Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 A1 Audi A1 Audi Teknistä etumatkaa

2

3 Sivu Nautinto 4 Elämys Audi A1 Tekniikka 28 TFSI /TDI 32 Alusta ja ohjaus/turvallisuus 30 MMI Multi Media Interface 34 Audi-tehokkuus 31 Audi connect Varusteet 36 Audi collection 64 Istuimet/istuinverhoukset 40 Varusteluvaihtoehdot/varustepaketit 67 Kattoverhous 42 Audi exclusive 68 Tuuletussuuttimet 44 Audi exclusive line 69 Vanteet/renkaat 46 S line 71 Ajovalot 50 Competition kit -varustepaketit 72 Peilit ja ulkopuoliset varusteet 52 Audi Genuine Accessories 73 Sisäpuoliset varusteet 60 Varusteluesimerkkejä 75 Infotainment 62 Ulkovärit 77 Avustavat järjestelmät 63 Kattokaarten kontrastiväritys 77 Tekniikka Muuta 79 Audi Genuine Accessories 86 Vakio- ja lisävarusteet 82 Tekniset tiedot 90 Audi-elämys 85 Mitat Kuvatun auton varusteista lisää sivulla 89. Polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

4 Mikä on suurta? Kehittyminen itselleen uskollisena pysyen. Tärkeiden asioiden toteuttaminen tässä hetkessä tulevaisuuteen matkustaminen. Oikean hetken odottaminen ja siihen tarttuminen. Nyt se on tullut: Audi A1.

5 Elämys Audi A1 5

6 Audi A1. Seuraava suuri Audi. Aidot muodot. Tunteita herättävä ulkonäkö. Ainutlaatuinen kokonaisuus. Voit rakentaa Audi A1:n täysin omia toiveitasi vastaavaksi. Moderni kommunikaatioteknologia helpottaa yhteydenpitoasi. Voimakkaiden moottorien ansiosta olet aina edellä. Audi A1. Tälle päivälle. Huomista varten. Mieluiten nyt. Polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

7 Elämys Audi A1 7

8

9 Elämys Audi A1 9 Muotoa ja toimivuutta. Lisäksi luonnetta, voimaa ja sisältöä ja aitoa ajamisen nautintoa.

10 10 Elämys Audi A1

11 Kukin omalla tyylillään. Lisävarusteena valittavissa kontrastivärillä korostetut katon kaaret ja kevytmetallivanteet.

12

13 Elämys Audi A1 13 Silmät sanovat kyllä. Perhoset vatsassa sanovat kyllä. Järki sanoo kyllä. Suupielet sanovat kyllä. Sydän sanoo kyllä. Kerrankin kaikki ovat samaa mieltä.

14 14 Elämys Audi A1 Voimapakkauksia tutustuttavaksi ja ihasteltavaksi: Vääntävät ja tehokkaat TFSI - ja TDI-moottorit ovat valmiina lähtöön. Lisävarusteena on saatavana myös urheilullinen automaattivaihteisto: 7-vaihteinen S tronic 1.4 TFSI- ja 1.6 TDI 66 kw -moottoreissa vaihtaa täsmällisesti ja lähes huomaamatta. Polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

15

16 16 Elämys Audi A1 Kerran korttelin ympäri tai vaikka maailman ympäri. Dynaaminen alusta, urheilullisen täsmällinen ohjaus ja ESP elektronisella tasauspyörästön lukituksella ovat uskollisia seuralaisiasi.

17

18

19 Elämys Audi A1 19 Punaisissa valoissa? Aikaa hiljentyä.

20 20 Elämys Audi A1 Miksi kuluttaa energiaa silloin, kun sitä ei tarvitse? Start-Stop-järjestelmä sammuttaa moottorin auton seistessä, esimerkiksi liikennevaloissa, automaattisesti. Mukana on myös moottorijarrutusta hyödyntävä latausjärjestelmä. Molemmat teknologiat kuuluvat vakiovarustukseen * ja auttavat aktiivisesti säästämään polttoainetta. Polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82. * Start-Stop -järjestelmä ja moottorijarrutusta hyödyntävä latausjärjestelmä ei saatavana malleihin A1 1.6 TDI 66 kw S tronic ja A1 1.4 TFSI 136 kw.

21

22 22 Elämys Audi A1 Suurta: laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Paljon tilaa, paljon musiikkia. Laatua, korkeita päämääriä. Tunnetta, väriä. Vapautta omaa itseäsi.

23

24

25 Elämys Audi A1 25 Aina liikkeellä jopa paikallaan. Sisätilan yksityiskohdat muistuttavat turbiineista, purjeveneistä, lentokoneen siivistä. Useat yksityiskohdat ovat muokattavissa omien mieltymystesi mukaan. Kaksi valinnaista varusteluvaihtoehtoa helpottavat päätöksentekoa: Attraction tukee A1:n emotionaalista luonnetta, Ambition urheilullisuutta. Kumpaakin varusteluvaihtoehtoa voi halutessaan täydentää media style -paketilla, jolloin valinnan vapaus äänentoiston ja kommunikaation sekä muotoilun suhteen on vielä suurempi valitse esimerkiksi esiin taitettavalla värinäytöllä varustettu concert-radio tai sisätilojen väritykseen sovitetut ilmasuuttimien kehykset. Ja ehkä vielä jotain Lisävarusteena saatava infotainment-järjestelmä MMI Navigointi plus kiintolevylle tallennetulla navigointidatalla ja jukeboxilla, johon voit ladata 20 GB:n verran musiikkia. Lisäksi miellyttävää kangasta, kestävää nahkaa, innostavia värejä kaikki omien toiveittesi mukaan. Nouse kyytiin!

26 26 Elämys Audi A1 Vielä kysyttävää?

27

28 28 TFSI Moottorin ohjaus laskee ruiskutusmäärän ja sytytyshetken kuljettajan tehovaatimusten mukaan. Normaalikäytössä ruiskutuspaine pysyttelee 30 ja 120 baarin välillä. Kaksipiirinen jäähdytys Start-Stop-järjestelmän käyntinopeusanturi pyörimistunnistuksella Ahtoilman vesijäähdytin imusarjassa Optimoitu nokka-akselikäyttö Pienikitkainen moottori LIN-väylällä varustettu laturi Pitkäaikainen kehitystyö. Tuhansia testikilometrejä. Miksi? Muutaman sekunnin kuluttua ymmärrät. Audi A1:ssä hyödynnetään TFSI -teknologiaa. Sen hienous: teknologia yhdistää FSI :n edut tehokkuuden ja dynamiikan sekä turboahtimen, joka varmistaa parhaan mahdollisen tehon. Uudenlaisessa, 63 kw:n tehoisessa 1.2 TFSI -moottorissa* on valurautaisilla sylinteriputkilla ja huoltovapaalla ketjukäytöllä varustettu alumiini-painevalukampikammio. Kevyet männät pitävät kitkan alhaisena, tehokas öljy- ja kaksipiirinen jäähdytysvesikierto tekee hyötysuhteesta erinomaisen. Sen huomaat miellyttävän alhaisesta keskikulutuksesta 5,1 l/100 km ja 160 Nm:n maksimiväännöstä, joka on käytössäsi jo r/min:n käyntinopeudella. Sporttinen 1.4 TFSI -moottori lisävarusteena saatavalla 7-vaihteisella S tronic -vaihteistolla kehittää 90 kw ja keskittyy selkeästi tehon ja alhaisten kulutusarvojen yhteispeliin. Sen voimalla r/min:n käyntinopeudella 200 Nm vääntävä Audi A1 kiihtyy 203 km/h:n nopeuteen. Vesitoiminen ahtoilmanjäähdytin on integroitu imusarjaan, mikä pienentää ahtoilmajärjestelmän tilavuutta ja parantaa dynamiikkaa. Audi on ensimmäisten autonvalmistajien joukossa yhdistänyt S tronicin Start-Stop-järjestelmään. Järjestelmät on muokattu työskentelemään yhteen, mikä auttaa alentamaan polttoaineenkulutusta. * Polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

29 TDI 29 LIN-väylällä varustettu laturi bar; kuusinkertainen korkeapaineruiskutus Tehokas öljypumppu Pakokaasuahdin muuttuvalla turbiinigeometrialla Piezo-suuttimet avautuvat ja sulkeutuvat millisekunnin murtoosassa ja ruiskuttavat polttoainetta useita kertoja jopa baarin paineella palotilaan. Yhdessä ruiskutustapahtumassa kuluu ajoittain jopa vähemmän kuin gramman tuhannesosan verran polttoainetta. Pienikitkainen moottori Esiruiskutus tekee palamisesta pehmeää ja madaltaa näin palamisesta syntyvää ääntä sekä saa moottorin käymään miellyttävän tasaisesti. TDI: Aloita vallankumous. Ja pidä se liikkeellä. Joka toinen myydyistä uusista Audeista on varustettu dieselmoottorilla. Eikä ihme: teknologiat, kuten Common Rail -yhteispaineruiskutus, ovat tehneet TDI-moottorista entistäkin tehokkaamman. Siksi dieselmoottori päätettiinkin lähettää kilparadoille, eikä lainkaan turhaan: vuonna 2006 Le Mans'n 24 tunnin ajon voitti ensimmäistä kertaa dieselkäyttöinen auto voitto on sittemmin uusittu useita kertoja. Audi A1 -malliin on saatavana kaksi 1,6-litraista TDI-moottoria, joiden teho on 66 ja 77 kw. Neljällä suuttimella varustettu Common Rail -yhteispaineruiskutusjärjestelmä loistaa erinomaisella tehon, ajomukavuuden ja moottoriakustiikan suhteellaan. 77 kw:n moottori kuluttaa keskimäärin 3,9 l/100 km, ja CO 2 -päästöt jäävät 103 grammaan kilometrillä. Joko 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai lisähintaan 7-vaihteisella S tronic -vaihteistolla saatavan 66-kilowattisen moottorin arvot ovat vielä vakuuttavammat: käsivaihteiston yhteydessä se kuluttaa niukat 3,8 l/100 km 99 gramman CO 2 -päästöillä/km (yhdistetty). Molemmat voimanlähteet täyttävät tietenkin Euro 5 -pakokaasunormin vaatimukset. Polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 82.

30 30 MMI Multi Media Interface Bluetooth: Lisävarusteena saatava Bluetoothhandsfree-matkapuhelinvalmius tunnistaa siihen liitetyt laitteet automaattisesti, ja voit siirtää siihen osoitekirjasi tai asetuksesi puhelinmallista riippuen. Car: Tämä toiminto mahdollistaa concert-radiosta alkaen kuljettajan apujärjestelmien, auton säätöjen ja huoltotoimintojen suoran ohjaamisen. MMI Navigointi plus: Lisävarusteena saatava navigointijärjestelmä tarjoaa 3D-karttanäkymän ja kolmiulotteisen nähtävyysja rakennusnäytön sekä 20 Gt kiintolevytilaa musiikkitiedostojen tallentamiseen. Media: Tämän valikon kautta ohjataan ulkoisia laitteita tai MMI Navigointi plus:n jukeboxia. Kaikki mahdollisuudet. Ja paljon muutakin. Todellinen suuruus näkyy myös yksityiskohdissa: Audi A1:n lisävarusteena saatavat multimediajärjestelmät kilpailevat luksusluokassa. Etenkään MMI Navigointi plus ei jätä toivomisen varaa. 6,5-tuumainen TFT-värinäyttö sijaitsee concertradion tapaan käyttönäppäinyksikön yläpuolella kojelaudassa. Näin monenlaiset tiedot ovat nähtävissä yhdellä vilkaisulla. Voit valita reittisi kolmesta 3D-kartalla näkyvästä vaihtoehdosta. Maanpinnan korkeuserot on merkitty väreillä näkymän selkeyttämiseksi. Lisäksi voit hakea kartalle nähtävyyksiä tai muita tärkeitä kohteita, kuten ravintoloita ja huoltoasemia. Järjestelmää käytetään MMI:n kautta.

31 Audi connect 31 Audi connect: online-liikennetiedotteet (Ei Suomen tuontiohjelmassa) Audi connect: matkatiedot/sää kertoo sääennusteet ja ajankohtaiset tiedot, kuten määränpään infokaaviot ja sääkartat. Audi connect: online-uutiset kertoo tuoreimmat uutiset maailman tapahtumista. Audi connect: Navigointi Google Earth- ja Street View* -kuvien avulla mahdollistaa navigoinnin tarkkojen ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien, maastotietojen, katujen, katukylttien ja yritystietojen perusteella. Street View* -kuvat näyttävät jo matkan aikana todenmukaista kuvaa määränpäästä. Googlen nähtävyyksien hakutoiminnolla saa vinkkejä koskien määränpäätä, aukioloaikoja ja kävijäarvioita. Toiminnon kautta käytössäsi on paikasta riippumatta myös Googlen laaja Internet-tietopankki. Audi connect -online-yhteys. aina käytettävissäsi. Myös maantiellä. Voit etsiä haluamiasi kohteita suoraan Internetistä MMI :llä Audi connect -palvelun ja Googlen kautta. Voit myös hakea tuoreimmat uutiset ja määränpään ajankohtaiset säätiedot. Tilattaessa MMI Navigointi plus ja Bluetooth online -autopuhelin voidaan autoon muodostaa WLAN Hotspot -langaton verkko. Etumatkustaja ja takapenkillä istuvat voivat hakea tärkeitä tietoja ja sähköposteja esim. kannettavan tietokoneen tai ipadin välityksellä yhtä vaivattomasti kuin kotitoimistossa. Internet-liikenne tapahtuu auton UMTS-moduulin ja kattoantennin kautta. Yksityiskohtaiset tiedot saatavuudesta, käyttöoikeuksista ja -maksuista saat sivulta 72 tai Audi-jälleenmyyjältä. Audi connect Kun haluat kokea Audi connect -palvelun monipuolisuuden, ota matkapuhelimellasi kuva tästä QR-koodista tai skannaa se QR-lukijalla. Tai käytä seuraavaa linkkiä: * Saatavuusajankohdasta tiedot Audi-jälleenmyyjältä.

32 32 Alusta ja ohjaus Dynaaminen alusta ja ESP sekä elektroninen tasauspyörästön lukitus Dynaaminen alusta, sähköhydraulinen ohjaus, ESP ja S tronic. Sporttisesti liikkeellä. Uuden Audi A1:n dynaaminen alusta yhdistää urheilullisen ketteryyden erinomaiseen ajovakauteen ja -mukavuuteen. McPhersonetuakselin jouset ja iskunvaimentimet reagoivat välittömästi tienpinnan vaatimuksiin. Suora ohjausvälitys mahdollistaa spontaanin reagoinnin ohjauspyörän liikkeisiin. Yhdystuki-taka-akselisto uudenlaisilla ohjainlaakereilla pitää huolen täsmällisestä sivuttaistuennasta ja ensiluokkaisesta suuntavakavuudesta. Kuljettajan kannalta se tarkoittaa ajamisen dynaamisuutta ja mukavuutta. Sähköhydraulinen ohjaus säätää ohjaustehostusta ajonopeuden mukaan. Audin insinöörit ovat kehittäneet elektronisella tasauspyörästön lukituksella varustetun ESP:n, joka vaikuttaa pyörien pyörimisnopeuteen yksittäistä pyörää jarruttamalla ja parantaa näin pitoa esimerkiksi kaarreajossa. Se parantaa paitsi suuntavakavuutta, myös ajokäyttäytymistä. 1.4 TFSI- ja 1.6 TDI 66 kw* -moottoreihin lisävarusteena saatava kaksoiskytkinvaihteisto S tronic yhdistää automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston urheilullisuuden kytkemällä seuraavan vaihteen etukäteen jo ennen vaihteen vaihtamista. Vetovoiman katkeamista ei tunnu, ja vaihteenvaihdot tapahtuvat ilman nykäyksiä.

33 Turvallisuus 33 Teräsrakenteet Turvatyynyt Sivuturvatyynyt Sivutörmäyssuoja Kaukovaloassistentti, turvatyynyt, ISOFIX. Rennommin liikkeellä. Audi-turvallisuusajattelu asettaa ihmisen keskipisteeseen. Kehitämme ennakoivia järjestelmiä, jotka tukevat kuljettajaa ja auttavat välttämään onnettomuuksia. Kehitämme myös täysin uudenlaisia testejä uusien teknologioiden tarkastamiseksi nyt olemme suunnitelleet menetelmän nimeltä Virtual Test Drive. Kuljettaja näkee videolaseilla virtuaalisia esteitä ja autoja ja kokee lyhyessä ajassa hyvin monenlaisia ajotilanteita. Yksi Audin kuljettajaa avustavista järjestelmistä on lisähintainen kaukovaloassistentti. Kun sen * Lähde: kamera havaitsee toisen ajoneuvon, järjestelmä kytkee automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille. Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä ESP parantaa suuntavakavuutta. Turvallisuutta lisäävät täysikokoiset etuturvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan istuimiin integroidut sivuturvatyynyt sekä pääturvatyynyt kaikille matkustajille. Varustukseen kuuluvat myös lasten turvaistuinten kiinnitysjärjestelmä ISOFIX takaistuimilla ja valinnaisesti myös etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentäkytkin. Ja tietenkin 3-pisteturvavyöt kiristysvoiman rajoittimilla, turvavyönkiristimillä edessä ja turvavöiden käytöntunnistuksella kaikilla istumapaikoilla. Turvajärjestelmien toiminnan käytännössä osoittavat myös riippumattomat testit. Euro NCAP -törmäystestissä Audi A1 sai korkeimman mahdollisen tuloksen, 5 tähteä ja on siten yksi luokkansa turvallisimmista autoista*. Euro NCAP -testivaatimukset ovat huomattavasti eurooppalaisen lainsäädännön vaatimuksia vaativammat.

34 34 Audi-tehokkuus Tehokkuus: vakiona jokaisessa Audissa. Tehokkuuden ja taloudellisuuden jatkuva kehittäminen vaatii pitkäjänteistä suunnittelutyötä ja ainutlaatuisia innovaatioita. Audi on vuosikymmenien ajan kehittänyt uraauurtavia ratkaisuja autojen taloudellisuuden lisäämiseksi. Siksi jokaisessa Audissa on vakiona polttoaineen kulutusta ja päästöjä pienentävää tekniikkaa. Uusimmat tekniset ratkaisut ovat käytössä koko Audi-mallistossa. Audi Space Frame (ASF) -koriteknologiaa käytetään monissa Audi-malleissa ja se on osoitus innovatiivisesta korirakentamisesta. Tämä vallankumouksellinen rakennustapa laskee korin painoa jopa kolmanneksen perinteiseen teräskoriin verrattuna. Koriteknologian viimeisin merkkipaalu on uuden Audi A6:n alumiini-teräs-korirakenne, joka keventää koria entisestään. Audin kehittämä TDI on eräs maailman menestyneimmistä diesel-tekniikoista. Suoraruiskutuksen ja turboahtimen yhdistäminen varmistaa alhaisen kulutuksen ja ylivoimaisen väännön. Esimerkki Audin diesel-tekniikan innovatiivisuudesta on Audi A4 3.0 TDI clean diesel¹, joka täyttää jo nyt vuonna 2014 voimaan tulevat EU6-päästönormit. Audin bensiinimoottorien tekninen kehitys näkyy jatkuvana suorituskyvyn parantumisena samaan aikaan kun kulutus on laskenut. 2,0 litran TFSImoottori on valittu viisi kertaa peräkkäin vuoden moottoriksi, Engine of the Year ². Audin keskittyminen autojen tehokkuuden parantamiseen näkyy siksi koko mallistossa. Viimeisin osoitus jatkuvasta kehityksestä on Audi Q5 hybrid quattro, joka on jälleen yksi edistysaskel matkalla kohti vähäpäästöistä tulevaisuutta. TDI- ja TFSI-moottoreiden alhaisen kulutuksen viimeistelee S tronic -kaksoiskytkinvaihteisto, jonka vaihdevälitykset on optimoitu tukemaan kuljettajaa taloudellisessa ajossa. Audi-mallien alhaisen polttoaineen kulutuksen varmistaa vielä autojen aerodynaaminen muotoilu, joka yhdistää alhaisen ilmanvastuksen ja dynaamiset ajo-ominaisuudet. Pitkä kehitystyö on varmistanut sen, että jokaisessa Audissa tehokkuus ja urheilullisuus täydentävät toisiaan. Audin lupaus asiakkaille on jo vuosikymmenten ajan ollut Teknistä etumatkaa. Tämä lupaus velvoittaa meitä ylittämään jatkuvasti itsemme ja pysymään askeleen muita edellä. ¹ Polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 8,7; maantie 5,5; yhdistetty 6,7; CO 2 -päästöt g/km: yhdistetty 175. ² Arvostetut International Engine of the Year Awards -palkinnot jakavat Ison-Britannian autolehdet:

35

36 36 Audi collection Autosi näyttää hyvältä*. Entä sinä? Yhtä yksilöllinen, yhtä joustava Audi A1 collection. Värikäs, raikas, dynaaminen ja muita edellä. Värit scuba-sininen, teak-ruskea ja Misano-punainen on lainattu A1:ltä samoin kuin kokoelman kestävä ja moderni laatu. *Ei Suomen tuontiohjelmassa.

37

38 38 Varusteet

39 Varustele Audisi sellaiseksi kuin haluat.

40 40 Varusteluvaihtoehdot/varustepaketit Kuten haluat. Anna Audi A1:lle yksilöllinen säväys. Varusteluvaihtoehdot Attraction ja Ambition vahvistavat autosi luonnetta. Lisähintaisen media style -paketin avulla voit muokata sisätilat muotoilultaan vielä modernimmiksi ja tehdä infotainment-varustelusta entistäkin monipuolisemman. Media Style -pakettiin kuuluvat mm. concert-radio esiin taitettavalla, 6,5-tuumaisella värinäytöllä sekä Connectivity-paketti Attraction Esimerkkejä vakiovarustuksesta: Attraction-kangas A1 Urheilullinen, nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Ilmansuutinten kehykset mattamustat 7-puolaiset alumiinivanteet, koko 6,5 J x 15 Dynaaminen alusta Normaali-istuimet Chorus-radio Taitettava takaistuimen selkänoja Sähkötoimiset ikkunat Sähkötoimisesti säädettävät peilit Kauko-ohjattu keskuslukitus ESP elektronisella tasauspyörästön lukolla Start-Stop- ja energianhallintajärjestelmä 1 (ei saatavana 1.6 TDI 66 kw S tronic -malliin) Täysikokoiset turvatyynyt Ambition Attraction-varusteiden lisäksi: Urheiluistuimet edessä sis. ristiseläntuen ja istuinpaketin Ambition-kangas A1 Ilmansuutinten kehykset kiiltävänmustat Sisätiloissa alumiinisomisteita, sis. alumiini-kynnyslistat 7-puolaiset alumiinivanteet koko 7 J x 16 Urheilullinen alusta (saatavana myös normaalialustan kanssa) Sumuvalot Kuljettajan informaatiojärjestelmä Kiiltävä pakoputken pää Audi A1 1.4 TFSI 136 kw:n lisävarusteet: S line -ulkonäköpaketti Laajennettu sisätilaväritys mono.pur LED-sisävalopaketti Sisäkatto mustaa kangasta 5-puolaiset aluminiinivanteet ( V ), koko 7,5 J x 17 Alumiinisomisteita sisätiloissa Sumuvalot Kuljettajan informaatiojärjestelmä, mittaristossa alumiinisomisteita 1 Start-Stop -järjestelmä sekä energian hallintajärjestelmä eivät saatavissa malleihin A1 1.6 TDI 66 kw S tronic ja A1 1.4 TFSI 136 kw.

41 Media style -paketti (lisävarustepaketti Attraction- ja Ambitionvarusteluvaihtoehtoihin) Concert-radio esiin taitettavalla 6,5-tuumaisella TFT-värinäytöllä Connectivity-paketti Media style -kangas A1 ja Ambition-kangas A1 Laaja sisäväripaketti mono.pur Ilmansuutinten kehykset sisätilojen väritykseen sovitettu (valittavana myös kiiltävänvalkoiset, tai alumiininväriset) LED-sisävalopaketti LED-sisävalopaketti Laajennettu sisätilaväritys mono.pur Concert-radio

42 42 Audi exclusive* Tunnet makusi parhaiten itse: Audi exclusive*. Audi myy joka vuosi satojatuhansia autoja. Sinun autosi vain kerran. Sen mahdollistaa quattro GmbH:n Audi exclusive -palvelu, joka tekee Audistasi täysin omanlaisensa. Upeita ulkovärejä, arvokasta nahkaa, laadukasta Alcantaraa, huolella valittuja puumateriaaleja ja somistelistoja nämä materiaalit ja täsmällinen viimeistelytyö antavat Audillesi aivan omanlaisensa luonteen. *Suomen tuontiohjelmassa rajoitettu valikoima Audi exclusive -tuotteita.

43 Alabasterinvalkoista Audi exclusive -Feinnappanahkaa S-urheiluistuimilla, lattiamatot alabasterinvalkoisella nahkareunuksella, karmiininpunaiset koristeompeleet istuinten sivuilla ja pääntuissa, Audi exclusive -käyttöelementit ja -somisteet alabasterinvalkoista nahkaa karmiinipunaisilla saumaompeleilla (Suomen tuontiohjelmassa rajoitettu valikoima Audi exclusive -tuotteita).

44 44 Audi exclusive line Yksilöllinen, laadukas ja henkilökohtainen: Audi exclusive line Audi A1.

45 Audi exclusive line* (vain malliin Ambition) Sisätilojen väritys musta (sisältää mustia somisteita) Jalkatilan matot jet-harmaalla reunuksella Istuinten keskiosa Jugend.Stil-kangasta, urheilulliset raidat alabasterinvalkoista Alcantaraa, istuinten sivut jet-harmaata Feinnappanahkaa alabasterinvalkoisilla koristeompeleilla. Kattoverhous mustaa kangasta Istuinten keskiosa Jugend.Stil-kangasta, urheilulliset raidat alabasterinvalkoista Alcantaraa, istuinten sivut ja pääntuet jetharmaata Feinnappanahkaa alabasterinvalkoisilla koristeompeleilla Ilmasuutinten kehykset kiiltävänmustat (valittavana myös alumiininväriset) Keskikonsolin alaosa jet-harmaa mono.pur alabasterinvalkoisilla koristeompeleilla Ohjauspyörän kehys ja vaihteenvalitsimen suojus alabasterinvalkoisilla koristeompeleilla; lisähintaan: urheilullinen nahalla päällystetty 3-puolainen monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla tai ilman, alabasterinvalkoiset saumaompeleet Jet-harmaa mono.pur-keskikonsoli ja vaihteenvalitsimen suojus alabasterinvalkoisilla koristeompeleilla. * quattro GmbH:n valikoimasta.

46 46 S line Sporttinen, suvereeni, tyylikäs: S line. Audi A1:llä ajaminen kertoo urheilullisen autoilun arvostamisesta. S line -paketit tekevät Audi A1:stä tavallistakin atleettisemman korostamalla auton dynaamisia linjoja ja sisätilojen sporttista luonnetta sekä hiomalla ajokäyttäytymistä vieläkin urheilullisempaan suuntaan. Urheilullinen loppusilaus autollesi S line -paketit.

47 S line -optiikkapaketti S line -etu- ja takapuskuri, urheilulliset etupuskurin ilmanottoaukot sekä takahelman diffuusori Helmalistat korinväriset Jäähdyttimensäleikkö kiiltävänmusta etuspoilerin keskiosa sekä takahelman diffuusori platinanharmaat S line -teksti kynnyslistoissa S line -teksti etulokasuojissa S line -kattospoileri Sumuvalot (vakiona Ambition-malleissa) Pakoputkien päät kromatut (moottorista riippuen yksi tai kaksi päätä) Urheilullinen etupuskuri ja kiiltävänmusta jäähdyttimensäleikkö. Näyttävä S line -kattospoileri.

48 48 S line Lisähintainen S-urheiluistuin mustaa Sprint-kangasta/ nahkaa S line -tekstillä ja jet-harmailla saumaompeleilla. Lisähintaiset alumiininväriset ilmansuutinten kehykset. Urheilulliset istuimet mustaa Sprint-kangasta/nahkaa S line -tekstillä ja jet-harmailla saumaompeleilla, musta mono.pur-keskikonsoli jet-harmailla ompeleilla, ilmansuutinten kehykset kiiltävänmustat. Alumiinivanne 5-kaksoispuolainen. quattro GmbH:n valikoimasta.

49 Istuinverhoilut S line sport -paketti¹ Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen, Audi exclusive koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17, lisävarusteena: Audi exclusive -alumiinivanteet, 7-kaksoispuolaiset tai 5-puolaiset Rotor titaaninvärisenä, kiillotetut, koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18. quattro GmbH:n valikoimasta Urheilullinen nahalla päällystetty 3-puolainen S line -ohjauspyörä (ohjauspyörän otekohdat rei'itettyä nahkaa) tai urheilullinen nahalla päällystetty 3-puolainen S line -monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla tai ilman aina mustaa nahkaa S line -logolla Musta Sprint-kangas/nahka jet-harmaat saumaompeleet Musta silkkinappanahka jet-harmaat saumaompeleet S line -urheilualusta quattro GmbH, dynaamiseksi säädetty alusta S line -tekstit etulokasuojissa S line -tekstit kynnyslistoissa Sisätilat, kojelauta ja kattoverhous mustat, jet-harmaat saumaompeleet istuinpäällisissä, urheilullisessa ohjauspyörässä ja vaihteenvalitsimen suojuksessa sekä jet-harmaat reunukset lattiamatoissa Keskikonsoli musta mono.pur Vaihteenvalitsimen nuppi päällystetty mustalla, rei'itetyllä nahalla Istuinverhoiluissa ja ulkoväreissä seuraavat vaihtoehdot: Urheiluistuinten tai S-urheiluistuinten päälliset Sprint-kangasta/nahkaa tai lisähintaan S-urheiluistuinten päälliset silkkinappanahkaa, väri musta, jet-harmaat saumaompeleet ja S line -teksti etuistuinten selkänojissa Ulkovärit normaalihintaan perusvalikoimasta, lisävaihtoehtona Daytona-harmaa helmiäisväri Ilmasuutinten kehykset kiiltävänmustat; lisähintaan alumiininväriset² Sisätiloissa alumiinisomisteita Urheiluistuimet edessä lisähintaan: S-urheiluetuistuimet (kuten urheiluistuimet, lisäksi voimakkaammin muotoiltu selkänoja ja integroitu pääntuki) Lisäulkoväri Daytona-harmaa helmiäisväri ¹ Vain Ambition. ² quattro GmbH:n valikoimasta.

50 50 Competition kit -varustepaketit Näin seuraavasta suuresta Audista tulee seuraava suuri voittaja. Audi A1 on suunniteltu kaupunkiin mutta muun Audi-perheen tavoin siinä on geenejä useilta moottoriurheiluvoittajilta. Voit korostaa tätä vahvaa ja atleettista luonnetta entisestään Audi Genuine Accessories Competition kit -varustepaketilla. Se on saatavana joko tehdaslisävarusteena tai Audi-jälleenmyyjältä joko korinvärisenä tai kontrastivärisenä. Paikoillanne, valmiit ¹ Saatavana tehdaslisävarusteena tai myöhemmin Audi-jälleenmyyjältä. ² Vetokoukkuvalmiuden yhteydessä vakiodiffuusori. ³ Ei kuulu Competition kit -varustepakettiin, saatavana myöhemmin Audi-jälleenmyyjältä.

51 1 Competition kit Aerodynamic (korinvärisenä)¹, ² Enemmän urheilullisuutta, enemmän hauskuutta vähemmän ilmanvastusta. Competition kit Aerodynamic -pakettiin sisältyvät etuspoilerin levikkeet, dynaamiset helmat, takahelman diffuusori ja urheilulliset, kromatut pakoputken päät. 6 2 Alumiinivanteet, 5-puolaiset Polygon, kiillotetut, antrasiitinharmaa³ Huomiota herättävä muotoilu, koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R Competition kit -kattospoileri (korinvärisenä)¹ Korostaa Audi A1:n luonteenomaista muotoilua. Antaa auton takaosaan huomiota herättävän säväyksen. Täydentää ihanteellisesti Competition kit Aerodynamic -pakettia. 4 Alumiinivanteet, 5-puolaiset V ³ Dynaamiset alumiinivanteet kokoa 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R Competition kit Aerodynamic -paketti kontrastivärisenä,², ⁴ Competition kit -kattospoileri kontrastivärisenä 5 Tilattavissa yhdessä tai erikseen. Kontrastivärisenä ovat saatavana myös etuspoilerin levikkeet, sivuhelmat ja kattospoileri. Lisätietoa muista mahdollisista yhdistelmistä sisä- ja ulkopuolisten varusteiden osalta saa kansalliselta Internet-sivustolta tai Audi-jälleenmyyjältä. Kontrastivärien värivaihtoehdot ovat sivulla 63. ⁴ Etuspoilerin levikkeet ja sivuhelmat kontrastivärisinä. Saatavana vain yhdessä kontrastiväristen kattokaarten kanssa. ⁵ Kattospoileri kontrastivärisenä. Vain yhdessä kontrastiväristen kattokaarten kanssa. Lisävarusteena yhdistettävissä myös S line -ulkonäköpaketin kanssa.

52 52 Audi Genuine Accessories Rallitunnelmaa kaikille teille. Kaksi teippisarjaa tuovat legendaarisen voittajan takaisin kadulle. Huomiota herättävä väritys on kunnianosoitus Audin menestykselle rallin parissa. Molemmat teippisarjat sopivat yhteen Competition kit legends interios (plus) -sisäverhouspaketin kanssa. Aisti mestaruuden henki. Omassa Audi A1:ssäsi. 1 1 Competition kit legends plus -teippisarja¹, ² Koristeellinen teippisarja konepellin kylkeen (tekstinä Audi Sport ), kattokaareen kontrastivärisenä sekä takaluukun yläreunan kylkeen. Lisäksi suuri numero 1 konepellissä ja ovissa. Sisältää myös begonianpunaiset etuspoilerin helmat, pyöräkotelon reunat, kynnyslistat (valkoisin Audi-renkain) ja kattospoilerin. 2 Competition kit legends -teippisarja¹ Koristeellinen teippisarja konepellin kylkeen (tekstinä Audi Sport ), kattokaareen kontrastivärisenä ja takaluukun yläreunan kylkeen. 3 Competition kit legends interior¹ ja Competition kit legends interior plus¹ Competition kit legends interior ja interior plus tuovat Audi A1:n sisätiloihin ainutlaatuista tunnelmaa. Ilmasuuttimien kehysten, keskikonsolin, ovenkahvojen ja sisäpeilin urheilullinen tyylikkyys erottuu edukseen. Lattiamattojen yhteensopiva kuviointi täydentää yksilöllistä vaikutelmaa. Competition kit legends interior plus sisältää begonianpunaisen koristevärityksen urheilullisessa nahkapäällysteisessä ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimessa ja seisontajarrun kahvassa. Väri sopii erinomaisesti mustien ja titaaninharmaiden istuinverhoilujen kanssa. 4 Jalkatuki ja polkimet jaloterästä¹, ³ Jalkatuki ja polkimet ovat harjattua jaloterästä. Kumipinnoite takaa hyvän pidon. Lisätietoa muista mahdollisista yhdistelmistä sisä- ja ulkopuolisten varusteiden osalta saa kansalliselta Internet-sivustolta tai Audi-jälleenmyyjältä.

53 Teippisarjojen värit Korin ulkovärit Amalfinvalkoinen Kumulus-sininen Briljantinmusta Jäätikönvalkoinen metalliväri Jäänhopea metalliväri Phantom-musta helmiäisväri Daytona-harmaa helmiäisväri ¹ Saatavana tehdaslisävarusteena tai myöhemmin Audi-jälleenmyyjältä. ² Vain yhdessä Competition kit Aerodynamic -paketin ja Competition kit -paketin kattospoilerin kanssa. ³ Tehtaalta vain yhdessä Competition kit legends interior/interior plus -paketin tai lifestyle kit union square interior/interior plus -paketin kanssa.

54 54 Audi Genuine Accessories Lumoavaa dynamiikkaa. Tee Audi A1:stäsi yksilöllinen valitse Competition kit -teippisarja kontrastivärisenä. Se antaa autollesi urheilullisen ulkonäön ja korostaa samalla sen urbaanin rentoa asennetta. 1

55 Kattokaari kontrastivärisenä Amalfinvalkoinen Jäänhopea, metalliväri Daytona-harmaa helmiäisväri Korin ulkovärit Amalfinvalkoinen Kumulussininen Briljantinmusta Jäätikönvalkoinen, metalliväri Tiikinruskea metalliväri Shirazpunainen metalliväri Scubasininen metalliväri Sfäärinsininen metalliväri Phantommusta helmiäisväri Misanopunainen helmiäisväri Daytonaharmaa helmiäisväri 1 2 Competition kit -teippisarja kontrastivärisenä Koostuu takaluukun teippisarjasta ja kylkien yläreunojen dynaamisista teippiraidoista sekä ulkopeilien teippauksista. Kaikki nämä kontrastivärisinä. 2 Lisätietoa muista mahdollisista yhdistelmistä sisä- ja ulkopuolisten varusteiden osalta saa kansalliselta Internet-sivustolta tai Audi-jälleenmyyjältä.

56 56 Audi Genuine Accessories Tyylikkyys. Lifestyle. Audi A1:n henkeäsalpaava ulkonäkö ei jätä ketään kylmäksi. Lifestyle kit union square -ulkonäkö- ja sisustuspaketit antavat vastauksen. Se tekee Audi A1 tyylikkään edelläkävijän. 1 2 lifestyle kit union square -teippisarja¹ Yksilöllinen ulkonäkö: mattahopeinen kattokaariteippisarja ja C-pilarin koristeteippisarja viininpunaisella ruudutuksella. Takaluukkuun on saatavissa viininpunaiset tai valkoiset ruudutusteipit. Lisävaihtoehtoina on saatavissa ulkopeilien ruutukuviointi, matta-alumiiniset urheilulliset pakoputkenpäät sekä lisähintaan saatavat 5-puolaiset mattahopeiset Polygon-alumiinivanteet. 3 lifestyle kit union square -sisätilapaketti² ja laajennettu lifestyle kit union square -sisätilapaketti² Audi A1:n sisätiloihin lisää yksilöllistä tyylikkyyttä tarjoavat ilmansuuttimien viininpunaiset kehykset ja ovenkahvat sekä keskikonsolin viininpunaiset somistesuojukset ja sisäpeili valkoisena kontrastivärisenä ruudutuksena. Lisäksi lattiamatot ovat viininpunaiset valkoisin ruutukuvioin sekä istuimien soul-tereet. Laajennettu lifestyle kit union square -sisätilapaketti tarjoaa lisävaihtoehdon sisätilojen kohentamiseen. Se täydentää sisätilavarustevaihtoehtoa lifestyle kit union square -sisätilapakettia eksklusiivisella ohjauspyörän, vaihteenvalitsimen ja alabasterinvalkoisen seisontajarrukahvan nahkapäällystyksellä. Lisätietoa muista mahdollisista yhdistelmistä sisä- ja ulkopuolisten varusteiden osalta saa kansalliselta Internet-sivustolta tai Audi-jälleenmyyjältä. ¹ Saatavissa tehtaalta lisävarusteena vakiovarusteiseen autoon, S line -ulkonäköpakettiin ja Competition Aerodynamic -pakettiin ja kattospoileripakettiin, tai saatavissa myöhemmin Audi-jälleenmyyjältä. Ei saatavissa kontrastivärisen kattokaaren, kontrastiväristen Competition kit Aerodynamic -paketin ja kattospoileripaketin eikä teipppisarjojen tai Competition kit legends -sisätilapakettien yhteydessä. ² Ei saatavissa teippisarjojen eikä Competition kit legends -sisätilapakettien yhteydessä. 1

57 2 3 Takaluukun ruudutus Viininpunainen Amalfinvalkoinen Korin ulkovärit Amalfinvalkoinen Kumulus-sininen Jäätikönvalkoinen Jäänhopea metalliväri metalliväri Briljantinmusta Tiikinruskea metalliväri Shiraz-punainen metalliväri Phantom-musta helmiäisväri Daytona-harmaa helmiäisväri

58 58 Audi Genuine Accessories Sisältä yhtä ainutlaatuinen kuin ulkoa. Audi A1 tarjoaa monia mahdollisuuksia: voit muokata sen mieleiseksesi niin sisältä kuin ulkoakin. Sisätilojen koristekehyksiä on saatavana viitenä upeana värinä, joista kukin antaa autollesi omanlaisensa tunnelman. 1 Sisätilojen yksiväriset koristekehykset Yksiväriset koristekehykset keskikonsoliin, ilmasuuttimiin, ovenkahvoihin ja sisäpeiliin. Saatavana olevat värit: amalfinvalkoinen, jäänhopea metalliväri, Daytonaharmaa helmiäisväri, Misano-punainen helmiäisväri ja jäätikönvalkoinen metalliväri. Misano-punainen, helmiäisväri 1 Lisätietoa muista mahdollisista yhdistelmistä sisä- ja ulkopuolisten varusteiden osalta saa kansalliselta Internet-sivustolta tai Audi-jälleenmyyjältä.

59 Sisätilojen yksiväriset koristekehykset Amalfinvalkoinen Jäänhopea metalliväri Daytona-harmaa helmiäisväri Misano-punainen helmiäisväri Jäätikönvalkoinen metalliväri Korin ulkovärit Amalfinvalkoinen Daytona-harmaa helmiäisväri Amalfinvalkoinen Kumulus-sininen Briljantinmusta Jäätikönvalkoinen metalliväri Jäänhopea metalliväri Tiikinruskea metalliväri Shiraz-punainen metalliväri Scuba-sininen metalliväri Sfäärinsininen metalliväri Phantom-musta helmiäisväri Misano-punainen helmiäisväri Daytona-harmaa helmiäisväri Väriyhdistelmät Musta/musta Titaaninharmaa/musta Punainen/musta Wasabinvihreä/musta Jäänhopea metalliväri Jäätikönvalkoinen metalliväri saatavana ei saatavana

60 60 Varusteluesimerkkejä Audi A1:n ulkoväri Misano-punainen helmiäisväri, kattokaarien kontrastiväritys jäänhopea metalliväri, 5-puolaiset V-alumiinivanteet. Sisäpuoliset varusteet: urheiluistuimet titaaninharmaata/mustaa Milano-nahkaa koristeompelein, titaaninharmaa mono.pur-keskikonsoli, ilmansuutinten kehykset kiiltävän titaaninharmaat, moottorin Start-Stop-painike kojelaudassa (lisähintaisen mukavuusavaimen yhteydessä), osissa tai kokonaisena alas taitettava takaistuimen selkänoja.

61 Audi A1:n ulkoväri amalfinvalkoinen, kattokaarten kontrastiväritys Daytona-harmaa helmiäisväri, 5-puolaiset alumiinivanteet. Sisäpuoliset varusteet: urheiluistuimet wasabinvihreää/mustaa Ambition-kangasta A1 koristeompeleilla, wasabinvihreä mono.pur-keskikonsoli, kiiltävän wasabinvihreät ilmansuutinten kehykset.

62 62 Ulkovärit, kattokaarten kontrastivärit Amalfinvalkoinen Jäätikönvalkoinen metalliväri Shiraz-punainen metalliväri Phantom-musta helmiäisväri Kumulus-sininen Jäänhopea metalliväri Scuba-sininen metalliväri Misano-punainen helmiäisväri Briljantinmusta Tiikinruskea metalliväri Sfäärinsininen metalliväri Yksilölliset Audi exclusive -ulkovärit quattro GmbH:n valikoimasta Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen hakemiston sivulta 86.

63 Väriyhdistelmät Audi A1:n ehdoton tunnusmerkki on huomiota herättävä ja näyttävä katon kaari. Se korostaa tyylikkäästi auton sivuprofiilia. Kaaret on mahdollista saada joko korinvärisenä tai lisähintaan kontrastivärityksellä, jonka voi valita neljästä luonteikkaasta vaihtoehdosta. Ne muuttavat A1:n ulkoasua vielä yksilöllisempään suuntaan. Kattokaarten kontrastiväritys Amalfinvalkoinen Briljantinmusta Jäänhopea metalliväri Daytona-harmaa helmiäisväri Korin ulkovärit Amalfinvalkoinen Kumulussininen Jäätikönvalkoinen metalliväri Jäänhopea metalliväri Tiikinruskea metalliväri Shirazpunainen metalliväri Scubasininen metalliväri Sfäärinsininen metalliväri Phantommusta helmiäisväri Misanopunainen helmiäisväri Daytonaharmaa helmiäisväri

64 64 Istuimet/istuinverhoilut Attraction-kangas A1, musta (vakiona Attraction-malleissa) Attraction-kangas A1, titaaninharmaa (vakiona Attraction-malleissa) Normaalietuistuimet (Attraction-kangasta A1) manuaalisella pitkittäis- ja pääntukisäädöllä sekä selkänojan kallistussäädöllä; istuinkorkeuden manuaalinen säätö. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen hakemiston sivulta 86.

65 Media style -kangas A1, musta (vakiona media style -paketin yhteydessä) Milano-nahka, musta (lisävaruste media style -paketin yhteydessä) Media style -kangas A1, titaaninharmaa (vakiona media style -paketin yhteydessä) Milano-nahka, titaaninharmaa (lisävaruste media style -paketin yhteydessä) Normaalietuistuimet (Media style -kangasta A1) manuaalisella pitkittäis- ja pääntukisäädöllä sekä selkänojan kallistussäädöllä; istuinkorkeuden manuaalinen säätö.

66 66 Istuimet/istuinverhoilut, kattoverhous Ambition-kangas A1 musta/musta koristeompeleet Ambition-kangas A1, granaatinpunainen/musta koristeompeleet Ambition-kangas A1 titaaninharmaa/musta koristeompeleet Urheiluetuistuimet (Ambition-kangas A1) voimakkaasti muotoillut istuimet antavat hyvää sivuttaistukea kaarteissa, kuljettajan ja etumatkustajan istuimissa manuaalinen korkeussäätö, manuaalinen pitkittäissäätö sekä päätunkien ja selkänojan kallistuksen säätö. Lisäksi manuaalinen kaksisuuntainen ristiseläntuen säätö. (Attraction-mallissa vain yhdessä media style -paketin kanssa.) Ambition-kangas A1 wasabinvihreä/musta koristeompeleet Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen hakemiston sivulta 86.

67 Attraction-kangas A1 Istuimen keskiosa mustaa tai titaaninharmaata Attraction-kangasta A1, istuimen reunat mustaa tai titaaninharmaata kangasta (tilattavissa vain yhdessä normaalietuistuimien kanssa) Media style -kangas A1 musta/musta koristeompeleet Media style -kangas A1 granaatinpunainen/musta koristeompeleet Milano-nahka musta/musta koristeompeleet Ambiton-kangas A1 istuimen keskiosa mustaa, titaaninharmaata, wasabinvihreää tai granaatinpunaista Ambition-kangasta A1, istuimen reunat mustaa kangasta koristeompelein. mono.pur-istuimessa mustia, titaaninharmaita tai wasabinvihreitä somisteita. (tilattavissa vain yhdessä urheiluistuimien kanssa) Media style -kangas A1 istuimen keskiosa mustaa, titaaninharmaata tai granaatinpunaista media style -kangasta A1, urheiluistuimien reunat mustaa kangasta koristeompelein, normaalietuistuimien reunat mustaa tai titaaninharmaata kangasta, somisteet mustaa, titaaninharmaata tai granaatinpunaista (granaatinpunainen tilattavissa vain yhdessä urheiluistuimien kanssa) Media style -kangas A1 titaaninharmaa/musta koristeompeleet Media style -kangas A1 sametinbeige/musta koristeompeleet Milano-nahka titaaninharmaa/musta koristeompeleet Milano-nahkaverhous istuinverhous ja pääntukien keskiosa Milano-nahkaa, saatavana seuraaviin istuimiin: Normaalietuistuimet: media style -paketin kanssa musta tai titaaninharmaa Urheiluetuistuimet: Ambition- tai media style -paketin kanssa istuimen keskiosa musta, titaaninharmaa tai granaatinpunainen, istuimien reunat mustat koristeompelein Istuinpaketti etumatkustajan istuimessa korkeussäätö sisältäen easy entry -toiminnon Milano-nahka granaatinpunainen/musta koristeompeleet Kattoverhous mustaa kangasta, mustia somisteita (tilattavissa vain LED-sisävalopaketin kanssa) Audi exclusive -Feinnappanahkaverhous Audi exclusive -Feinnappanahkaverhous istuimen keskiosassa, reunoissa ja pääntuissa; oviverhoilujen somisteet väreiltään yhteensopivat, lattiamatoissa nahkareunat; lisävaruste: istuimen reunojen ja pääntukien koristeompeleet (tilattavissa vain urheiluetuistuimien ja S-urheiluistuimien kanssa). quattro GmbH:n valikoimasta

68 68 Ilmasuutinten kehykset, vanteet/renkaat Kiiltävä titaaninharmaa Kiiltävä wasabinvihreä Ilmansuutinten kehykset tuovat sisätiloihin väriä ja korostavat Audi A1:n yksilöllisyyttä. Kiiltävänvalkoinen Kiiltävä sametinbeige Mattamusta (vakiona Attraction-malleissa) Kiiltävänmusta (vakiona Ambition-malleissa) Kiiltävä granaatinpunainen Audi exclusive -alumiini quattro GmbH:n valikoimasta Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen hakemiston sivulta 86.

69 Alumiinivanne, 7-puolainen koko 6,5 J x 15, renkaat 205/55 R 15 (vakio Attraction -malleissa) Alumiinivanne, 7-puolainen, Dynamik koko 7 J x 16, renkaat 215/45 R 16 (vakio Ambition-malleissa) Alumiinivanne, 5-puolainen somisteita, koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17 Alumiinivanne, 6-puolainen osittain kiillotettu, koko 6,5 J x 15, renkaat 205/55 R 15 (vain Attraction-malleihin) Alumiinivanne, 10-puolainen, V * osittain kiillotettu, koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17 Alumiinivanne, 10-puolainen koko 7 J x 16, renkaat 215/45 R 16 Alumiinivanne, 5-puolainen antrasiitti, osittain kiillotettu, koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17 * Tilattavissa vain malliin Audi A1 1.4 TFSI 136 kw

70 70 Vanteet/renkaat, valot ja peilit All-Season -renkaat koko 215/45 R 16 (ei Suomen tuontiohjelmassa) Hätäominaisuuksilla varustetut renkaat Autolla voi rengasrikosta huolimatta ajaa ilman renkaanvaihtoa enintään 30 km (täysi kuorma), suurin sallittu nopeus 80 km/h (ei Suomen tuontiohjelmassa). Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen, Audi exclusive koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17. quattro GmbH:n valikoimasta Teräsvanne talvirenkaisiin koko 6 J x 15, renkaat 185/60 R 15 (ei Suomen tuontiohjelmassa) Pyöränpultit varkaudenestolla Avataan toimitukseen sisältyvällä adapterilla Renkaanpaikkaussarja 12 V:n kompressori ja renkaanpaikkausaine, suurin sallittu nopeus 80 km/h. Rengaspaineen valvontajärjestelmä Valvoo kuljettajan järjestelmään tallentamia ilmanpainearvoja. Rengaspaineen laskusta varoitus optisesti ja akustisesti. Rengaspaineet silti tarkistettava säännöllisesti. Auton työkalut tavaratilassa Alumiinivanne, 7-kaksoispuolainen, Audi exclusive koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18. quattro GmbH:n valikoimasta Alumiinivanne talvirenkaisiin, 7-puolainen koko 6 J x 16, renkaat 195/50 R 16 (ei Suomen tuontiohjelmassa) Tunkki tavaratilassa Alumiinivanne, 5-puolainen, Audi exclusive, Rotor, titaaninvärinen, kiillotettu koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18. quattro GmbH:n valikoimasta Alumiinivanne talvirenkaisiin, 5-puolainen, V koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17 (ei Suomen tuontiohjelmassa) Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen hakemiston sivulta 86.

71 Ajovalot Xenon plus sekä ajovalonpesimet pitkäikäisellä kaasupurkaustekniikalla toteutetut lähija kaukovalot valaisevat tien tehokkaasti päivänvalon kaltaisella valolla. Automaattisen korkeudensäädön ansiosta valot eivät häikäise vastaan tulevaa liikennettä; LED-huomiovalot ja LED-takavalot ovat energiankulutukseltaan pienet. Xenon plus ilman ajovalonpesimiä pitkäikäisellä kaasupurkaustekniikalla toteutetut lähija kaukovalot valaisevat tien tehokkaasti päivänvalon kaltaisella valolla. Automaattisen korkeudensäädön ansiosta valot eivät häikäise vastaan tulevaa liikennettä; LED-huomiovalot ja LED-takavalot ovat ener giankulutukseltaan pienet (ei Suomen tuontiohjelmassa). Kaukovaloassistentti tunnistaa vastaantulevan liikenteen yksittäiset ajovalot (järjestelmärajoitusten puitteissa), muun liikenteen takavalot ja muun valaistuksen järjestelmän toiminta-alueella; kytkee liikennetilanteen mukaisesti kaukovalon päälle tai pois päältä automaattisesti (vain kuljettajan informaatiojärjestelmän ja automaattisesti himmentyvän sisäpeilin ja valo-/sadetunnistimen yhteydessä). LED-takavalot jarru- ja takavalot toteutettu LED-tekniikalla, nuolimainen muotoilu; sisältää peruutusvalot ja takasumuvalot. Takavalot punaiset, peruutusvalot valkoiset, takasumuvalot, huomiota herättävä design, takarekisterikilvessä LEDvalot. Ajovalot halogeenivalot, kirkkaan lasin takana, sähkötoiminen korkeudensäätö ja huomiovalot. Sisävalaistus viivesammutus, katkaisimet ovissa, tavaratilan valo LED-sisävalopaketti sisävalo, kuljettajan ja etumatkustajan lukuvalot, tunnelmavalaistus, jalkatilavalot edessä, ovien sisäkahvavalot, meikkipeilin valo, kynnysvalot ja käsinojavalot toteutettu LED-tekniikalla, hansikaslokero valaistu. Sumuvalot integroitu etupuskurin alaosaan, kromikehykset (vakiona Ambition-mallissa). Vilkut sisältävät ohitusvilkkutoiminnon: kolme vilkahdusta lyhyellä vilkkukytkimen painalluksella. Mukautuva jarruvalo hätäjarrutuksen yhteydessä jarruvalo vilkkuu varoittaen takaa tulevaa liikennettä. Auton pysähtyessä varoitusvilkut aktivoituvat automaattisesti. Ajovalonpesimet tehokkaat painepesurit, parantavat valotehoa ja näkyvyyttä (vakiona kaikissa malleissa). Valo-/sadetunnistin automaattisen ajovalokytkennän, coming home/ leaving home -toiminnon ja automaattisen lasinpyyhkimen ohjaukseen, etulasin yläreunassa harmaa väriraita.

72 72 Ajovalot ja peilit, ulkopuoliset varusteet, sisäpuoliset varusteet Peilit Ulkopeilit sähköisesti säädettävät peilin lasi asfäärinen Kattojärjestelmät Lukitusjärjestelmät lisähintaan: Lämmitettävät ja sähköisesti sisäänpäin taittuvat sisältäen lämmitettävät lasinpesusuuttimet Ulkopeilien kotelot Korinväriset (vakiovaruste) Ulkopeilit kattokaarien väriset, Audi exclusive quattro GmbH:n valikoimasta Sisäpeili kattoverhouksen värisenä lisähintaan: Automaattisesti himmentyvä valo-/sadetunnistin ja tuulilasissa harmaa väriraita Panoraama-lasikatto sähkötoiminen lasiosan nosto ja avaus, automaattinen avautuminen ja sulkeutuminen, sävytetty lasiosa käsin portaattomasti säädettävällä aurinkosuojalla, mukavuussulkeminen ulkopuolelta keskuslukituksen ja kauko-ohjaimen kautta, suuri lasipinta tuo sisätiloihin miellyttävää valoa, hyvä akustiikka luukun ollessa osittain tai kokonaan auki, integroitu tuulenohjain vaimentaa tuuliääniä luukun ollessa auki (saatavana vain LED-sisävalopaketin yhteydessä, ei chorus-radion yhteydessä eikä malliin Audi A1 1.4 TFSI S tronic, jonka yhdistetyt CO 2 -päästöt 119 g/km). Mukavuusavain Avain- ja ajonestojärjestelmä, avaimen on ainoastaan oltava mukana, moottorin käynnistys ja sammutus tapahtuu kojelaudan start/stop -painikkeella, auto mahdollista avata ja lukita ulkopuolelta kuljettajan ovenkahvan anturilla. Myös takaluukun avaaminen auton ollessa lukittuna on mahdollista avaimen ollessa mukana. Keskuslukitus kaukosäädin integroitu auton avaimeen, vaihtuva koodi ja automaattinen lukitustoiminto; avaa ja sulkee ovet, tavaratilan ja polttoainesäiliön täyttöaukon kannen. Elektroninen ajonestolaite integroitu moottorin ohjausjärjestelmään; aktivointi virta-avaimella. Virtalukko elektroninen, virta-avaimeen mahdollista tallentaa erilaisia huoltotietoja. Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen hakemiston sivulta 86.

73 Lukitusjärjestelmät Muut ulkopuoliset varusteet Istuimet/istuinmukavuus Ohjauspyörät/vaihteenvalitsimet/käyttöelementit Varkaudenestolaite sisältää kallistuskulma-anturiin perustuvan hinaussuojan ja sisätilavalvonnan (poiskytkettäviä), auton sähköverkosta riippumaton äänimerkki ovien, konepellin ja takaluukun valvontaan. Paikantamisvalmius valmius kytkeä paikannuslaite, jonka avulla varastettu auto voidaan paikallistaa. (Ei Suomen tuontiohjelmassa) Lasit Lämpöä eristävät lasit kaikki lasit. Tuulilasin yläreunassa harmaa raita Takalasi lämmitettävä, ajastin, takalasinpyyhkimen lepoasentokohdassa lisälämmitys. Tummennetut lasit (Privacy-lasit) takalasi ja takasivulasit tummennetut. Lasinpesimet kaksi pyyhintänopeutta, neliportainen tihkuasento, kertapyyhkäisytoiminto, pesu-pyyhintäautomatiikka, pyyhkimillä vaihtuva lepoasento ja pysäköintiasento (lisää sulkien kestoikää); takalasinpyyhkimessä pesupyyhintäautomatiikka ja automaattinen pyyhintätoiminto peruutusvaihteen ollessa kytkettynä (tuulilasinpyyhkimien toimiessa). Häikäisysuojat käännettävissä alas ja sivulle, kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojassa kannellinen peili. Vetokoukkuvalmius sisältää kaapeloinnin varapyöräkoteloon. Osat saatavissa Audin alkuperäisistä lisävarusteista (tilattava myös tavaratilapaketti). Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö yhtenäinen koristelista jäähdyttimensäleikön ympärillä, Audi-renkaat keskellä. Musta optiikkapaketti jäähdyttimensäleikön kehys kiiltävä musta, sumuvalokehykset mattamustat; rekisterikilven kannatin ja jäähdyttimensäleikkö mattamustat, S line -optiikkapaketin yhteydessä etuspoilerin keskiosa ja takaosan diffuusoripaketti ovat platinanharmaat. quattro GmbH:n valikoimasta Pakoputkenpäät pakoputkenpäät Ambition-mallissa kiiltävät, yksi pää näkyvissä malleissa 1.2 TFSI ja 1.6 TDI, mallissa 1.4 TFSI kaksi rinnakkaista pakoputkenpäätä. Mallimerkinnät takaluukussa, tilattavissa myös ilman takaluukun mallimerkintää. Käännettävät takaistuimien selkänojat 1/3 tai 2/3 tai kokonaan käännettävät. Etuistuimien lämmitys lämmitetyt istuinosat ja selkänojat, urheiluistuimissa myös sivut, kullekin istuimelle erillinen, kaksivaiheinen säätö. Keskikyynärnoja edessä aukaistava säilytyslokero, kallistus säädettävissä. Pääntuet edessä manuaalinen korkeussäätö. Pääntuet takana kummallakin takaistuinpaikalla manuaalinen korkeussäätö. ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet takaistuimissa ISO-normin mukaiset standardikiinnikkeet lastenistuinten kätevään kiinnitykseen. Sopivat lastenistuimet löydät Audi-jälleenmyyjältä. Etumatkustajan turvatyynyn deaktivointikatkaisin Urheilullinen nahalla päällystetty 3-puolainen monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla täysikokoinen turvatyyny ja monitoimipainikkeet lisähintaan saatavien Audi-radioiden ja mikäli asennettu puhelimen, Audi music interfacen ja navigointijärjestelmän käyttöön; vaihteenvalitsimet ohjauspyörän takana S tronic -vaihteiston yhteydessä (vain yhdessä kuljettajan informaatiojärjestelmän kanssa). Urheilullinen 3-puolainen ohjauspyörä täysikokoinen turvatyyny (vakiona Attraction-malleissa). Urheilullinen nahalla päällystetty 3-puolainen ohjauspyörä täysikokoinen turvatyyny (vakiona Ambition-malleissa). Urheilullinen nahalla päällystetty 3-puolainen monitoimiohjauspyörä täysikokoinen turvatyyny ja monitoimipainikkeet lisähintaan saatavien Audi-radioiden ja mikäli asennettu puhelimien, Audi music interfacen ja navigointijärjestelmän käyttöön (vain yhdessä kuljettajan informaatiojärjestelmän kanssa).

74 74 Sisäpuoliset varusteet, äänentoisto ja kommunikaatio Ohjauspyörät/vaihteenvalitsimet/käyttöelementit Ilmastointi Tavaroiden kiinnitys- ja säilytysjärjestelmät Muut sisäpuoliset varusteet Yksilöllinen ohjauspyörän kehä Audi exclusive -nahkaa saatavana kaikissa Audi exclusive -väreissä; saumat valittavissa yksilöllisesti eri Audi exclusive -väreistä. quattro GmbH:n valikoimasta (ei Suomen tuontiohjelmassa). Säilytyslokerot säilytyslokero ovi- ja sivuverhouksissa sekä keskikonsolissa. Hansikaslokero etumatkustajan puolella. Lattiamatot edessä veluuria, sovitettu sisustuksen väreihin. Lattiamatot edessä ja takana veluuria, sovitettu sisustuksen väreihin. Vaihteenvalitsimen nuppi Audi exclusive -alumiinia quattro GmbH:n valikoimasta Yksilölliset käyttöelementit Audi exclusive -nahkaa ohjauspyörän kehä, aihteenvalitsin ja vaihteenvalitsimen suojus; saatavissa kaikissa Audi exclusive -väreissä; saumat yksilöllisesti valittavissa eri Audi exclusive -väreissä. quattro GmbH:n valikoimasta (ei Suomen tuontiohjelmassa). Automaatti-ilmastointi neljä ilmansuutinta kojelaudassa, jalkatilasuuttimet edessä ja takana sekä erillinen huurteenpoistopainike tuulilasin ja sivulasien nopeaan huurteenpoistoon; auringon voimakkuudesta riippuva säätö, säätää sähkötoimisesti ilman lämpötilan, määrän ja tuuletusilman jaon; automaattinen sisäilman kierto, valo-/sadeja kosteustunnistimet, yhdistelmäsuodatin. Manuaali-ilmastointi jäähdyttää tai lämmittää matkustamon, neljä ilmansuutinta kojelaudassa, jalkatilasuuttimet edessä ja takana sekä huurteenpoistosuuttimet tuulilasille ja sivulaseille; manuaalinenn ilman jako, yhdistetty pöly- ja siitepölysuodatin, neliportainen puhallin ja manuaalinen ilmansuuntaus. Tuuletusjärjestelmä ja lämmitys lämmitys säädettävissä neliportaisesti, neljä pyöreää, erikseen säädettävää virtaussuutinta, huurteenpoistosuuttimet tuulilasille ja sivulaseille, jalkatilasuuttimet edessä ja takana, manuaalinen ilman jako matkustamossa, yhdistetty pöly- ja siitepölysuodatin. Säilytyslokeropaketti säilytyslokero vasemman istuimen alla, säilytysverkko etumatkustajan jalkatilassa, kaksi monikiinnityspistettä takana vasemmalla ja oikealla, lukittava hansikaslokero, säilytyssyvennyksessä kolme juomapidikettä takaistuimien välissä, etuistuimien selkänojissa säilytystaskut. Sidontalenkit neljä kappaletta tavaratilassa, matkatavaroiden ja esineiden kiinnitykseen. Suksi-/lumilautapussi pitkien esineiden vaivattomaan kuljetukseen, esim. enintään neljän maks. 200 cm pitkän suksiparin tai kahden lumilaudan kuljetukseen. Tavaratilan peite irrotettava. Tavaratilapaketti 12 V pistorasia, tavaratilan sidontalenkkeihin kiinnitettävä tavaraverkko, säilytyslokeroita tavaratilan lattian alla, vasemmalla sivulla kiinnityshihna, lisävalaisimet tavaratilassa, vasemmalla laukkukoukku. Ikkunannostimet sähkötoimiset, sulkeutumisvoiman rajoituksella, ikkunoiden avaus/sulkeminen keskuslukituksella kytkimen kertapainalluksella. Keskikonsoli kaksi juomapidikettä sekä säilytyslokero. Savukkeensytytin ja tuhkakuppi keskikonsolissa edessä. Tartuntakahvat vaimennetut, taitettavat, kattoonupotetut. 12 V pistorasia keskikonsolissa. Sisätilojen alumiiniosat ovien sisäpuoliset käyttövivut, ovien kahvat, hansikaslokero, ilmastoinnin säädin, valojen kiertokytkin alumiiniset sisältäen kynnyslistat alumiinikoristein (vakiona Ambition-mallissa). Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen hakemiston sivulta 86. ¹ Vain yhdessä Competition kit legends interior-, Competition kit legends interior plus-, lifestyle kit union square interior- tai lifestyle kit union square interior plus -varustepakettien kanssa sekä käsivalintaisen vaihteiston kanssa. ² Audin online-liikennetiedotteet ovat käytössä seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Belgia, Luxemburg, Ranska ja Italia.

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 113 970,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 45 831,45 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 159

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE Hintatiedot Autoveroton hinta: 97 860,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 40 283,05 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu.

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 110 630,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 34 765,00 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 145

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 102 680,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 31 917,46 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 134 597,46

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI 84 83 82 81 105 89 89 62, 63 78, 79 89 57 88 84 80 84 57, 77 77 88 88 83 77 84 84 57 77 77 57, 80 104 106 Tavaratilan kääntömatto 84 Tavaratilan lattia 106 Teknologiapaketti

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa A3 A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet Tekniikka 48 Innovaatiot 56 Audi tron 64 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 50

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa A3 Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Compact Coupé / A3 Sportback 30 Audi S3 Compact Coupé / S3 Sportback Tekniikka 48

Lisätiedot

Audi Q3 Teknistä etumatkaa

Audi Q3 Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro

Lisätiedot

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Audi-elämys Vastuuta Elämys Sivu 4 Audi Q3 Vastuullinen toiminta liittyy tiukasti Audin toimintastrategian periaatteisiin. Tekniikka Taloudellisen menestyksen ja tehtaiden

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 08.02.2018 500 & 500C S4 HINNASTO Pvm 1.1.2018 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14 340 001505734

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2018 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2018 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

RANGE ROVER EVOQUE )*//"450

RANGE ROVER EVOQUE )*//450 RANGE ROVER EVOQUE RANGE ROVER EVOQUE MALLISTO - LIMITED Ohjevähittäishinnasto 1.1.2019 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero Kokonaishinta CO 2 (NEDC) EU-kulutus yhdistetty Vapaa autoetu 2019

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Tekniikka 36 Audi-tehokkuus 50 Alusta, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

jeep renegade AlkuperäiseT suomi.

jeep renegade AlkuperäiseT suomi. jeep renegade suomi. AlkuperäiseT lisävarusteet HenkilökoHtaista tyyliä 18 kevytmetallivanneetalli Vanne 17 kevytmetallivanne Mitat 7JX18 Mitat 7JX17 nro. 735604711 nro. 735604691 18 kevytmetallivanne

Lisätiedot

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994 VAKIOVARUTEET UOMEA FORD ECORT 1990-1994 Ghia XR3i käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015 SLK. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 SLK Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, BE = Blue Efficiency. SLK roadster

Lisätiedot

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho Mallivuosi: 2016 991 850A Moottorin iskutilavuus Teho CO 2 Autovero arvio Kokonais Vapaa autoetu Kulutus EUyhd. Käyttöetu cm³ kw (hv) l/100km g/km alv /kk /kk 911 GT3 R 4 000 375 (500) 12,7 296 197 540

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-farmari Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift)

Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) Kampanjahinnasto 1.1.2008 (ei facelift) E-sedan Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Kampanjahinnasto

Lisätiedot

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT 1 / 5 VÄRIT Metallivärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 900 1 120,65 1 296,56 M9M9 Pulse-oranssi 440 547,87 633,87 N6N6 Turbo-sininen 440 547,87 633,87

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Charged Edition. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta

Lisätiedot

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista.

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. F I A T 5 0 0 P I K A O P A S Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalojen hallinta

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Uusi Ibiza Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Uusi Ibiza - Tekniset tiedot 1.0 75 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 /

Lisätiedot