Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa

2

3 Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi Media Interface Varusteet 56 Varustetasot/varustepaketit 84 Istuimet/istuinverhoukset 58 Audi exclusive 87 Kattoverhous 60 Audi exclusive line 88 Ilmasuutinten kehykset 62 S line 89 Valot 66 Audi Genuine Accessories 90 Peilit ja ulkopuoliset varusteet 74 Varusteluvaihtoehdot Audi A1 91 Sisäpuoliset varusteet 76 Varusteluvaihtoehdot Audi A1 Sportback 93 Infotainment 78 Ulkovärit 95 Avustavat järjestelmät 80 Kattokaarien ja katon kontrastiväritys 95 Tekniikka 82 Vanteet/renkaat Muut 98 Audi Genuine Accessories 108 Vakio- ja lisävarusteet Vuorovaikutus: Audi QR-koodit Koe Audi entistä läheisemmin: lataa QR-sovellus älypuhelimeesi ja skannaa QR-koodi tai tutustu kyseiseen linkkiin selaimesi kautta. 102 Tekniset tiedot 114 Audi-elämys 106 Mitat Elämysosiossa kuvatun auton varusteista lisää sivulla 113. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

4

5 Audi A1 5 Mikä on suurta? Kehittyminen itselleen uskollisena pysyen. Tärkeiden asioiden toteuttaminen tässä hetkessä tulevaisuuteen matkustaminen. Oikean hetken odottaminen ja siihen tarttuminen. Nyt se on tullut: Audi A1. A1 Audi A1

6 Aidot muodot. Tunteita herättävä ulkonäkö. Voit rakentaa Audi A1:n täysin omia toiveitasi vastaavaksi. Moderni kommunikaatioteknologia helpottaa yhteydenpitoasi. Voimakkaiden moottorien ansiosta olet aina edellä. Audi A1. Tälle päivälle. Huomista varten. Mieluiten nyt. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

7 Audi A1 7

8

9 Muotoa ja toimivuutta. Lisäksi luonnetta, voimaa ja sisältöä ja aitoa ajamisen nautintoa. Lisävarusteena valittavissa kontrastivärillä korostetut kattokaaret ja selkeästi havaittavat LED-ajovalot.

10

11 Audi A1 11 Silmät sanovat kyllä. Perhoset vatsassa sanovat kyllä. Järki sanoo kyllä. Suupielet sanovat kyllä. Sydän sanoo kyllä. Kerrankin kaikki ovat samaa mieltä.

12 Voimapakkauksia tutustuttavaksi ja ihasteltavaksi: Vääntävät ja tehokkaat TFSI- ja TDI-moottorit ovat valmiina lähtöön. Lisävarusteena on saatavana myös urheilullinen automaattivaihteisto: 7-vaihteinen S tronic 90 kw:n, 103 kw:n ja 136 kw:n 1.4 TFSI- ja 66 kw:n 1.6 TDI -moottoreissa vaihtaa täsmällisesti ja lähes ilman vetovoiman tuntuvaa katkeamista. Dynaaminen alusta, urheilullisen täsmällinen ohjaus ja ESC elektronisella tasauspyörästön lukolla ovat uskollisia seuralaisiasi. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

13 Audi A1 13

14

15 Audi A1 15 Punaiset valot? Aikaa hiljentyä. Miksi kuluttaa energiaa silloin, kun sitä ei tarvitse? Start-Stop-järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti auton seistessä esimerkiksi liikennevaloissa. Mukana on myös moottorijarrutusta hyödyntävä energianhallintajärjestelmä. Molemmat tekniikat* auttavat aktiivisesti säästämään polttoainetta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. * Start-Stop -järjestelmä sekä energianhallintajärjestelmä eivät saatavissa malleihin 1.6 TDI 66 kw S tronic ja 1.4 TFSI 136 kw.

16

17 Audi A1 17 Suuruutta on: laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Aina liikkeellä jopa paikallaan. Sisätilan yksityiskohdat muistuttavat turbiineista, purjeveneistä, lentokoneen siivistä. Useat yksityiskohdat ovat muokattavissa omien mieltymystesi mukaan. Kaksi valinnaista varusteluvaihtoehtoa helpottavat päätöksentekoa: Attraction tukee A1:n emotionaalista luonnetta, Ambition puolestaan urheilullisuutta. Kumpaakin varusteluvaihtoehtoa voi halutessaan täydentää media style -paketilla, jolloin valinnan vapaus äänentoiston ja kommunikaation sekä muotoilun suhteen on vielä suurempi valitse esimerkiksi esiin taitettavalla värinäytöllä varustettu concert-radio tai sisätilojen väritykseen sovitetut ilmasuuttimien kehykset. Ja ehkä vielä jotain... Lisävarusteena saatava Infotainment-järjestelmä MMI Navigointi plus kiintolevylle tallennetulla navigointidatalla ja jukeboxilla, johon voit ladata 20 Gt:n verran musiikkia. Lisäksi miellyttävää kangasta, kestävää nahkaa, innostavia värejä kaikki omien toiveidesi mukaan. Nouse kyytiin!

18 18 Audi A1 Vielä lisää?

