Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa"

Transkriptio

1 A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa

2

3 Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi Media Interface Varusteet 56 Varustetasot/varustepaketit 84 Istuimet/istuinverhoukset 58 Audi exclusive 87 Kattoverhous 60 Audi exclusive line 88 Ilmasuutinten kehykset 62 S line 89 Valot 66 Audi Genuine Accessories 90 Peilit ja ulkopuoliset varusteet 74 Varusteluvaihtoehdot Audi A1 91 Sisäpuoliset varusteet 76 Varusteluvaihtoehdot Audi A1 Sportback 93 Infotainment 78 Ulkovärit 95 Avustavat järjestelmät 80 Kattokaarien ja katon kontrastiväritys 95 Tekniikka 82 Vanteet/renkaat Muut 98 Audi Genuine Accessories 108 Vakio- ja lisävarusteet Vuorovaikutus: Audi QR-koodit Koe Audi entistä läheisemmin: lataa QR-sovellus älypuhelimeesi ja skannaa QR-koodi tai tutustu kyseiseen linkkiin selaimesi kautta. 102 Tekniset tiedot 114 Audi-elämys 106 Mitat Elämysosiossa kuvatun auton varusteista lisää sivulla 113. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

4

5 Audi A1 5 Mikä on suurta? Kehittyminen itselleen uskollisena pysyen. Tärkeiden asioiden toteuttaminen tässä hetkessä tulevaisuuteen matkustaminen. Oikean hetken odottaminen ja siihen tarttuminen. Nyt se on tullut: Audi A1. A1 Audi A1

6 Aidot muodot. Tunteita herättävä ulkonäkö. Voit rakentaa Audi A1:n täysin omia toiveitasi vastaavaksi. Moderni kommunikaatioteknologia helpottaa yhteydenpitoasi. Voimakkaiden moottorien ansiosta olet aina edellä. Audi A1. Tälle päivälle. Huomista varten. Mieluiten nyt. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

7 Audi A1 7

8

9 Muotoa ja toimivuutta. Lisäksi luonnetta, voimaa ja sisältöä ja aitoa ajamisen nautintoa. Lisävarusteena valittavissa kontrastivärillä korostetut kattokaaret ja selkeästi havaittavat LED-ajovalot.

10

11 Audi A1 11 Silmät sanovat kyllä. Perhoset vatsassa sanovat kyllä. Järki sanoo kyllä. Suupielet sanovat kyllä. Sydän sanoo kyllä. Kerrankin kaikki ovat samaa mieltä.

12 Voimapakkauksia tutustuttavaksi ja ihasteltavaksi: Vääntävät ja tehokkaat TFSI- ja TDI-moottorit ovat valmiina lähtöön. Lisävarusteena on saatavana myös urheilullinen automaattivaihteisto: 7-vaihteinen S tronic 90 kw:n, 103 kw:n ja 136 kw:n 1.4 TFSI- ja 66 kw:n 1.6 TDI -moottoreissa vaihtaa täsmällisesti ja lähes ilman vetovoiman tuntuvaa katkeamista. Dynaaminen alusta, urheilullisen täsmällinen ohjaus ja ESC elektronisella tasauspyörästön lukolla ovat uskollisia seuralaisiasi. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

13 Audi A1 13

14

15 Audi A1 15 Punaiset valot? Aikaa hiljentyä. Miksi kuluttaa energiaa silloin, kun sitä ei tarvitse? Start-Stop-järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti auton seistessä esimerkiksi liikennevaloissa. Mukana on myös moottorijarrutusta hyödyntävä energianhallintajärjestelmä. Molemmat tekniikat* auttavat aktiivisesti säästämään polttoainetta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. * Start-Stop -järjestelmä sekä energianhallintajärjestelmä eivät saatavissa malleihin 1.6 TDI 66 kw S tronic ja 1.4 TFSI 136 kw.

16

17 Audi A1 17 Suuruutta on: laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Aina liikkeellä jopa paikallaan. Sisätilan yksityiskohdat muistuttavat turbiineista, purjeveneistä, lentokoneen siivistä. Useat yksityiskohdat ovat muokattavissa omien mieltymystesi mukaan. Kaksi valinnaista varusteluvaihtoehtoa helpottavat päätöksentekoa: Attraction tukee A1:n emotionaalista luonnetta, Ambition puolestaan urheilullisuutta. Kumpaakin varusteluvaihtoehtoa voi halutessaan täydentää media style -paketilla, jolloin valinnan vapaus äänentoiston ja kommunikaation sekä muotoilun suhteen on vielä suurempi valitse esimerkiksi esiin taitettavalla värinäytöllä varustettu concert-radio tai sisätilojen väritykseen sovitetut ilmasuuttimien kehykset. Ja ehkä vielä jotain... Lisävarusteena saatava Infotainment-järjestelmä MMI Navigointi plus kiintolevylle tallennetulla navigointidatalla ja jukeboxilla, johon voit ladata 20 Gt:n verran musiikkia. Lisäksi miellyttävää kangasta, kestävää nahkaa, innostavia värejä kaikki omien toiveidesi mukaan. Nouse kyytiin!

18 18 Audi A1 Vielä lisää?

19

20 20 Audi A1 Sportback

21 Suuruutta pienintä yksityiskohtaa myöten. Töihin, urheilemaan, ystävien tai perheen parissa. Merenrannalle, kaupunkiin, matkatavaroiden kera tai ilman päämäärää. Tee mitä haluat. Aja, elä, nauti. Audi A1 Sportback. Parempaa toimivuutta, enemmän vapautta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. A1 Audi A1 Sportback

22

23 Audi A1 Sportback 23 Laatua viimeistä yksityiskohtaa myöten. Viisi ovea, sivuille kaartuva takaluukku, lisävarusteena myös upeat LED-takavalot kunpa järkevä olisi aina näin kaunista. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

24

25 Audi A1 Sportback 25 Kuka uskaltaa tavoitella jotain uutta? Katto, joka on lisähintaan saatavana kontrastivärisenä, määrittää auton, ja näyttävä takaspoileri antaa autolle yksilöllisen ulkomuodon. Erilaiset vanteet tekevät vaikutuksen rennolla urheilullisuudellaan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

26 26 Audi A1 Sportback Niin kaunis niin dynaaminen. Ihaile, ennen kuin Audi A1 Sportback katoaa seuraavan mutkan taakse! Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

27

28 28 Audi A1 Sportback Yksilöllinen viimeistä yksityiskohtaa myöten. Monipuolisiin istuimiin on mukava uppoutua: kaksipaikkainen takaistuin voidaan taittaa alas suhteessa 1/3 tai 2/3, jolloin tavaratila suurenee 270 litrasta 920 litraan. Tee olosi mukavaksi ja nauti Audi A1 Sportbackin tunnelmasta: Attraction-varustelu tukee miellyttävää käyttömukavuutta ja Ambition puolestaan korostaa urheilullisuutta. Molemmat varusteluvaihtoehdot voidaan yhdistää lisähintaan saatavaan media style -pakettiin, joka tuo lisää vaihtoehtoja Infotainmentvarusteluun ja sisätilojen muotoiluun. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

29

30

31 Audi A1 Sportback 31 Nykyaikaisten materiaalien viehättävät värit tekevät vaikutuksen ja yksityiskohdat luovat jännittäviä korostuksia, kuten tarvittaessa vaikka granaatinpunaiset ilmasuuttimet. Lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän upealla 6,5-tuumaisella värinäytöllä voit tarkastella 3D-karttaa. Musiikkia varten käytössäsi on 20 Gt tallennustilaa ja sen vaikuttavaa toistoa varten puolestaan lisähintaan saatava BOSE Surround Sound System 14 kaiuttimellaan. MMI-järjestelmää voi käyttää jopa puheohjauksen kautta. Jos olet lisäksi valinnut autoosi Audi connectin, käytössä on myös autokohtainen WLAN Hotspot ja Google Earth -toiminto*. * Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

32 Inspiroiva pienintä yksityiskohtaa myöten.

33

34

35 Audi A1 Sportback 35

36 36 Audi A1 Sportback Tehokkuutta pienintä yksityiskohtaa myöten. Nykypäivän ajonautinnon tarjoavat: TDI- ja TFSI-moottorit* ja vakiovarustukseen kuuluva Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä. Lisähintaan saatava 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto S tronic mahdollistaa nopean vaihtamisen lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista, mikä puolestaan parantaa tehokkuutta. * Start-Stop -järjestelmä sekä energianhallintajärjestelmä eivät saatavissa malleihin A1 Sportback 1.6 TDI 66 kw S tronic ja 1.4 TFSI 136 kw. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

37

38

39 Audi A1 Sportback 39 Audi A1 Sportbackin dynaaminen alusta korostaa urheilullista menoa. Lisäksi varustukseen kuuluu ESC elektronisella tasauspyörästön lukolla. Se antaa lisää pitoa erityisesti kaarteissa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

40 40 Audi A1 Sportback Paremmat mahdollisuudet saapua perille nopeammin ja tehokkaammin. Vie ystävät ja perhe perille turvallisesti ja rentoutuneesti. Ajonautinto uudessa koossa. Audi A1 Sportback. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102. QR-koodi Kun haluat kokea Audi A1 Sportbackin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi. Voit myös valita selaimessasi linkin:

41

42 42 Audi ultra Audi ultra palkintokorokkeella: Audi R18 ultra. Audi ultra: Jokainen vähennetty gramma lisää teknistä etumatkaa. Audi ultra viittaa Audin tulevaisuuden kevytrakennetekniikkaan, joka on enemmän kuin osiensa summa. Yhdessä konseptissa yhdistyvät innovatiiviset materiaalit, älykäs rakenne ja luonnonvaroja säästävä tuotantoprosessi. Monia Audin ultrakevyitä rakenteita käytetään jo nykyään Audi A1- ja A1 Sportback -malleissa. Kaikki lähtee korista. Audi A1- ja A1 Sportback -mallien teräsmuottirakenne yhdistää alhaisen painon ja voimakkaan jäykkyyden. Tällöin jokaisessa kohdassa käytetään juuri niin paljon materiaalia kuin on tarpeen. Näin on muodostettu esimerkiksi etuosan alumiiniset törmäysvyöhykkeet. Polttoaineen suoraruiskutustekniikka ja turboahtaminen ovat tehneet Audin moottoreista entistäkin tehokkaampia. Nykyaikaiset Audi A1- ja A1 Sportback -mallien TDI- ja TFSI-moottorit tuottavat enemmän tehoa pienemmällä iskutilavuudella, joten ne ovat selkeästi kevyempiä kuin aikaisempien mallisarjojen moottorit. Jokainen kevytrakennekomponentti vaikuttaa muihin osiin, joten mitoitusta on myös pystytty pienentämään. Lopputuloksena on jatkuva kehitysprosessi, joka pyrkii yhä kevyempään rakenteeseen ja yhä suurempaan tehoon. Numeroin ilmoitettuna 100 kg kevyempi auto voi säästää polttoainetta jopa 0,3 litraa 100 kilometrillä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

43 Painon vähentäminen Nykyaikaiselle autolle asetetaan ristiriitaisia vaatimuksia: toisaalta niiden on tarjottava enemmän tehoa ja parempaa ajomukavuutta ja toisaalta niiden on oltava taloudellisempia. Audi ultra yhdistää nämä kaksi ääripäätä: me testaamme jokaisen osan testipenkissä. Tavoitteena on erinomainen toimivuus mahdollisimman kevyillä osilla. Lopputuloksena on älykäs materiaalien sekoitus, joka mahdollistaa pientenkin moottoreiden valmistuksen. Ne pystyvät kuljettamaan kevyempää autoa aivan yhtä ketterästi kuin aikaisemmat suuremmat moottorit. Vuonna 2012 esimerkiksi Audi R18 e-tron quattro ja Audi R18 ultra ajoivat Le Mans'n kilpailussa palkintopallille V6-moottorilla, kun niiden edeltäjä R15 TDI voitti kilpailun vuonna 2010 V10-moottorilla. Alumiinilevy Alumiiniprofiili Kuumana muovattu teräs Kylmänä muovattu teräs

44 44 TFSI Laturi LIN-liitännällä Painoltaan optimoitu nokka-akselikäyttö Kitkaltaan alennettu voimansiirto Imusarjassa vesijäähdytetty välijäähdytin Start-Stop-järjestelmän käyntinopeusanturi Kaksipiirijäähdytysjärjestelmä Lukemattomia kehitystunteja. Tuhansia testikilometrejä. Minkä takia? 1.4 TFSI-moottori

45 Muutaman sekunnin kuluttua ymmärrät sen. Audi A1:ssä ja Audi A1 Sportbackissa on käytössä TFSI-tekniikka. Sen erikoispiirteenä on, että siinä yhdistyvät FSI -järjestelmän edut taloudellisuus ja dynaamisuus ahtamisen tuomiin hyötyihin, mikä takaa entistä paremman voimantuoton. 63 kw:n tehoisessa 1.2 TFSI -moottorissa on valurautaisilla sylinteriputkilla ja huoltovapaalla ketjukäytöllä varustettu alumiini-painevalukammio. Kevyet männät pitävät kitkan alhaisena, tehokas öljy- ja kaksipiirinen jäähdytysvesikierto tekee hyötysuhteesta erinomaisen. Sen huomaa miellyttävän alhaisesta keskikulutuksesta 5,1 l/100 km ja 160 Nm:n maksimiväännöstä, joka on käytössäsi jo r/min käyntinopeudella. Sporttinen 1.4 TFSI -moottori lisävarusteena saatavalla 7-vaihteisella S tronic -vaihteistolla kehittää 90 kw ja keskittyy selkeästi tehon ja alhaisten kulutusarvojen yhteispeliin. Se tuottaa 200 Nm vääntöä alkaen käyntinopeudesta r/min, minkä ansiosta Audi A1 ja A1 Sportback kiihtyvät huippunopeuteen 203 km/h. Vesitoiminen ahtoilmajäähdytin on integroitu imusarjaan, mikä pienentää ahtoilmajärjestelmän tilavuutta ja parantaa dynamiikkaa. Dynaamisuutta lisää myös kaksoisahdettu 1.4 TFSI (136 kw) -moottori. Se kiihdyttää Audi A1:n ja Audi A1 Sportbackin 250 Nm:n vääntömomentillaan huippunopeuteen 227 km/h käyntinopeudesta r/min lähtien. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104. * Lisätietoja saatavuudesta Audi-jälleenmyyjältä.

46 46 TDI Piezo-ruiskutussuuttimet avautuvat ja sulkeutuvat millisekunnin osissa ja suihkuttavat polttoainetta usean kerran jopa baarin paineella palotilaan. Yhden ruiskutuksen aikana polttoainetta voi olla erittäin pieni määrä, jopa alle gramman tuhannesosa. Esiruiskutus aikaansaa pehmeän palamisen, siten miellyttävän palamisäänen ja miellyttävän moottorin käynnin. TDI Toisin sanoen: Tehokasta taloudellisuutta. Tällä hetkellä joka toinen myytävä Audi on diesel. Eikä ihme: edistykselliset ratkaisut, kuten Common Rail -tekniikka, ovat tehneet TDI-moottorista entistäkin taloudellisemman. Siksi dieselmoottori päätettiinkin lähettää kilparadoille, eikä lainkaan turhaan: vuonna 2006 Le Mans'n 24 tunnin ajon voitti ensimmäistä kertaa dieselkäyttöinen auto voitto on sittemmin uusittu useita kertoja. Audi A1:ssä ja A1 Sportbackissa käytetään kahta 1.6 litran TDI-moottoria, jotka ovat teholtaan 66 ja 77 kw. Neljällä suuttimella varustettu Common Rail -yhteispaineruiskutusjärjestelmä loistaa erinomaisella tehon, ajomukavuuden ja moottoriakustiikan suhteellaan. Niinpä molemmat moottorit kuluttavat manuaalivaihteisina keskimäärin 3,8 l/100 km, ja CO₂-päästöt jäävät 99 grammaan kilometrillä. 66-kilowattinen moottori on saatavissa lisähintaan 7-vaihteisella S tronic -vaihteistolla, jolloin arvot ovat vielä vakuuttavammat: käsivaihteiston kanssa huippunopeus on 182 km/h. 77-klowattinen versio kiihdyttää A1-mallin 10,5 ja A1 Sportbackin 10,7 sekunnissa nollasta sataan ja tarjoaa huippunopeudeksi 190 km/h. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 104.

47 Muuttuvageometrinen turboahdin Sisäiseltä kitkaltaan pienennetty moottori Tehokkaampi öljypumppu bar; kuusinkertainen korkeapaineruiskutus LIN-väylällä varustettu laturi 1.6 TDI -moottori

48 48 MMI Multi Media Interface Seuraa vaistojasi tulet ajoissa perille. Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme Teknistä etumatkaa Audin kaikilla osa-alueilla, mistä hyvänä esimerkkinä on lisävarusteena saatava entistäkin parempi MMI Multi Media Interface. MMI:llä käytät helposti auton eri medioita, navigointia ja mukavuustoimintoja. Sen kautta voit ohjata myös lisävarusteena saatavia, Audi connectin tukemia palveluja. Taittuva 6,5-tuumainen värinäyttö sijaitsee concert-radion tavoin käyttöelementin yläpuolella kojelaudassa. Näyttö näyttää tiedot hyödyntäen erinomaista optiikkaa ja upean selkeää kuvaa. Näin kuljettaja saa runsaasti tietoa yhdellä vilkaisulla. Kun käytät navigointitoimintoa lisävarusteena saatavalla MMI Navigointi plus -järjestelmällä, voit valita kolmesta vaihtoehtoisesta reitistä. Topografiset värit ja haluttaessa myös 3D-kuvana näytettävä kartta esittää reitin selkeästi. Lisäksi voit hakea näyttöön valitsemiasi mielenkiintoisia kohteita, kuten ravintoloita tai huoltoasemia. MMI Navigointi plus -järjestelmä on englanninkielinen.

49 Bluetooth: Lisävarusteena saatava Bluetoothhandsfree-matkapuhelinvalmius tunnistaa siihen liitetyt laitteet automaattisesti, ja voit siirtää siihen osoitekirjasi tai asetuksesi puhelinmallista riippuen. Car-valikko: Tämä toiminto mahdollistaa concert-radiosta alkaen kuljettajaa avustavien järjestelmien, auton säätöjen ja huoltotoimintojen suoran ohjaamisen. MMI Navigointi plus: Lisävarusteena saatava Navigointi-järjestelmä tarjoaa 3D-karttanäkymän ja kolmiulotteisen nähtävyyksien ja rakennusten näytön sekä 20 Gt kiintolevytilaa musiikkitiedostojen tallentamiseen. (Järjestelmä on englanninkielinen) Media: Valikon kautta käytetään ulkoisia medialähteitä. Audi connect: Kaikkia Audi connectin tukemia palveluja voi käyttää nopeasti ja kätevästi MMI-järjestelmällä. MMI-järjestelmän intuitiivinen käyttö helpottaa Internetin hallintaa.

50 50 Audi connect Audi connect: Yhdistää älykkäästi Internetin, auton ja sinut. Olemme nykyään jatkuvasti ja kaikkialla verkossa kotona, töissä ja vapaa-aikana. Nykyaikainen liikkuvuus tarkoittaa, että myös autossa voi olla yhteydessä Internetiin, silloin kuin sinä haluat. Audi connectin kautta olet yhteydessä maailmaan autoon integroidun datamoduulin välityksellä. Bluetoothin avulla saat kätevästi ja suoraan käyttöön matkapuhelimesi¹ yhteystiedot ja musiikin. WLAN Hotspot mahdollistaa lisäksi langattoman yhteyden jopa kahdeksaan kannettavaan päätelaitteeseen. Audi connectin avulla voit hankkia tietoja kaupungin kulttuuritarjonnasta, hakea lähistöltä edullisia huoltoasemia, suunnitella jo kotona yksilöllisen reitin ja siirtää sen navigointijärjestelmään tai hankkia jo kotona tietoa Internetistä tulevasta määränpäästä. Integroitujen palvelujen ja toimintojen monipuolisuus tekee auton osaksi maailmanlaajuista verkkoa matkustusmukavuus lisääntyy ja nousee aivan uudelle tasolle. Helppoa, nopeaa ja yksilöllistä. Yksityiskohtaisia tietoja Audi connectin käytöstä ja oikeudellisista määräyksistä, teknisistä edellytyksistä (tarvittavista lisävarusteena saatavista erikoisvarusteista, matkapuhelinmaksuista, rekisteröinnistä), mahdollisesti kertyvistä kustannuksista ja kunkin palvelun käyttöehdoista saat tämän esitteen sivulta 96. Lisätietoja Audi connectin tukemien palvelujen saatavuudesta ja laajuudesta saa Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta QR-koodi Kun haluat kokea Audi connectin monipuoliset toiminnot, skannaa tämä QR-koodi älypuhelimellasi. Voit myös valita selaimessasi linkin: ¹ Yhteensopivuustestit ja lisätietoja saa osoitteesta tai matkapuhelinoperaattorilta. ² Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

51 Liikkuvuus ja navigointi Viestintä Infotainment Nähtävyyksien hakutoiminto (POI) puhetoiminnolla Google -tietopankista². WLAN Hotspot yhdistää mobiilit päätelaitteet Internetiin Sää Määränpään infokaaviot ja sääkartat Online-liikennetiedotteet Yksityiskohtaista liikennetietoutta esim. tietyiltä teiltä; nopeaa ja tarkkaa tiedotusta ruuhkista ja niiden purkautumisesta. Navigointi Google Earth -karttapalvelulla² ja Google Street View ²-palvelussa korkearesoluutioisten (zoom 30 m) ilma- ja satelliittikuvien, valokuvien ja yritystietojen perusteella. Audi music stream Maailmanlaajuisten radioasemien haku älypuhelimen sovelluksen ja WLANyhteyden kautta. Online-uutiset Tekstiä ja kuvia ajankohtaisista tapahtumista maailmalla. Matkatiedot Ammattimaisen tarkkaa tietoa nähtävyyksistä, sisältää myös luku- ja siirtotoiminnon suoraan navigointikohteeseen Polttoainehinnat Paikkakunnan tai lähiseudun edullisimmat huoltoasemat. Tietoa pysäköintipaikoista Apua pysäköintipaikan etsintään pysäköintialueiden ja -talojen mukaan sisältäen hintatiedot. Tietoa mahdollisesti myös sillä hetkellä vapaana olevista matkailuautopaikoista. myaudi henkilökohtainen hallintakeskus Omien reittien suunnittelu kotona ja niiden lähettäminen Audin MMI-järjestelmään. Määränpää tallennetaan osoitteessa audi.com/myaudi, matkapuhelimella myaudi mobile assistant -sovelluksella Google Maps ²-ohjelman kautta.

52 52 Alusta ja ohjaus Dynaaminen alusta sekä ESC ja elektroninen tasauspyörästön lukko Dynaaminen alusta, sähköhydraulinen ohjaus, ESC ja S tronic. Sporttisesti liikkeellä. Uuden Audi A1:n ja A1 Sportbackin dynaaminen alusta yhdistää urheilullisen ketteryyden erinomaiseen ajovakauteen ja -mukavuuteen. Etuakselin McPherson-joustintuet ja iskunvaimentimet reagoivat välittömästi tienpinnan vaatimuksiin. Suora ohjausvälitys takaa spontaanin vasteen jokaiseen ohjausliikkeeseen. Yhdystuki-taka-akselisto uudenlaisilla ohjainlaakereilla pitää huolen täsmällisestä sivuttaistuennasta ja ensiluokkaisesta suuntavakaudesta. Kuljettajan kannalta se tarkoittaa ajamisen dynaamisuutta ja mukavuutta. Sähköhydraulinen ohjaus säätää ohjaustehostusta ajonopeuden mukaan. Audin insinöörit ovat kehittäneet elektronisella tasauspyörästön lukolla varustetun ESC:n, joka vaikuttaa pyörien pyörimisnopeuteen yksittäistä pyörää jarruttamalla ja parantaa näin pitoa esimerkiksi kaarreajossa. Se parantaa paitsi suuntavakautta, myös ajokäyttäytymistä.1.4 TFSI- ja 1.6 TDI 66 kw -moottoreihin saatava kaksoiskytkinvaihteisto S tronic yhdistää automaattivaihteiston mukavuuden ja manuaalivaihteiston urheilullisuuden kytkemällä seuraavan vaihteen etukäteen jo ennen vaihteen vaihtamista. Vetovoiman katkeamista ei juurikaan tunnu, ja vaihteenvaihdot tapahtuvat lähes ilman nykäyksiä. Audi A1 1.4 TFSI 136 kw -mallissa S tronic -automaattivaihteisto on vakiovaruste. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 102.

53 Avustavat järjestelmät 53 Teräsrakenteet Turvatyynyt Sivuturvatyynyt Sivutörmäyssuoja Kaukovaloassistentti, turvatyynyt, ISOFIX. Rennommin liikkeellä. Audi-turvallisuusajattelu asettaa ihmisen keskipisteeseen. Se tarkoittaa, että me kehitämme ennakoivia järjestelmiä, jotka tukevat kuljettajaa ja auttavat mahdollisesti välttämään onnettomuuksia. Se merkitsee myös täysin uusien testien kehittämistä uuden teknologian arvioimiseksi. Niinpä me olemme luoneet menetelmän nimeltä Virtual Test Drive. Kuljettaja näkee videolaseilla virtuaalisia esteitä ja autoja ja kokee lyhyessä ajassa hyvin monenlaisia ajotilanteita. Yksi Audin kuljettajaa avustavista järjestelmistä on lisähintainen kaukovaloassistentti. Kun sen kamera havaitsee toisen ajoneuvon, järjestelmä kytkee automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille. Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) parantaa suuntavakautta. Turvallisuutta lisäävät täysikokoiset etuturvatyynyt, kuljettajan ja etumatkustajan istuimiin integroidut sivuturvatyynyt sekä ikkunaturvaverhot kaikille matkustajille. Varustukseen kuuluvat myös lasten turvaistuinten ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä takaistuimilla, 3-pisteturvavyöt kiristysvoiman rajoittimilla, turvavyönkiristimillä edessä ja turvavöiden käytöntunnistuksella kaikilla istumapaikoilla. Turvallisuutta lisäävät myös turvavöiden korkeussäätö etuistuimilla.

54 54 Varusteet

55 Varustele Audisi sellaiseksi kuin haluat.

56 56 Varustetasot/varustepaketit Kuten haluat. Anna Audi A1:lle ja A1 Sportbackille yksilöllinen säväys. Varustetasot Attraction ja Ambition vahvistavat autosi luonnetta. media style -paketin avulla voit muokata sisätilat muotoilultaan vielä modernimmiksi ja tehdä Infotainment-varustelusta entistäkin monipuolisemman. Media Style -pakettiin kuuluvat mm. concert-radio esiin taitettavalla, 6,5-tuumaisella värinäytöllä sekä Connectivity-paketti. Attraction Esimerkkejä vakiovarustuksesta: Alumiinivanne, 7-puolainen, koko 6,5 J x 15, renkaat 205/55 R 15 Dynaaminen alusta Normaalietuistuimet Attraction-kangas Ilmansuutinten kehykset mattamustat Täysikokoiset turvatyynyt Valaistu hansikaslokero Radio chorus Taitettava takaistuimen selkänoja Sähkötoimiset lasinnostimet Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Sähkötoimisesti säädettävät ulkopeilit Kauko-ohjattu keskuslukitus ESC elektronisella tasauspyörästön lukolla Start-Stop-järjestelmä ja energianhallintajärjestelmä* Ambition Attraction-varusteiden lisäksi: Alumiinivanne, 7-puolainen Dynamic, koko 7 J x 16 Urheilullinen alusta (saatavana myös dynaamisen alustan kanssa) Urheiluetuistuimet mukaan lukien ristiseläntuensäätö; A1: lisävarusteena istuinpaketti ja A1 Sportbackissa lisäksi etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Ambition-kangas Ilmansuutinten kehykset kiiltävän mustat Sisätiloissa alumiinisomisteita sis. alumiiniset kynnyslistat Kuljettajan informaatiojärjestelmä Urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Sumuvalot Kiiltävä pakoputken pää 1.4 TFSI 136 kw -moottorin lisävarusteet: S line -ulkonäköpaketti Värikkäät mono.pur-sisätilaelementit LED-sisävalopaketti Kattoverhous mustaa kangasta Alumiinivanne, 5-puolainen V, koko 7,5 J x 17 Sisätiloissa alumiinisomisteita Sumuvalot Kuljettajan informaatiojärjestelmä, mittaristossa alumiinisomisteita * Start-Stop-järjestelmä sekä energianhallintajärjestelmä eivät saatavissa malleihin A1 ja A1 Sportback 1.6 TDI 66 kw S tronic ja 1.4 TFSI 136 kw.

57 Media style -paketti (lisävarustepaketti Attraction- ja Ambitionvarustetasoihin) Media style -kangas tai Ambition-kangas Concert-radio esiin taitettavalla 6,5-tuumaisella TFT-värinäytöllä Connectivity-paketti Värikkäät mono.pur-sisätilaelementit Ilmansuutinten kehykset sovitettu sisätilojen väritykseen (valittavana myös kiiltävänvalkoiset tai alumiininväriset) LED-sisävalopaketti LED-sisävalopaketti Värikkäät mono.pur-sisätilaelementit Radio concert

58 Audi exclusive* Ainutlaatuisuus ei tunne kompromisseja. Joka vuosi Audi myy yli miljoona autoa. Sinä ostat omasi vain kerran. Miten se on mahdollista? Sen mahdollistaa Audi exclusive. Se tekee Audistasi täysin omanlaisensa. Yhdistele Audi exclusive -valikoiman huolella valittuja somisteita, värillistä nahkaa ja omia yksilöllisiä ulkovärejä omien mieltymystesi mukaisesti. Näin syntyy ainulaatuinen Audi juuri sinulle. Lisätietoja aiheesta saa Audi-jälleenmyyjältä. *Suomen tuontiohjelmassa rajoitettu valikoima Audi exclusive -tuotteita.

59 Audi exclusive 59 Alabasterinvalkoista Audi exclusive -Feinnappa-nahkaa S-urheiluistuimilla, lattiamatot alabasterinvalkoisella nahkareunuksella, karmiininpunaiset koristesaumaompeleet istuinten sivuosissa ja pääntuissa, Audi exclusive -käyttöelementit ja värikkään sisätilaelementit alabasterinvalkoista nahkaa karmiinipunaisilla koristesaumaompeleilla (kuvassa Audi A1).

60 60 Audi exclusive line Laadukas ja henkilökohtainen: Audi exclusive line Audi A1 ja A1 Sportback (kuvassa Audi A1.)

61 Audi exclusive line* (vain malliin Ambition) Musta sisäverhous Sisältää mustat liitännäisosat. Matot Jet-harmaa reunus. Istuimien keskiosa Jugend.Stil-kangasta, urheilulliset raidat alabasterinvalkoista Alcantaraa, istuimien sivuosat jet-harmaata Feinnappa-nahkaa alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. Kattoverhous mustaa kangasta Istuinten keskiosa Jugend.Stil-kangasta, urheilulliset raidat alabasterinvalkoista Alcantaraa, istuimien sivuosat ja pääntuet jetharmaata Feinnappa-nahkaa alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. Ilmasuutinten kehykset kiiltävän mustat Lisävarusteena myös alumiininväriset. Keskikonsolin alaosa Jet-harmaa mono.pur alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. Ohjauspyörän kehä, vaihteenvalitsimen suojus ja seisontajarrun kahva Alabasterinvalkoiset koristesaumaompeleet; lisävaruste: urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimin tai ilman alabasterinvalkoisin saumaompelein. Kynnyslistat Audi exclusive -teksti. Jet-harmaa mono.pur-keskikonsoli ja vaihteenvalitsimen suojus alabasterinvalkoisin koristesaumaompelein. * quattro GmbH:n valikoimasta.

62 62 S line S line. Näkyvästi enemmän urheilullisuutta. Audi A1:llä tai A1 Sportbackilla ajaminen kertoo jo sinänsä urheilullisuuden arvostamisesta. S line -paketit korostavat entisestään Audi A1:n ja A1 Sportbackin urheilullista olemusta: varusteet tuovat esiin auton dynaamiset linjat ja sisätilojen sporttisen luonteen sekä tekevät ajamisesta vieläkin urheilullisempaa. Urheilullinen loppusilaus autollesi.

63 S line -ulkonäköpaketti Etu- ja takapuskurit, etupuskurin ilmanottoaukot ja takahelman diffuusori Urheilullisesti muotoiltu. Helmalistat Korinväriset. Jäähdyttimensäleikkö kiiltävän musta Etuspoilerin keskiosa sekä takahelman diffuusori platinanharmaat. S line -teksti Etulokasuojissa ja kynnyslistoissa. S line -kattospoileri Sumuvalot Pakoputkien päät kromatut Moottorin mukaan yksi tai kaksi päätä. Urheilullinen etupuskuri ja kiiltävän musta jäähdyttimensäleikkö. Näyttävä S line -kattospoileri.

64 64 S line Lisävarusteena S-urheiluistuin mustaa Sprint-kangasta/ nahkaa S line -tekstillä ja koristesaumaompeleilla (kuvassa Audi A1). Lisävarusteena alumiininväriset ilmansuutinten kehykset. Urheilulliset istuimet mustaa Sprint-kangasta/nahkaa S line -tekstillä ja koristesaumaompeleilla, musta mono.pur-keskikonsoli, ilmansuutinten kehykset kiiltävän mustat (kuvassa Audi A1). Alumiinivanne 5-kaksoispuolainen, Audi exclusive

65 Istuinverhoukset Ulkovärivaihtoehto S line Sport -paketti¹ S line Sport -pakettiin sisältyvät seuraavat varusteet: Alumiinivanne, 5-kaksoispuolainen, Audi exclusive Koko 7,5 J x 17, renkaat 215/40 R 17². Lisäksi saatavissa: Alumiinivanne Audi exclusive, 7-kaksoispuolainen tai 5-puolainen Rotor titaaninvärisenä matta, kiillotettu Koko 7,5 J x 18, renkaat 225/35 R 18² S line -urheilualusta Urheilullisen dynaaminen alusta. Ilmasuutinten kehykset Alumiininväriset³. Sprint-kangas/nahka, musta Koristesaumaompelein. Silkkinappanahka, musta Koristesaumaompelein. Daytona-harmaa, helmiäisväri S line -teksti Etulokasuojissa ja kynnyslistoissa. Sisätilat, kojelauta ja kattoverhous Mustat, koristesaumaompeleet istuinverhouksissa, urheilullisessa nahkapäällysteisessä ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimen suojuksessa ja matoissa. Keskikonsoli Musta mono.pur. Ilmansuutinten kehykset Kiiltävän mustat. Sisätilojen alumiinisomisteet S-urheiluetuistuimet Kuten urheiluistuimet, lisäksi voimakkaammin muotoiltu selkänoja ja integroitu pääntuki. S line -istuinverhoukset Sprint-kangasta/nahkaa S-urheiluistuimissa tai silkkinappanahkaa urheiluistuimissa ja S-urheiluistuimissa Mustat koristesaumaompelein, S line -teksti etuistuimien selkänojissa. S line urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen monitoimiohjauspyörä Automaattivaihteiston yhteydessä vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä aina mustaa nahkaa (otekohdat rei'itettyä nahkaa) ja S line -logo. Urheiluetuistuimet S line -istuinverhoukset Sprint-kangasta/nahkaa Mustat, S line -teksti etuistuimien selkänojissa. Ulkovärit kaikissa vakio- ja erikoisväreissä sekä lisäksi erikoisvärinä Daytona-harmaa helmiäisväri. S line urheilullinen nahkapäällysteinen 3-puolainen ohjauspyörä Mustaa nahkaa (otekohdat rei'itettyä nahkaa), S line -logo. Vaihteenvalitsimen nuppi Rei'itettyä mustaa nahkaa. ¹ Vain Ambiton-varustelun yhteydessä. ² Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 105. ³ quattro GmbH:n valikoimasta.

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa

Audi A1. Audi Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Nautinto 4 Elämys Audi A1 Tekniikka 28 TFSI /TDI 32 Alusta ja ohjaus/turvallisuus 30 MMI Multi Media Interface 34 Audi-tehokkuus 31 Audi connect Varusteet 36 Audi

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa A3 A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet Tekniikka 48 Innovaatiot 56 Audi tron 64 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 50

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Audi Q3 Teknistä etumatkaa

Audi Q3 Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa A3 Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Compact Coupé / A3 Sportback 30 Audi S3 Compact Coupé / S3 Sportback Tekniikka 48

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI 84 83 82 81 105 89 89 62, 63 78, 79 89 57 88 84 80 84 57, 77 77 88 88 83 77 84 84 57 77 77 57, 80 104 106 Tavaratilan kääntömatto 84 Tavaratilan lattia 106 Teknologiapaketti

Lisätiedot

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Audi-elämys Vastuuta Elämys Sivu 4 Audi Q3 Vastuullinen toiminta liittyy tiukasti Audin toimintastrategian periaatteisiin. Tekniikka Taloudellisen menestyksen ja tehtaiden

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 113 970,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 45 831,45 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 159

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 110 630,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 34 765,00 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 145

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 102 680,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 31 917,46 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 134 597,46

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Varusteet Audi A3 Compact Coupé/A3 Sportback/S3 Compact Coupé/S3 Sportback MMI Navigointi plus ja MMI touch -kosketuspaneeli 111 MMI Radio 112 Muuttuva ajovalojen korkeussäätö 104 Nahkapäällysteinen 4-puolainen

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE Hintatiedot Autoveroton hinta: 97 860,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 40 283,05 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu.

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknistä etumatkaa Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Tekniikka 36 Audi-tehokkuus 50 Alusta, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI 54 Audi

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994 VAKIOVARUTEET UOMEA FORD ECORT 1990-1994 Ghia XR3i käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista.

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. F I A T 5 0 0 P I K A O P A S Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalojen hallinta

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 08.02.2018 500 & 500C S4 HINNASTO Pvm 1.1.2018 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14 340 001505734

Lisätiedot

RANGE ROVER EVOQUE )*//"450

RANGE ROVER EVOQUE )*//450 RANGE ROVER EVOQUE RANGE ROVER EVOQUE MALLISTO - LIMITED Ohjevähittäishinnasto 1.1.2019 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero Kokonaishinta CO 2 (NEDC) EU-kulutus yhdistetty Vapaa autoetu 2019

Lisätiedot

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 M{ZD{ 6 Sedan voimassa 4.2.2010 alkaen Versio Vapaa autoetu Käyttöetu Autoveroton ohjehinta, AUTON HINTA (alv 22%) Arvioitu autovero, Kokonaishinta, Metalliväri METALLIVÄRIN

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2018 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2018 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto SPORT TOURER Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Sport Tourer TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 17 658,91 3 731,09 21 390 355 505 Sport Tourer TCe 130 Navi Style 132

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Hatchback TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 16 588,40 3 501,60 20 090 335 485 Hatchback TCe 130 Navi Style 132 119

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Charged Edition. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 3-sarjan Sedan BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant

Uusi Audi A4 Sedan ja Avant VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 1 130 1 339,48 1 461,69 Q0Q0 Audi Exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT 1 / 5 VÄRIT Metallivärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 900 1 120,65 1 296,56 M9M9 Pulse-oranssi 440 547,87 633,87 N6N6 Turbo-sininen 440 547,87 633,87

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Alhambra Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Alhambra - Tekniset tiedot 2.0 TSI DSG Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 2.0 / 1984

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot