Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa

2 Audi-elämys Vastuuta Elämys Sivu 4 Audi Q3 Vastuullinen toiminta liittyy tiukasti Audin toimintastrategian periaatteisiin. Tekniikka Taloudellisen menestyksen ja tehtaiden ohjaaminen vaiheittain kohti tuotantoa ilman päästöjä. Kokonaisvaltaiseen ajatteluun kuuluu myös kansainvälisen kilpailukyvyn lisäksi yhtä tärkeää on yrityksen vastuu työntekijöitään ja yhteiskuntaa 24 kohtaan Innovaatiot toiminnassa ennen kaikkea rakentamisen, 34 tekniikan Dynamiikka ja CO₂-päästöjä. Audi on mukana myös yhteiskunnallisessa sekä ympäristön ja luonnonvarojen suojeleminen. Tämä sosiaalisen yhteisön alueella. Kestävä toiminta tarkoittaa pätee niin yksityiskohdissa esitteemme painetaan 26 Audi val-ultrkaisemattomalle paperille kuin laajemmassakin mitta- Initiative -aloitteessa Audi toimii yhdessä kansainvälisten Audilla katsetta kohti tulevaisuutta: Audin Urban 36 Avustavat Future järjestelmät kaavassa: Audi kehittää autoja, jotka eivät ole 28pelkäs- tään urheilullisia ja tyylikkäitä vaan jotka tarjoavat yhä neja vaatimuksia ja trendejä mitä tulee ihmisten liikku- Audi connect asiantuntijoiden kanssa selvittäen tulevaisuuden 38 urbaa- MMI yksinkertaista käytettävyyttä parempaa polttoainetaloudellisuutta. Audin 30 tulevaisuuden tavoite on mahdollistaa liikkuminen ilman CO₂- quattro vuuteen. 40 LED-ajovalot 32 Älykästä suorituskykyä Audin maailma Varusteet 44 Varusteluesimerkkejä 64 Somistelistat Vuorovaikutus: Audi QR-koodit Koe Audi entistä läheisemmin: lataa QR-sovellus älypuhelimeesi ja skannaa QR-koodi tai tutustu kyseiseen linkkiin selaimesi kautta. 46 Audi ultra 66 Valot 48 Moottorit 67 Muotoilu 50 Varustevaihtoehdot 68 Ohjauspyörät/käyttöelementit 52 S line 69 Mukavuus Audin valitseva saa päätöksellään myös automerkin, joka tarjoaa asiakkailleen enemmän. Yksilöllisyyttä. Ylellisyyttä. Elämyksiä. 53 Audi exclusive 72 Infotainment 56 Ulkovärit 74 Avustavat järjestelmät 58 Vanteet/renkaat 77 Tekniikka/turvallisuus Tiimihenkeä Moottoriurheilu on Audin vetävä voima. Audi on jo vuosia kuulunut eri kilpasarjojen voittajiin, esimerkiksi 24 tunnin kilpailu Le Mans ssa tai DTM-sarja. Arvot, jotka ovat tärkeitä useissa urheilulajeissa, ovat tärkeitä myös Audille: tarkkuus, intohimo ja tekniikka. Ei siis ole mikään sattuma, että Audi on toiminut urheilumaailman Elämysosion sponsorina kuvien autojen jo monta varusteet vuotta. Esimerkiksi on esitelty talviurheilula- sivulla 93. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. Muut 60 Istuimet/istuinverhoukset Lisätietoa kaikista mainituista aiheista saa Internet-sivulta osoitteessa: 78 Audi Genuine Accessories 88 Vakio- ja lisävarusteet jeissa Audi on jo lähes 30 vuoden ajan ollut Saksan hiihtoliiton pääsponsori, minkä lisäksi 82 se on Tekniset tukenut 16 tiedot 94 Audi-elämys muuta kansallista talviurheilutiimiä. Jalkapallon saralla Audi tukee sekä kansallisia että kansainvälisiä 87 Mitatjoukkuei- configurator.audi.fi ta. Lisäksi Audi on Saksan Olympiaurheiluliiton yhteis- työkumppani.

3 4 Q3 Audi Matkalla kohti minuutta. Tänään täällä, huomenna muualla. Maailma tuntuu pienemmältä. Ja mahdollisuudet monipuolisimmilta. Autossa, joka täyttää vaatimuksesi uusi Audi Q3. Tehokas ja ketterä. Kompakti ja pullollaan sisäistä suuruutta. Vaikuttava, taloudellinen ja urheilullinen. Audi Q3. Kehitetty uusien vaatimusten perusteella. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

4 6 Audi Q3 Nykyaikaista liikkumista itsevarmalla otteella. Uusi Audi Q3 antaa mallia. Edukseen erottuva, kolmiulotteiselta vaikuttava jäähdyttimensäleikkö. Upotetut ilmanottoaukot etuhelmassa. Vaakasuorat linjat antavat tehokkaan vaikutelman. Selkeätä cross-overin muotokieltä. Yhdistettynä coupémaiseen muotoiluun. Kerrassaan ainutlaatuista ja edistyksellistä. Q3 säteilee ympärilleen voimaa ja urheilullisuutta. Aina takadiffuusoriin ja kromattuihin pakoputkenpäihin saakka. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

5 8 Urheilulliseen ulkonäköön on yhdistetty edelläkävijän muotoilua. Edistyksellisyyttä. Lisävarusteena myös uudelleen muotoillut LED-ajovalot ja -takavalot sisältäen dynaamiset takavilkut. Yksityiskohtia, jotka korostavat urbaanin urheilullista asennetta. Joka solullaan. Mukana myös seitsemän uutta vannemallia. Sekä useampia vaihtoehtoja yksilöityyn ulkonäköön. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

6 10 Audi Q3 Matkalla kohti ajonautintoa. Nouse kyytiin ja lähde matkaan. Kohti uusia kohteita. Suunta aina eteenpäin. Uuden Audi Q3:n seuraavan sukupolven TFSI- ja TDI-moottorit vievät sinut mukanaan. Täysin uudenlaisina. Tehoa on kw ja nopeutta jopa 230 km/h. Etuna ovat myös korkea vääntömomentti ja vaikuttava vetovoima. Tehokkuus ihastuttaa. Samoin taloudellisuus. Sitä tuovat Start-Stopjärjestelmä ja energianhallintajärjestelmä sekä Audi Q3 1.4 TFSI ultra -mallin Cylinder On Demand -järjestelmä. Näin säästetään polttoainetta ja alennetaan päästöjä. QR-koodi Kun haluat kokea Audi Q3:n monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi (yhteysmaksut matkapuhelinliittymän mukaan). Voit myös valita selaimessasi linkin: Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

7 12 Audi Q3 Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

8 14 Audi Q3 Matkalla kohti tinkimättömyyttä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

9 16 Suurkaupungin vaatimukset. Tiukat kaarteet, pitkät suorat. Nopeasti muuttuvat tilanteet. Tinkimätöntä hallintaa Audin hyväksi havaittujen tekniikoiden ansiosta. Esimerkkinä jatkuvatoiminen quattro-neliveto. Se tuo lisää pitoa joka säällä jakaen vetovoiman optimaalisesti etu- ja taka-akselille. Se tarjoaa ajonautintoa kaikille teille. Nautinnon muistaa pitkään. 7-vaihteinen S tronic -kaksoiskytkinvaihteisto tuo oman lisänsä nopeilla vaihteenvaihdoillaan. Yksilöllinen ajotapa urheilullisesta taloudelliseen on myös valittavissa. Lisävarusteena saatavissa oleva Audi drive select tuo käyttöön neljä eri ajotilaa: efficiency, comfort, auto ja dynamic. Lisävarusteena Audi drive selectin yhteydessä on tilattavissa säädettävä iskunvaimennus. Tämän lisäksi tarjolla on myös useita lisävarusteena saatavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja pysäköintiavustimia, jotka auttavat kesyttämään kaupungin.

10 Matkalla kohti hyvää oloa. Uuden Audi Q3:n sisätilat. Laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Tunnelmaa luo lisävarusteena saatava LED-sisävalopaketti. Sitä täydentävät nykyaikainen Infotainment-tekniikka ja lisävarusteena saatava MMI Navigointi plus. Voit valita lisävarusteeksi myös Connectivity-paketin ja integroidun Bluetooth-liitännän, navigointivalmiuden ja Audi music interfacen. Akustinen nautinto: lisävarusteena saatavissa on Bose Surround Sound System ja 14 tehokasta kaiutinta. Ne tekevät matkanteosta miellyttävää. Melkein kuin olisi kotona. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

11 Istahda alas. Mukaville istuimille, joissa on upea kangasverhoilu. Lisävarusteena saatavissa myös aito nahkaverhoilu. Nauti tyylikkäästä tunnelmasta. Käytettävissä on myös paljon tilaa omiin henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Käytännöllisiä säilytyslokeroita ja runsaasti jalkatilaa. Myös tavaratila on reilun kokoinen. Takapenkin selkänojat kääntämällä saadaan lisää kuormaustilaa. Ulosvedettävä tavaratilan peite ja lisävarusteena saatava sähkötoiminen takaluukku tekevät lastaamisesta miellyttävää. Audi Q3

12 22 Määränpää saavutettu. Tinkimättömästi ja rennosti. Ja yhä vain täynnä intoa. quattron ja vaikuttavan suorituskyvyn ansiosta tien päällä on se paras paikka. Kokemus, jonka haluaa kokea yhä uudelleen: edistyksellistä ajonautintoa. Sitä tarjoaa uusi Audi Q3. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

13 24 Innovaatiot >>> Audi tron Tulevaisuus kuuluu alhaisille CO₂-päästöille. >>> Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. >>> Muotoilu Tulevaisuuden uudet muodot. >>> Audi ultra Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. durch Technik. >>> quattro Tulevaisuus kuuluu nelivedolle. Maailma muuttuu jatkuvasti. Tekniikan kehitys kiihtyy yhä nopeammin. Se tarjoaa yhä enemmän mahdollisuuksia liikkumiseen. Teknisen etumatkan turvin kasvatamme välimatkaa entisestään. Haluamme antaa mukaasi tien päälle tekniikkaa, joka rikastuttaa elämää. Me emme pyri pelkästään täyttämään nykyajan ja tulevaisuuden liikkumiselle asetettuja haasteita vaan me myös ylitämme ne.

14 26 >>> Aerodynamiikka Alhaisempi ilmanvastus, parempi taloudellisuus. Auton linjojen, alustan ja ilmanohjaimien jatkuvan aerodynaamisen muotoilun kautta pyritään parhaaseen mahdolliseen muotoon, joka luo aerodynaamista taloudellisuutta. Samaan pyritään käyttämällä alhaisen vierintävastuksen renkaita. Audi testaa kaikkea tätä tuulitunnelissa jopa nopeudella 300 km/h. >>> Energianhallintajärjestelmä Jarrutuksen avulla taloudellisempaa ajoa. Tätä tarjoaa jarruenergian talteenotto (energianhallintajärjestelmä). Osa jarrutuksen tai moottorijarrutuksen aikana syntyvästä liike-energiasta varastoidaan väliaikaisesti auton akkuun, josta energia otetaan uudelleen käyttöön kiihdytyksessä. Näin voidaan saavuttaa ajotilanteen mukaan jopa kolmen prosentin polttoainesäästö. Audi ultra Audi ultra Optimaalinen yhdistelmä. Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. >>> Vaihteistotekniikka Parempaa taloudellisuutta vaihteiston parempien välityssuhteiden ansiosta. Vääntömomentin suurempi käyttöalue mahdollistaa vaihteiston välityssuhteiden pidentämisen erityisesti suuremmilla vaihteilla. Voimakas vääntö saadaan aikaiseksi siis jo alhaisella käyntinopeusalueella, mikä alentaa kulutusta. >>> Kevytrakennetekniikka Alhaisempi paino. Lisää säästöä, voimaa ja vääntöä. Audin kevytrakennetekniikka. Kaikki lähti korinrakennustekniikan keventämisestä, mutta nykyään sitä käytetään lähes kaikilla osa-alueilla. Siinä yhdistyvät innovatiiviset materiaalit, kuten alumiini ja magnesium, älykkäät rakennetekniikat sekä luonnonvaroja säästävät tuotantoprosessit. Audin valmistaminen on vaativaa. Silti kaikissa malleissa noudatetaan samaa yksinkertaista periaatetta: kaikki osat sopivat tarkasti toisiinsa, jolloin saavutetaan päästöjä alentavaa synergiaa. Tätä periaatetta seurasivat 1980-luvun lopussa Audin kevytrakennetekniikka ja vallankumouksellinen Audi Space Frame (ASF ) -konsepti, joista on kehittynyt niin sanottu painonkevennyksen jatkumo: jokainen kevytrakenneosa vaikuttaa osaltaan muihin komponentteihin, joiden kokoa voidaan myös vastaavasti pienentää. Tällä tavoin nykyisiä muotoja ja materiaaleja voidaan niiden toiminnallisuuden, alhaisimman mahdollisen painon ja tuotantoprosessin osalta jatkuvasti parantaa. Näin teemme autoistamme entistäkin taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä. Lisäksi Audeissa käytetään yhä enemmän taloudellisuustekniikoita. Tällaisia ovat esimerkiksi energianhallintajärjestelmä ja Start-Stop-järjestelmä. Yhtä tärkeitä ovat edistykselliset, taloudelliset, uusinta tekniikkaa edus tavat moottorit. Ne mahdollistavat paremman ajodynamiikan, korkeamman puristussuhteen, taloudellisemman palamisen ja alhaisemmat CO₂-päästöt. Kaikki tämä yhdessä on Audi ultra. Nyt ja tulevaisuudessa matkalla kohti alhaisempia CO₂-päästöjä. >>> Moottoritekniikka Voimakkaasti ja taloudellisesti eteenpäin. Audi ultran tukena moottoreiden taloudellisuustekniikka. Tästä esimerkkinä on Audi valvelift -järjestelmä, joka alentaa moottorin energiankulutusta, tai clean diesel -tekniikka, joka alentaa pakokaasupäästöjä.

15 28 Audi connect Liikkuvuus ja navigointi Viestintä Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) puhetoiminnolla Google *-tietokannasta Online-liikennetiedotteet Täydentävät dynaamista reitinohjausta antamalla reaaliaikaista tietoa yksittäisten tieosuuksien liikennevirroista. Maatiedot Maakohtaiset lainsäädännön määräykset koskien esim. turvaliiviä ja suurinta sallittua nopeutta. WLAN Hotspot Yhdistää mobiilit päätelaitteet Internetiin. Polttoaineen hinnat Paikkakunnan tai lähiseudun edullisimmat huoltoasemat. Tietoa pysäköintipaikoista Apua pysäköintipaikan etsintään pysäköintialueelta ja -talosta. Navigointi Google Earth * -karttapalvelulla ja Google Street View * -toiminnolla Navigointi korkearesoluutioisten ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien ja osoitetietojen perusteella kohti määränpäätä. Au c di nnect. Infotainment Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. Maailma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Lisävarusteena saatavan Audi connectin avulla voit käyttää monia näistä mahdollisuuksista digitaalisesti ja suoraan omassa autossasi. Napin painalluksella. Yksilöllisesti juuri sinulle. Kaikki tämä on myaudin ja Audi connectin tukemien palvelujen ansiota. Lähes kaikkialla maailmassa. I ntui tiivis es t i, kät ev ä sti j a mu kav as t i. Sää Säätiedot ja kartat halutulta paikkakunnalta. Audi music stream Maailmanlaajuisten radioasemien haku älypuhelimen sovelluksen ja WLAN-yhteyden kautta sekä pääsy älypuhelimen mediasisältöön. Online-uutiset Tekstiä ja kuvaa ajankohtaisista tapahtumista maailmalla, ääneenlukutoiminto. Matkatiedot Tietoa nähtävyyksistä, sisältää myös siirtotoiminnon navigointijärjestelmään. * Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Saatavuus, näyttötiedot ja palvelujen kustannukset vaihtelevat maan, mallin, päätelaitteen ja hinnan mukaan. Lisätietoa oikeudellisista tiedoista ja käyttövinkeistä saa sivulta 74 ja Internet-osoitteesta

16 30 Tuntuma tiehen on jämäkkä. Koska voima välittyy jatkuvasti kaikille neljälle pyörälle. Taka-akselille välittyy voimaa vaihdellen hydraulisen lamellikytkimen kautta. Aina ajotilanteen mukaan, aina valikoidusti. quattro jatkuvatoimisen nelivedon tarjoama ajovakaus nostaa dynamiikan ja ketteryyden uudelle tasolle ja ehkäisee yli- ja aliohjautumista. Se takaa paremman pidon ja voimakkaan liikkeen eteenpäin. Se hallitsee kaikki tiet ja olosuhteet. Tavoitteet ovat selkeinä edessä päin. Kaarteissa. Suorilla. Kaikissa olosuhteissa. Elämys, joka vie mukanaan. Niin tiellä kuin ajatuksissakin. quattro quattro Tie vie mukanaan. Koe quattro.

17 32 Älykästä suorituskykyä Älykästä suorituskykyä Maksimaalista voimaa. Maksimaalista nautintoa. Liike saa aina alkunsa jostakin. Jokin idea saa sen liikkeelle. Uuden Audi Q3:n moottoreiden lähtökohtana on lisääntynyt tehokkuus alhaisemmalla kulutuksella. Olemme yhdistäneet nämä toistensa vastakohdat vallankumouksellisessa moottoriteknologiassa: TDI ja TFSI. Tutustu niihin molempiin. Valitse sitten juuri sinun liikkumiseesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Audi cylinder on demand TDI Audin TDI-moottorit tuovat ainutlaatuista suorituskykyä yhdistämällä suoraruiskutuksen ja turboahtamisen. Tästä on kiittäminen korkeaa vääntömomenttia koko käyntinopeusalueella tasaisella voimantuotolla. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. Mutta myös lumoavan dynaamisesti saat parhaan suorituskyvyn tiellä kuin tiellä. TFSI Audin TFSI-moottoreiden puristussuhde on erittäin korkea. Tuloksena on erinomainen polttoainetalous ja optimaalinen suorituskyky. Korvaamalla suuri iskutilavuus mekaanisella tai turboahtimella voidaan pienentää merkittävästi moottorin kokoa ja painoa samalla suoristuskyky on yhtä dynaamista kuin aina ennenkin. Innostavaa voimantuottoa alusta alkaen. Myös sylinterinkannet osaavat toimia älykkäästi. Sen osoittaa Audin sylinterinohjausjärjestelmä Cylinder On Demand. Osakuormituksella 4-sylinterisen TFSI-moottorin sylinterit kaksi ja kolme kytkeytyvät automaattisesti pois toiminnasta. Näin polttoaineenkulutus ja päästöt alenevat. Tämä tapahtuu täysin ilman tuntuvaa vaikutusta ajodynamiikkaan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

18 34 >>> S tronic Urheilullisen taloudellinen kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa salamannopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. >>> Dynaaminen vakioalusta Erinomaista ajodynamiikkaa mukavuudesta tinkimättä. Dynamiikka >>> Takana nelipistetuenta Erillisjousitus. >>> Sähkömekaaninen ohjaustehostin Ajonopeuden mukaan säätyvä ohjaustehostin tuottaa tarkan ohjaustuntuman myös suuressa nopeudessa. Se tukee kuljettajaa myös vastaohjauksessa ja keventää ohjausta pysäköitäessä. >>> Audi drive select Audi drive selectin avulla voit sovittaa Q3-mallin ajo-ominaisuudet omien tarpeidesi mukaan. Napin painalluksella. Urheilullisemmin, mukavammin, tasapainoisemmin tai taloudellisemmin. Sinä päätät. Dynamiikka Dynamiikkaa, joka pitää otteessaan. Astu sisään. Kiinnitä turvavyö. Käynnistä moottori. Mihin tiesi viekään, anna upean ajodynamiikan viedä sinut mennessään. Uusi Audi Q3 pitää kaikki tiet avoinna. Määrää suunta. Tahti. Nopeus. Nauti jokaisesta matkasta. Ne tekevät jokaisesta ma t ka s ta pa r haan kokem uk se n. >>> quattro Jatkuvatoiminen neliveto jakaa voiman ajotilanteen mukaan kullekin yksittäiselle pyörälle lisäten näin pitoa ja ajodynamiikkaa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 88.

19 36 Avustavat järjestelmät Avustavat järjestelmät Mihin tiesi viekin: Kamerapohjainen nopeusrajoitusten tunnistus Tunnistaa nopeusrajoitukset ja välittää tiedon kuljettajalle kuljettajan informaatiojärjestelmän ja Head-up Display -tuulilasinäytön kautta. se tuntuu hyvältä. >>> Audi active lane assist Auttaa kuljettajaa pysymään kaistaviivojen sisällä käyttämällä pehmeitä ohjausliikkeitä. >>> Audi side assist Havaitsee takaa tulevan liikenteen ja tukee kuljettajaa kaistanvaihdossa. Apunasi ovat uuden Audi Q3:n avustavat järjestelmät. Jokainen matka on erilainen. Yksi asia kuitenkin pysyy samana tunne, joka välittyy jokaisesta Audista: turvallisuus. Uuden Audi Q3:n kaikki avustavat järjestelmät tukevat kuljettajaa matkan aikana ja tuovat lisää ajomukavuutta tien päälle. Tutustu tärkeimpiin avustaviin järjestelmiin. >>> Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana peruutuskameralla Avustaa kuljettajaa pysäköinnissä ja auton siirtelyssä esittämällä optista kuvaa auton ympäristöstä kuljettajan valitsemalla kameralla. Sisältää myös takaosan dynaamisen ohjainlinjat. >>> Park assist -pysäköintiavustin Tukee kuljettajaa pysäköitäessä ottamalla väliaikaisesti ohjauksen hallintaansa. >>> Vakionopeussäädin Säilyttää valitun nopeuden tasaisena alkaen nopeudesta 30 km/h ja tukee näin turvallista ja rentoa ajoa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 88. Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla.

20 38 >>> Audi connect MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta voi käyttää kaikkia Audi connectin tukemia lisävarusteena saatavia palveluja nopeasti ja kätevästi. MMI-järjestelmän intuitiivisten käyttömahdollisuuksien ansiosta monien Internet-pohjaisten toimintojen käyttö on hämmästyttävän yksinkertaista. >>> Navigointi Navigoi kätevästi määränpäähäsi MMI Navigointi plus -järjestelmän avulla käyttäen apuna 3D-karttaa sekä nähtävyyksien ja tunnettujen rakennusten kolmiulotteista esittelyä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 88. y >>> Car MMI:n kautta voi kätevästi ohjata ja säätää muutamien painikkeiden kautta kuljettajaa avustavia järjestelmiä, auton asetuksia sekä ilmastointia ja huoltotoimintoja. >>> Phone Soita turvallisesti ja kätevästi hands-free-toimintojen avulla: valitse MMI-järjestelmästä yhteystiedot tai anna puhelinnumero intuitiivisesti MMI touch -kosketuspaneelilla. u MMI >>> Media Selaa kaikkien eri medialähteiden, kuten jukeboxin, asennetun SD-kortin, Audi music interfacen tai CDtai DVD-levyn, musiikkikokoelmaasi Cover-toiminnossa. MMI yksinkertaista käytettävyyttä MMI älykäs, yksilöllinen, intuitiivinen. Yksinkertaistettu. Selkeä. Looginen. Liikkuva Infotainment-palvelu on määritetty uudelleen: Multi Media Interface (MMI). Puhelut, navigointi ja lisävarusteena saatavan Audi connectin kautta tapahtuva Internetin selaaminen: kaikki tapahtuu i ntui tiivi s e sti, k äy tän nölli s e s ti ja se lke ä st i. MMI-j är j es t elm än k aut t a k ai kki sujuu uudessa Audi Q3:ssa kuin leikki. (Järjestelmä on englanninkielinen) yksinkertaista käytettävyyttä

21 40 LED-ajovalot LED-ajovalot Valo- pilkku Nykyaikaista LED-tekniikkaa. Se valaisee tiet ja kadut tehokkaasti. Kaiken perustana on selkeä logiikka: päivällä näkee parhaiten. Audin LED-valojen päivänvalonkaltainen värilämpötila vähentää silmien väsymistä. Järjestelmä käyttää matkatietoja hyväkseen mukauttaakseen valot kunkin tilanteen mukaan. Ennakoivasti. Tämä on mahdollista MMI Navigointi plus -järjestelmän yhteydessä. Ettei mitään jää huomaamatta ja Audisi vetää katseet puoleensa.

22 42 Varusteet Yhtä ainutlaatuisia kuin sinä itse. Varusteluvaihtoehdot. Urheilullisuus, mukavuus, muotoilu, toiminnallisuus asetat Audillesi mitä vaatimuksia tahansa, se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia yksilölliseen varusteluun. Audin varusteluvaihtoehdot ovat monipuolisia ja laadukkaita, ja ne on helppo mukauttaa omien tarpeiden mukaisesti.

23 44 Varusteluesimerkkejä Luonteella on monta eri muotoa. Tässä niistä kaksi. Mikä tekee Audista juuri sinun Audisi? Omien tarpeidesi mukaan valitut varusteet. Valittavanasi on useita erilaisia varusteita, joiden avulla voit antaa autollesi juuri haluamasi ilmeen. Urheilullisempi? Tyylikkäämpi? Inspiroidu. Audi Q3 Misano-punainen helmiäisväri Alumiinivanne, 5-puolainen Urheiluistuimet mustaa Sprint-kangasta/nahkaa Somistelistat harjattua alumiinia S line urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä Audi Q3 monsuuninharmaa metalliväri Alumiinivanne 5-kaksoispuolainen Offroad ¹, Audi Sport Design-ulkonäköpaketti, Audi exclusive Urheiluistuimet Madras-ruskeaa Feinnappa-nahkaa, graniitinharmaat koristesaumaompeleet¹ Somistelistat alumiiniverkkoa, 3D-muotoilu, hopea¹ Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. ¹Osa Design-pakettia, Audi exclusive.

24 46 Audi ultra Audilla on oma merkintänsä taloudellisuudelle. Audi Q3 ultra -mallit kestävän kehityksen TDI - ja TFSI -mallit. Tekniikat ja toimenpiteet, joiden avulla alennetaan kulutusta ja päästöjä luopumatta silti ajonautinnosta sitä kaikkea edustaa Audi ultra. Vakiona jokaisessa Audissa. Pitkän aikavälin tavoitteena on liikkuminen kokonaan ilman päästöjä. Kehitystyö jatkuu taukoamatta sitä tavoitetta kohti. Osoituksena ovat entistä taloudellisemmat moottoritekniikat, kuten taloudelliset dieselmoottorit. Niistä parhaiten kestävää kehitystä tukevat saavat oman merkintänsä. ultra-logo takaluukussa kertoo: tässä menee taloudellisen ajon edustaja. Siitä kertovat CO₂-päästöarvot, jotka ovat Audi Q3 ultra TDI -mallissa 114 g/km ja TFSI-mallissa (1.4 TFSI ultra) 127 g/km. Tästä huolimatta ei ole missään vaiheessa tingitty Audille tyypillisestä ajodynamiikasta. Koe itse Audi Q3 ultra -mallit, jotka määrittävät taloudellisen ajon uudelleen. 1.4 TFSI ultra 110 kw -mallin yhdistetyt CO₂-päästöt ovat: 128 g/km. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. * Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 86.

25 48 Moottorit Sopiva moottori jokaiselle. Valitset minkä Audi-moottorin tahansa, kaikissa niissä on korkea puristussuhde, tehokas palaminen ja erinomainen hyötysuhde. Lyhyesti sanoen ne tarjoavat suurempaa tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja alhaisemmilla päästöillä. 1.4 TFSI ultra -moottori, jossa on Cylinder On Demand -järjestelmä 2.0 TDI TFSI TDI Audin TFSI-moottorit tarjoavat ällistyttävää taloudellisuutta ja entistä parempaa suorituskykyä unohtamatta hyväksi havaittua ajodynamiikkaa. Hyvänä esimerkkinä on Audi Q3:n 1.4 TFSI ultra (110 kw) -moottori, jossa on Audin sylinterinohjausjärjestelmä (Cylinder On Demand). Se kiihtyy km/h 9,3 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 204 km/h. 1.4 TFSI ultra (110 kw) Cylinder On Demand -järjestelmä 1.4 TFSI (110 kw) S tronic, Cylinder On Demand -järjestelmä 1.4 TFSI (110 kw) 2.0 TFSI quattro (162 kw) Audin TDI-moottorit: suuri vääntömomentti koko käyntinopeusalueella näin taataan jatkuva voimantuotto. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. Kuten esimerkiksi 2.0 TDI: 110 kw, huippunopeus 204 km/h ja kiihtyvyys km/h 9,6 sekuntia 2.0 TDI (110 kw)* 2.0 TDI quattro (135 kw) Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. * Saatavissa myös jatkuvatoimisella quattro-nelivedolla.

26 50 Varusteluvaihtoehdot ja paketit Q3 Urheilullisuutta vai ylellisyyttä. Sinä valitset. Voit varustella oman Audi Q3:n omien tarpeidesi mukaan valitsemalla juuri sinulle sopivan varusteluvaihtoehdon. Voit korostaa urheilullista ilmettä tai tuoda muotoilua paremmin esiin. Voit valita erilaisia vivahteita. Päätä ihan itse. Valitset minkä varusteluvaihtoehdon tahansa, jokainen matka Audilla on aivan erityinen ajokokemus. Q3 Tästä alkaa oman autosi yksilöllinen varustelu. Audi Q3 tarjoaa mielenkiintoisia varusteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit antaa autollesi oman yksilöllisen luonteen. Niin sisä- kuin ulkopuolellekin. On itsestään selvää, että kaikki tuotteet noudattavat tunnettua Audin laatua. Mallikohtaiset vakiovarusteet Ulkopuoli: Alumiinivanne, 7-puolainen Koko 6,5 J x 16, renkaat 215/65 R 16* Kattokaiteet, ikkunalistat ja tavaratilan reunasuoja mustat Sisätilat: Somistelistat monometallia platinaa oviverhouksissa ja kojelaudassa Muoviset kynnyslistat Istuinverhoukset Initial-kangasta Toiminnalliset erot: Normaalietuistuimet Nahkapäällysteinen 4-puolainen ohjauspyörä Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. * Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 86.

27 52 Varusteluvaihtoehdot ja paketit Design-paketit Audi exclusive Audi exclusive Audi pysyy uskollisena urheilulliselle maineelleen: S line -ulkonäköpaketti. Aja missä haluat. Pysy linjallesi uskollisena. Design-ulkonäköpaketti, Audi exclusive Kuljetko aina omia polkujasi? Voit korostaa itsenäisyyttäsi myös ajaessasi Audi Q3:lla valitsemalla autoosi Audi exclusive Design-paketin. Ajoit sitten kaupungissa, moottoritiellä tai maaseudulla huolellisesti valitut yksityiskohdat korostavat autosi maasto-ominaisuuksia ja painottavat sen voimakkaita linjoja. Tehokas ja tyylikäs vaikutelma. Audi exclusive Design-pakettiin sisältyvät seuraavat varusteet: Etu- ja takapuskurit Erottuvasti muotoillut, kontrastivärinä kivenharmaa matta. Offroad-suojalevy Suojalevyt etu- ja takapuskureissa mattaa Barcelonetahopeaa. S line -ulkonäköpaketti Puskurit ja diffuusori Urheilullisesti muotoiltu. Puskurit, ovien suojalistat ja lokasuojalevikkeet Korinväriset. Ovien suojalistat erottuvasti muotoiltu ja lokasuoja levikkeet Kivenharmaa matta. Tavaratilan teräksinen reunasuoja Kynnyslistat Audi exclusive -tekstillä Diffuusori Platinanharmaa. Jäähdyttimensäleikkö Vaakasuorin rivoin, kiiltävän musta. S line -teksti Kynnyslistoissa. S line -logo Etulokasuojissa. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88. Tavaratilan teräksinen reunasuoja Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

28 54 Audi exclusive Design-paketit Audi exclusive Audi exclusive Sinä olet luonteeltasi aivan ainutlaatuinen. Miksipä ei myös Audisi? Pyrkimys ainutlaatuiseen käy ilmi jo nimestä: Audi exclusive*. Siinä yhdistyvät valitut somisteet ja värillinen nahka sekä yksilöllinen ulkoväri laajasta Audi exclusive -värivalikoimasta tee omat valintasi. Näin voit korostaa Audisi ainutlaatuisuutta. Audi-jälleenmyyjäsi on valmiina toteuttamaan toiveesi. * Suomen tuontiohjelmassa rajoitettu valikoima Audi exclusive -tuotteita. QR-koodi Jos haluat tietää lisää monipuolisista varusteista ja Audi exclusiven laatuvaatimuksista, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi. Voit myös valita selaimessasi linkin: Audi Q3:n yksilöllinen ulkoväri, Speedkeltainen, Audi exclusive, ja mustat kiiltolistat sivuikkunoiden ympärillä, Audi exclusive Alumiinivanne, 5-puolainen V, titaaninvärinen, kiillotettu*, Audi Sport Feinnappa-nahkaverhoilu, Audi exclusive, mustat urheiluetuistuimet, somisteet etuistuimissa ja pääntuissa sekä Calendula-keltaiset koristesaumaompeleet Käyttöelementit mustaa Audi exclusive -nahkaa Calendula-keltaisin koristesaumaompelein Ovisomisteet mustaa Feinnappa-nahkaa Somistelistat mustaa pianolakkaa Matot Audi exclusive, mustat Calendula-keltaisin nahkareunuksin ja -saumoin Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. * Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 85.

29 Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet/renkaat Helmiäisvärit Yksilölliset värit Audille ei riitä pelkkä maalaus. Se pitää tehdä nelinkertaisena. Valitse ulkoväri, joka korostaa parhaiten omaa persoonallisuuttasi. Valitset minkä värin hyvänsä, voit luottaa maalausprosessin laatuun: vaikka Audin maalipinta ei ole hiusta paksumpi, se koostuu silti neljästä maalikerroksesta. Näin Audisi kiiltävä maalipinta sekä näyttää hyvältä että kestää hyvin ympäristön vaikutuksia ja kulutusta. Auton koko käyttöiän. Tundra-ruskea, metalliväri Daytona-harmaa, helmiäisväri Yksilölliset Audi exclusive -värit Ulkovärit, metallivärit/helmiäisvärit Puskureiden alaosat edessä ja takana, Offroad-suojalevy, ovilistat ja lokasuojien levikkeet mustat maalaamattomat (lisävarusteena tilattavissa kontrastiväri tai auton helmat korinvärisinä). Mythos-musta, metalliväri Misano-punainen, helmiäisväri

30 56 Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet/renkaat Normaalivärit Metallivärit Helmiäisvärit Yksilölliset värit Ulkovärit, metallivärit/helmiäisvärit Puskureiden alaosat edessä ja takana, Offroad-suojalevy, ovilistat ja lokasuojien levikkeet mustat maalaamattomat (lisävarusteena tilattavissa kontrastiväri tai auton helmat korinvärisinä). Cortina-valkoinen Jäätikönvalkoinen, metalliväri Monsuuninharmaa, metalliväri Tundra-ruskea, metalliväri Daytona-harmaa, helmiäisväri Yksilölliset Audi exclusive -värit Jotta sinä voisit nauttia lempivärilläsi maalatusta Audistasi vielä tuhansienkin kilometrien jälkeen, me emme tyydy maalausprosessissa pelkkään millimetritarkkuuteen. Maalauksessa on kyse mikrometreistä, joten jo pohjamaalin valinta on äärimmäisen tärkeä. Ensimmäinen kerros suojaa koria ruosteelta ja muilta vanhenemisen merkeiltä. Hiontamaali tasaa pienet epätasaisuudet ja joustaa siten, ettei esimerkiksi kivenisku halkaise maalipintaa. Vasta kolmas kerros on varsinainen näkyvä väri. Neljäntenä levitetään suojaava kirkaslakka, joka suojaa maalipintaa UV-säteiltä ja antaa maalipinnalle kiiltoa ja syvyyttä. Briljantinmusta Cuvée-hopea, metalliväri Hainan-sininen, metalliväri Mythos-musta, metalliväri Misano-punainen, helmiäisväri Pohjamaali Hiontamaali Maali Kirkaslakka Florett-hopea, metalliväri Utopia-sininen, metalliväri Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88.

31 Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet/renkaat Rengaspaineen valvontajärjestelmä Valvoo kuljettajan asettamaa ja järjestelmän ilmoittamaa ilmanpainetta. Rengaspaineen laskusta varoitus optisesti ja akustisesti. Rengaspaineet silti tarkistettava säännöllisesti. Alumiinivanne, 5-puolainen Segment, Audi Sport Koko 8,5 J x 19, renkaat 255/40 R 19¹ Alumiinivanne, 5-puolainen V, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/35 R 20¹ Laatu näkyy muodossa. Loistokkaasti viimeisteltynä. Audin vanteet. Jotta voisit nautiskella mukavasta ajosta, olemme testanneet Audin vanteet huolellisesti testipenkissä ja tehneet vaativia koeajoja. Käytämme esimerkiksi kovuustestejä, jotta voimme varmistaa vanteiden kestävyyden. Kuparilla kiihdytetty etikkahapposuolasumukoe (CASS) testaa parasta mahdollista korroosiosuojaa. Näiden ja monien muiden toimien avulla pyrimme takaamaan jokaisen Audin vanteen erinomaisen laadun vielä tuhansienkin kilometrien jälkeen. Valitse siis mikä tahansa Audin lukuisista upeista vanteista. Alumiinivanne, 10-puolainen, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 19, renkaat 255/40 R 19¹ Alumiinivanne, 5-puolainen Rotor, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/35 R 20¹ ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 86. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 85.

32 Audilla on pitävä suhde tiehen. Monipuolinen muotoilu ja laadukas työn jälki laajan vannevalikoiman ansiosta Audisi rullaa tyylikkäästi. Kaikki vanteet on suunniteltu juuri kyseiseen Audi-malliin. Ne korostavat Audisi luonnetta yksilöllisten toiveidesi mukaan. Haluatko korostaa Audisi dynaamisuutta? Sitä tarjoaa erityinen Audi Sport -valikoimamme. Inspiroidu. Valitset minkä tahansa, määräät itse suuntasi. 58 Vanteet Rengaspaineen valvontajärjestelmä Valvoo kuljettajan asettamaa ja järjestelmän ilmoittamaa ilmanpainetta. Rengaspaineen laskusta varoitus optisesti ja akustisesti. Rengaspaineet silti tarkistettava säännöllisesti. Ulkopuoli Ulkovärit Vanteet/renkaat Alumiinivanne, 7-puolainen Koko 6,5 J x 16, renkaat 215/65 R 16¹ Alumiinivanne, 5-puolainen Offroad, Audi Sport Koko 7 J x 18, renkaat 235/50 R 18¹ Alumiinivanne, 5-puolainen Struktur, Audi Sport Koko 8 J x 18, renkaat 235/50 R 18¹ Alumiinivanne, 5-puolainen Turbine, kontrastiharmaa, osittain kiillotettu² Koko 7 J x 18, renkaat 235/50 R 18¹ Alumiinivanne, 5-puolainen Segment, Audi Sport Koko 8,5 J x 19, renkaat 255/40 R 19¹ Alumiinivanne, 5-puolainen V, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/35 R 20¹ Alumiinivanne, 10-puolainen Koko 7 J x 17, renkaat 235/55 R 17¹ Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen, Audi Sport Koko 7 J x 18, renkaat 235/50 R 18¹ Alumiinivanne, 5-puolainen Dynamic Koko 7 J x 18, renkaat 235/50 R 18¹ Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen Offroad, Audi Sport Koko 8,5 J x 19, renkaat 255/40 R 19¹ Alumiinivanne, 10-puolainen, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 19, renkaat 255/40 R 19¹ Alumiinivanne, 5-puolainen Rotor, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Koko 8,5 J x 20, renkaat 255/35 R 20¹ Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88. ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 86. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 85.

33 Laadukasta istuinmukavuutta. Sisätilat Istuimet Somistelistat Audisi tarjoaa sinulle aivan erityislaatuista istuinmukavuutta. Niin etu- kuin takaistuimilla voit nauttia ainutlaatuisesta matkustusmukavuudesta laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään viimeistelyn ansiosta. Valitset sitten normaalietuistuimet kangas- tai nahkaverhouksella tai urheiluetuistuimet tai S-urheiluetuistuimet, joiden ominaisuuksiin kuuluu dynaamiseen ajoon soveltuva vakaa sivuttaistuki: istu juuri niin kuin itse haluat. Manuaalinen pääntuen korkeuden säätö Manuaalinen turvavyön korkeuden säätö Manuaalinen selkänojan kallistuksen säätö Korostetut sivuosat 4-suuntainen ristiseläntuen säätö etuistuimissa (lisävaruste) Manuaalinen istuinkorkeuden säätö Istuinkaltevuuden säätö Manuaalinen istuimen etäisyyden säätö Ulosvedettävä reisituki Säilytyslokero etumatkustajan istuimen alla (lisävaruste) Normaalietuistuimet 1 Kuvassa normaalietuistuin mustaa Initial-kangasta. Urheiluetuistuimet 2 Kuvassa urheiluetuistuin sähkötoimisin säädöin Madras-ruskeaa Feinnappa-nahkaa. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88.

34 Sisätilat Istuimet Somistelistat Kangas Osittainen nahka Nahka Audi exclusive Istuimet 1 Normaalietuistuimet 2 Urheiluetuistuimet Initial-kangas, musta 1 Nahka/keinonahka, musta 1 Alcantara/nahka, musta 2 Feinnappa-nahka, kastanjanruskea 1 2 Feinnappa-nahka, pistaasinbeige 1 Audi exclusive -nahkaverhoukset 1 2 Nahan/saumaompeleiden väri vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta. Nahka/keinonahka, kastanjanruskea 1 Alcantara/nahka, kivenharmaa 2 Feinnappa-nahka, kivenharmaa 1 Nahka/keinonahka, kivenharmaa 1 Milano-nahka, musta 1 2 Nahka/keinonahka, pistaasinbeige 1 Feinnappa-nahka, musta 1 2 Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88.

35 Laatu ratkaisee. Kangas- ja nahkaverhoukset 62 Nahkapaketti Istuinmukavuus Takaistuimet Audi exclusive Istuimet Sisätilat Istuimet Somistelistat Audin istuimissa voit luottaa laadukkaisiin materiaaleihin ja erinomaiseen työn jälkeen, minkä lisäksi laatua valvotaan laajoilla testeillä. Audi testaa esimerkiksi kaikkien istuimissa käytettyjen nahkojen laadun omassa laboratoriossaan. Pelkästään pitkäkäyttöisyyttä testataan 45 eri testillä. Automaattisiin testauslaitteisiin kiinnitetyistä nahkanäytteistä tarkkaillaan niiden tasaista venymistä, repeämisen alkamiskohtaa, poimuttumista, kulutuskestävyyttä ja syttymisherkkyyttä. Audin istuimissa käytetään vain nahkaa, jotka läpäisevät kaikki testit erinomaisin arvosanoin. Initial-kangas Normaalietuistuimet: Istuimen keskiosa Initial-kangasta, istuimen sivuosat, pääntuet, ovisomisteet ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) yksiväristä kangasta. Alcantara/nahka-yhdistelmä Laadukas ja urheilullinen verhous urheiluistuimiin; erinomainen istuinmukavuus; kulutusta kestävä, helppo puhdistaa ja hankausta kestävä. Istuimen keskiosan Alcantara tarjoaa hyvän pidon ja soveltuu näin ollen erinomaisesti dynaamiseen ajoon. Viimeistelynä istuimen sivuosat ovat upeaa nahkaa. Urheiluetuistuimet: Istuimen keskiosat ja ovisomisteet Alcantaraa, istuimen sivut ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) nahkaa. Milano-nahka Kovaa kulutusta kestävä ja pitkäikäinen nahka luo hienostuneen pintansa ansiosta tyylikkään vaikutelman. Milano-nahka on ilman kromia läpivärjättyä nahkaa, jossa on hyvin suojattu pinta. Feinnappa-nahka Feinnappa-nahka on korkealaatuista, sileää nahkaa. Luonnollisen pintansa ansiosta nahka hengittää hyvin ja parantaa näin istumamukavuutta. Nahka kestää erittäin hyvin kulutusta, on pitkäikäinen ja valonkestävä. Nahan hieno pintakuviointi korostaa laadukasta olemusta. Normaali- ja urheiluetuistuimet: Istuimen keskiosa ja sivuosat sekä pääntukien keskiosa Feinnappa-nahkaa, keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) nahkaa, ovisomisteet keinonahkaa. Nahka/keinonahka-yhdistelmä Normaalietuistuimet: Etuistuimen keskiosa ja takaistuimen reunapaikat, pääntukien keskiosa ja kuljettajan istuimen sivuosat nahkaa, muut istuimen sivuosat, ovisomisteet, keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) ja takaistuimen keskimmäinen istuinpaikka keinonahkaa. Feinnappa-nahkaverhous, Audi exclusive Istuimen keskiosa, sivuosat, pääntuki ja keskikyynärnoja (jos asennettu) Feinnappa-nahkaa, ovisomisteiden väri sovitettu sisäverhouksen värin mukaan; mustat matot värillisin nahkareunuksin, lisävaruste: istuimen sivuosien ja pääntukien värilliset koristesaumaompeleet. Nahan ja koristesaumojen värit vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta. Sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuin Sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuimen korkeus, syvyys ja kallistus sekä selkänojan kallistus; etumatkustajan istuin säädettävissä manuaalisesti. Sähköisesti säädettävät etuistuimet Toiminnot kuten sähköisesti säädettävässä kuljettajan istuimessa, lisäksi etumatkustajan istuimessa. Etuistuimien lämmitys Lämmittää istuimen ja selkänojan keskiosat, nahkaverhoilluissa istuimissa ja urheiluistuimissa myös istuimen sivuosat; säädettävissä useaan eri tasoon kuljettajalle ja etumatkustajalle erikseen. Keskikyynärnoja edessä Kaltevuus säädettävissä ja pituussuunnassa siirrettävä; kannellinen säilytyslokero, takana keskikonsolissa 12 V:n pistorasia. Käännettävä takaistuimen selkänoja Käännettävissä suhteessa 40 : 60 tai kokonaan. Kattoverhous Kattoverhous kangasta Väri sovitettu valittuun sisäverhoukseen, kuunhopea tai pistaasinbeige; kun sisätilan värinä on Madras-ruskea, kattoverhous on musta. Kattoverhous mustaa kangasta Feinnappa-nahka, kastanjanruskea 1 2 Feinnappa-nahka, kivenharmaa 1 Feinnappa-nahka, pistaasinbeige 1 Audi exclusive -nahkaverhoukset 1 2 Nahan/saumaompeleiden väri vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta. 1 Normaalietuistuimet 2 Urheiluetuistuimet Normaali- ja urheiluetuistuimet: Istuimen keskiosa ja sivuosat, pääntukien keskiosa ja keskikyynärnoja edessä (jos asennettu) Milano-nahkaa; ovisomisteet keinonahkaa. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88.

36 64 Sisätilat Istuimet Somistelistat Koe Audi-elämys. Viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Upeat sisätilat ovat tyylikysymys. Sinun tyylisi. Jonka voit viimeistellä pienintä yksityiskohtaa myöten. Korosta ylellisiä sisätiloja laadukkailla Audin somistelistoilla. Ihastu upeasti kiiltävään puuhun, joka säteilee luonnollista lämpöä. Koe puun syiden upea ilme, joka on käsin kosketeltavissa. Voit valita persoonallisen yhdistelmän hienoista puista ja alumiinisomisteista persoonallinen makusi määrittää myös autosi luonteen. Monometalli, platina Alumiini Satellite Pähkinäpuu, balsamico-ruskea Somistelistat Kojelauta, oviverhoukset ja keskikonsoli. Audi exclusive -somistelistat Saatavissa nougatinvärinen visasaarni, tammi seepia, muskotinruskea visakoivu, vavonapuu (pronssi), modronepuu (kulta), tamopuu (tummanruskea). Audi exclusive -somistelistat Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88.

37 66 Ajovalot Sisävalot Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät/käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka/turvallisuus Ulkopuolen muotoilu Kaukovaloassistentti Parantaa kuljettajan näkyvyyttä ja tekee matkanteosta ja ajamisesta rennompaa. Liikennetilanteen mukaan kaukovalot kytkeytyvät automaattisesti päälle tai pois päältä. Tunnistaa järjestelmärajoitusten puitteissa automaattisesti vastaantulevan liikenteen ajovalot, muiden tielläliikkujien takavalot ja taajama-alueet. Xenon plus Lähi- ja kaukovaloissa käytetty pitkäkestoista kaasupurkaustekniikkaa, joka mahdollistaa ajoradan tehokkaan valaistuksen, tasainen ja ulottuva valaistus lähelle ja kauas. Automaattinen ajovalojen korkeussäätö estää vastaantulevan liikenteen häikäistymisen. Integroituina ovat LED-huomiovalonauha ja huonon sään valo. LED-ajovalot Valaisevat ajoradan tarkasti käyttäen päivänvalonkaltaista valoa; LED-tekniikalla toteutettu yhdistetty lähi-, kauko-, huomio-, moottoritie- ja vilkkuvalo sekä staattinen kääntymisvalo ja huonon sään valo; sisältää ajovalonpesimet; moottoritievalon laajempi kantama nopeudesta n. 110 km/h lähtien; huonon sään valo vähentää sokaistumista huonossa säässä; erottuva valografiikka niin päivä- kuin yövalaistuksessa varustettuna yhtenäisellä huomiovalonauhalla ja integroidulla LED-vilkulla; alhainen energiankulutus ja pitkä käyttöikä. Ajovalonpesimet Parantavat valotehoa ja näkyvyyttä; toimivat vedellä ja korkeapaineella. Valo-/sadetunnistin Automaattinen ajovalojen kytkentä ja automaattinen tuulilasinpyyhkimen toiminta, sisältää Coming-Home- /Leaving-Home-toiminnon: ajovalojen, taka- ja rekisterikilven valojen sammutus/automaattinen päällekytkentä viiveellä virran sammuttamisen/ovien avaamisen yhteydessä; ääntä eristävän tuulilasin yläosassa harmaa raita. LED-takavalot Jarru-, taka- ja takarekisterikilven valot sekä vilkku toteutettu LED-tekniikalla, joka takaa alhaisen energiankulutuksen; peruutusvalot valkoiset, kaksi takasumuvaloa, lisäjarruvalo takalasin yläreunassa. LED-takavalot ja dynaaminen vilkku Toiminnot kuten LED-takavaloissa, lisäksi dynaaminen ja selkeästi erottuva vilkku: LED-valonauhaa ohjataan vaiheittain muutaman millisekunnin välein siten, että valot vilkkuvat nauhassa kohti kääntymissuuntaa. Dynaaminen vilkku parantaa havaittavuutta ja kääntymissuunnan tunnistamista. Vain LED-ajovalojen yhteydessä. LED-sisävalopaketti Heijastamaton sisätilan valaistus, jossa on käytetty energiatehokasta ja pitkäikäistä LED-tekniikkaa. Sisältää seuraavat valot: sisätilan valaistus edessä ja takana sisältäen lukuvalot keskikonsolin ja ovien sisäpintojen valaistus valaistu meikkipeili kuljettajan ja etumatkustajan puolella valaistut mukitelineet valaistu säilytyslokero keskikonsolissa kynnys- ja jalkatilavalot edessä sekä valaistut oviaukot valaistut ilmavirtaussuuttimet aktiiviset oviheijastimet (hehkulamput) Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö Yksiosainen jäähdyttimensäleikkö, säleikön ympäristö kivenharmaa; kolmiulotteinen vaikutelma. Sisävalot Edessä ja takana; katkaisijat ja viivekytkimet kaikissa ovissa; hansikaslokeron ja tavaratilan valaistus. Mallimerkintä Q3-teksti ja TDI- tai TFSI-teksti takaluukussa, lisävarusteena ilman mallimerkintää. Kattokaiteet Eloksoitua alumiinia tai mustat; soveltuvat tavaroiden kuljetukseen, vakaat ja aerodynaamiset. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

38 68 Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät/käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka/turvallisuus Sisäpuolen muotoilu Ohjauspyörät/käyttöelementit Peilit Kattojärjestelmä Lasit Pakoputkenpäät Yksiosainen, vasemmalla kaksi päätä; mallissa 2.0 TFSI (162 kw) yksi pää vasemmalla ja yksi oikealla; kromikehykset. Kiiltolistat sivuikkunoiden ympärillä Ikkunalistat eloksoitua alumiinia, B- ja C-pilareiden ulkopinnat kiiltävän mustat. Musta Optiikka -paketti, Audi exclusive Ulkopuolen mustat somisteet Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikössä, sivuikkunoiden koristelistoissa ja etu- ja takapuskurissa. Rakenne vaihtelee mallin ja varustetason mukaan. Kynnyslistat ja tavaratilan reunasuoja Ovien kynnyslistat alumiinisomistein ja tavaratilan lastausaukon kynnys ruostumatonta terästä. Kynnyslistat muovia Sisätilojen alumiinisomisteet Alumiinisomisteet ilmasuuttimissa, vaihteenvalitsimen suojuksessa, valokatkaisimissa, 12 V:n pistorasiassa, lasinnostimien ja ulkopeilien säätimissä; ilmasuuttimien alareuna kiiltävän musta. Nahkapäällysteinen 4-puolainen monitoimiohjauspyörä Infotainment-toimintojen käyttö; korkeus- ja etäisyyssäätö, täysikokoinen turvatyyny; väri sovitettu valitun kojelaudan värityksen mukaan; lisävarusteena vaihteenvalitsimet automaattivaihteiston vaihteiden manuaaliseen vaihtamiseen. Nahkapäällysteinen 4-puolainen ohjauspyörä Korkeus- ja etäisyyssäätö, täysikokoinen turvatyyny; väri sovitettu valitun kojelaudan värityksen mukaan. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-monitoimiohjauspyörä Infotainment-toimintojen käyttö; korkeus- ja etäisyyssäätö, täysikokoinen turvatyyny; väri sovitettu valitun kojelaudan värityksen mukaan; lisävarusteena vaihteenvalitsimet automaattivaihteiston vaihteiden manuaaliseen vaihtamiseen. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen Q-Design-ohjauspyörä Korkeus- ja etäisyyssäätö, täysikokoinen turvatyyny; väri sovitettu valitun kojelaudan värityksen mukaan. Vaihteenvalitsimen nuppi alumiinia, Audi exclusive Ulkopeilit integroiduin LED-vilkuin Sähköisesti säädettävät, vasemman peilin lasi asfäärinen ja oikean kupera. Lämmitettävät Sisältää lämmitettävät lasinpesusuuttimet. Lisävarusteena: Lämmitettävät ja sähköisesti koria vasten käännettävät Sisältää lämmitettävät lasinpesusuuttimet ja etumatkustajan peilin pysäköintiasennon. Lämmitettävät, sähköisesti koria vasten käännettävät ja kuljettajan puolella automaattisesti himmentyvä Sisältää lämmitettävät lasinpesusuuttimet ja etumatkustajan peilin pysäköintiasennon. Panoraama-lasikatto Kaksiosainen, etummaisen lasiosan sähkötoiminen avaaminen ja sulkeminen; sävytettyä lasia; sisältää koko lasipinnan peittävän sähkötoimisen aurinkosuojan, mukavuussulkeminen/-avaaminen helposti ulkopuolelta auton avaimella; tuo sisätilaan valoa ja avaruutta; parantaa sisäilmaa tehokkaalla ilmanvaihdolla. Tummennetut lasit (Privacy-lasit) Takalasi ja takasivulasit tummennetut. Ulkopeilin automaattinen pysäköintiasento kääntää etumatkustajan peiliä alaspäin, kun kuljettaja kytkee peruutusvaihteen. Näin kuljettajalla on parempi näkyvyys jalkakäytävän reunakiveen. Sisäpeili Manuaalisesti himmennettävä Lisävarusteena: Automaattisesti himmentyvä Sisältää valo-/sadetunnistimen ja tuulilasin, jossa on harmaa raita; sisältää ääntä eristävän tuulilasin, joka parantaa tuulilasin meluarvoa ja vaimentaa ulkoa tulevaa melua. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88.

39 70 Varusteet Valot Muotoilu Ohjauspyörät/käyttöelementit Mukavuus Infotainment Avustavat järjestelmät Tekniikka/turvallisuus Ilmastointi Lukitusjärjestelmät Säilytys/kuljetus Automaattinen mukavuusilmastointi säätää elektronisesti lämpötilaa, ilmamäärää ja ilman jakautumista valo-/sade-/kosteustunnistin yhdistelmäsuodatin automaattinen sisäilman kierto ilmanlaatuanturin tietojen perusteella ilmastoitu hansikaslokero lämpötilan säätö erikseen kuljettajalle ja etumatkustajalle ilmasuutin keskikonsolissa takana erillinen huurteenpoistopainike tuulilasin ja sivuikkunoiden nopeampaan sulatukseen Advanced key system Avain- ja ajonestojärjestelmä, avaimen on vain oltava mukana; moottorin käynnistys ja sammutus Start-Stop-painikkeella; ovien lukitus ja avaus ulkoa kuljettajan ja etumatkustajan ovien kahvoissa olevien antureiden avulla; tavaratilan voi avata myös auton ollessa lukittuna. Sähkötoimisesti avautuva ja sulkeutuva takaluukku Automaattinen avaaminen auton avaimen painikkeella, kuljettajan oven painikkeella tai Softtouch-painikkeella takaluukun kahvassa; sulkeminen tavaratilan kannen sisäpuolisella painikkeella, kuljettajan oven painikkeella tai Advanced key system -avaimella (pitkä painallus). Tavaratilan kansi voidaan sulkea ja samanaikaisesti lukita auto Advanced key system -avaimen avulla tavaratilan kannen sisäpuolisella painikkeella. Sisältää ovien sulkemisavustimen ja tavaratilan kannen avautumiskulman ohjelmoinnin. Varashälytin Valvoo ovia, konepeltiä ja takaluukkua; sisältää sisätilojen valvonnan (kytkettävissä pois päältä), kallistuskulma-anturiin perustuvan hinaussuojan ja auton sähköjärjestelmästä riippumattoman äänimerkin; turvalukitus estää ovien avaamisen sisältä, kun auto on lukittu kauko-ohjainavaimella. Säilytyslokerot Säilytyslokero oviverhouksessa, edessä sisältäen pullotelineen (1 l) ja säilytyslokero keskikonsolissa edessä, hansikaslokero etumatkustajan puolella. Säilytyslokeropaketti Käteviä lokeroita esineiden kuljettamiseen, lisäävät matkustusmukavuutta: sisältää seuraavat lokerot: säilytystasku etuistuimien selkänojan takapuolella säilytyslokero etuistuimien alla lukittava hansikaslokero monikiinnityspiste etumatkustajan jalkatilassa Säilytyslokero- ja tavaratilapaketti Sisältö kuten säilytyslokero- ja tavaratilapaketeissa. Tavaratilan peite, ulosvedettävä Irrotettava; sisältää tavaratilan suojaverhon. Läpilastausmahdollisuus Pitkien tavaroiden kuljetukseen; sisältää keskikyynärnojan takana, jossa mukitelineet ja säilytyslokero. Tavaratilan kääntömatto Kääntömatto tavaratilaan, suojaa tavaratilaa myös takaistuimen selkänojan ollessa taitettuna; toiselta puolelta veluuria ja toiselta kumia; uloskäännettävä tavaratilan reunan ja puskurin suojus. Tavaratilan kääntöpohja Toinen puoli tyylikästä dilouria ja toinen vedenpitävää ja luistamatonta kumia; lisäksi säilytyslokerot kääntöpohjan alla. Vetokoukku Koukkuosa käännettävissä mekaanisesti pois näkyvistä, koukkuosa valettua terästä; käyttö tavaratilan vivulla, merkkivalo tavaratilassa ja näyttö kojetaulussa lukituksen varmistamiseksi. 13-napainen pistoke voidaan kääntää pois näkyvistä puskurin taakse, ja se mahdollistaa sähkötoimisten laitteiden käytön asuntovaunussa tai -autossa matkan aikana. Perävaunun vakautustoiminto elektronisen ajovakauden hallintajärjestelmän (ESC) kautta. Vetokoukun asennusvalmius Sisältää kaapelointivalmiuden ohjainlaitteelle ja tehostetun moottorin jäähdytyksen. Vetokoukku saatavissa Audi Genuine Accessories -asennussarjana. Tavaratilan teräksinen reunasuoja Tavaratilapaketti Tavaratilan verkko, joka kiinnitetään tavaratilan lattiassa oleviin kiinnityslenkkeihin, sivuverkko, 12 voltin pistorasia, vasemmalla tavaratilan valaisin. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 88.

Audi Q3 Teknistä etumatkaa

Audi Q3 Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa A3 A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet Tekniikka 48 Innovaatiot 56 Audi tron 64 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 50

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa A3 Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Compact Coupé / A3 Sportback 30 Audi S3 Compact Coupé / S3 Sportback Tekniikka 48

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI 84 83 82 81 105 89 89 62, 63 78, 79 89 57 88 84 80 84 57, 77 77 88 88 83 77 84 84 57 77 77 57, 80 104 106 Tavaratilan kääntömatto 84 Tavaratilan lattia 106 Teknologiapaketti

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 113 970,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 45 831,45 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 159

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 110 630,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 34 765,00 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 145

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE Hintatiedot Autoveroton hinta: 97 860,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 40 283,05 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu.

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 102 680,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 31 917,46 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 134 597,46

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Tekniikka 36 Audi-tehokkuus 50 Alusta, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi

Lisätiedot

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 1 130 1 339,48 1 461,69 Q0Q0 Audi Exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Varusteet Audi A3 Compact Coupé/A3 Sportback/S3 Compact Coupé/S3 Sportback MMI Navigointi plus ja MMI touch -kosketuspaneeli 111 MMI Radio 112 Muuttuva ajovalojen korkeussäätö 104 Nahkapäällysteinen 4-puolainen

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Nautinto 4 Elämys Audi A1 Tekniikka 28 TFSI /TDI 32 Alusta ja ohjaus/turvallisuus 30 MMI Multi Media Interface 34 Audi-tehokkuus 31 Audi connect Varusteet 36 Audi

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS LIIKKUMINEN SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS S12 VITA Nelipyöräinen sähkömopedi S12 Vita kuljettaa sinut paikasta toiseen mukavasti, turvallisesti ja vaivattomasti. S12 Vita on moderni nelipyöräinen sähkömopedi,

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI Toluca_US_71_2015_09.indd 1 Tavaratilan lattia 108 Teknologiapaketti 88 tiptronic 88 Tummennetut lasit (Privacy-lasit) 83 Tunkki 104 Turvaohjauspilari 110 Turvatyynyt 89 Turvavyöt

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2018 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2018 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT 1 / 5 VÄRIT Metallivärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 900 1 120,65 1 296,56 M9M9 Pulse-oranssi 440 547,87 633,87 N6N6 Turbo-sininen 440 547,87 633,87

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 29.06.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994 VAKIOVARUTEET UOMEA FORD ECORT 1990-1994 Ghia XR3i käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista.

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. F I A T 5 0 0 P I K A O P A S Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalojen hallinta

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 08.02.2018 500 & 500C S4 HINNASTO Pvm 1.1.2018 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14 340 001505734

Lisätiedot

Tucson Comfort Limited Plus

Tucson Comfort Limited Plus MY19 Hinnasto 5-2019 15.5.2019 Tucson Huippuvarusteltu automaattivaihteistolla varustettu etu- tai nelivetoinen erikoismalli Taloudellinen ja vääntävä Smart Stream diesel - etu- tai neliveto ja 7-vaihteinen

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé.

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Uusi Audi A5 Coupé. Näyttää suunnan. Jopa auton seistessä paikallaan. Uudessa Audi A5 Coupéssa yhdistyvät urheilullisuus ja tyylikkyys. Se tuo kaduille edistyksellisyyttä, estetiikkaa

Lisätiedot

PORSCHE MACAN S DIESEL ADVANTAGE PACKAGE

PORSCHE MACAN S DIESEL ADVANTAGE PACKAGE PORSCHE MACAN S DIESEL ADVANTAGE PACKAGE Hintatiedot Autoveroton hinta: 72 300,00 Autovero: 27 133,99 Hinta yhteensä 99 433,99 Käyttöetu: 1 445 /kk Vapaa autoetu: 1 595 /kk Autovero ja kokonaishinta muuttuvat,

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 08.01.2016 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton

Lisätiedot

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi Ajattele elämää Pieni suuri ambulanssi Neo design Profile Neo on työhönsä hiottu. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia paikoissa, joissa olet aina toivonut niiden olevan. Ergonominen työskentelytila

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot