A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa

2

3 Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44 Älykästä suorituskykyä 50 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 40 Audi connect 46 Dynamiikka Varusteet Vuorovaikutus: Audi QR-koodit Koe Audi entistä läheisemmin: lataa QR-sovellus älypuhelimeesi ja skannaa QR-koodi tai tutustu kyseiseen linkkiin selaimesi kautta. Muut 54 Varusteluesimerkkejä 72 quattro-paketti 92 Valot 56 S-mallit 74 Audi exclusive 93 Muotoilu 58 Audi ultra 80 Ulkovärit/kontrastivärit 94 Ohjauspyörät/käyttöelementit 60 Moottorit 84 Vanteet/renkaat 94 Mukavuus 62 Varustevaihtoehdot 86 Istuimet/istuinverhoilut 97 Infotainment 68 S line 88 Kattoverhoilu 99 Avustavat järjestelmät 70 A1 1.8 TFSI 90 Ilmasuutinten kehykset 101 Tekniikka/turvallisuus 102 Audi Genuine Accessories 106 Mitat 116 Audi-elämys 104 Tekniset tiedot 108 Vakio- ja lisävarusteet Elämysosion kuvien autojen varusteet on esitelty sivulla 115. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

4 04/ 05 Audi A1 Sportback

5 Suuri Suuri idea. Kompaktissa muodossa: uusi Audi A1 Sportback. Nykyaikaisen elämäntavan tiivis ilmentymä. Tarjoten yksilöllisiä mahdollisuuksia. Suorituskyvyltään hämmästyttävä. Aina yhtä lumoava. Sisältäen tehokasta tekniikkaa ja moderneja viestintäratkaisuja. Audi A1 Sportback on urbaani selviytyjä, joka haluaa saavuttaa yhä enemmän. Suuruudella on monta eri puolta. Uusi Audi A1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

6 QR-koodi Kun haluat kokea Audi A1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi (yhteysmaksut matkapuhelinliittymän mukaan). Voit myös valita selaimessasi linkin: Suuri esiintyjä. Audi A1 Sportback tekee sykähdyttävän vaikutuksen. Vaakasuorat linjat luovat vaikutelman pituudesta. Se tarrautuu entistä tukevammin tiehen. Maskuliininen muotokieli lupaa todellista ajonautintoa. 06/ 07 Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

7

8

9 08/ 09 Olisiko aika saada hieman liikuntaa? Varusteluvaihtoehto A1 sport tuo dynaamisuutta tien päälle. Varusteisiin kuuluvat uudet 16-tuumaiset 5-puolaiset Dynamic-alumiinivanteet, jotka ovat osa tyylikästä ulkomuotoa. Tehokkuudesta kertovat myös kromatut pakoputkenpäät. A1 sport -varusteluvaihtoehtoon sisältyvät urheilullinen alusta ja Audi drive select täydentävät dynaamista ajontuntumaa. Näkyvyyden ollessa heikko sumuvalot tarjoavat kaivattua näkyvyyttä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

10 uureksi kasvanut. Kohtaaminen tuntuu aina yhtä suurenmoiselta. Myös näin kompaktissa Audissa. Koossa on kyse ryhdikkyydestä. Audi A1 Sportback esittelee uudet sulavammat ja muhkeammat muotonsa. Ulkopeili aloittaa uudenlaisen aerodynaamisen linjan. Keulan Singleframe-jäähdyttimensäleikkö puskee terävästi esiin. Samoin tekee uusi etupuskuri, joka tuo muotoon ryhdikkyyttä ja voimakasta ilmettä. Takaosan erottuvana piirteenä on uusi diffuusori. Lopputuloksena on ainutlaatuinen ulkomuoto, joka osoittaa suuruutensa pienissäkin yksityiskohdissa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

11 10/ 11

12 12/ 13

13 Audi A1 Sportback tarjoaa katsojalle inspiraatiota. Se suorastaan hehkuu vetovoimaa. Valitset sitten minkä ulkovärin tahansa. Voit tilata lisävarusteena itseäsi parhaiten miellyttävän katon ja kattokaarien kontrastivärin Audi A1 Sportbackiin. Näin autosi kertoo enemmän omasta persoonallisuudestasi. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

14 Suureksi luotu. Jokainen kulkee omaa tietään. Audi A1 Sportback tarjoaa jotakin enemmän. Sisätiloissa on lukuisia mahdollisuuksia yksilöidä auto oman tyylisi mukaan. Varusteluvaihtoehdossa A1 sport ilmasuutinten kehykset ovat saatavissa kiiltävän mustina. Myös tämä varusteluvaihtoehto tarjoaa useita istuinverhoilun värejä käyttöösi, kuten laserinsininen Milano-nahka. Valitset minkä tahansa yksilöllinen tyylisi luo aivan uudenlaisen ajoelämyksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

15 14/ 15

16 Audi A1 Sportback vie sinut nopeasti määränpäähäsi. Voit hyödyntää myös älykkäitä tekniikoita. Lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän 6,5-tuumaisessa värinäytössä esitettävä 3D-karttanäkymä on aina vilkaisun arvoinen. Saat rahallesi vastinetta toki myös akustisesti: lisävarusteena saatavan Bose Surround Sound -järjestelmän 14 kaiutinta takaavat upean äänentoiston. Lisävarusteena saatava Audi phone box mahdollistaa miellyttävät puhelut. Lisää ajomukavuutta tuo tullessaan Audi connect. Sen monipuoliset palvelut ja toiminnot saavat olosi tuntumaan Audissasi kuin olisit kotona olet lähes jatkuvasti ja kaikkialla yhteydessä Internetiin. Näin ollen voit käyttää kätevästi verkkopalveluita ja soittaa lempimusiikkiasi Audi music streamin avulla. Audi A1 Sportback: kokemuksia kaikille matkustajille. Lisätietoja Audi connectista saat alkaen tämän esitteen sivulta 40 ja 101 tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

17 16/ 17

18

19 18/ 19 Suuri ajonautinto. Ei pelkästään tien päällä, vaan kokonaisvaltaisena elämyksenä. Sitä tarkoittaa Audi A1 Sportbackin toimintaperiaate. Valitse itse minne olet menossa ja miten haluat sinne päästä. Valitse moottori, joka siivittää sinut tehokkaasti eteenpäin ja tukee kuljettajan toimintaa älykkäästi. Valitse siis lisävarusteeksi Audi drive select. Sen avulla voit mukauttaa ajodynamiikan omien henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan ja saada aikaan urheilullisemman, intensiivisemmän ajokokemuksen. Taloudellisuus ja urheilullisuus yhdistyvät myös 7-vaihteisessa S tronic -kaksoiskytkinvaihteistossa, jossa vaihtaminen tapahtuu lyhyiden vaihtoaikojen ansiosta lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. Koe tehokas suorituskyky ja ainutlaatuinen hallinta. Koe uusia mahdollisuuksia jokaisella matkalla. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

20 20/ 21 Uudenaikaisessa ajamisessa yhdistyvät urheilullisuus ja taloudellisuus. Siitä ovat hyvänä osoituksena uuden sukupolven TDI - ja TFSI moottorit. Ne ovat yhdistelmä tehokasta suorituskykyä ja taloudellista polttoaineenkulutusta. Vakiovarusteena ovat myös Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä. Hyvänä esimerkkinä on 1.0 TFSI -moottori, jonka yhdistetyt CO₂-päästöt ovat vaatimattomasti 97 g/km. Vähäpäästöisyydestään huolimatta Audi A1 Sportback on kaikessa suhteessa urheilullinen tinkimättä lainkaan todellisesta ajonautinnosta. Taloudelliset tekniikat mahdollistavat ympäristötietoisen liikkumisen polttoainetta säästäen ja kuitenkin tehokkaasti. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

21

22 Eteenpäin. Nopeasti ja taloudellisesti. Monien mahdollisuuksien myötä. Vie ystävät ja perhe perille turvallisesti ja rentoutuneesti. Runsaasti tilaa matkustaa rennosti. Näytä suuruutesi. Uudessa Audi A1 Sportbackissä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta / 23

23

24 Audi S1 / Audi S1 Sportback 24/ 25 Suurta urheilullisuutta. / Valloita kaupunki uudelleen joka päivä. Nyt se sujuu entistä urheilullisemmin. Entistä tiukemmin kiinni asvaltissa. Tuntuma tiehen on jämäkkä, kun käytössä on jatkuvatoiminen quattro -neliveto. Vetovoima vakiovarusteena. Ketteryys ensiluokkaista. Suorituskykyä, joka luo uusia mittapuita. Kaiken tämän päälle muotoilu, joka valloittaa sydämen. Urheilullisesti. S-mallikohtaisesti. Edistyksellisesti. Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Kaupunki kuuluu sinulle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

25

26 Suuri vetokyky. / Kaikki pyörät apuna. Voimaa, joka vie mukanaan. Jatkuvasti. Kaikilla neljällä pyörällä. Kiitos kuuluu jatkuvatoimiselle quattro -nelivedolle. Se tarjoaa tuntuvasti enemmän pitoa. Erinomaista kaarreajoa ja ajovakautta. Upeaa ajotuntumaa. Mahtavaa ajodynamiikkaa. Suvereenia hallintaa. Hämmästyttävä. Vakiona. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105. QR-koodi 26/ 27 Kun haluat kokea Audi A1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi (yhteysmaksut matkapuhelinliittymän mukaan). Voit myös valita selaimessasi linkin:

27

28

29 28/ 29 Suuri elämys. / Nauti jokaisesta matkasta. 170 kw saa nopeasti hymyn kasvoille. Vain 5,8 sekunnissa nollasta sataan. S-mallille tyypillisen moottorin murinan saattelemana. Suurin vääntömomentti 370 Nm. Huippunopeus 250 km/h. Vaikuttava suorituskyky. Upea ajotuntuma. Kaiken perustana urheilullinen S-alusta ja sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet. Yksilöllinen alustan säätö Audi drive selectin avulla. Entä mitä muut näkevät? S-diffuusorin. S-mallikohtaisen kaksiosaisen pakoputken ja kaksi soikeaa pakoputkenpäätä. S-kattospoilerin. Urheilullisia yksityiskohtia joka puolella. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

30 Suuri vaikutus. / Vetää kaikki katseet puoleensa. Tehokkuus ja suorituskyky heijastuvat ulkomuodossa. Heti ensi silmäyksellä. Läpikotaisin S-malli. Ulkopeilien kotelot alumiininväriset. Mustat jarrusatulat. Tai lisävarusteena myös punaiset. Edessä S1-logo. Säteilee puhdasta ajodynamiikkaa. Pisteenä i:n päällä S-etupuskuri ja ilmanottoaukot. Sekä tietenkin tyypilliset S-sivuhelmat. Luomus, joka hehkuu S-vaikutelmaa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta / 31

31

32

33 32/ 33 Henkilökohtainen lähtöpaikkasi. Paalupaikalla lisävarusteena saatavat S-urheiluetuistuimet. S1-teksti etuistuimien selkänojissa. Punaiset etuistuimien selkänojien takaosat. Jalat polkimien teräksisellä pinnalla. Kädet lisävarusteena saatavalla urheilullisella nahkapäällysteisellä monitoimiohjauspyörällä. Hengitystä pidättäen. Lähtölaskenta on alkanut. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

34 34/ 35 Innokkaasti matkassa mukana. Dynamiikkaa ja erinomaista pitoa. quattro. Enemmän kuin pelkkä innovatiivinen tekniikka. Tunnet olevasi elossa. Suorittamassa tehtävää. Hengittämässä kaupungin tuoksua. Kaiken keskipisteessä. Uusi Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

35

36 36 >>> Audi tron Tulevaisuus kuuluu alhaisille CO₂-päästöille. >>> Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. >>> quattro Tulevaisuus kuuluu nelivedolle.

