Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/ Kunnanhallitus. Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/ Kunnanhallitus. Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 Pöytäkirja Nro 6/ Kunnanhallitus _ Kokousaika Maanantai kello Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj. x Lehti Taisto j. x Mattila Marja j. x Niemelä-Laaksonen Anne j. x Nuotio Pirjo-Liisa j. x Pietilä Heikki j. x Muut saapuvilla Honkala Riitta valt. pj. x olleet Anttila Jyrki valt. I vpj. x Urmas Petteri valt. II vpj x Kesäniemi Jari kj/esittelijä x Brander Marja-Leena pöytäkirjanpitäjä x Laillisuus ja 80 päätösvaltaisuus Asiat Pöytäkirjan 81 tarkastustapa Allekirjoitukset Heikki Tuominen Puheenjohtaja Marja-Leena Brander Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Tarkastusaika Perjantai Allekirjoitukset Heikki Pietilä Heikki Vaparanta Pöytäkirjan nähtäväolo Todistaa Maanantai klo Kosken Tl kunnantalo Hallinto- ja sosiaalijohtaja Marja-Leena Brander

2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kunnan hallintosäännön 28 :n (Kokouksen koollekutsuminen) mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanhallitus on päättänyt pitämässään kokouksessa, että vuonna 2012 se kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa Kosken Tl kunnantalolla joka kolmas maanantai (viikkojärjestysnumeroltaan kolmella kerrannaiset maanantait) kello Kokouskutsu lähetetään postitse. Kiireellisessä tapauksessa kokous kutsutaan koolle puhelimitse. Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kokouksen jälkeisenä seuraavana arkimaanantaina Kuntalain 58 :n 2 mom:n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Tämän kokouksen kokouskutsu esityslistoineen on lähetetty postitse kunnanhallituksen jäsenille, kunnanvaltuuston puheenjohtajille. Lisäksi esityslista on lähetetty tiedoksi Turun Sanomille, Salon Seudun Sanomille, Auranmaan Viikkolehdelle, Yleisradion Länsi-Suomen toimintakeskukselle sekä Radio Melodialle keskiviikkona Lisäksi kunnanhallituksen esityslistan asialuettelo on julkaistu kunnan kotisivuilla Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Kunnan hallintosäännön 39 :n mukaan pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanhallituksen käytäntönä on ollut, että pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan kussakin kokouksessa varsinaisista jäsenistä aakkosjärjestyksessä kaksi pöytäkirjantarkastajaa Tarkastettu pöytäkirja oikaisuvaatimusohjeineen ja valitusosoituksineen pidetään nähtävänä kunnanviraston keskustoimistossa tarkastuspäivää seuraavana maanantaina viraston normaalina aukioloaikana. Pöytäkirja on tarkastettava ennen nähtävillä oloaikaa. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Heikki Pietilä ja Heikki Vaparanta Tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Heikki Pietilä ja Heikki Vaparanta.

4 Kuntalaiskysely Kh Johtoryhmä käsitteli kokouksessaan kuntalaiskyselyn tekemistä kuntarakennetyöryhmän raporttiin liittyvistä mahdollisista kunta- ja palvelurakennemuutoksista. Kokouksen pohjalta laadittiin liitteenä olevat saatekirjelmä ja kysely kuntalaisille. Johtoryhmän suunnitteleman aikataulun mukaan kyselyn vastaukset olisivat valtuuston käytössä kokouksessa. Väestörekisterikeskus ilmoitti kuitenkin, että äänestysikäisten kuntalaisten poimiminen järjestelmästä kestää 3-4 viikkoa. Kyselyn tekisi JP- Postitus Oy. Kysely toimitettaisiin jokaiselle äänestysikäiselle Kosken Tl kuntalaiselle. Kunnanhallitus päättää; 1. Kuntalaiskyselyn tekee JP- Postitus Oy 2. Kuntalaiskysely- ja saatekirjelmä lomakkeen sisällöstä 3. Kyselyn teettämisaikataulusta Kunnanhallitus päätti, että 1. Kuntalaiskyselyn tekee JP Postitus Oy 2. Kuntalaiskysely ja saatekirjelmä lähetetään kuntalaislle esityslistan liitteen mukaisina 3. Kyselyn palautusaika päättyy JP- Postitus Oy lähetti 1983 kyselylomaketta mennessä näistä oli palautunut 1457 kappaletta. vastausprosentti on tässä vaiheessa noussut jo 73,50 %. Vastaajista 1338 kpl (91,8 %) katsoo, että Kosken Tl kunnan tulisi jatkossakin säilyä itsenäisenä kuntana. Mieluisimpana yhteistyösuuntana pidetään Härkätietä (Koski Tl, Marttila, Tarvasjoki ja Lieto) 768 kpl (52,7 %). Valmistelija: kunnanjohtaja Liitteet: Koski Tl kuntalaiskyselyn tilanne Kunnanhallitus merkitsee kuntalaiskyselyn lopullisen tuloksen tiedoksi: vastausprosentti on 78,51 %. Vastaajista 92,39 % katsoo, että Kosken Tl kunnan tulisi jatkossakin säilyä itsenäisenä kuntana. Kunnanhallitus merkitsi saaneensa tiedon kuntalaiskyselyn lopullisista tuloksista ja päätti toimittaa tulokset kunnanvaltuustolle tiedoksi.

5 Tuimalankosken pohjapadon muutostyöstä ja kalaportaan rakentamisesta pyydettyjen tarjousten käsittely Tekn.ltk / 29 Vuoden 2012 talousarviossa on varattuna Tuimalankosken pohjapadon muutostyöhön ja kalaportaan rakentamiseen. Varsinais- Suomen ELY-keskus osallistuu em. rakentamiskustannuksiin 50 % osuudella. Tuimalankosken pohjapadon muutostyöstä ja kalaportaan rakentamisesta on pyydetty tarjoukset seuraavilta urakoitsijoilta: Kaivinkoneurakointi Lönnqvist Oy, Kavilannummentie 100, Salo T:mi Esa Koskinen, Juuruskorvanetie 95, Lappi Koneurakointi Sauramo Oy, Karhiantie 217, Köyliö Suunnittelutoimisto Vesmanni, Haapalinnanraitti 3 B 22, Tampere Tarjoukset on pyydetty jättämään tekniselle lautakunnalle mennessä. Valmistelija: Tekninen johtaja Jouko Sinkko Lautakunta suorittaa tarjouskirjeiden avaamisen ja päättää pohjapadon muutostyöstä ja kalaportaan rakentamisesta jätettyjen tarjousten perusteella. Lautakunta suoritti tarjouskirjeiden avaamisen ja totesi jätetyksi seuraavat tarjoukset: Kaivinkoneurakointi Lönnqvist Oy ,00 T:mi Esa Koskinen ,00 Koneurakointi Sauramo Oy Ei tarjousta Suunnittelutoimisto Vesmanni ,00 Lautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle, että Tuimalankosken pohjapadon muutostyö ja kalaportaan rakentaminen annetaan Suunnittelutoimsto Vesmannin tehtäväksi euron urakkahintaan. Kunnanhallitus päättää teknisen lautakunnan päätöksen mukaisesti antaa Tuimalankosken pohjapadon muutostyön ja kalaportaan rakentamisen Suunnittelutoimsto Vesmannin tehtäväksi euron urakkahintaan Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

6 As Oy Koskihaka as 2 peruskorjaaminen/myyminen Tekn.ltk / 31 Kosken Tl kunta omistaa As Oy Koskihakan asunto kahden hallintaan oikeuttavat osakkeet. Kyseinen asunto on vapautunut vuokrakäytöstä ja huoneisto on täydellisen peruskorjauksen tarpeessa Lautakunta tutustuu em. huoneistoon ja päättää peruskorjaamisesta/esityksen tekemisestä kunnanhallitukselle em. osakkeiden myymisestä. Lautakunta tutustui huoneistoon ja päätti esittää kunnanhallitukselle, että huoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet myytäisiin tarjouskilpailun perusteella. Kunnanhallitus päättää teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti myydä As Oy Koskihakan asunnon nro 2 hallintaan oikeuttavat osakkeet tarjouskilpailun perusteella. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

7 Vanhustentalo I tulipalo Tekn.ltk / 32 Vanhustentalo I:n huoneistot 11 ja 12 tuhoutuivat tulipalossa Lisäksi huoneistot 8-10 kärsivät savu- ja vesivahingosta. Rakennuksessa on täysarvovakuutus Vakuutusyhtiö Pohjolassa. Palosta on ilmoitettu vakuutusyhtiölle ja vakuutusyhtiön vakuutustarkastaja on käynyt kohteessa Vakuutusyhtiö Pohjolan ja Kosken Tl kunnan kesken pidetään alustava neuvottelu vakuutuskorvauksesta Lautakunta tutustuu kohteeseen. Lautakunta kävi paikanpäällä tutustumassa kohteeseen. Kunnanhallitus merkitsee saaneensa tiedon Pappilantien Vanhustentalo I tulipalosta. Kunnanhallitus merkitsi saaneensa tiedon Pappilantien Vanhustetalo I tulipalosta.

8 Kiinteistöpumppaamojen ja linjapumppaamon hankkiminen hajaasutusalueen viemäriverkoston rakentamiseen Tekn.ltk / 33 Tekninen lautakunta on kokouksessaan / 45 päättänyt, että Halikkolan ja Hongiston alueen talokohtaiset jätevedenpumppaamot hankintaan Oy Grundfos Ab:ltä. Partela- Koivukylän alueen ja Selkä Kankaan alueen runkoviemäriverkosto on valmistunut. Vuoden 2012 talousarvioon on varattuna määräraha em. alueiden viemäriverkoston rakentamisen II vaiheen toteuttamiseen. Tekninen toimisto on pyytänyt Oy Grundfos Ab:ltä jatkotarjousta talokohtaisista pumppaamoista ja linjapumppaamosta. Oy Grundfos Ab on jäättänyt pyydetyt jatkotarjoukset Lautakunta päättää jätetyn tarjouksen perusteella hankkia 50 kpl talopumppaamoja ja linjapumppaamon Oy Grundfos Ab:ltä jätettyjen tarjousten mukaisesti. Lautakunta hyväksyi tehdyn päätösesityksen. Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi talopumppaamojen ja linjapumppaamon hankkimisesta Oy Grundfos Ab:ltä. Kunnanhallitus merkitsi saaneensa tiedon talopumppaamojen ja linjapumppaamon hankkimisesta Oy Grundfos Ab:ltä.

9 Härkätien kuntayhtymän purkusopimus / purkusopimuksen valmistelu Härkätien kuntayhtymän yhtymähallitus on käsitellyt asiaa kokouksessaan 94/ Yhtymähallitus päätti käynnistää kuntayhtymän purkuvalmistelun vuoden 2010 tilinpäätöksen pohjalta. Lopullinen taloudellinen loppuselvitys lasketaan vuoden 2012 tilinpäätöksen saatavilla tiedoilla. Yhtymähallitus päätti lisäksi lähettää päätöksen jäsenkunnille tiedoksi lähettää edelleen jäsenkuntien hyväksyttäväksi, että yhtymähallitus valmistelee purkusopimuksen jäsenkuntien valtuustojen hyväksyttäväksi kuntayhtymän vuoden 2012 tilinpäätöksen pohjalta olevan purkusopimuksen mukaisesti. selvittää pääterveysaseman rakennuksen arvon huhtikuun 2012 loppuun mennessä. Härkätien kuntayhtymän nykyarvoistettu omaisuus ja osuus nettovarallisuudesta, tasingot Osuus ky:n netto- Kunnalle Tasinko omaisuudesta siirtyvän om. + saa rahana arvo - maksaa % Koski 12, Lieto 68, Marttila 10, Tarvasjoki selvitys sisältää esityksen siitä, että kuntayhtymän muut jäsenkunnat saavat peruspääomaosuuttaan vastavan osuuden purkautuvan kuntayhtymän nettovarallisuudesta rahana ja taseen muut erät siirtyvät varoineen ja velkoineen Liedon kunnalle. Kuntayhtymän purkautuessa lopillinen tasinko lasketaan vuoden 2012 tilinpäätöksellä tarkennettuna edellä olevasti. Härkätien yhtymähallitus 30/ SoTe -johtoryhmä on käsitellyt kokouksessaan Härkätien kuntayhtymän purkusopimuksen valmistelua ja päättänyt, että asiassa on tarkoituksenmukaista edetä konsultin laatiman selvityksen mukaan, eikä siitä ole syytä poiketa pääterveysaseman arvottamisen osalta. Johtavan ylilääkärin esityksestä yhtymähallitus päätti merkitä asian tiedokseen. Lisäksi yhtymähallitus päätti, että pääterveysaseman rakennuksen arvoa ei selvitetä uudelleen. Kuntayhtymän purkamiseen liittyvän sopimuksen ja taloudellisen selvityksen laadinnassa on ollut konsulttina Oy Audiapro Ab, konsulttina JHTT Jorma Kesä.

10 109 Kunnanhallitus päättää merkitä Härkätien yhtymähallituksen päätöksen tiedoksi. Kosken Tl kunta hyväksyy, että purkusopimusta valmistellaan konsultin laatiman selvityksen pohjalta. Selvitys sisältää esityksen siitä, että kuntayhtymän muut jäsenkunnat saavat peruspääomaosuuttaan vastaavan osuuden purkautuvan kuntayhtymän nettovarallisuudesta rahana ja taseen muut erät siirtyvät varoineen ja velkoineen Liedon kunnalle. Kuntayhtymän purkautuessa lopullinen tasinko lasketaan vuoden 2012 tilinpäätöksellä tarkennettuna edellä olevasti. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

11 Härkätien kuntayhtymän eläkemaksujen jakautuminen omistajakunnille kuntayhtymän purkautuessa Härkätien kuntayhtymän yhtymähallitus on käsitellyt asiaa kokouksessaan 96/ Kunnallisen eläketurvan rahoitus perustuu Kevan jäsenyhteisöiltä perittäviin eläkemaksuihin. Kunnallinen Eläkevakuutuslaitos (Keva) perii jäsenyhteisöiltään eläkemaksuja mm. eläkemenoperusteisesti ja varhaiseläkemenoperusteisesti. Näiden eläkemaksujen kohdistamiseksi oikeille laskunsaajille tarvitaan Kevassa tiedot kuntayhtymässä tapahtuvista muutoksista. Härkätien kuntayhtymä on tiedustellut Kevalta eläkemenoperusteisen maksun jakautumaa kuntayhtymän purkautuessa. Härkätien kuntayhtymän eläkemenoperusteisen maksun (yhteensä ,17 euroa) jakauma kunnittain on Kevalta saadun selvityksen ( ) mukaisesti seuraava: euroa % Koski ,36 12,69 Lieto ,84 67,97 Marttila ,97 10,17 Tarvasjoki ,00 9,13 Jäsenyhteisön toiminnan päättyessä tulee Kevalle ilmoittaa hyvissä ajoin myös siitä, mikäli purkautuvan kuntayhtymän eläkemaksun halutaan jakautuvan muutoin, kuin mitä Kevalle on kuntayhtymän toiminnan aikana edellä mainittuina ns. vastuusuhdetietoina ilmoitettu. Kuntayhtymän perussopimuksen mukaisesti ( 23) kuntayhtymän purkautuessa kuntayhtymän varat ja velat jaetaan peruspääoman jäsenkuntaosuuksien suhteessa, joka jakautuu kuntayhtymän 2010 tilinpäätöksessä vahvistettuna seuraavasti: Yhtymähallitus merkitsi tiedoksi eläkevakuutusmaksujen jakautumista koskevan valmistelun ja vahvistaa, että eläkemenoperusteisen velan jakautumisessa käytetään kuntayhtymän peruspääoman jakosuhdetta. Hallitus päätti lähettää vastuusuhdetiedot edelleen kuntayhtymän jäsenkuntien hyväksyttäväksi. Härkätien yhtymähallitus 32/ : Sote-johtoryhmä on käsitellyt kokouksessaan Härkätien kuntayhtymän eläkemaksujen jakautumista omistajakunnille kuntayhtymän purkautuessa ja todennut, että koska eläkeperusteiset maksut jatkuvat vuosia ehkä vuosikymmeniäkin, on käytännöllisempää hyväksyä laskutuksen pohjaksi KEVA:n tietoihin perustuva tapa. Koska kyseinen menettelytapa poikkeaa perussopimuksesta, tulee menettely hyväksyä purkusopimuksen käsittelyn yhteydessä kuntayhtymässä ja jäsenkunnissa. Johtavan ylilääkärin esityksestä yhtymähallitus päätti merkitä asian tiedokseen. Lisäksi yhtymähallitus hyväksyi, että Härkätien kuntayhtymän eläkemaksujen jakautumissa omistajakunnille

12 111 noudatetaan kuntayhtymän perussopimuksesta poiketen KEVA:n tietoihin perustuvaa jakotapaa ja päätti lähettää asian edelleen kuntayhtymän jäsenkuntien hyväksyttäväksi purkusopimuksen käsittelyn yhteydessä. Valmistelija: Hallinto- ja sosiaalijohtaja Marja-Leena Brander Kunnanhallitus päättää osaltaan hyväksyä Härkätien kuntayhtymän yhtymähallituksen esityksen, että Härkätien kuntayhtymän eläkemaksujen jakautumissa omistajakunnille noudatetaan kuntayhtymän perussopimuksesta poiketen KEVA:n tietoihin perustuvaa jakotapaa. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

13 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2011 Kunnanhallitus on / 49 käsitellyt kunnan vuoden 2011 tilejä ja tilinpäätöstä sekä päättänyt: 1. esittää kunnanvaltuustolle, että tilikauden 2011 ylijäämä ,61 euroa kirjataan edellisten tilikausien ylijäämän tilille. 2. allekirjoittaa vuoden 2011 tilinpäätöksen sekä jättää tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi. 3. saattaa tilinpäätöksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen edelleen valtuuston käsiteltäväksi Oy Audiator Ab JHTT-yhteisön tilintarkastaja Hannu Laurila JHTT antaa tilintarkastuskertomuksen ja Kosken Tl tarkastuslautakunta arviointikertomuksen Tilintarkastuskertomus ja tarkastuslautakunnan arviointikertomus ovat esityslistan liitteenä Tarkastuslautakunta : ARVIOINTIKERTOMUS 2011 Kosken Tl kunnanvaltuustolle TOIMINNALLISTEN JA TALOUDELLISTEN TAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN Talousarviossa kuntaorganisaatiolle on asetettu toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Tavoitteet ovat pääosin mitattavia ja ne ilmaisevat niiden saatavuutta ja monesti myös laatua. Kunnassa käytössä oleva johtamisjärjestelmä tuottaa oikeat ja riittävät tiedot luottamushenkilöille, kuntalaisille, kunnan viranhaltijoille, työntekijöille ja muille sidosryhmille. Kunnan tilinpäätökseen liittyvä toimintakertomus on hyvin kattava ja se antaa oikeat ja riittävät tiedot valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet ovat toteutuneet vuoden 2011 osalta kiitettävästi. Hallituksen esitykseen tilikauden tuloksen käsittelystä ei ole huomautettavaa. MARJA JALLI ARVO KUUSINEN TONI LEINO puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen Oy Audiator Ab JHTT-yhteisö, Hannu Laurila JHTT-tilintarkastaja : TILINTARKASTUSKERTOMUS 2011 Kosken Tl kunnanvaltuustolle

14 Lausunnot tilinpäätöksen hyväksymisestä ja vastuuvapauden myöntämisestä: Esitämme tilinpäätöksen hyväksymistä. Esitämme vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille tarkastamaltamme tilikaudelta. HANNU LAURILA JHTT-tilintarkastaja Kunnanhallitus toteaa, että tilintarkastuskertomuksessa ja tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa ei ole mainittu sellaisia seikkoja, jotka edellyttäisivät kunnanhallituksen selvityksiä. Tilintarkastuskertomus ja tarkastuslautakunnan arviointikertomus saatetaan kunnanvaltuuston käsiteltäväksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

15 Maa-aineisten ottolupahakemus Kaarina ja Jouko Knuutila Raklt Kaarina ja Jouko Knuutila hakevat maa-ainesten ottolupaa Kosken Tl kunnan Jättälän kylässä Hevonlinna 1:34 ja Hevonlinna II 5:26 tiloille. Alue on entuudestaan soranottoaluetta, jolle on myönnetty useita soranottolupia joista viimeisimmän voimassaoloaika on umpeutunut. Alue on kokonaisuudessaan pohjaveden muodostumisaluetta ja Hevonlinnan vedenottamon suoja-aluetta. Hevonlinnan vedenottamoon matkaa on n. 450m ja Uotilan vedenottamoon n. 950m. Hakemuksen mukaan alueelta on tarkoitus ottaa kymmenen vuoden aikana soraa n m3. Suunnitelman mukaan pohjavedenpinnan yläpuolelle jää vähintään 4 metrin paksuinen koskematon sorakerros. Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Kosken Tl ympäristönsuojelulautakunta ovat antaneet omat lausuntonsa. Molemmissa lausunnoissa todetaan, että hakemuksen mukaisesti toteutettuna maa-ainesten ottamisesta ei aiheudu alueen pohjavesille sellaista haittaa, että lupahakemus tulisi evätä. Rajanaapureista yksi on tehnyt kielteisen kirjallisen kannanoton lupahakemukseen. Rakennustarkastajan ehdotus: Rakennuslautakunta tutustuu Kaarina ja Jouko Knuutilan maa-ainesten ottolupahakemukseen ja puoltaa ottolupaa hakemuksen mukaisesti toteutettuna. Ottotoiminnassa on noudatettava ympäristöviranomaisten lausunnoissaan asettamia ohjeita ja velvoitteita. Lupahakemuksen tarkastus- ja käsittelymaksu on voimassaolevien maksuperusteitten mukaan Vuotuinen valvontamaksu määräytyy kulloinkin voimassaolevan taksan mukaan. Takuusummaksi lautakunta ehdottaa Rakennuslautakunnan päätös: Rakennuslautakunta hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti. Takuusummaksi lautakunta esittää määrättäväksi Kunnanhallitus tutustuu maastossa ennen pidettävää kokousta Knuutiloiden ottoalueeseen. Kaarina ja Jouko Knuutilan lupahakemus maa-ainesten ottamiseen liitteineen ovat nähtävillä kunnanhallituksen kokouksessa. Valmistelija: kunnanjohtaja Kunnanhallitus päättää myöntää maa-ainesten ottoluvan Kaarina ja Jouko Knuutilalle Kosken Tl kunnan Jättälän kylässä Hevonlinna 1:34 ja Hevonlinna II 5:26 tiloille Kosken Tl rakennuslautakunnan ja tämän pöytäkirjan liitteenä olevan päätöksen ehtojen mukaisesti. Ottamisaika on 10 vuotta, luvan viimeinen voimassaolopäivä on , otettava kokonaismäärä on m3 ja arvioitu vuotuinen otto m3. Vakuuden määrä on ja sen tulee olla voimassa 3 kk yli luvan voimassaoloajan. Vakuuden arvoa voidaan tarkistaa luvan voimassaoloaikana.

16 115 Maa-ainestenottotoiminta ei saa aiheuttaa muutoksia pohjaveden laadussa tai muodostumisessa. Koska ottamisalue sijaitsee I-luokan pohjavesialueella ja kunnan vedenottamon läheisyydessä on ottamistoimintaa harjoitettava erityisen huolellisesti. Alueen siisteydestä tulee huolehtia, ettei alueelle muodostu luvatonta toimintaa kuten jätteiden hylkäämistä. Ottamisalueella tulee välttää ylimääräistä poltto- ja voiteluaineiden, muiden kemikaalien sekä jätteiden varastointia. Ottamisalueen maisemointia ja jälkihuoltotyötä tulee toiminnan niin salliessa tehdä jo ottamisen edetessä. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

17 Kosken pankkitalon takana olevan lammen täyttö Kosken Osuuspankin toimitusjohtaja Ilkka Harjunpää tiedustelee kunnalta mahdollisuutta, että voisiko kunta täyttää Kosken Pankkitalon takana olevan lammen. Lampi ei lisää alueen viihtyvyyttä eikä sillä ole virkistyskäyttöä. Lampi on aiheuttanut lähikiinteistöille kosteusongelmia ja häiriökäyttäytymistä nuorison kokoontumispaikkana unohtamatta vettä turvallisuusriskinä. Viereisellä tontilla alkavalle rivitalohankkeelle saattaa vedenpinnan nousulla olla myös negatiivinen vaikutus. Naapurit puoltavat lammen täyttämistä. Valmistelija: kunnanjohtaja Kunnanhallitus päättää, että ns. Paulan lampi täytetään Osuuspankin ja naapureiden toiveiden mukaisesti. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

18 Määräalan myynti Kuntakuovi 4:97 tilasta Kosken Tl kunta myi Tero Puistolle 9700 m 2 määräalan Kosken Tl kunnan Talolan kylän Kuntakuovi 4:97 tilasta ( ). Määräala on Kosken Tl Kuovintien alueen asemakaavan korttelin T-1 II 220 tontti 2. Tontti myytiin teollisuus-varastorakennuksen rakennuspaikaksi. Kauppakirja, mistä ilmenee muut kauppaehdot on esityslistan liitteenä. Jari Valtonen, Veli-Matti Salmi, Matti Tausa ja Marko Kakko ovat perustaneet osakeyhtiön nimeltä Kuovin Kiinteistö Oy. Kunnanjohtaja on neuvotellut yhtiön osakkaiden kanssa teollisuustontin hankkimiseen liittyvistä ehdoista. Yhtiö haluaa ostaa Tero Puiston omistamasta Kuntakuovi 4:97 tilasta noin 2400 m 2 suuruisen määräalan. Kunnan ja Tero Puiston tekemän kauppakirjan kohdassa muut ehdot 5 todetaan, että ostaja sitoutuu olemaan myymättä tai muutoin luovuttamatta tonttia rakentamattomana muutoin kuin kunnan hyväksymillä ehdoilla. Tontti on rakentamaton. Puisto ei näin ollen voi myydä sitä suoraan eteenpäin ilman kunnan suostumusta. Valmistelija: kunnanjohtaja Liite: kauppakirja Kunnanhallitus päättää, että Tero Puisto voi myydä Kuntakuovi 4:97 tilasta noin 2400 m2 määräalan Kuovin Kiinteistö Oy:lle seuraavin ehdoin: 1. Kauppahinnan laskentaperusteena on 0,70 neliömetriltä 2. Ostaja sitoutuu rakentamaan tontille hyväksyttyjen piirustusten mukaisen varastorakennuksen/tuotantorakennuksen, kolmen (3) vuoden kuluessa tämän kauppakirjan allekirjoituksesta. Kunta voi pätevästä syystä pidentää mainittua määräaikaa 3. Ostaja sitoutuu olemaan myymättä tai muutoin luovuttamatta tonttia rakentamattomana muutoin, kuin kunnan hyväksymillä ehdoilla. 4. Tero Puistoa sitoo tehdyn kauppakirjan ehdot nyt tehdystä Kuovin Kiinteistö Oy:n kanssa tehdystä määräalan kaupasta huolimatta Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

19 Teknisten sopimukseen sisältyvän järjestelyerän jakaminen lukien voimaan tulleeseen teknisten sopimukseen sisältyy lukien maksettava paikallinen järjestelyerä, joka on 0,4 % TS:n palkkasummasta. Koskella Tl jaettava summa on 106,77 /kk. Järjestelyerän jakamisesta on käyty paikallisneuvottelu, jossa neuvottelutuloksen perusteella päädyttiin jakamaan käytettävissä oleva järjestelyerä seuraavasti: Elo, Rauno 9,99 /kk Hostikka, Jonna 11,33 /kk Jansson, Mika 9,80 /kk Järvinen, Anna 12,44 /kk Lehti, Jouni 9,80 /kk Mäentausta, Mauno 14,51 /kk Saksi, Timo 9,80 /kk Sinkko, Jouko 19,30 /kk Takala, Jarmo 9,80 /kk. Valmistelija: kunnanjohtaja Jari Kesäniemi Kunnanhallitus päättää, että teknisten sopimukseen sisältyvä 0,4 %:in suuruinen paikallinen järjestelyerä jaetaan paikallissopimuksessa sovitulla asiakohdassa selostetulla tavalla. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

20 Lauta- ja johtokuntien pöytäkirjat sekä viranhaltijoiden päätökset Kunnanhallitus ei käytä kuntalain 51 :ssä säädettyä otto-oikeutta seuraaviin viranomaisten päätöksiin: - sosiaalilautakunta pöytäkirja - tekninen lautakunta pöytäkirja - kunnanjohtaja päätöspöytäkirja / / 40 - hallinto- ja sosiaalijohtaja päätöspöytäkirja / vapaa-aikasihteeri päätöspöytäkirja / 2-3 Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen. Riitta Honkala poistui kokouksesta käsiteltäessä sosiaalilautakunnan pitämän kokouspöytäkirjan pykälää nro 21 Lähihoitajan sijaisen valinta palvelukeskukseen. Lähihoitajan sijaiseksi valitun Tiina Laaksosen tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistettiin 2.009,72 /kk.

21 Etuosto-oikeuden käyttäminen Kunnanhallitus päättää, että Kosken Tl kunta ei käytä mahdollista etuosto-oikeutta seuraavissa kaupanvahvistajan ilmoittamissa kiinteistökaupoissa: -Kosken Tl kunnan Talolan kylän Automaalaamo kiinteistö RN:o 4:118, luovuttaja Kosken Tl kunta - Kosken Tl kunnan Talolan kylän Kanerva tila RN:o 2:15,, luovuttaja Ketola Hugo - Määräla Kosken Tl kunnan Isosorvaston kylän Taimela RN:o 4:19 tilasta, luovuttajat Metso perikunta - Määräala Kosken Tl kunnan Isosorvaston kylän Taimela RN:o 4:19 tilasta, luovuttajat Metso perikunta - Määräala Kosken Tl kunnan Isosorvasto kylän Ketola RN:o 6:10 tilasta, luovuttaja Leime Jouni - Määräala Kosken Tl kunnan Isosorvaston Kylän Ketola RN:o 6:10 tilasta, luovuttaja Leime Jouni - Kosken Tl kunnan Harmaan kylän Varsahaka RN:o 2:28 tila, luovuttaja Talli Pikkuhelmi Ky. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

22 Ilmoitusasiat Kunnanhallitus merkitsee oheisen liitteen mukaiset kirjeet ja ilmoitukset tiedokseen. Merkittiin tiedoksi

23 Vaihtokirjaluonnos Kunnanhallitus päätti / 62 käyttää etuosto-oikeutta kaupanvahvistajan ilmoittamassa kiinteistökaupassa, joka koskee määräalaa Kosken Tl kunnan Jättälän kylän Suoranta RN:o 2:20 tilasta m 2, luovuttaja Osmo Uusitalon perikunta/ Liisa Kylä-Markula. Vaihdon osapuolten Kosken Tl kunnan ja Jussi Noen kesken on neuvoteltu ja laadittu vaihtokirjaluonnos, joka on esityslistan liitteenä. Jussi Noki on pidetyssä neuvottelussa esittänyt, että vaihtokirjassa lohko 263 6,9 ha ei kuuluisi vaihtokauppaan. Kunnanhallitus keskustelee ja päättää Jussi Noen muutosehdotuksesta vaihtokirjaan. Kunnanhallitus keskusteli vaihtokirjaluonnoksesta ja Jussi Noen siihen esittämästä muutoksesta ja päätti, että maanvaihdossa Kosken Tl kunnan ja Jussi Noen kesken edetään alkuperäisen vaihtokirjaluonnoksen pohjalta.

24 Viemäri- ja vesilaitoksen liittymäsopimusten tekeminen vesihuoltolaitoksen tulevien toiminta-alueiden kiinteistöille Tekn.ltk / 17 Kosken Tl kunnanvaltuusto on / 20 määrittänyt vesihuoltolaitoksen toiminta-alueen ja tulevat toiminta-alueet. Tulevat toiminta-alueet muuttuvat kunnanvaltuuston päätöksen mukaisesti toiminta-alueiksi, kun alueelle on rakennettu vesihuoltoverkosto. Vesihuoltolain mukaan toiminta-alueella oleva kiinteistö on liitettävä laitoksen vesijohtoon ja viemäriin. Verkoston rakentamisen tavoitteellisen aikataulun on kunnanvaltuusto tarkistanut viimeksi talousarvion 2012 hyväksymisen yhteydessä. Vesihuoltolaitos on tehnyt liittymäsopimuksia sitä mukaan, kun verkosto on valmistunut ja kiinteistö on voitu liittää verkostoon. Tulevien vesihuoltolaitoksen toiminta-alueiden kiinteistönomistajilta on tullut tiedusteluja, olisiko mahdollista tehdä liittymäsopimus ennen kuin verkosto on rakennettu. Asiasta on pyydetty lausunto Suomen Kuntaliitolta Tekn.ltk / Kh / Todetaan Suomen Kuntaliitosta saatu lausunto. Lautakunta keskustelee asiasta ja jättää asian käsittelyn pöydälle. Todettiin Suomen Kuntaliiton lausunto, keskusteltiin asiasta ja päätettiin jättää asian käsittely pöydälle. Lautakunta ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että vesihuoltolaitoksen tulevien toimintaalueiden kiinteistöille voidaan tehdä liittymäsopimus ennen kuin runkoviemäri on rakennettu. Ennakkoon tehtäviin liittymäsopimuksiin asetetaan ehto, että sopimus voidaan purkaa ja liittymismaksu palauttaa, jos sopimus on kuntajakolain vastainen. Lautakunta hyväksyi tehdyn päätösesityksen. Kunnanhallitus keskustelee teknisen lautakunnan ehdotuksesta. Kunnanhallitus keskusteli teknisen lautakunnan esityksestä ja päätti esittelystä jättää asian pöydälle. Kunnanhallitus päättää antaa teknisen lautakunnan tehtäväksi valmistella kriteerit, joiden perusteella vesi- ja viemärilaitoksen liittymäsopimukset voidaan solmia. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen.

25 Muut asiat Kunnanhallitus keskusteli seuraavista asioista: 1. Kangaspuiden sijoituspaikka 2. Pumpun hankkiminen meijerin tiloihin 3. Härkätien Puhelin Oy:n valokuituinfo

26 125 KOSKEN TL KUNNANHALLITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät: 80, 81, 82, 85, 86, 89, 96, 98, 99 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valitttamalla Pykälät: 83, 84, 87, 88, 90, 91, 92, 93, 94, 97 HallintolainkäyttöL 5 :n/muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet Etuostolaki 95 OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisu- vaatimus- viranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite KOSKEN TL KUNNANHALLITUS Härkätie Koski Tl Pykälät: 83, 84, 87, 88, 90, 91, 92, 93, 94, 97 Oikaisu- vaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 26. huhtikuuta 2012 kello 19.00 22.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 2. helmikuuta 2012 kello 19.00 20.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Martti Mäkitalo pj x Matti Jolkki j. x Anna-Maija Kirsi-Korhonen

Lisätiedot

225 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro10/2014 Kunnanhallitus

225 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro10/2014 Kunnanhallitus 225 Kosken Tl kunta Nro10/2014 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 22.7.2014 kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus Nro 3/2017 25 Kunnanhallitus 7.2.2017 Kokousaika Tiistai 7.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti Minna

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/2015 124 Kunnanhallitus 25.5.2015

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/2015 124 Kunnanhallitus 25.5.2015 Nro 8/2015 124 Kokousaika Maanantai 25.5.2015 kello 18.00 18.30 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj. x Lehti Minna j. x Mattila

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 29. elokuuta 2013 kello 18.00 20.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto Kosken Op:n auditorio ( Htp:n valokuituesittely 18.00 18.30 ) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus Nro 3/2017 45 Kunnanhallitus 7.2.2017 Kokousaika Tiistai 7.2.2017 kello 18.00 19:00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj.

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine Rakennuslautakunta 28.8.2018 1 Kokousaika Tiistai 28.8.2018 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro13/2014 Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Esityslista Nro13/2014 Kunnanhallitus Kosken Tl kunta Nro13/2014 Kokousaika Maanantai 29.9.2014 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti Minna

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 23. maaliskuuta 2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Tuija Välimaa j. Olli Alikärri vj. Läsnä Poissa Muut

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 16/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 16/ Kunnanhallitus Nro 16/2017 383 Kunnanhallitus 18.12.2017 Kokousaika Maanantai 18.12.2017 kello 18:00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj.

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/2015. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/2015. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 15.12.2015 1 Kokousaika Tiistai 15.12.2015 klo 18:00-19:30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Pekka Kulmanen x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2015 1 / 9 Tarkastuslautakunta 16.04.2015 Aika 16.04.2015 klo 16:30-19:50 Paikka Toivakan kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus Nro 10/2018 181 Kunnanhallitus 20.8.2018 Kokousaika Maanantai 20.8.2018 kello 18:00 18:50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-17:09. Toivakkatalo neuvotteluhuone

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-17:09. Toivakkatalo neuvotteluhuone Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2016 1 / 12 Tarkastuslautakunta 15.12.2016 Aika 15.12.2016 klo 15:00-17:09 Paikka Toivakkatalo neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 83 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

Koski Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus. Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koski Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus. Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Nro 10/2011 191 Kunnanhallitus _ Kokousaika Tiistai 6.9.2011 klo 18.00-18.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 11. lokakuuta 2016 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2017 Kokousaika 26.4.2017 klo 12 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

25. helmikuuta 2013 (tielautakunnan toimituksen jälkeen) Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa. Jutta Kivikallio Pekka Raitanen

25. helmikuuta 2013 (tielautakunnan toimituksen jälkeen) Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa. Jutta Kivikallio Pekka Raitanen KOSKEN TL RAKENNUSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA 1-2013 Aika: 25. helmikuuta 2013 (tielautakunnan toimituksen jälkeen) Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto läsnä poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet Pekka

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 22. joulukuuta 2015 kello 12.10 14.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/2012 Kunnanvaltuusto 23. Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 4/2012 Kunnanvaltuusto 23. Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Pöytäkirja Nro 4/2012 Kunnanvaltuusto 23 _ Maanantai 25.6.2012 kello 19.00 19.36 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja

Lisätiedot

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 24.04.2017 klo 08:00 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 14.02.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 14.02.2014 klo 09.00-13.40 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus Nro 13/2018 235 Kunnanhallitus 22.10.2018 Kokousaika Maanantai 22.10.2018 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Tiistai 2. elokuuta 2016 kello 18.00 19.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot