaa myös tasaisen vedensyötön, mikä lisää käyttömukavuutta. Kalvopainesäiliöt on valmistettu komposiittimateriaalista (GT-C-mallit) tai polttomaalatusta teräksestä (GT--mallit). Säiliöissä on juomavesikäyttöön FDA-hyväksytty butyylikalvo. Säiliöt, joiden tilavuus on yli litraa, on varustettu vaihdettavalla pussilla. GT-- GT-C- Tuote LVI- paine bar Tilavuus l Korkeus mm Leveys mm Bruttopaino kg GT-- 9 1, GT GT GT-C- 9 1, 1 GT-C- 9 11, 1 GT-C-1 9 1, GT-C-1 9 1, GT-C- 9 1 G 1 ¼, 19 1 GT-C- 9 1 G 1 ¼, 1 GT-C G 1 ¼, 1 GT-C G 1 ¼, GT-C G 1 ¼,

11 VAADI ENEMMÄN GRUNDFOS ALPA, JA S ALPA Grundfosin ALPA-kiertovesipum- eristekuori mukana put soveltuvat lämpimän käy t- pakkauksessa töveden kierrätykseen tai osaksi selkeä näyttö lämmitys- ja jäähdy tysjärjestel- luotettava ja pitkäikäinen miä. AUTOADAPT-toiminnon avulla aseta, lue ja rajoita virtaama ALPA-pumppu optimoi toimin- suoraan näytöltä tansa tilanteen ja järjestelmän mu- helppo asennus ja käyttöönotto kaan aina parhaalla mahdollisella pieni energiankulutus ALPA ERISTEKUORESSA hyötysuhteella ja mahdollisimman pienillä kustannuksilla. JA S Grundfosin - ja S-kiertovesi- yksinkertainen ja helppo käyttää pumput ovat lämpimän käyttöveden yksi- tai kolminopeuksiset mallit kierrätykseen tarkoitettuja helppo- rst tai pronssinen pesä käytöisiä ja yksinkertaisia pumppuja. Energiatehokkaan 1-1B Comfort -mallin energiankulutus on vain W. KYSY JÄLLEENMYYJÄLTÄSI SOPIVA MALLI LAAJASTA VALIKOIMASTA! 1-1B PM COMFORT Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla

12 POISTA VESI ELPOSTI GRUNDFOS UNILIFT CC Unilift CC on helppokäyttöinen, kevyt ja kestä- vä harmaan veden tyhjennys- ja siirtopumppu. nesteen lämpötila:... C Unilift CC sopii esim. sadeveden, pintaveden maks. läpäisykyky: 1 mm ja kellariin tunkeutuvan pohjaveden pump- materiaalit: komposiitti, rst-siivilä paukseen. Unilift CC sopii erityisesti altaiden 1 m kaapeli pistokkeella tyhjennykseen sekä kasteluun. vesijäähdyttnen moottori minimitilavaatimus x mm Vipallisen mallin mukana toimitetaan ahtaan painelähtö päällä ja sivussa tilan vippaohjain, joka mahdollistaa CC-pumpun käytön halkaisijaltaan jopa vain cm kaivossa. Automaattinen ilmausventtiili vähentää toimintahäiriötä käyttöönotossa sekä kuivien jaksojen jälkeen. UNILIFT CCA-1 AINUTLAATUINEN OMINAISUUS Unilift CC -pumpussa on helposti irrotettava pohjasiivilä, jonka poistamalla CC-pumppu tyhjentää vedenpinnan aina mm asti. Tuote LVI- Teho (P) kw Virta A Brutto paino kg nosto tuotto m/h Vippa 919,,9, UNILIFT CCM-1 99,,9,1 UNILIFT CCA-1 9, 1, 1 UNILIFT CCM , 1,, 1 UNILIFT CC9A-1 9,,, 9 1 UNILIFT CC9M-1 999,,, 9 1 Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla

13 NOPEASTI KÄYTTÖVALMIS GRUNDFOS UNILIFT KP Rst-rakentset Unilift KP -pumput sopivat esim. sadeveden pumppaukseen, kellariin tunkeutuvan pohjaveden pumppaukseen, uima- ja suihkualtaan tyhjennykseen ja harmaan jäteveden tyhjennykseen ja siirtoon. 1-vaihsessa moottorissa on sisäänrakennettu moottorisuoja, joka katkaisee virran ylikuormituksen, jännitevaihteluiden, lukkiutuneen moottorin tai liian korkean veden lämpötilan vuoksi. nesteen lämpötila:... C maks. läpäisykyky: 1 mm ATAASEENKIN TILAAN rst-rakenne integroidun putkivipan ansiosta Unilift KP-AV -pumppu sopii jopa vain cm halkaisijaltaan oleviin kaivoihin. 1 m kaapeli pistokkeella sisäänrakennettu moottorisuoja voidaan asentaa pystyasentoon, vaaka-asentoon ja jopa viistoon Tuote LVI- Teho (P) kw Virta A Brutto paino kg nosto tuotto m/h Vippa 111, 1,,,, KP1M , 1,,,, KP1AV , 1,,, putkivippa KPA-1 11,,,, 11, KP1A-1 KPM-1 11,,,, 11, KPAV-1 119,,,, 11, putkivippa KPA-1 1N1,,,1 9 1 KPM-1 1N1,,,1 9 1 KPAV-1 1N19,,, 9 1 putkivippa Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla

14 VAVA TYÖMAAPUMPPU KOVAAN KÄYTTÖÖN GRUNDFOS DW DW-uppopumput on suunniteltu pumppaamaan vettä työmailta, kaivannoista tai muista vaativista kohtsta. DW-pumput on rakennettu kestäviksi ja pitkäikäisiksi. DW...1:n runko on valmistettu komposiitti materiaalista. Pumpun kahva on kumipäällystnen. kestävä helppo käsitellä huolto ja kunnossapito ovat yksinkertaisia mukana kierreliitosyhde, letkuliitin ja stortz suuri läpäisykyky ( mm) pitkä kaapeli ( m) laaja tuottoalue Tuote LVI- Teho (P) kw Virta A Brutto paino kg nosto tuotto m/h Vippa DW R 1, 1 1, DW...A1 91 R 1, 1 1, Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla

15 TÄYDELLINEN KOKONAISUUS ÄDÄN ETKELLÄ GRUNDFOS MULTI-BOX B-CC MULTI-BOX B-CC -tulvapakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet nopeaan veden poistoon. MULTI-BOX SISÄLTÖ Tehokas Grundfos Unilift CC -pumppu, joka kykenee imemään veden lattialta jopa mm asti. Pumpussa on mukana Storz-C-liitin. R itetty säilytyslaatikko toimii tarvittaessa suodattimena, jolloin irtokappaleet vät pääse pumppuun. 1 metrin pituisella poistoletkulla voidaan vesi ohjata haluttuun paikkaan. Letkusuojus estää letkun litistymisen esim. ikkunan välissä. Mukana myös ylimääräinen Unilift CC -letkuliitin, joka sopii ussiin letkukokoihin. Tuote LVI- Teho (P) kw Virta A Bruttopaino kg nosto tuotto m/h MULTI-BOX B-CC , 1, 1, 1 Pumppujen tuottokäyrät esitteen lopussa sivuilla

16 KOTIKYLPYLÄ KELLARIIN? ELPPO ASENTAA Skannaa QR-koodi ja katso kuinka helposti SOLOLIFT:n asennus sujuu. SOLOLIFT, WC-1 GRUNDFOS SOLOLIFT Grundfos SOLOLIFT -pienpumppaamosarja pumppaa jäteveden kaikissa WC:n, bideesuihkun, pesualtaan, suihkun ja pesukoneen yhdistelmissä. SOLOLIFT-pienpumppaamoilla viemäröinti voidaan tehdä helposti tilaan, jossa sitä ennestään ole. Rakentaisitko sinä ehkä kakkosvessan vintille tai apukttiön kellariin? riippumaton pääviemäriputkesta SOLOLIFT, C- helppo asentaa ja huoltaa WC-mallssa tehokas silppuri itsepuhdistuva rakenne estää hajut sekä repijän ja säiliön liettymisen, puhdistukseen tarvitse voimakkaita kemikaaleja LVI- Teho kw Virta A Br. paino kg SOLOLIFT WC x DN 1 1 x //,, SOLOLIFT WC x DN 1 1 x //, x // sivussa,, SOLOLIFT C x DN 1 1 x //, x // sivussa,,1, SOLOLIFT D- 91 x // sivussa, 1,, SOLOLIFT CWC x DN 1 1 x //, x // sivussa,,1 1 SOLOLIFT WC-1 SOLOLIFT WC- SOLOLIFT D- SOLOLIFT C- SOLOLIFT CWC-

17 POL AR 9 POL AR 1 POL AR 1 CE-merkintä on myönnetty kaikille Polar-jätevesisäiliöille, säiliöiden tulo- ja paineyhtlle sekä putkistolle. POL AR S PUMPPAAMORATKAISUT POJOISIIN OLOSUTEISIIN GRUNDFOS POLAR -PUMPPAAMOT Grundfosin Polar-kiintstöpumppaamot POLAR 9 (Ø 9 MM) soveltuvat omakotitalojen ja pienten kiin- vakiokorkeus mm tstöjen jätevedenpumppaukseen. Ne on lisävarusteena korotuspala valmistettu laadukkaista komponents- mm ta, jotka takaavat, että säiliöt soveltuvat valmistettu pohjoisiin olosuhtsiin. rotaatiovalumenetelmällä vaihtoehtoista tuloyhteen Polar-pumppaamot ovat helposti asen- laattaa). Pumpun asentaminen onnistuu helposti pumppaamon kannelta käsin. Po- SEG paikkaa nettavissa itseankkuroituvan rakenteensa ansiosta (yleensä tarvita erillistä pohja- SEG AUTOADAPT POLAR 1 (Ø 1 MM) teleskooppirakenne, korkeus säädettävissä mm SEG- JA SEG AUTO ADAPT -PUMPUT TURVAAVAT PUMPPAAMON TEOKKAAN TOIMINNAN Polar-kiintstöpumppaamoissa käyte- lar-kiintstöpumppaamoiden vakiotoi- lisävarusteena korotuspala tään eri tehoisia, repijälaitteella varus- mitukseen kuuluu mm. sisäinen putkisto (korkeus enintään) mm tettuja, Grundfos SEG- ja SEG AUTOADAPT (rst) ja haponkestävä pallotakaiskuventtiili (hst). valmistettu rotaatio vaihtoehtoista tuloyhteen paikkaa Polar S -perusvesipumppaamo on tarkoitettu esim. sadevesien ja salaojaputkien laskuvesien pumppaukseen. POLAR S vakiokorkeus mm teleskooppirakenne mahdollistaa korotuksen maks. mm pumppu: Unilift CC/KP/AP -keskipakopumppuja. valumenetelmällä Grundfosin SEG-repijäpumppu pumppaa koti t alouksien käsittelemättömät POLAR 1 (Ø 1 MM) jätevedet esim. paine-viemäriverkkoon. vakiokorkeus mm SEG-pumpun repijälaite on pitkäikäinen ja korkeus räätälöitävissä silppuaa tehokkaasti kiintoaineet pieniksi kohteen mukaan paloiksi putkistotukosten välttämiseksi. valmistettu konekelatusta SEG-pumppua ohjataan ulkoisilla pinta- lasikuidusta tuloyhde voidaan tehdä myös kytkimillä. SEG AUTOADAPT -pumpussa on integroitu painekytkin. työmaalla 1

18 PUMPPUJEN TUOTTOKÄYRÄT TM 11 TM SBA GRUNDFOS PRODUCT CENTER 1 / z Q [l/min] Q [l/min] Löydät kaikkien pumppujemme tarkat tiedot kätevästi netistä: product-selection.grundfos.com ISO 99 Annex A Q [l/min] 1 SQ SQ - N SQE SQE - N P1 SQ 1 SQ SQ.. JP JP 1. ISO 99:1999 Annex A ISO 99:1999 Annex A - P1 Eta m. Eta [%] - P1.m. m m m. m m m m.. m m.m m.. m.m m TM SP A 1 z -9 ISO 99 Annex A p [kpa] SQ SQ 1.. [kw] m m m m m m m.. JP JP ISO 99:1999 Annex A ISO 99:1999 Annex A m m.... m m. m.. m. m m m p [kpa] rpm, z ISO 99:1999 Annex A TM CM Self-priming - - CM - 1 TM CM CM ISO 99 Annex A ISO 99 Annex A 1 z - 1 MQ SQ 1 SQ 1 TM 1 TM 1 TM1 9 1 TM1 9 1 TM 1 1 TM 1 1 TM 11 1 p [kpa] p [kpa] 1 p p [kpa] [kpa]. 1 1

19 1 p [kpa] CMB 1 1 p [kpa] 1 z COMFORT / z 1. ISO 99 Annex A 11 1 (S) 1-1 (S) -1 TM CMB 1 CMB CMB 1. p [kpa] Unilift CC z / z ISO 99:1 B.1. 9 CMBE TM TM 1 1 TM p [kpa] Unilift KP KP 9 1. z ISO 99 Annex A KP KP 1 TM 19 TM S (N) U - (F) (N) S -1 F S - S - S U F (N ) - PS ( - S N - ) S S S ( S S N) F - S - S (N S F 1- ) (N - ) S S - F S - S - S - (F) (N) S - S - F S - F (N) S PS - 1. S S S 1 S -1 S -. z S -1 S 1-. S S -1 S S S TM 9 19 p [kpa]

20 MIELESSÄ SUUREMPI KOKONAISUUS Grundfos on maailman johtavia vedenkäsittelyteknologiaan erikoistunta yhtiöitä. Mlle on tärkeää tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittavat tuotteet, ja tarjota pumppujärjestelmiä, joissa yhdistyvät luotettavuus, kustannustehokkuus ja uusimmat innovaatiot. Laadukkaista tuottstamme löydät maan parhaat kiertovesipumput, uppopumput ja vesiautomaatit, uusimman digitaalisen teknologian annostelupumput, erilaisiin tarpsiin soveltuvat jäte- ja harmaavesipumput ja -pumppaamot, monipuoliset teollisuuspumput, sekä automaatioratkaisut pumppujen ja pumppaamoiden ohjaukseen. TÄRKEIMPIÄ TUOTERYMIÄMME: Uppopumput Pintavesipumput Jätevesipumput Paineenkorotuspumput Kiertovesipumput Sekoittimet, virtauskehittimet ja kierrätyspumput Pumppaamot Seuranta- ja ohjausyksiköt Annostelu ja desinfiointi Ilmastuslaitteet Tuottdemme takana on vuosikymmenten kokemus alalta ja maailmanlaajuisen huoltoverkoston tuki. The name Grundfos, the Grundfos logo, and be think innovate are registered trademarks owned by Grundfos olding A/S or Grundfos A/S, Denmark. All rights reserved worldwide. GSF/ANI Paino: Eura Print Oy /1 OY GRUNDFOS PUMPUT AB Trukkikuja 1 1 Vantaa Puh. 9

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA?

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? GRUNDFOS JUOMAVESI-, KASTELU- JA TYJENNYSPUMPUT TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? Älä huoli. Grundfos tarjoaa laadukasta helppokäyttöisyyttä myös sinunkin käyttöösi.

Lisätiedot

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA?

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? Älä huoli. Grundfos tarjoaa laadukasta helppokäyttöisyyttä myös sinunkin käyttöösi. SQ JA SP-UPPOPUMPUT KOTITALOUKSIE GRUNDFOS

Lisätiedot

Kodin vesihuollon pumppuratkaisut

Kodin vesihuollon pumppuratkaisut grundfos Tuotteet Juomavesi-, kastelu- ja tyhjennyspumput sekä kiinteistöpumppaamot Kodin vesihuollon pumppuratkaisut Tuntuuko toisinaan, että naapurin isässä on enemmän insinööriä kuin sinussa? Älä huoli.

Lisätiedot

TEE HYVÄSTÄ KODISTA PAREMPI

TEE HYVÄSTÄ KODISTA PAREMPI GRUNDFOS LAATUA KOTIIN JA MÖKILLE Kuluttajatuotteet TEE HYVÄSTÄ KODISTA PAREMPI KAIKKI PUMPUT JA PUMPPAAMOT KOTIIN JA MÖKILLE TEKNISET TIEDOT GRUNDFOS PRODUCT CENTER: WWW.PRODUCT- SELECTION. GRUNDFOS.COM

Lisätiedot

PORAKAIVO- PUMPUT TEHOKKAASEEN POHJAVEDEN- OTTOON GRUNDFOS PORAKAIVOPUMPUT

PORAKAIVO- PUMPUT TEHOKKAASEEN POHJAVEDEN- OTTOON GRUNDFOS PORAKAIVOPUMPUT PORAKAIVO- PUMPUT TEHOKKAASEEN POHJAVEDEN- OTTOON GRUNDFOS PORAKAIVOPUMPUT VAIVATON JA TEHOKAS RATKAISU KOTITALOUKSILLE JA VAPAA-AJANASUNTOIHIN Grundfosin pienet SQ-porakaivopumput on tarkoitettu erityisesti

Lisätiedot

VEDENKÄYTTÄJÄN KAVERI

VEDENKÄYTTÄJÄN KAVERI VEDENKÄYTTÄJÄN KAVERI Sisällys LÄMMITYS Kiertovesipumput > Alpha2...4 > Magna...5 > Sarja 100...6 > Sarja 200...7 KODIN VESIHUOLTO > 3 SQ/SQE-uppopumppu...8 > 4 SP-A uppopumppu...9 > JP5 ja JP6 vesiautomaatti...10

Lisätiedot

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT Mitkäovat tärkeimmät valmistamamme pumpputyypit? Useimmat Grundfos-pumput ovat tyypillisiä keskipakopumppuja, mutta valikoimastamme löytyy myös

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2 Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT 2 TOTEUTA UNELMASI - on ratkaisu siellä missä viemäreitä ei ole Sololift2 on uuden sukupolven pienpumppaamo kotitalouksien tarpeeseen. Se voidaan asentaa mihin tahansa viemärittömään

Lisätiedot

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2

Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT2 SOLOLIFT 2 Vapaudu viemäröinnistä SOLOLIFT 2 TOTEUTA UNELMASI - on ratkaisu siellä missä viemäreitä ei ole Sololift2 on uuden sukupolven pienpumppaamo kotitalouksien tarpeeseen. Se voidaan asentaa mihin tahansa viemärittömään

Lisätiedot

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä Herkules sadeveden keruujärjestelmä Sadevedet talteen Herkules sadeveden keruujärjestelmä on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi keräämään sadevedet hyötykäyttöön. Herkules järjestelmän avulla säästetään

Lisätiedot

GRUNDFOS TALOTEKNIIKKA. Kuluttajatuotteet LAADUKKAAT PUMPUT JA PUMPPAAMOT KOTIIN JA MÖKILLE

GRUNDFOS TALOTEKNIIKKA. Kuluttajatuotteet LAADUKKAAT PUMPUT JA PUMPPAAMOT KOTIIN JA MÖKILLE GRUNDFOS TALOTEKNIIKKA Kuluttajatuotteet LAADUKKAAT PUMPUT JA PUMPPAAMOT KOTIIN JA MÖKILLE ÄLÄ TEE KOMPROMISSEJA PUMPUT VAATIVALLE KULUTTAJALLE Grundfos on aailan johtavia puppuvalistajia, joka on tunnettu

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Laske 1 22.5.2019 Kuvaus JP 5-48 PT-H BBVP Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Tuote No.: 99463877 Grundfos JP 5-48 PT-H sisältää Grundfos JP -pumpun, painekytkimen, painemittarin

Lisätiedot

GRUNDFOS HINNASTO 2016

GRUNDFOS HINNASTO 2016 Yleisimmät tuotteet. Voimassa 1.1.2016 alkaen. GRUNDFOS HINNASTO 2016 YLEISIMMÄT TUOTTEET Hinnat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (alv. 0 %). GLOBAALIA AMMATTITAITOA SUOMALAISILLE ASIAKKAILLE Grundfos on

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille

Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille Laadukkaat PW-pumppaamot moneen tarpeeseen SISÄLTÖ Sivu Pumppaamojen valintataulukko... 3 Pumppaamo PW 500... 4 Pumppaamo PW 600... 4 Pumppaamo PW 800/500... 5 Pumppaamo

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille

Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille Pumppaamot sade-, perus- ja jätevesille Laadukkaat PW-pumppaamot moneen tarpeeseen SISÄLTÖ Sivu Pumppaamojen valintataulukko... 3 Pumppaamo PW 500... 4 Pumppaamo PW 600... 4 Pumppaamo PW 800/500... 5 Pumppaamo

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP Tuote No.: 12A01907

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP Tuote No.: 12A01907 Positio Laske Kuvaus 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on

Lisätiedot

Topseller. Schnelldreher. Made in Germany

Topseller. Schnelldreher. Made in Germany Topseller Schnelldreher Made in Germany UFB 200 pumppaamo (harmaat jätevedet) 35 litran PE-säiliö, jossa jopa 20 litran pumppauskapasiteetti varustettuna hajulukolla ja hiekankeräimellä varustettuna ritiläkannella

Lisätiedot

Paineviemäröinti-ilta Oy Grundfos pumput Ab Mikael Hirvonen

Paineviemäröinti-ilta Oy Grundfos pumput Ab Mikael Hirvonen Paineviemäröinti-ilta 12.1.2016 Oy Grundfos pumput Ab Mikael Hirvonen 1 Pumppaamo 2 3 GRUNDFOS POLAR 9 POLAR 9 - Rotaatiovalettu säiliö - Vakiokorkeus 2500mm - Halkaisija 900mm - Korotettavissa 500mm (lisävaruste)

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Positio Laske Kuvaus 1 SBA 3-35 M Tuote No.: 97896285 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta SBA on täydellinen upotusasennettava paineenkorotuspumppu puhtaan veden pumppaamiseen; se

Lisätiedot

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. VALMISTA PUHDAS JUOMA- JA KÄYTTÖVETESI OMASTA RANNASTA Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. SolarRO MINI 150 Automaattinen ja säätövapaa. Puhtaan juomaveden tuotto järvi-, joki-, tai kaivovedestä 150

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SEG.4.9.2.5B Tuote No.: 9675897 Grundfos SEG pumput ovat uppopumppuja horisontaalisella paineaukolla, ja erityisesti suunniteltu paineviemärijärjestelmiin. SEG-pumput on varustettu

Lisätiedot

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä.

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. 1 Uutta puhdasta vettä joka päivä Puhdasta juomavettä helposti ja ekologisesti. Ei säätämistä, automaattinen toiminta. SolarRO MINI 300

Lisätiedot

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti.

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. VALMISTA OMA RAIKAS JUOMAVESI JÄRVESTÄ, JOESTA TAI MERESTÄ Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. SolarRO MINI 150 Automaattinen

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: -

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 SEG.4.26.2.5B Tuote No.: 9675913 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Grundfos SEG pumput ovat uppopumppuja horisontaalisella paineaukolla, ja erityisesti suunniteltu

Lisätiedot

- LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - Älä tee kompromisseja Valitse paras

- LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - Älä tee kompromisseja Valitse paras - LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - Älä tee koproisseja Valitse paras Tuote-esite 219 UPPOPUMPUT: 2 GXR -sarja Calpedan kokonaan ruostuattoasta teräksestä valistettu laadukas tyhjennyspuppu. Puppu on varustettu

Lisätiedot

grundfos HUOLTO Vedenkäyttäjän kaverit palveluksessasi GRUNDFOS HUOLTO vedenkäyttäjän kaverit palveluksessasi

grundfos HUOLTO Vedenkäyttäjän kaverit palveluksessasi GRUNDFOS HUOLTO vedenkäyttäjän kaverit palveluksessasi grundfos HUOLTO Vedenkäyttäjän kaverit palveluksessasi GRUNDFOS HUOLTO vedenkäyttäjän kaverit palveluksessasi Yhteistyötä koko elinkaaren ajan Grundfos tarjoaa käyttöösi Suomen kattavimman huolto-organisaation

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23 Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23 Tuote No.: 91K23 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: -

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 Unilift AP12.4.8.A1 Tuote No.: 9698 Upotettava tyhjennyspumppu Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Pystyakselinen yksijaksoinen uppopumppu haponkestävästä teräksestä,

Lisätiedot

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti:

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti: RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI - RX JA RX VORTEX SARJAN PUMPUT OVAT TUNNETTUJA KESTÄVYYDESTÄÄN - TUPLA-AKSELITIIVISTEET TUOVAT HUOLETTOMIA KÄYTTÖTUNTEJA - LAADUN

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SLV.1.1.55..5D.C Yhtiön nimi: Tuote No.: 959 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Normaalisti imevä yksijaksoinen keskipakopumppu soveltuu jäteveden, prosessiveden

Lisätiedot

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän Repijäuppopumppu Paineviemärijärjestelmän sydän Parhaimmillaan paineen alla Kun korkeuserot ja välimatkat estävät viettoviemärin käytön, jää vain yksi kustannustehokas ja joustava ratkaisu jäljelle. Jopa

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.:

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE Tuote No.: 98478418 Kätevä, luotettava, pystyasenteinen, päästäimevä monijaksoinen keskipakopumppu, jossa on aksiaalinen imuaukko ja radiaalinen paineportti. Pumppu

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP LOREM IPSUM JE ZULT MAAR HZ m Head m/s m/s m/s m/s m/s Ø m Ø Ø Ø Ø l/s Flow kw Shaft power P Ø m/h Ø Ø Ø kw Total input power P VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT,

Lisätiedot

PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. www.kolmeks.fi. Head. 3m/s. 1m/s. 5m/s. 2m/s. 4m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow.

PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. www.kolmeks.fi. Head. 3m/s. 1m/s. 5m/s. 2m/s. 4m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow. PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 6 HZ m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s Ø144 3 NPSH m 4 Ø8 8 Ø 14 2 6 15 Ø3 4 Ø128 2 5 5 15 2 3 35 4 l/s Flow kw 4 2 6 Shaft power P2 8 Ø144 12 14 3 m/h

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Oilon Geocube, MH, GT, SH ja RE

Oilon Geocube, MH, GT, SH ja RE Kotimaiset maalämpöpumput Oilon Geocube, MH, GT, SH ja RE Omakotitalot - Kerrostalot - Teollisuus Maalämpöpumppu Oilon Geocube 5 kw - 11 kw Rakennuksille 90-300 m² Suuri käyttöveden tuotto Oilon Geocube

Lisätiedot

LISÄMAHDOLLISUUDET Säiliöön voidaan asentaa myös:

LISÄMAHDOLLISUUDET Säiliöön voidaan asentaa myös: XOTNK 500i või 500 Xi XOTNK 505-3000i vibra.se 150 235 345 495 770 400 200 100 1710 150 LISÄMHDOLLISUUDT Säiliöön voidaan asentaa myös: X/X3 K SOL Venttiili V Käyttöveden lämmönvaihdin o 22mm P=10/15 m

Lisätiedot

GRUNDFOS TUOTTEET. Pumppumyyjän työkalu PUMPPUMYYJÄN TYÖKALU PARHAAT MYYJÄT ANSAITSEVAT PARHAAT PUMPUT

GRUNDFOS TUOTTEET. Pumppumyyjän työkalu PUMPPUMYYJÄN TYÖKALU PARHAAT MYYJÄT ANSAITSEVAT PARHAAT PUMPUT GRUNDFOS TUOTTEET Pumppumyyjän työkalu 18-19 PUMPPUMYYJÄN TYÖKALU PARAAT MYYJÄT ANSAITSEVAT PARAAT PUMPUT PUMPPUMYYJÄN TYÖKALU Avuksi pumppumyyjän arkeen Grundfosin mallisto käsittää tuhansia pumppuja.

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: 26.6.17 Positio Laske Kuvaus 1 MAGNA3-6 Tuote No.: 9792424 MAGNA3 enemmän kuin pumppu Ylivertainen hyötysuhde, kattava mallisto ja sisäänrakennetut tiedonsiirto-ominaisuudet sekä lisäkomponentteja

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: -

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 MAGNA 32- Tuote No.: 98123 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Pumppu on roottoriholkilla varustettua tyyppiä eli pumppu ja moottori muodostavat integroidun

Lisätiedot

VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA. Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole.

VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA. Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole. VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole. SolarRO MINI 50 Helppokäyttöinen ja energiatehokas. Puhtaan juomaveden

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: -

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 MAGNA 25- Tuote No.: 9815 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Pumppu on roottoriholkilla varustettua tyyppiä eli pumppu ja moottori muodostavat integroidun kokonaisuuden

Lisätiedot

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen 10705 10805 TULPPASARJAT AUTOILLE Yhdesarja, malli 11001

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SLV..1.15.4.5D.C Yhtiön nimi: Tuote No.: 96597 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Normaalisti imevä yksijaksoinen keskipakopumppu soveltuu jäteveden, prosessiveden

Lisätiedot

HYDRAULIIKAN PERUSTEET JA PUMPUN SUORITUSKYKY PUMPUN SUORITUSKYVYN HEIKKENEMISEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT

HYDRAULIIKAN PERUSTEET JA PUMPUN SUORITUSKYKY PUMPUN SUORITUSKYVYN HEIKKENEMISEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT HYDRAULIIKAN PERUSTEET JA PUMPUN SUORITUSKYKY PUMPUN SUORITUSKYVYN HEIKKENEMISEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT Hyötysuhteen heikkenemiseen vaikuttavat tekijät Pumpun hyötysuhde voi heiketä näistä syistä: Kavitaatio

Lisätiedot

POSITIO: KÄYTTÖKOHDE: LÄHETTÄJÄ: HYVÄKSYNYT: TILAUSNRO: ALPHA Kiertovesipumput, elektronisesti säädetyt

POSITIO: KÄYTTÖKOHDE: LÄHETTÄJÄ: HYVÄKSYNYT: TILAUSNRO: ALPHA Kiertovesipumput, elektronisesti säädetyt Projektitiedot PROJEKTI: EDUSTAJA: SUUNNITTELIJA: URAKOITSIJA: POSITIO: KÄYTTÖKOHDE: LÄHETTÄJÄ: HYVÄKSYNYT: TILAUSNRO: ALPHA2 15-6 1 Kiertovesipumput, elektronisesti säädetyt MÄÄRÄ: PÄIVÄYS: PÄIVÄYS: PÄIVÄYS:

Lisätiedot

Xylem porakaivopumput 4-12 pumppusarjat

Xylem porakaivopumput 4-12 pumppusarjat Xylem porakaivopumput 4-12 pumppusarjat Laaja valikoima porakaivopumppuja Koska vesi on yleisin aine maapallolla, on luonnollista, että tuotteet pohjaveden pumppaukseen ovat tärkeässä roolissa Xylemin

Lisätiedot

GRUNDFOS POLAR -PUMPPAAMOT. Grundfos. Polar PUMPPAAMORATKAISUT POHJOISIIN OLOIHIN

GRUNDFOS POLAR -PUMPPAAMOT. Grundfos. Polar PUMPPAAMORATKAISUT POHJOISIIN OLOIHIN GRUNDFOS POLAR -PUMPPAAMOT Grundfos Polar PUMPPAAMORATKAISUT POHJOISIIN OLOIHIN Grundfos Polar KIINTEISTÖPUMPPAAMOT POLAR 9, 10 JA 1000 KIINTEISTÖPUMPPAAMOT ERILAISIIN TARPEISIIN Grundfosin Polar-kiinteistöpumppaamoperheeseen

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Kaukolämpö on lähilämpöä

Kaukolämpö on lähilämpöä Uusiin ja vanhoihin omakotitaloihin Kauko 20/60 kaukolämmön alajakokeskus Kaukolämpö on lähilämpöä Kaukolämpö on lämmitystä helpoimmillaan Lämmitysjärjestelmän toiminta on täysin automaattista ja huoltovapaata.

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 2-komponentti polyureajärjestelmät DUOMIX PU 280 Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 - KAKSIKOMPONENTTINEN POLYUREALAITTEISTO kas WIWA DUOMIX PU 460 on ideaalinen laiteratkaisu polyureapinnotteiden

Lisätiedot

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET Tehokkaaseen puhdistukseen Monivaiheinen pesukone Monivaiheisessa TEIJO-pesukoneessa pesu tapahtuu automaattisesti pesukammiossa, jossa pyörivät suihkuputket suihkuttavat

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Suptek Pumppusi asiantuntija

Suptek Pumppusi asiantuntija 1 Suptek Pumppusi asiantuntija Suptek Oy on teollisuuden pumppujen asiantuntija. Huoltomme pitää laitteesi kunnossa ja prosessisi pyörimässä. Myynniltämme saat nykyisen tai tulevien tarpeidesi mukaisen

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

Ammattimainen Vastuullinen Avoin EDUR-MONIFAASIPUMPUT. www.hyxo.fi

Ammattimainen Vastuullinen Avoin EDUR-MONIFAASIPUMPUT. www.hyxo.fi Perinteisesti pumpuilla pumpataan nestettä tai kaasua. Monifaasipumpulla voidaan pumpata samanaikaisesti sekä nestettä että kaasua. Tämä mahdollistaa kaasun liuottamisen nesteen joukkoon pumppauksen yhteydessä.

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. Head. 1m/s. 4m/s. 3m/s. 2m/s. 5m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow. Shaft power P2 Ø144 Ø138 Ø133 Ø128.

LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ.  Head. 1m/s. 4m/s. 3m/s. 2m/s. 5m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow. Shaft power P2 Ø144 Ø138 Ø133 Ø128. LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 6 HZ m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s Ø144 3 NPSH m 4 Ø138 8 Ø 14 2 6 15 Ø133 4 Ø8 2 5 5 15 2 3 35 4 l/s Flow kw 4 2 6 Shaft power P2 8 Ø144 14 3 m/h Ø138 9 8 Ø133 7 Ø8 6 5 4

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CR 3-12 A-A-A-E-HQQE. Tuote No.: 96516599

Yhtiön nimi: - Luotu: - Puhelin: - Fax: - Päiväys: - Positio Laske Kuvaus 1 CR 3-12 A-A-A-E-HQQE. Tuote No.: 96516599 Positio Laske Kuvaus 1 CR 3-12 A-A-A-E-HQQE Tuote No.: 96516599 Vaaka-asenteinen, monijaksoinen keskipakopumppu, jossa imu- ja paineaukko ovat samalla tasolla (in-line). Voidaan asentaa vaakasuuntaiseen

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

- VACU-TRAILER 2000 -

- VACU-TRAILER 2000 - - VACU-TRAILER 2000 - - RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ- Imuperävaunu kuiville materiaaleille VACU-TRAILER 2000 TARJOAA Toimii täysin itsenäisesti; Täyden alipaineen Vortex kiertomäntäkompressori max. 2000 m3/h;

Lisätiedot

GRUNDFOS HINNASTO 2019

GRUNDFOS HINNASTO 2019 GRUNDFOS HINNASTO 2019 Yleisimmät tuotteet. Voimassa 1.1.2019 alkaen. GRUNDFOS HINNASTO 2019 TUOTTEET AEROJET... 78 ALPHA1...6 ALPHA2... 7 ALPHA3...8 ALPHA1 L...8 AMD, SFG, SMG, SRG... 78 CIM, CIU...88

Lisätiedot

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT YLEISIMMÄT JUOKSUPYÖRÄTYYPIT

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT YLEISIMMÄT JUOKSUPYÖRÄTYYPIT PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT YLEISIMMÄT JUOKSUPYÖRÄTYYPIT Mikä on juoksupyörä? Juoksupyörä on keskipakopumpun tärkein osa. Kun juoksupyörä pyörii, se tuottaa nesteen siirtämistä eli pumppaamista varten

Lisätiedot

Q IMPgpm Q m3/ 0 0,5 Q l/s Q l/min

Q IMPgpm Q m3/ 0 0,5 Q l/s Q l/min TUOTELUETTELO DAB on yksi Euroopan johtavista vesipumppujen valmistajista, jonka tuotevalikoimiin kuuluvat kaikki talotekniset ja teollisuuden tarvitsemat pumppuratkaisut. DAB on toiminut pumppualalla

Lisätiedot

POSITIO: KÄYTTÖKOHDE: LÄHETTÄJÄ: HYVÄKSYNYT: TILAUSNRO: ALPHA

POSITIO: KÄYTTÖKOHDE: LÄHETTÄJÄ: HYVÄKSYNYT: TILAUSNRO: ALPHA Projektitiedot PROJEKTI: POSITIO: KÄYTTÖKOHDE: LÄHETTÄJÄ: HYVÄKSYNYT: TILAUSNRO: EDUSTAJA: SUUNNITTELIJA: URAKOITSIJA: MÄÄRÄ: PÄIVÄYS: PÄIVÄYS: PÄIVÄYS: Grundfos ALPHA2 -pumput ovat korkean hyötysuhteen

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Positio Laske Kuvaus 1 SLV...22.4.D.C Tuote No.: 98624252 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Normaalisti imevä yksijaksoinen keskipakopumppu soveltuu jäteveden, prosessiveden ja käsittelemättömän

Lisätiedot

grundfos POLAR -PUMPPAAMOT Grundfos Polar pumppaamoratkaisut pohjoisiin olosuhteisiin

grundfos POLAR -PUMPPAAMOT Grundfos Polar pumppaamoratkaisut pohjoisiin olosuhteisiin grundfos POLAR -PUMPPAAMOT Grundfos pumppaamoratkaisut pohjoisiin olosuhteisiin -kiinteistöpumppaamot Kiinteistöpumppaamot erilaisiin tarpeisiin Grundfosin -kiinteistöpumppaamoperheeseen kuuluu neljä eri

Lisätiedot

Luotu: Puhelin: Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta

Luotu: Puhelin: Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Tarjousteksti Tuote No.: 97686704 SB 3-45 M Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta SB-pumppu on upotusasennettava paineenkorotuspumppu puhtaan veden pumppaamiseen. Se soveltuu erityisesti

Lisätiedot

- LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - PATRUUNAT

- LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - PATRUUNAT - LUOTETTAVAAN VESIHUOLTOON - PATRUUNAT KMV:n valikoimista löydät suodattimet joka tarkoitukseen; kotitalous- ja teollisuuskäyttöön, pienille ja suurille virtaamille! Laadukkaat patruunamme takaavat turvallisen

Lisätiedot

GRUNDFOS HINNASTO 2016

GRUNDFOS HINNASTO 2016 Yleisimmät tuotteet. Voimassa 1.7.2016 alkaen. GRUNDFOS HINNASTO 2016 YLEISIMMÄT TUOTTEET Hinnat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (alv. 0 %). GLOBAALIA AMMATTITAITOA SUOMALAISILLE ASIAKKAILLE Grundfos on

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE. Tuote No.: Positio Laske Kuvaus 1 CM5-7 O-R-I-E-AVBE Tuote No.: 98478418 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Kätevä, luotettava, pystyasenteinen, päästäimevä monijaksoinen keskipakopumppu, jossa

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

VARISCO itseimevät keskipakopumput J

VARISCO itseimevät keskipakopumput J VARISCO itseimevät keskipakopumput J Teollisuuskäyttökohteet Nesteensiirto: puhtaat tai likaiset nesteet, neutraalit nesteet, hapot, emäkset; hiekka, muta- tai kiintoainesuspensiot; puhtaat tai likaiset

Lisätiedot

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R VARISCO itseimevät jätepumput ST-R Varisco ST-R -sarjan pumput ovat itseimeviä kierrätyspumppuja ja soveltuvat suuria kiintoaineita sisältävien lietteiden pumppaamiseen. Pumput asennetaan pumpattavan nesteen

Lisätiedot

Lämpömittari ja upotustasku venttiiliin MTCV DN 15/20. Kuulasululliset venttiiliyhdistäjät (2 kpl sarjassa) G ½ x R ½ venttiiliin MTCV DN 15

Lämpömittari ja upotustasku venttiiliin MTCV DN 15/20. Kuulasululliset venttiiliyhdistäjät (2 kpl sarjassa) G ½ x R ½ venttiiliin MTCV DN 15 MTCV lämpimän käyttöveden kiertotermostaatti Käyttö MTCV on lämpimän käyttöveden kiertotermostaatti. MTCV huolehtii lämpimän käyttövesiverkoston lämpötasapainosta. Venttiili asennetaan kiertojohtoon, jossa

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

Huoletonta asumista talvipakkasilla

Huoletonta asumista talvipakkasilla J Ä ÄT Y M ÄTÖ N V E S I J O H TO J Ä ÄT Y M ÄTÖ N S U OJA P U T K I Huoletonta asumista talvipakkasilla 12 2010 10002 Uponor Supra Plus -jäätymätön vesijohto Uponor Supra Plus on eristetty ja lämmitetty

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS Koneikko alhaisia äänitasoja ja nopeaa asennusta ajatellen

Lisätiedot

Asennusohje. Viivytys- / sadevesisäiliö

Asennusohje. Viivytys- / sadevesisäiliö Asennusohje Viivytys- / sadevesisäiliö Viivytys- / sadevesisäiliön asentaminen Olet tehnyt erinomaisen valinnan valitessasi Pipelife viivytyssäiliön. Tutustu huolellisesti viivytyssäiliön asennusohjeisiin

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

KAHDEN PUMPUN PAINEENKOROTUSASEMAT TAAJUUSMUUTTAJILLA. kw Total input power P1 (taajuusmuuttajat asemaan integroidussa ohjauskaapissa)

KAHDEN PUMPUN PAINEENKOROTUSASEMAT TAAJUUSMUUTTAJILLA. kw Total input power P1 (taajuusmuuttajat asemaan integroidussa ohjauskaapissa) LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 6 HZ PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s 3 Ø144 2 Ø8 Ø144 NPSH m 8 15 6 Ø3 4 Ø128 5 2 5 15 2 3 35 4 l/s Flow 2 4 6 8 12 14 m 3 /h kw 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Shaft

Lisätiedot

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1

KOSPEL S.A. 75-136 KOSZALIN UL. OLCHOWA 1 Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti. Niitä noudattamalla varmistat laitteellesi pitkän käyttöiän ja luotettavantoiminnan. Kospel Oy pidättää oikeuden tehdä pieniä muutoksia laitteen rakenteeseen

Lisätiedot