37 Innovaatiot >>> Muotoilu Tulevaisuuden uudet muodot. >>> Audi ultra Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. durch Technik. Maailma muuttuu jatkuvasti. Tekniikan kehitys kiihtyy yhä nopeammin. Se tarjoaa yhä enemmän mahdollisuuksia liikkumiseen. Teknisen etumatkan turvin kasvatamme välimatkaa entisestään. Haluamme antaa mukaasi tien päälle tekniikkaa, joka rikastuttaa elämää. Me emme pyri pelkästään täyttämään nykyajan ja tulevaisuuden liikkumiselle asetetut haasteet vaan me myös ylitämme ne.

38 38 >>> Aerodynamiikka Alhaisempi ilmanvastus, parempi taloudellisuus. Auton linjojen, alustan ja ilmanohjaimien jatkuvan aerodynaamisen muotoilun kautta pyritään parhaaseen mahdolliseen muotoon, joka luo aerodynaamista taloudellisuutta. Samaan pyritään käyttämällä alhaisen vierintävastuksen renkaita. Audi testaa kaikkea tätä tuulitunnelissa jopa nopeudella 300 km/h. >>> Vaihteistotekniikka Parempaa taloudellisuutta vaihteiston parempien välityssuhteiden ansiosta. Vääntömomentin suurempi käyttöalue mahdollistaa vaihteiston välityssuhteiden pidentämisen erityisesti suuremmilla vaihteilla. Voimakas vääntö saadaan aikaiseksi siis jo alhaisella käyntinopeusalueella, mikä alentaa kulutusta. >>> Kevytrakennetekniikka Alhaisempi paino. Lisää säästöä, voimaa ja vääntöä. Audin kevytrakennetekniikka. Kaikki lähti korinrakennustekniikan keventämisestä, mutta nykyään sitä käytetään lähes kaikilla osa-alueilla. Siinä yhdistyvät innovatiiviset materiaalit, kuten alumiini ja magnesium, älykkäät rakennetekniikat sekä luonnonvaroja säästävät tuotantoprosessit.

39 >>> Energianhallintajärjestelmä Jarrutuksen avulla taloudellisempaa ajoa. Tätä tarjoaa jarrutusenergian talteenotto (energianhallintajärjestelmä). Osa jarrutuksen tai moottorijarrutuksen aikana syntyvästä liike-energiasta varastoidaan väliaikaisesti auton akkuun, josta energia otetaan uudelleen käyttöön kiihdytyksessä näin voidaan saavuttaa ajotilanteen mukaan jopa kolmen prosentin polttoainesäästö. Audi ultra Audi ultra Optimaalinen yhdistelmä. Tulevaisuus kuuluu taloudellisille tekniikoille. Audin valmistaminen on vaativaa. Silti kaikissa malleissa noudatetaan samaa yksinkertaista periaatetta: kaikki osat sopivat tarkasti toisiinsa, jolloin saavutetaan päästöjä alentavaa synergiaa. Tätä periaatetta seurasivat 1980-luvun lopussa Audin kevytrakennetekniikka ja vallankumouksellinen Audi Space Frame (ASF ) -konsepti, joista on kehittynyt niin sanottu painonkevennyksen jatkumo: jokainen kevytrakenneosa vaikuttaa osaltaan muihin komponentteihin, joiden kokoa voidaan myös vastaavasti pienentää. Tällä tavoin nykyisiä muotoja ja materiaaleja voidaan niiden toiminnallisuuden, alhaisimman mahdollisen painon ja tuotantoprosessin osalta jatkuvasti parantaa. Näin teemme autoistamme entistäkin taloudellisempia ja ympäristöystävällisempiä. Lisäksi Audeissa käytetään yhä enemmän taloudellisuustekniikoita. Tällaisia ovat esimerkiksi energianhallintajärjestelmä ja Start-Stop-järjestelmä. Yhtä tärkeitä ovat edistykselliset, taloudelliset, uusinta tekniikkaa edustavat moottorit. Ne mahdollistavat paremman ajodynamiikan, korkeamman puristussuhteen, taloudellisemman palamisen ja alhaisemmat CO₂-päästöt. Kaikki tämä yhdessä on Audi ultra. Nyt ja tulevaisuudessa matkalla kohti alhaisempia CO₂-päästöjä. >>> Moottoritekniikka Voimakkaasti ja taloudellisesti eteenpäin. Audi ultran tukena moottoreiden taloudellisuustekniikka. Tästä esimerkkinä on Audin sylinterinhallintajärjestelmä, jonka ansiosta moottori kuluttaa vähemmän energiaa.

40 40 Liikkuvuus ja navigointi Viestintä Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) puhetoiminnolla Google *-tietokannasta Online-liikennetiedotteet Täydentävät dynaamista reitinohjausta antamalla reaaliaikaista tietoa yksittäisten tieosuuksien liikennevirroista. Polttoaineen hinnat Paikkakunnan tai lähiseudun edullisimmat huoltoasemat. Tietoa pysäköintipaikoista Apua pysäköintipaikan etsintään pysäköintialueelta ja -talosta. Tietoja mahdollisesti myös hinnoista. WLAN Hotspot Yhdistää mobiilit päätelaitteet Internetiin. Maatiedot Maakohtaiset lainsäädännön määräykset koskien esim. turvaliiviä ja suurinta sallittua nopeutta. Navigointi Google Earth * -karttapalvelulla ja Google Street View * -toiminnolla Navigointi korkearesoluutioisten ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien ja osoitetietojen perusteella kohti määränpäätä. c Au Päämäärän tallennus myaudi- tai Google Maps * - toiminnon kautta Navigoinnin päämäärää voi suunnitella halutessaan kätevästi kotona tietokoneella tai älypuhelimella. myaudi, Google Maps ja Audi MMI connect -sovellus mahdollistavat sitten oman navigointipäämäärän lähettämisen suoraan autoon. Matkan alkaessa tällaisen päämäärän voi kätevästi asettaa navigointijärjestelmän päämääräksi * Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Saatavuus, näyttötiedot ja palvelujen kustannukset vaihtelevat maan, mallin, päätelaitteen ja hinnan mukaan. Lisätietoa oikeudellisista tiedoista ja käyttövinkeistä saa sivulta 97 ja Internet-osoitteesta Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

41 di nnect. Audi connect Audi connect Tulevaisuus kuuluu palvelujen verkottumiselle. Maailma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Lisävarusteena saatavan Audi connectin avulla voit käyttää monia näistä mahdollisuuksista digitaalisesti ja suoraan omassa autossasi. Napin painalluksella. Yksilöllisesti juuri sinulle. Kaikki tämä on myaudin ja Audi connectin tukemien palvelujen ansiota. Lähes kaikkialla maailmassa. Intuitiivisesti, kätevästi ja mukavasti. Infotainment Sää Säätiedot ja kartat halutulta paikkakunnalta. Audi music stream Maailmanlaajuisten radioasemien haku älypuhelimen sovelluksen ja WLAN-yhteyden kautta sekä pääsy älypuhelimen mediasisältöön. Online-uutiset Tekstiä ja kuvaa ajankohtaisista tapahtumista maailmalla, ääneenlukutoiminto. Matkatiedot Tietoa nähtävyyksistä, sisältää myös siirtotoiminnon navigointijärjestelmään.

42 42 quattro Tie vie mukanaan. Koe quattro.

43 Audi S1 ja Audi S1 Sportback vakiona quattro. Tuntuma tiehen on jämäkkä. Koska voima välittyy jatkuvasti kaikille neljälle pyörälle. Sitä annostellaan hydraulisen monilevykytkimen kautta. Aina tilanteen mukaan. quattro jatkuvatoimisen nelivedon tarjoama ajovakaus nostaa dynamiikan ja ketteryyden uudelle tasolle ja ehkäisee yli- ja aliohjautumista. Se takaa paremman pidon ja voimakkaan liikkeen eteenpäin. Se hallitsee kaikki tiet ja olosuhteet. Tavoitteet ovat selkeinä edessä päin. Kaarteissa. Suorilla. Kaikissa olosuhteissa. Elämys, joka vie mukanaan. Niin tiellä kuin ajatuksissakin. quattro Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

44 44 Älykästä suorituskykyä Maksimaalista voimaa. Maksimaalista nautintoa. Liike saa aina alkunsa jostakin. Jokin idea saa sen liikkeelle. Audin moottoreiden lähtökohtana on lisääntynyt tehokkuus alhaisemmalla kulutuksella. Nämä toistensa vastakohdat yhdistyvät kahdessa vallankumouksellisessa moottoriteknologiassa: TDI ja TFSI. Tutustu niihin molempiin. Valitse sitten juuri sinun liikkumiseesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

45 Älykästä suorituskykyä TDI Audin TDI-moottorit tuovat ainutlaatuista suorituskykyä yhdistämällä suoraruiskutuksen ja turboahtamisen. Tästä on kiittäminen korkeaa vääntömomenttia koko käyntinopeusalueella tasaisella voimantuotolla. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. Mutta myös lumoavan dynaamisesti saat parhaan suorituskyvyn tiellä kuin tiellä. TFSI Audin TFSI-moottoreiden puristussuhde on erittäin korkea. Tuloksena on erinomainen polttoainetalous ja optimaalinen suorituskyky. Korvaamalla suuri iskutilavuus mekaanisella tai turboahtimella voidaan pienentää merkittävästi moottorin kokoa ja painoa samalla suoristuskyky on yhtä dynaamista kuin aina ennenkin. Innostavaa voimantuottoa alusta alkaen.

46 46 >>> Urheilullinen alusta sisältäen sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet Ajodynamiikkaa on parannettu ottamalla käyttöön iskunvaimentimien kaksi säätömahdollisuutta. >>> S tronic Urheilullisen taloudellinen kaksoiskytkinvaihteisto mahdollistaa salamannopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. >>> Sähkömekaaninen ohjaustehostin Ohjaustehostin tuottaa ajonopeuden mukaan säätyvän tehostuksen tarkan ohjaustuntuman myös suuressa nopeudessa. Se tukee kuljettajaa myös vastaohjauksessa ja keventää ohjausta pysäköitäessä. >>> Audi drive select Audi drive selectin avulla voit sovittaa A1-mallin ajo-ominaisuudet omien tarpeidesi mukaan. Napin painalluksella. Urheilullisemmin, mukavammin, tasapainoisemmin tai taloudellisemmin. Sinä päätät. >>> Suurempi raideleveys* Parantaa ajovakautta, lisää ketteryyttä ja tekee kaarreajosta nautinnollista. >>> quattro * Jatkuvatoiminen neliveto jakaa voiman ajotilanteen mukaan kullekin yksittäiselle pyörälle lisäten näin pitoa ja ajodynamiikkaa. >>> Takana nelipistetuenta* Erillisjousitus. * Vain S1 / S1 Sportback.

47 Dynamiikka Dynamiikka Dynamiikkaa, joka pitää otteessaan. Astu sisään. Kiinnitä turvavyö. Käynnistä moottori. Mihin tiesi viekään, anna upean ajodynamiikan viedä sinut mennessään. Audisi pitää kaikki tiet avoinna. Määrää suunta. Tahti. Nopeus. Nauti jokaisesta matkasta. Ne tekevät jokaisesta matkasta parhaan kokemuksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

48 48 >>> Mäkilähtöavustin Helpottaa liikkeellelähtöä lähes kaikissa ylämäissä. >>> Vakionopeussäädin Säilyttää valitun nopeuden tasaisena alkaen nopeudesta 30 km/h ja tukee näin turvallista ja rentoa ajoa. >>> Hätäjarrutustehostin, törmäyshallinta Estää tietyissä onnettomuustilanteissa auton hallitsemattoman vierimisen eteenpäin ja saattaa näin ehkäistä myös jatkotörmäykset. >>> ESC ja kaarreajon tunnistus Parantaa pitoa ja ajodynamiikkaa kaarreajossa, mahdollistaa tarkan ajokäyttäytymisen ja lisää ketteryyttä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

49 Avustavat järjestelmät Avustavat järjestelmät Mihin tiesi viekin: se tuntuu hyvältä. Apunasi ovat Audin avustavat järjestelmät. Jokainen matka on erilainen. Yksi asia kuitenkin pysyy samana tunne, joka välittyy jokaisesta Audista: turvallisuus. Audisi kaikki avustavat järjestelmät tukevat kuljettajaa matkan aikana ja tuovat lisää ajomukavuutta tien päälle. Tutustu tärkeimpiin avustaviin järjestelmiin. >>> Akustinen pysäköintijärjestelmä takana Tukee kuljettajan toimia peruutettaessa. Varoittaa kuljettajalta näkymättömissä olevista esteistä akustisilla signaaleilla. >>> Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana Parantaa näkyvyyttä pysäköitäessä ja liikuteltaessa autoa pienessä tilassa näyttäen kuvaa auton ympäristöstä. Mittaus ultraääniantureilla, jotka on integroitu huomaamattomasti puskureihin. Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla.

50 50 >>> Audi connect MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta voi käyttää kaikkia Audi connectin tukemia lisävarusteena saatavia palveluja nopeasti ja kätevästi. MMI-järjestelmän intuitiivisten käyttömahdollisuuksien ansiosta monien Internetpohjaisten toimintojen käyttö on hämmästyttävän yksinkertaista. >>> Navigointi Navigoi kätevästi määränpäähäsi MMI Navigointi plus -järjestelmän avulla käyttäen apuna 3D-karttaa sekä nähtävyyksien ja tunnettujen rakennusten kolmiulotteista esittelyä. y >>> Car MMI Radion kautta voi kätevästi ohjata ja säätää muutamien painikkeiden kautta kuljettajaa avustavia järjestelmiä, auton asetuksia sekä ilmastointia ja huoltotoimintoja. >>> Phone Soita turvallisesti ja kätevästi hands-free-toimintojen avulla: valitse MMI-järjestelmästä kätevästi yhteystiedot. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Lisätietoja maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat alkaen sivulta 108.

51 u MMI >>> Media Selaa kaikkien eri medialähteiden, kuten jukeboxin, asennetun SD-kortin, Audi music interfacen tai CD-levyn, musiikkikokoelmaasi Cover-toiminnossa. MMI Navigointi plus - järjestelmällä voit selata myös DVD-levyn sisältöä. MMI yksinkertaista käytettävyyttä MMI älykäs, yksilöllinen, intuitiivinen. Yksinkertaistettu. Selkeä. Looginen. Liikkuva Infotainment-palvelu on määritetty uudelleen: Multi Media Interface (MMI). Puhelut, navigointi ja lisävarusteena saatavan Audi connectin kautta tapahtuva Internetin selaaminen: kaikki tapahtuu intuitiivisesti, käytännöllisesti ja selkeästi. Lisävarusteena saatavan MMI Radion tai MMI Navigointi plus -järjestelmän kautta kaikki sujuu kuin leikki. yksinkertaista käytettävyyttä

52 52

53 Varusteet Yhtä ainutlaatuisia kuin sinä itse. Varusteluvaihtoehdot. Urheilullisuus, mukavuus, muotoilu, toiminnallisuus asetat Audillesi mitä vaatimuksia tahansa, se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia yksilölliseen varusteluun. Audin varusteluvaihtoehdot ovat monipuolisia ja laadukkaita, ja ne on helppo mukauttaa omien tarpeiden mukaisesti.

54 54 Luonteella on monta eri muotoa. Mikä tekee Audista juuri sinun Audisi? Omien tarpeidesi mukaan valitut varusteet. Valittavanasi on useita erilaisia varusteita, joiden avulla voit antaa autollesi juuri haluamasi ilmeen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

55 Varusteluesimerkkejä Audi A1 Sportback sport Scuba-sininen metalliväri, katto Florett-hopea metalliväri Alumiinivanne, 5-puolainen V Urheiluistuimet mustat Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä

56 56 Urheilullisuus näkyy ja tuntuu. Jopa auton seistessä paikallaan. S edustaa urheilullisuutta. Audi S1 ja Audi S1 Sportback ovat siitä mainio osoitus. Ne tarjoavat nimittäin runsaasti S-mallikohtaisia varusteita. Dynaamista ulkonäköä. Urheilullista mukavuutta. Ainutlaatuista suorituskykyä. Sinulla on lisäksi mahdollisuus korostaa auton urheilullisuutta lisävarusteilla, jotka tuovat autoon lisää upeita yksityiskohtia. Kuvissa Audi S1 ja Audi S1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 105.

57 S-mallit S1-mallikohtaiset vakiovarusteet S1-mallikohtaiset lisävarusteet (esimerkkejä) Alumiinivanne, 5-puolainen, S-Design Koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17¹ Jarrusatulat mustat S1-teksti edessä. Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö Jäähdyttimensäleikkö platinanharmaa kromisin vaakalistoin. Keskellä kromatut Audin renkaat. S-puskurit Urheilullinen muotoilu, korostetut sivulla olevat ilmanottoaukot alumiininväriset, kynnyslistat sivulla ja S- diffuusori takana. Ulkopeilien kotelot alumiininväriset S-kattospoileri Korinvärinen. Pakoputkenpäät Kaksiosainen, kaksi soikeaa kromattua päätä vasemmalla ja kaksi oikealla. Mallimerkintä Mallimerkintä S1 takaluukussa ja jäähdyttimensäleikössä; lisävarusteena myös ilman takaosan mallimerkintää; S1-mallimerkintä käyntinopeusmittarissa ja MMI-näytössä; quattro-teksti etumatkustajan puolella kojelaudassa. S-kynnyslistat Kynnyksissä alumiinilistat ja S1-teksti. Sisätilojen alumiinisomisteet Jalkatuki ja poljinpinnat terästä Kuljettajan informaatiojärjestelmä Mittaristo Harmaat mittaritaulut, valkoiset osoittimet ja S1-teksti käyntinopeusmittarissa. Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä S1-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet. S-mallikohtainen vaihteenvalitsimen nuppi Nahkaa, punainen rengas. Urheiluetuistuimet Istuinverhoilut Sektor-kangasta/nahkaa, musta Istuimen keskiosa mustaa Sektor-kangasta, istuimen sivuosat mustaa nahkaa, punaiset koristesaumaompeleet. Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Automaatti-ilmastointi Xenon plus sis. ajovalonpesimet 6-vaihteinen manuaalivaihteisto Jatkuvatoiminen quattro -neliveto S-urheilualusta sisältäen sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet S-mallikohtaiset, dynaamiset, sähköisesti säädettävät iskunvaimentimet. Kaksi erilaista iskunvaimentimien ominaiskäyrää parantavat ajomukavuutta ja -dynamiikkaa (auto/dynamic). Audi drive select Takana nelipistetuenta quattro-ulkonäköpaketti quattro-sisätilapaketti Ulkoväreinä erikoisvärit Sepang-sininen helmiäisväri ja Vegas-keltainen Alumiinivanne, 5-puolainen Facet (S-Design), kontrastiharmaa, osittain kiillotettu² Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18¹. Alumiinivanne, 5-puolainen Facet (S-Design), mattamusta, osittain kiillotettu² Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18¹, ³ Jarrusatulat punaiset Advanced key system Moottorin Start-Stop-painike ja punainen rengas kojelaudassa Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä, tasainen alaosa S1-logo ja S-mallikohtaiset koristesaumaompeleet S-urheiluetuistuimet Istuinverhoilut Feinnappa-nahkaa mustat tai teräksenharmaat Ilmasuutinten kehykset Kiiltävä musta, punainen sisäkehys³. Ilmasuutinten kehykset Alumiininvärinen, punainen sisäkehys³. ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 115. ² Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 105. ³ Vain quattro-siätilapaketin yhteydessä.

58 58

59 Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108. Kuvassa malli Audi A1 1.4 TDI ultra. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. Audi ultra

60 60 Sopiva moottori jokaiselle. Valitset minkä Audi-moottorin tahansa, kaikissa niissä on korkea puristussuhde, tehokas palaminen ja erinomainen hyötysuhde. Lyhyesti sanoen ne tarjoavat suurempaa tehoa pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja alhaisemmilla päästöillä.

61 Moottorit 1.4 TFSI 1.6 TDI TFSI TDI Audin TFSI-moottorit tarjoavat ällistyttävää taloudellisuutta ja entistä parempaa suorituskykyä unohtamatta hyväksi havaittua ajodynamiikkaa. A1 Sportback 1.4 TFSI (92 kw) A1 Sportback 1.8 TFSI (141 kw)* S1/S1 Sportback 2.0 TFSI (170 kw) Audin TDI-moottorit: suuri vääntömomentti koko käyntinopeusalueelle näin taataan jatkuva voimantuotto. Luonnollisesti alhaisin päästöin ja polttoainetta säästäen. A1 Sportback 1.6 TDI (85 kw) Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. * Saatavissa vain Sport-varustetaso.

62 62 Urheilullisuutta vai ylellisyyttä. Sinä valitset. Voit varustella oman Audi A1:n omien tarpeidesi mukaan valitsemalla juuri sinulle sopivan varusteluvaihtoehdon. Voit korostaa urheilullista ilmettä tai tuoda muotoilua paremmin esiin. Voit valita erilaisia vivahteita. Päätä ihan itse. Valitset minkä varusteluvaihtoehdon tahansa, jokainen matka Audilla on aivan erityinen ajokokemus. A1 Tästä alkaa oman autosi yksilöllinen varustelu. Audi A1 tarjoaa mielenkiintoisia varusteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit antaa autollesi oman yksilöllisen luonteen. Niin sisä- kuin ulkopuolelle. On itsestään selvää, että kaikki tuotteet noudattavat tunnettua Audin laatua. Mallikohtaiset vakiovarusteet Ulkopuoliset erot: Teräsvanteet ja koristekapselit Koko 6 J x 15, renkaat 185/60 R 15* Sisäpuoliset erot: Ilmasuutinten kehykset mattamustat Istuinverhoilut A1-kangasta Toiminnalliset erot: Urheilullinen 3-puolainen ohjauspyörä Dynaaminen vakioalusta Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108.

63 Varusteluvaihtoehdot ja paketit A1 A1 sport S line A1 1.8 TFSI Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. * Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 115.

64 64 Korosta entisestään Audin urheilullista olemusta valitse Audi A1:n urheilulliset varusteet. A1 sport Näytä urheilullinen puolesi kauttaaltaan. Valitse yksityiskohtia, jotka korostavat Audi A1:n luonnetta tyylikkäästi. Ulkoiset ominaisuudet luovat heti ensi silmäyksellä vaikutelman vahvasta suorituskyvystä. Sisätilojen varusteet tuovat henkäyksen urheiluautomaista tunnelmaa. Mallikohtaiset vakiovarusteet Ulkopuoliset erot: Alumiinivanne, 5-puolainen Dynamic Koko 7 J x 16, renkaat 215/45 R 16¹ Kiiltävä pakoputken pää Sisäpuoliset erot: Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Istuinverhoilut A1 Sport-kangasta Sisätilojen alumiinisomisteet Toiminnalliset erot: Urheiluetuistuimet Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Kuljettajan informaatiojärjestelmä Audi drive select² Urheilullinen alusta Sumuvalot Mallikohtaiset vakio- ja lisävarusteet alkaen sivulta 108.

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 29.06.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé.

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Uusi Audi A5 Coupé. Näyttää suunnan. Jopa auton seistessä paikallaan. Uudessa Audi A5 Coupéssa yhdistyvät urheilullisuus ja tyylikkyys. Se tuo kaduille edistyksellisyyttä, estetiikkaa

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET USKALLA EROTTUA VALITSE VÄRISI KIRKAS ORANSSI KIILTÄVÄN- MUSTA HOPEAN- HARMAA KIILTO- VALKOINEN VOIMAKAS PUNAINEN KIRKAS ORANSSI Viimeistele oma JUKEsi räätälöidyllä

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2013 PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmenten ajan nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Nimeä ovat olleet mukana kaivertamassa myös monet suomalaiskuljettajat

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Saab varastontyhjennyskampanja 2011

Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab VM94-98 Osanumero Tuote Automalli Vuosimalli Moottorit ja niiden osat Vaihteistot 4611984

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 10.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL

EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 10.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL UUSI EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot HINNAT Näillä EURO5-päästöluokituksen mukaisilla versioilla on rajoitettu saatavuus. Täysi tuotelistaus on nähtävillä EURO6-hinnastosta. MO

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.07.2016 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.7.2016 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 420 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 450 285 14

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

Käyttöohje. Tasapainolauta

Käyttöohje. Tasapainolauta Käyttöohje Tasapainolauta Kiitos kun ostit tasapainolaudan.! VAROITUS! Opettele ajamaan laitteella turvallisesti, huomioi muu liikenne ja säännöt. Käytä lisäksi säädösten mukaisia turvavarusteita. Älä

Lisätiedot

LISÄVARUSTEET

LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET Korin ulkopuoli 4-5 Sisätilojen varusteet 6-7 Viihde 8 Mukavuus 9 Vanteet 9 Turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 2 3 KORIN ULKOPUOLI

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Vaikeimmat talviolosuhteet vaativat innovatiivisen ja ehdottoman lähestymisen

Lisätiedot

HINNASTOT 01.04.2016

HINNASTOT 01.04.2016 HINNASTOT 01.04.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

FREELANDER 2. Ohjevähittäishinnat

FREELANDER 2. Ohjevähittäishinnat FREELANDER 2 10MY Ohjevähittäishinnat 1.7.2010 Autoveroton ohjehinta (alv 23%) Arvioitu autovero Kokonaishinta CO 2 autoetu Vapaa 2010 Käyttöetu 2010 EU-kulutus yhd. g/km l/100km 2.2 TD4_e E 118 kw (160

Lisätiedot

A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3

A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3 A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3 Audi A3 Uusi Audi A3. Yhä pidemmälle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. 02 03 Audi A3 Uusi 04 05 Audi

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin.

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin. Erilaiset

Lisätiedot

Tilattavissa vain Business Sport -mallien yhteydessä S line Sport -varustepaketin yhteydessä ,57 938,40. 6H0 Blade, korinvärinen 0 0,00 0,00

Tilattavissa vain Business Sport -mallien yhteydessä S line Sport -varustepaketin yhteydessä ,57 938,40. 6H0 Blade, korinvärinen 0 0,00 0,00 VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 750 905,57 938,40 L1L1 Vegas-keltainen ulkoväri 410 495,05 512,99 K6K6 Ara-sininen,

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa.

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. 18 TAIVAS RAJANA Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. TEKSTI NEPU VÄYRYNEN Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen mieli. On aikainen aamu, hiljaista ja tuuletonta,

Lisätiedot

Voimakas muotoilu ja sulava sivulinja sekä dynaamiset mittasuhteet korostavat sen asemaa omassa segmentissään.

Voimakas muotoilu ja sulava sivulinja sekä dynaamiset mittasuhteet korostavat sen asemaa omassa segmentissään. Lehdistötiedote 26.8.2015 Uusi Renault TALISMAN farmari Renault paljastaa nyt uuden Renault TALISMAN farmarin 6.7. julkaistun sedan version rinnalle. Uusi farmarimalli tarjoaa samat teknologiset hienoudet

Lisätiedot

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho Mallivuosi: 2016 991 850A Moottorin iskutilavuus Teho CO 2 Autovero arvio Kokonais Vapaa autoetu Kulutus EUyhd. Käyttöetu cm³ kw (hv) l/100km g/km alv /kk /kk 911 GT3 R 4 000 375 (500) 12,7 296 197 540

Lisätiedot

Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Oy AutoCarrera Ab - Porsche Finland Puh.(09) Kulutus EUyhd. CO 2

Oy AutoCarrera Ab - Porsche Finland Puh.(09) Kulutus EUyhd. CO 2 I-No. Moottorin iskutilavuus Teho CO 2 Autovero arvio Kokonais Vapaa autoetu Kulutus EUyhd. Käyttöetu cm³ kw (hv) l/100km g/km sis.alv /kk /kk 982320 1 988 220 (300) 7,4 168 56 670 22 090,21 78 760,21

Lisätiedot

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA CITROËN C5 NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA Citroën C5 erottuu edukseen. Sen linjakas keula Citroën-tunnuksin samoin kuin LED-huomiovalot korostavat sen tyylikkyyttä ja antavat sille dynaamisen ilmeen.

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA PEUGEOT 206

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA PEUGEOT 206 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA PEUGEOT 206 www.ajovalo.net käyntinopeusmittari x öljynpainemittari öljynlämpömittari x x x öljymäärän mittari x x x jännitemittari ulkolämpömittari x x x sisälämpömittari kaksoistrippimittari

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje NISSAN MICRA SHIFT_ TRENDIKKÄÄSTI MATKAAN SE ON YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄS JA NOPEA KATUJEN UUSI TÄHTI ON SYTTYNYT. 2 3 IHASTU JA RAKASTU KURVAILE TYYLILLÄ: MICRA ELLE ON TÄYDELLINEN ASUSTEESI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

TERVETULOA DS- MAAILMAAN

TERVETULOA DS- MAAILMAAN DS 3 SISÄLTÖ TERVETULOA DS-MAAILMAAN KIEHTOVA HISTORIA POIKKEUKSELLINEN DS-MALLISTO TEKNOLOGIA JA EKOTEHOKKUUS DS 3 LUMOAA DS 3 VANGITSEE KATSEEN UUSI AINUTLAATUINEN ILME DYNAAMISUUS MUKAVUUS YKSILÖLLISYYS

Lisätiedot

Picasa 3 -kuvankäsittelyopas, osa 1, valokuvien muokkaus tutuksi

Picasa 3 -kuvankäsittelyopas, osa 1, valokuvien muokkaus tutuksi Picasa 3 -kuvankäsittelyopas, osa 1, valokuvien muokkaus tutuksi Valokuvien muokkaaminen Käynnistettyäsi Picasa-ohjelman, eteesi avautuu niin sanottu arkistonäkymä. Näet täältä olemassa olevia valokuvia.

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Käyttöetu. Autoveroton ohjehinta, (alv 22%)

Käyttöetu. Autoveroton ohjehinta, (alv 22%) Mazda6 Business ohjehinta,, n lisähinta SDN 2.2TD LP Classic Business 4d UG1 610 445 21 900,00 6 038,16 27 938,16 450,00 125,59 575,59 147 SDN 2.2TD MP Elegance Business 4d UH1 630 465 23 278,00 6 422,68

Lisätiedot

CITROËN C5 CROSSTOURER

CITROËN C5 CROSSTOURER CITROËN C5 CROSSTOURER URHEILULLINEN JA TYYLIKÄS FARMARI Citroën C5 CrossTourerissa yhdistyvät hämmästyttävällä tavalla urheilullisuus ja tyylikkyys. Ylimääräisiä tyylipisteitä tuovat pyöräpesien koristekaaret,

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET 1 1 Korin ulkopuoli 3-7 Vanteet 7 Sisätilojen varusteet 8-9 Mukavuus, turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 KORIN ULKOPUOLI Alleajosuoja

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT auttaa kuljettajaa ylläpitämään tasaisen ja polttoainetta säästävän ajovauhdin. Järjestelmä säätelee nopeutta automaattisesti ja pitää sen kuljettajan valitsemana.

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti.

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. VXU-182 521661 www.volkswagen.fi-sivustolla 03.09.2015 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. Rakennettu auto

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA SKODA OCTAVIA

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA SKODA OCTAVIA VAKIOVARUSTEET SUOMESSA SKODA OCTAVIA www.ajovalo.net käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari jännitemittari ulkolämpömittari TDI sisälämpömittari kaksoistrippimittari

Lisätiedot

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää UUSI NISSAN MICRA UUSI NISSAN MICRA SOPII KAUPUNKIIN. KUUDES AISTISI KAUPUNGISSA NISSAN MICRA Miksi tehdä kaupungissa liikkumisesta hankalaa, kun MICRAn avulla se on helppoa? Olet ajoissa. Tunnet reitit.

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 08.01.2016 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE 20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGY AND DESIGN Napsauta tästä ThinkVantage Technology and Design -ominaisuudet ovat ThinkPad -kannettaviin

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot