Kesä 2017 TERVETULOA!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kesä 2017 TERVETULOA!"

Transkriptio

1 Kesä 2017 Vankkurimännikkö tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen kauniin luonnon äärellä. Ympäristön lenkkipolut antavat mahdollisuuden luonnonrauhasta nauttimiseen. TERVETULOA!

2 KARTTA

3 ALUEEN PALVELUT 1. TOIMISTO/HUOLTORAKENNUS: Vastaanotto, kioski, kaasun myynti, tiskipaikka, uuni, vaatehuolto, WC:t, suihkut, inva-wc, lastenhoitohuone, juomavesi, kemsavessan tyhjennys 2. NELJÄ YLEISTÄ SAUNAA: Isosauna Rentola, pikkusauna Onnela, telttasauna Suvela ja lastensauna Nuppula; yksi tilaussauna Patonen (14) 3. HUVIKUMPU: WC:t, lasten leikkihuone, nuorisotila, Pub (C-oikeudet) ja tanssisali, biljardihuone, tikkahuone, pingis 4. LAPSILLE: Leikkikenttä (turvahiekka), keinut, hiekkalaatikko, leikkimökki, trampoliini, pomppulinna, ulkopelejä, polkuautot 5. Harald s Pub 6. Kota 7. Takkatupa (TV, Korona-pöytä) 8. Käpygrilli 9. Uimaranta, lentopallokenttä sekä polkuvene 10. Juomavesipisteet: Kaikkien vesipisteiden vesi on juomakelpoista 11. Kesävesipiste 12. Jätteidenkeräyspiste 13. Jäteveden tyhjennyspaikka 14. Tilaussauna Patonen 15. Raikas 16. Luontopolku 17. Koirien uimapaikka Biljardihuoneen avaimen, tikkahuoneen tikat, pingismailat ja -pallot, golfmailat saa lainaksi toimistolta nimeä ja SFC-numeroa vastaan. Lainaaja on vastuussa lainaamastaan, kunnes palauttaa sen takaisin toimistolle.

4 HISTORIA Huvikummun historia Rakennus valmistui vuonna 1926 ja toimi lastenkotina aina vuoteen 1968 asti. Kodissa asui lasta, ja ja 1940-luvuilla lukumäärä ajoittain nousi. Lapset olivat iältään leikki-ikäisistä 16-vuotiaisiin saakka. Leirintäalueen historia Leirintäalueen käyttöön tilojen kunnostus alkoi vuonna 1976, kun alue laajeni Hauhuuntien risteykseen TVL:n lähdettyä. Silloinen Virtain kauppala osallistui Huvikummun kunnostamiseen parilla suurella avustuksella ja tarvikelahjoituksilla. Sitä mukaa, kun rahaa saatiin, Huvikumpuun rakennettiin oleskelutiloja ja tanssisali. Rakennuksen kupeessa sijaitsee lastenkodin käytössä ollut maakellari. Vuosia kellari palveli leirintäaluetta varastotilana. Tila kunnostettiin vuonna 1996, ja nykyään maakellari palvelee karavaanareita suosittuna Harald skesäterassina. Huvikummun kaunis ja historiallinen rakennus on nimetty maakunnallisesti arvokkaaksi kulttuurirakennukseksi.

5 KESÄN 2017 TAPAHTUMIA Kesäkuu Saunatapahtuma Kaljateltta, monenlaista pikkupurtavaa myynnissä, lauantaina saunat lämpöisenä aamusta iltaan, vaunusauna tuodaan alueelle Juhannus Janne Tulkki ja Äijät esiintyvät, juhannustanssit, peräkonttikirppis, juhannuskokko, arpajaiset sekä paljon muuta ohjelmaa. Heinäkuu Tikkakisat Ota mukaasi rehti ja positiivinen urheilumieli! Musiikkitapahtuma Tule nauttimaan elävästä musiikista ja hyvästä seurasta! Ajomerkkisuorituksia. Elokuu Caramba Caramban 3. osakilpailu. Tule mukaan katsomaan hämmästyttäviä vaunun peruutustaitoja tai osallistu itse kisaan Hämykaraokefinaali Hämykaraoken voittajat selviävät Lentopallo & Lastentapahtuma Lentopalloa sekä paljon erilaista ohjelmaa lapsille, DJ Pasi Perälä viihdyttämässä Syyskuu Venetsialaiset Kesän päätösjuhla, Yötaivas esiintymässä

6 MATKAILUAJONEUVOJEN JA LEIRINTÄALUEIDEN SÄHKÖASENNUKSET Matkailuajoneuvon liittäminen sähköverkkoon Liitäntäkaapelissa ei saa olla jatkoja eikä jatkopistorasioita adapteria lukuun ottamatta Ketjuttaminen ajoneuvolta toiselle on kielletty Sukopistotulpalla varustettua liitäntäkaapelia ei saa liittää adapterilla standardin SFS mukaisiin asetuksiin, mutta tämän standardin mukaisen liitäntäkaapelin saa kytkeä sukopistorasiaan adapterilla Huom! Nämä vaatimukset ovat voimassa myös treffien ja tapahtumien aikana, joissa on rakennettu tilapäisverkkoja. Liitäntäkaapelin (EN-tyyppinen) matkailuajoneuvosta tämän standardin mukaiseen sähköverkkoon tulee olla seuraavien vaatimusten mukainen suositeltava pituus 25 m *) poikkipinta vähintään 2,5 mm 2 mitoitusvirta vähintään 16 A 3-napainen, suojajohtimellinen taipuisaa säänkestävää kumikaapelia tyypiltään H07RN-F tai vastaava liitäntäkaapelissa on käytettävä teollisuusstandardin SFS-EN mukaista pistotulppaa ja kojepistoketta *) Liitäntäkaapelin määräävänä pituusperusteena on, että se yltää ilman jatkoja sähköverkon pistorasiaan, joka saa olla enimmillään 20 m etäisyydellä paikoituksesta. Tämän takia pituudeksi suositellaan 25 m. Kaapeli siis saa olla lyhyempi tai pidempi kuin 25 m, kunhan siinä ei ole jatkoja. Sähköverkkoon liittyminen on mahdollista kolmella eri tavalla: 1. Suoraan EN-tyyppisellä liitäntäkaapelilla 2. Sukoverkkoon EN-tyyppisellä kaapelilla adapterin kanssa 3. Sukoverkkoon vanhan -tyyppisellä sukopistotulppaisella kaapelilla Liitäntäkaapeliksi kannattaa hankkia 25 m pitkä kaapeli ja siihen adapteri, jolla voi liittyä tarvittaessa sukopistorasiaan. Näin voi liittyä yhdellä kaapelilla sekä suko- että EN -pistorasiaverkkoihin.

7 Turvallista sähkön käyttöä! Matkailuajoneuvon liittäminen sähköverkkoon Adapteri, jolla liitäntäjohdon saa liittää sukopistorasiaan Sukojohdon liittäminen adapterilla ei ole sallittua.

8 Vankkurimännikkö-infoa Päivystys Ongelmatilanteissa tai jos muuta kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä toimiston päivystävään numeroon Hätätilanteessa soita ensin yleiseen hätänumeroon 112 ja sen jälkeen toimiston päivystävään numeroon. Vankkurimännikön oman ensiapuryhmän (vain tapahtumissa) päivystävä numero on Yleinen nopeusrajoitus Alueellamme vallitsee yleinen ja ehdoton nopeusrajoitus 10 km/h. Muistathan varoa leikkiviä lapsia! Turvavälit Alueella turvaväli viereiseen ajoneuvoon on neljä metriä. Tämä lasketaan teltan/markiisin reunasta sekä terassin tai muun kiinteän rakenteen reunasta. Etuteltat ja markiisit Alueellamme saa vapaasti pystyttää teltan tai markiisin. Tapahtumien aikana kysy kuitenkin toimikunnalta. Teltat Majoitustelttojen pystyttäminen on alueellamme kielletty. Tulenteko Avotulen tekeminen alueella on ehdottomasti kielletty. Grillaaminen hiili- ja kaasugrillillä on sallittu.

9 Hiljaisuus Alueellamme vallitsee hiljaisuus välisenä aikana. Hiljaisuuden aikana moottoriajoneuvoilla liikkumista alueella tulee välttää. Tapahtumien aikana Huvikummulta voi kuulua musiikkia ja muuta ääntä, joten ota tämä huomioon paikkaa valitessa. Sähkö Alueella on tarjolla valosähkö. Kesäaikaan valosähkö kuuluu vuorokausihintaan, talviaikaan sähkö maksetaan mittarin mukaan tai 5 /vrk. Suuritehoisten laitteiden, kuten ilmastointilaitteen tai sähkölämmityksen, käyttö ei ole sallittua. Ajoneuvon liityntäkaapelin tulee olla hyväksytty, ja johdinpaksuudeltaan riittävä caravan-kaapeli. Katso lisää alue-oppaasta. Juomavesi Alueelta saa juomavettä toimistorakennuksen seinämillä olevista vesipisteistä. Kesäaikaan myös Huvikummun vesipiste sekä Lakarintien reunassa olevat kesävesipisteet ovat käytössä. Kaikkien vesipisteiden vesi on juomakelpoista. Jätteet Talousjätteille on jätepisteitä toimistoa vastapäätä (Takkatuvan kentällä), kodan vieressä sekä Huvikummun vieressä. Jätekatoksessa (Takkatuvan kentällä) on myös keräysastiat lasille, pienmetallille, paristoille sekä elektroniikkajätteelle. Ethän vie vaunuroskiasi toimistorakennuksen ulkopuolella oleviin roskakoreihin. Kemiallisen WC:n tyhjennyspiste löytyy toimistorakennuksen päästä. Harmaalle jätevedelle löytyy tyhjennyskaivo Takkatuvan kentältä, jätepisteen vierestä.

10 TEKEMISTÄ LAPSILLE Huvikummulla leikkihuone sekä nuorisotila Huvikummusta löytyy hieman pienemmille lapsille lasten leikkihuone ja isommille nuorisotila. Leikkihuoneessa sekä nuorisotilalla on televisio, johon voi tuoda esimerkiksi oman PlayStationin, Xboxin ym. ja pelata omia pelejä. Huvikummun yläkerrassa on myös pingishuone sekä biljardihuone. Pingismailat ja -pallot sekä biljardihuoneen avaimen saa lainaan toimistolta nimeä ja SFC-numeroa vastaan. Biljardihuoneelle saa mennä pelailemaan vain aikuisen seurassa. Muistathan, että pingiksen ja biljardihuoneen avaimen lainaaja on vastuussa lainaamastaan, kunnes palauttaa sen takaisin toimistolle. Leikkikenttä Leikkikenttä löytyy toimistorakennuksen vierestä. Leikkikentältä löytyy mm. keinuja, hiekkalaatikko, kiipeilytelineitä sekä leikkimökki. Leikkikentän vieressä on trampoliineja sekä pomppulinna. Polkuautot Toimistorakennuksen seinustalla on polkuautoparkki. Polkuautot ovat vapaasti käytettävissä päivän aikana, ja ne on tuotava klo mennessä takaisin parkkiin. Ethän varaa polkuautoja, vaan vie ne aina ajon päätyttyä takaisin parkkiin, jotta muutkin saavat käyttää niitä. Polkuvene Uimarannalta löytyy polkuvene, joka on vapaasti käytettävissä. Pelastusliivejä saa lainaan toimistolta. Otathan huomioon sauna-ajat ja muut saunojat! Nuppula Lastensauna Nuppula on vapaasti lämmitettävä lastensauna. Sitä saa lämmittää myös yleisten sauna-aikojen ulkopuolella. Lapset leikkivät vanhempien vastuulla!

11 TEKEMISTÄ AIKUISILLE Grillauspaikat Alueellamme on kolme grillauspaikkaa: kota, käpygrilli sekä takkatupa. Näissä paikoissa saa syödä ja juoda omia tuomisiaan vapaasti. Harald s pub ja Huvikummun pubi Harald s pub on kesäterassi, joka on rakennettu vanhaan maakellariin. Kesäterassi on usein tapahtumaviikonloppuina auki. Huvikummun pubissa lauletaan usein karaokea, ja kesäaikaan sitä pyritään pitämään auki lähes joka viikonloppu. Huvikummun tikka- ja biljardihuone Huvikummulta löytyy yläkerrasta biljardihuone, jonka avaimen saa lainaksi toimistolta nimeä ja SFC-numeroa vastaan. Alakerrasta löytyy tikkahuone, joka on vapaasti käytettävissä, tikat saa lainaksi toimistolta. Lentopallokenttä Uimarannalta, takkatuvan takaa, löytyy lentopallokenttä. Sinne saa mennä pelailemaan, ja Männikön höntsääjät tarvitsevat joskus lisävahvistusta rentoon pelailuun. Saunat Yleisten saunavuorojen aikaan väkimäärästä riippuen lämpiää 1 3 saunaa. Isosauna Rentola on öljylämmitteinen sauna, josta löytyy pukuja suihkutilat. WC on Rentolan yhteydessä. Onnela on puulämmitteinen sauna, jossa on myös puku- ja suihkutilat. Telttasauna Suvela on puulämmitteinen sauna, jossa saa halutessaan vihtoa. Rentola Onnela Telttasauna Suvela

12 Toimiston aukioloajat: Kesällä 1.6 alkaen Ma Pe 9:00 21:00 La Su 9:00 13:00 ja 15:00 17:00 Muuna aikana isäntäpäivystys numerosta Treffeillä ks. oma ohjelma Sauna-ajat: Kesä- ja elokuussa: la Naiset Miehet su pe Naiset Miehet Heinäkuussa: ma-su Naiset Miehet Treffeillä ks. oma ohjelma Tärkeitä puhelinnumeroita: Alueisäntä Toimisto/Vastaanotto Yleinen hätänumero 112 Alueen oma Ensiapu tapahtumien aikana Terveyskeskus, Virrat (03) Eläinlääkäri Myrkytystietokeskus (09) Taksi Lakarintie 580, Virrat

Piirtelysivu perheen pienille karavaanareille. Tähän voi piirtää hauskimman muiston Vankkurimänniköstä.

Piirtelysivu perheen pienille karavaanareille. Tähän voi piirtää hauskimman muiston Vankkurimänniköstä. Kesä 2018 Vankkurimännikkö tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen kauniin luonnon äärellä. Ympäristön lenkkipolut antavat mahdollisuuden luonnonrauhasta nauttimiseen. TERVETULOA! Piirtelysivu

Lisätiedot

SF - Caravan Sisä Savo Ry ISÄNTÄINFO

SF - Caravan Sisä Savo Ry ISÄNTÄINFO SF - Caravan Sisä Savo Ry ISÄNTÄINFO YLEISTÄ Etuniemi on SFC caravanalue (ei yleinen leirintäalue ) jonne voivat majoittua: - SF-Caravan ja sen ulkomaalaisten sisarjärjestöjen jäsenet - Em. Järjestöihin

Lisätiedot

Pica-viesti vuosikerta

Pica-viesti vuosikerta Pica-viesti 2 2018 49. vuosikerta Kesä täynnä ohjelmaa: Nita-nallea,petankkia, pubitikkaa, muksufestaria, musiikkitapahtumaa, lentopalloa, carambaa, rannaltaongintaa, rosvopaistia, venetsialaisia, Maisa

Lisätiedot

Lisätietoa majoituksesta

Lisätietoa majoituksesta Lisätietoa majoituksesta Huoneet Kartanon päärakennuksessa Huoneita on yhteensä 11, joista yksi on neljän hengen huone (hinta 95 per vrk), kaksi kolmen hengen (75 vrk), kuusi kahden hengen (60 vrk) ja

Lisätiedot

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016 YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016 Hintojen muutokset mahdollisia. Tarjoukset sekä kulloinkin voimassa olevan hinnan näet varausjärjestelmästä. Kysy en viikkohintoja! LOMAMÖKIT Kevät Alku- ja loppukesä

Lisätiedot

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017 YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017 Hintojen muutokset mahdollisia. Tarjoukset sekä kulloinkin voimassa olevan hinnan näet varausjärjestelmästä. Kysy en viikkohintoja! LOMAMÖKIT Talvi, Kevät, Syksy Alku-

Lisätiedot

VIERAILULLE KURALAN KYLÄMÄKEEN SOSIAALINEN KUVATARINA

VIERAILULLE KURALAN KYLÄMÄKEEN SOSIAALINEN KUVATARINA VIERAILULLE KURALAN KYLÄMÄKEEN SOSIAALINEN KUVATARINA Tervetuloa! Kuralan Kylämäkeen voi saapua montaa reittiä. Voit kulkea Jaanintien yli ylös hiekkatietä 1 tai oikealta Kokeiluverstaan takaa. Voit saapua

Lisätiedot

SF-Caravan Sauvon seutu ry

SF-Caravan Sauvon seutu ry SF-Caravan Sauvon seutu ry Pelastussuunnitelma Osoite: Nokantie 3 21570 Sauvo p.050 466 1282, 02 473 1202 Pohjoinen leveys 60 astetta 15.117 minuuttia Itäinen pituus 022 astetta 44.873 minuuttia (Koordinaattijärjestelmä:

Lisätiedot

Erityistilojen sähköasennuksia SFS ja

Erityistilojen sähköasennuksia SFS ja Erityistilojen sähköasennuksia SFS 6000-7 ja 6000-8 Tapio Kallasjoki Erityistiloja Kylpy- ja suihkutilat Uima-altaat ja vastaavat Saunat Rakennustyömaat Maa- ja puutarhatalouden tilat Ahtaat johtavat tilat

Lisätiedot

Helsingin hauskin kaupunginosa on

Helsingin hauskin kaupunginosa on Helsingin hauskin kaupunginosa on TAAS auki! Tänä kesänä lapsiperheet huvittelevat 11 laitteessa maksutta. Pohjoismaiden laajin laitevalikoima saa uuden kummituselämyksen. Uskallatko astua sisään Suomen

Lisätiedot

HÄMYJEN TAPAHTUMAT 2016 24.4.2016. Ajankohta Tapahtuman nimi Tapahtuman klo aika / sisältö / lisätiedot Tapahtuman järjestäjä/paikka

HÄMYJEN TAPAHTUMAT 2016 24.4.2016. Ajankohta Tapahtuman nimi Tapahtuman klo aika / sisältö / lisätiedot Tapahtuman järjestäjä/paikka HÄMYJEN TAPAHTUMAT 2016 24.4.2016 Ajankohta Tapahtuman nimi Tapahtuman klo aika / sisältö / lisätiedot Tapahtuman järjestäjä/paikka 26.2.-6.3.2016 Talvilomaviikko 5.3. Orkesteritanssit, ohjelmamaksu SF-C

Lisätiedot

ALATALON PALVELUT. Inva-paikat sijaitsevat yläpihalla huoltorakennuksen välittömässä läheisyydessä.

ALATALON PALVELUT. Inva-paikat sijaitsevat yläpihalla huoltorakennuksen välittömässä läheisyydessä. ALATALON PALVELUT Alatalosta löytyy reilut 150 kunnostettua ja sähköistettyä caravan-paikkaa. Paikat rannalla on varattu vieraidemme käyttöön. Ne on aurattu jo kevättalvella. Suuremmat ryhmät: Aluekuvan

Lisätiedot

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 Tänä vuonna autismikirjon aikuisten kesäretki suuntautuu luonnonläheiseen Lomakeskus Huhmariin (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi). Lomakeskus Huhmari sijaitsee

Lisätiedot

Mökit. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikat. Hostelli. Saunat. Kokous- ja juhlatilat. Aluekartta

Mökit. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikat. Hostelli. Saunat. Kokous- ja juhlatilat. Aluekartta Astu muutama askel metrosta ja saavut leirintäalueelle, jossa historian havina kohtaa nykyaikaiset palvelut Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä. Rastilan leirintäalue sijaitsee meren rannalla

Lisätiedot

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA!

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! Yhteydenotot: Ma-Pe klo 08.00-16.00 puh. 040-6875508 (toimisto) Muina aikoina puh. 0400-395056 (toiminnanjohtaja) HÄTÄNUMERO: 112 Sisältö Ajo-ohjeet...

Lisätiedot

MTLH ry / Meidän perheen loma

MTLH ry / Meidän perheen loma MTLH ry / Meidän perheen loma Tervetuloa Runnille! Jokainen osallistuu ohjelmaan oman perheensä tilanteen mukaan. Toivotamme antoisaa lomaa ja ihanaa yhdessäoloa sekä oman perheen kesken että toisten perheiden

Lisätiedot

TASOLUOKKA. Kesäalueilla 75% matkailuajoneuvopaikoista. läheisyydessä on vastaanottotila.

TASOLUOKKA. Kesäalueilla 75% matkailuajoneuvopaikoista. läheisyydessä on vastaanottotila. ASOLUOKKA 1. Pinta-ala Leirintäpaikkoja on väh. 25 kpl ja yhden pinta-ala väh. 80 m2 ja moottoriajoneuvon kanssa 100 m2. - vähintään 20% paikoista on varattuna kiertomatkailua varten 2. Ajoväylät i vaatimuksia

Lisätiedot

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012 Esittelyt / Hinnasto Tahkovuori Chalets ***** Kalliolantie 1 B Tasokkaat ja viihtyisät huoneistot v. 2008 valmistuneessa hissitalossa. Kaikki huoneistot ovat täysin sisustettuja

Lisätiedot

Mökit. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikat. Kesähostelli Karavaani. Saunat. Kokous- ja juhlatilat. Aluekartta

Mökit. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikat. Kesähostelli Karavaani. Saunat. Kokous- ja juhlatilat. Aluekartta Astu muutama askel metrosta ja saavut leirintäalueelle, jossa historian havina kohtaa nykyaikaiset palvelut Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä. Rastila Camping Helsinki on 5 tähden leirintäalue,

Lisätiedot

Lukijalle. Tervetuloa viihtymään Lalluun!

Lukijalle. Tervetuloa viihtymään Lalluun! Lukijalle Lallujärven alue on tarkoitettu aluemaksun maksaneiden SF-Caravan Riihimäen seudun jäsenten vapaa-ajan viettoon. Jotta kaikki voivat nauttia oleskelustaan Lallussa, on yhdistyksen hallitus päättänyt

Lisätiedot

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 2 Sisällysluettelo Käyttötarkoitus ja yleiset ohjeet... 4 Leirikeskuksen käytön varaaminen... 4 Vahingon sattuessa... 4 Varauksen vahvistaminen/peruutus...

Lisätiedot

Mökit. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikat. Saunat. Kokous- ja juhlatilat. Aluekartta

Mökit. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikat. Saunat. Kokous- ja juhlatilat. Aluekartta Astu muutama askel metrosta ja saavut leirintäalueelle, jossa historian havina kohtaa nykyaikaiset palvelut Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä. Rastila Camping Helsinki on tähden leirintäalue,

Lisätiedot

PELASTUSSUUNNITELMA. SF-Caravan Sisä-Savo ry Etuniemi (perustuu pelastustoimilain velvoitteeseen)

PELASTUSSUUNNITELMA. SF-Caravan Sisä-Savo ry Etuniemi (perustuu pelastustoimilain velvoitteeseen) REV. 7 PELASTUSSUUNNITELMA SF-Caravan Sisä-Savo ry Etuniemi (perustuu pelastustoimilain velvoitteeseen) 1. Tiedot kohteesta 1.1 Yhteystiedot: Osoite: Etuniementie 148, 52550 Hirvensalmi Puhelin: 0400 465876

Lisätiedot

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit Keto-Mökit Mökit KELO - 1,5-kerroksinen kelohirsinen mökki, jonka pinta-ala on 78 m². Mökissä on tilaa 6-8 henkilölle. Alakerrassa olohuone, makuuhuone, keittiö, sähkösauna, wc ja veranta. Tulikivitakka.

Lisätiedot

IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot

IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot IsoKristiinan myynti-ja promootiopaikkojen käyttöehdot Tekemällä varauksen kauppakeskuksen myynti- ja promootiopaikalle sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Luethan siis huolella ehdot läpi ja varmistat

Lisätiedot

Kiinteistöveroprojekti

Kiinteistöveroprojekti KIINTEISTÖTIETOJEN ILMOITUSLOMAKE 1 / 6 Huom! Kysely tarjolla myös internetversiona osoitteessa: uki.fi/kiinteistovero Kiinteistön (maa-alueen) tiedot, 1 Kiinteistö / Lomake Kiinteistötunnus kokonaisuudessaan:

Lisätiedot

Vanhan Joulutorin myyjäinfo

Vanhan Joulutorin myyjäinfo Vanhan Joulutorin myyjäinfo Paikka: Mannerheimintie, 0000 Helsinki (Stockmannin vieressä) Avoinna yleisölle ma-pe klo 0 ja la-su klo. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Myyntipaikkoja on kpl, toimi nopeasti!

Lisätiedot

JUHA TAPIO JARI SILLANPÄÄ HALOO HELSINKI! POPEDA

JUHA TAPIO JARI SILLANPÄÄ HALOO HELSINKI! POPEDA KOLME PÄIVÄÄ, NELJÄLLÄ LAVALLA, YLI 40 ARTISTIA 2015 HIMOS 25. 27.6. JUHA TAPIO JARI SILLANPÄÄ HALOO HELSINKI! POPEDA www.iskelmafestivaali.fi ENSIAPUPISTE sijaitsee Himos Centerillä, Himos Marketin luona

Lisätiedot

Caravan Show & Camping 2010. Treffiohjelma 8.-10.01.2010

Caravan Show & Camping 2010. Treffiohjelma 8.-10.01.2010 Caravan Show & Camping 2010 Treffiohjelma 8.-10.01.2010 1 OHJEITA TREFFIVIERAILLE Tunnukset: Ilmoittautuminen: Maksukuitti näkyviin matkailuajoneuvoon. Aluetunnuksesi on myös ajolupasi, joten pidä se aina

Lisätiedot

Sipusaaren seurakuntakoti

Sipusaaren seurakuntakoti Kesäkuu 2017 Sipusaaren seurakuntakoti Käyntiosoite: Sipusaarentie 31, 11120 Riihimäki Seurakuntakoti valmistui vuonna 1970. Rakennuksen suunnittelijana oli rakennusmestari Urho Lehtonen. Seurakuntakoti

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 SF-Caravan Vakka-Suomi ry 054 Vanhakartanontie 216 23500 Uusikaupunki 1 (5) Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Tässä suunnitelmassa määritellään toiminnan sisällön keskeiset asiat ja tavoitteet. Jäsenistö

Lisätiedot

MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma

MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma MTLH / Voimaa vertaisuudesta loma TERVETULOA LOMALLE RUNNILLE! Jokainen osallistuu voimiensa ja mielenkiintonsa mukaan ohjelmaan. Antoisaa yhdessäoloa ja rentouttavaa lomaa Spa Hotel Runnissa! ESIMERKKIOHJELMA:

Lisätiedot

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma TOTEUTETAAN ULKONA Sisällä leikkitilat on suljettuna koko kesäkuun remonttijärjestelyistä johtuen Kesäkuussa asukaspuistossa on talon ulkomaalaustyöt käynnissä.

Lisätiedot

PELASTUSSUUNNITELMA. Kisakylä käsittää Syreenin koulun, Yhteiskoulun kenttä ja Leirintäalue

PELASTUSSUUNNITELMA. Kisakylä käsittää Syreenin koulun, Yhteiskoulun kenttä ja Leirintäalue PELASTUSSUUNNITELMA Yleisjärjestelyt: PELASTUSSUUNNITELMA KISAKYLÄ JA LEIRINTÄALUE Kisakylä käsittää Syreenin koulun, Yhteiskoulun kenttä ja Leirintäalue uimahallin vieressä. Kisakylän info on Syreenin

Lisätiedot

Apajan uimapaikka Hoitoluokka U2

Apajan uimapaikka Hoitoluokka U2 Apajan uimapaikka Hoitoluokka U2 Uimarannan ID-tunnus (tieto LIPAS-tietokannasta) Osoitetiedot Koordinaatit WGS84 koordinaattijärjestelmässä: Kaavoitus Kuvaus Rantaviivan pituus 99846 Apajantie 63, 21160

Lisätiedot

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Kauniin Kivijärven rannalla sijaitseva kurssikeskus antaa monipuoliset mahdollisuudet liikkua

Lisätiedot

Plagenin uimaranta ja kioski

Plagenin uimaranta ja kioski Plagen Hangon kaupunki tarjoaa yrittäjän vuokrattavaksi ja ylläpidettäväksi: Plagenin uimaranta ja kioski Plagenin rannan keskeinen sijainti Hangossa, suotuisat luonnon olosuhteet, alueen valtakunnallisestikin

Lisätiedot

Alueella ei ole päätoimista henkilökuntaa. 041 455 2220 (Petri) 044 344 5866 (päivystäjä)

Alueella ei ole päätoimista henkilökuntaa. 041 455 2220 (Petri) 044 344 5866 (päivystäjä) 2 TIETOA LEIRIKESKUKSESTA Alue on tarkoitettu alle 100 henkilön majoittumiseen päärakennuksessa, 6 majoitusmökissä ja asuntovaunuissa / asuntoautoissa. Alueella järjestetään satunnaisesti muutaman tunnin

Lisätiedot

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI Tähän mökkikansioon on kerätty hyödyllistä tietoa ja toimintaohjeita, jotta lomasi sujuisi turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa tunnelmissa. Toivomme, että viihdytte

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO

Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO Liite 3 tarjouspyyntöön H156-16, HEL 2016-011935 Luukin kartanoalueen käyttöoikeussopimus ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO 2 1. SISÄLLYSLUETTELO...2 1. LUUKIN ALUEET...VIRHE. KIRJANMERKKIÄ EI OLE

Lisätiedot

Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen täyttää)

Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen täyttää) KIINTEISTÖTIETOJEN ILMOITUSLOMAKE / HAJA-ASUTUSALUE 1 / 5 KIINTEISTÖN (MAA-ALUEEN) TIEDOT, 1 TONTTI / LOMAKE Kiinteistötunnus: 831- Katuosoite: Kiinteistölle on osoitenumerokyltti: kyllä ei (Viranomainen

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

Tampereen kaupungin uusi hyvinvointikeskus Tesomalla palvelee asiakkaita alkaen Westerin liikekeskuksessa osoitteessa Tesomankatu 4 A.

Tampereen kaupungin uusi hyvinvointikeskus Tesomalla palvelee asiakkaita alkaen Westerin liikekeskuksessa osoitteessa Tesomankatu 4 A. Tampereen kaupungin uusi hyvinvointikeskus Tesomalla palvelee asiakkaita 9.4.2018 alkaen Westerin liikekeskuksessa osoitteessa Tesomankatu 4 A. Hyvinvointikeskuksessa toimivat Tesoman hammashoitola, kirjasto,

Lisätiedot

Vuokrattavia savusaunoja

Vuokrattavia savusaunoja Sivu 1/5 Vuokrattavia savusaunoja HANGASLAHDEN SAUNA/Tampereen Saunasäätiö Pirkankatu 10-12, 33230 Tampere Internet: www.saunasaatio.fi Varaukset Hotelli Victoria Itsenäisyydenkatu 1, 33100 Tampere puh.

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Alustava aikataulu, päivitetty 30.3.2017 Huomioitavaa seikkailun aikataulusta: - Tämän vuoden seikkailun aikataulu on laadittu seuraavin periaattein: > Järjestäjän

Lisätiedot

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P)

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P) Suomen Cup 2018 Rovaniemi Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P) Asialista 1. Kokouksen avaus 2. Järjestäjien esittely 3. Juryn esittely 4. Osallistujien tarkistus ja lähtöjärjestys 5.

Lisätiedot

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ TERVETULOA LEMPÄÄLÄN HAKKARIIN! Lempäälän Hakkariin aivan Hakkarinkartanon viereen

Lisätiedot

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA loma aikuisille Tavoitteena on lisätä lomalaisen voimavaroja ja osallisuutta tarjoamalla mahdollisuus luontoelämyksiin, virkistykseen, lepoon ja lomalaisten keskinäiseen vertaistukeen.

Lisätiedot

ETELÄESPLANADI 8, HELSINKI

ETELÄESPLANADI 8, HELSINKI ETELÄESPLANADI 8, HEINKI Amanda on historiallinen arvokiinteistö Eteläesplanadin ja Fabianinkadun kulmassa. Talo on perinteisesti tunnettu rahoitusmaailman kohtaamispaikkana. Esplanadin puoleinen kolmikerroksinen

Lisätiedot

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Sisältö 1 YYTERI BEACH JÄRJESTYSSÄÄNNÖT... 3 1.1 JÄRJESTYSSÄÄNNÖT ASUMISTA VARTEN... 3 1.1.1 YLEISTÄ... 3 1.1.2 VELVOITTAVUUS... 3 1.1.3 YHTEISET ALUEET... 3 1.1.4 JÄTEHUOLTO... 3 1.1.5 PYSÄKÖINTI... 3

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 7.9.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo 15.00-21.00

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Laadittu 18.7.2011/Päivitetty Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta ennen omaa

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi Kesäpirtti 2014 Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, 33480 Ylöjärvi www.tto-opiskelijat.fi/kesapirtti 044 3491 030 Ravintola avoinna 31.5. - 31.8.2014 Arkisin 16.00 17.00

Lisätiedot

ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO

ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO Liite 3 tarjouspyyntöön H029-16, HEL 2016-000773 ALUE-, RAKENNUS- JA KALUSTOINVENTAARIO Sisällys 1. SALMEN ALUEET... 2 Matkailuvaunualue A (12)... 5 Matkailuvaunualue B (13)... 6 Pysäköintialue (P)...

Lisätiedot

Syksy on täydessä vauhdissa ja moni asia on ajankohtainen juuri nyt. Poimi tästä päivämäärät kalenteriisi, niin eivät pääse unohtumaan.

Syksy on täydessä vauhdissa ja moni asia on ajankohtainen juuri nyt. Poimi tästä päivämäärät kalenteriisi, niin eivät pääse unohtumaan. PARTIOTIEDOTE 6/2013 Aurinkoista lokakuuta! Syksy on täydessä vauhdissa ja moni asia on ajankohtainen juuri nyt. Poimi tästä päivämäärät kalenteriisi, niin eivät pääse unohtumaan. Koulutuskuitit palautetaan

Lisätiedot

134,0 m², Yläkrs: h,as...,

134,0 m², Yläkrs: h,as..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mika Lehtonen Puh: 050 476 2332 Hämeen Laatu LKV Pakkastie 5 13500 Hämeenlinna Puh: 0504525254 Myllymäessä tunnelmallinen 2000-luvun alkupuolella täysin nykyaikaiseksi remontoitu

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 29.03.18 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Malluntie 12, 90800 Oulu Oulu Länsi-Patela Omakotitalo omalla tontilla 6h(5mh+oh)+k+khh+ 2

Lisätiedot

Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautoille 2015

Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautoille 2015 Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautoille 25 SF-Caravan ry. Turvatoimikunta Ajotaitomerkkisäännöt matkailuautoille 25 Johdanto SF-Caravan ry:n ja sen jäsenyhdistysten järjestämän ajotaitoharjoittelun tavoitteena

Lisätiedot

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh TALOON PEREHDYTYS Osoite: Knutersintie 915 00890 Helsinki Puhelinnumero: 09 310 79784 Sähköposti: ostersundom.leirikeskus@hel.fi Kotisivut: ostersundom.munstadi.fi Facebook: ostersundominleirikeskus KOORDINAATIT:

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

153,0 m², 6H+K+S,

153,0 m², 6H+K+S, Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Mäkelä Puh: 040 5444399 Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Espoo Keilaranta 19 D 02150 Espoo Puh: 0207802270 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) Valoisa ja hyväkuntoinen omakotitalo

Lisätiedot

TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis. Alv 24%

TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis. Alv 24% TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT 1.4.2018 alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis. Alv 24% Yleinen luvan lunastusmaksu 41,98 52,1 /kpl TILAPÄISET KIOSKIT JA MYYNTIVAUNUT

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 6.-7.7.2019 Viikonlopun tuomareina toimivat Johanna Wüthrich ja Riikka Kankainen, tarkemmat tuomarijaot löydät aikatauluista.

Lisätiedot

Pistokytkimet, haaroittimet sekä adapterit, pistorasiakeskukset ja jatkojohdot

Pistokytkimet, haaroittimet sekä adapterit, pistorasiakeskukset ja jatkojohdot Pistokytkimet, haaroittimet sekä adapterit, pistorasiakeskukset ja jatkojohdot Pistotulpat ja jatkopistorasiat Kierrettävä "Twist" vedonpoisto/tiivistys Pistotulpat 013-6 24 239 00 16 230 3 IP 44 013-6TT

Lisätiedot

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %)

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %) Kansalaistoiminnan ltk 8.6.2010, liite 24/2010 Kansalaistoiminnan lautakunta 18.1.2011 9 Kansalaistoiminnan lautakunta 3.6.2014 36 Kansalaistoiminnan lautakunta 4.11.2014 77 1 HYVINVOINNIN EDISTÄMISPALVELUT

Lisätiedot

TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA

TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) PE-SU 13.12.-15.12.2013 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2010-2011

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2010-2011 VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2010-2011 MAA- NANTAI Lukion tunti Lukion tunti Lukion tunti Lukion tunti - PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu

Lisätiedot

136,0 m², 5h, k, kph,...,

136,0 m², 5h, k, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mikko Reunanen Puh: 041 506 7404 Solid House Oy LKV, Salo Turuntie 1 24100 Salo Puh: 044 282 0038 LOISTOSIJAINNILLA OMAKOTITALO KESKUSTAN LÄHEISYYDESSÄ! Arvostetulla Enolan asuinalueella

Lisätiedot

s.16 HALLITUS 2017 s.16 PUHEENJOHTAJAN PALSTA s.17 TOIMIHENKILÖT JA SFC PALVAANJÄRVEN HINNASTO 2017 s.18 TAPAHTUMAT s.20 TREFFIT

s.16 HALLITUS 2017 s.16 PUHEENJOHTAJAN PALSTA s.17 TOIMIHENKILÖT JA SFC PALVAANJÄRVEN HINNASTO 2017 s.18 TAPAHTUMAT s.20 TREFFIT SF-CARAVAN KOUVOLAN SEUTU RY Jäsenjulkaisu 2 / 2017 s.16 HALLITUS 2017 s.16 PUHEENJOHTAJAN PALSTA s.17 TOIMIHENKILÖT JA SFC PALVAANJÄRVEN HINNASTO 2017 s.18 TAPAHTUMAT s.20 TREFFIT SF-CARAVAN KOUVOLAN

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2010

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2010 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2010 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2009

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2009 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2009 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot

Millainen olo sinulle tulee saunassa?

Millainen olo sinulle tulee saunassa? Millainen olo sinulle tulee saunassa? hyvä rauhallinen rento nälkäinen lämmin virkeä huono kiireinen kireä janoinen viluinen väsynyt CC Kirsi Alastalo 2016 Sauna-tekstiin liittyviä kysymyksiä Jos keskustelua

Lisätiedot

ARVONPELLON LEIKKIPUISTO HILJANPOLKU

ARVONPELLON LEIKKIPUISTO HILJANPOLKU ANTTILAN LÄHILIIKUNTAPAIKKA, ANSARITIE Anttilan uudella lähiliikunta-alueella on tekemistä kaikenikäisille, vauvasta vaariin. Avarassa leikkipuistossa on vauva-, lauta- ja ryhmäkeinu, kiipeilyverkko ja

Lisätiedot

279,0 m², 5h+k+rt+kph+...,

279,0 m², 5h+k+rt+kph+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Julia Jäppinen Puh: 050 301 0027 Kiinteistömaailma, Helsinki-Etelä, KKNeliöt Oy LKV, Kruununhaka Liisankatu 12 00170 Helsinki Puh: 050 300 9985 Prikitiellä, Jollaksen Laajasalon

Lisätiedot

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Asuminen vastaanottokeskuksen asunnossa Vastaanottokeskus järjestää sinulle tilapäisen majoituksen

Lisätiedot

@pipefesthiphop #pipefest HIMOS 23. 25.7.2015 K-18

@pipefesthiphop #pipefest HIMOS 23. 25.7.2015 K-18 @pipefesthiphop #pipefest HIMOS 23. 25.7.2015 K-18 OHJELMA TORSTAI 23.7. TEFLON BROTHERS AREENA 20.15 Paperi-T 22.45 Solonen & Kosola & Xmies LOOP STAGE Aivovuoto, 16.30 DJ Kridlokk & Tuuttimörkö Aito

Lisätiedot

150,0 m², 4h, avok, kp...,

150,0 m², 4h, avok, kp..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Timo Lindström Puh: 040 170 2011 Solid House Oy LKV Helsinki Erottajankatu 1-3 00130 Helsinki Puh: 044 282 0038 Vuonna 2013 vanha, 40-luvulla rakennettu talo Aulangolla, Vanajaveden

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Tuomaantie 18, 90410 Oulu Oulu Pinta-ala: 172 m² Kokonaisala: 203 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

Omakotitalo. Kokemäki, Pappila Kohdenumero h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Kokemäki, Pappila Kohdenumero h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Kokemäki, Pappila Kohdenumero 596259 9h,k,ruokailutila,khh,s, 245,0 m²/245,0 m² Kov. 2003 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 290 000,00 Pussonraitti 8. Tilava omakotitalo 2.125 m2:n tontilla suositulla

Lisätiedot

Ajon vauhdikas ja vaihteleva kesäkausi 2014 on takana. Kesään kuului uimista, yleisurheilua, jalkapalloa ja ulkolentopalloa.

Ajon vauhdikas ja vaihteleva kesäkausi 2014 on takana. Kesään kuului uimista, yleisurheilua, jalkapalloa ja ulkolentopalloa. Ajo tuksia Ajon vauhdikas ja vaihteleva kesäkausi 2014 on takana. Kesään kuului uimista, yleisurheilua, jalkapalloa ja ulkolentopalloa. Ajon kesäretki tehtiin kesäkuun alussa Kouvolan ja Mäntyharjun kuntien

Lisätiedot

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous N 10 km (P) ja M 15 km (P)

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous N 10 km (P) ja M 15 km (P) Suomen Cup 2018 Rovaniemi Joukkueenjohtajien kokous N 10 km (P) ja M 15 km (P) Asialista 1. Kokouksen avaus 2. Järjestäjien esittely 3. Juryn esittely 4. Osallistujien tarkistus ja lähtöjärjestys 5. Latukartat

Lisätiedot

Opas kausipaikkalaiselle. Kultahiekka Caravan. Aila Mukala ja Esko Tamminen. Kultahiekka Caravan

Opas kausipaikkalaiselle. Kultahiekka Caravan. Aila Mukala ja Esko Tamminen. Kultahiekka Caravan Opas kausipaikkalaiselle 2016 Kultahiekka Caravan Aila Mukala ja Esko Tamminen Kultahiekka Caravan 1.7.2016 2 Hyvä karavaanari, pidät kädessäsi kausipaikkalaisille tehtyä opasta Kultahiekalla tavoista,

Lisätiedot

21,0 m², 1h+kt,

21,0 m², 1h+kt, Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, Tikkurila Peltolantie 2 01300 Vantaa Puh: 09-8387210 Esittely naapuriyhtiössä. Valoisa uusi koti Vantaan Rekolanmäessä on valmistumassa

Lisätiedot

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Muistio suunnittelutilaisuuksista Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Suunnittelun tuotoksia kansallispuiston ulkopuolisiin alueisiin Rautalampi o Majoituskapasiteetin lisääminen

Lisätiedot

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa Kokousta tapahtumien keskipisteessä Rukahovissa KEMIJÄRVI 116 KM 5 Rukatunturi KUUSAMO 25 KM CUMULUS RESORT RUKAHOVI RUKATUNTURI KUUSAMO Elämyksellinen tunturihotelli kokouksiin ja tapahtumiin Cumulus

Lisätiedot

Lipunnosto on klo 20 ja kokko sytytetään klo 22.

Lipunnosto on klo 20 ja kokko sytytetään klo 22. TIEDOTE 2/2009 TERVETULOA JUHANNUSJUHLIIN! Laaksolahden huvilayhdistys järjestää perinteiset juhannusaaton juhlat kokkorannassa yhdessä Pitkäjärven VPK:n kanssa. Ohjelmassa on musiikkia, tanssia, ongintaa

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka Torstai 29.06.2017 Nilsiän Kotiseutukeskus, museo ja museoka... Perjantai 30.06.2017 Dj Tahko MTB Lauantai 01.07.2017 Yleinen Jo 19. kertaa järjestettävä Suomen suurin ja haastavin MTB tapahtuma tulee

Lisätiedot

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 26.6.-29.6.2014 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama hyvä syy

Lisätiedot

Esteetön piha ja puutarha

Esteetön piha ja puutarha Esteetön piha ja puutarha 1 Kun puhutaan esteettömyydestä, niin on kysyttävä: MITÄ OVAT ESTEET? On pitänyt oppia itse syömään ja kävelemään Oppia lukemaan, ajamaan polkupyörällä, hiihtämään ja luistelemaan

Lisätiedot

Kemiallisen WC:n tyhjennyspaikat

Kemiallisen WC:n tyhjennyspaikat Kemiallisen WC:n tyhjennyspaikat Alavus, Sapsalampi, Tielaitoksen P-paikka GPS: N 62.44034 E 23.62583 Kem.WC:n tyhjennyskaivo P-alueen pohjoispäässä. Anjalankoski, ABC, Hallitie 2 GPS: N 60.74859 E 26.83745

Lisätiedot

Varpulan tilan kurssiohjelma 2012:

Varpulan tilan kurssiohjelma 2012: TULE VARPULAN VALMIILLE KURS SILLE TAI KERÄÄ OMA PORUKKA JA VARAA KURSSI! Varpulan tilan kurssiohjelma 2012: Tammikuu: 18.01. keskiviikkona klo 18-21..Ruisleipäkurssi Helmikuu: 01.02. keskiviikkona klo

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

HÄTÄILMOITUS. 112 ambulanssi, palokunta 10022 poliisi. Soita hätäpuhelu itse, jos voit.

HÄTÄILMOITUS. 112 ambulanssi, palokunta 10022 poliisi. Soita hätäpuhelu itse, jos voit. HÄTÄILMOITUS 112 ambulanssi, palokunta 10022 poliisi Soita hätäpuhelu itse, jos voit. Mitä on tapahtunut? Onnettomuus? Sairaskohtaus? Onko ihmisiä vaarassa? Missä? Osoite, osasto, rakennus Vastaa kysymyksiin

Lisätiedot