19

20 20 Audi A1 Sportback

21 Suuruutta pienintä yksityiskohtaa myöten. Töihin, urheilemaan, ystävien tai perheen parissa. Merenrannalle, kaupunkiin, matkatavaroiden kera tai ilman päämäärää. Tee mitä haluat. Aja, elä, nauti. Audi A1 Sportback. Parempaa toimivuutta, enemmän vapautta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. A1 Audi A1 Sportback

22

23 Audi A1 Sportback 23 Laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Viisi ovea, sivuille kaartuva takaluukku, lisävarusteena myös upeat LED-takavalot kunpa järkevä olisi aina näin kaunista. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

24

25 Audi A1 Sportback 25 Kuka uskaltaa tavoitella jotain uutta? Katto, joka on lisähintaan saatavana kontrastivärisenä, määrittää auton, ja näyttävä takaspoileri antaa autolle yksilöllisen ulkomuodon. Erilaiset vanteet tekevät vaikutuksen rennolla urheilullisuudellaan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

26 26 Audi A1 Sportback Niin kaunis niin dynaaminen. Ihaile, ennen kuin Audi A1 Sportback katoaa seuraavan mutkan taakse! Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

27

28 28 Audi A1 Sportback Yksilöllinen viimeistä yksityiskohtaa myöten. Monipuolisiin istuimiin on mukava uppoutua: kaksipaikkainen takaistuin voidaan taittaa alas suhteessa 1/3 tai 2/3, jolloin tavaratila suurenee 270 litrasta 920 litraan. Tee olosi mukavaksi ja nauti Audi A1 Sportbackin tunnelmasta: Attraction-varustelu tukee miellyttävää käyttömukavuutta ja Ambition puolestaan korostaa urheilullisuutta. Molemmat varusteluvaihtoehdot voidaan yhdistää lisähintaan saatavaan media style -pakettiin, joka tuo lisää vaihtoehtoja Infotainmentvarusteluun ja sisätilojen muotoiluun. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

29

30

31 Audi A1 Sportback 31 Nykyaikaisten materiaalien viehättävät värit tekevät vaikutuksen ja yksityiskohdat luovat jännittäviä korostuksia, kuten tarvittaessa vaikka granaatinpunaiset ilmasuuttimet. Lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän upealla 6,5-tuumaisella värinäytöllä voit tarkastella 3D-karttaa. Musiikkia varten käytössäsi on 20 Gt tallennustilaa ja sen vaikuttavaa toistoa varten puolestaan lisähintaan saatava BOSE Surround Sound System 14 kaiuttimellaan. MMI-järjestelmää voi käyttää jopa puheohjauksen kautta. Jos olet lisäksi valinnut autoosi Audi connectin, käytössä on myös autokohtainen WLAN Hotspot ja Google Earth -toiminto*. * Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

32 Inspiroiva pienintä yksityiskohtaa myöten.

33

34

35 Audi A1 Sportback 35

36 36 Audi A1 Sportback Tehokkuutta pienintä yksityiskohtaa myöten. Nykypäivän ajonautinnon tarjoavat: TDI- ja TFSI-moottorit* ja vakiovarustukseen kuuluva Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä. Lisähintaan saatava 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto S tronic mahdollistaa nopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista, mikä puolestaan parantaa tehokkuutta. * Start-Stop -järjestelmä sekä energianhallintajärjestelmä eivät saatavissa malleihin A1 Sportback 1.6 TDI 66 kw S tronic ja 1.4 TFSI 136 kw. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

37

38

39 Audi A1 Sportback 39 Audi A1 Sportbackin dynaaminen alusta korostaa urheilullista menoa. Lisäksi varustukseen kuuluu ESC elektronisella tasauspyörästön lukolla. Se antaa lisää pitoa erityisesti kaarteissa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

40 40 Audi A1 Sportback Paremmat mahdollisuudet saapua perille nopeammin ja tehokkaammin. Vie ystävät ja perhe perille turvallisesti ja rentoutuneesti. Ajonautinto uudessa koossa. Audi A1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. QR-koodi Kun haluat kokea Audi A1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi. Voit myös valita selaimessasi linkin:

41

42 42 Audi ultra Audi ultra palkintokorokkeella: Audi R18 ultra. Audi ultra: Jokainen vähennetty gramma lisää teknistä etumatkaa. Audi ultra viittaa Audin tulevaisuuden kevytrakennetekniikkaan, joka on enemmän kuin osiensa summa. Yhdessä konseptissa yhdistyvät innovatiiviset materiaalit, älykäs rakenne ja luonnonvaroja säästävä tuotantoprosessi. Monia Audin ultrakevyitä rakenteita käytetään jo nykyään Audi A1- ja A1 Sportback -malleissa. Kaikki lähtee korista. Audi A1- ja A1 Sportback -mallien teräsmuottirakenne yhdistää alhaisen painon ja voimakkaan jäykkyyden. Tällöin jokaisessa kohdassa käytetään juuri niin paljon materiaalia kuin on tarpeen. Näin on muodostettu esimerkiksi etuosan alumiiniset törmäysvyöhykkeet. Polttoaineen suoraruiskutustekniikka ja turboahtaminen ovat tehneet Audin moottoreista entistäkin tehokkaampia. Nykyaikaiset Audi A1- ja A1 Sportback -mallien TDI- ja TFSI-moottorit tuottavat enemmän tehoa pienemmällä iskutilavuudella, joten ne ovat selkeästi kevyempiä kuin aikaisempien mallisarjojen moottorit. Jokainen kevytrakennekomponentti vaikuttaa muihin osiin, joten mitoitusta on myös pystytty pienentämään. Lopputuloksena on jatkuva kehitysprosessi, joka pyrkii yhä kevyempään rakenteeseen ja yhä suurempaan tehoon. Numeroin ilmoitettuna 100 kg kevyempi auto voi säästää polttoainetta jopa 0,3 litraa 100 kilometrillä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

43 Painon vähentäminen Nykyaikaiselle autolle asetetaan ristiriitaisia vaatimuksia: toisaalta niiden on tarjottava enemmän tehoa ja parempaa ajomukavuutta ja toisaalta niiden on oltava taloudellisempia. Audi ultra yhdistää nämä kaksi ääripäätä: me testaamme jokaisen osan testipenkissä. Tavoitteena on erinomainen toimivuus mahdollisimman kevyillä osilla. Lopputuloksena on älykäs materiaalien sekoitus, joka mahdollistaa pientenkin moottoreiden valmistuksen. Ne pystyvät kuljettamaan kevyempää autoa aivan yhtä ketterästi kuin aikaisemmat suuremmat moottorit. Vuonna 2012 esimerkiksi Audi R18 e-tron quattro ja Audi R18 ultra ajoivat Le Mans'n kilpailussa palkintopallille V6-moottorilla, kun niiden edeltäjä R15 TDI voitti kilpailun vuonna 2010 V10-moottorilla. Alumiinilevy Alumiiniprofiili Kuumana muovattu teräs Kylmänä muovattu teräs

44 44 TFSI Laturi LIN-liitännällä Painoltaan optimoitu nokka-akselikäyttö Kitkaltaan alennettu voimansiirto Imusarjassa vesijäähdytetty välijäähdytin Start-Stop-järjestelmän käyntinopeusanturi Kaksipiirijäähdytysjärjestelmä Lukemattomia kehitystunteja. Tuhansia testikilometrejä. Minkä takia? 1.4 TFSI-moottori

45 Muutaman sekunnin kuluttua ymmärrät sen. Audi A1:ssä ja Audi A1 Sportbackissa on käytössä TFSI-tekniikka. Sen erikoispiirteenä on, että siinä yhdistyvät FSI -järjestelmän edut taloudellisuus ja dynaamisuus ahtamisen tuomiin hyötyihin, mikä takaa entistä paremman voimantuoton. 63 kw:n tehoisessa 1.2 TFSI -moottorissa on valurautaisilla sylinteriputkilla ja huoltovapaalla ketjukäytöllä varustettu alumiini-painevalukammio. Kevyet männät pitävät kitkan alhaisena, tehokas öljy- ja kaksipiirinen jäähdytysvesikierto tekee hyötysuhteesta erinomaisen. Sen huomaa miellyttävän alhaisesta keskikulutuksesta 5,1 l/100 km ja 160 Nm:n maksimiväännöstä, joka on käytössäsi jo r/min käyntinopeudella. Sporttinen 1.4 TFSI -moottori lisävarusteena saatavalla 7-vaihteisella S tronic -vaihteistolla kehittää 90 kw ja keskittyy selkeästi tehon ja alhaisten kulutusarvojen yhteispeliin. Se tuottaa 200 Nm vääntöä alkaen käyntinopeudesta r/min, minkä ansiosta Audi A1 ja A1 Sportback kiihtyvät huippunopeuteen 203 km/h. Vesitoiminen ahtoilmajäähdytin on integroitu imusarjaan, mikä pienentää ahtoilmajärjestelmän tilavuutta ja parantaa dynamiikkaa. Dynaamisuutta lisää myös kaksoisahdettu 1.4 TFSI (136 kw) -moottori. Se kiihdyttää Audi A1:n ja Audi A1 Sportbackin 250 Nm:n vääntömomentillaan huippunopeuteen 227 km/h käyntinopeudesta r/min lähtien. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. * Lisätietoja saatavuudesta Audi-jälleenmyyjältä.

46 46 TDI Piezo-ruiskutussuuttimet avautuvat ja sulkeutuvat millisekunnin osissa ja suihkuttavat polttoainetta usean kerran jopa baarin paineella palotilaan. Yhden ruiskutuksen aikana polttoainetta voi olla erittäin pieni määrä, jopa alle gramman tuhannesosa. Esiruiskutus aikaansaa pehmeän palamisen, siten miellyttävän palamisäänen ja miellyttävän moottorin käynnin. TDI Toisin sanoen: Tehokasta taloudellisuutta. Tällä hetkellä joka toinen myytävä Audi on diesel. Eikä ihme: edistykselliset ratkaisut, kuten Common Rail -tekniikka, ovat tehneet TDI-moottorista entistäkin taloudellisemman. Siksi dieselmoottori päätettiinkin lähettää kilparadoille, eikä lainkaan turhaan: vuonna 2006 Le Mans'n 24 tunnin ajon voitti ensimmäistä kertaa dieselkäyttöinen auto voitto on sittemmin uusittu useita kertoja. Audi A1:ssä ja A1 Sportbackissa käytetään kahta 1.6 litran TDI-moottoria, jotka ovat teholtaan 66 ja 77 kw. Neljällä suuttimella varustettu Common Rail -yhteispaineruiskutusjärjestelmä loistaa erinomaisella tehon, ajomukavuuden ja moottoriakustiikan suhteellaan. Niinpä molemmat moottorit kuluttavat manuaalivaihteisina keskimäärin 3,8 l/100 km, ja CO₂-päästöt jäävät 99 grammaan kilometrillä. 66-kilowattinen moottori on saatavissa lisähintaan 7-vaihteisella S tronic -vaihteistolla, jolloin arvot ovat vielä vakuuttavammat: käsivaihteiston kanssa huippunopeus on 182 km/h. 77-klowattinen versio kiihdyttää A1-mallin 10,5 ja A1 Sportbackin 10,7 sekunnissa nollasta sataan ja tarjoaa huippunopeudeksi 190 km/h. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

47 Muuttuvageometrinen turboahdin Sisäiseltä kitkaltaan pienennetty moottori Tehokkaampi öljypumppu bar; kuusinkertainen korkeapaineruiskutus LIN-väylällä varustettu laturi 1.6 TDI -moottori

48 48 MMI Multi Media Interface Seuraa vaistojasi tulet ajoissa perille. Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme Teknistä etumatkaa Audin kaikilla osa-alueilla, mistä hyvänä esimerkkinä on lisävarusteena saatava entistäkin parempi MMI Multi Media Interface. MMI:llä käytät helposti auton eri medioita, navigointia ja mukavuustoimintoja. Sen kautta voit ohjata myös lisävarusteena saatavia, Audi connectin tukemia palveluja. Taittuva 6,5-tuumainen värinäyttö sijaitsee concert-radion tavoin käyttöelementin yläpuolella kojelaudassa. Näyttö näyttää tiedot hyödyntäen erinomaista optiikkaa ja upean selkeää kuvaa. Näin kuljettaja saa runsaasti tietoa yhdellä vilkaisulla. Kun käytät navigointitoimintoa lisävarusteena saatavalla MMI Navigointi plus -järjestelmällä, voit valita kolmesta vaihtoehtoisesta reitistä. Topografiset värit ja haluttaessa myös 3D-kuvana näytettävä kartta esittää reitin selkeästi. Lisäksi voit hakea näyttöön valitsemiasi mielenkiintoisia kohteita, kuten ravintoloita tai huoltoasemia. MMI Navigointi plus -järjestelmä on englanninkielinen.

49 Bluetooth: Lisävarusteena saatava Bluetoothhandsfree-matkapuhelinvalmius tunnistaa siihen liitetyt laitteet automaattisesti, ja voit siirtää siihen osoitekirjasi tai asetuksesi puhelinmallista riippuen. Car-valikko: Tämä toiminto mahdollistaa concert-radiosta alkaen kuljettajaa avustavien järjestelmien, auton säätöjen ja huoltotoimintojen suoran ohjaamisen. MMI Navigointi plus: Lisävarusteena saatava Navigointi-järjestelmä tarjoaa 3D-karttanäkymän ja kolmiulotteisen nähtävyyksien ja rakennusten näytön sekä 20 Gt kiintolevytilaa musiikkitiedostojen tallentamiseen. (Järjestelmä on englanninkielinen) Media: Valikon kautta käytetään ulkoisia medialähteitä. Audi connect: Kaikkia Audi connectin tukemia palveluja voi käyttää nopeasti ja kätevästi MMI-järjestelmällä. MMI-järjestelmän intuitiivinen käyttö helpottaa Internetin hallintaa.

50 50 Audi connect Audi connect: Yhdistää älykkäästi Internetin, auton ja sinut. Olemme nykyään jatkuvasti ja kaikkialla verkossa kotona, töissä ja vapaa-aikana. Nykyaikainen liikkuvuus tarkoittaa, että myös autossa voi olla yhteydessä Internetiin, silloin kuin sinä haluat. Audi connectin kautta olet yhteydessä maailmaan autoon integroidun datamoduulin välityksellä. Bluetoothin avulla saat kätevästi ja suoraan käyttöön matkapuhelimesi¹ yhteystiedot ja musiikin. WLAN Hotspot mahdollistaa lisäksi langattoman yhteyden jopa kahdeksaan kannettavaan päätelaitteeseen. Audi connectin avulla voit hankkia tietoja kaupungin kulttuuritarjonnasta, hakea lähistöltä edullisia huoltoasemia, suunnitella jo kotona yksilöllisen reitin ja siirtää sen navigointijärjestelmään tai hankkia jo kotona tietoa Internetistä tulevasta määränpäästä. Integroitujen palvelujen ja toimintojen monipuolisuus tekee auton osaksi maailmanlaajuista verkkoa matkustusmukavuus lisääntyy ja nousee aivan uudelle tasolle. Helppoa, nopeaa ja yksilöllistä. Yksityiskohtaisia tietoja Audi connectin käytöstä ja oikeudellisista määräyksistä, teknisistä edellytyksistä (tarvittavista lisävarusteena saatavista erikoisvarusteista, matkapuhelinmaksuista, rekisteröinnistä), mahdollisesti kertyvistä kustannuksista ja kunkin palvelun käyttöehdoista saat tämän esitteen sivulta 96. Lisätietoja Audi connectin tukemien palvelujen saatavuudesta ja laajuudesta saa Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta QR-koodi Kun haluat kokea Audi connectin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi. Voit myös valita selaimessasi linkin: ¹ Yhteensopivuustestit ja lisätietoja saa osoitteesta tai matkapuhelinoperaattorilta. ² Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

51 Liikkuvuus ja navigointi Viestintä Infotainment Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) puhetoiminnolla Google -tietopankista². WLAN Hotspot yhdistää mobiilit päätelaitteet Internetiin Sää Määränpään infokaaviot ja sääkartat Online-liikennetiedotteet Yksityiskohtaista liikennetietoutta esim. tietyiltä teiltä; nopeaa ja tarkkaa tiedotusta ruuhkista ja niiden purkautumisesta. Navigointi Google Earth -karttapalvelulla² ja Google Street View ²-palvelussa korkearesoluutioisten (zoom 30 m) ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien ja yritystietojen perusteella. Audi music stream Maailmanlaajuisten radioasemien haku älypuhelimen sovelluksen ja WLANyhteyden kautta. Online-uutiset Tekstiä ja kuvia ajankohtaisista tapahtumista maailmalla. Matkatiedot Ammattimaisen tarkkaa tietoa nähtävyyksistä, sisältää myös luku- ja siirtotoiminnon suoraan navigointikohteeseen Polttoainehinnat Paikkakunnan tai lähiseudun edullisimmat huoltoasemat. Tietoa pysäköintipaikoista Apua pysäköintipaikan etsintään pysäköintialueiden ja -talojen mukaan sisältäen hintatiedot. Tietoa mahdollisesti myös sillä hetkellä vapaana olevista matkailuautopaikoista. myaudi henkilökohtainen hallintakeskus Omien reittien suunnittelu kotona ja niiden lähettäminen Audin MMI-järjestelmään. Määränpää tallennetaan osoitteessa audi.com/myaudi, matkapuhelimella myaudi mobile assistant -sovelluksella Google Maps ²-ohjelman kautta.

52 52 Alusta ja ohjaus Dynaaminen alusta sekä ESC ja elektroninen tasauspyörästön lukko Dynaaminen alusta, sähköhydraulinen ohjaus, ESC ja S tronic. Sporttisesti liikkeellä. Uuden Audi A1:n ja A1 Sportbackin dynaaminen alusta yhdistää urheilullisen ketteryyden erinomaiseen ajovakauteen ja -mukavuuteen. Etuakselin McPherson-joustintuet ja iskunvaimentimet reagoivat välittömästi tienpinnan vaatimuksiin. Suora ohjausvälitys takaa spontaanin vasteen jokaiseen ohjausliikkeeseen. Yhdystuki-taka-akselisto uudenlaisilla ohjainlaakereilla pitää huolen täsmällisestä sivuttaistuennasta ja ensiluokkaisesta suuntavakaudesta. Kuljettajan kannalta se tarkoittaa ajamisen dynaamisuutta ja mukavuutta. Sähköhydraulinen ohjaus säätää ohjaustehostusta ajonopeuden mukaan. Audin insinöörit ovat kehittäneet elektronisella tasauspyörästön lukolla varustetun ESC:n, joka vaikuttaa pyörien pyörimisnopeuteen yksittäistä pyörää jarruttamalla ja parantaa näin pitoa esimerkiksi kaarreajossa. Se parantaa paitsi suuntavakautta, myös ajokäyttäytymistä.1.4 TFSI- ja 1.6 TDI 66 kw -moottoreihin saatava kaksoiskytkinvaihteisto S tronic yhdistää automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston urheilullisuuden kytkemällä seuraavan vaihteen etukäteen jo ennen vaihteen vaihtamista. Vetovoiman katkeamista ei juurikaan tunnu, ja vaihteenvaihdot tapahtuvat lähes ilman nykäyksiä. Audi A1 1.4 TFSI 136 kw -mallissa S tronic -automaattivaihteisto on vakiovaruste. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

53 Avustavat järjestelmät 53 Teräsrakenteet Turvatyynyt Sivuturvatyynyt Sivutörmäyssuoja Kaukovaloassistentti, turvatyynyt, ISOFIX. Rennommin liikkeellä. Audi-turvallisuusajattelu asettaa ihmisen keskipisteeseen. Se tarkoittaa, että me kehitämme ennakoivia järjestelmiä, jotka tukevat kuljettajaa ja auttavat mahdollisesti välttämään onnettomuuksia. Se merkitsee myös täysin uusien testien kehittämistä uuden teknologian arvioimiseksi. Niinpä me olemme luoneet menetelmän nimeltä Virtual Test Drive. Kuljettaja näkee videolaseilla virtuaalisia esteitä ja autoja ja kokee lyhyessä ajassa hyvin monenlaisia ajotilanteita. Yksi Audin kuljettajaa avustavista järjestelmistä on lisähintainen kaukovaloassistentti. Kun sen kamera havaitsee toisen ajoneuvon, järjestelmä kytkee automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille. Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) parantaa suuntavakautta. Turvallisuutta lisäävät täysikokoiset etuturvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan istuimiin integroidut sivuturvatyynyt sekä ikkunaturvaverhot kaikille matkustajille. Varustukseen kuuluvat myös lasten turvaistuinten ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä takaistuimilla, 3-pisteturvavyöt kiristysvoiman rajoittimilla, turvavyönkiristimillä edessä ja turvavöiden käytöntunnistuksella kaikilla istumapaikoilla. Turvallisuutta lisäävät myös turvavöiden korkeussäätö etuistuimilla.

54 54 Varusteet

55 Varustele Audisi sellaiseksi kuin haluat.

56 56 Varustetasot/varustepaketit Kuten haluat. Anna Audi A1:lle ja A1 Sportbackille yksilöllinen säväys. Varustetasot Attraction ja Ambition vahvistavat autosi luonnetta. media style -paketin avulla voit muokata sisätilat muotoilultaan vielä modernimmiksi ja tehdä Infotainment-varustelusta entistäkin monipuolisemman. Media Style -pakettiin kuuluvat mm. concert-radio esiin taitettavalla, 6,5-tuumaisella värinäytöllä sekä Connectivity-paketti. Attraction Esimerkkejä vakiovarustuksesta: Alumiinivanne, 7-puolainen, koko 6,5 J x 15, renkaat 205/55 R 15 Dynaaminen alusta Normaalietuistuimet Attraction-kangas Ilmansuutinten kehykset mattamustat Täysikokoiset turvatyynyt Valaistu hansikaslokero Radio chorus Taitettava takaistuimen selkänoja Sähkötoimiset lasinnostimet Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Sähkötoimisesti säädettävät ulkopeilit Kauko-ohjattu keskuslukitus ESC elektronisella tasauspyörästön lukolla Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä* Ambition Attraction-varusteiden lisäksi: Alumiinivanne, 7-puolainen Dynamic, koko 7 J x 16 Urheilullinen alusta (saatavana myös dynaamisen alustan kanssa) Urheiluetuistuimet mukaan lukien ristiseläntuensäätö; A1: lisävarusteena istuinpaketti ja A1 Sportbackissa lisäksi etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Ambition-kangas Ilmansuutinten kehykset kiiltävän mustat Sisätiloissa alumiinisomisteita sis. alumiiniset kynnyslistat Kuljettajan informaatiojärjestelmä Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Sumuvalot Kiiltävä pakoputken pää 1.4 TFSI 136 kw -moottorin lisävarusteet: S line -ulkonäköpaketti Värikkäät mono.pur-sisätilaelementit LED-sisävalopaketti Kattoverhous mustaa kangasta Alumiinivanne, 5-puolainen V, koko 7,5 J x 17 Sisätiloissa alumiinisomisteita Sumuvalot Kuljettajan informaatiojärjestelmä, mittaristossa alumiinisomisteita * Start-Stop-järjestelmä sekä energianhallintajärjestelmä eivät saatavissa malleihin A1 ja A1 Sportback 1.6 TDI 66 kw S tronic ja 1.4 TFSI 136 kw.

57 Media style -paketti (lisävarustepaketti Attraction- ja Ambitionvarustetasoihin) Media style -kangas tai Ambition-kangas Concert-radio esiin taitettavalla 6,5-tuumaisella TFT-värinäytöllä Connectivity-paketti Värikkäät mono.pur-sisätilaelementit Ilmansuutinten kehykset sovitettu sisätilojen väritykseen (valittavana myös kiiltävänvalkoiset tai alumiininväriset) LED-sisävalopaketti LED-sisävalopaketti Värikkäät mono.pur-sisätilaelementit Radio concert

58 Audi exclusive* Ainutlaatuisuus ei tunne kompromisseja. Joka vuosi Audi myy yli miljoona autoa. Sinä ostat omasi vain kerran. Miten se on mahdollista? Sen mahdollistaa Audi exclusive. Se tekee Audistasi täysin omanlaisensa. Yhdistele Audi exclusive -valikoiman huolella valittuja somisteita, värillistä nahkaa ja omia yksilöllisiä ulkovärejä omien mieltymystesi mukaisesti. Näin syntyy ainulaatuinen Audi juuri sinulle. Lisätietoja aiheesta saa Audi-jälleenmyyjältä. *Suomen tuontiohjelmassa rajoitettu valikoima Audi exclusive -tuotteita.

59 Audi exclusive 59 Alabasterinvalkoista Audi exclusive -Feinnappa-nahkaa S-urheiluistuimilla, lattiamatot alabasterinvalkoisella nahkareunuksella, karmiininpunaiset koristesaumaompeleet istuinten sivuosissa ja pääntuissa, Audi exclusive -käyttöelementit ja värikkään sisätilaelementit alabasterinvalkoista nahkaa karmiinipunaisilla koristesaumaompeleilla (kuvassa Audi A1).

60 60 Audi exclusive line Laadukas ja henkilökohtainen: Audi exclusive line Audi A1 ja A1 Sportback (kuvassa Audi A1.)

61 Audi exclusive line* (vain malliin Ambition) Musta sisäverhous Sisältää mustat liitännäisosat. Matot Jet-harmaa reunus. Istuimien keskiosa Jugend.Stil-kangasta, urheilulliset raidat alabasterinvalkoista Alcantaraa, istuimien sivuosat jet-harmaata Feinnappa-nahkaa alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. Kattoverhous mustaa kangasta Istuinten keskiosa Jugend.Stil-kangasta, urheilulliset raidat alabasterinvalkoista Alcantaraa, istuimien sivuosat ja pääntuet jetharmaata Feinnappa-nahkaa alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Lisävarusteena myös alumiininväriset. Keskikonsolin alaosa Jet-harmaa mono.pur alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. Ohjauspyörän kehä, vaihteenvalitsimen suojus ja seisontajarrun kahva Alabasterinvalkoiset koristesaumaompeleet; lisävaruste: urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimin tai ilman alabasterinvalkoisin saumaompelein. Kynnyslistat Audi exclusive -teksti. Jet-harmaa mono.pur-keskikonsoli ja vaihteenvalitsimen suojus alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. * quattro GmbH:n valikoimasta.

62 62 S line S line. Näkyvästi enemmän urheilullisuutta. Audi A1:llä tai A1 Sportbackilla ajaminen kertoo jo sinänsä urheilullisuuden arvostamisesta. S line -paketit korostavat entisestään Audi A1:n ja A1 Sportbackin urheilullista olemusta: varusteet tuovat esiin auton dynaamiset linjat ja sisätilojen sporttisen luonteen sekä tekevät ajamisesta vieläkin urheilullisempaa. Urheilullinen loppusilaus autollesi.

63 S line -ulkonäköpaketti Etu- ja takapuskurit, etupuskurin ilmanottoaukot ja takahelman diffuusori Urheilullisesti muotoiltu. Helmalistat Korinväriset. Jäähdyttimensäleikkö kiiltävän musta Etuspoilerin keskiosa sekä takahelman diffuusori platinanharmaat. S line -teksti Etulokasuojissa ja kynnyslistoissa. S line -kattospoileri Sumuvalot Pakoputkien päät kromatut Moottorin mukaan yksi tai kaksi päätä. Urheilullinen etupuskuri ja kiiltävän musta jäähdyttimensäleikkö. Näyttävä S line -kattospoileri.

64 64 S line Lisävarusteena S-urheiluistuin mustaa Sprint-kangasta/ nahkaa S line -tekstillä ja koristesaumaompeleilla (kuvassa Audi A1). Lisävarusteena alumiininväriset ilmansuutinten kehykset. Urheilulliset istuimet mustaa Sprint-kangasta/nahkaa S line -tekstillä ja koristesaumaompeleilla, musta mono.pur-keskikonsoli, ilmansuutinten kehykset kiiltävän mustat (kuvassa Audi A1). Alumiinivanne 5-kaksoispuolainen, Audi exclusive

65 Istuinverhoukset Ulkovärivaihtoehto S line Sport -paketti¹ S line Sport -pakettiin sisältyvät seuraavat varusteet: Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen, Audi exclusive Koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17². Lisäksi saatavissa: Alumiinivanne Audi exclusive, 7-kaksoispuolainen tai 5-puolainen Rotor titaaninvärisenä matta, kiillotettu Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18² S line -urheilualusta Urheilullisen dynaaminen alusta. Ilmasuutinten kehykset Alumiininväriset³. Sprint-kangas/nahka, musta Koristesaumaompelein. Silkkinappanahka, musta Koristesaumaompelein. Daytona-harmaa, helmiäisväri S line -teksti Etulokasuojissa ja kynnyslistoissa. Sisätilat, kojelauta ja kattoverhous Mustat, koristesaumaompeleet istuinverhouksissa, urheilullisessa nahkapäällysteisessä ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimen suojuksessa ja matoissa. Keskikonsoli Musta mono.pur. Ilmansuutinten kehykset Kiiltävän mustat. Sisätilojen alumiinisomisteet S-urheiluetuistuimet Kuten urheiluistuimet, lisäksi voimakkaammin muotoiltu selkänoja ja integroitu pääntuki. S line -istuinverhoukset Sprint-kangasta/nahkaa S-urheiluistuimissa tai silkkinappanahkaa urheiluistuimissa ja S-urheiluistuimissa Mustat koristesaumaompelein, S line -teksti etuistuimien selkänojissa. S line urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä Automaattivaihteiston yhteydessä vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä aina mustaa nahkaa (otekohdat rei'itettyä nahkaa) ja S line -logo. Urheiluetuistuimet S line -istuinverhoukset Sprint-kangasta/nahkaa Mustat, S line -teksti etuistuimien selkänojissa. Ulkovärit kaikissa vakio- ja erikoisväreissä sekä lisäksi erikoisvärinä Daytona-harmaa helmiäisväri. S line urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Mustaa nahkaa (otekohdat rei'itettyä nahkaa), S line -logo. Vaihteenvalitsimen nuppi Rei'itettyä mustaa nahkaa. ¹ Vain Ambiton-varustelun yhteydessä. ² Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 105. ³ quattro GmbH:n valikoimasta.

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

Käyttöetu. Autoveroton ohjehinta, (alv 22%)

Käyttöetu. Autoveroton ohjehinta, (alv 22%) Mazda6 Business ohjehinta,, n lisähinta SDN 2.2TD LP Classic Business 4d UG1 610 445 21 900,00 6 038,16 27 938,16 450,00 125,59 575,59 147 SDN 2.2TD MP Elegance Business 4d UH1 630 465 23 278,00 6 422,68

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Saab varastontyhjennyskampanja 2011

Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab VM94-98 Osanumero Tuote Automalli Vuosimalli Moottorit ja niiden osat Vaihteistot 4611984

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

LISÄVARUSTEET

LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET Korin ulkopuoli 4-5 Sisätilojen varusteet 6-7 Viihde 8 Mukavuus 9 Vanteet 9 Turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 2 3 KORIN ULKOPUOLI

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

FREELANDER 2. Ohjevähittäishinnat

FREELANDER 2. Ohjevähittäishinnat FREELANDER 2 10MY Ohjevähittäishinnat 1.7.2010 Autoveroton ohjehinta (alv 23%) Arvioitu autovero Kokonaishinta CO 2 autoetu Vapaa 2010 Käyttöetu 2010 EU-kulutus yhd. g/km l/100km 2.2 TD4_e E 118 kw (160

Lisätiedot

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti.

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. VXU-182 521661 www.volkswagen.fi-sivustolla 03.09.2015 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. Rakennettu auto

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé.

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Uusi Audi A5 Coupé. Näyttää suunnan. Jopa auton seistessä paikallaan. Uudessa Audi A5 Coupéssa yhdistyvät urheilullisuus ja tyylikkyys. Se tuo kaduille edistyksellisyyttä, estetiikkaa

Lisätiedot

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET 1 1 Korin ulkopuoli 3-7 Vanteet 7 Sisätilojen varusteet 8-9 Mukavuus, turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 KORIN ULKOPUOLI Alleajosuoja

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 08.01.2016 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Alltrack Winter Edition Alltrack 2,0 TDI 140 kw (190 hv) 4MOTION DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA PEUGEOT 206

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA PEUGEOT 206 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA PEUGEOT 206 www.ajovalo.net käyntinopeusmittari x öljynpainemittari öljynlämpömittari x x x öljymäärän mittari x x x jännitemittari ulkolämpömittari x x x sisälämpömittari kaksoistrippimittari

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 29.06.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.07.2016 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.7.2016 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop Bensiini 99 420 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop Bensiini 99 450 285 14

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN JUKE ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET USKALLA EROTTUA VALITSE VÄRISI KIRKAS ORANSSI KIILTÄVÄN- MUSTA HOPEAN- HARMAA KIILTO- VALKOINEN VOIMAKAS PUNAINEN KIRKAS ORANSSI Viimeistele oma JUKEsi räätälöidyllä

Lisätiedot

VOLVO XC90 quick guide

VOLVO XC90 quick guide VOLVO XC90 quick guide TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoonne tutustuminen on jännittävä kokemus. Tutustukaa tähän Pikaoppaaseen voidaksenne nauttia uudesta Volvostanne vieläkin enemmän. Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA SKODA OCTAVIA

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA SKODA OCTAVIA VAKIOVARUSTEET SUOMESSA SKODA OCTAVIA www.ajovalo.net käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari jännitemittari ulkolämpömittari TDI sisälämpömittari kaksoistrippimittari

Lisätiedot

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho

Mallivuosi: 2016 Hinnasto 911. Kulutus EUyhd. CO 2. Teho Mallivuosi: 2016 991 850A Moottorin iskutilavuus Teho CO 2 Autovero arvio Kokonais Vapaa autoetu Kulutus EUyhd. Käyttöetu cm³ kw (hv) l/100km g/km alv /kk /kk 911 GT3 R 4 000 375 (500) 12,7 296 197 540

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Beetle Sport 1,4 TSI 118 kw (160 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

VOLVO C70 quick Guide

VOLVO C70 quick Guide VOLVO C70 quick Guide TERvETUlOA UUTEEN volvoonne! Uuteen autoonne tutustuminen on jännittävä kokemus. Käykää tämä Quick Guide läpi, niin pidätte uudesta Volvostanne vieläkin enemmän. Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi Volkswagen Passat Sedan ja Variant Pvm 3.9.2014

Uusi Volkswagen Passat Sedan ja Variant Pvm 3.9.2014 ULKOVÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit 560 113,03 673,03 BUSINESS-VARUSTEPAKETIT WY0, PM1, 7X2, WDI, 8T6 W39 WLH 7X5 8WH -paketti Comfortline ja Highline vakio 810 163,49 973,49 Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä

Lisätiedot

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40 Uusi Renault ZOE Ennakkomyyntihinnasto 2.1.2017 VERSIO HV CO2 G/KM AKKU KWH VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Zoe Z.E. 40 Life 92 0 41 Automaatti 31 812,40 1 177,60 32

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti.

Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti. www.volkswagen.fi-sivustolla 14.06.2012 rakennettu auto: Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti. Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin. Erilaiset

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD MONDEO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD MONDEO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD MONDEO 1993-1996 www.ajovalo.net Si 44 Fashi 44 käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari

Lisätiedot

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA CITROËN C5 NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA Citroën C5 erottuu edukseen. Sen linjakas keula Citroën-tunnuksin samoin kuin LED-huomiovalot korostavat sen tyylikkyyttä ja antavat sille dynaamisen ilmeen.

Lisätiedot

Oy AutoCarrera Ab - Porsche Finland Puh.(09) Kulutus EUyhd. CO 2

Oy AutoCarrera Ab - Porsche Finland Puh.(09) Kulutus EUyhd. CO 2 I-No. Moottorin iskutilavuus Teho CO 2 Autovero arvio Kokonais Vapaa autoetu Kulutus EUyhd. Käyttöetu cm³ kw (hv) l/100km g/km sis.alv /kk /kk 982320 1 988 220 (300) 7,4 168 56 670 22 090,21 78 760,21

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen.

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen. Ruokolahden VPK ry Myllärintie 6 56100 Ruokolahti Tarjouspyyntönne miehistöauto Miehistöauto Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja

Lisätiedot

GIULIA HINNASTO Pvm

GIULIA HINNASTO Pvm GIULIA HINNASTO Pvm 8.11.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83620GRE0 Giulia 2.2 Diesel 150hp MT6 Diesel 109 770 605 33 280 83620PRJ0 Giulia 2.2 Diesel 180hp MT6 Super Diesel 109

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin.

Lisätiedot

1. ALUSTA Sammutusauton alustaksi sopiva 4x2 tyyppinen alusta. Alustan tulee täyttää kaikki säädökset.

1. ALUSTA Sammutusauton alustaksi sopiva 4x2 tyyppinen alusta. Alustan tulee täyttää kaikki säädökset. 1 (5) Tämä liite on täytettävä kaikkien pyydettyjen tietojen osalta erikseen kutakin tarjottavaa alustaa kohti. Mahdolliset poikkeamat on mainittava tämän liitteen numeroinnin mukaisessa järjestyksessä

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoon tutustuminen on jännittävä kokemus. Käykää tämä pikaopas läpi, jotta opitte nopeasti ja helposti joitakin tavallisimmista toiminnoista.

Lisätiedot

ENV-224 524251. www.volkswagen.fi-sivustolla 28.10.2015 rakennettu auto: Volkswagen Passat Highline 2,0 TSI 206 kw (280 hv) 4MOTION DSG-automaatti

ENV-224 524251. www.volkswagen.fi-sivustolla 28.10.2015 rakennettu auto: Volkswagen Passat Highline 2,0 TSI 206 kw (280 hv) 4MOTION DSG-automaatti ENV224 524251 www.volkswagen.fisivustolla 28.10.2015 rakennettu auto: Volkswagen Passat Highline 2,0 TSI 206 kw (280 hv) 4MOTION DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

TÄYDENTÄVÄÄ TIETOA Akkujen ja latureiden tehosuositukset

TÄYDENTÄVÄÄ TIETOA Akkujen ja latureiden tehosuositukset 1. Yleistä Näissä tiedoissa annetaan neuvoja oikean laturin ja akkujen valintaan. Yleisesti ottaen ajoneuvoissa sähkönkulutus kasvaa jatkuvasti. Silti auton luotettavuus ja käynnistyskyky täytyy varmistaa.

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti 4- Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais

Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais S90 BUSINESS HINNASTO MY17 19.1.2016 V2 Suurin CO2 Autoveroton Autovero Kokonais Verotusarvo Malli / Modell teho hinta alv 24% hinta Vapaa Käyttö Diesel kw/hv S90 D3 Business* 110/150 109 37 600 7 226,43

Lisätiedot

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja (X156) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto. 4Matic = neliveto

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE 20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGY AND DESIGN Napsauta tästä ThinkVantage Technology and Design -ominaisuudet ovat ThinkPad -kannettaviin

Lisätiedot

Picasa 3 -kuvankäsittelyopas, osa 1, valokuvien muokkaus tutuksi

Picasa 3 -kuvankäsittelyopas, osa 1, valokuvien muokkaus tutuksi Picasa 3 -kuvankäsittelyopas, osa 1, valokuvien muokkaus tutuksi Valokuvien muokkaaminen Käynnistettyäsi Picasa-ohjelman, eteesi avautuu niin sanottu arkistonäkymä. Näet täältä olemassa olevia valokuvia.

Lisätiedot

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää UUSI NISSAN MICRA UUSI NISSAN MICRA SOPII KAUPUNKIIN. KUUDES AISTISI KAUPUNGISSA NISSAN MICRA Miksi tehdä kaupungissa liikkumisesta hankalaa, kun MICRAn avulla se on helppoa? Olet ajoissa. Tunnet reitit.

Lisätiedot

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa.

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. 18 TAIVAS RAJANA Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. TEKSTI NEPU VÄYRYNEN Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen mieli. On aikainen aamu, hiljaista ja tuuletonta,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot