A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa

2

3 Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44 Älykästä suorituskykyä 50 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 40 Audi connect 46 Dynamiikka Varusteet Vuorovaikutus: Audi QR-koodit Koe Audi entistä läheisemmin: lataa QR-sovellus älypuhelimeesi ja skannaa QR-koodi tai tutustu kyseiseen linkkiin selaimesi kautta. Muut 54 Varusteluesimerkkejä 72 quattro-paketti 92 Valot 56 S-mallit 74 Audi exclusive 93 Muotoilu 58 Audi ultra 80 Ulkovärit/kontrastivärit 94 Ohjauspyörät/käyttöelementit 60 Moottorit 84 Vanteet/renkaat 94 Mukavuus 62 Varustevaihtoehdot 86 Istuimet/istuinverhoilut 97 Infotainment 68 S line 88 Kattoverhoilu 99 Avustavat järjestelmät 70 A1 1.8 TFSI 90 Ilmasuutinten kehykset 101 Tekniikka/turvallisuus 102 Audi Genuine Accessories 106 Mitat 116 Audi-elämys 104 Tekniset tiedot 108 Vakio- ja lisävarusteet Elämysosion kuvien autojen varusteet on esitelty sivulla 115. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

4 04/ 05 Audi A1 Sportback

5 Suuri Suuri idea. Kompaktissa muodossa: uusi Audi A1 Sportback. Nykyaikaisen elämäntavan tiivis ilmentymä. Tarjoten yksilöllisiä mahdollisuuksia. Suorituskyvyltään hämmästyttävä. Aina yhtä lumoava. Sisältäen tehokasta tekniikkaa ja moderneja viestintäratkaisuja. Audi A1 Sportback on urbaani selviytyjä, joka haluaa saavuttaa yhä enemmän. Suuruudella on monta eri puolta. Uusi Audi A1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

6 QR-koodi Kun haluat kokea Audi A1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi (yhteysmaksut matkapuhelinliittymän mukaan). Voit myös valita selaimessasi linkin: Suuri esiintyjä. Audi A1 Sportback tekee sykähdyttävän vaikutuksen. Vaakasuorat linjat luovat vaikutelman pituudesta. Se tarrautuu entistä tukevammin tiehen. Maskuliininen muotokieli lupaa todellista ajonautintoa. 06/ 07 Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

7

8

9 08/ 09 Olisiko aika saada hieman liikuntaa? Varusteluvaihtoehto A1 sport tuo dynaamisuutta tien päälle. Varusteisiin kuuluvat uudet 16-tuumaiset 5-puolaiset Dynamic-alumiinivanteet, jotka ovat osa tyylikästä ulkomuotoa. Tehokkuudesta kertovat myös kromatut pakoputkenpäät. A1 sport -varusteluvaihtoehtoon sisältyvät urheilullinen alusta ja Audi drive select täydentävät dynaamista ajontuntumaa. Näkyvyyden ollessa heikko sumuvalot tarjoavat kaivattua näkyvyyttä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

10 uureksi kasvanut. Kohtaaminen tuntuu aina yhtä suurenmoiselta. Myös näin kompaktissa Audissa. Koossa on kyse ryhdikkyydestä. Audi A1 Sportback esittelee uudet sulavammat ja muhkeammat muotonsa. Ulkopeili aloittaa uudenlaisen aerodynaamisen linjan. Keulan Singleframe-jäähdyttimensäleikkö puskee terävästi esiin. Samoin tekee uusi etupuskuri, joka tuo muotoon ryhdikkyyttä ja voimakasta ilmettä. Takaosan erottuvana piirteenä on uusi diffuusori. Lopputuloksena on ainutlaatuinen ulkomuoto, joka osoittaa suuruutensa pienissäkin yksityiskohdissa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

11 10/ 11

12 12/ 13

13 Audi A1 Sportback tarjoaa katsojalle inspiraatiota. Se suorastaan hehkuu vetovoimaa. Valitset sitten minkä ulkovärin tahansa. Voit tilata lisävarusteena itseäsi parhaiten miellyttävän katon ja kattokaarien kontrastivärin Audi A1 Sportbackiin. Näin autosi kertoo enemmän omasta persoonallisuudestasi. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

14 Suureksi luotu. Jokainen kulkee omaa tietään. Audi A1 Sportback tarjoaa jotakin enemmän. Sisätiloissa on lukuisia mahdollisuuksia yksilöidä auto oman tyylisi mukaan. Varusteluvaihtoehdossa A1 sport ilmasuutinten kehykset ovat saatavissa kiiltävän mustina. Myös tämä varusteluvaihtoehto tarjoaa useita istuinverhoilun värejä käyttöösi, kuten laserinsininen Milano-nahka. Valitset minkä tahansa yksilöllinen tyylisi luo aivan uudenlaisen ajoelämyksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

15 14/ 15

16 Audi A1 Sportback vie sinut nopeasti määränpäähäsi. Voit hyödyntää myös älykkäitä tekniikoita. Lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän 6,5-tuumaisessa värinäytössä esitettävä 3D-karttanäkymä on aina vilkaisun arvoinen. Saat rahallesi vastinetta toki myös akustisesti: lisävarusteena saatavan Bose Surround Sound -järjestelmän 14 kaiutinta takaavat upean äänentoiston. Lisävarusteena saatava Audi phone box mahdollistaa miellyttävät puhelut. Lisää ajomukavuutta tuo tullessaan Audi connect. Sen monipuoliset palvelut ja toiminnot saavat olosi tuntumaan Audissasi kuin olisit kotona olet lähes jatkuvasti ja kaikkialla yhteydessä Internetiin. Näin ollen voit käyttää kätevästi verkkopalveluita ja soittaa lempimusiikkiasi Audi music streamin avulla. Audi A1 Sportback: kokemuksia kaikille matkustajille. Lisätietoja Audi connectista saat alkaen tämän esitteen sivulta 40 ja 101 tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

17 16/ 17

18

19 18/ 19 Suuri ajonautinto. Ei pelkästään tien päällä, vaan kokonaisvaltaisena elämyksenä. Sitä tarkoittaa Audi A1 Sportbackin toimintaperiaate. Valitse itse minne olet menossa ja miten haluat sinne päästä. Valitse moottori, joka siivittää sinut tehokkaasti eteenpäin ja tukee kuljettajan toimintaa älykkäästi. Valitse siis lisävarusteeksi Audi drive select. Sen avulla voit mukauttaa ajodynamiikan omien henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan ja saada aikaan urheilullisemman, intensiivisemmän ajokokemuksen. Taloudellisuus ja urheilullisuus yhdistyvät myös 7-vaihteisessa S tronic -kaksoiskytkinvaihteistossa, jossa vaihtaminen tapahtuu lyhyiden vaihtoaikojen ansiosta lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. Koe tehokas suorituskyky ja ainutlaatuinen hallinta. Koe uusia mahdollisuuksia jokaisella matkalla. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

20 20/ 21 Uudenaikaisessa ajamisessa yhdistyvät urheilullisuus ja taloudellisuus. Siitä ovat hyvänä osoituksena uuden sukupolven TDI - ja TFSI moottorit. Ne ovat yhdistelmä tehokasta suorituskykyä ja taloudellista polttoaineenkulutusta. Vakiovarusteena ovat myös Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä. Hyvänä esimerkkinä on 1.0 TFSI -moottori, jonka yhdistetyt CO₂-päästöt ovat vaatimattomasti 97 g/km. Vähäpäästöisyydestään huolimatta Audi A1 Sportback on kaikessa suhteessa urheilullinen tinkimättä lainkaan todellisesta ajonautinnosta. Taloudelliset tekniikat mahdollistavat ympäristötietoisen liikkumisen polttoainetta säästäen ja kuitenkin tehokkaasti. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

21

22 Eteenpäin. Nopeasti ja taloudellisesti. Monien mahdollisuuksien myötä. Vie ystävät ja perhe perille turvallisesti ja rentoutuneesti. Runsaasti tilaa matkustaa rennosti. Näytä suuruutesi. Uudessa Audi A1 Sportbackissä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta / 23

23

24 Audi S1 / Audi S1 Sportback 24/ 25 Suurta urheilullisuutta. / Valloita kaupunki uudelleen joka päivä. Nyt se sujuu entistä urheilullisemmin. Entistä tiukemmin kiinni asvaltissa. Tuntuma tiehen on jämäkkä, kun käytössä on jatkuvatoiminen quattro -neliveto. Vetovoima vakiovarusteena. Ketteryys ensiluokkaista. Suorituskykyä, joka luo uusia mittapuita. Kaiken tämän päälle muotoilu, joka valloittaa sydämen. Urheilullisesti. S-mallikohtaisesti. Edistyksellisesti. Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Kaupunki kuuluu sinulle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

25

26 Suuri vetokyky. / Kaikki pyörät apuna. Voimaa, joka vie mukanaan. Jatkuvasti. Kaikilla neljällä pyörällä. Kiitos kuuluu jatkuvatoimiselle quattro -nelivedolle. Se tarjoaa tuntuvasti enemmän pitoa. Erinomaista kaarreajoa ja ajovakautta. Upeaa ajotuntumaa. Mahtavaa ajodynamiikkaa. Suvereenia hallintaa. Hämmästyttävä. Vakiona. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105. QR-koodi 26/ 27 Kun haluat kokea Audi A1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi (yhteysmaksut matkapuhelinliittymän mukaan). Voit myös valita selaimessasi linkin:

27

28

29 28/ 29 Suuri elämys. / Nauti jokaisesta matkasta. 170 kw saa nopeasti hymyn kasvoille. Vain 5,8 sekunnissa nollasta sataan. S-mallille tyypillisen moottorin murinan saattelemana. Suurin vääntömomentti 370 Nm. Huippunopeus 250 km/h. Vaikuttava suorituskyky. Upea ajotuntuma. Kaiken perustana urheilullinen S-alusta ja sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet. Yksilöllinen alustan säätö Audi drive selectin avulla. Entä mitä muut näkevät? S-diffuusorin. S-mallikohtaisen kaksiosaisen pakoputken ja kaksi soikeaa pakoputkenpäätä. S-kattospoilerin. Urheilullisia yksityiskohtia joka puolella. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

30 Suuri vaikutus. / Vetää kaikki katseet puoleensa. Tehokkuus ja suorituskyky heijastuvat ulkomuodossa. Heti ensi silmäyksellä. Läpikotaisin S-malli. Ulkopeilien kotelot alumiininväriset. Mustat jarrusatulat. Tai lisävarusteena myös punaiset. Edessä S1-logo. Säteilee puhdasta ajodynamiikkaa. Pisteenä i:n päällä S-etupuskuri ja ilmanottoaukot. Sekä tietenkin tyypilliset S-sivuhelmat. Luomus, joka hehkuu S-vaikutelmaa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta / 31

31

32

33 32/ 33 Henkilökohtainen lähtöpaikkasi. Paalupaikalla lisävarusteena saatavat S-urheiluetuistuimet. S1-teksti etuistuimien selkänojissa. Punaiset etuistuimien selkänojien takaosat. Jalat polkimien teräksisellä pinnalla. Kädet lisävarusteena saatavalla urheilullisella nahkapäällysteisellä monitoimiohjauspyörällä. Hengitystä pidättäen. Lähtölaskenta on alkanut. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

34 34/ 35 Innokkaasti matkassa mukana. Dynamiikkaa ja erinomaista pitoa. quattro. Enemmän kuin pelkkä innovatiivinen tekniikka. Tunnet olevasi elossa. Suorittamassa tehtävää. Hengittämässä kaupungin tuoksua. Kaiken keskipisteessä. Uusi Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

35

36 36 >>> Audi tron Tulevaisuus kuuluu alhaisille CO₂-päästöille. >>> Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. >>> quattro Tulevaisuus kuuluu nelivedolle.

37 Innovaatiot >>> Muotoilu Tulevaisuuden uudet muodot. >>> Audi ultra Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. durch Technik. Maailma muuttuu jatkuvasti. Tekniikan kehitys kiihtyy yhä nopeammin. Se tarjoaa yhä enemmän mahdollisuuksia liikkumiseen. Teknisen etumatkan turvin kasvatamme välimatkaa entisestään. Haluamme antaa mukaasi tien päälle tekniikkaa, joka rikastuttaa elämää. Me emme pyri pelkästään täyttämään nykyajan ja tulevaisuuden liikkumiselle asetetut haasteet vaan me myös ylitämme ne.

38 38 >>> Aerodynamiikka Alhaisempi ilmanvastus, parempi taloudellisuus. Auton linjojen, alustan ja ilmanohjaimien jatkuvan aerodynaamisen muotoilun kautta pyritään parhaaseen mahdolliseen muotoon, joka luo aerodynaamista taloudellisuutta. Samaan pyritään käyttämällä alhaisen vierintävastuksen renkaita. Audi testaa kaikkea tätä tuulitunnelissa jopa nopeudella 300 km/h. >>> Vaihteistotekniikka Parempaa taloudellisuutta vaihteiston parempien välityssuhteiden ansiosta. Vääntömomentin suurempi käyttöalue mahdollistaa vaihteiston välityssuhteiden pidentämisen erityisesti suuremmilla vaihteilla. Voimakas vääntö saadaan aikaiseksi siis jo alhaisella käyntinopeusalueella, mikä alentaa kulutusta. >>> Kevytrakennetekniikka Alhaisempi paino. Lisää säästöä, voimaa ja vääntöä. Audin kevytrakennetekniikka. Kaikki lähti korinrakennustekniikan keventämisestä, mutta nykyään sitä käytetään lähes kaikilla osa-alueilla. Siinä yhdistyvät innovatiiviset materiaalit, kuten alumiini ja magnesium, älykkäät rakennetekniikat sekä luonnonvaroja säästävät tuotantoprosessit.

39 >>> Energianhallintajärjestelmä Jarrutuksen avulla taloudellisempaa ajoa. Tätä tarjoaa jarrutusenergian talteenotto (energianhallintajärjestelmä). Osa jarrutuksen tai moottorijarrutuksen aikana syntyvästä liike-energiasta varastoidaan väliaikaisesti auton akkuun, josta energia otetaan uudelleen käyttöön kiihdytyksessä näin voidaan saavuttaa ajotilanteen mukaan jopa kolmen prosentin polttoainesäästö. Audi ultra Audi ultra Optimaalinen yhdistelmä. Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. Audin valmistaminen on vaativaa. Silti kaikissa malleissa noudatetaan samaa yksinkertaista periaatetta: kaikki osat sopivat tarkasti toisiinsa, jolloin saavutetaan päästöjä alentavaa synergiaa. Tätä periaatetta seurasivat 1980-luvun lopussa Audin kevytrakennetekniikka ja vallankumouksellinen Audi Space Frame (ASF ) -konsepti, joista on kehittynyt niin sanottu painonkevennyksen jatkumo: jokainen kevytrakenneosa vaikuttaa osaltaan muihin komponentteihin, joiden kokoa voidaan myös vastaavasti pienentää. Tällä tavoin nykyisiä muotoja ja materiaaleja voidaan niiden toiminnallisuuden, alhaisimman mahdollisen painon ja tuotantoprosessin osalta jatkuvasti parantaa. Näin teemme autoistamme entistäkin taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä. Lisäksi Audeissa käytetään yhä enemmän taloudellisuustekniikoita. Tällaisia ovat esimerkiksi energianhallintajärjestelmä ja Start-Stop-järjestelmä. Yhtä tärkeitä ovat edistykselliset, taloudelliset, uusinta tekniikkaa edustavat moottorit. Ne mahdollistavat paremman ajodynamiikan, korkeamman puristussuhteen, taloudellisemman palamisen ja alhaisemmat CO₂-päästöt. Kaikki tämä yhdessä on Audi ultra. Nyt ja tulevaisuudessa matkalla kohti alhaisempia CO₂-päästöjä. >>> Moottoritekniikka Voimakkaasti ja taloudellisesti eteenpäin. Audi ultran tukena moottoreiden taloudellisuustekniikka. Tästä esimerkkinä on Audin sylinterinhallintajärjestelmä, jonka ansiosta moottori kuluttaa vähemmän energiaa.

40 40 Liikkuvuus ja navigointi Viestintä Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) puhetoiminnolla Google *-tietokannasta Online-liikennetiedotteet Täydentävät dynaamista reitinohjausta antamalla reaaliaikaista tietoa yksittäisten tieosuuksien liikennevirroista. Polttoaineen hinnat Paikkakunnan tai lähiseudun edullisimmat huoltoasemat. Tietoa pysäköintipaikoista Apua pysäköintipaikan etsintään pysäköintialueelta ja -talosta. Tietoja mahdollisesti myös hinnoista. WLAN Hotspot Yhdistää mobiilit päätelaitteet Internetiin. Maatiedot Maakohtaiset lainsäädännön määräykset koskien esim. turvaliiviä ja suurinta sallittua nopeutta. Navigointi Google Earth * -karttapalvelulla ja Google Street View * -toiminnolla Navigointi korkearesoluutioisten ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien ja osoitetietojen perusteella kohti määränpäätä. c Au Päämäärän tallennus myaudi- tai Google Maps * - toiminnon kautta Navigoinnin päämäärää voi suunnitella halutessaan kätevästi kotona tietokoneella tai älypuhelimella. myaudi, Google Maps ja Audi MMI connect -sovellus mahdollistavat sitten oman navigointipäämäärän lähettämisen suoraan autoon. Matkan alkaessa tällaisen päämäärän voi kätevästi asettaa navigointijärjestelmän päämääräksi * Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Saatavuus, näyttötiedot ja palvelujen kustannukset vaihtelevat maan, mallin, päätelaitteen ja hinnan mukaan. Lisätietoa oikeudellisista tiedoista ja käyttövinkeistä saa sivulta 97 ja Internet-osoitteesta Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

41 di nnect. Audi connect Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. Maailma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Lisävarusteena saatavan Audi connectin avulla voit käyttää monia näistä mahdollisuuksista digitaalisesti ja suoraan omassa autossasi. Napin painalluksella. Yksilöllisesti juuri sinulle. Kaikki tämä on myaudin ja Audi connectin tukemien palvelujen ansiota. Lähes kaikkialla maailmassa. Intuitiivisesti, kätevästi ja mukavasti. Infotainment Sää Säätiedot ja kartat halutulta paikkakunnalta. Audi music stream Maailmanlaajuisten radioasemien haku älypuhelimen sovelluksen ja WLAN-yhteyden kautta sekä pääsy älypuhelimen mediasisältöön. Online-uutiset Tekstiä ja kuvaa ajankohtaisista tapahtumista maailmalla, ääneenlukutoiminto. Matkatiedot Tietoa nähtävyyksistä, sisältää myös siirtotoiminnon navigointijärjestelmään.

42 42 quattro Tie vie mukanaan. Koe quattro.

43 Audi S1 ja Audi S1 Sportback vakiona quattro. Tuntuma tiehen on jämäkkä. Koska voima välittyy jatkuvasti kaikille neljälle pyörälle. Sitä annostellaan hydraulisen monilevykytkimen kautta. Aina tilanteen mukaan. quattro jatkuvatoimisen nelivedon tarjoama ajovakaus nostaa dynamiikan ja ketteryyden uudelle tasolle ja ehkäisee yli- ja aliohjautumista. Se takaa paremman pidon ja voimakkaan liikkeen eteenpäin. Se hallitsee kaikki tiet ja olosuhteet. Tavoitteet ovat selkeinä edessä päin. Kaarteissa. Suorilla. Kaikissa olosuhteissa. Elämys, joka vie mukanaan. Niin tiellä kuin ajatuksissakin. quattro Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

44 44 Älykästä suorituskykyä Maksimaalista voimaa. Maksimaalista nautintoa. Liike saa aina alkunsa jostakin. Jokin idea saa sen liikkeelle. Audin moottoreiden lähtökohtana on lisääntynyt tehokkuus alhaisemmalla kulutuksella. Nämä toistensa vastakohdat yhdistyvät kahdessa vallankumouksellisessa moottoriteknologiassa: TDI ja TFSI. Tutustu niihin molempiin. Valitse sitten juuri sinun liikkumiseesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

45 Älykästä suorituskykyä TDI Audin TDI-moottorit tuovat ainutlaatuista suorituskykyä yhdistämällä suoraruiskutuksen ja turboahtamisen. Tästä on kiittäminen korkeaa vääntömomenttia koko käyntinopeusalueella tasaisella voimantuotolla. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. Mutta myös lumoavan dynaamisesti saat parhaan suorituskyvyn tiellä kuin tiellä. TFSI Audin TFSI-moottoreiden puristussuhde on erittäin korkea. Tuloksena on erinomainen polttoainetalous ja optimaalinen suorituskyky. Korvaamalla suuri iskutilavuus mekaanisella tai turboahtimella voidaan pienentää merkittävästi moottorin kokoa ja painoa samalla suoristuskyky on yhtä dynaamista kuin aina ennenkin. Innostavaa voimantuottoa alusta alkaen.

46 46 >>> Urheilullinen alusta sisältäen sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet Ajodynamiikkaa on parannettu ottamalla käyttöön iskunvaimentimien kaksi säätömahdollisuutta. >>> S tronic Urheilullisen taloudellinen kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa salamannopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. >>> Sähkömekaaninen ohjaustehostin Ohjaustehostin tuottaa ajonopeuden mukaan säätyvän tehostuksen tarkan ohjaustuntuman myös suuressa nopeudessa. Se tukee kuljettajaa myös vastaohjauksessa ja keventää ohjausta pysäköitäessä. >>> Audi drive select Audi drive selectin avulla voit sovittaa A1-mallin ajo-ominaisuudet omien tarpeidesi mukaan. Napin painalluksella. Urheilullisemmin, mukavammin, tasapainoisemmin tai taloudellisemmin. Sinä päätät. >>> Suurempi raideleveys* Parantaa ajovakautta, lisää ketteryyttä ja tekee kaarreajosta nautinnollista. >>> quattro * Jatkuvatoiminen neliveto jakaa voiman ajotilanteen mukaan kullekin yksittäiselle pyörälle lisäten näin pitoa ja ajodynamiikkaa. >>> Takana nelipistetuenta* Erillisjousitus. * Vain S1 / S1 Sportback.

47 Dynamiikka Dynamiikka Dynamiikkaa, joka pitää otteessaan. Astu sisään. Kiinnitä turvavyö. Käynnistä moottori. Mihin tiesi viekään, anna upean ajodynamiikan viedä sinut mennessään. Audisi pitää kaikki tiet avoinna. Määrää suunta. Tahti. Nopeus. Nauti jokaisesta matkasta. Ne tekevät jokaisesta matkasta parhaan kokemuksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

48 48 >>> Mäkilähtöavustin Helpottaa liikkeellelähtöä lähes kaikissa ylämäissä. >>> Vakionopeussäädin Säilyttää valitun nopeuden tasaisena alkaen nopeudesta 30 km/h ja tukee näin turvallista ja rentoa ajoa. >>> Hätäjarrutustehostin, törmäyshallinta Estää tietyissä onnettomuustilanteissa auton hallitsemattoman vierimisen eteenpäin ja saattaa näin ehkäistä myös jatkotörmäykset. >>> ESC ja kaarreajon tunnistus Parantaa pitoa ja ajodynamiikkaa kaarreajossa, mahdollistaa tarkan ajokäyttäytymisen ja lisää ketteryyttä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

49 Avustavat järjestelmät Avustavat järjestelmät Mihin tiesi viekin: se tuntuu hyvältä. Apunasi ovat Audin avustavat järjestelmät. Jokainen matka on erilainen. Yksi asia kuitenkin pysyy samana tunne, joka välittyy jokaisesta Audista: turvallisuus. Audisi kaikki avustavat järjestelmät tukevat kuljettajaa matkan aikana ja tuovat lisää ajomukavuutta tien päälle. Tutustu tärkeimpiin avustaviin järjestelmiin. >>> Akustinen pysäköintijärjestelmä takana Tukee kuljettajan toimia peruutettaessa. Varoittaa kuljettajalta näkymättömissä olevista esteistä akustisilla signaaleilla. >>> Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana Parantaa näkyvyyttä pysäköitäessä ja liikuteltaessa autoa pienessä tilassa näyttäen kuvaa auton ympäristöstä. Mittaus ultraääniantureilla, jotka on integroitu huomaamattomasti puskureihin. Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla.

50 50 >>> Audi connect MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta voi käyttää kaikkia Audi connectin tukemia lisävarusteena saatavia palveluja nopeasti ja kätevästi. MMI-järjestelmän intuitiivisten käyttömahdollisuuksien ansiosta monien Internetpohjaisten toimintojen käyttö on hämmästyttävän yksinkertaista. >>> Navigointi Navigoi kätevästi määränpäähäsi MMI Navigointi plus -järjestelmän avulla käyttäen apuna 3D-karttaa sekä nähtävyyksien ja tunnettujen rakennusten kolmiulotteista esittelyä. y >>> Car MMI Radion kautta voi kätevästi ohjata ja säätää muutamien painikkeiden kautta kuljettajaa avustavia järjestelmiä, auton asetuksia sekä ilmastointia ja huoltotoimintoja. >>> Phone Soita turvallisesti ja kätevästi hands-free-toimintojen avulla: valitse MMI-järjestelmästä kätevästi yhteystiedot. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

51 u MMI >>> Media Selaa kaikkien eri medialähteiden, kuten jukeboxin, asennetun SD-kortin, Audi music interfacen tai CD-levyn, musiikkikokoelmaasi Cover-toiminnossa. MMI Navigointi plus - järjestelmällä voit selata myös DVD-levyn sisältöä. MMI yksinkertaista käytettävyyttä MMI älykäs, yksilöllinen, intuitiivinen. Yksinkertaistettu. Selkeä. Looginen. Liikkuva Infotainment-palvelu on määritetty uudelleen: Multi Media Interface (MMI). Puhelut, navigointi ja lisävarusteena saatavan Audi connectin kautta tapahtuva Internetin selaaminen: kaikki tapahtuu intuitiivisesti, käytännöllisesti ja selkeästi. Lisävarusteena saatavan MMI Radion tai MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta kaikki sujuu kuin leikki. yksinkertaista käytettävyyttä

52 52

53 Varusteet Yhtä ainutlaatuisia kuin sinä itse. Varusteluvaihtoehdot. Urheilullisuus, mukavuus, muotoilu, toiminnallisuus asetat Audillesi mitä vaatimuksia tahansa, se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia yksilölliseen varusteluun. Audin varusteluvaihtoehdot ovat monipuolisia ja laadukkaita, ja ne on helppo mukauttaa omien tarpeiden mukaisesti.

54 54 Luonteella on monta eri muotoa. Mikä tekee Audista juuri sinun Audisi? Omien tarpeidesi mukaan valitut varusteet. Valittavanasi on useita erilaisia varusteita, joiden avulla voit antaa autollesi juuri haluamasi ilmeen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

55 Varusteluesimerkkejä Audi A1 Sportback sport Scuba-sininen metalliväri, katto Florett-hopea metalliväri Alumiinivanne, 5-puolainen V Urheiluistuimet mustat Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä

56 56 Urheilullisuus näkyy ja tuntuu. Jopa auton seistessä paikallaan. S edustaa urheilullisuutta. Audi S1 ja Audi S1 Sportback ovat siitä mainio osoitus. Ne tarjoavat nimittäin runsaasti S-mallikohtaisia varusteita. Dynaamista ulkonäköä. Urheilullista mukavuutta. Ainutlaatuista suorituskykyä. Sinulla on lisäksi mahdollisuus korostaa auton urheilullisuutta lisävarusteilla, jotka tuovat autoon lisää upeita yksityiskohtia. Kuvissa Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

57 S-mallit S1-mallikohtaiset vakiovarusteet S1-mallikohtaiset lisävarusteet (esimerkkejä) Alumiinivanne, 5-puolainen, S-Design Koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17¹ Jarrusatulat mustat S1-teksti edessä. Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö Jäähdyttimensäleikkö platinanharmaa kromisin vaakalistoin. Keskellä kromatut Audin renkaat. S-puskurit Urheilullinen muotoilu, korostetut sivulla olevat ilmanottoaukot alumiininväriset, kynnyslistat sivulla ja S- diffuusori takana. Ulkopeilien kotelot alumiininväriset S-kattospoileri Korinvärinen. Pakoputkenpäät Kaksiosainen, kaksi soikeaa kromattua päätä vasemmalla ja kaksi oikealla. Mallimerkintä Mallimerkintä S1 takaluukussa ja jäähdyttimensäleikössä; lisävarusteena myös ilman takaosan mallimerkintää; S1-mallimerkintä käyntinopeusmittarissa ja MMI-näytössä; quattro-teksti etumatkustajan puolella kojelaudassa. S-kynnyslistat Kynnyksissä alumiinilistat ja S1-teksti. Sisätilojen alumiinisomisteet Jalkatuki ja poljinpinnat terästä Kuljettajan informaatiojärjestelmä Mittaristo Harmaat mittaritaulut, valkoiset osoittimet ja S1-teksti käyntinopeusmittarissa. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä S1-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet. S-mallikohtainen vaihteenvalitsimen nuppi Nahkaa, punainen rengas. Urheiluetuistuimet Istuinverhoilut Sektor-kangasta/nahkaa, musta Istuimen keskiosa mustaa Sektor-kangasta, istuimen sivuosat mustaa nahkaa, punaiset koristesaumaompeleet. Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Automaatti-ilmastointi Xenon plus sis. ajovalonpesimet 6-vaihteinen manuaalivaihteisto Jatkuvatoiminen quattro -neliveto S-urheilualusta sisältäen sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet S-mallikohtaiset, dynaamiset, sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet. Kaksi erilaista iskunvaimentimien ominaiskäyrää parantavat ajomukavuutta ja -dynamiikkaa (auto/dynamic). Audi drive select Takana nelipistetuenta quattro-ulkonäköpaketti quattro-sisätilapaketti Ulkoväreinä erikoisvärit Sepang-sininen helmiäisväri ja Vegas-keltainen Alumiinivanne, 5-puolainen Facet (S-Design), kontrastiharmaa, osittain kiillotettu² Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18¹. Alumiinivanne, 5-puolainen Facet (S-Design), mattamusta, osittain kiillotettu² Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18¹, ³ Jarrusatulat punaiset Advanced key system Moottorin Start-Stop-painike ja punainen rengas kojelaudassa Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, tasainen alaosa S1-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet S-urheiluetuistuimet Istuinverhoilut Feinnappa-nahkaa mustat tai teräksenharmaat Ilmasuutinten kehykset Kiiltävä musta, punainen sisäkehys³. Ilmasuutinten kehykset Alumiininvärinen, punainen sisäkehys³. ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 115. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 105. ³ Vain quattro-siätilapaketin yhteydessä.

58 58

59 Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108. Kuvassa malli Audi A1 1.4 TDI ultra. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Audi ultra

60 60 Sopiva moottori jokaiselle. Valitset minkä Audi-moottorin tahansa, kaikissa niissä on korkea puristussuhde, tehokas palaminen ja erinomainen hyötysuhde. Lyhyesti sanoen ne tarjoavat suurempaa tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja alhaisemmilla päästöillä.

61 Moottorit 1.4 TFSI 1.6 TDI TFSI TDI Audin TFSI-moottorit tarjoavat ällistyttävää taloudellisuutta ja entistä parempaa suorituskykyä unohtamatta hyväksi havaittua ajodynamiikkaa. A1 Sportback 1.4 TFSI (92 kw) A1 Sportback 1.8 TFSI (141 kw)* S1/S1 Sportback 2.0 TFSI (170 kw) Audin TDI-moottorit: suuri vääntömomentti koko käyntinopeusalueelle näin taataan jatkuva voimantuotto. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. A1 Sportback 1.6 TDI (85 kw) Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. * Saatavissa vain Sport-varustetaso.

62 62 Urheilullisuutta vai ylellisyyttä. Sinä valitset. Voit varustella oman Audi A1:n omien tarpeidesi mukaan valitsemalla juuri sinulle sopivan varusteluvaihtoehdon. Voit korostaa urheilullista ilmettä tai tuoda muotoilua paremmin esiin. Voit valita erilaisia vivahteita. Päätä ihan itse. Valitset minkä varusteluvaihtoehdon tahansa, jokainen matka Audilla on aivan erityinen ajokokemus. A1 Tästä alkaa oman autosi yksilöllinen varustelu. Audi A1 tarjoaa mielenkiintoisia varusteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit antaa autollesi oman yksilöllisen luonteen. Niin sisä- kuin ulkopuolelle. On itsestään selvää, että kaikki tuotteet noudattavat tunnettua Audin laatua. Mallikohtaiset vakiovarusteet Ulkopuoliset erot: Teräsvanteet ja koristekapselit Koko 6 J x 15, renkaat 185/60 R 15* Sisäpuoliset erot: Ilmasuutinten kehykset mattamustat Istuinverhoilut A1-kangasta Toiminnalliset erot: Urheilullinen 3-puolainen ohjauspyörä Dynaaminen vakioalusta Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108.

63 Varusteluvaihtoehdot ja paketit A1 A1 sport S line A1 1.8 TFSI Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. * Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 115.

64 64 Korosta entisestään Audin urheilullista olemusta valitse Audi A1:n urheilulliset varusteet. A1 sport Näytä urheilullinen puolesi kauttaaltaan. Valitse yksityiskohtia, jotka korostavat Audi A1:n luonnetta tyylikkäästi. Ulkoiset ominaisuudet luovat heti ensi silmäyksellä vaikutelman vahvasta suorituskyvystä. Sisätilojen varusteet tuovat henkäyksen urheiluautomaista tunnelmaa. Mallikohtaiset vakiovarusteet Ulkopuoliset erot: Alumiinivanne, 5-puolainen Dynamic Koko 7 J x 16, renkaat 215/45 R 16¹ Kiiltävä pakoputken pää Sisäpuoliset erot: Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Istuinverhoilut A1 Sport-kangasta Sisätilojen alumiinisomisteet Toiminnalliset erot: Urheiluetuistuimet Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Kuljettajan informaatiojärjestelmä Audi drive select² Urheilullinen alusta Sumuvalot Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108.

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa A3 A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet Tekniikka 48 Innovaatiot 56 Audi tron 64 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 50

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa A3 Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Compact Coupé / A3 Sportback 30 Audi S3 Compact Coupé / S3 Sportback Tekniikka 48

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI 84 83 82 81 105 89 89 62, 63 78, 79 89 57 88 84 80 84 57, 77 77 88 88 83 77 84 84 57 77 77 57, 80 104 106 Tavaratilan kääntömatto 84 Tavaratilan lattia 106 Teknologiapaketti

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

Audi Q3 Teknistä etumatkaa

Audi Q3 Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro

Lisätiedot

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Audi-elämys Vastuuta Elämys Sivu 4 Audi Q3 Vastuullinen toiminta liittyy tiukasti Audin toimintastrategian periaatteisiin. Tekniikka Taloudellisen menestyksen ja tehtaiden

Lisätiedot

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Nautinto 4 Elämys Audi A1 Tekniikka 28 TFSI /TDI 32 Alusta ja ohjaus/turvallisuus 30 MMI Multi Media Interface 34 Audi-tehokkuus 31 Audi connect Varusteet 36 Audi

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 113 970,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 45 831,45 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 159

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 110 630,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 34 765,00 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 145

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Varusteet Audi A3 Compact Coupé/A3 Sportback/S3 Compact Coupé/S3 Sportback MMI Navigointi plus ja MMI touch -kosketuspaneeli 111 MMI Radio 112 Muuttuva ajovalojen korkeussäätö 104 Nahkapäällysteinen 4-puolainen

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE Hintatiedot Autoveroton hinta: 97 860,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 40 283,05 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu.

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Tekniikka 36 Audi-tehokkuus 50 Alusta, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI Toluca_US_71_2015_09.indd 1 Tavaratilan lattia 108 Teknologiapaketti 88 tiptronic 88 Tummennetut lasit (Privacy-lasit) 83 Tunkki 104 Turvaohjauspilari 110 Turvatyynyt 89 Turvavyöt

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

PERSONOINTI. Tulosta Sulje

PERSONOINTI. Tulosta Sulje PERSONOINTI AJOVALOJEN KEHYKSET KATTOSPOILERI SUMUVALOJEN KEHYKSET TAKALUUKUN KORISTELISTAT PEILINKUORET OVENKAHVAN SUOJUKSET USKALLA EROTTUA TEE JUKESTASI EROTTUVA Piristä JUKEa Nissanin aidoilla lisävarusteilla.

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 1 130 1 339,48 1 461,69 Q0Q0 Audi Exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé.

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Uusi Audi A5 Coupé. Näyttää suunnan. Jopa auton seistessä paikallaan. Uudessa Audi A5 Coupéssa yhdistyvät urheilullisuus ja tyylikkyys. Se tuo kaduille edistyksellisyyttä, estetiikkaa

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 29.06.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994 VAKIOVARUTEET UOMEA FORD ECORT 1990-1994 Ghia XR3i käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4 Audi A4 A4 Avant Sillä mennään, millä ajetaan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. 02 03 Audi A4 A4 Avant A4 /

Lisätiedot

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN MICRA ALKUPERÄISET VIIMEISTELE TYYLISI YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA JA MUKAVUUS VALTTIA. NISSANIN YKSILÖLLISILLÄ LISÄVARUSTEILLA TEET MICRASTASI KAUPUNGIN YKKÖSTÄHDEN. 5 6 5) KATTOSPOILERI (1). Nosta

Lisätiedot

www.toyota.fi Yaris Varusteet

www.toyota.fi Yaris Varusteet www.toyota.fi Yaris Varusteet Tilausnumero E2FIN /2006 Sisältö 04 Muotoilu ja mukavuus 08 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi 0 Turvallisuus ja suojaus 6 Kuljetus ja säilytysratkaisut 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3

A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3 A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3 Audi A3 Uusi Audi A3. Yhä pidemmälle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. 02 03 Audi A3 Uusi 04 05 Audi

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET USKALLA EROTTUA VALITSE VÄRISI KIRKAS ORANSSI KIILTÄVÄN- MUSTA HOPEAN- HARMAA KIILTO- VALKOINEN VOIMAKAS PUNAINEN KIRKAS ORANSSI Viimeistele oma JUKEsi räätälöidyllä

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot